Alle innlegg Sukkerforum

Modne kvinner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hallois ti. 21 jan. 2014 16:48

De siste dagene har jeg blitt så utrolig tent på to damer på jobb, de er åtte og ni år eldre enn meg. Klarer nesten ikke å tenke på annet enn de 47/48-år gamle puppene deres som synes godt i de fine utringningene deres.

Skjult ID med pseudonym kløver ti. 21 jan. 2014 17:26

Holder seg BEDRE enn menn? Er det noen som forfaller her så er det kvinner med år år år år år og år med sminke og hudprodukter som gjør huden så "fin" og "myk". Vurderer nesten å bli homofil når jeg er 40+ om jeg ikke har klart å få meg noe fast innen den tid.

Skjult ID med pseudonym Hess ti. 21 jan. 2014 17:40

@hallois

Du er ikke alene, det er mange som har det sånn.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 21 jan. 2014 19:25

så damer 47 og 48 er ikkje modne??? han har jo ikkje skreve eit ord om at han ikkje er moden..han skreiv eldre...les ein gang til viss du ikkje trur meg.;p

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 21 jan. 2014 19:35

at du tolker det dumt er ein ærlig sak;) men ska du kjefte på folk,bruk rett grunnlag..

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 21 jan. 2014 19:43

papou...det kledde ei voksen kvinne..eller skal eg sei moden..:P
nora..nei;)

(kvinne 56 år fra Østfold) ti. 21 jan. 2014 19:50 Privat melding

blindebukk, at jeg slettet innleggene mine mener du? Vel jeg fant meg selv for kledelig og moden i ha kommentar i en tråd hvor en voksen mann forteller at han tenner så utrolig og faktisk har konsentrasjons problemer over to par pupper som er henholdsvis 47/48 år gamle i en utringning.

Har nettopp betalt et medlemskap og dersom dette er standarden på menn her så føler jeg det som bortkastede penger.

Skjult ID med pseudonym Uenig ti. 21 jan. 2014 19:53

Kvinner eldes ikke fortere enn menn. Det er utrolig mange menn over 40 som har eldes fort. Det er ikke mange kjekke menn over 40 her inne, mens kvinner holder seg utrolig bra.

Skjult ID med pseudonym . ti. 21 jan. 2014 20:10

hvor står det at kvinner eldes fortere enn menn? Skulle tro det var individuelt. Men kanskje noen kroppsområder eldes tidligere på kvinner, mens andre deler eldes fortere på menn (?). Men å konkludere at kvinner eldes fortere enn menn ønsker jeg "bevis" på.

Skjult ID med pseudonym Ellan ti. 21 jan. 2014 21:40

Alder, alder, kropp, kropp...evinnelig kjas og mas. Hvis dere tror dere kommer til å se lik ut hele livet, så må jeg skuffe dere, og hvis dere tror at den kåtheten og behovet for å elske og bli elsket som det syder av her på sukker forsvinner etter de 20-30 første årene av livet, så er vel det også en smule naivt. Så slutt å disse alder og kropp, eller har dere tenkt å avslutte livet når dere fyller 30/40? Det høres nesten slik ut noen ganger. Hvis verdien stopper etter nevnte alder, så er det jo bare å avslutte det hele. Jeg opplevde ingen krise da jeg ble 30, og har ingen planer om å få det når jeg blir 40 heller. Hva skulle vitsen være med det, når livet er kort nok i seg selv?

Den forakten for alderdom, er bare å legge av seg med en gang, for det ironiske er: Ingen slipper unna. Den gamle kjerringa eller gubben du disser, blir en gang deg. Buuuu, så fælt

Skjult ID med pseudonym Ellan ti. 21 jan. 2014 21:51

Den var ikke rettet til deg, men leste den til kløver og har lest nok her på forum..var en generelt innspill. Anyway - av deg, mener du?:)

(kvinne 56 år fra Østfold) ti. 21 jan. 2014 22:41 Privat melding

tj, tror du må lese innlegget mitt en gang til. Jeg blir ikke imponert over menn som lager et eget innlegg i voksen alder og forteller at han blir utrolig tent og ikke klarer å konsentrere seg fordi han finner puppene til to voksne damer så fascinerende. I tillegg så virker det som han fikk en aha opplevelse av at disse puppene på henholdvis 47/48.

Glem hele greia, men jeg fant denne tråden bare teit.

Skjult ID med pseudonym Frigg ti. 21 jan. 2014 23:02

Lykke til @kløver med homofilien - intet galt i seg selv det (masse flotte homofile menn, både utenpå og inni), men kanskje du skulle tatt en titt på utvalget av menn her på sukker før du skyter fra hoften! Enten lyver de kronisk mht alder eller så er forfallet skremmende langt fremskredet - f eks svært mange menn i midten av 30-årene ser ut som 50, svært mange menn i slutten av 40-årene ser ut som de er 60+ - og en god del hadde aldri bestått en relativt enkel intelligenstest! ;-((

Skjult ID med pseudonym miniblomst on. 22 jan. 2014 11:06

Menn og kvinner eldres lik. Men det kommer ann på genene dine og hvor flink du er å ta vare på deg selv.
Jeg har date en på 42 og kan vel si at selv om hvor bra kroppen hans ser ut.....så klare jeg dessverre ikke å blir tent på ansiktet hans. Jeg er født i midten av 80 tallet...og synes selv etter den opplevelsen aldri mer en date på over 40. Vil helst ha en som er litt yngre eller et par år eldre. Max grensen er på 10 år. Og for dere menn som tenner på eldre kvinner...kanskje go for it,om kvinnen er med på leken. Men om dere blir forelsker,så bevis at alderen er bare et tall.