Alle innlegg Sukkerforum

Slankeoperert

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym LilleMy ti. 21 jan. 2014 23:47

Jeg har blitt en dame igjen, som menn snur seg etter... Men jeg har tatt en "såkalt" slankeoperasjon.... Så hva tenker dere om min slappe - kropp, har alltid vært en snill og bra dame! Er det noe som betyr noe eller er jeg like langt..?

Skjult ID med pseudonym been there on. 22 jan. 2014 00:17

@LilleMy
Kan tenke meg at menn snur seg etter deg. Selv snudde jeg meg også etter en nydelig jente som hadde tatt slankeoperasjon. Dette var en person som jeg kan si var min bedre halvdel, en som lyste opp min hverdag. Jeg mente selv at operasjonen hennes ikke ville bli et problem MEN dessverre greide jeg aldri å bli komfortabel med den nye kroppen hennes. Jeg vet ikke hvor "slapp" din kropp er men hun jeg traff hadde tatt av vel 80 kg ++

Skjult ID med pseudonym LilleMy on. 22 jan. 2014 00:33

Takk "been there" ,det var jo det jeg var redd for... "Vi blir aldr bra nok uansett"... ;-) Damn if you dont, damn if you do...
Takk, du bekreftet det jeg visste, blir aldri bra nok hehe...

Skjult ID med pseudonym LilleMy on. 22 jan. 2014 00:37

Men "Been there", takk for ditt ærlige og fine svar... ;)

Skjult ID med pseudonym been there on. 22 jan. 2014 00:47

Husk bare at jeg er 1 av mange. Jeg kan også bekrefte at du tar feil med tanke på at du aldri blir bra nok.
En stund etter jeg forlot hjemmet til denne nydelige jenten så traff hun en som ikke var slik som meg :)

Skjult ID med pseudonym LilleMy on. 22 jan. 2014 00:55

Vet nesten ikke hva jeg skal si til det...
Men takk for ditt ærlige, men dog respektfulle svar til meg... :)

Skjult ID med pseudonym Frigg on. 22 jan. 2014 01:33

@LilleMy - fokuser på det positive ;-)) Kanskje er det øvelser mv du kan gjøre for å bli kvitt overflødig hud - evt kan en operasjon hjelpe der også!?? ;-) Husk at Rom ikke ble bygget på en dag ;-)) Du må ta tiden til hjelp (selv om en utålmodig sjel som meg vet at det ikke er så veldig enkelt å leve opp til ;-)) Og, husk at du også, i dette overfladiske samfunnet (;-(() må bruke litt tid også på å bygge opp selvtillit i forhold til det kroppslige ;-) Bruk det at menn snur seg etter deg som en fantastisk motivasjon for å ta deg selv et skritt videre ;-))

Skjult ID med pseudonym huder on. 22 jan. 2014 02:51

Finn en som liker deg for den du er. Det viktigste er at du er fornøyd med deg selv! Ikke døm din egen verdighet ut i fra hvordan du tror andre dømmer deg. Dømmer de deg så er de kanskje ikke for deg uansett.

Skjult ID med pseudonym Z on. 22 jan. 2014 07:58

Kjære LilleMy

VIL du virkelig ha en mann som er så opptatt av kroppens utseende?
Vil du ikke heller ha en mann som digger HELE deg og har omsorg for alt du har vært gjennom for å føle deg bra nok? Som sier du er bra nok uansett! Som elsker deg for alt det du er og alt det du gjør og bidrar med?

Det vil jeg!

Om de finnes? Definitivt! Jeg kjenner mange!
Jeg tror stikkordet er at du ER bra nok! Du må bare tro på det selv...

STOR klem til deg! Du har nok følt på mange sorger og følt at du ikke har vært så glad i deg selv. For det har jeg gode følelser for deg. Verden vår er brutal og nådeløs. Og overfladisk. Skremmende overfladisk! Derfor er så mange menn totalt uinteressante for meg. Jeg gidder ikke en sånn mann! Og jeg håper du også våger å velge hvem som er bra nok for DEG!

Skjult ID med pseudonym Melissen on. 22 jan. 2014 08:13

Har du gått ned veldig mye, får du sannsynligvis dekket operasjoner for å få fjernet overflødig hud, vil jeg tro. Om det ikke er så "galt", skal du være glad for en mann som viser seg å ikke være den riktige ved å være plaget av hud. Hud! Det er som når pc-ens utseende blir viktigere enn ytelse og kapasitet.

Det tar gjerne lenger tid, men finn ham som vil ha deg for alt du er, ikke for at du ser riktig ut.

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) to. 23 jan. 2014 00:05 Privat melding

Er man tykk så nytter det ikke å skjule kroppen sin, alle kan se at man er overvektig.
Har man gått masse ned i vekt og huden har blitt noen numre for stor, så kan man fint skjule dette med klær.
Men det hjelper så lite når menn blir interesserte fordi de tror at kroppen er slank og "vanlig", når man egentlig ser like "ille" ut som den gangen man var overvektig.

Har selv vært overvektig i mange år. Ingen slankeoperasjon, og jeg brukte mange år på å gå ned i vekt sakte men sikkert. Men huden har ikke fulgt med.
Jeg savner en kategori å krysse av for på kroppsform her på Sukker som gjerne kunne hatt navnet "slaskete".
For ingen andre kategorier passer min kropp inn i dessverre :P

Er slank oventil, et par kilo for mye på rumpe og lår, men også noen kilo for mye overflødig hud fra puppene og ned til knærne :P
Men for all del :)
Jeg kunne jo ha manglet feks begge bena :P Og det vil alltid være en mann der ute et sted som kan like meg akkurat slik jeg er :)
Må bare finne han først :P