Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID ti. 2 sep. 2008 23:37

jeg lurer på en ting her hvorfor får jeg bare brev fra engelske jenter/damer når det står det på siden min att jeg ikke er intrisert i og få fra engelseke jenter/damer her. er dette for noe tull dette her da ? er alle jentene /damene her inne engelske eller? da gidder jeg ikke være her inne lenger vist det ikke finnes noen norske jenter/damer her inne som tør og ta kontakt med meg.nå på ca.1 måned har jeg fått 5 brev fra 5 engelske jenter/damer.

hilsen:TOR69

Skjult ID med pseudonym Sofalesern on. 3 sep. 2008 00:09

Du skriver under drømmepartneren at: "vil helst ha kontakt med norske jenter/damer ingen engelske"
Hvis noen ikke kan Norsk særlig godt så vil de kanskje kjenne igjen "engelske" under drømmepartner og tror kanskje at det er dem du er ute etter??

Skjult ID med pseudonym Torpedo on. 3 sep. 2008 00:09

For det første har du nok skrevet på norsk i profilen din, noe de ikke forstår. For det andre vil nok engelske jenter også ha kjærester på lik linje med nordmenn. Er du sikker på at de er engelske forresten?
Du skriver at du ikke gidder å være her om det ikke finnes norske kvinner som tør å ta kontakt. Har du tatt kontakt med norske kvinner da?

Jeg har også fått noen engelske mailer i det siste...disse overser jeg glatt da dette ikke står på min ønskeliste heller.
Men jeg klager da ikke!!

Skjult ID med pseudonym sweetchili on. 3 sep. 2008 00:09

Det er tydeligvis noen som bruker nettstedet til å treffe norske menn med andre motiver enn resten av oss, men det er vel bare å blokke dem som andre brukere du måtte være uinteressert i?

Se på matchsøklisten din, onlinelisten osv, så finner du ut om alle damene her er engelske. Hvis ingen normale brukere tar kontakt med deg, er det opp til deg å finne ut om det er noe du kan gjøre for å gjøre profilen din mer attraktiv, eller selv ta kontakt med jenter du får et godt inntrykk av. Det er ikke sikkert det detter jenter ned i fanget ditt her uten at du trenger å gjøre noe for å få det til å skje;-)

Skjult ID med pseudonym Organ on. 3 sep. 2008 02:59

"er alle jentene /damene her inne engelske eller?" Eh... Nei, det er nok et mindretall av brukerne som er engelske her på Sukker ;-)

(mann 42 år fra Oslo) on. 3 sep. 2008 11:34 Privat melding

Ta deg litt tid til å se på profilen deres, så vil du nok finne ut at de fleste ikke er engelske, men fra Nigeria eller Ghana! ;-o)

Hvis du så finner på å skrive tilbake til de, så kan du regne med å snart motta ønsker omå treffe deg, "men desverre så har jeg ikke råd til flybiletten akkurat nå, kan jeg kanskje låne litt penger av deg???"
;-o)

Skjult ID med pseudonym Nohope on. 3 sep. 2008 11:44

Tor det er også såkalte luckyseekers, som sagt de fleste menn vil ikke få brev på steder som dette..heller når de ikke sender men disse jentene du snakker om er som oftest fra russland eller litauen.