Alle innlegg Sukkerforum

Bad boys.

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Sogn og Fjordane) sø. 26 jan. 2014 04:03 Privat melding

Alltid vert ein snill gutt og aldri klart å vere den bad boyen som det virker som mangen jenter liker.

Men fekk sjansen til å prøve eit veldig sosialt eksperiment i kveld på fest.
Blei med på ein fest med rundt 10gutter og 2 jenter, der ei var ein av mine beste venninner. Den andre jenta kjente kun venninna mi og ingen andre. Ho var utrolig vakker og ærlig talt i ein liga langt over meg. Men vi fekk lyst å utforske litt likevel. Det ender med at ho blir ganske "overfalt" av kara den her festen. Og med meg som leika litt uinteressert, falt ho veldig. Opp etter meg heile kvelde med jamne mellomrom. Og når alt var over var ho klar for å bli med meg heim. Men skulle overnatte med ein kompis så det lot seg ikke gjere. Ganske spesielt føler eg, at sia eg oppfører meg uinteressert så ender det med at eg får jenta.

Følte berre eg skulle dele, kva trur dokke det har seg at det er sånn?

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 26 jan. 2014 09:30

Fordi der og da var du eneste muligheten for henne å puste. Hverken mer eller mindre. Hadde du ikke vert der hadde hun nok gått hjem. Ikke legg for mye i det. Forøvrig, aldri sett en dame som "over din liga". Det er en veldig sikker måte å aldri få dama på.

(mann 41 år fra Østfold) sø. 26 jan. 2014 11:21 Privat melding

Haha, overlat det til hemmelig å bryte ned selvtilliten ;).

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 26 jan. 2014 11:44

@rocklion

Det er ingen som trenger å få noen nedbrutt selvtillit her. Ved å være kynisk og ærlig med seg selv så vil en fort finne de elementene som en trenger for å bli en attraktiv partner for en oppegående og attraktiv kvinne.

(mann 41 år fra Østfold) sø. 26 jan. 2014 11:57 Privat melding

Som svoren talsmann for likestilling, så ønsker jeg en mer balansert fordeling mellom menn og kvinners jegerinnstinkt. Evolusjonen er allerede godt i gang med å bearbeide søknaden, men i likhet med de fleste offentlige instanser er det lang behandlingstid.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 26 jan. 2014 12:27

har ingenting imot at damene jakter eg:) viser berre at det er ei som veit ka ho vil ha...

Skjult ID med pseudonym durrr sø. 26 jan. 2014 12:32

Har du noensinne tenkt over dette:
Hvorfor gå etter kvinnfolk hele tiden? Har ikke du noen ting å tilby dem slik at de bør jakte på DEG? Er ikke dette 2014?

Skjult ID med pseudonym fjoff sø. 26 jan. 2014 13:02

Jeg sjekker aldri damer på fest eller på byn, fordi jeg ikke har skillsene til det :-p Så da lar jeg vær istedetfor å dumme meg helt ut.

Det betyr at det er ganske tilfeldig hvem jeg gir oppmerksomheten til. Det kan være den flotteste jenten om hun er lett å prate med, eller noen som kanskje ikke er "like populære". I de aller fleste tilfeller gir jeg oppmerksomheten til sistnevnte, ettersom det er de jeg syns er lettest å prate med :-) De er mer tilgjengelig.

Men altså, poenget er at jeg nok svært ofte nok vil virke litt uinteressert i kontakt med de "flotteste og mest populære", fordi det faller ikke i min natur å skulle kjempe om oppmerksomheten til noen.

Likevel har jeg aldri opplevd det TS forteller om, selv om jeg ofte er ute og har det gøy. Så må nok innse at det er trynet mitt det er noe galt med :-D

Skjult ID med pseudonym jente80 sø. 26 jan. 2014 13:41

Jeg vil ikke ha bad boys selv om jeg synes det er fint med skjegg og tatoveringer... :P

Skjult ID med pseudonym durrr sø. 26 jan. 2014 13:45

haha @ikommode.
Jeg tror de færreste jentene er klare for å faktisk bli tatt med storm! Hvorfor? Jo, antagligvis har de ikke opplevd det så ofte ellers hadde de ikke bedt om det. Og når man ikke har opplevd det ofte, så er man vel heller ikke klar for det? Har jeg begått noen grove logikkfeil nå eller? ;)

(mann 41 år fra Østfold) sø. 26 jan. 2014 13:51 Privat melding

Hmmm, er skjegg alt som skal til for å være badboy? ;)

Ganske langt unna badboy selv, og sitter nok på den siden av gjerde som alltid synes ting ser grønnere ut på den andre siden. Ønsket om å være en annen er stadig tilstede, gjerne litt mer badboy og kanskje til og med litt kaldere? Ting må jo være mye enklere når en ikke hele tiden tenker på følelsene til andre enn meg selv :P. Men når alt kommer til alt, så søker jeg bare etter den personen som gjør at jeg ikke lenger ønsker å være en annen en meg selv, som får meg til å føle at jeg med alle mine feil og mangler er likevel perfekt for henne. Det virker bare som fjellet som må bestiges er mye tyngre enn for den gjennomsnittelige "badboy" enn for nice-guys slik som meg.

Når det er sagt, så bruker jeg "badboy" som et særdeles vidt begrep, og omhandler ikke nødvendigvis vold, narkotika og Varg Vikernes. Men kanskje også menn som bare "tar for seg" fremfor å sitte på sidelinjen og ikke være tøff nok til å engang si et lite "hei" ;).

(mann 41 år fra Østfold) sø. 26 jan. 2014 14:14 Privat melding

Å ta meg med storm er akkurat like fortellende som uttrykket "mannen med stor M". De er begge uttrykk som forteller leseren ganske nøyaktig INGENTING om hva du er ute etter, og gjør ikke annet enn å skape prestasjonsangst hos meg. Jeg anser meg ikke som mannen med stor M, ei heller en som kan ta deg med storm. Men jeg vet jo egentlig ikke, for jeg vet ikke hva jenta som bruker disse uttrykkene faktisk legger i de. Kanskje de søker etter den eventyrprinsen som de faller pladask for før de har åpnet munnen sin? Er det å bli tatt med storm? Jeg tror at de fleste av de kommer til å bli værende her på sukker (eventellt andre datingsider) en godt stund, ettersom den prinsen faktisk ikke finnes andre steder enn i eventyr.
Eller hva med mannen med stor M? Glattbarbert håndverker med vaskebrett og et blikk som kun tenker en ting? En som kan stelle i huset? En som bryr seg, som kan prate om følelser, en som ikke er redd for å være litt feminin? Fortell meg hva du EGENTLIG er ute etter! Disse meningsløse uttrykkene gjør ikke annet enn å forvirre og skremmer meg ofte fra å i det hele tatt forsøke å ta kontakt.

(kvinne 39 år fra Oslo) sø. 26 jan. 2014 14:23 Privat melding

"Men når alt kommer til alt, så søker jeg bare etter den personen som gjør at jeg ikke lenger ønsker å være en annen en meg selv, som får meg til å føle at jeg med alle mine feil og mangler er likevel perfekt for henne." Bra sagt @rocklion, er vel det alt dreier seg om egentlig :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 26 jan. 2014 14:46

@rocklion

Du er den bædeste båi'en av alle! Skjegg OG "rock" i nicket! Nå mangler det bare en tattis et sted og jente80 vil måtte skamfullt inrømme at hun er hypp på noe hun ikke vil inrømme at hun vil ha! ;)

@iKommode1

å "bli tatt med storm". Når damene skriver det som et krrav i profilen sin, da klikker jeg videre. Disse damene er jo som regel ekstremt tafatte eller prinsessenykke-damer. Nei, takke meg til damer som heller vil elske og bli elsket slik @rocklion beskriver over her.

Skjult ID med pseudonym jente80 sø. 26 jan. 2014 15:01

Haha @hemmelig, trenger vel ikke å være badboy selv om man har skjegg, tatoveringer og liker rock vel... Vil ha alle de tingene jeg, og det innrømmer jeg gjerne! Nettopp fordi jeg liker rock selv, og vil gjerne ha med kjæresten på konsert.

(kvinne 48 år fra Oppland) sø. 26 jan. 2014 15:11 Privat melding

Jeg har skrevet " Ta meg til nye høyder" Det kan jo bety så mangt, men, jeg er ikke tafatt eller har noen store prinsessenykker for det , og alle ønsker vel å bli elsket ...Men, jeg synes Badboy kan være like int som hvilken annen .

(mann 41 år fra Østfold) sø. 26 jan. 2014 15:25 Privat melding

Jammen da du jo drømmedama mi da, jente80, hva venter vi på ;).

Må desverre skuffe deg angående tattis da, den mangler jeg. Men jeg er på vei til å få litt lengre hår så jeg får den Antonio Banderas look'en på huet :D.

Skjult ID sø. 26 jan. 2014 23:57

At du valgte tjommi foran dama virker veldig forstyrrende! har jeg misset noe her?