Alle innlegg Sukkerforum

"Matchtall" dumt og ustabilt?

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Sør-Trøndelag) on. 3 sep. 2008 10:06 Privat melding

Trokke "Matchtallet" er helt i vater her på sukker. Hadde en "match" med ei på 97% en dag her, men da jeg bladde opp "matchtreet" var jo alle bladene svarte. Skjønte ikke stort av det. Men nå er matchen plutselig ned på "<70" og jeg kan ikke se profilen lengre:S Men vi skriver fortsatt sammen forde! Hadde heldigvis skrevet noen poster så hadde lagret nicket via inn/utboks. Og vi syns det er litt rart at vi ikke er over >70. Litt irritabelt når sånt skjer, hvertfall om jeg ikke kunne skrevet med personen! men takk for det.

Er løsningen egentlig bare dum? Er jo mange personer man tydeligvis ikke får se her på sukker, men at det skal rette deg lettere mot noen som passer deg, tror jeg ikke helt fungerer.

(mann 52 år fra Østfold) on. 3 sep. 2008 10:55 Privat melding

Dersom en av personene setter absolutte krav om noe og de to personene ikke har satt likt eller +/- en på skalaen så vil match bli <70.
Hvis en av personene har satt at han/hun vil ikke treffe noen med barn, og den andre har barn så vil også match bli <70.
Systemet gir disse mulighetene, og justerer matchtallet ut fra den inputen som brukerne gir.
Det er slik matchtall beregnes. :-)

Grunnen til at matchtallet kan være bra, men når man går inn på matchetreet og ser at bladene er svart er at det ikke er kjørt ny beregning av matchtall etter at noen parameter i relasjonprofilen er forandret.
Hvis man forandrer noen parametere i relasjonsprofilen så vil dette gi utslag på matchetreet med en gang,
men matchtallet beregnes på nytt enten etter 12 timer, eller når du trykker på knappen "Kjør ny match". Knappen "Kjør ny match" er plassert siden som er etter siste side når man setter parameterne i relasjonsprofilen.

Man kan forøvrig ikke kjøre ny match oftere enn hver 12 time.

(Dette med forsinkelse _kan_ også være årsaken også til at man kan oppleve matchtall <70, mens matchetreet ser pent ut.)

Hvis det er uoverenstemmelse mellom matchtallet og matchetreet over lang tid så kan det enten være korrekt på grunn av at alle parameter som bestemmer matchtallet ikke er på matchetreet, eller det kan selvsagt være en liten feil i systemet. (Om det er feil i systemet så er sikkert sukker glad for å få besked om det :-) ),

I ditt tilfelle så har tydeligvis en av dere forandret relasjonparametere, og dette har gjort at matchtallet og mathtreet har vært ute av synk en tid.

Skjult ID med pseudonym KiRof on. 3 sep. 2008 10:58

En liten presisering også. Mattchetallet og matchetreet er basert på hva dere svarer, og hvilke kriterier dere har satt. Matchetallet beregnes ikke ut fra hvordan dere virkelig kommuniserer sammen. ;-)

(kvinne 40 år fra Oslo) on. 3 sep. 2008 11:02 Privat melding

KiRof!

Check out Our matchtree!!! Lyst å ta en cigg eller....;)
Tror färgerna på det trädet kan matcha insidan av våra lunger rätt fint.....:D

Skjult ID med pseudonym Kit on. 3 sep. 2008 11:05

parafan, bruk "søk brukernavn" under matchlister for å finne profilen hennes. Sjekk at hun ikke har satt deg som "ikke interessant".

(mann 32 år fra Sør-Trøndelag) on. 3 sep. 2008 14:03 Privat melding

Nei hun har nok satt meg som svært interessant:P

Men det var det at matchtreet og matchtallet samsvarte ikke på et viss tidspunkt. og som sagt..sikkert pga nye søk og forsinkelser.

Skjult ID med pseudonym Kit on. 3 sep. 2008 14:18

Så bra! Er treet grønnere nå?