Alle innlegg Sukkerforum

Alltid alene

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ensom ma. 27 jan. 2014 21:13

Hva gjør man når alt man vil er å bli elsket og få elske noen? Alltid vært alene og kjenner meg trist og motløs for skjønner rett og slett ikke hvordan jeg noen gang skal få oppleve kjærlighet..

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 27 jan. 2014 21:21

da trur eg nok du må litt ut av komfortsonen og starte med å treffe folk:) er jo ein fin start dette? nettdaiting..

Skjult ID med pseudonym Ensom ma. 27 jan. 2014 21:22

Men ingen svarer på mld her inne, så treffe noen her viser seg vanskeligere enn en skulle tru

Skjult ID med pseudonym Ensom ma. 27 jan. 2014 21:26

Ja, det er vel i oppoverbakker det går fremover!;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 27 jan. 2014 21:27

ensom..ja men ein må ha tolmodighet her inne:) ein vakker dag svare noken eller du får mail..

nora..ja,ser ut som det va smart;)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 27 jan. 2014 21:28

Kjære Ensom

Først får du en god tanke herfra. Det er vondt å føle seg ensom. Det er vondt å føle at man er alene i verden. Det er mange som føler det sånn, dessverre. Men hver eneste føler sine følelser, sitt savn og sin lengsel, så det er ikke mye trøst i at andre også har det sånn, egentlig....

Det jeg synes er så trist, er at mange som føler det sånn ofte har så mye å gi. De har mye kjærlighet i seg, mye som er verdt å dele og mye som mange andre egentlig ønsker seg og trenger å få. Men så er det likevel vanskelig å få til å formidle og motta. Det er synd at det skal være sånn!

Jeg har ikke noen gode råd å komme med. Ofte tror jeg det handler om sirkler man har kommet inn i eller roller man har "grodd fast i" som gjør at det ikke er så lett alltid å få det man ønsker seg. Men jeg tror det er viktig å bare huske på at det ikke er noe feil med en...

Ville uansett bare si at jeg er bombesikker på at det er mange, mange som ville sette pris på det du har å gi og dele - det handler bare om å treffe en det du er gir gjenklang hos. Det kan være vanskelig for de fleste av oss.

Gode tanker.
Z.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 27 jan. 2014 21:31

Et godt sted å starte er jo å trives med å være alene.
Men hvis det er følelsene du sitter med ville jeg droppet nettdating og kommet meg ut på byen og litt mer normal sjekking.

For her inne blir du ekskludert om du er for fin, for stor, for liten, feil hårfarge, feil hårlengde, for små pupper, for store pupper, for stor hund, for mange barn, for liten tv, for stor filmsamling, for glad i sex, for lite glad i sex og så videre.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 27 jan. 2014 21:34

Jeg tror Powpowgutt sier noe viktig her:
Nettdating er stedet man virkelig kan føle seg ensom.
Her kan man føle seg ufattelig mislykket og alene i verden. Rett og slett!

PS: nora - minner om at TS ønsker at dette skal være en grønn tråd.
Fint om du og andre respekterer det :-)

Skjult ID med pseudonym Lillepia ma. 27 jan. 2014 21:42

Flott og veldig riktig skrevet Z :-)

Skjult ID med pseudonym Ensom ma. 27 jan. 2014 21:48

@Z: Takk for fine ord! Jeg har venner som sier det til meg at de unner meg å finne noen og at jeg har så mye kjærlighet å gi.. Jeg vet jeg ikke er alene, og mulig jeg har gravd meg i et slags mønster, men jeg klarer ikke å se det selv, og ingen venner vil si noe som kan såre..

@Powpowgutt; Jeg trives i eget selskap og er blitt ganske så trygg på meg selv m alderen, men likevel er det ikke godt å aldri ha opplevd kjærlighet..

Skjult ID med pseudonym Ensom ma. 27 jan. 2014 21:50

@ Peter: jeg får verken oppmerksomhet på byen eller her, men hadde jeg hatt draget på byen, så hadde jeg valgt real life enn her!

Skjult ID med pseudonym Z ma. 27 jan. 2014 21:52

Peter
Det du skriver bekrefter det TS også føler, slik jeg leser det. Det ER lett å føle seg lost på nettet. Det å ikke få svar, det å ikke engang bli lagt merke til ,det å bli lest, men at andre ikke engang gidder å forholde seg til det man har skrevet - ja, jeg tror det gjør noe med en på sikt. I alle fall gjør det noe med meg.

Heldigvis er jeg sånn skrudd sammen at jeg ikke tenker at ingen vil ha meg og at jeg har mistet troen på kjærligheten. Jeg tenker heller at jeg ikke vil ha disse mennene som ikke oppfører seg som jeg synes er både etisk, moralsk riktig, ei heller er de høflige. Sånt vil jeg ikke ha! Noen sier at sånn ER det bare! Så be it. Jeg er ikke interessert i sånn er det bare!

Da søker også jeg utenfor nettet om kvalitet er lettere å finne der. Og det er kanskje mitt råd til deg, TS: Man kan være aldri så populær i virkeligheten, men her inne kan man likevel være usynlig. Det er en grunn til å ikke ta ting personlig her om man ikke får svar, ikke blir sett eller ikke blir hørt. Ta det heller som et tegn på "ukulturen" i form av kjølighet som eksisterer på nettet, uten å ta det personlig.

Skjult ID med pseudonym lykke ma. 27 jan. 2014 21:55

@ensom jeg føler jeg har fått mest respons fra andre her inne når jeg har delt tanker på forum med profilnavn. Hvis du svarer på noen tråder, med positive og ærlige ord rundt et tema, vil du kanskje bli lagt merke til...

Skjult ID med pseudonym Ensom ma. 27 jan. 2014 21:58

@Z: Mulig jeg hadde klart å ha samme innstilling hvis jeg bare en gang hadde opplevd at noen ville ha meg, mn etter over 30år, så er jeg ikke så sterk i troen lenger..

Skjult ID med pseudonym Z ma. 27 jan. 2014 22:02

Ensom
Jeg skjønner godt at du ikke har troen, jeg. Og jeg klandrer deg heller ikke for å ha mistet den. Det skal mindre til for å miste troen på kjærligheten for de fleste av oss - tro meg :-)

Jeg skjønner at det er tøft, tungt og at man kan føle seg litt ubetydelig.
Og det er både litt trist og litt vondt å se at det er så mange i vårt samfunn som sliter med ensomhet. Og det er så vanskelig å "bidra" liksom.....

Skjult ID med pseudonym Z ma. 27 jan. 2014 23:20

Peter
Det er mange som tenker "Ikke døm meg på bakgrunn av hvordan jeg er på nett. Nett er noe eget, jeg er da ikke sånn live" osv. Men jeg dømmer ikke. Jeg konstaterer. Jeg konstaterer hvordan man oppfører seg på forumet, mot sine medmennesker osv. Og det har hendt mer enn en gang at jeg har truffet igjen noen som har vært "ufine" i form av ikke giddet å svare, ikke skrevet høflig som normalt osv. Så tror de jeg skal være interessert når de treffer meg live? No way! De har vist for mye av seg selv som jeg ikke liker.

Men her er folk ulike. Jeg er sånn, så får andre være som de er....
Noen synes det er en ukultur, andre mener det er en nettkultur.

Og jeg er enig med deg: Det er handlinger som viser sannheten.
Men jammen kan man vise mye med ord lenge før man trenger vise mer!

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 28 jan. 2014 14:41

Jeg synes at det er en viss likhet mellom sukker og utesteder som f.eks. barer og nattklubber. Selv om jeg ikke har vært på en nattklubb på 15-20 år, så har det vel ikke endret seg så mye. På slike utesteder har kvinnene gjerne pyntet seg, sminket seg, tatt på seg de nyeste og flotteste klærne, det fineste smilet, den mest forførende parfymen og er i det hele tatt så sexy og attraktive som det går an å bli. Og utrolig vakre og tiltrekkende.

Det er klart det må gjøre noe med selvbildet deres, der og da. Og horder med siklende mannfolk som sirkler rundt dem gjør vel ikke det opphøyde selvbildet noe mindre, vil jeg tro.

Det jeg lurer på er om det eleverte selvbildet også gjør dem en smule mindre tilnærmelige, en smule mer arrogante og kanskje også en smule mer uhøflige.

Nå var det ikke nattklubber jeg skulle snakke om. Jeg skulle snakke om sukker. Men hvis det er en slik likhet mellom slike utesteder og sukker, så er det kanskje ikke så rart at mange menn føler at de ikke kommer noen vei her? For de mest populære damene her inne må da vel også oppleve en ego-trip, på samme måte som på utestedene, når postkassen renner over av mail fra elskovssyke beilere? De nest mest populære også, kanskje?

Er det slik? Hvis svaret er ja, så er det nok lettere for en mann å komme i kontakt og dialog med en kvinne på andre langt mer hverdagslige steder, steder hvor hun ikke føler seg så omsvermet, eller som jaget vilt, steder hvor hun ikke blir overveldet av et tilsynelatende uendelig tilsig av interesserte menn. De stedene er også vanligvis mye mindre stressende, mindre bråkete og mer avslappende så det går an å prate med dama.

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 28 jan. 2014 14:55

Gjør som meg. Igår gikk jeg av banen, så ei søt jente...gikk bort, sa hei og inviterte hun med på kaffe akkurat der og da. Vi var sammen i ca 4 timer, hadde en god tone og nå skal vi treffes igjen på fredag :)

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 28 jan. 2014 15:05

Det er akkurat noe sånt jeg mente, @durr :)

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 28 jan. 2014 15:15

Nei, @nora. Han gikk jo AV banen først! ;)

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 28 jan. 2014 15:31

Nå kan du ikke føle deg trygg noe sted... :)

Skjult ID med pseudonym Juicer ti. 28 jan. 2014 15:35

Ikke føl deg for trygg, @Kiara *blunk*

Skjult ID med pseudonym Z ti. 28 jan. 2014 16:53

Sorry altså, men jeg må bare spørre:

Er det virkelig, viirrrrkelig sånn at de som er på forumet føler seg lite attraktive og lite elsket? Må bare spørre, for jeg føler det IKKE sånn!

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 28 jan. 2014 16:57

Uh, nei banen er ikke et sjekkested. Men hun var så pen at jeg kunne ikke la vær.
Og jeg regner med selv som ganske gjennomsnittlig ;)

Skjult ID med pseudonym . ti. 28 jan. 2014 20:39

det var så deilig å lese denne tråden, UTEN for mye småprat og forsøk på korte morsomheter, som mange av trådene ser ut til å "forgiftes" med for tiden.

Skjult ID med pseudonym Ensom ti. 28 jan. 2014 21:48

Takker for mange gode innlegg! Jeg skulle bare ønske jeg fant ut en måte å komme ut av denne kjipe rutinen..

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) on. 29 jan. 2014 01:37 Privat melding

Det gjelder ha troa, tenk positivt og ikke gi opp!!
Jeg har selv bestemt meg for at i år skal det skje. Skal slutte å være så passiv å tro at ting kommer av seg selv, for har skjønt at det skjer ikke noe hvis jeg ikke gjør noe for det selv.
Syns det er mange useriøse her inne. Har flere ganger blitt skuffa av gutter her, som jeg har avtalt date med og så dukker de ikke opp. Eller de som jeg har fått utrolig god kontakt med, og plutselig så hører jeg ikke mer fra de. Men de sitt tap, tenker nå jeg:)
Er også ofte ute på byen, men det er ikke så lett å treffe noen der heller.
Har bodd alene i seks år nå, vært singel i to. Hadde ett avstands forhold med en jeg møtte her på sukker, som varte i ett år.
Må ærlig innrømme at jeg begynner å bli lei av å være singel, blir heller ikke noe yngre etterhvert som årene går. Men vil heller være singel enn å ta den første og beste, for å si det sånn. Er ikke desperat på noen måte, og har det veldig bra. Men savner å ha en kjæreste. Det eneste kravet jeg har til motparten er at jeg må være tiltrukket av han, og at kjemien stemmer. Så kommer resten etterhvert. Men akkurat der er jeg nok litt kresen. Legger ikke skjul på at jeg først går etter utseende.

Så til deg ensom, og alle andre: IKKE GI OPP HÅPET!!

Skjult ID med pseudonym Z on. 29 jan. 2014 11:13

Det er lett for oss som ikke føler oss ensamme å gi gode råd. Det er lett å si tenk positivt så går det nok bra. Og det er selvsagt vel ment! :-)

Men det er ikke alltid det går bra å tenke positivt. Det er ikke alltid det blir bedre. Om du ikke tenker positivt nok og ingenting skjer, hva da? Man føler seg ikke akkurat mindre ensom....

Tror man heller skal tenke ærlig, jeg. Tenke ekte. Være oppriktig. Tydelig. Overfor seg selv først og fremst - men også overfor eventuelle andre.

Finnes det noe man kan gjøre? Har man noen interesser man kan bruke tid på? Det finnes fotokurs, matlagingskurs, studiesirkler, turer arrangert av turistforeningen og turer for single, vinkurs, dansekurs, språkkurs...Det finnes kurser for det meste. Er det en ide å bruke tid på noe man uansett kan få noe ut av, og glede seg over dette? En bonus kan jo være at man treffer hyggelige mennesker man kan slå av en prat med. Så finnes det jo aktiviteter som korps, kor, diverse treningsaktiviteter - altså steder man treffer mennesker litt over tid, der opplevelser kan skapes sammen med noen. Ville det være noe man kan ha glede av? Altså; Jeg tror litt på å prøve å fylle litt av tiden sin på noe som gir mening for en selv uten at det skal være en baktanke som sier "Her kan man treffe noen". Det KAN jo skje, men da er det en bonus. Du får luktet litt på ulike miljøer, du får snakket med ulike mennesker - og kanskje vil noe skje med deg da?

Ellers finnes det kvalifisert hjelp å få om man ikke mestrer ensomheten sin. Men før du oppsøker noen eventuelt, "forsk" litt. Her er det mye dårlig ute og går, dessverre. Uansett: gode tanker får du alltid med på veien! :-)

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 29 jan. 2014 12:24

Las eg riktigt??? Hadde no vert sjeleglad hadde eg komt til ein date med ei sånn dame som -s-..;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 29 jan. 2014 18:35

nora..damer så fine river ned fjell;)