Alle innlegg Sukkerforum

Lite folk og lite respons

Vis siste innlegg
(kvinne 48 år fra Oppland) ti. 28 jan. 2014 15:57 Privat melding

Nå har jeg ikke vært her mer en en uke eller noe, men, må bare si at dette var ekstremt lite meningsfylt...det er jo ingen her inne, og alle krangler på forum, og er uhøflig med hverandre, så en dag til, og jeg melder meg ut...ikke noe vits i og betale for dette

Skjult ID med pseudonym reg ti. 28 jan. 2014 16:33

@Cat43
Det er bare 1% av Sukkers medlemmer som bruker forum.
De som er på forum er ikke typiske for Sukker, og takk og pris for det.
Her på forum er det mange håpløse tilfeller, mange bruker bare forumdelen av Sukker og vil/kan ikke date, for mange er det grunner til at de er single og kommer til å forbli det lenge.
Så egentlig burde du kutte ned på forum og finne på noe bedre (som å ta kontakt med noen), før (du lar) forum ødelegge (for) deg.
Da får du noe igjen for det du har betalt, i motsetning til å sløse bort tiden her på forum.

(kvinne 48 år fra Oppland) ti. 28 jan. 2014 16:39 Privat melding

Jeg ser den @reg, synes bare folk er lite hyggelig med hverandre generelt, og @ikkeavholdt slik hadde ikke jeg svart noen jeg, samme hva...du kjenner jo ikke meg, og er du ikke int i og bli kjent med hvem det nå måtte være, så blad forbi da...værre er det ikke, håpet bare jeg kunne bli kjent med noen her inne, og ikke kaste dritt på hverandre !

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 jan. 2014 16:39

Jeg er et av de håpløse tilfellene. Derfor er jeg heller på forumet anonymt slik at folk ikke kan kontakte meg om de blir nysgjerrige på det jeg skriver.
Det jeg skriver er jo uansett bare bullshit, så det er absolutt ingen grunn til at folk skulle bli nysgjerrige i utgangspunktet. :P

(kvinne 48 år fra Oppland) ti. 28 jan. 2014 16:49 Privat melding

Hehe, må le litt også da, så du håper selvsagt at folk blir nysgjerrige av andre grunner, en det "Bullshit" du skriver på forum, for jeg trodde seriøst at folk var her inne for stort sett det samme, akkurat det å finne seg en kjæreste...men, dette forum greiene får en jo bare kutte ut da

Skjult ID med pseudonym Z ti. 28 jan. 2014 16:50

Cat43

Hei, og velkommen til sukkerforum! :-)

Dessverre er det sånn at mange føler trang til å slenge med leppa i tide og utide. Det eneste man kan gjøre er å overse eller rapportere det ufine. Andre midler har vi ikke annet enn å si fra og bli sett på som besserwisser eller prippen. Det er det ikke alle som ønsker å utsette seg for.

MEN det finnes også mange gode, hyggelige sjeler som ikke har behov for denslags. Se mot dem! Og bruk gjerne litt lenger tid til å orientere deg, så vil du fort kunne skille klint fra hvete.

Uansett hva du bestemmer deg for: Lykke til! :-)

(kvinne 48 år fra Oppland) ti. 28 jan. 2014 17:00 Privat melding

Takker @Z, jeg for se hva jeg gjør, håper det finnes koselige mennesker her inne også, selvsagt gjør jo det, synes bare det er mye rart også ;)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 28 jan. 2014 17:07

Jeg vet ikke hvor mange medlemmer sukker har, men la meg gjette 100.000 da. Blant dem finnes det GARANTERT hyggelige mennesker! Heldigvis har flere av dem blitt mine gode venner :-)

Og det vil alltid være mange forunderlige skruer i vårherres sukkerhage.
Men vi trenger da ikke alle, gjør vi vel? Ikke heng deg opp i de rare.
Fokuser på de snille, deilige, sexy, kloke, lojale, morsomme....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 jan. 2014 19:44

@Cat43

Jeg håper egentlig for damene sin egen del at de overhodet ikke blir interesserte.
Jeg er absolutt ikke verdt å bli interessert/nysgjerrig på for å si det sånn. :P

(kvinne 48 år fra Oppland) ti. 28 jan. 2014 20:13 Privat melding

Nei vel @ Powpowgutt...merkelig , så hva gjør du her inne da? Søker noe annet en damer da tenker jeg :)

(kvinne 56 år fra Østfold) ti. 28 jan. 2014 20:38 Privat melding

Cat43. Jeg ble et aktivt medlem igjen for en drøy uke siden igjen og har vært borte fra sukker i halv annet år. Jeg var nok litt som deg første gangen jeg var her både at dette ville være annerledes. Men lærte meg fort at nettdating inneholder et stort spekter av mennesker og bakgrunnen for at de er her.

Nå er jeg langt mer avslappet både til kontakt med noen og forumet. Det dukker opp noen rare tråder/innlegg i ny og ne som kan være provoserende og andre veldig hyggelige.

Forumet har sitt faste klientell og på en måte føler jeg at alle som skriver her legger ifra seg søkeruniformen blant profiler og innbokser og er bare forumbrukere her. Det syntes jeg er ganske befriende i grunn.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 jan. 2014 21:24

@Cat43

Nei, jeg søker ei dame som vil være kjæresten min. Men jeg er ikke noe kjærestemateriale. Og damer har veldig mange alternativer som er mye bedre enn meg og det er bare her inne.

Ikke tenk så mye. Jeg er en komplisert fyr enkelt og greit. :P