Alle innlegg Sukkerforum

Helt ærlig

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hess ti. 28 jan. 2014 21:00

Jeg føler meg som en taper fordi den eneste måten jeg kan treffe damer på per dags dato er her.
Jeg klarte aldri å tilpasse meg popularitetstyranniet som eksisterte på skolen eller i det senere liv, så derfor har jeg havnet her. Jeg kommer til å være her i lang, lang tid. Jeg får noen dater i ny og ne, men som regel avviser de meg på grunn av min sosiale angst.

Jeg har også merket meg at de som er populære, de sosiale, de velstående, de som får jevnlig sex, de som er med på Paradise Hotel, dem er det blitt forbudt å kritisere.
De påstår selv at de tåler kritikk, men straks noen slenger med leppa så er det hjem til mamma.

De skylder på janteloven fordi de føler ikke at de har fått nok skryt, men altfor mye kritikk. Vi kritikere blir kalt sosialister, misunnelige, nerder osv, men sannheten er at det er for lite jantelov i Norge. Ikke for mye slik mange påstår.

Men det er uten tvil sånn at det bare blir fler og fler sosialt velykkede mennesker og vi reagerer oss som furtene drittunger hver gang vi får kritikk. Er det ikke rart hvor dumme vi er blitt?

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 28 jan. 2014 21:06

for å komme med noke som eingangs skuld ikkje er vas:) er glad eg ikkje er ung idag..

Skjult ID med pseudonym Hess ti. 28 jan. 2014 21:17

Hehe. Ikke sant?

Skjult ID med pseudonym Mundilfare ti. 28 jan. 2014 21:32

Dette er til syvende og sist bare tanker som man skaper seg selv. Verden vi lever i er en illusjon av bilder som settes sammen til en helhet som ofte ikke stemmer med virkeligheten. En av disse virkeligheten er at andre er så mye bedre enn oss selv. Andre får til ting, andre lykkes. Mens vi føler oss bitre på oss selv. Jeg for min del verdsetter det livet jeg har. Lever det livet jeg er fornøyd med og om andre har en mening om det, så påvirker ikke det meg nevneverdig. "Sinne, er en følelse som kun plager den som er sint" - det samme er det med de aller fleste negative emisjoner. Altså er vi i vår makt til å endre dette verdensbildet, fordi det kun er skapt i vårt eget hode. Det anses som viktig å ha "alt" - i stedet burde vi klare å finne ut hvor lite vi trenger mens det fortsatt holder oss lykkelig.
Du skriver: "Jeg føler meg som en taper" - altså er du i stand til å endre dette selv. Fordi du sammenligner deg med andre, vil du alltid være forskjellig - for meg er det definert som unikt, annerledes fra andre er kanskje egentlig bare bra når en tenker over det. At samfunnet ikke ser like bra på "annerledeshet" driter jeg i, for det er jeg som skal være fornøyd med det som er annerledes hos meg. Ikke mål livet ditt basert på andres verdier. Finn dine egne, mål ut fra dine egne behov, finn ut hva DU liker, hva du IKKE liker og tilpass hverdagene så du får mer av det du liker og mindre av det du ikke liker. Finn ut hvor du har det minste du kan ha, og fortsatt være lykkelig, og tenk ut hva du må ha for å bli mer lykkelig. (men ikke la din lykke være avhengig av andres).

Skjult ID med pseudonym hess ti. 28 jan. 2014 21:43

@mundilfare

Men det er jo nettopp dette. Man trenger ikke å få til noe for å bli sett på som velykket i dag.

Skjult ID ti. 28 jan. 2014 21:49

http://www.youtube.com/watch?v=YgSPaXgAdzE

Skjult ID med pseudonym Mundilfare ti. 28 jan. 2014 21:56

@hess, hva er vellykket? Og hvorfor er det så viktig å være det? Hvem definerer reglene for det? Og hvem er dommer? Må man ha dame for å være vellykket, en god jobb, mange penger? Eller er det nok å drikke seg full på en rødvin under fullmånen en varm sommerkveld? Er det kunsten å skrive et dikt? Er det et stort hus? Jeg vet ikke hva vellykket er, for det finnes ingen fasit på det, annet enn det som er skapt av andre - og den dagen man begynner å leve etter hva andre definerer så har man tungt for å "lykkes"

Skjult ID med pseudonym Mona ti. 28 jan. 2014 22:07

TS

Jeg misunner ikke dere unge i dag. Alle skal ha perfekte klær, perfekt ytre, være flinke på skolen, og etter hvert få den perfekte jobben.
Og har man et godt indre får mann ikke tjansen til å vise det fem for en evnt partner en gang, for alle strever etter den perfekte partneren. Og når jeg sier den perfekte partneren så mener jeg på overflaten.
Ting er nok ikke så perfekt det ser ut som. Og når man har brent seg noen ganger, vil man lære seg å se etter andre ting hos en partner. Så fortvil ikke TS. Din tur kommer :-) Og det at du får date her inne er jo kjempe. Tror det er veldig mange som sliter med det.
Og jeg vil vel ikke kalle paradis deltagerne perfekte. Deltakerne har hatt et bra utseende, men personligheten til en del har vært så som så. Og de jobber enten i butikk eller som bartendere ( forsåvidt ikke noe galt med det) . Så dette er nok ungdom som stort sett ikke har vært så skoleflinke. Og da får man se på det som et pluss at de har lykkes ned noe annet :-)

Skjult ID med pseudonym haterjante ti. 28 jan. 2014 22:08

Janteloven har ALDRI gjort noe godt for noen, lær deg det TS! Janteloven er noe svineri, den har ødelagt mange mennesker og kun gitt glede til ondskapsfulle sjeler. Jeg håper du setter deg inn i historien, les om janteloven, Aksel Sandemose: En Flykning Krysser Sitt Spor, feks, det er en god inføring i hvor ødeleggende janteloven er. Og så bør du slutte å se på hva andre gjør rundt deg, da er muligheten til å lykkes så mye mye bedre, og med lykkes så mener jeg å få det bra med seg selv. Og du, det finnes deltagere fra Paradise Hotel som virkeliig har angret på å vært med på noe så dumt.
Så vet du det..

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 28 jan. 2014 22:25

Prøvd å sjekke opp totalt fremmede mennesker i virkeligheten i forhold til her inne? Det er så mye lettere :)

Bruk sukker som en tilleggsgreie :)

Skjult ID med pseudonym hess ti. 28 jan. 2014 22:31

@haterjante

Hvem har den ødelagt?

Ja, men er det da noe synd på dem? De vet jo utmerket godt hva de begir seg ut på. Reality har jo ekstistert i snart 20 år. I Norge.

Skjult ID med pseudonym damen ti. 28 jan. 2014 22:46

Du får iallefall noen dater. Jeg er på date ca én gang annet hvert år, om jeg er heldig.

(kvinne 37 år fra Buskerud) on. 29 jan. 2014 12:14 Privat melding

Ikke tro at alle andre er så mye bedre, eller mer vellykket enn deg selv.
Hvis du ikke har tro på deg selv, og hva du har fått til med livet ditt, hvorfor skal andre gjøre det?
Tro på at du er bra nok slik du er.

Skjult ID med pseudonym padde on. 29 jan. 2014 13:24

@Hess
Du trenger å finne ei Hessine, som jeg fant og leter etter ei (ny) Paddine.

Skjult ID med pseudonym padde on. 29 jan. 2014 13:44

@nora
Nei, kun ei, fordi forrige Paddine flyttet og kommer ikke tilbake.

Skjult ID med pseudonym paddine on. 29 jan. 2014 13:51

@padde
padde padde padde prompe
er en er en er en rompe
hvis du sier jeg har dratt
er det veldig teite pjatt

Skjult ID med pseudonym paddine on. 29 jan. 2014 13:57

meg har alltid vært jeig

Skjult ID med pseudonym durrr on. 29 jan. 2014 14:29

@miss-81
<.<

Skjult ID med pseudonym hess on. 29 jan. 2014 18:25

@mundilfare

Du må nesten ta det opp med noen 20 + folk. Spør de som ser på Paradise hotel

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 29 jan. 2014 18:31

@Hess
Hva synes du "de som er populære, de sosiale, de velstående, de som får jevnlig sex, de som er med på Paradise Hotel" bør kritiseres for, da?

(mann 41 år fra Østfold) on. 29 jan. 2014 18:38 Privat melding

Jeg har heller ingen mulighet for å treffe jenter utenom nettdating. Jeg prøver, men det er mildt sagt som å forsøke å gå igjennom en murvegg. Men jeg tenker at dersom man prøver mange nok ganger, så vil murveggen til slutt gi etter, og når jeg kommer ut på den andre siden vil jeg være en ny mann, og jeg har bestått en av mine største prøvelser. Det er tung å føle seg utenfor i sammfunnet, men man kan ikke gi opp uansett hva man føler. Det er tunge dager hvor alt føles håpløst, og det er gode dager hvor du føler du kan beseire de høyeste fjell. Slik er det for alle, men noen har det litt tyngre enn andre, og det er noe en bare må akseptere. Jeg har fått tildelt den hjernen og de følelsene, og det er opp til meg å gjøre det beste ut av det. Noe kan aldri repareres. Men du kan lære å leve med det meste. Det værste en kan gjøre er å gi opp, for da er det vil det i hvertfall aldri bli bedre. Derfor er det bare å prøve å komme seg gjennom de vanskeligste periodene noenlunde helskinnet, og sørge for å benytte seg av de gode dagene så godt som overhodet mulig.

Sloss, og det er en sjanse for at du vinner. Gi opp, og du har tapt.

(mann 41 år fra Østfold) on. 29 jan. 2014 18:49 Privat melding

Noen av oss kjemper en krig hver eneste dag, men den er ikke synlig, nora ;).

Skjult ID med pseudonym hess on. 29 jan. 2014 18:59

@juicer

At de får skryt.

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 29 jan. 2014 19:18

@Hess
Skal de kritiseres fordi andre gir dem skryt??!!

Skjult ID med pseudonym hess on. 29 jan. 2014 19:20

@Juicer

Ja, er det så mange som fortjener skryt egentlig?

Skjult ID med pseudonym hess on. 29 jan. 2014 19:21

@kiara

Ja, du gjør vel det.

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 29 jan. 2014 19:21

@rocklion Jeg synes du gjør det fryktelig vanskelig for deg selv. Du er ærlig og åpen, og det alene plasserer deg langt oppe på listen. Nå må du bare lære deg å slappe litt av. Ikke se på det som en kamp. Det er ikke snakk om å "sloss", "vinne" eller "tape". Senk skuldrene og legg eventuelle baktanker til sides neste gang du prater en dame som tiltrekker deg; da vil du automatisk bli mindre intens og mer avslappet. Bruk gjerne ærligheten din for alt den er verdt, men ikke vreng sjela di - ikke overless henne med alle dine problemer. Bruk ærligheten din til å si hva du synes om henne. Det er utrolig hvor ærlig og direkte du kan være mot en kvinne så lenge du ikke fremstår som intens, forventningsfull, innbitt eller masete. Ikke legg press på henne. Så lenge du er ærlig, laidback og rett fram er det ingen grenser for hva du kan si. Faktisk, jo mer direkte du er jo bedre - så lenge hun tror på deg og ikke opplever deg som truende.

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 29 jan. 2014 19:23

@Hess
Hvis du mener det, da må du vel kritisere dem som gir skryt, og ikke dem som blir utsatt for skryt. Eller?

(mann 41 år fra Østfold) on. 29 jan. 2014 19:40 Privat melding

@Juicer - det er snakk om å sloss eller tape når man vet at det er kun trening som hjelper, og uten trening, så kommer jeg ingen vei. Da har man tapt. Du tar nok også metaforen litt for bokstavelig, men det kan tenkes jeg bruker et litt for fargerikt språk noen ganger. Jeg er verken intens eller trenger å senke skuldrene mine, for de er akkurat der de trenger å være :).

Men veldig kloke ord likevel :).

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 29 jan. 2014 20:01

@rocklion
Det kom litt skjevt ut. Jeg mente ikke å antyde at du er intens eller masete! Poenget var mer å fremelske det motsatte og sette det ut i praksis. For om du gjør det, så kan jeg ikke skjønne at du ikke skal kunne finne noen. Kanskje ikke her på sukker, men ute i den virkelige verden - garantert!. :)