Sukkerforum

Hvilke filmer bør man få med seg i høst?

Forleden dag kom en venninne innom på jobben, - hun skulle selge hus og trengte litt tips,- og så sier jeg: «Så hyggelig at du har fått deg kjæreste da,- har jo sett masse bilder på FB, ser ut som koser dere!» « Ja , han traff jeg på sukkerfest i september,- hadde egentlig bestemt meg for å bare gå rundt å bli kjent , men han var den første jeg møtte og jeg kom ikke lenger!» Snart et år altså ! 😍 Herrrrlig!! 😍👏🏼😍👏🏼😍

Sommeren er over og når solen og varmen forsvinner merker man fort at man er singel - man er litt mer ensom igjen. De som er par lukker seg inne bak Netflix, og du er alene påminnet om at du er singel. Men høsten har masse å by på!

Det er gresskar sesong, halloween rundt hjørnet, mange fine utstillinger og høstværet er flott for kino! Det er også en tid hvor mange lager datingprofiler. Vær åpen for hva som kan komme det imøte og se opp for muligheter og tegn. Kanskje Sukker-daten din er rett rundt hjørnet?

Har du noen fine tips til høst-dating kanskje?

Skjønner jo at dere jenter liker litt sånne bad boys, så har blitt det jeg også nå. I går spiste jeg en god morgen yoghurt til kvelds! 😎

Noen som kan toppe den?

Hva faen er det med folk... samfunnet! Hvordan kan det være så interessant å lese bok om ham, eller kjøpe Lothepus- genser eller Cognac 😀

Eller hva med kjærligheten og hverdagslivet til Vendela og Petter!! 😃

Penger penger penger! Er vel hva de selv tenker... Men hva faen er det med folk som fenges av dette MØLET! 😅

Så hva gjør dere på lørdagskvelden siden dere sitter her inne i stede for å være ute på jakt?

Her er det jobb :)

Jeg har ligget med to damer på jobben, på andre avdelinger. Vi er 1000 ansatte. Er det mange her som har ligget med en nær kollega? Fortell!

" The secret to desire in a long-term relationship" en TED ved Esther Perel. Denne kontroversielle Belgiske dama kommer endelig fram i norske media også. Spennende. ( Skavland i kveld) - Hvem er du når jeg er ditt speil på godt og vondt, ja, hvem er jeg sammen med deg? Verd å reflektere over i " jakten" på en partner.

Children in the back seats of cars cause accidents, but accidents in the back seats of cars cause children.

My girlfriends dad asked me what I do. Apparently, "your daughter" wasn't the right answer

Men approve of premarital sex until daughters are born.

Korfår trener eg bare midt på nattå hele tidå ?

Ta gjerne kontakt ! 🙈

Det er min mening om sukker. Noen uenig?

Fikk vite av random dritings mannfolk på lørdag, at jeg hadde "perfekt kropp". "Fint", tenkte jeg. At smaken er som baken og at noen syntes det og, liksom. :D Så begynte jeg å tenke på egne preferanser. Har jeg noen krav? Ja, det har jeg.

1. Må ikke være altfor tjukk. Og er han tjukk, så må han være sprek og sunn, glad i aktivitet.
2. Må helst være en del høyere enn meg. Ikke et absolutt krav, men det er et skikkelig pluss. Jeg går nesten konsekvent etter de høyeste mannfolka her inne.

Ellers trenger han ikke være noen gresk gud eller noe sånt. Jeg styrer faktisk litt unna de som er veldig opptatt av kropp. Livet er mer, for meg.

Hvordan tenker dere på dette? Har kropp, høyde etc, mye å si? Er det noe dere ser etter?

Jeg har lest nok av kommentarer på forumet om at folk beskriver seg selv som perfekte i profilene sine og har altfor høye krav. Og fordi det aldri kan være sant, så forblir de single og skuffede. Følgelig, de som klager på det, også forblir single fordi de er utilstrekkelige.

Jeg kan ikke huske å ha lest noen perfekte profiler om perfekte mennesker med urealistiske krav, men bare feil krav/preferanser i forhold til mine. Hva mener dere er altfor høye krav til en partner?

(Ønsker at tråden skal være seriøs.)

Om jeg kom inn i din bolig nå, hva slags lukt ville jeg bli møtt av?

Her sitter jeg på brick Lane Cafe på helsfyr, Oslo og nyter en is kall øl og tenker, hvordan blir man mere attraktiv for damene på byen?

Hva er greia med å spørre om å møtes i første melding? Er det noe nytt som det har blitt oppfordret til blandt gutta det eller?

Trenger tips til å dra samtalen på rett kjøl igjen av dere da. For om det er et ja/nei spørsmål er det overhengende fare for at det kommer et nei. For har enda ikke sett en profil så bra her inne at jeg umiddelbart er i stand til å svare kontant ja på det.

Hvorfor må dere damer bruke timer på badet om mårran?

Og hvor lenge har dere vært på Sukker nå? Er dere her pga sukker eller forum?
Vær ærlig !

Tenkte jeg skulle se en film med kjæresten i kveld. Noen som kan anbefale en bra kjæreste?

(Jada, vet.. den er gammel)

Hva er den beste "strategien" når man skal ta praten om "oss" og fremtiden?

Bare jeg som kjenner på savnet nå når vi går inn i mørketiden? Hjelpes..

Var på et foredrag igår m kunstner/coach/hypnoterapeut Igor Meyer, m tittel «Få ting til å skje i over ditt!»
En del av budskapet var
«vær takknemlig»
«gi»
«ta imot»

Det var veldig inspirerende, og med et så «lettlest» budskap bør vi jo kunne lykkes med det vi vil oppnå.
Alle sammen, ettersom begrensingene ligger i oss selv, ikke sant?

Hvor mye og hva er du villig til å "ofre" for kjærligheten? Og hva "tviholder" du på, og hvorfor?

Regner m folk legger forskjellig i dette.. jeg er fra den tiden før nettdating og man møtte hverandre IRL ( sist jeg var singel, på 90-tallet)
Hvor lenge dater man før man er sammen? Hvis man dater i flere måneder-er det en måte å slippe å forplikte seg? Hvis man treffes ofte , har sex og fri tilgang til hverandres hjem, vil jeg si man er sammen, eller? Da synes jeg det blir teit m "nei, vi bare dater." Men folk må jo selvfølgelig definere forholdene sine som de vil,- jeg bare undres 😊
God fredag 🤗

Looks et et forferdelig kynisk og ufølsomt konsept.
Ja, vi er alle opptatt av utseende, men å bla seg gjennom på denne måte er fullstendig absurd og gir meg en ekkel følelse. Har slutta å bruke det.
Er det sånn vi ønsker å ha det? Jeg vil ikke bli sveipa til høyre eller venstre, inne eller ute.

Ta hele funksjonen bort Sukker, den er uverdig

Man får besøk på profil, og så en gang til, av samme "gjest" og det står igjen et rødt hjerte... ingen melding, dog.. så er det røde hjertet byttet m et gult, leeeenge,og så plutselig rødt igjen.. fremdeles ingen melding .. Og så ble hjertet borte ..😂😂😂 ...begir meg ikke ut på en tolkning 😉

Hvorfor er det så vanskelig å bli kjent med jenter her? Rett og slett litt trist. Anser meg selv som en real kar men noe gjør jeg tydeligvis feil.. Datet her for noen år tilbake og da var sukker mye mer seriøst og det virket som at jenter var mer åpne for å bli kjent. Hva har skjedd siden den gang? Noen som har liknende erfaringer med meg?

Hvem påstås det at sa disse ordene? "Veni, vidi, vici!"

Hvorfor er det så vanskelig å få det forholdet man ønsker å ha, og hvorfor er det "survival of the fittest" som bestemmer? Hva med å senke kravene og innse at man selv også har feil og mangler før man dumper andre?

https://youtu.be/X9jXnZS3ouU

Vil samfunnet vi kjenner i dag overleve 25 år til? Eller blir det verdenskrig eller andre ting som ødelegger alt og utsletter oss?

I USA styrer en gal mann. I Russland rasles det med sabler. I Norge sitter FrP i regjeringen og misliker akademikere og byråkrater. Verden trues av antibiotikaresistens. Klimaet forverres.

Jeg ser ingen god utvei for kloden. Vil vi overleve de neste 25 årene, eller går alt til helvete?

Om noen dager skal en ny folkevalgt forsamling Innta parlamentet - hvilke parti gjør mest for nasjonens single? Vi blir stadig flere single. Pr. i dag vil 50% av alle som inngår en eller annen partner-relasjon endre denne relasjonen ila sin levetid minst en gang! Hvilke parti ivaretar våre interesser? Hva skal vi som single sukkerister stemme?

Er det forskjell på kvinner og menn? Jeg har inntrykk av at kvinner blir sikrere ,og litt mer laidback og menn tja.. eldre menn (ut fra mine erfaringer) blir usikre og ønsker kontroll, og lettere blir ufine hvis det ikke utvikler seg som de vil, eller i det tempoet de ønsker. Dette har jeg erfart av kontakt m menn som er er eldre enn meg( og jeg er jo "gammal"😜)
Er sikkert usikre, kontrollerende kvinner også,-
Hvilke erfaringer har dere, sånn gjennomsnittlig?

Hva foretrekker du?

Flanell
Bomull
Sateng
Lin
Krepp
Annet?

Kjør debatt..

Jeg har fått noe som heter peyronie... etter sigende skal så mange av oss som 3% få denne diagnosen. Dette har gjort at min penis er betydelig redusert, dermed også mye av min lyst på å teste ut med en ny partner. Jeg har hatt noen i tidlig dialog som nettopp har trukket seg fra videre bekjentskap grunnet denne diagnose, så det hjelper nok ikke å si at det ikke er så "farlig"🤥 Dette oppleves som et mareritt, fikk det som 38 åring og er nå 41. Merker at god-følelsen ved dating er langt under hva den var. I tillegg sliter jeg med slitasjer som gjør at jeg må begrense tøff trening, noe som jeg elsker. Min identitet og selvfølelse er på sviktende grunn.

Jenter!! Vær ærlige med meg... hva er oddsene? Hva kan jeg gjøre?
Og når bør man ta opp temaet i en dating setting ?

Jeg prøver å late som i ingenting, og tenke at ting kunne vært verre? Men det funker dårlig i lengden..

Håper denne tråden kan være uten våsete og useriøse kommentarer fra mannebein.

Merkelig at du ikke treffer noen....?

Muslim

Siste svar lø. 23 sep. 2017 22:49 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Er vi vantro?

Jeg har lyst å starte en tråd med tekster som betyr noe spesielt for deg.
Det blir litt ettertanke når døden grådig og uten forvarsel setter punktum for en jeg fikk kjenne for kort.
Det blir en kraftig påminning om at livet er nå, midt i travelheten vår.
Det er så mange små ting som er så selvfølgelige helt til de ikke er der mer.
Jeg ønsker deg en god fredag der du er!

Vår beste dag
av Erik Bye (1926-2004)

Kom og lytt til lyset når det gryr av dag
Solen løfter sin trompet mot munnen.
Lytt til hvite sommerfuglers vingeslag;
Denne dag kan bli vår beste dag!

Stien som vi gikk i går er like ny;
Hemmelig som ved vårt første morgengry;
Mangt skal vi møte – og mangt skal vi mestre
Dagen i dag – den kan bli vår beste dag.

Kom og lytt til dypet når vi ror mot dag,
Hør, maneten stemmer sine strenger.
Løfterik er tonen i et fiskevak,
Denne dag kan bli vår beste dag!

Fjorden vår er like ny og blå og blank,
Blikket ditt er fritt og ryggen like rank,
Mangt skal vi møte – og mangt skal vi mestre
Dagen i dag – den kan bli vår beste dag.

Kjære lytt til mørke når vår dag er gått,
Natten nynner over fjerne åser.
Mangt har dagen skjenket oss av stort og smått,
Mer, kan hende, enn vi har forstått

Månen over tun og tak er like ny,
Men tier stille om vårt neste morgengry.
Mangt skal vi møte – og mangt skal vi mestre
Dagen i dag – den kan bli vår beste dag!

Mangt skal vi møte – og mangt skal vi mestre
Dagen i morgen skal bli vår beste dag!

Til Descalzo og de andre jeg har skrevet med her inne. Tusen takk 😊

...og han ikke gidder å møte deg, hva gjør man da?
(skulle stå "hypa" i anførselstegn, men de godtas ikke i overskrift her tydeligvis...)
Skrevet masse med en kar, over lang tid, men kun i kortere perioder av gangen.
Også snakket en del på telefon. Det har vært veldig god tone, vi snakker lett om alt og ingenting.

Nesten alle som jeg har kommet såpass langt med herfra, snakket med på telefon, og hatt god tone med der, har jeg møtt. Disse møtene har som regel endt med at den kjemien som var på melding og telefon ikke viste seg IRL. Og det er helt greit. Ser ikke på det som bortkastet, på ingen måte. Som regel noen hyggelige timer sammen, og, ikke minst; jeg (og han også, da) får avklart ting, at det var altså ikke var "oss".

Poenget er at ved å møtes så får man som regel en avklaring, som gjør det veldig mye enklere å nullstille seg. Uten å møtes, veldig mye vanskeligere, synes jeg.

Andre som kjenner seg igjen,? Hva gjør dere for å nullstille dere?

Vi har vel alle sider vi ikke ønsker å vise frem eller noe vi kanskje skammer oss over.
Hva vil du helst ikke vise frem?

"Singel" er litt hipt.
Men egentlig er vi "aleneboende". Og noen skikkelig tapere..

Hva er årsaken til at noen velger å opprettholde medlemsskap på en datingside selv om de har fått ny partner/ er i forhold? Da tenker jeg ikke på de som er notorisk utro de stiller i en egen liga.... Er det jakten på noe bedre som trigger, usikkerhet eller noe annet som er årsaken? Hva tenker du om en partner som velger det?

Tja...

Finner dere balansen her inne synes dere eller kjøres det litt fast?

æ syns det kan bli for mye
æ syns ikkje det kan bli nok
æ har prøvd å gå aleina
æ har prøvd å gå i flokk
æ har prøvd å skli igjennom
æ har prøvd å leve sterkt
æ har prøvd å komme unna
æ har prøvd å komme nært

Ka med en passelig dose en gang

æ har ikkje tenkt å klage
Eller tenkt å la det vær
æ har tenkt å gå i kloster
æ har tenkt på andre klær
æ sku funnet en å elske
æ sku hatt en anna sveis
æ trivs best i öppna landskap
æ står inne i en heis

Ka med en passelig dose en gang

æ har prøvd å være mange
æ har prøvd å være heil
æ veit aldri kem som kommer
Når æ går forbi et speil
æ har løst å ta det rolig
æ har løst å ha det vilt
Det e langt igjen å kjøre
æ har ikkje sett et skilt

Ønsker både seriøse og useriøse forumister en riktig god helg😊.

Hva gjør en tidligere aktiv forumperson når dagene blir kjedelige og sofaen/sengen må holdes - jo, aktiverer deaktivert konto her på Sukker og håper på interessante diskusjoner på forum.

Lever i håpet om underholdning!

Meeeen jammen er det mange av de samme her som for 4-5 måneder siden 🤔😇😎

Så en kollega som har jobbet i bedriften i sommer sender plutselig en melding og spør om vi skal se en film fredag kveld hos meg klokka 21. "Klart, det ville vært hyggelig", sier jeg. Jeg har aldri møtt henne utenfor jobben og kjenner henne egentlig ikke. Tolker signalene som en date og steller i stand med hjemmelaget mat, drikke osv.

Dagen kommer og hun møter opp til avtalt tid, pyntet og pen. Drikker vin, koser oss med filmen, spiser hjemmelaget mat. Plutselig så begynner hun å snakke om typen sin. Og hadde det ikke vært for at jeg er en utrolig god skuespiller så hadde jeg kjeven min detti ned. Merker jeg blir litt irritert og spør om typen hennes er ok med at hun drar på filmkvelder med single menn. "Ja, han er en god fyr. Ikke sjalu eller noe".

Hun drar rundt midnatt, takker for en fin kveld. Og igjen sitter jeg med hjertet i halsen og forundret over hvorfor og hva i huleste jeg skal tro nå. Er det hun som sender feil signaler her eller er det jeg som blir for ivrig?