Sukkerforum

Lite tips til alle som har gmail.

Hvis du legger til "+firmanavn" i epost før @ hver gang du skriver eposten din i et skjema, f.eks. "alex+shadyco@sukker.no" vil gmail ignorere suffixet og du får epost derfra rett til "alex@sukker.no". Det fine er at hvis du går inn på mailen som prøver å selge deg større penalhus og ser hvilken adresse de har sendt til, vil det stå "alex+shadyco@sukker.no" i mottakerfeltet.

Værsågod!

Trenger å høre om noen som faktisk har fått til forhold via datingsider. Mulig dette ikke er rette folket å spørre, men det kan jo være at noen vet om noen som kjenner noen som....?

Da er vi klare for party på smelteverket ! 😁 Noen her inne som kommer?

Noen går i fra et forhold til et annet... mens andre leter og leter. Jeg lurer noe så inni helvete på hva som er utslagsgivende på denne praksis....

Ny trend?

Siste svar sø. 27 mai 23:44 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Jeg synes å ane en ny trend, nemlig at jenter/kvinner ikke har bh under toppen/kjolen. Noen flere som har sett de samme utviklingstrekkene?

4,8 millioner svensker fikk brosjyre om hvordan forberede seg på krig og krise. Hva med deg? Hva tenker du om det? Er du forberedt eller tror du at alt er i sin skjønneste orden i verden?

https://www.tv2.no/a/9872147/

Trening

Siste svar sø. 27 mai 16:29 (184 svar)
Skjult ID med pseudonym søring

Hvordan i heite huleste kan man finne motivasjon til å begynne med trening og så fortsett med det over tid? Har så lyst å gå ned i vekt men motivasjonen er der bare ikke 😭

Noen som har tips til enkel men effektiv trening man kan gjøre hjemme? :)

Hei! Jeg er ny her og sikkert vet ikke alle uskrevne regler. Hvorfor noen blokkerer meg ved bare å se profilen min? Har ikke skrevet et eneste melding eller lagt ut noen upasselige bilder. Ser at par stykk har besøkt profilen min og blokkerte meg umiddelbart. Hva kan dette bety? Burde jeg forandre på noe? På forhånd takk til de som bryr seg å forklare.

Nysnekkra skillevegg og fotball Lørdag.
Enga vant på overtid og kveldens høydare av en finale venter med garantert nok øl i heimen.
Noen flere som sitter forran TV skjermen ikveld? Eller skal?

Hvordan klare å være litt laidback, og ikke gå å vente på meldinger, interesse eller respons ?

Har meldt meg på Vårquiz. Min siste single kamerat skulle egentlig være med, men nå er han plutselig ikke singel lenger:-)

Noen andre herfra som skal dit?

Det hadde vært fint å kunne bytte bilde på Expo hvis bruker ombestemmer seg eller vil variere.

Looks

Siste svar fr. 25 mai 23:40 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Sommeren

Hei! Som den sjenerte ekshibisjonisten jeg er, prøver jeg å begrense synligheten min på Sukker. Men hvordan er det med Looks egentlig? Vil profilen min komme opp i hytt og pine til de jeg ikke har match med så lenge jeg har profilbilde? Selv om jeg har krysset av for at den ikke skal være synlig for denne gruppen? På forhånd takk for svar og nyt finværet! :)

Jeg har vært på en del dater. Og egentlig har vi truffet ganske raskt. Mennene har vært mest pådriverne til dette og spør om å treffes snarlig etter å bare ha chattet i noen dager eller 1-2 uker. Hva slags erfaringer har dere gjort dere med dette?
Etter sist date så tenkte jeg at nå skal jeg bruke litt god tid på å bli kjent, og ikke bare «kaste meg ut i det» med en gang for å kjenne på den virkelige kjemien. Kjenner jeg har et veldig ambivalent forhold til dette. For kjemien på chatting kan stemme godt, mens kjemien når man treffes gjør ikke det. Så hvorfor bruke masse tid på å chatte frem og tilbake, med noen man ikke finner så veldig god kjemi med når man for det første møtes? Noen som har gjort seg opp noen tanker eller erfaringer om dette?

Blir du rørt og revet med av overdådig romantisk pomp og prakt ?

En hyggelig mann jeg datet for lenge siden, ga plutselig lyd fra meg nå. Han vil gjerne treffe meg igjen.

Jeg var interessert i å bli bedre kjent med ham den gangen, men han virket ikke kjempeinteressert, og det hele rant ut i sanden.

Er det et godt tegn at jeg plutselig dukker opp i bevisstheten hans etter så lang tid, eller er jeg en slags reserveløsning? 😉

Er det sant at Vestkanfolka er dannede, utdannet, slanke, fornuftige, intelligente, penere og generelt mer bærekraftige for landet, mens østkantfolk er fete, dumme, pløsete, sykdomsbefengt, lavt utdannet (om overhodet), aggressive, voldelige, trygdekasus som dør tidlig og sjelden kommer til himmelen? Eller er det bare en myte?

Noen som har noe å foreslå?
Jeg kommer med to dundrende hjerter (polsk) som starter, så kan noen prøve å slå den 😎

https://youtu.be/72kZw26IQa0

Omtrent de fleste profiler jeg kommer over, så er dem i mye aktivitet. Løper, trener etc. Det får meg til å lure om det er en sammenheng mellom det å være i mye aktivitet og det å være singel?

Tror du de som er mest i trynet på hverandre her, kan få en annen oppfatning om mennesket på andre siden irl ?

Hej!
Jag och en vän ska ev till det underbara grannlandet Norge i sommar och besöka oslo:) vore kul å få lite kontakter tills dess☺

Nå har jeg vært noen dager i hovedstaden. Fatter ikke at det er mulig å være ufrivillig singel i den byen 🤔 Asså, hvis du bor i Oslo eller omegn, og ikke finner en partner, hvordan er det mulig, liksom?

Funker det i par ?

Bilde

Siste svar sø. 20 mai 17:36 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Nå har jeg blitt blokkert tre ganger etter at jeg har bedt om å få se bilde av bildeløs menn som først har sendt meg hjerter.

Mannfolk, ass! 🙃

Er vi like frittalende i det virkelige liv, som vi er her på forum ?

Er det flere som er litt smådeppa om våren?
Jeg er det. Ikke hver år, men ofte. Jeg tror det kommer av flere ting:

Pollenallergi gjør meg lettere forbannet og lei meg. I tillegg kommer varmen ofte kastet rett på. Jeg liker varmen i juli og august mye bedre enn i mai og juni.
Videre er jeg ikke så veldig glad i å fly, og det blir så mye fokus på hvor i verden venner og kolleger skal reise.
I tillegg er jeg litt lei meg fordi folk med unger glemmer gamle venner.

Er det andre som kjenner det slik?

Har hørt at det skal være så mange på sukker, men så scroller jeg gjennom lista og ser at den er begrenset til 1000... kan høres mye ut, men kun ca. 345 bor nærme nok meg (som matchinga ikke bryr seg om), og så er det kanskje 10-20 jeg liker litt med det første som jeg prater med, og ikke mange som liker meg tilbake... så nå sitter jeg da og lurer på hvem flere jeg kanskje liker av de som ikke umiddelbart slo meg an.

Mener ikke det må være kjærlighet ved første blikk akkurat, men var en dame jeg pratet med som så ut til å bli fornærmet av at jeg bare sjekket henne ut litt uten å allerede like henne mye... ikke det beste utgangpunktet

Laveste tallet (person 1000) har 83, mens noen som sjekket ut meg som har kun 79, litt kjipt hvis jeg er i lista hennes og hun ikke i min (med mindre jeg går til online lista da og hun er der).

Lurer på om man kan fjerne folk man har sjekket opp fra lista uten å blokkere de (blir litt feil...) Virker som eneste løsning er å "tukle" med tallene sine for å endre på lista.

På 90-tallet var man enten "frik", "sos" eller "harry". Sånn er det vel ikke lenger nå, men jeg merker at jeg, kanskje dessverre, fort setter menn i bås når de har bilder som vitner at de er opptatte av:

Motorsykkel
Fisking
Golf
Øldrikking
Toppturer
Sykling
Maraton
Vektløfting/helsestudio
Store hunder
Band-t-skjorter
Fotball-t-skjorter
Hard festing

Er det flere som "sliter" med dette?

Hva er dine tradisjoner, og hva betyr dagen for deg?

Jeg bare lurer, er det noen som synes det er positivt/sjarmerende med jenter/damer som har puttet på noen hare/hunde/kanin/katte/grevling ører? Og er det noen menn som også gjør dette?

Klar her 😁😘

Jeg har småpratet litt med ei frøken på face i det siste, i går endte det med en grand prix og overnatting, en uskyldig sådan. Men det var allikevel så digg å ligge ved siden av denne jenta. Jeg er blitt en skeptiker, men liker henne her litt.... Men det er en stor aldersforskjell her altså.. hele 17år.. jeg har bikket 40..

Vil jeg kaste bort tiden min med å snuse mer på dette ?

Kroppslukt

Siste svar ma. 14 mai 23:17 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Er det at et menneske lukter godt eller vondt en objektiv eller subjektiv sak? Har alle samme oppfatning?

Jeg er veldig vár på lukt, og kroppslukten til en jeg skal være intim med har alt å si. Og jeg tenker altså ikke på eventuell farfymelukt her.

lang svar tid

Siste svar ma. 14 mai 00:08 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym pseidon

hmmm....

Sendte melding for en måned siden til en søt dame, og får først nå et svar. Må si at det er lite fristende å svare, men ville først høre hva godt folk her på forumet mener. Er det normalt å vente så lenge? Pleier som regel å svare etter noen dager (senest)...

help people

Som tråden antyder: Livet er for kort til å kastes bort på filmatiske makkverk. Bruk derfor denne tråden til å i menneskehetens tjeneste advare sukkerforsamlingen mot celluloide vederstyggeligheter.
Jeg begynner: Har ikke sett denne siden den kom i 1997, men husker den som en oppvisning i overspill, billige, overtydelige politiske poeng og en romanse som slo gnister som en zippolighter på en gjennomsnittsdag i Bergen. Jeg snakker selvfølgelig om "Titanic".
Noen verre?

Når noen ligner utseendemessig på eksen; er det positivt eller negativt?

Har noen testet den? Hva heter den?

Menn opptatt av sex, jenter søker styrking av selvtillit på Tinder.

Dette er jo egentlig ikke noe nytt. Dette er noe vi gutter vet, mens jenter benekter, av en eller annen merkelig grunn.

Noe av forklaringen til at personer endrer personlighet på datingsider, vil jeg tro. Og forklarer en del ting her på sukker.

https://www.nrk.no/trondelag/ny-undersokelse-fra-ntnu_-tinder-gir-ikke-mer-tilfeldig-sex-1.14046284

Genial musikalsk kar.

Finnes det en sammenheng med hvor du bor og ditt utseende?? Synes menn fra Oslo og omegn ser litt mere fit og yngre ut enn de litt mere fluffy karene fra feks Ålesund.
Jeg bare spør 😊

If you want to be happy for the rest of your life
Never make a pretty woman your wife

Det er helg og endelig tid og anledning til å ta en kopp kaffe på terrassen. Kjekt det når solen endelig slipper til og bidrar til tørr terrasse.

Er vi flinke nok til å roe ned i hverdagen og nyte disse stundene/øyeblikkene? 🙂

Hvis du kunne komme med et tiltak som gjorde verden til et bedre sted å bo, hva ville det vært? Med tiltak mener jeg hvordan, ikke hva. Tenk gjennom tiltaket, for et tiltak, kan gjøre ting bra der og da, men medføre andre konsekvenser kortsiktig eller langsiktig.

Forskere har kommet fram til at det å ha hund er like ille som å ha to store SUV.

Kilde:
https://www.nettavisen.no/nyheter/--a-ha-en-hund-er-like-ille-for-klimaet-som-to-store-suv-er/3423445684.html

Det var den bikkja.

Jeg har ikke fått en beskjed på sukker er det pga av profilen min eller mitt utsende jeg er snill grei omtenksom mann med masse humor men får ingen napp på sukker kanskje jeg er for real for people hva tror du er grunnen

Tips taes i mot!

Det renner jo ikke akkurat inn med meldinger og det er forsåvidt greit nok. Spørsmålet er jo hva kan man gjøre? Jeg kan sikkert endre på bildene, men det vil jo fortsatt være av meg så alt for mye forbedring der kan det nok ikke være...

Så da er det profil teksten. Hvor mye skal man skrive? jeg har jo en ganske synlig funksjonsnedsettelse skal jeg skrive noe om den? skal jeg skrive at folk kan spørre? eller spør folk hvis dem vil av seg selv?

Utfordringen er jo at jeg frykter at folk flest ser rullestolen og assosierer det med haug med problemer istedenfor å se meg som den jeg er...

Så kom med tips!

Andøya/Evenes når skal politikerne slutte late som om Glasnost og Perestrojka fortsatt er en greie?

Island

Siste svar to. 10 mai 16:24 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Man Anonim

Noen som har vært der? Aldri vært der så jeg lurer på hvordan det er der. Noen som har noe erfaring?

Er det slik ?