Sukkerforum

Sinnsykt mange damer som legger ut ørten bilder av fjelltopper, elvepadling, trening, konkurranser meg her og der. Jeg er rimelig aktiv og ingen sofaslask, men det virker litt desperat og stressende når alt skal presses inn i ett førsteinntrykk.

Flere som blar forbi halvgamle damer med fjortisfakter 😉

Gratulerer!

Ingen svar
(mann 39 år fra Buskerud) Privat melding

Gratulerer med dagen alle fantastiske mødre!

Ja, det passer med en slik intetsigende tråd i blant. 💁

For min del blir det blir en rolig dag med fokus på mat/forberede råvarer til ukas smoothier, bake digg kake, vurdere om jeg skal sette fastelavensdeig til i morgen og litt OL. Jeg må innom biblioteket også, må ha ei lydbok eller to i bilen. Pendlerlivet... 🚗

Så hva skjer denne helga, forumsfolk? 🗣️

Skrivefeltet er rosa i chat

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tutta

Hei

Skrivefeltet er rosa og en kan ikke svare på spørsmål, hvorfor ?

Etter å ha vært på tinder, happn og flere apper så er det jo masse ting man legger merke til å tenker "skjønner de ingen ting?" Det er jo dating apper, så man legger ut bilder av seg selv, ansiktet og alt. Så hvorfor tror enkelte at det er greit å bruke solbriller på alle bildene sine? Er ikke øynene en stor del av ansiktet? Jeg vil da gjerne se de pene øynene. Gruppe bilder skjønner jeg heller ikke, hvorfor ha masse folk på alle bildene, er det gruppesex forslag hva? Spar ting til samtalene ikke legg ut en haug med bilder hvor du er i thailand og klapper elefanter, tigere og den ene gangen du var i afrika og hadde en skokk med innfødte barn på fanget. Er folk så blåst ? Herregud. Flere som føler det sånn? JA å flekse med musklene å slike ting, bare gi deg.

Jeg glemte svømmebriller i går, og har faktisk lidd litt.😄
Hva betyr øynene når du ser etter partner?

Endelig er dagen her som jeg har lengtet etter! I natt braker det løs i PeyongChang og den norske delegasjonen har tømt lagrene for astmamedisin. Bør vi ikke sende friske utøvere istedet og dermed legge all diskusjon om astmamedisinens prestasjonsfremende effekt vekk?
Uansett så blir det curling inatt. Heia Norge!

Sukker Events kjører i gang med en skitur til Tryvannstua lørdag 10. februar kl 13:00.

Påmelding her:
https://sukker.no/arrangement/3425/skitur-10-februar

Noen som vil 😀

Hva er du, hvordan påvirker/ setter det preg på det livet du lever ?

Mange her inne klager over at de ikke får svar. Og mener at folk her inne er altfor kresne og at disse selvfølgelig derfor må senke kravene sine...

Jeg er ei av de som ikke svarer alle. Svarer meget sjeldent egentlig. Jada, er nok kresen. Men ikke for kresen. For kresen for hva liksom?

Jeg er ikke ute etter å finne meg en mann kun for å ha en mann. Jeg skal ha «DEN» mannen. Ellers både velger jeg og ønsker jeg å fortsette livet mitt som singel🙂

Vil ikke du være «DEN» mannen for din kvinne (ev. mann) el syntes du det er helt greit å bare være en ....

Og nei, jeg gir heller ikke menn en sjangse forsi de er snille. De må faktisk tenne meg også Og som nevbt tidligere ett ikke svar. Er ett godt nok svar!

Er jeg den eneste karen her som har vannsker med å Holde en samtale gående med damene?
Jeg blir cockblocked av dem konstant. Ikke i den sans at jeg går rett på sak og gjør samtalen seksuell, men når jeg snakker med dem og prøver å bli kjent så får jeg svar som (ok) (daså) (Javell) eller når jeg spør for eksempel: Hvilke film liker du du/sjanger, da får jeg et kort og konsist svar uten et fnugg av interesse i å faktisk skape en samtale.
Hvordan i al verden skal vi finne ut om det er noe som kan være der når damen ikke gir et fnugg av faen om samtalen dør ut eller ei.

Eller er det noe jeg har misforstått her og det som virkelig fungerer såkalte dick pics? -.-

Ser reklame for rumpeforstørring i VG + fordekt som artikkel om at Norske jenter drar til utlandet for å forstørre rumpa. Har ikke lest artikkelen, men på bildet som fronter saken er det før og etter operasjon bilde. Bilde av rumpa før operasjon ikke spesielt sexy, bildet jeg tolker som etter operasjon ganske sexy. To forskjellige kvinner..
Hvorfor reklamerer VG for dette? Hvorfor forskjellige damer på det som fremstår som før og etter bilde? (De fleste som meg har ikke VG pluss og ser bare det jeg ser). tjener VG noe på dette? Jeg bare spyr.

Hva er poenget med å skjule at man er online ?

Kom over en interessant (gammel) artikkel som fikk meg til å reflektere rundt om dette stemmer, og hvem inkluderes i denne snøfnugg generasjonen? Hvor stort omfang snakker vi? Og er det sosiale medier som har spill(t)er en rolle i hvordan det evt har blitt?

Jeg velger kun å uttale meg basert på egne erfaringer og hva jeg har sett... Og... Jeg har vel sett en del sutring, folk som kjapt drar opp krenkekortet for lite drama, og folk som er svært opptatt av å ta rollen som moralpoliti. 🔥 :D - kun på nett skal det sies.. Kanskje fordi sånt blir mer synlig på nett?

Nå var jeg over snittet ramp på skolen som satt bakerst i klasserommet og sendte lapper rundt, så kanskje jeg rent subjektivt ser folk blir lett krenket for ingenting, og er svært opptatt av å te seg.

https://www.aftenposten.no/viten/i/WLqlxr/Generasjon-snofnugg-Ikke-kall-oss-for-snofnugg_-vi-blir-syke-av-det--Atle-Fretheim

https://www.minervanett.no/generasjon-snofnugg/

Har dere noen tanker om denne snøfnugg generasjonen, eller artikkelen/forskningen? Fyr løs, lag oppstandelse, reflekter og debater...

Kygo i kveld?

Ingen svar
(kvinne 41 år fra Troms) Privat melding

Noen som er intr i kygo bill.2 for 1.dvs 1000 kr for to bill inkl buss?bill hentes i sentrum

En i utgangspunktet fin tanke å ta med seg. (Ikke for enhver pris da selvsagt)

Det hadde jo vært en bra "deal". Hø hø 😇😂

Her tenkte jeg at det kan skrives klager om altmulig som irriterer.
Men også ting du ønsker deg. Jeg begynner.

Jeg skulle ønske dagen hadde mer enn 24 timer. Da vlle jeg fåt mer utretta.

Tenkte jeg skulle lage en ny tråd, som tok for seg hvordan sukker som dating side kan blir bedre.

Skal sukker bli bedre så tenker jeg at følgende bør gjennomføres:

* Mekanismer for å skille ut de som ønsker et forhold bort fra de som er usikre, er her for å chatte, drive tidsfordriv, eller få oppmerksomhet. De som ikke ønsker et forhold eller er usikre ødelegger hele konseptet med dating side, ved bla. kaste bort andres tid. Skulle tro at relasjonsprofilen ordner dette, men de fleste betrakter nok den som unødvendig, dum, eller vanskelig å velge riktig. Eller så må den justeres betraktelig. F.eks. enten/eller valg. Ikke rangering fra 1 til 10. Enten ønsker du et forhold, eller ikke. Blir for dumt: "ja, jeg setter 5 her, forholdet skal jo bare vare et par år."

* Sørge for en differensiering av meldinger som utveksles, slik at spamming av meldinger ikke er så lett, og det å motta mange meldinger ikke er så lett. Dette for for å hindre at det å motta meldinger blir et slit, og at kvaliteten på meldinger øker.

* Lage mekanismer som gjør at både han og henne tar mer initiativ til å ta kontakt.

* Mekanismer for å komme fortere til en date. Målet er at man skal date og finne hverandre ved å prate ansikt til ansikt. Ikke drive i evighet her inne og chatte som bot'er / roboter, fordi man fant ut at det var så morsomt.

* Lytt mer til brukerne.

* Kanskje mer markedsføring? Syns det er magert med brukere. Tror det stor overvekt av single med barn her inne. Ikke bra (for oss uten barn).

* Vurdere flere arrangementer. Dette er en flott side av sukker, men noe jeg ikke benytter meg så veldig av. Skyldes nok en kombinasjon av tid, prioritering, og typen arrangementer. Her kan sukker blir litt mer kreative.

* Singelfestene, må bli litt mer futt i. Tidligere så har det vært konserter, det bør det fortsette med. Det bør være slik at oss single som dropper festen, føler oss fristet til å komme, fordi festen i seg selv virker spennende (ikke bare pga. at det er single der). Betaler gjerne mer for en ekstra god fest. Festen bør være så god at alle fra hele Norge ønsker å reise til Oslo. Tenkt nytt, så lenge det ikke blir kleint eller dumt.

Sikkert mer å forbedre, men dette var mine tanker.

1 million single søker "asyl" hos en fremmed
- de flykter fra havarerte ekteskap
- de flykter fra ensomhet
- de flykter fra plagsomme eller voldelige X'er
- de reiser gjerne gjennom kommunegrenser, fylkesgrenser eller til og med gjennom landsdeler for å finne en trygg havn eller et nytt hjem
- noen har med seg ID eller er uten ID (pseudonym) til Sukker-UDI
- de tar sikte på å få permanent oppholdstillatelse hos den nye fremmede, det kan ta opptil 7 år
- men de reiser gjerne på ferie til hjemmet eller stedet de flyktet fra
- den fremmedes viktigste oppgave er å avsløre flyktninger som søker asyl på falsk grunnlag.
- Hvor mange får permanent oppholdstillatelse? Det vet bare Sukker-UDI...

Ung til sinns

Siste svar ti. 6 feb. 19:33 (170 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hva mener de når de skriver "Jeg er ung til sinns"?

Jeg synes nærmest det er urovekkende at en mann på 50 omtaler seg selv som gutt, og at han føler seg som en 35-åring.

Jeg har også beholdt lekenheten, men jeg er jo ikke en ungdom av den grunn! Er det ikke flott å akseptere den alderen man har? Jeg synes livserfaring og et levd liv er tiltrekkende, jeg!

Husker for ett ti-år og to tilbake, da syntes jeg kvinner på 40 år var "kjørt".

Nå er jeg av den formening at en "velholdt" og moden kvinne på 40 er helt uslåelig 😃

De fleste damer jeg møter i 30-åra har forventninger om barn/samboerskap/giftemål. Og det er helt greit å ønske det når man er etablert og ønsker noe mer. Men jeg ønsker ikke det helt enda. Jeg ønsker å treffe ei som kan holde det "uforpliktende" (ikke forveksles med polyamori) og åpent. Dvs vi begge nyter her og nå, tar det som det kommer, og er åpne for mer hvis det føles riktig. Jeg styrer unna de damene som vil ha sånne forventninger avklart og spikret tidligst mulig, og mulig jeg går glipp av mye bra, men jeg vil ikke gi falske forhåpninger eller "lure" oss inn i noe. Jeg vet med meg selv. Men fortsatt så ønsker jeg å møte hun som gjør at jeg ikke klarer å tenke på noe annet. Og skjer det kan prioriteringene endres.

Uansett...
Finnes det noen damer i 30-åra som kjenner det er helt ok?
Holde det litt uforpliktende, ta det som det kommer, og være åpne for mer.

Jeg begynner:
Kjære menn som vil bruke speedo. Det ER jo fint at vi får en mulighet til å avklare omfang og proposjoner av understellet deres, før vi tar stilling til om vi vil si hei. Men... Ikke skrev så fælt når dere klatrer ut av bassenget. Omrisset av en dinglende scrotum bakfra, er ikke særskilt pirrende uten en god dose kjærlighet :-D

Du kan jo si til deg selv:
- Jeg er ikke singel fordi jeg ikke finner den rette
Jeg er singel fordi JEG ER DEN RETTE som ingen har funnet!

Fakta: En av fire menn er barnløse, eller får aldri barn.
Noen kvinner mener at barnløse menn er rundbrennere. Andre mener at de ikke kan være rundbrennere, all den tid de ikke har "strødd om seg" med barn i øst og vest. Enkelte mener at menn med barn tilbyr en litt mer komplisert verden, særlig hvis de da har barn med flere kvinner. Norske damer er generelt mer skeptiske til barnløse menn enn kvinner fra andre land, der ofte dette sees på som attraktivt og mer ukomplisert. Og så er det dette med at noen menn har tatt et valg, eller at de av andre grunner er forblitt barnløse.
Alt dette er argumenter som er litt vilkårlig plukket ut av vanlige folk på gata. MEN - hva mener dere? Kjør debatt :)

Denne likte jeg:

http://rett24.no/articles/utro-smabarnsfar-tapte-huset-til-forsmadd-dommerdatter

Sukker-krav

Siste svar ma. 5 feb. 18:11 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Livsnyter

Vil minne om at det ikke er et krav fra Sukker, at du må oppgi hvor mange ganger du trener i uka, eller bilder av deg selv på ski eller i kajakk:)

Minner ikke om noen dating side dette her. Og siden skryter av å være bra. Ikke ei eneste dame som har tatt kontakt siden desember. Vet ikke hvordan dette skal være så bra.

Hallo

Siste svar sø. 4 feb. 20:00 (161 svar)
Skjult ID med pseudonym sambabein

Jeg prøver og prøver,men nesten bare å gi opp. Får jo bare svar om at, nei, vi matcher dessverre ikke, etter kun ett spørsmål om å bli kjent. Får ikke noe annet svar fra norske damer. Blir jo litt lei, når man er snill gutt. Forstår egentlig ikke hvordan de kan si det. Virker som de kun er her inne bare for å "se".

Er det feil at en på 23 år blir forelsket i en på 38 år og hun blir forelsket i han?

Jeg har vært innom, èn gang. Det var nok for meg. Snudde i døra og gikk en tur på fjellet i stedet. Frisk luft. Herlig landskap. Variert trim i norsk natur. Man treffer hyggelige folk i samme ærend. Men til saken: Jeg fikk mine mistanker delvis bekreftet på "TV2 hjelper deg" nylig. Hygienesjokk på norske treningssentre! Alle skulle hatt en antibac lomma...Det er renere på offentlige toaletter eller offentlige norske fjøs. Nei, ellers takk! Jeg ønsker ikke å stirre inn i en uinspirerende betong vegg eller å kjempe mot apparaturer med fancy display. Det er mye mer fancy å være ute i frisk luft, høre på fuglesang og vindpust. Samme med det fenomenale displayet landskapsbilder. Og best av alt: Ingen frustrerte fruer, ingen frustrerte menn. Kun meg, naturen, vår herres skaperverk og turfolk. Hva kan konkurrere med det?

Skal det være fint?

Trening

Siste svar lø. 3 feb. 12:53 (128 svar)
Skjult ID med pseudonym GuriMalla

Okey. Jeg er i gang. Nyttårsforsett og et utslag av kjedsommelighet i helgen resulterte i en innmelding på treningssenter.
Første økt unnagjort i dag. Faktisk litt gøy. Hvem skulle trodd.
Og i mylderet av unge tenåringsgutter var det også en hunk på min alder som nok var like fersk som meg. Vi utvekslet ihvertfall noen felles frustrasjonsytringer, og smilte til hverandre da jeg dro.
Kanskje det er på treningsstudioet en treffer de?

Av en eller annen grunn har jeg veldig lite sansen for det 😃

For å ta det mest åpenbare først: Det er bra og det er viktig at seksuell trakassering og overgrep blir satt på dagsorden.
Men flere stiller spm om dette nettfenomenet som startet i Hollywood kretser har gått for langt, og blitt noe i nærheten av en heksejakt. Kan det ende med at vi blir så redde for å bevege oss i en fremtidig "gråsone" at vi ikke engang tør å flørte med det motsatte kjønn - i fare for å havne i et fremtidig "metoo"? Dette gjelder for øvrig nesten utelukkende hvite menn i alle aldre - slik media har kjørt løpet.

Nyttårsforsettet, har så langt trent 0 ganger i år, andre som klarer og holde Nyttårsforsettene sine? Har faktisk klart og holde det siden 2008, til gjengjeld har jeg fått kost meg å sett mange filmer/serier på Netflix 😁

Litt ny bruker og blir litt paff...Alle gjør jo noe hele tiden. Sykler, klatrer i fjell, løper i skogen, maraton og vinsmaking langt over hobbybruk...Er det ingen vanlige folk her som bare jobber og tar en chartertur innimellom? Eller leser en bok eller en tur på kino?

Er det bare meg som er så kjedelig eller legger folk ut de mest ekstreme opplevelsene sine?

Ute i den virkelige verdenen går samtaler fint, man kan lese kroppsspråk, plukke opp detaljer i en samtale for å se hvor ting går. Men på nettsider kan man ikke det, for meg er det som kjøre blind. En annen ting er jo at samtaler ikke går så fint, man kan ikke føle på stemningen hvor man kan prøve på humor. Det hjelper jo ikke at man er dyslexic og dermed har litt problemer med tekst. Man kan ikke vise sin glede over filmer som Her, Interstellar og Ameliè, man må bare se de. Gleden over og danse, synge singstar, reise og oppdage nye ting. Utseende er bare tuppen av isberget, det definerer ikke hvem man er.

Hvem faen er det som har interesse av det egentlig...

Jeg har 0 peil på hvordan jeg skal holde en jente interessert i meg! om jeg klarer å holde ho interessert 1 dag er det å ta i! noen tips?

Hva tenker dere menn om damer med tatoveringer?

Rett på og null filter. Hvordan hadde menn stilt seg om en dame hadde fremstilt i første mld at hun ville hatt sex og beskrevet i detalj.... Hadde det vært ei dame du ville tenkt som en kjæreste og fremtid med?
Jeg bare undrer

Reisefeber?

Siste svar ti. 30 jan. 21:57 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym Hønemor

Noen som driver å planlegger noen spennende turer eller?

Her er det bare jobbturer på kalenderen. Første tur ut ... Tallinn, deretter Skottland, så en tur til Tyskland. Prøver å få langt inn en ekstra dag rundt disse møteturene for meg selv.

Sommerferien er under tankeprosess. Fjellet. Tar med meg kyllingene på 10 dagers vandring. Hytte fra hytte.

Har dere noe spennende på gang?

Leste dette. Prøver meg på forumet jeg. Leser bare innleggene. Etter fem år som en litt eldre mann "på markedet" er det et par ting som forundrer meg. Jeg har blitt over 40 år i denne perioden og har samlet ganske mye personlig erfaring om norske damers holdning til voksne menn uten barn. Jeg er 49 , sporty, kjekk ung mann.

Jevnaldrende damer er ofte interessert, men skyr meg som pesten straks de hører at jeg ikke har barn. Norske damer med barn kan under ingen omstendighet overveie tanken på å ha kontakt med voksne menn uten egne barn fra tidligere forhold. Barn er på en måte en nødvendighet for enhver kontakt, enten det er alvor eller bare en flørt. Enkelte har forsøkt å gi en forklaring på dette, men forklaringene har sjelden vært særlig logiske.

Så opplever man at jenter fra andre land, såvel latinere som fra øst, har stikk motsatt holdning. De anser det tvert imot som en fordel om mannen ikke har barn fra før - selv om man er i en alder der de fleste har barn.

Hva kommer det av, denne markante forskjellen på synet på menn uten barn? Denne frykten for slike menn i Norge? I Norge blir vi oftest mistenkt for å være noe søppel siden vi aldri har hatt egen familie. I andre land blir vi mer atraktive som barnløse.

Jeg må tillegge at det er vesentlig forskjell i forhold til yngre damer, men selv er jeg mer interessert i jevnaldrende eller eldre.
Upassende innlegg?
Jeg tror nok det ligger en liten tanke bak "hva feiler det den karen som ikke har fått barn enda?". Erfaringsmessig så er menn uten barn enten særinger eller utsvevende rundbrennere som ikke har hatt tid til å roe seg ned, og det er jo ikke særlig tillitsvekkende. :o)

Ellers så har jo ofte kvinner i den alderen selv barn, og foretrekker kanskje en som vet hva det å ha barn innebærer?

Jeg ville absolutt ha foretrukket en mann uten barn fra før (siden jeg også er barnløs), men det er jo ikke så mange igjen av dere :o) Eller kanskje ei dame med barn berike mitt liv. Jeg har vært fornuftig tenkt at. Mye ansvar å få barn, være ressurssterk, Hilsen en som vil så gjerne ha ei god venninne, kjærest.

Jenter, det der med mannfolkenes materielle status, størrelsen på bilen deres, hva de tjener osv. - hvor mye betyr det når dere leter her på sukker?

Når en melding dumper inn i ny og ne fra en mann, uten videre oppfølging, er man da som tidsfordriv å regne?

Tilbake etter flere måneders pause. Ettersom vi har fått en eldreminister, og det er over 1 million single landet over - hva med en minister til å representere oss?

En sjangse

Siste svar ma. 29 jan. 23:22 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Kaimann

Nå har jeg hvert på sukker i 7 månder. Skrevet til kansje 30- 40 jenter. Fått svar kansje 5 av de. Jeg la inn tinder, der svarte 3 stk av 4 jeg skrev til etter bare 4 dager. Detter er ingen klagetråd. Det er bare en oppfordring til folk å gi dem en sjangse. Kansje det er mer bak personen en det som øyet først ser. Jeg skal treffe en nydelig jente jeg begynnte å skrive til, å etter 2 uker med kontakt så spurte hun om vi skulle treffes.. så poenget er : gi han/hun en muligehet til å bli litt kjent, kansje du blir overrasket .

Noen tips ang steder vi bør besøke på vår oslotur😊så lenge siden jeg var der sist.. hvor er det greit tidlig på kvelden? Gode drinker? Og vi liker å få danset etter hvert ..ikke for fancy