Sukkerforum

Psykose!

Siste svar lø. 10 sep. 19:17 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Haha! 99% av dere er fukka opp! Velkommen til "Verden"!

Hvorfor dukker det opp damer i Looks hos meg, som selv er dame? Har de registrert seg feil, eller er dette damer som virkelig er på utkikk etter damer?

Sitter her og skulle vært i butikken og kjøpt noe mat til i kveld. Klokken tikker og går. Hadde sååå god tid for "en stund siden", og no har eg plutselig dårlig tid.

I går skulle eg ta meg en løpetur rundt kl 18. Utsatte det til 19.30 og kom nesten for sent til en avtale.

E du typisk en av de som i utgangspunktet har god tid, som allikevel klarer å havne i siste liten, eller for seint?

Hva er din tyliske last når det kommer til sommel? Kallss bermerkninger har du fått? Konsekvenser?

Album bilder.

Ingen svar
(mann 48 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Hei legger ut bilder fra det som jeg bedriver mitt liv med. Fritidsaktiviteter, friluftsliv og vise at jeg er en kjekk Handy ungkar på 47 år. Har ett praktisk arbeid
Skriver til damer i Molde og Møre og Romsdal. Men lite respons. Vært på Sukker I mange år. Savner ei dame å prate med. Opplevelser sammen. Ei å Være god mot. Stryke ho på håret. Gi gode kommentarer til. Ærlig og snill kar. Vel, ha en god helg. Vært på jobb hver dag I hela august og til nå. Oppussing og maling og praktisk arbeid. Beriker mitt liv med gode opplevelser. Kulturelle og annet som er kjekt. Kino og annet. Helga friluftsliv foredrag på kultur huset i Molde og noe annet. Fritida tar jeg også på meg ekstra arbeid hos folk. Vel, slik er livet mitt. Har også vært i Førde Urfolkets festivalen musikk. Det er viktig å få gode påfyll i livet sitt. Er nå blitt 48 år, uten barn. Men har opplevd noen romanser I livet mitt. Kjærleiken er ikke lett å finne.

Jeg er 67 år, men er frisk som en fisk. Føler meg ikke en dag over 55 år.
Tør påstå at jeg ser bedre ut enn mange menn her inne som er 10-12 år yngre enn meg. MEN, nei, de er overhode ikke intr.,og det føler jeg er på grunn av min alder. Hvorfor er dere så redde for å ta sjansen på å treffe en kvinne som kanskje kan gi dere det som vil berike livs situasjonen deres.?? Er det bedre å være evig søkende etter en som er yngre ??
Håper på noen seriøse svar her. Ikke en haug med svada

Hei jeg er ny her og ønsker å høre , er det noe jeg må passe meg for, da tenker jeg på useriøse personer, Er det noen gyldne regler her inne jeg må forholde meg til. En ønsker ikke å dumme seg ut mer enn nødvendig.

Dette er jo litt rart for meg da. Aldri vært på datingside før. Da en kamerat mente det var på tide å finne en bedre halvdel😳😂😂.
( skjønner ikke helt hva han mente der. Liker begge sidene av meg jeg😂).
Men er jo ikke red for noe nytt. Så spent er jeg jo😬
Hadde jo vært koselig å treffe noen her. Selv om det tilfelle skulle bli nye venner😀. Så bare å spørre å grave hvis du er inntresert å møte/chatte 😀😀

Hva skjer. Er det frislipp av hormoner.

Litt mange damer som vil date og alt for mange meldinger til at jeg kan/orker å svare alle.

Hva gjør dere?

Angre

Siste svar fr. 9 sep. 15:16 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Hva er det fæleste, villeste eller rareste du har gjort, som du angrer på i dag ?

https://www.youtube.com/watch?v=lEC67UXr4Es
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Sangen har eksistert fra lenge før den ble født.
Fuglen flyr hjem til det opprinnelige kontinent.
Jeg kjenner den men vet ikke hvem den er.
Den har en gang ført meg hjem, men hvor lå stedet?

...ikke i mannen / dama ....har du opplevd det ?

Matchtall

Siste svar to. 8 sep. 23:33 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Trusekrek

Nevner dere noen ganger matchtall under flørten?

Åpningsmelding

Siste svar to. 8 sep. 22:53 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym nedbrutt

Hvor går grensen mellom kjedelig/ordinær og creepy på Sukker?

Hvor stor andel av damene på Sukker har noensinne blokkert en eller flere menn? Og hvor stor andel av menn har blokkert en eller flere damer?

Hvilken prosentfordeling tror du det er hos hhv kvinner og menn og har du selv noengang blokkert?

Mine svar: 80%-3%-Aldri

Jeg skal på tur i helgen, og tilfeldigvis blir det bare meg og fire menn. Jeg synes det ville vært underlig å ikke oppfylle en padledrøm, bare fordi det ikke er andre damer med og reiser selvfølgelig når jeg kan. Dersom jeg var i et forhold og min partner ikke padlet eller var opptatt med annet denne helgen, tenker jeg at jeg ønsker å at jeg fortsatt kunne levd ut en drøm på denne måten selv om jeg reiste med menn. Selv om jeg kan fleipe med at dette er en skikkelig mulighet til å bli kjent med nye menn og sjekke og bla bla bla, ville alt annet enn å blir regnet for å være en av gutta bli kleint og feil på en slik tur. Det er padlingen og sosial hygge som er greia. Ville du akseptert at partneren din dro på tur med andre enn deg, altså respektivt dame- eller guttetur? Eller er det en frihet man ikke kan forvente i et forhold?

Jeg er interessert i det indre liv, men ikke via neseborene. Jeg slutter ikke å undres over kameravinkelen enkelte bruker...

Hei
Holder på å vaske å rydder etter sommeren og gjør hjemmet klar for høsten.
Blant annet rydder jeg kraftig for å få bort unødvendige "ting og tang" som har en tendens til å samle seg (er vel litt samler i oss alle).

Så er spørsmålet mitt til dere her inne, er det noen som har tatt i bruk Feng shui for å rydde i hjemmet/kontoret for å få skikkelig energiflyt i rommene?
Og hva er deres erfaring med det?

Hvis du har opprettet en kontakt, begge sier at de ønsker å bli kjent.
Hvor lang tid er det akseptabelt å vente på svar når du har sendt en mail?

Bakgrunnen for spørsmålet er når jeg ser at melding er lest men at det kan ta flere dager uten svar.
Vil du droppe denne personen pga treghet eller manglende tempo i kommunikasjonen?

Spørsmålet mitt er hovedsakelig til gutter, men jenter kan komme med forslag også.
Dersom ei dame skal på date med en mann, daten inkluderer en tur til stranden, hva kan hun finne på for å gjøre det hele romantisk ( seksuelle ting dropper vi denne gangen)? Noe spesielt som en mann kunne sette pris på? dette er ikke den aller første date.

1. De som ikke oppgir venner/kontaktflate, har de ikke venner, og eller bryr de seg ikke om venner?
2. De som skriver at de er aktive og liker å holde seg i form, vil de ha en kjæreste, og eller en treningspartner?
3. De som skriver at de trives ute i naturen, gjene toppture, fisketurer osv, kan de også like en helg med kafé, ut og spise på byen, ta en fest osv?
Jeg er ganske god på å inngå kompromiss, men kjenner at jeg blir litt skremt av at ofte er det ene veldig fremhevet, og det andre ikke nevn 😊😊

Vel...alle har vel et ønske om å finne en å ligge i skje med og føle seg lykkelig, trygg, elsket og kåt... Det er ikke grønnere rundt hjørnet, husk å vanne akkurat der du er...akkurat nå :-D

Nå begynner denne festen å nærme seg. Litt overrasket over at den ikke diskuteres mer her inne. Jeg hører til blant de som synes dette er et veldig bra tilbud. Synd det ikke er oftere.

Det jeg liker er muligheten til å se folk i virkeligheten. Blikk kontakt viser jo fort om det er noe gjensidig. Å gå på date og bli skuffet over et utseende som ikke lever opp til bildene er jo slitsomt. De som klager over dette med match kort forstår jeg ikke. De er jo på telefonen og jeg la ikke merke til at folk brukte den særlig mye.

Lurer på hva andre tenker? Jeg forstår rett og slett ikke at alle som er single, har anledning og bor i Oslo området ønsker å gå.

Er det bare meg som ikke har noen visning av at jeg har mottatt ny post? Det skal vel være en eller annen form for symbol/rødt tall over den bobla, for det har det vært tidligere. Var innom innboksen nå, og der lå det uleste meldinger fra flere uker tilbake og frem til nå. Ny "Sukker-bug"??

Noen her som kunne vært intressert i et treff på Sørlandet, f.eks i Kristiansand ?
Og eventuelt forslag til en plass vi kunne møtes?

Hei alle sammen! Vært litt av og på her inne de siste 3 årene, men nå vil jeg bare spørre; Er det fler som virkelig sliter med å finne kjærligheten??
Er en kvinne i min beste alder, ALT på stell i livet, inklusiv to barn som jeg har halve tiden. Problemet mitt er at de som ønsker å bli kjent med meg, klarer jeg ikke å føle noen tiltrekning for, og de jeg er tiltrukket av, er ikke interessert i noe annet enn å få med meg en runde i senga.
Har så mye å gi- til den rette.. Men hva er egentlig den rette? Må jo ærlig si at det ytre er jo noe man først legger merke til og som for min del er noe jeg må være tiltrukket av for at lysten til å bli videre kjent skal være tilstede. Tinder har jeg bare måtte legge vekk, ble alt for useriøst for meg..
Er det noen som sitter inne med de samme spørsmålene som meg-og som har lyst til å dele de her inne?
Gidder ikke være anonym btw😜🙌🏻

Jeg tror han blir toppscorer i PL. Han scorer 25 mål.

Jeg lurer på synspunkt på hvor mye innhold det skal være på en profil etter ditt syn.
Kort og enkelt eller utfyllende og beskrivende?
Et eller flere bilder?
Hvor mye sier du om dine ønsker i forhold til en mulig venn/partner?

Feige?

Siste svar on. 7 sep. 14:05 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Er vi single egentlig feige? Vil vi, og tør vi, gå inn i et forhold, sånn egentlig?

Hoyy!!!

Siste svar ti. 6 sep. 22:01 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Hva surrer du med i kveld ?

Spør av åpenbare årsaker.

Flere her som har håpløse preferanser ? Samme hvor flotte kvinnene er , så kunne jeg ikke tenkt meg dem som kjærester hvis de er av typen rødhåret eller veldig blek ( ikke tar i mot sol ).

Muligens teit, men slik er det,,,

Vi mennesker er noen dekadente skapninger , så hva nyter du uten skam?

Över vida oceaner
emot fjärran horisonter
över hav och kontinenter
genom skymningar och dagar
har vi färdats med varandra
Vi har vandrat samma vägar
Vi har burit samma bördor
Vi har sett mot samma stjärnor
Vi har sjungit samma sånger
Vi har delat samma drömmar
Du är med mej vart jag går
Genom månader och år
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
Du är den jag kunde va
Som broar över djupen
som skuggor under träden
som eldarna i natten
som stigar genom snåren
har vi varit för varandra
Vi har delat samma minnen
Vi har burit samma längtan
Vi har sett med samma ögon
Vi har trott på samma löften
Vi har stått på samma sida
Du är med mej vart jag går
Genom månader och år
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
Du är den jag kunde va
Och ingenting kan splittra oss
och ingenting kan söndra oss
och ingenting kan slita oss isär
Och ingenting kan få oss
att överge varann
Stormar kanske tystar oss
Skuggor kanske slukar oss
Sorger kanske tvingar oss på knä
Men ingenting i världen
kan lösa våra band
Jag är med dig vart du går
Genom månader och år
Jag är med dig alla dar
Jag är med dig vart du far
Du är den jag kunde va
Du är med mej där jag e
Du är med mej vart jag ser
Du är med mej vart jag far
Du är med mej alla dar
Du är den, jag kunde va
Jag är med dig vart du går
Genom månader och år
Jag är med dig alla dar
Jag är med dig vart du far
Du är den jag kunde va

Honey Im waiting for you,,

One night stand

Siste svar ma. 5 sep. 18:24 (66 svar)
Skjult ID med pseudonym padayon23

Hvor ofte skjer dette til dere her?

finnmark

Siste svar ma. 5 sep. 16:19 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym ensom mann

hei. jeg er en mann på 45 år som etter 27 års samliv er blitt singel. dette er fryktelig skremmende siden jeg ikke kjenner til et liv uten noen ved siden av meg. og nå kjenner jeg et sterkt behov for kvinnelig selskap men er redd det ikke blir så enkelt å finne noen til hverken det ene eller det andre.
er det flere som er i samme situasjon? det hadde vært koselig å høre andre sine synspunkter og erfaringer på området.

Jeg ser at de fleste jenter når de skriver om seg selv her på sukker, skriver at de trener masse, går turer, spiser sunt, Osv.
Jeg har vært på noen dater, og skjønte fort at de har brukt gamle bilder fra da de var "slanke og pene". Jeg er 36 år selv og jeg forventer ikke at en kvinne på min alder, som kanskje har født 2-3 barn har den kroppen hun hadde da hun var 26. Det plager meg ikke at en kvinne har noe kilo ekstra. Jeg har mistet mye av håret på hodet, men det ville ikke falt meg inn å legge inn bilder fra 25 års alderen med full manke.
Det jeg lurer på er om andre også opplever at noen "lyver" om hvordan de ser ut.

... de gode, gamle, kjente og kjære forumistene som har lagt pennen i pennalet for godt? I denne tråden redegjør vi for om de fant kjærligheten, ga opp i raseri, eller om de bare forsvant inn i det ukjente.

Magefølelsen

Siste svar ma. 5 sep. 08:12 (57 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Jeg har en ganske sterk magefølelse. Uten å gå i detalj, fikk jeg nå nok en gang bekreftet at jeg må lytte til den, også her på Sukker.

Følger du magefølelsen i jakten på den rette?

Er det greit eller ugreit å klippe plenen på søndager?
Hva tenker dere om å jobbe ute med ting som bråker litt på søndager?

Lurer på hva det er med oss, vi kan være så forelsket, så glad i noen at vi lover oss bort til døden skiller oss ad. Men så går det en tid, og mange "vokser" ifra hverandre. Men oftest er det vel at en har gått lei, eller funnet noen annen mer interessant. Jeg er av de som aldri har gjort det slutt, jeg er ingen tøffel, men når jeg har blitt glad i noen så sitter det godt i.
Dermed har jeg blitt rævkjørt og skuffet noen ganger :P
Jeg har vært litt uheldig med familien jeg er født inn i, så jeg knytter meg kanskje litt ekstra til den jeg tar som min kjære. Men slik vil jeg også ha det,,, sjarmen med å være to, må være å ha troen på at denne du har tatt inn i "varmen" vil bli der når ting går til "helvete" også,,, Ikke bare skumme fløten..

Jeg vil ha et forhold med dybde i, hvor man tar vare på hverandre, kommuniserer og står bredvid i tykt og tynt,,,,

Lurer på om jeg klarer å finne denne jeg altså.... Jeg blir nærmest kvalm av hvor lett noen bare hopper til neste blomst,,,

Er det noen andre som synes vi er litt for lite stødige i dag ?

Eller er bare jeg traust! :) ?

Finito

Siste svar sø. 4 sep. 23:45 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Har du noen gang angret på at du har gjort det slutt, eller er det finito-punktum finale for all framtid når du først har tatt steget ? Registrerer at enkelte kan bli sammen igjen, etter noe tid.

Looks fusker litt?

Siste svar sø. 4 sep. 19:19 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym blingbling

Hei

Er det andre som lurer eller faktum har konstatert at denne 'døropner'-funksjonen som har virket ganske stabil nå en stund nå hopper over?

Har sett det ved at et par nyanmeldte jeg gjerne skulle haket av ikke har skridd med verdighet over skjermen. Nyinnmeldte like før og like etter har innfunnet seg.

Ufin oppførsel

Siste svar sø. 4 sep. 16:13 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym AlltidBlid

Hva definerer dere som ufin oppførsel her inne? Synes grensen mellom blokkering, og det å rapportere ufin oppførsel kan være vanskelig.

trener at drømmemannen deres skal være veltrent osv?
Det er ganske arrogant spør du meg.

Flott dame

Siste svar sø. 4 sep. 14:46 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Grundig

Mens jeg holdt på og lagde en profil her skrev en flott kvinne fra Telemark en fin melding til meg. Siden jeg var ny og ikke hadde helt blitt ferdig tok det 5 dager fra jeg sist var inne her. Da så jeg brevet og skulle svare,,, men var blitt blokkert av kvinnen. Så trist om man kanskje er litt for kjapp med sine blokkerings lister :) og tror at den andre bare nonchalerte henne.

Må vel si at jeg virkelig blir sjokkert og skuffa over seriøsiteten i flere av innleggene på dette forum. Er det virkelig voksne oppegående mennesker som ytrer seg med de merkeligste spørsmål og meninger, har dere ikke vurderingsevner og sunn fornuft selv?
Nei dette forum er virkelig useriøst fra a til å!
Takk for meg.

NESARA NÅ!

Siste svar sø. 4 sep. 13:39 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

http://thoughtsonlifemine.weebly.com/home/what-is-nesara-law

NESARA implements the following changes:
1. Zeros out all credit card, mortgage, and other bank debt due to illegal banking and government activities. This is the Federal Reserve’s worst nightmare, a “jubilee” or a forgiveness of debt.
2. Abolishes the income tax.
3. Abolishes the IRS. Employees of the IRS will be transferred into the US Treasury national sales tax area.
4. Creates a 14% flat rate non-essential new items only sales tax revenue for the government. In other words, food and medicine will not be taxed; nor will used items such as old homes.
5. Increases benefits to senior citizens.
6. Returns Constitutional Law to all courts and legal matters.
7. Reinstates the original Title of Nobility amendment.
8. Establishes new Presidential and Congressional elections within 120 days after NESARA’s announcement. The interim government will cancel all National Emergencies and return us back to constitutional law.
9. Monitors elections and prevents illegal election activities of special interest groups.
10. Creates a new U.S. Treasury rainbow currency backed by gold, silver, and platinum precious metals, ending the bankruptcy of the United States initiated by Franklin Roosevelt in 1933.
11. Forbids the sale of American birth certificate records as chattel property bonds by the US Department of Transportation.
12. Initiates new U.S. Treasury Bank System in alignment with Constitutional Law
13. Eliminates the Federal Reserve System. During the transition period the Federal Reserve will be allowed to operate side by side of the U.S. treasury for one year in order to remove all Federal Reserve notes from the money supply.
14. Restores financial privacy.
15. Retrains all judges and attorneys in Constitutional Law.
16. Ceases all aggressive, U.S. government military actions worldwide.
17. Establishes peace throughout the world.
18. Releases enormous sums of money for humanitarian purposes.
19. Enables the release of over 6,000 patents of suppressed technologies that are being withheld from the public under the guise of national security, including free energy devices, antigravity, and sonic healing machines.

Er det flere enn meg som bor ca 2 timers reise til neste by? Personlig syns jeg det er for langt å reise for å gå på date. Hva syns dere?

Hva kan gjøres for å lokke folk fra landet inn i Sukkerverden?

En kvinne som ønsker ha en fin kveld med øl ?

OJ Simpson

Ingen svar
(mann 30 år fra Oslo) Privat melding

var uskyldig påstår etterforskere. Det var OJ s sønn som sto bak!