Sukkerforum

Det er vel det siste dere burde vise ovenfor en fremtidig partner.

Mye negative tråder, så la oss prøve noe nytt.
Kjør på peeps!

Ønsker tilbakemelding fra menn... direkte og ærlig.
Vi trenger ikke diskutere det... bare gi meg deres førsteinntrykk, positivt og negativt.

Jeg tar ikke noe dere sier personlig. Ønsker å vite hva er deres førsteinntrykk. (Jeg synes profilteksten er mye viktigere enn bildene... så fint å få tilbakemelding på teksten også, ikke bare bildene)

Har du noen tips til forbedring tar jeg imot det også.

På forhånd, Tusen Takk! :-)
Klem!

Mobilnr

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym MY

Har dere gitt ut mobilnr til den dere prater med men ikke møtt? Jeg syntes egentlig det er litt for tidlig... Eller?

hei..

jeg lurer på hvordan dere oppfatter den første meldingen dere får fra andre?
jeg er av den typen, som ikke liker "hei. hva skjer" meldinger, men med engang jeg bruker noe tid på en melding 2-5 minutter, så får jeg nesten altid til svar..
"det funker ikke med copy paste meldinger her i gården".

Er det slik at med engang man skriver en vell skrevet melding, så blir det oppfattet helt feil?
Mye mulig jeg er amatør på nettdating, jeg ønsker heller ikke være en proff :)

takker for gode tilbakemeldinger.

Jeg er nokså melankolsk av meg. Uten at jeg i det legger den kliniske forståelsen av melankoli i det å være melankolsk. Det er mer at jeg tiltrekkes av dritt og faenskap. At livet er noe tøft, motgang, osv finner jeg tiltrekkende, og det nærmeste jeg kommer å beskrive dette er melankoli...men allikevel ikke helt riktig. Jeg liker et slikt liv selv også..."slite i motbakke". Og jeg tenker, er dette en 5. (6.) personlighetsfaktor, altså "melankoli"?

Det er mange «klagetråder» over lite respons her inne. Det klages over alle de uteblitte svarene. Og vi fremstår som litt forsmådde og fornærmede individer. Det får meg til å tenke på hva vi leter etter?

Antall
Er det beundringen fra flere som er det viktige her? Eller er det å finne den ene som vil beundre deg? Hvorfor er det så viktig med mange svar? Er det ikke bare ett svar som er viktig? Selv føler jeg at jeg har relativt ok respons. Men jeg har hatt like lite suksess som dere som savner respons.

Interesse
Leter vi bare etter de vi selv er interessert i, eller vil vi også at den vi finner er litt interessert i oss også? Hvorfor så sure for et uteblitt svar, når det uteblitte svaret er fra en person som vil ignorere deg?

Selvfølelse
Om du er her for å finne selvfølelse, så er du nok på ganske feil sted, om du ikke da er blant de 10 % som får meldinger fra 90 % av oss andre. Da vil heller mestring av en ny hobby hjelpe mer.

Hva med responsen utenfor stuevinduet?
Husk at nettdating ikke bør være den eneste aktiviteten, tvert om, nettdating er bare en fiskekrok i havet. Gå ut blant folk, vær aktiv, delta på arrangement og tør, når du ser noen du liker på butikken. Jeg har også dratt på fiske for å komme hjem uten napp, men har aldri klagd på alle fiskene som ikke biter på kroken. Og det var ikke en metafor, men rett og slett en fortelling om min fiskelykke.

Min lille oppfordring. Ikke la alle uteblitte svar og avvisninger dra deg ned, det er ikke de personene du jakter på likevel. Det er vel det ene svaret alle sammen savner. Jeg for min del vurderer fiskeutstyret, og hvilken krok jeg brukte, om jeg ikke får fisk. Bør jeg fiske et annet sted? Bør jeg bytte agn? Bør jeg prøve garn, not, fluefiske, krabbeteine? Når fisken uteblir hjelper det lite å kjefte på alle andre fisker i verden. Og nå var det en metafor. Godt fiske.
Og til alle dere andre som ikke tør, tør å ta i bruk forumet, bli kjent med folk, vis deg frem. Det kan være at noen tiltrekkes dine meninger, fremfor din profil.

mulig teit spm, men får man bare se de man matcher med??

Undrer meg over hvorfor så mage her på sukker har vært her så lenge?

Har dere og jeg for høye krav til en fremtidig partner.

Ta utseende for eksempel!
Ikke mange superkjekke menn her inne. Mange som er rimelig ordinære... Men å svare på melding fra ei som også er ganske normal det gidder de ikke.
Jeg tar meg i det selv også. Vurdere utseendet før jeg svarer...
Er vi virkelig så jævlig overfladiske? Har vi så liten selvinnsikt? Har vi så store tanker om oss selv?

Bare lurer siden så mage har vært her lenge lenge...

Er det en tidligere forumbruker som vil meg noe?

Er det frekt å spør etter bilde når man har pratet sammen en stund. Syntes det er litt greit å se hvem man snakker med, av og til.

Jeg har et noe prekært spørsmål til kvinnene på sukker: Hva er deres holdning til kropps hår på menn? Har det blitt slik at det er like uakseptabelt som det er på kvinner?

Jeg vil jo selvsagt helst slippe å styre med å kvitte meg med hår, men om det er sett på som ikke attraktivt nå, så får jeg bare bite i det sure eplet og barbere/vokse det vekk. Et oppfølgingsspørsmål er om det kun er ekkelt med hår på overkroppen, type bryst/mage, eller om man i det hele tatt bør kvitte seg med alt hår, inkludert hår på armer og ben?

Hva er deres preferanser? Inkluder gjerne deres alder slik at jeg kan se om det er forskjellige syn i de forskjellige aldersgruppene.

Jeg har nå prøvd en liten stund å ta kontakt med jenter 1 og 1 men nå tenker jeg å prøve dette forumet. Hvis noen finner meg interessant så ta kontakt, hvis ikke så setter jeg veldig pris på eventuelle tilbakemeldinger om jeg kan forbedre noe på profilen min :)

Jeg lurer på hvorfor folk ikke svarer når jeg skriver til dem. Betaler en del for å være medlem her. Så enten om de skriver de er interessert eller ikke er fint.

Bare det å starte en samtale hadde vært hyggelig.

Hei alle sammen! Det hadde vært flott om dere kunne sett på profilen min å gitt meg litt konstruktiv kritikk. :)

Jeg tenkte jeg skulle rydde litt i skuffer og skap her inne, men om jeg har lagret et notat, eller markert noen som kjærestemateriale hvordan får jeg nullstilt det. (Er jo bare "har datet" som kan være lur å ha så man ikke glemmer seg... :-) ) Har forsøkt å slette notat eller merke men damene blir altså ikke vekk (joda de er søte alle sammen så det skulle kanskje gå fint - men jeg vil veldig gjerne få bestemme selv hvem som skal være igjen)
Tips anyone? :-)

Inspirert av @Arklor tenkte jeg at jeg skulle prøve å gjøre noe med profilen min jeg og. Friska opp teksten litt :) Funker det, eller blir det bare tåpelig?

(Nå tar vi all businessen fra Profilhjelpen her...)

Hei! Jeg vet at det oppfordres til å gi hjerter, gule som røde, av "hun fine dama." Jeg gir det ikke til hvem som helst;)

Hva legger dere menn i det når dere legger igjen både gule som røde hjertet?

Jeg ønsker meg SÅÅ mye mere ord enn det grafiske hjertet med varierende farge som firvorrer mere enn det gleder jaffal MEG :-)

På forhånd takk fra i utgangspunktet et rødt, bankende hjerte <3

looks

Siste svar ma. 9 mars 2015 13:53 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym spr

Når man lagrer noen i looks, vil den andre se dette? Og hva betyr det dersom man har lagret noen i looks og de etter en stund ikke er merket med en prikk??

Hei, er det noen her som vet om en bra ferieplass??? Hva med Ibiza?

Looks wtf

Siste svar sø. 8 mars 2015 19:57 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym spinvill

Hvorfor finnes egentlig den muligheten her? Jeg mener, man kan finne opp profiler og kontakte hvem man måtte ønske, men på looks må man "swipe" og ha match, (vedkommende liker tilbake), for å kunne chatte med den eventuelle. Er det bare meg som syns dette er bakvendtland?

Endelig helg :) hva har du i glasset? Jeg koser meg med en IPA øl :)

Noen andre som synes det er rart at man legger ut bilder av egne barn på Sukker?

Hvordan ser dere på det å først kanskje ha prøvd dere på noen, og kanskje hatt en liten flørt gående, eller til og med ha vært på en date eller fem med dem, og så bli dumpet fordi vedkommende ønsker å satse på en annen. Ville dere vært villige til å gi vedkommende en sjanse likevel og prøve på nytt, hvis personen for eksempel tok kontakt et par år (eller fem) senere, etter at det hadde blitt slutt med den hun/han valgte å satse på i stedet for deg? Og tenkt at det tross alt er bedre kanskje å vinne personens hjerte til slutt, og kanskje bli sammen for resten av livet, enn å være den som riktignok vant det først men så mistet det igjen? Prøvd å se positivt på det altså? Eller ville dere ha vært litt stolte og tenkt at dere ikke ønsker å være andrevalget her, eller kanskje enda lenger nede på "lista" enn det hvis du ikke vet hvor mange andre han/hun har vært involvert med siden sist dere møttes, og ikke likt å skulle være noen "plan B"?

Og ville det endre seg hvis vedkommende også hadde fått barn med den personen han/hun valgte å satse på foran deg den gangen? Og kanskje ikke en gang er så ivrig etter flere, men synes du virker som et potensielt bra valg som bonusforelder?

Det å bli vurdert som en god bonuspappa (eller –mamma) må jo være en skikkelig kompliment, de fleste foreldre vil jo ikke la hvem som helst bli det. Men kanskje tanken om at du er grei nok til å bli det, men ikke pen/kjekk nok til å være den vedkommende valgte å få barn med, likevel sniker seg inn? Eller vil du bare tenke at en unge eller to bare er et pluss, for de er jo nettopp barna til han/hun som du tross alt liker og sikkert er herlige uansett slik små barn pleier å være?

Spør fordi jeg har ganske konfliktfylte tanker rundt dette selv, og jeg vet at jeg noen ganger er litt for stolt og lett krenkbar for mitt eget beste, og derfor er nysgjerrig på hva andre synes.

En ekte leder

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym på date

Kunne tenke meg å høre litt hva sukkerfolket synes om den belgiske statsminister og hans syn på verdenseliten og "the main stream media".

https://www.youtube.com/watch?v=ljStwrsvbb0

Jeg er frankofil og kan følge talen. Den er også tekstet på engelsk for dem som ikke forstår fransk.

Setter du hjerter på profiler når personen bor i en helt annen landsdel?
Opplevde nå å få hjerter fra menn i Rogaland og Troms - men jeg søker selv bare i Oslo og nabofylkene. Det er hyggelig javisst. Men jeg kommer ikke til å ta kontakt.

Jeg lurer på om det er noen som kjenner til mulighetene for å arrangere / delta på en tur med andre single med barn. Jeg har endelig innsett at det er på tide å begynne å planlegge sommerferien. Alene. Det er fint, jeg er fornøyd med å være singel, men ferien blir en utfordring. Jeg er åpen for mye, men skulle gjerne visst om muligheten til å reise sammen med andre med samme interesser og gjerne barn i samme alder.

Jeg skal kjøpe en ny seng, og egentlig har jeg aldri kjøpt helt ny seng før. Hvilke kvaliteter liker\likte du med favorittsengen din? Hvilken butikk er best? Hvilke ting er verdt å tenke på?

Kom med tips, her eller på melding - alt hjelper jo :)

Jeg bare lurer på hvorfor jeg får mange besøk når jeg har bilde med langt hår og nesten ingen når jeg har bilde med håret i hestehale ( ser ut som jeg har kort hår).

Er virkelig gutta så himla opptatt av håret?

Innimellom får jeg melding fra menn uten bilder på profilen.
De oppgir som årsak at de er
- redd barna skal se at han er her inne
- redd kollegaer/arbeidsgiver skal oppdage....
- har en jobb hvor man ikke har lov til å legge ut bilder av seg selv på nettet....

Hva syns dere om dette og er sjansen så stor for at barn skal se en her inne (da må vel barna også være her) ? Og er det flaut at venner eller kolleager ser at en søker kjærligheten? Det er da ganske normalt med nettdating eller?

Heisann. Er det noen som kan fortelle meg hvordan man legger ut profilbilde? :)

Hva syns dere om dette? Kom over en profil til en mann som har kopiert min tekst vedr "drømmepartner". Ordrett det samme som jeg har skrevet.....

Noen som har innspill eller gode råd og tips for eller imot leasing?

Jeg lurer rett og slett på om det er et alternativ å lease bil fremfor å kjøpe egen :-)

Indulge me; hvem er denne 50 shades-mannen alle nye profilnavn spiller på? Og hva lever de av? Er dette en slags ny fordekt callboy-tjeneste? Er'e gæernt av meg å bestille dem for levering på døren?
Tror vel ikke skyggemann-bøkene kommer til å gå inn blant litteraturhistoriens klassikere, så om noen år blir det nok litt kleint med et sånt profilnavn. "Nei, ham gidder jeg ikke snakke med, han er jo bare såå tjuefemten."
Dessuten; i mellomtiden er jo den nye StarWars-filmen kommet og da kan de gremmes over at de har brukt opp muligheten til å kalle seg Deathstar123.

Søt dame setter gult hjerte. Legger meg i selen og forfatter en melding hvor jeg benytter meg av humor samtidig som jeg hinter om at jeg syns hun er både søt og interessant! Noen timer senere, gult hjerte er borte og ingen melding tilbake.
Hva har skjedd her? Mine teorier er som følgende:
1.) Min melding var ikke så humoristisk og sjarmerende som jeg trodde.
2.) Hun har med en feiltakelse klikket på hjertet.
3.) Hun leser profilen på nytt! Liker ikke det hun ser!
4.) Jeg tar dette alt for tungt og burde bruke tiden på noe bedre enn å skrive dette innlegget!

Enkelt spørsmål. Hvor lenge har du vært medlem her på sukker?
Selv så har jeg vært her av og på i 6 år nå, snart 7.

Har et rødt "blad" på bladet "faktaorientering" når jeg ser på matching-treet til en av de bedre matchene mine her inne. Noen som kan fortelle hva det innebærer ?? Sukker ?

Jeg syns matchtreet blir litt kjedelig, og skjønner ikke alltid hva de håpefulle grønne og illevarslende røde bladene forteller. Ikke husker jeg helt hva jeg svarte på profilspørsmålene og hvis jeg spør en jeg kommer i kontakt med, husker ikke han heller. Så nå foreslår jeg noen nye, mer presise blader, for eksempel (og det er ikke et alternativ ikke å svare)
Leser du heller Lucky Luke eller Min Kamp? (Min Blogg kunne den heller hete)
Tror du på engler eller djevler?
Leve til du er 100 med giktsmerter de siste 20 eller frisk til du er 70?
Vil du spise kjøttboller eller fiskekaker på din første date?
Hvem vil du heller være; Gandhi eller Robocop?
Hvis du låser deg ute, går du til naboen du ikke kjenner eller får du tak i en venn som bor en halvtime unna?
Får du klump i halsen mest når Norge vinner gull eller når du ser et kreftsykt barn i en reportasje på TV?
Pisk eller silkebånd?
Banne i kjerka eller spre guds ord på death metal-konsert?

Bidrag tas i mot med takk. Hvis jeg ikke kan presse dem inn i matchtreet, kan jeg spare dem til en passende anledning hvor jeg møter en som virker litt "utydelig".

Da var eg nydusja, parfymert og nymett. Oslo imponerer med god mat, glafolk og festligheiter. Håper alle har ein flott lørdag og koser seg vanvittig. Kanskje eg møter nokre sukker folk?😃

Hvordan slette look-folk man har valg "vil vite mer" eller "klar", fikk vite at man kunne slette disse nå og rydde opp litt?

Hva slags erfaringer har dere med å gi tlf nr deres til andre her inne?

Hvorfor har Sukker valgt å gjøre appen utilgjengelig for nettbrett?
Jeg har veier rundt denne latterlige sperren, men lurer fortsatt på hvorfor man har valgt å hindre dette i utgangspunktet..

Det er så mye prat i disse dager om denne terroren. Så hva mener det opplyste sukkerforum om dette? Muslimer, kristne, terror, radikal, ekstrem, osv. Er det vår generasjons krig? Hvem kriger? Er Norge i krig? Burde Norge være i krig? Er dette 3. Verdenskrig, bare i en ny kontekst? PST anslår det som mer sannsynlig enn ikke, at en terror handling vil ramme norsk jord Ila neste 12 mnd... Hva så?

"Vent mens vi henter/laster ned nye supre matcher til deg"
Jeg venter tålmodig og det som kommer er en med match under 70 og fra helt feil plass i forhold til det jeg søker :)
Er dette den beste match jeg kan forvente meg? :P
Neeeeeida, det dukker opp noe annet innimellom da, men det er mange med match under 70 og som ikke bor innafor de plassene jeg har merket av :)
Dette er bare en liten artig observasjon i kvelden og som ikke er noe seriøst egentlig.
Bare litt av kjedsomhet at det kommer ut her ;)

Har hørt og lest her inne og andre plasser at en ting kvinnene ser på som kan være avgjørende er hendene til mennene.
Hva er det dere ser på da?
Og ja, jeg vet hva menn tror de ser på, men jeg tror det er mer til det enn dette ;-) hehehe
Spør fordi jeg er oppriktig nysgjerrig og lurer på dette :o)

Hei, er ganske ny her inne og har lagt merke til en ting her på forumet. Det er veldig mange som poster med pseudonym her. Mange har vel gjerne en grunn til å gjøre det også. Ikke at jeg skal dømme folk basert på det, men jeg blir allikevel nysgjerrig på hvorfor.

Så, hva slags forskjellige grunner har folk til å ikke poste med profilen sin synlig? :)

Ja, får en del folk som er innom profilen min til stadighet, nesten hver gang jeg er her inne har de vært inne å kikket, men legger aldri igjen en hilsen.. Hva kommer det av egentlig?Altså for all del er lov å titte litt rundt, gjør det selv, men det er snakk om veeeldig mange besøk;)

Jeg har registrert at det er mange brukere her inne som raser over å bli urettferdig behandlet av det motsatte kjønn. Ofte med veldig god grunn.

Likevel tror jeg det er viktig at man ikke tar Sukker for alvorlig. Jeg tror det er svært for kvinner eller menn her inne som har onde hensikter. Hvis man skal overleve her inne handler det å ha litt gøy. Det som har funket dårligst for meg så langt, er meldinger hvor jeg passer på å være 'snill og nøytral'.

Jeg har faktisk opplevd å bli blokkert av noen som har sendt meg hjerte fordi jeg svarte på responsen med en høflig melding. Hallo, hvor er logikken? Jeg har til og med, ved et par anledninger, skrevet så treffende om en profil at jeg har blitt beskyldt for å ha klippet og limt fra et annet sted.

Jeg tror i det hele tatt det er mange paranoide sjeler her inne som tenker at alle andre er useriøse og vil dem vondt, enten fordi du skriver langt eller for kort, fordi du er for (u)morsom eller for alvorlig. Noen tolker opp og ned og i mente, og tror de vet hvem du er ut ifra en enkelt melding. De er rett og slett ikke interessert i å gi deg en sjanse med mindre du skriver akkurat det de vil du skal skrive på akkurat den og den måten. Hva er oddsen for å klare det?

Jeg aner ikke hvordan, men har klart å skaffe meg date Valentines-helga. Ikke planlagt, og egentlig trodde jeg det ville vært umulig. Det var jo bare en uskyldig samtale vi hadde på Face. Og det er ingen "hvem som helst". Neida....bare JEG klarer å hooke tak i min første kjærlighet. Han som "stjal" møydommen, og nesten knuste (virket det som da) hjertet mitt da vi skilte lag. Har ingen andre forventninger utover denne daten, men hva som skjer, det skjer. Men for første gang på mange år, så ser jeg faktisk frem til å feire denne dagen. Hadde jeg aldri trodd at jeg ville:) Jaja....det var min "utblåsning" og tilståelse i natta. Ønsker dere her inne en fin natt videre.

Klem fra Sweet1 ;)