Sukkerforum

kvinner som svarer på post ca annenhver dag, kan det kalles for crush eller gardering?

Er det hot med skjegg? Jeg liker det på enkelte, sånn på avstand, men hvordan forholder man seg egentlig til dette ansiktshåret når det kommer nærmere?

Sommerens kanskje siste solskinnnsdag tilbrakt på Sørenga sjøbad med kroppsgrilling, havsdypp, empanadas og en avsluttende øl på Sukkerbiten. Hva har cyberdatingens fineste brukt dagen til?
Skryt, mimr og legg malerisk ut om dagens gjøremål.
Eller drit i hele spørsmålet og flørt, krangl og gjør akkurat som dere vil.
Trådene mine er tross alt MENT for å spores av. :)

Vil bare rose dere fedre og mødre på forumet som setter deres barn foran alt annet :-). Blir så glad når jeg leser det og håper at det stemmer.

Long gone...

Siste svar ma. 24 aug. 2015 09:37 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Sinnatagge

Etter mange år vekke, så ser eg faen meg at alt er ved det samme. Trodde folk hadde greid å skjerpe seg. Selv om eg er tilbake, så trodde eg i utgangspunktet ikkje at alle de andre samme taperene var fortsatt her :P Hva er det som gjør at de samme stakkarene er her år etter år? Si deres hjertes mening!!!!!

Sukker er ikke et rart sted. Det er et finfint sted. Det virker!
Egentlig bobler jeg helt over av fryd, men skjerper meg veldig akkurat nå for å dele de levereglene som var helt avgjørende underveis:

- Ikke vær så kritisk overfor folk du faktisk ikke kjenner.
- Avtal møte med én gang.
- Ha ingen - INGEN - forventninger.
- Snakk sammen. Alle har en historie.
- Dating er gøy! Som å delta i en sketsj med en vilt fremmed. Le!
- Hvis du ikke er overbevist om at personen er helt feil for deg (husk første punkt), vær åpen for en ny date.

I stundar når vatne e stille, lar eg blikka kvila
Hjelpesløs i skoddå ein ser, e det snøen så dala ner
Dei e unike, der dei dalar, fnugga som ei svala
Svala flyr, se eg flyr, flyr gjennom dalane
Ka e meiningå me å fly, å kjenna på bly
Ein krusning i overflata, ein blom som sultar
eg strekkje meg mot deg, kor eg e bare meg

Ein enkel sjel i verden, kjenne seg trøytt
Itte å kjempa så drygt, i mange år
Det er sår, som lindras itte år,
Men minnane, dei kome att, i ny drakt
Det e då eg lar blikka kvile, når vatne e stille

på hva som får menn til å tro at de har sjans på damer som er mye yngre og flottere enn dem selv.

Ser stadig at gamle menn søker 20 + år nedover i alder, og ingen år oppover. Ikke er de spesielt attraktive heller. Hva får menn til å tro at de er interessant for den målgruppen de selv søker? Jeg bare lurer altså.

Sukker er et litt trist sted ( utenom forumet)...få får kontakt med noen, de fleste leter etter det uoppnåelige. Få tar seg tid til å bli kjent.., det er enklest å trykke på hjerter å se om den andre tar kontakt. Krav er bra..men hva med å bare le litt sammen..😉😀 ( sukk- fra ei som syns sukkerverden er rar ..og ja..jeg ekke bedre selv ..)

http://www.teknofil.no/artikler/single-som-sender-smilefjes-i-meldinger-har-mer-sex/167430

Så enkelt kan det være. :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Leser folk profilteksten før de kontakter noen her inne?
Jeg bare lurer... Får en del meldinger fra folk som er langt utenfor hva jeg ønsker meg. Har en viss følelse av at mange kun ser på bilder og så hiver seg over tastaturet uten å sjekke noe som helst annet.
Og så har vi de uten bilder og uten info i, profilen. Forventer de virkelig å fange noens interesse?

Er det mange forum-lurkers her? Man ser nesten aldri noen kommentarer fra folk som er yngre enn 35, så jeg nysgjerrig på hvor mange yngre som faktisk leser på forumet? Jeg leser ofte og slenger inn en kommentar fra tid til annen, men det hadde vært greit med flere jevnaldrende. Eller er de for opptatt med å faktisk date? :P

Gi en lyd, de under 30!

Har noen en film å anbefale for meg i kveld?

og meldinger fra folk som er langt utenfor ditt søkeområde mtp alder.

Jeg kjenner at jeg nesten blir litt provosert. Synes det er litt ekkelt. Tenker litt "gammel gris" osv.

Nå har jeg aldri opplevd å bli kontaktet av unge gutter da, så jeg snakker om at godt voksne karer setter på hjerter etc. Jeg er selv i begynnelsen av 40-årene og søker fra 38 - 50. Folk jeg møter sier ofte at jeg ser ut som om jeg er i 20-årene *hehe*. Da er jeg IKKE interessert i en på 60!

Fra horrorfilmer? Jeg begynner. Henry Kane. Presten fra Poltergeist-filmene.

Er det innafor at en mann på drøye 50 skriver til ei jente på 24? Syns det er rimelig drøyt faktisk.

Hei hei. Hvordan bruker dere hjerter? Jeg trodde konseptet med de er at man sender et hint om at man ønsker å skrive litt. Om den andre liker deg får du hjerte tilbake og kan starte en samtale. Da slipper man sitte og vri hjernen for å sende en fengende første melding til noen som ikke er interessert og bare sletter den allikevel. Men får inntrykk her at hjerter er helt ut :-) men må jo legge til at jeg synes det virket litt bingo og fjortis aktig første gangen jeg så de hjertene :-D

selv har jeg begynt med å blokkere de som ikke svarer på meldinger.... så slipper jeg sveipe innom de igjen... så er sikkert snart tom for matcher, he he. God helg til alle ihvertfall :-)

Drømme daten,hvordan ser den ut for deg?
Beskriv den gjerne...

Mange på min alder her av menn men nei,den gang ei.
Er nok for gammel for dem,ser etter yngre dem,ja ja.
Men har ikke bare negativt og si.For 1 år siden traff min sønn ei flott dame her,i dag er dem gift.

Noen som har sendt (frier)brev til årets bønder?

Da har jeg prøvet det hele😀går det ike nu så gir jeg opp 😀😀

seie folk i kveld? Någe fra Sandnes område ude å leide i kveld? :)

Da er det fredag igjen. Ønsker alle på forumet en flott helg, uansett om dere har fri eller skal jobbe sån som meg :-)

Noen som er i Side nå?

Jeg logget meg inn for det jeg tror er 4-6 dager siden, og da jeg åpnet siden nå så var jeg allerede pålogget. Er det sånn at hvis man glemmer å logge ut så blir man bare værende på?

Hvis det er tilfellet, så synes jeg det er veldig dårlig håndtert av sukker.

Jeg tror at møter man den riktige, så er man klar. Er det kjærlighet der, så blir alt lettere. Mangler det så blir alt vanskeligere. Er man i tvil, så er man egentlig ikke i tvil. Man kjenner at man fint kan leve uten den andre. Hvis man søker etter den store gjengjelde kjærligheten, så er ikke greit nok godt nok.

Det er mange veier til Rom, mange veier til kjærligheten. Folk har møtt kjærligheten når de var alvorlig syke, hatt det travelt på jobb, er blitt singel etter mange års ekteskap osv. Mange som sier de ikke er klar, blir klar når de møter et menneske de ikke kan leve uten. Når noen sier de ikke er klar, er det fordi den andre ikke treffer deg dypt nok. Det gjelder sikkert ikke alltid, men ganske ofte tror jeg.

Tenk på George Clooney, som i mange år sa han aldri skulle gifte seg igjen. Sladderpressen sa han forlot sin forrige kjæreste, en italiensk modell, fordi hun ønsket seg et mer stabilt og seriøst forhold. Han ville ikke gifte seg igjen. Det gjentok han gang på gang til media. Så møtte han en ny kvinne og ble gift. Kjærlighet og alt blir forandret og lett.

Det å søke Soulmaten. Spare på kruttet til man har funnet gull. Er det klokt eller uklokt?

Hvorfor skriver voksne menn:
"Hei, jeg ser at jeg ikke passer med det du søker, og det respekterer jeg."
Merk dere ordet respekterer og at han vet at han ikke passer!!
Og så fortsetter han å skrive og argumentere for hvorfor han må bli kjent med meg allikevel!!

Jeg vet at mange nå vil si "du burde bare være glad du får meldinger".
Men nei!!! Jeg blir veldig glad hver gang jeg får sms om at jeg har fått ny melding her. Men når jeg åpner meldinger fra 19-åringer som sender smiletegn eller fra voksne menn som forstår (!) og respekterer (!!) at de ikke passer med meg, men som tydeligvis mener at de kan endre en del vesentlige ting ved meg for at jeg skal passe - vet dere, jeg blir ikke glad!

Jeg skriver aldri til menn som jeg ser ikke er ute etter en sånn som meg. Hvorfor skal jeg kaste bort min og andres tid på det.
Det er greit å sende et kompliment og si lykke til her (selv om det stort sett også alltid er et hint om å få kontakt). Men ikke si at du respekterer mine ønsker for så å fortelle meg hvorfor jeg burde endre dem! :)

(dagens utblåsning - lei av meldinger som aldri fører til noe....)

Noen her som har erfaring med denne testen og om det er noe i det?

Tok en gratis versjon på www.16personalities.com og resultatet var skummelt... Beskrivelsen av personligheten jeg fikk var skummelt lik slik jeg opplever ting, og det var et par ting som jeg ikke hadde tenkt på ved meg selv som bare... Stemte?

Merkelige greier... Så er disse testene bra eller er det bare generalisert svada med psykologi i bakgrunnen? Noen som vet?

Fikk et innfall om å spørre - litt for moro, men sikkert mange som lurer litt på dette her;

HVEM AV OSS ER EGENTLIG HER FOR Å FÅ SEX.....?

Svar gjerne anonymt, helst oppgi kjønn og ca alder.. Skriv også gjerne litt om hva slags sex det dreier seg om i dine fantasier, om det er et one night stand, friends With benefits, eller en mer fast elsker /(inne) du ser etter......
Alt er lov å brette ut om av ens tanker - det er SÅ mange som er "seriøse" her inne.... men er man EGENTLIG det.....?

Og nå da? :-P

Hund

Siste svar to. 20 aug. 2015 23:34 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Kravstor

Jeg har en sønn på 16 som er allergisk for hund og en datter på 12 som selvfølgelig elsker hunder. Begge bor hos meg 50%.
Det er så mange flotte jenter her inne med hund. Jeg styrer jo stort sett unna, men er jo litt i tvil. Sønnen min reagerer jo ikke like kraftig på alle hunder.

Noen som har erfaring med denne problemstillingen?

Er det noen kjekke bra mann folk her inne .Savner en god man ..Som jeg kan elske ..?

Valgte tilslutt å betale for sukkeret, greit nok det. så får man mail med "nye medlemmer på Sukker" - joda sa kjerringa! Hva faen? Dette er jo opptill 4-5 mnder gamle profiler! Velger dem bare helt random her da eller?
Og kundeservice... faen må jo leite seg halvt ihjel for å finne ut hvordan man kan skrive en henvendelse. Sliter nemlig med å måtte taste slikt sikkerhetsord hver gang jeg skal sende noen en melding, og kjenner jeg er driiitlei! Noen andre som forøvrig har det problemet? Jeg gadd ikke skrolle meg gjennom alle predefinerte problemstillingene sukker hadde....

Jeg vet ikke om jeg burde være her en gang lenger, men ønsker kjærligheten så inderlig..
Greia er den at jeg er gravid, i ca 3mnd, og for ikke og legge ut hele livshistorien rundt det som er veldig komplisert, så ønsker jeg og møte en mann som vil være min kjæreste, men også stille opp som far, og ha like mye og si over barnet som det skulle vært hans barn.
Men er det i det hele tatt noen mannfolk som tør og bli sammen med en gravid, jeg skjønner at det ikke er drømmesituasjonen akkurat.
Hva mener dere mannfolk her, dere kvinner kan godt komme med innspill, men håper på mest svar fra menn.
Er jeg teit som i det hele tatt ønsker at noen skal gi meg en sjanse nå?

Hvir finner jeg mine "looks".. må ju finnes en mulighet at ta kontakt med dem?? Hvis ikke.. så må ni ordne på dette.. snarest TAKK!!!

Tok en rask titt på antall betalende damer, av mine 250 første treff var 12 betalende. Er det å betale noe som er forbeholdt oss menn? Får damer melding fra så mange at de kan velge og vrake uten å betale? Eller er dere her bare for å se? Jeg venter i ulidelig spenning på svar:-) gambler på alternativ 2 ;-)

Vil bare takke for meg. Drømmemannen var vist ikke her. Leter videre ett annet sted :-) Lykke til, alle sammen :-)

Hei på dere.

Er det andre som synes att en sprek jente i tights er sexy?
Må jo så klart ha kroppen til det....

Et kjapt spørsmål til dere som har vært her en stund 😃🙀 er det mange her inne som bare er ute etter griseprat eller er det folk her som faktisk vil møte kjærligheten ? Vet ikke om det er bildene mine eller noe jeg har skrevet i profilen min 😳😃 noen erfaringer ?? Har ikke vært her i mange uker 😃

de jeg er nysgjerrig på dvs de bildene jeg drar til høyre. Hvor finner jeg igjen disse og får sett mer?

Åååååååå hvorfor er det det?

Det virker som jenter ungår meg som pesten. De sender ingen meldinger tilbake, og ingen av dem svarer. Ok, nesten ingen. Begynner å lure på om jeg har skrevet noe virkelig, virkelig avskrekkende. Det virker som relasjonsprofilen min er veldig unik siden jeg får bare ein og halv side med matcher. :(

Kan dere være så snille å gi meg noen tips angående profilen min?

Hilsen BlåLantern

Intimbarbering...
Mulig dette er en teit undring..men det er oppriktig ment fra en dame som etter mange års ekteskap beveger seg ut på datemarkedet igjen...

Hva tenker/mener dere? Forventes det i dag at man som kvinne er glattbarbert...? Er det noen i det hele tatt i dag som liker naturlig look...? Er det greit med litt frisering, uten å ta bort alt...?
Personlig spiller det meg ingen rolle hva menn gjør... Liker å være velpleid selv, men har ikke lyst å være glattbarbert. Det blir bare vondt og knuppete :(
Ønsker innspill fra både kvinner og menn. Please... :)

Cupcakes

Siste svar ti. 18 aug. 2015 17:26 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Kravstor

Er det bare meg! Jeg liker ikke Cupcakes. Ikke bare at det er alt for søtt å spise, men det er rett og slett irriterende søtt å se på også.
Jeg trodde denne trenden var over, men jammen dukker det opp noen albumbilder av Cupcakes fortsatt!
Ja, jeg vet det er fryktelig sært av meg å reagere på dette. Dessuten skriver jeg dette med et smil om munnen og en stor porsjon selvironi. Uansett, jeg liker det dårlig. Omtrent like dårlig som sånne kjoler med store stygge glidelåser. Kanskje ikke rart jeg er singel! :-)

Så jeg lurer litt på hvordan disse sukkerfestene er, noen som har noen erfaringer å dele med meg:)? Hviken aldersgruppe? Er det ok å komme alene?

Håper på svar:)

Jeg vet at idag er ordet 'neger' blitt uanstendig å si... noe det i mange år ikke har vært, tross at det opprinnelig var et stygt ord. Alt sånt forandrer seg hele tiden. Men enkelte grupper svarte kaller hverandre negere. (Det kan sammenlignes med at homofile seg imellom begynte å kalle hverandre homser.)

Med venner som er svarte er det helt andre ting enn at de er svarte som særpreger dem. (Teit å skrive det for det er så opplagt, men jeg må si det nå :P) Hvis en vennegjeng har vært på tur og du forteller en annen hvem som ble med så er det naturlig å si 'han som er så høy', 'hun som er svart', 'han som vimser frem og tilbake' osv.

Til poenget: Jeg mener man bør kunne tulle med nesten alt. Ikke alt men det meste. Igår sa ei til meg at bilde 10 i albumet mitt er støtende. Jeg skrev til henne:

"Hvis vi normale friske mennesker skulle la oss forme av syk historie og rastistiske idioters tankegang så har vi tapt og mistet noe i oss selv. Det blir feil hvis drittsekker (fra bakover i tid eller levende idag) skal vri og vrenge normer for såkalt rett og galt."

Andre som mener noe?

Skal på en date med en fra sukker til helga, men jeg har aldri vært på date med en ukjent person før.
Vi skal etter alt å dømme se film å spise mat (På restaurant/kino).

Hvilke tips har dere til samtaleemner etc for å unngå klein stillhet?

Noen som vil ha meg?

Ingen svar
(mann 41 år fra Hordaland) Privat melding

Er det virkelig ingen som vil ha meg?
Er snill og alt det dere.Ikkje er det mye tull med meg heller.
Ikkje anna en att du vil eg skal tulle litt med deg...hehe.
Liker og være i aktivitet,sommer som vinter...
Glad i sjøen.
Blir du med på teelttur,eg og du sitte rundt ett bål og titte på stjernene..
Og ja,du får låne armkroken.....

Finn meg og ta kontakt:)

Jeg lurer fremdeles på hva som ville vært den ultimate første date, så hva ville vært din? Og har du vært på den allerede, kanskje? ;)

Ser at det er flere jenter i bunad og det e så magisk. Ja takk :-)

Hva sier dere andre gutter eller jenter?