Sukkerforum

Noen er naturlig kalvbeinte. Som kjent er babyer + cowboys hjulbeinte :)

I 2015 ser det ut som (særlig i yngre kretser) at det er fashion å bøye beina som kælver. Noen flere som har observert dette (eller får en aha-opplevelse om seg selv nå)? Hvorfor går mange jenter slik? Er det naturlig? Er det deilig? Danser de liksom når de går? Er det sexy sånn som manskuline bodybuilderes kunstig utstrakte armer? :P

Kvinner som menn: Hva er grunnen? :D

Jeg har et hjertesukk ang dateing! Når man skal treffes virker det som om mennene er veldig tafatte og forventer at jeg skal ta alt initiativ. Er det noe som får meg til å miste interessen er det at det ikke skjer noe andre veien. Også at mannen ikke husker opplysninger som er gitt i tidligere samtale. Får inntrykk av liten interesse eller at de dater flere samtidig. Er jeg for kravstor?

For meg er god kjemi med en jente helt fullstendig alfa omega for at det på sikt skal kunne utvikle seg noe varig og ordentlig flott noe.

Da jeg er en over snittet livsglad og happy type selv er kjemi og en munter tone noe av det første jeg ser etter hos en frøken. At vi både kan være alvorlige om noe i det ene øyeblikket, og kan tøyse med hva som helst omtrent i det neste. At vi deler et positivt syn på livet.

Være åpne og ha en herlig tone og kommunikasjon med hverandre. Eneste " ulempen" med dette er at man i den første fasen, dersom man møter noen man klikker godt med og har denne tonen med, nærmest er litt usikker på om man er i ferd med å skaffe seg en ny bestevenninne eller om det på sikt også kan oppstå mer med denne jenta. Tror nesten det er uunngåelig å gå via delvis friendzone.

Jeg har møtt en slik jente nå. Her inne fra. Vi har møttes noen ganger over noen måneders tid, det blir alltid svært lange og hyggelige treff og vi kan prate om alt. Både seriøse ting og samtidig masse fjas og herlig tøys om smått og stort. En kveld med henne løper avgårde på null komma null. Sjelden jeg har vært borti det. Vi har begge gitt uttrykk for at det er veldig gøy å være sammen, og at begge er topp. Kan dele alt og le av alt. Hun sier at hun ikke tror det kan bli noe mer enn vennskap, men at hun fortsatt vil treffes som det, men at hun tror det kan bli vanskelig for oss å klare. Men at dette er litt opp til meg hva jeg ønsker. Vi har mye felles interesser også, og masse gøy å finne på sammen.

Alt dette er ting jeg synes er superviktig for at noe skal fungere. Jeg har lyst til å treffe henne mye mer, om så bare som venner. Så får tiden bare vise hva som evt kan komme ut av det.

Jeg har svart henne at dette får vi finne ut av etterhvert, og ikke noe vi trenger å tenke mye på nå. At jeg synes det er hyggelig bare å være med henne. Men jeg utelukker absolutt ikke at jeg kan ramle pladask for henne en dag. Har ikke møtt noen som er så lik som meg selv i holdninger, verdier og med glimtet i øyet.

Hva tenker dere? Er det naturlig når det klaffer så bra på så og si alle måter at man en periode treffes en del som venner og " roer det hele ned"? Jeg tenker litt at det er eneste muligheten for å se hva det evt kan bli. I " verste" fall ender man opp med en herlig venninne, i beste fall kan det oppstå noe mer.

Fra barnemunn

Ingen svar
(kvinne 51 år fra Oppland) Privat melding

Barn har ofte de beste uttrykk

Voksen: Har du kjæreste?»
Barn: Nei, jeg skal ikke ha kjæreste i barnehagen
Voksen: Hvor skal du ha kjæreste hen da?
Barn: Når jeg skal bli stor, skal jeg gå langs veien å finne meg en!

Tenker dere jenter på det i blandt? Eller "negere"? :)

En ting jeg skulle ønske folk gjorde var å sette plassering på kart.
Det er ikke mulig om man sitter på mobilen og appen, men er mulig om man logger inn på Sukker med vanlig nettleser enten på mobil, nettbrett eller datamaskin.

Hvorfor?
Fordi når man søker (igjen, ikke på app) så kan man sette avstand istedenfor fylke.
Det kan jo være praktisk å søke på kommende beilere innenfor f.eks 100km istedenfor å måtte kjøre 3-4 forskjellige søk for å få med fylker?
La oss si at du bor i Drammen da og ønsker å søke på noen i nærheten.
Da må du først søke på Buskerud, og da får du jo med deg alle helt opp til Geilo, så må du søke på Akershus for å få med deg Asker og Sandvika, men da får du jo og med deg folk helt opp til Minnesund, og så må du søke på Oslo for å få med deg de i Oslo, og så må du søke på Vestfold for å få med deg de i Tønsberg, men da får du med deg de helt ned til Larvik.

Mye enklere å sette at jeg vil søke på de som er 50km unna eller 100km unna. Men de som ikke har satt sin posisjon på kartet vil da ikke bli med i søket. :(

Oppdaget falsk profiler, veldig trakasserende/på kanten til farlig spesielt for jenter, har noen andre opplevd dette i det siste?

Hei, eg har sosial angst og har hatt problemer med det en stund..
Dvs av og til i sosiale sammenhenger blir eg nervøs, men eg kan forsatt vere sosial etc og ha det gøy for det..Det er vel dealbreaker for 99% av alle jenter vist du har sosial angst sant? HAdde vært gøy å fått inspill :)
Eg ikke redd for å vere ærlig, det e bedre det en å lyge og vere en eg ikke er. JObber med å bli bedre hver dag.

Som beskrivelse på hva en jente ser etter dukker "mann med stor m" innimellom opp.

Hva er egentlig en "mann med stor m"?
Jeg tror "mann med stort lem" er lettere å relatere seg til - de fleste vet sånn ca. om de er small, medium eller large. For å si det sånn.

I en profil jeg var innom for et par dager siden leste jeg "jeg faller for "mannemenn", så kan du selv vurdere om du tror du er i kategorien". Hvordan skal man vurdere om man tror det? Sier været noe om det? Får hun kjempestive brystvorter på date med en "mannemann"?

Og hva er et ekvivalent uttrykk om kvinner? "Kvinne med stor k" har jeg ikke hørt om?

Snakkes.

Helg!

Siste svar to. 16 juli 2015 13:03 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Feeder

Noen av kvinnsa her som har tenkt seg ut i helga??

Har det bra på jobb, med familie og venner, dessuten får jeg meg dater med flotte jenter hele tiden. Livet kunne ikke vært bedre enn det er nå!

Kanskje burde jeg skifte navn til Ladies man?hehe

Looks

Siste svar on. 15 juli 2015 23:33 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Feelstupid

Hva er Looks? Hvor finner jeg info om det?

Spesifikt: Hva er en Looks-match? Hvem havner i min Looks-liste? Hvorfor det? Hvordan havner jeg i en Looks-liste? Hva skjer når jeg ser på den? Etc

Oppsummert: jeg skjønner ingen ting av Looks. Og nei, dette er ikke forklart i FAQen.

Ønsker alle en god natt og fortsatt god sommer ;)

Klem Bjørnar

Tipper jeg høres ganske naiv ut nå, men bør man kutte kontakten med en som har blitt blokkert av Sukker?
Har skrevet litt med en fyr som bor ganske langt unna. Han virker bare hyggelig, og har ikke hatt mistanke om verken snusk eller fusk. Bilder og profiltekst og hele pakka.
Han fortalte at han hadde deaktivert profilen sin (chatter med ham på en annen platform). Da jeg gikk inn og sjekket på meldingene ser jeg at han er blokkert av sukker.
Synes jo det er et dårlig tegn, men hva skal til for å bli blokkert?
Han sier selv at han ble kontaktet av tvilsomme damer og derfor ville deaktivere. Mulig jeg er en elendig menneskekjenner, men han virket veldig ok.
Alle kloke forumister: Hva gjør jeg??

Redd!

Siste svar on. 15 juli 2015 22:10 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Pjusk

Jeg har opplevd så mye svik og kjenner i dag at jeg nesten ikke tør å innlede et nytt forhold. Jeg vet at jeg har mye å bidra med i et forhold, men jeg ender opp med å takke pent for meg. Og er fortsatt alene... Noen som har tanker, tips?

Altså, først, jeg skjønner HVORFOR de er her. :)

Men jeg lurer på om dere surfer rundt på profiler, gjør diverse søk, skriver meldinger til noen som fanger oppmerksomheten osv.

Eller er det mere som å se utelukkende på de profilene som har besøkt deg og se på de som har sendt melding eller hjerte til deg?

Opplever egentlig svært sjeldent at jeg får hjerter fra noen jenter, dog hender det.
Og de fleste som besøker profilen min gjør det fordi jeg besøkte profilen dems først, eller sendte en mld, eller sendte et hjerte.

Har ikke lyst til å bli syk, så lurte på om noen hadde noen gode tips til å jogge i regn?
Alternativt noe tilsvarende som kan gjøres inne.

Skal på treningstur til ulriken no, blir gøY!!!
fantastisk gøy siden det e så bratt oppover på slutten.
NOen andre som liker å gå der?

Første date.

Siste svar on. 15 juli 2015 12:43 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Fluffy1972

Hei alle sammen!!

Er havnet her på sukker.no etter 20 års samboerskap / ekteskap som viste seg ikke å fungere.

Skal nå på kaffe' date for første gang etter at jeg ble singel, med en jente / dame som jeg så langt liker veldig godt. Er ikke så "dreven" lenger ettersom det tross alt er over 21 år siden jeg holdt på med dette....

Har en ide som jeg kunne ha tenkt å bruke på date'n, men er kanskje litt "cheesy"?

Det jeg har tenkt å gjøre er:
Lage en "dating" kontrakt med morsomme multipile choice som feks:
jeg undertegnede (signatur) lover å ikke missbruke min date motpart verken fysisk eller følelsesmessig på denne date osv. :-)

Er veldig glad i litt humor, men er litt usikker om dette kan tas ille opp :-D

PS: Virker som om hun har litt humor.

Noen meninger?

Hvor finner jeg eposten som jeg har på kontoen min? :)

Gått på en smell to ganger nå, med nysingle menn som sier de er SÅ over exen.De er ikke det vettu.Kun ute etter trøst og reboundsex.Hva med å prøve å bearbeide bruddet, gjøre seg klar for nytt forhold FØR du går på nett?gjør det litt enklere for oss som virkelig er klare for et seriøst forhold!

Tipper et par timer er den korteste daten jeg har vært på. Ulempen med å være så jævlig høflig.

Noen som har virkelig korte dater?

Noen som kan forklare om det er mulighet for og fryse sukker en stund fremover?? Helse årsaker eller er det bare slette?

Er det noen her inne som kan anbefale en god parfyme ;)

Utvalget er sååå enorm og jeg er også der ekstremt kresen :) Liker litt lette parfymer og vet at en parfyme kan lukte veldig forskjellig fra person til person... Men tenkte at dette er jo forumet for å høre om noen har noen gode forslag :)

Hva er din favoritt? Ønsker svar fra begge kjønn :)

Hvordan vil du at dama skal lukte liksom?

Bare for å sette uviktige ting som sjekking, manglende svar, falske profiler og dating i perspektiv: I morgen er en reise på 9 og et halvt år over, og New Horizons ankommer Pluto. Allerede i 2007 var den ved Jupiter... så vanvittig langt ute er det faktisk.
Fantastiske bilder allerede, men det som kommer tidlig Onsdag blir mange ganger bedre.

For de av oss som fortsatt anser Pluto som planet, og ikke fryser ut andre fordi de er små og annerledes. :)

Kjære sukker.

Søkefunksjonen deres trenger en oppgradering.

I dag kan jeg søke på damer mellom en viss alder, innenfor en viss avstand (som kun funker om de har satt plassering på kartet) evt kun i et visst fylke osv.
Hvordan hjelper det meg at jeg får treff på damer som f.eks er 5 år yngre enn meg når de ikke er interessert i noen som er mere enn 2 år eldre enn de selv?
Hvis jeg setter 30-44 (som er -7 til +7 i mitt tilfelle) så burde søket filtrere vekk de som er over 30 men som kun søker oppad til 36.

Og høydesøket må forbedres. Jeg er 194 og vil helst ha ei over 170-175.
Men jeg må bla meg gjennom en skokk med smurfer på 155 til 169.
Jeg vil ha mulighet for at smurfer filtreres vekk når jeg søker. ;)

Har det skjedd noe spennende i dag?:))

Nå er endelig sommeren her , hvilken sommer planer har dere medlemmer på sukker

Desverre så er det mange her inne med falske profiler eller falske bilder.
Her er et råd får å finne om dem har "lånt" et bilde eller ikke.
lagre bildet og last det opp på google søk-med-bilde : http://www.google.no/intl/no/insidesearch/features/images/searchbyimage.html

Der finner google ut om det er noen andre eller noen som ligner.

Greit lei av å være pessimistisk og må undersøke for å finne ut om en person er reelt eller ikke....men erfaringsmessig så må man desverre det :(

Ikke meningen å erte på seg Sukker eller noe andre her, så bare å slette denne tråden dersom den er upassende... :-)

Har lest litt på forumet her og ser ofte noen påstander som går igjen, noe i duren av at: "Menn fisker med garn", "kvinner sitter og sorterer bort", "man drukner i mengden", "utvalget blir for stort".

Hvis det virkelig er slik, så kunne det vært artig med et litt nytt konsept: En tjeneste der det utelukkende er kvinner som kan skrive første melding og menn kun kan svare på mottatte meldinger (samt jobbe litt mer med profilen sin...) :-)

Hva tenker folk? Idiotisk eller banebrytende? Kan jo kanskje effektivisere prosessen?

Sitter på en campingplass i Danmark og nyter kaffen ;-)
Tenker på hvor hyggelig det hadde vært å hat en å dele stunden med :-), men også på hvor heldig jeg er som kan sitte her og nyte livet. Fortsatt god sommer til dere alle sammen ;-)

Jeg vet ikke helt hva jeg søker her på Sukker, men noe må det være… Jeg ønsker i hvert fall å komme i kontakt med andre som ønsker å leve et litt "alternativt liv", hva nå enn det måtte handle om. Kanskje først og fremst om å frigjøre seg fra det daglige strevet etter høyere lønn, feitere jobb, høyere sosial status. Sjøl har jeg valgt å gjøre et drastisk oppbrudd og søke mot nye horisonter, både bokstavelig og i litt mer overført betydning. Jeg titulerer meg sjøl som "sjøbohem", tidligere var jeg "fjellbohem"… Det jeg skriver her er ikke først og fremst et forsøk å markedsføre meg sjøl, men mer et ekte ønske om å bli kjent med likesinnede, gjerne av begge kjønn :) Kanskje kan vi finne en måte å lage en form for fellesskap sammen, her på Sukker, eller helt andre steder.

Du har forsvunnet? Slettet profil?

Her inne sitter vi og blar i billeder, famler oss fram etter den riktige førstemeldingen og "sjekkereplikken". Det er ikke alltid like lett når man skal flørte via tekst , uten å kunne sjarmere med blikk , smil og lett kokettering . Selv har jeg neste glemt hvordan det er å flørte "der ute" , med menn av kjøtt og blid ( Ok, litt dramatisk her nå). UTFORDRING: hva om vi i morgen den dag flørter/ gir et kompliment til minst 1 menneske som fanger vår oppmerksomhet ? Er det noen som våger å bli med på den? Erfaringene kan gjerne deles her i morgen kveld😊 Og ikke minst - mange fremmede kan få seg en gledelig overraskelse på en vanlig mandag😊

Hvorfor er søndager den verste dagen å være singel på???
Her sitter jeg i sofaen, aleine.
Ingen i armkroken min, eller liggende med bena i fanget mitt mens jeg masserer føttene.
De andre dagene i uka så er det ikke så ille, men søndager suger.
Bah....

I Norden finnes det ikke moderne byer som vi finner i utlandet, men moderne og pent trenger ikke alltid henge sammen.

I Norge er Stavanger mest moderne, og pen er byen også. Bergen og Ålesund er flotte byer. Tromsø og Narvik har spektakulær natur.

Hva med Østlandet? Fredrikstad er sjarmerende. Drøbak sjarmerende. Hva med Oslo? Media skriver mye om at Oslo er lite pop i resten av landet. Har flotte nybygg, men foreløpig ser området ut som en tanngard med store lange tenner og stort mellomrom. Oops...;-)

Føler du deg svett, kneblet,
uttafor, syk, misforstått,
uggen, tufs, sinna, utskjelt,
ræva, forbanna og deppa?
Da har du vår største
medfølelse og ønske om
god bedring.
Men hvis du har skrivekløe
er du velkommen til Forum
For Fåreskaller med
adressen: FFF, Norsk MAD,
Postboks 2089, Grunerløkka,
Oslo 5.

Hva finner dere tiltrekkende ved det motsatte kjønn? Jeg er svak for vakre øyne med Glimt ... Hva er DU svak for ?😊

Nokon som skal opp å kose seg på Malakoff (Nordfjordeid) i år? :)
Ikkje det mest lovande veiret men god stemning blir det nok uansett :)

Det er litt artig og samtidig ganske trist å se hvor mange hunkjønn som har mangel på folkeskikk og vanlig høflighet her inne.
Har så lyst å "henge" de ute her inne på forumet, for å se om det er flere som opplever det samme med de samme hunkjønnene.
Hvor mange kalorier tar det å svare høflig, enten med positivt eller negativt fortegn?
Disse hunkjønnene som driver med sånt må være så egosentriske at det er latterlig, så kanskje ikke rart de er single og ev kun har sporadiske forhold.

Hei. Jeg fant ei på sukker for noen måneder siden. Har bare hatt god kjemi og vi har offisielt vært sammen i 3 måneder. Men for noen uker siden ble det slutt. Hun syntes forholdet "kvalte" henne og hun ville ha en pause.
Jeg sa jeg respekterte det og vi har ikke holdt kontakten siden.

Uansett så gikk jeg tilbake til sukker og har flørtet litt her og der. Har ikke følt at jeg har vært helt klar enda til å kaste meg ut i det så har vært litt rolig på min front.

Hun kontaktet meg for noen dager siden og sa hun angret på at vi slo opp. Hun syntes jeg var en flott kar og ville gjerne prøve igjen med meg. Men hun var ærlig og sa at hun har datet 2 mannfolk mens vi var fra hverandre. Og hun hadde sex med begge.

Jeg ble litt overrasket over at noen kan hoppe rundt på den måten. Det føles litt skittent å gå tilbake til henne nå. Men samtidig så var hun en flott jente som jeg hadde blitt veldig glad i. Er det rart at jeg ikke ønsker å gå tilbake til henne fordi hun hadde sex med 2 menn mens vi var fra hverandre? På bare noen uker?

Lydbølger 2015

Ingen svar
(kvinne 33 år fra Østfold) Privat melding

Noen som skal på Lydbølger på Bore til helgen??
Eller noen som har vært der før og har noen råd for at festivalen oppleves mest mulig smertefritt ;)
(ps. Har allerede pakket ned førstehjelpsskrin ;) )

Hallo!
Forstår ikkje heilt dette Sukker:-)
Har pløya gjennom flotte mannfolk, sende mld til dei 15 eg tykte var hotte uavhengig av fylke-fekk svar frå 1..Er folk så laid back el er det ein hobby?:-) Virkar ikkje som så mange seriøst er på jakt etter kjærest..Men det er jo eg-er heller ikkje så redd for litt avstand :-) Kanskje greit at medlemskapet går ut i sept....Nokon som har erfaringar?
Eg er no på leit etter kjærest eg ei stund til..:-)

Da er det 3 uker ferie som gjelder. Blir masse trening og kanskje en tur med toget rundt i Norge ;)

Tråden kun for useriøse innlegg.

Hadde en veldig hyggelig date med en jente herfra i helgen. Det var en veldig hyggelig jente altså, pratet mye men samtidig avbalansert og rolig;)

Turen gikk videre til Bygdøy hvor vi grillet og koste oss, og vi pratet både om det ene og det andre. Praten var aldri kjedelig, det var humor og jeg holdt meg unna kjedelige samtaleemner som skole, jobb, politikk nesten hele tiden.

Jeg hadde en veldig god følelse for denne jenta, og når vi skulle si hade så ble det jaggu litt klinings også. Jeg fikk med meg nummeret hennes og vi ble enige på melding om at vi skulle møtes igjen.

Men plutselig en dag så hadde hun ombestemt seg. Hun mente det ikke hadde vært kjemi på det møtes og hun hadde konkludert med at vi var for forskjellige:(

Ble igjen veldig skuffet for jeg hadde fått dype følelser for denne jenta, og jeg tenkte jo at siden dette var den 26 dagen min så skulle jeg endelig lykkes...

Men den gang ei! Life is a bitch:(

Han sier at det ikke er gjensidig, selv om det virkelig virker sånn..Også treffer han meg likevell.. og jeg klarer jeg ikke la være fordi han er selveste drømmemannen.

Forstår at det hadde vært fornuftig å ikke møte han mer, forsøke treffe andre. Har forsøkt det leeenge nå. Har klart å holde meg unna han i lengre perioder.. men alle andre blekner i forhold til han.

Tenker at det går over med tiden.
Men søren, nå har det gått mange år... følelsene for han er ikke svakere.

Noen råd eller erfaringer jeg kan dra nytte av?

Matt Kahn forklarer forskjellen mellom en tvillingsjel og en sjelevenn.
Slik jeg forstår ham er en tvillingsjel en som hjelper deg å vokse, trigger dine følelsesmessige blokkeringer, slik at du kan finne deg selv og bli en hel person som er klar til å finn din sjelevenn. Tvillingsjel kan bli en sjelevenn, men ikke nødvendigvis. En sjelevenn er en du deler deg selv med i et harmonisk forhold når du har lært å være glad i deg selv.

https://www.youtube.com/watch?v=n2da2CQEyy0

Damer er noen søte og vakre skapninger
Som alltid er varme og godhjertede
Er der for deg når livet er uutholdelig
Når hverdagen er i mot deg
Lyser hennes godhet som et vakkert lys
Som smelter isen innvendig

Når morgengryet sakte siger opp mot himmelen
Kryper du tett inntil
Stryker meg og gir meg en klem
Da vet jeg at min frelser har gitt meg en gave
En gave som er noe av det beste som finnes
Vakkert å tenke på

Hver eneste helg kan jeg glede meg til å komme hjem
Du har laget en romantisk aften
Med røde lys, vakker musikk og god mat
Hva mer kan en mann egentlig kreve?

Alt tenker du på
Du som er min beste venn og kjæreste
Alt du gjør er en god gjerning
Stiller alltid opp for den du er glad i
Dette er ekte kjærlighet
Skjørt, men vakkert

Tusen takk for de gode ting du gjør
Hva skulle vi menn ga gjort uten dere?
Uansett om du er sint eller glad
Skal du vite at jeg elsker deg
Ikke mist motet, stå på!
Du spiller på fine strenger
Du gir noe av deg selv
Lar meg få føle varmen

Kjære, lille søte du!

Dette er lånt av reza08 og skrevet i 2012, men syntes det trengte å bli børstet støv av igjen.

For en tid tilbake begynte jeg og skrive med en hyggelig gutt over nettet. Vi fikk god kjemi og bestemte oss for og møtes over en kopp kaffe. Han er en oppegående,velkledd og velutdannet gutt. Så jeg tenkte at nå har jeg endelig skutt gullfuglen! I og med at jeg har barn,er jeg veldig nøye på at det skal være ordentlig og seriøst..noe jeg har dårlig erfaring med fra mitt siste forhold. Nå har det seg sånn at jeg føler en viss usikkerhet... vil han bli litt for kjedelig for meg etterhvert,tenker jeg... Jeg faller som regel for de "barske" og litt "badboy" aktige typene..som kan gi meg litt spenning og ikke gjøre dagen til det kjedelige A4... samtidig vil jeg ha det trygge og gode familielivet! Er jeg kravstor,som vil ha i både pose og sekk?