Sukkerforum

Hvorfor i all verden er ikke listen med damer online lenger sortert etter matchtall?!? Driver Sukker med utvikling direkte i produksjonsystemen igjen?

Dere uten bilde i profilen er dere egentlig ikke single?
Var bare en tanke som slo meg – alle brikkene faller på plass.

Jeg lurer virkelig på hvorfor det er slik at jeg ikke får noe kontakt med menn på min alder (passerte 40). Hvis jeg sender en melding til potensielle kandidater +/- 40 så får jeg sjelden (les. aldri svar), men derimot de i 30 og 60 års alderen tar kontakt. Det er ikke en gangs tilfelle, det er et faktum. Kanskje jeg burde være glad for at noen tar kontakt i det hele tatt .. ;-) Ja, jeg er veldig takknemlig :-D

Noen som vil oppdatere meg om hvordan det gikk på festen? :)
Er intressert i svar fra begge festene jeg,er ikke så kresen på det :P

Da var den helvetesbursdagen over. 1,5 time var mer enn nok. 30 femteklassinger. Endte med slåsskamp....sier ikke mer. Huff. Siste gang sønnen får invitere så mange. Neste år blir det et knippe med bestevenner tenker jeg.

Syns det har vært i overkant mye tristhet,ensomhet og misnøye her en stund,så jeg kurte derfor på om det var noe glede og oppdrive blandt folket her på forum?
Jeg gleder meg stort over en bra dialog jeg har gående om dagen som muligens kan utarte seg til noe mer enn bare det uten å drukne i forhåpninger og svelge fler kameler,men en må jo leve litt i trua så ting blir litt lettere,ikke sant?!
MIn andre glede for dagen er at jeg har fått fjerna dreadlocksene på katta!
GLEDE??

Får en haug med nye halvferdige profiler som raser inn men med machetall,selv om jeg satt mine fylker,flere som får det?

Det virker som om sukker bare øser ut disse besøkene så fort folk har betalt kontigenten.

Jeg skjønner at det tar tid å sette opp profilen med bilder osv,men dette virker som hastverk fra sukker sin side.

Jeg vil ikke blokkere sånn uten videre da bilder og album etc dukker opp etter et par dager på noen av disse profilene,men spørsmålet et om det ikke er bedre at folk besøker selv,og ikke raser inn pga sukker sin hastverk med å vise matchene,for som sagt matchene stemmer heller ikke helt med alder og avstand etc,så jeg synes dette er litt merkerlig!

Hvor ønsker folk å vorse før festen? :-) I den forrige tråden ble det nevnt Scotchman, 3 Brødre og Dubliner.

Noen flere her som får opp matcher på 10-12 år over det man har satt som alder på den man søker??

Og noen flere som får opp profiler man allerede har blokkert ??

Er det slik at den eneste grunnen til å være her er at man ønsker seg kjæreste?

Ja, liten tvil om at jeg ønsker meg kjæreste, men kunne det tenkes at man gjerne kunne bli kjent med folk også?

Flere av de jeg har prøvd å komme i kontakt med har svart at de ikke er min type eller motsatt og det er jo for så vidt greit. Men betyr det at man ikke har ønske om å bli kjent med hverandre?
Er jeg en stalker om jeg svarer og gjerne babler videre som om jeg ønsker å bli bedre kjent?

Livet har lært meg at det finnes mange fasetter, og selv om målet her er å få kjæreste så er det jo gjerne gjennom gode vennskap enten det er på nett eller i virkeligheten man ofte møter den rette.

Kanskje det er fordi jeg er for ny her at jeg ikke helt har forstått sjargongen enda, men det er altså ikke meningen å være en stalker.

Så til dere som eventuelt har opplevd meg som slitsom, beklager.

Har du hund?
Bor du i Trondheimsområdet?
Bli med på hundeluftetur i Bymarka på søndag da vel!
Det hadde vært morsomt om vi kunne fått samlet en gjeng med friluftsinteresserte sukkermennesker og hunder.
Flere hytter i marka har åpen kafé. Mange mulige ruter vi kan velge.

Noen?

Kjæreste

Siste svar sø. 23 mars 02:22 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Stark

Jeg trenger en..

Hva er greia....synes jeg er ganske aktiv her inne...prøver å bli kjent med folk...enten via Mail eller vise annen interesse som i form av hjerter etc. Får endel mail tilbake, og svarer ALLTID....er ikke det vanlig at man svarer når man blir spurt om noe...mulig jeg tar feil:-( Og de av dere som kun er ute etter sex....vær nå så ærlige at dere skriver det på profilen deres da....så slipper jeg å bruke tid på en som bare er ute etter å få seg et nummer....og ja....sex har mye å si i et forhold....det er ikke det jeg sier...men når det andre spørsmålet du får er om du svelger så er det jo ikke vanskelig å skjønne hvor resten av samtalen vil gå hen...Noen som har synspunkter....dette har vel blitt tatt opp x antall ganger her på forumet, men håpet er jo at de som aldrig svarer på Mail kanskje leser da og føler seg truffet...

Etter et helhjertet forsøk på å holde meg borte et par kvelder.

Selv fikk jeg en melding om at mitt innlegg var fjernet, men hele tråden ble jo borte.

At sukkersøte diskusjoner er å foretrekke spesielt for våre søkkersøte sensorer skinner jo tydelig igjennom men var vi engasjerte virkelig så ufine i tråden. Hva skulle ikke vært skrevet mon tro ?

Å vokse leggar og lår utan å heve så mykje som eit augebryn,er ingen problem.. Eg betalar til og med for det.. Men å rive av ein liten plasterlapp etter å ha gitt blod,DET er ilt DET!

Dumme fraser,,,

Siste svar lø. 22 mars 17:58 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Kosegutt

Jasså, oppe om mårrån :P

Er det sånn at forum tiltrekkes av særegne personligheter, på godt og vondt?

Tenkte meg på sukkerfesten i Oslo til helgen, men er litt usikker på hva man skal ha på seg? Er ikke så ofte man tar på seg kjole, men er jo gøy å pynte seg innimellom:)

Er det nokon som skal på festen på Bryggen Nightclub?
Jammen på tide det var arrangert ein sukkerfest andre plassar enn i Oslobygda :)

Eg og nokon få andre sjeler,møtast for eit aldri så lite vorspiel før Sukkerfesten førstkommande lørdag. Vil du være med? :)
Me møtast på Felix ca kl 19.. Kom,kom :)

Dette er tråden som kanskje vil inneholde gullkorn hinsides denne verden - eller som bare blir fjas og tull :-)

Uansett: Hold deg til tema!

Hva skjer i Bergen i helga? Er i byen på jobb og bor på hotell på brygga, men hvor går man og hva Gjør man i denne regnfulle byen en fredag/lørdag kveld? Finnes det ei hyggelig jente som kunne tenke seg å vise en travel arbeidskar litt av hvilke muligheter som finnes i byen?

PS! Fin by, synd det med været ;)

Hei sann, er helt ny her i dette forumet :) . Jeg bare lurer på om hvordan melder man på ballroom festen 22.mars. Det sto at man melder seg på selve arrangement på siden, men jeg finner den ikke. Kan noen hjelpe en ny begynner her ?

Heisann.

Rotting har vært populært i mange år, men ser nå i interiørblader at aluminium er mer praktisk fordi det er lett å holde rent, lett å flytte på og lett å stable. Men finner lite av dette på markedet. Glad hvis noen har tips til hvor man kan få kjøpt. Ser etter en hjørnesofa.

Lurer litt på dette. For mange år siden kunne man treffe hyggelige mennesker over internet uten å være redd for at det var troll som satt i andre enden. Idag virker dette rimelig umulig. Sitter på jobb og kjeder meg så tenkte å gi dette en "shot". Det jeg egentlig spør om er, er det mulig å treffe likesinnede innpå her? Ettersom jeg ikke kan fordra å gå ut på byen virker dette som et logisk sted å kikke etter nye venner. :)

Attraktiv

Siste svar fr. 21 mars 21:34 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Hess

Er det sånn at det alltid lønner seg å være attraktiv hvis man vil ha mer sex?

https://www.youtube.com/watch?v=d3qVYvMk6Qg&list=PLwReifxl-XPy5-yfHEMOFQfLtji2GlQh5&index=1

O Hør på sangen overfor.
O Lytt til det de sier. Hva skjer i deg?
O Den nydelige melodien......
O Føl samværet mellom barn og voksne som synger og spiller.
O Den vakre stemmen høres nesten ut som nær ved å briste i gråt.
O Stemmen, samværet, melodien, ordene: Alt gløder i gull.
O Dette er ren kjærlighet.

Igår kveld var jeg lenge hos en venn. Vi pratet om hvor godt eller vondt det er å leve. Han har hatt tøffe år i sitt liv men nå går det oppover! Han spilte for meg noen vidunderlige sanger jeg aldri har hørt. Vi pratet om hva det er å være våken kontra å sove. I natt er det mange som sover, og mange som er våkne. I flere betydninger av ordene... Jeg lurer på hva alle gjør. Men mest nysgjerrig er jeg på hva som skjer inni oss. Inni alle mennesker. Inni alt liv.

Min venn sa: Hva er vel musikalsk kraft om ikke ren inspirerende åndelig energi? Jeg ønsker alle de vakreste drømmer i natt.

Bursdag. :)

Siste svar fr. 21 mars 14:18 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym bamse

Deilig dag på bursdagen min; vår dag, brum, brum. :)

Lurer på hvorfor man stadig vekk blokkeres,bare fordi man klikker inn på profiler å leser og går ut igjen uten å sende noe?

Er det en slags straff for at man ikke sender hjerte eller noe?

Man må nødvendighvis klikke seg inn i profiler for å lese,eller mener folk at man bare skal se på bilder og drite i å klikke seg inn?
''dø du kan bare i f... i å klikke på meg,for vi passer ikke--ellers blir du blokkert'' liksom.

Jeg synes det er ufint jeg,å blokkere folk som har besøkt profilen,de har jo lest den en gang og kommer neppe till å gå inn igjen-mm- du blokkerer,da sier telleverket at ''du'' har besøkt min profil,også klikker jeg å får opp blokkert??

Dere burde heller hver glad til om noen besøker profilen-spar heller bokkeringen om noen er plagsomme-da er det fullt forståerlig!

Skal alle dra sammen med noen eller er det kosher å gå alene.. Det er jo singelfest.. Hmmm

Jaha..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Missb

"There is so much more in you than your beauty and brain. I have liked you for your honesty and your simplicity that is clearly explained in your snap."+++

Syns det er godt gjort å få så mye ut av en profil og et bilde :o)

Hjerter er hyggelig å få og hyggelig å gi hvis det har noen nytteverdi. Så hvorfor blir hjertene stående i lang tid hvis man ikke sier noe eller får et tilbake?
Så bort med de, jeg vil ikke ha de der!

Noen som har bestemt seg enda?
Jeg skal i hvertfall, men lurer på om det skal være et vors på forhånd (det pleier jo å være det), og i så fall hvor det er best å ha det. Jeg er ikke kjent i Oslo, så jeg aner ikke hva som er bra og nærme, men mener å huske at det er en slags sportspub i nærheten.

Hvor er det gutta har tenkt å ha vorspeil i Oslo før festen på lørdag da?

Hadde ikke gjort no å samle oss et sted ;)

Hvem er flinkest?
Fotballspillere til å skrive dikt eller poeter til å spille fotball? Hvordan kan vi måle dette opp mot hverandre?

Hei,jeg er Timerider og har musikk som tema her,forholdshvis italo disco for oss som husker den sjangeren Kjempeflott mimresjanger.

Grunnen til at jeg velger akkurat denne sjangeren er at den appelerer til veldig mange voksne som husker den fra 70 80 og 90tallet,og for at den spenner over så mange undersjangere,den ligger godt i øret og frembringer minner fra de ''vi'' var unge:))

Hva er Italo Disco?

Italo Disco må ikke forveksles med italiensk musikk,(italiensk musikk ''er'' italisnsk musikk) Italo Disco kan være alt fra Boney M til Modern Talking etc en lettere synthbasert sjanger.
Navnet italo disco stammer fra en kjendt ammerikansk artist ved navn Giorgio Moroder,han sammarbeidet endel med Donna Summer med låter som ''I Feel Love'' dette var så nytt og heftig den gangen at DJ's ga han klengenavnet ''the italo guy'' pga av giorgio's italiensk klingende navn,så fenomenet oppstod i usa--ikke i italia,men han ble ikke alene om sjangeren lenge-et haugetal av av konkurenter kastet seg på,og da bli the italo guy omdøpt til italo disco blandt dj's.

Jeg vil forholde meg til youtube,men hvis noen vil bruke spoty eller wimp så er det også greit:))

Jeg starter med å poste Giorgio Moroder siden han var den som startet opp sjangeren

From Here To Eternity
http://www.youtube.com/watch?v=30hr7DyAuAY

Hvis man er inne på en profil som er online men ikke er -synlig- dvs. at grønt som indikerer pålogget er slått av. Vil det da stå på profilen at vedkommende er pålogget. Send melding f.eks..

Har en sønn med min ex. Exen min er en tulling når det kommer til økonomi. Han har rotet det skikkelig til for seg og har derfor aldri penger å betale i farsbidrag eller til noe som helst. Da jeg tjener over grensen for at NAV legger ut for han, får jeg ingenting. Jeg får kun når han faktisk har betalt inn noe.

Har først meldt han inn i høst. Før det fikk jeg ingenting. Ble så lei av dette. Blir såret også når han skal låne penger av meg og ikke betaler tilbake. Jeg betaler alt for sønnen vår som er 11 år. Og det er ikke lite som går med til klær, fridtid, bursdagsfeiring, gaver og reiser og ja alle som har barn vet hva det koster.

Vet ikke om det er dårlig av meg å tenke sånn når jeg tjener bra og han sliter....men kan ikke hjelpe for hva jeg føler.

Oppleves det som frekt hos dere damer om en mann ber om et bilde? Det er utrolig mange jenter som har veldig dårlige "selfies" bilder som viser lite annet enn et par øyne og tenner og jeg har truffet folk "irl" som er et HELT annet menneske enn hva profilbildet utgav seg for å være.

Har vært på en profil nylig med ganske ok match hvor det mangler blader på matchtreet. Varighetsbladet f.eks. er helt borte. Vet dere hvorfor?

Skal man bli smigret eller ikke når man får flørt meldinger fra 20 år yngre menn? Tror de vi er lettere å nedlegge? Er vi kun en mellomstasjon til de finner sin store kjærlighet? Er ikke overbevist om at det er så smigrende. Får de seg ikke noen på sin egen alder? Eller er det spennende med modne kvinner som ikke forventer at de skal forplikte seg?

Ser det er ganske stor andel av innleggene i "forumet" her som legges inn anonymt. Hva er egentlig grunnen til dette? Er ikke hele konseptet med Sukker å bli kjent med hverandre? Tenker det finnes bedre forum enn dette om man likevell skulle være anonym..

Ikke missforstå meg, dette er ikke en klagetråd. Er bare et spørsmål jeg har stusset litt på en stund. Har forståelse for at man i noen tilfeller ønsker å være anonym, men er det bare jeg som synes det er mye anonymitet?

Satser vi på lav anonymitet i denne tråden? :P

Lurer på om damer er langt mer kresne her inne enn ute i den virkelige verden. Kan virke sånn for meg. Får jo svar av ca. 10 % av de jeg skriver til. Etter et par replikkvekslinger slutter fem av de ti å svare. Av de fem som er igjen går 2 % med på å ta en kaffe eller liknende og en av de to ombestemmer seg og slutter å svare. Jeg synes ikke sukker gjør tilværelsen og selvtilliten bedre for tida.

Langt borte

Siste svar ti. 18 mars 21:42 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Kongvinter

Jeg lurer på om det er mange som ikke gidder å ta kontakt eller ikke gidder å respondere på kontakt dersom man ser at vedkommende bor langt unna en selv. Er det flere som erfaring med dette eller synspunkter rundt dette?

Jeg her søker etter en rett mann som er klar for en god og langsiktig forhold, hvis du er den rette kan du legge meg som (anniebenson1981) (at) (outlook) (dot) (com) eller legg meg til min skype som (annie.benson53) slik at vi kan bli kjent med hverandre godt bedre, jeg er online nå å snakke med deg rask

Jenter, hvorfor liker dere ikke kroppsbygere?

På den oversikten over "persontyper jeg sjelden matcher" så velger nærmere 100% av damene 'bodybuildere'

Hva er grunnen ?

iq test hva er det hvordan vet man at det er riktig svar når du tar testen og hvorfår er det det sånn svaret blir. Jeg har problemmer og får stå det derfår skårer jeg ikke fult på testen

http://www.dn.no/privatokonomi/article2782841.ece

Her på forumet har det jevnlig vært diskutert det forhold at man mottar eposter som virker mindre seriøse hvor komplimenter hagler, og/eller profilen er for god til å være sann. Det har også vært et tema at enkelte ber om å få oppgitt epostadresse for å sende bilder etc.

Det er grunn til å advare, og siden jeg er i en risikogruppe pleier har jeg fått flere slike mistenkelige eposter. Mitt beste råd er å rapportere til sukker og blokkere profilen.

Det er trist å lese om den norske kvinnen som sitter fengslet i Equador mistenkt for å smugle 3 kg. kokain ut av landet. Forut for dette har hun overført ca. kr. 500.000 til sin "venn." For ordens skyld gjør jeg oppmerksom på at det synes som om hun har etablert kontakt med denne "vennen" på FB. Det er mange kyniske bedragere der ute, så det er grunn til å være forsiktig, la ikke deg bli den neste som blir lurt økonomisk eller på annen måte.

Dette må imidlertid ikke frata oss gleden med å være på sukker.no

Får ikke sove...

Siste svar ma. 17 mars 20:11 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym tornerose

Noen forslag til hva en kan gjøre for å finne nattesøvnen, evt tidsfordriv for å ha det "gøy" før søvnen innhenter en?:-)