Sukkerforum

Ja, nå lurer jeg fælt da ;) Jeg får så sinnsykt mange henvendelser fra jenter som kunne tenke seg å bare ha et sexuelt forhold til meg, og de er veldig tydelig på at det kun er det de vil ha. Det er jo i og for seg en ærlig sak det, men kjenner jeg begynner å bli litt lei, hvorfor er det kun det de ønsker av meg? Jeg er veldig godt utdannet, rundet 30 og har mange ting jeg driver med på fritiden. Hvorfor er jeg bare interessant som sexpartner? Vil heller bare bli sammen med ei snill og god jente ;)

Jeg skal pusse opp soverommet. Vil ha det maskulint men innbydende. I dag har jeg tre vegger med huntonittpanel og en med skyvedører. Jeg vurderer å helsparkle 1 vegg før tapetsering. Er det noen som har råd om tapet, rekvisita/pynt, gardiner eller sengetepper?

*titter på x antall oslotråder atm*
o.0

Ja, nå kommer jeg å lurer igjen da;) Jeg får så sinnsykt mange henvendelser fra menn som kunne tenke seg å bare ha et sexuelt forhodl til meg.. og de er veldig tydelig på at det kun er det de vil ha. Det er jo i og for seg en ærlig sak det.. Men kjenner jeg begynner å bli litt lei, hvorfor er det kun det de ønsker av meg? Jeg har nok en del ekstra når det kommer til kropp men ikke slik at det hemmer meg på noen måte.. Jeg er veldig godt utdannet ikke 30 enda og har mange ting jeg driver med på fritiden. Hvorfor er jeg bare interessant som sexpartner?

Noen som helst mann her inne som ikke er opptatt av vekta til jenter?
Ok, jeg er kraftig...trives med det og har vært slik i snart hundre år. Står i profilen min, og bildene viser det.
Men enda må dere spørre???
Sikkert jenter som er slik også...men de kommer ikke jeg i kontakt med ;-)

Er det bare meg eller er det utrolig mye sutring her på forumet? For alle del det er ting jeg misliker sterkt også, men det er jo flere tusen medlemmer - kan vi ikke bare akseptere at sukker på mange måter representerer befolkningen med det positive og negative mangfoldet som følger med? Vi kan ikke endre på dette, men det vi faktisk KAN endre på er oss selv og hvordan vi håndterer å møte ulike mennesketyper.

Selv er jeg så "skrudd" at jeg digger jenter som gir meg tilbakemelding på at jeg ikke er hennes type! Respekt!

God påske til dere alle uansett om dere har/ ikke har bilde, svarer/ ikke svarer på meldinger. Ikke bry dere om kritikken - vi er fullstendig klar over hvor mye piss dere må tåle i innboksene deres...:)

Profilbilder

Siste svar ma. 6 april 2015 20:05 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym Håpefull

Ganske morsomt med alle bilder av menn på fjelltopper, i skibakken eller på sykkel. Gjerne med hjelp og briller så man ikke ser ansiktet. Tror menn at dette er tiltrekkende? Til og med noen med dame i armkroken (kona??) er de da ute etter trekant? Kjære menn - vær ærlige men ikke ufine - det er lite sexy å få forslag om å hoppe til køys før man engang vet navnet - spesielt på søndager for da er dere vel fyllesjuke og ekstra kåte. Det er turnoff skal dere vite.

Flytting

Siste svar ma. 6 april 2015 00:47 (62 svar)
Skjult ID med pseudonym santonse

Hei godtfolk! Og riktig god påske.
Jeg sitter her inne og titter litt (sniker) noe av det første jeg ser på er om vedkommende er flyttbar, men så slår det meg. På mange profiler står det at de ikke ønsker å flytte over avstander.
Hva legger dere i det? Er la oss si 5 mil å flytte over avstand?

Kjør debatt.

Her kommer det nøtter og sprell i løpet av påsken. Så vær på vakt.

jo skrive i forumet, ikke bare lese ;)

God påske :)

/th0mas

Har lagt merke til en ting når det gjelder disse hjertene en kan trykke på.
Dette tror jeg helt sikkert "skremmer" en del som synes profiler her inne er interessante.
De vegrer seg for å trykke fordi et hjerte symboliserer kjærlighet. Tror mange synes dette er å skyte spurv med kanon i en startfase der en ikke ønsker noe mer enn kanskje bare å bli litt bedre kjent.

Hvis jeg på datamaskinen min holder markøren over gult hjerte står det "merk at du er nysgjerrig på profilen". Og etter min mening har et hjerte lite med det å være nysgjerrig på noen å gjøre.

Tror mange flere ville oppnå kontakt med hverandre hvis ihvertfall gult hjerte ble byttet ut med et annet symbol. Rødt hjerte kunne kanskje bli stående som en mulighet hvis du virkelig faller pladask for noen feks...

Noen flere som har tanker om dette, og hvilket symbol kunne eventuellt gult hjerte byttes ut med?

Hva er det som får mennesker i det 21. århundre til å tro på en overnaturlig guddommelig makt? Kan man ikke like gjerne tro på julenissen? Jeg kjenner få religiøse, men av de jeg kjenner har alle fått dette svineriet gjennom morsmelken, og det er således ikke et selvstendig valg! Et det ikke snart på tide å forby religion? Lite, om noe, har vel forårsaket så mye ondskap, død og fordervelse i denne menneskeskapte verdenen som religion? Hvor mange menneskeliv kunne ikke vært spart...

Etter et lengre forhold tok slutt møtte jeg i fjor sommer en jente(dame), å det oppstod raskt sterke gjensidige følelser. Jeg ble kjempeforelska for første gang i mitt 40årige liv. Det ble dessverre slutt etter noen mnd.
Har datet og hatt sex med flere i ettertid, pene smarte jenter disse også. Men tankene mine går alltid tilbake til henne... Føler jeg aldri kommer meg videre.

Noen som har lignende erfaringer? Hva gjorde du for å komme videre, og hvor lang tid tok det?

hei skal reise til Stavanger fra fredag til søndag ! Er der noen som kan anbefaler noe fine utesteder ?

God påske alle sammen :)

Haukelifjell

Ingen svar
(kvinne 36 år fra Rogaland) Privat melding

Hei! Noen som er på Haukelifjell og har lyst til å ta seg en prat i solveggen eller på afterski? :)

Da er det bare å hive innpå litt mat før jeg begir meg ut på en tur i et fantastisk deilig vær. Blir vel en tur på Bogstad Golfbane ved 14-tiden tenker jeg..... Iført samme jakke som på bildet med hunden min.

Bare å ta kontakt hvis noen andre tar turen dit også. Hyggelig med selskap uansett. Mulig jeg har på musikk, så forsøk å ikke kom FOR brått på - vil ikke ha noe hjertestans utpå der, he-he !

Hilsen Lille Larsen

Jeg vil bare ønske alle mine "Sukkermedmedlemmer" en riktig god påske :)
Jeg håper dere alle får en kjempefin påske og at det kanskje blir litt spennende hendelser ;)

Jeg for min del feirer alene :/
Trist, men sånn er det bare :) Kanskje mannen med stor M dukker opp på trappa i løpet av helga :D :D :D

Kos dere alle sammen :)

Heisann

Siste svar to. 2 april 2015 23:43 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Kjellmagne

Er ny her inne,søker noen å snakke med

Er det virkelig skremmende for damer å høre at man er sterilisert?
Har snakket med et par stykker og straks dette blir nevnt hører jeg ikke mer fra dem, dette er damer som ikke ønsker barn/flere barn.

Kan dere menn vennligst ha et bilde på profilen.Er det så vanskelig.Det er ekkelt å få billedløse menn som ser på meg.hva har dere å skjule?

Kan dere menn vennligst ha et bilde på profilen.Er det så vanskelig.Det er ekkelt å få billedløse menn som ser på meg.hva har dere å skjule?

Hvilke hobbyer og fritidssyssler har folk?

For meg er det bl.a
Sosialisering med venner og familie
Tid med dyrene mine
Kunnskap/lesing
Pc-spill
Maling

Hallo damer.
Er det flere av dere som får besøk av unge menn?
Jeg blir 50 om et par år, men allikevel blir jeg oppsøkt av menn i 20 årene.
Skriver dog at jeg søker etter menn i min alder.
De skriver tilbake at de liker best eldre damer.
De er høflige og hyggelige, men jeg får det ikke til å rime når jeg er 20-25 år eldre.
De kødder sikkert bare.....
Flere med samme erfaring?

Den berømmelige kjemien. Boblene i magen. Humøret som er på topp og smilet som går rundt. :))) Det er deilig å leve. Akkurat nå gir våren meg litt den følelsen... - forelskelse. Regner med det er flere som kjenner følelsen nå fremover. <3

Er dere medlem på andre nettdatingsider?
Hvor mange i så fall, og finner dere ofte igjen profiler herfra på de andre stedene?
(Fisker vi med not alle sammen?)

For ca 3 måneder siden, så gjennomgikk/(gjennomgår fortsatt), et samlivsbrudd etter 7 år. Jeg var vel mer eller mindre parten som ble forlatt. Og det var og er sårt den dag i dag. Jeg har hatt kjærlighetssorg før, men aldri opplevd noe som dette. Jeg tenker på henne hele tiden og jeg savner henne vært et øyeblikk som går.

Hun har gått videre, funnet seg en forelskelse, en å være intim med. Jeg på den andre hånd prøver å holde meg så aseksuell som mulig. (Noe som IKKE er lett, og hvis det først er sex i hodet mitt, så er det bare, hva kameraten min kalte "pornofilm stedet" i hodet, hvor hun og nye typen har hovedrollene.)

Hva kan jeg gjøre, for jeg blir mildt sagt gal. Jeg prøver å komme opp på hesten igjen ved å være på sukker og andre sider, men fuck det. Jeg finner jo søte jenter som virker spennende, men hele tiden er det savn og tanker om henne.

Hjelp....

Har dere orden?

Er det greit at din kjære stiller krav og har klare forventninger til deg? Eller oppfatter du det som mas om at du må endre deg? At du ikke er god nok som du er?

Hvor går grensen mellom "normale" krav og utidig mas? Det er kanskje veldig individuelt, og kanskje ikke mulig å si noe generelt om? Men om vi likevel skulle prøve på det. :-)

Hva mener dere menn?
Hva tror dere kvinner?

Hallo der.

Ingen svar
(mann 25 år fra Vest-Agder) Privat melding

Jeg er en ny her. Hva skjer

Jeg synes jeg fungerer litt kynisk her inne..

Har blokkert mange menn, og hopper lynraskt over de jeg "ikke liker". Jeg bruker bare noen korte sekunder på hvert bilde. Det blir utseende jeg dømmer etter, og et superraske inntrykk av"utstråling". Liker / liker ikke bedømming hele veien, kun ut fra et bilde! I den virkelige verden ville jeg jo brukt mer tid å bli kjent, brukt mer tid. Her inne er jeg helt nådeløs.

Den «på jakt»-holdningen, er den helt bra når man skal finne seg en partner?

Det er merkelige sammentreff på matchlistene mine, og lurer på om dette bare er hos meg: Rett som det er dukker det opp profilbilder av to eller flere menn som er så like at de kunne vært brødre (men ikke så like at det er snakk om samme mann med flere profiler).
Kan jeg ha oppdaget hittil uoppklarte mysterier, med tvillinger som er skilt ved fødselen og den ene solgt til et barnløst ektepar på den andre kanten av landet? Eller barnebortføringer som er blitt avskrevet som uløste?
Grunnen til at de dukker opp på samme matchliste med noenlunde like matchtall er jo selvfølgelig at de _er_ likere enn oppveksten har har klart å endre dem!
Jeg er på nippet til å ringe Tore på Sporet med det som må være tidenes avsløring! Eller kanskje jeg bare skal ta saken i egne hender og sette disse uvitende sjelene i kontakt med hverandre?!

Hei hei hjertevenner.
Skjønner ikke hvordan man fjerner et hjerte jeg.
Satte på et på en litt vel tidlig.

Bilde album

Siste svar ma. 30 mars 2015 21:12 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Heineken

Er det mulig å åpne albumet som er usynlig for ikke betalende medlemmer til medlemmer som spør?

Rasister

Siste svar ma. 30 mars 2015 02:32 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Feeder

Hvis ikke Sverigedemokratene er rasister, hvem er det da som er det?
Ingen?

Date?

Siste svar ma. 30 mars 2015 00:05 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym fant

Mange som tastar og skriv mld, men ingen som vil på date, dei fleste er skeptisk til litt avstand og vert 'laid back', mangen har vore her i mange år og er lite spontane el tek ein sjangs...Går det sport i dette?

God påske folkens!

Først vil jeg si (for å være litt diplomatisk) at det er mange bra menn her inne. Flotte, fine menn. Denne tråden har jeg kun laget som et velmenende råd. Jeg er sikker på at ganske mange av dere ødelegger for dere selv ved å putte helt feil bilder i albumet deres. Så her kommer en liste det er lurt å følge. Jeg har måttet dele den i to, for den var visst for lang, så den andre delen ligger under i kommentarfeltet.

FAIL:
1. Alle bildene inneholder deg omsvermet av damer. Dette er noe av det mest idiotiske og søkte jeg ser. Flott at du har jentevenner, men det er ikke det du er interessert i å få frem. Du er interessert i å virke som en person som tiltrekker deg damer, for å prøve å gjøre deg mer interessant for andre damer. Dette lyser igjennom, og det får deg til å virke usikker og en smule patetisk.
2: Masse bilder av navnet til fotball-laget du digger (helst ingen). At du liker sport kan være positivt for mange, men det har du sannsynligvis fått frem i profilen din. Vi er interessert i å se bilder av deg.
3: Ikke ha bilder av barna dine. Punktum. Det er flott at du er stolt av de, og det kan du gjerne skrive i profilen, men barn skal slippe å være fotomodeller på en datingside.
4: Selfies. NEI! Dette er så turnoff. Jeg blir like skuffet hver gang jeg har lest en profil som kan virke interessant også er albumet stappfullt av bilder du har tatt av deg selv. Enten er du utrolig selvopptatt eller utrolig usikker. Begge deler like lite tiltrekkende. Det er greit med en selfie eller to hvis den er morsom eller hvis du ikke har noe annet nærbilde av deg selv. Det kan skje. Men aller helst få en kompis til å ta det!

Er for tida i Abu Dhabi i de Forente Arabiske Emirater. Er her alene, spiser alene, går på kino alene og lider av hjemlengsel. Er ikke lett å bli kjent med noen her nede.

Spesielt når flertallet av kvinner her nede trasker rundt i klær som kun viser øynene deres. Ikke prater de engelsk heller.

Så hvis det er noen der ute som vil prate litt og kanskje bli kjent med meg :) så er det bare å skrive.

Kropp

Siste svar sø. 29 mars 2015 00:27 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurer..

Vel, jeg lurer på en ting.. det er mange som skriver i sin profil at de er ganske opptatt av kropp og trening, men så ser man på bildene at tja.. det er litt ølmager og lignende ute å går, ikke at det gjør noen ting egentlig.. men mener de da at det er viktig at den andre har en bra kropp og er opptatt av trening? Det er bare et spørsmål jeg er ikke veldig tren akkuratt så ville aldri satt det på profilen min..

Fikk besøk av en litt søt utlending med denne profilteksten:

"Jeg er en senil, rolig og sporty man.....

Jeg syntes jeg skyldte ham å be han slå opp i bordboken på SENIL. Bare som et godt råd.

Såe..

Siste svar lø. 28 mars 2015 20:04 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Missb

Hvordan var det man deaktiverte profilen sin her? :)

Er det flere her som er lei profiler med gammle bilder. Selv gikk jeg på date, med en dame jeg hadde god dialog med. Jeg sto å ventet som avtalt men så henne ikke... Så kommer en dame (trodde jeg skulle møte ei jente jeg) bort til meg og spør om det var meg hun skulle møte. Joda.. kjente henne igjen da.. men da som en minst 10 år eldre utgave.. og det hadde ikke vært særlig gode år så det ut som. Gjennomførte daten, men trenger vel ikke si at det var ikke noe mer etter det.

Hva tenker folk som gjør slik? Har også erfart at enkelte har gammle bilder, og etter at man har pratet litt og man begynner å snakke om å møtes.. Så kommer det bilder på profilen som nærmer seg sånn de ser ut i dag, antaglig så vi ikke skal få sjokk.. Kjenner at jeg føler meg lurt. Needless to say.... Så er jo ikke dette særlig possitivt for de det gjelder. Får jo ikke lyst å date en som startet med å lure deg, uavhengi av om de fortsatt ser bra ut.

Hva tenker dere? Hadde vært gøy med noen historier om noen har.

Blokkering

Siste svar lø. 28 mars 2015 17:32 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker-han

Det skjer heldigvis sjelden, men er like ubehagelig de gangene det inntreffer, slik som i går. Situasjonen er den at man skriver en høflig melding til et medlem og får et svar, eller at man utveksler et par meldinger, for så plutselig å bli blokkert! Blokkering oppleves som et sterkt virkemiddel av dens mottaker og sender signal om at man er så plagsom at man ikke lar seg stoppe på andre måter - når kanskje alt man egentlig ønsket å gjøre, var å takke for et svar/kontakten og ønske lykke til videre. Forstår at blokkering kan bli en nødvendighet, men det er uhøflig og sårende når den blir brukt slik jeg beskriver.

Jeg legger merke til at dere jenter ofte legger ved dette spesifike kravet i profilene deres.
Jeg har vel et inntrykk av at det er litt overflatisk. Men det er helt ok:) Det betyr vel bare at det er akseptert at vi gutter skriver "store pupper" som krav i våre profiler......ikkesant ;)?

Jeg trodde først det bare var Oslo by som led av mindreverdighetskompleks.

Men når jeg blar igjennom profilene til diverse jenter her inne så er altså ikke Oslo alene om det. Det er de samme klisjeene og bildene fra feriene hvor de sløste bort altfor mange penger er det som går igjen.

Skammer de seg så over hjemlandet sitt? At det er en flukt fra en anonym tilværelse, og ikke minst-en frykt for ikke å bli lagt merke til?

Man har jo absolutt råd til å reise stort sett hvor man vil nå. Og det er greit. Men syns også disse jentene burde erkjenne at det er mindreverdighetskompleks.

Når kommer sukker appen på nettbrett?

Ser det er utrolig mange her inne som skriver at de trener opp til flere ganger per uke. Det gjør meg litt nysgjerrig på hva dere trener, har dere noe mål med treningen og hva gir deg motivasjon til å forsette??:)

Hvem er på Twitter? Hvem IKKE er på FB?

Seriøs link med rom for å mene og argumentere..

Hvem er på hva/hvor og hvorfor??