Sukkerforum

Til sukker.no:
Vær så snill og vis hvilket fylke eierne av bildene er fra igjen, da? For meg er det ikke så interessant med profiler fra Finnmark eller Rogaland, siden jeg bor i Oslo.

Hei! Min første tråd vel og merke.
Jeg har da en bachelor oppgave om tvangssalg. Lurer rett og slett på hva dere vet om tvangssalg? Media påvirker ekstremt, derfor er jeg nysgjerrig på hva dere tenker om dette.

Hadde satt stor pris på om flest mulig hev seg på! Er lov å prøve å gjette hva det går ut på, vil bare vite hvor mange som har kunnskap om dette. Takk på forhånd.

Verdens minst artig strekning å kjøre.....spesielt på kvelden/natten.....someone entertain me! Vær så snill

Hvis du tenker at du med fordel lært mer om dating. Kanskje har du ikke kommet helt i gang, kanskje har du ikke fått det du håpet på ut av det.
Hvis du fritt kunne finne på en ny boktittel som skulle stå i hyllene og på Amazon og som hadde vekket din interesse nok til at du kunne vurdere å kjøpe:

Hva skulle den boka hete?

Hei eg e en mann fra bergen som søker besøk i kvelld.
Min profil er kristo86
Og eg sitter her tar meg en pills og e sykt kose syk. Så hvist d er en dame der ute som bare har lyst å hoppe i det ,så send meg en mld;)
Stor klemm fra kris <3

Tenkte dette kunne være en litt morsom tråd, hvor man kan komme med slutten på setningen i tittelen. Og på den måten både få uttrykt noe av det man savner ved å ha en kjæreste, og samtidig reklamere litt for hva en eventuell kjæreste her inne kan forvente seg. Så kjør på! Ingen slutter er for teite eller for klisje, alt er lov :)

Hvis JEG hadde hatt en kjæreste....
Så hadde hun måttet ta meg med på kino for å se '50 shades of grey', for den tør jeg søren ikke gå å se uten å ha med meg en jente!

noen som vil utfordre meg i Wordfeud eller Ruzzle? Sånn litt under middels i WF og litt over middels i Ruzzle :):
Hanspf

Jeg bare lurer. Hva er det som gjør at så godt som ingen menn ønsker seg en jevngammel kjæreste? Hva har disse unge damene som vi andre mangler?

Blokkere

Siste svar on. 4 feb. 2015 17:34 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Luggen

hvordan blokkerer man noen inne på sukker-appen?

Lurer litt på hvorfor en kvinne i slutten av 30 årene blir kontaktet av så mange menn på under både 30 og 25.
Noen som har noen tanker om dette?

Var det noen som var på skitur med Sukker til Skjennungstua Onsdag ? Hvordan var det med sjekkinga ?

Hvem er Chris^: Han er en Oslo-basert mann i sin beste alder som ikke er redd for å vise seg med verken rosa skjorte, en gris eller en radiostyrt bil under armen. I tillegg til å være kritisk til severdighetene i Lausanne, er han profesjonelt engasjert innen IT-support, og har gjort seg bemerket som en særdeles tålmodig og engasjert forumdebattant, som velvillig og overbærende tar seg tid til alle som trenger et råd (eller N, der N er element av alle naturlige tall) på veien til kjærligheten (eller ikke).

Hva: Trenger du en ærlig vurdering av profilen din, eller svar på livets store spørsmål, eller hjelp til å finne den perfekte balansen mellom å være needy og det å rett og slett bare gi faen, har du kommet til riktig sted. Chris^ vil ivareta deg som best han kan, og om han ikke har svar på dine spørsmål ... så er det ikke verdt å vite.

Assistenten: Undertegnede figurerer som ufaglært assistent på opplæring. Vedkommendes tips og råd må ikke under noen omstendighet tas på alvor, aller helst med flere klyper salt. Ikke fest noe som helst lit til påstander eller synspunkter læregutten måtte komme med.

Fyr løs!

Jeg har bitt meg merke i en ting den tiden jeg har vært singel.
Det er mye lettere å komme i kontakt med alenemødre/damer med barn. Men spesielt alenemødre.
Jeg tenker så klart mitt om det, men det hadde vært flott om noen alenemødre kunne kommentert dette.

Folk som ikke har noe konstruktivt å komme med, kan gjøre det samme som telefonselgere på finn, gå videre til neste ting.

Med tanke på alle de flotte , men ukjente menneskene her . Man kan jo skrolle herfra til evigheten., se masse flotte menn og kvinner. Men hvorda begynner man liksom ?

Jeg lurer på hvorfor hodet mitt slår seg av hver gang jeg må gjøre viktig skolearbeid?..Jeg er vanligvis noen lunde samlet og fornuftig, men med en gang jeg _må_ gjøre skolearbeid er det helt tomt oppi der :p

Og hver gang jeg står oppi noe som dette, havner jeg av en eller annen grunn her inne! :p Kanskje det er en ubevisst måte å stikke av fra skolegreier :)

Kom Mai du skjønne milde, og da også avslutningen på dette skoleopplegget ;) Da får jeg livet mitt tilbake og jeg kan leve :) Da snakker vi lykke!

Ikke for å susse dem opp i skyene - som får og gir seg selv så mye positiv oppmerksomhet, men hvem som helst. Kom igjen davel! Jeg må ut akkurat nå men kommer tilbake sent og ser om noen har hatt noe fint å si :-)

Dvs. alle språk er ubegrenset begrensede, men det er ett bestemt ord jeg tenker på akkurat nå - som altså ikke finnes. (Iallefall ikke på norsk.)

Jeg hadde nylig kontakt med ei fra sukker som fortalte meg om sine følelser og sine intensjoner. Det var en troverdig samtale oss imellom over endel dager... Men så forsvant hun. Ikke misforstå; det skjedde på en anstendig måte. Hun ønsket meg "...lykke til videre - du fortjener det beste! :-)" (Og svarte på siste spørsmålet jeg hadde sendt.)

Det skjer natt til idag at jeg ser denne meldingen. Litt senere (imens det fremdeles er mørkt) sitter jeg ved bordet og arbeider på et bilde. Jeg hører på musikk som gjerne oppfattes på folkemunne som melankolsk musikk. Men det er ikke melankoli jeg føler. Jeg er påvirket av nattens melding og musikken, følelsene er der, men jeg er ikke trist.

Over hagen i borettslaget inn i et vindu ser jeg en person som rører seg. Jeg aner ikke hvem det er men slik det visuelt fremstår - som i det ene lyse vindu blant de mørke - føler jeg et slektskap med denne fremmede. Hvem er denne fremmede? Det er jo en av "oss". Jeg kjenner ikke personen men ser meg selv i den. Og tenker at vi er heldige - alle sammen - som har hverandre... enten vi vet det eller ikke. Det er bare via hverandre vi kan føle mening med alt i livet.

Dette ordet som jeg ikke finner springer ut av kjærligheten. Det er i overfladisk betydning melankolsk, men det er vakkert fordi jeg deler det med alt og alle jeg tenker på. Enten jeg vet det eller ikke (!) Ha en fin dag.

Har du reflektert over om kravene dine er for høye, og firer du på dem med årene? Hva ER kravene dine, dvs. de absolutte utover det ubestemmelige (som kjemi osv.)?

poker

Siste svar ma. 2 feb. 2015 00:31 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym oppgittopp

er det noen damer her som spiller poker ?
da mener jeg ikke sånn 1 gang i året, men jevnlig :)

Hei!

Veldig ofte får man høre "manglende kjemi" når man ikke kommer videre i datingprosessen. Men hvorfor kom hun EGENTLIG ikke videre til neste date?

Kunne tenke meg å høre erfaringer her fra menn. Kvinner må gjerne delta med sine erfaringer, men jeg vil gjerne at denne tråden skal handle om hva KVINNER ikke bør gjøre/si/ på første date, eller hva som ble siste deal braker. (Det finnes en tråd om råd til menn her på forumet allerede).

Etter en lang stund som singel så har jeg merket meg at jeg har en del (u)vaner. Det kan være enkle ting som å drikke fra en flaske eller kartong, eller mer hårreisende som at du må gjøre enkelte ting hver dag.
For eksempel så må jeg ha en time i ro og fred om morgenen for å være blid resten av dagen.
Hva om jeg ikke får denne timen når jeg en gang i tiden finner noen? Blir det lett å endre på (u)vanene når man kommer i et forhold?

Hei

En vennine av meg skal kjøpe bolig. Hun har vært i banken og forhørt seg men fått tilbakemeling på at hun mangler noe egenkapital, dette kan muligens ordnes.

Hun er singel med 2 bar, banken mener at hun ikke har betjeningsevne.
Blodig urettferdig å straffe for at du har barn!

Noen som har innspill her?

Siden vi plutselig halvveis begynte å diskutere biler i Ja- og nei-yrker tråden tenkte jeg vi kunne starte en ny tråd etter samme lest.

Dette betyr da enda mindre enn både dialekt og yrke i mitt hode, men hva vet jeg? Kanskje artig å diskutere, kanskje ikke. Vi får se.

Ja;
1) Porsche (etc) - Kjøpt av riktige årsaker, synes det er moro med en rask bil
2) Hvilken som helst bil som indikerer at bilen ble kjøpt med noe mer enn bare et ønske om en blikkboks som tar deg fra A til B
3) En sjarmerende veteranbil, gjerne som du holder på veien selv

Nei;
1) Buddy - bare fordi det er en av de tristeste unnskyldningene av en bil jeg vet om
2) Fiat Multipla - fordi jeg ikke skjønner hva designeren ville med denne bilen
3) Porsche etc - kjøpt av feil årsaker (vise at man har penger)

Provosere

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Feeder

Hvor er det blitt av opprørerne og de som skaper litt liv i samfunnsdebatten? Nesten ingen tør å provosere lenger. Provoserer de, så blir de raskt tatt til fange av moderatorene som skal spille sørge for at "Vær varsom" plakaten blir holdt.

Men vent! Per Fugelli tør å provosere. Han tør å snakke om døden, slemme Frp'ere, hvordan vi skal ta vare på flokken vår og ikke bare være et ettall på jorden osv. Men til og med Fugelli syns jeg begynner bare å opptre som en PR-kåt professor i sosialmedisin som begynner å repetere budskapene sine til det kjedsommelige. Er han da verdt å høres på lenger?

Nå leter jeg etter nytt menneske som tør å provosere. Skape litt blest.

Nå har jeg snart vært vipmedlem i en måned, og jeg kommer ikke til å fortsette å være vip. Det til tross for at jeg liker meg her på forumet.
Det er noe som heter for å gi seg mens leken er god.
Så derfor vil jeg takke dere alle for artige diskusjoner og innspill.
Og så ønsker jeg med det samme alle sammen lykke til videre her inne ;-)

Takk for meg
Sadie ;)

Er det bare meg eller er dette et nettsted hvor du skal føle deg skikkelig ignorert? Tror ikke jeg har vært borti å bli ignorert så mange ganger av så mange damer. Damer som søker det samme. Er det virkelig ingen som vil ha en snill og omtenksom mann på 26 som gjerne vil ta vare på deg og få deg til å føle deg elsket og som du kan stole 100% på?... jeg er alltid høfflig og snill i meldinger pluss at jeg gir komplimenter til personen.. but still... bah.. forgjeves! Flere i samme båt her?

Hva er poenget med og merke profilen til en med et hjerte der du forteller at du er interessert eller nysgjerrig. Og når man prøver føre en samtale så får man ikke svar..
sikkert mange som opplever det.. for meg er det bare sykt irriterende og mener man like gjerne kunne droppa det..
hva mener dere?

Jeg skal ut å reise en gang i løpet av dette året og trenger reisetips.
Vil reise til varme strøk og prøve å unngå typiske turiststeder. Vil heller ha opplevelser enn shopping. Gjerne eksotisk. Budsjett 15000 kr.
Noen reisevante her som har noe tips til meg?

Denne mannen har funnet veien til mitt hjerte.

https://www.youtube.com/watch?v=51fXUfOkv7s&feature=em-uploademail

Hei. Er det bare meg som har problemer med appen. Problemet startet i går. Prøvd å installere på nytt. Men får bare beskjed om at tjenesten ikke er tilgjengelig. Prøv igjen senere

Jeg uttrykker et rungende JA til alenemødre. Ja til strekkmerker og lovehandles. Ja til familieorienterte damer som har levd og lært, og forhåpentligvis har lagt det dårlige i tidligere forhold bak seg.

Jeg har forståelse for at de som ikke ønsker barn selv, eller ikke ennå er klar for det, søker damer uten noen små på kjøpet. Jeg har også forståelse for at menn som ønsker barn selv, mens alenemødrene ikke ønsker flere, styrer unna. Men dersom man er der at man ønsker barn om få år, hvorfor ikke være åpen for disse flotte damene og rollen som tidenes beste bonuspappa? Er det mulig å ønske barn selv, men ikke være der for andre barn også? Er man da en mann, eller er man en liten drittunge som må ha ting akkurat slik det passer seg, og ingenting annet er godt nok. "Ååå, det blir så komplisert, ååå, jeg er så skremt." Ja, det er en provokasjon - det er en utfordring.

Alt dette snakket om å være høflig med å svare tilbake er det definitivt slutt på fra i dag, i alle fall på møteplassen hvor dette hendte. Jeg har fått flere uhøflige svar tilbake når jeg pent har takket for melding men sagt at jeg ikke ønsker videre kontakt. Han ene inviterte meg ut på kaffe og svaret tilbake var når jeg sa at jeg ikke ønsket videre kontakt at det var definitivt gjensidig og ta en titt i speilet hehe...ja det var jo koselig. Må nevne at dette er mannfolk som er en del år eldre enn meg, de er de takler avslag verst. Men hatt flere lignende tilbakemeldinger når jeg har høflig avvist i det siste. Så kanskje noen kan forstå at enkelte ikke gidder å svare tilbake pga slike svar, det skjer sikkert her på sukker også for enkelte. Ja ja det var dagens utbrudd :P

Det er lenge siden jeg har datet, kanskje aldri egentlig. Jeg selvsagt møtt typer, blitt sammen med typer og brutt opp igjen eller de har brutt opp. Men alle de typene har jeg møtt gjennom venner/ i selskap / i kantina på en eller annen skole/ gjennom diverse jobber / på kurs etc. Da er det relativt opplagte ting å prate om, ikke sant?

Men på en første date med en totalt fremmed og ingen opplagte linker til hverandre? Hva snakker dere egentlig om?

Har møtt ei dame mellom sukker, fått ho på facebook og ho har ringt meg ett par ganger. Kjent ho ca ei uke, og vi har ikke treffes LIVE enda.

Men kjenner jeg ikke vet åssen jeg skal gå frem, vi har skrevet masse melding frem og tilbake og jeg har spurt ett par ganger om vi skal møtes. Det vil ho men det har ikke passet enda, vi blei enig om at ho skulle sifra. Er sikkert bare jeg som er utålmodig men skal jeg vente til ho tar kontakt for at vi skal møtes? Har litt dårlig erfaring med å vente på at jenter tar kontakt :)

Kan forsvares. Er jeg umoden fordi jeg går til personangrep? Nei.

Hvilke albumbilder vil vi se mer av, og mindre?

Jeg synes påfallende mange menn har bilder av motorsykkelen sin, ikke av mannen oppå motorsykkelen, men altså bare - sykkelen
Og så kommer bildet av ham selv på en sykkel, men hjelm og startnummer på brystet (sikkert fra Birken 2008)
Og speilselfier i singlet, musklene flekses litt ekstra for å vise fram flotte tattoveringer. Og den obligatoriske fisken...vel, jeg liker fisking så den fisken havner på plusslisten.

Ville gjerne sett mer av mannen selv når han smiler/ler. Og kanskje et bilde fra jobb eller en annen hverdagslig situasjon.

Hvilke bilder vil dere se mer og mindre av?

Må si at dette er helt nytt og ganske nervepirrende. Og vet ikke om dette er det smarteste jeg har gjort. Men en gang må man jo hoppe i noe nytt og det må jo bare ende bra. Hahaha så teit men men.

"Her er de siste med matchtall over 70 som tittet på din profil."

( Bilder av besøkende)

"Totalt har 421 sett din profil."

Noen som vet om motsatt kjønn, og folk under 70 i matchtall ( som er usynlige på oversiktsbildet ) også blir regnet med i det totale tallet for besøkende?...

Ja. Da er det store spørsmålet. Skal det være hår på tissen ? Dette er i hovedsak ett spørsmål rettet mot damene.
Er litt nysgjerrig på hva de forskjellige aldersgrupper tenker om det velkjente håret.
Jeg tenker vi fordeler håret i 3 kategorier:
- 1. Glatt-barbert.
- 2. Litt/kort hår
- 3. En god del/ mye hår (frodig)

Også var det aldersgruppa da.
- a. 16-22 år
- b. 23-28 år
- c. 29-34 år
- d. 35-40 år
- e. 41-46 år
- f. 47-52 år
- g. 53 år og oppover.

Så da dere fortelle hvilken kategori av hår dere liker og hvilken aldersgruppe dere er i.
Dette kan bli spennende å se :)
Håper vi får svar fra alle aldersgrupper ;)
Og til menn. Dere kan jo forsåvidt også svare basert på erfaringer om ulla ;)

Er det ok å ikke svare på en mail?
Jeg har ikke sendt så mange men noen ...

Det utrolige er at en del ikke svarer i det hele tatt, selv de med svargaranti hva det enn er verdt.
Kunne mistet motet av mindre, men nix , du er nok et eller annet sted

Nå er det ikke så mange som skriver her på forumet som er på festene våre, men hvis noen har lyst til å bli med på skitur så er det kult.
Uansett så er det en del som leser her og vi skriver derfor:
Gjør dere klare til markaeventyr! Les mer under arrangementer :-)

Rett og slett bare starte en ny uke med random treff?? Smile, kose, søke og rett og slett ta tjansen?

Rett og slett bare starte en ny uke med random treff?? Smile, kose, søke og rett og slett ta tjansen?

Alkoholiker, hva gjør man da?

Man kan like gjerne ha "10" stk i kikkerten her,,, stemningen snur fort, så å satse på en om gangen, kan gjøre dette til et evighets prosjekt :)

Hvordan bytter jeg betalingskort ? er lenge siden jeg gjorde dette sist og nå finner jeg ikke ut hvordan

Hei

Er det noen jenter som vil prate ?

:-DDD

Looks

Siste svar lø. 24 jan. 2015 20:40 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Kjære sukker,

jeg har nå runna Looks, men kan ikke se å ha fått noen achievement points....

Hei! Etter litt prat med ei søt jente her på sukker fant vi ut at vi skulle møtes i person. En dato ca 1 uke frem ti tid ble avtalt (idag var dagen). Denne uken gikk veldig sagte fremover for mid del, jeg gledet meg til jeg skulle møte jenta. Klokkeslett og sted ble også avtalt ca 4 dager før møtet. Dagen var kommet, og jeg hadde ikke fått svar fra henne på 3 dager. Jeg møter opp uansett, og venter på henne i 45 min. Så sender jeg en melding og spør hvor hun er. Dette får jeg stil svar:
"Herregud du må ta hintet!!! Når jeg ikke svarer deg på flere dager, og ikke møter opp, så er jeg ikke interessert! Jeg har fått meg mann!".

Mistet litt troen på Sukker nå...

Oppslagstavla?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym HDV

Er den ikke her mer, eller hva?