Sukkerforum

Skjønner ikke hvorfor enkelte kvinner påtegner/tatoverer øyebrun...det ser jo ikke ut.

Til dere jenter...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mann_27

som klager over menns bilder, ta en GOD titt på dere selv!

De siste 3 profilene jeg var innom, hadde blant annet bilder av dykking, et skilt (ja et skilt faktisk...), og jenta med ryggen snudd mot kameraet!

Fascinerende greier! Vi ser ALT annet utenom DEG i albumet deres. Det som går igjen og igjen er ubrukelige og uinteressante feriebilder, bilder med mange mennesker på en gang, bilder hvor dere er langt unna kamera, bilder av dyr og alt annet piss vi menn ikke kunne brydd oss mindre om!

Menn er kanskje mer opptatt av utseendet enn kvinner, så når kvinner klager på at menn ikke tar gode nok bilder - burde dere søren meg først ta gode nok bilder selv! Jeg for min del, gidder ikke å bruke et halvt sekund på jenters profiler, hvor de ikke har tatt ordentlige bilder av selv. Hva er poenget?

Det var dagens konstruktive kritikk, rett opp i fotoalbumene deres, og vis faktisk hvordan DERE ser ut.

That is all, fortsatt god helg...

Det har plutselig blitt litt tiltak for meg å sende meldinger til nye jenter. Har en dialog med to ulike som begge er veldig interessert i å treffes, men det utsettes stadig vekk med begge så det er litt i det blå. Så da går jeg inn på onlinelisten og tenker at nå skal jeg finne en passende kandidat. Blar litt rundt og det er jo endel flotte jenter der. Men neida, jeg sender ikke melding. Inn på forumet istedet. Har rett og slett gått litt lei. Så at det kommer en Sukkerfest i september. Det er jo supert, der kan jeg jo slå flere fluer i en smekk:) Jeg gjør meg jo mye bedre i virkeligheten også. Noen som kjenner seg igjen?

Denne siden lever virkelig ikke opp til forventningene og all hyping i reklamene.. Kanskje den var bra en gang, men nå er det dødt..

eldre damer

Siste svar sø. 26 juli 2015 10:45 (112 svar)
Skjult ID med pseudonym unggg mann

hva ser eldre damer etter?

Greit. Jeg har lært i kveld at dikt drar damer, så jeg vil gjerne dele dette diktet med dere. Leste det på stranden i dag. Ikke hele (Gud forby). Tar kun med de første seks versene, for å gi dere en smakebit.

You like?

Der bode en underlig gråsprængt en
på den yderste, nøgne ø; –
han gjorde visst intet menneske mén
hverken på land eller sjø;
5 dog stundom gnistred hans øjne stygt, –
helst mod uroligt vejr, –
og da mente folk, at han var forrykt,
og da var der få, som uden frygt
kom Terje Vigen nær.

10 Siden jeg så ham en enkelt gang,
han lå ved bryggen med fisk;
hans hår var hvidt, men han lo og sang
og var som en ungdom frisk.
Til pigerne havde han skjemtsomme ord,
15 han spøgte med byens børn,
han svinged sydvesten og sprang ombord;
så hejste han fokken, og hjem han foer
i solskin, den gamle ørn.

Nu skal jeg fortælle, hvad jeg har hørt
20 om Terje fra først til sidst,
og skulde det stundom falde lidt tørt,
så er det dog sandt og visst;
jeg har det just ej fra hans egen mund,
men vel fra hans nærmeste kreds, –
25 fra dem, som stod hos i hans sidste stund
og lukked hans øjne til fredens blund,
da han døde højt opp’i de treds.

Han var i sin ungdom en vild krabat,
kom tidlig fra far og mor,
30 og havde alt døjet mangen dravat
som yngste jungmand ombord.
Siden han rømte i Amsterdam,
men længtes nok hjem tilslut,
og kom med «Foreningen», kaptejn Pram;
35 men hjemme var ingen, som kendte ham,
der rejste som liden gut.

Nu var han vokset sig smuk og stor,
og var dertil en velklædt knægt.
Men døde var både far og mor,
40 og sagtens hans hele slægt.
Han stured en dag, ja kanhænde to, –
men så rysted han sorgen af.
Han fandt ej, med landjorden under sig, ro;
nej, da var det bedre at bygge og bo
45 på det store bølgende hav!

Et år derefter var Terje gift, –
det kom nok på i en hast.
Folk mente, han angred på den bedrift,
som bandt på et sæt ham fast.
50 Så leved han under sit eget tag
en vinter i sus og dus –
skønt ruderne skinned, som klareste dag,
med små gardiner og blomster bag,
i det lille rødmalte hus.

Humor!

Ingen svar
(kvinne 53 år fra Østfold) Privat melding

Humor må man jo ha! 😂😜😁😄😋 Når man setter seg i et utstillingsvindu, som dette er, sender og mottar meldinger av ymse slag, med varierende resultat.. Jeg tenker at man gjør seg selv en tjeneste, hvis man , ihvertfall i første omgang, ser litt lett og humoristisk på ting. I mine øyne er jo humoren en av de viktige tinga som også blr klaffe.. Snåle meldinger, treff som ikke gikk heeeelt som man tenkte.. Mye å trekke på smilebåndet av i ettertid.. Eller?

Noe liv her i natt?

Da er det lørdag igjen 😃
Jobber litt i dag, men så er det helg. 😀
Ønsker alle en riktig god helg, uansett hva dere skal 😉.
Klem ☺️

Gå inn på ”Søk & Topplisten”. Definer kriterier og velg ”Vis resultat som” KORT.

Da skjer noe rart, som jeg mener må være en alvorlig feil. Tre kolonner kommer opp: 1) kolonne til venstre med tekst, 2) kolonne i midten med bilde og 3) kolonne til høyre med ”ønsker/yrke etc.

En fin fyr jeg skriver med har gjort meg oppmerksom på at min tekst og mine ønsker (dvs. kolonne 1 og 3) står på hver sin side av en annen kvinnes bilde, dvs. min presentasjon på hver sin side av en kvinne som ikke er meg. Det synes jeg er alvorlig, at det ikke går an å se riktig tekst til riktig bilde i ”kortvisning”. Jeg har sjekket, og det samme gjelder med ham.

Prøv og se, er det flere som har oppdaget dette? Det blir jo ganske forvirrende feilinformasjon for alle…?

Kaffedate

Siste svar lø. 25 juli 2015 13:12 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym lettrømme

Helleu folkens :-)
Her blir det flere kaffetreff fremover og jeg synes det er veldig greit måte å bli kjent på. Men jeg trenger noen forslag for å gjøre et kaffetreff litt mer spennende. Jeg har noen ideer om det, men tar gjerne alle kreative tips imot :-)

Noen jenter som liker og trene her?
Hva trening driver du med?

Jeg har vel med meg litt av det vi kaller "baggasje", Dårlige oppvekstvilkår og ymse familieforhold, som igjen har gjort at jeg har vært over gjennomsnittet opptatt av å skaffe meg selv en trygg base og borg, med kjerneverdier. Her har jeg nok mislykkes hittil, materielt sett trygt og godt+ , men når det gjelder det andre kjønn har jeg blitt tiltrukket av de jeg ikke passer sammen med.
I min streben etter å "lande i det" og bygge mitt rede, samt manøvrere i rundt i de overnevnte forhold , har jeg begynt å kjenne det litt på helsen også,,,, Så jeg må få endret "ting", jeg har rigget meg til for å være en part av en helhet, og ser ikke lykken i det å være alene, fordi om jeg er så heldig å ha barn annenhver uke.

Men jeg lurer fælt på om jeg noen gang vil treffe min make,,, Jeg tror helt sikkert jeg må kikke etter noen med lignende baggasje, og et perspektiv utfra dette med et tilsvarende ønske om å finne en livspartner. Altså et ønske om noe varig og godt, med vilje og evne til å gi deretter.
Man kan si at det er det alle ønsker, men med en skilsmisse statistikk tett oppimot 50% , så er det noe som skurrer noe voldsomt sett i det henseende.
Jeg er også mye vitne til hva jeg anser som svevende og uakseptabel oppførsel når man er i et forhold, så lenge den andre ikke for vite så er det ikke så farlig etc, synes terskelen er lav rundt omkring, her er begge kjønn like ille.
Virker som om vi dag skal skumme fløten, kommer det kjepper i hjulene forsvinner mange raskt.
Jeg er så allergisk mot dette som jeg opplever som en generell holdning, selv om man selvfølgelig ikke kan ta alle under en kam.

Er jeg gammeldags, eller bare annerledes? føler andre her slik? Kanskje jeg bare er nostalgisk i min søken etter det jeg tror er det rette?

Hei alle på sukkerforumet!

Jeg tenker vel selv at jeg er på vei inn i et forhold; Vi, en jente og jeg, har møttes en del ganger, kommer OK/bra overens og hatt sex. Vi har ikke møtt hverandres venner, familie, osv. eller hatt en "forholdssamtale". Foreløpig tenker jeg ikke at vi er i et forhold, men det kommer (eventuelt kan komme).

Så er det denne interessen for andre kvinner da. Den kjenner jeg på nå også: Det slår meg som spennende, tross alle tidligere nederlag, å (enn så lenge) fortsette å møte andre kvinner her på sukker. Dette har jeg ikke handlet på, bare følt på.

Sånn har det også vært i tidligere forhold: Å bare flørte med andre er veldig spennende, å se om andre også er nysgjerrige. Kanskje særlig såkalt øyeflørting liker jeg godt.

Jeg skammet meg mye over dette i tidligere forhold, nå tenker jeg jeg bare må leve med det, bare la det skure og gå, dvs. jeg bør iallefall ikke skamme meg over en uskyldig flørt, i det minste ikke potensialet for det.

Hvordan forholder dere menn dere til dette?
Og hva med dere kvinner? Hva synes dere om dette?
Er det greit en mann flørter litt?

Hilsen
Mann, 30-ish, sjenert og glad i øyeflørt

Hei alle! Jeg fikk ett rødt hjerte av en meget vakker dame her inne på Sukker. Etter kort tid ble det avtalt ett møte som tar sted nå i begynnelsen av august en gang.

Jeg blir litt skremt/utilpass når damene jeg skal møte er såpass flotte. Er dette normalt? Noen tips på veien mens jeg "venter" på denne daten?

I dag har jeg vært på reisefot. Tilbrakte noen timer på Gardermoen før flighten. Satt med en kaffe , slappet av og kikket på andre reisende. Såg mange flotte menn, men samtlige gikk/satt med nesen "begravet"i mobilen uten å løfte blikket. Hadde de gjort det hadde de møtt blikket til en smilende og nysgjerrig dame, men det gikk de glipp av pga surfing på nettet. Så folkens - legg bort mobilen av og til , og se dere rundt. Ellers kan man gå glipp av mange gyldne, små øyeblikk:) God flørte-sommer:)

Er 3 uker alene i Ios, noen i området som vil møtes for en lunsj?

Reglene er enkle: Presenter et sitat fra en fritt valgt film, og la resten av forumsnissene gjette hvilken film det er fra. Den som svarer rett vinner en cyberklemz og sender stafettpinnen videre med et nytt sitat.

Jeg begynner:

"Don't mind Stanley, he always gets up half an hour before I do".

Sett i gang.

Hva er det teiteste DU har sett i sommer?

E da noko nytt som har blitt t menst eg blonka me augene? altså å flørta lede t sex? kan noken Vær så snill å forklara kosen og kortid da skjedde? eg ser på flørt som å bli kjent me litt tull å tøys, små berørelsar og den type ting.. e da meg så har misforstått heilt? om da e so så må eg få forklart ka min type flørt kalles.. e heilt overgitt eg. .

Kom i samtale med noen single venninner her om dagen, og temaet kom inn på kjæreste-temaet. Hun ene (la oss kalle henne Lene) sa at hun ønsket noen som var der for henne, som kunne støtte henne på tunge dager og få henne til å komme over x-en.
Jeg reagerte veldig på dette, da jeg for min del ikke ønsker kjæreste fordi jeg "trenger" det...men fordi jeg ønsker å gi et lysglimt og bedre dagen for en annen. Kommet til stadiet hvor jeg føler jeg har mye å gi, men bare mangler en annen å gi det til.
Er folk på jakt etter kjæreste fordi dem trenger noe/forventer noe, eller hva er motivene deres???

Prøvde å sende et spørsmål til support, men ingenting skjer når jeg trykker send?

I dag lærte jeg noe nytt,......hva disse ordnene betyr lol...fikk en melding fra en fyr som praktiserte dette og ønsket kontakt med meg, da jeg fant ut hva det betydde måtte jeg le, ikke helt min stil, men var ikke sen med å sperre fyren spesielt da han lurte på hvilken campingplass jeg lå på og jeg kom på at han bare var 5 min unna meg..........jeg respekterer at alle er forskjellig, men synes det ble litt for mye for meg, spesielt da han kom så nær hehe.

Og hvis dere sender en melding, forventer dere gull og grønne skoger med en gang?? Forstår ikke...

Hvordan skal jeg starte og gå frem for å få skikkelig drag på Jenter/Kvinner?

Aldri vært i noe forhold før og aldri hatt noen jentevenner og aldri hatt så mye med jenter å gjøre.

Ønsker kun seriøse og gode råd og hjelp fra Jenter fra 18-32 år, og Menn

Bare skulle høre hva andres erfaringer her inne på sukker er.

Jeg er over 190cm høy og sliter litt med at på matchlistene så formelig florerer det av damer under 170.
Er det pga matchgreiene jeg har satt selv eller er det generelt veldig mye "lave" jenter her inne?
Inni hodet mitt har jeg satt en grense på rundt 175, men om det kommer ei som blows my mind så driter jeg i om hun er lavere.

Synd sukker har en litt kjip søkemotor. For den passer ikke så godt om du vil begrense deg å søke blant de fra 170-175 og oppover.

Diskuter!

Hva er det med menn her inne? Er de så høye på seg selv at de ikke kan nedlate seg til å vise vanlig høflighet og svare på meldinger - om det så er for å si at de ikke er interessert? Får de såååå mange meldinger at de ikke har tid?

-At kona hennes godtar sin egen, eller den andres kjønnsidentitet?

-At mannen hans oppfører seg som han selv bør, eller som partneren bør?

-At ektefellet lever på grunnlag av dets egen programinstruks, eller det andres instruks?

Tantalos (gresk: ????????; vel så kjent på norsk under den latinske formen Tantalus) er igresk mytologi stamfaren til tantalidene. Han freste mot gudene og nedkalte dermed en forbannelse over sitt hus, en forbannelse som skulle bestå gjennom fem generasjoner.

Tantalos var ifølge en av versjonene konge av Sipylos i Lydia, eller av Frygia i følge en annen versjon. Han blir for det meste beskrevet som sønn av Zevs og okeaniden Pluto, men ifølge en annen versjon var han sønn av Tmolos og omphalen. Han var gift med Dione og far til Niobe, Broteas, Daskylos og Pelops.

Mens han en gang var innbudt til å spise av gudenes taffel stjal Tantalos nektar og ambrosia, og gjorde dermed gudene rasende. Han gjemte også en gullhund stjålet fra et Zevstempel, og nektet for det. For å sette gudenes allvitenhet på prøve drepte han sin yngste sønn Pelops og tilberedte ham som et måltid. Han ville se om gudene oppdaget hva det var de spiste. Vel fortærte Demeter en del av skulderen, men de øvrige gudene forstod straks hva for en redselsdåd som var begått. De kastet Tantalos ned i Tartaros i underverdenen, og utsatte ham for evige pinsler. De plasserte ham i et vanndike, og når Tantalus bøyde seg ned for å øse opp vann med hendene for å stille sin brennende tørst, trakk vannet seg alltid unna. Rett over ham var det gren med frukter, men straks han strakk hendene opp for å plukke dem, førte vinden grenene utenfor rekkevidde.

Derav kommer uttrykket tantaloskvaler, som sikter til at man er skilt fra noe man ønsker seg når det tilsynelatende er innen rekkevidde.

Sånn er singellivet. Kroniske tantaloskvaler.

Jeg har fått feil kjønn her inne... Står oppført som mann så får opp kvinner :P Hvordan forandrer jeg på det da? Hilsen helt ny :)

Er glad i mat, og veien til mannens hjerte går gjennom den store korketrekkermuskelen, tre ganger rundt magen og rett i det ene øret, så her må det være mat for Mons og andre. Hv blir det til middag i dag? (Og har du oppskrifter, kan det være at du får en klem, selv manhug om den er god nok). :P

...ble kontaktet av en uten bilde eller beskrivelse. Jeg ble naturligvis skeptisk, men hun sa at det var en grunn hun ikke ønsket å oppgi og at hun ga bilde før et evt møte.

Jeg var uansett skeptisk og foreslo at vi kunne bli venner på face... hun insisterte på mitt navn før hun ga hennes. Noe jeg idiotisk nok gjorde. Ingen kontakt siden...

Kan dette ha gjort noen skade for meg? Noen som har opplevd det samme?

hmm jeg lurer på. Er disse smilene synlig for alle eller kommer det bare opp som spørsmålstegn ?

😜😃😢😊😢👍😰😁👿🐭😘💀😂👌????👻👍????👍😰🎊😄😖🙈👹😱🙊🎊🎉😇😆

Noen av gutta skriver at de er ferdig med å dra på byen hver helg o.l. Og til min fortvilelse - enhver person jeg snakker med som har skrevet dette fester de to eller tre helgene vi har snakket sammen. Har man begynnt å bruke dette som salgstriks?. De skriver også ofte at de setter pris på om jenta er ferdig med den værste helgefylla. Gjerne de som fester selv "hver helg". Skjønner ikke helt den greia jeg. Dobbelt moralsk?. Jeg driter langflat om mannen fester hver helg. Men ikke skriv ting som ikke stemmer på profilen. Har du pyntet på sannheten har du kanskje pyntet på mer? Eller?

Her er det fortsatt ferie og ferdigpakka for kajakktur på Sørlandet. Flere som er på ferie? Noen planer fremover?

Ja jeg lurer enkelt og greit på om det er noen jenter her inne, som har bil som hobby, isåfall hva liker du med bil? :)

1. En skalla mann har selvironi. Hvordan skal man ellers takle og se den trøtte runde kula i speilet hver morgen.

2. Pga sitt rykte får skalla menn stort sett gå i fred på gata. Du er dermed trygg sammen med han.

3. Du slipper plagsom røyting fra en skallet mann.

4. Skalla menn har ofte mye testosteron, og er gjerne maskuline.. Hvor mange skalla femi homser har du sett??

5. De bruker vesentlig mindre tid på badet, siden det ikke er hår som skal vaskes og stelles. Mer tid til sex og kos..

6. De har ikke behov for stort annet enn barberskum, barberhøvler og parfyme på badet. Mer ledig plass til deg og dine ting.

7. Siden mange jenter vil ha høye og mørke gutter, så er konkurransen om de skalla litt mindre.. Jenter vet ikke sitt eget beste, men det vet jo selvsagt du!!!

8. En skallet mann som ikke er redd for å vise det er trygg på seg selv, og tør vise hvem han egentlig er.

9. En skallet mann sparer store summer i året på hårpleieprodukter. Penger han kan bruke på opplevelser sammen med deg.

10. Med en skallet mann så slipper du å se en mann som får fullstendig panikk og kommer i midtlivskrise så fort det første grå håret kommer.

Er ikke heeelt korka altså, men litt artig med halvseriøs selvransakelse :P

Jeg er fascinert av argetinsk tango og paso doble, og kunne tenke meg å lære tango. Og dansende flinke cowboys er også flott å se på, og de er jeg meget svak for. :-)

Danser selv country line dance og Texas waltz på country festivaler.

Er det noen her som liker å danse på festivaler el. i settinger der det danses til country musikk el. annen musikk? Tenker ikke på nattklubb.

Etter en fin kveld med venner og faktisk vært på kino (skjer ikke akkurat så ofte) så er det vell på tide å tenke på å finne senga... men da begynnte jeg å tenke på noe... hva er det andre single gjør på en lørdagskveld bortsett fra å være på fylla? :)

trodde jeg skrev svar i en tråd om aldersforskjeller, men da jeg endelig fant en knapp det sto send på, så forsvant det 😂☺️?😳
Hvem vet hvor det dukker opp 😁

Jeg var så heldig å få billett til AC/DC igår, og det var fett!! Jeg er VELDIG glad i musikk OG å gå på konsert, gjerne festival, sjelden sånne store arenagreier, dog,- Jeg er dessuten så heldig å jobbe på et sted hvor vi har konserter nesten hver helg (Rockested ala Last Train eller Rockall, hvis noen Oslofolk husker det) Det sier seg jo selv at ALT kan ikke være like bra, og innenfor "min" genre, men noen ganger( ofte) er selve opplevelsen mer enn god nok, og en HUGE turn-on.. ;) Hva slags forhold har dere til å gå på konsert? Hva slags konserter? Hvor ofte?

hvor er sommerflørtene ? :) jeg har ikke vært veldig aktiv her inne jeg, men jeg ser etter en mann. Som de fleste andre kvinner her.. Finnes det noen menn her inne, som faktisk jobber, ikke bor i kjelleren til mor og far, som ikke kjører en sliten gammel Volvo og henger ute med rånere hele natta ? Som kanskje fikk øye på denne tråden.. Jeg bare lurer, for jeg gir opp snart tror jeg :p ~spør man ikke, kan man heller ikke forvente svar~

Kan du beskrive ordet lykke og hva er lykke for deg

.... her inne på Sukker. Kjente henne ikke igjen siden det er så mange år siden sist.

"Åååh, så hyggelig. Men ettersom jeg er eksen til broren din så er det vel politisk korrekt å avslutte denne med en gang?"

Kleinhet....

Og nå nettopp så jeg søstera mi her inne også. La ann på henne og jeg... trenger briller jeg.

Var ikke mye respons å få her inne... :/

Et forhold skal være lett og luftig fikk jeg fortalt forleden dag... - noen som føler seg provosert ?

Noen er naturlig kalvbeinte. Som kjent er babyer + cowboys hjulbeinte :)

I 2015 ser det ut som (særlig i yngre kretser) at det er fashion å bøye beina som kælver. Noen flere som har observert dette (eller får en aha-opplevelse om seg selv nå)? Hvorfor går mange jenter slik? Er det naturlig? Er det deilig? Danser de liksom når de går? Er det sexy sånn som manskuline bodybuilderes kunstig utstrakte armer? :P

Kvinner som menn: Hva er grunnen? :D

Jeg har et hjertesukk ang dateing! Når man skal treffes virker det som om mennene er veldig tafatte og forventer at jeg skal ta alt initiativ. Er det noe som får meg til å miste interessen er det at det ikke skjer noe andre veien. Også at mannen ikke husker opplysninger som er gitt i tidligere samtale. Får inntrykk av liten interesse eller at de dater flere samtidig. Er jeg for kravstor?

For meg er god kjemi med en jente helt fullstendig alfa omega for at det på sikt skal kunne utvikle seg noe varig og ordentlig flott noe.

Da jeg er en over snittet livsglad og happy type selv er kjemi og en munter tone noe av det første jeg ser etter hos en frøken. At vi både kan være alvorlige om noe i det ene øyeblikket, og kan tøyse med hva som helst omtrent i det neste. At vi deler et positivt syn på livet.

Være åpne og ha en herlig tone og kommunikasjon med hverandre. Eneste " ulempen" med dette er at man i den første fasen, dersom man møter noen man klikker godt med og har denne tonen med, nærmest er litt usikker på om man er i ferd med å skaffe seg en ny bestevenninne eller om det på sikt også kan oppstå mer med denne jenta. Tror nesten det er uunngåelig å gå via delvis friendzone.

Jeg har møtt en slik jente nå. Her inne fra. Vi har møttes noen ganger over noen måneders tid, det blir alltid svært lange og hyggelige treff og vi kan prate om alt. Både seriøse ting og samtidig masse fjas og herlig tøys om smått og stort. En kveld med henne løper avgårde på null komma null. Sjelden jeg har vært borti det. Vi har begge gitt uttrykk for at det er veldig gøy å være sammen, og at begge er topp. Kan dele alt og le av alt. Hun sier at hun ikke tror det kan bli noe mer enn vennskap, men at hun fortsatt vil treffes som det, men at hun tror det kan bli vanskelig for oss å klare. Men at dette er litt opp til meg hva jeg ønsker. Vi har mye felles interesser også, og masse gøy å finne på sammen.

Alt dette er ting jeg synes er superviktig for at noe skal fungere. Jeg har lyst til å treffe henne mye mer, om så bare som venner. Så får tiden bare vise hva som evt kan komme ut av det.

Jeg har svart henne at dette får vi finne ut av etterhvert, og ikke noe vi trenger å tenke mye på nå. At jeg synes det er hyggelig bare å være med henne. Men jeg utelukker absolutt ikke at jeg kan ramle pladask for henne en dag. Har ikke møtt noen som er så lik som meg selv i holdninger, verdier og med glimtet i øyet.

Hva tenker dere? Er det naturlig når det klaffer så bra på så og si alle måter at man en periode treffes en del som venner og " roer det hele ned"? Jeg tenker litt at det er eneste muligheten for å se hva det evt kan bli. I " verste" fall ender man opp med en herlig venninne, i beste fall kan det oppstå noe mer.