Sukkerforum

Etter å ha lest bøkene og sett filmen har det bare gjort meg enda mer bestemt.

Jeg vil ha en mann, en sånn skikkelig mannemann som faktisk kan ta noen beslutninger på mine vegne.

Jeg er en veldig selvstendig jente med egne meninger og alt det der, men jeg tror faktisk jeg kunne følt det befriende og faktisk ikke måtte ta alle beslutninger selv.

Er det noe galt med meg ? :P

De fleste er enige i dette. Det er vanskelig å skildre både sine ønsker og ikke minst å fremstille seg selv på steder som dette. Men uansett hvor vanskelig det er: Mange her er tross alt på seriøs utkikk, så hvorfor er det så mange som bare setter opp en platt liste over hva de såkalt liker? Slik som "HUMOR, KOS, VIN, KUNST, SPORT" osv.

Man må jo eksemplifisere det eller belyse det litt tydeligere for at leseren skal skjønne bæret av hva skriveren har ment. Sånne oppramsinger kan bety like mye forskjellig som det er antall mennesker.

Eller?

Er litt skuffet av mannfolk som du setter stjerne på som ikkje reagerer.Dei uten bilde reagerer fordi enten har ei kjerring,eller er på jakt. Dette irriterer meg fordi eg er seriøs

Her kan man skrive motto / filosofi, og favorittsitater! :)

Åpner med dette: "Det hjelper ikke å være vakker utvendig hvis man er uekte og ufin innvendig!"
(Sitat megselv, om ingen annen påberoper seg ære for dette ordspråket.)''

Mitt livsmotto: Den som intet våger, intet vinner!

Filmtråd

Siste svar ti. 17 mars 2015 23:51 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym spinvill

Har du en god film å anbefale, sleng den ut her.

Første film ut:
The Perfect Host (med David Hyde Pierce)

Tenkte at jeg skulle si i fra at det er introkurs i dansestilen lindy hop på Vanguard ved Popsenteret nå til søndagen, 22. mars. Introkurset varer en time fra 14.00, og det er dans fra 15.00 og ett stykke utover.

Litt info om lindy: dansestil fra Harlem, spesielt Savoy ballroom på 20-30-tallet, til swingjazz, og kan kalles den originale swingdansen.

hei, er en mann i den beste alder som prøver lykken her inne. og føler vel at det går ganske greit. kunne vel ønske litt mer trøkk men, nok om det!
Noe som irriterer meg noe SYKT er mennesker som ikke svarer, om ikke annet, avslå høflig da i det minste.
ser jo at dem har lest den melingen, så koster ikke store kalorien det og taste et svar.

Noen her som har lest noe av Mark Manson? Jeg har nylig oppdaget ham, og selv om det nok kan klassifiseres som "selvhjelp" synes jeg det han skriver er fornuftig. Skulle vært interessant å høre hva andre synes.

Et par eksempelartikler:

Aktuelt for oss som dater (eller prøver å date), tror mange her hadde hatt godt av å lese denne: http://markmanson.net/fuck-yes

Generelt om alt vi gidder å bruke energi på: http://markmanson.net/not-giving-a-fuck

Var mye fuck i linkene her, men de er safe :)

Satte meg ned med et brett sushi fra buttikken i kveld.
og ser så over brette for å finne ut hvor jeg hadde vasabien, fant den ikke.
så bestemte meg for å ta en bit med sashimi, gjør som jeg pleier og dytter litt på biten for å godt takk med spisepinnene.Tar biten og innser alt for sent at jeg har funet vasabien. vrææææl.
Hvorfor må de gjemme vasabien så godt ? :)

Dette Tråen er litt lørdagsunder holding. og ja andre som opplevd lignene eller som vil svare på hvorfor ? :)

Til alle dere som ikke får hjerter, som ikke får svar på mail, som ikke får den oppmerksomheten dere føler dere fortjener. La meg få komme med følgende oppklaring:

Dating er ikke rettferdig.

Dvs: Det å finne en livspartner, en flørt, et ligg eller hva man er ute etter her; det er ingen rettferdighet i denne aktiviteten: Det er altså ikke slik at du kan forvente å få noe tilbake selv om du legger inn en masse arbeid. Selv om du bruker mye tid og skriver lange mailer til folk du liker, betyr det ikke at de liker deg tilbake. Du kan altså ikke kreve noe av dem. Dette er ikke som endel andre ting i livet, hvor du omsider får noe igjen for strevet ditt.

Dating er en egoistisk øvelse.

Selvfølgelig er det det. Folk velger selv hvem de vil bruke tid på. Hvis alle de attraktive menneskene her skulle vært rettferdige, hadde de endt opp med å bruke all sin tid på å maile. Det interesserer dem jo ikke. De vil ha det de vil ha, og det er lite man kan gjøre med det.

Du er ikke din profil.

Husk at du ikke ER profilen din. Dermed må du ikke bry deg stort om avvisninger eller manglende oppmerksomhet. Ikke ta det innover deg. Husk at alt som betyr noe er hvordan du selv bearbeider det som skjer med deg i hodet ditt. Ikke bry deg om avvisning etter noen korte dater heller; motparten din vet fortsatt knapt hvem du er. Tenk på venner eller kolleger du har kjent i flere år. Det tok en stund å like noen av dem, ja?

Tilfeldigheter spiller en større rolle enn vi gjerne vil.

Jeg fikke en melding fra en som hadde lyst å treffes vi hadde snakket en del. Jeg sa at det kunne vi gjerne men kunne ikke den dagen han foreslo fordi jeg fikk en venninne på besøk som kom langveis fra. da kalte han emg for en bitch.. Jeg klarte ikke dy meg så spurte hvorfor i all verden han gjorde det, det var kanskje litt dumt.. hadde jo ingen intensjoner om å treffe ham etter det.. Så svarte han at han bare vlle ha en reaksjon fra meg og at han virkelig ville at vi skulle treffes etc.. jeg svarte ikke umiddelbart etter å ha lest den og da var jeg igjen en bitch og han blokkerte meg.. hvorfor oppfører folk seg slik? Jeg skjønner det bare ikke.. blir litt desillusjonert av slikt..

.. og hundreårsmarkeringen

Så regner jeg med det blir noen plusspoeng for å opprette dette innlegget

Jeg elsker dere - i dag skal dere elskes, og jeg skal selv fantasere en masse om dere i dag ..

Så, elsk dere selv, og la dere elske ... masse ... i dag, i morgen kommer hverdagen igjen for de aller fleste!

"I det lille innlegget mitt, så elsket jeg masse, og har aldri før brukt ordet så mange ganger på en så kort tekst iallefall - det er selvfølgelig skrevet med kjærlighet (og beundring)" ..

Så, bare kontakt meg, så skal dere alle få hver deres lille gave ;)

Ja, alle ..

Elske er et vakkert ord, og det kler deg kvinne. Det gir deg roser i kinnene!

Har dere gitt ut mobilnr til den dere prater med men ikke møtt? Jeg syntes egentlig det er litt for tidlig... Eller?

Finnes det noe "verre" haha en å liksom være litt på dater'n og ikke vite hva som skjer videre... lurer på om det er flere som er der nå?

Liker å ha kontroll, ikke det at jeg selv på nåværende tidspunkt vet hva jeg selv vil/ønsker, men...

Det er vel det siste dere burde vise ovenfor en fremtidig partner.

Mye negative tråder, så la oss prøve noe nytt.
Kjør på peeps!

Ønsker tilbakemelding fra menn... direkte og ærlig.
Vi trenger ikke diskutere det... bare gi meg deres førsteinntrykk, positivt og negativt.

Jeg tar ikke noe dere sier personlig. Ønsker å vite hva er deres førsteinntrykk. (Jeg synes profilteksten er mye viktigere enn bildene... så fint å få tilbakemelding på teksten også, ikke bare bildene)

Har du noen tips til forbedring tar jeg imot det også.

På forhånd, Tusen Takk! :-)
Klem!

Mobilnr

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym MY

Har dere gitt ut mobilnr til den dere prater med men ikke møtt? Jeg syntes egentlig det er litt for tidlig... Eller?

hei..

jeg lurer på hvordan dere oppfatter den første meldingen dere får fra andre?
jeg er av den typen, som ikke liker "hei. hva skjer" meldinger, men med engang jeg bruker noe tid på en melding 2-5 minutter, så får jeg nesten altid til svar..
"det funker ikke med copy paste meldinger her i gården".

Er det slik at med engang man skriver en vell skrevet melding, så blir det oppfattet helt feil?
Mye mulig jeg er amatør på nettdating, jeg ønsker heller ikke være en proff :)

takker for gode tilbakemeldinger.

Jeg er nokså melankolsk av meg. Uten at jeg i det legger den kliniske forståelsen av melankoli i det å være melankolsk. Det er mer at jeg tiltrekkes av dritt og faenskap. At livet er noe tøft, motgang, osv finner jeg tiltrekkende, og det nærmeste jeg kommer å beskrive dette er melankoli...men allikevel ikke helt riktig. Jeg liker et slikt liv selv også..."slite i motbakke". Og jeg tenker, er dette en 5. (6.) personlighetsfaktor, altså "melankoli"?

Det er mange «klagetråder» over lite respons her inne. Det klages over alle de uteblitte svarene. Og vi fremstår som litt forsmådde og fornærmede individer. Det får meg til å tenke på hva vi leter etter?

Antall
Er det beundringen fra flere som er det viktige her? Eller er det å finne den ene som vil beundre deg? Hvorfor er det så viktig med mange svar? Er det ikke bare ett svar som er viktig? Selv føler jeg at jeg har relativt ok respons. Men jeg har hatt like lite suksess som dere som savner respons.

Interesse
Leter vi bare etter de vi selv er interessert i, eller vil vi også at den vi finner er litt interessert i oss også? Hvorfor så sure for et uteblitt svar, når det uteblitte svaret er fra en person som vil ignorere deg?

Selvfølelse
Om du er her for å finne selvfølelse, så er du nok på ganske feil sted, om du ikke da er blant de 10 % som får meldinger fra 90 % av oss andre. Da vil heller mestring av en ny hobby hjelpe mer.

Hva med responsen utenfor stuevinduet?
Husk at nettdating ikke bør være den eneste aktiviteten, tvert om, nettdating er bare en fiskekrok i havet. Gå ut blant folk, vær aktiv, delta på arrangement og tør, når du ser noen du liker på butikken. Jeg har også dratt på fiske for å komme hjem uten napp, men har aldri klagd på alle fiskene som ikke biter på kroken. Og det var ikke en metafor, men rett og slett en fortelling om min fiskelykke.

Min lille oppfordring. Ikke la alle uteblitte svar og avvisninger dra deg ned, det er ikke de personene du jakter på likevel. Det er vel det ene svaret alle sammen savner. Jeg for min del vurderer fiskeutstyret, og hvilken krok jeg brukte, om jeg ikke får fisk. Bør jeg fiske et annet sted? Bør jeg bytte agn? Bør jeg prøve garn, not, fluefiske, krabbeteine? Når fisken uteblir hjelper det lite å kjefte på alle andre fisker i verden. Og nå var det en metafor. Godt fiske.
Og til alle dere andre som ikke tør, tør å ta i bruk forumet, bli kjent med folk, vis deg frem. Det kan være at noen tiltrekkes dine meninger, fremfor din profil.

mulig teit spm, men får man bare se de man matcher med??

Undrer meg over hvorfor så mage her på sukker har vært her så lenge?

Har dere og jeg for høye krav til en fremtidig partner.

Ta utseende for eksempel!
Ikke mange superkjekke menn her inne. Mange som er rimelig ordinære... Men å svare på melding fra ei som også er ganske normal det gidder de ikke.
Jeg tar meg i det selv også. Vurdere utseendet før jeg svarer...
Er vi virkelig så jævlig overfladiske? Har vi så liten selvinnsikt? Har vi så store tanker om oss selv?

Bare lurer siden så mage har vært her lenge lenge...

Er det en tidligere forumbruker som vil meg noe?

Er det frekt å spør etter bilde når man har pratet sammen en stund. Syntes det er litt greit å se hvem man snakker med, av og til.

Jeg har et noe prekært spørsmål til kvinnene på sukker: Hva er deres holdning til kropps hår på menn? Har det blitt slik at det er like uakseptabelt som det er på kvinner?

Jeg vil jo selvsagt helst slippe å styre med å kvitte meg med hår, men om det er sett på som ikke attraktivt nå, så får jeg bare bite i det sure eplet og barbere/vokse det vekk. Et oppfølgingsspørsmål er om det kun er ekkelt med hår på overkroppen, type bryst/mage, eller om man i det hele tatt bør kvitte seg med alt hår, inkludert hår på armer og ben?

Hva er deres preferanser? Inkluder gjerne deres alder slik at jeg kan se om det er forskjellige syn i de forskjellige aldersgruppene.

Jeg har nå prøvd en liten stund å ta kontakt med jenter 1 og 1 men nå tenker jeg å prøve dette forumet. Hvis noen finner meg interessant så ta kontakt, hvis ikke så setter jeg veldig pris på eventuelle tilbakemeldinger om jeg kan forbedre noe på profilen min :)

Jeg lurer på hvorfor folk ikke svarer når jeg skriver til dem. Betaler en del for å være medlem her. Så enten om de skriver de er interessert eller ikke er fint.

Bare det å starte en samtale hadde vært hyggelig.

Hei alle sammen! Det hadde vært flott om dere kunne sett på profilen min å gitt meg litt konstruktiv kritikk. :)

Jeg tenkte jeg skulle rydde litt i skuffer og skap her inne, men om jeg har lagret et notat, eller markert noen som kjærestemateriale hvordan får jeg nullstilt det. (Er jo bare "har datet" som kan være lur å ha så man ikke glemmer seg... :-) ) Har forsøkt å slette notat eller merke men damene blir altså ikke vekk (joda de er søte alle sammen så det skulle kanskje gå fint - men jeg vil veldig gjerne få bestemme selv hvem som skal være igjen)
Tips anyone? :-)

Inspirert av @Arklor tenkte jeg at jeg skulle prøve å gjøre noe med profilen min jeg og. Friska opp teksten litt :) Funker det, eller blir det bare tåpelig?

(Nå tar vi all businessen fra Profilhjelpen her...)

Hei! Jeg vet at det oppfordres til å gi hjerter, gule som røde, av "hun fine dama." Jeg gir det ikke til hvem som helst;)

Hva legger dere menn i det når dere legger igjen både gule som røde hjertet?

Jeg ønsker meg SÅÅ mye mere ord enn det grafiske hjertet med varierende farge som firvorrer mere enn det gleder jaffal MEG :-)

På forhånd takk fra i utgangspunktet et rødt, bankende hjerte <3

looks

Siste svar ma. 9 mars 2015 13:53 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym spr

Når man lagrer noen i looks, vil den andre se dette? Og hva betyr det dersom man har lagret noen i looks og de etter en stund ikke er merket med en prikk??

Hei, er det noen her som vet om en bra ferieplass??? Hva med Ibiza?

Looks wtf

Siste svar sø. 8 mars 2015 19:57 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym spinvill

Hvorfor finnes egentlig den muligheten her? Jeg mener, man kan finne opp profiler og kontakte hvem man måtte ønske, men på looks må man "swipe" og ha match, (vedkommende liker tilbake), for å kunne chatte med den eventuelle. Er det bare meg som syns dette er bakvendtland?

Endelig helg :) hva har du i glasset? Jeg koser meg med en IPA øl :)

Noen andre som synes det er rart at man legger ut bilder av egne barn på Sukker?

Hvordan ser dere på det å først kanskje ha prøvd dere på noen, og kanskje hatt en liten flørt gående, eller til og med ha vært på en date eller fem med dem, og så bli dumpet fordi vedkommende ønsker å satse på en annen. Ville dere vært villige til å gi vedkommende en sjanse likevel og prøve på nytt, hvis personen for eksempel tok kontakt et par år (eller fem) senere, etter at det hadde blitt slutt med den hun/han valgte å satse på i stedet for deg? Og tenkt at det tross alt er bedre kanskje å vinne personens hjerte til slutt, og kanskje bli sammen for resten av livet, enn å være den som riktignok vant det først men så mistet det igjen? Prøvd å se positivt på det altså? Eller ville dere ha vært litt stolte og tenkt at dere ikke ønsker å være andrevalget her, eller kanskje enda lenger nede på "lista" enn det hvis du ikke vet hvor mange andre han/hun har vært involvert med siden sist dere møttes, og ikke likt å skulle være noen "plan B"?

Og ville det endre seg hvis vedkommende også hadde fått barn med den personen han/hun valgte å satse på foran deg den gangen? Og kanskje ikke en gang er så ivrig etter flere, men synes du virker som et potensielt bra valg som bonusforelder?

Det å bli vurdert som en god bonuspappa (eller –mamma) må jo være en skikkelig kompliment, de fleste foreldre vil jo ikke la hvem som helst bli det. Men kanskje tanken om at du er grei nok til å bli det, men ikke pen/kjekk nok til å være den vedkommende valgte å få barn med, likevel sniker seg inn? Eller vil du bare tenke at en unge eller to bare er et pluss, for de er jo nettopp barna til han/hun som du tross alt liker og sikkert er herlige uansett slik små barn pleier å være?

Spør fordi jeg har ganske konfliktfylte tanker rundt dette selv, og jeg vet at jeg noen ganger er litt for stolt og lett krenkbar for mitt eget beste, og derfor er nysgjerrig på hva andre synes.

En ekte leder

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym på date

Kunne tenke meg å høre litt hva sukkerfolket synes om den belgiske statsminister og hans syn på verdenseliten og "the main stream media".

https://www.youtube.com/watch?v=ljStwrsvbb0

Jeg er frankofil og kan følge talen. Den er også tekstet på engelsk for dem som ikke forstår fransk.

Setter du hjerter på profiler når personen bor i en helt annen landsdel?
Opplevde nå å få hjerter fra menn i Rogaland og Troms - men jeg søker selv bare i Oslo og nabofylkene. Det er hyggelig javisst. Men jeg kommer ikke til å ta kontakt.

Jeg lurer på om det er noen som kjenner til mulighetene for å arrangere / delta på en tur med andre single med barn. Jeg har endelig innsett at det er på tide å begynne å planlegge sommerferien. Alene. Det er fint, jeg er fornøyd med å være singel, men ferien blir en utfordring. Jeg er åpen for mye, men skulle gjerne visst om muligheten til å reise sammen med andre med samme interesser og gjerne barn i samme alder.

Jeg skal kjøpe en ny seng, og egentlig har jeg aldri kjøpt helt ny seng før. Hvilke kvaliteter liker\likte du med favorittsengen din? Hvilken butikk er best? Hvilke ting er verdt å tenke på?

Kom med tips, her eller på melding - alt hjelper jo :)

Jeg bare lurer på hvorfor jeg får mange besøk når jeg har bilde med langt hår og nesten ingen når jeg har bilde med håret i hestehale ( ser ut som jeg har kort hår).

Er virkelig gutta så himla opptatt av håret?

Innimellom får jeg melding fra menn uten bilder på profilen.
De oppgir som årsak at de er
- redd barna skal se at han er her inne
- redd kollegaer/arbeidsgiver skal oppdage....
- har en jobb hvor man ikke har lov til å legge ut bilder av seg selv på nettet....

Hva syns dere om dette og er sjansen så stor for at barn skal se en her inne (da må vel barna også være her) ? Og er det flaut at venner eller kolleager ser at en søker kjærligheten? Det er da ganske normalt med nettdating eller?

Heisann. Er det noen som kan fortelle meg hvordan man legger ut profilbilde? :)

Hva syns dere om dette? Kom over en profil til en mann som har kopiert min tekst vedr "drømmepartner". Ordrett det samme som jeg har skrevet.....

Noen som har innspill eller gode råd og tips for eller imot leasing?

Jeg lurer rett og slett på om det er et alternativ å lease bil fremfor å kjøpe egen :-)

Indulge me; hvem er denne 50 shades-mannen alle nye profilnavn spiller på? Og hva lever de av? Er dette en slags ny fordekt callboy-tjeneste? Er'e gæernt av meg å bestille dem for levering på døren?
Tror vel ikke skyggemann-bøkene kommer til å gå inn blant litteraturhistoriens klassikere, så om noen år blir det nok litt kleint med et sånt profilnavn. "Nei, ham gidder jeg ikke snakke med, han er jo bare såå tjuefemten."
Dessuten; i mellomtiden er jo den nye StarWars-filmen kommet og da kan de gremmes over at de har brukt opp muligheten til å kalle seg Deathstar123.