Sukkerforum

Hei trenger er sted å bo i Sandnes eller Stavanger, noen som har et rom til leie eller kanskje kjenner noen som kjenner noen😄 ja. Pendler til Kristiansand i helgene så trenger ikke stor plass. Takker for svar👍

Noen som har opplevd å fått hjerte(gul/rød) av noen får så at dem ikke svarer?

Det har skjedd meg en del ganger, de har lest meldingen å har kikket på profilen flere ganger, men får ingen svar tilbake, å jeg skriver bare det orginale : Hei:) eller Heidu:).

Det skjer også flere ganger at de svarer hei tilbake men så kutter de helt ut!
Kanskje jeg gjør noe galt?

Takker for svar fra en som undrer fælt!

Noen jenter som har tatt seg turen til Barcelona? 😊

Hei jenter.
Er det en seriøs,sporty jente som vil bli kjent?

Noe denne undersøkelsen viser: http://www.theguardian.com/science/2015/jul/06/old-before-your-time-people-age-at-wildly-different-rates-study-confirms?CMP=fb_gu

Across the group, the biological ages of the 38-year-olds varied from 28 to 61...

Det eneste jeg kan gjøre nå er hva faen jeg vil.

Somebody stop me :-D

"Utseendet er ikke det viktigste" sier de fleste - som oftest for å være politisk korrekt. Men det er faktisk det...i starten. Kall meg gjerne shallow, men jeg er ihvertfall dønn ærlig - utseendet er en fordømt viktig døråpner. Slik er det - bare se dere rundt i naturen. Dersom utseendet "innafor", så er det interresant å finne ut hva mer personen har å by på. Derfor er det så irriterende å se flotte "plakater" her inne, for så å gå på date og oppleve at virkeligheten er ganske annerledes. Blir litt som bildene av maten på Mc Donalds...

Er det innafor å jukse litt på fotofronten, eller er det villedende markedsføring?

Kjør debatt!

Neida, jeg er ikke sint...bare veldig veldig skuffet:-)

Er så enig med Meadow :-)

...om dere er ute etter kjæreste.

Grunnen til at mange kvinner ikke gidder å svare....
...man føler seg ikke spesielt utvalgt.

Det som kommer lett blir ikke verdsatt. Å sende mange førstemeldinger fører til inflasjon og verdien synker. Dere menn bør gjøre dere litt mer kostbare. Om jeg kun fikk en melding i måneden (og visste at dette var den ene han sendte), ville jeg selvsagt følt meg spesiell og utvalgt, og jeg ville svart med en gang.
Når man får flere pr dag, går man lei av oppmerksomhet og gidder ikke å svare noen...

Det kan sammenliknes med en kveld på byn. Den mannen som venter til slutt, går målrettet bort til den utvalgte og ber om en dans - vil få en dans. Den mannen som ber opp annenhver kvinne i lokalet, i tilfelle en av dem sier ja, virker bare dum, "billig" og desperat. Ingen dame blir tiltrukket av sånt.

Kommentarer?

Jeg er bare sååå svak for nordlendinger.
Og sånne nordnorske visesangere....

..faen når jeg legger til nye bilder i albumet, så renner det inn besøk på profilen av tullinger som vel har trykket på "nye albumbilder", men det kan de bare drite i når bildet viser en som er minst ti år eldre enn det de søker etter.
Narrefanter, pell dere vekk!
Sukker: Sett alder på albumbilder, please!

Sandnes eller Stavanger

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym living

Hei trenger er sted å bo i Sandnes eller Stavanger, noen som har et rom til leie eller kanskje kjenner noen som kjenner noen😄 ja. Pendler til Kristiansand i helgene så trenger ikke stor plass. Takker for svar👍

Da blir det bysommer på meg i år, skal nyte hovedstaden for det den er verdt :) Noen som har noen spennende planer her i Oslo, som kanskje vil treffes for et glass vin eller en Corona? ;)

Hva gjør dere på i det fine været?
Eg var å badet igår i sjøen. og idag bare slappa av med å se på tennis :)

Er det en god eller dum ide å reise på sydentur alene?

For litt siden begynte jeg å prate litt med ei jente her inne. Det var jeg som tok kontakt, men det var hun som var mest "på" i chatten. Tok ikke lang tid før hun foreslo at vi skulle møtes, og lurte på om jeg hadde fri dagen etter. Det bekreftet jeg, og spurte videre hva hun ønsket å gjøre. Etter det hørte jeg ikke mer.

Det er ikke tvil om at denne profilen er ekte da vi ikke bor på et stort sted, og jeg sånn halvveis vet hvem hun er fra før. I ettertid har jeg derfor begynt å tenke at dette kan ha vært en test for å se om jeg var av typen som vil møtes etter egentlig veldig lite prat på nett først. Ble selv overrasket da hun foreslo å møtes så fort.

Er det jeg som er naiv som relativt ny bruker av sukker.no? Har jeg rett og slett strøket på en typisk test de mer erfarne brukerne klarer å unngå? Sitter uansett forvirra tilbake..

de som er seriøse og mener at felles interesser er det som betyr noe for oss > 60.fjellturer. Sykkel i Nordmarka og ellersl mye fysisk aktivitet

Jeg traff en på Sukker for et par år siden, og daten gikk bra! Vi begynte å treffes mer og mer og da oppdaget jeg at han var sta som et esel!;-) Burde han ha vært ærlig med det i profilteksten? Jeg ble jo på en måte ført litt bak lyset!?

Undres

Siste svar ma. 6 juli 2015 18:24 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym heltvanlig

Man kobles på looks, skriver en hyggelig melding, den blir lest.... og deretter intet. Hva er meningen lissom?

Arrrgh, hvorfor er det så mange damer så haker av for dette tullet? Personlig synes jeg dette er like tåpelig som enhver religiøs overbevisning, og synes det rett og slett det er en lite attraktiv egenskap. Mener at dette viser mangel på fornuft, refleksjon og logikk. Noen vil kanskje med dette påstå at det er derimot jeg som tenker snevert og er lite reflektert, men men...

Hva er det beste en mann kan gjøre for deg, kvinnen ?

Jeg og en venninne skal ut en tur på lørdag og ønsker å dra et sted hvor folk mingler litt og snakker med andre enn de de dro ut med. Finnes det slike steder i Oslo?

Når man tar pause fra sukker med å "deaktivere" profilen sin, så får man flere timers ventetid/karantenetid når man "aktiverer" den igjen -
og det er ikke mulig å spore profiler man har sett på/som ser på sin.

Noen som opplever det samme, og vet evt. hvorfor man straffes på denne måten?

Hilsen Growl!

Jeg vet det har vært nevnt utallige ganger før. Skulle ønske alle kunne datere bildene sine. Mange bilder vet jeg er veldig gamle fordi jeg har vært her i flere perioder. Ikke uvanlig å se igjen 4-5 år gamle bilder. Den brutale sannhet er at man ser 4-5år eldre ut nå! Uansett hva bestevenninner og kamerater sier.

Har du planer , fortell

Er det å jobbe offshore-turnus på 4/4 uker ett minus for dere jenter?

Eg er lei av alle som ikkje svarer korfor er dei her då.Har skreve til mange men ikkje svar.Føle at dette er ikkje seriøst i det heile tatt

Hva er det ?

har gjort en sjekk av min person og fått relasjonforbindelse på beste måte med flg preferanser:

Yrke: flyvertinne
Alder. 34-44
Høyde: 163-174
Hårfarge lys / mørk
Nasjonalitet: ingen betydning

Spennende...! Finnes du på sukker...?

Er det noe for deg , kunne du tenkt deg å gifte deg igjen eller har du nå lært og aldri mer igjen ?

Hevdelse

Siste svar lø. 4 juli 2015 01:24 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Kravstor

Jeg møtte en jente her inne for et par år siden. Hun hadde rødt blad på hevdelse med meg. Husker jeg nevnte det, men hun sa at det ikke bare var meg det var noe feil med. Absolutt alle hadde rødt blad på hevdelse med henne. Jeg burde nok stusset mer over dette, men forsto ikke fullt ut konsekvensene før jeg satt i garnet!
Hvordan forteller man en person at det kanskje ikke er alle andre det er noe galt med men........?

Denne artikkelen traff meg, og jeg ønsker å dele den med dere... før jeg snart logger av Sukker, Tinder og Happn for godt for å lete etter "true connection", altså den ekte, nære forbindelsen som oppstår mellom mennesker over tid, uten hastverk, og uten tanke på hvilke andre muligheter som kanskje dukker opp rundt neste sving.

"We want slowness. We want simplicity. We want a life that does not need the validation of likes, favorites, comments, upvotes. We may not know yet that we want this, but we do. We want connection, true connection. We want a love that builds, not a love that gets discarded for the next hit".

http://thoughtcatalog.com/jamie-varon/2014/12/this-is-how-we-date-now/

Da er det fredag igjen ;) Nok en uke nærmer seg slutten ;)
Har snart hatt en uke ferie. Tar livet helt med ro ;)
Ønsker alle som leser dette en flott helg og en god sommer videre ;)

En svakhet ved søkemulighetene på sukker.no er at om man vil være spesifikk, så må man være alt for spesifikk. Om jeg for eksempel er interessert i folk med middels til høy interesse for naturfag, middels til høy leselyst og middels til lav reiselyst, for å velge kriterier helt tilfeldig ( ;) ), så er det åtte søk for å dekke alle.

Vet ikke hvordan folk faktisk bruker søkemulighetene, men kan ikke skjønne at en slik funksjonalitet skulle skade.

Hvorfor legger dere ut bilder av barna deres her inne?

Alle kvinner vet hva de vil, men de vet ikke alltid når de vil det.

Jeg har vært her inne i 2 uker, og det slår meg at Sukker må i denne teknologiens verden kunne forbedre forumet.

Forumet er en fin plass til å bli kjent med folk. Selv om det er mye spøk her så klarer man etter en stund å skille klinten fra hveten ut i fra smak. De fleipende her har sikkert mye fleip og humor ute blant familie og venner ogå, likedan med de som setter andre kommunikasjonsteknikker først. Uansett vil dette bli en flott hjelpemiddel til å bli bedre kjent med folk.

Sukker må gjøre det lettere for brukerne ved å:
- redigeringsmuligheter. Det et et must i ethvert forum.
- gjøre det mulig å få tilbakemelding når noen svarer på egne innlegg når de bruker @.
- dele forumet inn i interessefelt sånn at komikere, de som liker å diskutere, klagerne osv. kan møtes på egne arenaer.
- gjøre det mulig å sette en i kontakt med de som bruker pseudonym når man finner noen likandes der uten å outsource dem.

Hva mener dere? Har dere noe forslag?

I dag kan man søke profiler basert på fylke eller antallet kilometer fra hvor en selv bor.

Men, siden svært mange ikke har tegnet inn på kartet hvor de bor er den siste tilnærmet verdiløs.

Kan dere innføre et mellomnivå som folk må fylle inn (f.eks Lofoten, Salten, Jæren, Nordmøre osv.)
Nordland er 781 km fra sør til nord og jeg vil gjerne søke i et mindre geografisk område enn fylke. Er hyggelig for dere som kan ta trikken i Oslo, men her er funksjonen nesten ubrukelig

Har vært her ei lita stund nå og opplever at det ikke er den helt store forskjellen fra facebook, bortsett fra at her trenger en ikke være venner.

Min opplevelse av sukker så langt er at damene (jeg er mann så slikt er mitt perspektiv) stort sett sitter i ro og overser, i påvente av at Johnny Depp, Brad Pitt eller George Glooney skal melde seg inn her.

Min erfaring med mennesker, av begge kjønn, "fra virkeligheten" derimot er en ganske annen. Der setter folk pris på kommunikasjon uten at det skal være et krav at det har potentialle til å bli den store kjærligheten. De fleste jeg vet om som har funnet seg kjæreste i den store verden har òg gjerne endt opp med en de i utgangspunktet ikke falt pladask for, før de ble nærmere kjent.

Spørsmålet mitt, som selvfølgelig er rent retorisk, er: har folk her inne glemt at man må bli kjent med folk for å finne ut om man liker de og at man gjerne må bli kjent med flere før en finner kjærligheten?

Bakgrunnen for det retoriske spørsmålet er selvfølgelig den totalt fraværende traffiken på profilen min, både når det gjelder besøk, interesse og meldinger.

Nettdating forundrer meg stort, og for å være ærlig skuffer det meg ganske mye. Har nettsamfunnet gjort mannfolk late og damer naive?

Jeg har etter hvert snakket med noen her inne, og når man har funnet tonene med noen gjennom samtale er det neste skrittet å møtes for å si hei, å se om det er mulig å finne noen kjemi der. Mine erfaringer så langt er blandet. Noen ganger "feiger" de rett og slett ut, har masse unnskyldninger om at det ikke passer. Hvorfor da spørre i utgangspunktet? Er det bare for å se hvor mange man kan få interessert? Så har du de som vil komme på hjemme besøk. Hva pokker er det for noe? Er virkelig Norges damer så naive, at de tar med seg noen hjem som man har snakket med noen timer på nett, eller nettopp møtt? Hva om vedkommende er en helt annen enn han utgir seg for?

Jeg får litt følelse av at menn er redd for å ende opp med regninga. Hva med å invitere på en gå tur da? Ta med et rutete teppe , to plastikk champagne glass og en halvliter champagnebrus og vær litt galant. Er man bare her for å finne seg et "one night" stand, og tenker det er enklere å gjøre på nett, enn på byen eller andre steder ?

Finnes det ikke galante romantiske Menn som vet hvordan en dame skal behandles lenger ???

Ordet ringer i mine ører. Hvem driver med prokrastinering, og når?

Jeg har en illsint symaskin fra 1968, som ikke liker at jeg prokrastinerer. Jeg synes det er kjedelig å sy (reparere) og setter opp maskinen, med tråder og kobler til kontakten.. men så finner jeg på noe annet. Da begynner den gærningen å sy av seg selv! Mens røykskyen står ut fra motoren. Som en drage! Dette har ingenting med overledning eller annet å gjøre, sånt tror jeg ikke på. Det er først når jeg setter meg ned og syr med den at den oppfører seg normalt, og gjør som den skal.
Prokrastinering er rett og slett farlig.

Eg-du,kan bli hot..
Tørr du ta kontakt nå?

Er langt jevnere enn på alle konkurrerende sider vi vet om. Ligger på ca 5% flere menn enn kvinner, mens vanlig er over dobbelt så mange menn som kvinner. Tanken om at begrenset respons skyldes at det er for få damer på sukker er så langt fra virkeligheten som man kan komme. En overvekt på kun 5% betyr selvfølgelig at man ville få ørlite mindre respons, men det er tydeligvis ikke en 5% det klages på. Det virker som om svarene uteblir. Da må man se på egen profil. Sukker kommer snart med en tjeneste for å hjelpe til litt der :-)

Da har eg malt, skrudd, vaska, polert, rydda, grilla og sola meg heile helga. Endelig er båten ferdig og komt seg på sjøen, og terrassen ferdigsnikra (med god hjelp).

Så eg er så lykkelig at eg måtte sei det her, og håper alle her har hatt ei strålandes helg :) Kva har dykk funne på? :)

Hvor lenge varer et langvarig forhold liksom ? Jeg får kramper i magen når jeg leser profiler som ønsker et langvarig forhold .Det virker litt krampaktig , nå har jeg bestemt å finne et langvarig forhold .Kan man bestemme seg på forhånd , går det annet ?

Foretrekker profiler med "flørt som kan utvikles "

I dag...?
Spmtegn fordi jeg har mistet telingen! Og her på berget er det som skaper overskrifter; hvor langt kan PST gå? Hva er det vi her hjemme ikke skjønner med verden? Hvorfor tror vi at denne tarmen mot Atlanteren (som fører rett i fanget på Russerens nordflåte) er et fredens paradis? I disse dager skal vi ikke lengre enn til sydspissen av Europa før vi finner ustabile stater! Den kalde krigen er udiskutabelt tilbake, terroren fra radikale islamister har aldri vært større! Forskjellen på bevæpnet politi og ikke, kan potensielt utgjøre 100-talla menneskeliv, og her sitter vi å later som om dette ikke angår oss? For første gang siden dette og forrige århundre går verdens væpnede konflikter frem! Og vi diskuterer rammene for PST!? E-tjenesten? Forsvaret? Hva er det Regjeringspartiet FRP ikke skjønner med dette - alt de gjør er å innføre flere bompengefinansierte samfertselsprosjekter! Justis- og beredskapsministeren feiler på alle områder, departementet som skal håndtere dette feiler på alt - et FRP-ledet departement! Er dette svik?

Det er ikke negativ at være lidt erfaren i at date

Hei.

Etter 6 måneder på sukker har jeg gjort meg opp noen tanker rundt de jentene jeg har møtt. De jentene jeg har hatt gleden av å møte har alle hatt tilsvarende interesser som meg selv og matchtallet har vært veldig høyt, fra 95 til 98.

Alle møtene har gått veldig bra, (noe flere av jentene også har gitt uttrykk for) det har vært mye å snakke om, ingen pinlig stillhet og kjemien har vært til stede. Allikevel har det ikke blitt noen ny date, sliter litt med å skjønne hvorfor man ikke får en ny date når alt virker til å gå bra.

For meg så virker det som at noen aldri blir helt fornøyd, for noen uker siden så fikk jeg følgende tilbakemelding fra ei jeg var på date med:

Fra en skala fra 0 til 10 så gir jeg deg 8.5 - alstå ikke helt perfekt så da velger jeg heller å lete videre..

Er det flere som har de samme erfaringene, eller har jeg bare vært veldig uheldig å møtt 'feil' jenter gang på gang mon tro?

profilbilde

Siste svar sø. 28 juni 2015 14:08 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym værærlig

Hva oppnår dere som har profilbilde av en kjendis med dette egentlig???