Sukkerforum

Er jeg den eneste som sitter hjemme på denne stormfulle kvelden? :) Det var liksom så dødt her inne :p

Jeg holder egentlig på med en skoleoppgave, men i kjent stil havner jeg her når jeg bør konsentrere meg om studie ;)

Det finnes ganske mange menn her inne som tenner på frodige damer med store pupper og stor rumpe. Mange tenner på modne damer også ( menn i slutten av 30 åra og oppover) De sier det er mye bedre sex med modne damer fordi de er tryggere på hva de vil ha og flinkere til å sifra hva som fungerer for dem.
MEN, når det kommer til kjærestematerialet er det helt andre krav.
DA skal dama være slank og ung ( gjerne ned mot 25år for de rundt 40)

Da lurer jeg på om de ikke skjønner hvorfor de er single disse mennene?
Er det så vanskelig å tørre å gå for det som du liker/tenner på i dette samfunnet? Hvorfor ellers går de etter damer de ikke tenner på om det ikke er for at de er redd for hva andre sier om den man er kjæreste med??

ut på byen i kveld

Ingen svar
(kvinne 56 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Ut på byen i kveld......BODØ,?

Det evige spørsmålet vi kvinner spør oss selv... og hverandre om...hva liker menn best...

En bruker gikk inn på en nettside der han automatidsk eller ikke hadde fått koblet sin facebookprofil til nettsidens innhold. Brukeren vet ikke hvordan det skjedde.
På samme siden ble det vist en Google-banner fra diverse nettsteder, deriblant Sukker. Det som var spesielt var at rett under denne, slik at man kunne tro at det hørte sammen, kom det opp facebookbilder koblet til brukeren av siden. Dette er trolig vært et sleipt markedsføringstriks. Bildene han så var altså ikke koblet til de automatiske bannerene fra Google som ble vist rett over, og som da tilfeldigvis viste Sukker.
Hvis man hang med på den. Ille at det skal bli så mye triks og fanteri :-/

Selv om flere andre datingtjenester bruker bilder fra brukermassen på tjenestene til reklamering, er dette noe Sukker ikke gjør. Det er ikke god skikk, og Sukker er veldig opptatt av å holde den absolutt høyeste etiske standarden av samtlige datingtjenester. Ha en fin kveld :-)

Hei. Jeg er da en gutt på 21 år fra Oslo som har ett problem. Hver eneste gang jeg møter og holder på med en ny jente, så dør følelsene før jeg merker det. Jeg klarer ikke å slutte å tenke på at det finnes en bedre, penere, smartere, herligere, etc. det ute som jeg ennå kan møte.
Hva om jeg velger feil, hva om jeg kommer til å angre på at jeg valgte den jenta og ikke den jenta?
Hadde en god kjæreste som det ble slutt med før jeg begynte å tenke som dette, en ordentlig hjerteknusende hendelse.
Er det noen som har noen tips?
Noen råd om hvordan jeg kan få det lettere?

Ja, jeg innrømmer det, jeg sendte melding til 11 damer på søndag (tilpasset melding til alle, så føler den var ganske bra).

Jeg ser at de fleste har lest meldingen. Men det som er rart er at 4 av de plutselig har forsvunnet fra sukker (bruker er ikke aktiv lenger).

Jeg trodde at de hadde blokkert meg, men fikk en kamerat til å søke på brukernavnene, og de fantes ikke. Er dette tilfeldig, eller er det noen som skjønner hva som har skjedd? (Det var ikke falske brukerprofiler, for hun ene vet jeg sånn halvveis hvem er).

Er heldig av meg og får første meldinger fra noen jenter, og de fleste tilfeller er ikke min smak utseende messing og annet.
hvilken måte kan man enklest si at man ikke er interessert uten å skuffe/såre noen?

Gratulerer Elvis Presley med sin 80års dag i dag.

Lenge leve kongen av rock and roll!

Hei er du her Bergen

Ingen svar
(kvinne 54 år fra Hordaland) Privat melding

Noen ifra Bergen her. 50 pluss. Gå en tur.

Hvorfor sender ikke sukker damene meldinger?. selv ikke etter at man har begynt å få litt kontakt så skjer det nesten aldri at damer sender melding med spørsmål og eventuelt en go natt melding og lignende.
Damene er er flinke til å svare på spørsmål, men ikke flinke til å komme på spørsmål eller ta en samtale i en ny retting.

Er nesten alle damer her bare på jakt etter å bli varta opp, trenger dem bare en bekreftelse på at de kan få seg mannfolk hvis de vill?

Damer som ikke gidder å vise litt interesse og tar litt innsats i å bli bedre kjent. Dem mister jeg respekt å interesse for.

Kort sagt bare hunder liker å løpe etter kvinnfolk, mannfolk forventer gjensidig interesse til å bli bedre kjent.

Hva tenker dere menn om damer som har tilfeldig sex? Før så ble man ofte stemplet som "løs" hvis man gjorde det. Jeg liker å ha sex, og hvis jeg møter en jeg tenner på...hvorfor skal man ikke da benytte seg av det?
Er det fortsatt bare menn som slipper unna med tilfeldig sex?

Vi hører mange som ønsker at matchkortene skal komme ut tidligere. Greia er den at vi må ha alle inne på festen før vi kan kjøre matchingen. Klokken er da ca 21.40 og det tar tid å printe så mange kort. Noen ganger er vi ferdig ca 22.40, men denne gangen blir det en stor fest og vi klarer ikke før 23. Men kvelden er vel relativt ung fortsatt da, så vi håper det går bra. Husk også at man kan se den matchlisten over de som har ankommet i Sukkerappen.

Det blir en av våre beste fester dette her! :-)

Jeg har vært medlem på sukker i et par måneder, og begynner å lure på om jeg i det hele tatt skjønner greia her. Dette er min aller første erfaring med nettet, og jeg er litt "redd" for å begynne å date, så jeg har ennå ikke vært på noen date.

Jeg er en vanlig kvinne i 40-årene, ikke veldig pen men normalt søt. Jeg har vel fått noen førstemeldinger, også fra kjekke menn som definitivt har potensiale. Og så har vi skrevet litt sammen. "Problemet" mitt er at jeg ikke skjønner hvordan en date skal kunne gi meg de svarene jeg er ute etter. Jeg leter jo ikke etter Mr Perfect, men etter den mannen jeg forelsker meg i. Forelskelse er en følelse som kan treffe plutselig, om tre måneder eller om ett år. Og om det ikke treffer plutselig, hva gjør man da? Går videre til neste på listen? Skal jeg feks. date alle sammen i påvente av å falle for en av dem? Det blir jo nesten som "The Bachelorette" eller "Jakten på kjærligheten". Det føles ikke fair mot noen, ei heller mot meg selv. I det virkelige liv kan jeg falle for menn som ikke er min type utseendemessig, fordi de har andre kvaliteter. Men på nett lukes disse bort, og man står igjen med dem som passer profilmessig, men ikke gir sommerfugler.
Dere som har knekt koden: Hva er cluet? Hvordan finne ut om en date blir én date, eller en partner for livet? Forelskelse ved første kaffekopp?

Til damene

Siste svar on. 7 jan. 2015 21:00 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Stor Hauk

Jeg har sett noen av dere har når jeg har vært innom nå i 2-3 år. Dere er ennå singel og på leting. Hva er greia da med å ikke svare og ha så forbanna høye krav? Dere kan tro at dere ikke har det men jeg blir så forbanna når dere tror dere er bedre enn andre eller ikke gir en stakkars sjansen. Dere får ta å skjerpe dere synes jeg!!

Blokkering

Siste svar ti. 6 jan. 2015 22:43 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Katinka

Jeg ønsker å se flere av mine matcher på lista. For å få tilgang til det må jeg ty til noe så drastisk som å blokkere "uskyldige", eller finnes det andre løsninger for å se a l l e?

Vært på date 5 ganger, og han er aktiv fremdeles her inne. Er det vanlig og greit? Eller er jeg på jordet.? tenker at han holder døra på gløtt.

Skrivefeil

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Er det bare jeg som er for kravstor, eller er det flere som synes skrivefeil ikke er tiltrekkende?

Med det menes for eksempel;
- Feil bruk av doble konsonanter.
- Forskjellen mellom og/å.
- Tegnsetting.
- Preposisjoner.
o.s.v..

Mener ikke at man må være Knut Hamsun eller Amalie Skram for å skrive noe på profilen, på forumet, etc.
Det er allikevel de enkleste ting som kan få det man skriver til å henge sammen.

- og til dyslektikerne;
Nei, 80% av befolkningen har ikke dysleksi! :)

Er det flere her inne som opplever at mottaker av en melding du har sendt kan ha vært pålogget flere ganger over en periode, men meldingen din blir fortsatt ikke vist som "lest" (altså markert grønn)? Jeg har opplevd dette flere ganger, selv om jeg vet sikkert at motparten ønsker å lese meldingen min, og lurer på hva dette kommer av...

ingen som er ute etter sex?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Bzzzz

kjedelig når ingen skriver til meg evjcflogvøøfrblbgsxydkrldødbs

Jeg lurer på hvorfor menn i femtiårene søker damer som er 10 til 15 år yngre enn seg selv og menn i 30- 40årene foretrekker damer i femtiårene, snakker av erfaring, fått mange henvendelser fra yngre menn i det siste......

Hvor langt er det da? :-)
Bor selv midt i landet og er ikke flyttbar, så da ser jeg jo at mulighetene begrenser seg kraftig i håp om å finne kjærligheten ;-)

Hei :-) og godt nyttår til alle sammen!!!!

Snart er det Sukkerfest og jeg er nysgjerrig på å høre om deres erfaringer fra tidligere sukkerfester. Det er jo så mange single samlet i samme lokale, spennende. Og hvordan fungerer matchkortene etter deres erfaring?! Går folk rundt og prater man med mange eller blir man ofte stående på samme plass og prate litt tilfeldig med dem som er rundt der og da... Kan ikke dere fortelle litt :-) .

På utkikk etter nye bekjente i Oslo

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Oslo24

Hei!
Jeg er en gutt på 24 år som er på utkikk etter nye bekjente i Oslo!
Flyttet hit for en stund tilbake, men har som regel holdt meg til den samme venne kretsen jeg har hatt en stund, så nå er jeg på utkikk etter nye fjes!
Det har ingenting å si om du er gutt eller jente, eller om du er 18 eller 40 år! Så lenge vi ender opp med å gjøre noe artig, så er det det viktigste ;)
Av interesser så pleier jeg å trene 3 ganger i uken, liker å se på film / kino, ta en pils på byen, dra på ski i marka.
Er egentlig med på det meste så lenge det er med artig selskap :).

Håper det er noen som er interesserte!

Litt inspirert av trådene om blondiner og latino-damer, trente vs utrente menn: Hvordan ser drømmedamen/-mannen ut da?

Hårfarge-/lengde:
Høyde (i forhold til deg selv):
Alder (i forhold til deg selv):
Kroppstype:
Etnisitet (hvis viktig):
Annet (feks. tatovering, piercing, spesiell klesstil):

Jada, dette er bare skravling for å holde litt liv i forumet ;)

Hvorfor spør så mange menn om hvor lenge jeg har vært singel?
Er ikke det et litt personlig spørsmål da? Har det noe å si?
Kjenner jeg blir litt usikker når jeg får det spørsmålet.

Hvor viktig er det for dere? Eller hva svarer dere?

C2C konserten i Oslo

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym luring89

Hei, er det noken som skal på C2C konserten siste helga i februar?

Har hatt en lengre diskusjon med min datter om hva som er feminine klær. Hun mener bestemt at shorts med tights under er feminint, mens jeg ikke klarer tanken på å kle meg slik. Føler meg mye mer som en jente i skjørt og kjoler som jeg elsker å gå i. Er det kanskje sånn at noe er feminint når en er under 25 og noen annet er feminint når en blir eldre? Dette lurer jeg på, så spør mine medsøstre og dere gutter her på forum, Hva er feminine klær for deg? Kjør debatt......

Apropos kjemi...
Jeg har en venn jeg har hatt kontakt med nå i over to år, men vi møttes først i sommer.. Jeg grudde veldig til det egentlig da jeg var redd den gode kjemien var bare på nett (erfaringsmessig).
Vi møttes og du verden for en kjemi, men dessverre bare som venner..
Jeg ble veldig raskt betatt av denne mannen da vi fikk kontakt for over to år siden. Jeg var helt sikker på at jeg hadde truffet mannen jeg ville tilbringe resten av mitt liv med, men etter en lang stund fikk jeg beskjeden om at vi nok aldri kom til å bli noe mer enn venner, hvorpå jeg jobbet hardt for å glemme han på den måten...
Jeg klarte det ganske bra, men gruvde meg som sagt til å møte han samtidig som jeg gledet meg.. Jeg gledet meg veldig til å møte han, for jeg tenkte at ved dette møtet, som kun skulle være som venner, ville jeg bli helt ferdig med han..
Men neida... vi hadde noen hærlige timer sammen og jeg var vel mer forelsket og betatt enn noen gang...
All kjemi som var på nett var der og øyekontakt og kontakt ellers var bare helt magisk.. Men dessverre fant ikke han samme følelser for meg så vi forblir bare gode venner ...
Noe jeg er inneforstått med og har vel kommet over han igjen på den måten.. Selv om jeg kjenner stor glede med samtalene med han den dag i dag...
Vi har jevnlig kontakt fortsatt, men har ikke møttes igjen da...
Dette kan være litt fordi vi bor en del mil fra hverandre og litt fordi vi bare er venner...

Dette er min lille (sorgfulle) solskinnshistorie om en forelskelse som ikke ble gjengjeldt, men et vennskap som fortsatt består og nok vil gjøre det i mange år fremover..

Leser her at flere skriver at det er umulig å vite om man har kjemi etter chat, melding osv.. synes dere virkelig det gjelder tlf samtaler også?
Er ikke hyggelige timelange tlf samtaler tegn på at kjemien er god? Synes det høres så rart ut..

Til de som ikke har bilde og til dere som kun er ute etter sex.... Ingen vits å sende meldinger. De kommer ikke til å bli besvart.
Jeg er heller ikke interessert veldig unge menn - selv om dere tror dere kan gi meg "akkurat" hva jeg trenger ;-)
Til de som synes at profilen min er for enkel - og det gjenspeiler meg , ja - kanskje det, men det gjør ikke noe - det er ikke deg/dere jeg leter etter.
Til dere som kommer med spydigheter fordi jeg ikke ønsker kontakt - verden er urettferdig - og avvisning på en "hyggelig" måte er ikke lett...
Til de som "bytter" profiler og prøver å "sette meg fast" eller oppretter "nye" profiler etter at man har takket nei - og til slutt blokkert.... Hva er vitsen?

Kan man ikke bare godta at alle kan ikke like alle?
Og er man nødt for å taste for "veldedighet" ?
Blir litt fortvila - man ønsker ikke å såre, men skal dette ha en mening - må jeg bruke tid på de jeg virkelig ønsker å bli kjent med :-)

Godt nyttår folkens... :)

Godt nyttår og gode helsinga!

Ingen svar
(mann 30 år fra Sogn og Fjordane) Privat melding

Håper alle på sukker har ein god start på nyåret. Og har mykje lykke og glede i 2015.

Min lovnad til nyåret er at eg tørr å reise litt meir rundt for å møte folk som eg blir kjent med på sukker.

Kose dokke, og føler dokke eg burde bli kjent med deg. Så berre send et brev ;)

nyttårsforsett

Siste svar to. 1 jan. 2015 01:47 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym trønder27

Hei

Noen her som har noen nyttårsforsett for 2015?

Selv har jeg ett. Jeg skal utfordre meg selv mye mere. Komme ut av komfortsonen mer enn tidligere. Kansje det blir en date til og med. ;)

Eg har prøvd ut nettdating i 4 år nå ikke fått noe respons i det hele tatt hatt samtaler med 10 stk og 0 dating eg har prøvd ut dei fleste dating sider men ingen ting.. Eg gir faktisk opp så får naturen gå sin gang

Jeg har ingen planer på nyttårsaften, og kunne tenkt meg og finne på noe med noen andre jenter. Er det noen andre single jenter der ute fra Trondheim som vil bli med ut på byen eller noe? :)

Klem jente på 28 :)

Jaha...hva er poenget?
Kommer ikke svar lell... :-)

På den korte tiden jeg har vært her inne, så har jeg fått noen førstemeldinger. Det som forundrer meg en del er den elendige kvaliteten på meldingene. Jeg skjønner rett og slett ikke om senderen egentlig ønsker svar.

Noen skriver:
- Du er pen
Jeg svarer:
- Takk :)

Noen skriver:
- Fint smil :)
Jeg svarer:
- Takk :)

Noen skriver:
- Hei!
Jeg svarer:
- Hei!

Noen sender sånne standardkompliment (Du er søt), for deretter å blokkere meg... WHY? Hva er poenget med det da?
Noen sender lange meldinger med presentasjon av seg selv. Altså, den teksten som egentlig burde ha stått i deres egen tomme profil. Meldingen bærer preg av å være kopiert og sendt til mange i samme versjon.

Poenget er...de aller fleste førstemeldinger er jo av en art som ikke innbyr til videre kommunikasjon. Dersom man gjør dette fordi man vanligvis ikke får svar, så er kanskje dette grunnen. Når det er sagt, så svarer jeg alle. Men jeg synes rett og slett at det er litt meningsløst å svare en som bare skriver "Du er pen".
Gutter, skjerp dere ;) Eller er dere bare litt raus med komplimentene nå som det er jul og greier :)

Nå må dere fra vestkanten slutte å syte om at andre dømmer dere og at vi som ikke er fra vestkanten er misunnelige. Dere er akkurat like klysete, bortskjemte og selvhøytidelige som jeg alltid har visst dere er.

Så fordommer fordummer ikke!

Hvorfor er det slik at "alle" menn her inne ønsker kontakt med yngre damer (enn dem selv)? Menn søker mange år nedover og kanskje to år oppover. Mitt inntrykk er at damene kanskje har like mange år opp og ned, men nå ser jeg ikke på damene her inne, så det er mulig at jeg tar feil.

Rent biologisk bør jo menn søke eldre damer. Damer er seksuelt på høyden i 40-årene, menn i 20-årene. Damer lever lenger osv osv.

Hva mener dere? Og til gutta: Hvorfor vil dere ha så mye yngre kjærester?

Jeg har ingen planer på nyttårsaften i år og istedet for å sitte hjemme med barna har jeg lyst til å hjelpe noen.
Er det noe i Tønsberg området som vet om noen som trenger hjelp i morgen? Røde Kors, Frelsesarmeen osv?
Tenker at det kan være en bra erfaring for mine noe bortskjemte barn og få hjelpe de som ikke har det så godt som oss.

Hvordan er det med dere? Er det helt uproblematisk å fortelle venner/kollegaer etc. at man søker på nett?

Og dersom man finner noen: Er det flaut å si at man møttes på Sukker?

Pratet med flere menn som jeg kjenner her på sukker. Og for oss, så virker det som om at damene velger de som er veltrent framfor de som er utrent. At profil- og albumsbilder teller så mye mer enn personligheten (nei, sier ikke at alle veltrente menn har dårlig personlighet :p ).

Hva mener dere jenter?

nå er jeg spent?:)

Hei, folk tenker sikkert at jeg er domminerende når jeg stiller dette spørsmålet, men jeg er ikke den som må bestemme og sånn.

Jeg lurer på om det er normalt å like kvinner uten muskler? Jeg blir mye mer omsorgsfull beskyttende og hjelpsom, og blir tiltrukket av det.

Hvorfor er de så gørr kjedelige? Det er som om all livsgnist er sugd ut av deres legeme. Tørre, kjedelige, snerpete, humør -og humorløse. Satt seg i en fantasiløs "way of life" som er så ufattelig monoton og statisk...typisk for blond 40+...hvorfor?

Badboys

Siste svar ti. 30 des. 2014 02:00 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Statistisk

Det er så mye snakk om badboys her, har aldri hørt det ordet nevnt så ofte noe annet sted. Så kom med noen definisjoner da..? Referanser fra film/tv/et-eller-annet? Så kan jeg gå i meg selv og finne ut om det er en badboy jeg egentlig vil ha;)

Hva er dine beste og verste åpningsreplikker på date eller når du tilfeldig har møt noen, IRL eller på nett. Her er mine:

DE BESTE
1: På bar
”Jeg blir forfulgt av en dame jeg ikke er interessert i, kan jeg stå her og prate med deg en stund og se om hun gir opp og går?”
(ha ha, sjarmør og smartass, han pekte på den vakreste dama i lokalet, som viste seg å være internasjonal toppmodell for ti år siden, historien var selvsagt bare tull, men han klarte å snakke seg ut av det med stor humor)

2: På kaffebar
”Hva er den aller mest sjarmerende åpningsreplikken en mann kan fremføre for deg på en kaffebar?”
(supersjarmis spurte, jeg var solgt og delte tips villig vekk)

3: på t-banen
”På fisketur du også?”
(Vi reiste oss for å gå av på MAKRELLBEKKEN stasjon begge to. Herregud, så billig – men morsomt også, og en skikkelig pick-up line:-) som var lett å følge opp)

Resultat: ble kjæreste med alle tre. Sjarm og humor med en twist er en vinner for meg.

DE VERSTE
1: På kafe
Vi to ville fått veldig vakre barn sammen (uæh, flykt!)

2: På restaurant, date 2
Hvem er du EGENTLIG? (åh nei, stønn!)

3: På bar, rett før stengetid
Hjæm te dæ eller hjæm te mæ, hø hø? (oh my, hvor er nødutgangen?)

Resultat: Aldri sett noen av dem siden:-)