Sukkerforum

Jeg lurer fremdeles på hva som ville vært den ultimate første date, så hva ville vært din? Og har du vært på den allerede, kanskje? ;)

Ser at det er flere jenter i bunad og det e så magisk. Ja takk :-)

Hva sier dere andre gutter eller jenter?

Jeg har liten familie - positivt / negativt ?

Åssen ligger vi egentlig ann på markedet?
Er det et skremsel å ha barn fra før? Ønsker meninger fra begge kjønn :-)

Altså, jeg blir helt oppgitt.... Er det virkelig nødvendig?? I alle aldere, tror dere at dere blir noe kjekkere av den grunn eller hva er greia??
Dropp det... Det alene gjør at jeg styrer unna deg. Smil isteden!

Hva tenker dere rundt dette, har dere lett for å sjekke online listen å sende meldinger til de som er online for å forhåpentligvis få ett svar ett svar fort eller bruker dere mer søke funksjonen? :)

Jeg har vært litt av og på på sukker i litt over ett år. Jeg har da sendt meldinger mange måneder siden til enkelte jeg mente jeg hadde noe (i blant mye) til felles med uten å få svar. Det er enkelte av disse som jeg ser fortsatt er her på sukker nesten ett år senere. Mitt spørsmål er som følger: Er det greit å sende en ny melding til en person du fortsatt mener du kan ha noe til felles med etter så lang tid, eller er det fortsatt sett på som å plage noen ved å sende meldinger etter å ha fått avslag?

Om jeg går ut på pub alene, ikke kjenner noen der, og setter meg ned og drikker øl uten å snakke med noen.
Ser jeg da ut som en idiot?
...
Jeg vil helt klart føle meg som en.
Minst 200,- i taxi hver veg, for å drikke noe jeg har i kjøleskapet :-D
Jeg kan jo være heldig å møte kjentfolk, men det vet man ikke.

Søndag.
Noen ganger den beste dagen i uka. Andre ganger ensomhetens dag.
For meg er den i dag delvis avslappende og delvis praktisk.

Jeg sov for lenge, spiste brunch ute i sol og deilig bris.
Deretter ble det litt klesvask og sånt, og så tok jeg fatt på innredningsprosjektet mitt.
Senere skal jeg rusle ned til sjøen for å bade. Det blir for meg årets første.

Ha en fin søndag! 🌞

Jeg får nesten inntrykk at det er umulig å bli kjent med en ordentlig fyr ute på byen på en lørdagskveld.
Stort sett desperate casus og dem som vill ha det litt gøy.

Hvor er dere? Hjemme alene med en flaske vin, en pose chips og TV-underholdning?
Føler seg nysgjerrig...

Hei.

Følg @shampoholt

Har forum folket hatt en god helg da, Skjedd noe spennende? :)

Si meg jenter , Hva er det med dere og kokos twist?

Virker på meg som det bare er jenter som spiser dette rælet.

Eller er det bare meg ?

Sukker er ett merkelig sted ......

Vært her en liten stund, får endel mail..Men det hele er som å bla i en katalog, når jeg har tid. Tar den fram når jeg kjeder meg. Svarer på mail halvhjertet..
Er det flere som har det slik ?

Hva vil det si å se normal ut? Jeg er usikker på mitt eget utseende, og når jeg spør venner får jeg beskjed om at du ser normal ut. Hva vil det si?

Er sex et privilegium kun for kjekke/ vakre og sosialt perfekte mennesker ?

Ordet er ditt........

Nettreff i Rogaland

Ingen svar
(mann 38 år fra Rogaland) Privat melding

Er det noen interesse for treff på Stavanger/Sandnes /Jæren?

Annonse.
Mann gis bort mot avhenting
Merk; renslig og til tider hyggelig.

Og sola skinner! Herlig !! Nyt nyt nyt folkens!

Etta James "At last":)
Tvi-tvi til alle, kanskje han eller hun dukker opp i helgen?

Er i Bergen siste helga i august-noken som er med på ein kaffidate?
Ikkje lett å få napp nei...
Fint om du har nokon av verdiane eg set pris på :-)

Er det noen i oslo som skal ut i kveld feks på 3 brødre ? så gi lyd....

Hva er det dummeste som du har hørt på en date?

Siden jeg ikke har så mange single venninner lenger, så må jeg gå alene på sukkerfesten 12. september og lurer på om noen har erfaringer med det. Drar jo aldri ut på byen alene...

Kommer man fort i prat med folk? Og hvordan er stemningen?

sola skinner, og jeg ønsker alle en riktig god helg:-)

Lei !

Siste svar fr. 14 aug. 2015 06:03 (176 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann 44

Hva er igrunn vitsen med å sende post til dere damer her inne ??
har vært her i 2 år og får KUN det samme svaret hvergang !!
Nei vi passer ikke sammen ! Er det så rart at norske menn henter koner fra utlandet når dere damer er blitt en smule for kravstore .....
nytter heller ikke å sende en kosli melding , det samme svaret dukker opp da og , Nei vi passer ikke sammen .....
Dette er trist !

Jeg kom til at jeg trenger en skikkelig sommerferie i år, så jeg har booket meg to uker et godt stykke lenger syd. Og siden jeg er singel, og vennene mine enten har andre planer eller ikke er aktuelle å reise på ferie med, så reiser jeg like godt alene. Følte heller ikke for å dra på sånn singelpakketur som er avertert over til høyre, liker å styre meg selv og jeg tror jeg er i litt feil aldersgruppe uansett (24). Jeg har også valgt et reisemål som er hverken typisk sydendestinasjon for nordmenn eller backpackerland(er ikke helt backpackertypen selv).

Det er et par ulemper med å skulle reise uten følge: for eksempel hvordan få solkrem på ryggen, og det å spise ute. Finnes det gode råd for å takle sånt som soloreisende? Jeg er ikke av de spesielt utadvendte heller, så jeg har ilagt meg selv en liten utfordring her...

Noen som ellers har synspunkter på det å reise mutters alene på ferie?

Hvorfor fungerer ikke sukkerchatten? Har vanlig Windows pc, men klikker på chatten men der stopper det? Er det noe sikkerhetsinnstillinger eller noe sånt?

Noen som har planer om noen Øl i Tønsberg ikveld? Er jo Lillelørdag Hehe :)

Kan man se på mennesker hva de stemmer? Siv Jensen sa noe tidligere at hun kunne se hvem som stemte rødt og hvem som stemte blått utfra hvordan folk gikk kledd, hva slags kroppsspråk de hadde osv.

Skulle ikke tro det var så enkelt eller?

Noen som skal ut i Haugesund i kveld?

Alta

Ingen svar
(mann 24 år fra Finnmark) Privat melding

Hei jeg ønsker å komme i kontakt med jenter fra alta her inne :)

Jeg lurte på om noen kunne svare meg på noe jeg opplevde på et av forumtrådene her for litt siden.
Jeg er ikke noe erfaren sukkerbruker og betalte for første gang for en måneds vip bruk kun for et par dager siden. I dag fant jeg forumet og på en av trådene ser en bruker som ser søt ut, så jeg trykker på bildet for å se mer av profilen. Da står det at brukeren har blokkert meg. Så vidt jeg vet, har jeg aldri besøkt denne profilen før og heller ikke sendt noen meldinger til denne personen.
Jeg sjekker på innstillinger om det finnes noe knapp som gjør at du kan blokkere alle som ønsker å se på profilen, en slags pauseknapp, men finner det ikke.
Er det noen her som har opplevd tilsvarende før? Eller finnes det personer her inne som blokkerer alle de ikke liker profilen til. Jeg er bare litt forvirret...

Du ser skånsom og trendy ut,jeg leter etter,,,
dett fikk jeg servert her en dag,jeg er såå lei av disse falske profilene..

-Noen mennesker er alltid pene, både på bilder og i virkeligheten, og kan være ganske kjedelige likevel. Eller de kan være både vakre og spennende.
-Det finnes mennesker som alltid er pene på bilder, men som ikke er like pene når man ser dem «live» eller snakker med dem. Det kan være noe med mimikk, kroppsholdning, stemme osv. som blir feil (i mine øyne)
-Det finnes personer man ikke synes er pene uansett…

Jeg kjenner/kjente også personer som sjelden er pene på bilder, men som er himmelsk vakker i virkeligheten. Personer som treffer deg som en tømmerstokk i magen, og du vet du er fortapt! Personer, som bare med sin tilstedeværelse, væremåte med sin mimikk, sitt smil og sin humor, stemme, sin måte å bevege seg på… sine rariteter og mangler, får det til å sitre i kroppen og får deg til å glede deg til neste dag… Uten å være pen på bilder.

-Hvor mange muligheter går vi glipp av her, på grunn av at vi kun ser bilder? Hvor mange blir feilkategorisert som aktuelle i vårt hode, fordi at de har et vakkert bilde? Hvor mange blir oversett fordi de ikke får fram sitt «vidunderlige jeg» på bilder?
-Det har hendt i det siste, at jeg har sett søte sjarmerende damer på butikken eller andre steder, og tenker: Hvordan hadde jeg sett på denne dama om jeg bare hadde et bilde? Svaret er ganske ofte at jeg hadde bladd videre.
-Utseendet er mere enn bildet kan vise. Og profilteksten kan bare vise et fragment av personligheten. Dette tror jeg gjør det vanskelig å finne den rette på dating-nettsteder. De fotogene får den meste av oppmerksomheten, og de som kanskje hadde kunne brakt meg ut av balanse blir oversett.

Dette med å være vakker er selvfølgelig subjektivt. De jeg synes er pene, trenger ikke være pene i andres øyne. Dessverre er det også sjelden gjensidig når man blir betatt av noen. Spesielt om man bare har bilder å forholde seg til. Eller kanskje bare ett.
Skal man finne seg noen på sukker.no eller lignende steder, må man tørre å ta den kaffekoppen, og heller risikere å bli skuffet og risikere å skuffe noen. Samtidig er Norge så langt, at det fort blir både vanskelig, tidkrevende og dyrt å drikke kaffe med alle man er nysgjerrig på.

Er det noen som har vært på flere kaffedater, og kan si noe om hva slags inntrykk de fikk ift. forventningene/illusjonene du hadde på forhånd?

Denne tråden, er nå klar til å bli heklet sammen ,av alle på sukker med og uten for mange kilo , de med og uten hår , begge kjønn i alle aldere

Start den som vil ,Personsjikane er ikke lov ......

Skal til Moldova om 2 uker, er det noen som har vært der og har noen gode reisetips om hva jeg burde får med meg???

Hva hører dere på nå?

http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw

Hallois! Dette ble litt langt men gjerne hold ut!

Jeg er en voksen men ung mann som er meget mildt rammet av CP. I praksis betyr det at høyrehånden min er litt... rar. Jeg har ikke full førlighet i den. Jeg klarer å åpne og lukke hånden, men ikke helt, og jeg er ganske stiv i håndleddet. Altså kan jeg virke litt "annerledes" når jeg håndhilser, spiser med kniv og gaffel hvis kjøttet er seigt, stokker kort osv. Dette påvirker høyrefoten min også men i mindre grad.

Det påvirker ikke min hverdag nevneverdig. Jeg har egen leilighet, har sertifikatet. Jeg går normalt, jeg sykler, jeg løper til og med en gang i blandt. Jeg lager mat, kutter løk, tømmer oppvaskmaskinen, setter sammen Ikea-møbler. Skrur på sykkelen. Jeg skriver faktisk til og med ganske kjapt på tastaturet. Har god utdanning, er i full jobb. Jeg har normal vennekrets. "Henger", spiller spill, går på kino, går ut osv. selv om dansegulvet ikke er min beste venn.

Utseendemessig ser jeg helt normal ut. Normal høyde, normal vekt. Dog er jeg ikke akkurat veltrent. Jeg har et ok ansikt, ingen talefeil. Hvis du ser nøye etter legger du merke til at høyrehånden min er litt mindre enn venstre. Og følger med så ser du at jeg gjerne setter fra meg ølboksen før jeg forsyner meg fra chipsskålen i stedet for å bare gjøre det med den andre hånden.

1) Jeg er vel helst på jakt etter en jente som er mellom 23 og 33 men vil gjerne høre fra så mange som mulig. Ville dere deitet en gutt/jente som meg? Og selv om vi hadde hatt det kjempefint sammen, kan det hende du var litt flau når du tok med meg på julebordet til jobben din eller sydenferie med et vennepar? Jeg setter pris på rå ærlighet, så fyr løs.

2) Burde jeg nevne dette på profilen min? Kanskje det til og med gir profilen min en liten "edge"? På en annen side tror jeg at overfladiske førsteinntrykk avgjør ganske selv om vi prøver å unngå det. Per i dag nevner jeg det ikke i profilen men jeg er litt redd for å lure folk. At noen møter meg men ender opp med å tenke "Hæ?" etter ti sekunder. Men jeg liker å se på det hele som et lite estetisk problem. Det er vel ikke slik at alle med dårlig ånde eller problemer med snorking nevner det heller??

Håper du har giddet og lese helt ned her :) Takk til alle som svarer.

Noen flere her som har meldt / skal melde seg på Sukkerfesten i Bogstadveien den 12. september....? I så fall - kan vi ikke møtes ett sted og ta noen øl før festen, sånn som vi gjorde forrige gang...? DET var jo full match som varte i lange tider, den kvelden også .....!

Må bare spørre her....
Fikk nettopp melding fra en mann som sa han syntes jeg så hyggelig ut. Men at han av prinsipp ikke skrev med kvinner som må ha frem vinglasset i første bilde. Han mente det var mange menn som reagerte negativt på det... Er det det altså???
For alt man vet har jeg jo Mozell i glasset ;-)

Looks

Siste svar ti. 11 aug. 2015 21:26 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym evigsingel

nå har jeg bladd i hele kveld og ikke fått en jævla match!

Er det noen som har noe tips til hvordan man skal få mer respons her inne eller har jeg rett og slett ikke sjans på dere damer? :)

Akkurat opplevd Aida på Arena di Verona. Herved anbefalt på det varmeste (i alle ordets betydninger, så husk vifte, sommerklær og nok vann).
Det var egentlig bare det jeg ville si.

Er det egentlig lov å være på sukker hvis du er diabetiker?

Jeg lurer på hvor mye man bør skrive i profilen. Har jeg skrevet for lite? Bør jeg la menn bli litt mer kjent med hvem jeg er gjennom profilteksten?

Solbrune kvinner med hvit singlet en varm sommerdag...

Når jeg ser på nye brukere akkurat nå ser jeg en rekke på 7 brukere fra Nordland hvor alle har brukernavn på <damenavn>_R, alle er 168 cm høye og tilnærmet identiske i matchtall og alder.

Jeg skal jo ikke utelukke at det er et ærlig, men ekstremt spesielt sammentreff, men helst tror jeg noen jukser litt :-)