Sukkerforum

Hva skriver man på første melding man vil sende til det andre kjønn for å få en kontakt?
Er det litt kjedelig med kun et, Hei..?

Noen som har sett denne? Det er fantastisk hvilke filmskatter som kommer fra Sverige. Sitat Annette Marandon: "Det er like greit å si det med en gang. Mitt liv som hund er en vidunderlig film; varm, sår og inderlig. Med underfundig humor formidler den savnet etter å bli elsket, å bli forstått og å finne sin plass i verden."

Men Marandon skrev også: "Mitt liv som hund mestrer balansegangen mellom klisjé og troverdighet." Denne setningen forstår jeg ikke. Jeg hevder filmen er Totalt bortenfor klisjé. Den lille filosofiske gutten er takknemlig for det meste, men føler seg skyldig sin mors død (tuberkolose) grunnet tideligere vanskeligheter i det grå barndomshjemmet ...Og til slutt skildres hans drøm om å bli elsket som den han er uavhengig av flinkhet og prestasjoner. Han heter Ingemar, og hans første kjæreste elsker ham til og med selv om det ikke er dénne Ingemar som har vunnet for Sverige i sportslige kamper ;-)

Flere som har sett filmen?

Dette er et tema som kanskje fremprovoserer noe aggresjon eller i allefall irritasjon hos noen.
Hvis en jente eller gutt (dame/mann), er i et fast forhold, et forhold du ikke har noen relasjoner til og derfor heller ikke vet noe om tilstanden til.
Som singel tredjepart opplever du en stor interesse for akkurat denne personen, og føler at alt stemmer: Kjemi, interesser, holdninger osv.
Er det da greit å ytre disse følelsene til den andre personen, i mål om å få en date?

Kjør debatt! :)

Jeg er nok i den samme situasjonen som en del vakre jenter. Jeg er kresen. Ingenting av det jeg får er liksom godt nok. Ikke det at jeg er så vakker. Men jeg er nok litt vakker. Trur eg. Så det er problemet.

Jeg føler at jeg savner en vakker og pen kjæreste. En jeg kan prate med og gå på tur sammen med. Men det er ikke så lett å finne det.

Når jeg først er fysisk tiltrekt av en dame så er jeg sjelden psykisk tiltrekt av en dame. Enten har hun et interessant ytre eller så har hun et interessant indre.

Så sånn er livet.

Jeg blir litt irritert på alle de vakre jentene som er så kresne. De burde kaste seg over meg. Det hadde vært hyggeligere. Men det skjer jo ikke.

Har dere det bra og opplever ekte livskvalitet? Hva i tilfelle dekker dine behov? Eller hva savner du ?

Sukker går tregt og jeg kommer ikke inn for å se i album her jeg sitter og suser rundt på forskjellige profiler.Flere med samme problem i kveld?

Eller er det bare noen som har bestemt at det ikke er min dag i dag?
:)

Nå kjenner jeg faktisk ingen single jenter som kan bli med en tur ut... alle har lyst til å være hjemme med familien (noe jeg har forståelse for) eller har barn på vei... Ikke så stort behov for å gå ut selv, men skjønt etterhvert at det er beste måten å møte noen på :) Noen i samme situasjon som blir med ut eller råd kansje? :) Jeg er ei helt vanlig, hyggelig jente på 34 og bor i Østfold :)

Lurer på vorfor so mange ikke tør og vise vem de er . De er veldig fin og se vem har skrivet noen mening, so man kan o danne seg em bilde af personen( kanskje lige so godt som matchen) her har man muligens o mulighet og blive kennt med noen man liker ikke sant, hober dete inslag motiver noen og vise vem de er. Hober med masse ikke anonyme svar på tråden min
Mvh pius

heihei,
Har en fantasi om å møte en eldre dame ( ikke for familie og giftemål )
Men for å ha et seksuelt forhold.
Hva tenker voksne damer om å treffen en i begynnelsen av 20 årene :-)?

Hei
jeg er helt ny på dette med nettdating, men jeg har funnet ei jente her inne og likte veldig godt hva som sto på profilen hennes og jeg hadde ganske høy match.
så jeg sendte en melding, men angret på hva jeg skrev rett etter den var sendt da jeg kom på noe mye bedre som jeg tror kunne fått i gang en samtale. (har ikke sendt en til enda)
det har nå gått tre dager og hun har ikke lest meldingen (hun har vert inne etter dette)
vil det være masete å sende en til. (den gode jeg tenkte ut etter jeg sendte den første)
noen jenter/damer som har et svar på dette?
på forhånd takk :)

Er det vanlig for jenter å ikke svare når man får et (gult) hjerte, eller hvordan tenker dere jenter rundt dette`? Er ikke et hjerte "bra nok", kreves det mer, må man måtte skrive en melding istedenfor`?

Noen som skal ut på Bergen by ikveld? :D

Gran Canaria

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Stril

Januar/Februar blir det en tur til Playa del ingles, andre som skal?

Hei, hei meg igjen :)

Har skrevet et innlegg her inne før vedr. kvinnen eldst i forhold... og fikk da så mange fine svar, som var til hjelp for meg... så jeg prøver meg igjen...

Lurer på om jeg er veldig "gammeldags" IGJEN i min tankegang og har lest litt for mange bøker som "han er ikke interessert", haha. Da jeg mener at det er mannen, som skal ta initiativ til møte osv. Og ja, jeg snakker fortsatt om han 30 åringen.... han har klart å okkupere hjerne min, for å si det sånn...

Greia er at vi har skrevet sammen her inne i nesten tre uker, skrevet masse og jeg var veldig klar i begynnelse til ham at jeg ikke var intr. i en mann på hans alder, underveis i samtalene har jeg skiftet mening, for jeg føler ettersom tiden har gått er ikke aldersforskjellen et tema lengre... noe jeg har sagt til ham + at vi begge har sagt at vi tenker mye på hverandre, liker hverandre, pratet om hvordan vi skal møtes (og der har jeg sagt til ham at jeg er en pingle... ikke svarer på andres meldinger pga. andre kommer til kort, osv. osv. bla. bla...

Og videre på greia nå er at han har slettet seg fra sukker etter en lang samtale torsdag, sendte meg kun fredag ettermiddag en melding her inne, med kun sitt telefon nummer. Jeg sendte han en kort melding til telefonen hans og han svarte, jeg svarte igjen...men vi har ikke "pratet" mer, HAHA det har kun gått 24 timer liksom, men jeg kjenner at jeg begynner å bli veldig utålmodig...

Regner med at dere oppegående folka her inne skjønner hva jeg lurer på...de andre kan se på starten av innlegget ;)

Hjelp @durr, @z, @ærligtalt og @powpowgutt, og selvfølgelig alle andre :)

Jeg vil oppfordre alle jenter og damer her til å virkelig kjenne etter om dere er klare for nettdating før dere begynner å flørte og skape forventninger hos gutten eller mannen. Å trekke seg rett før første date er faktisk respektløst og egoistisk hvis man i forkant har lagt opp til at man gleder seg til daten osv. Det er i alle fall umodent eller feigt.
For enkelte som rammes av dette kan dette være veldig vondt, men det er alltid skuffende og frustrerende for ALLE. Man er tross alt engasjert og seriøs når man oppriktig søker en kjæreste. Man blir litt mer sårbar i så mate. Å bli kuttet ut på den måten oppleves som en nedtur som i alle fall kan ødelegge en hel helg.

Hei! :)
Kan noen forklare meg hvorfor jeg ikke klarer å søke meg fram til de jentene jeg finner interessante på 'Looks'? Looks oppgir jo både fylket samt alderen til disse. Når jeg begrenser søket til aktuell aldersgruppe samt fylke, men ellers ingen andre ønsker så tenker jeg at da må de jo kunne spores opp. Men de dukker altså ikke opp.
Noen her med tips eller erfaringer om dette?

Send meg en melding, er klar for å snakke :) (sarah19)

Jeg har akkurat blitt fortalt av en voksen mann som har avslørt dere jenter. Mange av dere snuser bare rundt etter denne såkalte drømmeprinsen deres. Dere er ikke i stand til å gjøre et valgt, stille de rette spørsmål, engasjere dere og slippe et annet menneske inn på dere. Dere er ofte nyskilte eller nysingle og ønsker bare å måle deres attraktivitet. Dere i alderen 18-25 ønsker alt for ofte kun oppmerksomhet, bekreftelser og noen erfaringer. Tenk litt etter; Hvordan skal dere klare å komme så langt som å finne en kjæreste med deres fokus og måte å tenke på. Være realistiske og opparbeide en bedre selvinnsikt. Still krav til dere selv. Først da kan dere begynne å være her.

Sånn egentlig....
Og om man ikke har profilbilde, hvorfor ikke ha bilder av seg selv i album?

Å debattere under pseudonym kan jeg til en viss grad ha forståelse for til tider. Men å flørte uten å se hverandre er kanskje for mer "spesielt interesserte"?
Blir det ikke tungvint?

hei forum
I søkefunksjonen et det mulig å velge "liker meg". Noen som har peiling på hva det betyr? At noen har swipet deg til høyre i looks? At noen har match høyere enn 75? At noen har matchende sokker?
Ikke godt å si...
Hilsen gnerd

Noen sukkermenn som er med på å møtes i real life å sjekke damer sammen?

Hei, Har veldig lyst til å reise på en "storby-ferie" e.l nå før jul. Tenker å styre unna NY og London. Er det noen som har tips til bra steder i Spania eller Italia ?

Hva skjer med at noen kommenterer og dermed bringer opp, gamle tråder som er flere år gamle? Hvorfor ikke starte en.ny tråd med samme tema?

Hva legger dere i å sende et hjerte .. enten gult eller rødt?
Betyr det "tror-ikke-du-vil-like-meg-men-jeg-prøver-meg-allikevel” ?
Eller hiver dere ut garnet og se hva dere fanger? Andre bruk? :-) ja, jeg vet at ” 90% ikke svarer på hjerter og 90% ikke svarer på meldinger – men lar oss late som vi er ”realister med håp” :-)

Hva liker vi best jenter...en tøffing som tar oss med storm og vet hva han vil ;)...eller en god og varm mann som tøfler etter oss, og gjør som vi vil?

Lurer på hva som teller mest...en herlig personlighet eller et vakkert ytre? Og hvis du måtte velge...hva hadde du valgt?

Jeg tar meg i å titte på slike litt høye biler som jeg tror er firhjuls for tiden.

I da så jeg en jeg likte! Jeg snudde meg for å se merket. Porche.
Bummer...

Om noen har gode tips til en digg vinterbil som kommer seg opp overalt, og som er hakket under Porchen prismessig - gi meg et tips da vel? :-)

For å spinne litt videre på denne tråden...og provosere litt ;)

Hvorfor legger så mange menn ut nesten identiske bilder her på Sukker, av typen nevnt i tittelen ovenfor?

Er det fordi Sukker på en eller annen merkelig måte tiltrekker seg menn av ovennevnte kategori - slik at mange fremstår som nesten identiske?

Er det fordi mange menn tror at det er slik de må presentere seg for å nå opp i konkurransen? At dette er essensen av det å være MANN?

Er det fordi de ikke har noen anelse om hva ellers de har å by på som vil interessere en kvinne? I så fall; er dette dypest sett årsaken til at de ble kastet ut...?

Jeg bare spør.

Jeg vet at jeg ikke skal dra alle sammen under samme kam, osv osv. Men jeg begynner seriøst å spekulere hva dere damer på denne siden leter etter? De siste 5-6 damene jeg har chattet med her inne, har jeg fått god kontakt med, helt fram til at jeg har spurt dem om de faktisk vil treffes. Da blir det plutselig stille, eller så blir jeg blokkert. Så må jeg spørre, hva er poenget i å chatte med noen mann ikke er interessert i å treffe? Det er jo bare masse bortkastet tid for begge parter.

Jeg syns menn med små hunder er mye mer mandig enn menn med store hunder... hva tenker det kloke forumfolket om det?

Sjokk-olade kan være navnet på en sjokolade der du øker innholdet av chili i sjokoladen (kakao-chilivariant) fra 0,1% til 10%
Eller... lat som det er en vanlig sjokolade, da blir sjokkeffekten bedre.

Dette kan dog være det ultimate sjokk-olade scenariet: http://www.dagbladet.no/2014/11/16/nyheter/sjokolade/okonomi/36263935/

Jeg undres.... er det ikke vanlig å svare på en henvendelse her inne? Har ikke vært her inne så lenge, men opplever stadig at folk ikke svarer når jeg skriver til dem. Trodde det var vanlig folkeskikk?
Eller er det slik at vi damer skal "sitte og vente" på henvendelser fra menn..
Helt ok at menn ikke er interessert i meg, men det går da an å takke pent nei? Jeg er ikke spesielt stygg, skiver høflige poster og har en helt normal profil (og er ganske normal :-) )

Her kan alle som vil, gratulere meg med dagen;)
Ja, man må jo ha litt selvironi slik at man kan opphøye seg selv av og til :)

Hvor mange flørter har du på gang samtidig?... og hva tenker du om det?

Til dere gutter. Er det vanlig og måtte ha sex før man vet om man har kjemi med en jente?

Raus?

Siste svar sø. 16 nov. 2014 23:53 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Benchpress

mange av profilene jeg har vært innom har det at man skal være raus som et kriterie. Det er flere måter å være raus på, hva legger dere egentlig i det ordet?

Hei ukjente jente. Vi liker friluftsliv og andre opplevelser. Jeg har ett praktisk arbeid i hage og malingsarbeid, firmaet får forskjellig oppdrag. Ellers liker jeg både ski og fjellturer. Er ofte med I på lokale turer. Jeg har vært i Jotunheimen i sommer en ukestur, hytte til hytte. Besteg Glittertind og Galdehøgpiggen, kjempefin opplevelse,. Kjekt, traff folk, men ikke ei jente som likte meg spesielt godt. Er med i vardekomitee, merker stier rød T, bygger varder,,. Går også på tur selv. Ellers bor Mor her i Molde, hjelper ho iblant. Far bor i Ålesund. Har ei søster og er Onkel. Har vært singel i mange år, savne ei å prate med, ei å kose med, ei å ha opplevelser med. Ei som er litt frekk og tar intiativ. Vi går hand I hand på opplevelser,,. Vi kan utveksle Epost og møtes på tur. Vi kan møtes på kafe utveksle prate. Vennlig hilsen.
Tar sjansen på å skriv. Klem fra meg og god natt.
Prøver å være en attraktiv mann. og er stolt av meg selv på mange måter. Står for den jeg er. Er det ikke bra at ungkar har en slank og sporty kropp. Vil dere heller ha en som er kjedelig, mann, sitter inne I finværet på Søndag. Jeg oppsøke også kultur, Førde urfolkfestival, har jeg vært. Jeg har ikke lyktes med alt I mitt liv.

Heia.. lurer på hvor strenge dere er på at en mann/dame skal utfylle visse kriterier for at dere skal skjekke om kjemien stemmer? utdanning/trening/årslønn/forbruk/ryddig osv. Selv er jeg ganske åpen for en del forskjellig varianter, sjekker gjerne kjemien med menn som tjener mindre, roter mer enn meg, er en del eldre osv.. Er jo kjærligheten jeg leter etter her. Mulig jeg er for åpen :-p
Andre her lurer på om man ville datet en med møkkete kjøleskap. Jeg ville aldri droppet en jeg likte for slike småting. Er jeg kanskje for åpen, sånn hvis noe skal holde på sikt?

Jeg har datet en mann i noen uker. Han er helt super - vi tenner på hverandre og trives i hverandres selskap. Vi har bare ikke fått det til å klaffe helt seksuelt ennå...

Her er problemstillingen: Jeg liker langsom sex - og jeg trenger også langsom sex for å bygge opp spenningen til en orgasme. (Jeg får orgasme ved samleie, å bli onanert frem til orgasme før/etter samleie er ikke et alternativ). Han vil ha sex i et kjappere tempo enn meg - og han hevder at han ikke kan komme hvis han ikke får gjøre det fort. Han sier han mister konsentrasjonen (og dermed også ereksjonen) av den langsomme sexen jeg vil ha. Når jeg skriver langsom sex mener jeg selve samleiet, jeg mener ikke lange forspill etc. Jeg synes ikke det er godt når mannen vil støte hardt og fort, men det er altså det han vil.

Er det noen gutter eller jenter her inne som har erfaring med det samme? Kan det virkelig være slik at det er umulig for en mann å senke tempoet når han har sex - må enkelte menn virkelig ha et høyt tempo for å nå klimaks?

Jeg ønsker virkelig at det skal klaffe med denne mannen - han er så god på alle måter, men i sengen er vi foreløpig ikke helt kompatible! Takknemlig for råd/innspill!

Mulig det er slik andre steder på nettet også, men jeg blir stadig mer oppgitt over menn som ikke venter lenger enn til andre eller tredje melding før de skal dreie samtalen inn på sex. Dette gjelder også de som er registrerte med bilder. Spørsmål som "savner du kos da" eller "liker du sex" blir forsvart med at man "må jo matche sexuelt". Mulig jeg er ekstra plaget siden jeg er stor og menn kanskje ser på meg som desperat og enkel å få til sengs..

Uansett blokkerer jeg fort når samtalen går denne veien, og uansett hvor glad man skulle være i sex så er det fullstendig turn off å få slike henvendelser fra fremmede menn. I tillegg oser det ikke akkurat seriøsitet av menn som spør så lite taktisk om slikt...

Hvor tidlig spør du om sex? Dere som spør om sex tidlig - får dere napp?

Hvis det kommer en melding "Her er det muligheter" og man kan trykke "Vis profil".
Betyr det at dama også har trykket grønt; "Vil vite mer" på Looks!?
At begge liker hverandres utseende er jo en mega bra start!

https://www.facebook.com/events/530285567074433/

Hva driver dere egentlig med folkens?
Har dere virkelig tenkt å gjøre noe så uromantisk som å stå i bryllupet og si at dere traff hverandre på nettet?
Tragisk....
Enig uenig?
Avslutte profil?

jeg har en teori om at mange av sukker brukerne ikke egentlig er ute etter et forhold. dere har det alt for godt med status quo. det dere egentlig er ute etter er bekreftelsen, at noen er interreserte. såh nå vil jeg gjerne ha innrømmelser fra de evig single glansbildene her inne på at jeg har rett, for i flere år har jeg dere sett

Sånn midt oppi all frustrasjon rundt damer som ikke svarer, menn som bare vi ha yngre kvinner, mangel på profilbilder, feil profilbilder, kravstore profiler og all annen styggedom... Smil og god søndag til de som måtte trenge det ;)

Looks her inne på websiden... jeg skjønner ikke greia og finner ikke informasjon noe sted. Jeg finner ingen "neste"-knapp eller -funksjon, og hvis jeg laster opp igjen siden veksler det alltid mellom de samme to. Må jeg enten velge nei eller vil vite mer, eller er det en annen måte å komme seg videre på?

Lurer på om noen vet hvor stor sjansen er for å treffe kjærligheten her på Sukker?

Sletter min profil i løpet av kvelden da jeg har funnet mannen som jeg ønsker å utvikle et forhold til. Var litt skeptisk i starten men etter knappe 2 døgn her inne var jeg sikker på mitt valg. "Min utvalgte" hadde ikke profilbilde. Dersom han ikke hadde sendt den første hyggelige meldingen til meg hadde jeg nok ikke fattet interesse for en profil uten bilde. Jeg fikk navnet hans i den andre meldingen og fikk sett Facebook profilen hans. Så begynte vi å chatte seriøst med hverandre. Vi snakket ilag på telefon etter 2 døgn med chatting. Første samtalen varte i 3 timer. Jeg bor i Midt-Norge (er 51år) og han på Sør-Vestlandet (er 59 år). Heldigvis er han flyttbar. Vi hadde forresten en match på 97?? Lykke til dere andre. Hilsen fra lykkelige meg

Hvor er de mest spennende stedene du har hatt sex (samleie, onani, oralsex)?

Mine:

Knullet i marka i Oslo
Knullet på en elskerinnes kontor en lørdag formiddag, med utsikt over Jernbanetorget
Ble runket på en pub og kysset puppene til en jente der
Ble runket til orgasme bak en bygning på Blindern i vårsolen
Fingret en jente i en bakgate på Majorstuen
Fingret en jente inne på Ark på Majorstuen
Fingret en jente i et boligfelt i Akershus
Gjensidig onani på kino (flere ganger)

Jeg gir meg ende over! "Nye supre mattcher" står det. Og den ene værre enn den andre. Er det mulig?!

Jeg blir _ikke_ imponert av hverken Jägermeister-pannebånd, klovnekostyme eller sykkelhjelm. Eller badebuksebilder på lettere korpulente kropper. Ikke vil jeg date en unge heller så hold igjen med de hurragutt-bildene. Og hvorfor legger enkelte ut bilder av en drøss med aktiviteter jeg vet at jeg ikke kommer til å få vært med på...? Birken?! Flott. God tur.

Er det bare meg?!?