Sukkerforum

Ha en god helg alle sammen 😀😀mvh alone khan 😥

Jeg kommer ut fra et forhold etter 7 mnd, hvor mannen jeg var sammen med hadde to barn. Jeg sitter nå igjen med kjærlighetssorg for tre stk, ikke bare etter én. Kjenner savnet etter ungene fortsatt. Og det gjør meg veldig klar på at jeg ikke vil date noen med barn igjen. Men hva med dem? En dag er jeg der, den neste borte for godt. Kan jo ikke være bra for barna heller? Jeg fikk ikke sagt farvel, og på en måte skjønner jeg det. Det er vel kanskje ikke vanlig å gjøre det...

Hei,

Jeg en tolerant viking som ikke er spesielt religiøs, men er gjerne litt åndelig. Jeg feierer høytider mest for kosen skyld, og er glad i Jula.

Nå har jeg klart å tiltrekke meg oppmerksomheten fra ei jente fra en annen kultur, som ikke feirer Jul osv. Hun er flott, kul og er pen, men jeg er redd for å få en sterkt kontrollerende slekt på kjøpet.

Jeg har lurt på å bare la det seile og gå ut med ei som er helnorsk, men jeg er ikke sikker om jeg skal la slike fordommer styre.

Hva hadde du gjort?..

Kontakt

Siste svar fr. 26 juni 2015 19:57 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Hemmelig

Er det noe galt med meg eller sier jeg noe når ingen jenter/Kvinner vil snakke med meg? Aldri vært i forhold og nesten aldri snakket med jenter/Kvinner.

Gi meg råd og tips.

Vi har jobbet med en større oppdatering for mobil.sukker.no en stund nå, og vi nærmer oss lansering. I den forbindelse vil jeg komme i kontakt med personer som bruker mobil.sukker.no nå, fremfor å bruke appen. Har du en litt skrullete mobil så er det også fint.

Send meg en melding, eller evt ta kontakat via support@sukker.no 😄

Tester...

Fantasi
Det var en gang i Mars at en gutt på 17 år som spurte kompisene sine, hvordan skal jeg få dame, ene kompisen svarte til gutten: hun kommer sigende ned gjennom pipa, den andre kompisen sa til gutten hun kommer bankende på døren, den tredje kompisen sa til gutten hun kommer flyvende med kosteskaft, den fjerde kompisen sa til gutten hun kommer rekende på en fjøl, da sa gutten dere er gale, Hehe

Noen som vet hvordan andre greier å se f.eks min profil - uten at det kommer opp som "besøkte din profil"?

Hei! Er en ivrig leser her og nå har jeg et spørsmål. Men først skal jeg forklare situasjonen. Jeg var i et langt forhold (8år) og var 25 da hun gikk fra meg, det var 2012. Var ikke enkelt for meg og tok en stund før jeg aksepterte det. Har ikke vært sammen med noen siden det skjedde.

Jeg klar for noe nytt, men erkjente at jeg sender ingen signaler ut, signaler at jeg er interessert og derfor var stevnemøtene jeg hadde mer en prat om banale ting enn en romantisk opplevelse. Og jeg presenterte kanskje ikke personen jeg egentlig er. Lurer på om jeg burde være ærlig og forklare situasjonen til damen og at hun må være tålmodig med meg - er det en god ide? Kom gjerne med tips.

Hva har dere (de som er født før '90) gjort på baren uten smartphone?

Er det ei dame eller fleire der ute en plass som kunne tenke seg å bli kjent med meg.? For langvarig forhold.

Har ikke vært lenge her inne, men fått litt oversikt. Her er noe som går igjen?
- Ikke respons.
- vært lenge her uten å ha funnet noen.
- pene jenter som trener er "se her, her er jeg...."
- overfladiske menn som tenker utseende og kropp.
- ikke lett å finne noen her da det ikke er fysisk kontakt.
- folk kan lyve på alder og bilder.

Hvorfor ikke lage et felles/el. aldersdelt treff noen ganger i året der brukere møtes i Trondheim og andre steder? Trenger ikke ha Sukker som arrangør.

Treffet gjør at folk som mener alvor møtes og ser hverandre. Det er noe annet enn å sende meldinger og klage på forumet.:-)

Ny sang på hjernen..

Ingen svar
(mann 47 år fra Vestfold) Privat melding

Let me down easy med Sheppard. Genial låt og bra video! :-)

Ønsker alle her inne en riktig god sommer ;)

Kyss og klem fra Bjørnar

Hvorfor sender menn mailer hvor de kun er ute etter sex? Rett på sak, med en gang. Jeg har riktignok huket av for at jeg er glad i det, men det betyr ikke at jeg er ute etter et enkelt ligg... Og når man får "jeg tenker kun sex når jeg ser deg, du er ikke pen eller slank nok til noe seriøst for min del, kun kjapp sex".... What?!? Takk for den liksom... Nå har jeg rapportert og stengt fem menn, bare i dag! Har man ikke noe hyggelig å si så hold nå kjeft!

Det har vært så mange klager om at damene her er så useriøse,jeg opplevde det motsatte i går!

Jeg hadde snakket med en mann på 23 år i mange uker å i går spurte han spontant om han kunne komme på besøk ettersom han likevel var på farten.
Jeg likte han veldig godt så jeg sa ja til besøk selv om jeg egentlig hater spontanbesøk.
Jeg brukte lang tid på å gjøre med klar å pyntet meg i håp om å imponere han.
Jeg følte det gikk bra når han var her selv om begge er litt sjenerte,til tross for at han satt en del med mobilen.
Vi hadde på foran bestemt at vi skulle se en film,men etter 15,minutter så reiser han seg å sier at nå må han gå for han må hente en kamerat!
Selv om han ikke likte meg så kunne han hvertfall vært høflig nok til å bli der til filmen var ferdig :(
Kan ikke skjønne at en person som er så voksen som 23 år kan oppføre seg sånn!
Er det bare jeg som syns det var dårlig oppførsel eller?
Merker at dette tok knekken på selvtilliten min :S

Som voksen oppegående dame som bare tar høflig og hyggelig kontakt med tilsynelatende oppegående, tenkende voksne menn mellom 45 og 55, må jeg si at jeg er overrasket hvor mange som lar være å svare. Hvorfor er det så innmari vanskelig å skrive "Beklager, men er ikke interessert" eller "Sorry, men du er ikke min type". Jeg har en utfyllende profil, flere ulike bilder, ser alright ut og henvender meg enten forsiktig, høflig eller mer mot den humoristiske siden. Jeg får en del henvendelser selv, men svarer da alltid på en eller annen måte slik at han som henvendte seg skal få litt kred! Er det feighet? Eller hva er det? Er vi alle i ferd med å utvikle "couldn't care less-holdning"?

Tråden som sporer av er her :Violla

Hei. Hvordan kan en bli til superbruker?! Takk

Bare innom for å ønske alle en flott mandag, snaaaart ferie nå folkens..hold ut :D

Når man bor alene, eller som meg - med en datter på 13 som ikke legger veldig merke til omgivelsene rundt seg, kunne man ofte trengt litt skryt og anerkjennelse på ting man har gjort..... eller hvertfall få skryte litt selv av ting man har gjort som man er stolt av?! (Selvskryt er velskryt?!)

I dag har jeg ryddet verandaen og planter nye blomster og urter og det ble skikkelig koselig:-)
Er åpen for skryt over at jeg har vært flink i dag!
Hvis du synes at du har gjort noe som fortjener litt oppmerksomhet, er det bare å få det ut og på trykk - så skal jeg, og forhåpentligvis mange andre, skryte av deg òg;-)

Hei, jeg har ett usynlig handicap. Og henger langt ettet mennesker på min egen alder når det gjelder utdannelse jobb og karriære. For meg har det vært veldig vondt å møte mennesker som har behov for å prate om dette og vurdere min verdi som menneske utifra dette. Jeg har måttet gjemme meg på fest fordi jeg har blitt lei meg. Jeg har med tid og stund lært meg å leve med dette. Det er utrolig tøft å bli stilt til vegs når man ikke gjør noe i hverdagen. Og man lærte seg fort å pynte på sannheten. Dette er også ett problem når man bestemmer seg for å skrive profil. Hvor ærlig skal man være?! Noen som kjenner seg igjen?

Andre som har falt utenfor alt i perioder av livet?

Det blir en super duper koselig kveld på fredag! YR spretter litt opp og ned mellom 16 og 19 på kvelden, men med 4 sekundmeter medvind og forvetet hastighet på eksakt det samme så blir det vindstille! :)

Vi er nå over 200 men har plass til noen til. Hvis man ikke kan spise reker eller loff er det bare å si ifra. Virker også som en knallfin gjeng som skal dra så vi gleder oss!

Skip ohoi!

Denne tråden er ikke for alle ,kun de som vil bidra med et smil

Klarer ikke finne det ut, liker ikke visningen og vil fjerne for godt.

Tenker av og til på at jeg er redd for å ikke treffe noen igjen som kan bli min potensielle kjæreste og partner. Underbevisstheten forteller meg visst noe annet, men likevel så er den tanken og redselen der. Og det er en reell tanke.

Noen flere som kan ha det slik?

Var i et lengre forhold som tok slutt i vinter. Før jeg traff ham var jeg alene i noen år, og følte ikke på det samme. Trivdes så godt med å være alene. Men nå er det noe helt annet.

Hva gjør DEG "unik"?

Forvirret

Siste svar fr. 19 juni 2015 22:56 (52 svar)
Skjult ID med pseudonym forvirret

Hei! J ble kjent med en her. Vi snakket lenge ca 1,5mnd. Tok lang tid 3 uker før vi møttes.Vi snakket sammen hver dag. Vi møttes og kjemien var der og vi lo og snakket masse. Holdt hender når vi gikk sammen o.l. Andre gang vi møttes ble jeg møtt med kyss rett på truten. Vi snakket,kysset og lå på sofaen. Etter det dro han på ferie i 8dager.Fikk meldinger mens han var på ferie. Når han kom tilbake snakket vi mer på tlf.Vi ble enige om å møtes. Samme dag vi skulle møtes går jeg inn på hans facebook profil så ser jeg bilde av han med en thai jente. Tenkte jaja sikkert en jente han møtte der. Så trykket jeg på navnet hennes og der stod det at han er i et forhold med en henne.Jeg spør han rett ut, er du i et forhold?. Han blir sur og kjefter på meg. Og jeg blir beskyldt for å være stalker,sjalu osv. Sier ingen skylder noen noe og at han plutselig ikke trenger drama osv. Jeg spurte et spørsmål og fikk det til svar. Hva synes dere om dette?. Er det plutselig ikke lov å spørre noen om de er i et forhold?.

Noen som har noen knallgode tips for dette ?
Hvilke steder bør man eventuelt unngå ?

Noen som har formeninger om hva som er den beste terrassebeisen? slitesterk/farge?

Fredda´n er her!

5 nattevakter igjen og så går jeg ut i 6 1/2 ukers sommerferie. Hu hei! :-D

Heia damer :-) bli med på en liten tur, Geitfjellet eller no... piknik i parken kanskje :-)

Jeg har sett flere kvinner har krysset av på liker "at du er sjalu og passer på" (dette kan du finne når du ser på leiligheten og trykker på; om meg)

Dette forstår jeg virkelig ikke, er det slik at flere kvinner vil ha en sjalu mann? Hva i all verden er det som er så sjarmerende med det?
Er det noen damer her som kan forklare dette?

Jeg er liten og normal kroppsbygning. Petite som min frisør sier hver gang. Har litt problemer med å finne ut hva som kler små damer best. Korte el. lange jakker, vide el. smale jakker og bukser. Høye el. normale hæler.

Ser høye hæler på små damer latterlige ut i og med at hælene blir så dominerende?

Kan ikke figurnære klær få en liten kvinne til å se mindre ut?

Jeg har inntrykk av at menn foretrekker de høye, slanke. Ser profiler til menn her inne at mange menn vil akkurat det, og at de i tillegg vil at de skal være pene med former.

Jeg har aldri brydd meg om at jeg er liten. Var samboer med en mann som var over 30 cm høyere, så det var ikke noe problem. Tvertimot så var han nesten som min bodyguard.

Men tilbake til klær? Finnes det noen kleskyndige her som har øye for klær og høyde?

Hvordan er det mulig å opprette falske profiler? Har fått mange meldinger fra damer som legger igjen email adr og ber deg sende Mail. Kun kort tid etter er dem slettet fra sukker.

Jeg ønsker bare å stille spørsmålet til dere jenter/damer; er det mange forventninger/krav som stilles, eller er det skepsis/usikkerhet som gjør at mange velger å ikke svare tilbake på mld? Jeg har kanskje vært overveldene til noen jeg har forsøkt å komme i kontakt med, men der lot jeg bare tankene fare ned på tastaturet.
Jeg opprettet konto her inne mest pga. nyskjerrigheten, men skal ikke legge skjul på at jeg også er på jakt etter noen som jeg forhåpentligvis kan dele livet med. MEN; den som våger, intet vinner?

Hei, jeg er en alenepappa på straks 28. Jeg skal kjøpe meg en motorsykkel jeg kan kose meg med i sommer når ungen ikke er hos meg.

Hva synes dere damer om menn og motorsykler? Skulle gjerne hatt ei å kjørt på tur med, men er liksom ikke så lett å finne det.
Hvilke sykler synes dere er fine å dra på tur med? Enten ved å sitte bakpå eller å kjøre selv?

Hvorfor er Norske menn ,så vanvittig uimotståelige :-)

Hvorfor har alle damer her inne så dødskjipe profiler?

Det er mange feil som gjøres, men disse er vel de vanligste:

1. "Ønsker en mann som er høy mørk og kjekk".
Dette ønsket har blitt diskutert mange ganger tidligere, men jeg ser det fremdeles hos enkelte. 50% av menn kan til nød regnes som høye, 50% mørkhåret, og 50% som ser seg selv som kjekke. Du kategorisk avviser altså minst 87,5% med dette ønsket. Ingen liker å være andrevalget, eller å starte med å føle at man må kompensere for sin svakhet.

2. "liker at du brenner for noe, trener, har mange venner, har egne hobbyer"
Dette gir inntrykk av at man blir vurdert og dømt på faktorer som ikke nødvendigvis påvirker et forhold. Jeg hadde selv en hobby jeg brant for under første lange forhold. Hobbyen fadet etter hvert ut, og i mitt andre forhold hadde jeg altså ikke noe spesielt jeg brant for. Det påvirket ikke forholdet på noen som helst måte. Hvor mange venner man har forandrer seg også i løpet av livet. Kropp og trening er også noe som kommer og går. Å vurdere en person på slike faktorer virker umodent og kortsiktig.

3. "Ønsker en mann som er trofast og snill"
Ja, hva var alternativet liksom, tror du noen ønsker en partner som er slem og utro?

4. Bilder fra utlandet - Bilder fra fjelltopper - Bilder fra skibakken osv
Dere er her for å finne en partner, ikke for å glorifisere deres eget liv. Jekk dere ned. De fleste av oss har Facebook, så vi ser hvor mye vanlige mennesker reiser. På sukker virker det jo som enhver kvinne er en globetrotter utenom det vanlige. Så dropp de teite Ving-reisekatalog-bildene deres, og heller gi et mer ærlig uttrykk av hvem dere er.

5. "Har egentlig ikke troen på nettdating, men må vel prøve"
Hva skal jeg med den infoen? Det kjeder meg umiddelbart å lese slikt.

6. "ønsker en partner som er intelligent og har humor".
Dette er noe av det døveste jeg leser. Altså, uansett hvem du spør, så vil de svare at de har humor. Så det er bedre om du lager en underholdende profil som viser HVILKEN humor du har.
Humor og intelligens henger ofte sammen. Så blir en mann underholdt av din profil, så er dere trolig på samme intelligensnivå.

Det samme går også på hvordan du karakteriserer deg selv. Ikke skriv at du har humor og er intelligent, men vis det i profilen.

Dette er en ny tråd , hvor alt er ulovlig å skrive om og ingenting er mulig :-)

Expo

Siste svar on. 17 juni 2015 18:59 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym tempest

hva er Expo greiene?

Hvorfor er Norske damer best ?

Hva er poenget med å gå inn på profilen 4-5 ganger uten å ta kontakt?

Helt tilfeldig møtte jeg på denne fyren på byn å vi fikk en god tone.
Vi snakket i ca 20 minutter før han sa at han måtte tilbake til kameratene sine.
Tok det egentlig som at han ikke var så intressert likevel.
Dette skjedde i slutten av mars å siden den gang har han vært innpå profilen min 5 ganger,men ikke tatt kontakt.
Han var senest inne på profilen min i dag.
Hva betyr det?
Var jeg ikke så håpløs når jeg møtte han likevel da? :P

Nok engang så traff jeg ei søt vakker dame på byen forrige helg :)

Ordnet meg telefonnummeret hennes og spurte ho om ho var klar for en date :) det sa hun ja til :)

Sendte ho en melding ett par dager seinere om vi skulle møtes for en gåtur,kaffe osv. Men da er det helt stille fra ho :( begynner å bli lei av å få ett snev av håp også går det te helvete hver gang :P

Skal jeg sende en ny sms litt seinere å prøve igjen eller er løpet kjørt?

tenke litt høgt her.:).

Når ein/ei. Event. Sende ein mld t dg Og detta e ein person du ikkje har lyst og skriva med.så e det altid greit
Og få ein t bake mld som:
(takk for mld osv).:). Altid greit me ett svar.:)
Må jo sei at me menn lure jo og litt på Om det e utseende som då ikkje e bra nok eller koffer me ikkje får noe svar.ja me kan sikkert ta ett hint om ikkje svar ikkje innteressert. Men alt itte kos en ser på det:). Ha ein fine dag alle:).

små damer

Ingen svar
(mann 54 år fra Oslo) Privat melding

Lett å håntere å kan luulles hatt å lenge

ke tykkje damene om mannfolk med skjegg her inne.
har fått mangjen komentarar båe på dialekte,skjegget og intereser og hobby.
lura fælt pao kor vanskjelegt da e å finna ei so godtar ein bygda gutt med skjegg og bart..........

Leser på flere av profilene her inne at mange ikke svarer om de får en melding med bare ett ord i.
Har sendt mange meldinger med mye lengre åpningsreplikker enn det, og det er heller sjelden en får svar likevel. Misforstå meg rett, men jeg tror det er flere som meg som blir litt resignerte når en ikke får svar uansett hva en skriver, og da blir det enklest med et "hei". Kanskje det ikke er bra nok, men hva har du gjort for å ta kontakt da? Det er bare en melding for å sjekke "temperaturen", se om du har interesse av å snakke med meg. Om du da synes du selv er for fin til å kunne nedverdige deg til å svare på en så enkel melding, da er du ihvertfall for fin for meg, enten du vil eller ei. Å være selvhøytidelig er ikke en av mine sterkeste egenskaper. Okay, dere blir sikkert nedrent av meldinger, eller snakker med en fyr for øyeblikket. Bare si det da? Det er ikke verre enn det? Bare tenk dere om littegrann av og til..:) ha en fin kveld! :)