Sukkerforum

Er det mulighet til å kunne se når en profil vare sist innlogget?

Og... jeg ser at enkelte personer er "online" 24/7, er det riktig?

Hei på dere single jenter.

Ønsker dere en fin helg:)
Ta gjerne kontakt,singel og søker etter den rette.

Klem ifra Knut Olav

Har dere kjent på det fantastiske øyeblikket av lykke? At du føler deg fullstendig fri og at livet står åpent foran deg? Full av herlige opplevelser og glede. Jeg har kjent på denne følelsen i flere dager nå. Vi trenger alle slike perioder med lykkefølelse hvor livet bare rett og slett kjennes herlig og godt ut! :) Når kjente du sist på en slik lykkefølelse?:) Hva gjorde at du fikk denne følelsen?

Hei!
Når jeg er på byen enten jeg har drukket eller er edru, så blir jeg sjekket opp av utelukkende gifte jenter/damer. Blir litt trøttsomt i lengden. Noen med lignende erfaringer? Lei av å bare være noen sitt leketøy. Er mann

Fikk en match på et annet nettsted. Vi ble venner på facebook, etter 30 min. hyggelig tlf samtale. Det første han spurte om var hvem min x var, og når det ble slutt. Kjente jeg at det ble litt vel kontrollerende. Spesielt siden vi verken har møttes, eller definert vår relasjon. Jeg rygget unna. Ja jeg har bilder av min x, gode minner. Vi er fortsatt venner. Har selv aldri reagert over slikt. Syns heller det er pluss i margen om noen har ett godt forhold til en x. Om bilder blir problem hadde jeg tatt det opp senere. Hva tenker folk?

Heisann,
Jeg fikk for noen år siden en "bucket-list" bok av ei venninne. Denne har dratt meg med ut på herlige/uventa eventyr og opplevelser. Den er delt inn i mange forskjellige kapitler; ting man må prøve, ting man må lære seg, bøker/filmer/musikk man må høre, ting som gleder etc.

Det er nå på tide å legge til ting, så har dere noen forslag??

Noen som kan forklare meg meningen med matchtall ?! Jeg søker menn fra 45-58+ -. Jeg får perfekte match på 91 fra menn på 26 år, går inn på "treet" og der er mange røde blad.
Så ser jeg på en match på 80, alderen er rett og bare grønne blad??! Hvorfor da den forskjell?

Lurer litt på en ting...vad er det for jenter som er hær inne på sukker igentligen..tørr de ikke o svare eller er de så opptatt att den PERFEKTE mannen ska dyke opp..har nog skrevet til ca 40 jenter o kanskje fått 3 svar, tex Hei har du hatt en fin helg. ..nada tbaks asså. ..er de bare jeg eller er det flere gutter hær inne som tycker likedant?

Nå har jeg vært syk siden 15 mai, og det ser ikke ut til at feberen skal slippe taket. Det er i og for seg greit.

Det som IKKE er greit er at kiloene raser av meg, og den pappamagen jeg har jobbet med i snart åtte år bare er en skygge av seg selv! Og det nå når det i landets viktigste aviser står å lese at pappakroppen er inn!

Snart ser jeg ut som en av de vanlige gutta som trener 10 ganger i uka liksom...

What to do?

Jeg er litt sjokkert , over at folk som aldri har møtt meg , viser en side som er skremmende ,Nemlig sjalusi , Jeg har vært i et forhold, der han var ekstremt sjalu ,uten grunn ,.
Å jeg har ikke noe ønske, om å møte den type mann igjen ,Jeg vil møte en mann som er trygg på seg selv .
,Men jeg har opplevd at , flere som har kontaktet meg viser, den siden fort , og jeg tror ikke at jeg, er den eneste som opplever det her inne , så mitt spørsmål er Er det greit egentlig , å vise , eier tendenser for noen du ikke har møtt ?

Kan man kurere kjærlighetssorg med å sjekke en ny så raskt som mulig? Vil jo videre lissom....

Ok, brutalt ærlig nå, jenter.

Blir dere automatisk mistenksomme om at det må være noe galt, eller er det håp for slike som meg?

Jeg hadde tidligere et forhold med en dame jeg hadde perfekt kjemi med. Vi kunne prate i timesvis helt naturlig, og det var ALDRI noen klein stillhet.

Problemet var at hun hadde null selvdisiplin. Hennes sønn oppførte seg dårlig fordi hun ikke klarte å være konsekvent, og da ofte ga etter, hun var overvektig fordi hun ikke klarte å kontrollere matsuget, og hun hadde ingen utdanning eller jobb.

Jeg valgte å gjøre det slutt pga dette. Jeg følte det kom til å påvirke vårt eventuelle fremtidige barn negativt, det kom til å påvirke vår fritid, siden alle ferier måtte bli dekt av meg, det kom til å påvirke min ledige tid fordi jeg måtte bruke min egen bil (og mitt eget førerkort) til å kjøre barn til trening osv.

Hva tenker dere menn og kvinner om dette? Jeg er usikker på om jeg gjorde det rette, siden jeg tviler på at jeg kommer til å få slik kontakt igjen. Likevel så jeg ingen god og stabil fremtid med vedkommende.

Veldig vanskelig. ..

hei alle sukker medlemmer. Dette innlegget kan kanskje høres litt "cocky" ut med det første, men tro meg, det er med all ydmykhet jeg faktisk skriver dette.

jeg er selv en (snart) 28 år gammel bergenser, som er nysingel for ca halvannen mnd siden: Vi hadde ett bra forhold, men varte bare 11mnd. Jeg har i min "voksne" alder hatt noen kjærster og samboere, jeg er kanskje ikke den som hopper på første som sier hei, men har på mange måter vært heldig (eller uheldig om du vil) og møtt mange skjønne jenter jeg har blitt forelsket i, og som har blitt forelsket i meg.

Men så til poenget. For å forklare meg selv, er jeg vel noenlunde kjekk, men på ingen måte en "hunk" aka. Brad Pitt som ALLE vil ha. Men jeg har nok en viss sjarm med meg og noe som appelerer til jenter, og fysisk sett har jeg vel det som nå blir kalt for #pappakropp, selv om jeg ikke har barn hehe.

Personlig liker jeg atletisk, sunne, flotte jenter med fine former. Og mener selv, at noe annet enn "den deiligste damen" er ikke noe jeg vil søke etter. Selv om smaken er som baken, og det jeg personlig syns er den hotteste jenta i byn, ikke nødvendigvis er den hotteste for alle andre (heldigvisis):

Så er det store spørsmålet, er det ok å føle det sånn. Som jeg alltid sier "why settle for less" på en måte? Det betyr ikke at jeg BARE bryr meg om utseende. Men utseende teller, og det indre er minst like viktig. Men man blir jo først tiltrukket av utseende, og deretter personlighet. Er dette "ok" eller burde jeg senke min egen standard og gi i gåseøyne "litt mindre pene jenter" en bedre sjans? Jeg er en mann, som når jeg er sammen med noen, er det INGEN andre i verden som kan matche seg med henne, uansett hvor pene de liksom skal være. Og jeg vil jo ikke ha en dame, gå på byen, og se på andre damer og tenke "oy hun var sexy, min dame er fin, men hun derre var NICE"...det blir for meg helt feil.

Skal jeg fortsette slik jeg alltid har gjort, og kun finne de jentene jeg VIRKELIG liker utseende til, og håpe de har en personlighet som også er midt i blinken...eller er jeg helt på villspor? Altså, når jeg sier setningen høyt, høres jeg jo ut som verdens største IDIOT...men det er jo med de beste intensjoner jeg tenker dette...jeg mener jo selv at jeg må ha en jente jeg tenner på...om dere skjønner...(og ja, jeg vet at kroppen forandrer seg med årene, men det gjør heldigvis smaken også) hehe...

Noen her inne på sukker av damene som liker litt yngre menn? :)

Spør jentene/damene her inne. Ser dere noe gale på min profil som kan gjer at ingen vil svare på mine meldinger.? Sender meldinger får besøk når dei leser den, men ingen svar. Er eg ikkje interrisant nok?eller?
blir lei meg.

Hei
Er det en seriøs jente som vil bli kjent med meg?
Føler meg ganske normal og liker holde meg i aktivitet.

Yngre garder

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym E

Noen her inne på sukker av damene som liker litt yngre menn? :)

Yngre garder

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym E

Noen her inne på sukker av damene som liker litt yngre menn? :)

Yngre garder

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym E

Noen her inne på sukker av damene som liker litt yngre menn? :)

Yngre garder

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym E

Noen her inne på sukker av damene som liker litt yngre menn? :)

Yngre garder

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym E

Noen her inne på sukker av damene som liker litt yngre menn? :)

hei, er det noen her inne som ikke bare er ute etter et forhold men kanskje kose seg litt ekstra ( sex ).

Jeg er blank, men kanskje dere er kreative? Hva kan vi snakke om her inne nå? Noe morsomt, eller noe alvorlig, noe seriøst eller bare tull, noe frekt eller noe vanlig,- what ever.

Jeg vil bare takke for praten og underholdningen her på forumet. På grunn av heldige omstendigheter vil jeg ta en pause fra sukker :-) Kanskje jeg vender tilbake?

Jeg ønsker alle her lykke til med prosjektene sine.

Damene tar aldri kontakt. Jeg er ikke stygg. Matcher godt med mange. De skal ha likestilling. Men jeg er litt sliten av å kontakte dem hele tida. Hvis de liker å sitte øverst av og til, må de vel like å ta kontakt! Skjerpings! La oss kvotere noen damer til å ta kontakt!

Du, kan ikke være på en date side med bilde ,eller uten bilde.
Uten at noen spør, eller antyder noe hintet om sex i en eller annen form ,Lek bare med ,det snur fort
Det gjør dem ikke til dårligere , mennesker .Nå de har fjaset ferdig ,finner du fort ut at de enten er såret , frustrerte, osv osv ,eller rett og slett tester deg litt ut .Så i bunn og grunn søker alle etter Agape kjærligheten ,Elsk meg for den jeg er , vær trofast mot meg ,det ligger i oss alle ,sammen , lengselen etter en annen person

Ærlige tanker

Er så glad jeg har facebook, sånn at jeg kan være den eneste som legger ut bilde av en sløv gutt i joggebukse i sofaen, mens alle andre viser hvor supert livet er ute i bunadene sine :D Må jo skape litt balanse! ;)

Gratulerer med dan! :)

Måtte bare si det:)

Ingen svar
(kvinne 44 år fra Oppland) Privat melding

Jeg elsker å se folk i bunader! Folkens, dere er så vakre, bor i så vakre land! Gratulerer med 17.mai!

Gratulerer så mye med dagen alle sammen :)

Våryr

Siste svar sø. 17 mai 2015 18:20 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym soljenta

Er det mye våryre menn/folk der ute eller, de siste par dagene har det ramlet inn med meldinger...mer enn normalt i alle fall;)

Vi i Sukker ønsker dere en flott feiring av 17 mai! Kos dere masse og drikk med måte. Hipp hipp hurra :-)
Vi lever i et fantastisk land som vi må ta godt vare på.

Redaksjonen har akkurat fått et nytt Sukkerbarn før 17 mai, og vi satser på at det blir mange tusen nye i 2015, enten fra de som tidligere år har funnet noen på Sukker, eller dere som kommer til å treffe noen. Stå på :-)

Har alle her inne adhd og angst for å sette seg ned i sofaen en kveld? D virker jo sånn på dei eg ser. Virker som alle må gjere et eller anna eller vere med venner å gjere noe aktivt kvar kveld. Når skal man slappe av?

17.mai!

Ingen svar
(kvinne 28 år fra Østfold) Privat melding

Endelig er dagen for å se lykkelige og ulykkelig par rundt om i gatene. Gratulerer med dagen, Norge!! :) Hipp, hipp, HURRA.

Hei,

Jeg lurer på om menn her på sukker leser profiler, eller er det kun bilde og album som er avgjørende?
Jeg blir stadig kontaktet av menn som ikke er i nærheten av det jeg skriver at jeg er ute etter....

Gratulerer med dagen alle sammen.

Fikk lyst til å lage en liten tråd om kvinner som liker yngre menn. Så at det fenget veldig med tråden om menn som foretrekker yngre kvinner derfor.
Jeg er en av de kvinnene her inne som ser etter yngre menn. Har skjønt at det for mange er veldig tabu, og kan ikke helt skjønne hvorfor.

Som beskrevet i en annen tråd her er det svært mange menn som søker etter kvinner som er yngre enn seg selv, så hvorfor skal det ikke være "likestilling" på dette?

Man kan si hva man vil angående giverglede... Om man gir for å selv få en god følelse, eller for å selv få mer tilbake senere, eller andre egoistiske ting. Men jeg sier nei! EKTE giverglede er ikke for å få tilbake noe. (Selv om man får masse tilbake.) Det er en god sirkel. At man får en fin følelse ved å gi betyr ikke at man tenker bare på seg selv.

I går ble jeg gitt ekte gaver!
Jeg vet at de gjorde det for min skyld. Dette skjedde: Da jeg skulle inn på en buss ble døren øyeblikkelig lukket, og min arm hang fast i bussen imens den begynte å kjøre. Kroppen ble vrirklet rundt og bussen slepte meg 3 meter bortover. Jeg kunne vært død idag. De som fulgte bedre med enn busssjåføren ropte og skrek STOPP STOPP. Det gikk bra. Jeg lå på siden av bussen, venstre tommel ute av ledd, mistet lite blod, bare noen stygge kuler og skrubbsår. Passasjerene løp ut av bussen -rundt meg- for å hjelpe. Gode råd: "Hold armen oppe hvis du kan." (For å hindre blodtap i tommelen. Vi visste ikke om den var brukket eller ute av ledd.) "Ikke reis deg opp. Har ringt ambulansen. Ligg helt stille. Hvor har du mest vondt?" Osv.

Jeg var i fenomenalt god fysisk -og ikke minst psykisk- form i denne situasjonen. Jeg var heldigvis i klar bevissthet, og det gledet meg virkelig sterkt med de omtenksomme rundt meg. Det er fantastisk. Det er dette som skjer i mennesker når de berøres av Agape; den virkelige kjærligheten. Hevet over alt på jord. Dette høres kanskje crazy ut, men tro meg: Jeg hadde det faktisk godt der jeg lå sidelengs på ryggen med blod på hender og hodet, kanskje brukket tommel, og mildt vridd venstre kne. (Men det har gått helt bra. Er i topp form. Må bare bruke bandasje noen uker på tommelen.)

Må innrømme at jeg var irritert på sjåføren som kjørte uten å se seg om, samt 1 minutt før han skulle. (Jeg hadde nøyaktig klokke, og jeg dobbeltsjekka busstabellen senere. Kl 22:29 skulle han kjørt, men 22:28 slepte han meg etter seg.)

Men sjåføren er ikke poenget med dette skrivet. Jeg skriver om gavene fra dem rundt. Kanskje noen hevder: "Jammen det er vel ikke noe å skryte av at man tar seg litt av en som kanskje kunne dødd." Til et slikt argument ville jeg svart: Dette har overhodet ingenting med skryt å gjøre. Ingen kjente meg. De trengte å hjelpe meg. Ikke for å få poeng. Ikke for å hevde seg selv. De ville meg virkelig godt. Og det er en god sirkel. Jeg blir rørt av å skrive det.

Fortsettelse følger

Jeg sitter og finner ut av sukker.no sine sider ,Hva er sukkerbyen ?

16. mai i Bergen

Ingen svar
(mann 38 år fra Hordaland) Privat melding

Hvor går alle de lekre bergensdamene ut i dag da? Det er jo nasjonal drikkedag trossalt. :)

Er ærlighet viktig?og hvilken grad av ærlighet? Liker dokke jenter at gutta er 100% ærlige om alt? Da meine eg ALT. Veldig private ting.intime tema?

Dette ser dårlig ut.. Lite damer som dukker opp, så kanskje det er noe med 4G fra Telenor ?

Eller er det mulig med Sjakk Matt fra Chess ? Er jo lov å håpe på noen muligheter skal dukke opp..

Hei Hvordan skal dere feire 17 mai. Fri fra forpliktelser, . Klem fra ungkar på 46 år som savner ei dame å Være god mot. Stryke ho på håret. Gi gode kommentarer til. Ærlig og snill kar. Praktisk arbeid og friluftsliv. Tenkte meg til Trollstigen, men i år gjøre noe ekstra for gode opplevelser. Skitur fra Juvass hytta til Galdhøpiggen. Kjempe fin tur opplevelse i Jotunheimen. God helg og 17 mai.

profilbilde

Siste svar fr. 15 mai 2015 23:24 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Ny start

Hvorfor slettes mitt profilbilde med klager på at det enten er for langt unna, kornete osv, når mine bilder følger rettningslinjene i mye større grad enn nesten alle de mennene som skriver til meg. Kjenner jeg blir frustrert!

Vi sender hjerter, røde og gule og vi mottar, men hvor mye legger vi i det....er det bare et hint om at den andre parten må/kan ta kontakt, er de bare ment som et kompliment
Jeg har mottatt flere hjerter, og de fleste hører jeg ikke noe fra....
Kun en har sendt rødt hjerte... og melding !!!

Forventninger. Alltid forventninger. Hvis vi tar utgangspunkt i å gå på byen, bruke 1000-1500 Kr. så er det en liten sjanse for at du finner noen du kan ta med hjem, og sjansen er vel mindre om det blir et forhold ut av det.

Så tar vi Sukker, her betaler du et par hundringser i mnd. for å få tilgang til potensielle partnere over det ganske land. Du sparer altså masse kroner på dette, vel og bra? Tja, det er en ting som mangler, den viktigste, fysisk kontakt. Her baserer man seg på visse kriterier før man evt. går til det skrittet å møte personen.

I det virkelige liv er vi vant til å vurdere personen fysisk, nonverbalt, duft, kjemi, etc. Mye av dette forsvinner i en dialog på nettet som lett kan ødelegges i form av humor som misforstås, slik som ironi. Graden av smileys i forhold til hvordan personen faktisk er i det virkelige liv, osv.

Så hva koker dette ned til egentlig? Tilgang. Du har stor tilgang på potensielle partnere, det er alt. Hva du gjør ut av det, har nok en stor betydning. Noen er aggressive i måten de kontakter det andre kjønn på, får sikkert masse avslag, men noen biter på. Andre har kanskje en avslappet måte, sitter sikkert litt og dingler med beina, titter litt på profiler, er litt aktiv, så passiv, osv.

Så hva er forventningene dine i forhold til det du legger inn av energi for å få kontakt med det andre kjønn? Kan du forvente mer på svaret du får av en god match, enn en dårlig en? Du aner jo ikke hvem som er mottageren av meldingen, annet enn det som står i profilen, og hva du får av bildeglimt der.

Kan du forvente noe i det hele tatt? På nett er vi nok mindre hyggelige, ettersom det er en stor barriære mellom oss, i det virkelige liv, når du får en henvendelse, vil du nok ikke se tomt ut i luften og overse personen glatt, du vil være høflig og avvise, om det er ditt valg.

Så hva er det jeg forsøker å formidle, eller leve etter? Ha respekt for personer som kontakter deg, vær høflig, og er du tøff nok, kan du grunngi avslaget. Å ikke svare forteller en del om deg selv, som kanskje ikke er så positivt, så tenk litt rundt dette. Hvis det er slik du ønsker å bli behandlet selv, so be it. Hva er dine tanker rundt dette? Kjør debatt og lykke til!

Er det noen her inne så har kommet over morsomme eller bra profiler? Legg de inn her både menn og kvinner sine, jeg kan ikke se jenter og vet heller ikke hvordan man limer sånn ting at det popper opp, legger det ut fortløpende.

Brukernavn:

Danty
Glucas

Jenter

Siste svar to. 14 mai 2015 20:58 (54 svar)
Skjult ID med pseudonym Yeti

Bare for å få et innblikk. Hvor mange brev får dere jenter egentlig? Har lagt merke til at det har blitt nevnt noen ganger. Hvor mange seriøse/useriøse brev får dere i løpet av en kort tid? =)

Vil bare dele litt positiv energi-etter ett nesten tre år langt forhold med en mann jeg traff her inne, kom jeg tilbake her nå. Fyren var kjempefin, men av ymse grunner ble det slutt. Oppdaget at jeg for veldig mange menn er gått ut på dato, aldersmessig. Har bikket 44. Så responsen er ikke akkurat overstrømmende. Men det er helt greit. Har møtt en kar. Vi liker hverandre. Også tar vi det derfra. Det er mange fisk i havet. Selvsagt blir det også noen kleine og totalt mislykka dates også. Men det blir bare morsomme historier i etterkant. Siden jeg statset stort tegnet jeg 6 mnd abbonement.Så kommer til å henge litt på forumet. Ønsker alle lykketil, ingen kan bli likt av alle, men smaken er som baken. Den er delt. Fin fredag til alle!