Sukkerforum

Jeg opplever gang på gang at de jeg møter for kaffe eller middag løper avgårde med halen mellom beina fordi det er bare noen mnd etter jeg ble separert etter 10 års ekteskap.... Jeg har vært ærlig og åpen om dette hele tiden og får så mange kommentarer som at :ingen kan bli så fort ferdig etter et så langt ekteskap.... Jo jeg kan faktisk det, men lurer litt på om jeg må sitte og late som om jeg sørger en viss periode for å ikke skremme vekk folk.... urk hvorfor kan vi ikke bare akseptere at folk er forskjellig og gå videre????

Så, jeg har fått med meg at alternative dater liksom er det som er "in" nå. Sukker fortalte meg til og med direkte om å droppe kaffen og heller prøve fjellklatring! Er det virkelig det er det folk foretrekker nå?

Personlig syns jeg man merker best om man har kjemi om man faktisk setter seg ned og prater, og i tillegg finner man mer ut om hverandre enn om man skulle ta sukker sitt eksempel og stirret i en fjellvegg hele daten. Dessuten er det ikke noe godt tegn om man ikke klarer å holde en samtale noenlunde gående i det hele tatt. Jeg syns det er spennende å snakke med nye folk og for meg er kaffe det helt naturlige valget for date nr. 1. Er det virkelig en turn-off nå for tiden å be noen ut på kaffe?

Virkeligheten leverte varene denne gang og jeg tar en pause fra sukker jeg håper er uendelig. Lykke til alle som en, hyggelig å ha blitt små-kjent med noen av dere, takk for artige diskusjoner og litt tidtrøyte når det var nødvendig.

Til neste gang våre veier krysses;

http://replygif.net/i/912.gif

Humor

Siste svar sø. 15 feb. 2015 22:16 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym Feeder

Ser i en annen tråd at det er mange som mener at humor er viktig for å få napp hos kvinnene. Hva legger dere i det?
For meg så virker det som om man skal alltid komme innom temaet seg hvis man skal få en kvinne til å le.

Jeg vet med sikkerhet at tulling med sex ikke er min type humor. Jeg vet ikke engang om jeg har sans for humor. Kanskje liker jeg best å prate med kvinner om bare alvorlige ting. Kanskje jeg ikke liker humor fordi jeg ble mobbet når jeg var yngre. Hvem vet? ;)

Hei hei sukker verden,
Ønsker dere alle en kjempe kjekk dag! :) her i Stavanger er det kjempe fint ute og solen skal nytes! :)

Jeg irriterte meg lenge over manglende profilbilder. Syntes ikke den som lar være å vise ansikt fortjente oppmerksomhet.
Som om det å legge ut profilbilde er noen garanti for noe som helst. Hahahaha!
Nå har jeg nemlig lært at det ikke er noe i veien for å velge et profilbilde av deg selv fra for fem til ti år siden, hvis det er det bildet du liker best! Schønneru!! La gå at noen kan bli litt overrasket hvis og når de treffer deg første gang, men da har du i hvert fall fått dem over en eller annen dørstokk. Og så er det bare å skru på sjarmen og la det stå til!
Jeg må være helt dust, for profilbildet mitt er jo bare noen måned gammelt. Siste tids erfaring vekker tanken på å bare droppe det. Eller legge inn bilde av Cruella de Ville.

Hva er det med jenter her inne.
Hvorfor må man vere Frisk..
Har opplevd mange ganga med engang jeg har sagt at ej har ei Funksjonshemming eller Nedsattfunksjon...so vill ikkje jenter snakke.

Hva er galt med folk?
Jeg berre spørr..Rekna me sure svar å ting men fuck it
Vi e for faen mej folk vi også :)

Forumfest

Siste svar lø. 14 feb. 2015 22:17 (85 svar)
Skjult ID med pseudonym villvakker

Hva med en forumfest for de anonyme og ikke anonyme? Bestemme tid og sted og avsløre oss for hverandre. Vi er jo en herlig gjeng... Hva syns dere?

Singel på valentines day?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym arneand

"There's plenty of fish in the sea"...
http://tinyurl.com/buvdaaq

;p

(source: http://www.reddit.com/r/funny/comments/mm4ei/what_theres_plenty_of_fish_in_the_sea_really_means/ )

Dette er en useriøs tråd!

Det er ganske ille å spørre daten om hvor mange han / hun har hatt sex med...

I stedet for å sitte hjemme i morgen kveld (lørdag aka Valentinsdagen) og sutre over at mitt ultrakorte forhold havarerte tidligere i uka, planlegger jeg å stråle som en sol fra skyfri himmel på Cafe Amsterdam i stedet.

Blir du meg og stråler sammen med meg over en India Pale og en skål peanøtter?

Alle er velkommen, for det er alltid kjekt å møte nye mennesker! Jeg kommer kl 21 -- se etter lange bein i et sølvskjørt! Adressa er Kristian Augusts gt 12, Oslo.

Fint om du sier om du er interessert i å komme, så jeg vet om jeg må ta med lesestoff! ;-)

Jeg var på date i går og vi begynte å snakke om hva som er ofte og hva som er sjelden når det gjelder nettdating. Kunne vært interessant å høre hva flere mener om det.

Fint om du vil si om du er kvinne eller mann og hvilken aldersgruppe du er i (eks 20- eller 30-årene). Så hvor ofte dater du hver måned eller i halvåret?

er det feil av meg, og blokkere folk jeg ikke synes er interessante? og folk som ikke svarer ?

Drømmer

Ingen svar
(mann 31 år fra Buskerud) Privat melding

Jeg sitter nå her og tar meg et par kalde øl, hører på musikk og drømmer om sommer, da en låt jeg ikke har hørt på lenge (AC/DC med if you want blood) kommer på stere'on, og jeg detter plutselig inn i et minne fra første gang jeg hørte den låta. Fantastisk herlig greie, plutselig satt jeg bak rattet på en 1970 Torino, 429 cobra jet and four on the floor.
Er det flere som har slike øyeblikk hvor musikk trigger et minne som dere vil dele?

Hva er med bilder som blir tatt og at folk må ligge nede???
Når startet dette? Hvorfor ligger folk på bildene? Vil du gjerne se andre folk som ligger nede? Tilbringer folk mest tid liggende når man er våken?
Dette er spørsmål som jeg lurer på....hadde vært veldig fint om dere med bilder der dere ligger nede svarer.
Et bilde der man ligger er greit, men hva er greia med og bare ha bilder der man ligger?

Hei, er det noen andre her som lærer seg å spille gitar da? 😃

https://www.youtube.com/watch?v=J6WD7zLA8lA
om noen jenta like litt Offroad eller bilrealterte ting. hær har æ lasta opp en video fra Rena Offroad Treff for to uka sia ca. det hær e moro :)

jeg er en normal kar, sendt meldinger til jente, aldri ufin men bare høffelig…
hvorfor gidder ingen og svare???
jeg er såpass oppegående at jeg takler og få et avslag, og jeg synes det er bedre og få et avslag enn ingenting…

også virke det som de fleste er mere opptatt av og ha det "sosialt" på nettet, men ikke i virkeligheten, hva er greia med det???
jeg er her for og treffe ei jente, ikke for og ha det sosialt på nettet….

Er det ei som vil bli med på bowling og pizza?

Og hva har man krysset av for at den beskjeden dukker opp?

Jeg spør bare: WHY?

Synes det er en uting som virkelig pulveriserer forumet.

Hva er deres holdninger til dette, og hvorfor er du en sletter?

Sukkerfest

Siste svar to. 12 feb. 2015 00:18 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym vellagret

Hei alle.
Noen som har deltatt på tidligere sukkerfester og kan dele sin erfaring derfra.
Var det verdt turen?
Er det flest unge der?
Er dame 50+ og litt usikker på dette.
Takk for tilbakemeldinger ????

For en som er veeeeldig ny på nettdating..

hva er egentlig normene, regelene for dette? Ser liksom ikke poenget med å skrive samme meldingen til 2000 damer og håpe ei av dem svarer.. Er det idet hele tatt damer som tar initiativ her?

Og dette looks greiene? ...

ikke misforstå, har skrevet til en håndfull og fått noe svar og til og med vært på par dater med hyggelig og søter damer så alt er ikke helt svart. Bare lurer på hvordan dette fungerer...

Etter tunge og mange overveielser tok jeg det store motet til meg og kontaktet ett par stykker med oppegående profil og sjarm i blikket. Etter meldingsutveksling på ca. 3 meldinger hver, så blir det tyst som i graven, men med beskjed om at meldingen er LEST!
Hæææææ?!

Er det ikke noe gøy når det ikke skrives om kåtskap, porno eller bj's?

I en tidligere tråd her inne så var det en mann som klaget over at kvinner bruker så lang tid på å pynte seg før en date. Han nevnte sminking, å dusje flere ganger og flere klesskift.
Da blir spørsmålet mitt om det virkelig er nødvendig med så mye strev om mannen i ettertid skal klage over tidsbruken.

For min egen del må jeg innrømme at jeg er max 20 minutter på badet, og da er jeg ferdig pyntet og sminket. Forklaringen er veldig enkel. Den eneste sminken jeg bruker er mascara og en sjelden gang leppestift. Er ikke mannen fornøyd med det, så kan han ha det så godt.
Det viktigste er vel at jeg er fornøyd med mitt utseende, og jeg pynter meg jo ikke for å sjarmere en mann i senk.

Hva slags bok anbefaler du å lese? Jeg har bare hatt nesa mi i fagkunnskapsbøker i lengre tid nå. Kunne tenkte meg å lese noe annet innimellom også.

For en knapp måned siden så startet det en knallpen kvinne som miljøarbeider på skolen der hvor jeg jobber. Personligheten kan jeg vel ikke si er like pen og sjarmerende. Syns hun har en litt for stiv fremtoning og finner henne litt arrogant.

Hun får helt åpenbart mye oppmerksomhet fra menn, noen hun er lei av sier hun. Hun har ikke min sympati. Jeg har dannet meg en teori selv om jeg vet at den er litt drøy. Hun ligger med flere av de mannlige ansatte på arbeidsplassen!

Er dette noe jeg burde si ifra om? Hvis det stemmer så er ikke det forenlig med hva slags verdier en person ansatt i en slik stilling skal ha.

Om hva menn og kvinner ser etter eller hva det motsatte kjønnet tror den andre leter etter..

Altså, det begynte med at en mann sier at de fleste jenter er ute etter en som gir dem penger og gaver, og at følelser kommer i andre rekke. Jeg blir selvsagt provosert (og jeg tror vedkommende var ute etter å provosere) og protesterer. Men både han og en annen fyr som meldte seg inn i diskusjonen var ganske skråsikre på at vi jenter stort sett er golddiggere..

Er det slik menn tror generelt, eller har de kanskje rett?

Jeg måtte selvsagt "avslutte" diskusjonen med å si at vi vet jo alle hva de fleste menn er ute etter :p ;)

Hei. Jeg jobber som lagerarbeider via et bemanningsbyrå.
Om en måned, så går jeg inn i en fast stilling,
hos det firmaet jeg er hos nå.
Men jeg veit ikke om jeg har lyst til det, for jeg syns ikke arbeidsmiljøet er noe særlig der.
Det er mye baksnakking, og på en måte så virker alle falske.
Jeg veit rett og slett ikke hvor jeg har dem andre.
Jeg skiller meg nok ut i fra de andre,
ettersom jeg er positiv og hjelper til.
I tillegg er jeg stille av meg, tar ikke så mye plass.
Så hva burde jeg gjøre? Er det noen som har noen forslag?

Hvordan skal jeg begynne denne temaet, teksten som jeg har tenkt på. Jeg har praktisk bakgrunn, er en handy man, arbeider som maler, hage og altmulig mann. Har ikke så godt betalt, men har en jobb jeg trives med.
Har alltid søkt gode opplevelser, friluftsliv høyt og lavt her I Norge.
Er ellers en stille, rolig, snill, gogutt, sjenert,,. Men kan være bade tøff og selstendig.
Hva tenker dere damer om menn som ikke har barn.

«Jeg har selv vandret langs tjernet i september, med en sterk tiltrekningskraft mot huldra under vannskorpen. Hun lokker, jeg lytter og bena blir sakte våtere. Jeg ser ikke at skogen blir mørkere i det trærne brer seg over oss. Jeg vet ikke om den vil beskytte vår kjærlighet, eller skjule for omverden at du fortærer meg. Tankene er tomme når man ser deg, du er lekende, og refleksjonene, de skyggene jeg ser danser, fester blikket mitt til avgrunnen. Våte, varme hender griper tak i meg og jeg synker sakte under… en siste pust og overflaten blir stille»

«Under en gammel eik, finnes en benk. Jeg pleier alltid å rusle til den benken, for å se om du er der i dag. Jeg vet vi satt der før, en gang i en annen tid. Jeg vet at du også leter etter den samme benken. Det regner og jeg kikker opp, bare for å kjenne skyggen av deg stryke forbi. Var det et vindpust eller kysset du meg? I dag er det siste gangen jeg besøker benken. Et langt liv har jeg ventet og nå visner eiken, de siste blader faller av. Benken er slitt av vær og unge par som har risset sine navn i den. Jeg lukker mine øyne, snur meg bort. Pakker jakken godt rundt halsen og rusler hjem.»

«Kintsugi er kunsten å fikse gamle skåler med gull. Knuste biter settes sammen og limes med edelt metall. Kunsten i seg selv er vakker, men det å verdsette noe gammelt ødelagt som nytt og vakkert fordi du fikset det, det er den virkelige kunsten i kintsugi. Det vakre er symbolikken og poesien i det man setter sammen to biter med gull»

“Words are, of course, the most powerful drug used by mankind.”
? Rudyard Kipling

“When I cannot see words curling like rings of smoke round me I am in darkness—I am nothing.”
? Virginia Woolf

Hva var kult?

Siste svar lø. 7 feb. 2015 21:48 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Hva syntes du var kult, og som du kanskje har gjort men ser tilbake på det nå som ikke fullt så kult?

Da jeg var liten gutt kunne jeg bli forelsket i jenter pga at de 'var så fine', hehe. Som voksen betyr også ytre utseende noe på sin måte, absolutt, men helt andre ting er uendelig mye viktigere.
To kvinnelige sykepleiere på dagsrevyen idag - med engasjement for å hjelpe eldre demente... Ikke bare ved det de har å gjøre i jobben, men de går frivillig ut på turer med de eldre - som første gang på lenge får høre fuglesang og begynner å synge selv, og blir mye livligere. Disse kvinnene steker vafler og prater med de eldre og har det fint med dem. De blir kalt for De Gule Englene.
Jeg er visst forelsket i dem. (Stort smil :)

Hva blir dere forelsket av?

Er det bare meg....jeg sender sikkert 10000000vis av meldinger, men får aldri svar! Kan forumet hjelpe meg med dette? Hva bør en forum-Førstemelding inneholde?

hvordan få den kroppen du vil ha

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Det er mye fokus på kropp og trening her inne, og i verden generelt.
Mange eksperter står frem og forteller om hvordan få den kroppen du alltid ville ha hatt.

Jeg har nå funnet ut hvordan man får den kroppen. Det er bare å ville ha en dårlig kropp :) i hvert fall for mitt vedkommende :)
Håper dette hjelper for noen andre og her inne!
Om ikke, så god helg!

Date!

Siste svar lø. 7 feb. 2015 12:31 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Feeder

Da har jeg omsider fått meg en date. Hvordan skal man gjøre at det går best mulig? Og ikke minst- Hvordan unngå de pinlige tingene?

Kan noen gi meg opplysning i dette..
Jeg har møtt utrolig mange fine,rare,frekke menn her, men dette synes jeg tar kaka!
Hvordan kan en mann FINNE på å i det hele tatt foreslå at en jente skal komme og suge han uten at han har planer om å gi noe tilbake???
Jeg har ingen problemer med å tilfredstille en mann slik, men jeg gir ikke en fri blowjob til en fyr jeg aldri har møtt før!Hallo??Hvem gjør det?Kanskje de som har en skikkelig fetisj, men det er vel unntakene?
Eller er jeg helt fjern nå?:s
Jeg personlig hadde følt meg litt brukt etterpå...

Når solas siste refleksjoner skimtes i fjorden, før den forsvinner bak et fjell så vet man at man bor i fantastisk natur. Følelsen av å bli oppslukt i en god samtale, på den måten som gjør at man ikke merker at det kom litt regn. Når Raumarock er over og man vet at man har vært vitne til en herlig helg innerst i Romsdalsfjorden. – Det er i slike stunder man innser hvor fantastisk dette stedet er. Et lite sted, hvor man kan bo sentralt men at det er stille når man skal sove. Det å nyte en morgenkaffe 716 meter over vannet, oppe i skyene når sola bryter igjennom er en opplevelse som setter spor i sjela. 100 meter til fjell, 400 meter til sentrum, 450 meter til fjord. Raumarock, fjellfestival, yrende turisme – kort vei til den nasjonale turistveien Trollstigen – Geiranger, en biltur av de sjeldne, fortsett turen fra Geiranger og så middag i Ålesund så har man en herlig dag. Det er nesten like langt til Molde, Ålesund og Kristiansund, 3 særegne byer med hver sin sjarm. Og om fjella står i veien så kan man kjøre ut til kysten å se solnedganger ingen har sett maken til. Elver, fjell, skoger, fjord og åpent hav alt innen en liten radius. Norges flotteste jernbanestrekning, Raumabanen som snoker seg oppover Romsdalen. Når man ser på et postkort, fra en entusiastisk slektning som opplever noe stort, litt misunnelig og litt betatt av det flotte bildet, helt til man innser at man befinner seg og bor midt i bilderamma. Ikke er det bare 5,5 time med tog fra Oslo rett inn i nabolaget, med på kjøpet får man Norges mest spektakulære togtur, fra lavland, heier av Ivo Caprinske dimensjoner til rivende fjelltopper som rager tusen meter rett opp og rives i stykker av dramatiske topper. Det må jo fristes...

Jeg er en mann som har vært på sukker en stund men har hatt mange misslykkede dates. Det kommer damer som definerer seg selv som slanke men har 5 kg ekstra både her og der.

Jeg lurer på hva som legges i de ulike kategoriene, slank, normalvektig og atletisk.

Jeg er 44 år og ser at mange som jeg anser å være normalvektig til tykk definerer seg selv som slank eller atletisk.
Jeg er 183 cm høy og veier 83 kg trener regelmessig, jeg anser meg selv å være normalvektig+, jeg har møtt damer som er 20 cm kortere og 10 kg lettere som definerer seg selv som slanke.

Hadde det ikke vært lettere om alle la inn høyde og vekt så kan den som leser avgjøre hva man liker.

Er tykk det nye normale?

Politiske spenningen i verden? Vi hadde den Arabiske våren, dette ble jo bare dritt! Vi hadde en sikkerhetspolitisk sommer i Europa som ville gitt enhver statsviter med respekt for seg selv ståtiss! NATO terger Putin, og Putin terger NATO...hvem som har folkeretten på sin side må gudene vite...og her sitter vi, i knivseggen mellom to vidt forskjellige virkeligheter, i hjertet av hva bjørnen egentlig bryr seg med..svarer hun meg denne gang...gir hun meg mening med livet? ....oooohhh dette er dull!

Suits

Siste svar fr. 6 feb. 2015 22:23 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Kims

Hva tenker dere om at folk "suiter" opp på profilbildet sitt. Altså tar på dress, blir det for mye?

Det er nå enda flere påmeldte enn forrige uke og igjen er det perfekt kjønnsbalanse. Fullmåne skal det også bli. Hva mer kan vi ønske oss! :-)

Til sukker.no:
Vær så snill og vis hvilket fylke eierne av bildene er fra igjen, da? For meg er det ikke så interessant med profiler fra Finnmark eller Rogaland, siden jeg bor i Oslo.

Hei! Min første tråd vel og merke.
Jeg har da en bachelor oppgave om tvangssalg. Lurer rett og slett på hva dere vet om tvangssalg? Media påvirker ekstremt, derfor er jeg nysgjerrig på hva dere tenker om dette.

Hadde satt stor pris på om flest mulig hev seg på! Er lov å prøve å gjette hva det går ut på, vil bare vite hvor mange som har kunnskap om dette. Takk på forhånd.

Verdens minst artig strekning å kjøre.....spesielt på kvelden/natten.....someone entertain me! Vær så snill

Hvis du tenker at du med fordel lært mer om dating. Kanskje har du ikke kommet helt i gang, kanskje har du ikke fått det du håpet på ut av det.
Hvis du fritt kunne finne på en ny boktittel som skulle stå i hyllene og på Amazon og som hadde vekket din interesse nok til at du kunne vurdere å kjøpe:

Hva skulle den boka hete?

Hei eg e en mann fra bergen som søker besøk i kvelld.
Min profil er kristo86
Og eg sitter her tar meg en pills og e sykt kose syk. Så hvist d er en dame der ute som bare har lyst å hoppe i det ,så send meg en mld;)
Stor klemm fra kris <3

Tenkte dette kunne være en litt morsom tråd, hvor man kan komme med slutten på setningen i tittelen. Og på den måten både få uttrykt noe av det man savner ved å ha en kjæreste, og samtidig reklamere litt for hva en eventuell kjæreste her inne kan forvente seg. Så kjør på! Ingen slutter er for teite eller for klisje, alt er lov :)

Hvis JEG hadde hatt en kjæreste....
Så hadde hun måttet ta meg med på kino for å se '50 shades of grey', for den tør jeg søren ikke gå å se uten å ha med meg en jente!

noen som vil utfordre meg i Wordfeud eller Ruzzle? Sånn litt under middels i WF og litt over middels i Ruzzle :):
Hanspf