Sukkerforum

Tips taes i mot!

Det renner jo ikke akkurat inn med meldinger og det er forsåvidt greit nok. Spørsmålet er jo hva kan man gjøre? Jeg kan sikkert endre på bildene, men det vil jo fortsatt være av meg så alt for mye forbedring der kan det nok ikke være...

Så da er det profil teksten. Hvor mye skal man skrive? jeg har jo en ganske synlig funksjonsnedsettelse skal jeg skrive noe om den? skal jeg skrive at folk kan spørre? eller spør folk hvis dem vil av seg selv?

Utfordringen er jo at jeg frykter at folk flest ser rullestolen og assosierer det med haug med problemer istedenfor å se meg som den jeg er...

Så kom med tips!

Andøya/Evenes når skal politikerne slutte late som om Glasnost og Perestrojka fortsatt er en greie?

Island

Siste svar to. 10 mai 16:24 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Man Anonim

Noen som har vært der? Aldri vært der så jeg lurer på hvordan det er der. Noen som har noe erfaring?

Er det slik ?

At det stort sett er utseende/karismaen som er førende for interessen?

Eller er det ok å være frempå for en dame 😉😊

Aldri helt skjønt at så mange med barn er single. Har konkludert med at det skyldes en av følgene.

1. Dem er egoister, tenker mer på seg selv enn barnet.
2. Naive, trodde at mannen/kvinnen dem fant var fremtiden.
3. Ikke så glupe ved å få barn tidlig i forholdet.

Eller har noen en bedre forklaring enn det jeg kan komme med?

Eddie Murphy

Siste svar on. 9 mai 22:34 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Delfi

Nord-Korea - Kan det være «the Trump method» funker?

Har tilgode å møte en eneste fyr som faktisk synes «duck lips» er seksuelt tiltrekkende eller sjarmerende på noe vis. Tvert i mot er jo det noe vi rister på hodet av...Ser at en del av damene her inne har røket på Restylane- kjøret, og lurer på hvorfor i all verden noen gjør dette? Please enlighten me!

Ferie

Siste svar on. 9 mai 20:25 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym BBBB

Første sommer som singel (på en god stund) nærmer seg. Har lyst til å finne på noe gøy.

Hva skal folk gjøre i sommerferien?

Hva gjør dere når juniorene er giddaløse og bare har interesse for å sløve med pc eller tlf ? 😃

I dag har jeg tilbudt junior firhjulingstur med grilling, samt motorsykkeltur/kjøpe is...

Men det er stusselig respons 😛

Nå driver jeg med noe jeg ikke får til... blir bare klooooot! Er det flere som irriterer seg over ting dem ikke får til her 😃

En klype, festeanordning som jekker opp puppene slik at man ikke får slike hvite områder ved armhulene når man soler seg i solarium.
Versegod. Jeg kjøper.

Er det noen her på forum dere kunne tenkt dere å rulle en runde med ?

Noe jeg har lagt merke til er at personer (jenter, men kan også gjelde gutter) endrer sin personlighet etter at dem har kommet seg inn på en datingside.

Opplever nye brukere som ikke har vært på datingside før som hyggelige (eller skeptiske, hvis du er det i utgangspunktet), men etterhvert, så endrer oppførselen seg. På bilder smiler dem ikke så mye som dem gjorde (mer, "her er jeg bilder"), og dem virker som dem har endret til en dårligere karakter. Sier ikke dette gjelder alle, men veldig mange vil jeg påstå.

Ville vært interessant om det ble forsket/undersøkt på. En hovedoppgave for psykologistudenter kanskje?

I morgen er partydag nr.1 i Oslo. Tom Waits løpet går i parallell med Holmenkollenstafetten. Begge ender gjerne med knallhumør på byen og vi har gjort det lett å se hvem fra Sukker man kan møte denne dagen. Sjekk arrangementer for mer info :-)

Noen som skal på Tom Waitsløpet eller holmenkollstafetten?

Det er storfest i sentrum i forbindelse med dette, og for å bidra til moroa oppretter vi ett arrangement i Sukker-appen slik at folk kan se hvilke andre fra Sukker som er ute og tipse hverandre om hva som skjer!

https://sukker.no/arrangement/3439/storfest-i-sentrum

Ønsker dere en kjempefin uke videre!

Utroskap.

Siste svar lø. 5 mai 16:21 (37 svar)
(kvinne 56 år fra Sogn og Fjordane) Privat melding

Hvorfor ? finner kvinner/menn seg i utroskap fra partnere.

Noen i oslo sentrums området som er inntressert i besøk før dem skal på byen?:)

Jeg leter etter nye venner som vil gå på byen dra på teater reise,se en kino bli bedere kjent jeg er 33år snill og bli og en livselsker elsker nye mensker og er veldig sosial.blir det noe mer en venner er jo det bare et pluss men er så lei ensomheten i livet har venner men di jobber hele tia ta kontakt hvis dette høres noe for deg rundt Oslo Akershus jeg bor i jessheim

Antall

Siste svar lø. 5 mai 06:23 (75 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvor mange skriver du med nå? Har du noen "regler" på max antall personer?

Jeg har i et trekvart år brukt det meste av min tilgjengelige kapasitet på å lage meg kontor og lagerbygg, tiltenkt en håndtverk virksomhet, for meg selv og forhåpentligvis andre etterhvert, hvis jeg lykkes med å dra på meg jobb. Har tidligere prøvd med et enkeltmannsforetak og hatt basen hjemme. Synes det var tungrodd å komme fram.. få nok jobb og bli sett. Derfor har jeg lyst til å satse mer offensivt denne gang. Det nevnte bygg ligger tett inntil hovedvei, så jeg satser på mye gratis "reklame".

Jeg har vært sykemeldt og er på arbeidsavklaringspenger, og på tur til å restituere meg vekk fra stønader. På tross av at jeg kjøpte katta i sekken, ser det ut til at jeg klarer å ro i land lokalitetsprosjektet til et tilfredsstillende sluttresultat.

Men det har kostet mye krefter, jeg har isolert hodet vekk fra det meste annet. Men nå da jeg nærmer meg det å landet dette prosjekt - lokale, så begynner jeg å kjenne på nervøsiteten... lurer på hva faen jeg driver med.. redd for ikke å få nok jobb (Jeg vet det er tøft med nytt i trangt marked), redd for kapasitet, for ikke å kunne alt jeg bør, redd for ikke å få med meg noen på laget... ja hvis jeg kjenner etter er jeg litt redd alt, men hittil har jeg vært flink til å sette på skylapper. Men nå må jeg snart ta de av.. håper jeg lykkes denne gang, med mitt livs prosjekt, jeg trenger det virkelig!

Noen med erfaringer ?

Dating

Siste svar fr. 4 mai 22:34 (78 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Er det lettere for de yngre?
Er det kjipere å være singel som eldre?

Våryre kvinner hvor er dere? Besøker mange profiler på onlinelisten, gidder t.o.m sende mld. Men neida? Ingen besøk tilbake. Og med den største selvfølge ikke noe svar tilbake!
Hvorfor???

For halvannen måned siden fikk jeg det for meg at jeg ikke ville røyke mer. Jeg vet for første gang siden jeg begynte å røyke på ungdomsskolen at jeg aldri kommer til å ta et trekk igjen. Var vekke halvannen måned i fjor også, men da var det etter press fra en dame jeg var i lag med på den tiden, så da var det ikke mitt eget valg.

Har dere noen lignende erfaringer?

Er du bare på sukker, eller har du i din desperasjon lagt deg ut i hytt og pine ?

Jeg undrer meg

Siste svar fr. 4 mai 22:13 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

De som ikke har noe tekst og heller ikke noen bilder i profilen, kommer de i kontakt med noen?

1. Er du den som tar kontakt?
2. Eller er du den som forventer å bli kontaktet?
3. Er du den som liker pågående?
4. Eller er du den som misliker pågående?

Hei, alle single!

Hvor ofte har du sex?
Alder?
Kjønn?
Er det ons eller med en fast pulevenn?

Jeg lurer fordi jeg synes jeg får for sjelden.

Tulleprofil?

Siste svar fr. 4 mai 21:56 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

En mann med masse bilder fra millitære tilstelninger i USA skriver myke ord til meg og har en profiltekst som lyder: I want to find the chemistry with a nice, woman , having healthy interests and values, caring for others, a gentle woman, a woman with a future plan that includes me. Lol Someone who knows where she going, who has goals and doesn't mind if we get there together. A woman that is not afraid to communicate in good times and in bad times. Osv...

Er dette ekte saker, tro? Eller humbug og tøys? Det lukter litt muffin og ugler, synes jeg...

Hvor tett eller nær kontakt har dere ?

Brukte du tid på å komme over eksen ? Var du/ er du bitter på vedkommende, eller er du bare veldig glad kvitt 😃

Har du noen rare eller sære sider ?

Selv om ei jente besøker min profil så MÅÅ det ikke bety at profilen er falsk, jeg mener sjansen er store, men finnes unntak. Så dere MÅ ikke sperre alle profiler som besøker meg... 🤔🚷🛐

Skal til Trondheim fra søndag til onsdag på noe jobbgreier, men har jo ettermiddagene og kveldene ledig. Noe spennende jeg burde få med meg når jeg er der?

Jobb, sosial/hygge, barn, alenetid .... i prosent av tid.

Her tror jeg det er er omtrent slik : 40 - 5 - 15 - 40

Hva samler du på?

Siste svar ti. 1 mai 23:13 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Hønemor

Det samles på så mye rart i skuffer og skap.
Hva ligger det bak det å samle på noe?

Opplever du å ha det ?

Tanteråd

Siste svar ti. 1 mai 12:07 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Ok... Nå kan dere tanter endelig gjøre litt nytte for dere! 😘

Alt virker tilsynelatende ok. Hun vil møte meg igjen og alt skal visst være i skjønneste orden. Men... kontakten har dabbet litt av siden sist besøk (2 dager siden), og jeg tror hun vil at det skal gå litt rolig i svingene siden det har vært singeltilstander på henne det siste året. Det snakket vi om sist gang.
Jeg har spurt henne så alt skal være greit, men samtidig føler jeg litt at denne "stillheten" gir meg usikkerhet på hva hun egentlig vil. Jeg har bestemt meg for å ikke ta kontakt før hun gjør det, men tenker jeg ikke bør spille på egen akkord siden jeg dauver litt av å ikke få en "hei" ila dagen.

Hva er deres tanker?
Og ja, jeg liker henne... Litt for mye egentlig. Det er litt slitsomt!

Når var du sist forelska, ja eg meine sånn skikkelig hodestups? Hvor mange ganger har du vært det, og førte det til et forhold. Og e det bra for å finne seg en kjæreste, eller er den gryende kjemien og interessen som vokser sakte fram best? Hva i all verden skal til for å ende opp med den gode kjærligheta?

Hei! Skulle hatt med en dame eller jente på et par treningsøkter til uka- i Oslo. Erru interessert er det bare å ta kontakt!

Hva hadde du svart om du hadde fått den SMS`sen som Liv S Navarsete fikk? Hadde du gått ut i media med det- om du hadde vært en kjent politiker?

Ja eller ei jente. Sukk... får ikke sove.

Når man får kontakt med en mann på datingside er hensikten klar - man ønsker å bli kjent for å sjekke om man kunne passe sammen som kjærester (eller hva som måtte stå i profilen...)
Jeg merker at jeg synes det er vanskelig å tolke «hensikten» når en mann tar kontakt etter at man traff hverandre i en sosial setting. Som vanlig tror jeg i utgangspunktet at det er bare hyggelig folkeskikk.
Er menn stortsett frampå når de er interesserte, eller går de i tider like mye rundt grøten som jeg kan finne på å gjøre?
Det enkleste hadde jo vært å spørre vedkommende, men for det første er han altfor kjekk og flott og for det andre har meldingene blitt færre etter et halvt år «rundt grøten». Men jeg får han ikke ut av huet, eller, huet og magen kommuniserer dårlig når det gjelder han.
Og nei, jeg er ikke fjortis... det bare føles sånn. I forhold til bursdager er jeg godt voksen.

Hvor traff du din forrige partner som du hadde et seriøst forhold til?

Hei :)

Jeg har fundert over et tema de siste ukene og vil gjerne dele mine opplevelser.
Håper jeg kan få litt input fra de som føler seg litt filosofisk ;)

Jeg har alltid vært veldig lukket rundt andre for å beskytte meg selv litt. Det henger mest trolig sammen med en vond oppvekst, men det er uansett slik det er i dag.
Når jeg først har innledet et forhold med en jente har problemet vært at jeg åpner meg, men kanskje ikke moderert.
Jeg ender opp med å gi alt for de jeg danner følelser for, men jeg forstår at det kan bli litt mye for de som liker at ting utvikler seg over mange måneder.

Så spørsmålet er om det er ok å danne følelser og være åpen om det tidlig.
Setter pris på alle meninger.

Håper alle får en strålende dag/kveld videre :)

Per

Mon tro, om Sukker også hadde fjernet/fjerner nipplebilder i kvinneprofiler, mens mennene får lov til å vise sine?

Er det greit for dere menn at kjæresten deres/hun dere dater, soler seg, bader og rusler rundt toppløs? Sitter toppløs på bar og uterestaurant?

Milf123

Siste svar fr. 27 april 18:34 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym ffffud

Noen litt eldre damer som søker ung gutt?