Sukkerforum

Hei! Gutt 27 år her!
Jeg har hvert singel i 2 år, og er klar for et forhold. Det viser seg at disse datingappene er veldig useriøse... Ihvertfall så virke det som at folk bare ønsker å samle på matcher... Noen av de jeg har snakket med sir jeg fremstår som en "spiller", selv før de blir kjent med meg.. Dette er ikke tilfelle, jeg ønsker virkeli å finne ei jeg kan dele livet med, men det er vanskeli når folk dømme før dem har blitt kjennt.. Eller er jeg rett å slett ikke attraktiv nåkk? Er det noen andre som synes at at folk er for useriøse liksom?

Dagen i dag er morgendagen du drømte om igår.... Da er nok en sukker dag endt, blitt litt klokere🙂litt annerledes enn RL men dog en verden... 😊 snakkes🙂

Og kan ikke huske en sommer så lite spennende som denne 😆

31.juli...ingen mail.
Kan det være fordi jeg ikke har vært online?
Vanligvis sveiper jeg innom sukker i løpet av dagen for å telle antall besøk/hjerter og svare på mail, men rakk ikke det i går.
Dukker vi opp høyere i match om vi er innlogget, eller bruker de fleste onlinelista i søkene sine?
... 🤔 ...

🦁

Hva er gjeldende når man blir invitert ut på vin, lunsj eller whatever på første date? Bør jenta bare forholde seg i ro og bli spandert på, eller tilby seg å Vippse? Jeg er ikke så god på å bli spandert på, men det er jo kleint å dra fram Vipps.

Sommeren er lang😎
Men ingen date i sikte,sett sånt 🤣
Er det flere som får minimalt med brev i innboksen,eller er det bare meg?
Nå skal det sies🤔 at jeg har vært medlem i bare 4 dager .....
Jeg er seriøs,og ønsker et fast,langt og godt forhold.
Er det en som ønsker det samme her inne?
Send meg en melding da vel,det hadde vært riktig så snacksy😊
Kanskje vi ses da😉

Hvorfor er det så mange som skriver under pseudonym her?
Jeg er ute etter en partner,og da er det jo håpløst og ikke se hverken bilde,alder og bosted🤔
Hva er problemet med å vise seg?
Jeg bare lurer litt 🤔

Er det slik at noen mennesker bare ikke er skapt for å være i forhold? Hvorfor trives de best med å være alene hele eller store deler av livet?

Jeg er relativt ny her inne og med datingsider på internett generellt. Men jeg hadde jo visse forventninger. Ikke nødvendigvis i forhold til det å finne kjærligheten, jeg forventet heller ikke at innboksen min skulle flomme over av damer som hadde kjempelyst til å bli kjent med akkurat meg, men jeg forventet et minimum av høflighet og respekt. Jeg ser at mange jenter, både her inne på Sukker og generellt, klager over menn som er ufine og slibrige, menn som kun er ute etter en ting.
Jeg er ikke en slik mann. Jeg har etter beste evne forsøkt å lage en profil som er ærlig og som forteller litt om hvem jeg er og hva jeg ønsker meg. Når jeg sender melding til noen bruker jeg tid på å skrive en melding som er personlig og hyggelig, en melding som er kjemisk fri for ufine forslag og tilbud om bilder av underlivet mitt. Og da tenker jeg at det må være mulig å forvente et minimum av høflighet i retur, nemlig en respons. Er jeg ikke din type så er det selvsagt helt greit, men da kan du vel klare å lage deg et standardsvar som feks: "hei og takk for hyggelig melding. Du er desverre ikke helt min type, men lykke til videre". Kopier gjerne mitt forslag til resons hvis det er for slitsomt å svare selv. For jenter, hvis en mann kommer bort til dere på gata, eller i butikken, eller på en fest, ja da har dere jo nok folkeskikk til å bruke 20 sek på å takke høflig nei, eller si at nei, dere ikke ønsker å ta en kopp kaffe med vedkommende?? Dere snur jo ikke bare rundt uten ett ord og marsjerer avgårde? Jenter, jeg forstår at dere kanskje får mange meldinger og at noen av de som melder er helt uaktuelle for dere. Men bak hver melding, ihvertfall de som inneholder litt mer enn fem ord, så er det faktisk et menneske. Og mennesker møter man best med respekt og medmennesklighet. Så annerkjenn i det minste han som likte deg godt nok til å sette seg ned å forfatte en melding til deg med en form for respons!
Og til slutt til dere gutter som fortsatt tror at kvinner blir smigret og opphisset av å motta seksuellt ladede meldinger fra ukjente menn: det blir de overhodet ikke! Skjerpings!

Hvor er du?

Sånn mens man venter på Prince charming 😏

Hvordan ønsker du at kjæresten din skal vise at han setter pris på deg?
Hva skal han/ hun gjøre, rent konkret?

Fint om dere kan holde det til en par ting, de to viktigste.

Fikk skikkelig lyst på en date!
Så om du også er det så ikke nøl med å ta kontakt.

Jeg kan love deg at om du eller jeg ikke finner tonen vil jeg ikke bli fornærmet over en avvisning. Ref «Hvordan avviser du» tråden.

Jeg er ikke gal!! Ref «I jakten på kjærligheten: Se opp for psykopater» tråden.
Jeg er ferdig med tidligere forhold! Ref «Ferdig med tidligere forhold» tråden.

Om du er personlig kriten eller ei spiller ikke så stor rolle, det er hva du står for som er viktig! Ref «Jakten på en kristen kjæreste» tråden.

Sex forventer jeg ikke på første date!(men setter meg ikke på bakbeina) Ref «Menns tanker» tråden.

Jeg er ikke redd for å spandere en kaffe eller noe, men om du absolutt vil betale selv skal jeg ikke bli sinna! Ref «Å bli spandert på» tråden.

En date på en cafe er jo kanskje ikke så spennende,så kan gjerne finne på noe annet? Kanskje plukke bær? Ref «Perfekt date» tråden.

Om du er Norsk, Polsk, Spansk eller Fransk (eller andre land) spiller ingen rolle. Ref «Hudfarge? Utenlandsk kjæreste/kone?» tråden.

Jeg kan ikke love at jeg ikke kommer med merkelige utsagn under daten, men jeg kan love at det ikke vil være ment som frekt. Ref «Impulsivt anger…»tråden.

Jeg kan derimot love at jeg er her inne av de riktige grunnene, altså finne min neste. Ref «Hjerte på rette stasen» tråden.

Selv om jeg trives alene, vet jeg at jeg trives bedre med en annen! Ref «Frivillig singel» tråden.

Hvem vet! Kanskje vi snart befinner oss på danskebåten, dansende til Bulgarske rytmer? Ref «Musikktråd 2.0» tråden.

Etter hvert skal du ikke se bort fra at vi kan se en film sammen 😉 ref «Er det virkelig» tråden.

SÅ! Ikke nøl med å ta kontakt!!! 😊😊😊

Hei. Jeg er helt ny på dette her og har ikke helt skjønt alt.... men jeg lurer på; hva menes med "langvarig forhold"? Jeg har etter 27-års ekteskap, to forhold på hhv. 5 år og 1 år..
Spørsmål nr.2:
"seriøst forhold" ? Går det an at det kan være at man treffes eks. 1-3 ganger i uka eller må det være at man skal gå for "forlovelse og giftemål"???

Inspirert av den andre tråden ang. ferieplaner for oss single:

Hvis det er noen kvinner som kunne tenke seg å dra på ferie sammen med meg, så ta gjerne kontakt i innboksen min

(- må kanskje presisere at jeg er 100% heterofil for å ikke gå på en smell her 😂)

Jeg har ferie fra 15.juli og kan reise i perioden 15.- 31.juli. (skal på konsert med Robbie W. 1.aug. 😉).

Bor i Trondheim.

Jeg reiser ikke til Tyrkia eller Egypt og er i grunnen ferdig med Rhodos og Kos også, men ellers åpen for det meste bare det inkluderer litt strand, litt sightseeing, god mat og "bobler"! 🤗

Jeg er 45 år, du mellom 35-50 kanskje? Er en fordel om du har humoristisk sans, hvis ikke tror jeg det vil bli en laaang uke for oss begge! 😂

Er ferdig med "flatfylla", så vil reise sammen med noen som drikker alkohol, men med måte (er begrensa hva jeg med mine 160 cm klarer å slepe tilbake til hotellet liksom 😅).

Så er du normalt oppegående, pålitelig, trivelig og ønsker ei reisevenninne, er det som sagt bare å ta kontakt!

I dag er det "ta på pupper dagen" skulle gjerne feiret den 😂

Fortell om erfaringer med det!
Kanskje MANNEN jeg leter etter er bak en slik profil?

Selv om jeg kjører veldig inkognito, hender det at jeg reiser meg fra stolen og rusler profiler i nattens mumling og mørke og i dagslys uten belysning.

Like mye som jeg gjenbesøker, finner jeg på å besøke 'mot bedre vitende' de gaseller jeg finner å like. Altså at jeg mot mine egne råd  sist gitt til @Leifi titter først - altså helt feil. Noen titter jo da tilbake, særlig ferskinger selvfølgelig, noen ikke. Men ennå mer - omtrent ingen blokkerer!! Slik at det blir lettere å gjøre seleksjon for skriving. Hvorfor ikke?

Bare noen ufrustrete tanker i en disig og våt Vestlandssommer. Der jeg fremdeles ikke helt har avvist å bidra til den globale oppvarmingen pr. fly. Men for å overtale meg selv skulle jeg jo hatt med ei.

Ungene er nå slettes ikke avvisende lengre. Langt dårligere folk enn jeg trolig kan klare å finne har vært innom deres liv, og de kan godt tåle å 'bare bli på hei'. Dette er bare grubl uten klare spørsmål, men de mottas med takk og både uferdige og ferdige svar.

🔹🔸

Har ett smil noe påvirkning på om det blir hjerte eller ikke? Jeg syns ikke det selv, men det er stusselig få av de jeg gir hjerte/ melding som gir hjerte tilbake. Er det grunnet et utseende bare en mor kan like eller manglende smilebilde?

Er det andre som også sliter med enkelte funksjoner her?
F.eks. så funker ikke "End" lenger når jeg skal til nederst på sida.
("End" gir samme "resultat" som hvis jeg trykker "PageDown", dvs. kommer bare litt ned på sida.)

Er det virkelig ingen jenter som ser på porno? alle har rødt på matchtreet.

Gud elsker deg vær ikke redd for ditt ytre men pass alltid godt på ditt indre haha ikke misforstå du er vakker på de ytre og 😄 tenkte eg bare ville si de til deg å at de er en fin ting å ta med seg videre i livet

Krav

Siste svar lø. 29 juli 20:39 (161 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

En som var innom min profil, krever to ting av sin fremtiden kjæreste.
1) Hun må være spontan.
2) Hun må kunne ta ting på sparket.

Jeg ble litt usikker på forskjellen. Anyone?

Horer!

Siste svar lø. 29 juli 10:07 (78 svar)
Skjult ID med pseudonym Organ

Det er en ting jeg har lurt litt på: Om en mann sier at han har besøkt en prostituert, eller for den del jevnlig frekventerer en bordell, vil det medføre at han automatisk blir en uaktuell partner?

(Syns det var på tide å lage et innlegg som omhandler noe positivt.)

Hva liker du ?

Det er ikke enkelt å forfatte et unikum av en profiltekst nei. Derfor så mange uten. Kort nok, lang nok - beskrivende. Så nylig en genistrek relativt til å la stå tom.

Yyy cm. Zz kg. Æøå øyne. Hårfarge.

En start er bedre enn ingen. Klar for påbygg, nyttig uansett, og fisker i mellomtiden.

🔹🔸

Har vært med dere i ca 2 uker på sukker.no og allerede ser jeg tinder / hotornot osv tendenser.

Jenter som sender hjerte men sier ikke hei og vet ikke hvordan jeg skal formulere dette klinkende klart..

9/10 gir "dirty" vibes, på en negativ måte, føler dem er prostituert eller er med i hallik virksomhet. Andre som har vært borti det??

Må si at de få som faktisk vat allright viste seg og bære allright. Det er litt artig.

Prøve og ikke være rasistisk men majoriteten av disse hjertene stammer fra jenter og damer fra utlandet. Synd ingen av dem var polsk 💩

Nok en gang så samarbeider ikke kjeften å hjernen....kom en mann bort til meg på jobben å sa "deg har jeg sett før,hvor har jeg deg i fra" hvorpå jeg svarte før jeg rakk å reagere " Ser du my pornofilm"..........har aldri sett noen bli så lang i maska før.........det føltes som en evighet før han fikk samlet seg å trakk på smilebåndet.......å jeg skiftet farge til ikke så kledelig rød,å tenkte med meg selv at munnkurv å filter hadde vært ideelt.
Han kommer aldri til å spørre noen om det samme igjen......å jeg kommer aldri til å svare igjen.......Er det mulig liksom???!!!

Jeg kjenner flere menn som henter sine koner i utlandet, enten fra Asia eller Afrika. Det er mange fordommer rundt dette, men de jeg kjenner har det fantastisk.

Selv er jeg ikke opptatt av hudfarge og kan like gjerne falle for ei fra Asia, Afrika eller Skandinavia.

Min far er gift med ei fra Latvia og når jeg ble skilt skulle hun finne ei latvisk kone til meg.

Helt greit det, men jeg har bestemt meg for å ikke hente kjærlighet i utlandet. Hun må gjerne være fra et annet land, men bør bo og jobbe i Norge og snakke norsk.

Hva tenker dere om saken?

Noen som har vært på Alle Singlers Mor før? Er gjerne mest folk fra fylket det er i?

Er selv fra Bergen, vil jo helst treffe noen i nærområdet.

Vi har vel alle vært på deiter som det ikke ble noe mer etter. Hvordan avviser du vedkommende når du ser at det ikke er noen match? Venter til du kommer hjem og sender en melding, tar det der og da? Hva sier du?
Jeg husker spesielt en deit for veldig mange år siden som ekstremt åpenbart ikke følte noen match med meg. Han var omtrent stum og bare så over gate og alle andre steder. Jeg prøvde å holde i gang en samtale etter beste evne, men sa til slutt bare til at at han kunne få liv til å gå. Det var nesten vondt å se på fyren som slet. Jeg tenker at selv om jeg umiddelbart merker at dette ikke kommer til å bli noe mer, så sitter jeg i ro og small talker den obligatoriske timen. Som voksne, høflige mennesker bør man klare det. En eneste gang avsluttet jeg etter 15 minutter. Det var helt katastrofe.
Hva gjør du?

Dette skriver jeg fordi enkelte der ute ikke alltid har gode hensikter. Dette vet de fleste. Og det er lett å bli forført av "rosafargede" gull-og-grønne-skoger meldinger, innlegg etc. Dette gjelder både kvinner og menn. Maktmennesker finnes blant oss, og det er ikke alltid lett å avsløre dem, før man selv evt sitter i klisteret, og er fanget i et helvete. Selv har jeg ikke vært i et slikt forhold, men jeg kjenner noen som har opplevd flerårige mareritt. Det handler om makt, kontroll, manipulering og psykisk/fysisk vold. Jeg vil tro at noen få her på Sukker kjenner seg igjen i dette, dessverre. Så mitt råd er: Flørt i vei og jakt på kjærligheten - MEN inneha en sunn skepsis og forsiktighet, inntil du kjenner personen (litt Research er nyttig).

På ferie med mine søte små for øyeblikket...varme,sol, strand, romantisk solnedgang osv...vi koser oss veldig! Kjenner på at jeg savner en spesiell mann å kunne prate med på kvelden... istedet blir det sukker og forumet 😂

Menns tanker

Siste svar on. 26 juli 22:45 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Løve62

Vi har vel alle hørt at menn tenker på sex 24/7.

Det var i går det.
Så hvordan gikk det gutter? Var det øvre eller nedre hjernehalvdel som vant årets tenkedag?

🦁

Etter å ha sett et visst antall romantiske komedier, så lurer jeg på....hadde du turt å be noen om deres telefonnummer på butikken for eksempel? Og jada jada, jeg vet at det er film..men hypotetisk...hvis du så noen på gaten, butikken, på tur. Hadde du turt?

Blar gjennom listen på de jeg tydeligvis matcher best. På den ene etter den andre lyser treet grønt mot meg, men når jeg sjekker fakta så har hun ikke svart på noen av spørsmålene som burde resultere i høy score og god matching mot meg. Er matchingen da bare en bløff?

Det ser i hvert fall slik ut for meg.

Jeg ser en del profiler som skriver "du må være ferdig med tidligere forhold" hva legger dere kvinner i det? Jeg som far har mye kontakt med mor til barnet (min eks kone) vi snakker ikke utelukkende om felles barn, men også oppturer og nedturer vi opplever. Jeg er glad i henne og det er viktig for meg at hun har det bra! Men jeg er ikke glad i henne på den måten jeg var tidligere, mer som jeg er glad i mine venner. Hun er gift med en fin fyr som jeg gjerne tar en øl med innimellom. Jeg har også sporadisk kontakt med min eks, bryr meg om henne og hjelper om jeg kan, men heller ikke henne er jeg glad i på den måten jeg var tidligere. Er jo en grunn til at de er eks (to for å danse tango) Men, er det slik at en ny dame i mitt liv krever at jeg ikke skal ha kontakt med noen fra mitt "tidligere" liv, ja da sliter jeg i forhold til å finne noen.
Tanker rundt dette? Både lure, smarte, dumme, morsomme og gjennomtenkte tenker er velkommen.

...er det en ny trend her inne? Greit, jeg har skrevet under pseudonym selv. Bare å oute meg, de som vil og har gjennomskua meg. Den som svarer riktig vinner en ekstra måneds (betalt) medlemskap på sukker. De som svarer feil vinner det samme.

Leste en annonse fra en hyggelig utseende mann som ønsket kontakt med en fra Oslo, Akershus, Vestfold eller Troms, han skal ha for en spredning da men jeg faller jo totalt utenfor som østfolding.
Hvor stor er din radius i forhold til mulige dater/partnere?

Denne setningen kommer til tider fra samboende eller gifte. Dere kan gjøre hva dere vil. Ja KAN vi egentlig det? Dere kan stå opp når dere vil. Ja kanskje om lørdager og søndager, men hvorfor skal single ligge i sengen halve formiddagen, BARE fordi vi er single? Dere kan ha sex med hvem dere vil, hvor ofte dere vil og med hvor mange dere vil. Nei det kan vi aldeles ikke. Vi er ikke fritt vilt, og hvor mange har sex med andre single eller forfører andre single helt hjem i senga? Ytterst få i virkeligheten, faktisk. Single lever og gjør omtrent akkurat det samme som par. Hovedforskjellen er at single gjør de samme tingene ALENE. Stor sett i allefall. Vi har ingen å dele sorger og gleder med, unntatt oss selv.Vi er ikke spesielt priviligerte på noen måte. Eller spesielle generelt sett. Vi er BARE single , thats it :)

Altså, nå er det ikke så mye menn kan gjøre for å forandre størrelsen på utstyret sitt men man lurer jo fortsatt på hva er det som er stort nok?

Det er jo helt klart tydelig at for alle kvinner har størrelse noe å si. Og jeg mener alle. Er ikke noen som går i ekstase når de møter en 4 cm pille.

Men hvor stort er det ideelle verktøyet?
Hadde vært kult om folk (både kvinner og menn) kunne ha sagt hva de mener er ideelt for dem (så presist som mulig) så kan vi avgjøre dette en gang for alle.

Ser for meg at det vil bli en del varierte svar, og man kan jo svare under pseudonym.

Prøv gjerne å unga argumentet at det har mere å si hvordan man bruker den, fordi det er ikke det vi spør etter. Vær dønn ærlig på godt og vondt :)

Jaja... bare å innse at de fleste her inne vil bare se tror jeg... eller så er det jeg som tiltrekker meg bare de som ønsker gøy for en natt 😞😌dette er vanskelig spill asså... ett glass vin i kveld tror jeg for å få opp igjen selvtillit og mot👍

Skulle ønske

Siste svar sø. 23 juli 11:01 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym hellokitty

at folk kunne være ærlige om at de har ombestemt seg ang treff, jeg. I stedet for å komme opp med sånne rare unnskyldninger med sykdom og andre ting. Det er lov å ombestemme seg, og det er lov å si det.

Hva skal man finne på i helga når været er så fantastisk,men ensomheten er til å ta og føle på......føler meg lite kreativ for tia🤗

Jeg er genuint nysgjerrig på hva greia er med menn som sender meldinger, men som ikke virker å være interessert i å kommunisere. Meldingstypen jeg refererer til er hyggelige førstemeldinger, hvor vedkommende tilsynelatende virker interessert i å bli kjent. Jeg svarer i tråd med det vedkommende har skrevet, gjerne etterfulgt av et spørsmål. Får et kort svar uten spørsmål tilbake, prøver meg gjerne en gang til med et nytt spørsmål og får samme respons. Jeg mister da fort interessen hvis jeg må holde kommunikasjonen i gang alene. Så hva er tenker egentlig en mann som handler slik? Noen menn som kjenner seg igjen og kan gi meg et svar?

Firkantet

Siste svar lø. 22 juli 09:58 (116 svar)
Skjult ID med pseudonym blingbling

Nå er kikkehullene/koøynene de som avbilder seg på forum kikker ut av blitt firkantet.

Hva betyr det for drøftelsene femover? Og er dette et viktig signal om at det vil bli lettere å få endret funksjonaliteten her slik at noen finner?

Eller må jeg fortsatt være kranglevoren for å få leken sex?

Til avrundet debatt.

"Ønsker at tråden skal være useriøs med småprat og korte svar" (inverst sitat)

🔹🔸

Jeg lurer på....gjør dere her inne noe aktivt for å finne en partner? Ser mye klagetråder om folk so ikke svarer og hvor e rdrømmedama/mannen. Selv om sukker kan være bla skader det ikke å melde seg på andre datingsider, elelr gå ut for å treffe folk. Alternativene er mange...

- Begyne ¨på kurs/arrangemanger som er i forhold til dine interesser
- Prate med noen på butikken
- bli kjent med andre på fester man blir invitert til
- Byen ( betyr ikke man må gå på de plassene folk er mest drita)

Bruk muighetene som oppstår:)

Vår egen befolkning går raskt nedover, mens utlendingen som bosetter seg her øker veldig fort. Nærmere 15% av etniske, norske kvinner får ikke barn. Hvorfor ikke? Viktigere med ny jordomseiling enn etterslekten? PS: Nærmere 25% av norske menn over 45 har heller ikke barn! Dette kommer ikke til å gå bra...

Sommeren er her, og lysten på nærhet er større enn noen gang. Hvor mange damer her er åpne for å kunne ha en sommerflørt med en betydelig yngre mann? Typ 10-15-20 år yngre? Jeg selv er ærlig og må si at jeg er åpen for det. Hva med dere andre? :)

- trenger ikke bety at de er arrogante, uinteresserte eller har manglende empatiske evner. Det kan bety at de bærer på en sorg, et savn eller har det vanskelig på andre måter. Økonomiske problemer, arbeidsløshet eller konflikter i familie eller nære relasjoner kan være andre årsaker. Noen av de fineste sjelene blant oss er dem som kan virke alvorlige eller smiler sjelden. Det er mitt inntrykk. Ta vare - på dem også, og bry deg. De er som regel veldig fine mennesker, når man blir kjent med dem. Det var mine tanker denne kvelden.