Sukkerforum

"Økonomiske problemer er et hinder for potensielle forhold. Det viser en undersøkelse gjennomført av Kantar TNS for Nordea.

Nær 70 prosent av de spurte svarer at de ville sluttet å date en potensiell partner dersom de fant ut at den andre bevisst skjulte stor gjeld eller hadde store forbrukslån.

Samtidig svarer 45 prosent av de spurte at de ville avsluttet daten dersom vedkommende har betalingsanmerkninger."

"Forbrukerøkonom i Sparebank 1, Magne Gundersen, har gjennom TV-serien «Luksusfellen» møtt mange par med økonomiske problemer.

– Økonomisk rot, betalingsproblemer eller mye tullegjeld er for mange en skikkelig turn-off, mener forbrukerøkonomen."

"Forbrukerøkonom i Nordea, Elin Reitan, tror dårlig økonomisk sans oppfattes som usexy for mange. Samtidig kan den enes pengeproblemer få store konsekvenser for begge i forholdet."

http://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Syv-av-ti-vil-ikke-date-en-som-har-pengeproblemer-10056b.html

Er det slik at dårlig økonomi fører til tørketid i trusa? Er det bare menn som blir usexy pga. dårlig økonomi, eller gjelder dette også kvinner? Er det de gamle kjønnsrollene som gjør seg gjeldende her?

Diskuter. Fortell.

Som trådstarter avstår jeg fra å engasjere meg. Bare så det er sagt.

Hva synes dere kvinner om menn med skjegg?

Det er mye artikler om det i mediene - noen sier at skjegg har like mye bakterier som på et dolokk - så har du moteartiklene som fremmer det å pynte skjeggene sine ( http://www.minmote.no/#!/artikkel/23812075/ny-trend-menn-pynter-seg-med-skjeggsmykker )

Personlig synes jeg noen kler det, andre burde revurdere å ha det - og jeg mener dette henger sammen med hvordan type ansiktsformer menn har.

Hva mener dere?

Det er mandag. Det er ny uke.
Nye muligheter til og finne drømmeprinsen/prinsessa 😊 En må bare bane seg vei mellom alle froskene først....
Ha en god og innbringende mandag alle sammen!!

Hei. Er det flere enn meg som skal på We love the 90s på lørdag?

Søker en voksen kvinne for hygge denne uken.

4 - 5 uker borte herfra. Stort sett de samme folka som poster. Stort sett like få som svarer på melding. Let's try the real world. Savner å se folk i øya. Blir nok å kikke innom her i ny og ne, men dette blir for mye pes. Håper folket her inne får det folket her inne fortjener, uansett hva det nå måtte være dere mener dere fortjener. May the schwaft be with you. 😀😀👍👍

- har du også opplevd det? At når du våkner, så er det noe som mangler..? Den ene, rette - som bare ER der? hmm.... filosofiske meg, liksom... :)

Har fulgt dere forumister i ett år nå, og har funnet ut at jeg ikke lenger bare vil "sitte på sidelinja"
Skuffer sikkert flere av dere herrer her inne for dette er en dame godt opp i åra !
66 er jeg blitt.
Saken er at jeg nå har fått noen henvendelser fra menn som tydeligvis tolker min profil noe annerledes enn jeg hadde ønsket.
Er denne profilen litt "rar ? Jeg har bare prøvet å endre litt på den, egentlig prøvet å være mer ærlig.
Setter veldig pris på tilbakemeldinger, og jeg tåler kritikk !!!

I en måned har jeg shattet, datet, lest på forum, ledd og blitt overrasket over nettdating. Jeg har møtt en som ble en venn og noen morsomme minner og et par ikke fullt så morsomme. Men noen erfaringer rikere har jeg blitt. Har dog blitt klar over at det er ikke her jeg vil fortsette å søke. Har vel ikke så mye tid til å ha noen i livet mitt, men tror nok om riktig person dukker opp, så lager man tid. Ønsker dere alle lykke til videre.

Solen skinner og gatene feies her i hovedstaden. Klokken er snart øl. Hvordan er det hos deg? Skal du på date i helgen?

Når du har fått venner og venninner fra Sukker, uansett om dere har datet eller ikke, og skal presentere dem for andre venner, hva pleier du å si eller kommer du til å si om hvordan dere har blitt kjent med hverandre, hvis du ikke vil at de skal vite at du er eller har vært på Sukker?

Etter en dårlig dag der det meste har gått skeis, lurer jeg på hvilke praktiske utfordringer singellivet medfører for dere...

Hun er kjent under mange navn, Villrosa, chillrosa, gammelrosa, vill-i-trusa, chilla... I dag har hun bursdag! :) Gratulerer så masse med dagen Rosa57 :)

- Føler du deg som 5. hjulet på vogna hvis du er i selskap med samboende eller gifte venner eller venninner?
- Fortell om dine opplevelser eller synspunkter.

Lurer på om det er single jenter i nærområdet :D

Er det fortsatt in med "duckface"/trutmunn/kyssemunn/blowfish etc på bildene? Eller er jeg helt ut ? (jeg kommer gjerne diltende en stund etter at trendene har satt seg - og muligens dette har skjedd denne gangen også)
PS! Eller gjelder dette kun for kvinner?

God morgen alle sammen 😊 da er påsken over. Håper alle får en god tirsdags morgen sola skinner jobben kaller 😊

Armen sovner. Ubehagelig som f**n. Ikke får jeg skiftet kanal eller rukket bort til bollen med snop. Skal ikke engang begynne med hvordan dette oppleves i senga. Man er helt handlingslammet i tillegg til at armen sakte dør ut med prikkeh***** på toppen av alt..
Hva gjør ikke vi menn for dere?

Skal vi ha litt nøtter igjen da folkens?
Første som har rett svar stiller neste spørsmål. Husk at Google er for pingler.
En lett først: hvem synger følgende strofer i en sang.....i want you, i need you, but it aint no way i ever gonna love you.....

Jeg kan godt ta en fest med venner og jeg har det stort satt veldig gøy.
Men jeg er alltid den ene som ikke drikker...
Tilsynelatende synes andre det er et større problem enn jeg synes, siden det alltid er noen som prøver å få meg til å drikke
Så... er de redd jeg skal huske noe de ikke husker😂? Eller blir jeg automatisk putta i boksen "kjedelig" og "festbrems"?

Serier

Siste svar sø. 16 april 23:55 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Solo

Fear the walking dead
Westerworld
Så fete..

Hva skal man med kjæreste egentlig?

Hva ser dere på atm?

Har vært her inne 3-4 måneder nå og sendt noen meldinger. Får dere damer i aldersgruppen 25-40 veldig mange meldinger her, og har dere da veldig mange å velge mellom?

Jeg har et viktig spørsmål:

Hvorledes kombinerer jeg min dype kristne tro med det å basere livet mitt på horoskopene i Allers, Norsk Ukeblad, Hjemmet, og hva annet jeg skulle finne på min vei?

Jeg har hørt at det ikke går. Sånn egentlig. Dette plager meg. Veldig. Inderlig.

Ellers håper jeg at alle tenker på at morgendagen er en dag for oppstandelse. For reisning. For å åpne egg.

Noen data nerder som skal på the gathering 2017 😊

Solo er ikke KUN et kjøttstyke, ei allemannseie. Jeg skal ta konsekvensens av min utemmet flørting, noe som trekker svært dårlig markedsføring fra medforumister, og slutte meg til filosoferne og alle andre verdensproblemløsere.
God påske!

Sol og sommer - er nok fler som tok seg tid til å nyte dette i helgen.

Har dere fått med dere at det kommer en ny mathall ved vippa? Ryktene sier at det skal være ølservering ute der og mat fra forskjellige kanter av verden! Får håpe på at solen varer helt til lørdag - da skal de visstnok ha en liten lanseringsfest hele dagen! Noen som skal?

For noen er påsken nesten like viktig som julen, og særlig maten setter de høyt. Hva spiser du i dag? Selv skulle jeg gjerne spist lam, men siden min datter ikke er glad i lam får det vente til jeg er alene. Så i dag blir det skinkestek istedenfor.

Strømstad 2017

Siste svar lø. 15 april 21:06 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Forberedelsene til Strömstad 2017 er i sluttfasen, med fokus på optimalisering av spillelisten. På torsdag ruller vi sakte inn i sentrum, der vi ENDELIG slipper inn igjen:

https://www.nrk.no/ostfold/vil-apne-stromstad-sentrum-for-ranefesten-1.12871707

En av mange favoritter i spillelista:

https://youtu.be/7x3CCKaOlfU

Teksten er så tidløs.

Flere forslag. Keep 'em coming.

Moro! Cathrine Montero Moen (Fra Robinsonekspedisjonen) ønsker å finne dater langs Norge via Sukker :) Sjekk denne: https://www.facebook.com/skattejakten.live/videos/1433914793339821/

Polyamori

Siste svar lø. 15 april 16:31 (282 svar)
Skjult ID med pseudonym Hovmester

Dagens ord er: Polyamori.

"Polyamori (engelsk polyamory) betegner det å ha flere kjærlighetsforhold samtidig, som alle involverte kjenner og aksepterer. Det åpnes for flere samtidige, intime og tillitsfulle kjærlighetsforhold, som normalt inkluderer sex, men ikke nødvendigvis.

Mennesker som er i stand til å ha slike forhold, betegner seg selv som «polyamorøse», i dagligtale gjerne forkortet til «poly». Polyamori er ofte beskrevet som samtykkende, etisk, eller ansvarlig ikke-monogami. Begrepet benyttes av og til i videre forstand når det henvises til seksuelle forhold eller kjærlighetsforhold som ikke er seksuelt eksklusive, men det er uenighet om hvor bredt det gjelder. Imidlertid legges det stor vekt på etikk, ærlighet og åpenhet.

Begrepet kan også brukes som et paraplybegrep som omfatter polygami, polyseksualitet, polyfidelitet (trofasthet til flere) og alle aspekter ved kjærligheten, mer eller mindre løsrevet fra de andre, så lenge det er snakk om flere involverte.

Polyamori betegner også et nettverk eller en subkultur, hvor de involverte ønsker og velger åpne forhold, og hvor man gir hverandre støtte gjennom samtaler og utveksling av erfaringer.

Polyamori setter spørsmålstegn ved parforhold som den eneste samlivsform, og åpner for at de involverte kan ha flere kjærlighetsforhold samtidig."

https://no.wikipedia.org/wiki/Polyamori

- Mamma har bare veldig mye kjærlighet å gi

"Lynn Myrdal (40) praktiserer det mange vil mene er et utsvevende sexliv, med flere partnere."

- Jeg er veldig stolt av mamma, sier datteren Sunniva (20).

http://www.dagbladet.no/tema/lynn-er-apent-polyamoros-datteren-er-hennes-storste-stotte---mamma-har-bare-veldig-mye-kjaerlighet-a-gi/67434877

Så ... HVEM av dere kvinner er åpen for en sådan løsning?

Jeg har gener å spre, og celler å avse.

Ville bare ønske alle en god påske:)

Påskemat

Siste svar fr. 14 april 23:18 (70 svar)
Skjult ID med pseudonym Lilly

Hva godt skal dere spise i påsken?

I dag blir det pinnekjøtt til middag. Jeg er også glad i frokost eller lunsj med rundstykker, eggerøre og spekeskinke. Så blir det flere appelsinsjokolader til den nyinnkjøpte påsketeen 😋

Først vil jeg beklage at dette har tatt noe tid. Årsaken var at maskina mi måtte gjennom en større Windows-update. Hvorfor bruker jeg Windows, vil mange sikkert spørre, og ikke Linux? Vel, det er faktisk et godt spørsmål. Det har nok med jobb og diverse multimedia å gjøre. Så vet dere det. Hehehe! You bet!

Men jæ prekær mæ bort. Over til denne my, denne Oslo-baserte kvinnen med et kjeftament som skremmer selv fanden på flatmark.

Av og til kan hun være smart, hvis hun vil. Men ta det med ro, det er IKKE ofte.

Hun er gammel, snart 60 år, så du bør også være gammel. For å si det sånn, da.

Visst att du har pulls så er d en for del ! Om du kan og pule er d oxo en for del ! ;)

Ellers er det ikke så mye å si. Ta kontakt med min faste sekretær, Rosa57, for screening og ev. videreformidling. Screeninga er bare for syns skyld. Alt slepper gjennom.

Håper på POSETIV respons men er realistisk ! ;)

Matchtall og bilde kan egentlig si svært lite, men også mye.
Jeg blir overrasket når jeg blir kontaktet av menn som ønsker flere barn😳😳
Tror det er tydelig på min profil at jeg ikke vil ha fler!!
Jeg mener; mine er voksne, jeg nærmer meg 50 og har barnebarn...
Jeg vil da ikke begynne på nytt??
Så er det vanlig å bli kontaktet av personer som ønsker ting i helt andre enden av skalaen enn en selv? Å hva er poenget med profil da😉

- Ikke alt her i livet er rosenrødt. Et datiingforum inneholder slett ikke bare reelle kontaktsøkende. For da hadde de vel ikke vært her i det hele tatt, i utgangspunktet? Har observert mye rare og gammeldagse holdninger fra menn her inne. Er det rart ingen vil ha dere? Samtidig er det en del kvinner som, etter alt å dømme, høyst sannsynlig er singel livet ut. Men bevares: Hold på. Sukker er en DATING forum, ikke et kverulant forum. Det eneste fordelen jeg kan skimte, er at dere avslører dere selv. Ingen vil date en kverulant eller en negativ person med utdaterte holdninger?
- Nå må ikke dette oppfattes for noe annet enn det det var tiltenkt: Et hjertesukk fra meg. Jeg har gjennom flere poster prøvd å få i gang interessante og opplysende debatter. Dessverre ender en del av dem opp med personlige spydigheter, fornærmelser og ufine kommentarer mot mange som prøver å legge inn, i utgangspunktet, helt greie innlegg.
- Veldig mye er positivt her inne. Men det er LITT for mye av det som kalles for "dårlig folkeskikk", eller "trolling". Kjør debatt.

Ville bare hilse til alle som husker disse to, @villblomst og @pentBruktM.
Villblomst har nå flyttet fra Trondheim og blitt samboer her i Fredrikstad. Ekstra morsomt at jeg var den som ba henne skrive til han, jeg bare visste at de ville finne tonen. Gleder meg til å få besøk av dem på mandag.
På plass med en solskinnshistorie. Det nytter hvis man vil, avstand tatt i betraktning 😃

- Og er det slik for mange at det egentlig er bra å ta en kort eller lengre pause fra forhold, for å finne seg selv igjen?

...alle er idioter!

Skal vi gifte oss?

PS! Du må synes det er greit å høre på: "we come a long way since that day"....

Det er så mange som sier at jeg hater kvinner, nei jeg gjør ikke det, da hadde jeg ikke vært her.
Jeg begynner bare å bli oppgitt over dustete krav....ja bare det at kvinner her inne stiller krav før dem i det hele tatt har fått en melding.
I helgen fikk jeg en melding fra en kvinne....du må klippe håret ditt, da svarte jeg enkelt... da er ikke jeg den du søker...hadet.
Forrige uke fikk jeg en melding fra en annen dame.... jeg liker ikke det, å det, å det osv osv.
Da spurte jeg....liker du noe i det hele tatt???
Hvorfor ta kontakt med folk når ingenting i profilen tiltrekker???

Det er ikke til å komme bort i fra at 60% av medlemmer på datingsider ikke søker etter noen.... mange er her kun for å få komplimenter og oppmerksomhet, andre igjen er her for å snakke dirty men kun snakke, og de fleste kvinner er online mellom kl 00.00 og 06.00 dvs at dem ikke søker så veldig fælt for de fleste sover på natta.
Så jeg er ikke sur....skjønner bare ikke poenget med å være her når man ikke søker etter noen og samtidig ikke gidder å svare noen.
Men det er ikke brukerne som er problemet men heller de som eier nettstedet, trist at dem er mer glad i penger enn å lage regler, hadde man fått ut alle som ikke søker noen så hadde mye vært gjort, men klart det er jo bedre at folk ikke gidder mer, det gir jo så mye reklame...not.
5 dager til så er jeg ute herfra for godt, det er faktisk større sjanse for å treffe den utvalgte langt inne i bushen enn å treffe noen her som er seriøse.
Og kravene får komme når man har bestemt seg for å mingle.

Etter å ha fått en drøss av meldinger fra menn som er gifte eller opptatt, er det en ting som har begynt å forundre meg mer og mer. Alle disse mennene har vært veldig høflige mot meg, også etter at jeg har avvist dem på en mindre hyggelig måte. Noen har også vært veldig ydmyke og beklagende. Stikk motsatt av en god del andre menn, som har blitt skremmende aggressive når jeg har prøvd å avvise de på en fin måte. Hva i alle dager er det som gjør dette da? Flere enn meg som opplever det samme? Er det fordi noen av disse mennene er mindre desperate enn enkelte andre, og dermed klarer å beholde fatningen og folkeskikken? Eller er de godt oppdratt av konemor? Eller forventer de å få kjeft?
Synes det er veldig pussig. Noen har jeg pratet litt med etter at jeg har blitt ferdig med kjeftingen. Og blitt påmint at livet ikke er svart-hvitt. Når konen feks har havnet på sykehjem pga alzheimer eller hjerneskade, tar en gjerne ikke ut skilsmisse. Men har en likevel behov for nærhet og varme fra et annet menneske. Og noen menn jeg kjenner på privaten, har ondskapsfulle troll til kjerringer, som gjør livet til et helvete, og er bortimot umulig å skille seg fra. Kan forstå at disse mennene prøver å stjele til seg et øyeblikk av lykke. Jeg vil ikke forsvare utroskap, men tenker at det er greit å prøve å forstå at folk lever forskjellige liv, ofte med kompliserte problemer.

Nå er det sikkert masse utro damer her også, men de sender jo ikke meldinger til meg :)

Påske quiz!

Ingen svar
(mann 54 år fra Hordaland) Privat melding

Klarer du å løse denne?

https://www.youtube.com/watch?v=xoAOEZVHXh8

Hva tar du på deg når du vil være litt ekstra hverdagsexy?

For min del blir det rød leppestift og høye heler.

Ka er poenget med å Vere på sukker vis en ikkje vise bilde?
Kan ikkje seie det vekke noke interesse for min del....

Hvis jeg angrer på noe jeg har skrevet, kan jeg slette det eller redigere teksten i etterkant? I tilfelle - hvordan gjør jeg det?

Meget interessant kommentar om fenomenet menn som ikke får barn, og skillet mellom de som får og de som ikke får.

http://www.dagbladet.no/kultur/hver-fjerde-norske-mann-far-ikke-barn-hva-gjor-det-med-samfunnet/67471763

Personlig befinner jeg meg i midten av disse to typene. Det vil si de jeg kunne tenke meg å ha hatt barn med vil ikke ha meg, og de som vil ha barn med meg vil jeg ikke ha. Alenemødre er helt uaktuelt for meg, jeg er ganske gammeldags og jeg mener at hvis to voksne mennesker ikke kan være voksne nok til å holde sammen for barnets skyld, så er det en såpass alvorlig karakterbrist at jeg ville aldri ha satset på et forhold med en slik person. (gjelder åpenbart ikke voldelige forhold o.l)

Andelen kvinner som ingen vil ha barn med øker også, men ikke så kraftig som menn. Dette kan tyde på at det er noe som ikke stemmer på kjønnsmarkedet. La oss skylde på reklame og paradise hotell :D

Jeg er nysgjerrig på dette: hvordan vurderer voksne menn (45-55) en barnløs kvinne ifht date- og kjæreste-potensiale?
Selvsagt er det da en dimensjon i livet vi barnløse voksne kvinner ikke har erfart "first hand", det kan jeg se. Men gjør det at dere velger oss bort?
I mitt tilfelle er barnløsheten ikke resultat av et aktivt valg; det var bare livets irrganger og tilfeldigheter som gjorde at det ble sånn. Jeg er komfortabel med det, det er ikke en stor sorg som jeg går rundt og bærer på.

da faller jeg av...
Har opplevd dette flere ganger nå. Enkelte menn er veldig rett på, spør kanskje etter første eller andre melding om mobilnummer og når vi skal treffes. Da stopper det egentlig der for meg. Men så har vi de som virker så bra, skriver hyggelige og gode meldinger, alt stemmer og vi finner tonen. Jeg tenker at NÅ har jeg kanskje kommet i kontakt med en potensiell kjæreste Men plutselig endrer dette seg brått for meg når han sier at han vil møte meg og det vil han akkurat den helgen, for da passer det best for han 😕 Og han vil være min kjæreste. Fint at han vil møtes, men savner spørsmålet om jeg har lyst, og å bli innvolvert litt i hva jeg ønsker ang. hvor og hvordan. Føler ting plutselig går veldig raskt for enkelte. Jeg kan ikke si at jeg vil være kjæreste med noen jeg ikke har snakket med eller møtt 😬

Vet ikke om det er flere enn meg som opplever dette og tenker som meg? Jeg trekker meg ganske raskt ut når det blir slik 😰

Inspirert av det kjente ordtaket: Det er verre med 10 unge navere på taket enn å få tak på en gammel, vil jeg skrape litt på overflaten av "naving"

Hvorfor vil folk så enkelt vurdere "navere" som giddalause bidragsytere? Bør man ikke skille mellom dem med "gyldig grunn" og uten. Og hva kan man begrunne som gyldig for å dytte sugerøret i statskassen?
Synes du denne velferdsordningen er bra nok?

Shoot!

Jeg leste nettopp en artikkel om dette med kjærlighet og forskjeller i alder.

"Society holds a negative stigma regarding age differences, which causes people to obsess over it. And, that is why when we start developing feelings for people outside of our age brackets, we think our feelings are wrong."

http://elitedaily.com/dating/age-doesnt-matter-maturity-comes-love/874484/

La oss ha en vennligsinnet og meningsfylt debatt om forskjeller i alder, ulikheter i modenhet og livsstadier. Les artikkelen før dere kommenterer.

Kvinner mellom 45 og 55, hva tenker dere? Gjerne noen fordommer så får vi litt temperatur her også.