Sukkerforum

Hva er din tanke om en fin og forhåpentligvis vellyket date?

Har nettopp fått vite at sønnen min ofte blir utelukket fra lek på skolen. Han går i fjerde klasse. Han har fortalt at hvis han prøver å delta i lek så blir de andre sure.
Dette kom veldig brått på meg, da han aldri har uttrykt noe misstrivsel på skolen før. Han oppfattes som en glad og fornøyd gutt. Men fikk en telefon i dag fra læreren hvor hun forteller at han ble utrøstelig lei seg på skolen i dag. Hun var like overrasket over reaksjonen som meg.

Dette gjør utrolig vondt i hjertet mitt og jeg lurte på om noen her har opplevd noe lignende? Noen har kanskje noen gode råd?
Tror ikke vi snakker om mobbing her, da han aldri har utrykket at han ikke vil på skolen osv, men det kan være forøperen. Det er min største frykt 🙁

Kvinnfolk som venter på den perfekte mannen som dufter godt, er ærlig, kjekk, alltid velkledd. Glem det. Han har allerede type!

Det slår meg plutselig at det ikke har vært et eneste nærbilde av patologisk utfordrede rumpehull på forum på en stund.

Har det tilstøtt herremannen "Nice Noise" noe?

Ikke at jeg savner den altoverskyggende teppebombingen, men er det noen som vet hva som har skjedd?

Smarttelefoner

Siste svar to. 25 jan. 21:57 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Gjør desverre ikke bruker smartere...

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/Xw6y3g/sjåførens-sjef-det-første-folk-gjorde-da-de-så-henne-sitte-fastklemt-var-å-ta-bilder

https://www.vgtv.no/video/152612/risikerer-livet-for-en-selfie

Jeg fant nettopp ut av hvor slike meldinger blir liggende. (Ja, jeg er perioderetardert.) Jeg trodde dette bare var slike påminnelser fra sukker.no, men altså ikke. Men når man da har ignorert marginalt økende tallverdi på gammelrosa bakgrunn fra begynnelsen, så blir spørsmålet:

Går det an å se at jeg faktisk ikke hadde åpnet/lest meldingene, eller har jeg bare fremstått som et asshole i opptil tre uker?

Prøvde å finne svar på dette i gamle tråder, men ble ikke klokere enn å forstå at det i alle fall må være ganske mye «misnøye» med at folk ikke svarer på meldinger.

I et anfall av kjedsomhet, gjorde jeg noen søk på populære ord i kallenavn på sukker-profiler. Helt uvitenskapelig, men en indikator, kanskje? Hvem er du i listen under?

Nesten førti med noe med blomst
Bare 11 med elsk
22 med høst
Nesten 60 med vår
20 med vinter
Neste 80 med sommer
Ca 120 med fjell
80 med hav, men her er mange navn som ikke har med havet å gjøre
340 med sol!
40 med skog
Under 20 med strand
Over 400 med mann
Bare 40 med dame
Over tyve med sex

.. kanskje jeg bare skal ta den direktørjobben i SSB

Respons

Siste svar ma. 22 jan. 14:56 (65 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

En mann besøker min profil.
Han legger igjen en "like".

Jeg besøker hans profil.

Han bytter "liken" med et rødt hjerte.

Det går noen timer.

Han bytter ut det røde hjertet med en "like".

Hva skjedde? Hva er tankegangen?
Hvordan tolke dette?

Med en statsminister som tydeligvis ikke er godt nok informert, og en finansminister som har problemer med å huske, så er det enda godt vi har fått en kulturminister som er dyktig på praktisk kulturformidling på tvers av generasjonene.

Eller hva synes dere? Jeg selv finner det litt rart at en kvinne på på 48 år synes det er helt greit at en kvinne på 38 (henne selv for 10 år siden) ligger med en 17-åring. Dersom det hadde vært en mannlig lærer på videregående skole på 38 som lå med en 17 årig jente fra en skole han ikke underviser på - hadde hun synes dette var like greit mon tro? Og hadde det vært greit om denne personen ble skoledirektør eller undervisningsminister?

Fikk et plutselig innfall om at jeg fikk lyst til å ta en øl eller to i kveld. Noen flere?

Endelig fredag.... vært sløv hele uka. Våknet nå klokka 5 og gleder meg til jeg kan gå å legge meg i kveld.

Har dere noen fine planer?

Jeg er ikke glad i å skrive direkte til folk. Har får mye dårlig erfaring med det. Enten fordi jeg blir avvist i første melding, eller folk ikke svarer i det hele tatt. (Og jeg blir faktisk skikkelig lei meg, når jeg blir avvist.)
Derfor ønsker jeg å vite; Dere som er mye her på "sukker" hva bør en skrive i første melding, for at dere i alle fall skal være interessert i å bli kjent med vedkommende, før dere eventuelt avviser eller ignorerer det? (Jeg forstår jo at folk avviser "tullemeldinger og folk som går "rett på sak". Men utover da.)

Jeg lurer litt på hvorfor noen er innom relativt ofte uten å ta kontakt? Glemmer man at man er innom eller hva? :)

Fake profil.

Siste svar lø. 20 jan. 01:55 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Turn of..

Hva gjør man om man mistenker at noen har laget en fakeprofil med navnet ditt...på Facebook... vedkommende kommer fra Sverige men bor i Bergen og har mitt navn og etternavn ,og mitt etternavn tror jeg med nesten 100% sikkerhet ikke finnes i Sverige. Og ikke er denne jenta i min familie heller.hva gjør man... jeg er jo ikke sikker men nesten sikker...

Hei, æ e en nordlending som liker å ha en omfattende profil. Dessuten liker æ å være omfattende i mine svar. Hvorfor skal det da være så vanskelig å få svar?
Er det bare meg, eller er de fleste bare "lykkejegere" som søker etter "drømmeprinsen" Æ skriver gjerne litt om meg selv, i stedet for å bare å si "du er fin" og ferdig med da. Har dessuten prøvd å sendt utfylte meldinger, til jenter æ har ønsket å bli kjent med, med det resultatet, at æ har blitt blokkert. Noe æ synes e trist, ettersom æ ikke e av den typen som bare ønsker en "flørt" eller å snakke om sex eller andre "ytre" ting. (Eller det da som er ønsket?) Så derfor lure æ på ka æ kan skrive, både i mail og i profilen, som får jenter/kvinner til å ønske å bli kjent med meg, ikke bare ignorere meg? På forhånd takk for svar.

Så skulle jeg tatt henne med på hytta nå, skjenket henne et glass vin, fyrt opp i peisen. Gitt henne et pledd og massert hennes fine jente føtter.
Imens skulle stampen stått å gjort seg god og varm til mørket falt på, når den var klar skulle vi fyrt opp lykter og tatt et kveldsbad, samt bivånet stjerne og måneskinn :)

Hvorfor har så mange single menn katt? Hva er det med katter som tiltrekker menn?

I en annen tråd er det pekt på at de fleste menn er kjekkere i virkeligheten, altså kjekkere enn på bildene de har lagt ut.
Det er også min erfaring.
Så.. hvor mange bilder har jeg bladd forbi, fordi de ikke viste hvor kjekk han egentlig er?
Tar den tanken inn i drømmeland, og lover meg selv å bla litt mer forsiktig i fremtiden.

Hvem gjør hva?

Siste svar to. 18 jan. 16:24 (68 svar)
Skjult ID med pseudonym RettVest

Mange her inne er foreldre med barn hjemme og delt omsorg.
I søken etter en ny partner i livet så søker de fleste i samme fylke eller nærliggende fylke siden det er sjelden at vedkommende bor i nabohuset.

Med dette spørsmålet så kommer også utfordringen med at begge har barn i skolealder.

Så kommer spørsmålene:

1: Hvem flytter om avstanden ikke er forenelig med å kjøre barna til skolen?

2: Er det andre utfordringer i denne sammenhengen?

Tittelen sier alt. Er dette kun mitt inntrykk eller deler andre det samme?

Til menn; det er jo en hyggelig gest om dere kontakter en dame i virkeligheten. Kanskje fordi dere synes hun virker interessant. Men når dere gjør det, ser dere litt an hvor åpen hun er mot resten av verden? For eksempel om hun står og trener og er konsentrert, er sjansen for å bli avvist ekstremt høy. I en sånn situasjon skal du ha ekstrem utråling, for ikke å bli oppfattet som en uønsket bug. Har dere noen strategier på det feltet? Og om jeg faktisk skulle velge å sjekke opp noen random der ute. Hva hadde fungert som tilnærming, og i hvilke situasjoner skal man bare holde seg unna?

Nå skulle jeg hatt noen å delt med ja 😍

Bitcoin

Siste svar on. 17 jan. 20:41 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym Haakon

Hvilke tanker har forumfolket om den saken?

metoo

Siste svar on. 17 jan. 20:22 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Er det rett eller galt å si til en jente på jobben at hun har fin rumpe? Jeg er 43, hun 32.
Er det rett å si til en jente A på jobb at jeg kunne tenkt meg å ligge med en jente B (også kollega)?

Det synes "ofte" å være en ubalanse i forhold, hvor den ene yter mer, tåler mer og finner seg i mer.

Men er det det som utgjør balansen mellom individene, er det slik at disse som har med seg noen innen denne kategorien, er av slik legning at det er hva som får det til å "funke" ?

Sukk. Fikk mail fra sukker må om fornyelse. 80 kroner koster det meg nå. Snart på nedre grense! Vet ikke om jeg skal se positivt på dette fordi det er tilnærmet gratis eller om jeg skal vurdere å prøve noe nytt 😂😂 Flere som er "gamle" her inne?

Hva søker dere?
Hva er helt feil å skrive til en mann en ønsker kontakt med?

Hva søker dere jenter/damer etter herinne ? Og hvordan velger dere den dere ønsker å snakke med ?

Om du hadde fått muligheten til å forbedre Sukker.
Hva ville du ha gjort bedre og hvorfor?

Fra Aftenposten i dag:

"Ungdommer som bor like mye hos mor og far etter foreldrenes samlivsbrudd, har færre psykiske plager enn de som bor mest hos én av foreldrene – eller i en stefamilie."

Uansett hva man skulle mene om dette - gledelig at det kommer ny kunnskap på bordet.

Dette forteller ingen ting om det individuelle tilfellet, men statisk sett kan det late til at delt bosted gir færrest psykiske følger.

https://www.aftenposten.no/article/ap-8wBpnG.html

Super

Siste svar ma. 15 jan. 18:33 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvordan et dette med tilgang, når jeg er supermedlem? Kan alle, også gratismedlemmer, se hele profilen min og skrive til meg?

Er det; fordi; jeg Er en dårlig mann?
🤔...

Har ikke opplevd det før, men i dag fikk også jeg erfare det. Skulle møte en fra et annet nettsted. Vi har snakket på telefon og mye sms’er, senest i går kveld. Mye flotte ord. Og så null respons i dag.
Kjenner på irritasjonen over manglende respekt for andres tid.
Det hadde bare vært å sende en sms med en dårlig unnskyldning eller være ærlig på at en har fått kalde føtter. Det er jo en ærlig sak og helt ok.

Har du uteblitt fra date noen gang, eller blitt lurt?

Referat

Siste svar ma. 15 jan. 00:20 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvem skriver referat fra singelfesten i kveld?

Kvardagskos

Siste svar sø. 14 jan. 23:28 (683 svar)
Skjult ID med pseudonym GeekyGirl

No som vi kan legge inn bilete på forum.. kva med å legge ut bilete av deg sjølv der du gjer noko du likar å gjere?

Spesielt kjekt no på vinteren og i adventstida der folk gjerne kosar seg litt ekstra. Gjerne av at ein pyntar, bakar, drikk kakao osv.

Er mogeleg å sladde eller vinkle kamera ned/bort for å skjule andletet for dei som ynskjer å vere anonyme - eller berre ta bilete av sjølve aktiviteten kanskje?

Heisann,

jeg og en kompis sitter her og diskuterer hvorvidt alenemødre er mer desperate etter mann en damer uten unger?

Jeg mener at alenemødre er lettere å få kloa i en damer uten barn.

Noen som gleder seg ?

Bare pakke å dra, reise ut på "loffen" å oppleve verden, uten å savne en dritt ?

Noen som gjør seg tanker rundt dette? Følger med ?

Hvordan går det med Giske .... har han driti seg ut ? Har han vært grisegutt!!! ?

Nå er det jammen meg lenge siden jeg har vært på en sukkerfest, så kommer til å melde meg på festen i Januar. Noen flere som har tenkt samme tanke ?
Jeg har vært på flere fester tidligere, og de er hyggelige,sosiale og aktive (mye dans).

... er det ikke lett å styre seg.😂😂😂

Ser at veldig mange velger å ikke vise at dem er innlogget.

Hva er din grunn til å vise at du ikke er innlogget?
Bør sukker fjerne den muligheten?
Eller bør dem likegodt fjerne Online listen?

Er det lov å ta hevn?
Jeg forstår ikke hvorfor samfunnet er gangnet til å ha folk som baseser livet sitt på frykt og uvitenhet. Og samtidig "moralisere" en mening som er helt bak mål! Alt jeg er redd må drepes eller undertrykkes!
Lenge leve frykten!!!

Bestemor

Siste svar lø. 13 jan. 18:29 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Turn of..

Jeg er blitt bestemor til en liten prinsesse.. Og hun er mitt 7 ende barnebarn. Jeg synes jeg er så utrolig heldig, som får oppleve det å være bestemor, og å få så mange barnebarn.. Og hvis jeg er enda heldigere så får jeg kanskje oppleve å få flere av den sorten.. Er det noen flere her inne som er besteforeldre.... ☺️

Ifølge den "nye" reviderte utgaven av definisjonen "Rasisme" har også jeg blitt rasist.... Jeg liker ikke, og har faktisk fordommer mot idioter, voldtektsmenn, mordere osv

"rasisme er at personers identitet vurderes basert på fordommer knyttet til personens gruppetilhørighet"

Andre og som har blitt rasister eller?

Som den ivrige matnerden jeg er, synes jeg det er på tide med en ny mattråd.

Post bilder, inspirer, bli inspirert, spør og skravl.

Meals make the society, hold the fabric together in lots of ways that were charming and interesting and intoxicating to me. The perfect meal, or the best meals, occur in a context that frequently has very little to do with the food itself.

Anthony Bourdain

Hvem 'er' du når lønningen kommer? Sparer du et fast beløp, til deg selv eller andre? Unner du deg noe nytt hver måned ( feks klær/sko/interiør/sportsutstyr)? Kjøper du dyrere mat i starten av lønningsperioden, og strammer inn mot slutten? Legger du av til ferie og fritid? Utsetter du regninger eller betaler du i tide/for tidlig? Ekstra raus mot dine kjære? Har du penger igjen når neste lønning kommer?