Sukkerforum

Ikke nødvendigvis, dersom en har gode venner. Men når vennene er ute av syne, hva da?

Freddan" - og greier. og huset skulle vært støvsugd, rødda og man skulle kanskje bakt boller eller noe annet tull- Men eg gir rett og slett fan- og legger meg på sofaen og kjenne fryden i meg.... Så kan eg tenke på den nye scooteren eg kjøpte i går- og plannlegge turen i morgen 😄

Etter å ha bladd gjennom en hel del profiler er det artig å se hvor mange som skriver at de ALLTID smiler, at de er glade HELE tiden - ja noen er faktisk så lykkelige at de sier rett ut at de våkner med et smil om munnen - tydeligvis så fulle av motivasjon og iver at de nærmest løper ut av sengen for å ta fatt på hva det nå enn er 100% glade og lykkelige mennesker bruker tiden sin på.

Dette er ingen kritikk mot genuint lykkelige mennesker. Jeg er glad for at de finnes. Vi skulle vel alle ønske at livet var en eneste lang opptur fyllt med lykke, glede, entusiasme, regnbuer og motivasjon.

Kynikeren i meg mener å ikke kunne observere fullt så mange av disse lykkefuglene i virkeligheten som det jeg ser her - at det ligger en skjult desperasjon bak fasaden, at de bryter sammen hvert øyeblikk, at de må ha puttet i seg et eller annet for å oppnå dette duracellkanin-nivået av lykkelighet - men kanskje er det bare noe jeg forteller meg selv som en liten trøst når jeg sitter der med den tredje kaffekoppen om morgenen (kanskje den største lykken jeg opplever hele dagen) og såvidt begynner å klare å formulere fullstendige setninger...

Har tre billetter til "The Book of Mormon" på Oslo Nye den 22.3 kl 20. Kjøpte 8 og bruker bare fem. Kun pålydene pris. Ring 48400440

Jeg lurer på en ting.

De gjør jo ikke det. Stort sett lurer man på en hel del.

Sikkert mye annet folk sier som ikke rimer helt.

Så mange gnager har eg fått råd om at man ikke skal gå til sengs på første date.... For da blir det hvertfall ikke noe mer etterpå, og dette fordi lufta" går liksom ut av ballongen. Spenninga blir borte...osv. Men etter mine erfaringer så stemmer ikke det... og ja det stemmer- men var det derfor liksom- Tja kanskje.... Men tror nok eg må si at eg bare føler meg fram og tar det som det kommer- Det blir som det blir..liksom- Har andre meninger om dette ?

Blanke ark?

Siste svar fr. 16 mars 01:40 (61 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Klarer du å gi den du treffer med åpenhet hvis vedkommende har noen av de svakhetene en eks hadde? F.eks fortid, holdninger, avhengigheter, egenskaper, dårlige sider.

Jeg skulle søke på et nick, og plutselig kom det opp en haug med damer blant alle mennene.

Har alle disse trykket feil under opprettingen av profilen, har det plutselig åpnet seg en mulighet for andre enn heterofile på Sukker, eller er dette rett og slett en teknisk feil?

Litt kjipt når man avslører seg selv som en golddigger på direktesending... Både for seg selv og for mannen sin del.

Whoopsiedaisies!

https://youtu.be/nT-zzI15Bts

Spørs om hun ikke må tørke tårene med annet enn dollarsedler etter dette :p

Det er vel ofte slik at eksen var "den rette", men så gikk det som det gikk... Hvis du tenker tilbake på hva som gjorde at du valgte den tidligere samboeren eller ektefellen - hva vil du gjøre annerledes neste gang, og hva har du lært om hva du bør gjøre og ikke bør gjøre?

I dag startet kampen jeg har fryktet en god stund nå.
For å gjøre en lang historie kort: min bror ble lagt inn på sykehus i august, nå etter en siste operasjon er han utenfor livsfare og kampen hans om å komme tilbake til hverdagen skal starte.

Han har etter blødning i hjernen og ikke minst mange mnd i seng mistet kraft i armer og bein. Slik at han er helt avhengig av skikkelig rehabilitering (ref sykehuset) alt vel så langt, men nå har kommunen kommet på banen siden han er overført til kommunal pleie (egentlig rart) og den bydelen kun har et Helsehus å tilby.

Han var der i litt over en uke tidligere i påvente av en annen plass på sykehuset og det var en opplevelse som jeg ikke unner noen. De var underbemannet, det var skikkelig skittent der og de hadde ikke godt nok tilbud.

Jeg snakket med sykehuset i dag og de holder han igjen litt fordi de også mener at tilbudet er for dårlig. Men kommunen nekter å høre. Jeg har sittet i telefon store deler av dagen for å prøve å få til noe annet. Snakk om å føle seg som David!!!

Til slutt så jeg ingen annen utvei enn å true med fylkesmann og media. For at en 46 år gammel mann med to små barn skal stues bort på det som mest ligner på et gamlehjem er ikke greit! De har nå lovet å se på alternativet som er å finansiere et annet tilbud som vi har skaffet selv. (Ironien er at vårt tilbud ikke er dyrere)

Sliten i dag ja!

Fyr løs! 😁

Skog og mark

Siste svar on. 14 mars 06:50 (88 svar)
Skjult ID med pseudonym The knight

For halvannet år siden var jeg medlem her inne, og minnet noen om at benevnelsen glad i «Skog og Mark» (bevisst store forbokstaver. Red. Anm. ) ofte er underforstått SM- hentydninger i visse kretser. Når jeg nå er tilbake (kjenn ingen sorg for mig, Göteborg), leser jeg uendelig mange som oppgir dette som sentrale elementer i deres fritidssysler. Nå har jo mange blitt små-horny av «Fifty shades of whatever» i mellomtiden, men jeg nekter å tro at alle som oppgir dette er klare for både dask, bondage, strips, baske- og strupetak.

Jepp, tittelen sier alt. Hvis du som jente, kommer over en profil som er helt super, beste du har sett. Hva skal til for at du dropper denne mannen?

Søkemetode

Siste svar ti. 13 mars 21:45 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Hei
Kan jeg filtrere søket mitt slik at jeg ikke får opp kvinner jeg har kontaktet tidligere?
Vil spare litt tid.

Over de neste 100 år?

Atomkrig, klimaforandring, meteornedslag, kunstig intelligens, vulkanutbrudd, pandemier, globalt teokrati eller overbefolkning? Andre ting? Alle? Ingen? Hva er det du ligger våken og tenker på om natten?

Døden!

Siste svar ti. 13 mars 08:33 (91 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Hva reflekterer dere om død?

Likestilling

Siste svar ma. 12 mars 03:16 (118 svar)
Skjult ID med pseudonym RettVest

En mann besøker din profil.
Du er såpass nysgjerrig at du finner bilde interessant nok til å gå inn på profilen.

Om han faller i smak, hva gjør du?

1. Venter på at han skal si noe først?
2. Du avventer for å se om han besøker profilen din flere ganger?
3. Fortsetter å lete etter noen som er tøff nok til å skrive noen først

4. Kommer med et drømmesvar her på tråden som er en liten hvit løgn?

Jeg har noen ganger skrevet med menn som bor et stykke unna meg.
Da kan vi ha en hyggelig tone på melding og tilsynelatende god kjemi. Det som blir problemet da er at kommunikasjon via en skjerm eller telefon for den del ikke er nok for min del, og at jeg har behov for å møte personen ansikt til ansikt for å i det hele tatt se om vi har kjemi eller ikke.

Problemet er jo da at man ikke bare kan avtale et møte. Da må det passe over flere dager, man må kanskje fikse sted å overnatte osv. For meg blir det da sånn jeg kanskje mister litt interesse på grunn av det. Jeg kan ikke bare spørre om vi skal ta en kaffe eller noe en dag.

Så jeg lurer på hva andre gjør og tenker rundt det?

Country...

Siste svar sø. 11 mars 09:53 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Tyren

Sitter her å tar meg en kald øl til Country... av typen gammel country...

Noen som har sansen for sjangeren, og har tips ?

Ei som vil være med på biltur nedover Europa til sommer?

Vi som er her, er vi bunnslammet i restekassa, eller er vi top notch, og med krav der etter 🤔

Turen går til hotell i Norheimsund, Hardanger. I påska, men også rundt midten av mai. Bak rattet sitter en snill mann som ønsker seg en kvinne som godt selskap, en venn. På profilen finnes bilde av både den japanske bilen som er blitt 3 år, og sjåføren som snart fyller 55 år. God tur!

Ønsker en mann til road trip i sommerhalvåret. Helst i Norge hvor NAF snakker forståelig, og gjerne en mann som liker å polere og vaske bil... Sånn mens jeg drikker øl i kveldinga... Jeg er sjåfør...

Trenge ein såkt bra serie eg kan se på mens eg e på jobb.... eg meinte.. så eg kan se på itte jobb som eg isje har sett før.

Blabla

Siste svar fr. 9 mars 20:07 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Blabla...bla 🙃

Ambisjoner

Siste svar fr. 9 mars 19:43 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym våt

Hei folkens,

Jeg bare lurer på om det er mange av dere som har høye ambisjoner i livet og evt ambisjoner i forhold til jobben deres? Det er ofte at folk spør hva som mine ambisjoner er, men for å være helt ærlig så har jeg ikke de store ambisjonene. Jeg liker å bare leve livet og oppleve ting.

En tråd for folk som har til felles å sette kombinasjonen av Mandelstang og Cuba uvanlig høyt.

Merk: Kun plass til to personer.

Ikke noe kos på TV i kveld.. også har jeg ingen godis heller... men det er kanskje like greit, ser det ut til 😛

Dagens case

Siste svar to. 8 mars 22:54 (190 svar)
Skjult ID med pseudonym Hønemor

Det ble født 56.600 barn i Norge 2017. Dette ga et samlet fruktbarhetstall på 1,62 barn per kvinne – det laveste som er målt i Norge noen gang, melder Statistisk sentralbyrå.

Hva har forum tenkt å gjøre med det?

Generalisering, men dog:
Hvordan kan det ha seg at mens kvinner kan ha både to og flere tanker i hodet samtidig, og sågar være såkalte multitaskere, så kan menn bare tenke på èn ting om gangen? F.eks: Prøv å få kontakt med et mannfolk som glor på en fotballkamp. Enten får du ingen reaksjon, det ropes HYSJ, eller du blir beordret ut på kjøkkenet for å hente øl og pizza. Hvorfor er det slik, og hva kan damene på Sukker gjøre med dette?

Lang dag...

Siste svar to. 8 mars 22:18 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Tyren

Støvet ,sliten og svett... MEN like bliid!

Vi nærmer oss 8. Mars og jeg syntes denne filmen beskriver så utrolig godt den kampen kvinner enda kjemper i mange yrker. Verd å se.

https://www.finansforbundet.no/bedre-likelonnsituasjonen-finansnaeringen/

Vaffel!

Siste svar to. 8 mars 20:39 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Tyren

Akkurat nå fikk jeg jævlig lyst på vaffel, faktisk! Ikke selvlagd, men lagd av en søt og god jente.

Jupp! Da forlater jeg dere snart! Endelig! Tok bussen i morges og da smilte ei søt jente til meg! Er bare et tidsspørsmål nå!

Hva passer vel bedre en lørdagskveld ?

Nå som Øl (endelig) er blitt finkultur, hva liker du ?

Selv er jeg svak for "kinn" sine brygg, til en bedre middag, aj aj 👌🏻Ellers er jeg glad i litt lysere sorter som rent "spyleøl", men en guinness er heller aldri å forakte.

Nyter litt rock og tuborg just nuh 🤘🏻

Ja, nå har jeg vært på Sukker i flere måneder uten full klaff med noen. Jeg har I lange perioder ikke hatt profiltekst og bildene er med snapfilter.
Heldigvis har dette fungert. Ingen har så langt meldt seg på som permanent partner.
Jeg ser bare fordeler med nettsjekking.
Jeg slipper å dusje, style hår og sminke meg før jeg logger på. Ingen ser at jeg ligger under dyna i joggebuksa og knasker brownies.
Det er varmt og deilig. Slipper å gå ut i kulde og blest for å møte folk.
Og det er så tidseffektivt. Jeg kan snakke med flere samtidig, og til og med også gjøre andre ting samtidig, som vaske badegulvet, se Grey’s anatomy eller lese ei bok.
Men jeg har også vært på dater.
Jeg er så takknemlig for alle datene som ikke har gått veien. Hadde det ordnet seg raskt hadde jeg jo gått glipp av han som inngående fortalte om neglesoppen sin, han som fremdeles bodde hjemme hos mor, han som brukte sko med borrelås fordi magen var så stor at det var vondt å bøye seg.
For ikke å snakke om han som hadde mest lyst på noen han kunne ta med seg på Cat club.
Hadde det ikke vært for Sukker hadde jeg ikke kunnet rangere stedene med dårligst kaffe.
Jeg har fått øvd meg på meningsløs smalltalk, slik at jeg i dag føler meg kompetent til å holde en samtale i gang med selv Mr.Bean.
I tillegg har jeg blitt rasende god til å finne fram til alskens småsteder i kriker og kroker der ingen skulle tru at nokon kunne bu.
Kort sagt. Evig takknemlig for all verdifull erfaring.

Ikke svart

Siste svar on. 7 mars 12:14 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Løve62

Under bildet på matchlistene er det nevnt yrkesretning -

Eller, det vil si; For de fleste er det yrkesretning. Men for enkelte, meg også, står det bare "ikke svart". Det er jo på en måte greit, det er jo ikke lov å jobbe svart i norge.

Så hvorfor i det hele tatt nevne det?
Alternativet, om jeg jobber svart, det er det jo ingen avkryssingsmulighet for.

Kun en onsdagsrefleksjon i påvente av morgendagens kvinnedagstogmarsj

🦁

Sommeren 2018

Siste svar on. 7 mars 07:59 (93 svar)
Skjult ID med pseudonym RettVest

Hva skal du gjøre i sommer?

Jeg stod på som få, med et utgangspunkt så som så. Det endte greit, og jeg sitter på OK papirer. Prøvde å være fornuftig, så fremover... fikk jobb, og ville bygge meg hjem. Kjøpte noe gammelt rask til under 200.000,- .. billig ?? Nei, det var dyrt... men etter mange mange timer og kr ble det på stell, et pågangsmot av de sjeldne måtte til.

Et pågangsmot iblandet litt ungdommelig naivitet, har dratt meg inn i flere prosjekter ...

Det ble også hytte etterhvert.... ville ha ha et familiested, bygde og gnudde i et villniss, der ingen trodde det var muligheter... men bra ble det.

Har styret og rigget både privat og i næring... gått på smeller med sykdom og svik...

To barn jeg fikk.. men mor hoppet av lasset, tidlig på.... man kan vel skylde seg selv, men for meg var det å ikke klare å få det til samt følelsen av svik, en kjempesmell...

Barn annenhver uke, og få å spille på... det er ikke lett å få til en harmonisk setting...

Skjønner ikke hvordan folk får det til, stort sett virker de å være likesæle..

Strebet og strebet.... så satt han her, 10 år etter skilsmisse... utslitt på arbeidsavklaringspenger.. med knuste drømmer, og eiendommer som bare vil ha vedlikehold... Men hvorfor gnikke og gnu... ingen bryr seg likevel.

Når man tror man har fått sin kvote, så kommer det verste... den ene yndlingen vil bo fast hos sin mor, bare komme når det passer og hun har lyst...

FAEN..... hva kunne jeg ha gjort annerledes...

I dag kom eiendomskatten også.. over 10.000,- kr tilsammen...

Skal jeg bare gi faen i alt... selge "all dritten".. å reise min vei...

Hmm... nei.. det går vel ikke... man får vel gnu litt til!

Ser en dame her inne som har angitt en alder. Så henne på tinder for litt siden (uker). Da var hun 4 år yngre. Tiden flyr😱

En kjapp tankespinn og jeg teller seks av mine venner som har funnet lykken på Sukker. I grunn alle de jeg kjenner som har gått inn i et nytt forhold etter ekteskap har funnet hverandre her.
Har truffet en flott mann her jeg også og begge har en god og kriblende følelse.
Har hatt mye kontakt og møttes flere ganger de siste to månedene, så jeg håper det går riktig vei.
Lykkelig jeg😍

Så det er absolutt håp😊

Har igjen 1 mnd av medlemskapet mitt.
Er ikke inne her annet enn at jeg kikker på forumet iblant.

Noen som har opplevd dette?

Jeg tar kanskje opp et søkt problem, men som jeg tipper andre enn meg også har opplevd?

Scenario:
Du: Daten har gått greit, dere har hatt det fint, blitt litt pussa og ledd en del. Men det er ikke nok kjemi til at du vil møte vedkommende igjen.

Daten: synes det har gått kjempefint OG vil møte deg igjen! Og spør følgelig om du vil møtes på ny når kvelden går mot slutt.

Dilemma: klarer du å si nei? Forventningene om en ny date ligger tjukt i lufta. Du har hatt det litt gøy men føler ikke kjemien er helt til stede og vil ikke møtes igjen. Hvordan si nei på en pen måte uten å virke schizofren?

Innspill?

Her har det vært lite spenning etter nyttår altså 😆

Forumpar

Siste svar sø. 4 mars 03:04 (99 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Er det en god idé å danne par av forumfolket, altså spleise folk så de blir kjærestepar?

Hvem passer med hvem, og hvorfor?

Kjære sukkerfolk fra Oslo. Fikk plutselig lyst til å stikke til Oslo og ta meg en drink eller noe. Men!! Hvor går jeg? Er jo alene så må liksom fungere å sitte der uten at folk ser rart på meg..

Leser profiltekstene i mange profiler og det virker som om mange kvinner, jeg leser ikke menns kontaktannonser, at "den rette" "drømmemannen" mannen med stor M, "han" som gir sommerfugler i magen" mannen i mitt liv, min siste kjæreste osv osv, lista er lang og det samme fokuset beskrevet av maaaange kvinner. Så er det avstand, barn og kjernefamilie som skal spleises, barnløse, nyseparerte, skilte, mange med dårlig erfaring fra samboerforhold, frustrerte, jobb og karriere, bosted og kanskje ulike behov, dysfunksjonelle og gudene vet hva. Slike tekster forteller meg at dette handler om å dagdrømme og å ønske seg noe som kanskje aldri oppstår. Forelsket har vi vært alle sammen og ingen vil bli såret på nytt når den vi elsker ikke lengre nærer det samme. Leser derimot jordnære og fornuftige kvinners tekster med iver og blir av og til riktig glad, personene virker reflekterte og har forstått at et forhold må utvikles over tid, og mange menn, meg inkludert får sakte men sikkert dype og lojale følelser for den vi er involvert i.

Det snakkes mye om å date, og om å ta det "store spranget". Som om man skal rett inn i løvens hule. Det snakkes også om hva som bør skje på 1,2,3 og 4 date.. Men kanskje dette monsteret "Date" skremmer de fleste fra å prøve å bli kjent først, uten de store forventningene, kravene, betingelsene og examensnervene? For det er ikke til å komme fra at mange vegrer seg for i det hele tatt å våge - ta en risk. Den største risken du kan ta er å aldri ta en risk (Jahn Teigen).