Sukkerforum

Dvs. alle språk er ubegrenset begrensede, men det er ett bestemt ord jeg tenker på akkurat nå - som altså ikke finnes. (Iallefall ikke på norsk.)

Jeg hadde nylig kontakt med ei fra sukker som fortalte meg om sine følelser og sine intensjoner. Det var en troverdig samtale oss imellom over endel dager... Men så forsvant hun. Ikke misforstå; det skjedde på en anstendig måte. Hun ønsket meg "...lykke til videre - du fortjener det beste! :-)" (Og svarte på siste spørsmålet jeg hadde sendt.)

Det skjer natt til idag at jeg ser denne meldingen. Litt senere (imens det fremdeles er mørkt) sitter jeg ved bordet og arbeider på et bilde. Jeg hører på musikk som gjerne oppfattes på folkemunne som melankolsk musikk. Men det er ikke melankoli jeg føler. Jeg er påvirket av nattens melding og musikken, følelsene er der, men jeg er ikke trist.

Over hagen i borettslaget inn i et vindu ser jeg en person som rører seg. Jeg aner ikke hvem det er men slik det visuelt fremstår - som i det ene lyse vindu blant de mørke - føler jeg et slektskap med denne fremmede. Hvem er denne fremmede? Det er jo en av "oss". Jeg kjenner ikke personen men ser meg selv i den. Og tenker at vi er heldige - alle sammen - som har hverandre... enten vi vet det eller ikke. Det er bare via hverandre vi kan føle mening med alt i livet.

Dette ordet som jeg ikke finner springer ut av kjærligheten. Det er i overfladisk betydning melankolsk, men det er vakkert fordi jeg deler det med alt og alle jeg tenker på. Enten jeg vet det eller ikke (!) Ha en fin dag.

poker

Siste svar ma. 2 feb. 2015 00:31 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym oppgittopp

er det noen damer her som spiller poker ?
da mener jeg ikke sånn 1 gang i året, men jevnlig :)

Hei!

Veldig ofte får man høre "manglende kjemi" når man ikke kommer videre i datingprosessen. Men hvorfor kom hun EGENTLIG ikke videre til neste date?

Kunne tenke meg å høre erfaringer her fra menn. Kvinner må gjerne delta med sine erfaringer, men jeg vil gjerne at denne tråden skal handle om hva KVINNER ikke bør gjøre/si/ på første date, eller hva som ble siste deal braker. (Det finnes en tråd om råd til menn her på forumet allerede).

Etter en lang stund som singel så har jeg merket meg at jeg har en del (u)vaner. Det kan være enkle ting som å drikke fra en flaske eller kartong, eller mer hårreisende som at du må gjøre enkelte ting hver dag.
For eksempel så må jeg ha en time i ro og fred om morgenen for å være blid resten av dagen.
Hva om jeg ikke får denne timen når jeg en gang i tiden finner noen? Blir det lett å endre på (u)vanene når man kommer i et forhold?

Hei

En vennine av meg skal kjøpe bolig. Hun har vært i banken og forhørt seg men fått tilbakemeling på at hun mangler noe egenkapital, dette kan muligens ordnes.

Hun er singel med 2 bar, banken mener at hun ikke har betjeningsevne.
Blodig urettferdig å straffe for at du har barn!

Noen som har innspill her?

Siden vi plutselig halvveis begynte å diskutere biler i Ja- og nei-yrker tråden tenkte jeg vi kunne starte en ny tråd etter samme lest.

Dette betyr da enda mindre enn både dialekt og yrke i mitt hode, men hva vet jeg? Kanskje artig å diskutere, kanskje ikke. Vi får se.

Ja;
1) Porsche (etc) - Kjøpt av riktige årsaker, synes det er moro med en rask bil
2) Hvilken som helst bil som indikerer at bilen ble kjøpt med noe mer enn bare et ønske om en blikkboks som tar deg fra A til B
3) En sjarmerende veteranbil, gjerne som du holder på veien selv

Nei;
1) Buddy - bare fordi det er en av de tristeste unnskyldningene av en bil jeg vet om
2) Fiat Multipla - fordi jeg ikke skjønner hva designeren ville med denne bilen
3) Porsche etc - kjøpt av feil årsaker (vise at man har penger)

Provosere

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Feeder

Hvor er det blitt av opprørerne og de som skaper litt liv i samfunnsdebatten? Nesten ingen tør å provosere lenger. Provoserer de, så blir de raskt tatt til fange av moderatorene som skal spille sørge for at "Vær varsom" plakaten blir holdt.

Men vent! Per Fugelli tør å provosere. Han tør å snakke om døden, slemme Frp'ere, hvordan vi skal ta vare på flokken vår og ikke bare være et ettall på jorden osv. Men til og med Fugelli syns jeg begynner bare å opptre som en PR-kåt professor i sosialmedisin som begynner å repetere budskapene sine til det kjedsommelige. Er han da verdt å høres på lenger?

Nå leter jeg etter nytt menneske som tør å provosere. Skape litt blest.

Nå har jeg snart vært vipmedlem i en måned, og jeg kommer ikke til å fortsette å være vip. Det til tross for at jeg liker meg her på forumet.
Det er noe som heter for å gi seg mens leken er god.
Så derfor vil jeg takke dere alle for artige diskusjoner og innspill.
Og så ønsker jeg med det samme alle sammen lykke til videre her inne ;-)

Takk for meg
Sadie ;)

Er det bare meg eller er dette et nettsted hvor du skal føle deg skikkelig ignorert? Tror ikke jeg har vært borti å bli ignorert så mange ganger av så mange damer. Damer som søker det samme. Er det virkelig ingen som vil ha en snill og omtenksom mann på 26 som gjerne vil ta vare på deg og få deg til å føle deg elsket og som du kan stole 100% på?... jeg er alltid høfflig og snill i meldinger pluss at jeg gir komplimenter til personen.. but still... bah.. forgjeves! Flere i samme båt her?

Hva er poenget med og merke profilen til en med et hjerte der du forteller at du er interessert eller nysgjerrig. Og når man prøver føre en samtale så får man ikke svar..
sikkert mange som opplever det.. for meg er det bare sykt irriterende og mener man like gjerne kunne droppa det..
hva mener dere?

Jeg skal ut å reise en gang i løpet av dette året og trenger reisetips.
Vil reise til varme strøk og prøve å unngå typiske turiststeder. Vil heller ha opplevelser enn shopping. Gjerne eksotisk. Budsjett 15000 kr.
Noen reisevante her som har noe tips til meg?

Denne mannen har funnet veien til mitt hjerte.

https://www.youtube.com/watch?v=51fXUfOkv7s&feature=em-uploademail

Hei. Er det bare meg som har problemer med appen. Problemet startet i går. Prøvd å installere på nytt. Men får bare beskjed om at tjenesten ikke er tilgjengelig. Prøv igjen senere

Alt dette snakket om å være høflig med å svare tilbake er det definitivt slutt på fra i dag, i alle fall på møteplassen hvor dette hendte. Jeg har fått flere uhøflige svar tilbake når jeg pent har takket for melding men sagt at jeg ikke ønsker videre kontakt. Han ene inviterte meg ut på kaffe og svaret tilbake var når jeg sa at jeg ikke ønsket videre kontakt at det var definitivt gjensidig og ta en titt i speilet hehe...ja det var jo koselig. Må nevne at dette er mannfolk som er en del år eldre enn meg, de er de takler avslag verst. Men hatt flere lignende tilbakemeldinger når jeg har høflig avvist i det siste. Så kanskje noen kan forstå at enkelte ikke gidder å svare tilbake pga slike svar, det skjer sikkert her på sukker også for enkelte. Ja ja det var dagens utbrudd :P

Det er lenge siden jeg har datet, kanskje aldri egentlig. Jeg selvsagt møtt typer, blitt sammen med typer og brutt opp igjen eller de har brutt opp. Men alle de typene har jeg møtt gjennom venner/ i selskap / i kantina på en eller annen skole/ gjennom diverse jobber / på kurs etc. Da er det relativt opplagte ting å prate om, ikke sant?

Men på en første date med en totalt fremmed og ingen opplagte linker til hverandre? Hva snakker dere egentlig om?

Har møtt ei dame mellom sukker, fått ho på facebook og ho har ringt meg ett par ganger. Kjent ho ca ei uke, og vi har ikke treffes LIVE enda.

Men kjenner jeg ikke vet åssen jeg skal gå frem, vi har skrevet masse melding frem og tilbake og jeg har spurt ett par ganger om vi skal møtes. Det vil ho men det har ikke passet enda, vi blei enig om at ho skulle sifra. Er sikkert bare jeg som er utålmodig men skal jeg vente til ho tar kontakt for at vi skal møtes? Har litt dårlig erfaring med å vente på at jenter tar kontakt :)

Kan forsvares. Er jeg umoden fordi jeg går til personangrep? Nei.

Hvilke albumbilder vil vi se mer av, og mindre?

Jeg synes påfallende mange menn har bilder av motorsykkelen sin, ikke av mannen oppå motorsykkelen, men altså bare - sykkelen
Og så kommer bildet av ham selv på en sykkel, men hjelm og startnummer på brystet (sikkert fra Birken 2008)
Og speilselfier i singlet, musklene flekses litt ekstra for å vise fram flotte tattoveringer. Og den obligatoriske fisken...vel, jeg liker fisking så den fisken havner på plusslisten.

Ville gjerne sett mer av mannen selv når han smiler/ler. Og kanskje et bilde fra jobb eller en annen hverdagslig situasjon.

Hvilke bilder vil dere se mer og mindre av?

Må si at dette er helt nytt og ganske nervepirrende. Og vet ikke om dette er det smarteste jeg har gjort. Men en gang må man jo hoppe i noe nytt og det må jo bare ende bra. Hahaha så teit men men.

"Her er de siste med matchtall over 70 som tittet på din profil."

( Bilder av besøkende)

"Totalt har 421 sett din profil."

Noen som vet om motsatt kjønn, og folk under 70 i matchtall ( som er usynlige på oversiktsbildet ) også blir regnet med i det totale tallet for besøkende?...

Ja. Da er det store spørsmålet. Skal det være hår på tissen ? Dette er i hovedsak ett spørsmål rettet mot damene.
Er litt nysgjerrig på hva de forskjellige aldersgrupper tenker om det velkjente håret.
Jeg tenker vi fordeler håret i 3 kategorier:
- 1. Glatt-barbert.
- 2. Litt/kort hår
- 3. En god del/ mye hår (frodig)

Også var det aldersgruppa da.
- a. 16-22 år
- b. 23-28 år
- c. 29-34 år
- d. 35-40 år
- e. 41-46 år
- f. 47-52 år
- g. 53 år og oppover.

Så da dere fortelle hvilken kategori av hår dere liker og hvilken aldersgruppe dere er i.
Dette kan bli spennende å se :)
Håper vi får svar fra alle aldersgrupper ;)
Og til menn. Dere kan jo forsåvidt også svare basert på erfaringer om ulla ;)

Er det ok å ikke svare på en mail?
Jeg har ikke sendt så mange men noen ...

Det utrolige er at en del ikke svarer i det hele tatt, selv de med svargaranti hva det enn er verdt.
Kunne mistet motet av mindre, men nix , du er nok et eller annet sted

Nå er det ikke så mange som skriver her på forumet som er på festene våre, men hvis noen har lyst til å bli med på skitur så er det kult.
Uansett så er det en del som leser her og vi skriver derfor:
Gjør dere klare til markaeventyr! Les mer under arrangementer :-)

Rett og slett bare starte en ny uke med random treff?? Smile, kose, søke og rett og slett ta tjansen?

Rett og slett bare starte en ny uke med random treff?? Smile, kose, søke og rett og slett ta tjansen?

Alkoholiker, hva gjør man da?

Man kan like gjerne ha "10" stk i kikkerten her,,, stemningen snur fort, så å satse på en om gangen, kan gjøre dette til et evighets prosjekt :)

Hvordan bytter jeg betalingskort ? er lenge siden jeg gjorde dette sist og nå finner jeg ikke ut hvordan

Hei

Er det noen jenter som vil prate ?

:-DDD

Looks

Siste svar lø. 24 jan. 2015 20:40 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Kjære sukker,

jeg har nå runna Looks, men kan ikke se å ha fått noen achievement points....

Hei! Etter litt prat med ei søt jente her på sukker fant vi ut at vi skulle møtes i person. En dato ca 1 uke frem ti tid ble avtalt (idag var dagen). Denne uken gikk veldig sagte fremover for mid del, jeg gledet meg til jeg skulle møte jenta. Klokkeslett og sted ble også avtalt ca 4 dager før møtet. Dagen var kommet, og jeg hadde ikke fått svar fra henne på 3 dager. Jeg møter opp uansett, og venter på henne i 45 min. Så sender jeg en melding og spør hvor hun er. Dette får jeg stil svar:
"Herregud du må ta hintet!!! Når jeg ikke svarer deg på flere dager, og ikke møter opp, så er jeg ikke interessert! Jeg har fått meg mann!".

Mistet litt troen på Sukker nå...

Oppslagstavla?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym HDV

Er den ikke her mer, eller hva?

De fleste oppgir i profilen sin hvor høye de er, men en hel del glemmer å kommunisere sin fysiske bredde.

Kan vi ha som mål at dere blir litt flinkere på det punktet, jenter?

På forhånd veldig tusen takk.

Hvorfor finnes det ikke et nøyaktig vektmål på profilene? Alle kjenner da sin egen vekt.

De tre mest objektive størrelsene ved en person er da alder, høyde og vekt.

2 nesten like profiler er en falsk? hva betyr V+ ikonet på profiler?

https://sukker.no/profil/vis/558230/JhfMYL/0/1/1

https://sukker.no/profil/vis/643611/eD84Tz/0/1/1

Håret

Siste svar to. 22 jan. 2015 15:12 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Girl

Har Sukkermennene noen tanker om håret (på hodet) ;-)? Hva liker dere på damene?

Kort eller langt?
Slett eller krøllet?
Er pannelugg greit?
Er farget/ bleket hår greit?
Er grått hår greit?

I tilfelle ikke - hvorfor ikke? :)

Fyr løs!

Singel

Siste svar to. 22 jan. 2015 10:44 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym kosegutt

Jeg synes det er drit kjedelig å være singel i lengden... Men det er et dårlig utgangspunkt sier dem her.
Flere som kan si seg enig eller er dere happy og lykkelige i påvente :) ?

Hvorfor legger folk ut bilder av seg selv, som er 7+- år gamle? Barnebilder og bilder fra oppveksten kan man jo sette seg ned å bla gjennom, sammen med den eventuelt utkårede, om man er så heldig å finne en her. :) Ikke et irritasjonsmoment fra min side, jeg bare stiller meg uforstående til det med tankte på hva konseptet sukker.no er.

Sist sukkerfest arrangerte vi vors på The Dubliner , det var vellykket og det hadde vært kjekt om vi kunne få til noe slikt denne gangen også. Alltid kjekt å ha noen å gå inn på festen med.

Noen som vil bli med ? Blir vi mange reserverer jeg bord slik som sist.

Merker at det er fryktelig stille på forumet om sukkerfesten denne gangen, vanligvis er det en hel haug med tråder.

Jeg undres over en ting.
Ser stadig flere unge alenemødre på slike dating sider, både i tennårene og tidlig tjueårene.
Hvorfor er det slik at de på død og liv vil være en ung mor, fremfor og prioritere jobb, leve livet, eller å finne en type de faktisk ønsker og tilbringe livet sitt med?

Greit uhell og brudd kan jo skje alle. Men synes tallene på unge alenemødre er skremmende høyt, sammenlignet med f.eks 30/40 år tilbake i tid. Virker som mange ønsker barn tidlig uavhengig av hvem som blir faren. Jo nesten umulig å finne en dame uten barn på 22+ det gjør det vanskelig på dating markedet føler jeg. Da ting blir for problematisk og serriøst for fort.

Noen tanker eller meninger rundt dette?

Nevn 3 ting som for deg er turn on i en profil (får deg til å lese videre).

Nevn 3 ting som for deg er turn off i en profil (får deg til å bla videre)

Hvorfor det så feil å "trenge" noen...
Hva er egentlig feil med å føle et sterkt savn etter å finne den rette ?

Men hva leter egentlig sukkerfolket etter?

Det kan virke som om man leter, bevisst eller ubevisst, etter et menneske som kan utfylle, fylle et tomrom, bøte på ensomhet, gi en sex...

Men hva med å ha fokus på å være den rette fremfor å finne den rette?
Jeg vet i alle fall med meg selv at jeg ikke vil ha en som "trengertrenger".
Er jeg alene?

Og hva leter DU etter? :-)

Hei!

Et godt tips til de av dere som ikke forstår dette godt nok allerede. Dere må gjøre noe selv for å komme ut av singeltilværelsen. De som har truffet en kjæreste har også gitt av seg selv og våget å slippe et annet menneske innpå seg. De som ikke følger disse eksemplene får ikke noen kjæreste. Så enkelt er det.
Allikevel! Ikke belære de som ikke lever opp til forventningene dine. Det kommer det ingen ting godt ut av. Du ødelegger bare for deg selv. Snakk heller f.eks med en god venn/venninne som har kjæreste og spør dem om hvordan de har fått det til.

Alle som ønsker seg en kjæreste må våge å ta steget ut hvis de skal komme seg videre.
Tror at jentenes usikkerhet og skepsis til menn på nettet b.la kan skyldes at mange menn her inne gjør et dårlig inntrykk. Tenkt noe på det kompiser?
Uansett! Det er ingen grunn til å belære jentene her inne. De kan ikke gjøres om på uansett. Lete heller videre hvis du ikke får til en ønsket dialog. Jenter flest er lukkede og selvsentrerte fordi de er usikre. Ikke fordi de er onde eller usympatiske. Make them feel good guys :) It is your job as the gentleman you hopefully are.

Både menn og kvinner har et ansvar her inne for at at det skal være hyggelig å holde på med nettdating. Det er viktig å være positiv til den du skriver med og å være løs og ledig i tonen:) Bruk humor og flørte. Skrive korte meldinger og skriv ting som selger bra. Ikke noe annet.

Lykke til alle sammen.

Nå begynner det å bli noen år siden jeg ble skilt... Så på face at eks ble fridd til... Og der var det utrolig mye likes :). .. Samt fest med mange av det som var mine venner.... Føler at jeg først ble sviktet den gang... men værst er det med det lille miljøet og yndlinsfaktoren hennes. Nå 5 år etter, kjenner jeg at jeg sitter med litt nag, og føler meg litt på utsiden og i skyggen....
Flere som har litt sånn mulefunkne tanker innimellom ? :)

Hvis dere tar dere tid til å svare på en hyggelig medling i postkassa deres, og vedkommenede ikke er det du leter etter, svarer du da med det du mener er velmenende råd om vedkommendes profil og hilsen?
Altså om det du mener bør endres på profilen for at du skulle ha blitt frista mere, og at hilsen bør formuleres anderledes?

Sitter her å ler av et svar jeg fikk. Er vist liksom en fasit på dette leser jeg her :-)))))

1. Liker du noen her?..
2. Hva er det du liker best med vedkommende?..
3. Tror du vedkommende liker deg?..
4. Hva mener du at vedkommende liker best ved deg?..
5. Blokkerer du folk uten bilde her, fordi du tror de ikke er pene?..
6. Tror du at du kan finne en penere / bedre kjæreste utenfor nettet?..
7. Sjekker du andre steder enn på nettet?..
8. Ville du ha hatt en kjæreste med et høyt alkoholforbruk?..
9. Tror du på det folk skriver i profilene sine?..
10. Kjenner du et lykkelig par som har funnet hverandre på nettet?..

Hjerter

Siste svar sø. 18 jan. 2015 22:31 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Feeder

Det virker jo ikke som gule og røde hjerter har så mye å si i utgangspunktet, så da har jeg kommet til konklusjonen at disse hjertene bare er ment som en huskelapp og ikke noe særlig mer enn det.

Er en kvinne virkelig interessert så sender hun melding. Så hva er da vitsen med å ha disse funksjonene som hjerter da fks?

Her er årets julemysterie for de som er gode på dette.

Jeg kom i prat, endelig, med ei hærlig dame fra Kristiansand. Og etter noen raske meldinger så utvekslet vi telefonnummre, og begynte å prate i telefonen natt og dag. Samt sende bilder og meldinger på Whattsapp.

I løpet av 3 uker så prater vi natt og dag godt mellom 50 til 100 timer, har telefonsex, utveksler naughty bilder, forteller hva vi ønsker for framtiden angående barn, partner og hvilket liv vi vil ha. Alt er perfekt.

Så ditcher jeg julen og reiser ned til Kristiansand kun for å møte henne, siden jeg har så god følelse for at jeg tror at endelig blir jeg å møte moren til mine barn.

Vi drar på kafee og tar en matbit og drink i to timer. Litt isfront fra hennes side, men hun hadde fortalt meg at hun kunne virke litt kald på grunn av noe personlige greier, så jeg forstod henne.

4 dager, og bare 5 timer tilbringet sammen, så får jeg meldingen at "vi er for forskjellige" (Matchtall 97, og vi elsker tilogmed den samme type iskrem)

Ikke for å virke negativ... Men... Hva faen skjer?
Noen opplyste her?

Og kom ikke med "Kjemi" pisspratet.

Ho-Fucking-ho fra et hotellrom i Kristiansand... hehehehehe...
(Godt jeg er nordlenning, og har et lykkelig liv sånn at jeg kan se humoren i dette. Tenk hvis dette hadde skjedd med noen som har dårlig selvbilde, og mindre ressurser enn hva jeg har.. Fyren hadde blitt knust)