Sukkerforum

Jeg sitter og finner ut av sukker.no sine sider ,Hva er sukkerbyen ?

16. mai i Bergen

Ingen svar
(mann 38 år fra Hordaland) Privat melding

Hvor går alle de lekre bergensdamene ut i dag da? Det er jo nasjonal drikkedag trossalt. :)

Er ærlighet viktig?og hvilken grad av ærlighet? Liker dokke jenter at gutta er 100% ærlige om alt? Da meine eg ALT. Veldig private ting.intime tema?

Dette ser dårlig ut.. Lite damer som dukker opp, så kanskje det er noe med 4G fra Telenor ?

Eller er det mulig med Sjakk Matt fra Chess ? Er jo lov å håpe på noen muligheter skal dukke opp..

Hei Hvordan skal dere feire 17 mai. Fri fra forpliktelser, . Klem fra ungkar på 46 år som savner ei dame å Være god mot. Stryke ho på håret. Gi gode kommentarer til. Ærlig og snill kar. Praktisk arbeid og friluftsliv. Tenkte meg til Trollstigen, men i år gjøre noe ekstra for gode opplevelser. Skitur fra Juvass hytta til Galdhøpiggen. Kjempe fin tur opplevelse i Jotunheimen. God helg og 17 mai.

profilbilde

Siste svar fr. 15 mai 2015 23:24 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Ny start

Hvorfor slettes mitt profilbilde med klager på at det enten er for langt unna, kornete osv, når mine bilder følger rettningslinjene i mye større grad enn nesten alle de mennene som skriver til meg. Kjenner jeg blir frustrert!

Vi sender hjerter, røde og gule og vi mottar, men hvor mye legger vi i det....er det bare et hint om at den andre parten må/kan ta kontakt, er de bare ment som et kompliment
Jeg har mottatt flere hjerter, og de fleste hører jeg ikke noe fra....
Kun en har sendt rødt hjerte... og melding !!!

Forventninger. Alltid forventninger. Hvis vi tar utgangspunkt i å gå på byen, bruke 1000-1500 Kr. så er det en liten sjanse for at du finner noen du kan ta med hjem, og sjansen er vel mindre om det blir et forhold ut av det.

Så tar vi Sukker, her betaler du et par hundringser i mnd. for å få tilgang til potensielle partnere over det ganske land. Du sparer altså masse kroner på dette, vel og bra? Tja, det er en ting som mangler, den viktigste, fysisk kontakt. Her baserer man seg på visse kriterier før man evt. går til det skrittet å møte personen.

I det virkelige liv er vi vant til å vurdere personen fysisk, nonverbalt, duft, kjemi, etc. Mye av dette forsvinner i en dialog på nettet som lett kan ødelegges i form av humor som misforstås, slik som ironi. Graden av smileys i forhold til hvordan personen faktisk er i det virkelige liv, osv.

Så hva koker dette ned til egentlig? Tilgang. Du har stor tilgang på potensielle partnere, det er alt. Hva du gjør ut av det, har nok en stor betydning. Noen er aggressive i måten de kontakter det andre kjønn på, får sikkert masse avslag, men noen biter på. Andre har kanskje en avslappet måte, sitter sikkert litt og dingler med beina, titter litt på profiler, er litt aktiv, så passiv, osv.

Så hva er forventningene dine i forhold til det du legger inn av energi for å få kontakt med det andre kjønn? Kan du forvente mer på svaret du får av en god match, enn en dårlig en? Du aner jo ikke hvem som er mottageren av meldingen, annet enn det som står i profilen, og hva du får av bildeglimt der.

Kan du forvente noe i det hele tatt? På nett er vi nok mindre hyggelige, ettersom det er en stor barriære mellom oss, i det virkelige liv, når du får en henvendelse, vil du nok ikke se tomt ut i luften og overse personen glatt, du vil være høflig og avvise, om det er ditt valg.

Så hva er det jeg forsøker å formidle, eller leve etter? Ha respekt for personer som kontakter deg, vær høflig, og er du tøff nok, kan du grunngi avslaget. Å ikke svare forteller en del om deg selv, som kanskje ikke er så positivt, så tenk litt rundt dette. Hvis det er slik du ønsker å bli behandlet selv, so be it. Hva er dine tanker rundt dette? Kjør debatt og lykke til!

Er det noen her inne så har kommet over morsomme eller bra profiler? Legg de inn her både menn og kvinner sine, jeg kan ikke se jenter og vet heller ikke hvordan man limer sånn ting at det popper opp, legger det ut fortløpende.

Brukernavn:

Danty
Glucas

Jenter

Siste svar to. 14 mai 2015 20:58 (54 svar)
Skjult ID med pseudonym Yeti

Bare for å få et innblikk. Hvor mange brev får dere jenter egentlig? Har lagt merke til at det har blitt nevnt noen ganger. Hvor mange seriøse/useriøse brev får dere i løpet av en kort tid? =)

Vil bare dele litt positiv energi-etter ett nesten tre år langt forhold med en mann jeg traff her inne, kom jeg tilbake her nå. Fyren var kjempefin, men av ymse grunner ble det slutt. Oppdaget at jeg for veldig mange menn er gått ut på dato, aldersmessig. Har bikket 44. Så responsen er ikke akkurat overstrømmende. Men det er helt greit. Har møtt en kar. Vi liker hverandre. Også tar vi det derfra. Det er mange fisk i havet. Selvsagt blir det også noen kleine og totalt mislykka dates også. Men det blir bare morsomme historier i etterkant. Siden jeg statset stort tegnet jeg 6 mnd abbonement.Så kommer til å henge litt på forumet. Ønsker alle lykketil, ingen kan bli likt av alle, men smaken er som baken. Den er delt. Fin fredag til alle!

Om man er jomfru . Bør man da sei d til dama man møter? Og når i såfall.?

En NYYYYDELIG dag (med masse pollen, men skitt au), så med mindre de har åpnet for spill på golfen så blir det nok en tur der i løpet av dagen (denne gangen uten luen - se tidligere innlegg eller profil :-D ). Blir nok jakken på det siste bildet i albumet.....

Noen som kunne tenke seg å gjøre det samme ? Hyggelig med litt selskap. Blir ikke før litt utpå dagen, for jeg har myyyye å gjøre i hagen først. Sette noen stauder i et nytt bed jeg har laget, luke litt i rosebed og rund nysatte syriner. Slikt tar tid, så det er godt med tid å svare.

Velkommen uansett !

Date anyone??

Siste svar to. 14 mai 2015 01:18 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Trøndergut

Prøve her æ å hør om nånn vil bli me på en date i trondheim?
For x resturant, kino, bowling, lr bare gå ein tur å prat.

Damer, 24-42.

Kom ned det! Jeg vil bare ha bekreftelse på at jeg ikke er den eneste i verden som har opplevd underlige ting på date. Når man tror at man har funnet noe verdifullt, men tydeligvis har misforstått alt. Når man sitter igjen som et spørsmålstegn og prøver å forstå hva man sa eller gjorde galt. Hva er det rareste du har opplevd på første (eller andre eller tredje...) date? Hvordan tolket du hva det var som gikk galt? Kanskje vi kan lære noe av hverande... :)
Kom gjerne med komiske historier også. Det meste som er rart er jo også komisk.

Ble så glad når jeg så på nyhetene i kveld for nå er det "pappa kropp" som er inn😀Regner med damene på sukker kan bekrefte at det stemmer eller?😊

Hei,
finnes det en enkel måte å fjerne alle meldinger i innboksen på uten å måtte trykke på hver enkelt tråd og slette den?

Hei,

Lurte på er det fines her på sukker som driver med windsurfing i Hordaland?

Date med meg

Ingen svar
(mann 41 år fra Hordaland) Privat melding

Hei:)
Ei jente/dame som kan tenke seg en date?
Beskriv din drømme date,kanskje kan eg og du få til en:)

"Disclosure"

Siste svar ti. 12 mai 2015 11:02 (65 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

Hva skjer den dagen Obama eller Putin står frem og forteller at vi har utenomjordiske vesener blant oss?

Hva med en tråd som samler sukkerfolkets "Bra" i dag.

Mitt "Bra" er følelsen av å være nydusjet, godt plassert i sofaen etter en lang dag med snekring og saging

Har en ekstra billett

Ingen svar
(mann 49 år fra Østfold) Privat melding

Til Baby Snakes på Glenghuset Sarpsborg på fredag! Noen som har lyst til å være med å rocke? :-)

Jeg er opprinnelig fra Kina, og har bodd Norge i 7 år. Jeg har blitt singel i 1.5 nå. Jeg opplever at menn er generelt skeptiske mot jenter som ikke opprinnelig er fra Norge. Hva er grunnen til dette? Tror de at vi ikke er selvstendig eller noe annet? Hvor er de nysgjerrige menn som sier at de vil oppleve noe spennende?

Jeg klarer veldig godt å ordne nesten alt selv, ikke minst liker jeg å reise og ha det gøy i hver dagen.

Kom igjen, dere menn. Jeg er ikke skummel, bare snill og interessant ;-) Ta initiativ og send meg forespørsel for en kopp kaffe eller øl :)

Hei alle felles sukker mennesker. Jeg håper at vi slle finner noen vi liker så godt at man dropper alle andre. Er dog litt nyskjerrig - som kvinne opplever jeg utrolig mye her - alt fra kule profiler men døds trøtte typer når man møtes til en kaffe - eller de som på første kontakt foreslår kaffe elles sex....skjønner jo at det kan bli sånn - og ikke alle er her for virkelig å finne en kjæreste - men har dere menn det på samme måte? Kanskje jeg tar feil men virker som om jo lengre man har vært her jo mer ukritisk blir man....dvs man mister alle "sperrer" på en måte. Kan jo skremme vannet av en som faktisk ønsker å møte en fyr hun kan bli glad i og kanskje utvikle et forhold til...er sukker et sted for tilfeldig sex sånn over en lav sko? Rodde man hadde andre steder for sånt jeg - men er vel naiv...jeg er en som synes at en kvinne skal få være kvinne og mannen skal være mann - men det virker å slettes ut på et vis...jaja - møter vel en ok fyr håper jeg😊 uansett stå på alle felles sukkererter!!

Spør dokke jenter. Virker eg som en grei kar? Eller? Kom gjerne med tips.

Hva drikker folk på en lørdagskveld?

noen som vil taste litt mens jeg gjør klart til barnebursdag for datteren min? 💕

Aldri prøvd noen datingside før, men har hørt dette skal være en av de bedre. Er forumet riktig sted å "henge" eller virker disse match-testene deres noe særlig?

jeg mener bestemt at det burde vært en egen søkekategori! F.eks i morgen he he

Lure på kolles type mann dåkk damer e ut etter æ?? Har fått forståele av att æ e ganske så uaktuell iværtfall......

Hei
Prøver med dette for og se om noen vil bli kjent.
Er litt sjenert,men ikkje redd for og skrive:)
Ta kontakt om du ønsker.....
Finn meg og send en melding.

Ha en fin kveld videre
Klem ifra Knut Olav

Når jeg først treffer noen her inne som jeg faktisk syndes virker ok. Og kunne gjerne tenkt meg å treffe og bli kjent med. Jeg spør som regel hva er dere ute etter her inne. Og de svarer at de ønsker å treffe en de kan bli sammen med bli seriøs med. Men etter litt chatting så ender det bestandig opp på sex. Hva er det om dagen er alle vårkåte?eller er flørten blitt slik? Jeg som er kjedelig eller?

Bør man være det for å være her inne??
Sliter med irriterende helseplager for tiden,, lurer på om jeg skal melde meg ut herfra, er vel ingen likesinnede å finne,,, Her skal man vel være tipp topp.

Hei:) er alenemamma på snart 29. Bor i Trondheim med mine to barn på 7 og snart 5. Ønsker å finne den store kjærligheten, litt klisje kanskje, men han som tar meg med storm bare med et blikk.

Noen andre natteranglere her? Eller er det bare meg?

Da mitt ønske er å møte en fin mann i aldersgruppen 45+, titter jeg innom de som "fanger min interesse" og leser hva de skriver om seg selv. Men her må jeg innrømme at jeg får helt prestasjonsangst.
Noe av det dere menn skriver;
"Liker å holde meg i form" / eller .. " er slett ingen sofasliter" mine interesser er;
Toppturer vinter som sommer..
Langrenn
Sykkel,
Dykking,
Fjellklatring,
Jogging
mm
Så ligger det gjerne mange bilder av de menn i de rette element!!

Spørsmålet er ; Hvordan i alle dager har dere tid til å finne en kjæreste?
Jeg blir iallfall så "skremt" av disse flotte prestasjonene at jeg trekker meg unna og ikke våger å sende en mail. Jeg liker å holde kropp i form, spiser sunt og ta vare på meg selv.. men å drive med ekstrems sport er ikke min greie. Jeg vil slett ikke ha en "lat" mann med diger deigete mage, som ligger å gulper på sofa, men det må da finnes en mellomting?
Og ett spørsmål til; Er alt dette reelt, er menn i denne alderen så aktiv? Eller er det skryt!?
Jeg vil gjerne være med på turer jeg, men ikke om det skal være på den høyeste topp og bruke minst mulig tid for så å rekke en løpetur på 2 mil før middag!!
Hadde vært fint å høre fra dere menn og også kvinner hvilken oppfatning dere har...Er det jeg som er sløv, slapp og lat?

Skriv ned akkurat det som du føler for!

Her finnes ingen grenser foruten at jeg setter pris på at folk ikke er direkte kjipe med hverandre.

Ønsker samtidig alle lesere og skribenter på forumet en deilig sommer! :-)

Hei, noen som er våken enda?

Jeg har blokkert en person. Vil vedkommende likevel kunne se min profil ?

Anti-nerd

Siste svar to. 7 mai 2015 22:34 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Feeder

Ser det var et tidligere innlegg som omhandlet nerder.

Men så lurer jeg på-Hvem er det som ikke kan kalles nerder lurer jeg på? Idrettsfolk? Folk med solariumsbrun hud som tjenet mye penger?

For en god stund siden ( vel 1 år ) Fikk jeg en mail fra en dame her jeg hadde på "topp ti" listen min, svarte derfor bare vagt på den første meldingen, og svarte ikke i det hele tatt på den andre medingen ( den krevde ikke svar)... Så ble jeg blokkert !!!!! Grunnen til at jeg var vag.... var at jeg da... frem til for litt siden.... har datet/vært i forhold med ei annen her ( men dette er over nå ).... Skulle derfor gjerne tatt opp kontakten med drømmedama mi, men er jo litt vanskelig når man er blokkert :-(

Hva kan man gjøre ? Og er dama litt vel sutrete når hun blokkerer ( slik at jeg skal være glad til - og bare holde meg unna?????

Kjære td64

Siste svar to. 7 mai 2015 00:30 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Tullejente

jeg beklager at jeg ble helt borte noen dager. Og det er trolig derfor du har blokkert meg...
Men saken er at jeg var ordentlig syk de dagene og jeg orket ikke skrive mailer. Og da jeg endelig skulle få svart deg, så var du gjort utilgjengelig....
Er du her inne fortsatt? Eller har du forlatt sukker all together?
Hilsen din match 98 !

Dette er tråden for oss som ønsker kontakt med likesinnede single:-) Hvem vet hva det kan føre til....en kjæreste, nye venner, flotte turer, nye spennende utfordringer, trening/tur tips m.m:-)

Er det bare meg her inne som synes personlighet teller mer enn utseendet? Ingenting er mer sexy enn en snerten og flott personlighet :D

Nerder la oss forenes. De av oss som verken går topptur eller har topplønn. De som har vaskeball i stedenfor sixpack. De av oss som ikke er fotogene eller spesielt pene. Som ikke har reist verden rundt. Med normale jobber og kanskje sånn midt på treet spennende fritidsinteresser.
Dette er vår tråd, her er det vi som ruler. :P

Har ved flere anledninger oppdaget damer som oppgir feil alder ( ja, du gjettet riktig.....flere år lavere enn de i virkeligheten er ) Må si jeg mister tilliten tvert i slike tilfeller. Hva tenker andre om dette ? Kan man rapportere det ? Vil Sukker føle opp ?

hei
Lurte på om det er mange som har opplevd at der er falske brukere her på sukker?

Det virker som at min originale tråd der jeg spurte etter kritikk på profilen har blitt slettet.

Uansett.... Det var flere som anklaget meg for å være både psykopatisk og kontrollerende i min profil.... Det er vanskelig å fremheve ironi/sarkasme o.l i en profil. note taken.... Men fortsatt takk til dere alle som faktisk kom med kritikk.

og om jeg kan være så uforskammet... hvordan er profilen min nå?

Kan noen se på albumbildene mine og fortelle meg om jeg skal krysse av for "et par kg for mye", "stor og fyldig" eller "gjennomsnittlig" ? Jeg synes jeg jo har en gjennomsnittlig vekt for en kvinne som nærmer seg femti, men slank er jeg ikke likevel.