Sukkerforum

Kunne gjerne tenke meg den perfekte match hvor det meste bare ”stemmer”, hvor jeg føler sterk tiltrekning, fysisk og mentalt, og hvor jeg tenker at dette er en jeg virkelig kan ri gjennom stormer og inn i solnedganger med. Det kan ta lang tid, kandidatene er få og ikke alltid lette å møte. Om jeg forblir alene fordi ”den rette” ikke kommer min vei; heller det enn å velge nest best. For mange ser det ikke ut til å være mulig… å vente. Jeg skjønner det ikke.

Jeg kjenner en del som ”tar til takke med nest best”; bedre å være tosom enn alene, liksom. De vil så gjerne ha kjæreste, tiden går og den rette uteblir. Så møter tålmodigheten utfordringer, savn av forelskelse, sex osv. De treffer en som er bra på mange måter (selv om ikke absolutt alt stemmer), de forelsker seg, kanskje like mye i ideen om å være forelsket som i personen. Eller det kan være en lystdrevet forelskelse i et ytre, men så glemmes videre kvalitetssjekk av verdier og egenskaper, før boet er etablert.

Jeg tenker at noen ganger står ønsket om å få barn i veien for vurderingsevnen rundt kjærlighetspotensialet. Men like ofte tror jeg ALENELIVET står i veien. Heller sammen enn alene, ulike motiver sammenblandes med følelser, de får i hvert fall kjæreste, om enn på lavere ambisjonsnivå enn opprinnelig ønsket. Når den pene partneren krakelerer og forelskelsen er over, tja da går mange forhold over i modus hvor jeg lurer på hvorfor i all verden de fortsetter sammen. Men så var det det med å være alene da…(jeg sier ”de”, men jeg har vært der selv, og vurderte aldri å bli, ref: heller alene).

Vi er vel her for å treffe en spesiell, noen for søndagskjærester. Men – for det lange strekket; er den ”nesten rette” virkelig bedre enn å være alene? Om jeg ser meg rundt, så ser det ikke sånn ut, et frakoblet forhold er mer ensomt enn å være alene. Da heller vente, være kresen og leve lykkelig alene, med venner og kanskje med en søndagskjæreste i ny og ne. Eller hva?

Bindingsangst. Jeg har tidlvis vært så lei av å høre det ordet. "Det er ikke deg, det er meg". "Bare god gammeldags bindingsangst". For noe tøys har jeg tenkt. Du er bare ikke interessert nok. Kanskje har jeg hatt rett, kanskje ikke.

For så snudde situasjonen plutselig. Denne gangen var jeg som ble grepet av denne bindingsangsten. Og jeg vet ikke hvor den kom fra. Etter to måneder med fryd og gammen og tett og nær kontakt, var det akkurat som jeg fikk overdose og næmest panikk. Ja, fysisk panikk med kvalme og oppkast, og et intenst behov for å synke i et hull i bakken og bare være alene - få tilbake den kjente tilstanden min alene. Har dere opplevd dette?

Jeg seriøst på hva dere tenker:
Kan sånne kalde føtter oppstå uten grunn bare fordi man er redd? Eller er det et signal fra magen om at dette vil jeg ikke nok, og at hvis jeg skal ut, så er det tid for det nå?

Hei, damer.

Jeg lurer på om det er en dame der ute som er like keen på den gode samtalen som jeg er.

Vil ikke gi mitt profilnavn her, da jeg ser for meg mange grisete
damemeldinger nå. Og hvis du kun er ute etter kroppen min, så kan du bare gi beng i å sette deg på liste. Du blir strøket. Jeg har FØLELSER. Jeg er ikke et stykke kjøtt.

Men har du lyst til å snakke, så gi lyd fra deg her, da vel.

Klemz

Er kvinner virkelig så furtne? Når de først får litt kritikk så tyr de til blokkeringsknappen. Haha! Det virker jo egentlig et tegn på dårlig selvtillit spør du meg;)

Hei, 18 år gammel gutt fra Oslo her. Hjemme alene i dag, så lurte på om noen jenter ville snakke? Telefon eller chat? Vi kan snakke om hva som helst! :)

Hei, 18 år gammel gutt fra Oslo her. Hjemme alene i dag, så lurte på om noen jenter ville snakke? Telefon eller chat? Vi kan snakke om hva som helst! :)

Hvis den som nettopp vant over 500 millioner i EuroJackpot er av det motsatte kjønn og inne på sukker : ja, jeg er ledig og blir med på date!

Ja, hvordan fjerner jeg hjerter som er utdelt som jeg ikke lenger ønsker skal være der? Rakettforskning, nei? Men nok til at jeg ikke får det til;)

Jeg vurderer å kjøpe en 3 roms leilighet som står ferdig om et år, men det betinger at jeg får solgt min 2 roms til Takst til samme tid ... Hvis ikke blir det aldri mer shopping på meg...

Hva anbefaler dere?

Hva er greia med at nesten alle jenter her inne spesifikt nevner det i profilen sin. Er det et problem med for mange svevende mannfolk?

Ei stille og rolig jente her?

Jeg skriver til kvinner nå, selvsagt fordi det er dere jeg er interessert i, men i flg. tråden her, så er kravene fra kvinnen at MANNEN skal være interessant, by på det meste, og være på tilbudssida.
Noe som dere bør huske, er at det er MANGE kvinner å velge mellom, OG den jenta jeg skriver med, som "glemmer" å svare, eller som ikke logger på her på noen dager, hun blokkeres!
har opplevd dette noen ganger.... dvs. kvinnen er interessert, men så skriver hun kanskje - at jeg ikke var pågående nok osv... Dette blir for dumt ! Kvinner ! er du interessert - Vis det - du også !!!!

20 ÅR

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Feeder

i samme rom hadde vært noe eller?

https://www.youtube.com/watch?v=PCFU1wCthfA

Bra film! Og en helt motbydelig slutt.

Litt tidlig ute med denne, men det er jo uansett viktig å planlegge i tide? ;-)

Mitt eget forsett denne gangen blir å lære meg å svømme crawl, slik at jeg overlever Tønsberg bytriathlon til sommeren! :D

Noen andre som har planene klare? :-)

Jeg har nå vært her i snart et år og burde vel snart skjønne at mannen med stor M ikke er her heller, men har nå ikke gitt opp enda :)
"Tenk om han plutselig dukker opp?"
Men det er neimen ikke enkelt å finne en åpen og ærlig mann som virkelig tør og vil satse på et seriøst og varig forhold :(
Jeg har i lengre tid gitt det en sjanse og ønsker virkelig å finne en å dele livet med, men jeg har på ingen måte panikk :) Men det skjer jo heller ikke noe om man ikke får kontakt ;)

Mange svarer ikke og det er greit nok, men da vi har møttes og dem med store bokstaver sier at JA dette ønsker dem og finne ut mer av og at dem ønsker å treffes igjen, men bare slenger inn håndkleet ute noe mer tilbakemelding eller avslutning spør jeg meg selv hva og hvordan dere menn vil ha og hvordan dere vil ha det?
Tjener dere på og gjøre det på denne måten?
At dere får kalde føtter er nå helt greit det, men hva med å sende en liten mld med de få ordene at "Beklager, men jeg trekker meg"?

Jeg er nok ei dame som ønsker åpenhet, ærlighet, stabilitet og trygghet, men skjønner at det er skremmende og tungt for mange menn :(

Men da dette er skrevet VET jeg at han som er ment for meg er der ute en plass så jeg spør pent om du kan komme frem nå ;)

Hva skjer med Looks egentlig?

Bor i oslo og har filtrert på jenter i oslo.. før fikk jeg masse matcher mellom 80 og 90+, nå får jeg nesten bare matcher med <70 i score.
Først trodde jeg det bare var noe feil med appen som ikke viste scoren, men når jeg logget på fra pc'en så stod det <70 på nesten alle jeg klikket meg igjennom. Antar da at de som det ikke vises noe score på i Looks app'en på moblen har jeg en score med som er lavere enn 70.

What's up with that?

Noen andre som har fått det problemet?

Av og til får jeg åpningsmeldinger der det bare står "hei", og ikke noe mer. Jeg vil gjerne svare alle som bruker tid på å ta kontakt med meg, og jeg ønsker å svare på en høflig måte. Når det står bare "hei" kjenner jeg at jeg blir litt provosert. Hva betyr det? Forventer avsenderen at jeg svarer bare "hei" tilbake? Nå har jeg sluttet å svare dem som ikke kan hoste opp en eller annen grunn til at de ønsker kontakt med meg!

uten all vitenskapen og teknologien?
Hadde det ikke blitt utviklet en vaksine mot fks.lunge og hjernehinnebetennelse så hadde jo flere millioner menneskeliv gått tapt.

Og hvis ikke teknologien hadde eksistert så hadde ikke jeg kunnet skrive dette innlegget på dette datingnettstedet fordi jeg ikke hadde hatt tilgang verken til internett, pc eller strøm. Jeg hadde heller aldri hatt mulighet til å holde kontakten med mine nærmeste familie, venner og ekskjærester hvis det ikke hadde vært for teknologien.

Ser man på historien så er det jo personligheter innenfor kunst og kultur folk husker og har et forhold til, mens vitenskapsmenn gjerne har havnet litt i skyggen, selv om deres arbeid er en medvirkende årsak til at vi andre mennesker som har valgt enn helt annen kurs kan leve såpass spennende liv.

Alikevel kan jeg forstå at media velger å rette søkelyset på en tidligere realitykjendis eller en idrettsskjendis med en ekstrem personligheter fordi det er nettopp slike mennesker folk vil ha og høre om.

Bill Gates og avdøde Steve Jobs har utrettet utroig mye, men deres nokså snevrige livsstil har ført til at folk flest ikke kan identifisere seg med dem.

John Arne Riises privatliv er tydeligvis mer spennende for VG og Dagbladet enn uløste teorier innefor matte, fysikk og kjemi. Forstårlig nok, men litt urettferdig....

Holdninger...

Siste svar ti. 2 des. 2014 00:38 (82 svar)
Skjult ID med pseudonym Trollemor

Etter å ha skummet gjennom en del av debattene her inne ser en jo at det er himla mye sutring her.
"Damene er sånn og sånn, kresne og krav store.
Gutta er bare ute etter én ting.
Ingen vil ha meg så jeg lager en oppmerksomhetssyk avskjedsstråd.
Jeg er så bitter på verden og hele verden er i mot meg så jeg debatterer bare under pseudonym.
Hva må egentlig til for å få oppmerksomhet?"

Har ingen prøvd å ha en litt mer positiv vinkling på sukker-livet?
Evt tenkt på at de fleste av oss trives best sammen med positive mennesker generelt?
Ville dere hatt en surpomp som søndagskjæreste<--->livspartner kanskje? :-P

Uoffisiell kåring av forumets artigste person!!! Jeg nominerer powpow! Han er utrolig flink til å blande bitter humor og rollen han har valgt med gode poeng!

Nei nå får vi hjelpe hverandre litt, få fart på sakene her :)
Finn noen til meg... Hvem ville kledd meg her ?? :)

Jeg vil herved benytte anledningen til å informere om at bruk av fancy(?) smileyer tydeligvis vises som spørsmålstegn hos enkelte mottakere, så eh.. til de som jeg har avvist litt sånn, hva skal man si, direkte og kjapt (sorry!) Så skyldes det at jeg trodde dere var spik spenna sprø pga den ekstreme bruken av spørsmålstegn der det ikke passer inn.. My bad antagelig ;)

Romjulstips #1: Bruk bare vanlige symboler og ikke fancy greier når dere skriver med folk :)

Jeg gjør sånn innimellom - og synes det er deilig.
Takk for at NRK lager smale programmer! :-)

Prøver meg på et positivt innlegg jeg da :)

Hva er din ultimate drømmedate?
Hvem er han/hun og hvordan?

Ikke beskriv en kaffe på kafé. Trenger ikke å være realistisk heller. Kanskje noe selvopplevd eller noe som bare ville vært umulig å stå imot ;)

Hvor vågal er dere? ;)

Hønefoss

Siste svar sø. 30 nov. 2014 22:47 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym sveisern

Hei :) håper dere har hatt en fin helg så langt :)
Er det noen jenter fra Hønefoss her ?
Er det mulig å søke på byer eller er det kun hele Buskerud det går i her liksom ? :)

Jeg ser det er noen som lurer på hva som skal gjøre andre interessert. Samtidig legger systemutvikleren mye krefter i å lage gode matchkart. Men hvordan virker det hele egentlig? Som et tidsfordriv har jeg talt (eller telt, som noen sier). Det er ca 800 menn med profilbilde og med match 80 eller mer på min matchliste. Det er under ti som enten har sendt melding eller "vist interesse" med gult eller rødt hjerte.
I tillegg har jeg match 80 eller høyere med 435 uten profilbilde, hvorav tre har vist interesse. Utover dette er jeg kontaktet av fem uten match. Foreløbig konklusjon er at det er utseendet alene som gjør menn interessert. Om du i tillegg scorer på høy match, er det bare en bonus. Kanskje.
Kunne være et eksperiment å sende hjerter til alle dem med match over 80 og se hva responsen ble. Jeg mistenker at det ikke bare er sjenanse som er årsak til at de ikke har tatt initiativet først. :)

Hva foretrekker du å få om du sender en førstemelding?
Og hva gjør du selv om du får en melding fra en person som ikke virker interessant etter din oppfatning?

Jeg er veldig i tvil om jeg skal svare dem som ikke er aktuelle.

Ene jeg skrev med, spurte om jeg hadde fin rumpe. Jeg svarte nei, hvorpå han skrev: Det er et must, sorry!
Artig måte å få avslag på, kort og kontant. Kanskje ikke veldig høflig, men ærlig. Jeg likte det.

Men jeg er nysgjerrig på hva dere mener.

Må bare spørre hva dere gutta her inne egentlig er ute etter?
Skjønner liksom ikke helt hva jeg gjør galt!

Jeg har et normalt utseende. Ikke stygg, men heller ingen supermodell.
Er faktisk et grepa kvinnfolk som har en god jobb, to flotte barn som bor hos meg 100 % og ordnet økonomi.
Frisk og rask og aktiv.

Elsker å bli kjent med nye folk. Er ikke redd for å prøve noe nytt.
Er stort sett alltid glad og fornøyd.

Hva er det jeg mangler?
Kan noen gi meg et svar?

top10datingsider tull

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker

For de som får opp reklamen for top10datingsider kan vi fortelle at det er fusk.
De tjener penger for å vise sider som suger penger fra folk. Derfor er ikke de største og seriøse der.
Ha en super helg :)

Hvordan kan en f.eks. søke etter folk som er ute etter en søndagskjæreste? Finner ikke ut av det. :/

Eg ser mange nemner akkurat detta, "ferdig med tidligere forhold".

Som 48 åring, og pappa til to, så har eg ei exkona som eg er meget glad i, og som eg ynskje da besta for vidare i liveet. Eg forlot henna avdi eg såg ho ikkje var lykklig, og da blei rett og slett vondt å sjå korleis hennar kvardag blei forringa. Sjølvsagt er eg ferdig med henna, men eg kjem alltid til å vær glad i ho. Faktisk, alle eg har hatt nær, vært glad i, er eg fortsatt glad i. Eg forventer ikkje att dei skal vær glad i meg, men eg setter pris på att dei veit eg bryr meg om dei. Er eg då naiv når eg seier eg er ferdig med tidligare forhold? I alle år frå tenåro og opp, så har eg aldri vært utro, eg veit eg er ein monogam mann, men eg kjem aldri til å kreva av partner att ho skal væra monogam. Tross alt er forkjellen på enkltindivider stor. Om så ho hopper til køys med ein ex, men så kjem heim t meg, så regne eg med att ho lika vel er ferdig med han i forhold til da å ha eit forhold i samen. Eller er eg naiv då og? Kva forventer dåke i eit forhold? Meiner dåke att eit menneske som har eit anna behov enn deg skal legga da på hyllo, pga att dåke er eit par? Vil dåke att eit menneske dåke har blitt glad i, skal forandra på seg for å tilpassa seg deg? Sjølv så synest eg da høyres heilt forferdeligt ut. Eg er ikkje interessert i å ha ein paertner som eg bestemmer over, eller som eg skal forandra på. Eg ynskje att ho skal leva sånn som ho meinar å leva er. Kva tanka har dåke?

Hei :) Jeg er ganske ny her inne og tar gjerne imot tips og råd om hvordan jeg kan "lykkes" på best mulig måte. Hva er lurt å skrive på første melding osv

Jeg er nå blitt 28 år gammel.

Jo eldre jeg blir, desto mer skjønner jeg hvordan verden fungerer. Det dine foreldre har sagt til deg i flere år stemmer ikke. Verden er ikke et rettferdig sted. Det er kaldt og uhyggelig sted med mange ondskapsfulle og selvopptatte mennesker.

Med andre ord verden og livet generelt er utrolig enkelt å forstå nå. Det er bare to ting som betyr noe. To ting. Det er penger og sex.
Så enkel er verden....

Jeg fatter ikke at min profil skal matche med absolutt alle.
Jeg har prøvd å gjøre den mer "streng", likevel så nytter det ikke.
Det blir litt for lett at sukker bare matcher alle. Skulle vært mer snevert altså ;)

Hunder

Siste svar to. 27 nov. 2014 22:51 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Hei

Er det noen måte jeg kan unngå å få opp jenter med hund (forsåvidt også hest og katt) når jeg søker etter jenter her inne? Tips mottas med takk!

Med alt å gjøre... bygge,vaske,rydde,planlegge osv og økonomi da. Er jo de samme krava til fortet om man er singel.
Jeg er så jævlig driiiiit lei av å være helt alene med unger annenhver uke, og merker det spesielt nå da helsa har vært litt rufsete de siste par år...
Det med å dele unga annenhver uke, og lage to hjem er faen meg noe drit for en forelder også. Jævlig vanskelig å skape noe nytt igjen...

Er det noen som vet hvordan/om man kan bytte pseudonym?

Hvor viktig er sexuel prestasjon?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym X-

Er dette med 5 min varighet oppspinn? Er det damer som erfaringsmessig føler at forrige forhold så var de ikke sexuelt tilfredstillte av sin partner, eller er ikke dette et tema en gang?.. Tenkte jeg skulle ta en liten spørre undersøkelse..

Har lest en del profiler hos dere kvinner, er en liten ting jeg til stadighet undres over. Veldig mange av dere fremstår med et høyt ønske om et aktivt sexliv, dvs ca daglig. Derimot så er ønske om intensitet på forholdet meget lavt, ca en gang pr uke. Det merkelige er at samtlige av disse kvinner ønsker seg en "handy man"
Hvordan skal man tolke dette??

Overskriften sier det meste:

Noen som har anbefalinger til cruice?
Eller noen rederier man absolutt bør unngå? :-)

Pling! Beskjed om at det er post til meg på Sukker. Spent åpner jeg posten fordi det plinger ikke ofte....
""Feita" står det......Jeg setter i en storskratt og klikker for å se hvem "Slum....." kan være; joda, han har blokkert meg.....

Hva er egentlig poenget? Jeg har aldri hatt noe med denne profilen å gjøre, han har ikke sett på min profil men likevel bruker han tid på å sende meg post om at han synes jeg er feit, for så å blokkere meg.... Litt av en hobby :) men jeg fikk meg en god skratt da!
Andre gode eksempler på folk med skrullete adferd på Sukker? ;)

Movember går mot slutten og bartene bør være på sist beste... eller verste! Noen nye erfaringer på datefronten?

Fjerna barten før date?
Blitt avvist på date pga bart?
Avvist daten tidlig pga bart?
Klina med bart?

Hva skriver man på første melding man vil sende til det andre kjønn for å få en kontakt?
Er det litt kjedelig med kun et, Hei..?

Noen som har sett denne? Det er fantastisk hvilke filmskatter som kommer fra Sverige. Sitat Annette Marandon: "Det er like greit å si det med en gang. Mitt liv som hund er en vidunderlig film; varm, sår og inderlig. Med underfundig humor formidler den savnet etter å bli elsket, å bli forstått og å finne sin plass i verden."

Men Marandon skrev også: "Mitt liv som hund mestrer balansegangen mellom klisjé og troverdighet." Denne setningen forstår jeg ikke. Jeg hevder filmen er Totalt bortenfor klisjé. Den lille filosofiske gutten er takknemlig for det meste, men føler seg skyldig sin mors død (tuberkolose) grunnet tideligere vanskeligheter i det grå barndomshjemmet ...Og til slutt skildres hans drøm om å bli elsket som den han er uavhengig av flinkhet og prestasjoner. Han heter Ingemar, og hans første kjæreste elsker ham til og med selv om det ikke er dénne Ingemar som har vunnet for Sverige i sportslige kamper ;-)

Flere som har sett filmen?

Dette er et tema som kanskje fremprovoserer noe aggresjon eller i allefall irritasjon hos noen.
Hvis en jente eller gutt (dame/mann), er i et fast forhold, et forhold du ikke har noen relasjoner til og derfor heller ikke vet noe om tilstanden til.
Som singel tredjepart opplever du en stor interesse for akkurat denne personen, og føler at alt stemmer: Kjemi, interesser, holdninger osv.
Er det da greit å ytre disse følelsene til den andre personen, i mål om å få en date?

Kjør debatt! :)

Jeg er nok i den samme situasjonen som en del vakre jenter. Jeg er kresen. Ingenting av det jeg får er liksom godt nok. Ikke det at jeg er så vakker. Men jeg er nok litt vakker. Trur eg. Så det er problemet.

Jeg føler at jeg savner en vakker og pen kjæreste. En jeg kan prate med og gå på tur sammen med. Men det er ikke så lett å finne det.

Når jeg først er fysisk tiltrekt av en dame så er jeg sjelden psykisk tiltrekt av en dame. Enten har hun et interessant ytre eller så har hun et interessant indre.

Så sånn er livet.

Jeg blir litt irritert på alle de vakre jentene som er så kresne. De burde kaste seg over meg. Det hadde vært hyggeligere. Men det skjer jo ikke.

Har dere det bra og opplever ekte livskvalitet? Hva i tilfelle dekker dine behov? Eller hva savner du ?

Sukker går tregt og jeg kommer ikke inn for å se i album her jeg sitter og suser rundt på forskjellige profiler.Flere med samme problem i kveld?

Eller er det bare noen som har bestemt at det ikke er min dag i dag?
:)

Nå kjenner jeg faktisk ingen single jenter som kan bli med en tur ut... alle har lyst til å være hjemme med familien (noe jeg har forståelse for) eller har barn på vei... Ikke så stort behov for å gå ut selv, men skjønt etterhvert at det er beste måten å møte noen på :) Noen i samme situasjon som blir med ut eller råd kansje? :) Jeg er ei helt vanlig, hyggelig jente på 34 og bor i Østfold :)