Sukkerforum

Kan dere menn vennligst ha et bilde på profilen.Er det så vanskelig.Det er ekkelt å få billedløse menn som ser på meg.hva har dere å skjule?

Hvilke hobbyer og fritidssyssler har folk?

For meg er det bl.a
Sosialisering med venner og familie
Tid med dyrene mine
Kunnskap/lesing
Pc-spill
Maling

Hallo damer.
Er det flere av dere som får besøk av unge menn?
Jeg blir 50 om et par år, men allikevel blir jeg oppsøkt av menn i 20 årene.
Skriver dog at jeg søker etter menn i min alder.
De skriver tilbake at de liker best eldre damer.
De er høflige og hyggelige, men jeg får det ikke til å rime når jeg er 20-25 år eldre.
De kødder sikkert bare.....
Flere med samme erfaring?

Den berømmelige kjemien. Boblene i magen. Humøret som er på topp og smilet som går rundt. :))) Det er deilig å leve. Akkurat nå gir våren meg litt den følelsen... - forelskelse. Regner med det er flere som kjenner følelsen nå fremover. <3

Er dere medlem på andre nettdatingsider?
Hvor mange i så fall, og finner dere ofte igjen profiler herfra på de andre stedene?
(Fisker vi med not alle sammen?)

For ca 3 måneder siden, så gjennomgikk/(gjennomgår fortsatt), et samlivsbrudd etter 7 år. Jeg var vel mer eller mindre parten som ble forlatt. Og det var og er sårt den dag i dag. Jeg har hatt kjærlighetssorg før, men aldri opplevd noe som dette. Jeg tenker på henne hele tiden og jeg savner henne vært et øyeblikk som går.

Hun har gått videre, funnet seg en forelskelse, en å være intim med. Jeg på den andre hånd prøver å holde meg så aseksuell som mulig. (Noe som IKKE er lett, og hvis det først er sex i hodet mitt, så er det bare, hva kameraten min kalte "pornofilm stedet" i hodet, hvor hun og nye typen har hovedrollene.)

Hva kan jeg gjøre, for jeg blir mildt sagt gal. Jeg prøver å komme opp på hesten igjen ved å være på sukker og andre sider, men fuck det. Jeg finner jo søte jenter som virker spennende, men hele tiden er det savn og tanker om henne.

Hjelp....

Har dere orden?

Er det greit at din kjære stiller krav og har klare forventninger til deg? Eller oppfatter du det som mas om at du må endre deg? At du ikke er god nok som du er?

Hvor går grensen mellom "normale" krav og utidig mas? Det er kanskje veldig individuelt, og kanskje ikke mulig å si noe generelt om? Men om vi likevel skulle prøve på det. :-)

Hva mener dere menn?
Hva tror dere kvinner?

Hallo der.

Ingen svar
(mann 25 år fra Vest-Agder) Privat melding

Jeg er en ny her. Hva skjer

Jeg synes jeg fungerer litt kynisk her inne..

Har blokkert mange menn, og hopper lynraskt over de jeg "ikke liker". Jeg bruker bare noen korte sekunder på hvert bilde. Det blir utseende jeg dømmer etter, og et superraske inntrykk av"utstråling". Liker / liker ikke bedømming hele veien, kun ut fra et bilde! I den virkelige verden ville jeg jo brukt mer tid å bli kjent, brukt mer tid. Her inne er jeg helt nådeløs.

Den «på jakt»-holdningen, er den helt bra når man skal finne seg en partner?

Det er merkelige sammentreff på matchlistene mine, og lurer på om dette bare er hos meg: Rett som det er dukker det opp profilbilder av to eller flere menn som er så like at de kunne vært brødre (men ikke så like at det er snakk om samme mann med flere profiler).
Kan jeg ha oppdaget hittil uoppklarte mysterier, med tvillinger som er skilt ved fødselen og den ene solgt til et barnløst ektepar på den andre kanten av landet? Eller barnebortføringer som er blitt avskrevet som uløste?
Grunnen til at de dukker opp på samme matchliste med noenlunde like matchtall er jo selvfølgelig at de _er_ likere enn oppveksten har har klart å endre dem!
Jeg er på nippet til å ringe Tore på Sporet med det som må være tidenes avsløring! Eller kanskje jeg bare skal ta saken i egne hender og sette disse uvitende sjelene i kontakt med hverandre?!

Hei hei hjertevenner.
Skjønner ikke hvordan man fjerner et hjerte jeg.
Satte på et på en litt vel tidlig.

Bilde album

Siste svar ma. 30 mars 2015 21:12 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Heineken

Er det mulig å åpne albumet som er usynlig for ikke betalende medlemmer til medlemmer som spør?

Rasister

Siste svar ma. 30 mars 2015 02:32 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Feeder

Hvis ikke Sverigedemokratene er rasister, hvem er det da som er det?
Ingen?

Date?

Siste svar ma. 30 mars 2015 00:05 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym fant

Mange som tastar og skriv mld, men ingen som vil på date, dei fleste er skeptisk til litt avstand og vert 'laid back', mangen har vore her i mange år og er lite spontane el tek ein sjangs...Går det sport i dette?

God påske folkens!

Først vil jeg si (for å være litt diplomatisk) at det er mange bra menn her inne. Flotte, fine menn. Denne tråden har jeg kun laget som et velmenende råd. Jeg er sikker på at ganske mange av dere ødelegger for dere selv ved å putte helt feil bilder i albumet deres. Så her kommer en liste det er lurt å følge. Jeg har måttet dele den i to, for den var visst for lang, så den andre delen ligger under i kommentarfeltet.

FAIL:
1. Alle bildene inneholder deg omsvermet av damer. Dette er noe av det mest idiotiske og søkte jeg ser. Flott at du har jentevenner, men det er ikke det du er interessert i å få frem. Du er interessert i å virke som en person som tiltrekker deg damer, for å prøve å gjøre deg mer interessant for andre damer. Dette lyser igjennom, og det får deg til å virke usikker og en smule patetisk.
2: Masse bilder av navnet til fotball-laget du digger (helst ingen). At du liker sport kan være positivt for mange, men det har du sannsynligvis fått frem i profilen din. Vi er interessert i å se bilder av deg.
3: Ikke ha bilder av barna dine. Punktum. Det er flott at du er stolt av de, og det kan du gjerne skrive i profilen, men barn skal slippe å være fotomodeller på en datingside.
4: Selfies. NEI! Dette er så turnoff. Jeg blir like skuffet hver gang jeg har lest en profil som kan virke interessant også er albumet stappfullt av bilder du har tatt av deg selv. Enten er du utrolig selvopptatt eller utrolig usikker. Begge deler like lite tiltrekkende. Det er greit med en selfie eller to hvis den er morsom eller hvis du ikke har noe annet nærbilde av deg selv. Det kan skje. Men aller helst få en kompis til å ta det!

Er for tida i Abu Dhabi i de Forente Arabiske Emirater. Er her alene, spiser alene, går på kino alene og lider av hjemlengsel. Er ikke lett å bli kjent med noen her nede.

Spesielt når flertallet av kvinner her nede trasker rundt i klær som kun viser øynene deres. Ikke prater de engelsk heller.

Så hvis det er noen der ute som vil prate litt og kanskje bli kjent med meg :) så er det bare å skrive.

Kropp

Siste svar sø. 29 mars 2015 00:27 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurer..

Vel, jeg lurer på en ting.. det er mange som skriver i sin profil at de er ganske opptatt av kropp og trening, men så ser man på bildene at tja.. det er litt ølmager og lignende ute å går, ikke at det gjør noen ting egentlig.. men mener de da at det er viktig at den andre har en bra kropp og er opptatt av trening? Det er bare et spørsmål jeg er ikke veldig tren akkuratt så ville aldri satt det på profilen min..

Fikk besøk av en litt søt utlending med denne profilteksten:

"Jeg er en senil, rolig og sporty man.....

Jeg syntes jeg skyldte ham å be han slå opp i bordboken på SENIL. Bare som et godt råd.

Såe..

Siste svar lø. 28 mars 2015 20:04 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Missb

Hvordan var det man deaktiverte profilen sin her? :)

Er det flere her som er lei profiler med gammle bilder. Selv gikk jeg på date, med en dame jeg hadde god dialog med. Jeg sto å ventet som avtalt men så henne ikke... Så kommer en dame (trodde jeg skulle møte ei jente jeg) bort til meg og spør om det var meg hun skulle møte. Joda.. kjente henne igjen da.. men da som en minst 10 år eldre utgave.. og det hadde ikke vært særlig gode år så det ut som. Gjennomførte daten, men trenger vel ikke si at det var ikke noe mer etter det.

Hva tenker folk som gjør slik? Har også erfart at enkelte har gammle bilder, og etter at man har pratet litt og man begynner å snakke om å møtes.. Så kommer det bilder på profilen som nærmer seg sånn de ser ut i dag, antaglig så vi ikke skal få sjokk.. Kjenner at jeg føler meg lurt. Needless to say.... Så er jo ikke dette særlig possitivt for de det gjelder. Får jo ikke lyst å date en som startet med å lure deg, uavhengi av om de fortsatt ser bra ut.

Hva tenker dere? Hadde vært gøy med noen historier om noen har.

Blokkering

Siste svar lø. 28 mars 2015 17:32 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker-han

Det skjer heldigvis sjelden, men er like ubehagelig de gangene det inntreffer, slik som i går. Situasjonen er den at man skriver en høflig melding til et medlem og får et svar, eller at man utveksler et par meldinger, for så plutselig å bli blokkert! Blokkering oppleves som et sterkt virkemiddel av dens mottaker og sender signal om at man er så plagsom at man ikke lar seg stoppe på andre måter - når kanskje alt man egentlig ønsket å gjøre, var å takke for et svar/kontakten og ønske lykke til videre. Forstår at blokkering kan bli en nødvendighet, men det er uhøflig og sårende når den blir brukt slik jeg beskriver.

Jeg legger merke til at dere jenter ofte legger ved dette spesifike kravet i profilene deres.
Jeg har vel et inntrykk av at det er litt overflatisk. Men det er helt ok:) Det betyr vel bare at det er akseptert at vi gutter skriver "store pupper" som krav i våre profiler......ikkesant ;)?

Jeg trodde først det bare var Oslo by som led av mindreverdighetskompleks.

Men når jeg blar igjennom profilene til diverse jenter her inne så er altså ikke Oslo alene om det. Det er de samme klisjeene og bildene fra feriene hvor de sløste bort altfor mange penger er det som går igjen.

Skammer de seg så over hjemlandet sitt? At det er en flukt fra en anonym tilværelse, og ikke minst-en frykt for ikke å bli lagt merke til?

Man har jo absolutt råd til å reise stort sett hvor man vil nå. Og det er greit. Men syns også disse jentene burde erkjenne at det er mindreverdighetskompleks.

Når kommer sukker appen på nettbrett?

Ser det er utrolig mange her inne som skriver at de trener opp til flere ganger per uke. Det gjør meg litt nysgjerrig på hva dere trener, har dere noe mål med treningen og hva gir deg motivasjon til å forsette??:)

Hvem er på Twitter? Hvem IKKE er på FB?

Seriøs link med rom for å mene og argumentere..

Hvem er på hva/hvor og hvorfor??

Jeg leste artiklene "Incel - hva er det?" og "Det gjør jævlig vondt" i DatingMagasinet (her på Sukker, du finner det under ¨Post/Forum/Chat') og kjente meg dessverre igjen (stort sett). Det vil si, jeg har IKKE forakt for kvinner, og jeg er ikke en narsissistisk seriemorder(!). Men når det gjelder kjennetegnene på en som er "Incel", så matcher en del for meg, og det har alltid vært sånn.

Jeg klipper og limer litt fra "Incel - hva er det?":

"Selve definisjonen på Incels er at de er ellers friske og relativt veltipassede mennesker, om enn ikke så vellykkede på kjønnsmarkedet. Man er Incel hvis man er ute av stand til å finne en seksualpartner i løpet av seks måneder, samme hva grunnen er."

- Lever folk flest i en verden der de lett finner seg en partner, eller i det minste en seksualpartner, innenfor hver seks måneders periode? Altså at de går maks seks måneder uten enten et forhold eller en seksualpartner?

Opplever du gjensidig flørting med andre, gjerne ukjente, nærmest daglig? Altså ikke bare vennlige smil, men med sensuelle / seksuelle under- eller overtoner?

Hvis et forhold ikke skjer, finner du da en ny seksualpartner ganske fort / ofte? Hvor i så fall? På byen? På jobben? På fest? På nettet? All of the above? Jeg vil jo tro det, siden det å være en "Incel" er utenom normen. Eller?

Jeg skrev først en del om meg selv her, men jeg tror jeg heller overlater mikrofonen til dere. Er det flere som kjenner seg igjen i definisjonen av en Incel? Og som føler at det egentlig ikke burde være sånn, med tanke på hvordan man er, hvordan man ser ut osv.?

Gå gjerne til www.love-shy.com og se litt på hva som står der.

Til jentene,

hvis dere får ett hjerte og det er fra noen som virker interessante. Hva gjør dere?

Sender hjerte tilbake
Sender melding tilbake
Venter på at han skal sende en melding (hjerte er for lettvint liksom)

Holder det å være barsk, høy og handy, eller må man også matche de andre stereotypene og være fotballidiot, dum og uansvarlig? :)
Dere som bruker dette begrepet, hva legger dere i det?

Jeg finner det svært interessant hvordan det kan virke osm svært mange her inne er svært opptatt av miljø..
Samtidig er disse menneskene gjerne svært glad i å reise, og skriver gjerne at dette er en av deres viktigste interesser.

Si meg, forstår ikke folk at nettopp denne mobiliteten verden rundt faktisk er et reelt problem for miljøet og klimaet?

Jeg tror egentlig de er hyklere alle som en, og at de bare sier det de føler gjør seg best i den aktuelle settingen..

For dere som virkelig er opptatt av miljø og klima:
Dropp flyreisene, reduser bilbruken, spis mindre kjøtt, kutt ut grønnsaker produsert langt unna og gå helt over på kortreist økologisk mat..

Og ja, kjøp mindre på ebay, og sørg for at det dere kjøper transporteres på sjøen fremfor i lufta.

Jeg har nettopp tatt opp igjen forholdet med Sukker og har fått fullstendig heng på Looks. Det er herlig å svusje gjennom bilder av smilende (for det meste) mannfolk, og innimellom sveipe til høyre med en spent blafring i magen.

Men, så la jeg merke til at på noen av disse profilene så står det ikke matchtall. Betyr det at matchtallet er under 70? Eller er det en annen finurlig forklaring på det hele?

Konge! De kommer til Langesund 14/7 og det er jo egentlig ganske sykt! Så utrolig liten arena for et såpass svært band! De skal visstnok holde konsert i Tromsø også, det er alt i Norge for i år :D

Noen som har opplevd å ha ganske bra matchtall med noen og vips så er det på 0. Hva betyr det?

Har til nå vært på 3 dates med 3 forskjellige og hyggelige menn, og noe som forbauser meg er at de alle bare prater om seg selv. Jeg kommer aldri til ordet og blir ikke spurt om mitt liv, jobb, barn eller tanker. Istedet forteller de om alle sine bragder, reiser, jobber etc. Trodde første gangen at det var fordi han ikke var interesert, men etter daten kom det mange meldinger. Det samme gjentok seg på date nr to og tre. Er det slik at dere menn føler at dere skal " selge" dere inn? I så fall så har dere glemt noe veldig viktig. La også damen bli hørt og gi henne gjerne et komplimang. Menn er veldig visuelle mens kvinner ofte faller for han som ser henne, lytter til henne og viser henne interesse. Et lite tips til dere gutta:)

Musehår

Siste svar sø. 22 mars 2015 04:34 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Det sies at trenden med å barbere seg rundt musa er på vei ut. Hva sier dere?

Hva betyr det når V+ står øverst på et bilde??? Er det noen som har blokkert meg eller det en slags bruker jeg ikke vet om?

Ha en fin lørdag alle sammen 😄 håper alle har like fint vær som oss på østlandet 😎🌞🍺

Matchtall er jo viktig for å sile ut de som ikke er en bra match med deg, men hva er grensa for at dere ikke klikker inn på en profil fordi tallet ikke er så høyt?

Ha en fin lørdag alle sammen 😄 håper alle har like fint vær som oss på østlandet 😎🌞🍺

Det er noe jeg ikke har funnet forklaring på om innleggene i dette forumet (kan ha oversett det):

Når jeg starter en ny tråd eller kommenterer et innlegg skal jeg krysse av om jeg ønsker å være anonym eller bruke et pseudonym som jeg valgte første gangen. Men jeg ser mange bruker sitt kallenavn og bilde. Hvordan får dere til det? Ser ingen andre valg enn de ovennevnte.

Og noen kommentarer begynner med krøllalfa @. Hva betyr det? At innlegget er sendt fra en mobiltelefon?

Hvorfor er det så vanskelig å ha bilde på profilen? Skjuler du noe? Er du gift? Samboer?

Intet bilde; intet svar

Hva tror dere om den globale oppvarmingen man måler seg frem til? Er den menneskeskapt? Eller er vi bare en bidragsyter? Eller er dette en konspirasjon for å holde utviklingslandene nede? Eller noe helt annet? Jeg vet ikke hva jeg skal mene, hjelp meg.

Retter dette først og fremst mot damer. Kan dere liste opp ting dere har opplevd, eller som har vært feil med daten deres, som har gjort at dere ikke ønsker å treffe han igjen? Da tenker jeg ikke på manglende kjemi, men litt mer banale ting som at han møtte opp i treningsbukse o.l

Har vært på en del førstedater selv uten å komme videre, uten at jeg vet noe mer om hvorfor. Har samtidig hørt noen venninner fortelle om årsaker til at de ikke ønsket å treffe sine dater igjen, og det er nesten sjokkerende å høre innimellom hvor lite som skal til for å bli avvist.

Dette er først og fremst til eget bruk for å øke sansynligheten for at en date ønsker å treffe meg igjen, men kanskje flere samtidig kunne fått litt mer innblikk i hva som er døden på en første date :)

Jeg finner det nærmest latterlig at mange menn her setter aldersbegrensning til en kommende partner langt under sin egen og ikke opplever at det er andre egenskaper enn alder som skiller kjapp og treig. Det er få jevnårige mannfolk som evner følge meg der jeg farter, allikevel åpner jeg i min profil for unntakene som kan være eldre enn meg. Det er imidlertid helt underlig å oppleve hvor mange menn som overser dette og melder sin interesse tross at de er betraktelig eldre enn det, og selv ikke aksepterer partnere som ikke er langt yngre enn dem selv. Da kommer manglende respekt dessuten inn... Det er sikkert sant at det er "vanlig" at mannen er eldre enn kvinnen i et forhold. Det burde vært omvendt: Kvinner lever lenger enn menn og er ofte vel så spreke på alle måter. Vi skriver 2015...

Online

Siste svar to. 19 mars 2015 23:23 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Skeptisk

Her markeres det tydelig om en bruker er online eller ikke, både gjennom grønn prikk, tekst på profilen osv.

Er det egentlgig en god idé?

Jeg har bl.a. opplevd selv at jeg går online etter å ha sendt en melding jeg ikke har fått svar på og ser personen online uten at h*n leser eller svarer på meldingen.

Det kan være flere grunner til dette, men det man gjerne tenker er at personen ignorerer deg, er inne for å sjekke om noen h*n finner mer interessant har sendt melding e.l.

Dette er nok naturlig oppførsel på et nettdatingsted, men man kan fort få litt dårlig følelser rundt sine egne muligheten når man opplever dette uten at man nødvendigvis burde det.

Så mitt spørsml blir om det kanskje hadde vært bedre om dette ikke var fullt så synlig?

Da føler man seg kanskje litt mindre overvåket også.

Hej! Har nyss flyttat till norge o vill gärna bli kjent med folk:)

Før jeg fikk noe særlig fartstid her inne på sukker trodde jeg at kvinner trengte laaang tid med skriving (da mener jeg flere uker) før de følte seg trygge nok på mannen til i det heletatt prate om en date, (eller stevnemøte på norsk) men har erfart at det ikke er sånn.
Jeg trodde jo at den norske kvinnen hadde fulgt litt med på nyhetene og var litt mer forsiktig, eller i alle fall kan selvforsvar i form av karate eller ta tak i mannen og skrike: Bli med å se på Hennes og Maurits vårkolleksjon
Hvor lenge skriver dere vanligvis med en mann før det er aktuelt å prate om/planlegge et stevnemøtet?

Så her sitter vi som i programmet sofa i sammen i hver vår sofa og betaler for å snakke i sammen, men vi satser ikke nok og fortsetter med å sitte alene i vår egen sofa. Vi liker ikke at de vi prater med ikke har bilde, men på forum er det greit og der virker det bra uten bilde. Vi med bilde får kanskje mer besøk, men hva hjelper det når den utkårede heller prater med ukjente på nett?
Vi er altså oppmerksomhetsøkende, men får tydeligvis ikke noen kjemi via ord. Jeg vet jo ikke om de som besøker meg er på grunn av forumet, men det er bedre å legge igjen bildet deres hos meg. Hadde jeg bare forstått hvorfor.