Sukkerforum

Jeg har chattet med en mann litt over en måned. Jeg har så lyst til å treffe han. Men jeg har ikke fått lov enda:) er det jeg som er utålmodig?

135 besøkende, ingen mld, 14 skrevne meldinger og ingen svar, ka er trikset på nettdating...? ;)

aldersgruppe 18-30

Ingen svar
(mann 25 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

noen mellom 18 og 30 som vet de skal på festen?

6.sept er min tid som betalende medlem over. Ser ingen grunn til å videreføre det.
På 1 mnd har jeg hatt ca 1300 besøkende, men kun 15 brev.
Ingen Wow-faktor.
De som gir meg wow-faktor, har kun vært innom eller ikke sett som besøkende.

Har ikke hatt så store forventninger til denne perioden, men tenkte jeg igjen skulle gi dette stedet en sjanse :)

Stikker på fjelltur med 72 damer på fredag :) Ettersom det er blåtur, så vet jeg ikke hvor det hadde vært mest gunstig og vært mann i helgen ;)

Ønsker alle en fin høst, og at dere finner kjærligheten en dag.
De som VIRKELIG ønsker kontakt med meg(og jeg med han/dem), får jo mailadd om de tar kontakt.

Tikk takk ....

Hvordan legger jeg inn et nytt bankkort når jeg har automatisk fornyelse?

Hei!

Jeg var ute å tok noen øl med en kamerat i går. Han er like gammel som meg og han har akkurat begynt studiene sine. Han er førstesemesterstudent og han ville møte faddergruppen sin på et studentsted i byen da det var quiz der.

Ganske raskt så jeg en nydelig jente i begynnelsen av tyveårene (egentlig litt for ung for meg) i faddergruppen hans som jeg ikke klarte å la være å stirre på i ny og ne. Hun ga meg mange signaler, og etterhvert ble det nesten så åpenlyst at jeg vet at hvis jeg hadde bare giddet å vente på en anledning til å snakke med hun, så hadde det blitt sengekos. Hun var virkelig nydelig og jeg ble temmelig tent.

Det som plager meg, er at jeg føler en mental sperre som hindret meg i å ta steget. Tror det skjedde noe etter jeg skilte meg. Akkurat som jeg gikk på en stor emosjonell smell og ikke klarer å komme meg videre. Det var jeg som ville skille meg, men skilsmissen gjorde noe med meg som gjør at jeg syntes det er vanskelig å gå videre (har ingen følelser for eksen og er over det føler jeg). Kanskje det har noe med usikkerhet å gjøre. Jeg får alltid høre av kamerater at jeg har et bra utseende og at jeg burde fått meg ny dame for lengst.

Den samme usikkerheten tror jeg holder veldig mange tilbake i en generell setting når det kommer til det å finne en ny partner. En kan jo bare så på hvor mange poster om forskjellige teamer hvor mange uttrykker fustrasjon det kommer her på forumet.

Det jeg vil er at folk gjerne kan snakke om sine følelser angående dette teamet. Tror mange trenger hjelp til å komme over sine mentale sperrer (som gjerne har kommet etter brudd som har påvirket en emosjonelt) for å komme seg videre i livet. De som mener de har funnet oppskriften på veien ut av slike tilstander oppfordres til å komme med side erfaringer, så kanskje det kan være til hjelp for mange. Legger nok hodet litt på stabben her, men pytt pytt.

Er dette en myte? Eller er det damer som liker sånt? Har en kompis som sitter inne. Han ønsker seg kjæreste, men sliter jo selvfølgelig med å møte noen..

Dagens

Siste svar on. 3 sep. 2014 23:30 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym wolfie

En bug gjør at på lister så kommer alle damene opp med søker kvinne.
Begynte å lure på om noe hadde skjedd med sukker etter 4 år borte.

Får en følelse av at menn misliker at kvinner tar kontakt. Er det jaktinnstinktet hos menn som rår enda i 2014? Synes uansett at man skal svare selv om det er et høflig avslag. Taushet er fryktelig nonchalant.

noen her som også sliter med hva man skal skrive til jenter man finner interessante her inne, har ikke noe trøbbel å snakke med jenter i real life men når jeg skal sende mld her innne stokker det seg siden det blir så unaturlig å nei jeg bryr meg katten om jeg blir avist eller ei men sliter lissom med hva jeg skal skrive flere som har samme problem

hva er som er så spesielt med den mld jeg sender? hun får sikkert en drøss med mld hater virkelig dette spillet men må man så man :)

Jadda neida såå... Da blir'e ordnings... Hehehehehehe

Les her...fin artikkel om nettdating og kynisme i kjølvannet av det, skrevet og opplevd av journalisten Pernille Dysthe, ei tøff dame som deler av sine erfaringer, og jeg må virkelig si at det hun skriver om har både jeg og flere av mine venninner opplevd... Alt vi ønsker er å finne den ENE å dele vårt liv sammen med, men det du får lese nå blir ofte resultatet, for mange... Bare veldig trist det hele ! Vi lever i ett forbrukssamfunn, og mange tror vist at det er greit å " forbruke " mennesker og deres hjerter også !

: http://www.klikk.no/helse/dinkropp/samliv/article342295.ece

" Ett utdrag fra artikkelen : " Pernille Dysthe gikk inn i et forhold til en av mennene hun møtte på nettet – som etterlot henne med knust hjerte.– Det var mange fine ord innledningsvis. Men etter vår første lille konflikt var forholdet over. Jeg hadde kjærlighetssorg og fikk sjokk da jeg oppdaget at han var online igjen på timen, klar for nye erobringer ! "Er det virkelig så lett", tenkte jeg.!

-------------------- > Ja, vi er vel flere som har opplevd lignende situasjoner skulle jeg tro ?

Som mann synes jeg trenden med at kvinner skal være barbert og hårløse på kropp og kjønn er både merkelig og trist...I mine øyne er hårvekst både feminint og sexy,særlig når det er mye av det !
En stor og viltvoksende busk er utrolig flott enten det er nedentil eller under armene,på låra osv...:)
Er det sånn at alle jenter fjerner hårveksten ?

Snakket med ei venninne av meg angående sukkerfesten. Hun sier hun ikke ønsker å reise fordi hun er avholds..

Er det sånn at festen passer best for dem som vil ha litt innabords? Eller kan den bli vel så trivelig også for de som ikke drikker?

JEG!!! Og sånn. .

Ahh.. kjære alle mannfolk her inne som i beskrivelsen av drømmekvinnen skriver at hun må like å "holde seg i form".
Tror dere vi ikke skjønner at det det egentlig betyr er "kun slanke kvinner ønsket takk"??
Har til dags dato ikke sett en kvinne skrive noe tilsvarende.

Jeg lurer på hva dere tenker når en kaller seg livsnytter. Hva betyr det egentlig? Er det noen som kan tenke seg å gå inn i noen slags forhold med de som kaller seg det? Interessert i synspunkter bare:-)

Er det noen her inn som har fått diagnosen Intellektuelt Understimulert?

Lurer på om de finnes noen forum på nett, eller organisasjoner for slike?

Hvor mange dater har dere hatt i år - og hvordan gikk det? :)

Jeg har hilst på et par trivelige. Men fikk ikke helt kjærlighetsfølelsen over meg!

......for det sitter langt inne å skulle skrive en førstemelding til en mann...
Har prøvd meg med noen gule hjerter, men kommer liksom ikke noen vei med de. Å for all del, forventer ikke at de jeg er nysgjerrig på er like nysgjerrig tilbake.... Men den dørstokkmila er jammen lang:)
Men jeg får vel prøve å ta sats:)
Vet det er en tråd her om verste og beste førstemeldinger, men fant ikke noe for meg der..... Tips mottas med takk:-)

Fersking

Siste svar ma. 1 sep. 2014 23:34 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Skårunge

Hei :-)
Er fersk her inne og lurer på når man tar kontakt....uten å virke for
pågående. Er det slik at mannen skal ta det første steget ?
Tenker at bilder ikke nødvendigvis er svaret på lykken.

Jeg har nettopp blitt medlem av Sukker og har litt lyst til å bli med på Sukkerfest 13.9. Er det noen som har vært med tidligere og vet litt om hvordan aldersfordelingen pleier å være? Jeg er ikke helt ung lenger, tilhører 50+.? Er det f.eks. noen damer i gruppen 40+ blant deltakerene?

1. september og den første dagen i den herlige HØSTEN er her! <3
Er det flere enn meg her inne som elsker høsten, og liksom føler at allslags spennende muligheter ligger der foran en da? :) Jeg føler iallfall at høsten er årstiden for de nye starter, selv om våren jo liksom regnes som "fresh start"-årstiden nummer 1. Altså, jeg liker våren også, jeg - men høsten...den er jo liksom SKAPT for de KOSELIGE tingene i livet, nye kreative krumspring og nye romlemantiske muligheter, og det er en friskhet i luften som gir ny innsprøytning av energi igjen etter litt daffe, sommersløve feriedager. Derfor ville det jo være den perfekte tiden for å date litt og kanskje finne seg en kjæreste - det passer jo tross alt _ekstra godt_ med litt "LØØØV in the air" om høsten, ikkesant? Det er jo bare rett og rimelig! ;)
Perfekt tid for å rusle på romlemantiske turer i den deilige, rene høstluften, vandre i skogen for å sanke sopp og bær, og sette seg i lyngen og drikke kakao ute i det fri...eller kose seg inne i sofakroken med deilig musikk og levende lys, og ha et pledd som er akkurat passe stort til at man kan sitte to under, hvis man bare sitter litt tett inntil... <3 Kinokvelder, kunstutstillinger, loppemarkedlykke, skattejakt i bokhandelen... massemasse koselige ting som bare blir ENDA herligere om høsten, særlig hvis man har en person å dele det med, en som gjør en ekstra varm i kinnene og mjuk i hjertet, når en hånd søker en hånd i skumringen, og man vasser ordløse og nyforelskede gjennom raslende høstløv, og bare nyter å være sammen... <3 *drømmesegbortsukk*

Såeh...ja...jeg lurte på hvordan dere andre forumfomlere ser på høsten; om dere også blir fylt av den samme gleden, og blir inspirerte og entusiastiske, og om dere kanskje kjenner dere litt ekstra høst-yre og optimistiske i forhold til jakten på Kjærligheten? ;) Eller om dere kanskje har andre spennende planer for høsten? Kanskje ny jobb, noen spennende nye studier, kreative sysler eller annet...? - fortell, fortell! :)

finnes det noen damer her som ikke er så prippne at de svarer en kjekk gammel mann på en komplimang? ;)

For meg er ikke uttrykket "å ha beina planta på jorda" positivt ladet og ser ikke hvorfor andre gjør det. Greit nok en må være noe realistisk, men for meg så sier det at en skal heller velge det trygge "og kjedelige" fremfor det usikre men spennende, og det er jeg uenig i.

Jeg kunne brukt mine egne ord og forklart i det lange, men Jim Carrey sa det så bra at jeg bare siterer en tale han holdt: "You can fail at what you don’t want, so you might as well take a chance on doing what you love."

Se talen hans på YouTube her, det er absolutt verd de får minuttene det tar: https://www.youtube.com/watch?v=TV-tA8njqq8#t=155

Må le litt for meg selv... Sendte en melding til en fyr som vært inne mange ganger på min side og spurte hvordan helgen hadde vært... Da valgte han å blokkere meg... Hadde man ikke bare kunnet svare at man ikke var interessert?? ;)

Endelig lørdag, gleder meg til bytur her i Oslo med venninner i kveld, noen andre som har morsomme planer for kvelden?

Er det mulig at hvis man er for lenge aktiv på nettdating-sider at man rett og slett blir avhengig av oppmerksomheten man får? Da mener jeg rett og slett at det er vanskelig å gi slipp på denne stadige tilbakemeldingen (for det meste positiv vil jeg vel anta?), og at dette kan være hemmende i å satse på et varig forhold IRL? Jeg mener det ikke er forenlig å være i et eksklusivt forhold og samtidig aktiv på f.eks. Sukker. Noen andre meninger på dette?

Er det noen stødige og snedige
menn i min alder her?
50 pluss...

Jeg har lyst til å dra på sukkerfesten 13.9. Men lurer på om det er noen andre unge som skal dit, 20-30år?

Det er stor pågang og vi har valgt å flytte festen til Akershus festning for å få med flere gjester. Vi var heldige og fant en løsning som lar oss se fyrverkeriet nærmest mulig oppskytingsstedet og som kombinerer to flotte lokaler rett ovenfor hverandre. Akershus festnings ridehus, som er et stort scene/fest lokale, og store festsalen på Gamle logen rett på andre siden av gaten.
Mer informajson kommer!

Hadde en interessant samtale her om dagen om dating, og resultatet var at vi ble enige om at folk i dag tar for lett på det å "holde" på med noen. Jeg tenker da ikke på forhold der begge er enige om at det kun er fysisk og begge leter etter noen andre, men der hvor det tydelig er en part som investerer og den andre parten later som/lar det gå mens de vet at det ikke er noen fremtid med den personen. Resultatet er jo selvfølgelig at noen blir såret...

Jeg mener at hvis du har et fysisk forhold til noen du ikke ser for deg et forhold til så burde du avslutte det med en gang det blir mer seriøst for den andre istedet for å la dem leve i trua og bli bare mer og mer følelsesmessig investert. Dette er jo egentlig ganske kynisk utnyttelse av en annen persons følelser bare for å dekke et behov hos en selv...

Noen kreative innspill?

Snakka litt med ei flott dame nå, og hun svarer meg også!
Hu sier at etter noen få timer pålogget er Mail full av sextilbud.
Hva er det med sånne mannfolk?
Mulig man får napp en av 1000 ganger, men dere bidrar jo til at ingen svarer noen til slutt!
Om du er en av disse: du mangler rett og slett oppdragelse....
Man kan spørre og be om mye, men i første Mail? Amatører.........

- Holder dessverre på med å skrive med en annen, og vil ikke ha flere baller i luften på en gang.....
- Alle de forutskrevne meldingene Sukker.no allerede har lagt klare
- Beklager men avstanden blir for stor
.Tror dessverre ikke vi er noen god match
-Du virker som en fantastisk fyr, men dessverre ikke den jeg ser etter
-Beklager, men du er ikke flyttbar, og det er ikke jeg heller
-Søker en nærmere i alder (forskjellen var 7 år)

Er det særlig å under seg over at mange er single....? Skjønner virkelig ikke hvorfor man er her, når man allerede FØR en melding kommer, har forestillinger om at ALT skal være på plass før et evt. møte........?????

Opplevd at en har brukt en annens bilder for å trekke til seg oppmerksomhet. Trodde ikke det gikk an jeg?

Heizann folkens. Jeg lurte på hvem som er her inne som skal på dette sukker-arrangementet 13.09 jeg. Har aldri vært på noe sånt før og er nysgjerrig på hvordan det er. Jeg vet ikke hvor det stedet det skal være i Oslo er, og hvor jeg evt skal overnatte.

Noe dere hadde synes var greit ?? Ikke jeg, skulle ha vært ute med en i dag, men da dette spørsmålet dukket opp mistet jeg totalt lysten. (ps han er på ett annet sjekkested) Får dårlig samvittighet, men føler at det blir helt feil.

noen som skal på ullevaal, evt ta noen øl før ??

Da er det natta her og kun en gift mann har besøkt min profil. Hvor mange har besøkt dere? Ønsker alle en riktig god natt! :-)

Flyttbar

Ingen svar
(mann 39 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Skulle vert mulig å søke berre på dei som var flyttbar, så ein slapp å få opp ein drøss med damer som ikkje kan flytte på seg. Og det burde no selfølgeli vere slik for damene og:)

Noen som er interessert i oppdatering ifht. SPA...?

Jeg prøver å svare alle meldinger jeg får, men jeg strever litt med enkelte.
Hva svarer jeg på f.eks " :-)" ? Er det en kode her inne som betyr mye mer enn bare et smilefjes?

Hva er de uskrevne reglene her på sukker?

Jaja. 1892 besøk på profilen min ble det før jeg traff drømmejenta utenfor sukker.

Lykke til alle sammen.

Hilsen
Meg

På albumbildene vi alle legger ut er det stort sett bilder av situasjoner vi er i innimellom - på fjellet, på byen, på ferie, på motorsykkelen osv

På profilene ser det ut som vi er på farten hele tiden...

Men...når jeg tenker over det så er jeg jo som oftest hjemme på kvelden og go-stolen/sofaen er god å ha.

Er det mange av oss som koser oss hjemme?

På en profil sier "autoteksten" at "Den gledelige melding er at dere har svart identisk på...(...) hvor mange år er det til du vil ha barn, vil du ha barn/evt. flere barn..(..) - mens på matchtreet er "Ha barn"-bladet gult og "Når barn"-bladet grønt.

Burde ikke begge disse vært grønne hvis man har svart identisk?

Hvergang telefonen pipper så blir jeg glad, men det er fortsatt ikke fra han:( Hadde håppet av glede om den meldingen kom:) Jeg håper at den kommer snart men tenk om at den aldri kommer, Trenger litt trøst her :-(
Har noen av dere hatt den følelsen før?

Åssen finner man andre selvom man ikke er match?

Nå har jeg vært på sukker en mnds tid (og andre tilsvarende sider før det:) Jeg har fått noen brev og møtt noen bra karer, men der blir det også stopp. Så sier en kollega og god venn til meg " Elisa, du er altfor selvstendig, du klarer alt selv. Menn liker å være den som fikser og ordner skjønner du. Du må late som du er litt hjelpeløs!"
Så da spør jeg dere menn der ute; Har hun rett? Er det skremmende at damer kan skifte dekk på bilen, rense sluket og til og med pusse opp litt selv?

Behov for å le tråden

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mann007

Humor er en del av hverdagen som burde deles :)

Kom over dette og hvor mange ville ikke hatt en bestefar som dette!

https://m.youtube.com/watch?v=Zbr8RozXLIA

https://m.youtube.com/watch?v=W94-zeS-l5U

https://m.youtube.com/watch?v=R6oNljiqaOU

Får man ikke lage eget pseudonym lenger når man starter ny tråd?
Alternativet jeg får er å bruke mitt eget nick som pseudonym.