Sukkerforum

Musikk?

Siste svar fr. 10 juli 2015 10:58 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym Apache

Hva slags musikk hører dere på? Det hadde vært litt artig og hørt på musikksmaken til dere her.

Hvilken låt har gitt dere nostalgiske gysninger?

Hvilken låt gir dere triste minner enda den dag i dag?

Jeg hører mye på klassisk musikk og opera. Bach og Händel sine musikkstykker gjør at jeg finner nesten samme fred i sinnet som når jeg er alene på fjellet og stillheten omgir meg. Men også andre komponster. Hører mye på Pavarotti, og er svak for sopraner. Der er så mange som jeg har et forhold til at jeg utelater det her.

Utover det så hører jeg på blues, mest på Delta & Louisiana blues med slide gitar. Det er noe ensomt og nakent over det. Country hører jeg også på, det jeg forbinder med country. Artistene der er Johnny Cash som ener, så Waylon Jennings, Merle Haggard og mange andre artister som synger country før den ble mer rockete.
Hører på Michael Jackson som har fulgt med meg siden jeg var ung, og låten Will you be there er spesiell. Frankie Miller har mange jeg hører på. Elvis Presley av det rolige slaget. Am. folk musikk og Det var noen av dem.

- Låten som jeg ennå i dag liker godt og som satte sine spor på meg uten tvil som ung er Kiss and say goodbye. https://youtu.be/Tj96QFzOL5Y

Andre gamle nostalgiske
- av det lystige slaget Whatever you want med Status Quo.
- Dancing the night away med Leo Sayer.
- Mother med John Lennon
- Save the last dance for me
- Mother med Pink Floyd
- Elvis med Take my hands, precious Lord gir minner av det triste slaget.

Dette årtusens popartister har jeg ikke noen spesielle som favoritter, men mange låter fra forskjellige artister.

Dette er kun en liten del av musikken som har satt sitt preg ut i fra tidsalder og speselle minner, og en liten del av musikk jeg hører på nå. Jeg samlet på musikk tidligere som andre samlet på klær.

Musikk jeg liker er av det tunge, meningsfulle, nostalgiske og litt triste slaget. Høres tungsindig ut, men dette er meg. :-))