Sukkerforum

Sikkert ikke første gang temaet er oppe.... men jeg lurer litt. Jeg har hatt profilen min her litt til og fra (mest fra) de siste 5 årene. Jeg er en kvinne på 53 år som oppfatter meg selv ganske middels, men nok også "helt grei" for min aldersgruppe.
Reflekterer over at veldig mange her ikke svarer hvis man sender en mail, og oppfatter også at det er en veldig stor andel ikke-betalende-medlemmer. Betyr det at dette ikke er en seriøs side? Og at de fleste menn her bare er her for å slå ihjel tiden?
Personlig har jeg deaktivert profilen når jeg ser at jeg ikke har tid til å følge opp. Er det bare meg som tenker slik? Burde man være her hele tiden til man finner noen man klaffer med....? Hva tenker DU mann mellom 49 og 64? Nysgjerrig på svar.

Hva med de som gir meg hjerter? Og jeg reagerer med å sende en mail. Mailen, som er hyggelig og positiv, blir ikke besvart? Når jeg så er innom og sjekker Looks har samme person merket meg som interessant der. Opplevd et par ganger nå. Da skjønner jeg liksom ikke vitsen hverken med hjerter eller Looks. Hmmmm.... ?

1) ...Føle på spenningen, flørte, er det jakten, er forelskelsen en del av jakten. De gamle kjønnsrollene, mannen som ser seg ut et "bytte", nesten uoppnåelig, oppildnet av spenningen jakter lenge, utholdende, ingen usikkerhet er synlig i det mest usikre som finnes, hele tiden det ypperste av hva jegern kan yte av sjarme, oppmerksomhet, verbal styrke og fysisk nærhet i blikk og kropp som er pågående uten et øyeblikk å skremme, se signalene, innfri alle ønsker om nærhet for til slutt å legge ned byttet, Selv selve forførelsen er varsom, langsom og full av adrenalin som gjør nytelsen og orgasmene til det ypperste. ... OK, et bilde, men langt på vei går det an å ha spenningen for en stakket stund. Er dette et fantasibilde fra en annen tid, lenge før likestilling. Neppe.
2) Kvinne, du er helt trygg på han og han på deg, tryggheten, kyss ved alle møter og avskjeder, "overraskelsene" er sikre som banken når de skal komme og overrasker ikke det minste, sammen om økonomi, du vet hva dere har råd til - alt er forutsigbart, fullstendig trygt, du begynner å bli lei. Samlivets gleder blir skjeldnere og tammere for til slutt å være et ubehagelig rituale, du føler på irritasjonen over mer og mer - "dumme stut" - han har jo latt deg gjøre seg kjedelig. Du savner forelskelsen, spenningen, usikkerheten, Du er fanget av deg selv, i svake øyeblikk våger du tanken på å bryte ut, for øyeblikket å kjenne empatien verke, føler på skuffelsen hans, han har blitt en byrde du ikke kan fri deg fra.
To bilder, jeg tror på de, jeg vil ikke flytte sammen, jeg vil ha noen som skjønner dette og er villig til å nyte de gode øyeblikkene og ikke dyrke en trygghet som bare er et fata-mogana. Er jeg kynisk ?

sexting

Siste svar lø. 14 juni 2014 00:09 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Videre i prosjektet "grimstad82 prøver å få tilbake humoren på forumet" så starter jeg denne tråden. Hva er det morsomste du har sendt eller har fått sendt under sexting? :)

God helg godt folk!

står det på kalenderen i dag. Er det noen som er overtroiske her inne? Eller har hatt spesiell uflaks på denne dagen en eller annen gang?

Selv finnes jeg ikke et snugg overtroisk, men kom en gang ut for en så stor ulykke på en fredag den trettende at det egentlig bare var marginene på rett side som gjør at jeg kan sitte her den dag i dag og skrive dette innlegget.

Så nå er jeg faktisk obs på denne dagen, selv om jeg aldri var det før 2001 :)

humor

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Mange damer presiserer at det er viktig med humor, og da vil jeg tro at det dreier seg om samme humor. Mitt spørsmål er hvor langt kan en ta det innenfor de forskjellige sjangerene? Jeg er litt sånn doug stanhope, går og går til du blir kvalm også litt mer :)

spontan

Siste svar fr. 13 juni 2014 22:01 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Ser at mange jenter har dette ordet med i profilen. Det jeg lurer på hva legger dere i ordet spontan?

Enkelt og greit, ønsker alle en fin helg, årets første, i 2014! :) Noen med koselige planer? :)

Spørsmål: Står det at man er online etter man er logget ut?
Skriver med en som jeg har avtalt date med. Sendte han svar på en melding og med et spørsmål når han stod pålogget. Fikk ikke svar og etter 15 minutter var han logget av....
Tar det så lang tid eller var det bare meg han ikke ville skrive med mon tro? ;)

noen..? eller er det bare meg.. hehehe

Nettopp flyttet til Tromsø og skal ut en tur ikveld å skjekke ut byen, noen flere som skal? :)

Eller bør jeg gjøre flere endringer på profilen..?

Råd. IKKE legg til sukkerdamer på face. Egentlig så bør man ikke legge dem til i det hele tatt.

Det skaper bare sinne og frustrasjon. Bilder og mld av hennes ekskjærester gjør deg bare sint, frustrert og misunnelig.

Ikke gjør det!!

Etter 3år her inne så tenkte jeg med meg selv at det kanskje var på tide å oppdatere tekstene litt. Ikke at det kommer til å hjelpe, ansiktet har jeg ikke gjort noe med, men uansett så fikk jeg slått ihjel noe tid :)

Det jeg lurer på er: Hvor ofte oppdaterer du din(e)?

Familie

Siste svar to. 12 juni 2014 20:30 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym hanefar

Hvorfor ønsker vi å stifte familie, å få barn?

Noen i stavanger som spiller frisbeegolf eller vollyball?

Har et spørsmål som jeg håper noen av dere smarte brukere kan hjelpe meg med ;)
Var i kontakt med en som ikke har bilder i album eller på profilen. Ba han sende bilder til meg på mail.
Men når jeg fikk mailen stod det at den var fra Sukker på vegne av denne brukeren.
Er det mulig? Og hvordan i tilfelle gjør man det?
Det er jo mye lurere enn å bruke sin egen mail, så hvis noen kan forklare hvordan man gjør det så hadde det vært fint :D
Anyone?? :D

Du sitter og kikker på profil etter profil, kanskje kjeder deg litt for egentlig er det andre ting som burde gjøres.... Men så. PANG!!! Der dukker det brått opp et bilde som tenner interessen i deg igjen. Jeg er nyskjerrig på hva dette er som tiltrekker deg. Fortelle?

bergen

Siste svar on. 11 juni 2014 22:37 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

What to do, what to see? Enlighten me :)

Hei damer!

Hvor mange brev får dere pr dag? Og hvor mange av de har med sex og gjøre?

Nå er det sikkert mange som kommer til å si dette ikke stemmer og det er bare noe jeg tror..

Men hvorfor er det slik at de som er pene og attraktive altid kan finne en mann ? Dere jenter sier ikke det stemmer fordi dere ikke treffer den rette, men hvem gjør altid det?? Dere får jo altid oppmerksomhet og om dere skriver til gutter her inne får dere altid svar.... Ja dere treffer menn om den er ute etter sex eller forhold. Og ja dere finner ikke den rette med engang. Men dere kan altid velge og det tenker dere aldri på.. Og utseende har så mye å si... Nesten mer enn det som er på innsiden..

Og hvorfor kontakter dere menn når de sier de har veldig god økonomi og ikke ellers unntatt om de ser utrolig flotte ut?

og som en sier hvorfor kan ikke pene jenter bruker mer tid på å være kreative og smarte enn å bare kaste klærne i blader??

hva mener dere?

og sett dere ned i en time på et kjøpe senter eller på byn hvor dere ser mennesker og se alle som er sammen hvor mye utseende har å si

Det hender jeg krysser av på "vil vite mer", men at personen ikke lagres i "disse har du likt" listen.....
Betyr det at de har krysset av Nei på meg og at jeg derfor ikke får se dem?

For å få fart på meldingsutvekslingen anbefaler vi at du bruker Looks.
Funksjonen finner du nederst under Matchlister og på den nye mobilappen (anbefales).
Hvis du holder deg innenfor et rimelig antall looksvurderinger vil din profil vil bli matet til de du liker. Dette betyr at med ~100 looksvurderinger daglig vil langt flere vil vurdere deg, en om du ikke bruker funksjonen. Sier man nei til alle får man få vurderinger tilbake.

En gjenganger blant de som klager for liten respons er at bildene deres ikke er gode. Feks album med "apatiblikk ut tilsiden"-bilder er ikke bra.
Er man i tvil på hvorfor man ikke får looksmatcher er det en av to:
Blidene er ikke gode nok eller man er for kresen på hvem man utseendemessig aksepterer.

Hvis responsen totalt uteblir så kan vi anbefale profilhjelpen på Sukker. Den har god verdi for de fleste :-)

lett at min skal være på nudist strand!

Er for lite humor inne på forumet om dagene.

Jeg kommer snart ikke på noe interessant program det er verdt å se på tv lenger, bortsett fra nyhetene da...

For det virker som om programmene har tatt en mer feministisk retning. De vil lage programmer for kvinnen, ikke for mannen, og hvis mannen ser på blir han tvunget til å være feminim.

Du har programmer som Paradise Hotel som har deltagere som viser stereotyper på den moderne mannen, ikke akkurat særlig maskulin, men heller masseutgaver av tatoverte trendy nisser som ser ut som om de kommer rett ut fra frisørskole.

Der var 300.000 som så finalen i Paradise Hotel. Jeg sier det igjen. 300.000! Jeg skammer meg over å være norsk.

Så har du de utallige programmene som handler om mat. Og er det ikke vanlig matlaging, ja så er det baking, og er det ikke baking, ja da er det grilling!!
Og selvfølgelig er det ikke far og datter som har meldt seg på programmet samtidig, så koselig! Som nå skal vise alle tv seerne hvor dårlige de er til å grille, slik at vi hjemme kan le av dem.

Så koselig, jeg skulle likt å sett mine egne foreldre sånn. NOT!

Det virker som de fremste tv programmene retter seg mot spesielt kvinner og familier, gamle. Hva med oss som vil ha litt dybde, litt action, og ikke sånn døll underholdning? Det er ingenting å se på lenger.

har opplevd det noen ganger nå, får melding fra ei jente/dame, og så er profilen hennes plutselig inaktiv?
Dette skjønner jeg ikke, når man sender melding så skulle man jo tro at man vil ha svar?

Så spørsmålet går som følge: Hva ville du ha tilbredet på din første date :) (Hjemmekos) i den her forstand :)

Øyresus!

Siste svar ma. 9 juni 2014 19:34 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym FjernSyn

Overbevis oss om at det går an å spørja dykk om musikktips damer!

Klem opp ei topp fem lista med artist og låt, utan digresjonar...

Hvorfor i all verden benytter så mange kvinner denne profilteksten?

Den er ment å være morsom, og var det når jeg leste den første gang for noen år siden. Kvinnen som skrev den var morsom! Men nå...gjeeeesp...

Og når de samme kvinnene som ikke klarer å skrive noen linjer tekst selv skal beskrive seg selv, så putter de jammen meg kreativ på listen. Snakk om å juge på profilen ;)

FemDom

Siste svar ma. 9 juni 2014 18:26 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym symbol

Hvordan skal man klare å finne den ene spesielle kvinnen som har de samme interessene innen BDSM som meg (sub), men med "motsatt" fortegn...?

Noen flere som har tenkt å se VM runden i Hell 14-15 juni?

Når jeg skal svare på mld får jeg ofte en feilmld: Internett explorer har et problem osv-noen som har opplevd dette?

Nå er ikke jeg den som er mest aktiv her inne, men tenkte en liten "pinse utfordring" kunne være litt gøy.
Har lest så mye om folk som sender meldinger og ikke får svar, folk som sitter på gjerde og ikke får svar og folk som får meldinger å ikke svarer. Samtidig leser jeg på FB om alle som hopper i havet og deler 3 glimt fra sin hver dag i 3 dager og 3 positive ting og mye sånt.

Så jeg har utfordret meg selv og samtidig dere andre her på forum til å dele ut 3 hjerter (valgfri farge) og sende 3 første meldinger i 3 dager. De som gjør det kan oppnå kontakt med spennende mennesker og de som ikke gjør det, vel den eneste straffen er vel att de går glipp av kontakt med nye spennende bekjentskaper..

Tør du å ta utfordringen?.

Singel

Siste svar lø. 7 juni 2014 22:57 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym kosegutt

I hvilken kategori singel er du ?

1. Savner veldig noen å dele livet med.
2. Kunne tenkt meg en partner, men det går fint uten.
3. Trives godt med å være singel.

Jeg er i kategori 1 :P

hvorfor velger noen jenter "svarer selektivt"på profilen , ærlig talt er det ei jente her som ikke er selektiv når hun svarer?så mitt spørsmål er,tror disse jentene at de ser bedre ut eller har noe andre jenter her på sukker ikke har? det som er litt morsom er at de fleste av disse jentene som har det på profilen ser ikke ut ..
NB: svar på en konstruktiv måte

Er i ferd med å miste motet! Tror jeg er en relativt attraktiv kvinne - alderen tatt i betraktning - og tar kontakt med "ordinært utseende" menn i rett alder for meg. Men opplever stadig at menn på min alder (53) ønsker seg kvinner mellom 35 og 50. Får en del henvendelser fra yngre menn på jakt etter en sexpartner - men det er jo ikke det jeg vil ha! Er det virkelig slik at vi "godt modne" kvinner ikke oppleves som attraktive? Når jeg betrakter kvinnelige venner og kollegaer på samme alder, synes jeg vi holder oss like godt som de fleste menn. Jeg bare spør.....

Størrelse

Siste svar lø. 7 juni 2014 20:18 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Stor Hauk

- Er størrelsen viktig på en mann? Høyde, vekt, hår, former og diverse utstyr?
- Hva er minstekravet ditt?

Brukte denne funksjonen for første gang i dag og et av bildene som lom opp var et bilde av min X som var ikke-betalende medlem for 2 år siden.
Profilen hans har vært deaktivert og muligens slettet for over 1 år siden.
Var dette en bug eller bruker sukker bilder fra arkivet for å "fylle opp"?
Siden profilnavnet ikke er nevnt sammen med bildet, har jeg ikke mer å bidra med.

Får menn her inne meldinger uten å ha sendt selv først? Jeg får aldri det, så er det profilen min det er noe feil med, eller er det bare slik at menn må ta kontakt selv?

Nå kan det jo hende at jeg ikke er spesielt attraktiv og at den kvinnelige befolkningen her på sukker ganske sikkert sikter etter den høye, mørke, veltrente og rike drømmeprinsen.. ikke no gæærnt i det, men jeg synes det er litt rart å bli totalt oversett?
Sender en hyggelig melding i ny og ne men de blir ikke lest engang.. hmmm er det meg det er noe feil med? bare lurer.. :)

Hva skal til for at de gamle sure tantene tar å ser på oss yngre gutter? Har lagt merke til at mange damer her inne faktisk kunne tenke seg noe smågodt på 25+ men på grunn av hva naboen kan tenke eller hva folk kan si om de så velger de å la vær.

Og de er sure, grinete og frekke i kjeften og kaller oss for unge uerfarne gutter. (les: Sarkasme). Ikke eier de oppdragelse eller er dannet. Og en annen ting. De jeg har lagt merke til kunne tenke seg og som faktisk virker interessert i mye yngre gutter er sterke, godt utdannede damer med god sosial intelligens som faktisk vet å takke ja til hva livet kan tilby de. (Vær vennlig å ikke komme med en kommentar om at du er høyt utdannet men ikke ønsker yngre gutter fordi jeg snakket ikke om alle. Bare mange av dere).

Og ikke alle av oss er erfaringsøkende hundevalper. Noen av oss har vært mye borti eldre damer og er ikke ute etter det dere tror vi er. Å være forutinntatt tilhører oss ''yngre'' og passer ikke dere når dere har passert 40. (Ingen er like og faktisk har jeg i min unge alder mye mer erfaring og kan snakke om veldig høytstående emner innen samfunnet og litteraturen. Også har jeg et ganske stabilt liv med drømmer som kan være lik dine om du hadde svart på min henvendelse og tatt deg tiden).

Vi er bare mennesker med lyster som alle andre dyr og min filosofi er at dere nekter dere selv den gleden av å ha seg en mye yngre mann fordi dere er ''hemmet'' av det dere tror det som er sosialt akseptert.

Vel la meg nå få fortelle dere noe. De mektigste damene i verden har alle en yngre kjæreste som er minst 25 år yngre enn seg og beholder han mye lenger enn det som er gjennomsnittet i dagens samfunn for et forhold.

Så vær vennlig å oppføre dere når dere blir kontaktet. Ta et godt blikk på den som tar kontakt med dere og gi han en sjans. Det er ikke mer vi ber om. Men om samtalen må dreie seg kun om sex og du ikke vil det så ignorer fyren. Ikke la kjærligheten gå glipp fordi han er ''litt'' yngre enn deg. Verden er ikke i svart/hvitt.

For meg er dette en som ømsker bli kjent uten å snakke sex på første melding. Det er for meg useriøst. Jeg har skrevet i profilen min at jeg kun ønsker seriøse henvendelser, men blir til stadighet ned dygget med forespørsler som heller hører hjemme i ett erotisk forum. Jeg har gjort om profilen, skiftet bilde og alt annet jeg kan gjøre for å få en slutt på disse meldingene.
Jeg sier klart i fra til dem, og noen tar det fint mens andre indirekte kaller meg hore. Er det rart jeg blir provosert?
Så derfor spør jeg rett ut hva dere tenker om ordet seriøse henvendelser? Hva legger dere i dette? Og hvordan i alle dager får jeg satt en stopper på uanstendige forslag?

Hva er det med Jenter som absolutt skal ha Hest, katt, eller hund? Og mange skriver at de ikke har nå, men skal ha. For meg er det helt uaktuelt med dyr i hus. Også er det alle de som skal ha en ekte, ærlig og ordentlig mann, men også ønsker seg en "badboy" Hva er det jeg ikke skjønner?

hallo
Mitt navn er maureen, jeg så profilen din i dag og bli interessert i deg. Vennligst svar meg på (maureen4lovedavid@hotmail.com) jeg har mye mer å diskutere med deg.
takk.
Miss maureen

Det er ingen som bryr seg om hvordan du har det. Det er faktisk ingen. Ikke psykologen din, arbeidsgiveren din, til og med dine egne foreldre, søsken kan finne på å gi fullstendig faen.

Jeg tror vi mennesker egentlig er for egoistisk anlagt til at vi skal bry oss, så derfor så later vi som vi bryr oss hele tiden.

Damer bryr seg heller ikke om oss menn, med mindre vi ikke har en knall utdannelse innenfor finans/økonomi som gjør at vi kommer til å bli veldig, veldig rike.

Det er penga som rår, status er alfa omega, så lenge du har penger så vil damene ha deg, og har du ikke penger, ja da ender du opp som meg.

Alene. Ensom.

Er kvinne og dessverre av den feige sorten. Tør ikke ta kontakt med menn jeg synes er interessante. Har heldigvis selv blitt kontaktet, vært på dates og vært den som har gitt avslag. Må innrømme at jeg fortsatt forventer (kanskje gammeldags) og håper at menn tar det første steget siden de muligens tåler et eventuelt avslag eller uteblivende respons bedre? Noen som har det på samme måte? Hvordan kan jeg manne meg opp?

Tenkte å lage en tråd som viser de beste sjekketriksene.

mitt beste er kloroform ;)

Når jeg blar igjennom i albums bilder, og klikker på ett bilde, kommer det opp en helt annen profil, men ikke eieren. Er det fler enn meg som opplever dette. Kanskje ett spørsmål til Sukker, men prøver her :-)

Chatten

Ingen svar
(mann 40 år fra Oslo) Privat melding

Funker egentlig chaten på iPad?