Sukkerforum

Får ikke sove, så da får jeg dele en deilig sang :) og håpe det kommer noen i retur ;) God natt.
https://www.youtube.com/watch?v=qrViRxJl1fg

For jeg har nemlig bursdag idag og syns det er herlig å bli eldre :) Elsker 40 åra!

Anerkjennende ord

Noen har dette som sitt kjærlighets språk , Det er enten det de trenger eller gir ut .

Jeg kan leve på et godt kompliment i flere måneder .kan noe si , men andre mennesker trenger å få høre dette oftere .de har dette som sitt primær språk .(kjærlighets språk)
Verbale komplimenter eller anerkjennende ord , er sterke kommunikasjonsmidler for kjærlighet .De uttrykkes best i enkle , likeframme uttalelser som viser at man setter pris på den andre ,som for eksempel
- Du er flott i den dressen
- du er fantastisk i den kjolen
- det kan ikke være noen i hele verden som koker bedre poteter , Jeg elsker disse potetene
- jeg er virkelig glad du tar oppvasken i kveld
-takk for at du ordnet med barnevakt i kveld .Jeg tar det ikke som en selvfølge
- jeg setter pris på at du bar ut søppelposen

Hva ville skje med det emosjonelle klimaet i et parforhold .Hvis hun og han stadig hørte slike anerkjennende ord ?

--------------------------------------------------
Kjærlighet vil ikke si at du får noe du vil ha ,men at du gjør noe for at den du elsker skal ha det godt ,Det er imidlertid et faktum at når vi får anerkjennende ord , er vi langt mer motivert for å gjøre gjengjeld
Så ros ,oppmuntring, og anerkjennende ord ,er viktig for alle å næring i et forhold .
De som har dette som primær språk , trenger dette daglige/ofte for å holde kjærlighets tankene sine fulle .

Kjærlighetens fem språk

Det er så mange pene og lekre damer her, men....
hvorfor må så mange av dere "tattovere" på dere nye øyenbryn?
Dette trekker faktisk ned helhetsinntrykket altså, dere ville vært så mye finere med naturlige øyenbryn. :)

Tenker på dette med å ta seg tid til å svare selv om personen i andre enden virker total uinteresant. Nå har jeg vert på sukker lit av og på å jeg har aldrig tatt kontakt med noen med meldinger kortere en et par setninger. 97 % av alle meldingene som blir lest av motaker får aldrig noe svar å dette syns jeg er veldig trist. jeg har vert på noen dates etter hvert å samtlige så nær som 1 har villet gå lenger å starte et forhold med meg men avstand lifs situasjon ol har jort at jeg ikke har kunet se håp for et forhold å det er blit avslutet. vil frem til er at jeg er ikke kresen men jeg må ha god kemi å gode fremtidsutsikter med jenta jeg vil gå videre med... videre så eg eg nå veldig god en med alle jeg har vert på date med selv om jeg på en måte har skufet dem. hva da ,med dere jenter som ikke svarte på akurat den meldingen fra den mannen? hva har dere gåt glip av? mange av oss menn kan ikke trylle med ordene på dene siden å veit ikkje hva dere vil høre i første melding. poenget mit er at det er først ute på date eller i en samtale på telf skyp ol en først får en reel følelse av kemien å derfor tror jeg ale vi som søker vår siste kjæreste her ine går glip av mange gode matcs da samtalen aldrig kommer i gang :-/ personlig svarer jeg på samtlige meldiger selv om det ofte er en et høflig: Takk men Nei takk...

noen andre som syns noe om dette?

Hei jenter.

Noen som har en drømme dag eller date dere vil fortelle om?

Hva skal en snakke om på første date eller hva skal en ikke snakke om ?

Jeg skjønner ikke at hvorfor flere menn har ikke bilde av seg selv og samtidig sende mld og vente på svar!!!! Det er irriterende!!!

Hei jeg har vært sukker bruker en stund, møtte mange utrolig hyggelig mennesker og noen som rett og slett kjemien ikke stemmer overens med, dessverre så kan man ikke passe til alle selv om man ønsker. Men jeg må innrømme jeg er litt skuffet over sukker, kan være jeg hadde alt for høye for håpinger, men jeg selv føler at vi som er her som prøver og finne en man har lyst og prate med eller bli bedre kjent med så fyrer man av en melding, men får som oftest dessverre svært lite respons.

Mitt spørsmål her går til alle egentlig, hva forventninger har folk her? Jeg forstår at jenter/Kvinner får hauevis av meldinger og for og rydde opp må man blocker osv. Jeg har og sendt hyggelig meldinger som har blitt avvist med en gang at sorry tror ikke vi passer sammen, den tror jeg veldig mange ser selv lei av spes når man ikke helt vet hvem du sender melding til når man svarer. Mitt spørsmål, bør man ikke ta seg litt tid gjerne 1-3 dager med noen meldinger her og der og faktisk bare snakke litt se hva som skjer, i stedene for si arrogant avslag?? Jeg mener at er man på jakt etter den riktige så må man gå litt inn for det?? Selv om veldig mange her går etter utsende, vel og greit det, men tenk da hvor mye man kan gå glipp av. Er jo faktisk en grunn til at vi endte opp her, og sannsynligheten for at vi gjorde akkurat det sammen før vi ble medlem på sukker er nok bortimot 98 % vil jeg tro.

Hva synes folk, bør man bruke tid til og bli kjent, sier ikke alle, men tørre og spørre litt tørre og svare litt? Det tar gjerne ikke så mye tid..

Tittelen sier seg selv, hvor mange aktive charter bruker dere å ha. Dvs de man fortsetter å holde kontakten via online til man møter de i person, eller noen andre som virker mer lovende?

Sommer

Ingen svar
(mann 47 år fra Akershus) Privat melding

Noen som vil finne på noe i sommer? Båt tur til København?

Jeg er veldig opptatt av øyne og blikk..det er faktisk noe i det som blir sagt, at øyne er sjelens speil..Her inne er det utrulig mange ansikter og forskjellige blikk..de kan fortelle meg veldig mye..Selv om ansiktet smiler, så er det ikke bestandig smilet og blikket er på lag..noen er tomme i blikket, passive og likegyldige..noen ser tilfreds ut, andre energiske, enkelte bitre og tunge til sinns..noen har blikk som speiler et liv preget av mangt, livserfaring på godt og vondt..Det er disse mennene med dette dype, tenksomme blikket preget av livsvisdom, og blikk som utstråler empati, lidenskap og livsglede som appelerer til meg..mystiske blikk fenger meg ikke så mye lenger da jeg av erfaring vet det kan skjule seg mye mørke bakom, gjelder selvfølgelig ikke alle da :) Hvordan tolker dere bilder av menn/kvinner her inne, noen andre som er opptatt av blikk og utstråling, hva appelerer til deg? :) ...Tøtta som ble litt i det filosoferende barnefrihelgensomhjørnet her ;)

Det finst så mange apper no, at det burde vore ein data ekspert som kunne lage ein app for oss som var ute etter den spesielle jenta :P
feks bonde søker kreativ dame.... so dukka ein link opp.

Denne nettdatinga blir no nesten berre ein vits, da det aldri klaffer hverken med det eine eller det andre

Lurer på om det er mange som bruker Looks? Jeg har svart :Vil vite mer om" på mange, mange. Men får aldri noen treff. Kan selvsagt være at jeg er ei dame ingen har så lyst til å treffe, men blir litt nysgjerrig. Synes Looks er genial. Da er i iallefall begynnelsen god :)

Jeg blir irritert når jeg oppdager at flere menn her inne lyver på alderen sin. de trekker fra 5-10 år på sin opprinnelige alder. Hva er poenget. vi jenter finner det ut til slutt. også dumt at det brukes gamle bilder.

Kom gjerne med koselige øyeblikk da du ble overrasket og sjarmert over at noen tilnærmet seg deg, sjekket deg opp, komplimenterte deg osv.

Jeg kan jo begynne selv.
Ble utrolig smigret og overrasket og sjarmert da jeg på stranda, ute i vannet, med vann til knærne, i min badedrakt som ikke skjulte at det kanskje var 10-20 kilo over idealvekta, ble sjekket opp av en pappa som også var uti vannet med sin lille datter, som hadde fått øye på min sønn....Pappa'n henvendte seg til meg, litt beskjedent og innrømmet at datteren på fem år var ganske så gutteinteressert. Praten kom litt i gang og denne mannen var jo en høy flott kar som jeg absolutt syntes var tiltrekkende. Han smilte og presenterte seg og ville liksom ikke ende samtalen. Jeg som jo ikke var i noe flørte hjørne, tatt i betraktning mitt antrekk kremt, kremt, måtte bare smile. Da vi vel var på land så jeg at han satt bare litt bak meg. Vi fortsatte praten og han sa plutselig liksom litt flettet inn i samtalen at han var alene...jeg sa, at det var jeg også. Så smilte vi og hadde ikke mer å si.

Noen dager, uker senere var jeg på den samme stranden med min ex, vi er god venner. Der satt da også mannen med sin ex...

Vi bare smilte og nikket til hverandre.

Ble jo ikke mer, men synes det var så sjarmerende og hyggelig.

Skulle ønske det skjedde flere slike treff. Men kanskje det gjør det, uten at jeg er oppmerksom på det. I ettertid skulle jeg ha gjort noe, men man er liksom så sjenert. Gitt telefonnummeret eller noe?

Mange som klager på at de ikke får svar på meldinger. Dette gjelder meg også, mann i 40 åra. Føler meg nesten som The Kids sa, sender lapper, men fåkke no svar.

Jeg kan forstå de som får hundrevis av meldinger, at de bli sliten i skrivefingrene sine, og ikke har energi til å skrive et høflig svar tilbake. Tror mange menn her inne blir frustrert av å ta kontakt, på en høflig måte, uten å få et høflig svar tilbake. Hvorfor? Altså hvorfor skal vi bry oss om hva andre folk gjør?

Vil ikke så inderlig vel den urett som ikke rammer seg selv!

Det virker som at det er veldig viktig for de fleste menn her inne og kunne ha den muligheten til å være "fri" og flørte mens man er i et forhold?!

Hvorfor er dette så viktig, og hvorfor det behovet?

Jeg ønsker hvertfall ikke å være i et forhold preget av en såkalt frihet til å flørte med andre. Har opplevd det en gang tidligere, aldri mer.

Fikk tidligere i kveld den triste beskjeden om at Gustav "Ludvigsen" Lorentzen er død.

En viktig del av barndommen (og norsk rock og kulturliv) er borte.

"Vi har ikke ellediller eller krokofanter, men vi har en grevling i taket..."

:(

Afrodite er en kjærlighets gudinne , hennes oppgave var å hjelpe folk til å finne kjærlighet .

Derfor vil jeg gi dere noen nøkler .som kan være viktige, i forhold til hvem dere velger og trenger i livet

Hvordan uttrykke hjertevarme ovenfor den du er glad i .

Kjærlighets språk 1: Anerkjennende ord

Kjærlighets språk 2 :Tid for hverandre

Kjærlighets språk 3 :Ta imot gaver

Kjærlighets språk 4 : Tjenester

Kjærlighets språk 5 : Fysisk berøring

Hold kjærlighets tanken full -Hva betyr det ?

Disse fem språkene ,snakker vi , noen av dem gir vi ut andre trenger vi mer .

Når kjemi stemmer , Først er vi betatt, så kommer forelskelsen og vi gjør alt for å tekkes den andre , så kommer hverdagen . Da trer våre svake og sterke sider frem i lyset , Vi trenger nå å få våre kjærlighets tanker fylt opp
.Vi kan gå lenge ,før vi forstår at vi er tomme .faktisk mange år . spenningen er borte og vi innser at den vi forelsket oss i er en annen en den vi trodde , I mellom tiden er barna kommet til verden og vi holder sammen på grunn av dem , Uenighetene blir synlige
Så en dag sniker tankene seg inn og vi blir tvunget til handling , Men hadde noen gitt oss disse nøklene hadde vi vist , hvilket kjærlighet språk vi hadde å gi og trengte å få , hadde vi opplevd det å bli gammel sammen , for valgene hadde vært mer beviste i starten ,
Jeg kommer til å skrive om vært av dem , så de blir mer utfylt . så dette blir starten på en reise . av en bok alle burde fått i 18 års gave ..

En fordel med å ha barn er at man har en "gyldig" grunn til å være litt barnslig. Så nå sitter jeg å perler en stormtrooper med nabbiperler som skal henges opp på barnerommet. Ganske avslappende og:) flere enn meg som er litt barnslig en gang iblandt og lever ut den siden og?

Jeg er ei morsom jente på 45 som er attraktiv for mange av det annet kjønn. Jeg har glimt i øyet, kan flørte, kan ha dype samtaler, er eventyrlysten og modig og finner gjerne på ting jeg ikke har gjort før. Selvstendig, klok, velutdannet og sjølhjulpen.
MEN
Jeg sliter med kroniske smerter og noen betennelser som gjør at jeg ikke kan henge med i svingene sammen med alle de superduper sporty mennene på min alder. Jeg kan ikke løpe, ta lange skiturer og gå på toppturer. Noen kilometer i skogen eller en yogatime er mer min greie.
Mitt spørsmål er om jeg må miste all selvtillit og glemme å prøve å finne meg en passende mann (fordi alle oppegående og eventyrlystne menn er sporty og ønsker seg sporty dame) .
Eller er det noen som kan gi meg trua tilbake??? :-/

Sitat:

Siste svar lø. 6 juni 2015 01:40 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Gjøkuret

Ups. Det sto ikke at nicket det gjaldt mer enn en tråd...

Sitatet:"Det er fort gjort å klage på det motsatte kjønn når avslagene hagler og respons uteblir." Hvor utbredt er egentlig disse to tingene?

..så mye for "bland is the new black".

Jeg kan jo se like trist ut. Minst.

Noen som leser noe morsomt, spennende, interessant, opplysende eller dørgende kjedelig for tiden?
Holder selv på med Helga Flatlands trilogi: "Bli hvis du kan, reis hvis du må", "Alle vil hjem, ingen vil tilbake" og "Det finnes ingen helhet".
Anbefales! Snufser litt både titt og ofte. :)
Liker følelsen av å dykke inn i en annen virkelighet.

Jeg føler meg skikkelig «grønn» når det kommer til dating.
Vet ei heller hva som forventes av en når det kommer til en date.. Men ser jo masse ræl på tv, og på filmer om hva en date er.. Men en fancy middag kan fort bli kleint om den berømte «kjemien» ikke stemmer når man møtes.
Tips, råd, erfaringer og diskusjoner mottas med glede =)

Hei. Vil bare høre hva dere kvinnekjønn der ute syns om en mann som har 100% omsorg for 2 gutter og nesten aldri har fri. Virker som det er mye som skal klaffe da 😄

Hei. La merke til denne fanen i menyen. Synes det var litt lite info. Hvor møter man opp? Noen som har tenkt seg med?

Dette er kun en teori om hvilke grunnleggende drivkrefter som skaper dynamikken mellom kjønnene. Jeg prøver å se det fra flere vinkler: hans, hennes og genetisk/instinkt. Føl gjerne for å komme med innspill! :)

Primal drift:
-Mannen sin "kjernenatur" er å spre gener og helst til den sterkeste og attraktive kvinnen.
-Kvinnen sin "kjernenatur" er å selektere det hun oppfatter vil gi sterkest pre-disposisjon til barnet. Iq, Eq, ressurser, osv.
-Begge har som mål at barnet skal vokse opp og fortsette syklusen. Og begge kjønnene er "flokkdyr".

Mannen "jakter" etter de "sterkeste" kvinnene med "basic intensjonen" vi alle kjenner. :p Kvinnen vet dette og tester han ut om han bare vil ha moro eller blir. Kvinnen ønsker å "fange" mannen ved tiltrekning. Derfor leder hun an og stopper opp for å kjenne på responsene hans.

Lar han seg "fange" for lett indikerer det at han ikke er ettertraktet av andre kvinner og derfor "svak" mtp på pre-disposisjon for barnet. Når hun har forsikret seg om at han ikke bare er ute etter moro, men heller ikke lar seg "fange" uten kamp er hun solgt.

Videre må han fortsatt være ettertraktet av andre, men hun fortsetter å ha kontroll ved å være mer attraktiv enn andre kvinner. Romantikk er derfor en betryggelse om at hun fortsatt har kontroll.

Disse korte månedene som vi lever for gjennom kulde og mørke åpner døra nå.

Hva bringer denne sommeren av opplevelser og skuffelser, hva er planene og forhåpningene, og er det mulig å innfri forventningene?

Del, men unngå unngå urbant og overfladisk skryt. Vi har Facebook for slikt.

Lurer på om det er noen her inne som har tenkt seg på Biker Blues på Hovden 30. Juni - 2. Juli :-) Jeg drar oppover alene og det hadde vært hyggelig å kjenne noen andre som skal dit i forkant :-)

Lurer veldig på dette her.

Hva kommer det av at så mange menn setter øvre aldersgrense på drømmedama til samme alder de er i selv, og så gjerne opp til 10 år eller mer "nedover". F.eks mann på 38 søker kvinner i alderen 25-38...

Må innrømme at jeg styrer unna disse mennene selv om jeg er godt innenfor aldersintervallet deres selv. Det virker så...jeg vet ikke...er overfladisk rette ordet? Umodent kanskje..Ja, umodent virker det..

Men hva kommer det av? Jeg mener...sånn rent teoretisk så lever jo kvinner lenger enn menn, så der kan jo ikke problemet ligge...

Hmmm...når jeg ser sånn på det, bør jeg kanskje senke alderskriteriet på min egen profil noen hakk til :-D

Lurer litt på hvorfor noen er inne å kikker på profilen veldig ofte uten å ta kontakt. Er det da meningen at dette er et hint, eller er det folk som ikke egentlig ønsker noe annet enn å titte tro?
Og hva er det egentlig meningen man skal bruke disse hjertene til? Får noen gule og røde av og til, men hører aldri noe fra de som setter hjerter. Noen få ganger har jeg satt et hjerte i retur av nysgjerrighet, men har fortatt ikke hørt noe. Noen som vet?

G'morn.
Jeg hadde i forrige uke gleden av å delta på en flott konsert med unge solister og vordende orkestermusikere på kulturskolen i Drammen og ble igjen minna om hvilken utrolig viktig del musikkopplæring og musikkerfaring har hatt i mitt eget liv.

Er det flere forumsnisser som deler den erfaringa, både for egen og evt. egne ungers del?

PS: Dette er i høyeste grad snikreklame for både kulturskoler og korpsbevegelsen, så jeg håper sukkerledelsen har meg unnskyldt.

Hvorfor handler det på forumet nesten alltid om klaging og sutring når gråt tas opp? Noen uttrykker å ha et barnslig (les sutrete) forhold til gråt / eller en begrenset definisjon på hva det er. Humor skriver alle om. Fint det, men den mest inderlige humor flyter jo over i gråt. Dette er særdeles komplekst. Hvis ikke gråt omtales som barnslig sutring (her på forumet), så dreier det seg alltid om sorg... ...Respekt for det siste, men hvor er lykketårene?

-Som får deg til å takke for gaver.
-Som kommer hvis du gjennomstrømmes av kjærlighetsfarger.
-Som sildrer i deg hvis du ser et guddommelig lys?
-Som du aldri ville vært foruten om du kunne velge...

Forresten... angående valg: Vi kan i høy grad velge, kanskje til og med mer enn jeg faktisk tror, tror jeg...
Denne overskriften er hentet fra @Kameleons tråd. Men dén tråden handler om syting, som faktisk røres sammen i en suppe med noe helt annet; oppriktig sorg. (Det ville være rart å putte det inn der.)

Dere som ha brukt Expo disse dagene har dere fått Bedre respons?

Jeg vet ikke - men jeg går ut fra at når man har startet en samtale på melding her inne, og det er den andres tur til å svare, så skal man vente på svar, og dersom det svaret aldri kommer...? Skal man da "mase" og sende en melding til? Jeg går liksom ut fra at interessen da ikke var den store?

Samme når man har blitt bedre kjent, og det er den andres 'tur' til å ringe, eller sende melding på sms eller face eller whatever. Hvis det går i stampe fordi den andre ikke svarer, da er det sannsynlig at vedkommende kanskje har noen andre de chatter med, og/eller at interessen ikke kom / vedvarte?

Tenker jeg feil?

Jeg anter Sukker jobber med flere ting samtidig. Har nå observert det samme antallet besøk på siden min i sikkert en uke. Vet også at det har vært et par dusin nye unike besøk på siden, så vil tro de har sparket han som teller.

Hvordan endrer jeg søk på kjønn?får bare opp kvinner både på looks å søk..leter å leter men får ikke endret..Fersking!

Gutt ifra Hardanger som søker en dame.
Vil du bli kjent? Ta kontakt..

Jeg er ny her og finner ikke opp og ned på fanen "Looks". Har forsøkt å kontakte support uten å lykkes. Noen som vil hjelpe meg?

Viss ikke de bettaler regningen så vet ikke jeg vha jeg skal si. Provosert for å si det millt. Faen. Er det ngen gantlemanner igjen i norge ?? Faen. Ale fremskritt er ikke ale fremskjritt.Det er ekkelt. Hvor er dere?

Hei. Dette blir jo spennende å se hvordan fungerer ;)

Jeg har vært medlem her i snart en mnd, og har forsøkt å sende et par meldinger, men opplever ekstremt lite svar...
I en melding prøvde jeg helt enkelt å skrive "Hei", da det er det første man forsåvidt utveksler av ord, generelt. I en annen prøvde jeg å skrive litt mer, tok opp bl.a noe vedkommende hadde skrevet på profilen sin.

Må ærlig innrømme at det er vanskelig å være den som vil prøve å finne sin neste kjærlighet, når man skal reserve seg og ikke svare på de meldingene man får...

Liker liksom å tro at jeg ikke ser så fæl ut :p
Haha!
Neia, men, er det flere som opplever det samme, eller er det bare jeg som ikke vet hvordan man tar "første kontakt"..?

- Christopher

Med dagens apper osv.. Skjønner ikke at noen kan bruke dager på å lese mld.. Til meg popper det opp her å der.. Umulig å unngå å se

Hvorfor er det så vanskelig: Guttene tar ikke kontakt og de er ikke interessert hvis en dame tar kontakt først?

Vel er åpen om hvem jeg er å ossen jeg liker det.. Så lurer på om det er noe som er bra eller er det for mye.. Har jo lyst å møte den rette å har jo lyst at hun skal vite hva jeg søker så offer ikke si det rett ut..! For mener det er bortkastet tid å ikke si hva en vil eller må ha når det kommer til å finne den rette da den rette fikser jo allt du har å gi.. hva en du søker.. For jeg ville ha gjort det meste for den rette jenta..! Så lurer på hvor RETT FRAM jeg skal/kan være?..:)