Sukkerforum

Hei
jeg er helt ny på dette med nettdating, men jeg har funnet ei jente her inne og likte veldig godt hva som sto på profilen hennes og jeg hadde ganske høy match.
så jeg sendte en melding, men angret på hva jeg skrev rett etter den var sendt da jeg kom på noe mye bedre som jeg tror kunne fått i gang en samtale. (har ikke sendt en til enda)
det har nå gått tre dager og hun har ikke lest meldingen (hun har vert inne etter dette)
vil det være masete å sende en til. (den gode jeg tenkte ut etter jeg sendte den første)
noen jenter/damer som har et svar på dette?
på forhånd takk :)

Er det vanlig for jenter å ikke svare når man får et (gult) hjerte, eller hvordan tenker dere jenter rundt dette`? Er ikke et hjerte "bra nok", kreves det mer, må man måtte skrive en melding istedenfor`?

Noen som skal ut på Bergen by ikveld? :D

Gran Canaria

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Stril

Januar/Februar blir det en tur til Playa del ingles, andre som skal?

Hei, hei meg igjen :)

Har skrevet et innlegg her inne før vedr. kvinnen eldst i forhold... og fikk da så mange fine svar, som var til hjelp for meg... så jeg prøver meg igjen...

Lurer på om jeg er veldig "gammeldags" IGJEN i min tankegang og har lest litt for mange bøker som "han er ikke interessert", haha. Da jeg mener at det er mannen, som skal ta initiativ til møte osv. Og ja, jeg snakker fortsatt om han 30 åringen.... han har klart å okkupere hjerne min, for å si det sånn...

Greia er at vi har skrevet sammen her inne i nesten tre uker, skrevet masse og jeg var veldig klar i begynnelse til ham at jeg ikke var intr. i en mann på hans alder, underveis i samtalene har jeg skiftet mening, for jeg føler ettersom tiden har gått er ikke aldersforskjellen et tema lengre... noe jeg har sagt til ham + at vi begge har sagt at vi tenker mye på hverandre, liker hverandre, pratet om hvordan vi skal møtes (og der har jeg sagt til ham at jeg er en pingle... ikke svarer på andres meldinger pga. andre kommer til kort, osv. osv. bla. bla...

Og videre på greia nå er at han har slettet seg fra sukker etter en lang samtale torsdag, sendte meg kun fredag ettermiddag en melding her inne, med kun sitt telefon nummer. Jeg sendte han en kort melding til telefonen hans og han svarte, jeg svarte igjen...men vi har ikke "pratet" mer, HAHA det har kun gått 24 timer liksom, men jeg kjenner at jeg begynner å bli veldig utålmodig...

Regner med at dere oppegående folka her inne skjønner hva jeg lurer på...de andre kan se på starten av innlegget ;)

Hjelp @durr, @z, @ærligtalt og @powpowgutt, og selvfølgelig alle andre :)

Jeg vil oppfordre alle jenter og damer her til å virkelig kjenne etter om dere er klare for nettdating før dere begynner å flørte og skape forventninger hos gutten eller mannen. Å trekke seg rett før første date er faktisk respektløst og egoistisk hvis man i forkant har lagt opp til at man gleder seg til daten osv. Det er i alle fall umodent eller feigt.
For enkelte som rammes av dette kan dette være veldig vondt, men det er alltid skuffende og frustrerende for ALLE. Man er tross alt engasjert og seriøs når man oppriktig søker en kjæreste. Man blir litt mer sårbar i så mate. Å bli kuttet ut på den måten oppleves som en nedtur som i alle fall kan ødelegge en hel helg.

Hei! :)
Kan noen forklare meg hvorfor jeg ikke klarer å søke meg fram til de jentene jeg finner interessante på 'Looks'? Looks oppgir jo både fylket samt alderen til disse. Når jeg begrenser søket til aktuell aldersgruppe samt fylke, men ellers ingen andre ønsker så tenker jeg at da må de jo kunne spores opp. Men de dukker altså ikke opp.
Noen her med tips eller erfaringer om dette?

Send meg en melding, er klar for å snakke :) (sarah19)

Jeg har akkurat blitt fortalt av en voksen mann som har avslørt dere jenter. Mange av dere snuser bare rundt etter denne såkalte drømmeprinsen deres. Dere er ikke i stand til å gjøre et valgt, stille de rette spørsmål, engasjere dere og slippe et annet menneske inn på dere. Dere er ofte nyskilte eller nysingle og ønsker bare å måle deres attraktivitet. Dere i alderen 18-25 ønsker alt for ofte kun oppmerksomhet, bekreftelser og noen erfaringer. Tenk litt etter; Hvordan skal dere klare å komme så langt som å finne en kjæreste med deres fokus og måte å tenke på. Være realistiske og opparbeide en bedre selvinnsikt. Still krav til dere selv. Først da kan dere begynne å være her.

Sånn egentlig....
Og om man ikke har profilbilde, hvorfor ikke ha bilder av seg selv i album?

Å debattere under pseudonym kan jeg til en viss grad ha forståelse for til tider. Men å flørte uten å se hverandre er kanskje for mer "spesielt interesserte"?
Blir det ikke tungvint?

hei forum
I søkefunksjonen et det mulig å velge "liker meg". Noen som har peiling på hva det betyr? At noen har swipet deg til høyre i looks? At noen har match høyere enn 75? At noen har matchende sokker?
Ikke godt å si...
Hilsen gnerd

Noen sukkermenn som er med på å møtes i real life å sjekke damer sammen?

Hei, Har veldig lyst til å reise på en "storby-ferie" e.l nå før jul. Tenker å styre unna NY og London. Er det noen som har tips til bra steder i Spania eller Italia ?

Hva skjer med at noen kommenterer og dermed bringer opp, gamle tråder som er flere år gamle? Hvorfor ikke starte en.ny tråd med samme tema?

Hva legger dere i å sende et hjerte .. enten gult eller rødt?
Betyr det "tror-ikke-du-vil-like-meg-men-jeg-prøver-meg-allikevel” ?
Eller hiver dere ut garnet og se hva dere fanger? Andre bruk? :-) ja, jeg vet at ” 90% ikke svarer på hjerter og 90% ikke svarer på meldinger – men lar oss late som vi er ”realister med håp” :-)

Hva liker vi best jenter...en tøffing som tar oss med storm og vet hva han vil ;)...eller en god og varm mann som tøfler etter oss, og gjør som vi vil?

Lurer på hva som teller mest...en herlig personlighet eller et vakkert ytre? Og hvis du måtte velge...hva hadde du valgt?

Jeg tar meg i å titte på slike litt høye biler som jeg tror er firhjuls for tiden.

I da så jeg en jeg likte! Jeg snudde meg for å se merket. Porche.
Bummer...

Om noen har gode tips til en digg vinterbil som kommer seg opp overalt, og som er hakket under Porchen prismessig - gi meg et tips da vel? :-)

For å spinne litt videre på denne tråden...og provosere litt ;)

Hvorfor legger så mange menn ut nesten identiske bilder her på Sukker, av typen nevnt i tittelen ovenfor?

Er det fordi Sukker på en eller annen merkelig måte tiltrekker seg menn av ovennevnte kategori - slik at mange fremstår som nesten identiske?

Er det fordi mange menn tror at det er slik de må presentere seg for å nå opp i konkurransen? At dette er essensen av det å være MANN?

Er det fordi de ikke har noen anelse om hva ellers de har å by på som vil interessere en kvinne? I så fall; er dette dypest sett årsaken til at de ble kastet ut...?

Jeg bare spør.

Jeg vet at jeg ikke skal dra alle sammen under samme kam, osv osv. Men jeg begynner seriøst å spekulere hva dere damer på denne siden leter etter? De siste 5-6 damene jeg har chattet med her inne, har jeg fått god kontakt med, helt fram til at jeg har spurt dem om de faktisk vil treffes. Da blir det plutselig stille, eller så blir jeg blokkert. Så må jeg spørre, hva er poenget i å chatte med noen mann ikke er interessert i å treffe? Det er jo bare masse bortkastet tid for begge parter.

Jeg syns menn med små hunder er mye mer mandig enn menn med store hunder... hva tenker det kloke forumfolket om det?

Sjokk-olade kan være navnet på en sjokolade der du øker innholdet av chili i sjokoladen (kakao-chilivariant) fra 0,1% til 10%
Eller... lat som det er en vanlig sjokolade, da blir sjokkeffekten bedre.

Dette kan dog være det ultimate sjokk-olade scenariet: http://www.dagbladet.no/2014/11/16/nyheter/sjokolade/okonomi/36263935/

Jeg undres.... er det ikke vanlig å svare på en henvendelse her inne? Har ikke vært her inne så lenge, men opplever stadig at folk ikke svarer når jeg skriver til dem. Trodde det var vanlig folkeskikk?
Eller er det slik at vi damer skal "sitte og vente" på henvendelser fra menn..
Helt ok at menn ikke er interessert i meg, men det går da an å takke pent nei? Jeg er ikke spesielt stygg, skiver høflige poster og har en helt normal profil (og er ganske normal :-) )

Her kan alle som vil, gratulere meg med dagen;)
Ja, man må jo ha litt selvironi slik at man kan opphøye seg selv av og til :)

Hvor mange flørter har du på gang samtidig?... og hva tenker du om det?

Til dere gutter. Er det vanlig og måtte ha sex før man vet om man har kjemi med en jente?

Raus?

Siste svar sø. 16 nov. 2014 23:53 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Benchpress

mange av profilene jeg har vært innom har det at man skal være raus som et kriterie. Det er flere måter å være raus på, hva legger dere egentlig i det ordet?

Hei ukjente jente. Vi liker friluftsliv og andre opplevelser. Jeg har ett praktisk arbeid i hage og malingsarbeid, firmaet får forskjellig oppdrag. Ellers liker jeg både ski og fjellturer. Er ofte med I på lokale turer. Jeg har vært i Jotunheimen i sommer en ukestur, hytte til hytte. Besteg Glittertind og Galdehøgpiggen, kjempefin opplevelse,. Kjekt, traff folk, men ikke ei jente som likte meg spesielt godt. Er med i vardekomitee, merker stier rød T, bygger varder,,. Går også på tur selv. Ellers bor Mor her i Molde, hjelper ho iblant. Far bor i Ålesund. Har ei søster og er Onkel. Har vært singel i mange år, savne ei å prate med, ei å kose med, ei å ha opplevelser med. Ei som er litt frekk og tar intiativ. Vi går hand I hand på opplevelser,,. Vi kan utveksle Epost og møtes på tur. Vi kan møtes på kafe utveksle prate. Vennlig hilsen.
Tar sjansen på å skriv. Klem fra meg og god natt.
Prøver å være en attraktiv mann. og er stolt av meg selv på mange måter. Står for den jeg er. Er det ikke bra at ungkar har en slank og sporty kropp. Vil dere heller ha en som er kjedelig, mann, sitter inne I finværet på Søndag. Jeg oppsøke også kultur, Førde urfolkfestival, har jeg vært. Jeg har ikke lyktes med alt I mitt liv.

Heia.. lurer på hvor strenge dere er på at en mann/dame skal utfylle visse kriterier for at dere skal skjekke om kjemien stemmer? utdanning/trening/årslønn/forbruk/ryddig osv. Selv er jeg ganske åpen for en del forskjellig varianter, sjekker gjerne kjemien med menn som tjener mindre, roter mer enn meg, er en del eldre osv.. Er jo kjærligheten jeg leter etter her. Mulig jeg er for åpen :-p
Andre her lurer på om man ville datet en med møkkete kjøleskap. Jeg ville aldri droppet en jeg likte for slike småting. Er jeg kanskje for åpen, sånn hvis noe skal holde på sikt?

Jeg har datet en mann i noen uker. Han er helt super - vi tenner på hverandre og trives i hverandres selskap. Vi har bare ikke fått det til å klaffe helt seksuelt ennå...

Her er problemstillingen: Jeg liker langsom sex - og jeg trenger også langsom sex for å bygge opp spenningen til en orgasme. (Jeg får orgasme ved samleie, å bli onanert frem til orgasme før/etter samleie er ikke et alternativ). Han vil ha sex i et kjappere tempo enn meg - og han hevder at han ikke kan komme hvis han ikke får gjøre det fort. Han sier han mister konsentrasjonen (og dermed også ereksjonen) av den langsomme sexen jeg vil ha. Når jeg skriver langsom sex mener jeg selve samleiet, jeg mener ikke lange forspill etc. Jeg synes ikke det er godt når mannen vil støte hardt og fort, men det er altså det han vil.

Er det noen gutter eller jenter her inne som har erfaring med det samme? Kan det virkelig være slik at det er umulig for en mann å senke tempoet når han har sex - må enkelte menn virkelig ha et høyt tempo for å nå klimaks?

Jeg ønsker virkelig at det skal klaffe med denne mannen - han er så god på alle måter, men i sengen er vi foreløpig ikke helt kompatible! Takknemlig for råd/innspill!

Mulig det er slik andre steder på nettet også, men jeg blir stadig mer oppgitt over menn som ikke venter lenger enn til andre eller tredje melding før de skal dreie samtalen inn på sex. Dette gjelder også de som er registrerte med bilder. Spørsmål som "savner du kos da" eller "liker du sex" blir forsvart med at man "må jo matche sexuelt". Mulig jeg er ekstra plaget siden jeg er stor og menn kanskje ser på meg som desperat og enkel å få til sengs..

Uansett blokkerer jeg fort når samtalen går denne veien, og uansett hvor glad man skulle være i sex så er det fullstendig turn off å få slike henvendelser fra fremmede menn. I tillegg oser det ikke akkurat seriøsitet av menn som spør så lite taktisk om slikt...

Hvor tidlig spør du om sex? Dere som spør om sex tidlig - får dere napp?

Hvis det kommer en melding "Her er det muligheter" og man kan trykke "Vis profil".
Betyr det at dama også har trykket grønt; "Vil vite mer" på Looks!?
At begge liker hverandres utseende er jo en mega bra start!

https://www.facebook.com/events/530285567074433/

Hva driver dere egentlig med folkens?
Har dere virkelig tenkt å gjøre noe så uromantisk som å stå i bryllupet og si at dere traff hverandre på nettet?
Tragisk....
Enig uenig?
Avslutte profil?

jeg har en teori om at mange av sukker brukerne ikke egentlig er ute etter et forhold. dere har det alt for godt med status quo. det dere egentlig er ute etter er bekreftelsen, at noen er interreserte. såh nå vil jeg gjerne ha innrømmelser fra de evig single glansbildene her inne på at jeg har rett, for i flere år har jeg dere sett

Sånn midt oppi all frustrasjon rundt damer som ikke svarer, menn som bare vi ha yngre kvinner, mangel på profilbilder, feil profilbilder, kravstore profiler og all annen styggedom... Smil og god søndag til de som måtte trenge det ;)

Looks her inne på websiden... jeg skjønner ikke greia og finner ikke informasjon noe sted. Jeg finner ingen "neste"-knapp eller -funksjon, og hvis jeg laster opp igjen siden veksler det alltid mellom de samme to. Må jeg enten velge nei eller vil vite mer, eller er det en annen måte å komme seg videre på?

Lurer på om noen vet hvor stor sjansen er for å treffe kjærligheten her på Sukker?

Sletter min profil i løpet av kvelden da jeg har funnet mannen som jeg ønsker å utvikle et forhold til. Var litt skeptisk i starten men etter knappe 2 døgn her inne var jeg sikker på mitt valg. "Min utvalgte" hadde ikke profilbilde. Dersom han ikke hadde sendt den første hyggelige meldingen til meg hadde jeg nok ikke fattet interesse for en profil uten bilde. Jeg fikk navnet hans i den andre meldingen og fikk sett Facebook profilen hans. Så begynte vi å chatte seriøst med hverandre. Vi snakket ilag på telefon etter 2 døgn med chatting. Første samtalen varte i 3 timer. Jeg bor i Midt-Norge (er 51år) og han på Sør-Vestlandet (er 59 år). Heldigvis er han flyttbar. Vi hadde forresten en match på 97?? Lykke til dere andre. Hilsen fra lykkelige meg

Hvor er de mest spennende stedene du har hatt sex (samleie, onani, oralsex)?

Mine:

Knullet i marka i Oslo
Knullet på en elskerinnes kontor en lørdag formiddag, med utsikt over Jernbanetorget
Ble runket på en pub og kysset puppene til en jente der
Ble runket til orgasme bak en bygning på Blindern i vårsolen
Fingret en jente i en bakgate på Majorstuen
Fingret en jente inne på Ark på Majorstuen
Fingret en jente i et boligfelt i Akershus
Gjensidig onani på kino (flere ganger)

Jeg gir meg ende over! "Nye supre mattcher" står det. Og den ene værre enn den andre. Er det mulig?!

Jeg blir _ikke_ imponert av hverken Jägermeister-pannebånd, klovnekostyme eller sykkelhjelm. Eller badebuksebilder på lettere korpulente kropper. Ikke vil jeg date en unge heller så hold igjen med de hurragutt-bildene. Og hvorfor legger enkelte ut bilder av en drøss med aktiviteter jeg vet at jeg ikke kommer til å få vært med på...? Birken?! Flott. God tur.

Er det bare meg?!?

Tenk om....

Siste svar ti. 11 nov. 2014 21:10 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

Tenk om det dukket opp en mann, helt uten at jeg hadde gjort noe for å treffe han. En som likte meg som jeg er, en som hadde samme verdier og ønsker for fremtiden. En som ønsket å ta vare på meg. En som var glad i å danse med meg, snekre og holde ting i orden, gå en tur i den vakere solnedgangen, holde godt rundt meg og kysse meg så ømt at jeg mistet kontrollen......da skulle jeg vært så takknemlig og lykkelig. Da skulle jeg ikke ønsket meg noe mer. Når jeg ser på et bilde av en mann, kjekke eller bare vanlig er det så mye jeg ikke vet om han. Det er sikkert mange her som jeg kunne falle for, som aldri får sjansen fordi jeg ikke klarer å lese så mye ut fra bare et bilde. Jeg har så mye å gi den rette føler jeg. Men må være flinkere til å gi noen en sjanse. Det er akkurat som jeg har en sperre. Jeg er redd for å såre noen. Jeg er redd for å gi noen et håp for så å oppdage at det var feil person. Er det noen som kjenner igjen den følelsen? Jeg hater å såre andre.

Når dere kontakter eller besvarer henvendelser her inne, hvor stor avstand aksepterer du?

Selv er jeg i kontakt med en herlig jente, men avstanden er så lang at det blir veldig tungvint. Andres erfaringer?

Hvorfor er det egentlig "greit" at mannen er 10 år eldre enn kvinnen, men ikke omvendt.....

Jeg for min del er over 40 og får hyggeligst og flest meldinger fra menn rundt 30 år, nå regner jeg med at noen av meldingene er av unggutter som syntes det er spennende med "eldre damer". Men kanskje ikke alle... Jeg for min del kunne ikke tenke meg en mann på kun 30 år og samfunnet ellers virker også negativ til det, men hvorfor er det da het ok/naturlig at menn på over 40 er sammen med kvinner som er 10 år yngre...

Spørsmålet mitt blir rett og slett, slik jeg startet;
Hvorfor er det "ikke greit" at en kvinne på 40+ er sammen med en mann på ca. 30?

Hvorfor avslutter flere kvinner en setning med ;) og ikke :)?

Er ;)tegnet negativt ladd eller hva er forskjellen på det og vanlig smileys?

Hei!

Hvor ærlig bør man være når man skriver profiltekst her (og andre steder, for den saks skyld)? Hvis man har en spesifikk utfordring, for eksempel ADHD, bør man nevne det i profilteksten eller bør man vente litt med den?

Problemstillingen er selvsagt helt hypotetisk. Uansett spør jeg på vegne av en kamerat, og denne kameraten spør på vegne av en venninne... ;-)

Hvordan er dere i forhold til å sende meldinger til han/hun dere vil vite mer om uten og ha mottatt hjerte som sier den andre parten er interessert?

Dette er ikke en -hvorfor ringer han/hun ikke tråd )
Etter en heidundrende krangel stiller jeg følgende spørsmål :
Hva skal til / hvor lite skal til for å bli nektet innreise til Israel ?
Holder det at du som etnisk nordmann uten politisk tilknytning eller noe på rullebladet har feil lektyre i kofferten ? -Ala roman om oppvekst for Palestinsk familie i Israel/Palestina.
Noen som vet om noen som er nektet innreise, og hvordan kan man dette ut.
Håper på ordentlige svar, ikke bare fjåsing..

-Portrettet skal være av deg forfra, og ansiktet skal fylle hele bildet, men ikke utenfor.
-Ansiktet skal vises tydelig. Det skal ikke være for mørkt, for lyst, uskarpt eller kornete.
-Bildet skal ikke ha unaturlige farger, ramme eller fotomanipulerte effekter
-Du skal være uten solbriller, trange hetter, dykkermaske eller annet som dekker til ansiktet
-Bildet skal ikke være av pornografisk art
-Du må ikke skjære grimaser, vise finger, geipe eller bedrive ufinheter
-Normal orientering på ansiktet. Ikke for skjevt eller opp ned.

Er det bare gutter som må følge disse reglene? Virker som det er fritt fram for jenter å legge ut manipulerte profilbilder fra helt ville vinkler. Så vidt jeg kan se er det KANSKJE 10% av jententene som faktisk har profilbilde som er tillatt etter reglene.

Ganske useriøst av Sukker.