Sukkerforum

Jeg har registrert at det er mange brukere her inne som raser over å bli urettferdig behandlet av det motsatte kjønn. Ofte med veldig god grunn.

Likevel tror jeg det er viktig at man ikke tar Sukker for alvorlig. Jeg tror det er svært for kvinner eller menn her inne som har onde hensikter. Hvis man skal overleve her inne handler det å ha litt gøy. Det som har funket dårligst for meg så langt, er meldinger hvor jeg passer på å være 'snill og nøytral'.

Jeg har faktisk opplevd å bli blokkert av noen som har sendt meg hjerte fordi jeg svarte på responsen med en høflig melding. Hallo, hvor er logikken? Jeg har til og med, ved et par anledninger, skrevet så treffende om en profil at jeg har blitt beskyldt for å ha klippet og limt fra et annet sted.

Jeg tror i det hele tatt det er mange paranoide sjeler her inne som tenker at alle andre er useriøse og vil dem vondt, enten fordi du skriver langt eller for kort, fordi du er for (u)morsom eller for alvorlig. Noen tolker opp og ned og i mente, og tror de vet hvem du er ut ifra en enkelt melding. De er rett og slett ikke interessert i å gi deg en sjanse med mindre du skriver akkurat det de vil du skal skrive på akkurat den og den måten. Hva er oddsen for å klare det?

Jeg aner ikke hvordan, men har klart å skaffe meg date Valentines-helga. Ikke planlagt, og egentlig trodde jeg det ville vært umulig. Det var jo bare en uskyldig samtale vi hadde på Face. Og det er ingen "hvem som helst". Neida....bare JEG klarer å hooke tak i min første kjærlighet. Han som "stjal" møydommen, og nesten knuste (virket det som da) hjertet mitt da vi skilte lag. Har ingen andre forventninger utover denne daten, men hva som skjer, det skjer. Men for første gang på mange år, så ser jeg faktisk frem til å feire denne dagen. Hadde jeg aldri trodd at jeg ville:) Jaja....det var min "utblåsning" og tilståelse i natta. Ønsker dere her inne en fin natt videre.

Klem fra Sweet1 ;)

Rasa

Siste svar to. 26 feb. 2015 22:12 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym rasa159

jeg søk en godt gutt:)

Jeg har en kamerat som sammen med dama har sex live på nettet, så kan de som ser på gi de penger hvis de vil. De tjener visst en del på det da de har over 1000 seere på en god dag. De bruker maske og så har de sperret for visning i Norge slik at de ikke skal bli gjenkjent. Tror de gjør det fordi de synes det er gøy, men pengene er nok en fin bonus.

Høres spennende ut. Er det flere som fantaserer om dette? (så lenge sjansen for å bli oppdaget er nesten null)

Hei, er det noen her som skal dit den 25.april i Oslo??

Lurer på er det greit å legge ut 15 år gamle bilder på profilen sin? Ser mange har gjort det og når man ser På flere bilder finner man ut at det ikke er sånn de ser ut nå? Merkelig å gjøre synes jeg, viktig å vise hvem man er og hvordan man ser ut for det finner man jo ut uansett hvis man treffes! :)

Venner og venninner fant ut i dag at eg hater å sove med voks og lignande i håret. Og det faktum at viss eg sovner med voks vil eg skifte putetrekk kvar dag. Det her vart latterliggjort ganske kraftig og vart ein snakkis :-P

Nokon andre som har spesielle sengeregler? Eg er klar for å le litt og no ;-)

Et spørsmål om noe helt annet. Jeg meldte meg på sukker for noen måneder siden men fant ut at det ikke var flere enn tre menn her i mitt distrikt. Ville melde meg ut, men fant aldri ut av det. Gikk inn på siden min igjen for litt siden for å se igjen men endte med å surfe rundt. Det er fortsatt ikke særlig mange her i mitt distrikt, så jeg vil melde meg ut. Men jeg finner ikke ut hvor!!!! Og finner heller ikke noen plass å henvende seg til admin. Noen som har tips?

Eg har sjelden dager eg ikkje liker. Men kjenner at Tirsdager må være den tyngste dagen i veka. Da er eg litt trøtt og kjenner på at det har vert mindre søvn i helga :-) Men ellers er det egentlig ein super dag.

Nokon som har "nede" daga?

Hva skal til for og fange deres oppmerksomhet? Mener ikke at jeg skal forandre meg, jeg er den jeg er. Men hva fanger deres oppmerksomhet?

Jeg har tidligere hatt profil uten bilde, fordi jeg var usikker på om jeg turde dette med nettdating. Men om jeg besøkte noen jeg likte la jeg ofte igjen en liten hilsen. For ikke å virke rar eller skremmende. Og jeg hadde godt med profiltekst. Nå syns jeg det er ubehagelig med masse besøk av profiler uten bilde. Jeg kan ikke vite om det er noen jeg kjenner i hjembyen. Noen skriver melding a la hei, hva gjør du på da, men har ingen profiltekst. Når jeg spør hva de heter blir de hemmelighetsfulle. Blir ikke mye interessert i kontakt jeg da. Faktisk syns jeg det er urettferdig, og ubehagelig at noen surfer rundt og titter på bilder men ikke viser hvem de er, uten profiltekst. Noen med lignende erfaringer?

Jeg vet ikke hvordan sukker ser ut for mannlig brukere, så dette er kun fra et kvinnes synspunkt.

Hva skjeeeeeer med bildene deres? Dårlig oppløsning, rare vinkler, landskap, blits i et skittent speil, solbriller, ekstremsport, reisebilder. Det blir smør på flesk å skrive at du liker deg i villmarken og ha et bilde av natur. Eller at du har klatret kilimajaro med fjellapene og ha bilde av deg og apen. Vi har allerede lest at du er super sporty og interessant og tatt det for god fisk. Det vi derimot vil se er klare og tydelige bilder av det forbanna ansiktet ditt. Ikke at du koste deg i las palmas iført solbriller du kjøpte av en gateselger. Jeg skjønner at noen bilder er personlige og vekker gode minner, men tenk litt over før du legger til et bilde i albumet. Kommer andre til å syns at dette er kult? Ser dette ut som meg? Kan du se at det er meg?! Hvis ikke du har et ordentlig bilde av ansiktet ditt, ta et nytt et! Better yet, få noen andre til å ta det! Schmuck, Bam!

Og profiltekster.. Jesus.. Det er altfor mange som begynner beskrivelsene sine med " ååhh.. Øhh Jeg er ikke ditten.. og jeg er kanskje ikke så flink til datten .. Men jeg er skikkelig pålitelig og ærlig.. "

Ikke begynn profilbeskrivelsen med den usikkerheten og negativiteten. For det er slik det blir oppfattet. Tenk over hva som er spesielt med akkurat deg, og prøv å fremhev dette! Jaja, du trener, henger med venner og går ut og spiser på fritiden.. Men hvem gjøør ikke det? Hva er det som gir livet ditt mening? Hva er det som gjør deg unik? Fortell oss om det!

Ellers er jeg nysgjerrig på tilbakemeldinger på kvinnelige profiler! Hva er det som går igjen? Hva er turn off å lese/se ?

Gode forummedlemmer!

Hva slags rolle spiller naturen i mannens selvfremstilling på datingsider? Det er et spørsmål som opptar meg og som jeg ønsker å komme nærmere en formening om. Jeg er et redaksjonsmedlem i det litterære tidsskriftet bøygen som driver på frivillig basis. Tema for neste nummer er "natur" og i den anledning planlegger jeg å bidra med en tekst om nettopp mannens bruk av natur i selvpresentasjonen på datingsider og apper, herunder Sukker.

Derfor ønsker å høre fra dere direkte! (i hovedsak menn, for å begrense datamateriale). Mine spørsmål er som følger:

- Hvorfor eller hvorfor ikke bruker du naturbilder i din profil?
- Hva slags betydning har naturen for deg i ditt liv og er det viktig at en potensiell partner deler dette synet?

Fremstillinger av en selv i naturen vil jeg definere som scenarioer der hensikten i større grad er å være i naturen enn det å gjøre aktiviteter i den. Altså ikke det det å drive sport i naturen, slik som for eksempel slalåm, snowboard, seiling og ekstremsport av forskjellige slag. Dog oppfatter jeg langrenn som en mer være i naturen-orientert aktivitet, men det er selvfølgelig flytende skillelinjer. Jeg setter stor pris på alle innspill!

http://www.boygen.net/

Hei har nå vært der i omtrendt en mnd. Jeg skriver til de jeg syntes er inntresange å de som skriver til meg. Men hva er greia damer (gjelder meg) hvordan kan det være så vanskelig å svare. Er du ikke inntresert skriv heller det :D mye hyggligere en å være kald og ikke svare =3

MVH Hassemann

Ønsker alle en god natt og ei fin uke. Ny dag og enda flere muligheter venter i morra. 'A possitive mind is a positive life' :)

Ny dag, nye muligheter

Ingen svar
(kvinne 31 år fra Akershus) Privat melding

Ønsker alle en god natt og ei fin uke. Ny dag og enda flere muligheter venter i morra. 'A possitive mind is a positive life' :)

Hei!
Noen tips om hvor man kan gå for å treffe folk Oslo?☺️

Før jeg var tilbake... Så jeg hilser til gamle "kjente"... Gidder ikke spørre hva som skjer her en gang.. Har en anelse om at ikke mye er forandret siden sist var her... Men takk for sist!

Man kan skrive hva som helst i profilteksten sin eller si hei til kvinner her inne på hvilken som helst mulig måte, og no response.

Hva må til for å vekke interesse hos en kvinne? Kvinner er veldig flinke til å forklare nøyaktig hva de vil ha, men når det kommer til stykket og vi guttaboys prøver iherdig å presentere oss for hva det er verdt og hopper i det med begge beina for å sitte igjen med skjegget i postkassa og lure "hva faen sa jeg feil".
Er det galt å ta initiativet å si " hei"? Hva er en god åpningsreplikken? Da er det bare å kjøre på folks!

Hva skjer når man melder seg ut herfra? Blir meldinger som man har sendt og bilder på besøkslistene borte, eller blir de stående selv om man ikke er her lengre? Noen som vet?

Mulig spørsmålet er litt ladet, men ser flere kvinner her inne, gjerne 40+, som har planer om å starte familie og så der. Jeg er veldig glad i tanken om at det er aldri for sent med noe som helst.

Problemet er at jeg vet litt lite om dette, men er det ikke litt muligheter for komplikasjoner og at det kan gi barnet litt konsekvenser når det skjer i den alderen? Er jo litt dumt hvis våre ønsker skal gå ut over andre mennesker på en negativ måte, tenker jeg da.

Hva tenker du?

En venninne og jeg skal ut å gjøre byen utrygg i dag ;) Og som jeg gleder meg, kan ikke huske sist :)

Andre på denne siden av landet som skal ut? :)

Burde være mulig å skjule repeterende kjedelige forum tråder som tar opp plass. Eller hva?

Hei alle sammen:) noen som er ute eller skal ut i Oslo ikveld?:)

Skal til Oslo ei helg (27.feb) for å overraske ein kompis. Nokon som har eit godt tips om kvar ein burde ta seg ein dram? Og få seg eit godt måltid?

Og viss nokon veit om ein barberingssalong, da blir eg storfornøgde!

Noen som vil bli kjent med meg da?

Hei noen som vil møte ein gutt på 24 og ein på 22 i Vestfold! :)

Linken og debatten som fulgte etter tråden som @Enbrafyr laget, er viktig. Den burde ikke bli slettet. En av de bedre trådene som det er tatt initiativ til på forumet i det siste. Mange av formuleringene som brukes, noe ironisk i kronikken, brukes på samme måte om innvandrermiljøer på Oslos østkant. Dette gjør at det hele får en ny vinkel. Det å være rik eller fattig angår oss som er single særlig. Det er en viktig i debatt, slik samfunnet ser ut i dag. Single har halvparten av inntektene og det dobbelt av utgiftene versus de som er samboere eller gifte. Vi er mange som er single….Jeg deler derfor hans link på nytt:

http://www.dagbladet.no/2015/02/09/kultur/meninger/debatt/forskjeller/integrering/37610719/

Hvor mye ser dere damer på hva slags forhold menn har oppført at de søker i profilen sin?
Er det negativt om det står f.eks flørt som kan utvikle seg eller søndagskjæreste, er langtidsforhold eneste gangbare mynt?
Eller legger dere ikke så stor vekt på det?

Når dere får en førstemelding, er dette et av punktene som vurderes før man eventuelt svarer, og hvordan ser dere på det?
Eller er det slik at om det står langtidsforhold, så virker det litt for seriøst og blir turn-off?

Selv så ser jeg ikke på dette i det hele tatt, føler det er veldig underordnet.

Finnes de her inne? Synes jeg bare finner jenter i tights og på toppen av ett eller annet fjell gjerne med planker på beina.

Om det er noen jenter her i Oslo området som vil ha en turkompis bare snøen blir borte, er det bare å si fra.

Får ikke lov til å betale supermedlemskap! Får bare feilmelding! Mye sannsynlig er jeg super i meg selv, men kan noen forklare meg hva jeg gjør feil?

Hallo i dejlige kvinder herinde. sig mig en gang, er i alle mistroiske.
det virker lidt på mig som om i bare ikke har mødt den helt rette endnu, men mon ikke han dukker op en dag.
jeg leder også efter den rette ja, og ja jeg har været på date med nogle for at se om kemien spiller. men verden går jo ikke under selvom det ikke går.
i skulle tage en chance en gang imellem, det kan jo være at sådan en som mig som ikke er pæn, måske har andre ting i livet at dele ud af og ikke kun udseende.
selvfølgelig er der en til os hver, led og du skal finde.
jeg siger min mening lige ud, og det er ikke altid faldet i god jord.
tag det eller lad være.
ikke alle er med på at jeg er i danmark 1 uke i måneden men sådan er det. ikke alle kan lide jeg trener hver dag i fittness og spiller ishockey 3 gange i uken. men sådan er det bare.
kom nu op på hesten og lad være med at være mistroisk overfor alle mænd. det er ikke alle som er sådan

Noen som har eraringer med gamblere og løgnere her inne? Har vært borti en løgner på grensa til borderline. Skremte vettet av meg da jeg oppdaga det. Følte meg som DEN naive idioten. Hadde felles bekjente og er fra samme område. Vedkommende bor i Kristiansand da, så jeg slipper møte på dette mennesket.

Brennpunkt i morgen kl. 21:30.
http://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/MDDP11000115/17-02-2015

Noen her som er med? Tror den der har potensiale. Kanskje kan man lære noe også, man har tross alt ei leilighet man kunne tenke seg å beholde inntil videre.

Flott program om datingsvindel!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sikker.no

Sjekk Brennpunkt i kveld så forstår man hvorfor man skal velge Sukker som utgangspunkt for å finne en kjæreste.
Vi samarbeider med Norsis rundt sikkerhet på nett og derfra kjenner vi etterforskeren i Økokrim. Saker der Sukker er innvolvert er knapt eksisterende fordi vi ikke tolererer utenlandske profiler. Noen godkjenner vi, men de er verifisert manuelt.

Hva er det med kvinner som i en alder av 27 år fortsatt ønsker seg en mann som er høy, mørk og kjekk, og som aller helst skal holde på med idrett? Hvor barnslig er det mulig å bli? Voks opp, dere burde helst slutte å drømme dere bort på amerikanske collegeserier! Sånn er ikke verden.

Forventninger er et spennende tema, bli gjerne med å bidra å del hva du tenker om:

Hva trur du forventes av deg fra det andre kjønn?

Hva forventer du selv av en partner?

Forventninger

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Råd

Forventninger er et spennende tema, bli gjerne med å bidra å del hva du tenker om:

Hva trur du forventes av deg fra det andre kjønn?

Hva forventer du selv av en partner?

Forventninger

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Råd

Forventninger er et spennende tema, bli gjerne med å bidra å del hva du tenker om:

Hva trur du forventes av deg fra det andre kjønn?

Hva forventer du selv av en partner?

Forventninger

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Råd

Forventninger er et spennende tema, bli gjerne med å bidra å del hva du tenker om:

Hva trur du forventes av deg fra det andre kjønn?

Hva forventer du selv av en partner?

Forventninger

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Råd

Forventninger er et spennende tema. Bli gjerne med å dele dine tanker om:

Hva føler vi selv at det andre kjønn forventer av oss?

Hva forventer vi selv fra en partner?

Forventninger

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Råd

Forventninger er et spennende tema. Bli gjerne med å dele dine tanker om:

Hva føler vi selv at det andre kjønn forventer av oss?

Hva forventer vi selv fra en partner?

Forventninger

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Råd

Forventninger er et spennende tema. Bli gjerne med å dele dine tanker om:

Hva føler vi selv at det andre kjønn forventer av oss?

Hva forventer vi selv fra en partner?

Forventninger

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Råd

Forventninger er et spennende tema. Bli gjerne med å dele dine tanker om:

Hva føler vi selv at det andre kjønn forventer av oss?

Hva forventer vi selv fra en partner?

Tirsdag kveld..

Siste svar ti. 17 feb. 2015 20:46 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Torsteinjh

Noen ut i kveld?

Sukker damer.Mista trua på mennesker

Blir bedt på date..Ender med kos og kyss og romantisk dansing av alle ting.Får melding midt på natta,,Sry ass... Dette funker ikke for meg

Så hvis daten går te helvete uten kjemi får jeg trua på date nr 2 :)

Hei sukkerverden:)
Jeg og en venninne tenkte oss ut i helgen i Bærum/Asker/Oslo området:) er det noen her inne som kanskje vil joine???:) hadde hvertfall hvert kjempe koselig :)

Hei. Når du prater med ei dame og alt virker bra helt til hun får vite at du ikke har jobb, så hører du ikke mer. Noen som kan gi noen gode svar på dette?
Jeg har opplevd det flere ganger. Det har sine årsaker til at jeg ikke jobber, men jeg skulle ønske at jeg kunne jobbe. Vet at mange tenker "sofasliter" med en gang.

Blokkert.

Siste svar ti. 17 feb. 2015 12:29 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Pompel

Viss noen blokkerer meg, får eg da beskjed om at bruker har blokkert meg? Eller er det en litt finere tekst som "Profilen du ønsker å vise er ikke lenger tilgjengelig"!

Hei alle sammen!
Opplever stadig vekk at profiler ikke svarer! Synes uansett om du liker match eller ikke, kan gi en kort tilbakemelding (for høflighets skyld) Slik er iallefall jeg oppdratt. Og så et lite hjertesukk, ønsker virkelig at flere legger ut bilde av seg. Det hjelper på seriøsiteten, og kontakter du oppnår. ( I alle fall fra meg) Vi er vel alle her for å treffe likesinnede :) Ha en fortsatt fin dag!