Sukkerforum

Hei hei hjertevenner.
Skjønner ikke hvordan man fjerner et hjerte jeg.
Satte på et på en litt vel tidlig.

Bilde album

Siste svar ma. 30 mars 2015 21:12 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Heineken

Er det mulig å åpne albumet som er usynlig for ikke betalende medlemmer til medlemmer som spør?

Rasister

Siste svar ma. 30 mars 2015 02:32 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Feeder

Hvis ikke Sverigedemokratene er rasister, hvem er det da som er det?
Ingen?

Date?

Siste svar ma. 30 mars 2015 00:05 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym fant

Mange som tastar og skriv mld, men ingen som vil på date, dei fleste er skeptisk til litt avstand og vert 'laid back', mangen har vore her i mange år og er lite spontane el tek ein sjangs...Går det sport i dette?

God påske folkens!

Først vil jeg si (for å være litt diplomatisk) at det er mange bra menn her inne. Flotte, fine menn. Denne tråden har jeg kun laget som et velmenende råd. Jeg er sikker på at ganske mange av dere ødelegger for dere selv ved å putte helt feil bilder i albumet deres. Så her kommer en liste det er lurt å følge. Jeg har måttet dele den i to, for den var visst for lang, så den andre delen ligger under i kommentarfeltet.

FAIL:
1. Alle bildene inneholder deg omsvermet av damer. Dette er noe av det mest idiotiske og søkte jeg ser. Flott at du har jentevenner, men det er ikke det du er interessert i å få frem. Du er interessert i å virke som en person som tiltrekker deg damer, for å prøve å gjøre deg mer interessant for andre damer. Dette lyser igjennom, og det får deg til å virke usikker og en smule patetisk.
2: Masse bilder av navnet til fotball-laget du digger (helst ingen). At du liker sport kan være positivt for mange, men det har du sannsynligvis fått frem i profilen din. Vi er interessert i å se bilder av deg.
3: Ikke ha bilder av barna dine. Punktum. Det er flott at du er stolt av de, og det kan du gjerne skrive i profilen, men barn skal slippe å være fotomodeller på en datingside.
4: Selfies. NEI! Dette er så turnoff. Jeg blir like skuffet hver gang jeg har lest en profil som kan virke interessant også er albumet stappfullt av bilder du har tatt av deg selv. Enten er du utrolig selvopptatt eller utrolig usikker. Begge deler like lite tiltrekkende. Det er greit med en selfie eller to hvis den er morsom eller hvis du ikke har noe annet nærbilde av deg selv. Det kan skje. Men aller helst få en kompis til å ta det!

Er for tida i Abu Dhabi i de Forente Arabiske Emirater. Er her alene, spiser alene, går på kino alene og lider av hjemlengsel. Er ikke lett å bli kjent med noen her nede.

Spesielt når flertallet av kvinner her nede trasker rundt i klær som kun viser øynene deres. Ikke prater de engelsk heller.

Så hvis det er noen der ute som vil prate litt og kanskje bli kjent med meg :) så er det bare å skrive.

Kropp

Siste svar sø. 29 mars 2015 00:27 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurer..

Vel, jeg lurer på en ting.. det er mange som skriver i sin profil at de er ganske opptatt av kropp og trening, men så ser man på bildene at tja.. det er litt ølmager og lignende ute å går, ikke at det gjør noen ting egentlig.. men mener de da at det er viktig at den andre har en bra kropp og er opptatt av trening? Det er bare et spørsmål jeg er ikke veldig tren akkuratt så ville aldri satt det på profilen min..

Fikk besøk av en litt søt utlending med denne profilteksten:

"Jeg er en senil, rolig og sporty man.....

Jeg syntes jeg skyldte ham å be han slå opp i bordboken på SENIL. Bare som et godt råd.

Såe..

Siste svar lø. 28 mars 2015 20:04 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Missb

Hvordan var det man deaktiverte profilen sin her? :)

Er det flere her som er lei profiler med gammle bilder. Selv gikk jeg på date, med en dame jeg hadde god dialog med. Jeg sto å ventet som avtalt men så henne ikke... Så kommer en dame (trodde jeg skulle møte ei jente jeg) bort til meg og spør om det var meg hun skulle møte. Joda.. kjente henne igjen da.. men da som en minst 10 år eldre utgave.. og det hadde ikke vært særlig gode år så det ut som. Gjennomførte daten, men trenger vel ikke si at det var ikke noe mer etter det.

Hva tenker folk som gjør slik? Har også erfart at enkelte har gammle bilder, og etter at man har pratet litt og man begynner å snakke om å møtes.. Så kommer det bilder på profilen som nærmer seg sånn de ser ut i dag, antaglig så vi ikke skal få sjokk.. Kjenner at jeg føler meg lurt. Needless to say.... Så er jo ikke dette særlig possitivt for de det gjelder. Får jo ikke lyst å date en som startet med å lure deg, uavhengi av om de fortsatt ser bra ut.

Hva tenker dere? Hadde vært gøy med noen historier om noen har.

Blokkering

Siste svar lø. 28 mars 2015 17:32 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker-han

Det skjer heldigvis sjelden, men er like ubehagelig de gangene det inntreffer, slik som i går. Situasjonen er den at man skriver en høflig melding til et medlem og får et svar, eller at man utveksler et par meldinger, for så plutselig å bli blokkert! Blokkering oppleves som et sterkt virkemiddel av dens mottaker og sender signal om at man er så plagsom at man ikke lar seg stoppe på andre måter - når kanskje alt man egentlig ønsket å gjøre, var å takke for et svar/kontakten og ønske lykke til videre. Forstår at blokkering kan bli en nødvendighet, men det er uhøflig og sårende når den blir brukt slik jeg beskriver.

Jeg legger merke til at dere jenter ofte legger ved dette spesifike kravet i profilene deres.
Jeg har vel et inntrykk av at det er litt overflatisk. Men det er helt ok:) Det betyr vel bare at det er akseptert at vi gutter skriver "store pupper" som krav i våre profiler......ikkesant ;)?

Jeg trodde først det bare var Oslo by som led av mindreverdighetskompleks.

Men når jeg blar igjennom profilene til diverse jenter her inne så er altså ikke Oslo alene om det. Det er de samme klisjeene og bildene fra feriene hvor de sløste bort altfor mange penger er det som går igjen.

Skammer de seg så over hjemlandet sitt? At det er en flukt fra en anonym tilværelse, og ikke minst-en frykt for ikke å bli lagt merke til?

Man har jo absolutt råd til å reise stort sett hvor man vil nå. Og det er greit. Men syns også disse jentene burde erkjenne at det er mindreverdighetskompleks.

Når kommer sukker appen på nettbrett?

Ser det er utrolig mange her inne som skriver at de trener opp til flere ganger per uke. Det gjør meg litt nysgjerrig på hva dere trener, har dere noe mål med treningen og hva gir deg motivasjon til å forsette??:)

Hvem er på Twitter? Hvem IKKE er på FB?

Seriøs link med rom for å mene og argumentere..

Hvem er på hva/hvor og hvorfor??

Jeg leste artiklene "Incel - hva er det?" og "Det gjør jævlig vondt" i DatingMagasinet (her på Sukker, du finner det under ¨Post/Forum/Chat') og kjente meg dessverre igjen (stort sett). Det vil si, jeg har IKKE forakt for kvinner, og jeg er ikke en narsissistisk seriemorder(!). Men når det gjelder kjennetegnene på en som er "Incel", så matcher en del for meg, og det har alltid vært sånn.

Jeg klipper og limer litt fra "Incel - hva er det?":

"Selve definisjonen på Incels er at de er ellers friske og relativt veltipassede mennesker, om enn ikke så vellykkede på kjønnsmarkedet. Man er Incel hvis man er ute av stand til å finne en seksualpartner i løpet av seks måneder, samme hva grunnen er."

- Lever folk flest i en verden der de lett finner seg en partner, eller i det minste en seksualpartner, innenfor hver seks måneders periode? Altså at de går maks seks måneder uten enten et forhold eller en seksualpartner?

Opplever du gjensidig flørting med andre, gjerne ukjente, nærmest daglig? Altså ikke bare vennlige smil, men med sensuelle / seksuelle under- eller overtoner?

Hvis et forhold ikke skjer, finner du da en ny seksualpartner ganske fort / ofte? Hvor i så fall? På byen? På jobben? På fest? På nettet? All of the above? Jeg vil jo tro det, siden det å være en "Incel" er utenom normen. Eller?

Jeg skrev først en del om meg selv her, men jeg tror jeg heller overlater mikrofonen til dere. Er det flere som kjenner seg igjen i definisjonen av en Incel? Og som føler at det egentlig ikke burde være sånn, med tanke på hvordan man er, hvordan man ser ut osv.?

Gå gjerne til www.love-shy.com og se litt på hva som står der.

Til jentene,

hvis dere får ett hjerte og det er fra noen som virker interessante. Hva gjør dere?

Sender hjerte tilbake
Sender melding tilbake
Venter på at han skal sende en melding (hjerte er for lettvint liksom)

Holder det å være barsk, høy og handy, eller må man også matche de andre stereotypene og være fotballidiot, dum og uansvarlig? :)
Dere som bruker dette begrepet, hva legger dere i det?

Jeg finner det svært interessant hvordan det kan virke osm svært mange her inne er svært opptatt av miljø..
Samtidig er disse menneskene gjerne svært glad i å reise, og skriver gjerne at dette er en av deres viktigste interesser.

Si meg, forstår ikke folk at nettopp denne mobiliteten verden rundt faktisk er et reelt problem for miljøet og klimaet?

Jeg tror egentlig de er hyklere alle som en, og at de bare sier det de føler gjør seg best i den aktuelle settingen..

For dere som virkelig er opptatt av miljø og klima:
Dropp flyreisene, reduser bilbruken, spis mindre kjøtt, kutt ut grønnsaker produsert langt unna og gå helt over på kortreist økologisk mat..

Og ja, kjøp mindre på ebay, og sørg for at det dere kjøper transporteres på sjøen fremfor i lufta.

Jeg har nettopp tatt opp igjen forholdet med Sukker og har fått fullstendig heng på Looks. Det er herlig å svusje gjennom bilder av smilende (for det meste) mannfolk, og innimellom sveipe til høyre med en spent blafring i magen.

Men, så la jeg merke til at på noen av disse profilene så står det ikke matchtall. Betyr det at matchtallet er under 70? Eller er det en annen finurlig forklaring på det hele?

Konge! De kommer til Langesund 14/7 og det er jo egentlig ganske sykt! Så utrolig liten arena for et såpass svært band! De skal visstnok holde konsert i Tromsø også, det er alt i Norge for i år :D

Noen som har opplevd å ha ganske bra matchtall med noen og vips så er det på 0. Hva betyr det?

Har til nå vært på 3 dates med 3 forskjellige og hyggelige menn, og noe som forbauser meg er at de alle bare prater om seg selv. Jeg kommer aldri til ordet og blir ikke spurt om mitt liv, jobb, barn eller tanker. Istedet forteller de om alle sine bragder, reiser, jobber etc. Trodde første gangen at det var fordi han ikke var interesert, men etter daten kom det mange meldinger. Det samme gjentok seg på date nr to og tre. Er det slik at dere menn føler at dere skal " selge" dere inn? I så fall så har dere glemt noe veldig viktig. La også damen bli hørt og gi henne gjerne et komplimang. Menn er veldig visuelle mens kvinner ofte faller for han som ser henne, lytter til henne og viser henne interesse. Et lite tips til dere gutta:)

Musehår

Siste svar sø. 22 mars 2015 04:34 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Det sies at trenden med å barbere seg rundt musa er på vei ut. Hva sier dere?

Hva betyr det når V+ står øverst på et bilde??? Er det noen som har blokkert meg eller det en slags bruker jeg ikke vet om?

Ha en fin lørdag alle sammen 😄 håper alle har like fint vær som oss på østlandet 😎🌞🍺

Matchtall er jo viktig for å sile ut de som ikke er en bra match med deg, men hva er grensa for at dere ikke klikker inn på en profil fordi tallet ikke er så høyt?

Ha en fin lørdag alle sammen 😄 håper alle har like fint vær som oss på østlandet 😎🌞🍺

Det er noe jeg ikke har funnet forklaring på om innleggene i dette forumet (kan ha oversett det):

Når jeg starter en ny tråd eller kommenterer et innlegg skal jeg krysse av om jeg ønsker å være anonym eller bruke et pseudonym som jeg valgte første gangen. Men jeg ser mange bruker sitt kallenavn og bilde. Hvordan får dere til det? Ser ingen andre valg enn de ovennevnte.

Og noen kommentarer begynner med krøllalfa @. Hva betyr det? At innlegget er sendt fra en mobiltelefon?

Hvorfor er det så vanskelig å ha bilde på profilen? Skjuler du noe? Er du gift? Samboer?

Intet bilde; intet svar

Hva tror dere om den globale oppvarmingen man måler seg frem til? Er den menneskeskapt? Eller er vi bare en bidragsyter? Eller er dette en konspirasjon for å holde utviklingslandene nede? Eller noe helt annet? Jeg vet ikke hva jeg skal mene, hjelp meg.

Retter dette først og fremst mot damer. Kan dere liste opp ting dere har opplevd, eller som har vært feil med daten deres, som har gjort at dere ikke ønsker å treffe han igjen? Da tenker jeg ikke på manglende kjemi, men litt mer banale ting som at han møtte opp i treningsbukse o.l

Har vært på en del førstedater selv uten å komme videre, uten at jeg vet noe mer om hvorfor. Har samtidig hørt noen venninner fortelle om årsaker til at de ikke ønsket å treffe sine dater igjen, og det er nesten sjokkerende å høre innimellom hvor lite som skal til for å bli avvist.

Dette er først og fremst til eget bruk for å øke sansynligheten for at en date ønsker å treffe meg igjen, men kanskje flere samtidig kunne fått litt mer innblikk i hva som er døden på en første date :)

Jeg finner det nærmest latterlig at mange menn her setter aldersbegrensning til en kommende partner langt under sin egen og ikke opplever at det er andre egenskaper enn alder som skiller kjapp og treig. Det er få jevnårige mannfolk som evner følge meg der jeg farter, allikevel åpner jeg i min profil for unntakene som kan være eldre enn meg. Det er imidlertid helt underlig å oppleve hvor mange menn som overser dette og melder sin interesse tross at de er betraktelig eldre enn det, og selv ikke aksepterer partnere som ikke er langt yngre enn dem selv. Da kommer manglende respekt dessuten inn... Det er sikkert sant at det er "vanlig" at mannen er eldre enn kvinnen i et forhold. Det burde vært omvendt: Kvinner lever lenger enn menn og er ofte vel så spreke på alle måter. Vi skriver 2015...

Online

Siste svar to. 19 mars 2015 23:23 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Skeptisk

Her markeres det tydelig om en bruker er online eller ikke, både gjennom grønn prikk, tekst på profilen osv.

Er det egentlgig en god idé?

Jeg har bl.a. opplevd selv at jeg går online etter å ha sendt en melding jeg ikke har fått svar på og ser personen online uten at h*n leser eller svarer på meldingen.

Det kan være flere grunner til dette, men det man gjerne tenker er at personen ignorerer deg, er inne for å sjekke om noen h*n finner mer interessant har sendt melding e.l.

Dette er nok naturlig oppførsel på et nettdatingsted, men man kan fort få litt dårlig følelser rundt sine egne muligheten når man opplever dette uten at man nødvendigvis burde det.

Så mitt spørsml blir om det kanskje hadde vært bedre om dette ikke var fullt så synlig?

Da føler man seg kanskje litt mindre overvåket også.

Hej! Har nyss flyttat till norge o vill gärna bli kjent med folk:)

Før jeg fikk noe særlig fartstid her inne på sukker trodde jeg at kvinner trengte laaang tid med skriving (da mener jeg flere uker) før de følte seg trygge nok på mannen til i det heletatt prate om en date, (eller stevnemøte på norsk) men har erfart at det ikke er sånn.
Jeg trodde jo at den norske kvinnen hadde fulgt litt med på nyhetene og var litt mer forsiktig, eller i alle fall kan selvforsvar i form av karate eller ta tak i mannen og skrike: Bli med å se på Hennes og Maurits vårkolleksjon
Hvor lenge skriver dere vanligvis med en mann før det er aktuelt å prate om/planlegge et stevnemøtet?

Så her sitter vi som i programmet sofa i sammen i hver vår sofa og betaler for å snakke i sammen, men vi satser ikke nok og fortsetter med å sitte alene i vår egen sofa. Vi liker ikke at de vi prater med ikke har bilde, men på forum er det greit og der virker det bra uten bilde. Vi med bilde får kanskje mer besøk, men hva hjelper det når den utkårede heller prater med ukjente på nett?
Vi er altså oppmerksomhetsøkende, men får tydeligvis ikke noen kjemi via ord. Jeg vet jo ikke om de som besøker meg er på grunn av forumet, men det er bedre å legge igjen bildet deres hos meg. Hadde jeg bare forstått hvorfor.

Var på jobb i dag og fekk eit spørsmål. To gutta på 5år og ei jente på 6år, lurte på kvifor eg ikkje hadde kjæreste.
Eg svarte at eg måtte jo finne ho først, ein av guttane sa da kjapt at det er jo enkelt. Jenta lurte på kas kjæreste eg ville ha. Eg spurte då kva dei syns kjæresten min måtte kunne.

Oppskrifta var ganske enkel, dei ramsa opp: Ho måtte vere flink å kysse, Ho måtte vere flink å fikse meg på håret, Ho måtte vere knallgod å bygge Lego, Ho måtte ha ein gul "RASARBIL" (For gult er kult) og viss ho var ein ninja så var det ganske tøft og.

Så har eg hatt feil fokus alle disse åra?
Er du der ute min drømmekvinne? Min rasarbilkjørande ninja frisør?

Etter å ha lest bøkene og sett filmen har det bare gjort meg enda mer bestemt.

Jeg vil ha en mann, en sånn skikkelig mannemann som faktisk kan ta noen beslutninger på mine vegne.

Jeg er en veldig selvstendig jente med egne meninger og alt det der, men jeg tror faktisk jeg kunne følt det befriende og faktisk ikke måtte ta alle beslutninger selv.

Er det noe galt med meg ? :P

De fleste er enige i dette. Det er vanskelig å skildre både sine ønsker og ikke minst å fremstille seg selv på steder som dette. Men uansett hvor vanskelig det er: Mange her er tross alt på seriøs utkikk, så hvorfor er det så mange som bare setter opp en platt liste over hva de såkalt liker? Slik som "HUMOR, KOS, VIN, KUNST, SPORT" osv.

Man må jo eksemplifisere det eller belyse det litt tydeligere for at leseren skal skjønne bæret av hva skriveren har ment. Sånne oppramsinger kan bety like mye forskjellig som det er antall mennesker.

Eller?

Er litt skuffet av mannfolk som du setter stjerne på som ikkje reagerer.Dei uten bilde reagerer fordi enten har ei kjerring,eller er på jakt. Dette irriterer meg fordi eg er seriøs

Her kan man skrive motto / filosofi, og favorittsitater! :)

Åpner med dette: "Det hjelper ikke å være vakker utvendig hvis man er uekte og ufin innvendig!"
(Sitat megselv, om ingen annen påberoper seg ære for dette ordspråket.)''

Mitt livsmotto: Den som intet våger, intet vinner!

Filmtråd

Siste svar ti. 17 mars 2015 23:51 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym spinvill

Har du en god film å anbefale, sleng den ut her.

Første film ut:
The Perfect Host (med David Hyde Pierce)

Tenkte at jeg skulle si i fra at det er introkurs i dansestilen lindy hop på Vanguard ved Popsenteret nå til søndagen, 22. mars. Introkurset varer en time fra 14.00, og det er dans fra 15.00 og ett stykke utover.

Litt info om lindy: dansestil fra Harlem, spesielt Savoy ballroom på 20-30-tallet, til swingjazz, og kan kalles den originale swingdansen.

hei, er en mann i den beste alder som prøver lykken her inne. og føler vel at det går ganske greit. kunne vel ønske litt mer trøkk men, nok om det!
Noe som irriterer meg noe SYKT er mennesker som ikke svarer, om ikke annet, avslå høflig da i det minste.
ser jo at dem har lest den melingen, så koster ikke store kalorien det og taste et svar.

Noen her som har lest noe av Mark Manson? Jeg har nylig oppdaget ham, og selv om det nok kan klassifiseres som "selvhjelp" synes jeg det han skriver er fornuftig. Skulle vært interessant å høre hva andre synes.

Et par eksempelartikler:

Aktuelt for oss som dater (eller prøver å date), tror mange her hadde hatt godt av å lese denne: http://markmanson.net/fuck-yes

Generelt om alt vi gidder å bruke energi på: http://markmanson.net/not-giving-a-fuck

Var mye fuck i linkene her, men de er safe :)

Satte meg ned med et brett sushi fra buttikken i kveld.
og ser så over brette for å finne ut hvor jeg hadde vasabien, fant den ikke.
så bestemte meg for å ta en bit med sashimi, gjør som jeg pleier og dytter litt på biten for å godt takk med spisepinnene.Tar biten og innser alt for sent at jeg har funet vasabien. vrææææl.
Hvorfor må de gjemme vasabien så godt ? :)

Dette Tråen er litt lørdagsunder holding. og ja andre som opplevd lignene eller som vil svare på hvorfor ? :)

Til alle dere som ikke får hjerter, som ikke får svar på mail, som ikke får den oppmerksomheten dere føler dere fortjener. La meg få komme med følgende oppklaring:

Dating er ikke rettferdig.

Dvs: Det å finne en livspartner, en flørt, et ligg eller hva man er ute etter her; det er ingen rettferdighet i denne aktiviteten: Det er altså ikke slik at du kan forvente å få noe tilbake selv om du legger inn en masse arbeid. Selv om du bruker mye tid og skriver lange mailer til folk du liker, betyr det ikke at de liker deg tilbake. Du kan altså ikke kreve noe av dem. Dette er ikke som endel andre ting i livet, hvor du omsider får noe igjen for strevet ditt.

Dating er en egoistisk øvelse.

Selvfølgelig er det det. Folk velger selv hvem de vil bruke tid på. Hvis alle de attraktive menneskene her skulle vært rettferdige, hadde de endt opp med å bruke all sin tid på å maile. Det interesserer dem jo ikke. De vil ha det de vil ha, og det er lite man kan gjøre med det.

Du er ikke din profil.

Husk at du ikke ER profilen din. Dermed må du ikke bry deg stort om avvisninger eller manglende oppmerksomhet. Ikke ta det innover deg. Husk at alt som betyr noe er hvordan du selv bearbeider det som skjer med deg i hodet ditt. Ikke bry deg om avvisning etter noen korte dater heller; motparten din vet fortsatt knapt hvem du er. Tenk på venner eller kolleger du har kjent i flere år. Det tok en stund å like noen av dem, ja?

Tilfeldigheter spiller en større rolle enn vi gjerne vil.