Sukkerforum

Er det normalt ? , etter ei jente gjorde det slutt ,ville ho vere vennen min, men når eg dater noen etterpå, så vil ho vite hvem dei er, sjekker facebook, vil vite hvordan daten gjekk, driver å sender snap av seg sjølv, hvor ho ligger i senga og til andre tider :/

på tide å ta de ut av steikeovnen tror jeg :)

Var akkurat på tur ut døra for å dra på skole og jobb da min kjære lille plutselig bråsnur og løper på toalettet.

Da ble det plutselig en hjemmedag idag.
Så mens hun ligger i senga si, så har jeg satt på klesvask, tømt oppvaskmaskinen, drukket tre kopper kaffe og støvsuget.

Og et verste er at jeg skulle dra innom bokhandleren idag og kjøpe den siste boken til Jan Erik Fjell, hadde jeg bare hatt den nå..

Nei! Du har skjønt det, er ikke en seriøs tråd.. Men jeg klarte å bruke nesten fem minutter på denne siden jeg knoter det ned på padden.

New in town

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Hey

Vil bare si hallo 😜 hva gjør folk i kveld? 😎

Hvis eksen skylder deg 200 000, og hun nekter å gjøre opp for seg, og det eneste vitnet til den avtalen nekter å bekrefte noe som helst pga feighet.

Er det da ufint å bruke noen nakenbilder av henne som pressmiddel?

Hva mener forumtrolls om denslags?

Jeg har ikke akkurat et stort utvalg av bilder som egner seg som profilbilder. Jeg lurer derfor på om noen har erfaring med en fotograf i Oslo som tar bra profilbilder til et sted som sukker?

Symbol

Siste svar sø. 12 april 2015 09:10 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym gunnar

Hva betyr det symbolet som består av en V med ett lite + over ?

Har vel ikke gitt opp dating på lik linje med han her, men må si jeg kjenner meg igjen i mye:
http://www.collegehumor.com/post/6905964/you-keep-using-that-word-i-do-not-think-it-means-what-you-think-it-means

kontakt

Siste svar lø. 11 april 2015 21:15 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym AmeliaPond

e andre gang eg e medlem på sukker.no og syns ikke det e så mange som tar kontakt, og de som tar kontakt så e det kjedelige samtaler. E ikke den beste til å ta første kontakten, men om personen interessere meg så svare eg gjerne. E det så vanskelig å finne på noe annet å si enn 'hei ka du gjør?' Osv. Ka med å sjekke ut profilen til personen, f.eks vist de liker å fiske, spør om demmes beste fiske historie. Eller spør om favoritt tv serien/bøker. E bedre det enn de kjedelige standar samtale åpnerne.

Jeg er på døgnvakt..sukke hardt å være i Brannvesenet.. noen som vil sende en mld og snakke om alt mulig rart? Så jeg kan holde meg våken noen timer til... Samme hvor du bor i grunn.. Du vet.. bare prate litt i natten.. Send en mld så blir jeg så glad at.

Hei alle spreke jenter.
Jeg er separert etter 15 år lykkelig ekteskap.....
Trenger trening på kaffe date etc. sånn at jeg kan slippe å være nervøs/keitete når den nye drømmedama dukker opp.
Noen som stiller opp i Trondheimsområdet ??

Jeg trodde damene vil ha relativt eldere og høyere menn enn seg selv, men der tok jeg feil:)
Får hjerter fra eldere damer ofte, tar det positivt da, at noen liket meg:)
Eller?

Jeg er en ganske sjenert mann på 47, som sliter med å treffe en dame. Jeg er en forholdsvis liten kar på 170 cm, normal kropps bygging, ca 3 kilo over BMI.
 
Har opplevd å bli latterlig gjort, og baksnakket, på arbeidsplassen av kvinner jeg har prøvd meg på.
Det er en lang historie, men de har innrømmet ovenfor for kolleger, at de gjorde dette for gøy, og litt for å vise seg selv og x-typen at de fortsatt hadde draget. Disse kollega ene, var også mine venner ,og de fortalte meg hva som ble sagt.
Pluss en del mobbing, på barne og ungdoms skolen, der faktisk jentene var de verste.
 
Har aldri blitt lagt an på av kvinner, virker som de ikke er interessert over hode. Jeg vet at det stor sett er mannen som tar initiativet, men flere av mine mannlige venner opplever fra tid til annen å bli sjekket opp av kvinner. Derimot har 3 homofile menn lagt an på meg, og da jeg ikke er homofil begynner tankene å surre. Hva er galt?.  
Har dessverre hatt noen dårlige erfaringer med kvinner, og sliter med å forstå hvordan dere tenker. Hvordan dere viser interesse, og å forstå kvinnens "hint".
 
Kan kanskje oppfattes ,som sutrete, men det det er mer desperasjon. Ensomheten er vanskelig å bære. Og det er vanskelig å bli glad i noen, men bare bli betraktet som en venn.
 
Håper noen mulighet for å ta seg tid til å svar på dette.
 
På forhånd takk!
 
Ensom

Utrolig!

Siste svar fr. 10 april 2015 20:15 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym santonse

Tittet på onlinelisten og wow wow wow, vi har utrolig mange pene jenter i Norge!
Så til alle dere jenter der ute, takk!

Som relativt ny her, må jeg spørre om en ting: Får av og til meldinger fra menn jeg oppfatter som useriøse og uaktuelle av ulike grunner. Er jeg forpliktet til å svare disse? Bare takk for interessen, men neitak... bla bla bla....... Gjorde det de første dagene, med det reultat at noen fortsatte å pøse på med meldinger i ukevis... Slitsomt :-(

Hvilke positive egenskaper har du, som andre kan oppfatte negativt?

For meg, min oppfatning og andres mulige oppfatning:
Logisk og faktabasert (kverulerende, sta)
Selvstendig (arrogant)
Upartisk og rasjonell (kald, uomtenksom)
Innadvendt (sjenert, lav selvtillit)
Herdet, robust (ufølsom)

Ser det er veldig mange damer her inne som ikke har profiltekst. Hva er grunnen til det ?

Jeg synes det er litt synd da det ofte er greit å kunne lese litt kort info om vedkommende å kanskje danne seg et lite bilde og evt en grunn til å ta kontakt. Også slipper man jo det med at man kontakter noen som viser seg å være stikk motsatt av hva man søker.

Men kanskje det holder med gode bilder og at pågangen er så stor at dere tar infoen over meldinger isteden ?

Jeg oppforder hvertfall flere damer til å ha litt info på profilen sin !

Også regner jeg med at oss gutta ikke er spesielt bedre på dette såklart.

Andre som synes det samme ?

Fant plutselig ut at jeg også kanskje kunne bruke denne siden til å finne flere nye venner/venninner, ettersom jeg allerede har betalt for å være her og for tiden er litt "småokkupert..."

Så er det noen jenter her inne på forumet, i Oslo området, som ikke bruker all fritid på bylivet, så ta kontakt :)

Looks går fryktelig tregt hos meg, så det er fort gjort å trykke feil. Noen som vet hvordan man fjerner folk fra looks som ikke skulle havnet i ja boksen?

Nå har jeg kontaktet fem forskjellige kvinner her, og jeg har ikke bedt om noe mer enn å utveksle noen meldinger for å finne ut om det kan være verdt å møtes over en kaffe. Samtlige har matchtall over 90, og er sånn noenlunde i alderskategorien min. Enten sender de samme standardavslaget eller så svarer de ikke i det hele tatt. Det begynner å bli litt frustrerende. Folk jeg kjenner sier de har vært på 14-15 forskjellige dater gjennom Sukker og andre lignende steder. Meg er det ingen som kontakter, og ingen vil så mye som veksle to ord med meg enda jeg er fullstendig høflig. Er det andre her som opplever dette problemet?

Det kan jo tenkes at beskrivelsen av meg selv ikke holder mål, eller at jeg kanskje er for stygg. Det er vanskelig for meg å bedømme selv, men jeg kan jo ikke ljuge på meg kvaliteter jeg ikke har heller.

Ja, nå lurer jeg fælt da ;) Jeg får så sinnsykt mange henvendelser fra jenter som kunne tenke seg å bare ha et sexuelt forhold til meg, og de er veldig tydelig på at det kun er det de vil ha. Det er jo i og for seg en ærlig sak det, men kjenner jeg begynner å bli litt lei, hvorfor er det kun det de ønsker av meg? Jeg er veldig godt utdannet, rundet 30 og har mange ting jeg driver med på fritiden. Hvorfor er jeg bare interessant som sexpartner? Vil heller bare bli sammen med ei snill og god jente ;)

Jeg skal pusse opp soverommet. Vil ha det maskulint men innbydende. I dag har jeg tre vegger med huntonittpanel og en med skyvedører. Jeg vurderer å helsparkle 1 vegg før tapetsering. Er det noen som har råd om tapet, rekvisita/pynt, gardiner eller sengetepper?

*titter på x antall oslotråder atm*
o.0

Ja, nå kommer jeg å lurer igjen da;) Jeg får så sinnsykt mange henvendelser fra menn som kunne tenke seg å bare ha et sexuelt forhodl til meg.. og de er veldig tydelig på at det kun er det de vil ha. Det er jo i og for seg en ærlig sak det.. Men kjenner jeg begynner å bli litt lei, hvorfor er det kun det de ønsker av meg? Jeg har nok en del ekstra når det kommer til kropp men ikke slik at det hemmer meg på noen måte.. Jeg er veldig godt utdannet ikke 30 enda og har mange ting jeg driver med på fritiden. Hvorfor er jeg bare interessant som sexpartner?

Noen som helst mann her inne som ikke er opptatt av vekta til jenter?
Ok, jeg er kraftig...trives med det og har vært slik i snart hundre år. Står i profilen min, og bildene viser det.
Men enda må dere spørre???
Sikkert jenter som er slik også...men de kommer ikke jeg i kontakt med ;-)

Er det bare meg eller er det utrolig mye sutring her på forumet? For alle del det er ting jeg misliker sterkt også, men det er jo flere tusen medlemmer - kan vi ikke bare akseptere at sukker på mange måter representerer befolkningen med det positive og negative mangfoldet som følger med? Vi kan ikke endre på dette, men det vi faktisk KAN endre på er oss selv og hvordan vi håndterer å møte ulike mennesketyper.

Selv er jeg så "skrudd" at jeg digger jenter som gir meg tilbakemelding på at jeg ikke er hennes type! Respekt!

God påske til dere alle uansett om dere har/ ikke har bilde, svarer/ ikke svarer på meldinger. Ikke bry dere om kritikken - vi er fullstendig klar over hvor mye piss dere må tåle i innboksene deres...:)

Profilbilder

Siste svar ma. 6 april 2015 20:05 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym Håpefull

Ganske morsomt med alle bilder av menn på fjelltopper, i skibakken eller på sykkel. Gjerne med hjelp og briller så man ikke ser ansiktet. Tror menn at dette er tiltrekkende? Til og med noen med dame i armkroken (kona??) er de da ute etter trekant? Kjære menn - vær ærlige men ikke ufine - det er lite sexy å få forslag om å hoppe til køys før man engang vet navnet - spesielt på søndager for da er dere vel fyllesjuke og ekstra kåte. Det er turnoff skal dere vite.

Flytting

Siste svar ma. 6 april 2015 00:47 (62 svar)
Skjult ID med pseudonym santonse

Hei godtfolk! Og riktig god påske.
Jeg sitter her inne og titter litt (sniker) noe av det første jeg ser på er om vedkommende er flyttbar, men så slår det meg. På mange profiler står det at de ikke ønsker å flytte over avstander.
Hva legger dere i det? Er la oss si 5 mil å flytte over avstand?

Kjør debatt.

Her kommer det nøtter og sprell i løpet av påsken. Så vær på vakt.

jo skrive i forumet, ikke bare lese ;)

God påske :)

/th0mas

Har lagt merke til en ting når det gjelder disse hjertene en kan trykke på.
Dette tror jeg helt sikkert "skremmer" en del som synes profiler her inne er interessante.
De vegrer seg for å trykke fordi et hjerte symboliserer kjærlighet. Tror mange synes dette er å skyte spurv med kanon i en startfase der en ikke ønsker noe mer enn kanskje bare å bli litt bedre kjent.

Hvis jeg på datamaskinen min holder markøren over gult hjerte står det "merk at du er nysgjerrig på profilen". Og etter min mening har et hjerte lite med det å være nysgjerrig på noen å gjøre.

Tror mange flere ville oppnå kontakt med hverandre hvis ihvertfall gult hjerte ble byttet ut med et annet symbol. Rødt hjerte kunne kanskje bli stående som en mulighet hvis du virkelig faller pladask for noen feks...

Noen flere som har tanker om dette, og hvilket symbol kunne eventuellt gult hjerte byttes ut med?

Hva er det som får mennesker i det 21. århundre til å tro på en overnaturlig guddommelig makt? Kan man ikke like gjerne tro på julenissen? Jeg kjenner få religiøse, men av de jeg kjenner har alle fått dette svineriet gjennom morsmelken, og det er således ikke et selvstendig valg! Et det ikke snart på tide å forby religion? Lite, om noe, har vel forårsaket så mye ondskap, død og fordervelse i denne menneskeskapte verdenen som religion? Hvor mange menneskeliv kunne ikke vært spart...

Etter et lengre forhold tok slutt møtte jeg i fjor sommer en jente(dame), å det oppstod raskt sterke gjensidige følelser. Jeg ble kjempeforelska for første gang i mitt 40årige liv. Det ble dessverre slutt etter noen mnd.
Har datet og hatt sex med flere i ettertid, pene smarte jenter disse også. Men tankene mine går alltid tilbake til henne... Føler jeg aldri kommer meg videre.

Noen som har lignende erfaringer? Hva gjorde du for å komme videre, og hvor lang tid tok det?

hei skal reise til Stavanger fra fredag til søndag ! Er der noen som kan anbefaler noe fine utesteder ?

God påske alle sammen :)

Haukelifjell

Ingen svar
(kvinne 37 år fra Rogaland) Privat melding

Hei! Noen som er på Haukelifjell og har lyst til å ta seg en prat i solveggen eller på afterski? :)

Da er det bare å hive innpå litt mat før jeg begir meg ut på en tur i et fantastisk deilig vær. Blir vel en tur på Bogstad Golfbane ved 14-tiden tenker jeg..... Iført samme jakke som på bildet med hunden min.

Bare å ta kontakt hvis noen andre tar turen dit også. Hyggelig med selskap uansett. Mulig jeg har på musikk, så forsøk å ikke kom FOR brått på - vil ikke ha noe hjertestans utpå der, he-he !

Hilsen Lille Larsen

Jeg vil bare ønske alle mine "Sukkermedmedlemmer" en riktig god påske :)
Jeg håper dere alle får en kjempefin påske og at det kanskje blir litt spennende hendelser ;)

Jeg for min del feirer alene :/
Trist, men sånn er det bare :) Kanskje mannen med stor M dukker opp på trappa i løpet av helga :D :D :D

Kos dere alle sammen :)

Heisann

Siste svar to. 2 april 2015 23:43 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Kjellmagne

Er ny her inne,søker noen å snakke med

Er det virkelig skremmende for damer å høre at man er sterilisert?
Har snakket med et par stykker og straks dette blir nevnt hører jeg ikke mer fra dem, dette er damer som ikke ønsker barn/flere barn.

Kan dere menn vennligst ha et bilde på profilen.Er det så vanskelig.Det er ekkelt å få billedløse menn som ser på meg.hva har dere å skjule?

Kan dere menn vennligst ha et bilde på profilen.Er det så vanskelig.Det er ekkelt å få billedløse menn som ser på meg.hva har dere å skjule?

Hvilke hobbyer og fritidssyssler har folk?

For meg er det bl.a
Sosialisering med venner og familie
Tid med dyrene mine
Kunnskap/lesing
Pc-spill
Maling

Hallo damer.
Er det flere av dere som får besøk av unge menn?
Jeg blir 50 om et par år, men allikevel blir jeg oppsøkt av menn i 20 årene.
Skriver dog at jeg søker etter menn i min alder.
De skriver tilbake at de liker best eldre damer.
De er høflige og hyggelige, men jeg får det ikke til å rime når jeg er 20-25 år eldre.
De kødder sikkert bare.....
Flere med samme erfaring?

Den berømmelige kjemien. Boblene i magen. Humøret som er på topp og smilet som går rundt. :))) Det er deilig å leve. Akkurat nå gir våren meg litt den følelsen... - forelskelse. Regner med det er flere som kjenner følelsen nå fremover. <3

For ca 3 måneder siden, så gjennomgikk/(gjennomgår fortsatt), et samlivsbrudd etter 7 år. Jeg var vel mer eller mindre parten som ble forlatt. Og det var og er sårt den dag i dag. Jeg har hatt kjærlighetssorg før, men aldri opplevd noe som dette. Jeg tenker på henne hele tiden og jeg savner henne vært et øyeblikk som går.

Hun har gått videre, funnet seg en forelskelse, en å være intim med. Jeg på den andre hånd prøver å holde meg så aseksuell som mulig. (Noe som IKKE er lett, og hvis det først er sex i hodet mitt, så er det bare, hva kameraten min kalte "pornofilm stedet" i hodet, hvor hun og nye typen har hovedrollene.)

Hva kan jeg gjøre, for jeg blir mildt sagt gal. Jeg prøver å komme opp på hesten igjen ved å være på sukker og andre sider, men fuck det. Jeg finner jo søte jenter som virker spennende, men hele tiden er det savn og tanker om henne.

Hjelp....

Har dere orden?

Er det greit at din kjære stiller krav og har klare forventninger til deg? Eller oppfatter du det som mas om at du må endre deg? At du ikke er god nok som du er?

Hvor går grensen mellom "normale" krav og utidig mas? Det er kanskje veldig individuelt, og kanskje ikke mulig å si noe generelt om? Men om vi likevel skulle prøve på det. :-)

Hva mener dere menn?
Hva tror dere kvinner?