Sukkerforum

Hva liker vi best jenter...en tøffing som tar oss med storm og vet hva han vil ;)...eller en god og varm mann som tøfler etter oss, og gjør som vi vil?

Lurer på hva som teller mest...en herlig personlighet eller et vakkert ytre? Og hvis du måtte velge...hva hadde du valgt?

Jeg tar meg i å titte på slike litt høye biler som jeg tror er firhjuls for tiden.

I da så jeg en jeg likte! Jeg snudde meg for å se merket. Porche.
Bummer...

Om noen har gode tips til en digg vinterbil som kommer seg opp overalt, og som er hakket under Porchen prismessig - gi meg et tips da vel? :-)

For å spinne litt videre på denne tråden...og provosere litt ;)

Hvorfor legger så mange menn ut nesten identiske bilder her på Sukker, av typen nevnt i tittelen ovenfor?

Er det fordi Sukker på en eller annen merkelig måte tiltrekker seg menn av ovennevnte kategori - slik at mange fremstår som nesten identiske?

Er det fordi mange menn tror at det er slik de må presentere seg for å nå opp i konkurransen? At dette er essensen av det å være MANN?

Er det fordi de ikke har noen anelse om hva ellers de har å by på som vil interessere en kvinne? I så fall; er dette dypest sett årsaken til at de ble kastet ut...?

Jeg bare spør.

Jeg vet at jeg ikke skal dra alle sammen under samme kam, osv osv. Men jeg begynner seriøst å spekulere hva dere damer på denne siden leter etter? De siste 5-6 damene jeg har chattet med her inne, har jeg fått god kontakt med, helt fram til at jeg har spurt dem om de faktisk vil treffes. Da blir det plutselig stille, eller så blir jeg blokkert. Så må jeg spørre, hva er poenget i å chatte med noen mann ikke er interessert i å treffe? Det er jo bare masse bortkastet tid for begge parter.

Jeg syns menn med små hunder er mye mer mandig enn menn med store hunder... hva tenker det kloke forumfolket om det?

Sjokk-olade kan være navnet på en sjokolade der du øker innholdet av chili i sjokoladen (kakao-chilivariant) fra 0,1% til 10%
Eller... lat som det er en vanlig sjokolade, da blir sjokkeffekten bedre.

Dette kan dog være det ultimate sjokk-olade scenariet: http://www.dagbladet.no/2014/11/16/nyheter/sjokolade/okonomi/36263935/

Jeg undres.... er det ikke vanlig å svare på en henvendelse her inne? Har ikke vært her inne så lenge, men opplever stadig at folk ikke svarer når jeg skriver til dem. Trodde det var vanlig folkeskikk?
Eller er det slik at vi damer skal "sitte og vente" på henvendelser fra menn..
Helt ok at menn ikke er interessert i meg, men det går da an å takke pent nei? Jeg er ikke spesielt stygg, skiver høflige poster og har en helt normal profil (og er ganske normal :-) )

Her kan alle som vil, gratulere meg med dagen;)
Ja, man må jo ha litt selvironi slik at man kan opphøye seg selv av og til :)

Hvor mange flørter har du på gang samtidig?... og hva tenker du om det?

Til dere gutter. Er det vanlig og måtte ha sex før man vet om man har kjemi med en jente?

Raus?

Siste svar sø. 16 nov. 2014 23:53 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Benchpress

mange av profilene jeg har vært innom har det at man skal være raus som et kriterie. Det er flere måter å være raus på, hva legger dere egentlig i det ordet?

Hei ukjente jente. Vi liker friluftsliv og andre opplevelser. Jeg har ett praktisk arbeid i hage og malingsarbeid, firmaet får forskjellig oppdrag. Ellers liker jeg både ski og fjellturer. Er ofte med I på lokale turer. Jeg har vært i Jotunheimen i sommer en ukestur, hytte til hytte. Besteg Glittertind og Galdehøgpiggen, kjempefin opplevelse,. Kjekt, traff folk, men ikke ei jente som likte meg spesielt godt. Er med i vardekomitee, merker stier rød T, bygger varder,,. Går også på tur selv. Ellers bor Mor her i Molde, hjelper ho iblant. Far bor i Ålesund. Har ei søster og er Onkel. Har vært singel i mange år, savne ei å prate med, ei å kose med, ei å ha opplevelser med. Ei som er litt frekk og tar intiativ. Vi går hand I hand på opplevelser,,. Vi kan utveksle Epost og møtes på tur. Vi kan møtes på kafe utveksle prate. Vennlig hilsen.
Tar sjansen på å skriv. Klem fra meg og god natt.
Prøver å være en attraktiv mann. og er stolt av meg selv på mange måter. Står for den jeg er. Er det ikke bra at ungkar har en slank og sporty kropp. Vil dere heller ha en som er kjedelig, mann, sitter inne I finværet på Søndag. Jeg oppsøke også kultur, Førde urfolkfestival, har jeg vært. Jeg har ikke lyktes med alt I mitt liv.

Heia.. lurer på hvor strenge dere er på at en mann/dame skal utfylle visse kriterier for at dere skal skjekke om kjemien stemmer? utdanning/trening/årslønn/forbruk/ryddig osv. Selv er jeg ganske åpen for en del forskjellig varianter, sjekker gjerne kjemien med menn som tjener mindre, roter mer enn meg, er en del eldre osv.. Er jo kjærligheten jeg leter etter her. Mulig jeg er for åpen :-p
Andre her lurer på om man ville datet en med møkkete kjøleskap. Jeg ville aldri droppet en jeg likte for slike småting. Er jeg kanskje for åpen, sånn hvis noe skal holde på sikt?

Jeg har datet en mann i noen uker. Han er helt super - vi tenner på hverandre og trives i hverandres selskap. Vi har bare ikke fått det til å klaffe helt seksuelt ennå...

Her er problemstillingen: Jeg liker langsom sex - og jeg trenger også langsom sex for å bygge opp spenningen til en orgasme. (Jeg får orgasme ved samleie, å bli onanert frem til orgasme før/etter samleie er ikke et alternativ). Han vil ha sex i et kjappere tempo enn meg - og han hevder at han ikke kan komme hvis han ikke får gjøre det fort. Han sier han mister konsentrasjonen (og dermed også ereksjonen) av den langsomme sexen jeg vil ha. Når jeg skriver langsom sex mener jeg selve samleiet, jeg mener ikke lange forspill etc. Jeg synes ikke det er godt når mannen vil støte hardt og fort, men det er altså det han vil.

Er det noen gutter eller jenter her inne som har erfaring med det samme? Kan det virkelig være slik at det er umulig for en mann å senke tempoet når han har sex - må enkelte menn virkelig ha et høyt tempo for å nå klimaks?

Jeg ønsker virkelig at det skal klaffe med denne mannen - han er så god på alle måter, men i sengen er vi foreløpig ikke helt kompatible! Takknemlig for råd/innspill!

Mulig det er slik andre steder på nettet også, men jeg blir stadig mer oppgitt over menn som ikke venter lenger enn til andre eller tredje melding før de skal dreie samtalen inn på sex. Dette gjelder også de som er registrerte med bilder. Spørsmål som "savner du kos da" eller "liker du sex" blir forsvart med at man "må jo matche sexuelt". Mulig jeg er ekstra plaget siden jeg er stor og menn kanskje ser på meg som desperat og enkel å få til sengs..

Uansett blokkerer jeg fort når samtalen går denne veien, og uansett hvor glad man skulle være i sex så er det fullstendig turn off å få slike henvendelser fra fremmede menn. I tillegg oser det ikke akkurat seriøsitet av menn som spør så lite taktisk om slikt...

Hvor tidlig spør du om sex? Dere som spør om sex tidlig - får dere napp?

Hvis det kommer en melding "Her er det muligheter" og man kan trykke "Vis profil".
Betyr det at dama også har trykket grønt; "Vil vite mer" på Looks!?
At begge liker hverandres utseende er jo en mega bra start!

https://www.facebook.com/events/530285567074433/

Hva driver dere egentlig med folkens?
Har dere virkelig tenkt å gjøre noe så uromantisk som å stå i bryllupet og si at dere traff hverandre på nettet?
Tragisk....
Enig uenig?
Avslutte profil?

jeg har en teori om at mange av sukker brukerne ikke egentlig er ute etter et forhold. dere har det alt for godt med status quo. det dere egentlig er ute etter er bekreftelsen, at noen er interreserte. såh nå vil jeg gjerne ha innrømmelser fra de evig single glansbildene her inne på at jeg har rett, for i flere år har jeg dere sett

Sånn midt oppi all frustrasjon rundt damer som ikke svarer, menn som bare vi ha yngre kvinner, mangel på profilbilder, feil profilbilder, kravstore profiler og all annen styggedom... Smil og god søndag til de som måtte trenge det ;)

Looks her inne på websiden... jeg skjønner ikke greia og finner ikke informasjon noe sted. Jeg finner ingen "neste"-knapp eller -funksjon, og hvis jeg laster opp igjen siden veksler det alltid mellom de samme to. Må jeg enten velge nei eller vil vite mer, eller er det en annen måte å komme seg videre på?

Lurer på om noen vet hvor stor sjansen er for å treffe kjærligheten her på Sukker?

Sletter min profil i løpet av kvelden da jeg har funnet mannen som jeg ønsker å utvikle et forhold til. Var litt skeptisk i starten men etter knappe 2 døgn her inne var jeg sikker på mitt valg. "Min utvalgte" hadde ikke profilbilde. Dersom han ikke hadde sendt den første hyggelige meldingen til meg hadde jeg nok ikke fattet interesse for en profil uten bilde. Jeg fikk navnet hans i den andre meldingen og fikk sett Facebook profilen hans. Så begynte vi å chatte seriøst med hverandre. Vi snakket ilag på telefon etter 2 døgn med chatting. Første samtalen varte i 3 timer. Jeg bor i Midt-Norge (er 51år) og han på Sør-Vestlandet (er 59 år). Heldigvis er han flyttbar. Vi hadde forresten en match på 97?? Lykke til dere andre. Hilsen fra lykkelige meg

Jeg gir meg ende over! "Nye supre mattcher" står det. Og den ene værre enn den andre. Er det mulig?!

Jeg blir _ikke_ imponert av hverken Jägermeister-pannebånd, klovnekostyme eller sykkelhjelm. Eller badebuksebilder på lettere korpulente kropper. Ikke vil jeg date en unge heller så hold igjen med de hurragutt-bildene. Og hvorfor legger enkelte ut bilder av en drøss med aktiviteter jeg vet at jeg ikke kommer til å få vært med på...? Birken?! Flott. God tur.

Er det bare meg?!?

Tenk om....

Siste svar ti. 11 nov. 2014 21:10 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

Tenk om det dukket opp en mann, helt uten at jeg hadde gjort noe for å treffe han. En som likte meg som jeg er, en som hadde samme verdier og ønsker for fremtiden. En som ønsket å ta vare på meg. En som var glad i å danse med meg, snekre og holde ting i orden, gå en tur i den vakere solnedgangen, holde godt rundt meg og kysse meg så ømt at jeg mistet kontrollen......da skulle jeg vært så takknemlig og lykkelig. Da skulle jeg ikke ønsket meg noe mer. Når jeg ser på et bilde av en mann, kjekke eller bare vanlig er det så mye jeg ikke vet om han. Det er sikkert mange her som jeg kunne falle for, som aldri får sjansen fordi jeg ikke klarer å lese så mye ut fra bare et bilde. Jeg har så mye å gi den rette føler jeg. Men må være flinkere til å gi noen en sjanse. Det er akkurat som jeg har en sperre. Jeg er redd for å såre noen. Jeg er redd for å gi noen et håp for så å oppdage at det var feil person. Er det noen som kjenner igjen den følelsen? Jeg hater å såre andre.

Når dere kontakter eller besvarer henvendelser her inne, hvor stor avstand aksepterer du?

Selv er jeg i kontakt med en herlig jente, men avstanden er så lang at det blir veldig tungvint. Andres erfaringer?

Hvorfor er det egentlig "greit" at mannen er 10 år eldre enn kvinnen, men ikke omvendt.....

Jeg for min del er over 40 og får hyggeligst og flest meldinger fra menn rundt 30 år, nå regner jeg med at noen av meldingene er av unggutter som syntes det er spennende med "eldre damer". Men kanskje ikke alle... Jeg for min del kunne ikke tenke meg en mann på kun 30 år og samfunnet ellers virker også negativ til det, men hvorfor er det da het ok/naturlig at menn på over 40 er sammen med kvinner som er 10 år yngre...

Spørsmålet mitt blir rett og slett, slik jeg startet;
Hvorfor er det "ikke greit" at en kvinne på 40+ er sammen med en mann på ca. 30?

Hvorfor avslutter flere kvinner en setning med ;) og ikke :)?

Er ;)tegnet negativt ladd eller hva er forskjellen på det og vanlig smileys?

Hei!

Hvor ærlig bør man være når man skriver profiltekst her (og andre steder, for den saks skyld)? Hvis man har en spesifikk utfordring, for eksempel ADHD, bør man nevne det i profilteksten eller bør man vente litt med den?

Problemstillingen er selvsagt helt hypotetisk. Uansett spør jeg på vegne av en kamerat, og denne kameraten spør på vegne av en venninne... ;-)

Hvordan er dere i forhold til å sende meldinger til han/hun dere vil vite mer om uten og ha mottatt hjerte som sier den andre parten er interessert?

Dette er ikke en -hvorfor ringer han/hun ikke tråd )
Etter en heidundrende krangel stiller jeg følgende spørsmål :
Hva skal til / hvor lite skal til for å bli nektet innreise til Israel ?
Holder det at du som etnisk nordmann uten politisk tilknytning eller noe på rullebladet har feil lektyre i kofferten ? -Ala roman om oppvekst for Palestinsk familie i Israel/Palestina.
Noen som vet om noen som er nektet innreise, og hvordan kan man dette ut.
Håper på ordentlige svar, ikke bare fjåsing..

-Portrettet skal være av deg forfra, og ansiktet skal fylle hele bildet, men ikke utenfor.
-Ansiktet skal vises tydelig. Det skal ikke være for mørkt, for lyst, uskarpt eller kornete.
-Bildet skal ikke ha unaturlige farger, ramme eller fotomanipulerte effekter
-Du skal være uten solbriller, trange hetter, dykkermaske eller annet som dekker til ansiktet
-Bildet skal ikke være av pornografisk art
-Du må ikke skjære grimaser, vise finger, geipe eller bedrive ufinheter
-Normal orientering på ansiktet. Ikke for skjevt eller opp ned.

Er det bare gutter som må følge disse reglene? Virker som det er fritt fram for jenter å legge ut manipulerte profilbilder fra helt ville vinkler. Så vidt jeg kan se er det KANSKJE 10% av jententene som faktisk har profilbilde som er tillatt etter reglene.

Ganske useriøst av Sukker.

hvorfor er det så mange jenter/damer som ikke har noen profiltekst ?

Å finne en partner og helst den beste i verden er noe av det viktigste i livet, forskjellen på og ha en slik kjæreste og det å være alene er herfra til melkeveien i forskjell. Det er da jeg lurer på hvorfor så mange jenter eller damer ikke en gang har profiltekst i profilen sin.

Noen som har nyanserte svar på det?

Det oser frustrasjoner fra mange tråder her på forumet. OMG-faktoren er høy enten det er kvinner eller menn som beskrives som håpløse. Jeg vil ha, jeg vil ha, jeg vil ha attityden runger i korridorene her.

Jeg syntes ikke det er så rart at folk ikke finner hverandre, her eller i det virkelige liv. Virkelige gode matcher er sjeldne. Dessuten står flere stødig på egne bein og lever gode liv uten noen å 'henge seg på' fordi man ikke vil (fikser å) leve alene.

Det å prøve og være den rette kan være en vei å gå såfremt man ikke utsletter seg selv og såfremt partneren har samme innstilling.

Den dystre virkeligheten er vel derimot at de trofaste, varme, trygge, likeverdige, ekte og ærlige relasjonene blir tilsmusset av alle de dårlige og kyniske sidene ved mennesker; meg, meg, meg. Jeg trenger et ligg. Jeg trenger en forsørger. Jeg trenger, trenger, trenger... Give me, give me, give me!

...det mest frustrerende her inne er er alle profilene med manglende profiltekst!!
Det første vi ser er bilde....Ja det betyr noe men langt fra alt. Går inn på profilen og der står det absolutt ingenting. Jeg ønsker å fremstå som seriøs....seriøs på leting etter "den rette".
Sa da blir det ingen melding fra meg....å tenk om akkurat han egentlig er den rette??
Da er det nesten bedre med de som har utfyllende profiltekst, men ikke bilde! Da har jeg i allefall noe å skrive om så får bilde komme senere hvis brevvekslingen går bra:)
Å de beste er selvfølgelig de med både bilde og tekst.....selv om inntrykket mitt er at de er i fåtall i fohold til de andre!
Å jeg snakker her om menn i 40 årene!

Hei folkens.

Jeg har prøvd å få tak i noen å prate med,på chaten har prøvd flere damer, men ingen har svart, så bare lurer på om folk faktisk bruker chaten eller om jeg bare har vært uheldig så langt?

Jeg leser i trådene her at man selvsagt savner sex som singel!
Mulig det er en sannhet uten noe mer om og men.

Men....hva savner du egentlig med sexen?
Ja, det lurer nå jeg på. For jeg er ikke så sikker på at ALLE savner sex! :-)

Jente på snart 39 år her, som er ny her :)
Er det skremmende at det står at jeg er personlig kristen i profilen min?

nå har de fake spam profilene jaggu kommet med direkte sex meldinger..Dette var nytt...hva blir det neste tro.......

Når jenter ikke svarer,,,, går det bare på om man liker det man ser eller ikke ? Eller lar dere være å svare pga lokalitet, barn osv også ?

Og som heller ikke har lyst å sitte inne i morgen kveld?

Alle mine venner er opptatt med annet tullball, så ingen av de hadde tid å gå ut å ta en prat med noe godt attåt. (Jeg tenker øl)

Men kanskje det er noen her inne? Mann eller kvinne, spiller ingen rolle for min del, dess flere jo bedre.

Plass, tid og slikt kan man bli enige om senere, men tenker det er lettest sentralt nede i Oslo by.

Går det ikke ann å gjøre slik at det kun kommer opp matcher på din alder? Jeg får bare treff som er en del eldre enn hva jeg er. Hvordan redigerer man dette?

Så innmari synd at de går som dette her:Hei, alene jente søker spenning, er online på - http://stutt.no/c43a10 - lag deg profil med bilde du også da, her er bilde av meg - http://stutt.no/c43a10 - så blir vi bedre kjent der, og avtale mer der;) Mitt navn er Natalli
- http://stutt.no/c43a10 -

alder

Siste svar to. 6 nov. 2014 15:48 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym traaktor

Nån som veit kordan man skifte alder..? Står at e e 44år men e bre 22.. Må ha vørte nå feil mæ registreringa.

Jeg har vært medlem her en ganske god stund og jeg må si jeg synes det har blitt betydelig vanskeligere å finne typer jeg liker, og ikke minst få kontakt med dem enn hva det var i mine tidligere perioder som aktiv her. Som regel må jeg trykke meg inn på flere titalls profiler før jeg finner noen jeg ønsker å vite mer om - beklager for den lette frustrasjonen: herregud så mange upersonlige profiler det er her. Paradoksalt nok, med tanke på størrelsen på brukerbasen.

Per dags dato er nok sukker en for viktig kanal for meg i jakten på noen å treffe, og jeg vet det ikke er bra, men av diverse grunner har det blitt sånn. Og jeg må innrømme at jeg savner bare det å skrive med noen jeg synes er interessante og tiltrekkende, det begynner å bli veldig lenge siden sist.

Er det noen andre som opplever et ganske markant skille hva gjelder brukerutvalget og respons kontra tidligere? (I mitt tilfelle ca. 1 år tilbake i tid).

Jeg lurer på om noe er feil, eller om det bare er jeg som er ny&grønn:
-Jeg har valgt at min profil skal være synlig for matcher under 70, men det finnes ikke noe matchtall på de som jeg scorer under 70 med, der er det bare matchtreet som gjelder?
-Og jeg kan ikke se besøkende med match under 70 på oversikten min?
-Forøvrig syns jeg matchtreet viser forbausende god match på vesentlige ting med en del av disse. kan det kanskje forklares med absolutte krav? (Jeg har hatt absolutt krav på "barne-bladene", men likevel matchet på 90tallet med menn som vil ha barn)

Jeg beklager hvis dette har vært gjort greie for før - jeg har søkt litt i forumet først. Kanskje finnes allerede en tråd som svarer på disse spørsmålene?

Dazed and confused....

3 desember er jeg ikke superbruker og da sletter jeg profilen min. Har vært inn og ut av sukker i noen år nå og er ganske enkelt bare lei av å lete etter noen så slår meg nå til ro med å være singel en stund fremover.

Lykkeønskninger til dere alle, kanskje jeg en dag kommer tilbake!

Jeg har prøvd å lære en mann tungekyss uten hell. Husker en gang i 2012 at noen lenket opp youtube av 2-3 minutter kyssing av meget god kvalitet. Men har selvsagt mistet den lenken. Han snakker så dårlig engelsk at jeg klarer ikke forklare, og praktisering var rimelig nytteløst. Noen som kan hjelpe meg å fine en god videosnutt??
(dette er ikke tull altså)