Sukkerforum

Undrer meg over hvorfor så mage her på sukker har vært her så lenge?

Har dere og jeg for høye krav til en fremtidig partner.

Ta utseende for eksempel!
Ikke mange superkjekke menn her inne. Mange som er rimelig ordinære... Men å svare på melding fra ei som også er ganske normal det gidder de ikke.
Jeg tar meg i det selv også. Vurdere utseendet før jeg svarer...
Er vi virkelig så jævlig overfladiske? Har vi så liten selvinnsikt? Har vi så store tanker om oss selv?

Bare lurer siden så mage har vært her lenge lenge...

Er det en tidligere forumbruker som vil meg noe?

Er det frekt å spør etter bilde når man har pratet sammen en stund. Syntes det er litt greit å se hvem man snakker med, av og til.

Jeg har et noe prekært spørsmål til kvinnene på sukker: Hva er deres holdning til kropps hår på menn? Har det blitt slik at det er like uakseptabelt som det er på kvinner?

Jeg vil jo selvsagt helst slippe å styre med å kvitte meg med hår, men om det er sett på som ikke attraktivt nå, så får jeg bare bite i det sure eplet og barbere/vokse det vekk. Et oppfølgingsspørsmål er om det kun er ekkelt med hår på overkroppen, type bryst/mage, eller om man i det hele tatt bør kvitte seg med alt hår, inkludert hår på armer og ben?

Hva er deres preferanser? Inkluder gjerne deres alder slik at jeg kan se om det er forskjellige syn i de forskjellige aldersgruppene.

Jeg har nå prøvd en liten stund å ta kontakt med jenter 1 og 1 men nå tenker jeg å prøve dette forumet. Hvis noen finner meg interessant så ta kontakt, hvis ikke så setter jeg veldig pris på eventuelle tilbakemeldinger om jeg kan forbedre noe på profilen min :)

Jeg lurer på hvorfor folk ikke svarer når jeg skriver til dem. Betaler en del for å være medlem her. Så enten om de skriver de er interessert eller ikke er fint.

Bare det å starte en samtale hadde vært hyggelig.

Hei alle sammen! Det hadde vært flott om dere kunne sett på profilen min å gitt meg litt konstruktiv kritikk. :)

Jeg tenkte jeg skulle rydde litt i skuffer og skap her inne, men om jeg har lagret et notat, eller markert noen som kjærestemateriale hvordan får jeg nullstilt det. (Er jo bare "har datet" som kan være lur å ha så man ikke glemmer seg... :-) ) Har forsøkt å slette notat eller merke men damene blir altså ikke vekk (joda de er søte alle sammen så det skulle kanskje gå fint - men jeg vil veldig gjerne få bestemme selv hvem som skal være igjen)
Tips anyone? :-)

Inspirert av @Arklor tenkte jeg at jeg skulle prøve å gjøre noe med profilen min jeg og. Friska opp teksten litt :) Funker det, eller blir det bare tåpelig?

(Nå tar vi all businessen fra Profilhjelpen her...)

looks

Siste svar ma. 9 mars 2015 13:53 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym spr

Når man lagrer noen i looks, vil den andre se dette? Og hva betyr det dersom man har lagret noen i looks og de etter en stund ikke er merket med en prikk??

Hei, er det noen her som vet om en bra ferieplass??? Hva med Ibiza?

Looks wtf

Siste svar sø. 8 mars 2015 19:57 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym spinvill

Hvorfor finnes egentlig den muligheten her? Jeg mener, man kan finne opp profiler og kontakte hvem man måtte ønske, men på looks må man "swipe" og ha match, (vedkommende liker tilbake), for å kunne chatte med den eventuelle. Er det bare meg som syns dette er bakvendtland?

Endelig helg :) hva har du i glasset? Jeg koser meg med en IPA øl :)

Noen andre som synes det er rart at man legger ut bilder av egne barn på Sukker?

Hvordan ser dere på det å først kanskje ha prøvd dere på noen, og kanskje hatt en liten flørt gående, eller til og med ha vært på en date eller fem med dem, og så bli dumpet fordi vedkommende ønsker å satse på en annen. Ville dere vært villige til å gi vedkommende en sjanse likevel og prøve på nytt, hvis personen for eksempel tok kontakt et par år (eller fem) senere, etter at det hadde blitt slutt med den hun/han valgte å satse på i stedet for deg? Og tenkt at det tross alt er bedre kanskje å vinne personens hjerte til slutt, og kanskje bli sammen for resten av livet, enn å være den som riktignok vant det først men så mistet det igjen? Prøvd å se positivt på det altså? Eller ville dere ha vært litt stolte og tenkt at dere ikke ønsker å være andrevalget her, eller kanskje enda lenger nede på "lista" enn det hvis du ikke vet hvor mange andre han/hun har vært involvert med siden sist dere møttes, og ikke likt å skulle være noen "plan B"?

Og ville det endre seg hvis vedkommende også hadde fått barn med den personen han/hun valgte å satse på foran deg den gangen? Og kanskje ikke en gang er så ivrig etter flere, men synes du virker som et potensielt bra valg som bonusforelder?

Det å bli vurdert som en god bonuspappa (eller –mamma) må jo være en skikkelig kompliment, de fleste foreldre vil jo ikke la hvem som helst bli det. Men kanskje tanken om at du er grei nok til å bli det, men ikke pen/kjekk nok til å være den vedkommende valgte å få barn med, likevel sniker seg inn? Eller vil du bare tenke at en unge eller to bare er et pluss, for de er jo nettopp barna til han/hun som du tross alt liker og sikkert er herlige uansett slik små barn pleier å være?

Spør fordi jeg har ganske konfliktfylte tanker rundt dette selv, og jeg vet at jeg noen ganger er litt for stolt og lett krenkbar for mitt eget beste, og derfor er nysgjerrig på hva andre synes.

En ekte leder

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym på date

Kunne tenke meg å høre litt hva sukkerfolket synes om den belgiske statsminister og hans syn på verdenseliten og "the main stream media".

https://www.youtube.com/watch?v=ljStwrsvbb0

Jeg er frankofil og kan følge talen. Den er også tekstet på engelsk for dem som ikke forstår fransk.

Setter du hjerter på profiler når personen bor i en helt annen landsdel?
Opplevde nå å få hjerter fra menn i Rogaland og Troms - men jeg søker selv bare i Oslo og nabofylkene. Det er hyggelig javisst. Men jeg kommer ikke til å ta kontakt.

Jeg lurer på om det er noen som kjenner til mulighetene for å arrangere / delta på en tur med andre single med barn. Jeg har endelig innsett at det er på tide å begynne å planlegge sommerferien. Alene. Det er fint, jeg er fornøyd med å være singel, men ferien blir en utfordring. Jeg er åpen for mye, men skulle gjerne visst om muligheten til å reise sammen med andre med samme interesser og gjerne barn i samme alder.

Jeg skal kjøpe en ny seng, og egentlig har jeg aldri kjøpt helt ny seng før. Hvilke kvaliteter liker\likte du med favorittsengen din? Hvilken butikk er best? Hvilke ting er verdt å tenke på?

Kom med tips, her eller på melding - alt hjelper jo :)

Jeg bare lurer på hvorfor jeg får mange besøk når jeg har bilde med langt hår og nesten ingen når jeg har bilde med håret i hestehale ( ser ut som jeg har kort hår).

Er virkelig gutta så himla opptatt av håret?

Innimellom får jeg melding fra menn uten bilder på profilen.
De oppgir som årsak at de er
- redd barna skal se at han er her inne
- redd kollegaer/arbeidsgiver skal oppdage....
- har en jobb hvor man ikke har lov til å legge ut bilder av seg selv på nettet....

Hva syns dere om dette og er sjansen så stor for at barn skal se en her inne (da må vel barna også være her) ? Og er det flaut at venner eller kolleager ser at en søker kjærligheten? Det er da ganske normalt med nettdating eller?

Heisann. Er det noen som kan fortelle meg hvordan man legger ut profilbilde? :)

Hva syns dere om dette? Kom over en profil til en mann som har kopiert min tekst vedr "drømmepartner". Ordrett det samme som jeg har skrevet.....

Noen som har innspill eller gode råd og tips for eller imot leasing?

Jeg lurer rett og slett på om det er et alternativ å lease bil fremfor å kjøpe egen :-)

Søt dame setter gult hjerte. Legger meg i selen og forfatter en melding hvor jeg benytter meg av humor samtidig som jeg hinter om at jeg syns hun er både søt og interessant! Noen timer senere, gult hjerte er borte og ingen melding tilbake.
Hva har skjedd her? Mine teorier er som følgende:
1.) Min melding var ikke så humoristisk og sjarmerende som jeg trodde.
2.) Hun har med en feiltakelse klikket på hjertet.
3.) Hun leser profilen på nytt! Liker ikke det hun ser!
4.) Jeg tar dette alt for tungt og burde bruke tiden på noe bedre enn å skrive dette innlegget!

Enkelt spørsmål. Hvor lenge har du vært medlem her på sukker?
Selv så har jeg vært her av og på i 6 år nå, snart 7.

Har et rødt "blad" på bladet "faktaorientering" når jeg ser på matching-treet til en av de bedre matchene mine her inne. Noen som kan fortelle hva det innebærer ?? Sukker ?

Da var eg nydusja, parfymert og nymett. Oslo imponerer med god mat, glafolk og festligheiter. Håper alle har ein flott lørdag og koser seg vanvittig. Kanskje eg møter nokre sukker folk?😃

Hvordan slette look-folk man har valg "vil vite mer" eller "klar", fikk vite at man kunne slette disse nå og rydde opp litt?

Hva slags erfaringer har dere med å gi tlf nr deres til andre her inne?

Hvorfor har Sukker valgt å gjøre appen utilgjengelig for nettbrett?
Jeg har veier rundt denne latterlige sperren, men lurer fortsatt på hvorfor man har valgt å hindre dette i utgangspunktet..

Det er så mye prat i disse dager om denne terroren. Så hva mener det opplyste sukkerforum om dette? Muslimer, kristne, terror, radikal, ekstrem, osv. Er det vår generasjons krig? Hvem kriger? Er Norge i krig? Burde Norge være i krig? Er dette 3. Verdenskrig, bare i en ny kontekst? PST anslår det som mer sannsynlig enn ikke, at en terror handling vil ramme norsk jord Ila neste 12 mnd... Hva så?

"Vent mens vi henter/laster ned nye supre matcher til deg"
Jeg venter tålmodig og det som kommer er en med match under 70 og fra helt feil plass i forhold til det jeg søker :)
Er dette den beste match jeg kan forvente meg? :P
Neeeeeida, det dukker opp noe annet innimellom da, men det er mange med match under 70 og som ikke bor innafor de plassene jeg har merket av :)
Dette er bare en liten artig observasjon i kvelden og som ikke er noe seriøst egentlig.
Bare litt av kjedsomhet at det kommer ut her ;)

Har hørt og lest her inne og andre plasser at en ting kvinnene ser på som kan være avgjørende er hendene til mennene.
Hva er det dere ser på da?
Og ja, jeg vet hva menn tror de ser på, men jeg tror det er mer til det enn dette ;-) hehehe
Spør fordi jeg er oppriktig nysgjerrig og lurer på dette :o)

Hei, er ganske ny her inne og har lagt merke til en ting her på forumet. Det er veldig mange som poster med pseudonym her. Mange har vel gjerne en grunn til å gjøre det også. Ikke at jeg skal dømme folk basert på det, men jeg blir allikevel nysgjerrig på hvorfor.

Så, hva slags forskjellige grunner har folk til å ikke poste med profilen sin synlig? :)

Ja, får en del folk som er innom profilen min til stadighet, nesten hver gang jeg er her inne har de vært inne å kikket, men legger aldri igjen en hilsen.. Hva kommer det av egentlig?Altså for all del er lov å titte litt rundt, gjør det selv, men det er snakk om veeeldig mange besøk;)

Jeg har registrert at det er mange brukere her inne som raser over å bli urettferdig behandlet av det motsatte kjønn. Ofte med veldig god grunn.

Likevel tror jeg det er viktig at man ikke tar Sukker for alvorlig. Jeg tror det er svært for kvinner eller menn her inne som har onde hensikter. Hvis man skal overleve her inne handler det å ha litt gøy. Det som har funket dårligst for meg så langt, er meldinger hvor jeg passer på å være 'snill og nøytral'.

Jeg har faktisk opplevd å bli blokkert av noen som har sendt meg hjerte fordi jeg svarte på responsen med en høflig melding. Hallo, hvor er logikken? Jeg har til og med, ved et par anledninger, skrevet så treffende om en profil at jeg har blitt beskyldt for å ha klippet og limt fra et annet sted.

Jeg tror i det hele tatt det er mange paranoide sjeler her inne som tenker at alle andre er useriøse og vil dem vondt, enten fordi du skriver langt eller for kort, fordi du er for (u)morsom eller for alvorlig. Noen tolker opp og ned og i mente, og tror de vet hvem du er ut ifra en enkelt melding. De er rett og slett ikke interessert i å gi deg en sjanse med mindre du skriver akkurat det de vil du skal skrive på akkurat den og den måten. Hva er oddsen for å klare det?

Jeg aner ikke hvordan, men har klart å skaffe meg date Valentines-helga. Ikke planlagt, og egentlig trodde jeg det ville vært umulig. Det var jo bare en uskyldig samtale vi hadde på Face. Og det er ingen "hvem som helst". Neida....bare JEG klarer å hooke tak i min første kjærlighet. Han som "stjal" møydommen, og nesten knuste (virket det som da) hjertet mitt da vi skilte lag. Har ingen andre forventninger utover denne daten, men hva som skjer, det skjer. Men for første gang på mange år, så ser jeg faktisk frem til å feire denne dagen. Hadde jeg aldri trodd at jeg ville:) Jaja....det var min "utblåsning" og tilståelse i natta. Ønsker dere her inne en fin natt videre.

Klem fra Sweet1 ;)

Rasa

Siste svar to. 26 feb. 2015 22:12 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym rasa159

jeg søk en godt gutt:)

Jeg har en kamerat som sammen med dama har sex live på nettet, så kan de som ser på gi de penger hvis de vil. De tjener visst en del på det da de har over 1000 seere på en god dag. De bruker maske og så har de sperret for visning i Norge slik at de ikke skal bli gjenkjent. Tror de gjør det fordi de synes det er gøy, men pengene er nok en fin bonus.

Høres spennende ut. Er det flere som fantaserer om dette? (så lenge sjansen for å bli oppdaget er nesten null)

Hei, er det noen her som skal dit den 25.april i Oslo??

Lurer på er det greit å legge ut 15 år gamle bilder på profilen sin? Ser mange har gjort det og når man ser På flere bilder finner man ut at det ikke er sånn de ser ut nå? Merkelig å gjøre synes jeg, viktig å vise hvem man er og hvordan man ser ut for det finner man jo ut uansett hvis man treffes! :)

Venner og venninner fant ut i dag at eg hater å sove med voks og lignande i håret. Og det faktum at viss eg sovner med voks vil eg skifte putetrekk kvar dag. Det her vart latterliggjort ganske kraftig og vart ein snakkis :-P

Nokon andre som har spesielle sengeregler? Eg er klar for å le litt og no ;-)

Et spørsmål om noe helt annet. Jeg meldte meg på sukker for noen måneder siden men fant ut at det ikke var flere enn tre menn her i mitt distrikt. Ville melde meg ut, men fant aldri ut av det. Gikk inn på siden min igjen for litt siden for å se igjen men endte med å surfe rundt. Det er fortsatt ikke særlig mange her i mitt distrikt, så jeg vil melde meg ut. Men jeg finner ikke ut hvor!!!! Og finner heller ikke noen plass å henvende seg til admin. Noen som har tips?

Eg har sjelden dager eg ikkje liker. Men kjenner at Tirsdager må være den tyngste dagen i veka. Da er eg litt trøtt og kjenner på at det har vert mindre søvn i helga :-) Men ellers er det egentlig ein super dag.

Nokon som har "nede" daga?

Hva skal til for og fange deres oppmerksomhet? Mener ikke at jeg skal forandre meg, jeg er den jeg er. Men hva fanger deres oppmerksomhet?

Jeg har tidligere hatt profil uten bilde, fordi jeg var usikker på om jeg turde dette med nettdating. Men om jeg besøkte noen jeg likte la jeg ofte igjen en liten hilsen. For ikke å virke rar eller skremmende. Og jeg hadde godt med profiltekst. Nå syns jeg det er ubehagelig med masse besøk av profiler uten bilde. Jeg kan ikke vite om det er noen jeg kjenner i hjembyen. Noen skriver melding a la hei, hva gjør du på da, men har ingen profiltekst. Når jeg spør hva de heter blir de hemmelighetsfulle. Blir ikke mye interessert i kontakt jeg da. Faktisk syns jeg det er urettferdig, og ubehagelig at noen surfer rundt og titter på bilder men ikke viser hvem de er, uten profiltekst. Noen med lignende erfaringer?

Jeg vet ikke hvordan sukker ser ut for mannlig brukere, så dette er kun fra et kvinnes synspunkt.

Hva skjeeeeeer med bildene deres? Dårlig oppløsning, rare vinkler, landskap, blits i et skittent speil, solbriller, ekstremsport, reisebilder. Det blir smør på flesk å skrive at du liker deg i villmarken og ha et bilde av natur. Eller at du har klatret kilimajaro med fjellapene og ha bilde av deg og apen. Vi har allerede lest at du er super sporty og interessant og tatt det for god fisk. Det vi derimot vil se er klare og tydelige bilder av det forbanna ansiktet ditt. Ikke at du koste deg i las palmas iført solbriller du kjøpte av en gateselger. Jeg skjønner at noen bilder er personlige og vekker gode minner, men tenk litt over før du legger til et bilde i albumet. Kommer andre til å syns at dette er kult? Ser dette ut som meg? Kan du se at det er meg?! Hvis ikke du har et ordentlig bilde av ansiktet ditt, ta et nytt et! Better yet, få noen andre til å ta det! Schmuck, Bam!

Og profiltekster.. Jesus.. Det er altfor mange som begynner beskrivelsene sine med " ååhh.. Øhh Jeg er ikke ditten.. og jeg er kanskje ikke så flink til datten .. Men jeg er skikkelig pålitelig og ærlig.. "

Ikke begynn profilbeskrivelsen med den usikkerheten og negativiteten. For det er slik det blir oppfattet. Tenk over hva som er spesielt med akkurat deg, og prøv å fremhev dette! Jaja, du trener, henger med venner og går ut og spiser på fritiden.. Men hvem gjøør ikke det? Hva er det som gir livet ditt mening? Hva er det som gjør deg unik? Fortell oss om det!

Ellers er jeg nysgjerrig på tilbakemeldinger på kvinnelige profiler! Hva er det som går igjen? Hva er turn off å lese/se ?

Gode forummedlemmer!

Hva slags rolle spiller naturen i mannens selvfremstilling på datingsider? Det er et spørsmål som opptar meg og som jeg ønsker å komme nærmere en formening om. Jeg er et redaksjonsmedlem i det litterære tidsskriftet bøygen som driver på frivillig basis. Tema for neste nummer er "natur" og i den anledning planlegger jeg å bidra med en tekst om nettopp mannens bruk av natur i selvpresentasjonen på datingsider og apper, herunder Sukker.

Derfor ønsker å høre fra dere direkte! (i hovedsak menn, for å begrense datamateriale). Mine spørsmål er som følger:

- Hvorfor eller hvorfor ikke bruker du naturbilder i din profil?
- Hva slags betydning har naturen for deg i ditt liv og er det viktig at en potensiell partner deler dette synet?

Fremstillinger av en selv i naturen vil jeg definere som scenarioer der hensikten i større grad er å være i naturen enn det å gjøre aktiviteter i den. Altså ikke det det å drive sport i naturen, slik som for eksempel slalåm, snowboard, seiling og ekstremsport av forskjellige slag. Dog oppfatter jeg langrenn som en mer være i naturen-orientert aktivitet, men det er selvfølgelig flytende skillelinjer. Jeg setter stor pris på alle innspill!

http://www.boygen.net/