Sukkerforum

God jul!

Ingen svar
(mann 35 år fra Nordland) Privat melding

Merry jul, som de sa i The Julekalender.
Håper dere alle har en god jul til tross for at dere er registrert på Sukker :P

Hvordan skal man kle seg på en date??..

Enkelt, eller litt extra?..redd for å virke som en jålebukk, men heller ikke som en slask.. Hva gjør dere???... :))))

Gleder alle seg til jul?
Jeg gruer meg! Har to barn som skal være hos meg. Min tredje sønn har fått seg kone og barn og de skal være hos hennes storfamilie.. Foreldrene mine har fått seg nye familier, der vi aldri blir inkludert. Eksen min har fått ny familie og har masse familie. Jeg har kun meg å tilby til jul, ingen happy storfamilie....
(Hvordan får jeg bort pseudonymet "feiga"? Passer ikke...,)

Hva er det som får menn til å bli så usikre på seg selv at dem må inn på en datingside for å få bekreftelse på at de er bra nok og at de fortsatt har draget?
Det er jo mange som ser flotte ut og som tilsynelatende virker veldig hyggelige, men som forsvinner da de har fått "kredd" nok..
Det er veldig synd for dem at dem må handle sånn, men hva kan vi kvinner gjøre for å øke selvtilliten deres uten å få oss en trøkk selv?

Der kom siste brettet ut av ovnen...neste jul skal jeg ha en kjæreste som baker med meg til sent på natt.
Jeg ønsker meg med andre ord en kjæreste til jul.
Hva ønsker dere ?

Nyttårsaften nærmer seg, kjenner at jeg gruer meg litt, det er den første uten barna... Men jeg avtalte for noen uker siden med en venninne at vi skulle gjøre noe sammen, så jeg holdt motet oppe. Klar for litt fest liksom, gjerne ut på byen. Så får jeg vite i dag at hun skal reise bort med familie i stedet. Er så skuffet, og lei meg! Alle nære venner er bortreist eller med barna sine. Litt drøyt å egle seg på mer perifere venner for å ha noen å være sammen med, eller? Har noen gode forslag til hva jeg skal gjøre?

Aften.

Noen som vet hvilke utesteder i Oslo som frekventeres av latinamerikanske damer? Eller andre steder i Oslo hvor man kan komme i kontakt med disse herlige damene?

Dette er et seriøst spørsmål!

Jeg er blitt gravid, og er svært glad for det. Jeg er singel.

Noen som vil komme med synspunkter på hva jeg kan gjøre for å slippe å sitte alene et års tid nå?

Skulle gjerne hatt en mannlig venn i denne tiden , det er ensomt, (men ikke en som tar kontakt fordi han er ute etter kinky sex).

Tips mottas med takk fra både damer og menn.

Julen

Siste svar sø. 21 des. 2014 20:10 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Hadde håpet å finne en dame slik at det kunne blitt litt romjulssex, men den gang ei.

Fra tid til annen så kommer det spørsmål eller innlegg fra noen som ikke har troen på at matchtallet betyr noe. Det kommer stort sett fra folk som ikke har satt seg inn i hvordan matchingen fungerer eller som får avslag "gå grunn av" av lav match. Majoriteten av de som er på Sukker vet likevel hva matchtallet innebærer og relevansen det har.

Matchtallet er ikke magi, men kun en summering av matchen på spørsmålene i relasjonstesten. Hver og en kan selv bestemme hvorvidt det enkelte spørsmål skal telle med. Hvis det at motparten er glad i å lese er det eneste som betyr noe, skal han sette høy viktighet på lesing, og lav viktighet på resten. Hvis det kun er mye lesing, mye friluftsliv og lite alkohol som er viktig, så settes kun dette som viktig.

Selv når man kun er ute etter et ligg, har man misforstått om man sier at matchen ikke betyr noe. Om et ligg er målet kan man sette "Ikke viktig" på alt bortsett på frigjorthet, porno, sex, osv. De seriøse som har vektlagt de mer seriøse spørsmålene, vil "trumfe" igjennom en lav match og forsvinne fra listen til de "sexgale" :)

PÅ Sukker vil altså både de seriøse finne hverandre, og de andre vil finne hverandre.

Matching-suksessen er grunnlaget for Sukker. Over 100.000 har møtt hverandre på Sukker og på grunn av dette så anbefales Sukker enormt mye. Sukkers totale markedsføringsbudsjett på brøkdelen av andre datingtjenester.

Den effektive matchingmotoren har en stor verdi for Sukkers brukere. Derfor er det også vanskelig å tillate at folk på forumet sår tvil om matchingens berettigelse. Slik noen skriver får en av og til følelsen av at det er like effektivt å velge partner fra horoskopet i ukebladet. Bare så det ikke er noe tvil: Det er det ikke. Matchingsystemet fungerer faktisk eksepsjonelt bra.

Så igjen: Matchsystemet er kun et verktøy som summerer de enkelte spørsmålene i relasjonsmatchen i et matchtall. Det er altså opp til hver enkelt bruker å lære seg å benytte verktøyet.

Ha en finfin dag :-)

Hvis jeg har sendt en mail på sukker jeg etterpå syns var uheldig formulert, og mottageren ikke har lest den, vil den forsvinne fra mottakeren om jeg sletter den hos meg?

Jeg har oppdaget en bekjent av min far på en datingside. I profilen er han 54 år og søker kvinne 25 - 42 år. Jeg vet derimot at fyren er 60 og gift. I tillegg er jeg på hils med sønnen (som er på min alder). Han vet ikke hvem jeg er, og nå har han sendt meg en melding. Hva gjør jeg?

(...innrømmer at jeg er fristet til å avsløre ham)

En viss dame her på forumet mener at jeg dater feil type damer hele tiden. Til det så sier jeg at det ikke er tilfellet. Jeg har bare datet de som er normalt pene, ikke for pene, ikke for slanke, deilige eller for populere.

Dater bare de som er gjennomsnittet pene som matcher meg etter kroppsfasong, klesstil og utseendet. Jeg letter aldri listen for høyt, men det føler jeg damene som avviser meg gjør. Tror de virkelig at juristene i Suits skal komme ridende til den. Så pene er de ikke. Så slutt å si at det bare er menn som sikter for høyt.

evt. til hva?

Jeg skal feire min første jul uten barn, kjæreste eller familie. Grudde meg til det. Tenkte at dette må jeg gjøre noe med. La derfor ut invitasjon på en åpen Facebookgruppe at hvis andre single var i samme situasjon var de velkommen til meg. Tok ikke lang tid før tre andre, hvor 2 er helt fremmede for meg tok kontakt og ble veldig glade for invitasjonen.
Vi er nå blitt litt kjent på Facebook chat og gleder oss til juleaften.

Julemoralen er; - Har du tenkt å sitte alene i julen og syntes det er litt kjipt? Ta tak og prøv unngå det, du er sikkert velkommen hos noen du kjenner men du må tørre spørre eller gjør som meg og åpne hjemmet ditt for andre i samme situasjon.

Hvordan er det jeg arkiverer meldinger?

Jeg får litt spader av tanken på dating. Det er skikkelig langt utenfor komfortsonen å date.
Jeg skulle helst sittet på gjerdet og sett vedkommende an ei stund før vi snakka sammen, men det blir litt rart på en date. :D
Hva om det bare blir kleint? Hva om jeg begynner å panikkprate fordi det blir litt stille? Hva om jeg synes han er superflott og begynner å lure på hvor mange andre dater han skal på?
Blir litt svett i henda bare på tanken.
Hva er en bra førstedate?

Hva savner du mest og hva ønsker du deg mest av en kjæreste?

Hei, jeg er en mann på 20 og kunne trengt noen råd.

Ps noen av setningene kan være litt vanskelig å forstå så les gjerne gjennom to gang hvis du ikke forstår, har en vane å skrive for langt og kompliserte setninger.

Jeg bare lurte på hvor lang tid det normalt vil ta for en ung dame til hun er klar for date? Relativt nytt disse dating greiene, men har kommet overens med noen som jeg kan ha en samtale med og som deler noen av de interessene jeg gjør.

Jeg vet det er individuelt og forskjellig fra person til person, men det har vært greit hvis dere kunne ha kommet med personlige erfaringer for å gi meg en pekepinn.

Jeg prøver i så fall være så ærlig jeg kan med de jeg chatter og så jeg sier ikke ting om meg selv som jeg ikke er som jeg har sett en del poster om. Stort sett det eneste jeg unngår å fortelle er hvor mange partnere jeg har hatt som er så flaut at jeg ikke forteller.

Savner den muligheten...flere av foruminnleggene bærer preg av at det er et behov...hva syns dere andre?

Kjære menn! Stemmer det, som Knausgård sier, at mannens første tanke når han ser en kvinne er hvordan det ville være å ligge med henne?

Prøvde å sende denne til Support, uten å lykkes: Er det noen som forstår hvor mye lik alder vektes i matchberegningen? Jeg får høy match på menn i min egen alder + ti år. Når jeg ser på matchtreet til yngre menn, som bare scorer 70ish, er det likevel ofte like mange "grønne blader" som på 50-60-åringene med match over 90.

Jeg er en mann som sliter med å starte en samtale med jenter jeg interesserer meg for, når jeg bestemmer meg for å starte en samtale blir jeg helt blank. Noen ideer om hvordan jeg starter en samtale? :)

Er gutter/menn virkelig så opptatt av å trene som det virker?
Trener minst 3 ganger i uka, driver med styrketrening, opptatt av trening, osv, osv..
For ikke å snakke om friluftsliv og fjellturer, osv..
Hvis gutta da ser ut som Channing Tatum (jada, han er virkelig veltrent og kjekk).. forventer de da at jentene skal se ut som Jessica Alba (første jeg kom på)..?

Hvor mye penger har han....

Etter nesten 5 år som singel og med 3 barn i småskole/barnehagealder  har jeg sånn sakte men sikkert begynt å nærme meg tanken på at en ny mann i livet mitt kanskje ikke hadde vært så dumt. 

Savner noen, men ser for meg både at livet mitt skremmer unna mange potensielt fine partnere, og at jeg skremmes litt av tanken på utfordringene det ville by på å inkludere et annet menneske i hverdagen min. Det jeg har å tilby en mann, i allefall de neste 5-10 årene, er barnefri helgene mine. 

Så slo tanken meg. Kanskje det er nok? Kanskje det kunne være en fin måte å leve på? Hver beholder sitt hus og liv, man fortsetter som før og kun deler annenhver helg, noen hverdager her og der og noen uker i ferier. Kanskje man slipper unna noen utfordringer i forhold til "mine og dine barn". Beholde autonomien og friheten samtidig som man har noen å kose seg med og dele opplevelser med når man faktisk har tid og overskudd. 

En litt uferdig tanke dette. Er det noen som har erfaring med dette? Noen tanker rundt dette?

hva synes dere om Louis van Gaal ?

Hva oversetter man best det engelske Cougar til på norsk? Og da tenker jeg ikke på puma.

Dette er en lett,uhøytidelig tråd om hvilket inntrykk vi har,og hvordan vi tror de med pseudonym her inne er. Oppfordrer alle til å ikke være nærtagen i denne tråden. Er bare inntrykk og uhøytidelige antagelser :)

...som har truffet hverandre her på Forumet, skal ha julebord i Oslo i kveld!! :-))
Moralen er: søk sammen med andre single, kos dere og lev livet (mens du venter eller er åpen for at den helt spesielle dukker opp). :-)

Jeg er alltid i god homør

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Ylli

Liker jenter som er glad å gå ut se på tv ha det kjekkt

Gjør som jeg skrev, har alltid lurt på hvorfor Kvinner blir fortsatt sett på som billige når de har hatt mange seksualpartnere, men ikke Menn...

Det jeg også syntes er merkelig med dette er jo at for at regnstykke skal gå opp, så må det jo være like mange seksualpartnere på menn, som på kvinner, ellers blir jo regnstykke f.eks sllik;
Jente - 4
Gutt -30
Jente- 56
Gutt- 30

Det kan sikkert skrives et tre binds leksikon om alle funksjonene jeg ikke kjenner på Sukker.. så på tross av at det ikke finnes dumme spørsmål, bare dumme mennesker som stiller dem spør jeg allikevel:

Er det bare jeg som ikke er dyktig nok på Sukker eller er det virkelig slik at "Looks!"-treffene man får på appen ikke vises på nettsiden og omvendt?

Det virker for meg som om samhandlingen mellom det man gjør i Sukker-appen og på nettstedet er releativt begrenset? Eller kommer jeg til å angre på at jeg skrev denne meldingen hvis jeg bruker tre minutter på å lete?

Lenge siden sist jeg fikk svar eller melding.

Minner om at skianleggene har åpnet, så det er bare å komme seg ut i bakken og knipse en hel haug med nye sportybilder til sukkerprofilen! ;-)

Ah well, synd det ble litt lite skjermtid på'n.
*surk*

Oh...
Og resten av filmen var helt ok altså ;p

Liker å diskutere og har hengt meg litt opp i noen kommentarer på flere innlegg her inne og andre steder, der menn har kommet med påstand om at Kvinner er mer kresne enn menn...

Nysgjerrig her og ønsker flere synspunkter :)

Jeg er kresen, men håper da inderlig at alle ander også er det, inkludert menn!

Mange føler seg ensom i jula selv om de har barn rundt seg. Å være singel eller enke er for mange ekstra tungt når julaften kommer. Er så heldig at jeg har mine to voksne barn sammen med meg, men savnet etter en "voksen" kommer ekstra fram i slike dager. Det å ha noen å dele sine tanker med og dele gleder og sorger med. Det er vel slik de fleste aleneforeldre og single føler seg,så er ikke spesiell sånn sett. Men er nok lite flink å få fram den følelsen siden man da føler seg mislykket. Ta vare på hverandre med et glimt i øyet. Ta nytt mot og se framover, alene eller sammen med dine.

Et spørsmål til jenter/kvinner:

Hva tenker dere om en mann i slutten av 30-årene som ikke ønsker barn?

Hei. Noen ærlige og snille jenter som kunne tenke seg å flytte til Vestlandet her? Føler at det er få her inne som er interessert i å flytte på seg. Er odelsgutt å da er det litt komplisert.

Jeg liker å eksperimentere litt, og har kommet fram til følgende:

Har man bilde, blir man dømt etter det og ikke lar resten spille så veldig stor rolle.

Har man ikke bilde, blir profilen mer nøye sett igjennom, for de som synes dette er mer viktig.

Hva mener dere? :)

Den følelsen da du har en venn/kjæreste (om enn litt usikkert forhold) og du får kontakt med en annen som du savner mer enn kjæresten...
Det er ikke godt, men sånn er det...
Denne andre har har så langt vært bare brevkontakt her inne, men åååå... jeg savner livstegn fra han...
Jeg kjenner meg varm og med sommerfugler i magen :)

Noen som vil bli med på kino... søndag...jente fra 27-45.. :-D... Må se Hobitten !

Er det virkelig ingen på min alder som kommenterer her på forum, eller er gjennomsnittalderen her 40+++?
Skulle likt å pratet med noen her som jeg vet jeg har noe til felles med, men er det virkelig ingen her?

Jeg er 28 år...

Hei!

Jeg er nå rukket å bli 47, men føler meg liksom ikke helt det inne i hode mitt. Føler at jeg er 5-10 år yngre en det jeg egentlig er. Er det flere som har det slik?

En lærer sto foran sin klasse med en knippe ting. Da timen begynte tok han, uten å si et ord, frem et tomt syltetøyglass og begynte å fylle det med golfballer.
Når han var ferdig spurte han klassen om glasset var fullt, klassen var enig om at det stemte.

Så begynte læreren å fylle glasset med småstein, han ristet litt på glasset slik at småsteinene fordelte seg mellom golfballene. Deretter spurte han klassen om glasset nå var fullt, og det mente klassen at det var.

Nå fant læreren frem litt sand og tømte oppi glasset. Sanden fylte naturligvis de resterende hulrom i glasset. Igjen spurte han om det var fullt. Klassen svarte enstemmig «ja».
Deretter fant læreren frem en flaske øl og tømte i glasset, det fylte selvfølgelig opp de hulrom som var mellom sandkornene. Klassen humret…

«Nåvel» sa læreren da latteren stilnet. Forestill dere nå at dette glasset representerer deres liv. Golfballene er de viktig ting, familie, kjærester, barn, god helse, venner og hobbyer. Rett og slett ting som hvis alle andre ting gikk tapt fortsatt ville gi dere et lykkelig liv. Småsteinene er andre ting av betydning, som jobb, hus, bil osv. Sand representerer alle andre småting. Læreren fortsatte: «Hvis dere putter sand i glasset først, er det ikke plass til hverken småstein eller golfballer. Det samme gjelder i livet forøvrig. Hvis dere bruker all energi og tid på små ubetydelig ting, får dere aldri plass til ting som er viktig. Vær derfor oppmerksom på ting som er viktig for deres lykke. Lek med ungene. Ta var på din helse. Inviter din kjære ut på middag. Bruk tid på din hobby, for det vil alltid bli tid til å gjøre huset rent. Prioriter golfballene, for resten er bare sand».

En av elevene rakte så opp armen og spurte hva øllen skulle representere. Læreren smilte: «Jeg er glad du spurte. Det er bare for å vise at uansett hvordan det går er det alltid plass til en øl»

Potet og banan.
Tips nettside

Fungerer egentlig Hjerte-bruket her på sukker.no? Jeg selv har gitt ut 15ish hjerter nå over 1 uke, og ikke fått 1 tilbake. Vanlig for menn? Noen damer der ute som tar Sukker.no seriøst?

Hvordan møte damer med de samme seksuelle fantasier og fethiser som meg?