Sukkerforum

Religion...

Siste svar fr. 2 mars 18:25 (92 svar)
Skjult ID med pseudonym Tyren

Kan man få til et forhold, med ulik tro ? Troende og ikke troende f eks ?

Medlemsskapet utløper og må vurdere om jeg skal fortsette å være medlem eller ikke, og således om man skal ta automatisk fornyelse eller lengre medlemskap.

Problemet er bare at prisen ikke oppgis noe sted, hvilket jeg i grunn tolker som at automatisk fornyelse er ganske mye dyrere enn de andre medlemskapene.

I grunn ironisk at sukker skryter av seg selv og sin egen prisstruktur og at medlemmene varslses før fornyelse, mens de ikke tør å oppgi pris før man tydeligvis har registrert seg som ny bruker og bondefanget folk ved å opprette en full profil.

Anyways, noen som kan gi meg litt opplysninger om pris?

Litt nysgjerrig på hva andre menn pleier å spandere på kjæresten. Og hva jenter spanderer. Bursdagsgave, julegave etc. er jo selvsagt. Men hva med andre type gaver utenom.

Selv syns jeg det er hyggelig å spandere en gang i blant. Gjerne da som en overraskelse. Men med overkommelig pris. Så hører jeg av og til om menn som spanderer dyre smykker, og reiser til flere tusen kroner, og da etter å vært sammen i kun noen få måneder. Er dette blitt vanlig i disse dager?

Og hva med dere jenter, hvor ofte spanderer dere på mannen? Og bruker dere flere tusen kroner?

Vil også nevne at i de fleste av historiene jeg har kommet over så har det som regel vært en utenlandsk jente inne i bildet. Er norske jenter annerledes når det kommer til dette?

Ja nu sitt 😘 eg her på morran - fryser- -20 ute og eg fikk ikke start på bilen. Så må se om motorvarmeren hjelper på etterhvert. Vel over til overskrifta, nu føle eg meg så klar for å date- også å få meg kjæreste....så Kjære ta kontakt :) Ha en fortreffelig dag.

Du treffer en person som du blokkerte, f.eks på en venners venne fest, eller nyansatt på jobben din, eller en venns nye kjæreste. Du vet at du blokkerte personen, og den blokkerte vet at du gjorde det, og du vet at den blokkerte vet. Kleint, vanskelig, eller helt ok, når du hilser på denne personen? Hva gjør du?

Lurer på hva jeg skal ta meg til i dag.. Nettopp kjørt hjem sønnen, er litt sigen..
Vurderte en stund å ordne med ved, men motorsagen bør ikke forstyrre naboene i dag. Så tenkte jeg, jeg stikker på spabad... Men nei, der var det fullt...

Hva gjør jeg, ligger her på sofaen både sliten og rastløs 🙃 Kunne vasket hus, betalt regninger osv osv... Men jeg kjenner ikke lyst eller ork... Samtidig blir jeg tungsinnet av å være i denne modus uten noe på agendaen 😆

Flere som har slike følelser ?

Treng litt hjelp!
E det noen som kan jobbe et par dager for meg?
Har fått en stor jobb de neste dagene. Jeg trenger 2 personer, 6 timer daglig i 3 dager. Det vil betales 5.000 kr dagen pluss utgifter til hotell og mat, så klart.
Totalt betalt for 3 dagers arbeid er 15.000 kr.
Dagene er 29, 30. og 31. februar.
Arbeidssted er Oslo.
Kommenter snarest hvis interessert!
Den eneste ferdigheten som trengs er evnen til å lese og forstå. 😊
Ps, haster!👍

We love the 90s

Ingen svar
(mann 36 år fra Hordaland) Privat melding

2 månder igjen. 😁 noen som skal dit?

Hei singlinger!

Det er en stund siden jeg var single, og nå lurer jeg på om det er OK å date flere samtidig. Vil ikke gå seriøst inn for første beste, må få sett meg inn litt før jeg satser:)

Altså, ikke noe annet enn dating, for de som antok noe mer;)

Greit eller ikke?

Hadde det dumpet inn en førstemeldig fra en mann som virket okey, og inviterte meg på date nå i kveld, kan det brått hende at jeg hadde takket ja uten å vite noe særig om ham.

Dette til info. 🙃

Utøya

Siste svar ti. 27 feb. 22:36 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym GuriMalla

Den første filmen om 22 juli slippes 9 mars. Kommer du til å se den?
Jeg kjenner at jeg er usikker.

Jeg og hun jeg har truffet vil flytte sammen, men ettersom hun ikke enda har fått fullført skillsmissen er det da noen lov som sier at hun ikke kan flytte sammen med meg? Hun har barn.

Post bilde av din firbente venn her!
Lille Max:

Vært singel altfor lenge og også vært her på sukker i varierende grad. Har fundert innimellom på en slags "to be or not", altså være her eller ikke. Har jeg mistet troen på å finne ny partner? Slettes ikke, men å finne henne på nettdating tja tanken har streifet...

Trudde faktisk det skulle være enklere å finne noen på nett oddsene burde vært i de singles favør. Men det jeg har erfart på nettdating er at ønskelisten til oss alle blir lengre å mer spesifikk, noe jeg ser som at oddsene blir mere redusert enn hva vi normalt ville lagt til grunn ute i real life. Jeg har vært aktiv selv på nettdating med meldinger, flørter og hjerter. Forsøkt flere ulike tilnærminger. En feks med komplimenter utifra bilder, fikk til svar at jeg var overfladisk. Javel vi sitter på nettdating, kan kun se bilder og lese tekst. Utifra dette skal vi finne noen å samhandle med. Ja jeg skjønner begge parter må finne en viss mystikk vi ønsker å utforske. Men jaggu ikke lett når profilen, bildene, teksten og første melding må være politisk korrekt, passe innenfor meeto, ikke for seksuell, litt flørtede osv osv...

... tråden, ble den veiet og funnet for lett?

Som tittelen sier så trenger jeg en sommerkjæreste (kan utvides til fulltid) da jeg har to mnd ferie....

Så hva trenger jeg vel en kjæreste bare for sommeren tenker du?..

Jo, det har seg slik at jeg har en innekatt.

Tåpelig å få seg katt om du ikke lenger passe på den! sier du kanskje til deg selv..

Joda, men jeg hadde en plan, hadde til og med gjort avtaler. Min bror skulle ha katten om sommeren, men så var han så teit å havnet på sykehuset uken etter at jeg fikk katten. (August) og der er han enda. Nå ser det ikke ut til at han kommer hjem til sommeren heller..

Så! Finnes det en sommerkjæreste her? Ja altså til katten min da.. 😊

Hundehjørnet

Siste svar ma. 26 feb. 22:12 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Enkelmann

Et hjertesukk etter noen uker på Sukker: å sveipe bilder her er som å være på hundeutstilling. Ca annenhver dame har hundebilder, ingen overdrivelse. Jeg synes hund er greit, men noe av poenget med Sukker er å tenke ut om kvinnen jeg ser er noen jeg etterhvert kunne tenke meg å være intim med. Med andre ord: jeg er ikke interessert i hunden din, men i deg. Flere bilder av hunden din bringer frem lyder og lukter av hund i hodet mitt - skikkelig turn-off. Bildene er ofte ikke på avstand, men close-up av kjeften. Hvis det fins en psykolog her som kan forklare fenomenet- ja takk!
(Har de hund fordi de er single? Eller er de single fordi de har hund?🤔)

E da fleire enn me so merka auka trafikk på sido di på søndagan? Og da av det heller på kanten-meldingar. Slår aldri feil, kjem søndagen so kjem meldingane. Resten av veko så e da stille.....synast dykk gutane hellre kunne la vera å senda slike meldingar, dei er ganske så upassande og trakasserande.

Det er fint med mange merkedager, men noen blir det nærmest mer fokus på enn virkelige hellig- og høytidsdager. Nærmest uansett hvor jeg kikker, ønskes man til lykke med Morsdag! I flere uker er vi minnet på å ikke glemme denne dagen. Nei da, jeg forstår jo, ikke misforstå. Det er bare dét at for ei som aldri fikk barn da, blir jeg rent betuttet av det hele. Er det ingen som ser på kalenderen at det er Fastelavenssøndag i dag da!! Puuh - snart er denne dagen til ende! Tror at jeg tar en bolle med krem til, og gratulerer meg og dere andre medsøstre der ute med - Vel overstått Morsdag! Heller ikke å glemme dere menn som føler kan hende noe av det samme når Farsdagen fárer over landet!

Det er de samme jentene jeg ser på online listen døgnet rundt hver dag. En sjelden gang dukker det opp et nytt ansikt.

Er det kun meg som opplever dette?

Snapchat

Siste svar lø. 24 feb. 19:53 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Etter litt skriving, så ønsker flere og kommunisere/sende bilder videre på snapchat. Er det bare jeg som synes dette er kjedelig, og dårlig måte å bli kjent på? Med tanke på at det faktisk finnes andre steder hvor man kan kommunisere litt bedre.

Håper noen kan hjelpe meg her. Er ingen typisk nordmann som er født med ski på beina. Bor i lavlandet Østfold og ønsker meg opp på fjellet hvor det er fine skiforhold. I min by er det relativt stusselige forhold med dårlige spor og ikke så mange sletter (tro det eller ei). Ser for meg lange "autostradaer" av skispor og ikke aldri mye opp og ned (regner selvsagt med noe), skispor så og så rett utenfor hotell og i overkommelig kjøretur. Da regner jeg kanskje max 6-7 timer fra Oslo.

Til sammenligning så har jeg vært flere ganger på Golsfjellet og syns det er flotte forhold der, men da på hytta til en ex og ønsker selvsagt å unngå dette stedet 😅

Tips mottas med takk!

En natt

Siste svar fr. 23 feb. 22:27 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Kiara

Nå har jeg sett ti minutter, og er helt svett. Noen som har sett serien? Kjenner seg igjen?

Krav og krav

Siste svar to. 22 feb. 16:19 (71 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

"Hun må være skank, like å gå på ski og ha høyere utdanning."

Egentlig er det ganske greit når noen har en lang liste med strenge krav til hvordan den kommende kjæresten skal se ut og være, for da er det jo bare å blokkere når man ikke klarer å "levere" alt dette.

Hei
Jeg sliter med dette og årsaken tror jeg er at ikke får bekreftelser.
Kan nevnes at jeg er veldig gjennomsnittlig på alle måter og mellom 30 og 40år.

Hører fra begge kjønn at jeg ser bra ut, men det blir tomme ord.
Men det føles ikke slikt når en ikke får match på diverse sider og respons fra jenter.
Og når en først er i et forhold så hører en sjelden at en ser bra ut og får ikke det bekreftet.

Når jeg ser meg i speilet lurer jeg på om det må masse muskler til som jo tar fire fem år å bygge.
Om utstyret er for lite når det er gjennomsnittlig siden en ikke hører at den er stor, fin eller digg.
I sengen og sofaen kan jeg sitte alene og håpe på at hun kommer bort og vil kose med meg.
Når jeg er i nærheten av henne ønsker jeg å bli kjærtegnet og vist at hun liker meg.
Bilder jeg sender til henne får jeg ikke noen kommentarer på.
Dette gjentas gang på gang med nye kjærester.

Jeg er helt motsatt sier hvor fin hun er, viser at jeg liker henne, tar initiativ, gir oppmerksomhet og gjør som overstående.

Noen som har vært i lignende situasjoner og har kommet bort ifra det.
Og ønsker å dele sine tips og råd.

En god gammel en.

Ingen svar
(mann 39 år fra Buskerud) Privat melding

Gammel, men like aktuell (og litt morsom syntes jeg)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=936212523187257&id=363765800431935

Nevn 3 ønsker som du helst vil ha oppfylt før du gir ditt hjerte bort til en ny mann.

Nå har jeg jaggu vært flink om jeg får si så selv. Ryddet, støvsuger og vasket hele huset. Nå en kaffe før gardinene skal henges opp. Vi går mot lysere tider. Juhuuu!

OL til Norge

Siste svar on. 21 feb. 12:12 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Hønemor

Er vel på tide med et OL i Norge snart.
Men hvor vil forumfolket ha det?

Jeg stemmer for Trondheim. God anledning til å reise hjem

...som har tatt vare på ungdommen i seg, og alle skadefro damer som vil ha kostelig underholdning å nikke til. 😁

https://morgenbladet.no/pafyll/2018/02/burde-jeg-begynne-kle-meg-mer-voksent-hjelp?utm=share_link

Ikke så ille å være singel, tross alt?
En million kan vel ikke ta feil? Det å være singel er ikke bare en skjebne, men ofte også et valg. Det er alle de fordelene som trekker i positiv retning. Som mer tid til seg selv, være selvstendig og uavhengig, føle tilhørighet med sine venner osv. Kanskje ikke så rart at flere velger uforpliktende forhold, kortere eller lengre, date eller utforske - og samtidig beholde friheten og uavhengigheten sin.

Hva er ditt favorittsted i Oslo om du bare skal sitte ned og lese avisen, drikke en kaffe og se på folk?

Kjærlighet

Siste svar ma. 19 feb. 17:02 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Sukk! Kan vi ikke snakke om kjærlighet?

Hva er det, og betyr det, for deg? Og hva må til for å oppnå den?

Hei kino I dag. Per Fugeli. Ungkar på 49 år. Savner ei dame å prate med. Opplevelser sammen. Ei som respekterer hverandre. Gjerne er praktisk og kreativitet. Praktisk arbeid og maling og oppussing. Allsidig kar, friluftsliv og kreativitet og kultur og kunst og kultur og annet som er kjekt. Hjemmekos. Kjempe bra at Marit Bjørgen gull og Tirill bronse. Hurra, . Vi bli kjent med hverandre og møtes etterhvert, . Røyker ikke og drikke sjeldent alkohol. Snill og omtenksom, omsorgsfull og hjelpsomm og fornuftig kar. God helg.

Noe av det mest triste her inne er når folk ikke svarer. Da viser de seg fra sin minst generøse side. Jeg synes det er trist at for ikke kan være litt hyggelig mot hverandre. Sukker til og med gjort det lett ved å legge inn standardsvar. Når man har sendt en hyggelig melding til man liker, blir man jo sittende å vente. Selv svarer jeg alltid. Like selvfølgelig hvis jeg ikke ønsker kontakt, som hvis jeg er mer positiv.

Hvem er er du ? Fyller du din rolle slik du ønsker å se deg selv ?

World wide wreck

Siste svar sø. 18 feb. 00:06 (94 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Jeg leser ofte at nettdating er overfladisk og tenker det er omtrent samme påstand som: våpen dreper. Det er vel strengt tatt mennesker som styrer verktøyet, men ok.
I møte med folk flest opplever jeg at de fleste er oppdratt til å være høflige, smile og vise sine beste sider i tide og utide.
Så plutselig skjedde sosiale plattformer på internett og alt fra profesjonelle netttroll til den gjengse frustrerte fikk muligheten til å lire av seg på nett trygt foran skjermen uten store konsekvenser. Og så ser jeg ærlighet jeg tenker sjelden ser dagslys der ute, skinner gjennom her inne. Dette er noe de fleste har opplevd og kjent på, tør jeg å påstå.

Hvorfor er det sånn?

True?

Ingen svar
(mann 39 år fra Buskerud) Privat melding

https://www.facebook.com/groups/794988660643558/permalink/1112255425583545/

Kom over denne saken på nrk! Nå har ikke jeg testet dette men etter responsen her inne så er ikke damer så mye bedre dessverre...

https://www.nrk.no/vestfold/rullestol-bildet-skremte-bort-menn-1.13917463

Profiler med bilder og en grei tekst har jo et kraftig fortrinn i møte med folk her inne...Hva er det da som gjør at mange bildeløse også velger å ha tom profiltekst ? Hvor er innslaget?

Jeg har per dags dato ingen veldig gode erfaringer. Det er stort sett bare humbug. Jeg tenker at om du skal komme forbi litt skepsis og vekke nyskjerrighet her hos meg med en helt tom profil skal du være rimelig god på å kommunisere skriftlig i meldinger og treffe ganske umiddelbart på noen strenger med det du formidler.

Hva er gode grunner til å ha helt tom profil på en datingside? Og hva er din erfaring med den

når en føler seg litt lurt?
Eller må en hele tiden ha i bakhodet at en kan ikke stole på noen og at en alltid bør være skeptisk? Og hvis en legger skepsisen til side og lar seg rive med, har en bare seg selv å takke hvis det går på tryne 🤔
Ok, bakgrunnen for min frustrasjon og dette innlegget er at til tross for at jeg har blitt mer bevisst og selektiv i hvem jeg skriver med, så har jeg nettopp gått i baret. Jeg vet at mange her inne konsekvent ikke skriver med bildeløse profiler. Selv har jeg ikke vært så konsekvent til det. For jeg har opplevd at det kan skjule seg en bra mann bak en profil uten bilde. Min opplevelse her om dagen, var at jeg kom i kontakt med en mann som skriver utrolig godt og hyggelig. Han har ingen bilder av ansiktet sitt. Alderen på profilen hans er 42 år, altså på min alder. Etter noen fine meldinger vil han over på Skype. Ikke Messenger eller Snap. Skype er det eneste som gjelder. På forespørsel om jeg kan få se bilde av han, er han litt unnvikende eller overser spørsmålet. Jeg går med på å chatte på Skype, men bare med tekst. Jeg spør igjen om bilde. Han vil ikke gi meg bilde, men kan gjerne vise seg live på kamera. Han viser seg uten at han ser meg. Det eneste jeg ser er noen hender som skriver på tastaturet. Jeg ber han om å bøye seg ned sånn at jeg ser ansiktet hans. Det er visst veldig vanskelig 🙄 Etterhvert ruller han kontorstolen bakover slik at jeg kan se hodet hans så vidt i det dunkle lyset. Han sitter der i morgenkåpen sin og smiler fra øre til øre. Men saken er at denne mannen er IKKE 42 år 😣 Jeg konfronterer han med det og han innrømmer at det ikke er hans riktige alder. Så vil han at jeg skal gjette alderen hans, noe jeg ikke er interessert i. Da ender han opp med å si at han er 47 år. Men jeg vet at det ikke er sant. Det lille jeg greide å skimte i det halvmørket rommet, sa meg at denne mannen var nærmere 70.
Jeg sitter igjen med spørsmål om hva det er som får folk til å lyve om alderen sin. Og hvordan kan en som virker så omtenksom og intelligent greie å lyve så samvitiighetsløst overfor andre. Vi diskuterte til og med det med at enkelte ikke har respekt for hva andre søker og dermed kaster bort tiden til vedkommende.
Det er ikke første gangen at jeg har opplevd dette med feil alder på menn her inne på Sukker. Men jeg skjønner virkelig ikke poenget 😡 Følte meg både dum og lurt 😒 Noen som har gode forklaringer?

Sex og sånn

Siste svar lø. 17 feb. 01:11 (77 svar)
Skjult ID med pseudonym GuriMalla

Har du sex på første date?
Hvorfor/hvorfor ikke?
Hvor viktig er det for deg at ny partner matcher deg seksuelt?
Snakker/skriver du om sex og sjekker ut om dere er «på nett» når det gjelder det?

Hvor lenge

Ingen svar
(kvinne 56 år fra Sogn og Fjordane) Privat melding

Hvor lenge varer en blokkering.??
Jeg har blokkert en del her inne men ser at de plutselig er på metsjlisten igjen.. kunne tenkt meg noen nye tryner å se på... irriterende...

På vei gjennom Oslo med tinder appen påslått haglet det inn med likes noe som, ut over den opplagte boostingen av selvbildet mitt, gav meg anledning til å registrere noe interessant. Ved nærme øyesyn var aldersspennet på disse kvinnene pluss minus 2 år fra min alder. Sånn ca, i snitt. Jeg er 48 og de var fra 46 til 50. Eller egentlig til godt over femti. Jeg vil si rundt 55-56. Deromkring. En dame på 37 likte meg. I 12 sekunder. Så var hun borte. Åpenbart sveipet hun feil vei. Hva forteller dette, om enn i et lite og kanskje ikke representativt tilfelle? Jo, at tiden med aldersforskjeller i mannens «favør» er forbi. Det er over, gutter. Slutt. Jeg tror sågar vi vil se en dreiing hvor kvinner er eldre enn menn i forholdet. Ganske enkelt fordi kvinner i stadig større grad utsetter å få barn. Menn vil måtte «vente på en ledig kvinne» som er klar til stifte familie. Når han så omsider finner henne har hun femårig utdannelse, jobb og høyere lønn enn ham. Dermed vil det ikke lenger være opplagt hvem som går inn i deltidsstilling og er delvis hjemme med barna i den familien de nå vil skape. I en fremtidig verden hvor høyere utdannelse blir stadig viktigere for en sikker stilling i arbeidslivet kommer mannen til å tape terreng til kvinner. Hele konseptet rundt familien og ekteskapet vil dermed endre seg. Og således også kjønnsrollene. Menn vil ikke i fremtiden være det «sterke kjønn». Kvinnen vil overta den rollen. Som hovedforsørger og den eldste i familien i tilleg til at kvinner igså lever lengst, vil autoriteten i fremtiden ligge hos henne. Den maskuline tidsalderen går mot oppløsning. Bør vi puste lettet ut, eller dette krise?

Hei jenter.

Jeg er ganske ny her, og lurer på om dere holdere dere tilbake dersom en med ikke etnisk bakgrunn ønsker å bli kjent med dere?

Jeg har lagt merke til at massemedia spyr ut masse negativitet bland utenlandske, og jeg som har utenlandsk navn og bakgrunn føler at folk er mer usikkere angående folk som har utenlandsk bakgrunn...

Dette er ikke en klage tråd, bare et åpent spørsmål. Svar kan gi meg et bilde av om det er egentlig noe vits for meg å være registrert her på sukker...

Jeg ser at folk har tittet på min profil men kanskje ikke tør å ta kontakt pga. mitt utenlandske utsende, selv om jeg er født og vokst opp i Norge...

For ei jente altså... i dag gikk hun så smooth og rått på ski 😊

Er det virkelig noen som selger trusene sine? Er det lov å spørre om hvordan du fant ut av det var det du skulle begynne med?

The intervju

Siste svar on. 14 feb. 14:57 (105 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Disse nødvendige spm.
Hva jobber du med?
Har du barn/hvor gamle?
Hvordan er forholdet med eksen?
Hva liker du/brenner du for?

Osv.

Hva foretrekker du å avklare med asap? Eller går du rett på en grov cupidovits og håper på respons?

:)