Sukkerforum

Ghosting

Siste svar on. 12 sep. 2018 03:22 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym Høst love

Jeg så på god morgen Norge for en tid tilbake en jente (svært oppegående) hun fortalte om sine erfaringer m.nettdating.
Hun hadde chatta med en fyr x antall ganger,hun opplevde at de hadde fått god kontakt. Planen var at de skulle ses.
Hva skjer så : jo han stopper og kommunisere m.henne. Full brems fra en fyr som var veldig på.
Mine tanker er flere om dette.
Altså ghosting.
Men jeg skal ikke plage dere med alle grunnene til at en person ghoster.
Men det viktigste er tenker jeg for den som blir ghosta og ikke ta dette personlig. Vær glad den.personen viste deg stilen nå.
Altså ghoste stilen,for denne adferden sier noe om at en slik adferd ville du antageligvis fått erfare fra denne personen senere om dere fortsatt og ble kjærester. Og Nb dette handler ALDRI om den som blir ghosta. Dette handler kun om ghosterens stil. Det finnes alltid en der ute som er ment for deg og vil ha deg.
Jeg har nettopp nå hatt en kort chattings med en fyr her. Og en telefon.prat. Så avtalte vi at han skulle ringe meg og tidspunkt.
Et par sms er hvor jeg skrev den første. Vi lever jo i likestillingens tid.
Så null lyd fra duden.
Jeg gir alltid en person litt slækk.
Så et døgn kansje. Men så kommer et poeng til. Når ghosteren evt.tar kontakt på chatt eller telefon bær en lytte nøye. En bør rolig og høflig si at en ikke liker den stilen. Og så høre nøye hva ghosteren sier. Altså om det kommer en oppriktig beklagelse som er innafor. En kan jo da evt.gi personen en sjans til.
Hos meg ser jeg rødt flagg om personen begynner og hinte om at ja men altså er du så streng eller annet tull.
Ok folkens noen synspunkter på dette. Antar mange av dere har opplevd dette.

I løpet av de ti siste årene har jeg vært litt inn og ut fra Sukker, noen ganger med års mellomrom og noen ganger noen måneder. Jeg har en bestemt oppfatning av at Sukker har gått fra «den seriøse datingsiden,» til å bli «bare en av mange.»

For noen år siden var betydningen av matchingen det som ble vektlagt i markedsføring og brukeropplevelse. Nå kan vi velge å se bort fra matchtall og kan se på og kontakte hvilke profiler vi vil. (Jeg husker ikke hvordan dette var før, men å få «onlinefeeden» fylt opp av profiler jeg ikke har match med, tror jeg er relativt nytt.) Selv om jeg har sagt at jeg ikke ønsker å vise profilen min til dem uten match, så får jeg likevel opp bilder av dem som har valgt det motsatte.

Nå har vi også fått «looks» som presenterer oss for hvemsomhelst og som har adoptert Tinders sveipefunksjon. Mente Sukkerfolka at Tinder var bedre?

I det siste har Sukker tatt i bruk «strømmen» som nok er adoptert fra Møteplassen. Her kommer det uinteressant informasjon fra mennesker som man ikke har match med.

Min oppfatning er at Sukker med disse nye (?) funksjonene har senket seg flere hakk og nå framstår som like useriøs som Tinder og Møteplassen og flere. I løpet av det siste året innbiller jeg meg at brukerne også bærer preg av det, da jeg oppfatter at det nå er langt flere useriøse enn tidligere.

Er det i det hele tatt noen som bryr seg om matchtallene lenger? Er det flere enn meg som mener at Sukker har blitt veldig mye dårligere i det siste?