Sukkerforum

Noen som har noen spesielle tips om hva man kan gjøre om det er dårlig vær i dette området? Vi tar oss en ukes tur dit om 14 dager :)

Hvis vedkommende du dater, plutselig forteller at han/hun er en lykkelig eier av "kjæledyr" som nevnt... ville du mistet interessen da?

Pub-Grawl

Siste svar to. 26 april 02:01 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Hønemor

Hvem er det som skal lure seg ut på storfest 5 mai da?

Er så amivalent.... er ikke akkurat en ivrig sukkerbruker 😊 jeg sender sjelden en melding. Bare svarer.... Det er deilig å være alene... men savner jo en kjærest og... jaja.. nå får jeg ta en pause da.. eller ? Hehe.
Lykke til videre alle sukkersøte 💕

Reality check?

Siste svar on. 25 april 21:48 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/ngJ2ym/For-var-det-et-fellesskap-Na-er-det-apartheid--Karoline-Grinaker

Kan noen her inne vennligst kontakte hu derre Karoline og forklare hvordan dette apartheid greiene gikk for seg?...
Så langt årets mest unyttige bruk av spalteplass, men det er bare min mening da.

Hva tenker dere om russ? Hadde det stor nytteverdi for dere?

Hva søker folk når det blir vår? En yrende flørt eller en som en kan blomstre sammen med videre?

Alenetid...

Siste svar ti. 24 april 20:19 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Tyren

Skummelt å bli vant til å være alene.. Man synes det er kjipt når man er alene, men samtidig så er det jævlig digg, når de som besøker drar... Gud så merkelig man har blitt 😆

Det heter jo i en slags sang... slipp fangene fri det er vår.....Ikke hele tia man kan gjøre det føler eg- når man er ute og trener f.eks.- da blir det litt upraktisk at dem hopper og slenger, og klapper 😁 Men sånn til daglig.... kjenner mye på dette tvangsplagget.... som klemmer og strammer, får jo nesten ikke puste. Tenker å slippe "twinsa fri.... Gjorde det for en stund siden på jobb.... og det ble ikke forbigått i stillhet for å si det slik...så eg reima meg inn i denne grima igjen. Men sånn til daglig i hvertfall..... Ka tenker dere andre om dette.... og da særlig damene som også sliter litt med dette plagget..?

Nå har du en mulighet til å vise at du er kone emne. Om du er rask skal du få mulighet til å vise oss alle at du er noe å satse på! Kom hjem til meg og vask leiligheten (ferdig ryddet). Som en gjenytelse spanderer jeg kaffe og is. Men det viktigste er selvsagt skryten jeg gir deg her på forum! Det MÅ jo bli garantert suksess eller hva?

Kan noen fortelle meg hvorfor det er så vanskelig å få seg en søndagskjæreste.....??

Hva skal til for å vekke interesse her da.... Må man være ei som klatrer de høyeste fjell, og hiver seg ned på randonee ski- padler kajakk i Amazonas- er yndig og sitter og venter på at mannen skal ta kontakt- Eller holder det med ei som meg.... som liker seg ute og går fine turer nesten daglig...på fotan... danser sving, er i god humør og er mjuk og rund i kantan, hengiven og elsker nærhet??

Fikk henvendelse av vakker jente, kun 1. bilde i dag. Nic begynner på Emm.... Dårlig match og alt for ung.
er for tiden i Malaysia på et prosjekt. Bor i Nederland, men snakker ikke nederlandsk. Vært masse i Oslo, men feiler på spørsmål om Oslo. Bare til ops gutter. Når det er for godt til å være sant... da er d oftest d🤣🤣😉

"Submarining er når noen du har datet en periode forsvinner for en stund, for så å komme opp til overflaten igjen med en eller annen versjon av en «hvordan går det» -melding. Gjerne uten noen som helst forklaring eller beklagelse for hvorfor man ikke har latt høre fra seg."

Er det noen her som har erfart dette? Jeg må si det har skjedd et par ganger med meg, mulig jeg har gjort det selv også 😂 Les hele artikkelen under:

https://www.kk.no/samliv/denne-darlige-datingtrenden-er-langt-vanligere-enn-du-tror-69712046

Mange kvinner klager over at menn er redde for forpliktelser. Men hva handler disse forpliktelsene egentlig om? Akkurat hva mener dere kvinner at menn er så redde for?

Er det noen kvinner og menn som har noen formening om eller erfaring med hva disse mystiske forpliktelsene egentlig innebærer?

Hybel

Siste svar fr. 20 april 21:46 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym rumpabar

Noen som har hybel til leie i Trøndelag. Sett en j.... flott dame der oppe. Det må følge med drivhus for hun er utenfor søkekriteriet ang. alder.

Sitater/videoklipp

Siste svar fr. 20 april 14:54 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Man Anonim

https://m.youtube.com/watch?v=gLvK5nKbo6w

Vokste opp med Disney filmer
Våknet tidligere enn andre så jeg satt på Disney filmer som liten og så på de før andre var våkne :)

The checklist

Siste svar to. 19 april 22:41 (164 svar)
Skjult ID med pseudonym Annewelt

Er det bare jeg som klarer meg så å si uten «checklist» ? Og betyr det da at jeg er naiv og/ eller uten ambisjoner?

Odeon kino

Siste svar to. 19 april 09:02 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Vært der?

Ålesund, treff?

Siste svar to. 19 april 00:00 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Madam Blue

Noen som er interessert i å møtes i Ålesund? En liten gjeng i alderen 50 +/- ?

Tittær du på en profil så blir du blokkert. Bra for selvtilliten vøttu. Er noen flere igjen å titte på da, men skal spare dem litt nærmere hæljæ. Snart tomt se😊

I dag har jeg bestemt meg for å slutte å drikke alkohol ! Vil du være med en som ikke drikker alkohol ? Syns du bli for kjedelig ? Vil fungere med forskjellig drikke vane ?

Hvor går grensen for krasshet/kalle en spade for en spade-uttalelser når noen virkelig ikke aksepterer dine grenser?

Jeg liker å kunne være ærlig på en hyggelig måte, men når grensene blir pushet er det sjanse for at det smeller. Selv for meg. Puh!

Jeg er her til 17 april.
Så forsvinner jeg.
Gi en 📣 om vi to passer sammen.

Et par ganger i mitt liv har eg plutselig møtt en mann som eg hadde vanvittig god kjemi med... vi pratet som om vi hadde kjent hverandre i masse år... vi lo og spøkte......Og eg kjente vi hadde den samme tiltrekninga av hverandre...... Men så var han gift..... Hva gjør man da når det skjer - når man møter den det kjennes ut det virkelig klaffer med ?

Slenger meg på sutrebølgen.
Hva pokker skjer med at folk virkelig liker ananas på pizza? Kan like gjerne slenge på en boks med frukt cocktail og pultost. En kulinarisk forbrytelse, sier jeg!

Herregud!!! så nydelig den jenta er...

Det er så herlig med fint vårvær... riktig nok ligger vi en måned etter med våren.men vi går vertfall en nydelig tid i møte...
Hvilke planer har du for våren og sommeren...

Klarte akkurat å sende en melding "at vi ikke er ute etter samme sak" til feil person. 😱😱 Skulle til en mann som lurte på sex, men sende til en jeg syntes er hyggelig og før jeg rakk si ifra at det var feil har han jeg vil snakke med blokkert meg. Ikke lett det her når man er litt rotete 🙊

Kan man være seriøs og samtidig like sex?
Mitt «dilemma» er at jeg svarer nokså høyt opp på spørsmålene om sex. Fordi når jeg er i et forhold ønsker jeg å ha mye og god sex.
Dette betyr ikke at jeg ønsker å ha masse løse forbindelser. Jeg ønsker kun sex når jeg er i et forhold som jeg tror vil vare.
«Problemet» er at de menn som kontakter meg viser seg ofte å være ute etter kun en ting. Når vi har vekslet noen meldinger så syns de visst det er fritt frem for å spørre intime spørsmål og foreslå treff med kun et formål. Og noen kan være direkte ufine i uttalelsene.

Mine første-dater er en kaffe-date. Jeg drar ikke hjem til noen første kvelden.
Og jeg skriver jo i profilen at jeg ønsker et seriøst varig forhold, og da tenker jeg at det må da gå an å utvise normal høflighet og respekt når man melder til hverandre! Og det må gå an å treffes og bli kjent på en normal måte, uten at sex må bringes på bane med en gang.
Eller er menn bare så sexfikserte...?
Vurderer å lyve litt på de sex-spørsmålene, for å luke vekk de menn som sitter og søker etter damer med høyt score på sex.

E det ok at man har snøscooter ? Her nord kjører vi til og med 1. mai helga- Ønsker alle en flotters helg :)

Jobbkonflikt

Siste svar fr. 13 april 22:57 (132 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Min erkefiende på jobb kan bli ny avdelingsdirektør. Grrrr...

Har hatt jobb hele livet, så dette er jo uvant. Hvordan får man seg jobb egentlig? Ville melde meg på et passende NAV kurs, men det er fullbooket. Trenger å pusse på ferdigheter for å nå opp i konkurransen med de unge lovende.....Jeg er jo i begynnelsen av 50 årene og ikke så attraktiv på jobbmarkedet. Jobb innen kontor, administrasjon og regnskap hadde passet. Tror ikke det blir så lett.

Ser at det er mange som ikke har profilbilde. Lurer litt på hvorfor. Personlig klikker jeg meg ikke inn på profiler uten bilde.

Eller er bare jeg en magnet på udugelige 😅 ??

Dedikerer denne tråden til Patent!

Avviser du like ofte som du blir avvist, eller hvordan ligger det an?

Borgen skole

Siste svar sø. 8 april 21:27 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Hvem var du forelsket i på Borgen skole?

Jeg vil si Betty og Caroline.

Drikker du mye ? Blir du "slitsom" ? Får du fylleangst ?

Noen menn har bilde/poster/skulptur o.l. av en lekker (utopisk) dame i bakgrunnen, hva mener dere med det? Er det for å skremme vekk oss vanlig dødelige? For å gi et hint om hva slags dame dere tenner på/leter etter? Ikke så oppmuntrende for å si det slik. Håper noen kan svare på det. Jeg har fått melding fra noen med slike bilder, og skjønner virkelig ikke tegninga....skal jeg få mindreverdighetskomplekser fra første stund liksom? Dette er ment som en seriøs tråd.

Hva synes folk om tvangs-installasjon av de nye smarte strømmålerene? Jeg kjenner at jeg er en smule skeptisk til hele greia.

Hvor skal vi gutta på 45 (og kanskje litt til) gå ut en lørdags kveld for å møte damer?

Trenger forslag til hva eg skal finne på Fredag 06.04 i Oslo ? Da har fruen firdag...før kurs Lørdag og Søndag ?

Messehelg

Siste svar fr. 6 april 23:48 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym klomp

Noen som har tenkt seg en tur på Camping Villmark i helga da? Det er jo så mange fjell-og naturinteresserte her at noen skal sikkert

Hva kommer det av at kvinner sutrer så fælt ? De skal ha og ha... ja de står på krava! Men hva bidrar de med for alle disse godene, bortsett fra å dele med seg av skrevsylta si i hytt og pine (til de som fortjener det minst 😂 )?

Se bare på lærer - og sykepleieryrket, der er det fullt av kvinnfolk, og dermed masse syting, for dårlig betalt, for mye slit og pes og tunge arbeidsstillinger..

Disse kvinnfolka skulle hatt seg en en uke eller to på en anleggsplass i snø og sludd... Da tenker jeg de hadde ønsket seg tilbake til komfort temperatur, ventilert luft, samt rene sosiale fasiliteter....

Blogging

Siste svar fr. 6 april 21:01 (61 svar)
Skjult ID med pseudonym Tyren

Hvorfor gidder folk å lese blogger om andres hverdagsliv ?

Tor Mikkel

Siste svar fr. 6 april 19:57 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym GuriMalla

Er vi imponert over valget av minister?

Etter å ha vært en stund her inne og chattet med en del mannfolk, så merker jeg at det er veldig lav terskel for når ting går "i stå".
Enten det dreier seg om en liten skriftlig misforståelse eller at man faktisk har ulikt syn på ting, så er det over og ut fra motparten sin side! Uker med trivelig chatting legges død på grunn av en dusteting (og da gjerne i form av å bare slutte å svare på meldinger).

Har vi virkelig blitt SÅ hårsåre og fintfølende at vi ikke tåler en liten diskusjon, et skeivt ord?

I min verden er det slik at man kan diskutere, bli evt. enig om å ikke være enig, og så legge det hele bak seg, fortsette der man slapp. Og viktigste av alt; ikke gå å ha nag i etterkant.

På den annen side er det jo fryktelig greit å få luka ut de som ikke klarer å stå i stormen. I en relasjon/i et forhold vil det alltid være ulikheter. Hvem ønsker vel en partner som bare feiger ut for den minste ting?

dating

Siste svar fr. 6 april 10:43 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym kallle

Hei hva mener dere andre her inne om at når du har datet en dame flere ganger snakker sammen på tlf hver dag ,og enda så er ho meget aktiv på dating sider .
hva gjør jeg