Sukkerforum

Etter nesten 5 år som singel og med 3 barn i småskole/barnehagealder  har jeg sånn sakte men sikkert begynt å nærme meg tanken på at en ny mann i livet mitt kanskje ikke hadde vært så dumt. 

Savner noen, men ser for meg både at livet mitt skremmer unna mange potensielt fine partnere, og at jeg skremmes litt av tanken på utfordringene det ville by på å inkludere et annet menneske i hverdagen min. Det jeg har å tilby en mann, i allefall de neste 5-10 årene, er barnefri helgene mine. 

Så slo tanken meg. Kanskje det er nok? Kanskje det kunne være en fin måte å leve på? Hver beholder sitt hus og liv, man fortsetter som før og kun deler annenhver helg, noen hverdager her og der og noen uker i ferier. Kanskje man slipper unna noen utfordringer i forhold til "mine og dine barn". Beholde autonomien og friheten samtidig som man har noen å kose seg med og dele opplevelser med når man faktisk har tid og overskudd. 

En litt uferdig tanke dette. Er det noen som har erfaring med dette? Noen tanker rundt dette?

hva synes dere om Louis van Gaal ?

Hva oversetter man best det engelske Cougar til på norsk? Og da tenker jeg ikke på puma.

Dette er en lett,uhøytidelig tråd om hvilket inntrykk vi har,og hvordan vi tror de med pseudonym her inne er. Oppfordrer alle til å ikke være nærtagen i denne tråden. Er bare inntrykk og uhøytidelige antagelser :)

...som har truffet hverandre her på Forumet, skal ha julebord i Oslo i kveld!! :-))
Moralen er: søk sammen med andre single, kos dere og lev livet (mens du venter eller er åpen for at den helt spesielle dukker opp). :-)

Jeg er alltid i god homør

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Ylli

Liker jenter som er glad å gå ut se på tv ha det kjekkt

Gjør som jeg skrev, har alltid lurt på hvorfor Kvinner blir fortsatt sett på som billige når de har hatt mange seksualpartnere, men ikke Menn...

Det jeg også syntes er merkelig med dette er jo at for at regnstykke skal gå opp, så må det jo være like mange seksualpartnere på menn, som på kvinner, ellers blir jo regnstykke f.eks sllik;
Jente - 4
Gutt -30
Jente- 56
Gutt- 30

Det kan sikkert skrives et tre binds leksikon om alle funksjonene jeg ikke kjenner på Sukker.. så på tross av at det ikke finnes dumme spørsmål, bare dumme mennesker som stiller dem spør jeg allikevel:

Er det bare jeg som ikke er dyktig nok på Sukker eller er det virkelig slik at "Looks!"-treffene man får på appen ikke vises på nettsiden og omvendt?

Det virker for meg som om samhandlingen mellom det man gjør i Sukker-appen og på nettstedet er releativt begrenset? Eller kommer jeg til å angre på at jeg skrev denne meldingen hvis jeg bruker tre minutter på å lete?

Lenge siden sist jeg fikk svar eller melding.

Minner om at skianleggene har åpnet, så det er bare å komme seg ut i bakken og knipse en hel haug med nye sportybilder til sukkerprofilen! ;-)

Ah well, synd det ble litt lite skjermtid på'n.
*surk*

Oh...
Og resten av filmen var helt ok altså ;p

Liker å diskutere og har hengt meg litt opp i noen kommentarer på flere innlegg her inne og andre steder, der menn har kommet med påstand om at Kvinner er mer kresne enn menn...

Nysgjerrig her og ønsker flere synspunkter :)

Jeg er kresen, men håper da inderlig at alle ander også er det, inkludert menn!

Mange føler seg ensom i jula selv om de har barn rundt seg. Å være singel eller enke er for mange ekstra tungt når julaften kommer. Er så heldig at jeg har mine to voksne barn sammen med meg, men savnet etter en "voksen" kommer ekstra fram i slike dager. Det å ha noen å dele sine tanker med og dele gleder og sorger med. Det er vel slik de fleste aleneforeldre og single føler seg,så er ikke spesiell sånn sett. Men er nok lite flink å få fram den følelsen siden man da føler seg mislykket. Ta vare på hverandre med et glimt i øyet. Ta nytt mot og se framover, alene eller sammen med dine.

Et spørsmål til jenter/kvinner:

Hva tenker dere om en mann i slutten av 30-årene som ikke ønsker barn?

Hei. Noen ærlige og snille jenter som kunne tenke seg å flytte til Vestlandet her? Føler at det er få her inne som er interessert i å flytte på seg. Er odelsgutt å da er det litt komplisert.

Jeg liker å eksperimentere litt, og har kommet fram til følgende:

Har man bilde, blir man dømt etter det og ikke lar resten spille så veldig stor rolle.

Har man ikke bilde, blir profilen mer nøye sett igjennom, for de som synes dette er mer viktig.

Hva mener dere? :)

Den følelsen da du har en venn/kjæreste (om enn litt usikkert forhold) og du får kontakt med en annen som du savner mer enn kjæresten...
Det er ikke godt, men sånn er det...
Denne andre har har så langt vært bare brevkontakt her inne, men åååå... jeg savner livstegn fra han...
Jeg kjenner meg varm og med sommerfugler i magen :)

Noen som vil bli med på kino... søndag...jente fra 27-45.. :-D... Må se Hobitten !

Er det virkelig ingen på min alder som kommenterer her på forum, eller er gjennomsnittalderen her 40+++?
Skulle likt å pratet med noen her som jeg vet jeg har noe til felles med, men er det virkelig ingen her?

Jeg er 28 år...

Hei!

Jeg er nå rukket å bli 47, men føler meg liksom ikke helt det inne i hode mitt. Føler at jeg er 5-10 år yngre en det jeg egentlig er. Er det flere som har det slik?

En lærer sto foran sin klasse med en knippe ting. Da timen begynte tok han, uten å si et ord, frem et tomt syltetøyglass og begynte å fylle det med golfballer.
Når han var ferdig spurte han klassen om glasset var fullt, klassen var enig om at det stemte.

Så begynte læreren å fylle glasset med småstein, han ristet litt på glasset slik at småsteinene fordelte seg mellom golfballene. Deretter spurte han klassen om glasset nå var fullt, og det mente klassen at det var.

Nå fant læreren frem litt sand og tømte oppi glasset. Sanden fylte naturligvis de resterende hulrom i glasset. Igjen spurte han om det var fullt. Klassen svarte enstemmig «ja».
Deretter fant læreren frem en flaske øl og tømte i glasset, det fylte selvfølgelig opp de hulrom som var mellom sandkornene. Klassen humret…

«Nåvel» sa læreren da latteren stilnet. Forestill dere nå at dette glasset representerer deres liv. Golfballene er de viktig ting, familie, kjærester, barn, god helse, venner og hobbyer. Rett og slett ting som hvis alle andre ting gikk tapt fortsatt ville gi dere et lykkelig liv. Småsteinene er andre ting av betydning, som jobb, hus, bil osv. Sand representerer alle andre småting. Læreren fortsatte: «Hvis dere putter sand i glasset først, er det ikke plass til hverken småstein eller golfballer. Det samme gjelder i livet forøvrig. Hvis dere bruker all energi og tid på små ubetydelig ting, får dere aldri plass til ting som er viktig. Vær derfor oppmerksom på ting som er viktig for deres lykke. Lek med ungene. Ta var på din helse. Inviter din kjære ut på middag. Bruk tid på din hobby, for det vil alltid bli tid til å gjøre huset rent. Prioriter golfballene, for resten er bare sand».

En av elevene rakte så opp armen og spurte hva øllen skulle representere. Læreren smilte: «Jeg er glad du spurte. Det er bare for å vise at uansett hvordan det går er det alltid plass til en øl»

Potet og banan.
Tips nettside

Fungerer egentlig Hjerte-bruket her på sukker.no? Jeg selv har gitt ut 15ish hjerter nå over 1 uke, og ikke fått 1 tilbake. Vanlig for menn? Noen damer der ute som tar Sukker.no seriøst?

Hvordan møte damer med de samme seksuelle fantasier og fethiser som meg?

Nå har jeg sikkert lest igjennom litt mer enn hundreogsnørrogførti profiler her inne og en ting som nesten alltid står er "glad i å trene" eller liknende, hva er greia med det?
Jeg mener, er dette noe som er obligatorisk og skrive på lik linje som før i rævva da folk hadde hår i tia og kontaktannonsene sto i avisa, og teksten alltid lød "liker turer i skog og mark", eller er nesten alle jenter/damer her inne så sporty?
Jeg sier nesten fordi jeg tror jeg har lest 2 eller 3 profiler uten denne setningen.

Blokkert!

Siste svar on. 10 des. 2014 02:26 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Fasit1

Om jeg har kjøpt 3 måneders super-abb og rukket å blokkere alle damene etter 1 måned..har jeg en sak mot sukker?

Hmmm

Siste svar ti. 9 des. 2014 23:46 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym sveisern

jada så neida så.....

Med +.... Hva betyr det ?

Tips, kresent søk.

Ingen svar
(mann 44 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

1. Gå inn på matchsøk.
2. Legg på noen kriterier.
3. Velg noen hurtigfakta.
4. Velg noen profilparametre.
5. Legg på ett og ett nytt krav (strengere og strengere søk)

Gjenta punkt 5 til du står igjen med en person. Skriv til denne personen.
Nå prøvde jeg det selv for litt siden, riktig nok uten å få svar :p Men kan jo være at det fungerer bedre for andre helter og heltinner her inne :D

Hmmm

Siste svar ma. 8 des. 2014 23:17 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym sveisern

å jeg som trodde alle skulle få....

Jeg er en dame midt i førtiårene, har seriøs profiltekst uten seksuelle antydninger og anstendige smilebilder i album uten trutmunn. Det jeg erfarer er at jeg får mange henvendelser fra kjekke unge menn mellom 22 og 34 år, men jeg får svært få fra menn på egen alder. Selv er jeg ikke interessert i unge menn og vil gjerne treffe en voksen moden kar på egen alder som er interessert i å bygge et langvarig forhold.
Men jeg skjønner ikke hvorfor jeg tydeligvis appellerer til unge menn og ikke til menn på egen alder? Noen som har samme erfaring? Noen som har en god forklaring?

Ikke nok med at de godt og vel har bikket 30 år og kroppen er i fritt forfall, men når jeg kommer i snakk med de så så er det ikke nødvendigvis så hast. Joda, de kunne jo tenke seg eget barn engang i fremtiden.
Er det bare jeg som irriterer meg litt over dette?

Popcorn.

Siste svar ma. 8 des. 2014 00:51 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym jaudå

Jeg setter over popcornet. Kan noen påta seg å lage en "popcorntråd"
nuh :-)
Da mener jeg ikke bokstavelig. Det hadde vært corny :-b

Til alle damene her inne!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Kåre

Her er en sang til dere. <3

http://youtu.be/f-x1FsvOAz4

Største nyårsparty noen sinne?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker

Det er enorm påmelding til nyårsfesten den 17 januar og kan ikke huske å ha sett så stor interesse så lenge før en fest! Det betyr at den bli full 11. året på rad. Du trenger altså ikke stresse med å treffe noen på nyttårsaften og kan med god samvittighet tilbringe kvelden med venner.

God adventstid!

En dag blir banksjefen gjort oppmerksom på at det er en eldre dame der som ønsker å sette inn to millioner i kontanter. Siden dette er uvanlig mye penger, blir sjefen tilkalt for å bevitne at dette går ordentlig for seg. Han hilser på den gamle damen og blir litt forundret over hvordan en slik liten gråhåret skrott har kommet seg til slik rikdom.

– Ikke for å være uhøflig frue, men hvordan har du fått så mye penger?

Damen smiler vennlig og sier: – Jeg har tjent hver krone på vedding.

Banksjefen blir litt paff. – Vedding? Hvordan da?

Damen ser på ham og smiler skjevt. – Tja, la oss ta et eksempel, jeg er for eksempel villig til å vedde 200 000 på at du har firkantede baller!

Banksjefen ser sjokkert på damen. – Nei vet du hva, jeg har da ikke firkanta baller! Er du gal?!

Damen ser alvorlig på ham. – Nei, slettes ikke, jeg vedder som sagt 200 000 på at du har firkanta baller, tar du veddemålet?

Banksjefen tenker som så at dette er temmelig lett-tjente penger, han vet da så inderlig vel at ballene hans er helt normale og runde. Han nikker, og damen sier så:

– Det er bra, da kommer jeg tilbake hit i morgen ved åpningstid for å avgjøre veddemålet, og siden det er så mye penger på spill tar jeg med et vitne.

Banksjefen går med på det, og så snart dagen er over raser han hjem, og i dusjen sjekker han understellet ekstra nøye for å være helt sikker på at de er normale og runde.

Neste morgen kl 9 00 står damen klar ved bankdøra, og sjefen slipper henne inn. Med seg har hun en annen herremann som ser litt blek ut. Oppe på banksjefens kontor viser hun ham pengene, og så ber hun ham droppe buksene slik at hun kan se om han har firkantede baller. Sjefen så gjør og damen går så langt at hun kjenner på dem for å sjekke at de er runde.

Banksjefen står der og triumferer og tenker at det er lett tjente 200 000, men mannen som var med damen begynner brått å gråte.

– Hva er det han hyler for?

Damen gliser konspiratorisk. – Å, det er bare at jeg veddet med ham i går at jeg i dag klokken fem over ni ville stå med banksjefens baller i handa, han har akkurat tapt fem hundre tusen.

Vil si først at dette ikke er klaging, men en artig observasjon. (med et spørsmål på slutten)
Har erfart at hva en kvinne sier og hva hun mener ikke alltid er det samme, som F.eks når ekskjæresten spurte "er du sulten kjære" så trodde jeg det betydde: skal jeg/vi lage mat. og når jeg svarte nei ble hun sur og lagde mat til seg selv. Så det gikk ikke så lenge før jeg skjønte at dette egentlig betyr: Jeg er sulten, lag mat eller føl min vrede!
Så til spørsmålet: driver å skriver med ei jente jeg har litt trua for at kan bli noe, men fleste spørsmål blir besvart med korte setninger, noe jeg tolker som: "Jeg er egentlig ikke interessert i å prate med deg" men hver gang jeg tenker at nå er det ferdig ramler det inn ett spørsmål fra henne......
Hva vil hun????

har noen vært på sånn party i fjor .. ?? kommer det mange ?? er det spennende.... ?

Sen lørdag, tilbake til tom hytte etter en tur på "byen". I det jeg går opp trappa får jeg øye på henne. Rett ved inngangsdøra!

Kunne gjerne tenke meg den perfekte match hvor det meste bare ”stemmer”, hvor jeg føler sterk tiltrekning, fysisk og mentalt, og hvor jeg tenker at dette er en jeg virkelig kan ri gjennom stormer og inn i solnedganger med. Det kan ta lang tid, kandidatene er få og ikke alltid lette å møte. Om jeg forblir alene fordi ”den rette” ikke kommer min vei; heller det enn å velge nest best. For mange ser det ikke ut til å være mulig… å vente. Jeg skjønner det ikke.

Jeg kjenner en del som ”tar til takke med nest best”; bedre å være tosom enn alene, liksom. De vil så gjerne ha kjæreste, tiden går og den rette uteblir. Så møter tålmodigheten utfordringer, savn av forelskelse, sex osv. De treffer en som er bra på mange måter (selv om ikke absolutt alt stemmer), de forelsker seg, kanskje like mye i ideen om å være forelsket som i personen. Eller det kan være en lystdrevet forelskelse i et ytre, men så glemmes videre kvalitetssjekk av verdier og egenskaper, før boet er etablert.

Jeg tenker at noen ganger står ønsket om å få barn i veien for vurderingsevnen rundt kjærlighetspotensialet. Men like ofte tror jeg ALENELIVET står i veien. Heller sammen enn alene, ulike motiver sammenblandes med følelser, de får i hvert fall kjæreste, om enn på lavere ambisjonsnivå enn opprinnelig ønsket. Når den pene partneren krakelerer og forelskelsen er over, tja da går mange forhold over i modus hvor jeg lurer på hvorfor i all verden de fortsetter sammen. Men så var det det med å være alene da…(jeg sier ”de”, men jeg har vært der selv, og vurderte aldri å bli, ref: heller alene).

Vi er vel her for å treffe en spesiell, noen for søndagskjærester. Men – for det lange strekket; er den ”nesten rette” virkelig bedre enn å være alene? Om jeg ser meg rundt, så ser det ikke sånn ut, et frakoblet forhold er mer ensomt enn å være alene. Da heller vente, være kresen og leve lykkelig alene, med venner og kanskje med en søndagskjæreste i ny og ne. Eller hva?

Bindingsangst. Jeg har tidlvis vært så lei av å høre det ordet. "Det er ikke deg, det er meg". "Bare god gammeldags bindingsangst". For noe tøys har jeg tenkt. Du er bare ikke interessert nok. Kanskje har jeg hatt rett, kanskje ikke.

For så snudde situasjonen plutselig. Denne gangen var jeg som ble grepet av denne bindingsangsten. Og jeg vet ikke hvor den kom fra. Etter to måneder med fryd og gammen og tett og nær kontakt, var det akkurat som jeg fikk overdose og næmest panikk. Ja, fysisk panikk med kvalme og oppkast, og et intenst behov for å synke i et hull i bakken og bare være alene - få tilbake den kjente tilstanden min alene. Har dere opplevd dette?

Jeg seriøst på hva dere tenker:
Kan sånne kalde føtter oppstå uten grunn bare fordi man er redd? Eller er det et signal fra magen om at dette vil jeg ikke nok, og at hvis jeg skal ut, så er det tid for det nå?

Hei, damer.

Jeg lurer på om det er en dame der ute som er like keen på den gode samtalen som jeg er.

Vil ikke gi mitt profilnavn her, da jeg ser for meg mange grisete
damemeldinger nå. Og hvis du kun er ute etter kroppen min, så kan du bare gi beng i å sette deg på liste. Du blir strøket. Jeg har FØLELSER. Jeg er ikke et stykke kjøtt.

Men har du lyst til å snakke, så gi lyd fra deg her, da vel.

Klemz

Er kvinner virkelig så furtne? Når de først får litt kritikk så tyr de til blokkeringsknappen. Haha! Det virker jo egentlig et tegn på dårlig selvtillit spør du meg;)

Hei, 18 år gammel gutt fra Oslo her. Hjemme alene i dag, så lurte på om noen jenter ville snakke? Telefon eller chat? Vi kan snakke om hva som helst! :)

Hei, 18 år gammel gutt fra Oslo her. Hjemme alene i dag, så lurte på om noen jenter ville snakke? Telefon eller chat? Vi kan snakke om hva som helst! :)

Hvis den som nettopp vant over 500 millioner i EuroJackpot er av det motsatte kjønn og inne på sukker : ja, jeg er ledig og blir med på date!

Jeg vurderer å kjøpe en 3 roms leilighet som står ferdig om et år, men det betinger at jeg får solgt min 2 roms til Takst til samme tid ... Hvis ikke blir det aldri mer shopping på meg...

Hva anbefaler dere?

Hva er greia med at nesten alle jenter her inne spesifikt nevner det i profilen sin. Er det et problem med for mange svevende mannfolk?

Ei stille og rolig jente her?