Sukkerforum

http://www.vgtv.no/#!/video/80932/da-ailin-kysset-lars

Barn sitt perspektiv på det vi søker...

Jeg lurer på en ting, Jeg ser at flere skriver hva de syntes "Drømmemannen/kvinnen" skal ha av egenskaper osv.

Men jeg får den følelsen av at dette ikke er en beskrivelse av en drømmemann/kvinne og heller en liste med krav folk stiller til de som eventuelt skal ta kontakt og for meg blir det for dumt og ta kontakt når jeg ikke stemmer overens med hva som står i den kolonnen.

Så bruker dere den kolonnen til og skrive om hva drømmemannen/kvinnen er eller skriver dere en liste over ting som dere krever av den som skal ta kontakt ?

Syntes det blir litt dumt og egentlig gjøre begge deler, For jeg har møtt mange personer som har hatt like personlighetstrekk hvor det da på den ene person kanskje er det beste ved den personen og på en annen person var det helt forkastelig, om dere skjønner hva jeg mener ?Eksempel er jo at noen kan være veldig glade og energiske på den bra måten mens du har andre som også er glade og energiske men bare er slitsomme og være sammen med. Noen er smarte og kan kanskje mer en deg og lærer deg noe mens andre er smarte og er av den typen som "Jeg hadde rett du hadde feil, jeg er smart du er dum".

Så ja, hva syntes dere drømmemann/kvinnen skal brukes til ? Checklist eller skal man skrive Megan Fox/Brad pit der ? :P

99% av alle menn som kontakter meg her inne er bare ute etter å utveksle seksuelle fantasier . Synes dette er veldig synd da jeg seriøst er ute etter et varig forhold,og da er det vel ikke bare sex som er viktig??Ihvertfall ikke for meg...Men de fleste er kun opptatt av dette...og viser null interesse for å bli kjent med meg selv om de fleste av dem har på profilen sin at de er ute etter en flørt som kan utvikle seg. Har en helt grei profil som ikke indikerer at jeg selv er det. Hvorfor kan man da ikke være så ærlig at man skriver på profilen hva de egentlig er ute etter??? Blir litt lettere å sile de ut da. Flere her som "irriterer" seg over dette? Sikkert mange damer som også er sånn.!! Er det da ingen seriøse her inne?? Vurderer å kutte ut hele sukker pga dette....begynner å bli lei av at ingen er opptatt av MEG,kun hva jeg liker i senga osv.....

Jeg starter med en, håper dere kan komme med noen fler.

"Hei, jeg kommer til å rapportere deg for å være falsk profil, for dette bildet er bare for flott til å være virkelig!"

Eh?
Yeah.

Profilbilde

Siste svar fr. 9 mai 2014 00:34 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym tullete

Hvorfor har man profilbilder/albumsbilder som ikke stemmer med hvordan man ser ut? Er jo ikke noe fordel for noen. Hverken dem selv eller dem man møter.

Jeg undres...

Siste svar fr. 9 mai 2014 00:33 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Smiley32

Jeg har nå vært registrert her en stund..
Jeg har møtt noen hyggelige mennesker, og fått noen venner.
Men...

Er det virkelig slik majoriteten oppfører seg?
Sender jeg en melding, får man i 9 av 10 ganger, ikke svar.
Selv, svarer jeg på alle meldinger, og er jeg ikke interessert, takker jeg for oppmerksomheten og avviser på en ordentlig måte.
Noe jeg synes bare skulle mangle i og med at noen faktisk har tatt seg bryet ved å sende en melding.

Og når jeg ser smørbrødlistene damene her har av krav til hvordan en partner skal være, ja da begynner jeg å lure.

Oftest er disse kravene helt motstridende, ofte er kravene mye lengre enn hva man kan lese om personene.
Ofte snakkes det om en MANN, men man får ikke inntrykket av at de vet hva det innebærer eller hva de legger i det.

Alt i alt, sitter jeg igjen med ett inntrykk av at mange er bortskjemte, selvgode personer uten særlig virkelighetssans. For hvor mange av dere har egentlig like mye å tilby som dere krever? Ytterst få.

Mange er også bare ute etter sex, men allikevel står det at man ønsker "et langvarig forhold".

Nei, dette blir nok siste måned her inne, og mitt inntrykk av norske jenter er nok blitt atskillig nedgradert.

Er det andre som opplever det på samme måte eller er jeg helt på villspor? Og ja, jenter, jeg vet godt at det er mange idiotiske mannfolk her inne som sender frekke meldinger, men oppfører seg som folk, forventer man jo at folk skal oppføre seg tilbake?!

Er det som har erfaring av å bli tatovert i utlandet???

Tenkte skulle ta min første tatovering. Det er alt for dyrt å gjøre det i Norge.

Enkelt spørsmål, har du sendt/mottatt et dick-pic, og hvordan var responsen?

Når passer det seg?

Jeg er en kvinne på 50 - ser bra ut, er intelligent osv. Jeg får masse henvendelser fra gutter i 20-årene, noe jeg på sett og vis tar som et kompliment, men det er kke unge elskere jeg er ute etter, noe som fremkommer av min profil. Jeg har mange menn på min alder som er innom, men ikke så mange som tar kontakt. En del ønsker kontakt med kvinner ned i slutten av 20-årene. Jeg er ikke interessert i menn som er mye eldrev enn meg. Er det sånn at menn gjerne vil ha kvinner som er over 10 år yngre enn dem selv hvis de kan? Og i så fall, hvorfor?

En fisketur med påfølgende bålkos eller en tur på treningsstudio og en tur på kafe etterpå?

Eller har man andre preferanser?

Dette hadde ikke vært et problem om jeg var yngre. Jeg fyller 33 i år. De fleste i min omgangskrets er for lengst etablert med familie, rekkehus, to biler, trampoline i hagen og alt som hører med. Selv har jeg altså ikke noen forhold å se tilbake på.

Det er noen spørsmål som presser på på grunn av dette, og som det kunne være interessant å se om noen her mener noe om;

For det første; I hvilken grad er dette hemmende for meg? For meg er ærlighet viktig, og jeg føler jeg må trekke frem de "negative" sidene ved meg selv på ett eller annet tidspunkt. Altså vil det være naturlig å før eller senere (høst før) informere en potensiell date om min manglede erfaring på det området.

Jeg er livredd (neida, jeg er mann i 30-årene, så livredd er nok en overdrivelse. Bekymret, sier vi) for at dette skal slå negativt ut. Vil hun føle at hun må "lære meg opp" i å være en god kjæreste og at dette er noe hun ikke ser for seg å bruke tiden sin på? Er det direkte turn-off? Hvilke tanker vil hun gjøre seg om hvorfor jeg aldri har hatt en kjæreste før?

Kan det tenkes at dette kan føre noe positivt med seg?

Hvor vanlig er dette? Jeg vet om flere som er i min situasjon og rundt min alder (eller, faktisk, mye eldre..), men jeg tror likevel jeg tilhører en ganske sjelden rase. De fleste som har vært singel lenge, har iallefall som regel minst ett mer eller mindre seriøst og/eller langvarig forhold bak seg.

Jeg ser på meg selv som en relativt oppegående fyr med helt normalt utseende (har tidligere vært kraftig overvektig, noe jeg tok tak i for noen år siden) som er relativt godt likt. Jeg er nok litt sjenert og usikker i hverdagen og ikke den mest kontaktsøkende personen i verden, men det er et aldri så lite mysterium for meg og omgivelsene mine at det har blitt sånn.

Frustrert!

Siste svar to. 8 mai 2014 22:22 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym kosegutt

Sliten og lei, vært det lenge nå! Ambisjoner her og der, prøve å holde oppe et fort man minst burde vært to om. Og ofte stang ut samt mye alene, nå må jeg snart ha en opptur. Men vet ikke hvilke grep jeg skal ta, prøver og prøver, men ting som gjør meg mentalt fresh som trening, har jeg ikke krefter til, fordi om jeg egentlig digger det. Kroppen fjusker , og finner ikke ut hva det er heller.
Gud hjelpe meg så drittlei jeg er nå,,,, :/

Tittelen sier alt.

Vil gratulere alle mine veteran brødre og søstre med dagen her inne =)
Mine tanker går til alle våre veteraner/venner som aldri kom heim igjen til fedrelandet og dei som fekk problemer i etterkant.
Vær stolt over din innsats for Norge og det internasjonale samfunnet.

Ser jeg har hatt 3 besøkende i løpet av kvelden, men den siste har ikke vært inne på 4 dager. Synest det var litt rart.
Er det mulig å besøke en profil uten å være registrert som online?

MANGE av damene her inne er golddiggers!

Er det mange her som bruker hjerter som " huskelapper " på folk?
Jeg opplever at endel setter hjerter, men hører lite fra de i etterkant.
Selv ikke om jeg har tittet innom de i profilen heller.
Dette gjelder selvfølgelig ikke alle som setter hjerter, men noen ;)

.....

Ingen svar
(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Etter inspirasjon fra "utfordringstråden"; tar du utfordringen? Utfordring av den intellektuelle typen., evt. forsøk på å være intellektuell;)

Har bursdag i dag
noen snille jenter som vil gi meg ett bursdags kyss?

Invitasjon

Siste svar ma. 5 mai 2014 19:04 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym laidback

Vil gjerne invitere ei eller to jente(r) til one-night stand, kall det en audition. Det må være jenter som er serviceinnstillte og med på det meste :)

For meg er det ethvert nick som spiller på og henviser til "seksuelle preferanser".
Bildet el. mangel på sådan.
Hans alder, samt aldersspennet han søker i, feks. 18-99..
Andre innspill?

En venninne og jeg har gått over "vidden" i dag og det var som sagt fantastisk :o) Sol og et glass vin som belønning på slutten da det var min aller første tur over der :o)

Nå skulle jeg bare hatt en mann som kunne massert bena mine for jeg tror de er ødelagt :o)

Noen som melder seg? ;o)

Etter en god stund på Sukker.no har jeg lært meg en del tips og triks.

Er du mann så må du være Superbruker. Er du kvinne så kan du bare være gratisbruker.

Menn bør ikke bruke profilbilde og stenge fotoalbumet for gratisbrukere slik at damene ikke kan se bildene dine. Dermed slipper du å bli kontaktet av damer og har KUN kontakt med de damene DU vil snakke med. Når du kontakter en dame vil fotoalbumet åpne seg for henne og hun kan avgjøre om hun gidder å svare.
Når jeg hadde profilbilde så ble jeg kontaktet av flere damer, og kun en liten brøkdel av de var interessante. Dette gjør i tillegg at du slipper å være veldig eksponert på Sukker sånn at hele verden ikke ser at du driver med nettdating (hvis du synes det er flaut).

Det eneste som gjenstår da er å finne ut av hvordan damene her inne slipper å bli overlesset av mail fra kåte menn de ikke er interessert i eller som bare er ute etter sex (noe som medfører at de interessante mennene forsvinner i mengden). Noen forslag?

Mitt forslag er at menn ikke kan kontakte damer med mindre de har mottatt et hjertet fra dama. Da må selvfølgelig damene dele ut flere hjerter, men samtidig er det en del menn som aldri vil få hjerter og falle helt utenfor.

Innspill? Dette er åpent for diskusjon... men det kommer nok aldri til å gjennomføres:)

Er det så enkelt? Er det alt menn går etter?

Ja, jeg er seriøs. Hva gjør man på en date?
Jeg har ikke vært på date på MANGE år, og kjenner jeg blir litt nervøs bare av tanken på det.
Det er noen år siden jeg sist hadde kjæreste....men felles for de( to) jeg har vært sammen med de siste 8 årene, er at de har vært kjenninger og bodde der jeg bor. Og da ble vi liksom et par automatisk, uten dating osv.Så jeg er litt "lost" ang hva jeg skal/bør/må gjøre :P

Hjelp! :)

Turn off.

Siste svar sø. 4 mai 2014 16:06 (109 svar)
Skjult ID med pseudonym Skrujern

Det er to ting hos jenter som er turn off hos meg.

Det ene er faktisk six pack. Jeg synes det er kult med jenter som trener, men har de six pack, ser de sjelden særlig feminine ut. Noen unntak her, men ikke mange.

Det andre er at de har hund. Vanskelig å forklare dette, men jeg sliter md å finne hundejenter atraktive. Det er ikke det at hunden tar for mye plass osv, feks har jeg ingen problemer med å date en jente med barn. Det er bare noe eget med hundejenter.

Gardeball 2014

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Gardist

Hallo!

Noen i Oslo som kansje er ivrig å være med på gardeball 7. Juni 2014?
Alt er betalt. Dette er Once in a lifetime opportunity:-)
Kontakt: k180893@hotmail.com

Profilbilder:)

Siste svar sø. 4 mai 2014 01:59 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym hjerteress

Synes det er litt merkelig at de som har ligget her inne i nærmere 5 år, enda har samme profilbilde. Herre min dere ser vel ikke ut som for 5 år siden eller? Jeg logget meg på første gangen for ca. 5 år siden, for min del, så ser jeg jo akkurat maken ut som da, bare atte jeg har blitt litt feitere;)
Så kom igjen folkens få dere et ferskere bilde. Jeg er sikker på at besøks raten hadde hevet seg betraktelig:)

Life is alright

Ingen svar
(mann 39 år fra Østfold) Privat melding

When you watch the sky, and all you see are stars and the moon
Life is alright
When you dream, and you can fly like the birds and the angels
Life is alright
When you wake up smiling, no grieve in your heart
Life is alright

Don't judge me because I don't have money
Don't judge me because I don't have power
Because I have a heart filled with love for the taking
And know who will have it, I just don't yet know her

Er det noe liv ute i Oslo i kveld?

Er det slik at damer forventer at gutter/menn skal kontakte dem? eller er det jeg som har en dårlig profil og bilder?

Jeg skal en tur til Praha i juni. Og kanskje til Hellas i august. Ellers blir det stort sett jobbing.

Noen som har noen spennende planer? :-)

Dromedaren:

- ser bra ut på avstand.

- spytter på deg og kaster deg ut av seddelen uten noen grunn når du blir bedre kjent med den;

- kan gå uten å drikke i hele uke men må drikke seg full en gang i uke;

- har positiv IQ men bare såvidt.

Drømmedamen:
... (utdypingen mangler)

Er det lov til å gå for en opptatt mann?

Hva om han er samboer?
Hva om han er gift?
Hva om han har barn?

Hvor går grensen din?

Nye brukere :-)

Siste svar fr. 2 mai 2014 21:32 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym høststorm

He he tittet for en gangs skyld på nye brukere. Der dukket samme person opp (klin likt bilde), samme alder, bosted to forskjellige fylker, to forskjellige brukernavn så klart. Hva er hensikten?

Synger MattyB en 11 år gamme gutt og min 10 åring spør hva det egentlig betyr.....Hva i svarte svarer man til det hehe

Hva thenker damene om mannen som har tykt gullhalsbånd rundt halsen på profilbildet eller i albumbilder?

Da må damene forte seg :-).

Jeg er 32 år.
Jeg vil treffe menn fra 25 til 38 år sånn ca.
Men for å få se profilene til de som er litt yngre enn meg må jeg krysse av på at lik alder ikke er viktig for meg.
Gjør jeg det får jeg med på kjøpet en drøss av eldre menn som er 15 år eldre enn meg og mer.
Og det er jeg rett og slett ikke interessert i.
Men sukker har bestemt at jeg som jente/dame skal like eldre menn.
Prvoserende!

Er det noen som har tenkt og gå i 1 mai tog ??
Trist att denne arbeidernes dag blir glemt

Hei min kjære venn
Det er hyggelig og gledelig å finne din profil her i dag på sukker.no.How er du, jeg tenkte er vakre å gjøre deg til en venn i dette navnet regard.My er riktig god Dakowa . Og min epost er ( merry_4U56@yahoo.com ) jeg er en kvinne . Vennene mine forteller meg at jeg er en rolig person med en god følelse av humor.I er alltid rettferdig , enkel , ærlig og lett å gå , og jeg søker tilliten verdig vennskap . Jeg tror på å gi og ta på begge sider , og jeg verdsetter faithfulness.I som folk for det de er og ikke for hva de er not.Please Jeg ønsker å være din venn , og la aksjen hva vi har i vennskap , vil jeg gjerne at du å skrive tilbake til min e-postadresse slik at jeg vil forklare mer om meg : Og sende deg et bilde av meg selv ,

Finn profilen min ;

Høyde : 174 cm 5 ' 7
Vekt : 60 kg £ 148
Midje : 24 "
Øyne : Brun
Hår : Svart
Sivil status : Singel
Barn : Ingen barn
Språkene som snakkes : Flytende engelsk

Returnere e-post til min id : ( merry_4U56@yahoo.com )

tegnede
lystig
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Hello MY Dear friend
It is nice and joyful to find your profile here today at sukker.no.How are you,I thought is beautiful to make you a friend in this regard.My name is Merry Dakowa. And my email is(merry_4U56@yahoo.com)I am a female. My friends tell me that I am a quiet person with a good sense of humor.I am always fair, straightforward, honest and easy going and I seek trust worthy friendship. I believe in giving and taking on both sides and i value faithfulness.I like people for what they are and not for what they are not.Please I want to be your friend, and let share whatever we have in friendship, I will like you to write back to my email address so that i will explain more about me:And send to you a picture of myself,

Find my profile;

Height: 174 cm 5' 7
Weight: 60 kg 148 lbs
Waist: 24"
Eyes: Brown
Hair: Black
Marital Status: Single
Kids: No kids
Languages spoken: Fluent English

Return email to my id:(merry_4U56@yahoo.com)

Yours truly
Merry

Finnes det noe bedre?
Endelig etter flere timer med full blære og tarm og endelig kunne slappe av og slippe all dævelskapen løs!

også føler en seg så lett og glad etterpå! :D

Jeg er nygjerrig og kjeder meg!
Så dagens spørsmål er hvor mange har du på blokkeringslisten?

Jeg har vært på Sukker i 6 mnd. Er det anledning til å feire eller sørge mon tro?

Jeg har fått masse besøkende på profilen, mange meldinger, flere diskusjoner og noen dater / 9 /

Jeg tenker ikke å gi meg, ikke enda. Men synes dere at Sukker fortjener en 6 mnd. medlemskap til?

Hva syns dere om konseptet søndagskjæreste? Dvs to som er i lag på de dagene det er lite som skjer. No strings attached. Ikke bare sex altså, også prate lett og støtte hverandre generelt. Bare frem til den store kjærligheten kommer og banker på døren :)

De æ lure på e om vi som e fra Trøndelag, (og ansvarlig ferr historieboka) og som har ein annen humor med ein vri av ironi, som ikke skjønnes av en del andre folk, (om æ får kall dokker folk) burde ha våres egne nættsia slik at mange av dokker slæpp å føl dokker utaferr?

De e ikke de at vi slit, men heller at dokker slit, så no e æ snill da, ikke sant?! ;-)

Hei folkens, jeg lå i går kveld og tenkte over hvor lett kommunikasjon er i dag, kontra 30 år siden. Når vi treffer nye mennesker nå så er det meldinger, facebook, snapchat, telefon, skype osv. Med så lav terskel av kommunikasjon kan faktiske møter mellom personer bli mindre spennende. Derfor tenkte jeg ut et konsept som jeg bare kaller 80-talls dating.

Det vil si at man møter en person, og man utveksler telefonnummer. Etter det kan man bare ringe vedkommende og møtes. Teksting, facebook etc er off limits.

Hva synes dere konseptet? Kunne det vært en spennende start? Eller er det som å gå tilbake til hest å kjerre etter man har funnet opp bilen?

Er jeg alene om å få forespørsel på å gi ut mail adressen ?

Fysikk. Jeg burde vel kanskje lese litt.