Sukkerforum

konseptet for sukker er tydelig for at folk skal finne hverandre.. Har det funket for deg??:)

Tråden for alle som ønsker en hyggelig prat om hva som helst!

Hyggelig om gamle travere og ikke minst nye ansikter
har lyst til å skrive noen ord :-)

Hvorfor gidder vi?? Eneste vi fungerer som er boost til usikre jenters selvtillit.

.. Ja ser ut til at jeg skal bli norgesmester i single.. Hehehehehehhehe

Hva er det med disse som starter en samtale, og tonen er bra. Men plutselig er de ikke aktive lengre ? Er det ett sukkertroll som sluker disse? i så fall, vurderer jeg at jeg avslutter medlemskapet før jeg selv blir slukt ... kjedelige greier at de bare forsvinner...

Noe sier meg at han var veldig glad for at det ikke var første daten han var på med henne.

http://www.tv2.no/2014/10/11/nyheter/utrolige-historier/6111533

Tenker jeg helt feil om jeg mener at alt under 90 ikke er en høy match. Ikke at jeg legger så mye i disse tallene, men erfarer jo at de som ligger under 85 stort sett er noe helt annet enn det jeg søker her inne..
Hva er en høy match for deg?

Fra tid til annen klikker jeg på resultatene helt bakerst i et søk, de uten matchtall, og av og til får jeg da se at de har absolutte krav som vi ikke matcher på. I dag var jeg innen om der jeg tydeligvis ikke når opp på "flørtete" og tenkte med meg selv at det var ikke videre intelligent bruk av matching-systemet. Hvor vanlig er det egentlig å bruke absolutte krav?

Selv tror tolkningen av både spørsmål og skala så subjektiv og marginene for klaff på absolutte krav så urimelig høye at jeg heller tar meg bryet med å sile ut folk med høyrøde blader manuelt. Og kanskje det hadde vært en fordel å la seg blinde av kjærlighet og gå for dama med full klaff på alle punkter unntatt X. Derfor ingen absolutte krav i min matchprofil, selv om de nok eksisterer inne i hodet mitt.

Jeg har vært påloggert noen timer nå og hele 0 personer har valgt å klikke seg inn på min profil. Hva skjer med det a?

Lurer på hvor vanlig det er å date flere samtidig ? Er det mange som har opplevd å ha blitt ført bak lyset ( kastet bort tiden på noen som åpenbart ikke var moden ) ?

Jeg har vært med en stund, men ennå ikke sendt meldinger. Jeg finner ofte jenter hvor jeg liker utseende og profilteksten godt, og vi har en høy match så jeg kunne tenke meg å skrive, men så er det en begrensing da, jeg er noen år eldre enn den grensen hun har satt for sin drømmepartner, selv om matchtreet har mange grønne blader og blomsten for alder ikke er vissen. Virker det frekt å sende en melding til noen som ønsker seg litt yngre menn enn det jeg selv er eller bør man respektere det de skriver? Jeg kan jo ikke få noe annet enn et nei eller ikke noe svar i det hele tatt?

Synes det har vært mange henvendelser fra opplagt useriøse profiler i det siste. Noen har jeg rapportert selv, og noen er utestengt ganske umiddelbart, før jeg rekker å rapportere.(kudos til sukker for å være rask å rydde opp)
Andre som opplever dette? Har vært medlem en stund, men siste uka har det vært flere tilfeller en i hele resten av perioden...

Det jeg lurer på er hva dere syns om profilen? Det har vært noen innom, og jeg har snakket frem og tilbake med noen i det siste, har hatt en date, de fleste har lest og ikke svart etc. Sikkert fordi jeg er dårlig på førstemeldinger, eller meldinger generelt sett, uansett føler jeg aldri at jeg taper noe når folk ikke svarer eller kan være ærlige om hva de vil uansett, hehe.
Jeg tenker uansett at responsen kanskje kan ha noe med hvordan profilen er, bildene/leiligheten eller noe? Hvis det ikke har noe med det å gjøre så er det greit, da bryr jeg meg ikke, men greit å vite. :)

Så ja, da spør jeg dere som kanskje kan dette bedre enn meg, syns dere den ser bra ut? Hva tenker dere? Noe jeg kan forbedre?

Anta at jeg klikker meg inn på profilen din, men legger plutselig merke til at du har en venninne som jeg syns er kjempesøt. Hva burde strategien min være? (jeg har åpenbart lyst til å få kontakt med venninna di, og ikke deg)

Har vert på nokon sukkerdater - og det som har gått igjen på fleire av datene, er at mannen virkar som han vil ha sex sjølv om daten har vore aldri så dårleg - noko som gjer det heile enda meir kleint. Eg for min del føler at det blir litt sånn der "valuta for pengene" opplegg. Eg tenker jo at sukker er litt meir seriøst enn diverse andre "datesider", men blir litt usikker etter slike tilfeller. Fleire som har opplevd det samme? Og korleis tankar har dikka mannfolk om akkurat dette?

just want to have friends here and to know someone

Hva gjør du når du oppdager at kjæresten til ei på jobben er her? De har vært sammen i et halvt år og hun er veldig forelska.
Han vet ikke hvem jeg er. Har aldri truffet han men sett bilder av han. Jeg er venn med henne på facebook og der er det jo bilder av de to sammen. Han har nesten samme profilbilde der som her. Så jeg er sikker på ar det er han.
Nå har han satt hjerte på meg her inne... :-/
Vi snakker om voksne folk, i slutten av 40-åra.

Er det noen som faktisk kjenner noen som har truffet hverandre gjennom nettdating og har blitt et lykkelig par?
Jeg synes det hele fortoner seg som en ørkesløs rekke med mer eller mindre mislykkede dater...
"Alle" single nettdater, men har noen hørt om flere enn en og annen perifer bekjent som har lykkes med å finne noen for varig forhold..?

Etter å ha vært mer eller mindre singel i 3 år og inn og ut av denne
(nett)dating-greia, lurer jeg virkelig.....
Nå mener jeg ikke dere som sender meldinger som "Jeg er kåt" eller "Lyst på kuk"...det er jo nesten morsomt og ikke noe jeg tar seriøst. Selv om venninna mi og jeg har bestemt oss for å starte et lite eksperiment. Sende melding til vilkårlige mannfolk "Lyst på fitte?" og så se an reaksjonene ;o)))). Tror jeg aner svaret.... :p.
Nei da, tenker på dere andre, hyggelige menn, som sender morsomme og hygelige meldinger. Hva er greia med at det så å si alltid seinest i 4.-5. melding kommer et eller annet hint i retning sex?! Eller ikke bare et hint, men et direkte spørsmål.
Det virker som om mange først vil teste ut sexen og/eller preferanser, fantasier osv og SÅ kan man jo bli kjent på andre områder?! Er jeg gammeldags når jeg tenker at det burde være omvendt? Tiltrekningen kjenner man jo ganske så fort på uansett.
Jeg anser meg som alt annet prippen og synes sex er en veldig viktig del av et forhold, men burde ikke det komme helt naturlig etter hvert som ting utvikler seg?! Og nei, man skal ikke vente i flere måneder heller :p. Er ikke personen og personligheten viktigst?
Hvorfor komme så ekstremt fort inn på dette temaet? Når man er ute etter forhold vel å merke. Når man kun er ute etter sex er det selvfølgelig noe annet.
Er det pga dårlige erfaringer i tidligere forhold? Eller er det fordi den delen er viktigst?
Spent på om jeg får noen ærlige svar her nå ;-)

Hei alle menn med tykke gullkjeder. Hvilke type damer ønsker dere å tiltrekke når dere tar på dere et tykt gullkjede?

Når jeg trykker på 'boblen' kommer det ikke opp noe lengre?

Jeg får mange henvendelser her inne, men for å være helt ærlig er det mange av de jeg ikke er interessert i å prate med. Jeg vet hva jeg liker og hva jeg finner attraktivt, og ser fort ut i fra bilder om dette kan være noe for meg. Jeg er oppriktig ute etter å treffe den rette, men jeg føler det bare er å kaste bort min og vedkommendes tid ved å gå inn i en samtale bare for å være høflig. Så, da lurer jeg på hva dere gjør? Lar dere være å svare eller gir dere høflig avslag? Og hva er egentlig et høflig avslag? Når sannheten bak hvorfor jeg ikke vil prate med de som regel er fordi jeg ikke finner dem tiltrekkende. Ville dere ha foretrekket null svar eller ærlig svar ala "du er ikke min type", "jeg er ikke interessert" osv. En ting til, jeg syns også det er drøyt hvordan menn som kunne vært mine fedre tenker det er greit å ta kontakt...

Med all praten rundt blokkeringer og "sortering" av "innpåslitne" folk - er det like innpåslitent at man er inne på profilene flere ganger? Jeg bruker forholdsvis lang tid på å bestemme meg for å ta kontakt med noen, og trykker gjerne innom profilen flere ganger. Eventuelt trykker jeg på en profil flere ganger fordi jeg har glemt at jeg allerede har lest den. Havner jeg da kjapt i en blokkliste?

Hei vakre mennesker.
Jeg må hoppe i det å spørre om hjelp. Det er nemlig slik at 2 av 10 profiler jeg fyller ut ender opp med "desverre ingen.....".
Er sikkert ingen G. county, men litt kjekk tørr jeg påstå at jeg er.

Derfor kommer det her: Kan noen hjelpe meg med tekstene slik at jeg kan bli mer interessant her? Eller er det no helt annet. Jeg trenger hjelp jeg gitt...

folk sletter når de får meldinger fra pers som mangler profilbildet. Det skjønner jeg godt i den verden vi lever i . Realistiske bilder er viktig!! :)

Da ble drømmen om Oslo-OL skrinlagt en gang for alle! Finnes ikke noe deiligere enn å se Oslo-sossen og Gerhard Heiberg henge med hodet!

Vinter.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym jaudå

Første tegn på vinter hos meg: Sommervannet er stengt :-(

Hei håper dere alle har en herlig helg.
Planene mine var vell ikke helt å sitte her på sukker en Lørdags kveld.
Men slik ble det.
Noen ganger er det godt å bare sitte alene å se film eller noe på en Lørdags kveld.
Andre ganger er det nok litt ensomt siden man vet at alle andre vennene er i forhold og gjør par ting sammen.
Hva er dine planer for kveld? og hva er en perfekt Lørdagskveld for deg ?

Det var en kar som flyttet til Sydney, og gikk til det store varemagasinet for å søke jobb.Personalsjefen lurte på om han hadde salgserfaring, og mannen svarte at han hadde jobbet som selger hjemme.
- Okey, sa personalsjefen, som likte gutten, - du kan begynne prøvetiden i morgen. Jeg kommer inn til deg etter stengetiden i morgen og ser hvordan det går med deg.
Neste dag etter at varemagasinet hadde stengt, kom personalsjefen inn til den nyansatte mannen og spurte hvor mange kunder han hadde hatt i løpet av dagen.
- En, svarte mannen.
- BARE EN!, skrek personalsjefen. Normalt har våre selgere mellom 20 og 30 kunder per dag. Hvor mye kjøpte kunden for?
- 201 237,64 dollar, svarte mannen.
- 201 237,64 DOLLAR!, hva solgte du til ham?
- Først solgte jeg en liten fiskekrok, deretter en rull med fiskesnøre, så en stor fiskekrok og et fiskeantrekk. Til slutt spurte jeg hvor han skulle dra og fiske, og han sa at han skulle ned til kysten. Da sa jeg til ham at da trengte han en båt, så vi gikk til båt-avdelingen, og der solgte jeg en CrisCraft med doble motorer til ham.
Nå ble han usikker på om hans Honda Civic ville klare å trekke båten, så jeg fulgte ham til bilavdelingen og solgte en Nissan Pajero 4x4 til ham.
- Sier du at det kom en mann hit for å kjøpe en fiskekrok, også selger du en båt og en bil til ham? spurte personalsjefen helt forfjamset. Og dette var svaret han fikk:
- Nei, nei, nei! Han kom hit for å kjøpe tamponger til kona, man da sa jeg til ham at siden helga var ødelagt, kunne han like gjerne dra på fisketur.

Det så ut som om det var lite å hente i forhold til dominante kvinner. Men er det noen dominante menn her?

Jeg er ny her, så villa bare si hei :) nyt lørdagen :)

På fredagskvelden var jeg på tur i Lillomarka med vår Golden Retriever valp, sønnen min og nabogutten. Nydelig kveld forresten!! Ved Romtjern traff jeg en hyggelig fyr som var på sykkeltur med sin pointer. Vi pratet og ble hengende litt lenger i praten enn hva som er vanlig med helt fremmede. Kjente at jeg egentlig hadde lyst til å møte han igjen, ikke utenkelig at det var litt gjensidig, men jeg feiget ut, jeg turde ikke si det der og da, og dermed var den muligheten passert. Haha, ikke helt enkelt å ta initiativ 'real life'... ????

Bare nevner det .. Hadde ikke noe annet fornuftig å si gitt.. Hehehehehe

Har tenkt en del i det siste om dating generelt. Fikk litt inspirasjon fra noen tråder her på forumet til mine refleksjoner.
Jeg får inntrykk at ofte folk skaper en egen liten ideel og perfekt verden for seg selv og forventer at den verden skal være uforstyrret når de treffer et andre menneske. Ved hver liten antydning til noen utfordringer og forandringen lukker de seg og skiver andre bort. Ofte mener de det ikke slikt heller, det blir en slags ubevisst handling. De bare finner på noen unnskyldninger for å velge personen bort som f.eks.matchtall, hårfarge, klokkemodel en bruker osv.

Jeg tror at for å bli sammen med noen må mann satse, bruke tid, gi fra seg tryggheten, gi fra seg kontroll, vurdere forventningene, ta hensyn til ulikheter, revurdere sitt liv, interesser - hva egentlig er viktig å beholde og hva kan forandres. Med andre ord at en får mot til å ødellegge den lille perfekte verden og skape ny med plass til fler.

Hva skal til at en gir et forhold en sjanse? At en, faktisk, hopper i det?

I det siste har det dukket opp match på looks som jeg garantert ikke har godtatt.. Noen som kjenner seg igjen?

Alle ser vi vel gjennom forskjellige profilsider, men det viktigste i en profil, foruten en fin beskrivelse, er jo bildene. Synes det er helt utrolig teit når en går inn i albumet til noen, og så dekker det opp ulike bilder av bikkjer, katter, hester, blomster og fjell, og ikke et eneste bilde hvor personen er med eller avbildet....! Whats the meaning ?!?!?!

...Er det noen som husker følelsen..? Når du er så forelska at det kiler i magen og du smiler helt plutselig og av ingenting mens du sitter på T-banen. Sånn forelska. Når du er så på trynet etter noen at det nesten gjør vondt. Sånn vil jeg ha det.

Jeg har vært på masse dater, hatt noen nestenforhold, møtt hyggelige, søte, snille menn. Og jeg har ikke vært i nærheten. Jeg er ikke engang sikker på om jeg var forelska i eksen som etter hvert ble far til mine barn. Og for hver date som ender i ingenting fordi jeg ikke føler noe annet enn at det var hyggelig, blir jeg litt mer trist og litt mer alene.

Blir man forelska etter videregående....?

Blir gal!!!!;) Får ikke til å laste opp profilbilde... Og nei,er ikke det at det ikke blir godkjent...Men kommer opp at opplastingen feiler...What to do??

Hvorfor lyve!

Siste svar on. 1 okt. 2014 16:13 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Ny-singel

Har nå snakket med en fyr i 4 dager. Veldig hyggelige samtaler. Vi har snakket på melding og når vi har snakket sammen på kveldene har han lest meldingene fortløpende....Vi har snakket om hvor mange vi snakker med samtidig. Han påstår hardnakket at han kun snakker med en om gangen og nå er det meg....Veldig hyggelig det synes jeg for vi har en god tone.....MEN, i kveld tar det lang tid før han leser meldinger og han svarer jammen meg på spørsmål jeg ikke har stilt....men tydeligvis stilte spørsmål....
Påstår fremdeles han ikke snakker med andre.....
Hvorfor ikke bare si det som det er!! Er mye bedre det enn å lyve på den måten!

Men må vel bare venne meg til det på samme måte som alt det andre "rare" her inne:-))

Hva finner dere på i helgene når vennene deres er opptatt eller går ut å fester? Selv vil jeg ut å finne på noe, men jeg er ikke keen på å feste hver helg. Noe de fleste av vennene moine som ikke har barn gjør. Jeg er så lei av å sitte alene i helgene.. Forslag til å finne på ting uten alkohol mottas med stor takk :p

Har hatt 3 stooooore edderkopper i huset på kort tid nå, og jeg HATER dem! Finnes ikke noe eklere kryp!! Overdriver ikke når jeg sier at de har hatt kropp som en ringfingernegl og lange tykke ekle ben....
Begge ungene er mer redd enn meg ( er nok min skyld siden jeg alltid skvetter, hyler og grøsser hver gang jeg ser en). De pittemå takler jeg.
Skjønner at jeg må få en skikkelig mann i hus, men før det skjer så trenger jeg hjelp!
Noe som har tips til hvordan holde de utenfor huset???
Finnes det et eller annet å bruke??
Alle tips tas imot med stoooor takk!!! :)

Jeg og ei venninne har kjent hverandre i mange år, og hun vil at vi skal bli sammen, men jeg ønsker at vi skal være venner.

Vi har en helt naturlig kjemi, og jeg tror ikke det har vært pinlig stillhet en eneste gang. Det er alltid bra stemning når vi henger sammen.
Hun er også ganske pen..penere enn meg.

Hvis jeg bare følger de følelsene, så hadde et forhold vært perfekt. Problemet er at hun har null disiplin. Hun har teite problematiske tidligere forhold, hun ar avhengig av bekreftelse fra menn og har derfor hatt MANGE sexpartnere, hun er 34år og og uten utdanning, hun røyker mye, har et dårlig kosthold, hun klarer ikke å respektere at jeg ikke ønsker et forhold, og hun blir like såret hver gang hun prøver seg, og jeg takker nei.

Hvis man plukker ut en og en av disse situasjonene, så kan man si at "utdanning klarer man seg uten", "alle sexpartnerne er bare forhistorie", osv osv...men jeg ser det i en helhet som et karaktertrekk. Jeg ser ikke for meg at vi kan ha et stabilt forhold.

Så hva skal man gjøre i en slik situasjon? Det er ingen jeg heller vil henge med enn henne...men jeg ser for meg at det bare blir rot hele greia. Da ender vi opp uten noe slags forhold.

Er det ikke mulig å gi et svar på tilbakemeldingen man har fått på profilen sin? Er veldig med gjennomgangen av min profil, men skulle gjerne fått svart vedkommende....

Skal noen her på fylla i Oslo i kveld?

Hadde ikke krysset av for ikke forny automatisk... Så jeg ble fornyet.. Ikke jeg riktignok men abonnementet.. Hehehe ja ja..

Ny sukke-rapp for alle med og uten mobil. Og sånt.

Friluftsliv

Ingen svar
(mann 49 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Sitter her å ser på fjellfolk og farmen. Trykke kanaler . Kjekt. Handy ungkar sunne interesser. Friluftsliv og praktisk arbeid. Skriver til jentene som liker friluftsliv. Men ikke ei som vil bli kjent med meg. Skal og se på Dowton abbey fin serie.

Fikk akkurat en ny melding av disse Spam damene her inne....med ...henvisning til en mailadresse..som det alltid følger med i disse mld..

så sendte et hyggelig svar tilbake med en mailadresse....og ikke hvilken som helst mailadresse heller...men en sånn spam mailadresse som jeg har fått tidligere fra disse spam damene....

så fikk jeg en melding tilbake om at hun har lagt meg til og sendt meg mail på denne adressen,,,,,,,så nå sitter jeg og lurer fælt på om jeg har klart å stelle istand et skikkelig kaos borti der......hehe...)

kanskje det er to maskiner som sender autosvar til hverandre?? hahaha..

jaja..

Hei folkens,

Fikk melding gjennom Sukker-appen at noen ville vite mere om meg, men når jeg går inn på app´en begynner looksdelen bare å søke som vanlig. Hvordan finner jeg ut hvem det var som ville vite mere om meg?