Sukkerforum

Hva finner dere på i helgene når vennene deres er opptatt eller går ut å fester? Selv vil jeg ut å finne på noe, men jeg er ikke keen på å feste hver helg. Noe de fleste av vennene moine som ikke har barn gjør. Jeg er så lei av å sitte alene i helgene.. Forslag til å finne på ting uten alkohol mottas med stor takk :p

Har hatt 3 stooooore edderkopper i huset på kort tid nå, og jeg HATER dem! Finnes ikke noe eklere kryp!! Overdriver ikke når jeg sier at de har hatt kropp som en ringfingernegl og lange tykke ekle ben....
Begge ungene er mer redd enn meg ( er nok min skyld siden jeg alltid skvetter, hyler og grøsser hver gang jeg ser en). De pittemå takler jeg.
Skjønner at jeg må få en skikkelig mann i hus, men før det skjer så trenger jeg hjelp!
Noe som har tips til hvordan holde de utenfor huset???
Finnes det et eller annet å bruke??
Alle tips tas imot med stoooor takk!!! :)

Jeg og ei venninne har kjent hverandre i mange år, og hun vil at vi skal bli sammen, men jeg ønsker at vi skal være venner.

Vi har en helt naturlig kjemi, og jeg tror ikke det har vært pinlig stillhet en eneste gang. Det er alltid bra stemning når vi henger sammen.
Hun er også ganske pen..penere enn meg.

Hvis jeg bare følger de følelsene, så hadde et forhold vært perfekt. Problemet er at hun har null disiplin. Hun har teite problematiske tidligere forhold, hun ar avhengig av bekreftelse fra menn og har derfor hatt MANGE sexpartnere, hun er 34år og og uten utdanning, hun røyker mye, har et dårlig kosthold, hun klarer ikke å respektere at jeg ikke ønsker et forhold, og hun blir like såret hver gang hun prøver seg, og jeg takker nei.

Hvis man plukker ut en og en av disse situasjonene, så kan man si at "utdanning klarer man seg uten", "alle sexpartnerne er bare forhistorie", osv osv...men jeg ser det i en helhet som et karaktertrekk. Jeg ser ikke for meg at vi kan ha et stabilt forhold.

Så hva skal man gjøre i en slik situasjon? Det er ingen jeg heller vil henge med enn henne...men jeg ser for meg at det bare blir rot hele greia. Da ender vi opp uten noe slags forhold.

Er det ikke mulig å gi et svar på tilbakemeldingen man har fått på profilen sin? Er veldig med gjennomgangen av min profil, men skulle gjerne fått svart vedkommende....

Skal noen her på fylla i Oslo i kveld?

Hadde ikke krysset av for ikke forny automatisk... Så jeg ble fornyet.. Ikke jeg riktignok men abonnementet.. Hehehe ja ja..

Ny sukke-rapp for alle med og uten mobil. Og sånt.

Friluftsliv

Ingen svar
(mann 49 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Sitter her å ser på fjellfolk og farmen. Trykke kanaler . Kjekt. Handy ungkar sunne interesser. Friluftsliv og praktisk arbeid. Skriver til jentene som liker friluftsliv. Men ikke ei som vil bli kjent med meg. Skal og se på Dowton abbey fin serie.

Fikk akkurat en ny melding av disse Spam damene her inne....med ...henvisning til en mailadresse..som det alltid følger med i disse mld..

så sendte et hyggelig svar tilbake med en mailadresse....og ikke hvilken som helst mailadresse heller...men en sånn spam mailadresse som jeg har fått tidligere fra disse spam damene....

så fikk jeg en melding tilbake om at hun har lagt meg til og sendt meg mail på denne adressen,,,,,,,så nå sitter jeg og lurer fælt på om jeg har klart å stelle istand et skikkelig kaos borti der......hehe...)

kanskje det er to maskiner som sender autosvar til hverandre?? hahaha..

jaja..

Hei folkens,

Fikk melding gjennom Sukker-appen at noen ville vite mere om meg, men når jeg går inn på app´en begynner looksdelen bare å søke som vanlig. Hvordan finner jeg ut hvem det var som ville vite mere om meg?

Nå ansetter jeg meg selv snart som moderator på sukker, det er jo så veldig enkelt å avsløre falske profiler at det burde gå automatisk. Jeg har rapportert mellom 50 og 100 stk, men har aldri hørt et takk...

hallo

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym johndeere

God helg:)

Hvordan får vi lagt inn profilbilde? Finner ikke ut av det ????

Jeg er av den oppfatning om at eldre kvinner er mere godhjertete enn yngre kvinner.

Hver gang jeg spør eldre kvinner om råd så svarer de som regel følgende: Slapp av! Du som er en sånn ung kjekk mann burde ikke ha problemer med å finne noen. Bare hold motet oppe.

Responsen er som regel en helt annen hvis jeg fks. spør en ung kvinne, kjempepopulær kvinne en såkalt babe, så går de som regel til angrep på utseendet mitt.

De sier som regel følgende: Fiks håret ditt! Få en personlig trener!
Skaff deg sosial intelligens! Bare sånne vemmelige råd, og ifølge meg er det bare tegn på umodenhet. At kvinner anno 2014 liker at vi menn skal se feminiserte ut, helst ikke ha noen skjeggvekst, og aller helst tilbringe flere timer i et treningsstudio. Er det virkelig menn? Jeg syns det høres mer ut som egenskapene til en gutt....

Er alle disse kravene et tegn på umodenhet?

Hei,

Har i en stund nå vurdert å reise på en 2-3 ukers lang tur til varmere strøk i vinter. Og siden de fleste av mine venner er i forhold, har unger osv, og det at jeg har vært singel en stund. Ser det ut til at jeg må for første gang dra ut på reisefot alene..

Noen her inne som har gjort dette selv? Og i så fall har noen spennende reisemål de vil anbefale?

Har tidligere vært "overalt i syden" Egypt, USA, Island og en god del storbyer. Men alt er av interesse.

Gode tips/historier tas imot med takk:-)

Hva er de største klisjeene i profiltekstene her?
Hva burde man absolutt ikke fortelle i profilen sin?
Og hva slags informasjon synes du har vært originalt eller spesielt morsomt?

I det siste har jeg fått meldinger fra flere her som spør om jeg er på sider som Cupido og lignende. Tydeligvis mange menn her som også søker litt lettere forbindelser og litt mer av det direkte rett-på-sak slaget.
Når jeg svarer nei så har jeg blitt forklart litt og det de tydeligvis vil frem til er at de kun ønsker sex.
Flere som har opplevd dette?

Hva er meningen med å bli blokkert bare man ser på noens profil??
Har ikke tatt kontakt, satt hjerter eller noe som helst?
For å være helt ærlig, syns jeg det sier utrolig mye om den som gjør et. Og det er ikke positivt.....

Hvor stor aldersforskjell mellom mann og kvinne mener dere er greit? (forutsatt at begge parter er myndige selvfølgelig).
Er det halvparten pluss sju som gjelder for menn?

Jeg er selv en mann på 30 år som nettopp har blitt sammen med ei på 22 år, og det er akkurat innafor regelen. Jeg føler også at det er helt i grenseland for hvor langt ned jeg vil gå, men er litt bekymret for at andre vil synes det er rart.

La oss bare ha faktaene i orden før premissene låses fast. Android er et operativsystem (OS) på samme måte som XP, Vista og Win7 er det. Android er et OS rettet inn imot mobilmarkedet og fungerer på sånn ca. 95% av alle mobiltelefonprosessorer. Du kan til og med kjøre Android på en iphone. Motivet for å gjøre noe slik kan eksempelvis være at du ønsker deg en platform på mobilen som ikke henger og lagger noe inn i granskauen. Et annet motiv kan bestå i at du ønsker et betydelig rikere utvalg programvare (per dags dato fire ganger så stort utvalg og øker kraftig fra dag til dag) Android er gratis å benytte for alle. Det er gratis for deg som bruker. Det er gratis for mobilfabrikker å ta det i bruk. Google finansierer mesteparten av utviklingen av Android og har forpliktet seg til at Android skal alltid være gratis; det skal alltid være åpen kildekode slik at andre kan studere det med henblikk på sikkerhet og tilgjengelighet, men også for å sikre mulighet for spesialløsninger for de som har behov som strekker seg på utsiden av hva den harde kjerne utviklere prioriterer.

Hvorfor kommer det opp at her er det mulighet på menn jeg IKKE har trykt vil vite mer på? Skal ikke dette bare komme opp om begge to har registrert at de vil vite mer og inne bare den ene? Litt lei av å få mld fra menn som tror vi har match og må si at det desverre nok ikke er slik....

Er det noen damer hær som er single

Jeg har hittil fått melding fra jenter tre ganger. Og hver gang har følgende skjedd: Jeg får en match med ei fin jente som ser ut som en fotomodell, men hun har skrevet svært lite på sin profil. Så får jeg meldig om at hun vil ha kontakt med meg og jeg svarer og forteller litt om meg selv. Hun ber også om min e-postadresse, men jeg er litt i tvil om hvor lenge det bør gå før jeg oppgir den.

Men neste gang jeg skal sjekke melding eller se om hun har skrevet mer på profilen sin så har Sukker lagt ut en advarsel om at hun har blitt utestengt for mistanke om falsk profil eller har opptrådt useriøst!

Hva slags jenter er det? De må jo betale abonnement hvis de skal sende personllig melding til noen. Er det fordi de med en gang ber om e-post adresse at de blir stemplet som useriøse? Er det mistanke om at det ikke er sitt eget bilde de legger ut?

Dette har altså skjedd tre ganger. Håper fremdeles på å få melding fra ei jente som ikke blir stemplet som useriøs!

Jeg har selv sendt meldinger til to jenter for noen uker siden som ikke har blitt utestengt, men ikke fått noe svar. De er kanskje heller ikke så seriøse!

Hei
Jeg lurte på om noen har gode råd for å komme I kontakt, Jeg har sendt endel meldinger, men får ingen svar, så noe gjør jeg "galt". Alle råd mottas ned takk????

Tar en svindlersamtale her jeg. Litt for dens latterlighet, og litt for dens opplysningsverdi...det er jo faktisk folk som faller for dette:

halina45: hello,how are you??

MEG: im fat

halina45: okay

MEG: great

halina45: i was born in norway, raised in the US but i am at the moment in west africa for my academy program

MEG: wow..im impressed...was it hard?

halina45: it was not but i have to study hard to have good grades here
halina45: tell me more about yourself??
halina45: you can add me on facebook for better conversation..add me on halina erwin cederberg

MEG: Im a fisherman that fish with my bare hands...I fart alot, use diapers and smell quite nice

Sorry I dont have facebook...fishboats dont have facebook

halina45: you can create facebook to chat with me for better conversation

MEG: How can the conversation be better on facebook?

halina45: very soon i will leave here

MEG: Oh thats so sad...if u leave I have to magically turn myself into a chicken to feed my family :(

-slutt

Se linken: http://valgerd.blogspot.no/2011/05/voksendating.html

"Du tror kanskje at det bare er ungdom som boltrer seg i lyst og begjær og ikke tar hensyn til andres følelser? Da kan jeg fortelle deg at single 30/40/50åringer ikke er noe bedre! Kanskje værre. For de lokker deg med et bilde av et seriøst forhold med stakittgjerde rundt huset, mens de i realiteten lever ut sin andre ungdom og skuffer unna forskjellige dater og sexpartnere i et høyt tempo. Er det forkastelig og umoralsk å gjøre dette? Nødvendigvis ikke, men jeg syns det er ufint å lure mennesker uansett alder og livssituasjon. Vær ærlig med hvem du er og hva du vil, så kan du ligge rundt med god samvittighet for å ikke ha ødelagt andres liv på din bekostning. Men da spørs det jo om fisken biter på såklart? Hvis anget er et fast forhold får man napp der man har sjans, siden disse avdanka giggoloene ikke lenger får napp på ungdommens kjøttmarked på diskoene rundt omkring."

I tillegg er det kun 15% av nordmenn som bruker kondom ved ny partner! Flere sjonglerer flere sexpartnere samtidig, er utro og lyver med glatthet uten dårlig samvittighet. Hva da med smitterisikoen?!!

Interresant greie denne Looks....men hvor irriterende er det ikke når nysgjerrigheten er gjensidig, man sender melding og får ikke svar!! Ikke en gang et høflig avslag..... Får vel bare akseptere å gå videre...

Folkeskikk

Siste svar ma. 22 sep. 2014 00:20 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Bare spør

Jeg synest det er litt kjipt at når man sender en hyggelig forespørsel om å bli kjent, så er det enkelte som ikke gidder å svare, enda jeg ser at meldingen er blitt lest (jrf grønn tekstfarge). Jeg forventer jo ikke at alle skal ønske å bli kjent med meg og møte meg, men man kan iallfall gi et "høflig avslag"?? Er det for mye å forvente? Dersom noen kommer på en dans og byr deg høflig opp, snur du deg bare bort hvis du ikke er interessert?...

Jeg er så redd. Klarer ikke få meg til å møte noen på date eller å snakke med noen på telefonen. Jeg antar at jeg er redd for at de/ jeg skal bli skuffet og den kleine situasjonen som da oppstår. Jeg vet jeg ikke vil møte noen da og flere har blitt sinte og ikke hatt tålmodigheten jeg trenger. På den annen side så har jeg ved flere anledninger møtt opp på fellessamlinger for single og til og med vært med på sukkertur. Noen som har forslag på hva jeg kan gjøre for å bli litt tøffere på en og en møter/samtaler?

Hjelp!

For moro skyld puttet jeg ting og tang i hytt og pine inn i leiligheten min her inne. Jeg har ikke lyst til å bo der mer, hvordan flytter jeg ut og dytter den i skjul så ingen ser den?

Jeg finner pokker meg ikke ut av det, så "Help I need somebody" osv..

Om man blir blokkert bør man ha muligheten til å blokkere vedkommende tilbake. Ikke for å hevne seg, men fordi man ikke vil ha mer å gjøre med en person som har gjort dette.

Om vedkommende fjerner blokkeringen, så vil jo jeg ikke nødvendigvis ha kontakt med det mennesket igjen.

Jakt?!?

Siste svar sø. 21 sep. 2014 20:13 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Østfold

Skjer gang på gang her.... Chatter en stund å blir enig om å møtes :) Plutselig blir det helt stille og går inn på profilen. Da har jeg blitt blokkert. Vitsen med det da?

Har den siste tiden fått en del av disse "kompliment-meldingene" - (ca 10 i løpet av et par dager) og da oftest fra menn som har profiler uten bilde og tekst. Noen kommer også fra mer seriøse profiler.
Jeg merker at jeg ikke tar disse meldingene spesielt seriøst. "Jeg har lysst til å gi deg noe godt".... Jeg regner med at mange sender disse fordi de ikke vet hva de skal skrive selv. En litt lettvinn løsning, tenker jeg, fordi jeg liker at man bruker sine egne ord når man skriver til noen. Samtidig tenker jeg at noen bare mener dette godt.... Men det treffer ikke helt meg altså.... Hva synes dere andre?

Jeg har vært på min første Sukkerfest! Jeg kom alene og er av den beskjedne typen og tør sjelden å gå bort for å bli kjent med noen fremmede. Det var mange pene jenter/damer å se, men de fleste så mye yngre ut enn meg og da ville det vel virke litt "frekt" å starte en samtale? Men det er jo vanskelig å gjette alderen mange ganger. Jeg hadde håpet at ei dame hadde tatt initiativ til å prate litt med meg, det må da være likestilling på det området også? Jeg satte meg et par ganger ved ledige bord og håpet det skulle komme noen, men det gjorde det ikke. Jeg ser vel ikke noe interessant ut da. Så jeg ble etterhvert gående rundt og se på alle som hadde funnet seg en partner og det var mange. Noen så ut til å ha falt helt for hverandre allerede.

Men høydepunktet for meg ble Bærum storband. De var fantastiske å høre på da de spilte i Gamle Logen, så jeg var mest der.

Men hvor ble det av den rolige og dempede musikken som DJ-ene skulle spille? Det lydnivået jeg hørte i Ridehuset forbinder ikke jeg med lavt lydnivå. Og i losjen hvor det skulle være litt mer dempet musikk, syntes jeg denne ble skrudd opp til et lydnivå som var høyere enn når storbandet spilte!

Da var det forsåvidt greit å ikke ha noen å prate med, for hvis man må - ikke akkurat rope - men snakke høyt til hverandre hele tiden - eller å gå helt utenfor, så er ikke det noe jeg synes om.

Men litt spennende var det da matchkortene ble utdelt! Jeg så mange som fikk hele kortet fullt av bilder. Jeg fikk 4 matcher. Men det var umulig å finne noen av dem i vrimmelen av folk!

Men det var da litt morsomt å bare være tilskuer og se på andre - så i grunnen hadde jeg det ikke så værst likevel!

HERREGUD så godt. Når det er så VANVITTIG deilig å ta dem av seg burde jeg gå men pensko oftere. Takk for en hyggelig sukker-fest folkens, og god natt ;)

Tusen takk for godt oppmøte....var utrolig hyggelig å møte dere alle sammen. For noen flotte mennesker, jeg hadde det veldig hyggelig. Veldig godt å ha noen "kjente" fjes inne på sukkerfesten.

Nesten slik at man skulle ha arrangert slike små treff en gang i blant, ikke for selve sjekkingens skyld, men for å møte folk i samme situasjon uansett alder og bosted :)

Så er det bare å kjøre på. Ikke sitt og vent, vær aktiv. Søk ut de som passer og skriv et el annet. Om ikke svar, finn en annen. Jeg er overveldet over responsen her, men det er jo fordi jeg søker selv. Jeg ligger ikke og vaker og håper

Jeg lurer på hva dere gjør på en fredag? Er dere her inne, eller går man ut og forsøker å finne den "rette" der?

Har vært av og på her nå i fire år.. Hehehe skal ikke betale mer for dette ass.. Til glede for alle dere andre her,, hehehehehehhehe

Nå nærmer det seg fredag og da selvfølgelig også taco. Men hvordan skal man spise tacoen, da tenker jeg på de deilige sprø tacoskjellene. Finnes det en måte som er den rette? Er det meningen at man skal gi opp og bare knekke opp skjellet og "Dippe" i tacofyllet?

evig pålogget

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym .

De fleste nettsteder som krever pålogging, logger brukeren automatisk av etter en viss tid om brukeren glemmer det, skrur av pc'en, etc.
Hvorfor er det ikke slik med Sukker? Når jeg går inn på nettstedet nå i kveld, er jeg fortsatt pålogget fra i går (har vel glemt å logge meg av, da).

Supermannen - paneldebatt i kveld!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym metoo

Hei! Jeg får ikke gått på dette arrangementet selv, men synes det ser spennende ut. Det handler om dagens idelamann - hva ønsker kvinnen av ham? Er han selv fornøyd med sin rolle? Hvilke egenskaper settes høyt idag? osv. Kl 19 på Litteraturhuset i dag. Hadde vært gøy om noen dro og kunne gi referat/ha en debatt her i morgen. Se http://www.sv.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/2014/-bill.mrk%3A-supermann.html

Lurer på hvordan chatten virker, går den like tregt som å sende meldinger?

Er det sånn at de fleste menn ikke er så glad i rett lugg på damer? Har fått høre det av tre menn nå, så hvordan ligger det an med dere menn her inne?

Skal på (3.) date hjemme hos henne - hun lager middag. Går det an å ta med vin selv om jeg ikke forventer å overnatte? Vil hun oppfatte det som om jeg forventer at vi skal drikke vinen - og dermed overnatte?
Da vil jeg heller ta med blomster... Forslag til hvilke blomster?
Liker hun veldig godt allerede, og vil ikke at hun skal tro at jeg forventer noe...

Jeg er tilbake på sukker etter en kort pause, og ser nå at vi har fått noe som heter LOOKS, er det noe dere aktivt bruker ?

Burp.

Jeg har vært til og fra på Sukker i over 2 år. Ser stadig de samme ansiktene på topplista mi. Hva skjer, mannfolk..? Jeg har en stor gjeng av tidligere dater jeg omgås jevnlig, men her inne blir jeg til stadighet skutt ned. Og jadda, jeg sender første melding. Sier noe smart om profilen din, har vel aldri bare skrevet "Hei!". Er dere bare skikkelig kresne, eller har jeg kastet bort nærmere 300kr på mannfolk som fortsatt driver med vindusshopping her inne..? Kjør debatt.

Fyrverkeriet på lørdag!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker

https://www.youtube.com/watch?v=Z1Dsv2IHv_w&feature=youtu.be

BDSM_

Siste svar ma. 15 sep. 2014 10:27 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym rikdom

dere som liker BDSM i ei eller anna form. Er det viktig for dere å få ein partner som kan uttøve det med dere eller går det greit uten?
eg for min del kunne godt tenk meg ei Dominant jente/dame eller switch