Sukkerforum

Lurer på om noen vet hvor stor sjansen er for å treffe kjærligheten her på Sukker?

Sletter min profil i løpet av kvelden da jeg har funnet mannen som jeg ønsker å utvikle et forhold til. Var litt skeptisk i starten men etter knappe 2 døgn her inne var jeg sikker på mitt valg. "Min utvalgte" hadde ikke profilbilde. Dersom han ikke hadde sendt den første hyggelige meldingen til meg hadde jeg nok ikke fattet interesse for en profil uten bilde. Jeg fikk navnet hans i den andre meldingen og fikk sett Facebook profilen hans. Så begynte vi å chatte seriøst med hverandre. Vi snakket ilag på telefon etter 2 døgn med chatting. Første samtalen varte i 3 timer. Jeg bor i Midt-Norge (er 51år) og han på Sør-Vestlandet (er 59 år). Heldigvis er han flyttbar. Vi hadde forresten en match på 97?? Lykke til dere andre. Hilsen fra lykkelige meg

Jeg gir meg ende over! "Nye supre mattcher" står det. Og den ene værre enn den andre. Er det mulig?!

Jeg blir _ikke_ imponert av hverken Jägermeister-pannebånd, klovnekostyme eller sykkelhjelm. Eller badebuksebilder på lettere korpulente kropper. Ikke vil jeg date en unge heller så hold igjen med de hurragutt-bildene. Og hvorfor legger enkelte ut bilder av en drøss med aktiviteter jeg vet at jeg ikke kommer til å få vært med på...? Birken?! Flott. God tur.

Er det bare meg?!?

Tenk om....

Siste svar ti. 11 nov. 2014 21:10 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

Tenk om det dukket opp en mann, helt uten at jeg hadde gjort noe for å treffe han. En som likte meg som jeg er, en som hadde samme verdier og ønsker for fremtiden. En som ønsket å ta vare på meg. En som var glad i å danse med meg, snekre og holde ting i orden, gå en tur i den vakere solnedgangen, holde godt rundt meg og kysse meg så ømt at jeg mistet kontrollen......da skulle jeg vært så takknemlig og lykkelig. Da skulle jeg ikke ønsket meg noe mer. Når jeg ser på et bilde av en mann, kjekke eller bare vanlig er det så mye jeg ikke vet om han. Det er sikkert mange her som jeg kunne falle for, som aldri får sjansen fordi jeg ikke klarer å lese så mye ut fra bare et bilde. Jeg har så mye å gi den rette føler jeg. Men må være flinkere til å gi noen en sjanse. Det er akkurat som jeg har en sperre. Jeg er redd for å såre noen. Jeg er redd for å gi noen et håp for så å oppdage at det var feil person. Er det noen som kjenner igjen den følelsen? Jeg hater å såre andre.

Når dere kontakter eller besvarer henvendelser her inne, hvor stor avstand aksepterer du?

Selv er jeg i kontakt med en herlig jente, men avstanden er så lang at det blir veldig tungvint. Andres erfaringer?

Hvorfor er det egentlig "greit" at mannen er 10 år eldre enn kvinnen, men ikke omvendt.....

Jeg for min del er over 40 og får hyggeligst og flest meldinger fra menn rundt 30 år, nå regner jeg med at noen av meldingene er av unggutter som syntes det er spennende med "eldre damer". Men kanskje ikke alle... Jeg for min del kunne ikke tenke meg en mann på kun 30 år og samfunnet ellers virker også negativ til det, men hvorfor er det da het ok/naturlig at menn på over 40 er sammen med kvinner som er 10 år yngre...

Spørsmålet mitt blir rett og slett, slik jeg startet;
Hvorfor er det "ikke greit" at en kvinne på 40+ er sammen med en mann på ca. 30?

Hvorfor avslutter flere kvinner en setning med ;) og ikke :)?

Er ;)tegnet negativt ladd eller hva er forskjellen på det og vanlig smileys?

Hei!

Hvor ærlig bør man være når man skriver profiltekst her (og andre steder, for den saks skyld)? Hvis man har en spesifikk utfordring, for eksempel ADHD, bør man nevne det i profilteksten eller bør man vente litt med den?

Problemstillingen er selvsagt helt hypotetisk. Uansett spør jeg på vegne av en kamerat, og denne kameraten spør på vegne av en venninne... ;-)

Hvordan er dere i forhold til å sende meldinger til han/hun dere vil vite mer om uten og ha mottatt hjerte som sier den andre parten er interessert?

Dette er ikke en -hvorfor ringer han/hun ikke tråd )
Etter en heidundrende krangel stiller jeg følgende spørsmål :
Hva skal til / hvor lite skal til for å bli nektet innreise til Israel ?
Holder det at du som etnisk nordmann uten politisk tilknytning eller noe på rullebladet har feil lektyre i kofferten ? -Ala roman om oppvekst for Palestinsk familie i Israel/Palestina.
Noen som vet om noen som er nektet innreise, og hvordan kan man dette ut.
Håper på ordentlige svar, ikke bare fjåsing..

-Portrettet skal være av deg forfra, og ansiktet skal fylle hele bildet, men ikke utenfor.
-Ansiktet skal vises tydelig. Det skal ikke være for mørkt, for lyst, uskarpt eller kornete.
-Bildet skal ikke ha unaturlige farger, ramme eller fotomanipulerte effekter
-Du skal være uten solbriller, trange hetter, dykkermaske eller annet som dekker til ansiktet
-Bildet skal ikke være av pornografisk art
-Du må ikke skjære grimaser, vise finger, geipe eller bedrive ufinheter
-Normal orientering på ansiktet. Ikke for skjevt eller opp ned.

Er det bare gutter som må følge disse reglene? Virker som det er fritt fram for jenter å legge ut manipulerte profilbilder fra helt ville vinkler. Så vidt jeg kan se er det KANSKJE 10% av jententene som faktisk har profilbilde som er tillatt etter reglene.

Ganske useriøst av Sukker.

hvorfor er det så mange jenter/damer som ikke har noen profiltekst ?

Å finne en partner og helst den beste i verden er noe av det viktigste i livet, forskjellen på og ha en slik kjæreste og det å være alene er herfra til melkeveien i forskjell. Det er da jeg lurer på hvorfor så mange jenter eller damer ikke en gang har profiltekst i profilen sin.

Noen som har nyanserte svar på det?

Det oser frustrasjoner fra mange tråder her på forumet. OMG-faktoren er høy enten det er kvinner eller menn som beskrives som håpløse. Jeg vil ha, jeg vil ha, jeg vil ha attityden runger i korridorene her.

Jeg syntes ikke det er så rart at folk ikke finner hverandre, her eller i det virkelige liv. Virkelige gode matcher er sjeldne. Dessuten står flere stødig på egne bein og lever gode liv uten noen å 'henge seg på' fordi man ikke vil (fikser å) leve alene.

Det å prøve og være den rette kan være en vei å gå såfremt man ikke utsletter seg selv og såfremt partneren har samme innstilling.

Den dystre virkeligheten er vel derimot at de trofaste, varme, trygge, likeverdige, ekte og ærlige relasjonene blir tilsmusset av alle de dårlige og kyniske sidene ved mennesker; meg, meg, meg. Jeg trenger et ligg. Jeg trenger en forsørger. Jeg trenger, trenger, trenger... Give me, give me, give me!

...det mest frustrerende her inne er er alle profilene med manglende profiltekst!!
Det første vi ser er bilde....Ja det betyr noe men langt fra alt. Går inn på profilen og der står det absolutt ingenting. Jeg ønsker å fremstå som seriøs....seriøs på leting etter "den rette".
Sa da blir det ingen melding fra meg....å tenk om akkurat han egentlig er den rette??
Da er det nesten bedre med de som har utfyllende profiltekst, men ikke bilde! Da har jeg i allefall noe å skrive om så får bilde komme senere hvis brevvekslingen går bra:)
Å de beste er selvfølgelig de med både bilde og tekst.....selv om inntrykket mitt er at de er i fåtall i fohold til de andre!
Å jeg snakker her om menn i 40 årene!

Hei folkens.

Jeg har prøvd å få tak i noen å prate med,på chaten har prøvd flere damer, men ingen har svart, så bare lurer på om folk faktisk bruker chaten eller om jeg bare har vært uheldig så langt?

Jeg leser i trådene her at man selvsagt savner sex som singel!
Mulig det er en sannhet uten noe mer om og men.

Men....hva savner du egentlig med sexen?
Ja, det lurer nå jeg på. For jeg er ikke så sikker på at ALLE savner sex! :-)

Jente på snart 39 år her, som er ny her :)
Er det skremmende at det står at jeg er personlig kristen i profilen min?

nå har de fake spam profilene jaggu kommet med direkte sex meldinger..Dette var nytt...hva blir det neste tro.......

Når jenter ikke svarer,,,, går det bare på om man liker det man ser eller ikke ? Eller lar dere være å svare pga lokalitet, barn osv også ?

Og som heller ikke har lyst å sitte inne i morgen kveld?

Alle mine venner er opptatt med annet tullball, så ingen av de hadde tid å gå ut å ta en prat med noe godt attåt. (Jeg tenker øl)

Men kanskje det er noen her inne? Mann eller kvinne, spiller ingen rolle for min del, dess flere jo bedre.

Plass, tid og slikt kan man bli enige om senere, men tenker det er lettest sentralt nede i Oslo by.

Går det ikke ann å gjøre slik at det kun kommer opp matcher på din alder? Jeg får bare treff som er en del eldre enn hva jeg er. Hvordan redigerer man dette?

Så innmari synd at de går som dette her:Hei, alene jente søker spenning, er online på - http://stutt.no/c43a10 - lag deg profil med bilde du også da, her er bilde av meg - http://stutt.no/c43a10 - så blir vi bedre kjent der, og avtale mer der;) Mitt navn er Natalli
- http://stutt.no/c43a10 -

alder

Siste svar to. 6 nov. 2014 15:48 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym traaktor

Nån som veit kordan man skifte alder..? Står at e e 44år men e bre 22.. Må ha vørte nå feil mæ registreringa.

Jeg har vært medlem her en ganske god stund og jeg må si jeg synes det har blitt betydelig vanskeligere å finne typer jeg liker, og ikke minst få kontakt med dem enn hva det var i mine tidligere perioder som aktiv her. Som regel må jeg trykke meg inn på flere titalls profiler før jeg finner noen jeg ønsker å vite mer om - beklager for den lette frustrasjonen: herregud så mange upersonlige profiler det er her. Paradoksalt nok, med tanke på størrelsen på brukerbasen.

Per dags dato er nok sukker en for viktig kanal for meg i jakten på noen å treffe, og jeg vet det ikke er bra, men av diverse grunner har det blitt sånn. Og jeg må innrømme at jeg savner bare det å skrive med noen jeg synes er interessante og tiltrekkende, det begynner å bli veldig lenge siden sist.

Er det noen andre som opplever et ganske markant skille hva gjelder brukerutvalget og respons kontra tidligere? (I mitt tilfelle ca. 1 år tilbake i tid).

Jeg lurer på om noe er feil, eller om det bare er jeg som er ny&grønn:
-Jeg har valgt at min profil skal være synlig for matcher under 70, men det finnes ikke noe matchtall på de som jeg scorer under 70 med, der er det bare matchtreet som gjelder?
-Og jeg kan ikke se besøkende med match under 70 på oversikten min?
-Forøvrig syns jeg matchtreet viser forbausende god match på vesentlige ting med en del av disse. kan det kanskje forklares med absolutte krav? (Jeg har hatt absolutt krav på "barne-bladene", men likevel matchet på 90tallet med menn som vil ha barn)

Jeg beklager hvis dette har vært gjort greie for før - jeg har søkt litt i forumet først. Kanskje finnes allerede en tråd som svarer på disse spørsmålene?

Dazed and confused....

3 desember er jeg ikke superbruker og da sletter jeg profilen min. Har vært inn og ut av sukker i noen år nå og er ganske enkelt bare lei av å lete etter noen så slår meg nå til ro med å være singel en stund fremover.

Lykkeønskninger til dere alle, kanskje jeg en dag kommer tilbake!

Jeg har prøvd å lære en mann tungekyss uten hell. Husker en gang i 2012 at noen lenket opp youtube av 2-3 minutter kyssing av meget god kvalitet. Men har selvsagt mistet den lenken. Han snakker så dårlig engelsk at jeg klarer ikke forklare, og praktisering var rimelig nytteløst. Noen som kan hjelpe meg å fine en god videosnutt??
(dette er ikke tull altså)

At de fleste mennesker vil ha oppmerksomhet er ikke noe nytt.

Men jeg liker ikke å omgås mennesker som jeg vet fra første øyekast fremstår som en sosial for de menneskene eller kvinnen jeg er sammen med på en fest eller lignende. Jeg vet jo at vedkommende sannsynligvis vil si noe som får de jeg er sammen med til å gapskratte, eller at han eller hun har en banal eller en litt "harry" interesse.

Aller helst vil jeg jo ikke omgås sånne folk eller være sammen med en jente som er sånn. Jeg vil jo egentig bare være sammen med folk som ikke gir meg noen form for motstand, som bare jatter med for å være snill.

Hvordan hadde fks andre reagert hvis jeg var en sosialt, selvsikker fyr med en sterk personlighet? På akkurat samme måtte spør du meg.

Jente på 25år og synes det er litt drøyt at menn på 45-52 år skriver meldinger til meg der det står for eks; Om jeg vil bli påspandert en tur til utlandet, være med på en deilig date, ville flytte inn til dem fordi jeg er en såå skjønn jente. Ikke nok med det men jeg svarer ikke og det tikker inn mld fra de samme. Greit nok disse menneskene er sikkert greie mennesker. Men det er drøyt når man må helt ned i 25års alderen... Og er det frekt av meg og la være og svare, svart en og sagt jeg ikke er intr men det funker ikke!

Endel jenter skriver på profilen noe lignende må være over 180cm. For meg så er dette veldig overfladisk. Jeg likestiller det med å skrive må være under 70kg.

vekten kan man faktisk endre på men det kan man ikke med høyden så jeg syns det er enda værre og jeg utelukker alle jentene som skriver det. Er 183 selv så det er iikke fordi jeg er lav at jeg syns dette.

Flere av mine venninner har fått seg kjæreste i løpet av det siste året. Merker at jeg savner flere single venninner å finne på ting med i helgene. Er egentlig veldig sosial, men nå skal flere være med kjæresten og andre vennepar.
Det er lenge siden jeg har følt på ensomhet, men det gjør jeg i dag.
Er det andre som er i samme situasjon og og savner dere også venner i samme livssituasjon?

Hei der, er du kåt, liker du sex.lyst å knulle meg, er online på ( http://goo.gl/G210bL ) lag deg en profil så kan vi avtale der ( http://goo.gl/G210bL ) he he;) her ser du også mitt sexy bilde;)

Jeg trenger egentlig følge på (deler av) min Norge-på-langs-tur i 2015. Er det noen som kjenner kallet? ????

Dette har jeg alltid lurt på. har det virkelig blitt sånn at vi mannfolk ALLTID skal ta kontakt først og holde samtalen igang? eller får dere damer her inne så mye post at det er så og si umulig å svare på det som kommer?

Jeg synes faktisk det er litt respektløst at man ikke svarer på en post, ihvertfall dersom personen har prøvd å legge ned litt tid på å skrive en i dems øyne bra post.

Jeg har forståelse for at visst man får noe som tyder på en repost sendt til samtlig damer så er fristen liten for å svare. Men, tror vi mannfolk blir satt i bås fort både pga bilder og profiltekst.

Lesetips!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Frolicat

Leser en ikke helt ny bok, en epost-roman om to mennesker, Emmi og Leo, som finner hverandre ved en tilfeldighet og begynner å kommunisere. Den er intelligent, morsom, fin og litt apropos nettdating! "Mot nordavinden" av Daniel Glattauer!
Andre som har boktips generelt og for nettdatere spesielt?

Må man gå inn på profilen man har blokkert for å få opphevet blokkeringen igjen???

Er det viktig for deg at din fremtidige er flink til å holde kjøleskapet i orden ?

Sexlyst, EQ eller humor?
Og hvorfor det ;)?

Tenkte bare å ha en tråd der man kan dele sin favorittmusikk for tiden, eller generelt det man liker! :) Kanskje kommer man i kontakt med andre som liker samme musikk..;) Ønsker at man kun skal dele musikk, og kanskje litt tekst, og helst med navn/profil, og ikke anonym.

Jeg starter med den sangen jeg elsker for tiden: https://www.youtube.com/watch?v=6c-RbGZBnBI

Jeg gir opp snart. Av mine tredve beste matcher er 2/3 uten bilde. Hva er vitsen med supermatch, hvis du ikke kan se hvem det er?

Ble dratt inn hit av en kompis, som sikkert var lei gnålet mitt, og var i overkant skeptisk til hele opplegget. Og fant ufattelig mange feil med hvordan det fungerer her inne.
Men så skriver jeg litt med noen, og ender opp med å dra på date med ei. Som ble til flere middager osvosv. Og nå tror jeg jaggu søken er over! Så jeg er i ferd med å slette kontoen her :) På 3 uker her klarte jeg det som jeg ikke har klart på myyyeee lengre tid i den virkelige verden.

Er det virkelig så easy-peacy?

En ting jeg ikke har skjønt....
Når jeg sjekker antall treff på profilen min er det flere treff enn de profilene som kommer opp....å ja jeg har sperret for de under 70.
Kan det være fordi de som er inne på profilen min blokkerer meg da?

Heisann folkens.

Jeg synes Halloween er morsomt, og gleder meg til gutta kommer og vi skal spise mumipølser og gelehender :)
Så jeg prøvde å ha litt Halloween stemning her inne også, så jeg lasta opp bilde med Halloween maska mi, det ble fjernet. Så nå er det bare vanlige kjedelige meg på bildet.

Hva med resten, hva er deres Halloween planer?

Altså hva er planene dine, ikke om du synes Halloween bare er teit...

Noen ganger får jeg menn på looks... Tror sukker tester om jeg er bi/gay... Men du lurer ikke meg!!!!

Movember

Ingen svar
(mann 43 år fra Akershus) Privat melding

Hei

Da er alt ansiktshår tatt for førstegang på 10 år.
Her er min Movember profil
http://mobro.co/10698225

Er det andre som deltar ?

Stadig hører jeg fra venner som slår opp over ting jeg ser på som veldig overkommelige problemer.

For meg handler forhold om utfordringene rundt det å tilrettelegge og støtte en partner, slik at de blir den beste versjonen av seg selv. Det handler om å slippe noen inn og dele ting man i en singel hverdag ikke deler med noen, og tilliten som bygges av dette. På godt og vondt. Noen ganger innebærer dette å dele frustrasjon og fortvilelse rundt ting som ofte har ingenting med partneren å gjøre, selv om det der og da kan virke slik ;-)

Jeg sier ikke at man skal godta alt mulig dritt, men skal man ha et forhold må man godta alle sider ved partneren man velger, også de dårlige og bagasjen som hører med.

Hva tenker dere?

Det er overflod av single damer med barn her på Sukker, og mange av de er søte, og profilen er flott å lese :-)
Men hva er historien bak profilen?
Når man er alene med barn, så er det jo en svikt en plass.
Er alle alenemødre de ærlige og snille som har blitt forlatt av en drittsekk av en mann?

Ingen bra match :p

Det uler rundt huset og jeg ser en film jeg ikke burde ha sett :p Men siden jeg har begynt å se den,må jeg liksom se den ferdig :)

Og det er det at det er ganske mange av mennene som har bilde i albumet sitt der de poserer med en dame:) Altså enten er det en eks(som det ofte ser ut som), eller er det en venninne. Helt greit egentlig, men et forslag er å skrive en eller annen kommentar til det bildet. *En venninne og meg på tur der og der* Eller *Eksen min og jeg, jeg bare bruker bildet her fordi jeg er så fornøyd med hvordan jeg ser ut*

For jeg merker at jeg fort blar videre når jeg kommer over slike bilder :p Men mulig det bare er mitt hode som er litt rart? :)