Sukkerforum

Når du er inne på en profil og liker det du ser eller leser, legger du da igjen spor som viser at du likte profilen? Hvis ikke, hvorfor ikke? Hvordan skal da personen vite at du er interessert?

Dersom det er interesse for den som har skrevet til deg - hvor lang tid bruker dere på å svare på en førstemelding?

Hva har dere spist på en lørdags aften?:)

Ser dere anderledes på meg? ;)

Dette er ikke en klagetråd eller at jeg ønsker sympati. Jeg syns at jeg har asperger er helt herlig! Men en ting jeg har lagt merke til er når noen sier de "lider" av noe så begynner folk å se de på en helt annen måte. som de er et annet menneske enn det de kjente. Så, siden jeg avslutter brukeren her 20. August, så tenkte jeg å se om noe endrer seg den siste uka her. Jeg har kommentert her en del på forumet og jeg har hatt 370 hits på profilen, så jeg regner med det er noe som har gjort seg opp en mening om meg. Så, hvordan står den meninga nå som jeg har "fått" asperger? :P

Skjønner ikke. Det har vært ca 20 innom profilen min med bilde, men det står at totalt 50 har besøkt meg? Hvor finner jeg resten?

Hva slags forventninger har 'sukker-befolkningen' mht varig kjærlighet der også tenning og sex forblir en del av d?

Kan virke som det er færre og færre som tror på den livsformen der to finner hverandre, dyrker relasjonen, er trofaste, har tilfredstillende nok sex og tar vare på hverandre livet ut.

Istedenfor blir det ulike varianter av samliv vokser frem i et forsøk på å tilpasse seg menneskenaturen, individualismen, et sekularisert samfunn osv ...og nye liveformer vokser frem m fascinerende kreativitet: særboerskap, seriemonogami, polyamori, åpent forhold, utroskap, en flokk med single alfahanner (hunner?) som vandrer i det endeløse på partnerjakt.

Jeg er openminded på disse temaene, men også nysgjerrig på hva andre tenker. :)

Når en ikke vet om en skal ta det seriøst eller useriøst fant jeg ut at jeg kunne lage det om til en lek.
Jeg trykker på noen og som oftest skjer det ikke noe, men en sjelden gang kommer pop-up meldingen om "en spennende mulighet", så i dag klarte jeg å finne 3 riktige :-) (men om det blir noe mer for det om tror jeg ikke)

men hva slags type menn blir dere tiltrukket av da? Kvinner?

Været

Siste svar on. 13 aug. 2014 16:04 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym jaudå

For alle oss som ikke har noe fornuftig å si. (Det blir omtrent forumets brukere.)

Norsk humor er kjedelige greier ass....

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var britisk eller amerikansk.

I love you more every day. My name I long for you to say. Do you know just how I feel? Do you know this love is real? Sometimes I wonder what you think. When you hear my name, do your cheeks turn pink? Do you dream about me every night? Wish to hug me and hold me tight? Do you think we're meant to be? Together forever, you and me? These are the questions tht run through my mind....Your way into my heart - you did find. It drives me crazy as to what I should do...Should I risk, and confess to you? Or should I keep my feelings inside? Keep them locked up, let them hide? I just don't know wht to do anymore - My heart it aches, my heart is sore - I love you more than you could know baby. And I don't want to ever let you go...So even if I'm just a friend....I will love you,,,till the END.
Kan smelte den hardaste istapp dette ;)
Fleire som vil dele noken nydelige ord ?

#That feeling når 90 % av dine matcher med matchtall over 85 ikke har vært inne på over 2 måneder...

Blir ikke brukere slettet her inne når de ikke blir brukt? Eller deaktivert på noen måte?

Meaning of life: still 42

Dette ER et syteinnlegg :P

Jeg har vært her inne i over 1/2 år nå og helt i begynnelsen fikk jeg kontakt med en hærlig fyr :)
En som passet meg veldig godt egentlig, men vi fant alikevel ut at dette aldri kom til å bli noe mer enn vennskap :)
Vi fikk en veldig fin og god kjemi og snakket veldig fint sammen :)
Han hadde sine dater og jeg hadde mine ting, og som den naturligste sak i verden snakket vi med hverandre om dette. Vi spurte hverandre om råd og vi var veldig åpne og ærlige mot hverandre :) Vi kunne snakke om ALT...
For en tid tilbake traff han ei her inne som han fant kjemi og spenning med og jeg fikk etter en tid beskjed om at om dette ble noe seriøst kom han til å slette seg herfra så dette var jeg forberedt på, men da jeg gikk inn på mld i dag så jeg at profilen hans var sletta :(
Selv om vi snakket for litt over en uke siden og han sa at nå var det bare spørsmål om tid før det ble sånn, fra ga dette meg et slag i magen og jeg kjenner det er fryktelig trist :'(
Vi har hverandres e-post og ble enige om at ved store hendelser i livene våre skal vi informere den andre, men jeg ønsker sånn å ha kontakt videre...
Dette er vondt og han kommer til å bli veldig savnet! :'(

Er det ikke rart hvor mye selv et nettvennskap kan bety?
For meg vil han være en gutt jeg vil huske med gode tanker og ømt hjerte i laaaaaaaaaaaang tid fremover og jeg kommer til å savne de gode samtalene her inne :)
Han har fått en stor og god krok i hjertet mitt :)
Jeg ble på en måte litt glad i han for den hærlige personen han er :)

DU og samtalene våre kommer til å bli dypt savnet, kjære venn <3

Seriøst spørsmål, respekter det er en grønn tråd
Det er mye snakk om barbering nedentil. Har dette noe med alder eller kjønn å gjøre?

Er du barbert nedentil? Skriv kjønn og alder og helst anonymt.(trenger ikke vite FOR mye om alle her)

Noen jenter damer som har lyst til å skrive med meg?

Samtalene kan handle om absolutt alt.

Tør du??

Alene1

Ingen svar
(mann 59 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Du trykker hjerte under bilde vis du liker profilen. Da får den du liker beskjed.

Jeg skjønner ikke hvorfor alle kaller dette "nettdating"? For meg er det bare "nett"...

"Kan tilpasse dialekten litt når man flytter permanent"

Hvorfor er det så mange som bruker denne i profilen sin, og hvorfor er den i det hele tatt et valg her på Sukker? Er det virkelig noen som bryr seg ved mindre man snakker en blanding av Swahili og dialekt fra Indre Plankevik fra før?... Tror dessuten dialekten til folk mer eller mindre delvis tilpasser seg automatisk hvis man flytter et annet sted over lengre tid.

Er det fler enn meg som finner denne merkelig? Er det noen som stiller tilpasning av dialekt som krav hos en eventuell partner?

Er det oppfunnet et instrument for å dra sammen fjærene i en downlight så man får skiftet pære, og hvor får man kjøpt det?

Hei

Jeg er en mann i midten av 40 årene, og har dessverre hatt en del vonde erfaringer med kvinner. Jeg er ikke den med mest selvtillit,etter flere ganger å blitt latterlig gjort.
Alt dette begynte i barndommen med mobbing fra 1 klasse,men når vi begynte å kommei alderen med å like jenter,fikk jeg aldri være med på fester og lignende. Men plutselig sa en jente at hun likte meg, og ville være sammen med meg. dette var selvfølgelig også en del av mobbingen, og ble da latterliggjort på hele skolen. Dette er jo ikke uvanlig på skoler i verden da eller i dag,og noe som en egentlig vokser i fra seg.
Men det sammen med resten av mobbingen,ble veldig tungt og vanskelig.
Når jeg da i midten av 20 årene endelig turte å legge an på en jente/dame, oppfattet jeg det som at hun respondert positivt. Vi jobbet på samme arbeidsplass.Vi gikk ut å spiste, og "rotet"litt. Etter 14 dager var det slutt. Jeg fikk da vite av andre at hun hadde gjort dette for å gjøre en hun egentlig var interessert i sjalu,noe hun da klarte. Dette er også ting som ikke er så uvanlig,men noe som ikke er veldig hyggelig.
Fikk etter dette vite at latterlig gjorde meg på arbeidsplassen.

Etter et par år prøver jeg på nytt,igjen er det en dame som har bakenforliggende motiver.
Hun vil gjøre eksen, som hun vil ha tilbake,sjalu. I denne tiden hadde jeg en ekstra jobb,og vi traff hverandre der. Samme skjer etter at hun har oppnådd det hun ønsket, latterlig
gjorde hun meg på arbeidsplassen. Jeg ble så lei av kommentarer at jeg sluttet.

Har aldri funnet ut om hvor jeg står i forholdt til utseende. Jeg har prøvd å vise forsiktig interesse for damer,men opplever at det bare bil være venner, og at de nærmest få panikk at jeg liker dem.

Det er ikke så lette å få selvtillit av dette,og jeg gikk vel i kjelleren etter dette.
Ble veldig innesluttet,sluttet å gå ut. Det var trygger å gå hjem fra jobb
låse døren,og bli der.

Jeg bestemte meg for å prøve å komme meg mer ut. Jeg skiftet jobb,og jobbet med
å bli mer utadvent og gladere. Har blitt med kolleger ut på byen,men det er ikke mye endring. De presenterer meg for damer de kjenner. De sier høflig hei og snur ryggen til å begynner å snakke med andre. Mobbingen er der dessverre fortsatt.

Jeg vet at dette ble et lagt innlegg,men det er frustrerende å være alene,ensomheten begynner å bli tøff. Jeg har spurt folk jeg stoler på om det er noe galt med meg,men de sier at jeg er normal.

Er det noen som har erfaringer,eller råd ?

Jeg har lagt merke til at mange her liker metall/punk og fikk en idé om å starte en tråd der man kan diskutere tung musikk, dele musikktips og komme i kontakt med andre metallhuer.

Hei hei :)

Etter mye om og men i vennegjengen er det diskutert barbering/voksing kontra "la det gro" nedentil. Hva trives folk best med her? Helt glatt? Noe fjernet? osv :)
Spesielt dere gutta/mannfolka- hva ønsker dere?

Hurra!!!
Jeg er 42 år i dag :-)

Sitter å leser litt på profiler her inne, og ser mange har den fantastiske setningen "Det er bare å spørre" uten noe videre info egentlig. Det får meg til å undre dog. Hva er egentlig en bra profiltekst?

Amen!

Siste svar sø. 10 aug. 2014 17:09 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Xman

http://www.bt.no/nyheter/okonomi/Narrenes-tid-3173392.html#.U-ZGvcJXufI

Men ikke i dag. :D

Ingen svar
(mann 42 år fra Akershus) Privat melding

http://www.leasticoulddo.com/comic/20140810/

Jeg synes det, jeg synes et lite arr på ei jente er fint og det blir på en måte et sted jeg koser litt ekstra og passer på å nusse en gang i blant. På menn synes jeg også at det ser tøft ut og jeg tenker jeg kunne sett mer maskulin ut med et arr ekstra.
Det kommer litt an på hva slags arr det er da, jeg liker lengde fremfor bredde og arr fra kutt er tøffere en arr fra f.eks. brannskade.

En annen ting jeg lurer litt på er, om du deler samme mening som meg; kan et stygt ansikt bli mer sexy om det er et arr i det?

Håper på at jeg ikke er den eneste med disse tankene ;)

Den sanne skjønnheit?

Ingen svar
(mann 30 år fra Sogn og Fjordane) Privat melding

Fin måte å få litt fokus på ein viktig ting når det gjelde vårt begrep rundt skjønnheit. Skulle vert meir slikt. Artig musikkvideo med viktig fokus :)

https://www.youtube.com/watch?v=GXoZLPSw8U8

Normalt?

Siste svar lø. 9 aug. 2014 23:46 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym Østfold

Sendte en førstemld til en mann jeg syns så kjekk og grei ut... Ønsket han en fin dag.. Fikk tilbake: Hehe, er du sugen? Er det vanlig her inne?

Hei på dere! :) Jeg er medlem i DNT og liker å reise på hyttetur med gutten min på tre år - ofte hyggelig å møte nye mennesker på tur, gjerne andre (alene)foreldre med barn i passende alder. Kanskje det er noen aleneforeldre her inne på Sukker som kan ha lyst til å reise på tur med meg og sønnen min, sammen med sine barn? Mødre og fedre?

Dette å være på sjekker'n kan jo være litt krevende, men å være en hyggelig gjeng på tur med barn er stas,og hvis noen tilfeldigvis finner tonen også er jo det ekstra hyggelig.

Tja, er jeg inne på noe her? :)

Dater vi altfor mye?

Ingen er seriøse uansett her, og her er det bare de som er ute etter sex som blir sett på som vinnere, resten av oss seriøse blir sett på som tapere.

Leser flere profiler hos jenter hvor de skriver at gutten bør være høy osv og det er helt greit. Men åssen hadde dere jenter reagert om vi gutta skreiv at hun må være tynn ?

Hva hadde dere tenkt om mannen bak profilen da ?
Det er ikke like mange gutter som er bekymret for vekt som jenter men det er mange gutter som ikke er tilfreds/fornøyd med høyde.
Men jeg har en følelse at om jeg hadde skrivi at jeg liker tynne jenter i profilen så hadde jeg blitt en douchbag men at jenter skriver at høyde er viktig så er det helt greit ?

Jeg vil bare lette min frustrasjon, samtidig som å komme med et godt råd til enkelte jenter og hvordan de presenterer seg selv på sukker.

Jeg har i løpet av en ukes tid vært på date med to jenter i 20 årene herfra. Begge hadde fine profiler med mange bilder av seg selv. Begge fremsto som svært vakre og slanke jenter.

Jeg ble derfor svært sjokkert, og litt irritert når min første date åpnet døren. Min første tanke var (ok kanskje litt frekk) at hun hadde spist min egentlige date ;) Sannheten var dessverre at fra bildene hadde jenta lagt på seg minst 20 kg (på en kropp som nesten nådde 170cm, er det veldig synlig).
Det var ingen kommentar om at bildene var gamle, eller noe slik før vi møttes, så følte meg rett og slett lurt.

Nå vil jeg poengtere med en gang at jeg er ikke bare ute etter utseende på noen som helst måte. Men det blir helt feil og reklamere for seg selv på denne måten når virkeligheten er så veldig annerledes.

Det samme skjedde på date nummer 2, da til litt mindre sjokk fra min side (som om jeg allerede var blitt vant til dette). Denne jenta var også 20+ kg over det bildene viste.
Det er ingen sjanse at jeg har sett feil på bildene, da jeg har også studert dem i etterkant.

Spørsmålet mitt er da; Hva er poenget? Hvis man må "jukse" seg til oppmerksomhet ved falske, redigerte eller eldgamle bilder så har man et alvorlig problem, og kanskje en av de største grunnene til at man er singel.

Så skjerp dere.. det er ganske strenge regler mot villedende markedsføring i forretningslivet.. og det er ganske likt det dere driver med.

Dessverre kan jeg ikke få tiden min tilbake, som sånn sett var totalt bortkastet ved å møte to uærlige mennesker.

En kar kom inn i baren på toppen av Oslo Plaza, gikk så brautende bort til bardisken og sa til bartenderen: "Trippel Vodka - litt brennkvikt".
Når han så fikk servert vodka'n helte han den rett ned for så å gå bort til vinduet å hoppe ut.
Alle gjestene gjorde store øyne ! Etter fem minutter kom samme mann inn gjennom døren og gikk
på nytt bort til baren og bestilte det samme som sist. Han styrtet så ned denne vodka'n, gikk bort til vinduet ennå en gang og hoppet ut !
Når han så kom inn igjen for tredje gang, tok en av gjestene mot til seg å spurte hvordan han kunne overleve noe slikt. "Jo svarte han, det er utrolig hva du
overlever etter en trippel vodka!".
Gjesten tenkte dette må jeg prøve og bestilte så en trippel vodka, tok denne på styrten og hoppet deretter ut av vinduet - og døde momentant når han traff bakken.
Da sier bartenderen til den ivrige vodka-drikkeren:
" Fy faen supermann - du er et rasshøl i fylla

Noen som har tips til hva man kan finne på i Oslo?

Selvfølgelig hender det at jeg er innom samme profil flere ganger.. noen ganger pga interesse, andre ganger pga forglemmelse eller uhell. Men jeg har opplevd at samme person er innom jevnlig gjennom et helt år uten å skrive melding. Nesten litt skummelt :-/ Er det tid for blokkering?

-Da jeg kom til Sukker for ca. tjue år siden, kunne man ikke sortere bildene i fotoalbumet i den rekkefølgen man selv ville. Derfor ble jeg glad da Sukker fornyet det, og gjorde at man kunne dra bilder rundt og legge dem i den rekkefølgen man selv ønsket.

Men nå er det altså tilbake til gamle dager? Hvis man skal ha bildene i en bestemt rekkefølge nå, må man planlegge rekkefølgen når man laster dem opp. Men så, selv om man gjør det, kan man jo ikke senere legge til et nytt bilde og få DET dit man ønsker i rekkefølgen. Da må man i så fall gjøre hele jobben på nytt.

Livet er som en kommode - skuff på skuff. :-\

Hvordan finner dere ut at dere har skrevet nok til hverandre og vil møtes i person, og hvordan formulerer dere ting? Synes det kan være vanskelig siden en ikke kjenner hverandre så veldig bra, og vil nødig virke for påtrengende. Er det forresten "forventet" at det er mannen som skal ta initiativ? Og gjør jeg ting mer komplisert enn hva det trenger å være? :P

Pseudonym

Ingen svar
(mann 45 år fra Hordaland) Privat melding

Valget er å krysse av for pseudonym, og da får man sitt eget profilnavn som pseudonym.
Er det noe jeg har gått glipp av her?

Er det noen som sender førstemelding til noen med profiler uten tekst, dvs. der det bare sår at NN har ikke skrevet noe...osv....? Og i tilfellet.... hva skriver man da...? Har sett noen med innbydende bilde (r), og som har hatt profil i lang tid, men aldri noen beskrivelse av noenting....?

Hva er det med mange menn her inne på sukker? Hvis jeg sier jeg er syk, tror de det er en dårlig unnskyldning for at jeg ikke vil treffe dem. Sier jeg at jeg er opptatt nå, tror de ikke jeg er interessert. Svarer jeg med tre til fire ord (som de selv ofte gjør), får jeg høre at de skjønner jo at jeg ikke vil ha noe med de å gjøre. Skjerp dere menn, få opp selvtilliten og selvfølelsen deres. Det er faktisk ting som gjør at for eks jeg ikke er online 24/7. Dere duger likevel.

Jeg har vært her en liten stund, jeg har bilder på profilen fylt ut alt jeg kan fylle ut, Sender melding til en del her og veldig mange gidder ikke svare eller bare overser en fordi enten utsende ikke passer en osv, jeg synes det er synd at jenter som skriver de ønsker å møte en kar med det og det å det, og når den karen står foran dem så er det plutselig utsende som ikke passer. Jeg vet ikke hva andre her oppfatter kan hende gutter er likedan mot jenter, men burde ikke folk se litt lenger enn utsende?? Det nett dating er for meg. Hvis de vil ha en knulle kompis eller bare små flørt kan de heller bruke Tinder. Jeg begynner å merke at når flere og flere unnlater å svare så faktisk påvirker det den personen selv bilde og synes det er skremmende at man ikke interessert i og snakke med noen fordi utsende kanskje ikke passer eller at en musikk sjanger ikke kanskje passer osv. Bør man ikke være litt mer Åpen til og kunne prate med andre?? Hvis ikke så spør jeg hva gjør vi her hvis man skal dømme kun etter utsende.???

Fra tid til annen så kommer det spørsmål eller innlegg fra noen som ikke har troen på at matchtallet betyr noe. Det kommer stort sett fra folk som ikke har satt seg inn i hvordan matchingen fungerer eller som får avslag "gå grunn av" av lav match. Majoriteten av de som er på Sukker vet likevel hva matchtallet innebærer og relevansen det har.

Matchtallet er ikke magi, men kun en summering av matchen på spørsmålene i relasjonstesten. Hver og en kan selv bestemme hvorvidt det enkelte spørsmål skal telle med. Hvis det at motparten er glad i å lese er det eneste som betyr noe, skal han sette høy viktighet på lesing, og lav viktighet på resten. Hvis det kun er mye lesing, mye friluftsliv og lite alkohol som er viktig, så settes kun dette som viktig.

Selv når man kun er ute etter et ligg, har man misforstått om man sier at matchen ikke betyr noe. Om et ligg er målet kan man sette "Ikke viktig" på alt bortsett på frigjorthet, porno, sex, osv. De seriøse som har vektlagt de mer seriøse spørsmålene, vil "trumfe" igjennom en lav match og forsvinne fra listen til de "sexgale" :)

PÅ Sukker vil altså både de seriøse finne hverandre, og de andre vil finne hverandre.

Matching-suksessen er grunnlaget for Sukker. Størrelsesorden 100.000 kjærester har møtt hverandre på Sukker og på grunn av dette så anbefales Sukker enormt mye. Sukkers totale markedsføringsbudsjett på brøkdelen av andre datingtjenester.

Den effektive matchingmotoren har en stor verdi for Sukkers brukere. Derfor er det også vanskelig å tillate at folk på forumet sår tvil om matchingens berettigelse. Slik noen skriver får en jo følelsen av at det er like effektivt å velge partner fra horoskopet i ukebladet. Bare så det ikke er noe tvil: Det er det ikke! Matchingsystemet fungerer faktisk eksepsjonelt bra.

Så igjen: Matchsystemet er kun et verktøy som summerer de enkelte spørsmålene i relasjonsmatchen i et matchtall. Det er altså opp til hver enkelt bruker å lære seg å benytte verktøyet.

Ha en finfin dag :-)

Mange sliter med å finne den man virkelig ønsker seg. Det prøves og feiles, og det er kort vei mellom glede og sorg.
Hurra, det klaffet, men så hører man ikke noe mer. Den følelsen er ikke god og man får seg gjerne en knekk. Hvorfor er det slik har jeg undret meg.
Det jeg tror, som egentlig ikke er så rart i denne dating verdenen, er at fokuset er så alt for sterkt på å få seg kjæreste. En date, og ting klaffer, så er det kyss og klem, og gjerne nogo attåt. Kalde føtter kan raskt komme, og ærligheten blir vanskelig å holde. Noen flykter bare, og ikke en gang takker for seg.
Det jeg mener er at man bør starte som venner. Bli ordentlig kjent, være ærlige og være seg selv.
Lever man med noe man ikke er stolt av, fortell det. Det vil uansett komme for en dag. Forteller man ikke, klarer man heller ikke være seg selv, fordi man gjerne dekker over og later som.
Oppfordrer alle til å være seg selv. Våg å være ærlige, våg å være sann.
Det er når du tør dette, du finner ekte kjærlighet, er min påstand.

Er det flere enn meg som i det siste har vært "offer" for profiler uten bilde og tekst som inneholder masse flotte komplimenter skrevet med dårlig "norsk oversetter" ? Det skinner igjennom ved første linje at vedkommende mann har brukt en oversetter. Enkelte ganger er det nesten litt vanskelig å skjønne hva budskapet er. I tillegg har de lagt seg inn med norske navn og håper å fremstå som en norsk mann. Tror jeg får slike daglig og det er som om jeg er inne i en stim av slike menn. Vet ikke hva disse utenlandske mennene egentlig ønsker men det skurrer nok til at jeg ikke svarer. De legger gjerne inn sin mailadresse med ønske om å få god kontakt. Burde vi ha rapportert disse profilene? Tror neppe de er ute etter en seriøs date.

Hei!

Er ganske ny her på Sukker, men har sendt melding til noen jenter jeg syns er interessante. Jeg har da brukt funksjonen med meldinger, men ser det at de fleste meldingene ikke blir markert som lest, selv om jeg ser at de jeg har skrevet til har vært pålogget etter jeg sendte dem melding.

Er det slik at chatten er hva man skal bruke, noen som får for mange meldinger, eller hvordan er beste måten å prøve å få kontakt med noen her?

Hvis dere kommer over profiler som fenger men som ikke har vært pålogget på 1-2 mnd.. skriver dere til dem da?

Hvorfor/hvorfor ikke?

Hei lurte på hvordan kan jeg få en superbruker ? Hva som skal til det. Og hva betyr de tallene som stor på sida av bilder alltid eks 89 eller 60 osv ..
Mvh matrix