Sukkerforum

Hun er ikke bare eks, heller. Hun er også forlovet med en annen kar.

What to do, what to do?

Ingen bitre følelser, btw. Har ingen ønsker eller interesser av å ødelegge for henne. Kunne likevel vært litt morsomt og sendt et anonymt tips :)

Jeg har vært på sukker noen måneder nå. Er nok litt kresen samtidig som jeg ikke har vært så veldig aktiv. Det er 1700 personer som har vært innom min profil, men kun et fåtall som tar kontakt. Det er selvfølgelig mulig min profil er "dårlig", men tror jeg ser helt ok ut og profilen interessant.

* Forventer jentene at det er menn skal ta første kontakt?
* Får alle jenter med et ok utseende masser av henvendelser og kan velge og vrake?

Hvordan får man slettet leiligheten fra profilen sin?
Det må da være det mest harry sukker har laget...

Hei!

Her er saken: Jeg traff en mann jeg chattet mye med på forhånd. Det var full klaff. Aldri opplevd maken, humoren satt som et skudd. Vi møttes og begynte å kysse før vi hadde drukket opp det første vinglasset. Vi lo og tøyset, men snakket også alvorlig osv. Perfekt date! Vi klarte knapt skilles, men vi var begge enige om å dra hver til vårt første kvlden.

Dagen etter var det masse meldinger om hvor fantastisk det var. Han ville treffes så raskt som mulig igjen, så vi avtalte lunsj etter 2 dager. Mye meldinger i mellomtiden. Jeg syntes lunsjen var hyggelig, men han virket litt stressa, de ringte fra jobben hans flere ganger osv.

Dagen etter skjønte jeg lite når jeg fikk melding om at han hadde fått kalde føtter og blitt redd. Kanskje var det overload med følelser sa han, han visste ikke men ønsket meg lykke til videre. Jeg skrev OK, og ha en fin vår. Dette var i februar. Klarer ikke helt å glemme han, og vil gjøre et siste framstøt. Og da er spørsmålet:

HVA sender jeg i en melding til han? Jeg har ulike forslag jeg tenker på selv men vil gjerne høre hva du som dame ville skrevet og hva du som mann ville rådet meg til å skrive?

Ja som det står her da så får jeg stadig disse Mailene men når jeg klikker på dem er profilen ikke aktiv! Hva skjer med dette?

Flere som får dette?

reise

Siste svar ma. 14 april 2014 20:30 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym trønder27

Hei
Er en reiseglad mann på 27 som ikke har så mange å reise sammen med.
Noen som har noen tips for en singelreise?

Det er en mann (uten profilbilde) som besøkte profilen min. Jeg ble litt nysgjerrig og så at han hadde album i profilen. Jeg klikket på ikonen "album" og kom meg inn i profilen, men der var det ingen album.
Hvordan er det mulig å ha "album" (å la folk tro at man har album) uten at man har det egentlig? og hva er vitsen?

NORSK......
Hva betyr det for deg, akkurat deg. Ærligheten verdsettes høyt.

Er man litt spes hvis man er godt voksen, og til stadighet bytter profilbildet på face ? Eller bare jeg som synes det er litt teit show off ? :P

Smil...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Håp...

....før natten senker seg :)

https://www.youtube.com/watch?v=JuyB7NO0EYY

Fyr løs

Ja, det er en seriøs tråd !!!

Jeg har bestemt meg at den som blir besøkende nr. 20 000 får den ære :-)

Ja til kjedelige fornuftige dater. Da tror jeg alle parter blir fornøyd.

Trenger man å ha kjemi når man er på date sammen? Nei, og det vet alle egentlig. Men her i Norge skal jo alle menn gå på sjekkekurs for å lære å nedlegge antall kvinner på kortest mulig tid. Og disse tilsynelatende skoleflinke, miljøbevisste jentene lar seg lure gang på gang av disse festeguruene.

De som finner kjemi viktig kan selvfølgelig få lov til det, men ikke kom og fortell meg at alle jenter er ute etter kjemi. Det er løgn.

Pseudonym..

Siste svar sø. 13 april 2014 15:16 (85 svar)
Skjult ID med pseudonym mysteryman

Det artige med pseudonym, er at en kan diskutere med seg selv i alle disse debattene her.. Eller man kan diskutere som flere personer i debattene.. En kan være uenig med seg selv, legge inn svar som både mann og kvinne.. flere svar i en av debattene er fra en og samme person....

Det kan forsåvidt være så mangt,men det jeg tenker på er gatas lov.

Jeg har oppvokst med den at dersom man blir kjendt med damer som er sammen med kompiser,så vil den dama alltid bli assossiert med dama til kompisen uansett hvor slutt det er.

Det har gått en del tog jeg ikke har hoppa på den gangen (alså at damer som gjorde slutt med kompiser legger ann) da er det ned med foten for respekt for kompisen,så får damene seile sin egen sjø.

Jeg lurer på åssen det er nå for tia,er'e sånn nå eller?

Kan hende jeg tar feil,men det virker som om det meste er lov for tia,bortsett fra utroskap da?:)))

Jeg er 26 år og har aldri datet en alenemor før. Nå for noen uker siden så traff jeg ei som virker helt fantastisk. Har møtt henne en gang og vi holdt det ganske casual. Men hyggelig. Hun vil treffe meg igjen.

Sliter litt med tanken på hvordan det blir i lengden. Jeg vet jo at hun har en sønn på 2 som tar mye tid i livet hennes.

Er det vanskelig å treffe noen når man er alenemor? Ønsker egentlig å se ting litt mer fra hennes side og forstå hvordan hun tenker. Men syntes kanskje det er litt tidlig for å spørre henne om slike personlige ting.

Takk for svar og ha en fin dag folkens :)

... til en 26.000-nde besøkende...

Ikke noe stor fan av one-night stands, men savner litt kos og kroppskontakt.

Andre i samme situasjon?

Måser som lager liv på natta. Jeg blir så lei. At et så lite dyr kan lage så mye lyd. Eneste de gjør er å lage leven og drite møkk over alt. De holder til over alt. Hekker på bolighus, blokker og alle slags bygninger de finner. Det hadde vært en god idé og utrydda disse flyvende rottene.

/discuss

Jeg får stadig opp matcher med høye matchtall som er alt for unge. Hvordan får jeg endret det - er det noen som vet?

Etter cirka 13 000 besøkende uten å møte mannen i mitt liv er det vel på sin plass å se dette programmet på TV 3 kl 20.30 i kveld.
Har vært mange kaffedater, middager og noen korte forhold, men ikke så lett å finne han det klaffer helt med. Bra livet er herlig uansett med super jobb, gode venner, trening og hyggelige aktiviteter.

Jeg har 16 000 besøkende... Er jeg SÅ deilig, tro....???

Det finnes delte meninger om akkurat dette, men er det virkelig galt å ha sex med noen bare fordi man synes synd på de? "Pitty sex " er vel ordet jeg leter etter

Ufin.

Siste svar lø. 12 april 2014 00:07 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

Sett ufin..er bildet dei meiner sant? viss ikkje,unnskyld alle mindre pene damer..;p

Vil først påpeke at jeg er heterofil, i alle fall ikke mer enn bifil. Så tar jeg meg i at jeg stadig kikker mer på disse yngre fine guttene ( alle ser at de er fine liksom ) og lurer på om dere synes det er rart? Eller er det normalt?

Skjer det noe spennende i Stavanger denne helgen?

Skal på Munken på fredag, men hva med lørdag?

I kveld er det sofa, pledd og bikkja i fanget - er det noen som har tips til en god film vi kan se? :)

For ca 3 måneder siden så startet det ei jente i samme klubb som meg. Vi trener begge kampsport 3 ganger i uken sammen. Utenom treningen så ser vi ikke mye til hverandre og jeg vet at hun har en type og de har vært sammen i 2 år. Det har hun selv fortalt. De bor heller ikke sammen.

Vi snakker ganske mye, både på tekst og telefon. Hun gir meg innblikk i livet sitt på den måten og det er lett å plukke opp på ting. Hun er veldig jordnær og er en fantastisk person. Men jeg har fått følelsen av at hun og typen ikke har det beste forholdet. De er svært lite sammen, men nå skal jeg ikke dømme forholdet deres.

Jeg har egentlig alltid vært imot å prøve meg på jenter som allerede har kjæreste. Syntes det virker sleipt. Men er ikke alle forhold som er så bra. Så kanskje det er ok?

Hva tror dere? Har dere noen tips til hvordan man burde gå frem? Det å være i en friendzone har jeg ikke noe problem med ettersom jeg vet om mange gode forhold der man starter som venner først.

Hei alle sammen!
Jeg var på treff i går og traff en fyr jeg møtte her inne og fikk sjokk mildt sagt. Han lignet slett ikke på seg selv i noen av bildene han hadde lagt ut, var minst 15 kilo lettere, (jeg liker større menn) og enkelt og greit skulle jeg aldri kjenne han igjen.
Har andre sånne erfaringer?

Ønsker alle sukkerbrukere en fantastisk påske, satser på flott vær og avslappende dager (og kanskje noen morsomme kvelder).

Noen som er ute å nyter cupfinalestemninga? :)
M32

Er det noen som kommer noen vei med dette?
Angrer allerede etter dag 1 på at jeg brukte over 300kr på dette. 12 bokser øl hadde vært bedre anvendte penger. :(

Jeg forbereder søndagsmiddagen:-)

En lite kosehjørnet for oss nybegynnere på sukker. Men også for The oldies :) Trolls can crawl back in theyr caves!!

Jeg undres over en ting her på Sukker.no. Hvorfor er det slik at dere jenter har ønsker og /eller krav til hvordan "drømmekjæresten" skal være og dere ønsker at vi gutta skal ta kontakt, men dere skal ikke gi noe tilbake?

Til de av dere som ikke gidder å svare på henvendelser, jeg er glad for å finne ut her at dere viser deres sanne jeg her. Det er jo litt sent senere i livet når man kanskje står foran alteret å finne ut at kjæresten din er en slik type som tenker mest på seg selv og som ikke har respekt for andre! Til de av dere jenter som tar kontakt selv med menn, jeg håper at vi gutta ikke er like ille!

Jeg har ikke tall over hvor mange profiltekster som er så og si helt identiske. "Jeg er en positiv og blid jente som smiler hele tiden. Glad i å trene og gå i marka. Liker også en fest i ny og ne, men kan vel så gjerne tilbringe kvelden i sofakroken med god middag og en film", er med visse modifikasjoner teksten jeg kommer over hele tiden. Er man redd for å skille seg ut? Det er akkurat som om man følger en oppskrift på hva som er det rette å dele - noe jeg synes har den helt motsatte effekt. Herregud så kjedelig. En lignende mal følges i svært mange tilfeller under drømmemannen også. Fatter ikke at det skal være så vanskelig å gi teksten en mer kreativ, og/eller i det hele tatt mer personlig vri. I steden for å si man liker musikk, hvorfor ikke legge til favorittartister eller noen fine konserter en har vært på. Jeg kan selvfølgelig spørre om det selv, men førsteinntrykket blir så hult av teksten at jeg mister litt lysten.

http://hyllat.se/en-video-som-lovar-att-den-kommer-forandra-dig/

Hva var det som gjorde at daten din ikke ville mer?

passord

Siste svar on. 9 april 2014 23:07 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

hvor i h finner jeg stedet der jeg kan bytte passord på sukker? er jeg blind eller er det fjernet?

Dere som har datet folk her inne. Hvorfor ble det ikke noe mer med akkurat den personen dere datet?

Var det du eller den andre som dreit seg ut?:))

Mange dates blei det a?

Og er klar for nytt forhold
Noen?

Om du blir kjent med hyggelige mennesker her inne, er du da helt klar for å legge ned sukker og å satse?

Føler at mange blir usikre når det begynner å bli alvor..

Hvordan vet du HUN er intressert i nettopp DEG..

Stang ut!

Siste svar ti. 8 april 2014 18:46 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym kosegutt

Dæven så håpløst vanskelig det er å matche med noen man liker/ vil ha,,,,
Nå har det bare vært stang ut i mitt disfavør lenge.
Føler meg oppbrukt her, og selvtillitten lunker ,,,,

Her er et blogginnlegg skrevet av en jente om hvordan komme ut av vennesonen med en jente.

Synes det er bra skrevet og kan godt kjenne meg igjen her.

http://anettemarie.blogg.no/1396736978_manneposten_2.html

Det er et at av de hyppigste spørsmålene jeg får, men jeg skjønner ikke hva som menes det. Er det ikke åpenbart? Hva brukes en datingside til liksom. Hva svarer man på et sånt spørsmål?

I går. Og i dag er han ikke aktiv lenger..Spesielt..

Han syns jeg var grei og spennende, vi pratet om alle mulige normale ting. Han hadde lyst å prate mer med meg, blablabla..Og i dag er han ikke aktiv lenger:-P

Skremte jeg han tro? :o) Men jeg har skjønt at det er slikt man noen ganger kan regne med her inne? :o)

Synes av og til at drømmer og underbevisstheten kan være spennende og å tolke / tyde dem er svært interessant! :)

Uendelige muligheter.. Så, hva har du drømt i det siste? ;)