Sukkerforum

Det er kanskje ikke særlig macho å si at man liker boyband, men dette er en av de fineste låtene som noengang er skrevet. Dessuten er det 20 år siden denne gikk på MTV, husker det like godt som i dag.

Hvis du vil ha en kvinne til å bli, spill denne!;)

Jeg skjønner ikke helt, når jeg drar til venstre er det greit, men hva menes med "vil vite mer" og "klar"?
Er det samme opplegg som på tinder, at det blir en match om begge drar til høyre? Og hva om man drar opp? :)

Har nettopp installert appen :)

Hei. Vil bare si ifra at jeg ble kontaktet av " en US soldat på tjeneste i Afganisthan" Dette er en falsk profil. Chattet med ham i ca en mnd før det ble snakk om penger for å komme på besøk. Jeg sjekket opp hans ID med US DoD, og fikk idag svar at hans id nummer og info var falsk.

Er det noen som har erfaring med å søke om støtte til restaurering av gamle hus?

Hvor mye hår er greit? Og hvor?

Det er lov å komme med alders ønske men jeg for min del utelukker menn som ønsker seg flere år yngre damer selv om jeg kommer inn under riktig alder! For meg sier det noe om egoet til en mann som jeg da ikke ønsker...

Hvordan vet jeg at jeg har midtlivskrise? Er det når jeg synes jeg bare ser gammel ut i speilet? Er det når jeg tror jeg har mistet draget på menn fordi alderen (47) har begynt å synes? Er det når jeg blir deppa fordi jeg ikke orker det samme fysisk som jeg gjorde før? Er det når jeg har mistet troen på å finne en kjæreste. Er det når jeg sitter passivt hjemme pga alle punktene over?
Og det at noen sier jeg er ei flott dame med vakkert smil...? Det bare preller av.....
Noen råd anyone?

til min irritasjon så ser jeg mange damer velger å la profilbildet være blankt mens de har bilder i albumet

Jeg veit jeg stikker hodet inn i vepsebolet nå, men det er ikke til å komme fra at dette ser ut som en bevist handling for å få trafikk på profilen sin, nesten uten untsk så kan heg si at jeg ikke ville klikket hadde jeg sett profilbildet ..,

Dagsrevyen: Museår i år, det har æ jammen mæ ikke merka noe te :-o

Heihei. Er ny her på sukker. Har hørt mye om det, så måtte jo prøve det ut. Er det noen som har møtt den store kjærligheten via sukker? :))

Jeg har et forslag: Hvordan ville du like en karaoke-dating? For de som liker og tør stå fram og synge for og med andre selvfølgelig. Man kunne samles i et lokale med karaokemaskin. Først prate sammen og bli kjent, spise litt og velge ut hvilke sanger man kunne tenke seg å synge. Så synger man for hverandre, først enkeltvis og så prøver man å finne noen duetter som kan synges sammen parvis. I første omgang altså å finne noen som liker de samme sangene og vil synge sammen. Kunne det være noe som sukker ville prøve å arrangere?

Jeg og kroppen min blir sprø av å være uten sex.. Resultatet er at jeg spiser sjokolade i store mengder. Kommer til å bli tykkas hvis dette fortsetter!

Men jeg har ikke lyst til å kaste meg på diverse "fristende" (ironi) tilbud om å bli elskerinne eller milf...jeg har lyst på en kjæreste jeg kan ha sex med så ofte vi får mulighet til det!

Stakkars meg..her jeg sitter i sofaen og spiser sjokolade...

Jammen har jeg et I-lands problem ;)

Er det vesentlig enklere å lykkes på datingmarkedet hvis man har en medfødt selger i seg? Faller kvinner for utadvendte menn som higer etter suksess og penger, fremfor en introvert lærer eller ingeniør?

Er det sånn at kvinner faktisk tror at utadvendte menn har suksessfyllte jobber, og alle innadvendte menn har lavtlønnede jobber? Sett utenfra og her på sukker har jeg dannet meg det intrykket.

Ettertraktede tror jo også det at alle menn som er selvsikre og trygge på seg selv er utadvendte, noe som er helt feil.

Alle utadvendte menn(og kvinner også forsåvidt er ikke alltid selvsikre), og det er heller ikke sånn at alle introverte menn har dårlig selvtillit. Tvert imot.

Blir fort rasende på grunn av alt regnet.

Så stusselig det er med sofaen alene på fredagskvelder!

Jeg undres over følgende;
Hvorfor er det greit at menn søker etter damer både 10 og 20 år yngre mens vi damer bør holde oss til menn rundt vår egen alder?

Når dette kommer opp når jeg skal skrive til en jeg har snakket en del med; " Du kan ikke sende melding til XXXX fordi han/hun ikke er aktiv lenger", er jeg blokkert eller har vedk deaktivert profilen sin?

Halloween til helgen?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Piraten

Er det noen som skal på Halloweenfest i Oslo lørdag 1,november, og ut på byen etterpå? Jeg skal på fest hos en venninne, og lurer på hvor man går ut hen med kostyme denne lørdagen :)

For noen dager siden fikk jeg en sånn standardmelding fra en mann. Jeg har ikke vært her inne på en stund, så jeg så den ikke før nå. Jeg går da inn på profilen for å finne ut mere, men da er jeg blitt blokkert. Jeg har aldri verken sett eller hatt kontakt med personen før.

Hva er egentlig poenget med å ta kontakt med noen for så å blokkere før den andre rekker å se det?
Sånn generelt; hva får dere til å blokkere noen?

Selv har jeg blokkert veldig få og det etter at de på en eller annen måte har vært ufin mot meg. Jeg har også blokkert noen få fordi jeg vet at de ikke er aktuelle for meg, litt for"oppryddingsgrunn".

Hvordan fungerer looks? Sveiper til høyre for "vil vite mer" men kommer bare ei ny jente :p

Klart å ta "søker kvinner" men jeg søker mann. Åssen endrer jeg det på mobil? :o

Jente, 21

Help!

Ingen svar
(mann 24 år fra Vestfold) Privat melding

Klart å ta "søker kvinner" men jeg søker mann. Åssen endrer jeg det på mobil? :o

Jente, 21

Alt har konsekvenser :-)

Ingen svar
(mann 45 år fra Hordaland) Privat melding

Ikke vær en dårlig impersonater av Rod Stewart f.eks. ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=gSZHo_hh83g

Husk å stille klokken i natt.
Ha vekking på, så du får stilt den.
Jeg skal stille min klokke på fortauet nede ved veien.
Stiller den opp ca klokken to.
Hvordan stiller man forresten en vekkerklokke?
En vekkerklokke skal jo ikke være stille.

Hvorfor har det seg slik at det er jeg som må sende første meldingen til noen og sitte med håp om svar? Er dette noe omtrent alle menn opplever, eller er det noe teit med profilen eller bilde mitt? :) Håper noen har et fint svar som kanskje kan løse det :D

Monica Lewinsky.
Fenomenet Monica kan man jo snakke mye om.

Men når jeg spør dere hva dere mener om denne 25 minutters talen hun gir, vil nok de fleste falle fra. For hvem har vel tid til det?

Uansett: Viktig tema. For de fleste av oss. Hva tenker du om dette?

http://www.upworthy.com/monica-lewinsky-gives-her-first-public-speech-in-16-years-and-says-exactly-what-needs-to-be-said?g=2&c=ufb1

Hei! Jeg har altså vært singel i to år nå og har ikke fått noe særlig med napp på damefronten i mellomtiden (fant derfor veien hit).

For å være ærlig ser på meg selv som en ganske sjarmerende og interessant kar. Jeg studerer, trener flere ganger i uken, spiller i høyskolens eget skoleband, er sosial, snakker mye med og omgir meg mye med kvinner/jenter (vet ikke hva man kaller dem i en alder av 20-25), med mer. Likevel har den andre puten i dobbeltsengen min vært ledig i over 730 netter. selv etter flere titalls kvelder på studentbaren/byen.

Jeg kom tilfeldigvis inn på temaet med en venninne (joda, bare venninne) i sommer og vi snakket litt om dette. Hun mente at det kunne være høyden min på skarve 164cm som kunne være årsaken. Kan dette stemme, damer? har det så veldig mye å si at man er høyere enn 1,75 meter, selv for lave jenter?

Nå begynner jeg rett og slett å miste trua :P Har ikke hatt samboer på snart 6 år,,, 30 årene bare "sklir" forbi, synes det er trist jeg :/

Liker du jobben din såpass at du gleder deg til mandag?

Ps. jeg gleder meg alltid til å gå på jobb mandag ;-)

Hvor lenge singel er dere jenter før dere er ute på "shopping" igjen?

Har litt på følelsen at veldig mange av dere er rett påan igjen etter bare uker og få måneder etter et forhold liksom...

Hvor lang tid imellom går det fra et brudd til en ny date?

Dett er min andre aktive periode på sukker i løpet av 5-6 år. Jeg syns (fortsatt) det er vanskelig å "treffe" på match. Sukker sin matchberegning vekter annerledes enn meg - det må den gjøre når jeg stadig får høy match med menn som ikke matcher på interesser...tenker jeg... :)
Hva erfarer dere at folk bløffer om eller underkommuniserer mest på profilene?

Vertikale bilder

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mannmelon

Dette er sikkert et siste sukk fra de av oss som fortsatt bruker EDB og en vertikalt justert skjerm, men tips gjerne sukker & co om at det bør være en mulighet for å rotere vertikale bilder. Vertikale bilder er SUPERT i Looks-appen og andre mobile enheter, men ikke så veldig kompatibelt med stasjonært eller bærbart datamaskinutstyr.

Så til alle skjermer og alle mennesker har kapasitet til å rotere bilder - unngå vertikale bilder: http://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA

Hvis man selv er litt tilhenger av røff sex, er man på feil sted nå? Eller er de fleste menn glade for at dama sier at hun liker litt leker/rollespill/binding/dominans?

Jeg syns det er unaturlig å begynne partnerjakten med sexdelen, og føler meg derfor ikke tilpass med div sexsider på nettet. Men det er viktig for meg at mannen er med på utforsking og sexlek.
Utad skal fasaden være helt normal, og vanlig myk sex er også godt i blant. Men innimellom vil jeg ha det tøffere, hardere.

Blir faktisk bedre å bedre:)

https://m.youtube.com/watch?v=4viRvUKMJYk

Hvordan i helvete er det mulig å ikke klare å lokalisere en ubåt innaskjærs i år 2014!!!!! ????

Jeg tror det rett og slett er en stress-utløst reaksjon fra min side :) For jeg havner alltid tilbake hit på sukker når jeg er midt oppi en eksamensrunde :)

Jeg leter kanskje desperat etter andre ting å holde på med, slik at jeg kan sluntre unna lesingen :p

Så nå får jeg piske meg selv tilbake til bøkene en stund :)

Tjobing! Noen single ute i det forgjettede land!?

Hei, i media skrives det stadig vekk om hvor sjelden damer kan få orgasme bare ut fra samleie, så er det faktisk tilfelle at ca. 75% av kvinnene ikke kan få vaginal orgasme? Spørsmålet går altså til kvinnene her; Kan du få vaginal orgasme? Hva skal eventuelt til for at du oppnår det?

Bilder!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym tvilling

Hei i natten :-)
Er det noen andre her som har problemer med og laste opp bilder i fotoalbumet?

Hei.
Kan noen fortelle meg hvordan jeg får sagt opp abonnementet mitt her?

Jauda...her skal vi snakke om whisky. Hva er favorittene?

Jeg har lave forventninger til denne tråden, men tror forumet trenger en tråd som ikke handler om hvor kjipt det er å være på sukker :)

Så ja! Ardbeg, Laphroiag, Lagavulin og Arran...din tur.

Hei. Jeg har barn 50% av tiden og prøver å unngå at barna må pakke mye hver gang, men noe må det jo bli. Vi voksne har nå en diskusjon vedrørende Playstation Spillkonsoll. Er dette en naturlig ting å dra frem og tilbake hver uke? Takk for tilbakemeldinger. God helg.

Er det vanlig folkeskikk å sende meld. for så å plutselig stoppe å svare, ute å gi noen grunn? Jammen er det mange av dere her inne :-)

Jeg bare lurer på hva det er med disse Engelsk talende personer som dukker opp innimellom? Det er liksom to toppen tre samtaler her inne så er det spørsmål om å gå på snapp eller mail for å bli berdr kjent... Og så høflige som dem er...
Er det flere som får besøk av disse??

Hei!
jeg er en helgepappa til min datter på 4 år, og det å treffe noen er skikkelig vanskelig!
jeg er høy, breiskuldret, mørk... ja jeg ser egentlig ikke så verst ut, har mye varme og by på osv. profilen min er det enkelte som har blitt imponert over. så da må det vel gå greit å få kontakt med noen?
før jeg hadde barn var ikke dating noe problem, men nå skygger de fleste damer banen. noen vil ikke ha en x inn i bildet, selv om de har barn med en x selv.
andre vil ikke ha noen form for "ekstra ansvar"...
er det virkelig så uattraktivt med en helgepappa???
holder på å gi opp nettdating nå, da de fleste skygger banen :/

Jeg landet knallhard for et par måneder siden, og har tidenes verste kjærlighetssorg. Jeg begynner for så vidt å komme over ham, men ikke hva vi hadde (selv om vi selvsagt ikke hadde det jeg trodde vi hadde, for da hadde vi fortsatt hatt det...). Jeg har aldri gitt så mye av meg selv, jeg har aldri fått så god respons på hvem jeg er, men som i en god amerikansk serie, var det skjær i sjøen. Og det viste seg at det ikke er jeg som er heltinnen alt går bra med til slutt.

Har du en historie om kjærlighetssorg du vil dele - og vise meg at det går over, selv om det ser ut som en regntung bergensdag nå?

Uansett om det er live, facebook, sukker eller annet så skjer dette;
Vi har en god samtale, god tone, smil, humor osv osv. Samtalen avsluttes med noe ala "snakkes i morgen...."
Hvorfor kommer aldri den morgendagen? Jeg sender melding, men det forblir helt stille. Hvorfor er det sånn?

Jeg har sett en fyr som jeg har mye til felles med, faktisk 95 på matchpoeng. Har felles venner med fyren på Facebook og har funnet ham på andre sider, så vet at vi har enda mer felles. Jeg sendte en melding til ham (med referanser til profilteksten hans), som han etterhvert leste, men han har ikke sett på profilen min (finnes ikke blant "besøkerne"). Jeg sendte ham så en mld for å be ham se på profilen, den er ikke lest. Har ikke gjort noe mer.

Grunnen til at jeg spør, er at jeg selv i det minste ser på profilene til de som sender meg meldinger. Det er ikke alltid det klaffer selvfølgelig, eller den andre er en person som sender standardmeldinger til alle og ikke har tekst i sin profil i det hele tatt. Men her tar jeg meg bryet med å komponere en god, kanskje litt morsom tekst og så ser han ikke på profilen i det hele tatt. Er det bare sånn det er, eller sjekker man generelt profiler når man får mld og har høy match?

Jeg liker at flere tar opp temaet ensomhet!! Jeg blir også trøtt av å høre hvor mye vi er ment å nyte singellivet, når det man ønsker seg aller mest er å være to.
Jeg er en voksen dame med greit utseende (tidvis også relativt pen) , jeg vet jeg har sjarm og utstråling, jeg er godt utdannet og har en karriere som jeg har lykkes med. Så utenfra kan jeg nok virke både harmonisk og "vellykket". Men inni meg er jeg egentlig veldig ensom. På jobben går dette veldig greit for da har jeg det moro og spennende med kollegaer og mine medarbeidere. Men i helgene kommer ensomheten kastene over meg, og jeg blir som lammet. Og de gangene jeg greier å komme meg ut blant folk, så er ensomhetsfølelsen likevel med meg fordi alle mine venninner drar hjem til sine menn, de prater om ekteskapet, de har til og med noen å krangle med :-) Og blir jeg bedt på middager så er jeg som regel den eneste single blant par. Det å gå på byen frister ikke mer og jeg vet ikke hvor jeg skal gå for å treffe noen på min alder. Resultatet er at jeg sitter veldig mye alene hjemme i helgene , og ensomheten gnager.... Og den passiviserer meg. Jeg er ekstrovert av type og henter min energi i møte og samspill med andre. Alene visner jeg litt... Vet ikke om det er av stor betydning om man er introvert eller ekstrovert - uansett tror jeg det er helt normalt å ikke føle seg helt "hel" når man lever alene - vi er jo skrudd sammen slik at vi skal lengte etter en partner, og vi er skrudd sammen som flokkdyr....
Det oppleves naturstridig å være en sosial, sjarmerende og oppegående dame og samtidig være så mye alene...... What a waist :-)
Noen andre på samme alder som har det på samme måte?

Misunnelse

Siste svar ti. 21 okt. 2014 23:29 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

Hva er det beste å gjøre når man oppdager at noen ikke tåler din suksess og ikke kan glede seg med deg? Man merker seg at de begynner å motarbeide deg, Noen gode råd?