Sukkerforum

Så innmari synd at de går som dette her:Hei, alene jente søker spenning, er online på - http://stutt.no/c43a10 - lag deg profil med bilde du også da, her er bilde av meg - http://stutt.no/c43a10 - så blir vi bedre kjent der, og avtale mer der;) Mitt navn er Natalli
- http://stutt.no/c43a10 -

alder

Siste svar to. 6 nov. 2014 15:48 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym traaktor

Nån som veit kordan man skifte alder..? Står at e e 44år men e bre 22.. Må ha vørte nå feil mæ registreringa.

Jeg har vært medlem her en ganske god stund og jeg må si jeg synes det har blitt betydelig vanskeligere å finne typer jeg liker, og ikke minst få kontakt med dem enn hva det var i mine tidligere perioder som aktiv her. Som regel må jeg trykke meg inn på flere titalls profiler før jeg finner noen jeg ønsker å vite mer om - beklager for den lette frustrasjonen: herregud så mange upersonlige profiler det er her. Paradoksalt nok, med tanke på størrelsen på brukerbasen.

Per dags dato er nok sukker en for viktig kanal for meg i jakten på noen å treffe, og jeg vet det ikke er bra, men av diverse grunner har det blitt sånn. Og jeg må innrømme at jeg savner bare det å skrive med noen jeg synes er interessante og tiltrekkende, det begynner å bli veldig lenge siden sist.

Er det noen andre som opplever et ganske markant skille hva gjelder brukerutvalget og respons kontra tidligere? (I mitt tilfelle ca. 1 år tilbake i tid).

Jeg lurer på om noe er feil, eller om det bare er jeg som er ny&grønn:
-Jeg har valgt at min profil skal være synlig for matcher under 70, men det finnes ikke noe matchtall på de som jeg scorer under 70 med, der er det bare matchtreet som gjelder?
-Og jeg kan ikke se besøkende med match under 70 på oversikten min?
-Forøvrig syns jeg matchtreet viser forbausende god match på vesentlige ting med en del av disse. kan det kanskje forklares med absolutte krav? (Jeg har hatt absolutt krav på "barne-bladene", men likevel matchet på 90tallet med menn som vil ha barn)

Jeg beklager hvis dette har vært gjort greie for før - jeg har søkt litt i forumet først. Kanskje finnes allerede en tråd som svarer på disse spørsmålene?

Dazed and confused....

3 desember er jeg ikke superbruker og da sletter jeg profilen min. Har vært inn og ut av sukker i noen år nå og er ganske enkelt bare lei av å lete etter noen så slår meg nå til ro med å være singel en stund fremover.

Lykkeønskninger til dere alle, kanskje jeg en dag kommer tilbake!

Jeg har prøvd å lære en mann tungekyss uten hell. Husker en gang i 2012 at noen lenket opp youtube av 2-3 minutter kyssing av meget god kvalitet. Men har selvsagt mistet den lenken. Han snakker så dårlig engelsk at jeg klarer ikke forklare, og praktisering var rimelig nytteløst. Noen som kan hjelpe meg å fine en god videosnutt??
(dette er ikke tull altså)

At de fleste mennesker vil ha oppmerksomhet er ikke noe nytt.

Men jeg liker ikke å omgås mennesker som jeg vet fra første øyekast fremstår som en sosial for de menneskene eller kvinnen jeg er sammen med på en fest eller lignende. Jeg vet jo at vedkommende sannsynligvis vil si noe som får de jeg er sammen med til å gapskratte, eller at han eller hun har en banal eller en litt "harry" interesse.

Aller helst vil jeg jo ikke omgås sånne folk eller være sammen med en jente som er sånn. Jeg vil jo egentig bare være sammen med folk som ikke gir meg noen form for motstand, som bare jatter med for å være snill.

Hvordan hadde fks andre reagert hvis jeg var en sosialt, selvsikker fyr med en sterk personlighet? På akkurat samme måtte spør du meg.

Jente på 25år og synes det er litt drøyt at menn på 45-52 år skriver meldinger til meg der det står for eks; Om jeg vil bli påspandert en tur til utlandet, være med på en deilig date, ville flytte inn til dem fordi jeg er en såå skjønn jente. Ikke nok med det men jeg svarer ikke og det tikker inn mld fra de samme. Greit nok disse menneskene er sikkert greie mennesker. Men det er drøyt når man må helt ned i 25års alderen... Og er det frekt av meg og la være og svare, svart en og sagt jeg ikke er intr men det funker ikke!

Endel jenter skriver på profilen noe lignende må være over 180cm. For meg så er dette veldig overfladisk. Jeg likestiller det med å skrive må være under 70kg.

vekten kan man faktisk endre på men det kan man ikke med høyden så jeg syns det er enda værre og jeg utelukker alle jentene som skriver det. Er 183 selv så det er iikke fordi jeg er lav at jeg syns dette.

Flere av mine venninner har fått seg kjæreste i løpet av det siste året. Merker at jeg savner flere single venninner å finne på ting med i helgene. Er egentlig veldig sosial, men nå skal flere være med kjæresten og andre vennepar.
Det er lenge siden jeg har følt på ensomhet, men det gjør jeg i dag.
Er det andre som er i samme situasjon og og savner dere også venner i samme livssituasjon?

Hei der, er du kåt, liker du sex.lyst å knulle meg, er online på ( http://goo.gl/G210bL ) lag deg en profil så kan vi avtale der ( http://goo.gl/G210bL ) he he;) her ser du også mitt sexy bilde;)

Jeg trenger egentlig følge på (deler av) min Norge-på-langs-tur i 2015. Er det noen som kjenner kallet? ????

Dette har jeg alltid lurt på. har det virkelig blitt sånn at vi mannfolk ALLTID skal ta kontakt først og holde samtalen igang? eller får dere damer her inne så mye post at det er så og si umulig å svare på det som kommer?

Jeg synes faktisk det er litt respektløst at man ikke svarer på en post, ihvertfall dersom personen har prøvd å legge ned litt tid på å skrive en i dems øyne bra post.

Jeg har forståelse for at visst man får noe som tyder på en repost sendt til samtlig damer så er fristen liten for å svare. Men, tror vi mannfolk blir satt i bås fort både pga bilder og profiltekst.

Lesetips!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Frolicat

Leser en ikke helt ny bok, en epost-roman om to mennesker, Emmi og Leo, som finner hverandre ved en tilfeldighet og begynner å kommunisere. Den er intelligent, morsom, fin og litt apropos nettdating! "Mot nordavinden" av Daniel Glattauer!
Andre som har boktips generelt og for nettdatere spesielt?

Må man gå inn på profilen man har blokkert for å få opphevet blokkeringen igjen???

Er det viktig for deg at din fremtidige er flink til å holde kjøleskapet i orden ?

Sexlyst, EQ eller humor?
Og hvorfor det ;)?

Tenkte bare å ha en tråd der man kan dele sin favorittmusikk for tiden, eller generelt det man liker! :) Kanskje kommer man i kontakt med andre som liker samme musikk..;) Ønsker at man kun skal dele musikk, og kanskje litt tekst, og helst med navn/profil, og ikke anonym.

Jeg starter med den sangen jeg elsker for tiden: https://www.youtube.com/watch?v=6c-RbGZBnBI

Jeg gir opp snart. Av mine tredve beste matcher er 2/3 uten bilde. Hva er vitsen med supermatch, hvis du ikke kan se hvem det er?

Ble dratt inn hit av en kompis, som sikkert var lei gnålet mitt, og var i overkant skeptisk til hele opplegget. Og fant ufattelig mange feil med hvordan det fungerer her inne.
Men så skriver jeg litt med noen, og ender opp med å dra på date med ei. Som ble til flere middager osvosv. Og nå tror jeg jaggu søken er over! Så jeg er i ferd med å slette kontoen her :) På 3 uker her klarte jeg det som jeg ikke har klart på myyyeee lengre tid i den virkelige verden.

Er det virkelig så easy-peacy?

En ting jeg ikke har skjønt....
Når jeg sjekker antall treff på profilen min er det flere treff enn de profilene som kommer opp....å ja jeg har sperret for de under 70.
Kan det være fordi de som er inne på profilen min blokkerer meg da?

Heisann folkens.

Jeg synes Halloween er morsomt, og gleder meg til gutta kommer og vi skal spise mumipølser og gelehender :)
Så jeg prøvde å ha litt Halloween stemning her inne også, så jeg lasta opp bilde med Halloween maska mi, det ble fjernet. Så nå er det bare vanlige kjedelige meg på bildet.

Hva med resten, hva er deres Halloween planer?

Altså hva er planene dine, ikke om du synes Halloween bare er teit...

Noen ganger får jeg menn på looks... Tror sukker tester om jeg er bi/gay... Men du lurer ikke meg!!!!

Movember

Ingen svar
(mann 43 år fra Akershus) Privat melding

Hei

Da er alt ansiktshår tatt for førstegang på 10 år.
Her er min Movember profil
http://mobro.co/10698225

Er det andre som deltar ?

Stadig hører jeg fra venner som slår opp over ting jeg ser på som veldig overkommelige problemer.

For meg handler forhold om utfordringene rundt det å tilrettelegge og støtte en partner, slik at de blir den beste versjonen av seg selv. Det handler om å slippe noen inn og dele ting man i en singel hverdag ikke deler med noen, og tilliten som bygges av dette. På godt og vondt. Noen ganger innebærer dette å dele frustrasjon og fortvilelse rundt ting som ofte har ingenting med partneren å gjøre, selv om det der og da kan virke slik ;-)

Jeg sier ikke at man skal godta alt mulig dritt, men skal man ha et forhold må man godta alle sider ved partneren man velger, også de dårlige og bagasjen som hører med.

Hva tenker dere?

Det er overflod av single damer med barn her på Sukker, og mange av de er søte, og profilen er flott å lese :-)
Men hva er historien bak profilen?
Når man er alene med barn, så er det jo en svikt en plass.
Er alle alenemødre de ærlige og snille som har blitt forlatt av en drittsekk av en mann?

Ingen bra match :p

Det uler rundt huset og jeg ser en film jeg ikke burde ha sett :p Men siden jeg har begynt å se den,må jeg liksom se den ferdig :)

Og det er det at det er ganske mange av mennene som har bilde i albumet sitt der de poserer med en dame:) Altså enten er det en eks(som det ofte ser ut som), eller er det en venninne. Helt greit egentlig, men et forslag er å skrive en eller annen kommentar til det bildet. *En venninne og meg på tur der og der* Eller *Eksen min og jeg, jeg bare bruker bildet her fordi jeg er så fornøyd med hvordan jeg ser ut*

For jeg merker at jeg fort blar videre når jeg kommer over slike bilder :p Men mulig det bare er mitt hode som er litt rart? :)

Gjeeesp...!

Siste svar to. 30 okt. 2014 21:54 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Frolicat

Kjære guttene.
Det hadde vært så mye gøyere å lese profiltekster hvis ikke alle var nesten dønn like. Friluftsliv til lands og til vanns og i lufta med, sommer som vinter, liker å lage mat, en tur på by'n og sofakroken med en god film (og et glass vin, ja). Kjære folk, by på dere selv da. Litt. Jeg vet at dere kan! (Eller har sosialdemokratiet lykkes i å gjøre alle like?)
:)
Plis.

Ny falsk profil

Ingen svar
(mann 37 år fra Telemark) Privat melding

Cindy Rodwell er medlem her, men hun er en Scammer

Det er kanskje ikke særlig macho å si at man liker boyband, men dette er en av de fineste låtene som noengang er skrevet. Dessuten er det 20 år siden denne gikk på MTV, husker det like godt som i dag.

Hvis du vil ha en kvinne til å bli, spill denne!;)

Jeg skjønner ikke helt, når jeg drar til venstre er det greit, men hva menes med "vil vite mer" og "klar"?
Er det samme opplegg som på tinder, at det blir en match om begge drar til høyre? Og hva om man drar opp? :)

Har nettopp installert appen :)

Hei. Vil bare si ifra at jeg ble kontaktet av " en US soldat på tjeneste i Afganisthan" Dette er en falsk profil. Chattet med ham i ca en mnd før det ble snakk om penger for å komme på besøk. Jeg sjekket opp hans ID med US DoD, og fikk idag svar at hans id nummer og info var falsk.

Er det noen som har erfaring med å søke om støtte til restaurering av gamle hus?

Hvor mye hår er greit? Og hvor?

Det er lov å komme med alders ønske men jeg for min del utelukker menn som ønsker seg flere år yngre damer selv om jeg kommer inn under riktig alder! For meg sier det noe om egoet til en mann som jeg da ikke ønsker...

Hvordan vet jeg at jeg har midtlivskrise? Er det når jeg synes jeg bare ser gammel ut i speilet? Er det når jeg tror jeg har mistet draget på menn fordi alderen (47) har begynt å synes? Er det når jeg blir deppa fordi jeg ikke orker det samme fysisk som jeg gjorde før? Er det når jeg har mistet troen på å finne en kjæreste. Er det når jeg sitter passivt hjemme pga alle punktene over?
Og det at noen sier jeg er ei flott dame med vakkert smil...? Det bare preller av.....
Noen råd anyone?

til min irritasjon så ser jeg mange damer velger å la profilbildet være blankt mens de har bilder i albumet

Jeg veit jeg stikker hodet inn i vepsebolet nå, men det er ikke til å komme fra at dette ser ut som en bevist handling for å få trafikk på profilen sin, nesten uten untsk så kan heg si at jeg ikke ville klikket hadde jeg sett profilbildet ..,

Dagsrevyen: Museår i år, det har æ jammen mæ ikke merka noe te :-o

Heihei. Er ny her på sukker. Har hørt mye om det, så måtte jo prøve det ut. Er det noen som har møtt den store kjærligheten via sukker? :))

Jeg har et forslag: Hvordan ville du like en karaoke-dating? For de som liker og tør stå fram og synge for og med andre selvfølgelig. Man kunne samles i et lokale med karaokemaskin. Først prate sammen og bli kjent, spise litt og velge ut hvilke sanger man kunne tenke seg å synge. Så synger man for hverandre, først enkeltvis og så prøver man å finne noen duetter som kan synges sammen parvis. I første omgang altså å finne noen som liker de samme sangene og vil synge sammen. Kunne det være noe som sukker ville prøve å arrangere?

Jeg og kroppen min blir sprø av å være uten sex.. Resultatet er at jeg spiser sjokolade i store mengder. Kommer til å bli tykkas hvis dette fortsetter!

Men jeg har ikke lyst til å kaste meg på diverse "fristende" (ironi) tilbud om å bli elskerinne eller milf...jeg har lyst på en kjæreste jeg kan ha sex med så ofte vi får mulighet til det!

Stakkars meg..her jeg sitter i sofaen og spiser sjokolade...

Jammen har jeg et I-lands problem ;)

Er det vesentlig enklere å lykkes på datingmarkedet hvis man har en medfødt selger i seg? Faller kvinner for utadvendte menn som higer etter suksess og penger, fremfor en introvert lærer eller ingeniør?

Er det sånn at kvinner faktisk tror at utadvendte menn har suksessfyllte jobber, og alle innadvendte menn har lavtlønnede jobber? Sett utenfra og her på sukker har jeg dannet meg det intrykket.

Ettertraktede tror jo også det at alle menn som er selvsikre og trygge på seg selv er utadvendte, noe som er helt feil.

Alle utadvendte menn(og kvinner også forsåvidt er ikke alltid selvsikre), og det er heller ikke sånn at alle introverte menn har dårlig selvtillit. Tvert imot.

Blir fort rasende på grunn av alt regnet.

Så stusselig det er med sofaen alene på fredagskvelder!

Jeg undres over følgende;
Hvorfor er det greit at menn søker etter damer både 10 og 20 år yngre mens vi damer bør holde oss til menn rundt vår egen alder?

Når dette kommer opp når jeg skal skrive til en jeg har snakket en del med; " Du kan ikke sende melding til XXXX fordi han/hun ikke er aktiv lenger", er jeg blokkert eller har vedk deaktivert profilen sin?

Halloween til helgen?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Piraten

Er det noen som skal på Halloweenfest i Oslo lørdag 1,november, og ut på byen etterpå? Jeg skal på fest hos en venninne, og lurer på hvor man går ut hen med kostyme denne lørdagen :)

For noen dager siden fikk jeg en sånn standardmelding fra en mann. Jeg har ikke vært her inne på en stund, så jeg så den ikke før nå. Jeg går da inn på profilen for å finne ut mere, men da er jeg blitt blokkert. Jeg har aldri verken sett eller hatt kontakt med personen før.

Hva er egentlig poenget med å ta kontakt med noen for så å blokkere før den andre rekker å se det?
Sånn generelt; hva får dere til å blokkere noen?

Selv har jeg blokkert veldig få og det etter at de på en eller annen måte har vært ufin mot meg. Jeg har også blokkert noen få fordi jeg vet at de ikke er aktuelle for meg, litt for"oppryddingsgrunn".

Hvordan fungerer looks? Sveiper til høyre for "vil vite mer" men kommer bare ei ny jente :p