Sukkerforum

Hva er meningen med å bli blokkert bare man ser på noens profil??
Har ikke tatt kontakt, satt hjerter eller noe som helst?
For å være helt ærlig, syns jeg det sier utrolig mye om den som gjør et. Og det er ikke positivt.....

Hvor stor aldersforskjell mellom mann og kvinne mener dere er greit? (forutsatt at begge parter er myndige selvfølgelig).
Er det halvparten pluss sju som gjelder for menn?

Jeg er selv en mann på 30 år som nettopp har blitt sammen med ei på 22 år, og det er akkurat innafor regelen. Jeg føler også at det er helt i grenseland for hvor langt ned jeg vil gå, men er litt bekymret for at andre vil synes det er rart.

La oss bare ha faktaene i orden før premissene låses fast. Android er et operativsystem (OS) på samme måte som XP, Vista og Win7 er det. Android er et OS rettet inn imot mobilmarkedet og fungerer på sånn ca. 95% av alle mobiltelefonprosessorer. Du kan til og med kjøre Android på en iphone. Motivet for å gjøre noe slik kan eksempelvis være at du ønsker deg en platform på mobilen som ikke henger og lagger noe inn i granskauen. Et annet motiv kan bestå i at du ønsker et betydelig rikere utvalg programvare (per dags dato fire ganger så stort utvalg og øker kraftig fra dag til dag) Android er gratis å benytte for alle. Det er gratis for deg som bruker. Det er gratis for mobilfabrikker å ta det i bruk. Google finansierer mesteparten av utviklingen av Android og har forpliktet seg til at Android skal alltid være gratis; det skal alltid være åpen kildekode slik at andre kan studere det med henblikk på sikkerhet og tilgjengelighet, men også for å sikre mulighet for spesialløsninger for de som har behov som strekker seg på utsiden av hva den harde kjerne utviklere prioriterer.

Hvorfor kommer det opp at her er det mulighet på menn jeg IKKE har trykt vil vite mer på? Skal ikke dette bare komme opp om begge to har registrert at de vil vite mer og inne bare den ene? Litt lei av å få mld fra menn som tror vi har match og må si at det desverre nok ikke er slik....

Er det noen damer hær som er single

Jeg har hittil fått melding fra jenter tre ganger. Og hver gang har følgende skjedd: Jeg får en match med ei fin jente som ser ut som en fotomodell, men hun har skrevet svært lite på sin profil. Så får jeg meldig om at hun vil ha kontakt med meg og jeg svarer og forteller litt om meg selv. Hun ber også om min e-postadresse, men jeg er litt i tvil om hvor lenge det bør gå før jeg oppgir den.

Men neste gang jeg skal sjekke melding eller se om hun har skrevet mer på profilen sin så har Sukker lagt ut en advarsel om at hun har blitt utestengt for mistanke om falsk profil eller har opptrådt useriøst!

Hva slags jenter er det? De må jo betale abonnement hvis de skal sende personllig melding til noen. Er det fordi de med en gang ber om e-post adresse at de blir stemplet som useriøse? Er det mistanke om at det ikke er sitt eget bilde de legger ut?

Dette har altså skjedd tre ganger. Håper fremdeles på å få melding fra ei jente som ikke blir stemplet som useriøs!

Jeg har selv sendt meldinger til to jenter for noen uker siden som ikke har blitt utestengt, men ikke fått noe svar. De er kanskje heller ikke så seriøse!

Hei
Jeg lurte på om noen har gode råd for å komme I kontakt, Jeg har sendt endel meldinger, men får ingen svar, så noe gjør jeg "galt". Alle råd mottas ned takk????

Tar en svindlersamtale her jeg. Litt for dens latterlighet, og litt for dens opplysningsverdi...det er jo faktisk folk som faller for dette:

halina45: hello,how are you??

MEG: im fat

halina45: okay

MEG: great

halina45: i was born in norway, raised in the US but i am at the moment in west africa for my academy program

MEG: wow..im impressed...was it hard?

halina45: it was not but i have to study hard to have good grades here
halina45: tell me more about yourself??
halina45: you can add me on facebook for better conversation..add me on halina erwin cederberg

MEG: Im a fisherman that fish with my bare hands...I fart alot, use diapers and smell quite nice

Sorry I dont have facebook...fishboats dont have facebook

halina45: you can create facebook to chat with me for better conversation

MEG: How can the conversation be better on facebook?

halina45: very soon i will leave here

MEG: Oh thats so sad...if u leave I have to magically turn myself into a chicken to feed my family :(

-slutt

Se linken: http://valgerd.blogspot.no/2011/05/voksendating.html

"Du tror kanskje at det bare er ungdom som boltrer seg i lyst og begjær og ikke tar hensyn til andres følelser? Da kan jeg fortelle deg at single 30/40/50åringer ikke er noe bedre! Kanskje værre. For de lokker deg med et bilde av et seriøst forhold med stakittgjerde rundt huset, mens de i realiteten lever ut sin andre ungdom og skuffer unna forskjellige dater og sexpartnere i et høyt tempo. Er det forkastelig og umoralsk å gjøre dette? Nødvendigvis ikke, men jeg syns det er ufint å lure mennesker uansett alder og livssituasjon. Vær ærlig med hvem du er og hva du vil, så kan du ligge rundt med god samvittighet for å ikke ha ødelagt andres liv på din bekostning. Men da spørs det jo om fisken biter på såklart? Hvis anget er et fast forhold får man napp der man har sjans, siden disse avdanka giggoloene ikke lenger får napp på ungdommens kjøttmarked på diskoene rundt omkring."

I tillegg er det kun 15% av nordmenn som bruker kondom ved ny partner! Flere sjonglerer flere sexpartnere samtidig, er utro og lyver med glatthet uten dårlig samvittighet. Hva da med smitterisikoen?!!

Interresant greie denne Looks....men hvor irriterende er det ikke når nysgjerrigheten er gjensidig, man sender melding og får ikke svar!! Ikke en gang et høflig avslag..... Får vel bare akseptere å gå videre...

Folkeskikk

Siste svar ma. 22 sep. 2014 00:20 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Bare spør

Jeg synest det er litt kjipt at når man sender en hyggelig forespørsel om å bli kjent, så er det enkelte som ikke gidder å svare, enda jeg ser at meldingen er blitt lest (jrf grønn tekstfarge). Jeg forventer jo ikke at alle skal ønske å bli kjent med meg og møte meg, men man kan iallfall gi et "høflig avslag"?? Er det for mye å forvente? Dersom noen kommer på en dans og byr deg høflig opp, snur du deg bare bort hvis du ikke er interessert?...

Jeg er så redd. Klarer ikke få meg til å møte noen på date eller å snakke med noen på telefonen. Jeg antar at jeg er redd for at de/ jeg skal bli skuffet og den kleine situasjonen som da oppstår. Jeg vet jeg ikke vil møte noen da og flere har blitt sinte og ikke hatt tålmodigheten jeg trenger. På den annen side så har jeg ved flere anledninger møtt opp på fellessamlinger for single og til og med vært med på sukkertur. Noen som har forslag på hva jeg kan gjøre for å bli litt tøffere på en og en møter/samtaler?

Hjelp!

For moro skyld puttet jeg ting og tang i hytt og pine inn i leiligheten min her inne. Jeg har ikke lyst til å bo der mer, hvordan flytter jeg ut og dytter den i skjul så ingen ser den?

Jeg finner pokker meg ikke ut av det, så "Help I need somebody" osv..

Om man blir blokkert bør man ha muligheten til å blokkere vedkommende tilbake. Ikke for å hevne seg, men fordi man ikke vil ha mer å gjøre med en person som har gjort dette.

Om vedkommende fjerner blokkeringen, så vil jo jeg ikke nødvendigvis ha kontakt med det mennesket igjen.

Jakt?!?

Siste svar sø. 21 sep. 2014 20:13 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Østfold

Skjer gang på gang her.... Chatter en stund å blir enig om å møtes :) Plutselig blir det helt stille og går inn på profilen. Da har jeg blitt blokkert. Vitsen med det da?

Har den siste tiden fått en del av disse "kompliment-meldingene" - (ca 10 i løpet av et par dager) og da oftest fra menn som har profiler uten bilde og tekst. Noen kommer også fra mer seriøse profiler.
Jeg merker at jeg ikke tar disse meldingene spesielt seriøst. "Jeg har lysst til å gi deg noe godt".... Jeg regner med at mange sender disse fordi de ikke vet hva de skal skrive selv. En litt lettvinn løsning, tenker jeg, fordi jeg liker at man bruker sine egne ord når man skriver til noen. Samtidig tenker jeg at noen bare mener dette godt.... Men det treffer ikke helt meg altså.... Hva synes dere andre?

Jeg har vært på min første Sukkerfest! Jeg kom alene og er av den beskjedne typen og tør sjelden å gå bort for å bli kjent med noen fremmede. Det var mange pene jenter/damer å se, men de fleste så mye yngre ut enn meg og da ville det vel virke litt "frekt" å starte en samtale? Men det er jo vanskelig å gjette alderen mange ganger. Jeg hadde håpet at ei dame hadde tatt initiativ til å prate litt med meg, det må da være likestilling på det området også? Jeg satte meg et par ganger ved ledige bord og håpet det skulle komme noen, men det gjorde det ikke. Jeg ser vel ikke noe interessant ut da. Så jeg ble etterhvert gående rundt og se på alle som hadde funnet seg en partner og det var mange. Noen så ut til å ha falt helt for hverandre allerede.

Men høydepunktet for meg ble Bærum storband. De var fantastiske å høre på da de spilte i Gamle Logen, så jeg var mest der.

Men hvor ble det av den rolige og dempede musikken som DJ-ene skulle spille? Det lydnivået jeg hørte i Ridehuset forbinder ikke jeg med lavt lydnivå. Og i losjen hvor det skulle være litt mer dempet musikk, syntes jeg denne ble skrudd opp til et lydnivå som var høyere enn når storbandet spilte!

Da var det forsåvidt greit å ikke ha noen å prate med, for hvis man må - ikke akkurat rope - men snakke høyt til hverandre hele tiden - eller å gå helt utenfor, så er ikke det noe jeg synes om.

Men litt spennende var det da matchkortene ble utdelt! Jeg så mange som fikk hele kortet fullt av bilder. Jeg fikk 4 matcher. Men det var umulig å finne noen av dem i vrimmelen av folk!

Men det var da litt morsomt å bare være tilskuer og se på andre - så i grunnen hadde jeg det ikke så værst likevel!

HERREGUD så godt. Når det er så VANVITTIG deilig å ta dem av seg burde jeg gå men pensko oftere. Takk for en hyggelig sukker-fest folkens, og god natt ;)

Tusen takk for godt oppmøte....var utrolig hyggelig å møte dere alle sammen. For noen flotte mennesker, jeg hadde det veldig hyggelig. Veldig godt å ha noen "kjente" fjes inne på sukkerfesten.

Nesten slik at man skulle ha arrangert slike små treff en gang i blant, ikke for selve sjekkingens skyld, men for å møte folk i samme situasjon uansett alder og bosted :)

Så er det bare å kjøre på. Ikke sitt og vent, vær aktiv. Søk ut de som passer og skriv et el annet. Om ikke svar, finn en annen. Jeg er overveldet over responsen her, men det er jo fordi jeg søker selv. Jeg ligger ikke og vaker og håper

Jeg lurer på hva dere gjør på en fredag? Er dere her inne, eller går man ut og forsøker å finne den "rette" der?

Har vært av og på her nå i fire år.. Hehehe skal ikke betale mer for dette ass.. Til glede for alle dere andre her,, hehehehehehhehe

Nå nærmer det seg fredag og da selvfølgelig også taco. Men hvordan skal man spise tacoen, da tenker jeg på de deilige sprø tacoskjellene. Finnes det en måte som er den rette? Er det meningen at man skal gi opp og bare knekke opp skjellet og "Dippe" i tacofyllet?

evig pålogget

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym .

De fleste nettsteder som krever pålogging, logger brukeren automatisk av etter en viss tid om brukeren glemmer det, skrur av pc'en, etc.
Hvorfor er det ikke slik med Sukker? Når jeg går inn på nettstedet nå i kveld, er jeg fortsatt pålogget fra i går (har vel glemt å logge meg av, da).

Supermannen - paneldebatt i kveld!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym metoo

Hei! Jeg får ikke gått på dette arrangementet selv, men synes det ser spennende ut. Det handler om dagens idelamann - hva ønsker kvinnen av ham? Er han selv fornøyd med sin rolle? Hvilke egenskaper settes høyt idag? osv. Kl 19 på Litteraturhuset i dag. Hadde vært gøy om noen dro og kunne gi referat/ha en debatt her i morgen. Se http://www.sv.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/2014/-bill.mrk%3A-supermann.html

Lurer på hvordan chatten virker, går den like tregt som å sende meldinger?

Er det sånn at de fleste menn ikke er så glad i rett lugg på damer? Har fått høre det av tre menn nå, så hvordan ligger det an med dere menn her inne?

Skal på (3.) date hjemme hos henne - hun lager middag. Går det an å ta med vin selv om jeg ikke forventer å overnatte? Vil hun oppfatte det som om jeg forventer at vi skal drikke vinen - og dermed overnatte?
Da vil jeg heller ta med blomster... Forslag til hvilke blomster?
Liker hun veldig godt allerede, og vil ikke at hun skal tro at jeg forventer noe...

Jeg er tilbake på sukker etter en kort pause, og ser nå at vi har fått noe som heter LOOKS, er det noe dere aktivt bruker ?

Burp.

Jeg har vært til og fra på Sukker i over 2 år. Ser stadig de samme ansiktene på topplista mi. Hva skjer, mannfolk..? Jeg har en stor gjeng av tidligere dater jeg omgås jevnlig, men her inne blir jeg til stadighet skutt ned. Og jadda, jeg sender første melding. Sier noe smart om profilen din, har vel aldri bare skrevet "Hei!". Er dere bare skikkelig kresne, eller har jeg kastet bort nærmere 300kr på mannfolk som fortsatt driver med vindusshopping her inne..? Kjør debatt.

Fyrverkeriet på lørdag!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker

https://www.youtube.com/watch?v=Z1Dsv2IHv_w&feature=youtu.be

BDSM_

Siste svar ma. 15 sep. 2014 10:27 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym rikdom

dere som liker BDSM i ei eller anna form. Er det viktig for dere å få ein partner som kan uttøve det med dere eller går det greit uten?
eg for min del kunne godt tenk meg ei Dominant jente/dame eller switch

Leser litt frem og tilbake her, om varierende grad av fornøyde gjester på Sukkerfesten. Har så lyst å lese om noen som virkelig traff hverandre. Det må da i det minste ha blitt et par ut av dette? Hadde vært hyggelig å høre fra noen at det nytter.......... Kom igjen med noen skikkelige gladhistorier ;-)

Hei!

Jeg har et lite spørsmål som går mest til dere damer.
Skal innrømme at jeg er gutt/mann som kommer fra ei lita bygd.
Og har prøvd å tatt kontakt med de som sier "kan flytte på seg"
Men for stortsett til svar at avstand er et problem likevel.
Er det slik at den neste parteneren må bo nabolaget i forhold til der dere bor nå? Og Er sukker for de som kun bor i de store byene?

Min erfaring er at dersom mannen er interessert, så skriver han. Jeg har så ofte prøvd å skrive noen ord til menn som har vært inne og tittet gjentatte ganger, da mener jeg kanskje vært innom ti ganger på min profil, for så å oppleve at jeg ikke får noe svar......da blir det til at jeg venter pent til jeg får en førstemelding.

God Lørdag alle sammen, ha en hyggelig sukkerfest og Lykke til )

Sukkerfest

Ingen svar
(mann 37 år fra Vestfold) Privat melding

God Lørdag alle sammen, ha en hyggelig sukkerfest og Lykke til )

Hvor sent kan man komme på festen?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym UtenforSti

Når er det for sent å komme på sukkerfesten i dag? Jeg kom akkurat hjem til Oslo nå, og lurer på om det er noe vits i å kjøpe billett for å komme nå...

Nå nærmer det seg sukkerfesten, hvem ønsker å møtes før vi drar på festen ?? jeg skal i alle fall ta en øl før jeg drar på festen og det hadde vært koselig hvis noen slengte seg på. Kom også gjerne med forslag hvor man kan møtes, jeg er ikke så kjent i Oslo, men jeg vet det er nok av barer å ta av. :)

Det virker som det fremdeles er mulig å melde seg på jubileumsfesten, men vil jeg det da? Jeg er jo langt ifra noen reser på "å feste" som det heter. Dessuten har jeg ikke møtt noen kjekke menn'r her på sukker som jeg kan vente å møte på festen. Aldersgruppen på deltakerne er kanskje i yngste laget også, eller?

På den andre siden, det høres ut som begivenheten blir flott med fine lokaler, musikk og feststemte mennesker...tenke, tenke... :)

Hei , var det slik at det er garderobe.

518...... har sett på min profil. lure lit på hvor langt jeg skal la det gå...

Hvordan funker det??? Hvor finner man igjen di man vil vite mer om? :S Osv Osv :p

Siden det var en tråd her som het mann med stor M så vil jeg snu på det og lage et innlegg med kvinnen med stor K.

Hvordan ser dere menn for at kvinnen med stor K er?

Hadde vært interessant å høre menns synspunkter og så kan vi kvinner kommentere innleggene deres.

For inntrykk at jeg har fulstendig missforstått, jeg er dystelektiker og liker ikke å skrive, så derfor får ingen lange avhandlinger eller noen lange mail av meg, jeg har troen på at man møtes å ser og føler.
Derfor så er jeg konsis og ber damene ut, men det faller ikke i god jord hos mange.

Så hva gjør dere, hva ønsker damene i mailen, liker ikke copy and paste..

Nå er jeg igang med dating igjen og det er jo bra!! :)

En av de jeg møtte viser seg å ha vært utro i et tidligere forhold, og jeg har høflig trukket meg, uten dramatikk.

Med min historie vil jeg ikke bruke tid på de som har vært utro. En gang utro alltid utro, som det heter... Kanskje en myte, men en uærlighet atferdsstil har blitt en av de store turn-off'ene for meg. I profilen mener jeg at jeg er ganske tydelig på det uten å bære påtrengende og firkantet, men jeg har allikevel blitt forført inn i flere treff før dette tilfeldigvis ble et tema.

Noen med tips til meg? Må jeg regne med mange slike møter? Er det supervanlig og nærmest akseptert med utroskap nå? Er jeg hårsår? Kan jeg unngå å møte disse gutta som selv synes de er veldig attraktive uten å være det? Eventuelt hvordan?

Er det vanlig å gå på sukkerfestene alene, eller er det mange som reiser med venner?

Jeg har aldri vært med på dissa arrangemnetene, så ser ikke helt for meg hvordan de foregår.

Takker for alle svar

Fikk en veldig koselig melding fra en amerikansk soldat, bosatt i Oslo. Han skrev en veldig søt førstemelding og profilen var godt utfylt med informasjon om steder han hadde vært i Norge og at han var veldig interessert i å bli bedre kjent med landet. Litt små skrivefeil i profilen, men med min erfaring fra amerikanske "mikke mus" skoler er ikke rettskriving det viktigste faget, så trenger ikke å bety noe. Var ikke på "google translate" nivå.
Men jeg lurer jo på om vedkommende faktisk er ekte vare eller bare juks? Har googlet bilde, men kom ikke opp noe lurt der.

Finnes det i det hele tatt amerikanske soldater som er bosatt i Oslo?

Hei hei! Ikke helt bestemt meg, men har litt lyst til å dra på sukkerfesten :) Problemet er at jeg har ingen single venninner... noen andre jenter i samme situasjon som kanskje kunne tenkt seg å dra sammen? Tør ikke dra alene... kjenns litt rart :)

Hilsen ei helt vanlig og koslig jente