Sukkerforum

Det var sukker som inspirerte Thorbjørn Egner da han lagde de mest kjente fortellingene.
Personer i Karius og Baktus, Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen samt Folk og røvere i Kardemomme by er som kjent direkte hentet fra forumet.
De er nok fremdeles på forumet. Hvem er de?

Hva er en ekte milf?

Etter en lang pause titter jeg forsiktig innom forumet igjen...mange av de samme her..t.o.m skjult ID henger med fortsatt..hehe. Fortsatt råder skammen, usikkerheten og sjalusien..ett og annet våkent blikk som stadig forsøkes blindes :) Akk ja. Heldigvis er jeg selv supersmart og superpen. Har du et spørsmål? Vel..så besitter jeg svaret:)

Kan telefon-sex være terapeutisk?? Forbløffende mange ønsker å prate, men ikke møtes?? Hva tror du??

Jeg skulle jo melde meg som barberer Sørensen ...... Hrmffff ...

Sensur

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Datejenta

Vil bare si følgende;
Kjempe flott at support sletter upassende tråder her inne, det gjør sukker mer interessant og ikke minst seriøs. .....Hurrarop:))))

hva er det som er problem med sukker chatten? Kan noen svare meg? begynner å blir rimelig lei å skriver på en chat som ikke fungere som det skal, og hele teksten forsvinner!

Ærlighet

Siste svar sø. 19 jan. 2014 00:37 (228 svar)
Skjult ID med pseudonym CellularA

Syns folk skal være ærlige.

Hva er denne ute etter tro :P

Har bestilt bord til 18.30, men de var ikke i tvil om hvor mange plasser de ville holde av.

Reservert på maja sukker... Så vet dere hvor dere kan finne likesinnede

CUPIDO

Siste svar lø. 18 jan. 2014 22:20 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym høststorm

Hva synes dere menn om oss damer som leser Cupido? Føler jeg har fått noen skråblikk når jeg har fortalt at jeg abonnerer på bladet. Er ikke noe jeg sier på første date, men bladet er stuerent i mine øyne så legger ikke skjul på det heller.

Uff, er det mulig å matche så bra men ikke få svar på meldingen man sender til vedkommende?

Jeg har ikke vært på sukkerfest på en stund, men lurer på om jeg skal gå denne gangen. Er det stadig folk over 40 som går dit? Eller har det blitt de purunges marked? ;-)

Er det greit parkeringstilbud der borte, eventuellt noen som vet priser? Bør kanskje være en langtidsparkeing.

Når du skal skrive en førstemelding til noen, hva ser du etter (ikke noe spesifikt, men hva slags ting sjekker du etter?) og si gjerne litt om deg selv.

Fks:
Gutt/mann 27 år, ser etter lignende fritidsinteresser

(osv)

Hei. Er en jente på 31 år fra Asker som skal på sukkerfesten på lørdag. Noen i området som skal dit? Kanskje vi kan reise sammen? Er litt kleint å komme dit alene føler jeg :)

Dating

Siste svar lø. 18 jan. 2014 11:54 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Datejenta

Hvor mange date må man ha før man treffer den rette tro??
Hvorfor blir det en nedtur ved vært treff, når kommunikasjonen i forkant har vært helt mega?

Kanskje man kan avtale noe ifb reise til-fra? :-)

Beklager.jeg satt og jobbet og hadde ikke tid til å sende et svar.

http://www.youtube.com/watch?v=xPjcmUvwI4c

overtrøtt humor idé

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym petrasmart

Ny profil text? !....spør X-ene (altså vår siste X) der vi potensielle nYe kan spørre om alt fra A-Å

Har vært her noen dager nå og jeg har fått få svar. Hvilke grunner er mest typiske for ikke å svare? Det som står i profilen, på meldingen eller bildet?
Hvis det er bildet, så er det jo bare å legge seg under kniven, med et bilde av Ryan Gosling og "Give it your best shot" beskjed til legen. (ville aldri)
Er det teksten i profilen så er det bare at hun føler at jeg ikke er det hun ser etter (helt fair) eller at hun ikke er det jeg ser etter (like fair).

Men hvis det er meldingen så er det jo noe dere erfarne nettdatere kan hjelpe meg med?=) Hva skal med, hva skal ikke med, hvor lang, hvor morsom, hvor spørrende skal den være?

På forhånd takk:)

Hva står på menyen i kveld?

Aldri vært på sukkerfest, og vurderer å ta turen nå i januar. Er det noen som har erfaringer de vil dele rundt disse festene? Jeg er nok ikke den som har datest flest, og er relativt rusten i gamet.
Men hvordan forløper disse festene seg?

Want to be happy? Be grateful

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Calvados

Tankegods om livslykken fra David Steindl-Rast, en gammel benediktinermunk. Hvis du har 15 minutter til rådighet kan dette være verdt å få med seg...

http://www.youtube.com/watch?v=UtBsl3j0YRQ

Er vi opptatt av hva vi spiser, næringsinnhold osv, eller er det nok at maten smaker godt?

Det er mye rart med mange "engasjerte" ildsjeler for tiden.

Alt fra
1) råd-søkende delvis saklige sarte sjeler, via 2)småspydige kritikere med det mål for øye å trenere motdebattanter til3) selvoppnevnte skaut og eller spå-kjerringer av begge kjønn.

Hvile kategori er du , 1, 2 eller 3 ??

Lov å plassere mot-debattanter selvfølgelig

bare si det du føler, ikke noe å være redd for,er du jomfru så ødelegger ikke nødvendigvis det noe i det hele tatt, er mange som tenker positivt om det æ vøre det også, jeg kjenner ikke deg og gutten mannen du kansje skal møte, men det viktigste er at du bare er deg selv, da gir du et best utrykk å du vil være mere fornøyd med deg selv også, i ettertid uansett utfall. folk merker hvis du ikke er deg selv, da syntes de du er rar, og hvis du er rar, ja bare å vøre seg selv da også. kjipt å misste noe fordi man ikke var seg selv, ikke alltid lett, men ta den tiden du selv føler på allt, kan være bra å vise at man tenker, jeg trenger ikke ha rett men dette funker for meg å min erfaring eller no. men du bestemmer hvordan du vil ha det, du er deg å derfor skal du være deg, mvh. meg

Og tidligere forhold
Da er jeg intressert:-)

Så kom tiden til, at det var mig, som fik nok af online dating, så bliver ikke fornyet imorgen, når medlemsskabet går ud :)

Tusind tak for de sjove timer her på forum og en masse held og lykke til alle jer, som faktisk leder efter kærligheden! :)

Nå nærmer det seg 2000 besøkende og da har jeg tenkt å be den personen på date :-) eller burde jeg vente til nr 2014....?

R.I.P Tor Milde

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gråter

Han er død nå.

Hvor legger dere lista for å blokkere folk? Avviste en henvendelse på høflig vis, synes jeg - og nå har han blokkert meg. Trodde blokkering hang litt høyere, at det var et virkemiddel mot... Hm, ubehagelheter.

Er det ikke normalt og eventuelt skrive tilbake om man ikke ønsker noen bekjentskap når man får en melding?

Ser vanlige folk, også i min omgangskrets skrive r.i.p både på twitter, facebook når kjendiser går bort. Selvfølgelig er det trist at de er bort men jeg kjenner jo ikke dem personlig.

Jon Bing og Tor Milde var begge ekstremt kkunnskapsrike innenfor hvert sitt felt og det er synd på de etterlate/nærmeste selvfølgelig, men livet mitt stopper ikke opp foe det.

Dear Daddy in Seat 16C

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym AndreSide

Det finnes flotte folk der ute.
http://www.huffingtonpost.com/shanell-mouland/dear-daddy-in-seat-16c_b_4585865.html
Rørende historie, rørende kommentarer.

Har laget flere forskjellige kyllingboller i dag og vil dele oppskriften jeg fant opp underveis.

1 rødløk (finhakket)
1/2 rød chilli (finhakket)
1/4 rød paprika (finhakket)
Ca 1-2 ts salt
Ca 1-2 ts pepper
Ca 2-3 ts karri eller pasta basillika
800 g kyllingkjøttdeig
Ca 40 g ris

Bland sammen i den rekkefølgen og lag deretter bollene i ønsket størrelse. Anbefaler å dyppe en spiseskje i lunket varm og bruke den og en hånd til å forme bollene. Stek på svak varme og vend dem ofte.

Hvis noen tester dette så ville jeg satt pris på tilbakemelding hva dere syns! :)

Kan det være hva som helst gjort gjennom kjennskap til partner?

KAN NOEN FORTELLE MEG HVOR JEG FINNER OSLOS BESTE? :-)
In desperate need....

Sitter her og nyter livet akkurat no.
Nett lest og notert alt eg trenger til kurs på torsdag. (Nydelig sia eg ikkje er noko lesehest) Wok er fortært og musikk og stearinlys i bakgrunnen setter stemninga. Og I glaset er det ein liten dram med jeger og is.

Så da har eg fått skrytt ferdig og med det håpe at alle her ikkje har hatt ein fin mandag med masse kos og knall :)

What to do?

Siste svar ti. 14 jan. 2014 22:21 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym offa.....

Jeg har møtt en flott man. Han er snill, oppmerksom og egentlig alt jeg kan ønske meg. ELLER NESTEN.......
han kan ikke kysse. iiiiik.....Vi snakkær skikkelig dårlig på det.
kjenner meg skikkelig sær når alt annet stemmer.
Kan jeg si noe om det ?
Uff :-(
Råd tas i mot med takk ;-)

Altså! Når man nesten fryser i hjel av å gå fra garasje og inn, så er det jammen på tide å finne en mann som kan varme meg. Men hvor er du?
Du flotte, sterke, følsomme, herlige, humoristiske mann? Hvor er du?
Ikke hjemme hos meg i alle fall.

Det samme har skjedd så ofte nå at det er helt unntaksvis at jeg opplever noe annet. Derfor deler jeg. Litt for å få ut frustrasjon, men mest for å opplyse menn om hvordan oppførselen deres gjør dem sjanseløse på sjekkemarkedet.

Altså: Jeg snakker med en fyr fra tidlig desember. Jeg ber han ut på en bestemt dag før jul. Han sier det var hyggelig, men det passer nok bedre etter jul. Han sier at han fra da nok bare blir å treffe på tlf. Jeg sender SMS kl 17 i dag og gir uttrykk for at jeg ikke har noe å gjøre og koser meg med et glass vin. Han har heller ingen planer, men skriver bare bla bla tilbake om vin og at han nok også snart skal ta seg et glass…. Sånn holder vi på til klokka er over 21. Da spør han omsider om vi kanskje skulle ta den kaffen/vinen. (jeg gadd bare ikke være den som konsekvent ber og viser initiativ)
Ja, fint! sier jeg. La oss det. Hvor vil du gå?
Nei, det visste han ikke. Men han hadde ikke begynt å drikke enda så jeg kunne jo ta vin og han kaffe og kjøre. Javel, greit sa jeg. Hvor i byen er det best for deg? Nei, det måtte jeg foreslå. Et sted med kaffe, vin og grei parkering ble bestillingen. Jeg foreslår tre ulike steder i byen og ber han velge ett av dem. Nei, om ikke jeg bare kunne ta et valg.
Så gjør jeg det, men gleder meg ikke akkuat lenger.

Han kommer til slutt (etter en halvtimes forsinkelse pga. parkering) og jeg drikker øl. Han drikker ingenting. Skal du ikke ha en kaffe? sier jeg. Nei, det er ingen hast, mener han. Etter en time synes jeg det er litt pinlig og spør om jeg skal kjøpe en kaffe til han. Nei, men en cola kunne vært godt. Så går jeg i baren og kjøper det.

90% av pratetiden handlet om han og sitt. Han hadde hatt en topp kveld (tror jeg) mens jeg ville hjem etter et kvarter.

Sånn - da fikk jeg ut litt damp også håper jeg noen plukket opp ett og annet og unngår å gjøre det samme. Vær mer mann enn som så! :-)

Ja, jeg syns det er ekstremt overvurdert. Hvorfor må de kvinnene som sier at de er ute etter et seriøst være så opptatt av den overfladiske kjemien?

Hvorfor kan de ikke heller sette ærlige verdier og felles interesser høyere? Jeg mener kjemi kun er viktig hvis man er ute etter en kort flørt, men ikke noe seriøst.

Så skjerp dere kvinner. Gi oss flere sjanser.

Ser det skrives mye om sukkerfesten om dagen. Har veldig lyst å bli med, men dårlig med muligheter for det denne gangen. Blir storbyferie på meg til helgen.
Kos dere masse! Le, drikk, dans, flørt og ha det morro! Jeg blir med neste gang!

Me går på byn om ikkje alt for lenge for å ta oss nokre glas øl og/eller vin..

Nokon som vil henge seg på?

Lowry? Me kan møtast på Schous!

Det var det herrens år 2014.
Dyret i meg var vekket året før.
Jeg likte ikke tanken på å være jomfru og vurderte lenge å bestille tjenester fra eskorten
Jeg lagde en plan om å være mer frampå og ikke være så seksuelt omtåket og ør.

Det viste seg å være lurt, og skapte suksess.
I går, etter snart 26 år, ble jeg endelig kvitt det som har planget meg mest.

Dama var grei, men ingen lekkerbisken, nei.
Vi møttes på Tinder, helt tilfeldig egentlig.

Kondomen var klar, og brystvortene hennes var harde som en ispigg.
Jeg kom så hardt og fort da hun sugde meg stiv.
Men det var s*tans så digg!

Men dama var grei hun; vi fortsatte etter en stund.
Vi kysset og klinte hele kvelden, når natta var over, hadde jeg pult henne vaginalt også.

Dette var historien om hvordan jeg mistet jomfrudommen. I dag er jeg bare kjempeglad, selv om hun ikke var noen kjæresteemne da. Hun sa likevel vi skulle snakkes, så her er det muligheter for noe mer. Og jeg trengte ikke bestille eskortehjelp heller!

Det var nok ikke den beste sexen nei, men hun virket blid og fornøyd hun, selv om hun ikke greide å komme selv.

(Er det virkelig slik at de fleste kvinner ikke kommer vaginalt?)

Jeg prøvde å fingre henne i morgest, men jeg tror ikke jeg fikk det helt til. Jeg sugde heller på brystvortene hennes, og da ble hun faktisk helt vill!

Jeg har funnet ut at sukker ikke egner seg på samme måte til å treffe folk. Damene her er sære, de krever mye og må ha kjemi før vi kan gjøre noe mer. Jeg som mann og ny i gamet, med lite erfaring, mener at attraksjon og sex må komme før et forhold er startet, og ikke i etterkant.
Så jeg vurder å melde meg ut, men jeg har faktisk god kontakt med enkelte her inne. Og jeg skal faktisk møte flere herfra de neste dagene/ukene. Nå kan jeg iallefall gjøre det med ny giv, uten å tenke på å måtte pule noen for å bli kvitt jomfrudommen.

Tusen takk til @kårefraåre og flere som jeg ikke husker kallenavnet til.

Har aldri vært på sukkerfest før, og lurer på om det er vanlig å komme alene eller en gjeng sammen? Passer ikke for noen av mine single venninner denne gangen, så alternativet er alene eller ikke å komme.