Sukkerforum

Jeg ble kallt for å være en stor drittsekk.
Har alltid drømt om å være bad boy for å få meg dame.
Nå har jeg kommet ganske nærme og ble kalt en jævla stor drittsekk.
Har aldri følt meg mere stolt i hele mitt liv. Nå skal jeg sove godt i natt.

Fyll gjerne på med 3 sanger du liker. Helst forskjellige artister. siden jeg ønsker høre på nye og spennende artister.

Thåström - Keops pyramid
https://www.youtube.com/watch?v=FDBvAaUuW5o

Pixies - Hey
https://www.youtube.com/watch?v=v6xU96KLBL4

ROGER WATERS - The bravery of being out of range, Live
https://www.youtube.com/watch?v=9GlrU7h8E9Y

Har ikke vært her inne på noen dager, og gikk igjennom meldingene jeg har fått.
Hadde fått fler hyggelige meldinger jeg har svart på, men når jeg skulle svare på en jeg hadde fått på fredag så kom det opp at profilen var deaktivert.... Hva er greia med det?
Hadde jeg vært blokkert så hadde det stått det, men profilen var altså ikke aktiv lenger...
Hva er vitsen med å sende melding med spørsmål man forventer svar på når man deaktiverer profilen etterpå?

Hei Alle sukker damer og menn.
Ser at det er veldig forskjellig bruk av hjerter her på sukker. Noen ganger detter det inn røde hjerter hos meg og det syns jeg er herlig, men visst jeg tar kontakt med dem som jeg syns er interressant så viser det seg at de egentlig ikke er interressert i noen dating, men syns bare profilen min var fin. Det er jo hyggelig, men litt rart?

Jeg bruker hjerter ganske aktivt, gule hjerter til dem jeg syns er interressante og aktuelle, og en sjelden gang et rødt hjerte visst jeg allerede er i kontakt med dem. De gule tar jeg gjerne kontakt med etterhvert, men bruker det som en snarvei til dem som jeg syns ser spennende ut. Visst De ikke er interessert eller at jeg etterhvert ser at de ikke er aktuelle likevel, så fjerner jeg hjertene.
Hvordan bruker Dere hjerter? Hvordan skal jeg tolke de røde hjertene og de gule hjertene som sendes minn vei?

På tide å sutre over denne elendige forferdelige dårlige siden.
Nå gidder jeg ikke mere.. skal jeg nyte livet og surfe porno på youtube.

Hvorfor matcher jeg med damer som bare sier nei til meg?

Jeg synes sukker.no er nesten som en scam side.
De tar betalt for at en skal være her. De sletter ikke
døde profiler fra damer som har sluttet å være her.
En får omtrent ikke noe kontakt fra damer her inne.
Dette er den dårligste siden jeg har vært inne på.
Er mildt sagt skuffet.

Rått!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym jaudå

Radioen råder råkjørere ved Råde om å roe ned, da det er observert rådyr som rågjenger i vegen.

Hei

Er det noen som trener her?

Så da var det søndag. Ha en fin dag og god bedring til de som trenger det :)

Er det noen damer som vil date en milliardær her på sukker? Det må da være noen divaer her inne.

Svensker

Siste svar lø. 5 juli 2014 22:45 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Svensson

Hur många tar en svensk mann/dame seriöst här?

Hvor er de seriøse damene? Kan ikke se noen seriøse her jeg. Ingen som innleder samtale eller noenting. Triste greier at det skal være så vanskelig i dag.

Etter at Sukker bestemte at mitt pseudonym alltid må være "på date" mistet jeg lysten til å skrive på forumet. Er det noen som opplever det samme?

I stedet for å forsøple andre interessante tråder og siden jeg kjeder meg... så kan de som vil forsøple denne tråden med nyttig og unyttig informasjon.

Har DU noe på hjertet?

PS! (hvis du skal syte om manglende svar på meldinger så er det fint å benytte eksisterende tråder om temaet ;)

Lykke

Siste svar lø. 5 juli 2014 16:34 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Stark

Så mange spør meg hele tiden om det går bra. Jeg svarer "ja" med et et tvungent smil og tenker "flaks de aldri spør om jeg er lykkelig".

Er du lykkelig?

Er ny her, skjønner ingenting. Får ikke til å legge til flere bilder, skrive hva jeg jobber med, alder jeg er interessert i osv!

Til alle dere modne kvinner.

Hender dere at dere fantaserer om oss yngre menn?

Hei,
Registrerer en generell misnøye med manglende tilbakemeldinger når man prøver å ta kontakt osv. Er nok mest menn som er frustrerte. Men tenk på dette. Vil du seriøst sitte å ergre deg over at du ikke får kontakt med noen som ikke vil ha kontakt med deg? Hva skulle meningen med den kontakten være om hun ikke er interessert i utgangspunktet?
Er vel ikke annet enn at damenes generelle eksponeringsbehov kommer godt frem på en slik side? Vil bli sett?

Kjør debatt!!

Hvorfor svarer ikke damer på meldinger eller sender meldinger? Skulle tro det var bare døde profiler her inne.

Ja.. Hva er neste høytid å "se" frem til..? Hehehehehe .. Sommer alene er jo feeeeeeestlig... Not.

Burde kanskje melde seg inn... Det er visst der alle er..

Jeg gikk nettopp gjennom "Nye brukere" og først på lista sto det en bruker med bilde av en mann og med et mannlig navn som nick. Så bare lurte på om det var en glipp fra brukerens side, sukker eller om det er en måte bifile/homefile søker et større marked menn? Noe som har opplevd noe lignende?

Jenter er dere aktive og besøker profiler eller venter dere på at "prinsen" besøker nettopp din profil?

Etter nærmere 40 års ekteskap er jeg veldig rusten på hvordan jeg gå fram for å sjekke ut om en kjekk kar kan være interessert i å gå ut og ta et glass vin eller kaffe med meg. Han er hyggelig, men det kan være hans være måte, som jeg kan misforstå og han er like hyggelig mot alle damer han kjenner. Skal jeg ringe, sende sms eller en mail og spørre om han kan tenke seg å gå ut en kveld, eller er det andre måter å gå fram uten å gjøre seg sårbar for avslag?

:):):)

Siste svar on. 2 juli 2014 23:03 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym nick01

Hei!:)Hvordan gjør jeg profilen min ikke aktiv og usynlig her inne?noen som vet?

Det er jo nesten så man skvetter til hvis man får svar på PM her :)

Det virker som om damer har en lettere tendens til å blokkere enn å faktisk prøve å være en smule hyggelig mot folk. Eller har ikke enkelte damer her inne fått en god nok oppdragelse fra mora si?

I går kveld tok jeg mot til meg å sendte en Mail til en kar jeg synes så koselig ut, knapp profil hadde han. I formiddag sendte han et kort svar, en kopp kaffe? Jeg kunne ikke svare før nå, ville jo sende et pent svar. Da jeg åpnet nå for å sende melding, at "ja takk, den kan blir koselig", så har han blokkert meg. Forventer en at hvis en har lest så må en svare med en gang?

Hva er det egentlig damene ser etter her inne? Er det noen som egentlig er ute etter et normalt trygt og godt forhold . Ps bare lurer da medlemskapet går ut om noen dager og om det er verdt å melde seg inn igjen etter en ferie pause:)

Utseendet - en revurdering

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym .

Til ettertanke:

http://www.kjendis.no/2014/07/01/kjendis/turia_pitt/brannskader/magasin/australia/34107400/

Viss svaret er nei, kvifor ikkje?

Satsar på reflekterte svar her... :P

Dere mye info om vedkommende før dere går på date?

Er det flere som har fått melding fra en Beate her? Som er gift men vil treffe deg?

Det ligner veldig på en HOAX, altså en lure melding.

Det er noe jeg har undret meg over i lengre tid. Nå begynner det faktisk å bli irriterende. Jeg lurer rett og slett på hva sukker regner som avstand. Jeg bor i Akershus og har merket min profil med "Vil ikke flytte over avstander." Allikevel er 90% av mine matcher over 85 mennesker fra Rogaland, Hordaland, Nord-Trønderlag, Agderfylker - ja til og med mennesker fra Nordland merket med "vil ikke flytte over avstander".

Dette hender det jeg glemmer og begynner å lese profilen før jeg sjekker etterpå. Grunnen til at blir irriterende er at man finner veldig mange man kunne tenke seg å bli kjent med, men som da er utelukket pga avstand. Noe som bekreftes hvis man er dum nok til å sende melding før man sjekker.

Hva er poenget med å "friste" med flotte jenter som bor for langt unna?

Ideelt sett bør mannen være ganske nøyaktig fire cm og fire mm høyere enn kvinnen, viser en studie gjennomført i Storbritannia. Av de 2000 som deltok i studien var det bare én prosent av kvinnene som kunne tenke seg å være sammen med en lavere mann.
Stort mer interesserte var ikke mennene, for bare to prosent av de spurte sa at de foretrakk å være sammen med høye kvinner.
Norske samlivs eksperter er ikke overrasket, selv om de ikke er enige at det finnes noe slikt som en ideell høydeforskjell.
Det er langt flere faktorer enn høyde som spiller inn når man skal få et forhold til å fungere.
- Jeg tror ikke det finnes en ideell høydeforskjell, men jeg tror at det finnes en ideell balanse i forhold til funksjonsnivå, sier samlivsterapeut Trine Huseby.
Få menn velger høy kvinne
- Et viktig spørsmål å avklare først, er om en ønsker et stilfullt forhold eller en annen type forhold. Det kan være mange grunner til at vi søker en annen person, og det er ikke alltid et glamorøst forhold vi leter etter. Heller ikke en å gå i høye hæler med, sier samlivsterapeut Bente Skog.
Hun mener dette ofte er tilfellet når høye kvinner slår seg sammen med lave menn, og tror kun det er et fåtall menn som er klare for å innlede et varig og forpliktende forhold til en høy kvinne.
Likevel kan han gjerne trives med å være sammen en kvinne som er mer moden, trygg på seg selv og har et mer naturlig forhold til kroppen sin.

Standard

Siste svar ma. 30 juni 2014 09:55 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Standard

jeg er her ser meg rundt prøver og få kontakt med noen men ikke alltids det går like bra og andre ganger går det bra. men jeg er en helt standard fyr liker og være ute i skog og mark ingen spesiell fantastisk jobb er håndverker. synes dra og drikke kaffe med venner på lørdag eller være ute (ikke på byen ute) med folk jeg bryr meg om er kjempe hyggelig. er det flere som meg her? for noen ganger virker det ikke sånn.

Ferien nærmer seg. Hvor skal sukker damene på ferie i år? Kanskje vi ses på et eller annet star tour mål:)

Synes det er merkelig at det er medlemmer her... Med det så mener jeg at nesten alle skriver på sida si at de er single og har det veldig bra med det.....?!?!?! Er nesten litt lei av å lese hvor forbanna bra alle har det som singel... Jeg mener det er veldig trist å være singel og av den grunn er jeg her inne... Har det bra med meg selv, men jeg vil ha en kjæreste, og det er jo derfor jeg er her.... De som er fornøyd som single, kan jo bare melde seg ut..... så er det i hvert fall ingen sjanse for at noen som har lyst til å finne seg en kjæreste, ser dere....!

gifteklar jenter;) tror dere at sukker er en seriøs nok dating side som kan hjelpe meg å finne vedkommende?

God helg damer!

Da prøver jeg meg som betalende medlem her på Sukker - superbruker til og med. Har vært ikke-betalende ei stund, pluss tidvis innom andre datingfora. Er spent på om responsen endrer seg nå.. Virker ikke til å være den helt store aktiviteten her kanskje!?
Har finpusset litt på profilteksten min....og skal gjennomgå bildene... Da er jeg klar jeg!

Hadde vært så hyggelig å gå ferien i møte med litt go-følelser og forventninger! :-)

Noen drevne sukker-brukere som har noen tips å dele med ei som er relativt ny på dette forumet?

Jeg jobber som massør, og har en liten teori om at en kjæreste med for dårlig selvtillit eller med sjalu tendenser ikke vil takle at jeg stort sett bruker dagene mine på å massere andre damer... 90% av klientene mine er tross alt damer.

Noen her som kan bekrefte/avkrefte teorien min? Kanskje noen har erfaring med det?

Merker jeg umiddelbart blir skeptisk til damer som viser tegn til dårlig selvtillit og sjalusi nykker...

Personlig har jeg ikke peiling på om jeg er blokkert av noen, ser jeg en jeg liker sender jeg mld, får jeg ikke svar stalker jeg ikke profilen av den grunn...

Sender for så vidt mld til mange jeg ikke bryr meg om svarer også, som for eksempel hvis de har kult bilde eller tekst sier jeg det, uten nødvendigvis å forvente eller ville ha svar...

Er det utenom normalen eller driver de fleste og stalker de de sender melding til?

Er det noen her som er interessert å padle med meg? Er medlem på OKK

Hva gjør du når du ser ei nydelig jente eller en deilig gutt her på sukker som du kjenner? Gå inn på profilen? Skrive "Hei" eller?
Mange har jo venner, eller hvertfall folk de kjenner/vet hvem er som de synes er tiltrekkende. Og i disse nett tider er det jo ikke uvanlig å se igjen disse folkene rundt på disse type sider....
Går dere inn på profilen å leser/kikker?

Hva hvis man kunne tenke seg å "date" denne kjente personen?

Jeg er litt der... Har sett igjen 2 fantastiske jenter jeg kjenner fra før, den ene fra barndommen, den andre fra nyere tid. Må si jeg har lyst til å "date" begge to for å finne ut mere, men hva bør jeg gjøre?
Takker for alle seriøse tips og råd :)

Ideelt sett bør mannen være ganske nøyaktig fire år og fire måneder eldre enn kvinnen, viser en studie gjennomført i Storbritannia. Av de 2000 som deltok i studien var det bare én prosent av kvinnene som kunne tenke seg å være sammen med en yngre mann.
Stort mer interesserte var ikke mennene, for bare to prosent av de spurte sa at de foretrakk å være sammen med eldre kvinner.
Norske samlivs eksperter er ikke overrasket, selv om de ikke er enige at det finnes noe slikt som en ideell aldersforskjell.
Det er langt flere faktorer enn alder som spiller inn når man skal få et forhold til å fungere.
- Jeg tror ikke det finnes en ideell aldersforskjell, men jeg tror at det finnes en ideell balanse i forhold til funksjonsnivå, sier samlivsterapeut Trine Huseby.
Få menn velger eldre kvinne
- Et viktig spørsmål å avklare først, er om en ønsker et livslangt forhold eller en annen type forhold. Det kan være mange grunner til at vi søker en annen person, og det er ikke alltid et livslangt forhold vi leter etter. Heller ikke en å bli gammel med, sier samlivsterapeut Bente Skog.
Hun mener dette ofte er tilfellet når eldre kvinner slår seg sammen med yngre menn, og tror kun det er et fåtall menn som er klare for å innlede et varig og forpliktende forhold til en eldre kvinne.
Likevel kan han gjerne trives med å være sammen en kvinne som er mer moden, trygg på seg selv og har et mer naturlig forhold til kroppen sin.

Nå har jeg lest en haug med kronikker og artikler om lærere og deres problemer med å jobbe 7,5t på skolen...og jeg skjønner fremdeles ikke problemet.

Hvorfor er det så vanskelig å arbeide på arbeidsplassen!?

Nettopp startet ferien, 3 herlige uker og har helgen nå barnefri i tillegg, sitter på campingen og "koser" meg, skulle egentlig hatt det utrolig deilig som jeg pleier, men allikevel er det noe som mangler,...litt lei den følelsen og sånn som jeg angrer på at jeg ikke sa ja til besøk....men idiot som jeg er tenkte jeg at kan ikke ha mannfolk flyende på campingen ......fu*ck ryktet sier jeg bare hehe......
Må jo være flere en meg som føler det sånn ? :)