Sukkerforum

Må bare spørre hva dere gutta her inne egentlig er ute etter?
Skjønner liksom ikke helt hva jeg gjør galt!

Jeg har et normalt utseende. Ikke stygg, men heller ingen supermodell.
Er faktisk et grepa kvinnfolk som har en god jobb, to flotte barn som bor hos meg 100 % og ordnet økonomi.
Frisk og rask og aktiv.

Elsker å bli kjent med nye folk. Er ikke redd for å prøve noe nytt.
Er stort sett alltid glad og fornøyd.

Hva er det jeg mangler?
Kan noen gi meg et svar?

top10datingsider tull

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker

For de som får opp reklamen for top10datingsider kan vi fortelle at det er fusk.
De tjener penger for å vise sider som suger penger fra folk. Derfor er ikke de største og seriøse der.
Ha en super helg :)

Hvordan kan en f.eks. søke etter folk som er ute etter en søndagskjæreste? Finner ikke ut av det. :/

Eg ser mange nemner akkurat detta, "ferdig med tidligere forhold".

Som 48 åring, og pappa til to, så har eg ei exkona som eg er meget glad i, og som eg ynskje da besta for vidare i liveet. Eg forlot henna avdi eg såg ho ikkje var lykklig, og da blei rett og slett vondt å sjå korleis hennar kvardag blei forringa. Sjølvsagt er eg ferdig med henna, men eg kjem alltid til å vær glad i ho. Faktisk, alle eg har hatt nær, vært glad i, er eg fortsatt glad i. Eg forventer ikkje att dei skal vær glad i meg, men eg setter pris på att dei veit eg bryr meg om dei. Er eg då naiv når eg seier eg er ferdig med tidligare forhold? I alle år frå tenåro og opp, så har eg aldri vært utro, eg veit eg er ein monogam mann, men eg kjem aldri til å kreva av partner att ho skal væra monogam. Tross alt er forkjellen på enkltindivider stor. Om så ho hopper til køys med ein ex, men så kjem heim t meg, så regne eg med att ho lika vel er ferdig med han i forhold til da å ha eit forhold i samen. Eller er eg naiv då og? Kva forventer dåke i eit forhold? Meiner dåke att eit menneske som har eit anna behov enn deg skal legga da på hyllo, pga att dåke er eit par? Vil dåke att eit menneske dåke har blitt glad i, skal forandra på seg for å tilpassa seg deg? Sjølv så synest eg da høyres heilt forferdeligt ut. Eg er ikkje interessert i å ha ein paertner som eg bestemmer over, eller som eg skal forandra på. Eg ynskje att ho skal leva sånn som ho meinar å leva er. Kva tanka har dåke?

Hei :) Jeg er ganske ny her inne og tar gjerne imot tips og råd om hvordan jeg kan "lykkes" på best mulig måte. Hva er lurt å skrive på første melding osv

Jeg er nå blitt 28 år gammel.

Jo eldre jeg blir, desto mer skjønner jeg hvordan verden fungerer. Det dine foreldre har sagt til deg i flere år stemmer ikke. Verden er ikke et rettferdig sted. Det er kaldt og uhyggelig sted med mange ondskapsfulle og selvopptatte mennesker.

Med andre ord verden og livet generelt er utrolig enkelt å forstå nå. Det er bare to ting som betyr noe. To ting. Det er penger og sex.
Så enkel er verden....

Jeg fatter ikke at min profil skal matche med absolutt alle.
Jeg har prøvd å gjøre den mer "streng", likevel så nytter det ikke.
Det blir litt for lett at sukker bare matcher alle. Skulle vært mer snevert altså ;)

Hunder

Siste svar to. 27 nov. 2014 22:51 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Hei

Er det noen måte jeg kan unngå å få opp jenter med hund (forsåvidt også hest og katt) når jeg søker etter jenter her inne? Tips mottas med takk!

Med alt å gjøre... bygge,vaske,rydde,planlegge osv og økonomi da. Er jo de samme krava til fortet om man er singel.
Jeg er så jævlig driiiiit lei av å være helt alene med unger annenhver uke, og merker det spesielt nå da helsa har vært litt rufsete de siste par år...
Det med å dele unga annenhver uke, og lage to hjem er faen meg noe drit for en forelder også. Jævlig vanskelig å skape noe nytt igjen...

Er det noen som vet hvordan/om man kan bytte pseudonym?

Hvor viktig er sexuel prestasjon?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym X-

Er dette med 5 min varighet oppspinn? Er det damer som erfaringsmessig føler at forrige forhold så var de ikke sexuelt tilfredstillte av sin partner, eller er ikke dette et tema en gang?.. Tenkte jeg skulle ta en liten spørre undersøkelse..

Har lest en del profiler hos dere kvinner, er en liten ting jeg til stadighet undres over. Veldig mange av dere fremstår med et høyt ønske om et aktivt sexliv, dvs ca daglig. Derimot så er ønske om intensitet på forholdet meget lavt, ca en gang pr uke. Det merkelige er at samtlige av disse kvinner ønsker seg en "handy man"
Hvordan skal man tolke dette??

Overskriften sier det meste:

Noen som har anbefalinger til cruice?
Eller noen rederier man absolutt bør unngå? :-)

Pling! Beskjed om at det er post til meg på Sukker. Spent åpner jeg posten fordi det plinger ikke ofte....
""Feita" står det......Jeg setter i en storskratt og klikker for å se hvem "Slum....." kan være; joda, han har blokkert meg.....

Hva er egentlig poenget? Jeg har aldri hatt noe med denne profilen å gjøre, han har ikke sett på min profil men likevel bruker han tid på å sende meg post om at han synes jeg er feit, for så å blokkere meg.... Litt av en hobby :) men jeg fikk meg en god skratt da!
Andre gode eksempler på folk med skrullete adferd på Sukker? ;)

Movember går mot slutten og bartene bør være på sist beste... eller verste! Noen nye erfaringer på datefronten?

Fjerna barten før date?
Blitt avvist på date pga bart?
Avvist daten tidlig pga bart?
Klina med bart?

Hva skriver man på første melding man vil sende til det andre kjønn for å få en kontakt?
Er det litt kjedelig med kun et, Hei..?

Noen som har sett denne? Det er fantastisk hvilke filmskatter som kommer fra Sverige. Sitat Annette Marandon: "Det er like greit å si det med en gang. Mitt liv som hund er en vidunderlig film; varm, sår og inderlig. Med underfundig humor formidler den savnet etter å bli elsket, å bli forstått og å finne sin plass i verden."

Men Marandon skrev også: "Mitt liv som hund mestrer balansegangen mellom klisjé og troverdighet." Denne setningen forstår jeg ikke. Jeg hevder filmen er Totalt bortenfor klisjé. Den lille filosofiske gutten er takknemlig for det meste, men føler seg skyldig sin mors død (tuberkolose) grunnet tideligere vanskeligheter i det grå barndomshjemmet ...Og til slutt skildres hans drøm om å bli elsket som den han er uavhengig av flinkhet og prestasjoner. Han heter Ingemar, og hans første kjæreste elsker ham til og med selv om det ikke er dénne Ingemar som har vunnet for Sverige i sportslige kamper ;-)

Flere som har sett filmen?

Dette er et tema som kanskje fremprovoserer noe aggresjon eller i allefall irritasjon hos noen.
Hvis en jente eller gutt (dame/mann), er i et fast forhold, et forhold du ikke har noen relasjoner til og derfor heller ikke vet noe om tilstanden til.
Som singel tredjepart opplever du en stor interesse for akkurat denne personen, og føler at alt stemmer: Kjemi, interesser, holdninger osv.
Er det da greit å ytre disse følelsene til den andre personen, i mål om å få en date?

Kjør debatt! :)

Jeg er nok i den samme situasjonen som en del vakre jenter. Jeg er kresen. Ingenting av det jeg får er liksom godt nok. Ikke det at jeg er så vakker. Men jeg er nok litt vakker. Trur eg. Så det er problemet.

Jeg føler at jeg savner en vakker og pen kjæreste. En jeg kan prate med og gå på tur sammen med. Men det er ikke så lett å finne det.

Når jeg først er fysisk tiltrekt av en dame så er jeg sjelden psykisk tiltrekt av en dame. Enten har hun et interessant ytre eller så har hun et interessant indre.

Så sånn er livet.

Jeg blir litt irritert på alle de vakre jentene som er så kresne. De burde kaste seg over meg. Det hadde vært hyggeligere. Men det skjer jo ikke.

Har dere det bra og opplever ekte livskvalitet? Hva i tilfelle dekker dine behov? Eller hva savner du ?

Sukker går tregt og jeg kommer ikke inn for å se i album her jeg sitter og suser rundt på forskjellige profiler.Flere med samme problem i kveld?

Eller er det bare noen som har bestemt at det ikke er min dag i dag?
:)

Nå kjenner jeg faktisk ingen single jenter som kan bli med en tur ut... alle har lyst til å være hjemme med familien (noe jeg har forståelse for) eller har barn på vei... Ikke så stort behov for å gå ut selv, men skjønt etterhvert at det er beste måten å møte noen på :) Noen i samme situasjon som blir med ut eller råd kansje? :) Jeg er ei helt vanlig, hyggelig jente på 34 og bor i Østfold :)

Lurer på vorfor so mange ikke tør og vise vem de er . De er veldig fin og se vem har skrivet noen mening, so man kan o danne seg em bilde af personen( kanskje lige so godt som matchen) her har man muligens o mulighet og blive kennt med noen man liker ikke sant, hober dete inslag motiver noen og vise vem de er. Hober med masse ikke anonyme svar på tråden min
Mvh pius

heihei,
Har en fantasi om å møte en eldre dame ( ikke for familie og giftemål )
Men for å ha et seksuelt forhold.
Hva tenker voksne damer om å treffen en i begynnelsen av 20 årene :-)?

Hei
jeg er helt ny på dette med nettdating, men jeg har funnet ei jente her inne og likte veldig godt hva som sto på profilen hennes og jeg hadde ganske høy match.
så jeg sendte en melding, men angret på hva jeg skrev rett etter den var sendt da jeg kom på noe mye bedre som jeg tror kunne fått i gang en samtale. (har ikke sendt en til enda)
det har nå gått tre dager og hun har ikke lest meldingen (hun har vert inne etter dette)
vil det være masete å sende en til. (den gode jeg tenkte ut etter jeg sendte den første)
noen jenter/damer som har et svar på dette?
på forhånd takk :)

Er det vanlig for jenter å ikke svare når man får et (gult) hjerte, eller hvordan tenker dere jenter rundt dette`? Er ikke et hjerte "bra nok", kreves det mer, må man måtte skrive en melding istedenfor`?

Noen som skal ut på Bergen by ikveld? :D

Gran Canaria

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Stril

Januar/Februar blir det en tur til Playa del ingles, andre som skal?

Hei, hei meg igjen :)

Har skrevet et innlegg her inne før vedr. kvinnen eldst i forhold... og fikk da så mange fine svar, som var til hjelp for meg... så jeg prøver meg igjen...

Lurer på om jeg er veldig "gammeldags" IGJEN i min tankegang og har lest litt for mange bøker som "han er ikke interessert", haha. Da jeg mener at det er mannen, som skal ta initiativ til møte osv. Og ja, jeg snakker fortsatt om han 30 åringen.... han har klart å okkupere hjerne min, for å si det sånn...

Greia er at vi har skrevet sammen her inne i nesten tre uker, skrevet masse og jeg var veldig klar i begynnelse til ham at jeg ikke var intr. i en mann på hans alder, underveis i samtalene har jeg skiftet mening, for jeg føler ettersom tiden har gått er ikke aldersforskjellen et tema lengre... noe jeg har sagt til ham + at vi begge har sagt at vi tenker mye på hverandre, liker hverandre, pratet om hvordan vi skal møtes (og der har jeg sagt til ham at jeg er en pingle... ikke svarer på andres meldinger pga. andre kommer til kort, osv. osv. bla. bla...

Og videre på greia nå er at han har slettet seg fra sukker etter en lang samtale torsdag, sendte meg kun fredag ettermiddag en melding her inne, med kun sitt telefon nummer. Jeg sendte han en kort melding til telefonen hans og han svarte, jeg svarte igjen...men vi har ikke "pratet" mer, HAHA det har kun gått 24 timer liksom, men jeg kjenner at jeg begynner å bli veldig utålmodig...

Regner med at dere oppegående folka her inne skjønner hva jeg lurer på...de andre kan se på starten av innlegget ;)

Hjelp @durr, @z, @ærligtalt og @powpowgutt, og selvfølgelig alle andre :)

Jeg vil oppfordre alle jenter og damer her til å virkelig kjenne etter om dere er klare for nettdating før dere begynner å flørte og skape forventninger hos gutten eller mannen. Å trekke seg rett før første date er faktisk respektløst og egoistisk hvis man i forkant har lagt opp til at man gleder seg til daten osv. Det er i alle fall umodent eller feigt.
For enkelte som rammes av dette kan dette være veldig vondt, men det er alltid skuffende og frustrerende for ALLE. Man er tross alt engasjert og seriøs når man oppriktig søker en kjæreste. Man blir litt mer sårbar i så mate. Å bli kuttet ut på den måten oppleves som en nedtur som i alle fall kan ødelegge en hel helg.

Hei! :)
Kan noen forklare meg hvorfor jeg ikke klarer å søke meg fram til de jentene jeg finner interessante på 'Looks'? Looks oppgir jo både fylket samt alderen til disse. Når jeg begrenser søket til aktuell aldersgruppe samt fylke, men ellers ingen andre ønsker så tenker jeg at da må de jo kunne spores opp. Men de dukker altså ikke opp.
Noen her med tips eller erfaringer om dette?

Send meg en melding, er klar for å snakke :) (sarah19)

Jeg har akkurat blitt fortalt av en voksen mann som har avslørt dere jenter. Mange av dere snuser bare rundt etter denne såkalte drømmeprinsen deres. Dere er ikke i stand til å gjøre et valgt, stille de rette spørsmål, engasjere dere og slippe et annet menneske inn på dere. Dere er ofte nyskilte eller nysingle og ønsker bare å måle deres attraktivitet. Dere i alderen 18-25 ønsker alt for ofte kun oppmerksomhet, bekreftelser og noen erfaringer. Tenk litt etter; Hvordan skal dere klare å komme så langt som å finne en kjæreste med deres fokus og måte å tenke på. Være realistiske og opparbeide en bedre selvinnsikt. Still krav til dere selv. Først da kan dere begynne å være her.

Sånn egentlig....
Og om man ikke har profilbilde, hvorfor ikke ha bilder av seg selv i album?

Å debattere under pseudonym kan jeg til en viss grad ha forståelse for til tider. Men å flørte uten å se hverandre er kanskje for mer "spesielt interesserte"?
Blir det ikke tungvint?

hei forum
I søkefunksjonen et det mulig å velge "liker meg". Noen som har peiling på hva det betyr? At noen har swipet deg til høyre i looks? At noen har match høyere enn 75? At noen har matchende sokker?
Ikke godt å si...
Hilsen gnerd

Noen sukkermenn som er med på å møtes i real life å sjekke damer sammen?

Hei, Har veldig lyst til å reise på en "storby-ferie" e.l nå før jul. Tenker å styre unna NY og London. Er det noen som har tips til bra steder i Spania eller Italia ?

Hva skjer med at noen kommenterer og dermed bringer opp, gamle tråder som er flere år gamle? Hvorfor ikke starte en.ny tråd med samme tema?

Hva legger dere i å sende et hjerte .. enten gult eller rødt?
Betyr det "tror-ikke-du-vil-like-meg-men-jeg-prøver-meg-allikevel” ?
Eller hiver dere ut garnet og se hva dere fanger? Andre bruk? :-) ja, jeg vet at ” 90% ikke svarer på hjerter og 90% ikke svarer på meldinger – men lar oss late som vi er ”realister med håp” :-)

Hva liker vi best jenter...en tøffing som tar oss med storm og vet hva han vil ;)...eller en god og varm mann som tøfler etter oss, og gjør som vi vil?

Lurer på hva som teller mest...en herlig personlighet eller et vakkert ytre? Og hvis du måtte velge...hva hadde du valgt?

Jeg tar meg i å titte på slike litt høye biler som jeg tror er firhjuls for tiden.

I da så jeg en jeg likte! Jeg snudde meg for å se merket. Porche.
Bummer...

Om noen har gode tips til en digg vinterbil som kommer seg opp overalt, og som er hakket under Porchen prismessig - gi meg et tips da vel? :-)

For å spinne litt videre på denne tråden...og provosere litt ;)

Hvorfor legger så mange menn ut nesten identiske bilder her på Sukker, av typen nevnt i tittelen ovenfor?

Er det fordi Sukker på en eller annen merkelig måte tiltrekker seg menn av ovennevnte kategori - slik at mange fremstår som nesten identiske?

Er det fordi mange menn tror at det er slik de må presentere seg for å nå opp i konkurransen? At dette er essensen av det å være MANN?

Er det fordi de ikke har noen anelse om hva ellers de har å by på som vil interessere en kvinne? I så fall; er dette dypest sett årsaken til at de ble kastet ut...?

Jeg bare spør.

Jeg vet at jeg ikke skal dra alle sammen under samme kam, osv osv. Men jeg begynner seriøst å spekulere hva dere damer på denne siden leter etter? De siste 5-6 damene jeg har chattet med her inne, har jeg fått god kontakt med, helt fram til at jeg har spurt dem om de faktisk vil treffes. Da blir det plutselig stille, eller så blir jeg blokkert. Så må jeg spørre, hva er poenget i å chatte med noen mann ikke er interessert i å treffe? Det er jo bare masse bortkastet tid for begge parter.

Jeg syns menn med små hunder er mye mer mandig enn menn med store hunder... hva tenker det kloke forumfolket om det?

Sjokk-olade kan være navnet på en sjokolade der du øker innholdet av chili i sjokoladen (kakao-chilivariant) fra 0,1% til 10%
Eller... lat som det er en vanlig sjokolade, da blir sjokkeffekten bedre.

Dette kan dog være det ultimate sjokk-olade scenariet: http://www.dagbladet.no/2014/11/16/nyheter/sjokolade/okonomi/36263935/

Jeg undres.... er det ikke vanlig å svare på en henvendelse her inne? Har ikke vært her inne så lenge, men opplever stadig at folk ikke svarer når jeg skriver til dem. Trodde det var vanlig folkeskikk?
Eller er det slik at vi damer skal "sitte og vente" på henvendelser fra menn..
Helt ok at menn ikke er interessert i meg, men det går da an å takke pent nei? Jeg er ikke spesielt stygg, skiver høflige poster og har en helt normal profil (og er ganske normal :-) )

Her kan alle som vil, gratulere meg med dagen;)
Ja, man må jo ha litt selvironi slik at man kan opphøye seg selv av og til :)

Hvor mange flørter har du på gang samtidig?... og hva tenker du om det?

Til dere gutter. Er det vanlig og måtte ha sex før man vet om man har kjemi med en jente?