Sukkerforum

odds.

Siste svar lø. 25 jan. 2014 22:32 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym figo

Vant 5000kr på oddsen på Torsdag
Har lyst på å satse dem i håp om å vinner 10.000kr
i helga selv om jeg burde ha sagt til meg selv at 5000kr er en bra sum
og bruke dem på noe annet enn å spille dem bort.

Hva ville dere ha gjort?
satse 5000kr i håp om å vinne 10.000kr?
eller bruke dem 5000 på noe annet?

jeg er ikke spillegal.
vis jeg taper går jeg i null
Dem 5000kr jeg vant er netto premien
og jeg har nok penger til mine regninger
kommer også til å slutt å spille vis jeg vinner dem 10.000kr

Hva er et godt vennskap for deg?:)

Jeg har noen vakre venner bosatt rundt i Europa fra respektive land med muslimsk majoritet. Det er legitimt. En av de mest fagre bor i dag i Brussel. Jeg traff henne helt tilfeldig da hun hadde booket plass på et langdistanse fly ved min side, vi skulle sogar hjem med samme fly 7 dager senere. Vi hadde en ganske gnistrende tone i timesvis og ble facebook venner umiddelbart. Tragedien inntraff da jeg på returen etter 3-4 timers tid mottok servering av en vertinne og frøkna frøs til is.

Det viste seg at jeg hadde blitt forurenset under ramadan !!

Litt trist kanskje men, sånn kan det gå med kultur-forskjeller selv når man har valgt å forlate sitt mekka men tar med sin fanatiske bagasje.

Er det flere med slike aha-opplevelser her tro ??

avhengig

Siste svar lø. 25 jan. 2014 17:05 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym AndreSide

Så lett det er å bli avhengig av å date. :) Nesten synd jeg ikke startet med med dette tidligere. Dating er supergøy..

- Jeg ser det gjentatte ganger at det skrives her på forum at jenter klager over menn de ikke vil ha, ikke føler de har noen kjemi med, og som de kun vil ha som vennemateriale.

Men hva hvis det rett og slett er mangel på selvinnsikt fra kvinnens side?
Hva om det er at hun har for høye tanker om seg selv?

Disse mennene er så kjedelige sier dem, jeg vil ha en alfahann, en mann som later som han er noe annet enn den han er.

Men da sier jeg hva så om jeg er kjedelig? Du er like knusktørr selv så du fortjener ikke bedre. Du sikter altfor høyt jenta mi:)

http://www.meetup.com/Expats-in-Oslo/events/153662642/

Noen andre som vil? :)

Synker nivået på sukkermedlemmene over tid? Har de mest attraktive sukkermedlemmene kortest "levetid", og de minst attraktive lengst "levetid" her på sukker? I så fall vil prinsippet om naturlig seleksjon tilsi at det gjennomsnittlige attraksjons-nivå er synkende her. Eller?

Jeg synes det er utrolig tåpelig det som nå skjer at tråder som omhandler sex bare slettes over en lav sko. Hva er det for noe tull. Sukkermoderatorene bare slettet tråden min.

Dette bare bidrar til å gjøre sukkerforumet enda mer politisk korrekt.

Hater å avvise noen som viser ivrig interesse. Jeg unngår faktisk å date på grunn av det. Når man først er viklet inn i et nett av forventninger og antagelser, er det så vanskelig å finne veien ut av det. Mye enklere å la en meldingskorrespondanse dø ut, enn å erklære etter noen møter at man ikke ser for seg sannsynligheten for et forhold.

Tror jeg må lære meg noen knep. Noen ganger har jeg prøvd å skremme bort ved å sette ting på spissen og fortelle så mye ufordelaktig om meg selv som jeg kan komme på. Men til og med det har gjerne hatt motsatt effekt.

Eller jeg har prøvd å legge budskapet fram på en mer diskret måte, men burde sikkert lære meg å være tydeligere og mer klar i talen. "Tror kanskje ikke" blir visst fort tolket som at jeg tror det er en mulighet.

Dumme datinggreier. Når ble det egentlig naturlig å møtes med utgangspunkt i at man kanskje kan bli kjærester...

Hvordan gjør andre det? Noen gode tips?

Skal være i Tromsø i helgen.

Skjer det noe i Tromsø i helgen?
Kan noen anbefale hvilket utested som er bra der?

Kanskje noen blir med på en date også? :)

Hvor mangen bruktmarked sider er folk inne på samtidig?

Gang på gang skriver jeg mailer til noen jeg liker. Jeg skriver bare til en om gangen, forholder meg ikke til flere samtidig, venter spent på svar.
Som regel kommer det ikke noe svar. I dag ble jeg blokkert, jeg hadde bare skrevet en hyggelig melding der jeg fortalte om meg selv, så blir jeg blokkert, akkurat som om jeg skulle være en potensiell overgriper. Forstår at ingen vil ha meg, men dette er bare veldig sårende og krenkende.

Flytte,,,

Siste svar fr. 24 jan. 2014 15:24 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym Spinnvillh

Kan dere og vil dere flytte hvis dere treffer noen ?

50 kg..

Siste svar to. 23 jan. 2014 21:09 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

Såg i ein reklame for ei av matkjedene at me kaster 50 kg mat i snittet..Er du ein av dei????
Eg er...Tenkte litt på det og fann ut at eg gjer egentlig faen:)
Har du ein plan for å kaste mindre? Sånn at eg slipper..

Jeg ble akkurat avvist av en dame her inne. Jeg maste veldig påsto hun. Jeg hadde jo sendt henne to meldinger på 3 uker....

Ikke rart det blir krig.

Jeg MÅ bare få sagt det. Selv om helsa skranter, rynkene blir flere og flere, lommeboka støver etter en svært hyggelig jul,ingen date i sikte og ingen lottogevinst så er jeg bare så glad og i godt humør. Så nå spiser jeg et stort hjemmelaget kakestykke, tenner stearinlys og koooser meg. Så da får date være date. Lykke til alle som skal på det.

Jeg tviler på at det er mange under 30 år som skriver på forumet, men jeg gjør et forsøk.

Hvem er det som er deres forbilde? Hvem ser dere opp til? Et inntrykk eget har dannet meg er at forbilder for unge i dag er kapitalister og folk i den kommersielle idretts og mediekulturen som finnes.

Diskuter!

PS: Jeg vil ikke ha kommentarer fra folk over 40 år!

Jeg må betale i dag men har ikke penger på det kortet som brukern står på, hvis jeg avslutter autmatisk fornyelse nå. hvor lang tid har jeg på meg og skru det på igjen ? Kjedelig og miste 78% rabatt =(

Etter å ha vært her et drøyt år har jeg endelig funnet kjærligheten!

Jeg traff ham riktignok ikke her inne, men det spiller ingen rolle for sukker har allikevel hjulpet meg til å finne bedre ut av hva jeg ønsker og ikke ønsker av en mann.

Jeg vil bare takke for meg og si følgende til dere:
Ikke gi opp kjærligheten, den er der. Det handler bare om å holde øynene åpne <3

Jeg har blitt en dame igjen, som menn snur seg etter... Men jeg har tatt en "såkalt" slankeoperasjon.... Så hva tenker dere om min slappe - kropp, har alltid vært en snill og bra dame! Er det noe som betyr noe eller er jeg like langt..?

Hvorfor er nordmenn så fasinert av USA?

Vil ikke ha noe politikksnakk opp i alt dette!

Jeg avslutter ikke medlemskapet fordi jeg har funnet en kjæreste, men funnet ut at det føles helt greitt å være uten. Kanskje seinere? :)

Lykke til alle!

lik knapp

Siste svar on. 22 jan. 2014 21:45 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym amypond

noen flere enn meg som savner en lik knapp ala facebook på forum? mange treffende kommentarer som fortjener en tommel opp :D

De siste dagene har jeg blitt så utrolig tent på to damer på jobb, de er åtte og ni år eldre enn meg. Klarer nesten ikke å tenke på annet enn de 47/48-år gamle puppene deres som synes godt i de fine utringningene deres.

Nå har jeg vært her inne i 2 uker, og stusser på en ting. Hva er det dere tenker dere som ikke har lagt inn bilde av dere selv på profilen? OG i tillegg har en profil nesten uten tekst eller helt uten? Seriøst, hvorfor gjør dere det? Det må jo være kjipt å bli " dumpa" etter å ha vist bilde? Er det ikke bedre at man får se deg først, så slipper du å bli kontaktet av folk som ikke liker den typen du er? Smaken er jo som baken... Jeg er konsekvent på dette og blokkerer uten bilde og profil.

Det viser seg at jeg er blitt gravid med en sengekompis.. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg gjør, men jeg heller mot å ta vekk :/

Så dette er ikke den rette tiden til å lete etter kjæreste..Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver det her en gang, kanskje jeg bare måtte lufte det en plass.

Betyr det at en del menn trenger dominante kvinner a`la "tanteSofie"

Jeg er ingen domina, bare som dere vet ;-) Nicket kan bedra.

Jeg bliver lidt skræmt engang imellem, når det går op for mig, at jeg og menneskerne omkring mig, glemmer at leve livet, men hellere stresser med at leve op til, hvad samfundet, medier, venner, familie, staten diktere er den rette måde at leve på.
Hvorfor er det, at vi så let glemmer alle glæderne og det, at vi var lykkelig i de fleste stunder, da vi var børn, i teenage årene eller begyndelsen på voksen livet?

Når jeg ser min søn på 3 år, blive begejstret over en papkasse, sne, lys, slik, kærlighed og omsorg, så tænker jeg ofte "Hvorfor gør vi voksne mennesker alt så vanskeligt at lide og elske?"

Undskyldningerne for hvorfor tingene ikke er, som vi gerne vil have de skal være i livet er mange. Det kan være det, at vi skal være voksne, ansvarlige, arbejdsomme.
Lejligheden/huset skal jo helst signalere, både indvendigt og udvendigt, at alt er "perfekt" og man har kontrol.

Hvor mange mennesker/familier har den kontrol, som de desperat forsøge at vise verden de har? Hvem tror i, der har det bedst?

Jeg oplevede engang en nevø, som kommenterede opførsel til min søns mor og jeg, da han selv var 16 år gammel. Moren til min søn og jeg drillede hinanden meget, vi lo, vi "slås", både fysisk men også psykisk og dette fik ham til at se på mig undrene og spørge "Hvorfor opføre i jer sådan? i jeres alder(læs:25) og når i er forældre, skal i så ikke opføre jer mere voksent?"

Dette skete for over 10 år siden, men jeg husker det, som var det igår. Hvorfor skal vi ændre på vores måde at agere på, at elske på, at vise kærlighed på, at trives på, fordi vi er blevet forældre eller ældre? Hvorfor skal vi afvige fra det, som gør os glade og lykkelige? Jeg føler mig ret overbevist om, at mennesker omkring os og vores børn,
vil sætte stor pris på, at vi forbliver de mennesker, som vi elsker at være, at leve på en måde, som gør os lykkelige.

Det er selvfølgelig klart, at man ændre sit fokus en del, når man bliver forældre, men jeg tror ikke på, at det har gavn for vores børn, når vores fokus bliver flyttet så meget, at vi ændre hele vores måde at være på, at leve på.

Etter halvannet år siden er jeg tilbake igjen. Ser at det er fortsatt mange kjente ansikter fra før jeg forsvant.

Vil hilse pent til alle både nye og gamle bekjent.

Ka faen!

Siste svar ti. 21 jan. 2014 00:04 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym Trollemor

Trollemore is back :-)) lykke for noen, irritasjon for andre :-))

Hva er det mannfolk som ikke eier snev av selvrespekt !
Gjør seg billige med å selge junior for en slikk og ingenting!
Det å tro at en oppegående frisk kvinne blir tent av å høre at deres drøm er å ta meg oppetter husveggen!
Tror de virkelig at det er rett måte å gå fram for å oppnå kontakt?
Alle oppegående kvinner vet at stort sett alle menn har en junior, til dags dato er det ikke en mann som har klart å imponere meg kun med sin junior! :-)

Moralen er: Det holder ikke bare å ha noe dinglende mellom beina :-)

Hvor fort er dere fortapt i vedkommende?

Noen som har meldt seg på turen til New York?
Selv har jeg ikke meldt meg på, men jeg kjenner at jeg har veldig lyst - og jeg har jo et helt døgn til å kaste meg rundt :P

Mennesklig.

Siste svar ma. 20 jan. 2014 13:54 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym sanning.

Mennesker er så enkle.
Vi vokser opp ved at vi blir fortalt hva som er meningen med ditt og datt, vi blir fortalt hvordan vi skal se på verdenen. Så blir vi tennåring og vi er så opptatt av hvordan verden ser på oss. Så da tyr vi til media, da er det media som forteller oss hvordan verden fungerer og hvordan vi skal oppføre oss. Så blir vi "voksne" da skal vi heve oss over media, da har vi bare normane igjen og det er dem som forteller oss hvordan vi skal oppføre oss. Men egentlig vet folk flest ikke hvordan man skal reagere og oppføre seg til en vær tid. Vi følger normene blindt. Vi skal ha hus, barn, dyr, bil og bra jobb innan vi er 30 år. Når faktumet er at dem fleste som bor i store byer ikke har råda til å kjøpe seg en leilighet, dem fleste gifter seg når man er over 30. Vi er så opptatt av hvordan andre ser ut, hva andre gjør at når vi selv kommer i sitvasjonen så føler man seg splittet og vet ikke hva man skal gjøre, fordi samfunnet forventer vi skal oppføre oss slik og sånn, men vi selv vil ikke gjøre det. Et eksempel på hvor forvridd og blindt vi følger normer "vi var på råfulla her en dag, klarte og stjele med oss et veiskilt" så er det ikke så uvanlig, heller ikke så galt, bare en morsom historie. MEN vist en kjendis gjør det, så er det en skandale på nyhetene over alt. Jeg sier bryt normane, men behold folkeskikken, så er alt du gjør menneskelig og normalt.

Eller egentlig ikke, jeg blir bare litt oppgitt og litt overrasket over hvor mange som er ute etter sex på denne siden:-p

Teksten min er ganske kjedelig og vanlig tror jeg, og den inviterer ikke til bare sex. Og bildet viser kun ansikt, ikke antydning til kløft, pupper og den slags..

Ville bare lufte litt frustrasjon og samtidig spørre om det er slikt man bare må regne med?:o)

God morgen alle sammen.
Er dere klare for en ny arbeidsuke?
Er man uthvilt og gleder seg til å dra på jobb etter helga?
Eller er det slitsom og vanskelig å stå opp på en Mandag?
jeg skulle gjerne ha sovet noen timer til!!

Uansett ønsker alle en fin Mandag

kiwi?

Siste svar ma. 20 jan. 2014 02:53 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym figo

Hei
Er det noen som vet hvor mye folk på Kiwi tjener?
Ved siden av meg skal det åpnes en ny Kiwi butikk,
og dem søker etter butikkmedarbeider låseansvarlig og nestsjef.

Har en jobb i dag som jeg får 175kr pr time
ville jeg kunne få det samme ved å jobbe på Kiwi?
fordelen for meg å kunne jobbe på kiwi er at da får jeg kort vei til jobb
og slipper lang bilkø om morgene
kansje man har bra med tileg ved å jobbe kvelder og lørdager

Det var sukker som inspirerte Thorbjørn Egner da han lagde de mest kjente fortellingene.
Personer i Karius og Baktus, Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen samt Folk og røvere i Kardemomme by er som kjent direkte hentet fra forumet.
De er nok fremdeles på forumet. Hvem er de?

Hva er en ekte milf?

Etter en lang pause titter jeg forsiktig innom forumet igjen...mange av de samme her..t.o.m skjult ID henger med fortsatt..hehe. Fortsatt råder skammen, usikkerheten og sjalusien..ett og annet våkent blikk som stadig forsøkes blindes :) Akk ja. Heldigvis er jeg selv supersmart og superpen. Har du et spørsmål? Vel..så besitter jeg svaret:)

Kan telefon-sex være terapeutisk?? Forbløffende mange ønsker å prate, men ikke møtes?? Hva tror du??

Jeg skulle jo melde meg som barberer Sørensen ...... Hrmffff ...

Sensur

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Datejenta

Vil bare si følgende;
Kjempe flott at support sletter upassende tråder her inne, det gjør sukker mer interessant og ikke minst seriøs. .....Hurrarop:))))

hva er det som er problem med sukker chatten? Kan noen svare meg? begynner å blir rimelig lei å skriver på en chat som ikke fungere som det skal, og hele teksten forsvinner!

Ærlighet

Siste svar sø. 19 jan. 2014 00:37 (228 svar)
Skjult ID med pseudonym CellularA

Syns folk skal være ærlige.

Hva er denne ute etter tro :P

Har bestilt bord til 18.30, men de var ikke i tvil om hvor mange plasser de ville holde av.

Reservert på maja sukker... Så vet dere hvor dere kan finne likesinnede

CUPIDO

Siste svar lø. 18 jan. 2014 22:20 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym høststorm

Hva synes dere menn om oss damer som leser Cupido? Føler jeg har fått noen skråblikk når jeg har fortalt at jeg abonnerer på bladet. Er ikke noe jeg sier på første date, men bladet er stuerent i mine øyne så legger ikke skjul på det heller.

Uff, er det mulig å matche så bra men ikke få svar på meldingen man sender til vedkommende?