Sukkerforum

Da er det på tide for meg og logge ut av "the datingmatrix" og stikke tilbake til Shinigamirealm.

Selv om mange har klagd over å aldri få svar så har jeg vært så heldig å ikke slitt med det. Jeg har som oftest kommet i prat med koselige jenter som tar seg tid til å skrive en stund og om seg selv, jeg tror av alle meldingene jeg har sendt, så er det bare 5 brukere som ikke svarte og jeg har ikke fått et eneste surt svar :)

Selv om jeg nå fant ut at jeg ville bruke tida mi på noe annet og forsvinner herfra vil jeg ikke si dette har vært bortkasta tid. Jeg har kommet i snakk med mange interessante mennesker og fått nye venner og lært litt mer om hvordan håndtere troll. (Ja, kommer til å savna trålinga til HDV)

Så jeg ville bare avslutte min siste dag her med å si takk for meg og lykke til videre til dere alle! (Og en liten ekstra takk til vår alles moderlige forumbruker Fjellrosa)

SAYONARA SUKKERS!!

Det kan virke som om veldig mange er ekstremt opptatt av trening, kosthold, friluftsliv, og av å være slank :-)
For en meg som har passert "halvveis til hundre" så har jeg innsett at andre ting er viktigere. Jeg kommer aldri til å få en figur som en 20 åring alikevel, så derfor sier jeg meg fornøyd siden jeg er å anse som "alminnelig" i kroppsfasong :-) Alminnelig kosthold og måtehold med det meste holder lenge. Jeg elsker å gå i fjellet sommer som vinter, men er ikke spesielt glad i treningsstudio. Dessuten så er det en ting jeg undrer meg på, hvordan i all verden har folk tid til å trene flere timer hver dag når de har barn? Innimellom barnas fritidsaktiviteter, lekser, middag osv! Som det praktiske vesen jeg er har jeg plassert en spinningsykkel på stua for å holde kroppen i noenlunde hevd innimellom "slagene", når regnet kommer sidelengs inn fjorden og tåka ligger tjukk ned i fjella :-) (Ingen med vettet i behold tar seg opp til 1000 moh da) Går utmerket godt å tråkke litt under nyhetssendinger :-) Friluftsliv skal være trivelig, det er ikke nødvendig med stoppeklokke og nye rekorder hele tiden. Nyt naturen, stopp opp å se deg rundt, gi deg tid, det er da opplevelsen blir verdt å huske, ikke hvor lang tid du brukte :-) Til mennene her vil jeg bare si at om andre kvinner er som meg, så gidder de ikke å være på fjellet hver helg, det er masse andre ting en kan gjøre sammen :-) Hilsen en som har vokst opp med friluftsliv og fjellturer, og som fortsatt elsker det :-)

Hva liker dere jenter/damer best på oss gutta?
Glatt, maskinkort, frisert eller naturlig?

Truffet de kjekke jenta her inne. Vi vil begge ta det med ro framover .Vi har god kjemi ,Men er redd begge to at vi mister kontakten vis vi tar det ro framover . Er det lurt tro?....

Flere enn meg som er støpt slik at om noen viser seg å ha brukt 10 år gamle bilder, eller at strandkroppen har lagt på seg 15 kg, ser jeg på det som "lureri" ?
Man vet når bildene er tatt, eller om kroppen har fått nye former, slikt "glemmer man ikke" man utelater å informere om det, hensikten blir vel til syvende og sist MOT sitt ønske, de om det..
Jeg mener, om man ikke har ryggrad til å fremstå som man er, og være komfortabel med seg selv, og begynner man med en liten "hverdagsløgn"
da er interessen fort under frysepunktet.

FORTSATT GOD KVELD TIL DERE "SUKKERHUNGRIGE;-)

Var på date med en mann på torsdag. Vi hygget oss over en flaske vin. Utvekslet telefonnr., og har holdt kontakten. Pga. diverse problemer han hadde, googlet jeg litt. Da fant ut at han er 10 år eldre enn han oppgav i sin profil. Jeg konfronterte han med dette, og han benektet det ikke, faktisk er han 11 år eldre enn han oppgav i sin profil. Hva feiler det folk?? Ble rasende. Han er nå blokkert og jeg har meldt han for falsk profil.

Hei, jeg har fått de barnene jeg ønsker. Hvordan krysser jeg av 1-10 når jeg ikke ønsker flere barn, de to nederste på første side av Relasjonsprofil spør om dette. Jeg har satt 1 på den nest nederste og 10 på den nederste, men ser jeg her har match-bom både med 45- og 54 åringer. Det kan ikke bety at de ønsker barn eller? Setter pris på hjelp her

Android-Appen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Ærligheten

Hvorfor funker ikke denne appen på alle Android-telefoner?
På Min LG G3 får jeg beskjed om at telefonen er inkompatibel med appen..

Jeg antar at sukker har glemt å tenke på et eller annet her, kanskje skjermoppløsning?

Hva er Sukkerbyen. Har klikket på det et par ganger og hver gang kommer det opp et fotografi av en mørklagt by hvor det blinker mange lys. Har den noen funksjon?

Gammalt ordtak det her, men høyre det støtt og stadig. Og alle har vel hørt den no.

Og sia eg kjøpte meg båt i sommar så MÅ det no nappe snart! Nokon veit kva agn eg må bruke for å sveive inn noko flott?

Hei.
Vet noen om det finnes steder, aktiviteter, singeltreff, og lignende i Stavanger og omegn?

Synes sukker har en litt dårlig løsning for å lage en god profil. Mye spørsmål og nummerering som skal gjøres, håper folk her tar kontakt selv om profilen kanskje ikke matcher helt egne ønsker.

Liker og lage litt mat eller noke godt . Lage eggedosis!.... bare kom ! nok e alle...

Match

Siste svar lø. 16 aug. 2014 19:55 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemeg

Hvorfor er det sånn, at de du har høy match med er personer du ikke tiltrekkes av? For min del i såfall.
Har begynt å se lengre ned på listen, for der finner jeg folk jeg liker utseendemessig.
Joda, vet dette kan virke "dustete" men er jo utseende man legger merke til først - og så tar kontakt. Sånn er det uansett hvor du er. Du begynner jo ikke å snakke med en person på byen, om du ikke liker det du ser og gjerne vil komme i kontakt med h*n

Jeg ser stadig foruminnlegg av menn som er frustrert når kvinner ikke svarer, eller over at konkurransen er så høy. Men det virker ikke som om menn har så mye selvinnsikt heller, og det virker som terskelen for å sende meldinger er veldig lav for noen.

Jeg er en normalt oppegående og tiltrekkende jente på 29 år, men jeg for langt over gjennomsnittelig med oppmerksomhet. En vanlig dag ligger på rundt 15-30 nye meldinger, og det kan være vanskelig å rekke over alle og svare fint på alt. Jeg prøver så langt det gjør seg å svare og evaluere alle, for jeg vil jo gjerne møte en god mann som passer til meg, men jeg har en travel jobb og har ikke tid til å gå alt i sømmene. Jeg synes det er litt uhøflig å bruke standardsvar, så prøver etter beste evne å skrive noe personlig tilbake, selv om det er et avslag. Noen ganger er det fordi jeg dater noen, andre ganger er det fordi jeg ikke finner noen holdepunkter eller noe jeg liker spesielt godt i profilen.

Som svar tilbake på min høflige avvisning (eller noen ganger fordi jeg ikke rekker å svare fort nok), får jeg ofte sinte mail om at jeg dømmer andre og er ei bitch som avviser min potensielle drømmemann. Jeg opplever dette som urettferdig, særlig hvis man sammenligner med folk som ikke svarer i det hele tatt. Det har nok hendt at jeg ikke har svart jeg og, men det er stort sett reservert til tilfeller hvor hendvendelsen var ufin (slik som han som lurte på om jeg likte bondage i førstemailen),....

Mitt spørsmål er; hva gjør dere andre jenter og hva synes dere menn at vi skal gjøre hvis vi er i en situasjon som dette? Får dere noen forståelse for at det kanskje ikke er så lett og man ikke er en bitch bare fordi man ikke svarer eller må avvise? Og hvorfor henger folk seg sånn opp i hva en person man aldri har møtt synes?? Jeg sender da mail til gutter jeg også, og av og til får jeg ikke svar. Da har jeg ALDRI fulgt om med mail nr to og vært sarkastisk, pågående, trakasserende, sint eller ufin tilbake.

Hva er geia med at mange her inne må slå fast hvor mye de trives i jobben sin? Det er da ikke måte på hvor ENORMT folk trives. For meg virker det nesten som at det er en unnskyldning for stedet de jobber. At de egentlig skulle jobbet et annet sted, men trives, så da er det greit. Eller tar jeg helt feil? Jeg trives, men at jeg gjør det er jo ikke noe jeg må fronte med store bokstaver her inne.

Det var med stor spenning jeg hadde gledet meg til denne daten. Vi hadde snakket sammen litt her på Sukker, utvekslet telefon-nummer og tatt den vanlige "telefon-sjekken" også. Vi var begge usikre på hvor vi skulle møtes, og om det ble den vanlige turen rundt Sognsvann eller en kafèdate i sentrum. Personlig er jeg ikke fan av sånne kafè-sitdowns for jeg føler at det kan bli litt stivt. Spaserturer er det tryggeste for da har man nok av retrett muligheter hvis ting ikke går helt etter planen :)

Helt ut av intet spurte hun om jeg ville komme på middag, hjem til henne. Noe skeptisk blir jeg til slike invitasjoner, til tross for at jeg er mann. Man vet alle hva det fort kan føre til, men men. Jeg trappet opp på døren hennes, ringte nervøst på og ble møtt med det herligste og ærligste smilet ever. Og en tilsvarende god klem som aldri tok slutt. Det var som om vi hadde kjent hverandre i mange år og nervøsiteten vi begge hadde forsvant ganske fort. Daten var på en ukedag så vi drakk ikke noe alkohol og det gikk i pepsi max av alle ting. Maten jeg fikk servert var av ypperste klasse, en italiensk pastarett med hjemmelaget pastasaus og hjemmelagde hvitløksbaguetter. Det var altså så himmelsk og vi pratet sammen i et par timer mens vi lesket i oss maten og koste oss veldig.

Så var det tid for sofa og litt dessert. Veldig enkelt! Hun hadde kjøpt min favorittsjokolade, Stratos. Storkrevende er jeg ikke så det var helt topp. Vi så på noen realitysåper på TV og lo godt innimellom ungkarskvinner og ungkarsmenn. Men høydepunktet var når vi så Swinger Wives på TLC. For en historisk og episk serie det er!

Vi satt nå der og strøk litt på hverandre og klemte forsiktig. Hun visste også om mine idrettsskader så til min store overraskelse kom hun ut i stuen med fotbad. Med egen massasjefunksjon og jeg fikk en helt utrolig behandlig til mine såre føtter. Hvor mange her inne kan med hånda på hjertet si at man har fått fotmassasje på første date?

Sov sammen gjorde vi, og elsket ømt og lidenskapelig...

Denne daten skjedde for en stund siden, ifjor en gang. Oktober. Og nå var det tid for og fortelle den :)

Idag er vi fantastisk gode venner og hun er en vakker og nydelig kvinne som jeg virkelig håper treffer drømmemannen sin her inne eller i virkeligheten. Hun kommer til å lese dette og jeg vet hun vil smile. Er veldig glad i deg :)

Jeg må bytte Visa kort, Noen som vet hvordan jeg bytter det ? alt jeg finner er en Avslutt automatisk fornying knapp :S

God helg alle sammen. Skriv gjerne til meg .......:-)

date med meg

Ingen svar
(mann 26 år fra Akershus) Privat melding

Noen jenter som vil bli kjent

Skal si at det er litt mer allsidighet i albumene i Russland enn her inne, som jo det meste er fjellturer, fallskjermhopp og selfies på badet ;)

http://www.sadanduseless.com/2013/11/russian-dating-sites/

Om dette slår noe bedre ann er vel etter smak og behag, men full score for forsøkene iallfall.

God helg! :)

Smugtitting!

Siste svar fr. 15 aug. 2014 19:01 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Tante Pose

Fikk i dag en henvendelse fra en mann som lurte på om jeg ville smugtitte på ham via webkamera mens han dusjet! Det er ikke så ofte jeg blir overrasket over folks oppførsel, men ble nok det denne gangen. Er rimelig fersk på Sukker, og håper jeg slipper flere slike henvendelser!
Ellers vil jeg ønske alle en fortreffelig weekend.

Synes dere at det er greit å være her bare for å få sex ?
-Singel og kåt

Hei og hopp .. har da meldt meg inn her i håp om og treffe drømme prinsen self.. og det jeg får er en del brev fra gutter som er på samme alder som mine barn.. har faktisk ikke fått ett eneste fra en i min søkegruppe.. er det en eller annen som kan fortelle meg hva jeg gjør feil ? og en annen ting jeg lurer på.. hvorfor får jeg på mine macher folk som bor helt i andre enden av landet når jeg søker i nærheten av meg selv.. ?

Kommer med en liten betraktning her, og ønsker deres syn på saken.

Noen jenter her inne, oppfordrer aktivt til at vi skal legge igjenn en hilsen eller no slikt. -Vertfall tolker jeg "jeg blir veldig glad for en hilsen" "tør du sende meg en melding" "bare og sende noen ord, jeg biter ikke", som en oppfordring- Da synes jeg også at de kan ta seg tid til og komme med et svar, føler det blir uhøflig vist ikke.
Er jeg bare litt for gammeldags/tradisjonell?

Hvordan får jeg skrevet på profilen min og lastet opp bilde? Er det telefonen min som er vrang eller?

Hva er greia med menn og deres hang til langt hår på damer. Helt greit at dere liker langt hår, men hvorfor er det så viktig?

Noen ganger blir det bare komisk:

"Trening kan definitivt bli problematisk for dere."

I dette tilfelle er det motparten som har satt "aldri" for jeg er langt fra noen bodybuilder. Har til gode å treffe noen som syns det er problematisk at partner holder seg i form, men tydeligvis mener Sukker noe annet ;)

Når du er inne på en profil og liker det du ser eller leser, legger du da igjen spor som viser at du likte profilen? Hvis ikke, hvorfor ikke? Hvordan skal da personen vite at du er interessert?

Dersom det er interesse for den som har skrevet til deg - hvor lang tid bruker dere på å svare på en førstemelding?

Hva har dere spist på en lørdags aften?:)

Ser dere anderledes på meg? ;)

Dette er ikke en klagetråd eller at jeg ønsker sympati. Jeg syns at jeg har asperger er helt herlig! Men en ting jeg har lagt merke til er når noen sier de "lider" av noe så begynner folk å se de på en helt annen måte. som de er et annet menneske enn det de kjente. Så, siden jeg avslutter brukeren her 20. August, så tenkte jeg å se om noe endrer seg den siste uka her. Jeg har kommentert her en del på forumet og jeg har hatt 370 hits på profilen, så jeg regner med det er noe som har gjort seg opp en mening om meg. Så, hvordan står den meninga nå som jeg har "fått" asperger? :P

Skjønner ikke. Det har vært ca 20 innom profilen min med bilde, men det står at totalt 50 har besøkt meg? Hvor finner jeg resten?

Hva slags forventninger har 'sukker-befolkningen' mht varig kjærlighet der også tenning og sex forblir en del av d?

Kan virke som det er færre og færre som tror på den livsformen der to finner hverandre, dyrker relasjonen, er trofaste, har tilfredstillende nok sex og tar vare på hverandre livet ut.

Istedenfor blir det ulike varianter av samliv vokser frem i et forsøk på å tilpasse seg menneskenaturen, individualismen, et sekularisert samfunn osv ...og nye liveformer vokser frem m fascinerende kreativitet: særboerskap, seriemonogami, polyamori, åpent forhold, utroskap, en flokk med single alfahanner (hunner?) som vandrer i det endeløse på partnerjakt.

Jeg er openminded på disse temaene, men også nysgjerrig på hva andre tenker. :)

Når en ikke vet om en skal ta det seriøst eller useriøst fant jeg ut at jeg kunne lage det om til en lek.
Jeg trykker på noen og som oftest skjer det ikke noe, men en sjelden gang kommer pop-up meldingen om "en spennende mulighet", så i dag klarte jeg å finne 3 riktige :-) (men om det blir noe mer for det om tror jeg ikke)

men hva slags type menn blir dere tiltrukket av da? Kvinner?

Været

Siste svar on. 13 aug. 2014 16:04 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym jaudå

For alle oss som ikke har noe fornuftig å si. (Det blir omtrent forumets brukere.)

Norsk humor er kjedelige greier ass....

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var britisk eller amerikansk.

I love you more every day. My name I long for you to say. Do you know just how I feel? Do you know this love is real? Sometimes I wonder what you think. When you hear my name, do your cheeks turn pink? Do you dream about me every night? Wish to hug me and hold me tight? Do you think we're meant to be? Together forever, you and me? These are the questions tht run through my mind....Your way into my heart - you did find. It drives me crazy as to what I should do...Should I risk, and confess to you? Or should I keep my feelings inside? Keep them locked up, let them hide? I just don't know wht to do anymore - My heart it aches, my heart is sore - I love you more than you could know baby. And I don't want to ever let you go...So even if I'm just a friend....I will love you,,,till the END.
Kan smelte den hardaste istapp dette ;)
Fleire som vil dele noken nydelige ord ?

#That feeling når 90 % av dine matcher med matchtall over 85 ikke har vært inne på over 2 måneder...

Blir ikke brukere slettet her inne når de ikke blir brukt? Eller deaktivert på noen måte?

Meaning of life: still 42

Dette ER et syteinnlegg :P

Jeg har vært her inne i over 1/2 år nå og helt i begynnelsen fikk jeg kontakt med en hærlig fyr :)
En som passet meg veldig godt egentlig, men vi fant alikevel ut at dette aldri kom til å bli noe mer enn vennskap :)
Vi fikk en veldig fin og god kjemi og snakket veldig fint sammen :)
Han hadde sine dater og jeg hadde mine ting, og som den naturligste sak i verden snakket vi med hverandre om dette. Vi spurte hverandre om råd og vi var veldig åpne og ærlige mot hverandre :) Vi kunne snakke om ALT...
For en tid tilbake traff han ei her inne som han fant kjemi og spenning med og jeg fikk etter en tid beskjed om at om dette ble noe seriøst kom han til å slette seg herfra så dette var jeg forberedt på, men da jeg gikk inn på mld i dag så jeg at profilen hans var sletta :(
Selv om vi snakket for litt over en uke siden og han sa at nå var det bare spørsmål om tid før det ble sånn, fra ga dette meg et slag i magen og jeg kjenner det er fryktelig trist :'(
Vi har hverandres e-post og ble enige om at ved store hendelser i livene våre skal vi informere den andre, men jeg ønsker sånn å ha kontakt videre...
Dette er vondt og han kommer til å bli veldig savnet! :'(

Er det ikke rart hvor mye selv et nettvennskap kan bety?
For meg vil han være en gutt jeg vil huske med gode tanker og ømt hjerte i laaaaaaaaaaaang tid fremover og jeg kommer til å savne de gode samtalene her inne :)
Han har fått en stor og god krok i hjertet mitt :)
Jeg ble på en måte litt glad i han for den hærlige personen han er :)

DU og samtalene våre kommer til å bli dypt savnet, kjære venn <3

Seriøst spørsmål, respekter det er en grønn tråd
Det er mye snakk om barbering nedentil. Har dette noe med alder eller kjønn å gjøre?

Er du barbert nedentil? Skriv kjønn og alder og helst anonymt.(trenger ikke vite FOR mye om alle her)

Noen jenter damer som har lyst til å skrive med meg?

Samtalene kan handle om absolutt alt.

Tør du??

Alene1

Ingen svar
(mann 59 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Du trykker hjerte under bilde vis du liker profilen. Da får den du liker beskjed.

Jeg skjønner ikke hvorfor alle kaller dette "nettdating"? For meg er det bare "nett"...

"Kan tilpasse dialekten litt når man flytter permanent"

Hvorfor er det så mange som bruker denne i profilen sin, og hvorfor er den i det hele tatt et valg her på Sukker? Er det virkelig noen som bryr seg ved mindre man snakker en blanding av Swahili og dialekt fra Indre Plankevik fra før?... Tror dessuten dialekten til folk mer eller mindre delvis tilpasser seg automatisk hvis man flytter et annet sted over lengre tid.

Er det fler enn meg som finner denne merkelig? Er det noen som stiller tilpasning av dialekt som krav hos en eventuell partner?

Er det oppfunnet et instrument for å dra sammen fjærene i en downlight så man får skiftet pære, og hvor får man kjøpt det?

Hei

Jeg er en mann i midten av 40 årene, og har dessverre hatt en del vonde erfaringer med kvinner. Jeg er ikke den med mest selvtillit,etter flere ganger å blitt latterlig gjort.
Alt dette begynte i barndommen med mobbing fra 1 klasse,men når vi begynte å kommei alderen med å like jenter,fikk jeg aldri være med på fester og lignende. Men plutselig sa en jente at hun likte meg, og ville være sammen med meg. dette var selvfølgelig også en del av mobbingen, og ble da latterliggjort på hele skolen. Dette er jo ikke uvanlig på skoler i verden da eller i dag,og noe som en egentlig vokser i fra seg.
Men det sammen med resten av mobbingen,ble veldig tungt og vanskelig.
Når jeg da i midten av 20 årene endelig turte å legge an på en jente/dame, oppfattet jeg det som at hun respondert positivt. Vi jobbet på samme arbeidsplass.Vi gikk ut å spiste, og "rotet"litt. Etter 14 dager var det slutt. Jeg fikk da vite av andre at hun hadde gjort dette for å gjøre en hun egentlig var interessert i sjalu,noe hun da klarte. Dette er også ting som ikke er så uvanlig,men noe som ikke er veldig hyggelig.
Fikk etter dette vite at latterlig gjorde meg på arbeidsplassen.

Etter et par år prøver jeg på nytt,igjen er det en dame som har bakenforliggende motiver.
Hun vil gjøre eksen, som hun vil ha tilbake,sjalu. I denne tiden hadde jeg en ekstra jobb,og vi traff hverandre der. Samme skjer etter at hun har oppnådd det hun ønsket, latterlig
gjorde hun meg på arbeidsplassen. Jeg ble så lei av kommentarer at jeg sluttet.

Har aldri funnet ut om hvor jeg står i forholdt til utseende. Jeg har prøvd å vise forsiktig interesse for damer,men opplever at det bare bil være venner, og at de nærmest få panikk at jeg liker dem.

Det er ikke så lette å få selvtillit av dette,og jeg gikk vel i kjelleren etter dette.
Ble veldig innesluttet,sluttet å gå ut. Det var trygger å gå hjem fra jobb
låse døren,og bli der.

Jeg bestemte meg for å prøve å komme meg mer ut. Jeg skiftet jobb,og jobbet med
å bli mer utadvent og gladere. Har blitt med kolleger ut på byen,men det er ikke mye endring. De presenterer meg for damer de kjenner. De sier høflig hei og snur ryggen til å begynner å snakke med andre. Mobbingen er der dessverre fortsatt.

Jeg vet at dette ble et lagt innlegg,men det er frustrerende å være alene,ensomheten begynner å bli tøff. Jeg har spurt folk jeg stoler på om det er noe galt med meg,men de sier at jeg er normal.

Er det noen som har erfaringer,eller råd ?

Jeg har lagt merke til at mange her liker metall/punk og fikk en idé om å starte en tråd der man kan diskutere tung musikk, dele musikktips og komme i kontakt med andre metallhuer.