Sukkerforum

Hva er viktigst?

Å være 100% ærlig om hvem man er og hva man står for, eller være noen man ikke er, bare for å imponere?

avslag

Siste svar on. 21 mai 2014 19:49 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym vivi

må bare undre meg over menn her inne, og ønsker å høre andres synspunkt. Opplever å få mange brev, og mange hyggelige, men når jeg takker pent nei, synes jeg bør svare, blir mange sure og begynner å sende stygge meldinger. Opplever dette på date jeg har vær på også, nå jeg sier beklager, men tror ikke vi passer sammen, snur de fra og være super hyggelige til å bli ufine.

Om det hadde vært slik at alle passet med alle, hadde vi vel ikke trengt sider som dette?

Litt folkeskikk går det vel og ha

Hvem her spiller mye poker på klubb? Jeg vil prøve nye klubber og nye folk å spille med.. Litt lei den samme gamle.. PM meg ?

Hvor når er man for gammel og Finde seg en kjerst, eller en man Kune tenke seg og blive gammel med. Er jeg kanskje allerede ut på dato. Føler meg tross alt ikke gammel. Er da noen jenter eller damer de liker lit eldere karer, jeg er jo tros alt en seriøst søker , ver ikke senert og tar kontakt med meg ,hober og høre fra noen

Er sex bare en nytelse? Er sexi sammenheng med kjerlighed?
Eller bare en drift vi har?
For meg er sex best i fer indeksen med kjerlighed

Det blir en morsom helg :) flere som skal?

Er det flere her som opplever at dere ikke kan svare på meldinger? Jeg har siden søndag kveld oppdaget at jeg ikke kan svare på meldinger. Jeg får en beskjed om at en feil har oppstått og blir rådet til å gå ut og prøve på nytt. Har skrevet flere meldinger til sukker uten å få svar. Kan det være et problem med min PC tro? Litt synd da, når jeg ikke får svart de jeg har interesse av. Jeg fikk en forespørsel om å ta en kaffe. Jeg fikk ikke svart, og i stede for svarte jeg med å gi et rødt hjerte, som jeg hadde fått fra han også. Men han begynner vel å lure hvorfor jeg ikke skriver.

Jeg ser etter diskré bakhøyttalere, men utvalget er ganske begrenset.

Har sett på Cambridge minx 11, men lyden var på kanten til å være for dårlig, selv som bakhøyttaler.. Så, er det noen som har noen tips å dele? :-)

endre høyde

Siste svar sø. 18 mai 2014 23:06 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Stian_nr.1

Hei. Vet dere hvordan man går frem for å endre høyde?

I dag er dagen før dagen med trøtte bein!
I dag er dagen før dagen med masse støy mye koselig morro.

Er det flere enn meg som schlækker litt i kveld - baker litt og roer egget?
Hvis noen vil joine meg litt her, er det hyggelig.
(Og hvis ikke så får jeg gjort mye, mye mer - så ditt valg)

Uansett: Ha en nydelig nasjonaldag, folks! :-)

Hvordan endre fakta?

Spm. Hvordan synes dere match tallet stemmer overens med hva en tiltrekkes/tenker selv som passende match?

Fikk melding om at det nå er tilgjengelig en app linket til sukker. Noen som har lastet ned og testet?
Det høres ut som en krysning mellom tinder og sukker?

Gratulerer med dagen alle sammen:)
Håper dere får en riktig flott dag:)

Hva med å treffes en gjeng med sekk og telt eller på DNT hytte på fjellet i sommer? Hardangervidda e.l ? Noe som folk kunne vært interresert i?

Hva skal dere gjøre neste lørdag, 17. mai?

Responslista...

Siste svar fr. 16 mai 2014 19:58 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Stian_nr.1

Hei. Jeg har blokkert noen og vil ha de tilbake. Hvordan finner jeg min "responsliste" med oversikt over blokkerte personer?

hvilken dag liker du best?
16mai som er en stor fotball dag og ut å feste
eller 17mai med barnetog og grille med venner og fammilie

Hørte her at noen har flere nick de bytter på å bruke, etter humør osv. Hvordan får man byttet nick?
Mitt ser ut til å være forhåndsvalgt. Enten må jeg bruke "Vivi" eller profilnavnet mitt.

Flere enn undertegnede som synes at alt er gøy og uproblematisk om dagen? :P

Idag er den internasjonale sykepleierdagen, så gratulerer med dagen til alle sykepleierne her inne!
Klem ivei :-)

Siden den først har kommet en biltråd her følger jeg opp med en til. Hvis du skulle ha en hobbybil - hvilken ville du da velge?

Selv har jeg en forkjærlighet for biler fra andre halvdel av 80-tallet og frem til midten av 90-tallet. Kunde godt tenkt meg en strøken BMW 325i (E30) i orginalstand, evt. en Mercedes CE 300-24 (C124) eller E 500 (W124).

Det kommer helt an på hvor mye jeg vinner i Lotto, evt. klarer å spare før behovet for hobbybil virkelig trenger på. Vil ikke låne for å skaffe hobbybilen.

Hva med dere andre? Hva ville dere valgt?

Mange av damene her er for kravstore, pompøse og har ikke lært seg å sette tæring etter næring. Dette gjelder spesielt de opp i årene og da spesielt fra Oslo med nesen høyt hevet. Alderen tynger og der ønsket er å få, ha, kreve og drite opp i andre hva de er eller hvor de kommer fra i vårt vakre land. Noen oppfører seg som stormåken: skal ha-skal ha men før kravene leveres se dere i speilet med dette spørsmålet: Har jeg noen rett til å kreve noe jeg bor jo bare i en sluskede landsby som tilfeldig heter Oslo. Denne eks er velkjent: Du bor så langt fra meg i Oslo og da er jeg ikke interessert. ???? veldig seriøst???

Ser det er mye tilbud på brasiliansk voksing på Let´s deal og Groupon nå. Viker som det er flere og flere som gjør dette nå, men jeg tenker at det må gjøre veldig vondt (og være litt flaut).
Er det noen jenter som har noe erfaring fra dette?

Kisten

Siste svar ti. 13 mai 2014 23:25 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym vhhh

Syns det er helt forkastelig av NRK å lage et slikt program.

I neste episode treffer vi vel Per Fugelli som skal atter en gang skal dele sine tanker om døden og sin fremtidige begravelse. Og neste er det vel Linni Meister sin tur?

The Price of Admission

Ingen svar
(mann 30 år fra Vest-Agder) Privat melding

Etter en del tråder om krav osv, tror jeg mange har godt av å sette av 5 minutter av sin dag, og se denne snutten.

https://www.youtube.com/watch?v=r1tCAXVsClw

Er det bare meg som er oppe på denne tiden ??? kjeder meg og har ikke lyst å legge meg, selv om øya skriker om søvn :)

Allerede etter effektivt to dager rundet den nye appen 1 million sveiper!
Ligger nå på 1,05 mill. Gitt at alle småfeil skal fikses og at den skal bli bedre i tiden som kommer lover dette godt :-)
Tips alle single venner man ikke har noe på gang med!

Selvstendige, sterke kvinner er flotte! Hverdagen deres er fylt opp med barn, jobb, venner, trening, m.m. Dere forteller at dere klarer dere supert uten en mann! imponerende. ...men husk kjære kvinner, at menn gjerne trenger å høre dere har gjort plass til en spesiell person i livet. At dere også har noen svake sider som vi som menn kan styrke dere på og gi dere trygghet.

Har litt inntrykk av at en del kvinner tenker at fremstå som superkvinner er det menn faller for. Jeg tiltrekkes av kvinner som har "noe fare med" - men jeg er selv langt fra en supermann, og da føler jeg lett at jeg ikke har nok tilføre livet ditt.

Ikke sikker på hva spørsmålet mitt her er, mer bare en refleksjon. Noen andre som har tanker om dette?

Noen pene jenter som skal på iron maiden konsert i Bergen 28.06?

Må si at jeg har saumfart ulike nett dating sider og ser igjen mange ansikter her inne som på andre sider. Hvorfor er de så forbanna kresen på hvem de velger ut? Virker som de er ute etter fantasi og ikke faktisk å finne lykken. Snille gutter tar de ikke kontakt med og de tror de finner noen spesielle som faktisk bare dumper de i stedet for. Kan noen forklare?

Er alder bare et tall? Er jeg syk fordi jeg tenner på damer fra 25 til 50 år? Diskuter.

Hei!

Er det en sjarmør til meg her? En som ler, er positiv, liker å reise og liker å se Seinfeld til langt på natt?

Hahaha det er ingen menn som matcher meg på søket! Jeg er nok ganske unik :-))

Hei, har en 94 mod. VW Golf 3 GT 1.9 TDI. Jeg finner ingen ting om den mod. på nettet. Det finnes mange av typen VR6 og GTi og disse ligger i pris klassen 30-50 tusen kroner brukt. Tydeligvis er det en svært sjelden bil mod. Men har tenkt å bruke 30-40 tusen kroner på den, for å gi nytt liv i den. Er det noen andre her med en spesiell Golf mod.???

Her er det lov å kommentere alt fra kjoler, sure toner og alt man digger!

Fyr løs og hiv deg over tastaturet med ukvalifisert synsing! :-)

Altså "Hopp i havet"? :o)

Jeg har nettopp blitt utfordret og vet ikke helt hva jeg syns om det..Det har noe med sauementaliteten som man ofte ser på fb og andre sosiale medier, jeg liker å føle at jeg ikke er en del av den :o)

Samtidig liker jeg utfordringer(og lider visst av beslutningsvegring) ;o)

http://www.vgtv.no/#!/video/80932/da-ailin-kysset-lars

Barn sitt perspektiv på det vi søker...

Jeg lurer på en ting, Jeg ser at flere skriver hva de syntes "Drømmemannen/kvinnen" skal ha av egenskaper osv.

Men jeg får den følelsen av at dette ikke er en beskrivelse av en drømmemann/kvinne og heller en liste med krav folk stiller til de som eventuelt skal ta kontakt og for meg blir det for dumt og ta kontakt når jeg ikke stemmer overens med hva som står i den kolonnen.

Så bruker dere den kolonnen til og skrive om hva drømmemannen/kvinnen er eller skriver dere en liste over ting som dere krever av den som skal ta kontakt ?

Syntes det blir litt dumt og egentlig gjøre begge deler, For jeg har møtt mange personer som har hatt like personlighetstrekk hvor det da på den ene person kanskje er det beste ved den personen og på en annen person var det helt forkastelig, om dere skjønner hva jeg mener ?Eksempel er jo at noen kan være veldig glade og energiske på den bra måten mens du har andre som også er glade og energiske men bare er slitsomme og være sammen med. Noen er smarte og kan kanskje mer en deg og lærer deg noe mens andre er smarte og er av den typen som "Jeg hadde rett du hadde feil, jeg er smart du er dum".

Så ja, hva syntes dere drømmemann/kvinnen skal brukes til ? Checklist eller skal man skrive Megan Fox/Brad pit der ? :P

99% av alle menn som kontakter meg her inne er bare ute etter å utveksle seksuelle fantasier . Synes dette er veldig synd da jeg seriøst er ute etter et varig forhold,og da er det vel ikke bare sex som er viktig??Ihvertfall ikke for meg...Men de fleste er kun opptatt av dette...og viser null interesse for å bli kjent med meg selv om de fleste av dem har på profilen sin at de er ute etter en flørt som kan utvikle seg. Har en helt grei profil som ikke indikerer at jeg selv er det. Hvorfor kan man da ikke være så ærlig at man skriver på profilen hva de egentlig er ute etter??? Blir litt lettere å sile de ut da. Flere her som "irriterer" seg over dette? Sikkert mange damer som også er sånn.!! Er det da ingen seriøse her inne?? Vurderer å kutte ut hele sukker pga dette....begynner å bli lei av at ingen er opptatt av MEG,kun hva jeg liker i senga osv.....

Jeg starter med en, håper dere kan komme med noen fler.

"Hei, jeg kommer til å rapportere deg for å være falsk profil, for dette bildet er bare for flott til å være virkelig!"

Eh?
Yeah.

Profilbilde

Siste svar fr. 9 mai 2014 00:34 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym tullete

Hvorfor har man profilbilder/albumsbilder som ikke stemmer med hvordan man ser ut? Er jo ikke noe fordel for noen. Hverken dem selv eller dem man møter.

Jeg undres...

Siste svar fr. 9 mai 2014 00:33 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Smiley32

Jeg har nå vært registrert her en stund..
Jeg har møtt noen hyggelige mennesker, og fått noen venner.
Men...

Er det virkelig slik majoriteten oppfører seg?
Sender jeg en melding, får man i 9 av 10 ganger, ikke svar.
Selv, svarer jeg på alle meldinger, og er jeg ikke interessert, takker jeg for oppmerksomheten og avviser på en ordentlig måte.
Noe jeg synes bare skulle mangle i og med at noen faktisk har tatt seg bryet ved å sende en melding.

Og når jeg ser smørbrødlistene damene her har av krav til hvordan en partner skal være, ja da begynner jeg å lure.

Oftest er disse kravene helt motstridende, ofte er kravene mye lengre enn hva man kan lese om personene.
Ofte snakkes det om en MANN, men man får ikke inntrykket av at de vet hva det innebærer eller hva de legger i det.

Alt i alt, sitter jeg igjen med ett inntrykk av at mange er bortskjemte, selvgode personer uten særlig virkelighetssans. For hvor mange av dere har egentlig like mye å tilby som dere krever? Ytterst få.

Mange er også bare ute etter sex, men allikevel står det at man ønsker "et langvarig forhold".

Nei, dette blir nok siste måned her inne, og mitt inntrykk av norske jenter er nok blitt atskillig nedgradert.

Er det andre som opplever det på samme måte eller er jeg helt på villspor? Og ja, jenter, jeg vet godt at det er mange idiotiske mannfolk her inne som sender frekke meldinger, men oppfører seg som folk, forventer man jo at folk skal oppføre seg tilbake?!

Er det som har erfaring av å bli tatovert i utlandet???

Tenkte skulle ta min første tatovering. Det er alt for dyrt å gjøre det i Norge.

Enkelt spørsmål, har du sendt/mottatt et dick-pic, og hvordan var responsen?

Når passer det seg?

Jeg er en kvinne på 50 - ser bra ut, er intelligent osv. Jeg får masse henvendelser fra gutter i 20-årene, noe jeg på sett og vis tar som et kompliment, men det er kke unge elskere jeg er ute etter, noe som fremkommer av min profil. Jeg har mange menn på min alder som er innom, men ikke så mange som tar kontakt. En del ønsker kontakt med kvinner ned i slutten av 20-årene. Jeg er ikke interessert i menn som er mye eldrev enn meg. Er det sånn at menn gjerne vil ha kvinner som er over 10 år yngre enn dem selv hvis de kan? Og i så fall, hvorfor?

En fisketur med påfølgende bålkos eller en tur på treningsstudio og en tur på kafe etterpå?

Eller har man andre preferanser?

Dette hadde ikke vært et problem om jeg var yngre. Jeg fyller 33 i år. De fleste i min omgangskrets er for lengst etablert med familie, rekkehus, to biler, trampoline i hagen og alt som hører med. Selv har jeg altså ikke noen forhold å se tilbake på.

Det er noen spørsmål som presser på på grunn av dette, og som det kunne være interessant å se om noen her mener noe om;

For det første; I hvilken grad er dette hemmende for meg? For meg er ærlighet viktig, og jeg føler jeg må trekke frem de "negative" sidene ved meg selv på ett eller annet tidspunkt. Altså vil det være naturlig å før eller senere (høst før) informere en potensiell date om min manglede erfaring på det området.

Jeg er livredd (neida, jeg er mann i 30-årene, så livredd er nok en overdrivelse. Bekymret, sier vi) for at dette skal slå negativt ut. Vil hun føle at hun må "lære meg opp" i å være en god kjæreste og at dette er noe hun ikke ser for seg å bruke tiden sin på? Er det direkte turn-off? Hvilke tanker vil hun gjøre seg om hvorfor jeg aldri har hatt en kjæreste før?

Kan det tenkes at dette kan føre noe positivt med seg?

Hvor vanlig er dette? Jeg vet om flere som er i min situasjon og rundt min alder (eller, faktisk, mye eldre..), men jeg tror likevel jeg tilhører en ganske sjelden rase. De fleste som har vært singel lenge, har iallefall som regel minst ett mer eller mindre seriøst og/eller langvarig forhold bak seg.

Jeg ser på meg selv som en relativt oppegående fyr med helt normalt utseende (har tidligere vært kraftig overvektig, noe jeg tok tak i for noen år siden) som er relativt godt likt. Jeg er nok litt sjenert og usikker i hverdagen og ikke den mest kontaktsøkende personen i verden, men det er et aldri så lite mysterium for meg og omgivelsene mine at det har blitt sånn.

Frustrert!

Siste svar to. 8 mai 2014 22:22 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym kosegutt

Sliten og lei, vært det lenge nå! Ambisjoner her og der, prøve å holde oppe et fort man minst burde vært to om. Og ofte stang ut samt mye alene, nå må jeg snart ha en opptur. Men vet ikke hvilke grep jeg skal ta, prøver og prøver, men ting som gjør meg mentalt fresh som trening, har jeg ikke krefter til, fordi om jeg egentlig digger det. Kroppen fjusker , og finner ikke ut hva det er heller.
Gud hjelpe meg så drittlei jeg er nå,,,, :/

Tittelen sier alt.