Sukkerforum

Supermannen - paneldebatt i kveld!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym metoo

Hei! Jeg får ikke gått på dette arrangementet selv, men synes det ser spennende ut. Det handler om dagens idelamann - hva ønsker kvinnen av ham? Er han selv fornøyd med sin rolle? Hvilke egenskaper settes høyt idag? osv. Kl 19 på Litteraturhuset i dag. Hadde vært gøy om noen dro og kunne gi referat/ha en debatt her i morgen. Se http://www.sv.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/2014/-bill.mrk%3A-supermann.html

Lurer på hvordan chatten virker, går den like tregt som å sende meldinger?

Er det sånn at de fleste menn ikke er så glad i rett lugg på damer? Har fått høre det av tre menn nå, så hvordan ligger det an med dere menn her inne?

Skal på (3.) date hjemme hos henne - hun lager middag. Går det an å ta med vin selv om jeg ikke forventer å overnatte? Vil hun oppfatte det som om jeg forventer at vi skal drikke vinen - og dermed overnatte?
Da vil jeg heller ta med blomster... Forslag til hvilke blomster?
Liker hun veldig godt allerede, og vil ikke at hun skal tro at jeg forventer noe...

Jeg er tilbake på sukker etter en kort pause, og ser nå at vi har fått noe som heter LOOKS, er det noe dere aktivt bruker ?

Burp.

Jeg har vært til og fra på Sukker i over 2 år. Ser stadig de samme ansiktene på topplista mi. Hva skjer, mannfolk..? Jeg har en stor gjeng av tidligere dater jeg omgås jevnlig, men her inne blir jeg til stadighet skutt ned. Og jadda, jeg sender første melding. Sier noe smart om profilen din, har vel aldri bare skrevet "Hei!". Er dere bare skikkelig kresne, eller har jeg kastet bort nærmere 300kr på mannfolk som fortsatt driver med vindusshopping her inne..? Kjør debatt.

Fyrverkeriet på lørdag!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker

https://www.youtube.com/watch?v=Z1Dsv2IHv_w&feature=youtu.be

BDSM_

Siste svar ma. 15 sep. 2014 10:27 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym rikdom

dere som liker BDSM i ei eller anna form. Er det viktig for dere å få ein partner som kan uttøve det med dere eller går det greit uten?
eg for min del kunne godt tenk meg ei Dominant jente/dame eller switch

Leser litt frem og tilbake her, om varierende grad av fornøyde gjester på Sukkerfesten. Har så lyst å lese om noen som virkelig traff hverandre. Det må da i det minste ha blitt et par ut av dette? Hadde vært hyggelig å høre fra noen at det nytter.......... Kom igjen med noen skikkelige gladhistorier ;-)

Hei!

Jeg har et lite spørsmål som går mest til dere damer.
Skal innrømme at jeg er gutt/mann som kommer fra ei lita bygd.
Og har prøvd å tatt kontakt med de som sier "kan flytte på seg"
Men for stortsett til svar at avstand er et problem likevel.
Er det slik at den neste parteneren må bo nabolaget i forhold til der dere bor nå? Og Er sukker for de som kun bor i de store byene?

Min erfaring er at dersom mannen er interessert, så skriver han. Jeg har så ofte prøvd å skrive noen ord til menn som har vært inne og tittet gjentatte ganger, da mener jeg kanskje vært innom ti ganger på min profil, for så å oppleve at jeg ikke får noe svar......da blir det til at jeg venter pent til jeg får en førstemelding.

God Lørdag alle sammen, ha en hyggelig sukkerfest og Lykke til )

Sukkerfest

Ingen svar
(mann 37 år fra Vestfold) Privat melding

God Lørdag alle sammen, ha en hyggelig sukkerfest og Lykke til )

Hvor sent kan man komme på festen?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym UtenforSti

Når er det for sent å komme på sukkerfesten i dag? Jeg kom akkurat hjem til Oslo nå, og lurer på om det er noe vits i å kjøpe billett for å komme nå...

Nå nærmer det seg sukkerfesten, hvem ønsker å møtes før vi drar på festen ?? jeg skal i alle fall ta en øl før jeg drar på festen og det hadde vært koselig hvis noen slengte seg på. Kom også gjerne med forslag hvor man kan møtes, jeg er ikke så kjent i Oslo, men jeg vet det er nok av barer å ta av. :)

Det virker som det fremdeles er mulig å melde seg på jubileumsfesten, men vil jeg det da? Jeg er jo langt ifra noen reser på "å feste" som det heter. Dessuten har jeg ikke møtt noen kjekke menn'r her på sukker som jeg kan vente å møte på festen. Aldersgruppen på deltakerne er kanskje i yngste laget også, eller?

På den andre siden, det høres ut som begivenheten blir flott med fine lokaler, musikk og feststemte mennesker...tenke, tenke... :)

Hei , var det slik at det er garderobe.

518...... har sett på min profil. lure lit på hvor langt jeg skal la det gå...

Hvordan funker det??? Hvor finner man igjen di man vil vite mer om? :S Osv Osv :p

Siden det var en tråd her som het mann med stor M så vil jeg snu på det og lage et innlegg med kvinnen med stor K.

Hvordan ser dere menn for at kvinnen med stor K er?

Hadde vært interessant å høre menns synspunkter og så kan vi kvinner kommentere innleggene deres.

For inntrykk at jeg har fulstendig missforstått, jeg er dystelektiker og liker ikke å skrive, så derfor får ingen lange avhandlinger eller noen lange mail av meg, jeg har troen på at man møtes å ser og føler.
Derfor så er jeg konsis og ber damene ut, men det faller ikke i god jord hos mange.

Så hva gjør dere, hva ønsker damene i mailen, liker ikke copy and paste..

Nå er jeg igang med dating igjen og det er jo bra!! :)

En av de jeg møtte viser seg å ha vært utro i et tidligere forhold, og jeg har høflig trukket meg, uten dramatikk.

Med min historie vil jeg ikke bruke tid på de som har vært utro. En gang utro alltid utro, som det heter... Kanskje en myte, men en uærlighet atferdsstil har blitt en av de store turn-off'ene for meg. I profilen mener jeg at jeg er ganske tydelig på det uten å bære påtrengende og firkantet, men jeg har allikevel blitt forført inn i flere treff før dette tilfeldigvis ble et tema.

Noen med tips til meg? Må jeg regne med mange slike møter? Er det supervanlig og nærmest akseptert med utroskap nå? Er jeg hårsår? Kan jeg unngå å møte disse gutta som selv synes de er veldig attraktive uten å være det? Eventuelt hvordan?

Er det vanlig å gå på sukkerfestene alene, eller er det mange som reiser med venner?

Jeg har aldri vært med på dissa arrangemnetene, så ser ikke helt for meg hvordan de foregår.

Takker for alle svar

Fikk en veldig koselig melding fra en amerikansk soldat, bosatt i Oslo. Han skrev en veldig søt førstemelding og profilen var godt utfylt med informasjon om steder han hadde vært i Norge og at han var veldig interessert i å bli bedre kjent med landet. Litt små skrivefeil i profilen, men med min erfaring fra amerikanske "mikke mus" skoler er ikke rettskriving det viktigste faget, så trenger ikke å bety noe. Var ikke på "google translate" nivå.
Men jeg lurer jo på om vedkommende faktisk er ekte vare eller bare juks? Har googlet bilde, men kom ikke opp noe lurt der.

Finnes det i det hele tatt amerikanske soldater som er bosatt i Oslo?

Hei hei! Ikke helt bestemt meg, men har litt lyst til å dra på sukkerfesten :) Problemet er at jeg har ingen single venninner... noen andre jenter i samme situasjon som kanskje kunne tenkt seg å dra sammen? Tør ikke dra alene... kjenns litt rart :)

Hilsen ei helt vanlig og koslig jente

Det er mulig folkens:-) Jeg har truffet kjærligheten her på sukker! Føler meg veldig heldig..

God morgen,

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg gjør galt, siden jeg aldri får noen tilbakemelding på meldingene jeg skriver, så da håpet jeg at ekspertene her inne, dvs alle damene, kunne komme med en tilbakemelding på profilen og meldingene som er sendt ut.

Eneste du ikke trenger å nevne er "Bilde på profilen". Det vet jeg, men det er ikke viktig siden alle bildene mine ligger i Albumet, og kun de jeg skriver til får se de.

Ser jeg har blokkert over 40 stykker til nå (ca 17 mnd) hvilket betyr at jeg har sendt ut ca 40 av disse type meldinger.
Kun en har svart nei takk.

------

Hei,

.... heter jeg, og jeg kom over profilen din nå i morges.

Du har desverre ikke skrevet veldig mye i profilen din, som jeg kan bruke til å si noe om, men du hadde et svært sjarmerende smil, så jeg sender en liten "Hei" likevel.

Så jeg håper du har mulighet til å ta en liten titt på min profil, og se om det er noen verdier vi har til felles.

Uansett, så må du ha en fortsatt god dag

-------

Hei der,

Et av mine destinasjoner for året er Grønland, Grønland Torg... (Refererte til noe direkte i profilen hennes)

Men til litt mer alvorlig, så var Amsterdam, Madrid, Munchen og Paris destinasjoner for min del, men endte opp på Santorini. Guess that's what you get when you plan to much.
Og i og med at 2014 snart er over, hvor havnet du egentlig?

Men uansett, jeg leste profilen din og så igjennom treet, og føler vi har en del felles, og derfor måtte jeg bare sette meg ned å skrive noen hyggelige ord til deg, og håpe på at du er en av de som sender noe tilbake. (Selv om det er et nei takk)

Du får ha en super aften, og så kanskje høres vi.

...hva gjør dere når dere er inne å ser på en profil og bladet hvor det står "Når barn" er helt rødt? Alt det andre er god match, du liker det du ser og leser om vedkommende og du er 40+, vedkommende du ser på er også 40+.......Å du er 100% sikker på at du er ferdig med nye småbarn.....

Jeg har vært inne på mange profiler på menn fra 39-48 å det er ikke mange av de som ikke ønsker barn på et eller annet tidspunkt. Finner profilen interessant og ser det røde bladet.....da krysser jeg han bare ut....Hva gjør dere?

Det er jo ikke lenge til halloween nå så da spør jeg, hva er den beste skrekkfilmen dere har sett?

Jeg personlig fikk frysninger av denne fyren når jeg var liten gutt:

https://www.youtube.com/watch?v=KlDH8jaQZN0

Hva er de beste og verste førstemeldingene dere har fått?
Noen eksempler?

Looks

Siste svar ma. 8 sep. 2014 23:06 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Risk

Har vært bort frå sukker noen måneder. Ser at det er kommet ein ny funksjon som kalles Looks. Noen som har erfaringer med den? Fungerer den?

Hadde veldig lyst til å være med på sukkerfesten men kolliderer med ferie.... Drar nå i natt.
Kos dere masse dere som skal dit, og hvem vet? Kanskje alle dere som drar dit finner en match, og når jeg er tilbake her inne om en drøy uke så er jeg heeeelt alene på forumet? ;)
Uansett så håper jeg dere får det gøy og blir kjent med mange nye interessante og spennende mennesker. Neste gang blir jeg med.... tror jeg :)

Hello how are you doing there nice to see your profile here and i love to know you better Am new here Am Mary by name from Valkenburg, Limburg, Netherlands but i have been in Amsterdam since when i was 7 years old after my mother died am with my father here in London am 30 years old never married and no kids and i work as Store keeper here am new here looking for friendship with great man.......and you to.you send me email here now mary_williams2014@hotmail.com or you can add me on your skype messenger there my skype name is mary.williams5577 add me waiting to hear from you soon now you are welcome you look very handsome man i love to meet you for real if possible for both of us soon you are welcome...

Jeg har et lite spørsmål til damene her, og jeg antar at det vil bli svært sprikende svar.

I en del kvinners profiler står det at de ønsker seg en skikkelig Mann, eller Mann med stor M, eller et ekte Mannfolk... Og, jeg har noen ganger spurt de jeg har skrevet med om hva de legger i det, og hvilke egenskaper som skal til for å oppfylle det kriteriet.

Det viser seg at svarene varierer veldig, og jeg sliter litt med å helt se at en del av svarene egentlig beskriver spesifikt mannlige egenskaper, selv om det gjerne er egenskaper både menn og kvinner helst bør ha. Dette forteller meg litt om hvor vanskelig kommunikasjon egentlig kan være. Vi snakker og skriver samme språk, har samme etniske opphav, men legger altså vidt forskjellige meninger i enkelte begreper...

Nå var det nok uvanlig det svaret jeg engang fikk om at en mann skulle ha full kontroll og at hennes oppgave var å sitte på kne naken foran inngangsdøren med blikket rettet mot gulvet og armene utstrakt så hun kunne rekke frem pisken til mester uten å se opp... Jeg antar at den definisjonen på Mann med stor M, selv om den altså finnes, ikke er den vanligste tolkningen av begrepet...

En stadig gjenganger er at en Mann med stor M er en ærlig mann. Greit nok det, man bør absolutt være ærlig, men er det noen spesifikt mandig egenskap? Hva da med kvinner? Er kvinner altså ikke ærlige? Eller betyr det at ærlige kvinner er mandige og maskuline? Jeg vet jeg spikker litt fliser nå, men poenget mitt er altså at ærlighet er en bra egenskap for både menn og kvinner, og derfor får jeg det ikke til å rime at det skal være definisjonen på mandighet.

Styrke og mot er andre stikkord. Nå har jeg vært på en del ganske tøffe ekspedisjoner og kjenner en rekke kvinner som er minst like sterke og modige som oss gutta, de ror i timevis uten å klynke eller klage, de holder hodet kaldt i selv den verste stormen og tar i minst like hardt som gutta når det gjelder. De er sterke og modige, men når vi kommer i havn og skal på byen og leppestiften kommer frem ser de da like feminine og flotte ut som alle andre kvinner. Så, om sterk og modig er definisjonen på mandighet, hva er da de jentene? Gutter med pupper? Neppe... Jeg kjenner også menn som høres ut som de er i ferd med å dø bare de får ei flis i fingeren. Jente med utovertiss? Nei... Slike egenskaper er spredt ut over befolkningen, både kvinner og menn, og særdeles ujevnt fordelt blant begge kjønn.

så sto jeg som 16-åring ute i folkehavet her i lag med 35 tusen andre og hadde mitt livs konsertopplevelse! :)

http://youtu.be/vAZs7WfIwuY

Husker at flytrafikken over Oslo ble stengt under konserten, ikke rart med de laserene som var i drift her :D

Hei folkens. Dette er min første tråd/post i forumet, og tenkte jeg ville komme med en ærlig, og forhåpentligvis, reflektert tanke. Det gjelder altså alenemødre. Jeg har blitt litt kritisk til det å date alenemødre etter å ha vært borti en alenemor som sa følgende til meg: Hvis du blir sammen med meg, får du et økonomisk- og omsorgsansvar for den lille krabaten (han er 2 år). Dette sagt, kommer han aldri til å bli din."

Hva synes dere om dette utsagnet? Greit nok, ungen skulle aldri kom til å bli min egen (det er jo slutt), men jeg tenker at måten hun sa det på fikk meg til å tenke at hva er vitsen? Hva er vitsen med å oppdra en unge når du i det minste ikke skal få lov til å tro at han på en måte blir din. Rent biologisk sett er han det ikke, men jeg tenkte "hva faen er vitsen med dette når mora sier det slik".

Hva tenker dere alenemødre om dette? Har dere samme tankemønster? Hva med dere gutta? Har dere blitt "snakket til" slik før? :)

PS. Dette er på ingen måte ment å provosere noen. Jeg bare deler en alenemors uttalelse :) Samtidig så har jeg blitt skeptisk til å date alenemødre hvis dette er allmenn tenkning :p

Jeg har meldt meg på festen alene og kjenner meg nervøs. Hvis man kommer uten kjente risikerer man å traske rundt alene? Gleder meg til dans, musikk, sjampis og fine folk men lurer på om alle andre kommer sammen m noen? Evt om noen damer 35-39 har lyst å ta et kikkeglass sammen :)

Har sett at mange skriver her inne at det er bedre med et høfflig avslag, enn å ikke gi lyd fra seg.
Teoretisk sett sier jeg meg enig. Men i praksis har dette for meg vist seg å ikke være tilfellet.
Har opplevd å bli "kjeftet" på pgr.av en høfflig avvisning.
Har heller ALDRI fått en slik melding av noen andre. De jeg ikke får svar fra, får jeg heller ikke noe avslag fra.
Jeg har selv sluttet å sende avslag, da det ofte har resultert i et sint og fortvilet menneske i andre enden.

Er det andre som opplever eller oppfater det slik som jeg gjør?
Da de fleste her inne skriver at de ønsker høfflige avslag. Har dere aldri fått "kjeft" tilbake?
Jeg har i alle fall gitt opp å prøve å svare...
Kom gjerne med erfaringer!

Jeg har chattet med en mann litt over en måned. Jeg har så lyst til å treffe han. Men jeg har ikke fått lov enda:) er det jeg som er utålmodig?

135 besøkende, ingen mld, 14 skrevne meldinger og ingen svar, ka er trikset på nettdating...? ;)

aldersgruppe 18-30

Ingen svar
(mann 26 år fra Østfold) Privat melding

noen mellom 18 og 30 som vet de skal på festen?

6.sept er min tid som betalende medlem over. Ser ingen grunn til å videreføre det.
På 1 mnd har jeg hatt ca 1300 besøkende, men kun 15 brev.
Ingen Wow-faktor.
De som gir meg wow-faktor, har kun vært innom eller ikke sett som besøkende.

Har ikke hatt så store forventninger til denne perioden, men tenkte jeg igjen skulle gi dette stedet en sjanse :)

Stikker på fjelltur med 72 damer på fredag :) Ettersom det er blåtur, så vet jeg ikke hvor det hadde vært mest gunstig og vært mann i helgen ;)

Ønsker alle en fin høst, og at dere finner kjærligheten en dag.
De som VIRKELIG ønsker kontakt med meg(og jeg med han/dem), får jo mailadd om de tar kontakt.

Tikk takk ....

Hvordan legger jeg inn et nytt bankkort når jeg har automatisk fornyelse?

Hei!

Jeg var ute å tok noen øl med en kamerat i går. Han er like gammel som meg og han har akkurat begynt studiene sine. Han er førstesemesterstudent og han ville møte faddergruppen sin på et studentsted i byen da det var quiz der.

Ganske raskt så jeg en nydelig jente i begynnelsen av tyveårene (egentlig litt for ung for meg) i faddergruppen hans som jeg ikke klarte å la være å stirre på i ny og ne. Hun ga meg mange signaler, og etterhvert ble det nesten så åpenlyst at jeg vet at hvis jeg hadde bare giddet å vente på en anledning til å snakke med hun, så hadde det blitt sengekos. Hun var virkelig nydelig og jeg ble temmelig tent.

Det som plager meg, er at jeg føler en mental sperre som hindret meg i å ta steget. Tror det skjedde noe etter jeg skilte meg. Akkurat som jeg gikk på en stor emosjonell smell og ikke klarer å komme meg videre. Det var jeg som ville skille meg, men skilsmissen gjorde noe med meg som gjør at jeg syntes det er vanskelig å gå videre (har ingen følelser for eksen og er over det føler jeg). Kanskje det har noe med usikkerhet å gjøre. Jeg får alltid høre av kamerater at jeg har et bra utseende og at jeg burde fått meg ny dame for lengst.

Den samme usikkerheten tror jeg holder veldig mange tilbake i en generell setting når det kommer til det å finne en ny partner. En kan jo bare så på hvor mange poster om forskjellige teamer hvor mange uttrykker fustrasjon det kommer her på forumet.

Det jeg vil er at folk gjerne kan snakke om sine følelser angående dette teamet. Tror mange trenger hjelp til å komme over sine mentale sperrer (som gjerne har kommet etter brudd som har påvirket en emosjonelt) for å komme seg videre i livet. De som mener de har funnet oppskriften på veien ut av slike tilstander oppfordres til å komme med side erfaringer, så kanskje det kan være til hjelp for mange. Legger nok hodet litt på stabben her, men pytt pytt.

Er dette en myte? Eller er det damer som liker sånt? Har en kompis som sitter inne. Han ønsker seg kjæreste, men sliter jo selvfølgelig med å møte noen..

Dagens

Siste svar on. 3 sep. 2014 23:30 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym wolfie

En bug gjør at på lister så kommer alle damene opp med søker kvinne.
Begynte å lure på om noe hadde skjedd med sukker etter 4 år borte.

Får en følelse av at menn misliker at kvinner tar kontakt. Er det jaktinnstinktet hos menn som rår enda i 2014? Synes uansett at man skal svare selv om det er et høflig avslag. Taushet er fryktelig nonchalant.

noen her som også sliter med hva man skal skrive til jenter man finner interessante her inne, har ikke noe trøbbel å snakke med jenter i real life men når jeg skal sende mld her innne stokker det seg siden det blir så unaturlig å nei jeg bryr meg katten om jeg blir avist eller ei men sliter lissom med hva jeg skal skrive flere som har samme problem

hva er som er så spesielt med den mld jeg sender? hun får sikkert en drøss med mld hater virkelig dette spillet men må man så man :)

Jadda neida såå... Da blir'e ordnings... Hehehehehehe