Sukkerforum

Ahh.. kjære alle mannfolk her inne som i beskrivelsen av drømmekvinnen skriver at hun må like å "holde seg i form".
Tror dere vi ikke skjønner at det det egentlig betyr er "kun slanke kvinner ønsket takk"??
Har til dags dato ikke sett en kvinne skrive noe tilsvarende.

Jeg lurer på hva dere tenker når en kaller seg livsnytter. Hva betyr det egentlig? Er det noen som kan tenke seg å gå inn i noen slags forhold med de som kaller seg det? Interessert i synspunkter bare:-)

Er det noen her inn som har fått diagnosen Intellektuelt Understimulert?

Lurer på om de finnes noen forum på nett, eller organisasjoner for slike?

Hvor mange dater har dere hatt i år - og hvordan gikk det? :)

Jeg har hilst på et par trivelige. Men fikk ikke helt kjærlighetsfølelsen over meg!

......for det sitter langt inne å skulle skrive en førstemelding til en mann...
Har prøvd meg med noen gule hjerter, men kommer liksom ikke noen vei med de. Å for all del, forventer ikke at de jeg er nysgjerrig på er like nysgjerrig tilbake.... Men den dørstokkmila er jammen lang:)
Men jeg får vel prøve å ta sats:)
Vet det er en tråd her om verste og beste førstemeldinger, men fant ikke noe for meg der..... Tips mottas med takk:-)

Fersking

Siste svar ma. 1 sep. 2014 23:34 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Skårunge

Hei :-)
Er fersk her inne og lurer på når man tar kontakt....uten å virke for
pågående. Er det slik at mannen skal ta det første steget ?
Tenker at bilder ikke nødvendigvis er svaret på lykken.

Jeg har nettopp blitt medlem av Sukker og har litt lyst til å bli med på Sukkerfest 13.9. Er det noen som har vært med tidligere og vet litt om hvordan aldersfordelingen pleier å være? Jeg er ikke helt ung lenger, tilhører 50+.? Er det f.eks. noen damer i gruppen 40+ blant deltakerene?

1. september og den første dagen i den herlige HØSTEN er her! <3
Er det flere enn meg her inne som elsker høsten, og liksom føler at allslags spennende muligheter ligger der foran en da? :) Jeg føler iallfall at høsten er årstiden for de nye starter, selv om våren jo liksom regnes som "fresh start"-årstiden nummer 1. Altså, jeg liker våren også, jeg - men høsten...den er jo liksom SKAPT for de KOSELIGE tingene i livet, nye kreative krumspring og nye romlemantiske muligheter, og det er en friskhet i luften som gir ny innsprøytning av energi igjen etter litt daffe, sommersløve feriedager. Derfor ville det jo være den perfekte tiden for å date litt og kanskje finne seg en kjæreste - det passer jo tross alt _ekstra godt_ med litt "LØØØV in the air" om høsten, ikkesant? Det er jo bare rett og rimelig! ;)
Perfekt tid for å rusle på romlemantiske turer i den deilige, rene høstluften, vandre i skogen for å sanke sopp og bær, og sette seg i lyngen og drikke kakao ute i det fri...eller kose seg inne i sofakroken med deilig musikk og levende lys, og ha et pledd som er akkurat passe stort til at man kan sitte to under, hvis man bare sitter litt tett inntil... <3 Kinokvelder, kunstutstillinger, loppemarkedlykke, skattejakt i bokhandelen... massemasse koselige ting som bare blir ENDA herligere om høsten, særlig hvis man har en person å dele det med, en som gjør en ekstra varm i kinnene og mjuk i hjertet, når en hånd søker en hånd i skumringen, og man vasser ordløse og nyforelskede gjennom raslende høstløv, og bare nyter å være sammen... <3 *drømmesegbortsukk*

Såeh...ja...jeg lurte på hvordan dere andre forumfomlere ser på høsten; om dere også blir fylt av den samme gleden, og blir inspirerte og entusiastiske, og om dere kanskje kjenner dere litt ekstra høst-yre og optimistiske i forhold til jakten på Kjærligheten? ;) Eller om dere kanskje har andre spennende planer for høsten? Kanskje ny jobb, noen spennende nye studier, kreative sysler eller annet...? - fortell, fortell! :)

finnes det noen damer her som ikke er så prippne at de svarer en kjekk gammel mann på en komplimang? ;)

For meg er ikke uttrykket "å ha beina planta på jorda" positivt ladet og ser ikke hvorfor andre gjør det. Greit nok en må være noe realistisk, men for meg så sier det at en skal heller velge det trygge "og kjedelige" fremfor det usikre men spennende, og det er jeg uenig i.

Jeg kunne brukt mine egne ord og forklart i det lange, men Jim Carrey sa det så bra at jeg bare siterer en tale han holdt: "You can fail at what you don’t want, so you might as well take a chance on doing what you love."

Se talen hans på YouTube her, det er absolutt verd de får minuttene det tar: https://www.youtube.com/watch?v=TV-tA8njqq8#t=155

Må le litt for meg selv... Sendte en melding til en fyr som vært inne mange ganger på min side og spurte hvordan helgen hadde vært... Da valgte han å blokkere meg... Hadde man ikke bare kunnet svare at man ikke var interessert?? ;)

Endelig lørdag, gleder meg til bytur her i Oslo med venninner i kveld, noen andre som har morsomme planer for kvelden?

Er det mulig at hvis man er for lenge aktiv på nettdating-sider at man rett og slett blir avhengig av oppmerksomheten man får? Da mener jeg rett og slett at det er vanskelig å gi slipp på denne stadige tilbakemeldingen (for det meste positiv vil jeg vel anta?), og at dette kan være hemmende i å satse på et varig forhold IRL? Jeg mener det ikke er forenlig å være i et eksklusivt forhold og samtidig aktiv på f.eks. Sukker. Noen andre meninger på dette?

Er det noen stødige og snedige
menn i min alder her?
50 pluss...

Jeg har lyst til å dra på sukkerfesten 13.9. Men lurer på om det er noen andre unge som skal dit, 20-30år?

Det er stor pågang og vi har valgt å flytte festen til Akershus festning for å få med flere gjester. Vi var heldige og fant en løsning som lar oss se fyrverkeriet nærmest mulig oppskytingsstedet og som kombinerer to flotte lokaler rett ovenfor hverandre. Akershus festnings ridehus, som er et stort scene/fest lokale, og store festsalen på Gamle logen rett på andre siden av gaten.
Mer informajson kommer!

Hadde en interessant samtale her om dagen om dating, og resultatet var at vi ble enige om at folk i dag tar for lett på det å "holde" på med noen. Jeg tenker da ikke på forhold der begge er enige om at det kun er fysisk og begge leter etter noen andre, men der hvor det tydelig er en part som investerer og den andre parten later som/lar det gå mens de vet at det ikke er noen fremtid med den personen. Resultatet er jo selvfølgelig at noen blir såret...

Jeg mener at hvis du har et fysisk forhold til noen du ikke ser for deg et forhold til så burde du avslutte det med en gang det blir mer seriøst for den andre istedet for å la dem leve i trua og bli bare mer og mer følelsesmessig investert. Dette er jo egentlig ganske kynisk utnyttelse av en annen persons følelser bare for å dekke et behov hos en selv...

Noen kreative innspill?

Snakka litt med ei flott dame nå, og hun svarer meg også!
Hu sier at etter noen få timer pålogget er Mail full av sextilbud.
Hva er det med sånne mannfolk?
Mulig man får napp en av 1000 ganger, men dere bidrar jo til at ingen svarer noen til slutt!
Om du er en av disse: du mangler rett og slett oppdragelse....
Man kan spørre og be om mye, men i første Mail? Amatører.........

- Holder dessverre på med å skrive med en annen, og vil ikke ha flere baller i luften på en gang.....
- Alle de forutskrevne meldingene Sukker.no allerede har lagt klare
- Beklager men avstanden blir for stor
.Tror dessverre ikke vi er noen god match
-Du virker som en fantastisk fyr, men dessverre ikke den jeg ser etter
-Beklager, men du er ikke flyttbar, og det er ikke jeg heller
-Søker en nærmere i alder (forskjellen var 7 år)

Er det særlig å under seg over at mange er single....? Skjønner virkelig ikke hvorfor man er her, når man allerede FØR en melding kommer, har forestillinger om at ALT skal være på plass før et evt. møte........?????

Opplevd at en har brukt en annens bilder for å trekke til seg oppmerksomhet. Trodde ikke det gikk an jeg?

Heizann folkens. Jeg lurte på hvem som er her inne som skal på dette sukker-arrangementet 13.09 jeg. Har aldri vært på noe sånt før og er nysgjerrig på hvordan det er. Jeg vet ikke hvor det stedet det skal være i Oslo er, og hvor jeg evt skal overnatte.

Noe dere hadde synes var greit ?? Ikke jeg, skulle ha vært ute med en i dag, men da dette spørsmålet dukket opp mistet jeg totalt lysten. (ps han er på ett annet sjekkested) Får dårlig samvittighet, men føler at det blir helt feil.

noen som skal på ullevaal, evt ta noen øl før ??

Da er det natta her og kun en gift mann har besøkt min profil. Hvor mange har besøkt dere? Ønsker alle en riktig god natt! :-)

Flyttbar

Ingen svar
(mann 40 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Skulle vert mulig å søke berre på dei som var flyttbar, så ein slapp å få opp ein drøss med damer som ikkje kan flytte på seg. Og det burde no selfølgeli vere slik for damene og:)

Noen som er interessert i oppdatering ifht. SPA...?

Jeg prøver å svare alle meldinger jeg får, men jeg strever litt med enkelte.
Hva svarer jeg på f.eks " :-)" ? Er det en kode her inne som betyr mye mer enn bare et smilefjes?

Hva er de uskrevne reglene her på sukker?

Jaja. 1892 besøk på profilen min ble det før jeg traff drømmejenta utenfor sukker.

Lykke til alle sammen.

Hilsen
Meg

På albumbildene vi alle legger ut er det stort sett bilder av situasjoner vi er i innimellom - på fjellet, på byen, på ferie, på motorsykkelen osv

På profilene ser det ut som vi er på farten hele tiden...

Men...når jeg tenker over det så er jeg jo som oftest hjemme på kvelden og go-stolen/sofaen er god å ha.

Er det mange av oss som koser oss hjemme?

På en profil sier "autoteksten" at "Den gledelige melding er at dere har svart identisk på...(...) hvor mange år er det til du vil ha barn, vil du ha barn/evt. flere barn..(..) - mens på matchtreet er "Ha barn"-bladet gult og "Når barn"-bladet grønt.

Burde ikke begge disse vært grønne hvis man har svart identisk?

Hvergang telefonen pipper så blir jeg glad, men det er fortsatt ikke fra han:( Hadde håppet av glede om den meldingen kom:) Jeg håper at den kommer snart men tenk om at den aldri kommer, Trenger litt trøst her :-(
Har noen av dere hatt den følelsen før?

Åssen finner man andre selvom man ikke er match?

Nå har jeg vært på sukker en mnds tid (og andre tilsvarende sider før det:) Jeg har fått noen brev og møtt noen bra karer, men der blir det også stopp. Så sier en kollega og god venn til meg " Elisa, du er altfor selvstendig, du klarer alt selv. Menn liker å være den som fikser og ordner skjønner du. Du må late som du er litt hjelpeløs!"
Så da spør jeg dere menn der ute; Har hun rett? Er det skremmende at damer kan skifte dekk på bilen, rense sluket og til og med pusse opp litt selv?

Behov for å le tråden

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mann007

Humor er en del av hverdagen som burde deles :)

Kom over dette og hvor mange ville ikke hatt en bestefar som dette!

https://m.youtube.com/watch?v=Zbr8RozXLIA

https://m.youtube.com/watch?v=W94-zeS-l5U

https://m.youtube.com/watch?v=R6oNljiqaOU

Får man ikke lage eget pseudonym lenger når man starter ny tråd?
Alternativet jeg får er å bruke mitt eget nick som pseudonym.

Hvorfor har det seg sånn at folk her inne ikke gidder å svare selvom det er ett negativt svar? Skjønner jo at man kanskje ikke er interesant nok når noen ikke svarer, men er vi ikke voksene nok til å svare.....er ikke det normal folkeskikk?

Hei, etter å ha skrevet et (etter min mening ok og interessant) innlegg tidligere her på forumet...(ikke anonymt den gangen) ...så merket jeg at antall besøk på min profil endret seg omtrent ikke....

Lurer da på, er selv det å bare titte innom en manns profil for skummelt/å være for aktiv? :-) :-)

Gruer meg, kjenner jeg i magen. Får vente til Fredda kanskje :)

Noen som kjenner til iPHOTO kontra iMOVIE?
Både bilder og film kan legges begge steder! Men som kjent har fotografier generelt flere piksler enn videoer. Spørsmålet er:

Kan foto med høy oppløsning legges på iMOVIE uten at kvaliteten skrumper?

Hei ser over profilene, ser det er veldig mange ubetalte medlemmer her. Hvorfor er dere det. Flere år er dem det. Uten Supermedlem. Det er jo Ganske rimelig å være medlem her og prisen går ned hvis man er inne på sucker I flere år. Skriver hyggelige og fine brev til jenter som er normalt interissert I friluftsliv, Noen ganger ikke svar, ikke leser meldingen. Og svar om vi ikke passer sammen, selv etter bare å ha lest profilen. Og går på fjellet og friluftsliv, oppleve gode opplevelser, møter kjekke folk på hytteturer faktisk. og felles turer I locale turlag. Besøker hitter bade sommer og vinter, turisthytter. Må ikke ut på tur hver helg. Fine opplevelser. som gir næring til kropp og sjel. Sunne interesser, mestring følelse og morsomt når jeg suser nedover på ski. el Klem fra en kjekk kar, med godt humør. . Tar sjansen på å ikke være anonym.

Lurer litt på å ta meg en tur på byen i kveld. Er det noen som blir med...?
Drar i så fall på Brygga i 22-23 tida... ! Hadde vært bra å kanskje gått ut sammen med noen Sukkervenner....!

Som nerd har jeg fått med meg (evt. fått det for meg) at nerder generellt sett står lavt i kurs.

Så, om man først er nødt til å generalisere, hva er årsakene til at du IKKE ville datet en nerd?

Utseende? Personlighet? Interesser? Dårlige erfaringer? Fordommer?

Må også si at jeg er fornøyd med den jeg er, og ikke er interessert i å være sammen med noen som ikke liker meg for den jeg er. Bare nysgjerrig :)

Litt housemusikk (og Ibiza) !!!!

Ingen svar
(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Hei, ønsker bare å dele erfaringer og ren glede rundt musikk!
De to siste somrene har jeg besøkt Ibiza, og har blitt forelsket i øya!!

Ibiza er et rent overflødighetshorn av verdens beste klubbmusikk, og et utvalg av strender som ledet de til 6.plass blant verdens beste strender nylig. ( http://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Beaches-cDestinations-g1 )

Og, ja Ibiza er en partyøy med en mengde fulle briter, MEN det som er så greit er at de holder seg stort sett i den ene av de to byene på øya (=San Anthony). Vil man ikke henge med fulle briter så slipper man det! (San Anthony har billige bare og klubber, men de bra opplevelsene får man på de store klubbene rundtom på øya som riktignok tar 30-50 EURO i inngangspenger, og 10-15 EURO for en drink....men det gjør de jo nettopp for å holde alkotørste briter unna).

Selv får jeg mer og mer øynene opp for hva jeg liker å danse til , og da er det house, mest tropical house som gjelder. (eksempel: Kygo).
Men favorittene er flere, som
Fritz Kalkbrenner ( http://youtu.be/FUId8aIfMjs )
Chromeo

Thomas Jack er en som begynner å bli kjent nå, og er kanskje en av de som sprer glede med sommerlyden innen house=tropical house med størst fart for tida...han skal også turnere med Kygo i USA i høst. Her erThomas sin Soundcloud: https://soundcloud.com/thomasjackmusic

Og her er kanskje den mest kjente Ibizaguiden: http://www.ibiza-spotlight.com
- sjekk Clubbingkalenderen på den da!

Ser frem til å høre fra alle housefans!

Denne er vel mest til alle "naturmenn" her inne

Jeg lurer på en ting, det virker på meg som om det er en uforholdsmessig stor andel av dere menn som står på ski, driver med båtliv eller trasker rundt på fjellet med teltet på ryggen.

Jeg antar at halvparten av dere overdriver med hensyn på "salgsverdi", og graver frem det ene bildet dere har av dere selv ute i naturen fordi dere tror at det er en "slager".. hehe

Den andre halvparten av dere er nok genuint friluftsmenn, og spørsmålet til dere friluftsgutta er som følger:

Hvordan stiller dere dere til en dame

- hvis nyeste par ski stammer fra ungdomsskolen, mao de er over 15 år gamle, er egentig ganske god på ski, kan både klassisk og skøyting, men foretrekker å løpe i skogen når lysløypekunstsnøen er borte fremfor å spenne på seg skiene på vinteren?

- aldri har stått på nedoverski, med unntak av et lettere katastrofalt forsøk på Oppdal som tiåring? Snowboard og annet "fancy" er aldri prøvd ;-)

- fikk overdose hytte-til-hytte-turer med familien på barne- og ungdomsskolen, kan lese kart og har både fjellrävenbukse og ok fjellsko, men synes ikke at tre dager i fjellet med vått telt er toppen av lykke?

- blir sjøsyk i robåt, seilbåt, danskebåt you name it, liker egentlig å være på sjøen, men sjøsyke i dagevis etterpå uavhengig av bruk av sjøsyketabletter eller ikke, gjør det mindre fristende med lengre båtturer..

Jeg bare lurer, fordi hvis det er et kriterie for deg at jeg må bli med på en eller flere av disse aktivitetene så er jeg redd jeg ikke kommer til å finne meg en mann, ever... *sukk* ;-)

PS: er ikke fullstendig anti noe av det ovennevnte, men hvis hver eneste helg fortsettes brukt på noe av det kjenner jeg at det kan bli litt.. vel.. øh.. utfordrende :-P

For å ta det første først. Jeg er "handerre" men har valgt å pensjonere pseudonymet og heller "stå frem" med profilen min. Jeg har valgt å gjøre dette fordi jeg innser at jeg tør å stå for absolutt alt jeg har skrevet og kommer til å skrive her inne, men også som et eksperiment for å se hvor mange flere besøkende profilen min får.

Sånn. Og nå over til denne trådens egentlige tema:

Jeg har kjøpt meg festivalpass til en festival i helgen. Men, som tittelen indikerer, jeg reiser alene. Iallefall i utgangspunktet. Jeg har mange bekjente, som jeg ikke vil omtale som venner, som jeg vet skal og som jeg sikkert havner i prat med om jeg treffer på dem. Jeg har også en kusine som var interessert i å være med den ene dagen, men altså. Jeg reiser på festival alene.

Spørsmålet blir da: Er det bare sært, rart og kjipt? Jeg drar for musikken sin del først og fremst, selv om jeg med årene har måttet innrømme at en festival i motsetning til en konsert dreier seg om noe mer enn bare konsertene og musikken. Jeg drar vel årlig på rundt 10-12 konserter (det var mer i mine yngre dager og hadde vært mye mer om jeg bodde i en by) og på de fleste drar jeg alene. Sånn har det egentlig alltid vært. Eller iallefall siden kompisene mine emigrerte for 12-13 år siden. Jeg vet om folk som synes det er rart. "Drar du på konsert alene?!". Vel. Jeg er der for musikken og konserten. For bandet. Alternativet hadde jo vært å gå glipp av det jeg kom der for, opplevelsen. Jeg ser på det som å gå på kino alene, noe jeg føler er mye mer allment akseptert. Da ser man jo uansett bare en film, liksom.

Samtidig er det ikke det samme som å gå på by'n alene. Jeg kjenner folk som har gjort det, men kunne aldri funnet på det selv. Kanskje fordi jeg prøver å unngå å dra på by'n så godt som overhodet mulig i minst 360 dager i året og gjerne mer.. Men selv jeg synes det er rart å dra på by'n alene. Og dessverre er det jo sånn at for altfor mange så er festival/konsert (men spesielt festival) synonymt med fest og fyll, kanskje spesielt ute på landet, der denne festivalen holder til.

Så, for å trekke ett kort spørsmål ut av denne altfor lange teksten; Er det sært og rart eller allment akseptert og ganske normalt å dra på festival alene?

Jeg kom over denne artikkelen i dag og tenkte at den passer bra inn her...

http://www.huffingtonpost.com/andrew-morrisongurza/boys-in-chairs-date-me-disability_b_5692966.html

Noen her nå ?

Ingen svar
(mann 41 år fra Hedmark) Privat melding

Nettopp kommet hjem fra laaaang dag på jobb :)

Når vet man om en jente er interessert eller bare høflig? Har chattet litt og utvekslet litt meldinger med jenter, men opplever sjeldent at noen viser interesse. Kanskje er det noe av greia at jenter vil bli "jaktet på", eller kanskje jeg ikke har funnet noen som er interessert enda.

Jeg tenker at etter et par runder hvor jeg tar kontakt på chat, at hun kanskje tar kontakt neste gang, bare for å vise at hun er litt interessert. Så vet jeg at jeg kan foreslå en date. Tar hun ikke kontakt, så går jeg bare videre.

Er jeg altfor passiv? Jeg føler at jeg klarer å få god kontakt og finner en humoristisk og fin tone i meldingene, men det er dårlig med oppfølgingen. Hvis dere jenter liker å bli mast på, så har dere kanskje flere muligheter enn dere tror, iallefall fra sånne som meg.

Da er det på tide for meg og logge ut av "the datingmatrix" og stikke tilbake til Shinigamirealm.

Selv om mange har klagd over å aldri få svar så har jeg vært så heldig å ikke slitt med det. Jeg har som oftest kommet i prat med koselige jenter som tar seg tid til å skrive en stund og om seg selv, jeg tror av alle meldingene jeg har sendt, så er det bare 5 brukere som ikke svarte og jeg har ikke fått et eneste surt svar :)

Selv om jeg nå fant ut at jeg ville bruke tida mi på noe annet og forsvinner herfra vil jeg ikke si dette har vært bortkasta tid. Jeg har kommet i snakk med mange interessante mennesker og fått nye venner og lært litt mer om hvordan håndtere troll. (Ja, kommer til å savna trålinga til HDV)

Så jeg ville bare avslutte min siste dag her med å si takk for meg og lykke til videre til dere alle! (Og en liten ekstra takk til vår alles moderlige forumbruker Fjellrosa)

SAYONARA SUKKERS!!

Det kan virke som om veldig mange er ekstremt opptatt av trening, kosthold, friluftsliv, og av å være slank :-)
For en meg som har passert "halvveis til hundre" så har jeg innsett at andre ting er viktigere. Jeg kommer aldri til å få en figur som en 20 åring alikevel, så derfor sier jeg meg fornøyd siden jeg er å anse som "alminnelig" i kroppsfasong :-) Alminnelig kosthold og måtehold med det meste holder lenge. Jeg elsker å gå i fjellet sommer som vinter, men er ikke spesielt glad i treningsstudio. Dessuten så er det en ting jeg undrer meg på, hvordan i all verden har folk tid til å trene flere timer hver dag når de har barn? Innimellom barnas fritidsaktiviteter, lekser, middag osv! Som det praktiske vesen jeg er har jeg plassert en spinningsykkel på stua for å holde kroppen i noenlunde hevd innimellom "slagene", når regnet kommer sidelengs inn fjorden og tåka ligger tjukk ned i fjella :-) (Ingen med vettet i behold tar seg opp til 1000 moh da) Går utmerket godt å tråkke litt under nyhetssendinger :-) Friluftsliv skal være trivelig, det er ikke nødvendig med stoppeklokke og nye rekorder hele tiden. Nyt naturen, stopp opp å se deg rundt, gi deg tid, det er da opplevelsen blir verdt å huske, ikke hvor lang tid du brukte :-) Til mennene her vil jeg bare si at om andre kvinner er som meg, så gidder de ikke å være på fjellet hver helg, det er masse andre ting en kan gjøre sammen :-) Hilsen en som har vokst opp med friluftsliv og fjellturer, og som fortsatt elsker det :-)