Sukkerforum

Grønnsaker er hakket å surrer pent og rolig i gryta. Neste som havner oppi er kjøttdeig. Dette blir perfekt! -Hadde jeg bare hatt rødvin til å putre i harmoni med resten. - Så, hvem vil komme til meg med en flaske rødvin? Det blir en lækker bolognese i belønning ;)

Hei, noen som vet om blokkering er synlig for andre eller har noe innflytelse på match eller annet? ble kontaktet av en som var langt fra min profil. Istendenfor å ikke svare, valgte jeg å si at han ikke stemte med min profil, men ønsket han lykke til videre i søket. Han blokkerte meg,.. og det er jo greit, kanskje han ikke ønsker å bli kontaktet av meg igjen. Men har det en betydning på match eller lignende? hilsen en ny bruker :)

Hei, er fersk på nettdating. Hva er greia med profil uten bilde? er høflig av natur og liker å svare, men bør man det?

Eller.. hvertfall matfat. Var og hentet DEN nydelige kattungen i dag 😍 kan jo nesten smelte ethvert hjerte. Pur lykke 😀

Har det skjedd mye her...noen som har savna løven?
Dumt spørsmål, selvfølgelig har ingen merka fraværet.

Men du verden, er det meninga at jeg skal komme meg gjennom de 140 nye besøkende...
heldigvis bare 4 meldinger, phu...
og hvor blir det egentlig av de derre hjertene, - her er det lekasje

🦁

Å kjærligheten lar vente på seg,men den som venter på noe godt osv...😊💗

Jeg bryter muligens noen forumregler, men tar sjansen og spør! Er det verdt turen å reise fra Sør- Trøndelag til Lierne for å se dette spelet Pe- Torsa? Har hørt så mye bra om forestillingen, men slik jeg har forstått det har det vært en ny episode hvert år siden 2000. Kommer jeg til å få med meg settingen selv om jeg " hopper" inn i episode 17?

Passende program på å se på nå, når man akkurat har aktivert sukker-søket igjen... på TV 2 nå 😳😜😂

Er morsomt dette med bildene her... desto eldre kvinnfolk desto mer gjennomgående utydelige bilder 45+ = uklare bilder..

...på Slottsplassen i kveld. Oslofilharmonien, dirigent og solister i storform. Noen perler fra det klassiske repertoaret som har gjort uutslettelig inntrykk på folket? Del og dvel.

Du verden så mange kjekke trøndere som dukket opp i Looks, nå da, -også akkurat nå som jeg skal på lynvisitt til bartebyen😳 ..tilfeldig? Don't think so..... 😉😁

Hva skal dagens eller kveldens meny bestå av hos deg?
Her er det først nybakte cookies og kaffe i formiddag.
Cookisene er med rikelig med peanøtter og sjokolade som lørdags godteri bør være, kaffen mørkbrent og sterk..
I kveld indisk inspirert kylling og nan brød, god rødvin til.
Hva skal du ha?

Herlig "reprise"(fra 1967) i avisen Fjordenes Tidende, og jeg ble fascinert av ordet "vederkvegelse", tror jommen gitt jeg vil prøve å bruke det i en eller annen anledning...måtte så klart google det, er det ikke det vi sier på norsk?! 😉

"Vederkvegelse" betyr omtrent det samme som forfriskning. Synonymer: lise, behag, kveik, lette, trøst, balsam, lettelse, lindring, husvalelse, beroligelse, forfriskning, aperitiff, cocktail, drink, hjertestyrkning, leskedrikk, stimulans, tår over tørsten

....og; sauer er fremdeles godmodige dyr! 😍🐑

Så folkens, hvilke andre ord blir dere fascinert av og/ellers vil dele med oss andre? Fyll på med artige, sprelske, mystiske eller rare ord....jeg forventer/håper at dette ikke blir en særlig seriøs tråd!

God morgen klem fra ett regntungt Romerike 😊

Jeg driter i hvor mye co2 bilen min slipper ut. Bryr meg ikke bittelitt en gang. Helt ærlig, bryr du deg? (Tenk løgndetektortest)

Hva er grunnen til at så mange menn har bilder av seg selv i bar overkropp ,er det et pent ytre i mangel på personlighet?

Oslo:
- I morgen er det utendørskonsert på Slottsplassen kl. 2100.
- Melafestivalen på Rådhusplassen starter fredag kl. 1800.
- Findings på Bislett stadion starter fredag kl. 1500.
- Sommerøya på Langkaia (nær operaen) starter fredag kl. 1600.
- Sagene Hagefest på Sagene starter lørdag kl. 1200.
- Utekino (Buena Vista Social Club) på St.Hanshaugen fredag 25. august kl. 2100.

Hvilke events skal du på? Er det andre events du vil anbefale? Hva skjer i din by?

Første innlegg ever på forum hær No... Men æ lure på en ting å d e som følger :
E romantikkens alder over for jenta? Må alt vær svære båta, bila, hus, feite jobbtitla, pengbok å reisa?
Ka skjedd med å ligg på ei strand eller svaberg å nyte det man har, gleden man dele og nyt alt d som skjer rundt sæ uten å leite etter alt som ikke e dær?
Ail har som regel ett eller ainna som e veldig bra going on. Og andre har veldig mang ting som e veldig bra. Men... Må man i dagens samfunn ha Alt e spørsmålet egentlig?

Æ e en håpløs romantikker har æ hørt. Trur på den ene store kjærligheten. Og gi alt og jobbe for det man e glad i. For kjærlighet e nå som man må jobbe med og for... Og veldig mang gir opp for lett No t dags virke d som.
E vell oppdratt med sunne verdia dær man kanskje har et gammeldags syn på kjærligheten, for det virke som at det finnes både to å tretten gang avhengig av ka som passe dær å da No t dags...?

Så forresten snap i dag om nå sexscena... Men innså det at d va itj det sexuelle men det romantiske som cætcha mitt hodet. Det va fra filmen Armageadon som e tidenes beste men også mest romantiske film. Og scenen va dær de to lå og laga dyreshow med figurkjeks opp magen på frøkena. Bare mæ som syntes det e sånne ting som mangle i dagens verden? Stoppa romantikken og eksistere etter den filmen kom ut? Tell me 😂 #tolittletodoonmywayhome....

Synes vi det er greit at noen bruker forum som sin private blogg ?

Hvordan er det med selvfølelsen og selvtilliten ? I jobb, kjærlighetssøken, og i forhold til fremmede ?

Er det settinger dere ikke trives i med tanke på denne sammenheng ?

"Må ha orden på økonomien" Det er en gjenganger på mange profiler. Er dette en måte å si på at man ønsker noen som kan forsørge en? Skulle tatt seg ut å sette krav på økonomi når man søker kjærligheten tenker nå jeg, får direkte avsmak når jeg leser det.

Gjør folk her noe annnet enn å stå på ski, lage mat, reise, hoppe i fallskjerm, dykke, gå på konserter? Svar: ja, noen jobber også med nødhjelp. Og noen leker også med katter og hunder. Og noen kjører akebrett med barna sine. Skremmende hvor like folk egentlig er. Det er egentlig veldig få egenskaper folk velger å legge vekt på, og som de kan definere seg selv utifra. Å se på profiler her føles av og til litt ut som å observere en maurtue, - alle gjør det samme.

Har nå vært på diverse datingsider i 4 år. Registrerer at respons stort sett kommer fra kvinner mellom 50 og 60 år.

Er det flere enn meg som har sperre på alder? Kan liksom ikke tenke meg kjæreste som er 10-15 år eldre enn meg.

Hvorfor har vi forskjellig blodtype? Og hvorfor i all verden er det mennesker som ikke liker lakris???? For ikke å snakke om ostepop!! 😱😱🙄🙄

I nettdating-multiverset er der, som andre steder, de som prøver å benytte seg av mediet for egen vinning og da snakker vi om svindel og annen uhumskhet....

Til tider får jeg en "sjarmerende" melding fra en kar som ofte ser etter:
Den store kjærligheten
Et seriøst forhold
Osv...

Han begynner rimelig raskt å be deg om å fortelle om deg selv, fiske etter informasjon.
Like raskt vil han gjerne ha konversasjonen over på e-post eller Facebook (hvor han da får 1- din personinformasjon og 2- oversikt over ditt kontaktnett).

Om du ila konversasjonen foreslår å møtes for en kaffiprat eller spasertur, eller et eller annet som innebærer fysisk tilstedeværelse så får du gjerne beskjed om at han virkelig ønsker å bli kjent med deg og møte deg, men at han for tiden er stasjonert hos det amerikanske militæret, i Oslo (eller i nærheten av der du bor), og pga av oppdraget ikke har sjans å komme fra....eller noe i den duren....

Ikke til forkleinelse til de som ønsker seriøst forhold og så klart de aller fleste av oss drømmer nok om å møte den store kjærligheten eller noe sånt...men når det kommer i kombinasjon med ovenstående...og i tillegg bilde av en kjekkas (som i for seg selv ikke er noe gærnt)...vær så snill; skru på alarmen; det er IKKE the real deal og rapporter gjerne til admin 😊

Oppleves det for godt til å være sant så er det gjerne det og...

Lykke til singliser, her er heldigvis mest bra folk ...la oss sile ut falskseilere..stay safe, stay secure 😉

Hei, vil sjekke tempen på housefolket! Hva er dine favoritter i housesjangeren?

Mye av det som plateselskapene Defected og Toolroom legger ut på Spotify digger jeg.
Min alltime favoritt er Lana del Rey sin Summetime Sadness i Asadinho Main Vocal remix.. hørte den første gang på Playa en Bossa på Ibiza. Dit skal jeg tilbake!!!

Siden enkelte tar seg nær av det som blir skrevet her på forumet,så har dere et valg-ikke gå innpå her om dere blir provosert,dette er et sted der alle får ha sine meninger og synspunkt,å enkelte av innleggene er lagt fram nettopp for å få en diskusjon rundt et tema.
Syns det er bra vi har forskjellige synspunkt på div tema.
Så ikke vær hårsåre,å forstå at det alltid vil være noen som ikke er enige i enkeltes uttaler,thats life😊
Ha en strålende fin søndag det ute😀

Verden er fokusert på kropp. Hvordan tenker dere kvinner når det kommer til mannens kropp? Velger dere menn med veltrent kropp eller en med pondus og noen kilo for mye?

Film er best på kino, og kino er best sammen med noen...😌😌

Tenk om det en dag kom en hilsen fra en som bor i reiseavstand fra meg. Som ser passe grei ut. Som er samfunnsengasjert. Vil bevare landets bosetting og er Nei til EU, og har reflektert over EØS også. Som ønsker seg et samfunn med størst mulig likhet. Som liker å le og å danse. Som vil være med på tur, ski, sykkel, kajakk, fjellsko, fiske, reise til syden eller Nord. Som også liker en musikkaften. Eller nyte stillheten. Som er god på relasjoner og det å gjøre ingenting.
Da får jeg nok drømme videre. Sukk- er.

God aften :)

Jeg og en kompis vurderer å melde oss på sukkerfest i september. Et par spørsmål dukker opp.
Må vi ha dress, eller er klesstilen mer casual?
Og hvordan har kjønnsfordeling vært på tidligere fester?

Setter pris på saklige svar fra folk som har vært, eller pratet med folk, som har vært på sukkerfest.

Inspirerert av et par andre tråder..... ;)
Hvorfor er det så høy korrelasjon mellom kjønn og graden av selvironi?

I går kom det inn en fyr på kontoret vårt, og min mannlige kollega sa til ham: "hey, hvordan går det, tjukken?". Alle smålo, litt - da fyren ikke er ordentlig tjukk, men bare "godt bygd". Tjukkasen lo, han også (kanskje han gråt inni seg, for alt jeg vet). Andre kommentarer menn imellom: "jasså, spist litt mye i sommer, ja!". Eller "Flytt den feite ræva di over, så jeg får plass!".

Kunne disse dialogene skjedd mellom to damer?

I svært mange kvinnelige profiltekster her inne så står det: "Mannen må ikke ta seg selv så høytidelig". Og klassikeren: "Han må få meg til å le" (skriver hun som har den kjipeste tekstprofilen som finnes kan). Et innspill: hvis du, som dame, skriver noe slikt i profilen din, så burde du også knake til med noen morsomme og selvironiske kommentarer. Hvis ikke blir det bare teit.

Min erfaring er at det er ganske mange kvinner som mangler den derre selvironiske og selv-uhøytidelige egenskapen (som de krever hos menn). Her må jeg skynde meg å si - før jeg blir "drept" - at det er svært mange unntak til dette. La meg også si, før jeg blir lemlestet: jeg elsker kvinner!!! Det skal sies.

Men jeg mener at menn - i snitt - er mer selvironiske enn kvinner.
Eller hur? ;)

Hårfarge

Siste svar lø. 12 aug. 2017 01:44 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym pølsevev

Finnes det noe statistikk på at det nærmest er umulig å få seg kjæreste hvis man er mann/gutt og født med blondt/kommuneblond hår i Norge?

Fjas her

Frøken?

Siste svar fr. 11 aug. 2017 23:44 (78 svar)
Skjult ID med pseudonym Sjokolade

Hei flotte kvinner her inne :-). Det å bli kalt frøken... er det søtt eller harry?

Finnes det mange av de her?

Inspirert av en annen tråd....
Hvorfor er det så høy korrelasjon mellom alder på menn og bruk av caps?
Vi damer skjønner naturligvis ikke at dere er skallet under capsen.

Altså .....regelen i gamlelandet virker som er slik: dess eldre menn blir, dess mere caps og større ølmage. Jeg spør - på vegne av meg selv (og kanskje fler) - hvorfor caps?
Sidekommentar: det virker som det i land med høyere temperaturer er slik at menn faktisk dropper capsen og til nød bruker en solhatt! Wow sterke saker!

Tenker mennen, når de nærmer seg 40-åra, at "næh....nå får det holde med den derre maskuliniteten"? Nå er det frem med sokker i sandalene, allværsjakkene og capsen skal på! Og for å slenge inn en ekstra sak: nesehår er inn

Jeg bare spør. Mulig jeg er helt på bærtur. Mulig jeg er i en micri minoritet, som altså bryr oss om - og liker - maskulinitet.

Og vi misliker Felleskjøpet caps. Seriøst ;)

Tankerekkja . Sjekka på byen er som å kaste pil med bind for auga. Nettdating er for tørt og kjedelig synest eg. Sukkerfestene er i Os(lo) . Kva med resten av landet? Fleste her på min alder har familie og tigerstaden blir feil for min del. Men du så mykje trivligere det hadde vore å om mange kunne samlast i anna setting? Gjerne ei heil helg eller over tid. Friluftsgruppe i sukker? Alt fra rolige dagsturer, kanotur med telt og lavo, til snøtur på ski og primus i kuldegropa? Eller melde seg som frivillige til neste tv-aksjon. Bli enige om ein festival å treffast på. Seiltur med skute?

Dette med tur kan innebera litt planlegging dar ein kanskje også må møtast.?

Fikk en sånn sår helge følelse, har som regel travle dager uten den store tiden til å tenke etter.
I dag har jeg bare sløvet, sett tv med fristende retter tryllet frem på så enkelt vis. Fikset litt med planter, silt neslevannet, knepet av tomatplantene og laget en god omelett .
Var en tur på innvandrerbutikken, mye godt er tatt med hjem, nå radio, en kald øl og tid for litt refleksjon.
Hvor mange nære venner har jeg egentlig igjen?
En beste venninde som har flyttet utenlands, en annen som er død,en kjempegod mannlig venn som har sin familie så derfor ikke naturlig å bare ringe ham.
En veldig tett og nær kollega,4 venninder fra en gruppe vi har hatt i over 30 år, egentlig har vi blitt fjernere fra hverandre, det vil ikke være naturlig å be dem om hjelp om det røinet på.
En god neve eller to som er i kategorien venner/bekjente.
Familie er begrenset til barn og barnebarn, alle foreldre er døde, svigerfamilien har blitt ganske fjern etter skilsmissen.
Egentlig har jeg plass til noen flere gode nære venner men det er jo ikke noe som skjer med et knips.

Noen betraktninger til menn 60+-, med kjærlig hilsen fra kvinne 63
Uansett hvor flotte, spreke, sunne oppegående og attraktive vi er. Uansett om vi er på det beste og mest spennende stedet i livet, tror jeg mange av oss (meg inkludert) ikke vil ta skade av å se litt nærmere på hva det er vi egentlig ønsker oss, hva er det vi egentlig søker og om vi kan tilby det som skal til.

Må si at dette har vært de mest bortkastete pengene jeg noen gang har brukt...
Hva er det som gjør at folk ikke gidder å svare når en faktisk bruker av sin tid på å skrive melding....

Rett på sak: hvorfor er det slik at det er en høy korrellasjon mellom damers økende alder og synkende hårlengde (og synkende feminitet)?

Altså.....regelen her i gamlelandet virker som er slik: dess eldre damene blir, dess kortere hår skal de ha. Jeg spør - på vegne av minst hundrevis av menn (wild guess) - hvorfor dette? Sidekommentar: det virker som det i land med høyere temperaturer er slik at damene faktisk beholder hårlengden, selv om de blir eldre. Wow! Sterke saker.

Tenker damene, når de nærmer seg 40-åra, at "næh......nå får det holde med den derre feminiteten"? Nå er det frem med fotformsskoa, allværsjakken - og hårlengden skal kuttes NED. Og lugg er inn....

Jeg bare spør. Mulig jeg er helt på bærtur. Mulig jeg er i en pitteliten minoritet, som altså bryr oss om - og liker - feminitet. Og vi misliker lugg. Seriøst!

Kommentarer?

Så et innlegg fra alenemor 26 her som stilte et godt spørsmål om menn kan date kvinner med barn. Da måtte jeg bare lage en tråd selv.

Hvor aktuelt er det for kvinner og date alenefedre? Har en datter på 2,5 år som jeg har 50%.
stolt og trives som pappa, men litt trist og ikke dele alle opplevelsene med en partner.
Har prøvd meg litt på dating det siste året men får en følelse av at pga mitt barn så blir jeg uaktuell.

Har i flere anledninger møtt jenter til kaffe eller bare sånn på byen iblandt og får en god tone med dem når kjemien har vært der og en god prat med mange men ting snus på hodet når jeg kommer til punktet i samtalen at jeg er far.
Føles litt urettferdig og det tror jeg mange alendefedre og ikke minst mødre også tenker.

Hvor mange prosent evt. promille av medlemmene her mener du selv du ville gått på date med (uavhengig av bosted, alder osv).

Payback

Siste svar on. 9 aug. 2017 13:12 (80 svar)
Skjult ID med pseudonym pølsevev

Det regner ute og sommeren er over....

Du har vært her i årevis og du har aldri fått svar fra personer du har forsøkt å skrive hyggelige, morsome, informative, ironiske, spydige osv meldinger til. Samme hva du lirer av deg så får du aldri svar, Du har byttet profilbildet annen hver uke og prøver og fremstå interessant ved å benytte en mengde ulike albumbilder. Du skriver lang profiltekst for neste uke å slette all profiltekst. Resultatet er alltid det samme, du får aldri svar når du forsøker å ta kontakt med profiler DU liker.

Dog, innboksen din er ikke tom, det dukker opp meldinger samt både gule og røde hjerter i hytt og gevær. Ingen av disse personene vekker din interesse og du kjenner bare HAT, du ignorerer alle, du føler bare hevn og tenker payback is a bitch. Hvor mange har det slik her inne?

Jeg har vært singel i ca 1,5 år og funnet ut at jeg har vært på gjennomsnittlig én ny date annenhver måned. Både med menn jeg har truffet her og utenom.
Noen har jeg møtt flere ganger og alle har jeg skrevet/snappet/snakket med over en god stund.
I tillegg har jeg hatt kontakt med endel her inne en tid som jeg aldri har møtt. Den riktige kjemien har ikke vært der etterhvert, eller så ser jeg at det med jobb, avstand og barn ikke kommer til å funke i lengden.

Jeg merker nå at jeg begynner å bli litt likegyldig til mannfolk. Jeg får absolutt oppmerksomhet, men jeg kjenner at jeg nesten ikke bryr meg lenger.
Legger nesten ikke følelser i det og forventningene har jeg lagt bort for lengst.
Jeg har blitt så hard følelsesmessig og demper iveren etter å møte en mann fordi vi mest sannsynlig ikke kommer til å klikke nok.
Jeg er blid og hyggelig og han vil ofte møtes igjen, men jeg må være ærlig mot begge parter om den riktige kjemien ikke er der.
Jeg kan ha hyppig og fin kontakt med en fyr i to-tre måneder og når jeg (evnt han) takker for meg så blir han fort glemt og ute av systemet mitt.

Føler jeg har blitt så hard og likegyldig
Flere som har det sånn?
Er det bare fordi jeg ikke har møtt den rette?
Har Sukker fucka opp i følelsene mine?

Hva er den perfekte date for deg?

Jeg starter
Ole: Liker du sex?
Kari: Nei sju

Hei!
Jeg var på date med deg i fjor høst.
Det var kjempehyggelig, men det ble liksom ikke noe mer.
For noen uker siden fikk jeg en ny mld rå deg, om at du ville treffes igjen.
Du pusser opp kjøkkenet ditt, og lurte på om jeg ville komme og se, kanskje jeg hadde noen ideer?😊 Jeg ville svare, men tlf min streika, og nummeret ditt forsvant!!😣 Har forsøkt å finne deg på diverse nettdating-steder, Facebook, m.m.Du er mellom 42-48 år, noen og jobber i Oslo, har ikke barn.
Ser du dette, eller noen kjenner han, så ta kontakt med Mette igjen, vær så snill! Klem.

Hvilke planer har dere i helga?Noen som bor i Trondheimsområdet å som skal ut på byen i mårrakveld?
Trenger miljøforandring😊
Riktig god helg til alle flotte mennesker her inne😊😊