Sukkerforum

Noen som er interessert i oppdatering ifht. SPA...?

Jeg prøver å svare alle meldinger jeg får, men jeg strever litt med enkelte.
Hva svarer jeg på f.eks " :-)" ? Er det en kode her inne som betyr mye mer enn bare et smilefjes?

Hva er de uskrevne reglene her på sukker?

Jaja. 1892 besøk på profilen min ble det før jeg traff drømmejenta utenfor sukker.

Lykke til alle sammen.

Hilsen
Meg

På albumbildene vi alle legger ut er det stort sett bilder av situasjoner vi er i innimellom - på fjellet, på byen, på ferie, på motorsykkelen osv

På profilene ser det ut som vi er på farten hele tiden...

Men...når jeg tenker over det så er jeg jo som oftest hjemme på kvelden og go-stolen/sofaen er god å ha.

Er det mange av oss som koser oss hjemme?

På en profil sier "autoteksten" at "Den gledelige melding er at dere har svart identisk på...(...) hvor mange år er det til du vil ha barn, vil du ha barn/evt. flere barn..(..) - mens på matchtreet er "Ha barn"-bladet gult og "Når barn"-bladet grønt.

Burde ikke begge disse vært grønne hvis man har svart identisk?

Hvergang telefonen pipper så blir jeg glad, men det er fortsatt ikke fra han:( Hadde håppet av glede om den meldingen kom:) Jeg håper at den kommer snart men tenk om at den aldri kommer, Trenger litt trøst her :-(
Har noen av dere hatt den følelsen før?

Åssen finner man andre selvom man ikke er match?

Nå har jeg vært på sukker en mnds tid (og andre tilsvarende sider før det:) Jeg har fått noen brev og møtt noen bra karer, men der blir det også stopp. Så sier en kollega og god venn til meg " Elisa, du er altfor selvstendig, du klarer alt selv. Menn liker å være den som fikser og ordner skjønner du. Du må late som du er litt hjelpeløs!"
Så da spør jeg dere menn der ute; Har hun rett? Er det skremmende at damer kan skifte dekk på bilen, rense sluket og til og med pusse opp litt selv?

Behov for å le tråden

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mann007

Humor er en del av hverdagen som burde deles :)

Kom over dette og hvor mange ville ikke hatt en bestefar som dette!

https://m.youtube.com/watch?v=Zbr8RozXLIA

https://m.youtube.com/watch?v=W94-zeS-l5U

https://m.youtube.com/watch?v=R6oNljiqaOU

Får man ikke lage eget pseudonym lenger når man starter ny tråd?
Alternativet jeg får er å bruke mitt eget nick som pseudonym.

Hvorfor har det seg sånn at folk her inne ikke gidder å svare selvom det er ett negativt svar? Skjønner jo at man kanskje ikke er interesant nok når noen ikke svarer, men er vi ikke voksene nok til å svare.....er ikke det normal folkeskikk?

Hei, etter å ha skrevet et (etter min mening ok og interessant) innlegg tidligere her på forumet...(ikke anonymt den gangen) ...så merket jeg at antall besøk på min profil endret seg omtrent ikke....

Lurer da på, er selv det å bare titte innom en manns profil for skummelt/å være for aktiv? :-) :-)

Gruer meg, kjenner jeg i magen. Får vente til Fredda kanskje :)

Noen som kjenner til iPHOTO kontra iMOVIE?
Både bilder og film kan legges begge steder! Men som kjent har fotografier generelt flere piksler enn videoer. Spørsmålet er:

Kan foto med høy oppløsning legges på iMOVIE uten at kvaliteten skrumper?

Hei ser over profilene, ser det er veldig mange ubetalte medlemmer her. Hvorfor er dere det. Flere år er dem det. Uten Supermedlem. Det er jo Ganske rimelig å være medlem her og prisen går ned hvis man er inne på sucker I flere år. Skriver hyggelige og fine brev til jenter som er normalt interissert I friluftsliv, Noen ganger ikke svar, ikke leser meldingen. Og svar om vi ikke passer sammen, selv etter bare å ha lest profilen. Og går på fjellet og friluftsliv, oppleve gode opplevelser, møter kjekke folk på hytteturer faktisk. og felles turer I locale turlag. Besøker hitter bade sommer og vinter, turisthytter. Må ikke ut på tur hver helg. Fine opplevelser. som gir næring til kropp og sjel. Sunne interesser, mestring følelse og morsomt når jeg suser nedover på ski. el Klem fra en kjekk kar, med godt humør. . Tar sjansen på å ikke være anonym.

Lurer litt på å ta meg en tur på byen i kveld. Er det noen som blir med...?
Drar i så fall på Brygga i 22-23 tida... ! Hadde vært bra å kanskje gått ut sammen med noen Sukkervenner....!

Som nerd har jeg fått med meg (evt. fått det for meg) at nerder generellt sett står lavt i kurs.

Så, om man først er nødt til å generalisere, hva er årsakene til at du IKKE ville datet en nerd?

Utseende? Personlighet? Interesser? Dårlige erfaringer? Fordommer?

Må også si at jeg er fornøyd med den jeg er, og ikke er interessert i å være sammen med noen som ikke liker meg for den jeg er. Bare nysgjerrig :)

Litt housemusikk (og Ibiza) !!!!

Ingen svar
(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Hei, ønsker bare å dele erfaringer og ren glede rundt musikk!
De to siste somrene har jeg besøkt Ibiza, og har blitt forelsket i øya!!

Ibiza er et rent overflødighetshorn av verdens beste klubbmusikk, og et utvalg av strender som ledet de til 6.plass blant verdens beste strender nylig. ( http://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Beaches-cDestinations-g1 )

Og, ja Ibiza er en partyøy med en mengde fulle briter, MEN det som er så greit er at de holder seg stort sett i den ene av de to byene på øya (=San Anthony). Vil man ikke henge med fulle briter så slipper man det! (San Anthony har billige bare og klubber, men de bra opplevelsene får man på de store klubbene rundtom på øya som riktignok tar 30-50 EURO i inngangspenger, og 10-15 EURO for en drink....men det gjør de jo nettopp for å holde alkotørste briter unna).

Selv får jeg mer og mer øynene opp for hva jeg liker å danse til , og da er det house, mest tropical house som gjelder. (eksempel: Kygo).
Men favorittene er flere, som
Fritz Kalkbrenner ( http://youtu.be/FUId8aIfMjs )
Chromeo

Thomas Jack er en som begynner å bli kjent nå, og er kanskje en av de som sprer glede med sommerlyden innen house=tropical house med størst fart for tida...han skal også turnere med Kygo i USA i høst. Her erThomas sin Soundcloud: https://soundcloud.com/thomasjackmusic

Og her er kanskje den mest kjente Ibizaguiden: http://www.ibiza-spotlight.com
- sjekk Clubbingkalenderen på den da!

Ser frem til å høre fra alle housefans!

Denne er vel mest til alle "naturmenn" her inne

Jeg lurer på en ting, det virker på meg som om det er en uforholdsmessig stor andel av dere menn som står på ski, driver med båtliv eller trasker rundt på fjellet med teltet på ryggen.

Jeg antar at halvparten av dere overdriver med hensyn på "salgsverdi", og graver frem det ene bildet dere har av dere selv ute i naturen fordi dere tror at det er en "slager".. hehe

Den andre halvparten av dere er nok genuint friluftsmenn, og spørsmålet til dere friluftsgutta er som følger:

Hvordan stiller dere dere til en dame

- hvis nyeste par ski stammer fra ungdomsskolen, mao de er over 15 år gamle, er egentig ganske god på ski, kan både klassisk og skøyting, men foretrekker å løpe i skogen når lysløypekunstsnøen er borte fremfor å spenne på seg skiene på vinteren?

- aldri har stått på nedoverski, med unntak av et lettere katastrofalt forsøk på Oppdal som tiåring? Snowboard og annet "fancy" er aldri prøvd ;-)

- fikk overdose hytte-til-hytte-turer med familien på barne- og ungdomsskolen, kan lese kart og har både fjellrävenbukse og ok fjellsko, men synes ikke at tre dager i fjellet med vått telt er toppen av lykke?

- blir sjøsyk i robåt, seilbåt, danskebåt you name it, liker egentlig å være på sjøen, men sjøsyke i dagevis etterpå uavhengig av bruk av sjøsyketabletter eller ikke, gjør det mindre fristende med lengre båtturer..

Jeg bare lurer, fordi hvis det er et kriterie for deg at jeg må bli med på en eller flere av disse aktivitetene så er jeg redd jeg ikke kommer til å finne meg en mann, ever... *sukk* ;-)

PS: er ikke fullstendig anti noe av det ovennevnte, men hvis hver eneste helg fortsettes brukt på noe av det kjenner jeg at det kan bli litt.. vel.. øh.. utfordrende :-P

For å ta det første først. Jeg er "handerre" men har valgt å pensjonere pseudonymet og heller "stå frem" med profilen min. Jeg har valgt å gjøre dette fordi jeg innser at jeg tør å stå for absolutt alt jeg har skrevet og kommer til å skrive her inne, men også som et eksperiment for å se hvor mange flere besøkende profilen min får.

Sånn. Og nå over til denne trådens egentlige tema:

Jeg har kjøpt meg festivalpass til en festival i helgen. Men, som tittelen indikerer, jeg reiser alene. Iallefall i utgangspunktet. Jeg har mange bekjente, som jeg ikke vil omtale som venner, som jeg vet skal og som jeg sikkert havner i prat med om jeg treffer på dem. Jeg har også en kusine som var interessert i å være med den ene dagen, men altså. Jeg reiser på festival alene.

Spørsmålet blir da: Er det bare sært, rart og kjipt? Jeg drar for musikken sin del først og fremst, selv om jeg med årene har måttet innrømme at en festival i motsetning til en konsert dreier seg om noe mer enn bare konsertene og musikken. Jeg drar vel årlig på rundt 10-12 konserter (det var mer i mine yngre dager og hadde vært mye mer om jeg bodde i en by) og på de fleste drar jeg alene. Sånn har det egentlig alltid vært. Eller iallefall siden kompisene mine emigrerte for 12-13 år siden. Jeg vet om folk som synes det er rart. "Drar du på konsert alene?!". Vel. Jeg er der for musikken og konserten. For bandet. Alternativet hadde jo vært å gå glipp av det jeg kom der for, opplevelsen. Jeg ser på det som å gå på kino alene, noe jeg føler er mye mer allment akseptert. Da ser man jo uansett bare en film, liksom.

Samtidig er det ikke det samme som å gå på by'n alene. Jeg kjenner folk som har gjort det, men kunne aldri funnet på det selv. Kanskje fordi jeg prøver å unngå å dra på by'n så godt som overhodet mulig i minst 360 dager i året og gjerne mer.. Men selv jeg synes det er rart å dra på by'n alene. Og dessverre er det jo sånn at for altfor mange så er festival/konsert (men spesielt festival) synonymt med fest og fyll, kanskje spesielt ute på landet, der denne festivalen holder til.

Så, for å trekke ett kort spørsmål ut av denne altfor lange teksten; Er det sært og rart eller allment akseptert og ganske normalt å dra på festival alene?

Jeg kom over denne artikkelen i dag og tenkte at den passer bra inn her...

http://www.huffingtonpost.com/andrew-morrisongurza/boys-in-chairs-date-me-disability_b_5692966.html

Noen her nå ?

Ingen svar
(mann 41 år fra Hedmark) Privat melding

Nettopp kommet hjem fra laaaang dag på jobb :)

Når vet man om en jente er interessert eller bare høflig? Har chattet litt og utvekslet litt meldinger med jenter, men opplever sjeldent at noen viser interesse. Kanskje er det noe av greia at jenter vil bli "jaktet på", eller kanskje jeg ikke har funnet noen som er interessert enda.

Jeg tenker at etter et par runder hvor jeg tar kontakt på chat, at hun kanskje tar kontakt neste gang, bare for å vise at hun er litt interessert. Så vet jeg at jeg kan foreslå en date. Tar hun ikke kontakt, så går jeg bare videre.

Er jeg altfor passiv? Jeg føler at jeg klarer å få god kontakt og finner en humoristisk og fin tone i meldingene, men det er dårlig med oppfølgingen. Hvis dere jenter liker å bli mast på, så har dere kanskje flere muligheter enn dere tror, iallefall fra sånne som meg.

Da er det på tide for meg og logge ut av "the datingmatrix" og stikke tilbake til Shinigamirealm.

Selv om mange har klagd over å aldri få svar så har jeg vært så heldig å ikke slitt med det. Jeg har som oftest kommet i prat med koselige jenter som tar seg tid til å skrive en stund og om seg selv, jeg tror av alle meldingene jeg har sendt, så er det bare 5 brukere som ikke svarte og jeg har ikke fått et eneste surt svar :)

Selv om jeg nå fant ut at jeg ville bruke tida mi på noe annet og forsvinner herfra vil jeg ikke si dette har vært bortkasta tid. Jeg har kommet i snakk med mange interessante mennesker og fått nye venner og lært litt mer om hvordan håndtere troll. (Ja, kommer til å savna trålinga til HDV)

Så jeg ville bare avslutte min siste dag her med å si takk for meg og lykke til videre til dere alle! (Og en liten ekstra takk til vår alles moderlige forumbruker Fjellrosa)

SAYONARA SUKKERS!!

Det kan virke som om veldig mange er ekstremt opptatt av trening, kosthold, friluftsliv, og av å være slank :-)
For en meg som har passert "halvveis til hundre" så har jeg innsett at andre ting er viktigere. Jeg kommer aldri til å få en figur som en 20 åring alikevel, så derfor sier jeg meg fornøyd siden jeg er å anse som "alminnelig" i kroppsfasong :-) Alminnelig kosthold og måtehold med det meste holder lenge. Jeg elsker å gå i fjellet sommer som vinter, men er ikke spesielt glad i treningsstudio. Dessuten så er det en ting jeg undrer meg på, hvordan i all verden har folk tid til å trene flere timer hver dag når de har barn? Innimellom barnas fritidsaktiviteter, lekser, middag osv! Som det praktiske vesen jeg er har jeg plassert en spinningsykkel på stua for å holde kroppen i noenlunde hevd innimellom "slagene", når regnet kommer sidelengs inn fjorden og tåka ligger tjukk ned i fjella :-) (Ingen med vettet i behold tar seg opp til 1000 moh da) Går utmerket godt å tråkke litt under nyhetssendinger :-) Friluftsliv skal være trivelig, det er ikke nødvendig med stoppeklokke og nye rekorder hele tiden. Nyt naturen, stopp opp å se deg rundt, gi deg tid, det er da opplevelsen blir verdt å huske, ikke hvor lang tid du brukte :-) Til mennene her vil jeg bare si at om andre kvinner er som meg, så gidder de ikke å være på fjellet hver helg, det er masse andre ting en kan gjøre sammen :-) Hilsen en som har vokst opp med friluftsliv og fjellturer, og som fortsatt elsker det :-)

Hva liker dere jenter/damer best på oss gutta?
Glatt, maskinkort, frisert eller naturlig?

Truffet de kjekke jenta her inne. Vi vil begge ta det med ro framover .Vi har god kjemi ,Men er redd begge to at vi mister kontakten vis vi tar det ro framover . Er det lurt tro?....

Flere enn meg som er støpt slik at om noen viser seg å ha brukt 10 år gamle bilder, eller at strandkroppen har lagt på seg 15 kg, ser jeg på det som "lureri" ?
Man vet når bildene er tatt, eller om kroppen har fått nye former, slikt "glemmer man ikke" man utelater å informere om det, hensikten blir vel til syvende og sist MOT sitt ønske, de om det..
Jeg mener, om man ikke har ryggrad til å fremstå som man er, og være komfortabel med seg selv, og begynner man med en liten "hverdagsløgn"
da er interessen fort under frysepunktet.

FORTSATT GOD KVELD TIL DERE "SUKKERHUNGRIGE;-)

Var på date med en mann på torsdag. Vi hygget oss over en flaske vin. Utvekslet telefonnr., og har holdt kontakten. Pga. diverse problemer han hadde, googlet jeg litt. Da fant ut at han er 10 år eldre enn han oppgav i sin profil. Jeg konfronterte han med dette, og han benektet det ikke, faktisk er han 11 år eldre enn han oppgav i sin profil. Hva feiler det folk?? Ble rasende. Han er nå blokkert og jeg har meldt han for falsk profil.

Hei, jeg har fått de barnene jeg ønsker. Hvordan krysser jeg av 1-10 når jeg ikke ønsker flere barn, de to nederste på første side av Relasjonsprofil spør om dette. Jeg har satt 1 på den nest nederste og 10 på den nederste, men ser jeg her har match-bom både med 45- og 54 åringer. Det kan ikke bety at de ønsker barn eller? Setter pris på hjelp her

Android-Appen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Ærligheten

Hvorfor funker ikke denne appen på alle Android-telefoner?
På Min LG G3 får jeg beskjed om at telefonen er inkompatibel med appen..

Jeg antar at sukker har glemt å tenke på et eller annet her, kanskje skjermoppløsning?

Hva er Sukkerbyen. Har klikket på det et par ganger og hver gang kommer det opp et fotografi av en mørklagt by hvor det blinker mange lys. Har den noen funksjon?

Gammalt ordtak det her, men høyre det støtt og stadig. Og alle har vel hørt den no.

Og sia eg kjøpte meg båt i sommar så MÅ det no nappe snart! Nokon veit kva agn eg må bruke for å sveive inn noko flott?

Hei.
Vet noen om det finnes steder, aktiviteter, singeltreff, og lignende i Stavanger og omegn?

Synes sukker har en litt dårlig løsning for å lage en god profil. Mye spørsmål og nummerering som skal gjøres, håper folk her tar kontakt selv om profilen kanskje ikke matcher helt egne ønsker.

Liker og lage litt mat eller noke godt . Lage eggedosis!.... bare kom ! nok e alle...

Match

Siste svar lø. 16 aug. 2014 19:55 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemeg

Hvorfor er det sånn, at de du har høy match med er personer du ikke tiltrekkes av? For min del i såfall.
Har begynt å se lengre ned på listen, for der finner jeg folk jeg liker utseendemessig.
Joda, vet dette kan virke "dustete" men er jo utseende man legger merke til først - og så tar kontakt. Sånn er det uansett hvor du er. Du begynner jo ikke å snakke med en person på byen, om du ikke liker det du ser og gjerne vil komme i kontakt med h*n

Jeg ser stadig foruminnlegg av menn som er frustrert når kvinner ikke svarer, eller over at konkurransen er så høy. Men det virker ikke som om menn har så mye selvinnsikt heller, og det virker som terskelen for å sende meldinger er veldig lav for noen.

Jeg er en normalt oppegående og tiltrekkende jente på 29 år, men jeg for langt over gjennomsnittelig med oppmerksomhet. En vanlig dag ligger på rundt 15-30 nye meldinger, og det kan være vanskelig å rekke over alle og svare fint på alt. Jeg prøver så langt det gjør seg å svare og evaluere alle, for jeg vil jo gjerne møte en god mann som passer til meg, men jeg har en travel jobb og har ikke tid til å gå alt i sømmene. Jeg synes det er litt uhøflig å bruke standardsvar, så prøver etter beste evne å skrive noe personlig tilbake, selv om det er et avslag. Noen ganger er det fordi jeg dater noen, andre ganger er det fordi jeg ikke finner noen holdepunkter eller noe jeg liker spesielt godt i profilen.

Som svar tilbake på min høflige avvisning (eller noen ganger fordi jeg ikke rekker å svare fort nok), får jeg ofte sinte mail om at jeg dømmer andre og er ei bitch som avviser min potensielle drømmemann. Jeg opplever dette som urettferdig, særlig hvis man sammenligner med folk som ikke svarer i det hele tatt. Det har nok hendt at jeg ikke har svart jeg og, men det er stort sett reservert til tilfeller hvor hendvendelsen var ufin (slik som han som lurte på om jeg likte bondage i førstemailen),....

Mitt spørsmål er; hva gjør dere andre jenter og hva synes dere menn at vi skal gjøre hvis vi er i en situasjon som dette? Får dere noen forståelse for at det kanskje ikke er så lett og man ikke er en bitch bare fordi man ikke svarer eller må avvise? Og hvorfor henger folk seg sånn opp i hva en person man aldri har møtt synes?? Jeg sender da mail til gutter jeg også, og av og til får jeg ikke svar. Da har jeg ALDRI fulgt om med mail nr to og vært sarkastisk, pågående, trakasserende, sint eller ufin tilbake.

Hva er geia med at mange her inne må slå fast hvor mye de trives i jobben sin? Det er da ikke måte på hvor ENORMT folk trives. For meg virker det nesten som at det er en unnskyldning for stedet de jobber. At de egentlig skulle jobbet et annet sted, men trives, så da er det greit. Eller tar jeg helt feil? Jeg trives, men at jeg gjør det er jo ikke noe jeg må fronte med store bokstaver her inne.

Det var med stor spenning jeg hadde gledet meg til denne daten. Vi hadde snakket sammen litt her på Sukker, utvekslet telefon-nummer og tatt den vanlige "telefon-sjekken" også. Vi var begge usikre på hvor vi skulle møtes, og om det ble den vanlige turen rundt Sognsvann eller en kafèdate i sentrum. Personlig er jeg ikke fan av sånne kafè-sitdowns for jeg føler at det kan bli litt stivt. Spaserturer er det tryggeste for da har man nok av retrett muligheter hvis ting ikke går helt etter planen :)

Helt ut av intet spurte hun om jeg ville komme på middag, hjem til henne. Noe skeptisk blir jeg til slike invitasjoner, til tross for at jeg er mann. Man vet alle hva det fort kan føre til, men men. Jeg trappet opp på døren hennes, ringte nervøst på og ble møtt med det herligste og ærligste smilet ever. Og en tilsvarende god klem som aldri tok slutt. Det var som om vi hadde kjent hverandre i mange år og nervøsiteten vi begge hadde forsvant ganske fort. Daten var på en ukedag så vi drakk ikke noe alkohol og det gikk i pepsi max av alle ting. Maten jeg fikk servert var av ypperste klasse, en italiensk pastarett med hjemmelaget pastasaus og hjemmelagde hvitløksbaguetter. Det var altså så himmelsk og vi pratet sammen i et par timer mens vi lesket i oss maten og koste oss veldig.

Så var det tid for sofa og litt dessert. Veldig enkelt! Hun hadde kjøpt min favorittsjokolade, Stratos. Storkrevende er jeg ikke så det var helt topp. Vi så på noen realitysåper på TV og lo godt innimellom ungkarskvinner og ungkarsmenn. Men høydepunktet var når vi så Swinger Wives på TLC. For en historisk og episk serie det er!

Vi satt nå der og strøk litt på hverandre og klemte forsiktig. Hun visste også om mine idrettsskader så til min store overraskelse kom hun ut i stuen med fotbad. Med egen massasjefunksjon og jeg fikk en helt utrolig behandlig til mine såre føtter. Hvor mange her inne kan med hånda på hjertet si at man har fått fotmassasje på første date?

Sov sammen gjorde vi, og elsket ømt og lidenskapelig...

Denne daten skjedde for en stund siden, ifjor en gang. Oktober. Og nå var det tid for og fortelle den :)

Idag er vi fantastisk gode venner og hun er en vakker og nydelig kvinne som jeg virkelig håper treffer drømmemannen sin her inne eller i virkeligheten. Hun kommer til å lese dette og jeg vet hun vil smile. Er veldig glad i deg :)

Jeg må bytte Visa kort, Noen som vet hvordan jeg bytter det ? alt jeg finner er en Avslutt automatisk fornying knapp :S

God helg alle sammen. Skriv gjerne til meg .......:-)

date med meg

Ingen svar
(mann 26 år fra Akershus) Privat melding

Noen jenter som vil bli kjent

Skal si at det er litt mer allsidighet i albumene i Russland enn her inne, som jo det meste er fjellturer, fallskjermhopp og selfies på badet ;)

http://www.sadanduseless.com/2013/11/russian-dating-sites/

Om dette slår noe bedre ann er vel etter smak og behag, men full score for forsøkene iallfall.

God helg! :)

Smugtitting!

Siste svar fr. 15 aug. 2014 19:01 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Tante Pose

Fikk i dag en henvendelse fra en mann som lurte på om jeg ville smugtitte på ham via webkamera mens han dusjet! Det er ikke så ofte jeg blir overrasket over folks oppførsel, men ble nok det denne gangen. Er rimelig fersk på Sukker, og håper jeg slipper flere slike henvendelser!
Ellers vil jeg ønske alle en fortreffelig weekend.

Synes dere at det er greit å være her bare for å få sex ?
-Singel og kåt

Hei og hopp .. har da meldt meg inn her i håp om og treffe drømme prinsen self.. og det jeg får er en del brev fra gutter som er på samme alder som mine barn.. har faktisk ikke fått ett eneste fra en i min søkegruppe.. er det en eller annen som kan fortelle meg hva jeg gjør feil ? og en annen ting jeg lurer på.. hvorfor får jeg på mine macher folk som bor helt i andre enden av landet når jeg søker i nærheten av meg selv.. ?

Kommer med en liten betraktning her, og ønsker deres syn på saken.

Noen jenter her inne, oppfordrer aktivt til at vi skal legge igjenn en hilsen eller no slikt. -Vertfall tolker jeg "jeg blir veldig glad for en hilsen" "tør du sende meg en melding" "bare og sende noen ord, jeg biter ikke", som en oppfordring- Da synes jeg også at de kan ta seg tid til og komme med et svar, føler det blir uhøflig vist ikke.
Er jeg bare litt for gammeldags/tradisjonell?

Hvordan får jeg skrevet på profilen min og lastet opp bilde? Er det telefonen min som er vrang eller?

Hva er greia med menn og deres hang til langt hår på damer. Helt greit at dere liker langt hår, men hvorfor er det så viktig?