Sukkerforum

Får ikke lastet opp bilder

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Evita

Jeg får ikke laster bilder på min profil, selv om jeg har blitt superbruker. Knappen "last opp bilder" fungerer rett og slett ikke. Det samme for "send feedback" knappen. Noen som vet hvorfor dette skjer?

Underlig at man blir superbruker og ikke får tilsendt mer informasjon... Suker kunne kanskje ha sendt en hyggelig mail med tips om hvordan medlemskap kan best utnyttes? Fant heller ingen info om dette på siten.

og like singel.. hehehehehe :)

Hvordan få de seriøse interessert? Tips tas i mot med takk:-)

Skjegg?

Siste svar lø. 21 juni 2014 03:44 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym handerre

"I gamle dager" hadde jeg ofte perioder der jeg hadde skjegg. Faktisk er "gamle dager" ikke så fryktelig lenge siden. Skjegget var oftest et resultat av latskap og fraværende tiltakslyst, men også dårlig selvtillit. Det føltes greit å gjemme ansiktet bak en haug med hår når man ikke følte man så ut (og sannsynligvis ikke gjorde det heller siden vinduene sikkert ikke var blitt vasket)

Uansett, selv om jeg rett som det er har tredagers og sågar også femdagers er perioden med langt, ustelt helskjegg over. DA skjer det;

I Mars blir jeg kjent med en jente som er en av hovedgrunnene til at jeg prøvde sukker. Hun kunne nemlig fortelle at hun hadde møtt samboeren sin her. I forlengelsen av samtalen, der det var flere involvert så jeg aner ikke hvordan temaet kom opp, kom det frem at samboeren hennes har skjegg og at det var det første hun hadde falt for. Hun var nemlig veldig glad i skjeggete menn! Og det, mine damer og herrer har jeg aldri hørt en kvinne si før.

Så havnet jeg på fest på Tirsdag med noen av mine fine medstudenter. En mannlig klassekamerat dukker opp med det han kalte "eksamenskjegget" sitt. Han hadde bedre ting å gjøre på i eksamensperioden enn å barbere seg. Poenget var at selv om hans skjeggvekst gjennom eksamensperioden tilsvarte tre dager for min del, så fikk han voldsomt mye skryt for skjeggveksten sin fra jentene på festen, og da mener jeg samtlige jenter på festen.

Aner jeg konturene av en skjeggtrend blant unge kvinner? Bør jeg revurdere mine barberingsrutiner? Eller er dette bare helt tilfeldig og at skjegget bare var en avledningsmanøver for å kunne gi fyren et kompliment fordi hele gjengen egentlig synes han er veldig kjekk?

det er WM på tv, her skjer det jo ingen ting....

Hvordan melder man seg ut av denne club mon tro ?

Looks er så trist og deprimerende uten mulighet for filtrering (geografi, alder, barn, for eksempel). Det er også litt sprøtt at jeg blir vist profiler uten bilder :( U fix, sugar daddy?

Laget en tråd nettopp, men fikk ikke til å skrive med pseudonym. Noen som kan hjelpe? :-)

Sydentur?

Ingen svar
(mann 33 år fra Nordland) Privat melding

Hei ! er veldig lysten på og finne en hyggelig jente og dra ilage en uke eller 2 til syden om ikke lang tid :)..
Er åpen for hvor turen måtte gå henne..
Hvis det er en hyggelig jente som vil ta seg en tur ilage meg, så er det bare og ta kontakt med meg her :) eller på mail :) (seinyx@gmail.com)

Alder er ikke så viktig for min del :)..

Dette er en tenkt og veldig attraktiv situasjon som mange ønsker å være i :). Du er forelsket og livet er herlig. Så går tiden og dere har datet en stund. Det begynner å ligne på et kjæresteforhold. Du lurer på om dette er liv laga. Hva er avgjørende for at du ser den andre som en kjæreste som du vil satse videre på? :)

Fotoalbumet funker ikke :( får bare lagt inn profilbildet selv om jeg har nye sony z2

Noen kvinner her inne som har erfaring som, eller tenkt tanken om å være, Hotwife for sin cuckold kjæreste? Hva er eventuelt deres erfaring?

Er det så mange damer uten bilde og album,,, skjønner jeg ingen ting av og tillegg så gir de kompliment

Hva hente med funksjonen "beskjære bilder"??

Prøver å legge inn et bilde til i albumet, men ender med å måtte legge inn hele bildet.
Var jo så enkelt før når man bare kunne ordne det samt retning etter opplasting.

Har singeltilværelsen blitt så trygg og god at vi velger å være det, selv om en sier at en på utkikk?
Etter å ha vært her en stund, men også vært vekke så ser jeg hele tiden de samme folkene pålogget. Og jeg tenker med meg selv, at de fleste jeg ser i mitt "online nå" vindu, kan rett og slett bare gå ut og huke tak i den første og best mannen uten problemer. Og når jeg sier de fleste så mener jeg det, jeg er så pass ærlig at om du spør meg om hva jeg syntes om deg utseendemessig så får du et ærlig svar.

Sukker er forstålig nok glad for at vi er her, men er ikke litt av greia med dette at en skal finne den som gjør at en ikke er her? Den beste reklamen for Sukker er at noen finner hverandre.

Stiller vi for store krav til hverandre? Må alt være rosentødt hele tiden? Om en stol er ødelagt prøver man ikke å lime/skru den sammen før man kaster den, er det ikke da mulig å gjøre det samme med følelser/forhold? Gir vi opp for lett?

Jeg skal ikke klage på hvordan livet mitt har vært opp til nå, eller jo kan jo alltids klage litt, er sunt å klage! :)
Men, det høres kanskje litt rart ut. Det gleder meg også på en litt rar måte å se de samme ansiktene, fordi det betyr at det er ikke noe lettere for andre. Også tror jeg at når en holder på på en side som dette og spesielt da på forumet, så føler en, en form for tilhørighet.

Så jeg mååååå få en date snart.. hehehehe :)

Hei alle. Hvordan skal jeg begynne tro? Det lyder kanskje forskrudd i noens øyne hvordan jeg enn prøver å formulere det. Hvorfor er jeg så glad? Jeg har ingen kjæreste, men er så strålende glad.

Det er ofte helt bestemt musikk som setter meg i disse tilstandene. Tilstander av lykke over å få lov til å bruke tid til å tenke på alle mennesker i verden, og føle - FØLE - et vidunderlig samhold. Jeg vet at det er i en viss forstand drømmende. Det pågår mye vondt og urettferdig utallige steder, og "der sitter han alene i det lune trygge hjemmet sitt og fantaserer..."

Men det er ikke fantasi i betydning "uekte". Det er helt reelt. Det er forskjellige tider og sted for alt; vondt og godt. Og som jeg skriver iblant: Verden er i bunn og grunn en enhet. Alle sjeler har en skjult forbindelse. En sameksistens. Men vi må være villige til å ta imot hverandre for å fatte det.

http://www.youtube.com/watch?v=wKP5GfQRJIs&list=ALBTKoXRg38BDvJ54d7zKtbn TplFpmKmo9

Denne melodien var det som frembrakte dette blomsterhavet nå. Jeg får ikke med meg alt de sier når de synger, men det er ikke det viktigste. The World Goes On. Javisst gjør den det. Tenk at lyset kom idag også. Jeg ønsker alle og enhver en strålende dag. Og jeg ønsker en skatt som vil dele slike tanker for fellesskapet med meg.

Dilemma

Siste svar ti. 17 juni 2014 09:31 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Underbog

Dette høres kanskje rart ut, men hva ville du gjort i denne situasjonen?

Vi trener på samme treningssenter. Har likt hverandre på tinder for ei stund tilbake, men jeg slettet meg rett etter så dum jeg var. Eneste sjanse for å ta kontakt, er over face, føler jeg. Vet navnet. Blikkontakten gjør meg svett... pen jente og alt det der.

Skal jeg kontakte på face, eller blir det litt for creepy?

Opplevde nettopp noe snodig her. Ble kontaktet av en mann....sikkert en grei kar i utgangspunktet, hva vet vel jeg. Men lite med ferske bilder i profilen, (noe jeg syns er viktig om man er seriøs). Iflg. han hadde han mistet alle bildene sine...og i tillegg hadde han hverken kamera eller mobil med kamera...så nye bilder fikk han ikke lagt inn her. Da skurret det litt, og mavefølelsen min sa at dette kanskje ikke var riktig mann for meg. En mann i sin beste alder, med solid økonomi iflg. profilen, som ikke engang hadde kamera på mobilen sin.....og jeg avslo høflig hans ønske om videre kontakt via mailadressen hans. Syns hele greia virket litt underlig.....og DA havnet jeg plutselig i kategoren "primadonna og sur gammel tante" m.m...som helst sikkert måtte på sukker fordi jeg sikkert var for godt kjent på hjemstedet mitt...(underforstått; dame med dårlig rykte osv.) og blokkert ble jeg selvfølgelig øyeblikkelig...hehe. Jaja....skal ikke være enkelt....og NÅ er det ihvertfall ingen tvil om at mavefølelsen min var riktig. ;)

Hvorfor er Søndag den mest besøkte dagen? jeg vil ha dame hele uken:)

Idag fikk hus være hus så istedet ble valget å rydde på både Sukker og Facebook.
På FB røk vel 100 venner vekk og her på sukker er det den store blokkedagen. Alt dette er gjort etter samme retningslinjer som jeg har for plenen min. Ugress må vekk. Når jobben er gjort blir det ganske så oversiktelig og ryddig. ;)

Er det bare meg som er så uryddig

At det er mange her inne for å kun sjekke om de er attraktive ?

Alle damene jeg prøver å få kontakt vil ikke, alle damene som vil ha kontakt med meg , passer meg ikke. Er det noe galt med match beregningen her ???eller funker dette i det hele tatt???

Mange som beskriver hva slags drømmepartner de ønsker, føler jeg nesten må være Supermann, Tarzan på en gang. Handler ikke kjærligheten om å finne kjemien med hverandre?

Får en en del henvendelser om damer som ber meg ta kontakt på E Mail , flotte damer naturligvis. Regner med de faker ?

Får en en del henvendelser om damer som ber meg ta kontakt på E Mail , flotte damer naturligvis. Regner med de faker ?

Hvor ble det av disse trollene? De som sto bak disse vittige kose- og fiseskap trådene. Mulig det er påskeferien som har tatt dem, eller av helt andre grunner (?) Hva tror dere har skjedd? Jeg savner humoren og folka. Eller, kanskje de/dere fortsatt er her enda.

Sikkert ikke første gang temaet er oppe.... men jeg lurer litt. Jeg har hatt profilen min her litt til og fra (mest fra) de siste 5 årene. Jeg er en kvinne på 53 år som oppfatter meg selv ganske middels, men nok også "helt grei" for min aldersgruppe.
Reflekterer over at veldig mange her ikke svarer hvis man sender en mail, og oppfatter også at det er en veldig stor andel ikke-betalende-medlemmer. Betyr det at dette ikke er en seriøs side? Og at de fleste menn her bare er her for å slå ihjel tiden?
Personlig har jeg deaktivert profilen når jeg ser at jeg ikke har tid til å følge opp. Er det bare meg som tenker slik? Burde man være her hele tiden til man finner noen man klaffer med....? Hva tenker DU mann mellom 49 og 64? Nysgjerrig på svar.

Hva med de som gir meg hjerter? Og jeg reagerer med å sende en mail. Mailen, som er hyggelig og positiv, blir ikke besvart? Når jeg så er innom og sjekker Looks har samme person merket meg som interessant der. Opplevd et par ganger nå. Da skjønner jeg liksom ikke vitsen hverken med hjerter eller Looks. Hmmmm.... ?

1) ...Føle på spenningen, flørte, er det jakten, er forelskelsen en del av jakten. De gamle kjønnsrollene, mannen som ser seg ut et "bytte", nesten uoppnåelig, oppildnet av spenningen jakter lenge, utholdende, ingen usikkerhet er synlig i det mest usikre som finnes, hele tiden det ypperste av hva jegern kan yte av sjarme, oppmerksomhet, verbal styrke og fysisk nærhet i blikk og kropp som er pågående uten et øyeblikk å skremme, se signalene, innfri alle ønsker om nærhet for til slutt å legge ned byttet, Selv selve forførelsen er varsom, langsom og full av adrenalin som gjør nytelsen og orgasmene til det ypperste. ... OK, et bilde, men langt på vei går det an å ha spenningen for en stakket stund. Er dette et fantasibilde fra en annen tid, lenge før likestilling. Neppe.
2) Kvinne, du er helt trygg på han og han på deg, tryggheten, kyss ved alle møter og avskjeder, "overraskelsene" er sikre som banken når de skal komme og overrasker ikke det minste, sammen om økonomi, du vet hva dere har råd til - alt er forutsigbart, fullstendig trygt, du begynner å bli lei. Samlivets gleder blir skjeldnere og tammere for til slutt å være et ubehagelig rituale, du føler på irritasjonen over mer og mer - "dumme stut" - han har jo latt deg gjøre seg kjedelig. Du savner forelskelsen, spenningen, usikkerheten, Du er fanget av deg selv, i svake øyeblikk våger du tanken på å bryte ut, for øyeblikket å kjenne empatien verke, føler på skuffelsen hans, han har blitt en byrde du ikke kan fri deg fra.
To bilder, jeg tror på de, jeg vil ikke flytte sammen, jeg vil ha noen som skjønner dette og er villig til å nyte de gode øyeblikkene og ikke dyrke en trygghet som bare er et fata-mogana. Er jeg kynisk ?

sexting

Siste svar lø. 14 juni 2014 00:09 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Videre i prosjektet "grimstad82 prøver å få tilbake humoren på forumet" så starter jeg denne tråden. Hva er det morsomste du har sendt eller har fått sendt under sexting? :)

God helg godt folk!

står det på kalenderen i dag. Er det noen som er overtroiske her inne? Eller har hatt spesiell uflaks på denne dagen en eller annen gang?

Selv finnes jeg ikke et snugg overtroisk, men kom en gang ut for en så stor ulykke på en fredag den trettende at det egentlig bare var marginene på rett side som gjør at jeg kan sitte her den dag i dag og skrive dette innlegget.

Så nå er jeg faktisk obs på denne dagen, selv om jeg aldri var det før 2001 :)

humor

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Mange damer presiserer at det er viktig med humor, og da vil jeg tro at det dreier seg om samme humor. Mitt spørsmål er hvor langt kan en ta det innenfor de forskjellige sjangerene? Jeg er litt sånn doug stanhope, går og går til du blir kvalm også litt mer :)

spontan

Siste svar fr. 13 juni 2014 22:01 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Ser at mange jenter har dette ordet med i profilen. Det jeg lurer på hva legger dere i ordet spontan?

Enkelt og greit, ønsker alle en fin helg, årets første, i 2014! :) Noen med koselige planer? :)

Spørsmål: Står det at man er online etter man er logget ut?
Skriver med en som jeg har avtalt date med. Sendte han svar på en melding og med et spørsmål når han stod pålogget. Fikk ikke svar og etter 15 minutter var han logget av....
Tar det så lang tid eller var det bare meg han ikke ville skrive med mon tro? ;)

noen..? eller er det bare meg.. hehehe

Nettopp flyttet til Tromsø og skal ut en tur ikveld å skjekke ut byen, noen flere som skal? :)

Eller bør jeg gjøre flere endringer på profilen..?

Råd. IKKE legg til sukkerdamer på face. Egentlig så bør man ikke legge dem til i det hele tatt.

Det skaper bare sinne og frustrasjon. Bilder og mld av hennes ekskjærester gjør deg bare sint, frustrert og misunnelig.

Ikke gjør det!!

Etter 3år her inne så tenkte jeg med meg selv at det kanskje var på tide å oppdatere tekstene litt. Ikke at det kommer til å hjelpe, ansiktet har jeg ikke gjort noe med, men uansett så fikk jeg slått ihjel noe tid :)

Det jeg lurer på er: Hvor ofte oppdaterer du din(e)?

Familie

Siste svar to. 12 juni 2014 20:30 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym hanefar

Hvorfor ønsker vi å stifte familie, å få barn?

Noen i stavanger som spiller frisbeegolf eller vollyball?

Har et spørsmål som jeg håper noen av dere smarte brukere kan hjelpe meg med ;)
Var i kontakt med en som ikke har bilder i album eller på profilen. Ba han sende bilder til meg på mail.
Men når jeg fikk mailen stod det at den var fra Sukker på vegne av denne brukeren.
Er det mulig? Og hvordan i tilfelle gjør man det?
Det er jo mye lurere enn å bruke sin egen mail, så hvis noen kan forklare hvordan man gjør det så hadde det vært fint :D
Anyone?? :D

Du sitter og kikker på profil etter profil, kanskje kjeder deg litt for egentlig er det andre ting som burde gjøres.... Men så. PANG!!! Der dukker det brått opp et bilde som tenner interessen i deg igjen. Jeg er nyskjerrig på hva dette er som tiltrekker deg. Fortelle?

bergen

Siste svar on. 11 juni 2014 22:37 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

What to do, what to see? Enlighten me :)

Hei damer!

Hvor mange brev får dere pr dag? Og hvor mange av de har med sex og gjøre?

Nå er det sikkert mange som kommer til å si dette ikke stemmer og det er bare noe jeg tror..

Men hvorfor er det slik at de som er pene og attraktive altid kan finne en mann ? Dere jenter sier ikke det stemmer fordi dere ikke treffer den rette, men hvem gjør altid det?? Dere får jo altid oppmerksomhet og om dere skriver til gutter her inne får dere altid svar.... Ja dere treffer menn om den er ute etter sex eller forhold. Og ja dere finner ikke den rette med engang. Men dere kan altid velge og det tenker dere aldri på.. Og utseende har så mye å si... Nesten mer enn det som er på innsiden..

Og hvorfor kontakter dere menn når de sier de har veldig god økonomi og ikke ellers unntatt om de ser utrolig flotte ut?

og som en sier hvorfor kan ikke pene jenter bruker mer tid på å være kreative og smarte enn å bare kaste klærne i blader??

hva mener dere?

og sett dere ned i en time på et kjøpe senter eller på byn hvor dere ser mennesker og se alle som er sammen hvor mye utseende har å si