Sukkerforum

Looks

Siste svar on. 25 juni 2014 12:08 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Innside

Er det noen som bruker Looks? Uansett hva man svarer er det treff på bare 1 av 1000. Regnet ikke med at folk bare gikk etter indre verdier på sukker????

Funderer noen gange på om man kommer til å treffe den eneste ene,,, kanskje man bare skulle slutte å være så jævla kresen. Gi faen i gnist, og bare hive seg i kast med noen som er bra. Altså ikke måtte ha sommer fugler i magen :P???
Vi jo ha noen å dele opplevelser og hverdagen med :)
Og spar meg for pisset om at jeg må stortrives alene før jeg finner min make, værste sludderet jeg hører :P
Jeg klarer meg godt, men savner noe jævlig å gå noen sommeren i møte med :)

Har dere et spesifikt antall meldinger, en bestemt tid eller andre krav om når dere eventuelt sier ja takk til et møte/date?

Jeg forstår at det ikke er et fasitsvar på dette og at det avhenger av meldingsforløp osv. men det kunne vært interessant å høre hva dere tenker.

Jeg husker en gang hvor jeg skrev med en pike i evigheter og til slutt så ble det slik at man hadde skrevet så mye/lenge at man ble usikker på hvordan det ble å møtes, det ble derfor aldri noe av.

Det finnes vel sikkert en middelvei men for min del så ville jeg valgt å møte noen relativt raskt dersom man finner tonen da man slipper å lage seg falske bilder av hvordan den andre egentlig er :)

Fordeler

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tiberius

Når noen jenter/kvinner legger ut bilde av sin kløft og brystparti på samtlige bilder er det da på sin plass å spørre hva dem vil betrakte som sine største fordeler?

Hej allesammen ,har litt problem med mobilversionen av Sukker,finner inte var/hur man kan lägga upp profilbild - och bilder i albumet,vilket ju hade varit trevligt... Hjälp tack /Blodhunden

Er ganske ny i dette gamet og lurer på hva dere mener om dette.
Er det greit å avtale dater med fler av gangen, selvfølgelig ikke samtidig, men en den ene dagen og en annen en annen dag?
Eller kun avtale date med en for å finne ut hvordan det går, før man går videre til å avtale ny men andre?
Og synes dere det er greit å date noen som også dater andre?
Har lyst til å høre hva sukker folket synes. Jeg for min del synes det er greit å date en av gangen, og ville ikke datet noen som også datet andre. Er jeg sær? Eller?
Og hvordan kan man finne ut om den man dater også dater andre?
Kom med synspunkter please :)))

Så hva søker mann?Så mange menn på min alder og eldre som søker jenter fra 20 og oppover,de kan man jo ikke konkurrere med!Synes dette med alder er vanskelig.,men det ser ut som man må velge å gå ned litt på alder for tiden.Hva tror dere damer på min alder (40-50+)

Seriøst

Siste svar sø. 22 juni 2014 23:38 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym jaudå

Jeg skal seriøst vurdere å implementere "seriøs" i min profil.... og "eklektisk" og "integritet". Seriøst!
Hm.. eller "prokrastinere"... hm.. får gjøre det ved en senere anledning.

Søndag - hva skal man finne på.
Masse å gjøre....hvis man gidder , men jeg har lært at det er viktig å ta vare på hviledagen også...he he

Jeg er relativ ny i dette gamet og lurer på om det egentlig finnes en " prins" der ute...Dere vet han som kommer på den hvite hesten ...og tralalalalaa.. Nei - man får jo se på virkeligheten.
Men jeg betviler ikke på at det finnes en koselig mann for meg også , en som er åpen - lett å prate med , like mye på en hverdag . En som vil bli tatt vare meg , og jeg motsatt , en som har egne interesser , men kanskje får noen nye via meg også. Kanskje du er litt sporty og lar det smitte over på meg...jeg kan sykle , gå ,kjøre bil/mc , gå tur med hund , være tullete og seriøs , positiv og glad , liker og reise i inn og utland , legger planer eller ta ting på sparket...Og garantert masse mer for den rette..
Dagens ord - he he. God søndag der ute <3
klem klem

Har ved mer enn ett tilfelle her lest i profiltekster at damene vil at sin drømmepartner må kunne drepe edderkoppene som har funnet veien inn i huset.

Greit nok det, om det er det som teller så hvorfor ikke. Men.. når det kommer til stykket, og mannen plutselig fremviser denne egenskapen her: http://youtu.be/uFCBxh1AYKg Hva da? :)

Mange flott bilder! Men blir vi damer egentlig sjarmert av bilder av døde dyr i albumet? For eks bilder av en død elg! (Ofte med en stolt jeger i bakgrunnen).

-gener
-genser
-grenser
-grener
-gneser
Hviklen passer deg best?

Mange beskriver seg selv som oppegående , jeg lurer på hva det egentlig betyr ? Betyr det at de ikke er sengeliggende ? eller får de ikke sove og går oppe ? Det er en rar påstand, det normale er å være både oppegående og sengeliggende i løpet av et døgn, men det sier i grunnen lite om personen.

Hvilke planer har dere for helga?
Jeg skal jobbe i morgen og på grilling på lørdag. Håper på fint vær :-)

Er det noen fra Sukker som følger med på denne liste? Finner ikke ut at et problem i min profil og trenger hjelp. Flere knapper som ikke virker. Bruker Mac. Kunne dere vennligst ta kontakt?

Det er ikke alltid like lett, føler jeg, å være gutt inne på steder som dette. Jenter har som regel overtaket med når det kommer til meldinger osv. Jeg har opplevd å ikke så svar fra noen på laaang tid, og da snakker vi på meldinger som varierte fra ett enkelt "hei" til en vittig liten tekst om svada eller noe som sto i profilen til jenta.. Ser det står under noen av profilbildene "svarer selektivt". Så jeg lurer på...hvorfor det? Hva er det som er så farlig med å svare noen, selv om man kanskje ikke er interessert i noe romantikk eller lignende med personen? Jeg har som prinsipp å svare alle som skriver, syns det er det minste man kan gjøre, og er man gentleman så er man gentleman :p

Nå vet ikke jeg om gutter generelt her inne svarer eller ikke svarer, jeg skriver helt ærlig ikke med noen av de :P Men er det ikke bare koselig å svare folk som tar seg tid til å skrive? Det er jo bare ett kompliment at du får melding, betyr jo at personen liker det de ser og leser om deg.

Så hva sier dere, folkens....hva må til for at dere skal svare på en melding?

Får ikke lastet opp bilder

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Evita

Jeg får ikke laster bilder på min profil, selv om jeg har blitt superbruker. Knappen "last opp bilder" fungerer rett og slett ikke. Det samme for "send feedback" knappen. Noen som vet hvorfor dette skjer?

Underlig at man blir superbruker og ikke får tilsendt mer informasjon... Suker kunne kanskje ha sendt en hyggelig mail med tips om hvordan medlemskap kan best utnyttes? Fant heller ingen info om dette på siten.

og like singel.. hehehehehe :)

Hvordan få de seriøse interessert? Tips tas i mot med takk:-)

Skjegg?

Siste svar lø. 21 juni 2014 03:44 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym handerre

"I gamle dager" hadde jeg ofte perioder der jeg hadde skjegg. Faktisk er "gamle dager" ikke så fryktelig lenge siden. Skjegget var oftest et resultat av latskap og fraværende tiltakslyst, men også dårlig selvtillit. Det føltes greit å gjemme ansiktet bak en haug med hår når man ikke følte man så ut (og sannsynligvis ikke gjorde det heller siden vinduene sikkert ikke var blitt vasket)

Uansett, selv om jeg rett som det er har tredagers og sågar også femdagers er perioden med langt, ustelt helskjegg over. DA skjer det;

I Mars blir jeg kjent med en jente som er en av hovedgrunnene til at jeg prøvde sukker. Hun kunne nemlig fortelle at hun hadde møtt samboeren sin her. I forlengelsen av samtalen, der det var flere involvert så jeg aner ikke hvordan temaet kom opp, kom det frem at samboeren hennes har skjegg og at det var det første hun hadde falt for. Hun var nemlig veldig glad i skjeggete menn! Og det, mine damer og herrer har jeg aldri hørt en kvinne si før.

Så havnet jeg på fest på Tirsdag med noen av mine fine medstudenter. En mannlig klassekamerat dukker opp med det han kalte "eksamenskjegget" sitt. Han hadde bedre ting å gjøre på i eksamensperioden enn å barbere seg. Poenget var at selv om hans skjeggvekst gjennom eksamensperioden tilsvarte tre dager for min del, så fikk han voldsomt mye skryt for skjeggveksten sin fra jentene på festen, og da mener jeg samtlige jenter på festen.

Aner jeg konturene av en skjeggtrend blant unge kvinner? Bør jeg revurdere mine barberingsrutiner? Eller er dette bare helt tilfeldig og at skjegget bare var en avledningsmanøver for å kunne gi fyren et kompliment fordi hele gjengen egentlig synes han er veldig kjekk?

det er WM på tv, her skjer det jo ingen ting....

Hvordan melder man seg ut av denne club mon tro ?

Looks er så trist og deprimerende uten mulighet for filtrering (geografi, alder, barn, for eksempel). Det er også litt sprøtt at jeg blir vist profiler uten bilder :( U fix, sugar daddy?

Laget en tråd nettopp, men fikk ikke til å skrive med pseudonym. Noen som kan hjelpe? :-)

Sydentur?

Ingen svar
(mann 33 år fra Nordland) Privat melding

Hei ! er veldig lysten på og finne en hyggelig jente og dra ilage en uke eller 2 til syden om ikke lang tid :)..
Er åpen for hvor turen måtte gå henne..
Hvis det er en hyggelig jente som vil ta seg en tur ilage meg, så er det bare og ta kontakt med meg her :) eller på mail :) (seinyx@gmail.com)

Alder er ikke så viktig for min del :)..

Dette er en tenkt og veldig attraktiv situasjon som mange ønsker å være i :). Du er forelsket og livet er herlig. Så går tiden og dere har datet en stund. Det begynner å ligne på et kjæresteforhold. Du lurer på om dette er liv laga. Hva er avgjørende for at du ser den andre som en kjæreste som du vil satse videre på? :)

Fotoalbumet funker ikke :( får bare lagt inn profilbildet selv om jeg har nye sony z2

Noen kvinner her inne som har erfaring som, eller tenkt tanken om å være, Hotwife for sin cuckold kjæreste? Hva er eventuelt deres erfaring?

Er det så mange damer uten bilde og album,,, skjønner jeg ingen ting av og tillegg så gir de kompliment

Hva hente med funksjonen "beskjære bilder"??

Prøver å legge inn et bilde til i albumet, men ender med å måtte legge inn hele bildet.
Var jo så enkelt før når man bare kunne ordne det samt retning etter opplasting.

Har singeltilværelsen blitt så trygg og god at vi velger å være det, selv om en sier at en på utkikk?
Etter å ha vært her en stund, men også vært vekke så ser jeg hele tiden de samme folkene pålogget. Og jeg tenker med meg selv, at de fleste jeg ser i mitt "online nå" vindu, kan rett og slett bare gå ut og huke tak i den første og best mannen uten problemer. Og når jeg sier de fleste så mener jeg det, jeg er så pass ærlig at om du spør meg om hva jeg syntes om deg utseendemessig så får du et ærlig svar.

Sukker er forstålig nok glad for at vi er her, men er ikke litt av greia med dette at en skal finne den som gjør at en ikke er her? Den beste reklamen for Sukker er at noen finner hverandre.

Stiller vi for store krav til hverandre? Må alt være rosentødt hele tiden? Om en stol er ødelagt prøver man ikke å lime/skru den sammen før man kaster den, er det ikke da mulig å gjøre det samme med følelser/forhold? Gir vi opp for lett?

Jeg skal ikke klage på hvordan livet mitt har vært opp til nå, eller jo kan jo alltids klage litt, er sunt å klage! :)
Men, det høres kanskje litt rart ut. Det gleder meg også på en litt rar måte å se de samme ansiktene, fordi det betyr at det er ikke noe lettere for andre. Også tror jeg at når en holder på på en side som dette og spesielt da på forumet, så føler en, en form for tilhørighet.

Så jeg mååååå få en date snart.. hehehehe :)

Hei alle. Hvordan skal jeg begynne tro? Det lyder kanskje forskrudd i noens øyne hvordan jeg enn prøver å formulere det. Hvorfor er jeg så glad? Jeg har ingen kjæreste, men er så strålende glad.

Det er ofte helt bestemt musikk som setter meg i disse tilstandene. Tilstander av lykke over å få lov til å bruke tid til å tenke på alle mennesker i verden, og føle - FØLE - et vidunderlig samhold. Jeg vet at det er i en viss forstand drømmende. Det pågår mye vondt og urettferdig utallige steder, og "der sitter han alene i det lune trygge hjemmet sitt og fantaserer..."

Men det er ikke fantasi i betydning "uekte". Det er helt reelt. Det er forskjellige tider og sted for alt; vondt og godt. Og som jeg skriver iblant: Verden er i bunn og grunn en enhet. Alle sjeler har en skjult forbindelse. En sameksistens. Men vi må være villige til å ta imot hverandre for å fatte det.

http://www.youtube.com/watch?v=wKP5GfQRJIs&list=ALBTKoXRg38BDvJ54d7zKtbn TplFpmKmo9

Denne melodien var det som frembrakte dette blomsterhavet nå. Jeg får ikke med meg alt de sier når de synger, men det er ikke det viktigste. The World Goes On. Javisst gjør den det. Tenk at lyset kom idag også. Jeg ønsker alle og enhver en strålende dag. Og jeg ønsker en skatt som vil dele slike tanker for fellesskapet med meg.

Dilemma

Siste svar ti. 17 juni 2014 09:31 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Underbog

Dette høres kanskje rart ut, men hva ville du gjort i denne situasjonen?

Vi trener på samme treningssenter. Har likt hverandre på tinder for ei stund tilbake, men jeg slettet meg rett etter så dum jeg var. Eneste sjanse for å ta kontakt, er over face, føler jeg. Vet navnet. Blikkontakten gjør meg svett... pen jente og alt det der.

Skal jeg kontakte på face, eller blir det litt for creepy?

Opplevde nettopp noe snodig her. Ble kontaktet av en mann....sikkert en grei kar i utgangspunktet, hva vet vel jeg. Men lite med ferske bilder i profilen, (noe jeg syns er viktig om man er seriøs). Iflg. han hadde han mistet alle bildene sine...og i tillegg hadde han hverken kamera eller mobil med kamera...så nye bilder fikk han ikke lagt inn her. Da skurret det litt, og mavefølelsen min sa at dette kanskje ikke var riktig mann for meg. En mann i sin beste alder, med solid økonomi iflg. profilen, som ikke engang hadde kamera på mobilen sin.....og jeg avslo høflig hans ønske om videre kontakt via mailadressen hans. Syns hele greia virket litt underlig.....og DA havnet jeg plutselig i kategoren "primadonna og sur gammel tante" m.m...som helst sikkert måtte på sukker fordi jeg sikkert var for godt kjent på hjemstedet mitt...(underforstått; dame med dårlig rykte osv.) og blokkert ble jeg selvfølgelig øyeblikkelig...hehe. Jaja....skal ikke være enkelt....og NÅ er det ihvertfall ingen tvil om at mavefølelsen min var riktig. ;)

Hvorfor er Søndag den mest besøkte dagen? jeg vil ha dame hele uken:)

Idag fikk hus være hus så istedet ble valget å rydde på både Sukker og Facebook.
På FB røk vel 100 venner vekk og her på sukker er det den store blokkedagen. Alt dette er gjort etter samme retningslinjer som jeg har for plenen min. Ugress må vekk. Når jobben er gjort blir det ganske så oversiktelig og ryddig. ;)

Er det bare meg som er så uryddig

At det er mange her inne for å kun sjekke om de er attraktive ?

Alle damene jeg prøver å få kontakt vil ikke, alle damene som vil ha kontakt med meg , passer meg ikke. Er det noe galt med match beregningen her ???eller funker dette i det hele tatt???

Mange som beskriver hva slags drømmepartner de ønsker, føler jeg nesten må være Supermann, Tarzan på en gang. Handler ikke kjærligheten om å finne kjemien med hverandre?

Får en en del henvendelser om damer som ber meg ta kontakt på E Mail , flotte damer naturligvis. Regner med de faker ?

Får en en del henvendelser om damer som ber meg ta kontakt på E Mail , flotte damer naturligvis. Regner med de faker ?

Hvor ble det av disse trollene? De som sto bak disse vittige kose- og fiseskap trådene. Mulig det er påskeferien som har tatt dem, eller av helt andre grunner (?) Hva tror dere har skjedd? Jeg savner humoren og folka. Eller, kanskje de/dere fortsatt er her enda.

Sikkert ikke første gang temaet er oppe.... men jeg lurer litt. Jeg har hatt profilen min her litt til og fra (mest fra) de siste 5 årene. Jeg er en kvinne på 53 år som oppfatter meg selv ganske middels, men nok også "helt grei" for min aldersgruppe.
Reflekterer over at veldig mange her ikke svarer hvis man sender en mail, og oppfatter også at det er en veldig stor andel ikke-betalende-medlemmer. Betyr det at dette ikke er en seriøs side? Og at de fleste menn her bare er her for å slå ihjel tiden?
Personlig har jeg deaktivert profilen når jeg ser at jeg ikke har tid til å følge opp. Er det bare meg som tenker slik? Burde man være her hele tiden til man finner noen man klaffer med....? Hva tenker DU mann mellom 49 og 64? Nysgjerrig på svar.

Hva med de som gir meg hjerter? Og jeg reagerer med å sende en mail. Mailen, som er hyggelig og positiv, blir ikke besvart? Når jeg så er innom og sjekker Looks har samme person merket meg som interessant der. Opplevd et par ganger nå. Da skjønner jeg liksom ikke vitsen hverken med hjerter eller Looks. Hmmmm.... ?

1) ...Føle på spenningen, flørte, er det jakten, er forelskelsen en del av jakten. De gamle kjønnsrollene, mannen som ser seg ut et "bytte", nesten uoppnåelig, oppildnet av spenningen jakter lenge, utholdende, ingen usikkerhet er synlig i det mest usikre som finnes, hele tiden det ypperste av hva jegern kan yte av sjarme, oppmerksomhet, verbal styrke og fysisk nærhet i blikk og kropp som er pågående uten et øyeblikk å skremme, se signalene, innfri alle ønsker om nærhet for til slutt å legge ned byttet, Selv selve forførelsen er varsom, langsom og full av adrenalin som gjør nytelsen og orgasmene til det ypperste. ... OK, et bilde, men langt på vei går det an å ha spenningen for en stakket stund. Er dette et fantasibilde fra en annen tid, lenge før likestilling. Neppe.
2) Kvinne, du er helt trygg på han og han på deg, tryggheten, kyss ved alle møter og avskjeder, "overraskelsene" er sikre som banken når de skal komme og overrasker ikke det minste, sammen om økonomi, du vet hva dere har råd til - alt er forutsigbart, fullstendig trygt, du begynner å bli lei. Samlivets gleder blir skjeldnere og tammere for til slutt å være et ubehagelig rituale, du føler på irritasjonen over mer og mer - "dumme stut" - han har jo latt deg gjøre seg kjedelig. Du savner forelskelsen, spenningen, usikkerheten, Du er fanget av deg selv, i svake øyeblikk våger du tanken på å bryte ut, for øyeblikket å kjenne empatien verke, føler på skuffelsen hans, han har blitt en byrde du ikke kan fri deg fra.
To bilder, jeg tror på de, jeg vil ikke flytte sammen, jeg vil ha noen som skjønner dette og er villig til å nyte de gode øyeblikkene og ikke dyrke en trygghet som bare er et fata-mogana. Er jeg kynisk ?

sexting

Siste svar lø. 14 juni 2014 00:09 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Videre i prosjektet "grimstad82 prøver å få tilbake humoren på forumet" så starter jeg denne tråden. Hva er det morsomste du har sendt eller har fått sendt under sexting? :)

God helg godt folk!

står det på kalenderen i dag. Er det noen som er overtroiske her inne? Eller har hatt spesiell uflaks på denne dagen en eller annen gang?

Selv finnes jeg ikke et snugg overtroisk, men kom en gang ut for en så stor ulykke på en fredag den trettende at det egentlig bare var marginene på rett side som gjør at jeg kan sitte her den dag i dag og skrive dette innlegget.

Så nå er jeg faktisk obs på denne dagen, selv om jeg aldri var det før 2001 :)