Sukkerforum

Viser til en artikkel skrevet av en 14. år gammel jente i Ringerikes Blad hvor hun gikk hardt ut mot utdannelsespresset, og om at unge som "bare" tar en fagskole/praktisk utdannelse.

Registrerer her at flere kvinner er ute etter en mann som er utdannet, og da gjerne med en femårig mastergrad.

Ser kvinner litt ned på menn som "bare" fagskoleutdannng? Dvs, en rørlegger, snekker, elektriker, nordsjøarbeider? Syns kvinner disse mennene er litt for harry, mannsjåvinistiske til å vurdere date dem?

Ser de på en akademiker som en mer stabil type?

Hvorfor er ikke norske jenter mer trygge på seg selv?

Det er helt hinsides hvor lite trygge dem er.

I fjellheimen signaliserer en at en er singel med gul lue, er det noen kjennetegn en kan bruke på konsert?

Da er vi klar for konsert på Verftet (Bergen) om noen få timer :-)
Flere her som skal der?

Kan noen svare meg på dette,,under synlighet og preferanser står det spørsmål,skal din profil vises på chat,og så videre.rubrikkene er åpne,og jeg er usikker,skal disse rubrikkene være åpne eller skal de krysses ut,takk for svar.

Jeg undrer meg....hvorfor sende røde hjerter når du ikke svarer på en hyggelig tilbakemelding?
Jeg for min del syns med et rødt hjerte følger også en hyggelig melding med....men akkurat denne gangen fikk jeg lyst til å skrive noen ord til denne mannnen med det røde hjerte selv om han ikke skrev noe til meg førts.
Men ikke noe svar, jeg mener bestemt jeg var hyggelig.....

Jahassåså... så kan altså Kondomeriet informere om (minne oss på?) at det er den internasjonale "Ta på pupper-dagen" i dag! :O
http://blogg.kondomeriet.no/2014/07/31/ta-pa-pupper-dagen/

Ikke at jeg har sett (eller kjent) noe til det personlig i løpet av dagen, men kanskje noen av dere andre der ute i den Sukkersøte verdenen har noen interessante "hands-on experience" å melde om? ;P

Jeg har ikke forsøkt meg på Chat enda. Har noen erfaring med at det er like tregt å få svar på chat som å sende meldinger?
Diskusjonsforumet er det heldigvis liv i.

Er det noen som har 2 dagspass til fredag å selge?

Hei alle!

Har vært på en ukestur opp til Lofoten og tilbake, og skal ha hele dagen i Trondheim før bobilen leveres tilbake på søndag.

Tenkte å bruke noen timer på lørdagen til å rusle litt rundt i denne flotte byen deres, primært for å ta en del bilder. Er det noen her på Sukker som kunne tenke seg å slå følge med meg? Til nå denne uka har jeg truffet tyskere, franskmenn, belgiere og til og med dansker med campingvogn. Nå har jeg virkelig lyst til å treffe noen trøndere også! Send meg gjerne en melding i innboksen dersom du har tid og lyst til å bruke en time eller tre på en nysgjerrig østlending, bosatt i Kristiansand.

Hilsen Max

Noen som spiller tennis her inne?
I Oslo/Akershus området.

Hyllesten og glorifiseringen av eks-narkoname har tatt helt overhånd. En helt vanlig narkoman som selger =oslo i hovedstadens gater får snart ikke noen spalteplass i mediene lenger. Det er mennesker det virkelig er synd på.

Hva slags rusmisbrukere er det mediene og folk flest føler medynk med nå? Joda, det er stort sett kjendisstakkarer fra den glamorøse tv og musikkbransjen. Alt fra en gammel standuper, og senere en smellfeit rockevokalist i et av Norges mest oppskrytte band gjennom tidene, og akkurat nå en pensjonert partyfikser fra Oslos beste vestkant som endelig har fått inn i hodet sitt at narkotika og alkohol er veldig, veldig skadelig. Bravo! Og nå vil han ha trøst! Stakkar!

Vel, han får jo masse støttemeldinger og ros på facebooksiden sin, at han ikke skal gi opp, du er flink, jeg er stolt av deg osv.
Jo, det går jo voldsomt bra med han, han har tjent seg altfor, altfor rik på denne tragiske historien sin, og nå har han funnet lykken med en sositetskvinne borte i Hollywood. Livet smiler for den tidligere kjendisstakkaren. Trolig blir han å finne som noen år som foredragsholder på en eller annen videregående skole i Norges land, for å fortelle at narkotika er veldig, veldig farlig og at det skal man ikke begynne med. Trolig får kjendisstakkaren et sted mellom 50 og 100. 000 for å snakke til en gjeng med kvisete tenåringer en times tid.

Og historien bare gjentar og gjentar og gjentar seg.. Om en liten stund kommer en ny kjendisstakkar eller stakkarine som skal fortelle om det turbulente livet med festing og narkotika. Det er en veldig enkel og ekkel måte å bli rik på.

Burde ikke de som ALDRI holder på med alkohol eller narkotika heller få 100.000 for et foredrag?

Håper alle har hatt en fin sommer :)

Jeg har egentlig noe på hjertet men litt usikker på om jeg burde poste det her eller ikke.

Ny jobbdag i morra! Ikke ferie før midten av August her.
Ha en flott uke alle nydelige mennesker

Jeg fikk et spm fra ei venninne her inne som lurte på om jeg hadde kontakt med en bruker.
Brukernavnet hans var noe jeg hadde husket og lagt merke til, og jeg søkte da på kallenavnet hans og fikk opp " søket ditt ga ingen resultat".
Venninnen min har 2 matchtall lavere enn meg på alle menn, så det vil si at jeg har en match med han på 96.
Jeg tenkte han kanskje hadde lagt en blokkering på meg av en eller annen grunn, men venninnen min var frekk nok til å spørre han om det. Det hadde han ikke. Han fikk samme svar som meg når han søkte mitt kallenavn.
Sperrer sukker enkelte matcher for å fordele dem? Og i tilfelle hvorfor?
I følge venninnen min så hadde vi passet veldig bra sammen utifra hvordan hun kjenner meg og hvordan profilen og bildene hans er.
Hun ba meg også om å sjekke noen andre brukere for å teste, og av 10 jeg sjekket kom 4 av dem opp med "søket ditt ga ingen resultat".
Noen som har opplevd det samme?

Jeg er fersk her inne og får ikke lagt inn andre bilder enn profilbilde.
Når jeg går inn på min profil, album og legg til bilder så virker ikke "knappen". Noen tips?

Players

Siste svar to. 31 juli 2014 17:26 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Honesty

hi, I am looking for people who think they are in a Player category, this applies for both male and female, My intentions are to meet, talk and share good ideas. If you are interested, Please send me a mail directly at arthur.jones@live.com

Gryta

Siste svar to. 31 juli 2014 02:52 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Xman

Hvorfor ønsker så mange å bo i Oslo og omegn?

Jeg har selv tilbragt mye tid i de andre skandinaviske storbyene, og må bare si at de banker Oslo ned i støvlene når det kommer til kultur, uteliv, universiteter/høyskoler og andre fasiliteter.

Hva er det med å bruke gamle bilder av seg selv som profilbilde? Tror dere virkelig at det ikke "oppdages" når dere møtes? Jeg har sett det flere ganger her inne og jeg hadde en date hvor det var så åpenbart at jeg med en gang fikk et negativt inntrykk. Ikke nødvendigvis fordi vedkommende så dårlig ut, tvert imot faktisk, men snarere virket det som en prøvde å lyve på en måte.

Hvordan skal/burde man reagere på noe slikt?

Heisann, jeg lurte på om det noen som har tenkt seg på denne jubileumsfesten som arrangeres den 13 september i Oslo. Jeg har tenkt å dra dit. Er det flere som har tenkt den samme tanken?

Hvordan får man slettet profilen sin herinne ?

Så var jeg dit kommen at medlemsskapet utløper om få dager. Og selv om jeg ikke har funnet lykken, så kommer jeg ikke til å forbli medlem. Iallefall ikke for øyeblikket. Tar en pause fra Sukker, og prøver meg I "den virkelige verden" :) Skummelt, men samtidig gleder jeg meg. Vil bare få ønske hver og en av dere lykke til her inne. Håper dere har bedre flaks enn meg. Og så vil jeg takke alle som har vært med å gjøre forum til et fint sted å være :)

Sweet1

Rival sons på torsdag?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym skidude32

Noen som vil på konsert med kongebandet Rival sons i notodden torsdag kveld? Jeg vil :)

#Denfølelsen når man har jogget, solt seg og har det bra! :D

Klarte jaggu å få meg et vepsestikk på venstre skulderblad i dag da jeg var på tur med bikkja. Den forvillet seg ned kragen, og jeg prøvde å riste den videre ned, men den stakk meg, og stakk ikke avgårde.
Måtte stille opp hos naboen i bar overkropp med pinsett, så han kunne fjerne brodden.
Sinnsykt masse veps denne sommeren!
Jeg er ikke redd veps heldigvis, men jeg synes virkelig synd i de som er redd veps...!

Flott dame! Du ser virkelig bra ut:)

28 juli 11:22

Takk! Men jeg er desverre en av dem som liker utadvendte menn som er trygge økonomisk. Altså ikke innadvendte og blakke menn, sorry :

Fikk denne i fleisen etter at jeg sendte henne en hyggelig førstemelding.

Er dette mobbing??

Hva er deres meninger om profiler uten bilder? Har alltid vært litt skeptisk til dem jeg. Jeg skjønner når folk har gode grunner til ikke å ha bilde, som jobb osv. Men på et par andre nettsteder har jeg hatt et par dårlige erfaringer, så derfor denne skepsisen.

Jeg liker heller ikke å gi ut min e- mail adresse for tidlig da den inneholder store deler av navnet mitt. Er jeg for forsiktig? Eller er dette sunn skepsis?

Chatte ?

Ingen svar
(mann 32 år fra Telemark) Privat melding

Chatte anyone? :)

Jeg har truffet et helt fantastisk fyr :)
Vi har møttes mange ganger og vi storkoser oss sammen :)
Høres ikke dette bra ut?
Jo, det vil jeg tro det gjør, men "problemet" er at vi begge mangler det den lille siste brikken for å kunne kjøre løpet fullt ut :)
Dette er ikke noe gøy og vi begge skulle ønske vi fant den siste lille da vi har det så fint sammen..
Jeg savner han da han ikke er her og det har jeg forstått at er gjengjeldt også :)

Hva tror dere? Kan den siste lille brikken for dyp kjærlighet komme, eller tror dere at vi forblir meget gode venner som storkoser oss sammen?

Er det andre som opplever dette (det er det helt sikkert) og hva gjør dere evt i en sånn situasjon?

Jeg har vært medlem i cirka en og en halv måned nå, og jeg finner en del folk som jeg matcher OK med på statistikken til siden, og når jeg leser gjennom dem selv.

Har gjerne like interesser, musikksmak, politisk orientering, etc.

Men det som plager meg er stort sett dette: Jeg skriver gjerne melding til folk, og jeg ser at de har sett meldingen, men får ALDRI svar. Det er uansett om jeg bare skriver "Hei =)" eller om jeg introduserer meg litt lengre.

Jeg bare tenker, hva er poenget for meg å betale henholdsvis 300 kroner i måneden når ingen gidder å svare når jeg sier hei? Jeg krever svært lite av en person som jeg snakker til, men det minste man kan gjøre er vel å svare? Om så svaret er avvising, så er det ihvertfall et svar. Blir jo litt sårende etter hvert, uten å fremstille det helt melodramatisk.

Så hva synes dere?

For meg er det et lidenskap å gi/dele min energi gjennom sex og trenger derfor en partner som engasjerer seg lett og er villig til å leke med det man har til rådighet ( fantasien .) Har du eller har du hatt et godt sex liv og hvor viktig mener du er dette i en fremtidig forhold , hva savner du ? Føler du deg moden og kapabel ?

Dette innlegget kunne lett handlet om edderkopper. Men det gjør det ikke. Selv om jeg har dødsangst når jeg hører de dytter hverandre rundt i kjelleren. (Om de er skikkelig bråkete, river jeg døra opp og hyler at de må se til å være stille der nede, ellers sender jeg ned 9-åringen min.)

Men denne gangen lurer jeg på hva du er redd for? Så redd at hårene reiser seg på kroppen din? Jeg regner med at jeg ikke er den eneste pysa på sukker. Selv satt jeg her og tittet gjennom viaplay-menyen og fant ut at det rett og slett er noen filmer som må vente til jeg har fått meg samboer som ikke skal reise vekk på veldig lenge. (Lat som om det ikke var en norsklærer som skrev den setningen.) Jeg VET at det ikke finnes spøkelser, ånder og gretne Jack Nicholson'er luskende rundt i Østfold en lys sommerkveld. Men i natt, sånn rundt kl 3, da kan vissheten være byttet ut med sterk tvil. Jepp. Pyse.

Jeg syns det blir litt rart å ta et initiativ til en jente når jeg oppdager at jeg sendte samme person en melding for 6 til 12 måneder siden uten å få svar. Maser man ved å sende en ny melding?

Høyrde krafselydar på mørkeloftet i det 150 år gamle huset mitt. Eg opna varsomt luka i taket opp mot det mørke, litt skumle rommet der oppe og eg var ikkje i tvil om at det var mus der . Vel, dette er nok ein jobb for Gråpus tenkte eg. Han er ein ganske ivrig musejeger. Kattar går lett opp ein stige, men det er ikkje like enkelt ned igjen, so eg gjekk difor ut i uthuset for å henta ein planke han kunne gå på.
Når eg kom tilbake var loftet invadert av flaggermus! Eg kan handtera mus, døde og levande, men flaggermus klarar eg ikkje. Det er 7 soverom på loftet og dessverre sto alle dørar opne pga av varmen. Trur nok at eg overnattar på sofan her nede i stova. Kva gjer eg no? Kom gjerne med tips.

http://www.meetup.com/Expats-in-Oslo/events/192365682/

Jeg skal dit ikveld hvertfall ;) kom og si hei! Det står "Great" på tskjorta mi hvis du mååå finne meg.

http://www.meetup.com/Expats-in-Oslo/events/192365682/

Jeg skal dit ikveld hvertfall ;) kom og si hei! Det står "Great" på tskjorta mi hvis du mååå finne meg.

Tok en kjapp match søk her nå. Og det er 4 stykk kvinner under 26 år pålogget sukker i Hordaland. Resten var over 27 år.(14 stykk) Er det rart at dere litt ''eldre'' får så mange brev fra yngre gutter? :P Er jo ingen for oss ''yngre'' her.

Hei! Er det noen andre som skal starte høyere utdanning til høsten?
Gruer/gleder seg, tanker etc?

Tydeligvis måles livskvalitet, også her, i antall timer på treningsstudio. Rart å legge merke til at så og si samtlige her inne, veier trening som en tung avgjørende faktor i hvorvidt en skal møtes eller ikke.
Jeg er absolutt IKKE imot fysisk fostring, og er av natur, eksteriøsrmessig heldig. Men den jenta som blir så heldig å engang få meg, skal absolutt ikke ha dette som noen som helst vurdering.... Jeg mener man skal være aktiv og ha det bra med seg selv, men når det kommer til valg av kjæreste, så må det indre og kjærligheten bety alt...!

Før holdt det å klikke på bildet til vedkommendes profil, mens nå i dag må man plutselig lese meldingen før man kan gå inn på profilen - likte bedre å kunne la folk gå usett...

Har veldig lyst å reise en plass, men vil egentlig ikke reise alene. Noen som kan gi meg noen råd for hva jeg kan gjøre og hvor jeg kan reise?

Nå har jeg kun to sigaretter igjen. Denne kvelden blir nok lang.

Veddemål om hvorvidt jeg fremdeles er røykfri om et år aksepteres. ;)

Alle lykke til mottas med takk.

Oppussing

Siste svar fr. 25 juli 2014 12:28 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Speider

Holder på å totalrenovere en leilighet og lurer på om en skal ta hensyn til andre enn seg selv... forstå meg rett, jeg er singel uten noen i kikkerten.
Kan det noen gang bli for mye "nice to have"? slik som motoriserte lameller og markise, at alt kan styres på mobilen, at varmen kan skrus ned fra den andre siden av jorden og slikt. Hvor går grensen for hvor avansert(smart) en leilighet kan bli?

"hehe jeg er langt fra perfekt som jeg sa. så ja er i et forhold. ikke noe bra forhold, men er der for ungene."
Nice melding og en konstantering av at man aldri bør skrive med noen som ikke forteller noe om seg selv i profilen eller har profilbilde....Det finnes alltid en grunn til hvorfor..

Virker som forumet er over gjennomsnittet negativt her og kan virke som folk ikkje har det tipp topp. Ville berre sei at dykk må ikkje miste motet, jakta på ein partner er ikkje gjort på minutter. I tillegg til at er man totalt ærlig på profilen sin så vil det kanskje ta litt lengre tid men samtidig vere så mykje lettere å finne tonen med personen som finner deg interessant.

Håper alle har ein fin sommar, og finner på noko moro med venner og kjente. Det har iallefall eg, og har tenkt å fortsette med det.
Og håper det kjem nokon søte jenter innom profilen min som vil sei hei :) God natt.

noen modne damer en kan kose med... helt merkelig

eller yngre jenter

Siden min forrige tråd ble sensurert av Sukker, så skriver jeg det på nytt.

Blir vi lurt av den nye funksjonen Looks? Tenkte jeg skulle prøve den men har oppdaget at det dukker opp damer som jeg vet har deaktivert kontoen sin for lenge siden. Prøver Sukker å spe på treffene for at funksjonen skal virke mer attraktiv?

Har noen av dere fått foreslått personer som dere vet ikke lengre er medlemmer på Sukker?

Midt i sole- og badesesongen spør jeg meg (burde jo spurt i mai, men OK);

"Skal jeg barbere ryggen fordi jenter/kvinner jo ikke liker menn med hårete rygg, men dermed oppleve at de synes jeg er 'femi' når de oppdager at jeg faktisk har barbert ryggen, og derfor ikke ha sjans?

Eller skal jeg la være å barbere ryggen og dermed være ekkel, og DERFOR ikke ha sjans?"

Decisions, decisions...

Savner disse tidene ;-)

Ingen svar
(mann 45 år fra Hordaland) Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=LS37SNYjg8w

Hvorfor er det slik at de som leverer falsk voldtektsanmeldelse får en lavere straff enn hva den påståtte voldtekten ville resultert i?

Hvis den som blir anklaget for voldtekten risikerer å sitte 3år i fengsel, så burde også en innrømmelse av å ha levert en falsk voldtektsanmeldelse resultere i 3 år i fengsel.

http://www.nrk.no/hordaland/domt-for-falsk-voldtektsanmeldelse-1.10902927

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Kvinne-ma-i-fengsel-etter-falsk-voldtektsanmeldelse-7383211.html#.U8d6gfl_tCw

http://www.tv2.no/a/4027312