Sukkerforum

Blomster

Siste svar sø. 16 mars 2014 22:28 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Gumle Måse

Jeg tror min hobby er blomster! Jeg elsker blomster! Vanne dem begge! Jeg liker deres lukt!

Vil bare profilere meg litt med å skrive noen ord her :p Jeg har nettopp meldt meg inn for å sjekke om nettdating er noe for meg. Syns det er litt stille her inne ennå, og jeg er forsiktig med å skrive til jenter jeg ikke kjenner... Jeg tipper en del jenter tenker det samme, og da skjer det jo ikke så mye. Ville bare si at jeg er åpen for en hyggelig hilsen :D Ha en fortsatt fin søndag! ;D

Sitter en søndag og kjenner jeg begynner å glede meg til våren. Har lest en del av innleggene her og blir litt oppgitt. Mye snakk om ensomhet ogom det er klokt å bli med hjem etter kun en date...De som er rammet av ensomhet har min fulle sympati,men kanskje man skulle få rompa opp av 3seteren og fingerene vekk fra potetgullposen da..Dette gjelder selvsagt ikke alle og de som har prøvd ALLT har min fulle sympati. De som tror det er greit å bli med hjem etter kun en date og klager over at det aldri ble noe videre forhold..HALLOOO!!! Jaja..nok klaging fra denne damen:=))) Som sagt kjenner jeg at jeg kribler etter våren etter en lang mørk vinter med mye regn og vind. Nå vil jeg kun ha fønvind i håret og noe godt i glasset mens jeg sitter på en fortauscaf'e og nyter livet med eller uten en date. Ha en super vår dere og.

Hva er verst dere. Å bli utnyttet seksuelt eller emosjonelt? Møter du en mann som later som han er forelsket og ønsker å satse på deg, alt er fryd og gammen, man innleder et seksuelt forhold, og så er han for eksempel gift eller har flere enn deg på gang eller.

Eller en som later som han er forelsket bare for å suge ut energien din. Han er blottet for følelser, men avhengig av å bli beundret og elsket. Derfor holder han det gående og holder deg varm. Ikke nødvendigvis så opptatt av det seksuelle.

Jeg har nettopp blitt betalende medlem, og skjønner nå frustrasjonen til sukkerfolket.

Halvparten av de som kontakter meg har ikke bilde, og jeg har skrevet at jeg ikke svarer de som ikke har det.

En stor del er fra en annen by, og hverken jeg eller han ønsker å flytte.

Og så er det en og annen langt utenfor alder, både for ung og gammel.

De jeg ønsker å skrive med svarer meg ikke. De vil heller skrive til min venninne. Hun synes ikke de er kjekk nok og gidder ikke svare de….

De få som skriver som bor rett sted og har rett alder synes ikke jeg er kjekk nok. Jeg svarer i det minste.

Ja sånn holder vi på…

Jeg bare spør.... Hva er så jevt og fint med tilfeldig sex?
Om det måtte være seg en one-night-stand eller gjentagende møter...
Hva er sex uten følelser? Hva får man ut av det?

Man får tilfredsstilt sine behov sier mange, men kjære vene... de aller fleste av oss har to friske hender og det er jo masse hjelpemidler å få tak i...
Jeg klarer ikke fatte og begripe hvordan dette fungerer for mange..
Hva er fint med det?
Skal ikke sex være noe fint og godt? Jeg trodde det...
Og hvordan kan det bli det uten følelser?

Jeg bare spør...
Dette etter å ha blitt kontaktet av en som kun ville ha sex med meg her inne i dag..
Og dette er også en gjenganger på andre plasser også..
Jeg for min del er ute etter et varig, fast og godt forhold hvor sex blir en naturlig ting...

Er det noen som kan oppklare dette for meg?

En søndags tråd altså...

Jeg skriver med svensker også, tross at de vil så gjerne roe seg litt med meg:-))

Ikke nødvendig en seriøs tråd men hold dere dere til tema, ok?

Vil ønske alle gamle og nye medlemmer velkommen til en tråd hvor det er stor takhøyde og humor er lov!:-)

Stalker?

Siste svar sø. 16 mars 2014 13:49 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym -Petter-

Jeg har en god og spennende kontakt med en dame her inne. Hun har gitt meg såpass mange opplysninger at man med litt intelligens klarer å finne ut hvem hun er. Problemet er at på samme adresse bor det en mann. Skal jeg spørre henne om det og virke som en stalker, eller skal jeg late som ingenting og se hva som skjer?

Hei!

Jeg oppfatter mange jenter her inne som veldig usikre og useriøse siden responsen i stor grad er mangelfull. Forstår at jeg ikke er den eneste karen her inne og at det derfor er konkurranse.
Saken er bare det at jeg hverken skriver merkelig, stygt eller seksuelt trakasserende til jentene her. Hvorfor får jeg da ikke mer respons?? Hvorfor er ikke jentene her mer på hugget??

Er det virkelig så mange menn som regelrett er elendig til å henvende seg og flørte med jenter at de gir jentene avsmak???

Hvis det er slik at mange menn her ødelegger ryktet for menn og på den måten lar det går utover seriøse og sympatiske menn, er det veldig uheldig.

Dere kan ikke bli langt oppi tjueårene og fortsatt være like keitete og usikre som en tenåring..

Jeg vil anbefale boken "Sjekkeskolen.gode vibber" for alle menn egentlig..Det skader aldri å lese;)

Håper på seriøse tilbakemeldinger

Hvor er angreknappen når man ved en feil kom til å tykke for at tråden skal markeres som useriøs?

Uten å mene det..Ofte når jeg skal trykke på siste innlegg, markerer jeg tråden som søppel i stedet. Dumme knapper som er så nære :ø)

Skulle ønske norske menn var flinkere til å ta initiativ. Jeg kan godt gjøre det, men da mister jeg litt av interessen i samme slengen.

Jeg ønsker meg en mann som velger sin kvinne.....ikke blir valgt av henne. Det er som å si at han tar hva han får. Det er ikke sexy i mine øyne. Han må se seg ut en kvinne som han tenner sånn på at han rett og slett ikke kan la sjansen gå fra seg. Han vil da klandre seg selv resten av livet om han ikke gjør et fremstøt. Jeg forstår at det høres gammeldags ut. Men, jeg mister altså tenningen om jeg prøver meg på en mann og han dåner i samme sekund over at noen faktisk så til hans kant. Da føler ikke jeg meg særlig spesiell i hvert fall. Noen som følger tanken?

Får dere jentene så mange meldinger om dagen fra nye breilere at dere er dritt lei å starte en ny samtale og prate om det samme igjen og igjen?
Blir dere nysgjerrige av teksten i meldingen og profilen, eller er det utseende som er det avgjørende med å svare? For jakte trur jeg veldig få av dere gjør. kikkere er dere vel helst!? ;)
For jeg ser at mange damer virkelig har skrevet så mye i profilen sin at det liksom er ingen vits å skrive å spørre om noe, for alt står der. Man liksom gjør feil inntrykk å spørre om noe som allerede står der.
Hva skal man starte med da, når en dame allerede har startet med alt.. hehe
Ja jeg er hjemme sykmeldt i dag, så kjeder meg litt..

Ønsker alle en riktig god natt og håper dere har hatt en kjempefin helg! :-)

x-dama

Siste svar fr. 14 mars 2014 01:48 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Sigurd

Det hender at jeg prater med x-dama min
og i det siste har vi begynt å ha sex sammen.
Selv om hun har nye type og flytta noen mil lengre unna.
Så sender hun meg noen ganger sex melinger ,
eller ringer meg når hun er alene, og ønsker at jeg skal komme og ha sex med henne
At folk er utro er jo ikke noe nytt.
Men når vi jo er sammen så forteller hun meg at hun har det så fantastisk sammen med den nye typen sin, at han er den beste i senga og at dem har ofte sex.
Greit nok det, men da forstår jeg ikke helt hvorfor hun trenger å besøke meg og ha sex med meg når hun har det så supert med sin nye type.
Jeg mister lysten når hun skryter av han nye typen
så er vel best å slutt å møte henne
Selv om jeg er singel å ikke føler at jeg gjør noe galt

Er bare det at jeg lurer på hvorfor hun vil se meg av og til,
når han er så super god i alt.

The miracle of love :)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Realista

Tenk at det finnes noen mennesker som gjøre ett ”miracle of love” i verden. Mine tanker er inspirert fra teksten til Eurythmics, The Miracle of Love. Sangen setter meg på tanken om at det finnes noen mennesker som gjør og ønsker det gode for andre mennesker. I sine gjerninger. Slik utgjør de en forskjell fra andre. De skaper kjærlighet og godhet i sin måte å samhandle med andre mennesker. Så godt at de finnes slike mennesker:).

Jeg tror at uten fanebærere for de som er sårbare og svake, så hadde vi hatt en litt mer stusselig hverdag. Men kanskje er det noe mange av oss glemmer i den travle hverdagen vår; at våre handlinger og atferd som enkeltmenneske, har betydning for andre mennesker?

Så fint at noen ønsker å gjøre det gode, for at vi andre skal ha det bra. Når jeg tenker på dette, så er det kanskje slik at hver enkelt av oss har denne muligheten. At vi kan velge å være slik. Noen ganger så kommer gode gjerninger uventet fra et ukjent menneske. Men det kan varme desto mer. Når gjorde en gjerning fra et ukjent menneske dagen din ekstra god?

De aller vakreste her inne, er de totalt uoppnåelige? Tar dere kontakt med dem i det hele tatt?

Vet at utseende er relativt, men noen er jo ekstra flotte. Selv synes jeg de kan bli litt for mye, og derfor velger jeg heller noen på en skala eller to ned.. hva tenker dere?

Hvordan skal drømmemannen se ut?

Sportsidioten og fotballstjernen som vi kjenner fra amerikanske collegefilmer?

Eller den stille innadvendte kjeminerden?

Hva er man, dersom man "forlanger" bilde for å fortsette en dialog/samtale? (om man da skulle være så heldig å motta en melding)

Jeg skriver kun med profiler som har bilder, enten profilbilde eller album. Mye er fordi jeg selv har lagt ut egne bilder, men også fordi jeg liker å se hvem jeg snakker med.
Utseende er ikke alt, men for at det skal fungere (for min del iallefall), så skal man jo "like" det man ser, eller er jeg helt "på vidda" her? Skjønnhet er ikke synonymt med at man må passer inn i mote-magasinene, bare så det er sagt.
Har fått endel frekke/kvasse tilbakemeldinger, når jeg høflig avslår den ene meldingen etter den andre, kun basert på at det ikke finnes bilde. Jeg gir ikke ut personlig informasjon i hytt og pine, derfor blir mail/skype etc ikke et alternativ. (Det er nemlig det som blir foreslått når jeg forklarer hvorfor jeg avslår)

Favorittgodis

Siste svar to. 13 mars 2014 20:26 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym Gompestomp

Min favoritt er uten tvil Nidar Lakrisbåter. Det er noe jeg bare må ha en sen lørdagskveld. Hva er deres?

de gamle traverne her inne ?

Spent

Siste svar to. 13 mars 2014 15:58 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym treefrog

Kryss fingrene og tærne for meg/oss.
Jeg skal på min første sukker date i morgen (leller faktisk i dag:-),
etter en måned på sukker på dagen. :-)

Mandagen er rett rundt hjørnet. Merker at facebooken min er full med sutring over at mandagen er her. Må personlig sei at eg liker mandager veldig godt. Vil heller sei at onsdager meir min "hatdag" og viss helga var voldsom så kjenne eg det på tirsdagen. Kva dykk her på forum syns? :)

slutt

Siste svar to. 13 mars 2014 14:19 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Sigurd

Hva er det sikreste beviset på at ett forhold er over?

Er det når noen har hvert utro og blitt avslørt?
Er det når man krangler ofte?
Er det når man bare snur ryggen til hver andre og ikke prater sammen?
Eller når man ikke lengre har sex?

Veldig hyggelig å se at tråder som er fylt av humor er tilbake på forum:)

Sitter på kalvøya og ser på alle svanene og hører fuglekvitter :). Det er deilig!!
Skulle bare hatt en som gikk tur med meg ;)

Spørsmålet er enkelt:

Hva er et virkelig vårtegn for deg? :-)

Hvor er de ultramaskuline menn? Menn som kan måle seg med Seb Macahan.

Ønsker meg en mann som Seb Macahan jeg.....sukk,

http://offshore.no/jobbsak/60882__bare_en_broekdel_har_papirene_i_orden

"Jeg blir bekymret når snittet blant elevene på offshore tekniske skoler nærmer seg fem. Vi vil ha elevene som ligger på tre-fire i snitt"

Jeg er ny her, og får en del henvendelser. Dette fører til at jeg sliter med å sortere.. hvor mange skriver dere med om gangen?

Jeg svarer på 10-15 henvendelser daglig (holder dialog med disse), men det blir voldsomt mye i grunn. Hvordan gjør dere andre dette?

Jeg er nylig blitt singel (20 år siden sist), og har ikke prøvd meg på nettdating før. Håper noen tar seg tid til å svar på et par spørsmål.
Lurer på om jeg legger igjen spor om jeg er inne og titter på profiler (jeg er superbruker) – og hvor kan jeg se om noen har vært inne på min profil? Vil det evt. være synlig for alle, uavhengig av medlemskap?
Jeg har foreløpig valgt å ikke legge ut bilde i min profil. Dersom jeg skal sende dette til enkeltpersoner, må dette gjøres utenom Sukker, dvs mail, mms, el.
Setter pris på svar:) ?

Nå er det virkelig på tide med en tråd der man roser den som roses bør!
Vinteren er lang og februar mørk: Kanskje noen trenger litt lys? :-)

Jeg starter med å rose kit!
Dette fordi åpenhenten hans har overrasket meg positivt denne uken!

Flere? :-)

Du kan trykke på 1-2 bilder, gå går det ikke lenger. Da må du ut og inn igjen for å se 1-2 bilder til.

Da er min tid omme her på sukker. Har vært en interessant reise og møter med både bra og litt mindre bra menn :) Fant ingen som var helt for meg. Måtte utenfor sukker for å finne "mannen". Blir en spennende tid fremover.
Så da ønsker jeg dere alle lykke til i jakten på den rette. Håper lykken smiler til dere også! :-)

Høner

Siste svar ma. 10 mars 2014 10:56 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Nope

Å sitte på " vaggelet" er for høne, og ikke for meg ! :)

Når du setter hjerte på meg så forventer jeg at du er interessert. Det nytter ikke å la være å svare, har du satt hjerte så skal du forholde deg til det.

Hvor kan ikke noen ta dette alvorlig?

Jeg er en kvinne i 40 årene. Småbarnsmor, god jobb, aktiv. Jeg opplever stadig vekk at en del gifte menn er flørtete, inviterende og interesserte. Vi snakker her kollegaer, fedre i bhg/skole, tilfeldige møter på byen/fester/trening. Flotte, generelt oppegående, hyggelige menn. Min alder eller opptil flere år yngre. Men altså gifte, eller i andre typer forpliktende forhold. Single menn, i min verden iallefall, virker rett og slett usynlige, uinteresserte og unnvikende. Jeg lurer noen ganger på om de finnes, så usynlige er de.

Jeg diskuterte dette med en venninne og vi sitter med et inntrykk av at "mange" menn har et nytt forhold stående klart når de blir single, evnt er de så lynkjappe i vendingen at man knapt får sukk for seg før de er på plass i en ny romanse.

Dette blir selvsagt bare en betraktning utifra særdeles lokale forhold. Jeg blir litt nysgjerrig på om andre har lignende erfaringer.

Etter å ha vært her inne noen måneder lurer jeg på om alle her inne er veldig aktive hele tiden. Må da være flere som meg som liker å gå ut og spise, ta med reker og hvitvin og sette seg på et svaberg, rusle en tur i en by og sette seg ned på en kafé med et glass vin og bare se på livet, gå en tur, lage mat med venner eller rett å slett lese en bok og koble av.

Med fare for å høres ut som en bitter grinebiter: Hvor er de damene som har andre/flere interesser enn trening og reising? Trening er fint, og det er vel og bra å dra på tur, men man kan vel ikke BARE drive med det til enhver tid?

Jeg lurer oppriktig på dette fordi jeg syns det virker som at så og si alle damene her inne ser ut til å kun ha disse to interessene? Er folk så uniforme?

Hvor er de som har interesse av bøker, film, spill, vitenskap, musikk, politikk, miljø, sport, dans, strikking, osv. HVA SOM HELST annet enn "trening og reiser"....

Hva feiler det enkelte menn som ikke tåler å bli avvist uten at de skal starte drittslenging? Get a realitycheck.... Mulig damer er sånn også....men det har jeg ingen erfaring med.
Iallefall ....ender jo opp med og ikke avvise høflig engang om slikt skal fortsette.
Skjerp dere (dere vet best selv om dere er slik)

Dilemma

Siste svar sø. 9 mars 2014 15:43 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym lannister

Jeg har et dilemma som jeg håper å få noen kommentarer til. Her inne på Sukker har jeg oppdaget en profil på en kvinne fra mitt eget nære nabolag. Dette nabolaget består av et relativt nyetablert boligfelt der 'alle kjenner alle', på den overfladiske måten som kjennetegner slike områder.

Jeg kjenner henne altså ikke godt, men har truffet henne ved noen anledninger, vi har endog deltatt i et fellesprosjekt. Jeg har et positivt inntrykk av henne - OG jeg vet hun er singel, det er altså ikke snakk om noe snusk.

Mitt dilemma går på om jeg skal våge å forsøke å innlede en mer sjekkeorientert dialog med henne her inne. Fordelene synes åpenbare:

- Jeg kjenner henne allerede litt, og behøver ikke ta profilen på 'face value'
- Hun kjenner meg litt, og vet at jeg sannsynligvis ikke er noen galning
- En førstedate kunne ganske enkelt være å rusle bort med tøflene på for en felles kaffekopp
- En tidlig fase av et eventuelt forhold ville være veldig praktisk mhp. organisering og gjennomføring

Ulempen er dog litt skremmende: Hva om dette skjærer seg helt? Vil vil da måtte forsøke å unngå hverandre for all fremtid? I det hele tatt, vil det bli håpløst pinlig?

Av ren nysgjerrighet - hvor mange kommer innom profilen deres daglig ca? Aner ikke hva som er normalt her inne jeg? :)

Jeg har registrert at mange har bilder av barna sine her på sukker. Spesielt er disse bildene i album, men enkelte har også barna med i profilbildene.

Mange av oss er stolte foreldre, også jeg, men jeg undrer meg over hvorfor man legger ut bilder av barna på en datingside som sukker.
Vet disse barna om at de er avbildet her? Og har de samtykket til at bildene legges ut? Oppfordrer til bruk av nettvett når det gjelder barn!

Selvfølgelig er barna en viktig del av livet, men det er forskjell på å legge ut bilder av barna på sukker, og å sende bilde av barna til en man prater med eller dater.

Ønsker å høre hva dere andre tenker om dette? Må innrømme at jeg lurer på hvor vurderingsevnen er når jeg i dag ser et profilbilde i bar overkropp med sovende barn foran seg..

Enkelt og greit, kjenner du noen virkelig intelligente mennesker?

De fleste vil se på seg selv som relativt intelligent, men hvis du ser bort ifra deg selv, kjenner du noen som er virkelig smarte?

For å kvalifisere til Mensa, så må man skåre blant de høyeste 2%. Enkelt regnet så betyr det at 1 av 50 er potensielle Mensamedlemmer.... ikke så veldig sjeldent altså.

Det er lett å identifisere dusten i klasserommet, men hvorfor er det så vanskelig å identifisere smartingen?

Er det noen her inne som kan med hånden på hjertet si at den såkalte kunnskapen de sitter med er fasiten på alt?

Det virker som om det er de "dumme" menneskene som vinner på sjekkemarkedet,mens sånne som meg taper.
For det eneste kunnskapen menneskene sitter med er oppskriften på hvordan de skal tiltrekke seg det motsatte kjønn.

Det r det som er FAKTA!

ikkefar

Siste svar lø. 8 mars 2014 23:14 (98 svar)
Skjult ID med pseudonym ikkefar

Nå r skal jeg få dame`?Det er ikke bare deere som trenger det.Selkv ,om jeg ikke er far betyr ijkje d et at jeg er dum.

Skulle da tro at folk er på sukker for å treffe nye mennesker. Det skjuler seg mye bak bildene også. Ikke farlig å ta en sjanse i blant enn kan jo bli positivt overrasket!

Fant en link på nett i dag med påmelding til speeddating i Oslo. Tenker å melde meg på, synes det høres kjempemorsomt ut.

Er det noen her med erfaring fra lignende? :)