Sukkerforum

Savner disse tidene ;-)

Ingen svar
(mann 45 år fra Hordaland) Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=LS37SNYjg8w

Hvorfor er det slik at de som leverer falsk voldtektsanmeldelse får en lavere straff enn hva den påståtte voldtekten ville resultert i?

Hvis den som blir anklaget for voldtekten risikerer å sitte 3år i fengsel, så burde også en innrømmelse av å ha levert en falsk voldtektsanmeldelse resultere i 3 år i fengsel.

http://www.nrk.no/hordaland/domt-for-falsk-voldtektsanmeldelse-1.10902927

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Kvinne-ma-i-fengsel-etter-falsk-voldtektsanmeldelse-7383211.html#.U8d6gfl_tCw

http://www.tv2.no/a/4027312

i en evighet ?? bare lurer......hmmmmmmmm........

Jeg har funnet ei jente jeg syns var veldig interessant og jeg sendte et hei og fikk svar. og nå har jeg ikke anelse på hvordan man skall gå videre! Vanligvis legger jeg merke til noe på en profil som gjør det lettere å starte en samtale og prate, men det er noen profiler som er så generelle at du ikke kan snakke om en spesiell ting. Hvordan bryter man isen og får i gang en samtale med slike? :P

Jeg har hatt en profil her i noen få mnd, og vært supermedlem den siste mnd. De fleste jeg har truffet her inne har vært høflige og seriøse, som seg hør og bør. Noen er bare interessert i nettsex, hvilket blir for mye av det "gode" for min del, spesielt når du møter mange slike på en gang. Og en del er også altfor utålmodige etter å skulle få tilgang til enten telefonnummer, skypenavn, el.l.

Men det som virkelig har sjokkert og opprørt meg er hvor raske enkelte menn er til å banne og sverte og skjelle en ut etter noter så snart de ikke får det som de vil. Jeg har vært innom flere andre nettsteder for single, i mye lengre perioder, og har aldri opplevd maken. Hver gang det har skjedd har jeg tenkt, du verden, godt du avslørte deg så raskt, for en slik drittsekk ønsker jeg jo absolutt ikke å ha kontakt med uansett. Jeg har til og med lest om igjen mine svar for å se om jeg hadde sagt noe som helst som kunne oppfattes støtende eller krenkende, uten å finne noe. Som regel ikke annet enn et vennlig avslag. I det siste tilfellet hadde jeg egentlig ikke lyst til å svare i det hele tatt, men vedkommende hadde instendig bedt om svar i sin første melding. Så jeg svarte så vennlig jeg kunne, og la til et lite, godt råd om hvordan han kunne skrive en førstemelding som ville gitt flere svar. Resultatet var at jeg ble skjelt ut etter noter. Totalt ufortjent.
Jeg skjønner jo at det er de som har et stort problem i å omgås andre mennesker og som ikke tåler avvisning. Men ordene sårer likevel, og ødelegger resten av dagen for min del. Derfor velger jeg nå å slette min profil her.

Avslutter med noe broren min sa til meg her om dagen, som jeg syntes var veldig godt sagt:

"Hvis du går en tur ut og treffer ni hyggelige mennesker, og en drittsekk, så er det han som har et problem. Men hvis du går en tur ut og møter ti drittsekker så er det faktisk du selv som har et problem!"

Oppfør deg mot andre som du vil at andre skal oppføre seg mot deg.
Så blir verden et mye bedre sted å være for oss alle.

Kan man ikke velge pseudonym lengre?

Til ettertanke
Jeg er lite innom på sukker. Men i kveld sitter jeg på terrassen med en pils å hører på slottsfjellfestivalen. Faktisk ganske Dig. Men når jeg beveger meg her i cyberspace å titter på hva sukker har å by på, taster litt med noen, så er det noe som gjentar seg litt vel ofte. Det virker som det er mange lett desperate her. Deg er noen korte meldinger nesten uten substans eller innhold. Ivertfall ikke nok til å trigge min nysgjerrighet, så neste ut av det blå, kommer forslaget eller tilbudet om å møtes. Er det mange som vil mye eller mange som dater mye!! ?

Er det ingen som tar seg tid til å finne en eller to som en blir virkelig nysgjerrig på? Hvordan skal en klare og kjenne på kriblingen, de gode følelsene av å treffe et spennende menneske, hvis en møter flere i uka eller kanskje enda oftere?
Da blir en faktisk bare en av mange, uten det spesielle som kan gjøre den store forskjellen.

Nå har jeg lest gjennom noen profiler og det jeg reagerer på er at mange av de som skal ha slanke damer selv skriver at de har noen kilo for mye. Hvorfor tror de at det er så mye letterer for oss jenter å holde seg slanke enn for de selv?
Og ser de forskjell på slank og veltrent, kraftig og veltrent, slank og uten kondisjon, kraftig eller litt tykk, men med god kondisjon.

I morgen, lørdag 19., har jeg planlagt å delta på Gladløpet i Stavern med min veteranbil, en boble cab fra 1965 med mye sjarm.
Er det noen jenter som har lyst til å være med? En eller to holder, det er ingen stor bil.
Og det er INGEN forpliktelser utenom å sitte på :)
Dette er et slags rebusløp med poster underveis, derfor tenkte jeg det ville være fint å ha med noen glupe jenter.
I tillegg er det tradisjon på sånne løp å fylle opp bilen, og ikke bare sitte alene.

Dette er bilen (klipp og lim linken hvis den ikke funker her):
https://flic.kr/p/ongLJt

Jeg kjører i følge nedover med en kamerat, også han i Boble cabriolet.
Jeg kommer stort sett til å kjøre rolige sideveier fra Asker til Stavern, og bør derfor starte herfra i 9-tiden. Kan plukke deg/dere opp, men helst ett sted på veien, Oslo vest går bra, alt annet tar nok for mye tid.

Bli med da vel :)

Nå i disse ferie tider hva mener vi om å drikke alkohol foran barn?

Jeg mener at barn ikke skal trenge å se fulle foreldre, onkler, tanter, besteforeldre å bli utrygge pga at vi vokse skifter personlighet, noe veldig mange gjør etter bare ett par øl eller glass vin.

Jeg kan ta meg en øl til maten innimellom når det er barn til stede, men det blir med den ene ølen så er det over på alkoholfritt.

Jeg har en helt okei profil og bildene skremmer ingen. Men det skjer likevel lite her inne på sukker.
Men innimellom når det blir for kjedelig letter jeg litt på lokket og skriver at jeg er akjsemegler. Da strømmer plutselig meldingene inn.. Kan jeg da ta meldingene og profilene seriøst?

Har nok en gang sett samme mann her og på Tinder. På Tinder, der alder sjekkes opp mot facebookprofil så vidt jeg vet er vedkommende 60 år, her inne er han 54, han var for øvrig 57 her inne for et par år siden.
Hvis vedkommende søker et seriøst forhold, når skal virkelig alder komme fram?
Sukker burde ha noe å søke opp mot så riktig alder kommer fram i profil.

Denne meldingen lå i innboksen min i går morges:

"Tragiske overfladiske blonde hore! Tror du at du er så jævla deilig og kan få hvem du vil bare for det du har blondt langt hår? Og kan ikke en gutt være usikker og sårbar, uten å være uinnteresang for deg? hva faen feiler det sånne jævla kalde fitter som deg! Bare stikk å dø!"

Aldri vekslet et ord med guttungen før, og han velger å sende meg denne mld? Tror han har et par issues han må ta tak i!
Det jeg sliter med er at man blir blokkert før man i det hele tatt får komme med en tilbakemelding. Jeg burde sikkert bare la det gå forbi i stillhet, men finnmarksblodet koker lett i denne kroppen ;)

Bare samme folka hele tia som kommenterer foruminleggene, får dere betalt eller?

http://www.vg.no/forbruker/helse/helse-og-medisin/ber-alle-homofile-ta-hiv-medisin/a/23251665/

Kan noen forklare denne artikkelen for meg? Med tanke på at kondom beskytter 100%, hvorfor skal vi bruke milliarder på å medisinere friske mennesker?

Med fare for å virke sur deppa, må jeg bare ytre min frustrasjon , jeg har prøvd ulike nettdatingsider av og på i 10 år nå, og det samme skjer hver forbanna gang, jeg får omsider etter en tids jakt kan gå mnd'r mellom hver gang. Kontakt med ei jente . Vi snakker om løst å fast frem og tilbake vi kan ha snakket i 1-2 uker jeg hinter så smått, når jeg føler det er på tide å ta steget for en kaffe eller en filmkveld. Så stopper svarene momentant. Hun ser mld men svarer meg ikke . Hva er greia?! Er jeg så fæl?

Trekker det å spille gitar fremdeles ? ;)

Snakka nylig med en venninne som hadde hooka opp med en kar som insisterte på å være lille skje til tross for at han var rundt 20 cm høyere enn henne! Personlig ble jeg sjokkert over at en mann vil ligge lille skje, kunne aldri tenkt meg det selv! Altfor feminint! Men, jenter, er dette et vanlig fenomen?

Skyldes dette at jenter har blitt mer kåte siden 2000 eller, skyldes det likestillingen?

Andre som har hørt Erik og Kriss' nye "Smilehull"? :) Meninger om tekst og melodi?

I et av svarene til tråden "Sjarmerende førstemelding" forteller ei jente at hun er blitt kalt for ei halvgammel tante ved en avvisning. Dersom det er noen trøst så er du ikke alene.. Jeg har nemlig mottatt omtrent samme reflekterte og innbydende melding ..og enda litt til.

Men..hva annet kan man vente av en bitter, gammal gubbe;)

Jeg lurer på en ting...hvorfor setter en mann et hjerte på meg men skriver ikke?? å om jeg skriver eller gir et lite hint nei da svarer han ikke....den skjønner ikke jeg, noen som kan forklare meg den??

Sitat: "......når jeg ikke jobber, eller er sammen med mine barn eller familie, elsker jeg å bruke tiden på trening, eller sammen med gode venninner, gjerne på kafè." Hva i h.... gjør hun da på sukker.no ? - .....jeg bare spør...

Er det sånn at dere gutta her på Sukker liker at jentene tar initiativ, eller er det motsatt - at dere helst vil 'jakte' litt på oss.

Og er det sånn at hvis vi jenter er initiativrike så blir gutta tilbakelente og litt late? Får en turn off?

Jeg skjønner at ikke alle har det likt, men det hadde vært interessant å få noen signaler fra det motsatte kjønn.

Hilsen ei initiativrik jente

Padling...

Ingen svar
(mann 46 år fra Akershus) Privat melding

Hei. Er det mange her inne som har padling som hobby eller interesse?
Jeg var på vått kort-kurs forrige helg, etter å hatt lyst til å prøve kajakk i lang tid. Nå holder jeg meg til type havkajakker og ikke elvekajakk :-P

Hvis man vil være helt sikker på å få en kjæreste som IKKE er fotballgal, er d kanskje en god ide å se på hvem som er online på Sukker nå, altså de som ikke følger m på VM.

Hvis man allikevel finner en fotballgal online på Sukker nå, vil man kunne anta at det er en multi-tasker, en som på tross av sin fotballinteresse har en svært ettertraktet kvalitet...

sokkene mine

Siste svar sø. 13 juli 2014 21:32 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym kallekanin

sokkene mine har gått sin vei
tærne mine er trist og lei
om noen finner dem
så vær ikke slem
hjelp en sokk å finne veien hjem

hilsen onkel teodor

Har en evig diskusjon med jenter angående bilder i profilen. Jeg har stor respekt for dem som ikke ønsker å utlevere seg her på sukker, visst man er fra et lite sted og er en relativt profilert person, men er ikke sukker nettopp en reklameplakat for en selv.

Jeg kjenner at jeg blir veldig ops på damer som jeg finner aktraktive basert på bilder. Er jeg da overfladisk? Jeg ønsker jo også å fremheve meg selv og legger selvsagt ut noen av de bildene jeg syns jeg ser noelunde bra ut på. Og jeg ønsker jo kontakt med mennesker som liker utseende mitt i tilegg til meg. Men "meget" kommer liksom ikke frem før jeg treffer noen. Og noen er jo jenter som jeg i utgangspunktet finner attraktive? Er det ikke slik det er også i det virkelige liv? Har aldri vært noen proff sjekker på byn i yngre aldre ( og er ikke så mye ute når jeg nå har passert 40) men jeg sjekket jo opp damer som jeg likte utseende på der også?

Jeg må være så ærlig og si at jeg tar heller kontakt med en dame med et tiltalende utseende og liten tekst eller en jente uten bilde og fint utfyllt profil)

Joda titter innom et par profiler uten bildet også, men med veldig få unntak så ser jeg ikke helt poenget og ha en profil uten bilde...

Hva tenker Dere damer?

Så hva gjør jenter når noe setter hjerter på dem?

Tar dere kontakt med mannen, enten via melding, eller setter dere et hjerte tilbake på han, hvis du er interessert.

Eller tenker dere: "ja, nå har han meldt sin interesse så venter jeg på melding fra han".

Først vil jeg påpeke at dette ikke er ment som en "frustrert mann langer ut mot håpløse kvinner"-tråd. De har det vel vært nok av her inne.

Men kontakten med kvinner her inne har inntatt ett bestemt mønster. Og nå har det gjentatt seg igjen. Jeg får omsider svar fra en jeg har sendt melding til. Det i seg selv er jo på grensen til en sensasjon så kresen som enkelte er her inne. Vi utveksler en del ganske lange meldinger. Om alt og ingenting. Hvordan dagen har vært. Trivielle, vanlige, hyggelige ting. Men meldingene går tregt. Jeg svarer umiddelbart etter at jeg har lest melding hennes. Og jeg er her inne MYE (men oftest bare korte besøk for å se om det er noen nye meldinger eller noe spennende på forumet) så som regel leser jeg meldingen hennes ganske kjapt. Hun bruker mellom 20-30 timer på å lese og svare på min melding. Noen ganger mer. Noen gang skriver hun bare annenhver dag. Greit det. Noen folk har jo ett liv.

Så skjer det- igjen; Jeg tenker at "dæven! Hun her er kul. Vi har masse å prate om! Jeg ber henne ut i neste melding!"

Det som da skjer, er at hun leser meldingen min neste gang hun er online her. Og så... Nada! Igjen...

Uten at jeg har skrevet noe som kan oppfattes som det provoserende eller støtende. Uten noen forklaring på hvorfor hun plutselig slutter å svare. Bare uendelig taushet.

Det samme mønsteret. Hver gang.

Det gir meg hverken en knekk i selvtilliten eller gjør meg spesielt aggressiv mot kvinner. Men det gir troen på nettdating en liten knekk. Og jeg sier liten. Dette er ikke et "nettdating her helt håpløst og forbeholdt samfunnets utskudd"-innlegg. Med så stor tro på nettdating som jeg har, skal det ennå mye til før jeg mister troen. Men den har blitt kraftig svekket i år, det har den.

Har digget tysk landslagsfotball siden 1982, så 5-0 mot Brasil før 30 minutter er gått er digg :D

Ikke veldig :)

http://www.youtube.com/watch?v=X7PAYhmoKkA

Hvem er din favoritt?

Alder

Siste svar on. 9 juli 2014 01:34 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Kleo

Hva synes dere er akseptabel nedre aldersgrense for en kvinne på 53 som satser på et seriøst forhold?

Hei

I år går en årelang drøm om en liten fotosafari i Midt-Norge / Lofoten endelig i oppfyllelse. Har leid bobil fra Trondheim og bruker ei uke på turen. Har liten eller ingen erfaring med denne delen av landet og det hadde vært morsomt å komme i kontakt med folk som kan gi meg noen tips om hva som er verdt å prioritere av steder underveis. Kanskje klaffer det med en kaffekopp på veien også?

Ta gjerne kontakt via profilen min dersom du har lyst.

Hilsen C.

Hei,
Er det bare griser under mannfolk her inne? Hver eneste gang da jeg har en hyggelig prat med noen og det kommer an på kanskje en date, da finner jeg ut at de er bare ute til sex.

Ja sex er viktig for meg, i et forhold! men det er ikke noe hvor jeg tenke på med første date.. og blir lit lei av dette.

Er det bare meg, eller er det flere damer hvem har det sammen?

Jeg forstår ikke hvorfor disse bildene skal vises så kort tid nå, tidligere ble de vist lenge nok til at man rakk å klikke på de..

De få gangene det er noe interessant der nå ender jeg opp med å klikke på noe fælt og trist som etterføger dette interessante..

Sukker, her bør dere ordne opp!

...før date i morgen klokken 12.00....Noen tips?

Seinfeld fikk milliarder etter at han ble tatt av lufta.
Steinfeld fikk en klapp på skuldra.

Verden belønner sirkus fremfor seriøsitet :-D

Jeg har gått på bom etter bom. Jeg er aktiv og tar kontakt. Sender mld til aktuelle menn her inne, får sjelden svar. I hverdagen er jeg også aktiv. Omgås folk. Tar kontakt med intr mennesker. Har mange gode venner og gode kollegaer og et rikt sosialt liv og trives langt over snittet godt på jobb. Jeg fremstår nok ikke desperat, kanskje heller litt tilbakeholden og forsiktig, men har særlig siste året vært flink til å ta noen sjanser.

Men, altså ingen respons fra det andre kjønn. Jeg kjenner dette begynner å gå på selvfølelsen løs.Det kommer oftere og oftere tanker om at jeg ikke er pen nok, ung nok (43 år), slank nok (normal bmi, trener mye), morsom nok eller interessant nok til å tiltrekke meg noen. For smart (god utdannelse, utfordrende jobb) og for selvstendig (har måttet takle hus, hjem, unger, bil, hage i noen år nå... man lærer og vokser). Kjenner jeg i økende grad blir destruktiv, desillusjonert og resignert i forhold til kjærligheten.

Må man virkelig være perfekt på alle områder for å lykkes, for å være interessant? Jeg har hatt noen flørter, men de fører aldri til noe mer enn noen artige meldinger/kommentarer/blikk, og det øyeblikket jeg forsøker å ta det et skritt lenger (skal vi ta en fjelltur? Hva med en kaffe på søndag ettermiddag?) blir det helt taust eller det strømmer på med unnskyldninger for å slippe. Jeg føler meg skikkelig mislykket nå og det gjør meg vel neppe mer attraktiv.... æsj!

Hvorfor velger du å ikke vises som online? Hva er så skummelt, med å vise at du er pålogget på sukker? Dater flere samtidig, og ønsker å ikke vise at du er her mens dere dater, eller er det andre grunner?

Følg med under neste samtale mellom "vaksne" mennesker og høyr godt etter kva dei/me ofte pratar om.

A) Den eine pratar om seg og sitt, medan den/dei andre ikkje gjev ein direkte respons, men pratar om seg og sitt

B) Ei negativ sak vert ofte teken opp

C) Ein seier ting om nært bekjente som ein aldri ville sagt til ansiktet deira

Nokre andre som bit seg merke i dette i kvardagen?

Hvorfor bruker dere det? Hvis man skal si noe idiotisk, eller hvis man vil ha en objektiv mening på noe personlig kan jeg skjønne det, men det er jo ganske mange her som pruter det men som har mer eller mindre bare oppegående innlegg og sunne meninger, så hvorfor bruke pseudonym da?

Hva legge folk i det?

Min går.... sannsynligvis innenlands. Eller til utlandet Sverige. Første ferieuka går nok med til å lure på hva jeg skal gjøre de to neste. Vanens makt.

Og hvor tar du din sommerferie?

Da jeg har sett veldig få fra eget fylke har jeg for morroskyld søkt på menn herfra på denne Looks-greia, men treffer ikke på noen omtrent som har match over 70...
Det lover ikke bra, men på en annen side tar jeg det som et hint at jeg bor på feil plass og kanskje bør flytte på meg ;) :P
Men så får jeg også et svar på hvorfor jeg ikke finner mannen med stor M her jeg bor eller i nærområdet rundt :)
Men hva gjør vel det da det er bra menn i andre fylker? ;) :P

Hvordan er det med dere? Finner dere mange med god match i fylket dere bor i?

Trenger selskap i feien. 2 uker uten noen planer fra i morgen 8 juli. Bli med å finne på noe?

Jeg ble kallt for å være en stor drittsekk.
Har alltid drømt om å være bad boy for å få meg dame.
Nå har jeg kommet ganske nærme og ble kalt en jævla stor drittsekk.
Har aldri følt meg mere stolt i hele mitt liv. Nå skal jeg sove godt i natt.

Fyll gjerne på med 3 sanger du liker. Helst forskjellige artister. siden jeg ønsker høre på nye og spennende artister.

Thåström - Keops pyramid
https://www.youtube.com/watch?v=FDBvAaUuW5o

Pixies - Hey
https://www.youtube.com/watch?v=v6xU96KLBL4

ROGER WATERS - The bravery of being out of range, Live
https://www.youtube.com/watch?v=9GlrU7h8E9Y

Har ikke vært her inne på noen dager, og gikk igjennom meldingene jeg har fått.
Hadde fått fler hyggelige meldinger jeg har svart på, men når jeg skulle svare på en jeg hadde fått på fredag så kom det opp at profilen var deaktivert.... Hva er greia med det?
Hadde jeg vært blokkert så hadde det stått det, men profilen var altså ikke aktiv lenger...
Hva er vitsen med å sende melding med spørsmål man forventer svar på når man deaktiverer profilen etterpå?