Sukkerforum

bergen

Siste svar on. 11 juni 2014 22:37 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

What to do, what to see? Enlighten me :)

Hei damer!

Hvor mange brev får dere pr dag? Og hvor mange av de har med sex og gjøre?

Nå er det sikkert mange som kommer til å si dette ikke stemmer og det er bare noe jeg tror..

Men hvorfor er det slik at de som er pene og attraktive altid kan finne en mann ? Dere jenter sier ikke det stemmer fordi dere ikke treffer den rette, men hvem gjør altid det?? Dere får jo altid oppmerksomhet og om dere skriver til gutter her inne får dere altid svar.... Ja dere treffer menn om den er ute etter sex eller forhold. Og ja dere finner ikke den rette med engang. Men dere kan altid velge og det tenker dere aldri på.. Og utseende har så mye å si... Nesten mer enn det som er på innsiden..

Og hvorfor kontakter dere menn når de sier de har veldig god økonomi og ikke ellers unntatt om de ser utrolig flotte ut?

og som en sier hvorfor kan ikke pene jenter bruker mer tid på å være kreative og smarte enn å bare kaste klærne i blader??

hva mener dere?

og sett dere ned i en time på et kjøpe senter eller på byn hvor dere ser mennesker og se alle som er sammen hvor mye utseende har å si

Det hender jeg krysser av på "vil vite mer", men at personen ikke lagres i "disse har du likt" listen.....
Betyr det at de har krysset av Nei på meg og at jeg derfor ikke får se dem?

For å få fart på meldingsutvekslingen anbefaler vi at du bruker Looks.
Funksjonen finner du nederst under Matchlister og på den nye mobilappen (anbefales).
Hvis du holder deg innenfor et rimelig antall looksvurderinger vil din profil vil bli matet til de du liker. Dette betyr at med ~100 looksvurderinger daglig vil langt flere vil vurdere deg, en om du ikke bruker funksjonen. Sier man nei til alle får man få vurderinger tilbake.

En gjenganger blant de som klager for liten respons er at bildene deres ikke er gode. Feks album med "apatiblikk ut tilsiden"-bilder er ikke bra.
Er man i tvil på hvorfor man ikke får looksmatcher er det en av to:
Blidene er ikke gode nok eller man er for kresen på hvem man utseendemessig aksepterer.

Hvis responsen totalt uteblir så kan vi anbefale profilhjelpen på Sukker. Den har god verdi for de fleste :-)

lett at min skal være på nudist strand!

Er for lite humor inne på forumet om dagene.

Jeg kommer snart ikke på noe interessant program det er verdt å se på tv lenger, bortsett fra nyhetene da...

For det virker som om programmene har tatt en mer feministisk retning. De vil lage programmer for kvinnen, ikke for mannen, og hvis mannen ser på blir han tvunget til å være feminim.

Du har programmer som Paradise Hotel som har deltagere som viser stereotyper på den moderne mannen, ikke akkurat særlig maskulin, men heller masseutgaver av tatoverte trendy nisser som ser ut som om de kommer rett ut fra frisørskole.

Der var 300.000 som så finalen i Paradise Hotel. Jeg sier det igjen. 300.000! Jeg skammer meg over å være norsk.

Så har du de utallige programmene som handler om mat. Og er det ikke vanlig matlaging, ja så er det baking, og er det ikke baking, ja da er det grilling!!
Og selvfølgelig er det ikke far og datter som har meldt seg på programmet samtidig, så koselig! Som nå skal vise alle tv seerne hvor dårlige de er til å grille, slik at vi hjemme kan le av dem.

Så koselig, jeg skulle likt å sett mine egne foreldre sånn. NOT!

Det virker som de fremste tv programmene retter seg mot spesielt kvinner og familier, gamle. Hva med oss som vil ha litt dybde, litt action, og ikke sånn døll underholdning? Det er ingenting å se på lenger.

har opplevd det noen ganger nå, får melding fra ei jente/dame, og så er profilen hennes plutselig inaktiv?
Dette skjønner jeg ikke, når man sender melding så skulle man jo tro at man vil ha svar?

Så spørsmålet går som følge: Hva ville du ha tilbredet på din første date :) (Hjemmekos) i den her forstand :)

Øyresus!

Siste svar ma. 9 juni 2014 19:34 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym FjernSyn

Overbevis oss om at det går an å spørja dykk om musikktips damer!

Klem opp ei topp fem lista med artist og låt, utan digresjonar...

Hvorfor i all verden benytter så mange kvinner denne profilteksten?

Den er ment å være morsom, og var det når jeg leste den første gang for noen år siden. Kvinnen som skrev den var morsom! Men nå...gjeeeesp...

Og når de samme kvinnene som ikke klarer å skrive noen linjer tekst selv skal beskrive seg selv, så putter de jammen meg kreativ på listen. Snakk om å juge på profilen ;)

FemDom

Siste svar ma. 9 juni 2014 18:26 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym symbol

Hvordan skal man klare å finne den ene spesielle kvinnen som har de samme interessene innen BDSM som meg (sub), men med "motsatt" fortegn...?

Noen flere som har tenkt å se VM runden i Hell 14-15 juni?

Når jeg skal svare på mld får jeg ofte en feilmld: Internett explorer har et problem osv-noen som har opplevd dette?

Nå er ikke jeg den som er mest aktiv her inne, men tenkte en liten "pinse utfordring" kunne være litt gøy.
Har lest så mye om folk som sender meldinger og ikke får svar, folk som sitter på gjerde og ikke får svar og folk som får meldinger å ikke svarer. Samtidig leser jeg på FB om alle som hopper i havet og deler 3 glimt fra sin hver dag i 3 dager og 3 positive ting og mye sånt.

Så jeg har utfordret meg selv og samtidig dere andre her på forum til å dele ut 3 hjerter (valgfri farge) og sende 3 første meldinger i 3 dager. De som gjør det kan oppnå kontakt med spennende mennesker og de som ikke gjør det, vel den eneste straffen er vel att de går glipp av kontakt med nye spennende bekjentskaper..

Tør du å ta utfordringen?.

Singel

Siste svar lø. 7 juni 2014 22:57 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym kosegutt

I hvilken kategori singel er du ?

1. Savner veldig noen å dele livet med.
2. Kunne tenkt meg en partner, men det går fint uten.
3. Trives godt med å være singel.

Jeg er i kategori 1 :P

hvorfor velger noen jenter "svarer selektivt"på profilen , ærlig talt er det ei jente her som ikke er selektiv når hun svarer?så mitt spørsmål er,tror disse jentene at de ser bedre ut eller har noe andre jenter her på sukker ikke har? det som er litt morsom er at de fleste av disse jentene som har det på profilen ser ikke ut ..
NB: svar på en konstruktiv måte

Er i ferd med å miste motet! Tror jeg er en relativt attraktiv kvinne - alderen tatt i betraktning - og tar kontakt med "ordinært utseende" menn i rett alder for meg. Men opplever stadig at menn på min alder (53) ønsker seg kvinner mellom 35 og 50. Får en del henvendelser fra yngre menn på jakt etter en sexpartner - men det er jo ikke det jeg vil ha! Er det virkelig slik at vi "godt modne" kvinner ikke oppleves som attraktive? Når jeg betrakter kvinnelige venner og kollegaer på samme alder, synes jeg vi holder oss like godt som de fleste menn. Jeg bare spør.....

Størrelse

Siste svar lø. 7 juni 2014 20:18 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Stor Hauk

- Er størrelsen viktig på en mann? Høyde, vekt, hår, former og diverse utstyr?
- Hva er minstekravet ditt?

Brukte denne funksjonen for første gang i dag og et av bildene som lom opp var et bilde av min X som var ikke-betalende medlem for 2 år siden.
Profilen hans har vært deaktivert og muligens slettet for over 1 år siden.
Var dette en bug eller bruker sukker bilder fra arkivet for å "fylle opp"?
Siden profilnavnet ikke er nevnt sammen med bildet, har jeg ikke mer å bidra med.

Får menn her inne meldinger uten å ha sendt selv først? Jeg får aldri det, så er det profilen min det er noe feil med, eller er det bare slik at menn må ta kontakt selv?

Nå kan det jo hende at jeg ikke er spesielt attraktiv og at den kvinnelige befolkningen her på sukker ganske sikkert sikter etter den høye, mørke, veltrente og rike drømmeprinsen.. ikke no gæærnt i det, men jeg synes det er litt rart å bli totalt oversett?
Sender en hyggelig melding i ny og ne men de blir ikke lest engang.. hmmm er det meg det er noe feil med? bare lurer.. :)

Hva skal til for at de gamle sure tantene tar å ser på oss yngre gutter? Har lagt merke til at mange damer her inne faktisk kunne tenke seg noe smågodt på 25+ men på grunn av hva naboen kan tenke eller hva folk kan si om de så velger de å la vær.

Og de er sure, grinete og frekke i kjeften og kaller oss for unge uerfarne gutter. (les: Sarkasme). Ikke eier de oppdragelse eller er dannet. Og en annen ting. De jeg har lagt merke til kunne tenke seg og som faktisk virker interessert i mye yngre gutter er sterke, godt utdannede damer med god sosial intelligens som faktisk vet å takke ja til hva livet kan tilby de. (Vær vennlig å ikke komme med en kommentar om at du er høyt utdannet men ikke ønsker yngre gutter fordi jeg snakket ikke om alle. Bare mange av dere).

Og ikke alle av oss er erfaringsøkende hundevalper. Noen av oss har vært mye borti eldre damer og er ikke ute etter det dere tror vi er. Å være forutinntatt tilhører oss ''yngre'' og passer ikke dere når dere har passert 40. (Ingen er like og faktisk har jeg i min unge alder mye mer erfaring og kan snakke om veldig høytstående emner innen samfunnet og litteraturen. Også har jeg et ganske stabilt liv med drømmer som kan være lik dine om du hadde svart på min henvendelse og tatt deg tiden).

Vi er bare mennesker med lyster som alle andre dyr og min filosofi er at dere nekter dere selv den gleden av å ha seg en mye yngre mann fordi dere er ''hemmet'' av det dere tror det som er sosialt akseptert.

Vel la meg nå få fortelle dere noe. De mektigste damene i verden har alle en yngre kjæreste som er minst 25 år yngre enn seg og beholder han mye lenger enn det som er gjennomsnittet i dagens samfunn for et forhold.

Så vær vennlig å oppføre dere når dere blir kontaktet. Ta et godt blikk på den som tar kontakt med dere og gi han en sjans. Det er ikke mer vi ber om. Men om samtalen må dreie seg kun om sex og du ikke vil det så ignorer fyren. Ikke la kjærligheten gå glipp fordi han er ''litt'' yngre enn deg. Verden er ikke i svart/hvitt.

For meg er dette en som ømsker bli kjent uten å snakke sex på første melding. Det er for meg useriøst. Jeg har skrevet i profilen min at jeg kun ønsker seriøse henvendelser, men blir til stadighet ned dygget med forespørsler som heller hører hjemme i ett erotisk forum. Jeg har gjort om profilen, skiftet bilde og alt annet jeg kan gjøre for å få en slutt på disse meldingene.
Jeg sier klart i fra til dem, og noen tar det fint mens andre indirekte kaller meg hore. Er det rart jeg blir provosert?
Så derfor spør jeg rett ut hva dere tenker om ordet seriøse henvendelser? Hva legger dere i dette? Og hvordan i alle dager får jeg satt en stopper på uanstendige forslag?

Hva er det med Jenter som absolutt skal ha Hest, katt, eller hund? Og mange skriver at de ikke har nå, men skal ha. For meg er det helt uaktuelt med dyr i hus. Også er det alle de som skal ha en ekte, ærlig og ordentlig mann, men også ønsker seg en "badboy" Hva er det jeg ikke skjønner?

hallo
Mitt navn er maureen, jeg så profilen din i dag og bli interessert i deg. Vennligst svar meg på (maureen4lovedavid@hotmail.com) jeg har mye mer å diskutere med deg.
takk.
Miss maureen

Det er ingen som bryr seg om hvordan du har det. Det er faktisk ingen. Ikke psykologen din, arbeidsgiveren din, til og med dine egne foreldre, søsken kan finne på å gi fullstendig faen.

Jeg tror vi mennesker egentlig er for egoistisk anlagt til at vi skal bry oss, så derfor så later vi som vi bryr oss hele tiden.

Damer bryr seg heller ikke om oss menn, med mindre vi ikke har en knall utdannelse innenfor finans/økonomi som gjør at vi kommer til å bli veldig, veldig rike.

Det er penga som rår, status er alfa omega, så lenge du har penger så vil damene ha deg, og har du ikke penger, ja da ender du opp som meg.

Alene. Ensom.

Er kvinne og dessverre av den feige sorten. Tør ikke ta kontakt med menn jeg synes er interessante. Har heldigvis selv blitt kontaktet, vært på dates og vært den som har gitt avslag. Må innrømme at jeg fortsatt forventer (kanskje gammeldags) og håper at menn tar det første steget siden de muligens tåler et eventuelt avslag eller uteblivende respons bedre? Noen som har det på samme måte? Hvordan kan jeg manne meg opp?

Tenkte å lage en tråd som viser de beste sjekketriksene.

mitt beste er kloroform ;)

Når jeg blar igjennom i albums bilder, og klikker på ett bilde, kommer det opp en helt annen profil, men ikke eieren. Er det fler enn meg som opplever dette. Kanskje ett spørsmål til Sukker, men prøver her :-)

Chatten

Ingen svar
(mann 41 år fra Oslo) Privat melding

Funker egentlig chaten på iPad?

Jeg er ny her og får ikke lagt til bilder.. trykker lagre men skjer ikke noe..???

Freud skal ha sagt følgjande som 13-åring: "Dei verste egoistane er mennesker som ikkje veit at dei er egoister."

Dette sitatet er av og til relevant når eg les trådande i dette forumet før dette forumet blei heilt tannlaust og fjasete. Då handla trådane om at folk uttrykte sinne og frustrasjon over det motsatte kjønn. Mannfolka uttrykte sinne overfor jentene som ikkje svarte dei, og viss dei først svarte så aksepterte jentene som oftast ikkje invitasjonen ut på ein date. Og jentene uttrykte frustrasjon over mennene som enten berre var ute etter sex eller som var utålmodige og sosialt handikappa.

Det eg tenker er at alle dei som er her på sukker har det til felles at dei ønskjer noko. Nokon ønskjer sex, andre ønskjer forhold, nokon ønskjer venn og atter andre ønskjer berre å slå ihjel tida på ein nokonlunde underhaldande måte. Men alle er her for å få utløp for sine egoistiske behov. Dei som starter tråder på dette forumet gjer dette av egoistiske behov og dei som anklager andre på dette forumet for å skrive for mange innlegg gjer også dette utifrå egoistiske behov. Følgjeleg har det svært lite for seg at nokon anklager andre for å vere egoistiske og teite.

Det som kanskje kan vere eit meir relevant og mindre fordomsfullt spørsmål å stille seg sjølv og andre er: Det som ein trur ein vil ha (forhold, sex, sex med mange folk, trekant etc etc), vil det verkeleg løyse det ubehaget ein føler inne i seg ?

Så poenget med denne tråden var: Alle ønskjer vi å få utløp for våre narsistiske behov for tryggheit, kjærleik og beundring. Vi ønskjer å beundre vår partner og vi ønskjer å bli beundra av vår partner. Der er vi alle lik. Forskjellen er at nokon føler at dette best kan oppnås gjennom ein fast partner, medan andre føler dette best kan oppnås gjennom fleire partnarar og gjennom kortvarige relasjoner. Nokon føler at dei best kan oppnå tilfredstillelse gjennom å finne ein partner/partnere med eit vakkert ytre, medan andre tenker seg at det viktigaste er lang utdanning, ein stor venneflokk, store musklar, store pupper eller kva det no enn skal vere.

Innlegget held fram.

Eg bruker å seie: "Eg trur på diskusjoner." Med det meiner eg at diskusjoner som regel aldri fører nokon veg. Den eine debattanten lufter sin meining, den andre debattanten lufter sin meining og så prøver dei å fritte den andre ut, lure den i feller, komme trekkande med meir eller mindre relevant fakta, skise den andre opp i eit hjørne etc etc. Som regel veldig lite konstruktivt.

Kva er då alternativet til diskusjon. Det finst to alternativ:

1) Berre lytte og vere interessert i det den andre seier. Ha respekt for det den andre seier, sjølv om du er ueinig. Dette kan jo vere lurt både i møte med ein farleg motstander, i møte med ein hissig motstander eller i møte med ein stad motstander.

2) Ein kan ha ein samtale om ting. Ein samtale er at to folk er nysgjerrige og utforskande på temaet og ingen av dei trur at dei har funnet fasiten i nokon større grad enn andre.

Ofte gjer folk feilen at dei trur ein diskusjon er ein samtale. Alt som er hissig og opprivande er diskusjoner.

Kvifor er det slik ? Kvifor skal ein ikkje kunne få lov til å ha diskusjoner ?

Sjølvsagt må ein få lov til å ha diskusjoner viss ein liker det. Men diskusjoner fører som regel aldri til noko stor innsikt i sanninga, nettopp fordi ingen av parane er interessert i sanninga. Partane er interessert i å ha rett, og i enkelte tilfeller å ydmyke eller knuse motstanderen.

Eg skriv dette etter i mange år å ha vore ein stor elskar av diskusjoner. Eg har no blitt meir moden og unngår nesten alltid diskusjonar. Eg greier det ikkje alltid, men eg klarer det som oftast. Hugs: Diskusjoner er ikkje til for å opplyse folk, den er til for å vinne.

Mange har behov for auka sjølvkjensle gjennom å vinne ein diskusjon. Aksepter dette behovet, og lytt med respekt til det dei har å seie. Med respekt, ikkje nødvendigvis med ærbødigheit eller servilitet. Denne innfalsvinkelen kan kanskje redde nokon ekteskap, vennskap og farlege situasjoner på byen.

Håper dette hjelper nokon.

Tvangsmessig seksualitet er også en utbredt reaksjon på en følelse av isolasjon. Promiskuøse seksuelle "forhold" gir det ensomme mennesket en effektiv, men midlertidig lindring - midlertidig fordi det ikke er snakk om et forhold til en annen, men om en karikatur av et forhold. Tvangspreget seksualitet bryter alle reglene for den ekte kjærligheten. En bruker den andre som et redskap. Individet bruker og forholdet seg bare til en del av den andre. Den måten å forholde seg til en annen på går ut på å opprette en kontakt og så raskt som mulig få sex - fremfor den omvendte situasjonen der seksualitet både er utslag av og baner veien for et dypere forhold. Det seksualfikserte mennesket er prototypen, par excellence, på et menneske som ikke forholder seg til hele den andres væren og vesen. Det forholdet seg tvert imot bare til den delen som tjener til å tilfrestille dets prat om "et hull" eller " et stykke kjøtt". Den saftige språkbruken i forbindelse med sex ("nedlegge", "pul", "knulle" og "få seg noe") indikerer svik, aggresjon, manipulasjon - ja stort sett alt annet enn omsorg og samhørighet. Irvin Yalom

Er det gjennomsnitts svensken eller 2 idioter noken meiner er bra tv?
Isåfall..Er det ikkje litt stygt gjort?

"Motebevisst kan definitivt bli problematisk for dere. "

Som mann ser jeg det som lite relevant egentlig. Hvor mange motebevisste damer bryr seg om mannen er det også? (unntatt jenter fra 18 til 25).

Jeg har et par spørsmål jeg synes er spennende å spørre dere om:

1. Hvor synes du det er best å bo i Oslo? Hvorfor?
2. Hva skal man passe på ved kjøp (og salg) av boligeiendom?

Svar på det du føler for - jeg takker uansett for svar :-)

Ut av dvalen

Ingen svar
(mann 41 år fra Oslo) Privat melding

Har ligget i dvale her på Sukker men nå var det på tide å betale seg inn på "markedet" igjen :)

Hva er norske jenter redd for?

Søker jente som vil ha god, uforpliktet garantert nytelse :)

Så fikk JEG...av alle...utfordringen om å starte med dating. Ikke at det er viktig, vanskelig eller på andre måter vrient. Men jeg tror likevel det er endel damer her inne som kan kjenne seg igjen i mine prioriteringer, så jeg velger å lage en tråd på dette. ;-)

Jeg har det fint som singel!
Jeg ønsker -egentlig- ingen forstyrrelser i livet mitt!
Jeg ønsker å treffe "rett på" uten å kaste bort tid!
Jeg ønsker å beholde det som er BRA i livet mitt!

Ok....så har jeg en utfordring?
Må jeg lempe på kravene mine, ønskene mine?
(Noen som kjenner seg igjen???)

Jeg må som nevnt ut på arenaen....og er noe ukomfortabel. Ikke fordi jeg ikke takler datingen i seg selv. Jeg er dyktig på small-talk, bli-kjent og få folk (inkludert fremmede) inn i sonen. Jeg er også god på å knytte den gode kontakten på kort tid, og etablere tillit.
Men jeg har problemer med å kaste bort tid på kaffe med ukjente, for ikke å snakke om middager med totalt intetsigende samtaler og blabla hvor hensikten er å få meg tilsengs. Noe jeg kan gjennomskue, og kan finne både morsomt og underholdende. Men i lengden lite givende.
Mer utfordrende syns jeg det er dersom jeg nå skal begynne å sette dette på timeplanen for å treffe nåla i stakken! Og neste spørsmål er selvfølgelig: MÅ jeg det???
Med tanke på alt bullshit som så mange presenterer føler jeg akkurat nå at jeg bruker mer enn nok tid på å sile ut det som ikke er interessant for meg. Og det holder.
Så dette har jeg faktisk hverken tid eller energi til.
I tillegg må jeg jo forholde meg til mitt eget ego. Som kanskje er noe stort? For stort? ;-)

Hvordan løses dette av dere smarte Sukker-damer?
Gi meg GODE dating-tips!
*How to nail it*

Leken

Siste svar ti. 3 juni 2014 22:32 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Kleo

En god del menn har som krav at dama må være leken fordi han er leken selv. Hva menes egentlig med dette? Har det noe med sex å gjøre?

tror jeg gjør noe galt , ellers har alle kjæreste eller en flørt her inne .,

Lurer faktisk på hvorfor mange...ja mange huker av for å bli kjent med noen "fra hele landet."
Man gjør seg flid med ei fin interessemld ,og får til svar at "du er for langt unna ......! " Noen ønsker bekjentskap max 5 mil....spes. fra Oslogryta >>>> SÅ SKRIV DET DA !
Fortørnet ... menes det alvor, idetheletatt ? Man kan lure...
Hilsen seriøs kvinne ......

trenger man et bilde som smelter et hjerte med en gang eller?

Helsekost.

Siste svar ma. 2 juni 2014 18:13 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym jaudå

Spirulina.

Av nysgjerrighet slang jeg en boks med spirulinapulver opp i handlekurven. Nå har jeg et problem: hvordan innta noe slikt uten å mentalt befinne seg på innsiden av en kumage? Å si at det smaker høgg er en underdrivelse.

Så kjøpte jeg noe grønnsak/frukt konsentrat fordi det var på billigsalg (det og). Det var imidlertid pakket inn i gelatin... selvfølgelig måtte jeg prøvetygge kapselen. Du milde! Godt gjort å skape frukt og grønt om til noe som minner om... avkok av ask i tørrform.

Hei
Jeg syns de er lit merkelig ,da folk svarano ymt påvente forum ,Kunne vert fint og tør og vise vem man er! Eller er folk red for de?
Vad mener i om de. Hilsen chasperli

Leken

Siste svar sø. 1 juni 2014 19:37 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Kleo

En god del menn har som krav at dama må være leken fordi han er leken selv. Hva menes egentlig med dette? Har det noe med sex å gjøre?

Noen av dere jenter som er glad i å sitte rundt bålet og nyte livet ? La unga løpe barbeint og plukke nydelige blomster ? Lytte til Odd Nordstoga og forstå tekstene ?