Sukkerforum

Hei! er de noen gutter her mellom 22 og 30 år hvem har også ingenting å gjøre og har lyst til å snakke litt på chatten med meg? Jeg har veldig lyst å snakke med noen!

Jeg vil ut i verden og oppleve noe mer enn lille Norge og dens faste normer.

Kanskje leve og arbeide utenlands.. gjøre noe helt annerledes..

Noen flere?

Ja le av det rett og slett... ikke vært her så lenge men det er jeg nok ikke alene om. det som skjedde var att jeg kom i kontakt med ei jente og vi har tekstet over litt tid nå masse hyggelig kjempe søt var henne også. skrev med henne i dag også bare plutselig når jeg skulle skrive igjen var henne ikke aktiv her lenger. var kommet så langt att vi hadde blitt venner på facebook også men der er man også blitt fjernet.. mulig mannen hennes kom hjem ikke vet jeg. men videre så synes jeg det er veldig morsomt att jente her inne velger å klikke att de liker en person for så å ikke gidde å svare eller prate! hva er så poenget med det da? Blir litt sånn Tragikomisk men sånn er det nå blitt i 2014 den hippe kulturen ;D

Dating og kjæreste

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Paperboy

Hei dere.

"Det enkleste er som oftest det beste, en sparer masse tid og tiden som blir til overs kan brukes på annet fornuftig."

Får jeg stor interesse her nå fra folk der ute som synes det er vanskelig å få seg en date og kjæreste, så deler jeg med glede min lille og fantastiske reise til dere.

Alle velger sin egen reisemåte, men om du er en bra person med gode hensikter og uten dårlig bagasje så vil du ha godt av å lytte litt nå.

Klem <3

kan Sukker se til å bli kvitt henne?!?! Jeg har en "shit load" med bilder i albumet og hun gnåler om jeg jeg må legge in flere. Jeg gir IKKE hjerter, og den #¤¤#%¤"#%" kjerringa gnåler ustanselig at det MÅ jeg! Jiiiiises hun er plagsom!

Hei, er noen her som har et reise tips, hvor man kan dra på ferie til sommeren??

Det er så mange som er opptatt av at utseendet skal være bra...
Det er vel og bra det, men hva med de som er svaksynte/blinde...?
De kan jo ikke se personen de velger seg ut... Dem må gå etter personlighet og hva dem føler og mener og ikke utseendet...

Hvor mye har egentlig utseendet å si for deg?
Stor eller liten kropp?
Langt eller kort hår?
Lys eller mørk?
Blå eller brune øyne?
Lange eller korte fingre?
Osv osv osv....

Er det noen som tør være 100% ærlige med seg selv og andre her inne?

Jeg tror at samfunnet mener at man skal se slik og sånn ut for å være bra nok for mange... Er det riktig det? Skal det være sånn?

Det er mange som kan spørre om utseendet i chatt, men har dere tenkt over hvor mange som kan passe inn under f.eks denne beskrivelsen:
Langt, mørkt hår, brune øyne, slank, 175 cm..
men som overhode ikke ligner hverandre??

HALLO

Siste svar lø. 26 april 2014 09:11 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Korgutten

Hei alle sammen:-)
Har dere det bra???

Syns dere kvinner det er rart å være i nærheten av oss filosofiske og tenkende menn?

Syns dere vi er kjedelige?

Jeg er ganske fersk her inne, er vel akkurat begynt på måned nr 2.. og har fylt ut relasjonsprofilen etter hvordan jeg oppfatter meg selv.

Da kommer med få unntak de samme jentene opp som best match hver gang, med match fra 95 til 92 på de 16 første. Det er jo greit nok det. Men siden de som har dårlig match ikke vises, så prøvde jeg å se hva som skjedde når jeg endret relasjonsprofilen totalt.. Kanskje det kommer en helt annen gruppe med profiler opp?

Men det som skjedde var at iallfall 10 av de 12 første var akkurat de samme som før, og til og med samme matchtall... Så hvor mye vekt legger folk egentlig i dette? Regner jo med at hva jeg fører på min profil, må være det den andre vektlegger om det skal bli en høy match? Litt snodig at den er helt lik når man selv har "endret seg selv" helt.

Byttet kjapt tilbake til den ærlige, men det spiller vel liten rolle da de andre ikke kan se hva som står der.. Rart at det skulle vise akkurat de samme matchene uansett. Eller?

Konfekt

Siste svar fr. 25 april 2014 13:01 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Kårefraåre

Synes dette konseptet minner meg mer og mer på en eller annen konfekteske. Utvalget er så som så.

/discuss

Kansje ses og tar en øl? :)

Jeg er elendig på å lage mat å eier jo ikke fantasi så trenger litt hjelp her :P
Helst noe barn også kan like.

Han er jo en kjempegrei snill kar, liken, flørtete, kosete, med sunne interesser. Fortsett med friluftsliv som gode opplevelser, Det gir mestring-opplevelse, helsegevisnt, er sosialt, han treffer venner. Han røyker ikke og drikk seg ikke full. Han Karen der er ikke redd for å ta I et tak, er praktisk, arbeider ikke på et kontor,,. Den jenta som godtar, blir kjent med han, at han er slik han er, blir heldig. Lykke til med arbeid, fremtiden, og kjærleiken,,. Han fortjener å få oppleve kjærleiken.

Noen som har noen eksistensielle betraktninger å komme med?

Til en annen på forum.

Fra meg til Paddine:

Om stjernene faller og vinden er død,
og solen mister sin varme glød.
Om sorg dominerer på livets vei,
har du alltid en venn,
for Paddine jeg er så glad i deg.

Jeg hadde en interessant samtale med en venninne som har hatt profil her på sukker, men måtte slette den.
Grunnen er at hun fikk dårlig samvittighet fordi hun ikke hadde muligheter til å svare alle meldingene i innboksen. Hun er helt middels når det gjelder utseende, og hadde rundt 100 meldinger hun ikke har rukket å sett på engang!

Nå er det jo slik at noen idioter sender jo meldinger gang på gang endatil de ikke får svar, noe som gjør meg flau som mann, men uansett, jeg tenker, hva er egentlig vitsen med å være mann her inne?

Hvor mange meldinger får de virkelig pene jentene her inne?

Jeg er ikke frustrert eller fortvilet, men er interessert i å diskutere dette.
Jeg vet at det er noen jenter her inne som tar initiativ for å finne det de er ute etter, men for å være ærlig, hvor stor prosent er det egentlig? Kanskje er det bare noen jenter som er her rett og slett for å få aksept for noe?
Kanskje burde flere brette opp armene og gjøre en skikkelig innsats for å finne det de er ute etter?
Kanskje burde det være slik at det er dere jenter som må ta første steget for å kunne føre en samtale her inne? Det er dere som dominerer nettsamfunnet.

Artig tanke ihvertfall, Og hadde det vært slik at det ikke hadde dukket opp noen meldinger eller hjerter så hadde man ihvertfall fått noen tanker om at dette kanskje ikke er riktig arena.

Som sagt, dette er bare noen tanker jeg har:)

Har noen av dere på forum noe forklaring på hvordan i all verden kan mann ha match med en over 60 år når mann har satt ønsket aldersgrense til 38-48?

Party i Praha

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Postmannen

Vi er en gjeng som skal på guttetur til Praha i mai.
Kan noen anbefale bra utesteder, spesielt der man kan møte jenter:)
(i begynnelsen av tjueårene, siden vi selv er i midten av tjueårene).

Takk for svar!

Noen har vert hjemme ,andre på fjellet eller på båt-tur
Jeg har vert hjemme og tatt dagstur både på sjøen og i fjellet.
Jeg liker begge deler.
Hvor har dere vert i påsken ??

Så hva gjør du når du oppdager at dama du dater også dater en annen?

Tenkte det var tid for litt analysering, på detaljnivå.

"Det er en serie om folk som lever i ødemarken i USA og Alaska. Lever som folk gjorde før i tiden. Ikke akkurat Robinson- opplegg. Into the Wild; har du sett den forresten? Jeg var ikke klar over hva den dreide seg om før jeg sjekket det nå. Burde ha sett den filmen.

Det med personlighet og kompleksitet ja. Det er vel de varige (lasting) trekkene som blir vektlagt, mens det kontekstuelle har blitt mer oversett. Definisjon vektlegger hvordan individet tilpasser seg omgivelsene; ikke uti fra de konkrete situasjonene som oppstår, men uti fra individet sine iboende, stabile personlighetstrekk. Det skal mye til for å endre disse trekkene, og derfor blir de vektlagt. De gjør seg gjeldende på tvers av ulike situasjoner, kontekster. På den måten antas de å være av større betydning enn konteksten.

Det med komplekstet; du kan starte å operasjonalisere;)"

Noen som har kommentarer til meldingen?

Jeg ble likt av ei her inne og valgte å svare. så jeg skriver Hei får ett Hei tilbake og jeg lurer så videre på om hvem henne er. jeg får da ny melding av henne og hun sier hun ikke kan snakke så mye her fordi hun er opptatt på jobb men hun vil ha kontakten på email... anser slike profiler som falske og ja jeg rapporterte denne personen. her kommer mitt problem. Man kan jo ikke utdype grunnen til hvorfor man rapporterer brukeren. eller fins det?

...besøkt profilen og deretter blokkerer deg, så blir besøket på profilen (på antall besøkende) annulert?

...Eller har jeg faktisk rett og slett bare fått ett eneste besøk på profilen på et par uker? :(

Hvis det er det siste, synes jeg det er rart. Jeg har riktignok vært på Sukker leeeeenge, så jeg sier ikke noe på at ansiktet mitt er oppbrukt i Online-lista, men det kommer jo stadig nye medlemmer til?

Da jeg var ny her var det da i det minste en del innom, jeg fikk noen hjerter og tilogmed førstemeldinger.

Jeg tror jeg ligger på et snitt på kanskje ett besøk i uka nå i det siste? Og det er merkelig nok folk som også har vært her lenge, ikke "ferskinger".

Hva skjer? Mulig jeg var mer frempå selv i starten, men... Så og si INGEN besøk liksom?

Det har vært en del negative kommentarer om gutter som spør om sex med èn gang eller i starten i meldingene som går frem og tilbake, mest fra pripne frøkner antageligvis ;)

Etter å ha sendt noen våglige forslag impulsivt nattestid, med litt promille i blodet, bare for å eksperimentere på responsen, så er mine funn at det er en overveldende positiv svarprosent. Så de som klager over denne adferden representerer mest sannsynlig ikke majoriteten.

Jeg har egentlig ikke pleid å gjør sånn, men etter det ruspåvirkede innfallet, som ga meg fylleangst dagen etter, ble jeg sjokkert og må si meg positivt (og litt negativt) overrasket.

Bare en empirisk observasjon :)

Hei sukkervenner. et det noen som benytter Untappd appen?

Hva sier dere til å bli med på en ølsmaking-hangout i Oslo? Nydalen bryggeri og spiseri har mye spennende å by på. Jeg arrangerer gjerne dersom det er stemning for det.

.k.

Er det mange jenter/damer som bare er ute etter sex her på sukker?

Baser på profiler og bilder alene. Hva er turn on? :)

....eller meldinger? Jeg er helt ny her inne og kjenner meg utrolig usikker på det meste. Når det gjelder dette er jeg veldig beskjeden og "livredd" for å ta kontakt med noen.....Etter å ha sett på en profil en til to ganger blir det nesten for dumt å gå inn en tredje gang uten å gjøre noe som helst:( Å jeg vil jo så gjerne......men hva symboliserer gult og rødt hjerte? Å hva anbefales, å gi noen gult eller rødt hjerte eller sende melding? Trenger litt hjelp her skjønner jeg:)

Nå er jeg så sykt drittlei av å være uten en kjæreste. Inne i det 5 året uten fast /seriøst forhold. Barn annenhver uke, men det blir så jævlig amputert. Vil ha en "hel" familie jeg :/
Men den eneste ene som du vet at alltid vil være der uansett,,, ja den savner jeg så fælt :)

*Gjesp*

Siste svar ma. 21 april 2014 18:40 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym arneand

-.-

o.-

o.o

0.o

0.0

Kaffe.
Nuh.

Oh, morn og greier a... syvsovere ass ;p

Ukentlig snubler jeg over profiler her inne der hunkjønnet har fått lekt seg litt med Photoshop og glattet ut huden for å skjule fregner (noen skjuler rynker, men det tar vi i en annen tråd).

Da er det en del tanker en gjør seg;

Tror disse damene at menn ikke kommer til å se fregnene når en til slutt møtes?

Tror disse damene at menn kommer til å la være å ta kontakt med dem fordi de har fregner?

Vil det uansett ikke være greit å date menn som synes du er dritfin på bildene der fregnene vises?

Tror virkelig damer at menn springer bak en busk og kaster opp i det de ser en dame med fregner?

Jeg blir litt oppgitt når damer ikke kan stå for sitt utseende. Husk, det er bedre å la han bli positivt overrasket ved første møte en skuffet. Så generelt bør damene satse på bilder de er kun halvfornøyde med. Husk å slenge inn bilder i albumet som viser hele spekteret fra dager der en er takras til dager der en føler seg på topp, men ALDRI bruk Photoshop!

Håper å få se flere fregnede ansikter fremover. Det er nemlig hauger og lass med damer med masse fregner som er skikkelig flotte å hvile øynene på.

Flere som vil trene de små grå i kveld? ;) Kom og spill, søk opp Kristeline:)

Synspunker.

Ingen svar
(mann 30 år fra Sogn og Fjordane) Privat melding

Sitter her og får nesten tårer i augekroken av den her filmen.
TheFineBros er to brødre som lager ein serie på youtube der Barn, Tenåringer og Eldre reagerer på saker, populære klipp, og diverse andre ting. Veldig spennande å sjå kva dei forskjellige personane reagerer. Denne filmen handler om homofilt ekteskap, og kva barn (i forksjellige aldera) tenker rundt det. veldig spennande.

https://www.youtube.com/watch?v=8TJxnYgP6D8&list=PLwnD0jwK0yyl5D9z4T-xsbsW1DM3yZMWt

Jeg er relativt ny her inne, og syntes det er vanskelig å komme i kontakt med folk.
Starter gjerne de jeg har selv kontaktet. Men du ser hyggelig ut, Har du lyst til å bli bedre kjent. Så er det noen som bruker den Høflig avslagfrasen her i 1 brev. Tror ikke vi passer helt sammen????? Hvordan kan de vite det da?
Jeg kjenner jeg blir litt frustrert. Eller så svarer enkelte ikke i det hele tatt. Hva er "NORMALT" her inne? jeg ser både på bildet og det som står i profilen før jeg tør å sende noe melding...

Jeg har hatt en utrolig koselig kveld med to kompiser.
Vi spillte litt guitar hero og hørte på kose-metal med pizza og drikke :)
Preika litt om alt og bare slappet av.

Kanskje vi trenger egne nett steder?

Ser ut at vi sliter ekstra (?), eller tar jeg feil?

Hva står på menyen?

Det er ikke meningen å henge ut noen her altså,men må bare spørre damene her inne:

Hva syns dere om meldinger der FØRSTE melding inneholder for eksempel:
"Møtes for kaffe?"

Er det bare jeg som ikke føler for å bli bedre kjent med folk som begynner samtalen med det eller?
Syns det blir merkelig å spørre allerede i første melding om vi skal møtes.
Bare greit å vite om det bare er jeg som er rar,eller om det er flere damer som tenker sånn :P

Fikk en melding fre ei som refererer til en epost adresse.
Hvorfor det ????

Nå er det ikke meningen å henge ut alle her inne jeg snakker med altså men trenger bare andre sin mening her.

Jeg snakker med en mann som virker kjempe bra å som har har fått god kontakt med både på telefonen og på meldinger.
Problemet er at vi bor såpass langt unna at en må ta fly eller kjøre 8-9 timer.
Nå sier han at han har lyst å komme her å besøke meg å spør om han kan overnatte hos meg da.
Jeg fortalte at jeg gjerne vil møte han men at ikke kan ha en på overnatting her som jeg aldri før har møtt.
Da virket det som at han ikke lengre vurderte å komme på besøk likevel.
Hvordan hadde dere reagert på det?

Jeg tenker at hadde han vært oppriktig intressert i å møte meg så hadde han betalt for hotellrom uten å nøle.
Når han ikke vil det så får jeg mer følesen av han bare er ute etter sex.
Han har godt betalt jobb også,så tror ikke det er problemet heller.
Hva tenker dere andre?
Vil høre både menn og damer sin mening :)

Dersom man har vært på date og a) personen sto ikke akkurat helt til forventningen/kjemien var ikke der eller b) personen virket ok, men er veldig "på"/intens og sender maaange meldinger, uten at du rekker å svare? Hater å såre og avvise jeg..

Hva med han som er for god til å være sann?
Vi bor langt fra hverandre. Han ringer flere ganger pr dag. Høy, mørk mann(med hår), på min alder.(39).
For god til å være sann?

date!

Siste svar fr. 18 april 2014 09:31 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym kosegutt

Kjedelig å være på date og merke at man ikke er like interessant irl..... fordi om man ikke kjenner det helt store selv.
Man lurer på hva som er annerledes :)

Noen som er keen på fest og sambuca, da det er ferie?

Jeg lurer litt på hva slags mennesker som er som dette - og om det er sånn mange har opplevd :

Jeg fikk god kontakt med ei søt jente her inne... Vi skrev litt frem og tilbake, og avtalte at jeg skulle ta en tur og besøke denne jenta i nærheten av hennes hjemsted. Kjørte fire timer i bil, og møtte henne utenfor leilighetene hennes. Vi satt i bilen og snakket lenge, og jeg jeg måtte finne et sted å sove. Tok inn på hotell like ved henne leilighet, og hun ble med inn og vi lå og snaket i tre-fire timer... Før jeg kjørte henne hjem.
Det må sies at det var ingen seksuell kontakt mellom oss, og min intensjon er å finne ei seriøs jente som jeg vil ha et seriøst forhold til....

Vi avtalte å treffes igjen snart, da skulle hun til Oslo.....

Hørte ikke mer fra jenta, men sendte en melding til henne hvor jeg takket for sist og skrev at det ble smått med kontakt etter at vi traff hverandre...

Fikk kun svar "Vi var ikke rett for hverandre" Thats it !

Hva betyr sånn oppførsel....? Ikke bare kvinner som har grunn til å bli skeptisk til mennesker her inne... Jeg brukte ca 15 timer av min tid, mye penger og noe forhåpninger...

Interessert i meninger og erfaringer fra andre av begge kjønn....

Jeg har vært medlem i 5 mnd.

Hadde "få" besøkende på profilen til å begynne med. Byttet profil bildet et par ganger, og registrerte endringer i besøk.
Tydelig at profil bildet har MYE å si.

Går ut fra at antall besøk også har en sammenheng med antall medlinger man har sendt. Jeg har sendt til ca. 50 forskjellige.

Nå har totalt 950 stk sett profilen min.

Hvor mange er "vanlig"?
(Fint om du tar med hvor lenge du har vært medlem og hvor mange du har sendt meldinger til)