Sukkerforum

Hei ja da er man her hadde aldri trodd jeg skulle tegne ett medlemskap why not? Kanskje prinsessa mi er der ute????

Jeg innser at det jeg eeegntlig trenger og vil ha er venninner jeg kan finne på ting med, heller enn kjæreste.

Noen andre som er i samme sitvasjon? bare kjipt at man ikke kan se profiler av samme kjønn her.

Hva kjennetegner en forvirret sinns-lidende person i sukkerverden ?

Og hva lider flertallet av de skjulte sukker-troll av ?

Kieltur

Ingen svar
(mann 57 år fra Oppland) Privat melding

Noen her inne som tar turen til Kiel på fre 14/2?
Bli kjent tur kankje?

Jeg lurer på om noen kjendiser har vist seg inne her noen gang med en profil?

S.

Er det flere metalheads her inne? Noen som har vært på noen konserter i det siste? Noen som skal på noen konserter/festivaler fremover?

Frister sinnssykt med Blastfest i Bergen, og Trondheim Metalfest.

Hvilke sjangrer hører dere ellers på? topp 10 favorittband?

(fikk ikke lov å skrive "badet" i tittelfeltet). Teller dere hver enkelt q-tips som én artikkel eller?

Alle dere damer som har med ordet "snill" i beskrivelse av drømmepartner, nesene deres blir lengre og lengre for hver gang noen klikker på profilen deres...

Jeg skal kose meg med litt god vin nå:)

Bare en løs tanke som kom flyvende. Hva slags skade kan en få av å ta sjansen på å bli kjent med et annet menneske her inne? Vil tro det er veldig mange her inne som er redd for nettopp dette...

Er skole prosjekt vi har gjort som viste seg å være svært interisant.
Vi startet det enkelt, vi lagde to profiler på en nettside, begge falske. En mann og en dame, begge på det samme nivå av «pen»
Oppgaven var å ikke skrive til noen, bare lese mailene. Det vi fant ut var at mannen sin profil fekk på det meste 22 mail i uka.
Mailene han fekk var ofte gjennomtenkte, det virket som profilen ble lest å mange ting som var relaterte til profilen, men en å annan «hei kjekken» inni der.
MEN damen sin profil, aldri sett maken, hun hadde på det meste litt under 200 mail i uka. Å langt over halvparten av mailene var kommentarer om utseende hennes i første setningen, noen til å med kun kommentaren «søt» «pen», men en god del av dem var litt forstyrrende som «hei sexy, møtes? «møtes?» «pule?» «skype/msn?» å mange lignende som det, å halvparten av dem igjen ble agrisive når dem ikke ble svart på, noe vi ikke gjorde, svarte på ingen. Noen var ganskje kjedlige å upersonlige. Svært få av dem var faktisk ganske gjennomtenkte å flott skrevet. Så det er håp der ute. Vi ble overasket over desse resultatene, så vi laget nye profiler, vi gjorde damen «mindre pen» ved å ikke prøve å ha noen ting på bilde som kunne oppleves sexy, ingen kløst, ingen skjørt osv. Vi tenkte dette ville gjøre en forskjell, isteden for 200mail i uka så gikk det bare ned med 50 mindre. Vi prøvde å putte et barn i bilde, det gikk litt mer ned. Vi gjorde damen feit i photoshop, da gikk det ned til 55mail i uka, det er til å med mer enn mannen. Eneste måten vi klarte å få mannen opp i antal mail var litt mer komplisert. Vi måtte gjøre han litt penere, men ikke modell pen, litt bedre kledd, men ikke vell kledd, ha litt skjekkstubber, vi måtte vise han er aktiv uten å vise treningsbilder. Vi kom frem til at damer liker å bruke fantasien på et godt utganspunkt, sånn at dem har noe å jobbe med, men ikke for mye. Vi kunne ikke vise for mye, men nok til å vise det var noen stabil med små skavanker. Interesant? Det syntes vi i værtfall.

Lenge siden jeg har fått no Mail her og plutselig var det en mld som dukka opp... Men gjett hva... Det måtte jo være en sånn 123 gmail... Østblokk profil.... Makan altså...

Stikk innom å gratuler henne med dagen da vel ;)

Damer vil jo bare være sammen med drittsekker uansett så...

Er det noen her som er eller har vært utbrent ? Jeg har nå vært sykemeldt i et halvt år, pga av slitenhet/utmattelse og diffuse ledd vondter, og div rare fysiske symtomer.
Blir super frustrert av å ha det slik, legen finner ikke noe , og har nærmest gitt meg opp. Jeg har jobbet mye og hatt masse prosjekter privat, samt hatt noen svik på veien. Mulig jeg bare er såkalt "utbrent",,, skulle gjerne visst om det var flere i samme båt her :)

Måke snø. Jeg hater å måke snø. Og jeg hater måker.

flymodus?

Siste svar to. 6 feb. 2014 22:26 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym meagain

prøver sende en txtmelding, men er i flymodus? Er i allefall et fly oppe til høyre på skjerm og uansett hvor jeg leter finner jeg ikke ut hvor jeg skal ta d vekk.. får ikke svart på meldinger:( smarttlf my ass

hjelp?

Tidligere lyste postknappen min gult når jeg hadde post. Fra og med i dag lyser både post, forum og chat rødt. Flere som har det sånn? Og hva er vitsen?

.. sinnsykt deilig. Hun er 67, og det blåser jeg i.

Jeg vil ha en bit av det, helt klart!

Jeg kan fint nevne flere også .. jeg må slutte å surre, og finne meg ei voksen dame

Hirrhirr ..

Hvor? Var det ikke en deaktiverings-knapp her? Finner bare avhuking på "synlighet"

forelska

Siste svar to. 6 feb. 2014 16:24 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym AndreSide

Tror jeg begynner å bli forelska

trallallalallaa

Betyr dette hvem som helst som har barn eller de som har barna sine fulltid ?

Tipsbørsen

Siste svar to. 6 feb. 2014 10:39 (57 svar)
Skjult ID med pseudonym TipsTore

Tenkte det kunne være greit å ha en tråd hvor vi samler alle gode tips - så har man et sted man kan sjekke for å høste erfaringer <3

Trådens "jomfru"-tips er:
Hvis du er litt tjukk og feit - ikke legg ut bilde av deg selv i bikini/speedo.

Take care y'all :-)

Hvor mange idioter er det trolig på en plass på dette som ødelegger for de som er seriøse. 10%, 30%?

Match

Siste svar on. 5 feb. 2014 23:32 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym CellularA

Hvordan kan jeg søke på de som ikke har topp match. Hvorfor går det ikke ann å ta bort sorteringa?

Dara O Briain i Bergen

Ingen svar
(mann 38 år fra Hordaland) Privat melding

Noen kvinnelige stand-up-entusiaster som kjenner til denne geniale mannen? Jeg har en ledig billett til showet hans i Bergen i april (23.?) - være med på date? :)

Og ja, jeg vet at navnet er skrevet feil - av en eller annen grunn fikk jeg ikke lov til å skrive O'Briain i tittelen.....

Dersom man har profilbilde risikerer man da å ende opp på den nye forsiden til sukker?

Min små-kyniske ex-lady har endelig funnet seg en ny make.

Hun var mer en belastning og tok opp unødig mye energi for å pleie sitt lille ego, og tømme ut syting og galle i tide og utide. Jeg forventet jo at en lady etter fylte 30 år var i ferd med å få en litt mer balansert reflektert adferd men. endelig slipper jeg vel flere gjentatte "angrer" og anmodning om nåde her nede i helvete.

Å så glad fanden er i dag.. Andre med erfaring å dele..

De fleste er vel på sukker da det er her den største basen av norske single finnes. Så sukker som tjeneste lever litt på nåde, inntil en annen tjeneste dukker opp med et bedre tilbud. En ting jeg virkelig savner her på sukker er muligheten til å laste opp video. Da kunne man jo ha presentert seg på en ryddig å god måte. Noen andre som savner denne muligheten ?

Eller har vi bare lyst til å befinne oss i vår egen komfortsone hele tiden?

Er det noen med it kunnskaper som kan fortelle meg hvorfor sikkerhetskopieringa tar så lang tid? 6 timer og 8 dvdèr etter start er den bare på 34%!

Hvor går grensen for å rapportere brukere? Blokkering er jo en ting, men dette er en fyr som virkelig er langt over min grense. Det er snakk om slibrige meldinger og den slags..

Så hva er greit å sladre om til sukker? :o)

Og hvorfor betale.... Ta en tur ut på gaten eller gå på butikken.

Fredagskos

Siste svar ti. 4 feb. 2014 15:49 (112 svar)
Skjult ID med pseudonym annamalena

Hva står på menyen i kveld- det er tross alt fredag?,-)

Nå har jeg tatt mot til meg igjen og gjort noen søk for å prøve å ta litt initiativ (svært få tar jo noen initiativ overfor meg). Er en normalt aktiv dame, men er ikke særlig interessert i ski, heller ikke hytteliv (i oppveksten fikk jeg svært store doser av dette, ja, 2 hytter var det, begge på fjellet, med utedo, uten strøm og vann, med kilometer å gå til hytta fra parkeringsplassen, osv). Har gått Besseggen, Jotunheimen, Rondane, Hardangervidda, you name it. Har i "moden alder" ingen trang til å oppsøke fjell og hytter. Men tar gjerne turer i marka når det ikke er snø, trener på treningssenter. Men altså, når jeg blar i profiler og bilder, dukker det ene bildet etter det andre opp av karer i treningsutstyr, oppe på en bre, på et fjell, i marka, på ski, osv. med treningsutstyret på. SUKK, hvordan får de tid i det hele tatt til å være på Sukker, lurer jeg på. Jeg ser ingen bilder av en mann foran tv'n, på biblioteket, på butikken, osv., skulle tro de var litt der også, i alle fall på butikken (hehe)...

God kveld alle sammen :-)
Ny kveld = ny muligheter.
Grip dem, å ha en strålende kveld :-D

Eller er det bare jobb, skole og kafebesøk vi har tid til?

Kom kjørende hjem fra jobb i ettermiddag. Gruet meg til tidsklemma ved å komme hjem til en hund som trenger tur, en innkjørsel som var full av snø, en mor som ventet på besøk, middag som skulle lages, jobb som må være ferdig til i morgen....

MEN så hadde jammen leieboer måkt hele innkjørselen, da ble det bedre tid til alt det andre... Lykkefølelsen var stor!

What!!!

Siste svar ma. 3 feb. 2014 07:55 (127 svar)
Skjult ID med pseudonym tvilling

Tittet akkurat på "Nye albums bilder" der møtte det meg en penis med ereksjon....er det mulig? Hvordan i all verden har den mannen fått godkjent bilde av "sukker" fikk jo nesten sjokk gitt...ikke det jeg ser mest om dagen for og si det sånn hehe....og nei....sendte heller ingen mail til vedkommende :-)

Har etter noen år som singel opplevd en del enkle roman skrivende menn :-)

Du har de som blir kåte på en bilde løs profil.
De som finner meg fascinerende uten bilde og tekst.
De som skriver en roman, der du etter 5 setninger har ett oppsvulmende kjønn og kroppen min dirrer av lyst!
Tror virkelig menn at 5 setninger "erotisk" svada, får meg til å skli av sofaen?
Kan dere virkelig ikke bedre? Vi-menn erotiske novelle er til tider mye bedre lese stoff :-)

Jeg har lett etter en blues låt jeg hørte i England for 6-7 år siden. Jeg vet ikke hva den heter, men teksten inneholdt strofen "don't tell my mother the state I'm in" (eller noe i den duren). Har googlet og youtube'd alle varianter uten å finne den. Er det noen der ute som vet hvem som hadde den sangen, og hvor jeg eventuelt kan finne den?

Det burde ikke vært lov å blokkere helt uten grunn midt i en samtale...
Folk man ikke har snakket noe med kan jeg forstå.
Folk som føler seg støtt av en kommentar / spøk kan jeg også forstå.

Men 20 min etter hun har sendt et svar som virket relativt positivt? Folk er rare.

Her kan vi ta opp alt som har med popcorn å gjøre. Så som kino, mais, filmer, kjærlighet, kjøkkenutstyr og masse annet. Fyr løs.

Fikk følgende melding da jeg logga inn på sukker:

"Du har satt få hjerter i det siste. Gult hjerte betyr at du kanskje kan være interessert. Rødt at du sannsynligvis er det. Ved å sende hjerter oppnår du enklere kontakt med de som kan være aktuelle for deg, uten at du må skrive en melding. Det ingen grunn til å være kjip på hjertene. Følg magefølelsen og send i vei! Det er ikke et ekteskap!"

Vil gjerne høre damers syn på denne meldingen og hva dere tenker når dere får et gult eller rødt hjerte. Hvordan dere evt. oppfatter det hvis noen har sendt eller ikke sendt dere melding i tillegg. Gutter kan også kommentere hvis dere har noen erfaringer med det å sende hjerte(r) til damer.

De blir ikke gamle i Hollywood:(

På forsiden av aviser idag. Hva er egentlig intelligent sex?

Ja eller nei til det norske kongehuset
jeg sier nei
liker ikke engleskoler og personligheten til Ari
Så fint at dem to ikke blir konge og dronning i det minste.
og blir alt så mye bedre ved at kong Harald kommer til en plass
som har opplevd en naturkatastrofe?

Men fint at Håkon kunne velge ei alenemor da!!!

Playlist:

Siste svar sø. 2 feb. 2014 11:32 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Dr.Dude

Ok folkens, hit the Youtube;

1. Midlife Crisis, Faith no more
2. ....