Sukkerforum

Nå er det virkelig på tide med en tråd der man roser den som roses bør!
Vinteren er lang og februar mørk: Kanskje noen trenger litt lys? :-)

Jeg starter med å rose kit!
Dette fordi åpenhenten hans har overrasket meg positivt denne uken!

Flere? :-)

Du kan trykke på 1-2 bilder, gå går det ikke lenger. Da må du ut og inn igjen for å se 1-2 bilder til.

Da er min tid omme her på sukker. Har vært en interessant reise og møter med både bra og litt mindre bra menn :) Fant ingen som var helt for meg. Måtte utenfor sukker for å finne "mannen". Blir en spennende tid fremover.
Så da ønsker jeg dere alle lykke til i jakten på den rette. Håper lykken smiler til dere også! :-)

Høner

Siste svar ma. 10 mars 2014 10:56 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Nope

Å sitte på " vaggelet" er for høne, og ikke for meg ! :)

Når du setter hjerte på meg så forventer jeg at du er interessert. Det nytter ikke å la være å svare, har du satt hjerte så skal du forholde deg til det.

Hvor kan ikke noen ta dette alvorlig?

Jeg er en kvinne i 40 årene. Småbarnsmor, god jobb, aktiv. Jeg opplever stadig vekk at en del gifte menn er flørtete, inviterende og interesserte. Vi snakker her kollegaer, fedre i bhg/skole, tilfeldige møter på byen/fester/trening. Flotte, generelt oppegående, hyggelige menn. Min alder eller opptil flere år yngre. Men altså gifte, eller i andre typer forpliktende forhold. Single menn, i min verden iallefall, virker rett og slett usynlige, uinteresserte og unnvikende. Jeg lurer noen ganger på om de finnes, så usynlige er de.

Jeg diskuterte dette med en venninne og vi sitter med et inntrykk av at "mange" menn har et nytt forhold stående klart når de blir single, evnt er de så lynkjappe i vendingen at man knapt får sukk for seg før de er på plass i en ny romanse.

Dette blir selvsagt bare en betraktning utifra særdeles lokale forhold. Jeg blir litt nysgjerrig på om andre har lignende erfaringer.

Etter å ha vært her inne noen måneder lurer jeg på om alle her inne er veldig aktive hele tiden. Må da være flere som meg som liker å gå ut og spise, ta med reker og hvitvin og sette seg på et svaberg, rusle en tur i en by og sette seg ned på en kafé med et glass vin og bare se på livet, gå en tur, lage mat med venner eller rett å slett lese en bok og koble av.

Med fare for å høres ut som en bitter grinebiter: Hvor er de damene som har andre/flere interesser enn trening og reising? Trening er fint, og det er vel og bra å dra på tur, men man kan vel ikke BARE drive med det til enhver tid?

Jeg lurer oppriktig på dette fordi jeg syns det virker som at så og si alle damene her inne ser ut til å kun ha disse to interessene? Er folk så uniforme?

Hvor er de som har interesse av bøker, film, spill, vitenskap, musikk, politikk, miljø, sport, dans, strikking, osv. HVA SOM HELST annet enn "trening og reiser"....

Hva feiler det enkelte menn som ikke tåler å bli avvist uten at de skal starte drittslenging? Get a realitycheck.... Mulig damer er sånn også....men det har jeg ingen erfaring med.
Iallefall ....ender jo opp med og ikke avvise høflig engang om slikt skal fortsette.
Skjerp dere (dere vet best selv om dere er slik)

Dilemma

Siste svar sø. 9 mars 2014 15:43 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym lannister

Jeg har et dilemma som jeg håper å få noen kommentarer til. Her inne på Sukker har jeg oppdaget en profil på en kvinne fra mitt eget nære nabolag. Dette nabolaget består av et relativt nyetablert boligfelt der 'alle kjenner alle', på den overfladiske måten som kjennetegner slike områder.

Jeg kjenner henne altså ikke godt, men har truffet henne ved noen anledninger, vi har endog deltatt i et fellesprosjekt. Jeg har et positivt inntrykk av henne - OG jeg vet hun er singel, det er altså ikke snakk om noe snusk.

Mitt dilemma går på om jeg skal våge å forsøke å innlede en mer sjekkeorientert dialog med henne her inne. Fordelene synes åpenbare:

- Jeg kjenner henne allerede litt, og behøver ikke ta profilen på 'face value'
- Hun kjenner meg litt, og vet at jeg sannsynligvis ikke er noen galning
- En førstedate kunne ganske enkelt være å rusle bort med tøflene på for en felles kaffekopp
- En tidlig fase av et eventuelt forhold ville være veldig praktisk mhp. organisering og gjennomføring

Ulempen er dog litt skremmende: Hva om dette skjærer seg helt? Vil vil da måtte forsøke å unngå hverandre for all fremtid? I det hele tatt, vil det bli håpløst pinlig?

Av ren nysgjerrighet - hvor mange kommer innom profilen deres daglig ca? Aner ikke hva som er normalt her inne jeg? :)

Jeg har registrert at mange har bilder av barna sine her på sukker. Spesielt er disse bildene i album, men enkelte har også barna med i profilbildene.

Mange av oss er stolte foreldre, også jeg, men jeg undrer meg over hvorfor man legger ut bilder av barna på en datingside som sukker.
Vet disse barna om at de er avbildet her? Og har de samtykket til at bildene legges ut? Oppfordrer til bruk av nettvett når det gjelder barn!

Selvfølgelig er barna en viktig del av livet, men det er forskjell på å legge ut bilder av barna på sukker, og å sende bilde av barna til en man prater med eller dater.

Ønsker å høre hva dere andre tenker om dette? Må innrømme at jeg lurer på hvor vurderingsevnen er når jeg i dag ser et profilbilde i bar overkropp med sovende barn foran seg..

Enkelt og greit, kjenner du noen virkelig intelligente mennesker?

De fleste vil se på seg selv som relativt intelligent, men hvis du ser bort ifra deg selv, kjenner du noen som er virkelig smarte?

For å kvalifisere til Mensa, så må man skåre blant de høyeste 2%. Enkelt regnet så betyr det at 1 av 50 er potensielle Mensamedlemmer.... ikke så veldig sjeldent altså.

Det er lett å identifisere dusten i klasserommet, men hvorfor er det så vanskelig å identifisere smartingen?

Er det noen her inne som kan med hånden på hjertet si at den såkalte kunnskapen de sitter med er fasiten på alt?

Det virker som om det er de "dumme" menneskene som vinner på sjekkemarkedet,mens sånne som meg taper.
For det eneste kunnskapen menneskene sitter med er oppskriften på hvordan de skal tiltrekke seg det motsatte kjønn.

Det r det som er FAKTA!

ikkefar

Siste svar lø. 8 mars 2014 23:14 (98 svar)
Skjult ID med pseudonym ikkefar

Nå r skal jeg få dame`?Det er ikke bare deere som trenger det.Selkv ,om jeg ikke er far betyr ijkje d et at jeg er dum.

Skulle da tro at folk er på sukker for å treffe nye mennesker. Det skjuler seg mye bak bildene også. Ikke farlig å ta en sjanse i blant enn kan jo bli positivt overrasket!

Fant en link på nett i dag med påmelding til speeddating i Oslo. Tenker å melde meg på, synes det høres kjempemorsomt ut.

Er det noen her med erfaring fra lignende? :)

Har tenkt flere ganger at sukker skulle hatt mulighet for å laste opp en liten videosnutt, ikke bare bilder. Tenk så mye enklere det vil være å skape et bilde av en annen.

Hva betyr egentlig "ferdig med tidligere forhold"?.

- Ingen kontakt eller sosial omgang med ex`er
- Skal ikke snakke eller hilse på ex`er
- Sørge for at du aldri møter på en ex, må jeg late som jeg ikke kjenner ex`en hvis vi møtes på gata.

Selvfølgelig forstår jeg at seksuell eller flørte oppførsel ikke er aktuellt.

Det er så mange damer som skriver dette i sine profiler. Er det sjalusi som ligger bak denne setningen.

bare spør, for dette er uklart for meg.

Øl:-)

Ingen svar
(mann 36 år fra Vestfold) Privat melding

Noen som er med på en øl eller to på lørdag i stavanger??:-)kom igjen nå..:)

Hei i natten ;))

Hei. Er i stavanger på jobb å tenkte jeg kanskje sku ta turen ut på bylivet nå til lørdag. Noen som har en grei pub å annbefale? Ikke alt for brun bare...

Dama var veldig deilig på bildene.... Strøken nærmest... Jeg kjørte seint på kvelden over en time og møtte a hjemme... Hu hadde drekki litt vin og var passe pussa. Det tok ikke lange tida, så var toppen av, men magen var virkelig dvask og dinglete... Vi pulte og borte ble jeg - igjen...!
Ikke stolt av detta, men det blir ofte sånn, selv om kjæresteønsket antagelig er der.... Hva sier dere?

Har sendt en første melding til en dame. Ser jo at jeg har smurt veldig mye på i skryt men ble litt vel betatt. Meldingen er ikke merket lest enda. Kan jeg slette den og heller skrive en ny før hun leser den eller vil sendt være sendt?

Jeg har til stadighet noen " faste" som er innom profilen min.
Skriver aldri et ord..
Jeg forstår at noen har teflonhjerne og ikke alltid husker hvem man har vært innom.Men flere av dem er altså faste gjengangere.. om man kan si det på den måten:)
Har litt lyst til å blokkere..men de har jo aldri gitt meg en grunn til det :)
Hva tenker dere om slike?

En annen ting jeg ofte har lurt på. Jeg får vel et par besøk på profilen av og til...men sjelden noe som havner i mailboksen:.. Jeg går sjeldent inn på profiler som har besøkt meg...da jeg glatt går ut i fra at de ville ha skrevet til meg om de fant noe interessant.
Er det slik...eller forventer de besøk tilbake før de tør å skrive noen ord?
Om jeg finner noe jeg liker selv...skriver jeg alltid noen ord
Men altså aldri til de som har besøkt meg først....
Dumt kanskje?
Hvordan er din fremgangsmåte?

trofast i mot sukker

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym figo

på sukker må man skrive en bra tekst og ha noen flotte bilder
for å få kontakt med ålreite normale jenter

på andre så kalte kontakt sider er det bare halv nakene modell jenter
som tar kontakt med meg selv om jeg har en profil uten tekst og bilde
er det mange jenter som kan fortelle at jeg er den rette for dem

mens her på sukker med ok tekst og bilder er det få som tar kontakt

men ettersom jeg ikke er så lett lurt så holder jeg fortsatt til her på sukker

Etter å ha vært singel i et års tid, har jeg forelsket meg.i en mann jeg har truffet på nett. Fy så deilig det er med kilingen i magen - og fysj så slitsomt det er med alle tankene. Helt uforståelig er det, at alle nerveceller i kroppen spiller på lag - jeg er ikke helt sikker på om det er med meg eller mot meg.. Og ennå har jeg ikke en gang møtt ham!

Jeg har lyst til å være tilgjengelig for ham hele tiden, og vet jeg tenker altfor mye på ham. Han er ikke likedan. Han er nok heller ikke forelsket, men liker meg godt. Altså må jeg bruke kløkt for å "fange" ham, samtidig som jeg mener at jeg ikke vil ha en annen mann enn han som vil ha meg som jeg er. Prinsipper taper mot sommerfuglene i magen for tiden.

Sukk, sukk og sukk. Jeg hadde helt glemt forelskelsens tyranni. Varmt og kaldt, høyt og lavt. Kiling i magen og klump i halsen.

Hvordan er det for deg? Forelsker du deg lett? Svever du på en rosa sky eller dras du mellom forhåpninger og nederlagsfølelse?

Hei hei!

Er egentlig mest ute etter å sjekke hvordan stemningen for ballroom er? har mange meldt seg på, eller er folk litt skeptiske?

morsomt å høre hva dere tenker ;)

Hvor er de som skulle være her inne?
man blir dritt lei å prøve å snakke med folk og ingen som svarer liksom….

Chatten

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Nyher

får invitasjon til å chatte men når jeg trykker ja får jeg opp: "Mottaker er opptatt i en annen chat Melding: 4007" :s

Carpe Diem Singelreiser

Ingen svar
(kvinne 41 år fra Nordland) Privat melding

Heia! Jeg vurderer å dra på øyhopping i Hellas til sommeren med selskapet som heter Carpe Diem. De arrangerer mange ulike turer for single og turene er delt opp i to grupper, for de under/og over 40 år. Jeg synes det høres ut som en artig tur. Noen som har erfaring med dette selskapet, evt singelturer generelt? Hadde vært artig å høre om isåfall :-)

Suger jeg etter nå ! :)

Det er jo en kjent sak at vi har en slik en blant oss her inne.

Ville du tatt sjanse på å bli tann-stelt av en medisin-kvinne med sadistiske tendenser ?

Hvis oppmerksomhetsspennet strekker seg i over tolv minutter.. Se dette klippet, verden ville vært så mye bedre med dette perspektivet.

Det er et Tedx Talks klipp om hvordan objektifisering av kvinner ødelegger deler av samfunnet, men i hovedsak kvinnene selv.

https://sftimes.co/?id=17&src=share_fb_new_17
evt: https://www.youtube.com/watch?v=kMS4VJKekW8

Men jeg begynner å vegre meg mer og mer for det. Det virker som at svar betyr at jeg åpner opp for sexprat og treff.. Profilen min er kanskje ikke tydelig nok, men den er heller ingen invitasjon til et kjapt, uforpliktende ***
Dette gjelder selvsagt ikke alle, men en overraskende stor del..

En aldri så liten utblåsning herfra :o)

Jeg synes at det ikke er lett å velge hvem jeg skal sende melding til. Alderforskjell er en ting, men en utfordring kan også være avstander mellom bosteder. For eksempel er det langt for meg som bor i Rogaland å reise til Nordland for å date. Ikke er det bare dyrt å reise så langt, men det er også dyrt å flytte så langt. Kanskje vil jeg flytte mange ting hjemmefra til det nye hjemstedet og flyttebyrå med flyttebil blir nødvendig.

Er dere enige med meg i at dette kan være en utfordring?

Heisann! Skal være litt kvass, men fortsatt serriøs!

Jeg ser på meg selv som en heeeelt ok seende ut gutt med en bra jobb og gode sunne intresser / hobbyer...

Det jeg lurer på folkens :
Når jeg ser en profil med en jente jeg kunne tenke meg og prate med. Hun er aktiv på sukker, hun har vært logget inn nylig.

Jeg skriver en helt vanlig melding som ikke skal virke som jeg er overgira eller care.

Hvorfor svarer dere damer ikke? renner det inn SÅ mye mails at dere ikke tar dere tiden til og trykke på eventuelt auto svar og si : Du passer ikke for meg.

Om dere som leser dette mener jeg er helt på trynet eller at profilen min er på trynet så gjerne kommenter dette =P

Prøver bare og gjøre meg forstått på sukker!

( Har hatt 2 kjærester fra sukker, hvorav begge har vart i ca 1 år så sukker fungerer det er jeg klar over! )

Og jeg fikk mailadressen hans i den meldingen. Jeg spurte hvorfor vi skulle skrive der, og da svarer han at han ikke er sikker på om Sukker er rette plassen for han..

Er det sannsynlig at det er noe rart med det? :-p Jeg innbiller meg at jeg har lest om dette her inne før, men jeg har ikke fått slike meldinger før..

Hei,

Dette er det andre nett dating stedet jeg prøver meg på, og jeg merker det er den samme trenden her som på den andre siden.

Jeg sender en melding til en jente, lurer på hvordan dagen hennes er, eller merker meg noe ved profilen hennes jeg vil høre mere om.

Men det kommer veldig sjeldent noe svar tilbake. På den andre siden kunne jeg ikke se at personen jeg sender til kan se at jeg har sendt, men her kan jeg tilogmed se at hun har lest. Føler det er noe galt med meg, eller er det slik for mange andre også? Gjelder dette mest oss menn, eller er det slik for dere kvinner også?

hei! :)
hvordan går man frem her?

ser ikke ut som om noen jenter vil svare, det kan jo ha noe med at jeg kun skriver "hei :)" som første melding tenker jeg?

Jeg tenker hvertfall at om man vil bli kjent med noen så kan man jo snakke med h*n i stede for å skrive en melding der du har tatt med et avsnitt av informasjonen til brukeren.

Helt ny på nett-dating, mann 20 :)

Tikk takk... Tiden går, og snart slipper sukker å tjene mer på meg... 15.3 er endelig abonnementet over.

1. For å kunne bli lykkelig i et forhold må du først lære deg å bli lykkelig alene.

2. Ensomhet er sjelden riktig motivasjon for å skaffe seg kjæledyr. Man kjøper hund fordi man vil ha drahjelp på skitur, katt for å drepe mus, og ilder fordi de er lagd av kaos.

3. Skaff deg en hobby.

4. Bruk hobbyen til å skape noe. Tegn, mal, fotografer, bygg, skru, sveis, spill. Vis det frem på Facebook, Instagram, eller blogg om det når du blir flink nok.

5. Bruk muligheten som singel til å fremme karrieren din. Jump through hoops! Jobb overtid! Vis deg frem for ledelsen din.

6. Lær deg å lage god mat, og hvordan matche den med god vin. Finn ut hva du liker.

7. Har du ikke draget? Kom deg til helvete inn på et treningsstudio og LØFT.

8. Ta med deg primus og gå opp på en fjelltopp etter jobb. Varm deg noen pølser og se på utsikten.

9. Lær deg å danse. Ingen liker veggpynt.

9,5. Les noe annet enn skjønnlitteratur, blogger, reddit, dagbladet og Allers. Illustrert Vitenskap er bra. Masse stoff for interessante samtaler.

10. Oppdag ny musikk. Ikke velt deg i de samme artistene som du fant i 20-årene.

11. Skaff deg utfordringer. Spill wordfeud, løs sudoku, ta et universitetsfag eller en sertifisering.

12. Stell godt med bilen din. Lær deg å fikse ting selv.

13. Ikke puss opp. Gjør ALT ANNET ENN Å PUSSE OPP. Nevnte jeg at det er en idiotisk idé å bruke tid på å pusse opp?

14. Er du feit? Hater du kroppen din? Velg en annen livsstil. Er du klar over hvor forbanna barskt det er å gå i fjellet?

15. Ikke forvent at andre skal respektere eller like deg hvis du ikke respekterer eller liker deg selv.

16. Kutt ut sutringa.

Spørsmål?

Hva legger du i det?

God morgen alle sammen :-)
Ny dag = ny muligheter.
Grip dem, å ha en strålende dag :-D

Trolling

Siste svar sø. 2 mars 2014 23:57 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Nettroll

Skal bare trolle litt, synes denne linken er aktuell siden jeg mener jeg ser elementer av fenomenet her inne.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2014/03/02/digitale-sadister

Da er det Sukker som gjelder!

I alle fall i følge reklamen jeg fikk klasket opp i ansiktet på en nettside jeg var innom. En pen, alt for ung dame, var den angivelige representanten for utsagnet. Det fikk meg jo til å tenke.. Er JEG attraktiv nok for Sukker? Nå har jeg jo vert her i årevis uten å få seriøs sjanse på noen som kan betegnes som likeverdige. Prøver Sukker å fortelle meg at jeg ikke er attraktiv? Bør jeg da i følge Sukker avslutte mitt medlemskap og tusle ut herfra siden jeg angivelig ikke oppfyller kravene til attraktivitet? For, det må jo bety at Sukker er for attraktive mennesker, ikke nødvendigvis mennesker som søker noen å dele livet med.

Noe sier meg at Sukker er blitt vel kjepphøye på seg selv og kjenner presset fra konkurrerende sider når Sukker velger å kjøre reklamer som er så langt fra virkeligheten som dette her. Får meg til å tenke på Sukker som en slags C-Date...

Og til Deg som blokkerte meg plutselig i dag tidlig....

Det krever tid og tålmodighet til å bli kjent med hverandre. Hvorfor har noen så dårlig tid... Hvordan har man tenkt å klare å leve i ett forhold hvis man har allerede ikke nok tid og tålmodighet til å bli kjent...

Noe fra 1943 :-):
Reven stoppet og stirret lenge på den lille prinsen:
- Å vær så snill ... gjør meg tam! sa den.
- Jeg skulle gjerne gjort det, sa den lille prinsen, men jeg har så dårlig tid. Jeg skal finne meg venner, og det er så mange ting jeg skal bli kjent med.
- Man blir bare kjent med det som man gjør tamt, sa reven. Menneskene har ikke tid til å bli kjent med noen ting lenger. De kjøper alt ferdig i butikkene. Men det fins ikke butikker som selger venner. Menneskene har ikke venner mer. Gjør meg tam, hvis du har lyst på en venn!
- Hvordan skal jeg gjøre det? spurte den lille prinsen.
- Du må være veldig tolmodig, sa reven...

Folkens : Her gjelder det å gi og ta ! Ellers vil det aldri skje noe..

Jeg er ei jente som ser helt vanlig ut. På en god dag er jeg litt pen. På en dårlig dag ligner jeg ei heks. Til vanlig helt ordinær. Bildene mine er ikke spesielt gode. Likevel er de aller fleste meldinger til meg grunne komplimenter på utseendet mitt. Ikke henvisning til teksten min, som jeg har jobbet med og tenkt gjennom. Ikke spørsmål om interesser eller preferanser eller morsomheter.
Bare "pen", "søt", "fin". Som om det er alt jeg er.

Jada, utseendet betyr noe. Men om du ikke får svar, så er det fordi du ikke treffer. For jeg bryr meg ikke om du syns jeg er fin. Jeg bryr meg om du bryr deg om hvem jeg ER. Om du I TILLEGG synes jeg er søt, kan jeg leve med det. Men ikke om det er alt.

Dette er ment som litt hjelp til dem som sender slike meldinger. Det kan være de hyggelige, men altfor overfladiske meldingene dine som er grunnen til at du ikke får svar. Jeg sier ikke at dette gjelder alle jenter, men for meg og sikkert mange andre er dette sant.

Ok...

Siste svar sø. 2 mars 2014 18:45 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym CellularA

Hvis bildet jeg lastet opp som profilbilde nå, så er det siste gang jeg er innom sukker. Jeg avslutter da abonnementet.