Sukkerforum

Jeg har et par spørsmål jeg synes er spennende å spørre dere om:

1. Hvor synes du det er best å bo i Oslo? Hvorfor?
2. Hva skal man passe på ved kjøp (og salg) av boligeiendom?

Svar på det du føler for - jeg takker uansett for svar :-)

Ut av dvalen

Ingen svar
(mann 41 år fra Oslo) Privat melding

Har ligget i dvale her på Sukker men nå var det på tide å betale seg inn på "markedet" igjen :)

Hva er norske jenter redd for?

Søker jente som vil ha god, uforpliktet garantert nytelse :)

Så fikk JEG...av alle...utfordringen om å starte med dating. Ikke at det er viktig, vanskelig eller på andre måter vrient. Men jeg tror likevel det er endel damer her inne som kan kjenne seg igjen i mine prioriteringer, så jeg velger å lage en tråd på dette. ;-)

Jeg har det fint som singel!
Jeg ønsker -egentlig- ingen forstyrrelser i livet mitt!
Jeg ønsker å treffe "rett på" uten å kaste bort tid!
Jeg ønsker å beholde det som er BRA i livet mitt!

Ok....så har jeg en utfordring?
Må jeg lempe på kravene mine, ønskene mine?
(Noen som kjenner seg igjen???)

Jeg må som nevnt ut på arenaen....og er noe ukomfortabel. Ikke fordi jeg ikke takler datingen i seg selv. Jeg er dyktig på small-talk, bli-kjent og få folk (inkludert fremmede) inn i sonen. Jeg er også god på å knytte den gode kontakten på kort tid, og etablere tillit.
Men jeg har problemer med å kaste bort tid på kaffe med ukjente, for ikke å snakke om middager med totalt intetsigende samtaler og blabla hvor hensikten er å få meg tilsengs. Noe jeg kan gjennomskue, og kan finne både morsomt og underholdende. Men i lengden lite givende.
Mer utfordrende syns jeg det er dersom jeg nå skal begynne å sette dette på timeplanen for å treffe nåla i stakken! Og neste spørsmål er selvfølgelig: MÅ jeg det???
Med tanke på alt bullshit som så mange presenterer føler jeg akkurat nå at jeg bruker mer enn nok tid på å sile ut det som ikke er interessant for meg. Og det holder.
Så dette har jeg faktisk hverken tid eller energi til.
I tillegg må jeg jo forholde meg til mitt eget ego. Som kanskje er noe stort? For stort? ;-)

Hvordan løses dette av dere smarte Sukker-damer?
Gi meg GODE dating-tips!
*How to nail it*

Leken

Siste svar ti. 3 juni 2014 22:32 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Kleo

En god del menn har som krav at dama må være leken fordi han er leken selv. Hva menes egentlig med dette? Har det noe med sex å gjøre?

tror jeg gjør noe galt , ellers har alle kjæreste eller en flørt her inne .,

Lurer faktisk på hvorfor mange...ja mange huker av for å bli kjent med noen "fra hele landet."
Man gjør seg flid med ei fin interessemld ,og får til svar at "du er for langt unna ......! " Noen ønsker bekjentskap max 5 mil....spes. fra Oslogryta >>>> SÅ SKRIV DET DA !
Fortørnet ... menes det alvor, idetheletatt ? Man kan lure...
Hilsen seriøs kvinne ......

trenger man et bilde som smelter et hjerte med en gang eller?

Helsekost.

Siste svar ma. 2 juni 2014 18:13 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym jaudå

Spirulina.

Av nysgjerrighet slang jeg en boks med spirulinapulver opp i handlekurven. Nå har jeg et problem: hvordan innta noe slikt uten å mentalt befinne seg på innsiden av en kumage? Å si at det smaker høgg er en underdrivelse.

Så kjøpte jeg noe grønnsak/frukt konsentrat fordi det var på billigsalg (det og). Det var imidlertid pakket inn i gelatin... selvfølgelig måtte jeg prøvetygge kapselen. Du milde! Godt gjort å skape frukt og grønt om til noe som minner om... avkok av ask i tørrform.

Hei
Jeg syns de er lit merkelig ,da folk svarano ymt påvente forum ,Kunne vert fint og tør og vise vem man er! Eller er folk red for de?
Vad mener i om de. Hilsen chasperli

Leken

Siste svar sø. 1 juni 2014 19:37 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Kleo

En god del menn har som krav at dama må være leken fordi han er leken selv. Hva menes egentlig med dette? Har det noe med sex å gjøre?

Noen av dere jenter som er glad i å sitte rundt bålet og nyte livet ? La unga løpe barbeint og plukke nydelige blomster ? Lytte til Odd Nordstoga og forstå tekstene ?

Bra måte å skumme igjennom profilbilder uten å legge spor..... Dette bure være til stor hjelp. Lettere å kontakte noen, om man vet at interessen er noenlunde gjensidig.

Er det mange her som har brukt det ??????? Går ut fra at dess fler som tar seg tid, dess bedre blir det ??

Kan noen gi meg en forklaring på hva denne nye "funksjonen" er ?

Hvordan skal looks brukes, dette er nytt for meg ....!

Hei!

Jeg tenkte meg på Gladmaten i år for å besøke en kompis og seff feste litt :) Tar gjerne en date samtidig med den rette jenten! Jeg kjøper reker om du spanderer jordbær ;)

Ta gjerne kontakt på profilen min.

Hilsen Dan (26år)

Jeg lurer på hvordan kvinner i 40-årene uten barn blir sett på som en mulig partner. Er det slik at menn med barn, helst søker kvinner MED barn pga felles ståsted, etc, eller trenger det ikke bety noe?

Bare nysgjerrig. :) Er det noen som har 100 % match med noen?

Hva leter du etter?
Noen å elske?
Noen som elsker deg?

Hører så mange si (både direkte og indirekte) at de skulle ønske de fant noen som elsket dem. Jeg tar meg i å ønske det samme selv. Noen som ser meg, som vil meg vel, som er villig til å gjøre en innsats for å vinne meg.

Er ikke det ganske urealistisk? De fleste av oss er egoistiske og paranoide. Har noen brustne hjerter bak oss. Varsomme. Hvordan kan vi forvente at noen skal elske oss dersom vi ikke selv er villig til å ta sjansen på å elske?

artig sak

Siste svar lø. 31 mai 2014 13:01 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Hva vil det si å ta vare på utseende? For min del så blir jeg jo bare eldre, alternativet er ikke spesielt bra :)
Og utseenendet mitt er så som så, har selvinnsikt nok til å vite at jeg ligger kanskje på en 2'er en god dag! Men hvordan skal det i det hele tatt være mulig å ta vare på utseendet sitt :) dagen lille digresjon.

Jeg skriker desperat ut for å fange oppmerksomheten din med en vulgær melding.
Men jeg skryter fælt av mine egne edle deler og forventer at du sjarmeres av mitt solariumsbrune profilbilde som burde ha aldersgrense for å skåne unge...nei vent, ung alder er ingen hindring.
Fortsetter å legge ut overfladiske kommentarer om hvor flott du er og hvor bra du og jeg hadde matchet i sengen.
Videre avslører jeg min store gjeld i den nasjonale IQ-banken med å skryte over hvor mye jeg benkpresser.
Sitter selvsagt og forventer at du svarer min henvendelse med et tilbud om erotisk one night stand i fritt valgt motell og forsikrer om at jeg har råd til å spandere bussbillett til Bergen.
Skriver videre om hvor deilig du er, og unngår ting som kan være spesifikk mot deg, slik at meldingen min kan passe flere i håp om at "spør jeg mange nok, så går sikkert noen på" - "for hver nei, er jeg litt nærmere ett ja"-taktikken.
Forteller at du må ta en titt av min overnarsisistiske fotoalbum hvor jeg avslører mitt trange klesbudsjett og at jeg ikke har råd til å ha skjorte på overkroppen og må nødt til å avfotograferes i mitt undertøy.

Forventer selvsagt et positivt svar, om ikke følges det opp med psykopatisk oppgulp, hvor du snur fra å være det beste i verden til å være det verste. Avvisning var aldri min sterkeste side og jeg ble aldri elsket av min mor.

Selv har jeg ingen sosial innsikt og er vant til å lure lettlurte tenåringsjenter på discoen, men sliter med de som stiller et spørsmål som krever litt resonering før man svarer, men da har jeg altid et godt svar: nølende... eh... oppfulgt med - vil du ligge med meg?

Du vet det sikkert ikke, jeg antar jo at du ikke skjønner at jeg har sendt denne meldingen til alle som var online i kveld, mens jeg overså hun som ligger på soverommet og ammer ungen. Man må jo ha noen eventyr for å ha litt spenning.

Etterpå skjønner jeg ikke hvorfor du blokkerte meg...

Med slibrig hilsen

"Buff" 20 cm.

Sjekk denne profilteksten her. Det er sjelden damer har sånne negative profiltekster, men det hender. Og jeg vil kalle det Oppskriften på en dårlig profiltekst. Det eneste signalet man sender er at man er en sint, bitter, gneldrete kjerring. (Helt ok at de får mange tåpelige meldinger, men 99% av damene finner mer elegante måter å løse det på)

Her er den:

"Overse meg hvis:

- Du nå planlegger hva du skal skrive i det lange, romantiske brevet til meg der du forgjeves prøver å virke interessant
- Du ikke kan spille fotball med meg når jeg kjeder meg
- Du ikke kan kjøre båt
- Du føler deg underlegen og går forsiktig frem, fordi jeg har tattoveringer og ikke er spesielt tafatt
- Du kommer fra Bergen
- Du blir forbanna og psycho om ikke jeg svarer (dette skjer titt og ofte)
- Du SUGER i sport

MERK: Se på loggen vår før du trykker send nok en gang. Har du allerede prøvd å forføre meg med fantastiske (tror du) dikt og komplimenter, bedt meg på kaffe, spurt om trekant eller sagt 'bø' fire ganger... da sitter jeg her og ler godt av deg."

Sitter her med ny herlig kokebok,m ingen å lage all den gode maten til...eller sammen med.
Ja ja,får prøve meg på noen oppskrifter så lenge...så dukker det vel opp en matglad mann med tiden:)

kjip dag.

Siste svar fr. 30 mai 2014 12:18 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym hanefar

Våknet med migrene og en blomst som måtte kastes -
jeg ble kvalm av lukten og har lyst til å kaste opp, men det er kun tanken, dvs. jeg må ikke, fordi jeg sliter med angst. :(

Jeg har vært borte herfra en tid og nå som jeg er pålogget igjen bestemte jeg meg for å gjøre noe jeg aldri gjør, nemlig klikke på de mannfolka under matchsøket uten bilde for å se om de eventuelt hadde et album. Etter ca 10 stk uten både bilde og album gikk jeg lei.
Hva tror dere, mannfolk som fra før nesten aldri får svar på meldinger og som sjelden blir skrevet til, at dere oppnår som usynlige?

BLI KVITT HUN IRRITERENDE PEKENE DAMA!

Jeg er gammel og oppegående nok til å vite hva JEG vil med MIN profil!

Hyggelig at så mange tar kontakt med meg. Alle forskjellige damer i alle ulike aldere. Men, ante faktisk ikke at damer kan være mer userriøse enn menn? Tror synet på at menn er mer userriøse og tullete er totalt feill.

Å dømme menn for enting når dere egentlig ikke er noe bedre er jo bare helt idiotisk....hehe

Grunnet feil i reiseplanen så ble jeg sittenes med uniformen på nede på Oslo S en liten stund, og labba litt rundt i byen (måtte få tiden til å gå mens jeg ventet). Og det som jeg finner litt pussig det er at jenter smiler mer til meg når jeg har på uniformen. Så da spør jeg sånn generelt, har det så mye å si om en har på seg uniform? Ansiktet blir jo ikke byttet ut, ikke kroppen heller...

Hei. Synes dette med dateingsider ikke fungerer slik de skal. Har hatt profil i en uke nå, det har vært 3 stykker som har sendt melding til meg ...

Kjenner jeg begynner å bli ganske irritert på alle her inne uten profilbilde. Og ja, har forståelse for de som velger å ikke legge ut bilde med hensyn til jobb o.l. Men dere andre som har noe å skjule som f.eks at dere er gift eller samboere skjønner jeg meg ikke på. Har dere det virkelig så ille at dere må på en datingside for å snakke med noen og eventuellt på dere et ligg så foreslår jeg enten...kom dere ut av forholdet som dere tydeligvis mangler en vesentlig del av i et forhold, eller snakk med partneren. Misforstå meg rett, har snakket med mange hyggelige og seriøse folk her inne, men mange av de uten bilde er som sagt gift/samboere. Og til dere som lurer så har jeg et helt normalt profilbilde, av ansiktet og ikke noe mer:-) hadde vært artig å få noen svar fra dere som dette innlegget er mytet på, så slå dere løs...

Mitt inntrykk så langt er at særlig menn ikke tar en tenkepause etter et avsluttet forhold men leter raskt videre etter ny sengevarmer.
Selv tok det meg over et år å bli klar for dating og jeg har brukt mye tid på å bearbeide mitt tidligere forhold, samt lære meg å ha et godt liv alene. Gjør menn det samme etter et avsluttet forhold? Tenke gjennom hva som gikk galt og hvordan gjøre ting anderledes?. Eller hopper de bare rett til neste dame fordi de klare ikke å være alene? Er skeptisk selv til å date menn som nettopp har kommet ut av at forhold.

Når jeg blar meg i profiler til menn, hopper jeg raskt videre når jeg leser smørbrødlisten med alle krav til en kvinnelig partner. Ett av punktene på lista som går igjen er "må brenne for jobben sin"/"må være svært engasjert i jobben sin"/"må stortrives i jobben sin", eller noe i den duren. Jeg har en helt grei jobb, it-relatert - det går litt opp og ned hvor mye jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag. Jeg trives fint på jobben, bevares, men jeg ELSKER den ikke, og det går litt opp og ned ift mine arbeidsoppgaver (som kan variere en del) hvor engasjert og moro jeg synes det er. Jeg synes det er så mye annet enn jobb her i livet som er viktig, selv om jobben tar mange timer hver dag. Så jeg lurer på: er det helt tabu å si at man ikke alltid synes det er så spennende på jobben?

Synes i det store og hele at sukker fungerer ganske godt i forhold til match-kriterier, men det er i alle fall en ting som ikke fungerer. Match i forhold til alder. Jeg har satt at jeg søker menn mellom 40 og 50. Sukker har en funksjonen som spør om hvor viktig det er at partner matcher på alder. Her HADDE jeg satt at det var svært viktig. I forhold til mine ønsker tenker jeg altså at pluss/minus 5 år er ok. Men, her er sukker ikke enig. Mistenker at sukker opererer etter en litt gammeldags måte å tenke på. At mannen skal være eldre enn kvinnen. Jeg foretrekker menn som er yngre. Ikke veldig mye yngre, men litt. Sukker matcher meg med mange menn godt over mine alderskriteriet og fjerner de som er yngre, men innenfor mine alderskriterier.
Nå dater jeg altså en mann som er yngre enn meg (4 år) og når jeg hadde valgt, svært viktig, på hvor viktig er det at partner matcher deg aldersmessig? Hadde vi lav match, men når jeg satte dette valget til mindre viktig, fikk vi svært høy match. Samtidig har jeg svært høy match med menn som er langt over mine alderskriterier.
Kanskje sukker bør lage en spørring som er linket mot dette feltet under «hva søker du» hvor man kan skrive inn ønsket alder på den man søker. Ikke bare ta det for gitt at alle kvinner søker eldre partner og alle menn søker yngre partner. Jeg VET at mange menn synes det er helt greit at kvinnen er eldre.

Hva er det som norske damer er mest intressert i ?
(Angående menn)

Noen jenter som har planer om en tur i marka i morgen formiddag? Gå-/sykkeltur til Ullevålseter eller Kikut? :-)

Tynne menn

Siste svar on. 28 mai 2014 20:59 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym luringen

Jeg kommer sikkert til å angre på dette, men,

Eksisterer det kvinner som liker mindre menn med lite annet enn skinn og bein på seg, framfor de høye, mørke og maskuline som er overlegne i mammutjakt og andre utdaterte prøvelser? Det finnes jo nok av dating-sider for de store, mens dating-sidene for de små typisk har taglines som "for those who prefer skinny women", noe som ikke fanger poenget helt. Selv små og magre kvinner synes å foretrekke menn av bjørnestørelse. Kommentarer?

Ja, dette er for meg en drita kjedelig tråd!

Men....jeg lurer på hvilke tiltak jeg kan sette i verk for å betale mindre skatt. Ikke misforstå, jeg betaler skatten min med glede. Men....

Om noen har andre gode, økonomiske tips leser jeg til øyet blir stort og vått! ;-)

Hvordan foretrekker du å nyte verdens beste bær?! (Subjektivt, da, for min del.) ;) Synes de smaker helt nydelig bart, eller med vaniljesaus og is. :)

Flere som er klare for bla. Metallica til helgen? :) Hvordan er forventningene? Stilig at fans får stemme frem sangene.

Har vært her 2 måneder nå. Ikke fått noen hjerter :-( Dette var bortkasta penger. Hva føler dere andre som bruker penger og føler dere ikke får valuta?

Ka skjer ?? :)

Siste svar ti. 27 mai 2014 23:55 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym x eller y

Er det tomt for hotte flotte gutter på sukker? Fra 10 besøk i måneden er det nesten 10 besøk for dagen.Meldinger kommer også. Dette burde jo love bra :)) ???

Regner med noen synspunkter fra alle kanter men det er et faktum er at de vet hvordan en mann skal ha det bra på alle måter og hvorfor kan ikke jentene her hjemme lære litt av dette
Ikke mye forlangt det da !!
Tilogmed maten er jo bedre som regel

tognett

Siste svar ti. 27 mai 2014 06:31 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Grimstad82

Blir spennende å se om toget kommer frem til endestasjonen i dag.
Infrastruktur og offentlig transport går jo som hånd i hanske i Norge :)

Merker jeg er glad for at vi ikke har et mer fornuftig tognett.

Heisann.

Jeg elsker brettspill, er det flere som meg her?

Tips til noen nye spennende spill som tas gjerne imot.

Jeg syns att det er ett genialt konsept med leilighet.
Da får en ett inntrykk av personens smak Tv vaner mat vaner ute vaner og mye mye mer .Det er sikker mange som er uenig med meg ,siden så mange velger og ikke ha en slik leilighet.
Hva syns dere ?
Er det teit og harry ?
eller mener dere det samme som meg, att det er et supert konsept ?

Hei! Åpent spørsmål til dere jenter/damer som henger her på sukker. Bruker dere tid på å lete/surfe aktivt gjennom profiler, tekster og bilder på jakt etter en som matcher dere på score osv, eller går tiden for det meste med på å svare på inngående post?

Er en kvinne på 50 og har skjønt etter å ha gått gjennom mange profiler av menn på min alder, at jeg er for gammel for dem. Ønsker egentlig å høre fra menn på min alder hva en yngre dame har som ikke vi damer på din egen alder har.

Jeg ble spurt av en veninne om å bli med en fest hvor en annen dating side arangerte. Jeg ble med henne ditt og der var det noe mellom 20-25 jenter og 5 gutter. Hvorfor er det slik? Gjemmer mennene seg bak en tastatur og ikke tør å gjøre noe mer enn det? Er de fleste guttene på dating plasser useriøse?

Hei , etter noen dates nå så ser heg en liten trend i bildene til damene , de lyver ! Var sist på date for kort tid siden å herremin og det bildet som var lagt ut må man enten ha retusjert eller vært svært heldig med .. Og ett tips , hund å katt er greit nok , men ikke i albumet = turn off ,, beklager oppstøtet men jeg bare måtte få det ut . Og til sist (lover at det er siste) , album proppet med fjellsko og allværsjakke ?? Jeg skal ikke snakke for alle men hvis du møter opp på første date kledd sånn så blir det med den . Hilsen Karl