Sukkerforum

HALLO

Siste svar lø. 26 april 2014 09:11 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Korgutten

Hei alle sammen:-)
Har dere det bra???

Syns dere kvinner det er rart å være i nærheten av oss filosofiske og tenkende menn?

Syns dere vi er kjedelige?

Jeg er ganske fersk her inne, er vel akkurat begynt på måned nr 2.. og har fylt ut relasjonsprofilen etter hvordan jeg oppfatter meg selv.

Da kommer med få unntak de samme jentene opp som best match hver gang, med match fra 95 til 92 på de 16 første. Det er jo greit nok det. Men siden de som har dårlig match ikke vises, så prøvde jeg å se hva som skjedde når jeg endret relasjonsprofilen totalt.. Kanskje det kommer en helt annen gruppe med profiler opp?

Men det som skjedde var at iallfall 10 av de 12 første var akkurat de samme som før, og til og med samme matchtall... Så hvor mye vekt legger folk egentlig i dette? Regner jo med at hva jeg fører på min profil, må være det den andre vektlegger om det skal bli en høy match? Litt snodig at den er helt lik når man selv har "endret seg selv" helt.

Byttet kjapt tilbake til den ærlige, men det spiller vel liten rolle da de andre ikke kan se hva som står der.. Rart at det skulle vise akkurat de samme matchene uansett. Eller?

Konfekt

Siste svar fr. 25 april 2014 13:01 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Kårefraåre

Synes dette konseptet minner meg mer og mer på en eller annen konfekteske. Utvalget er så som så.

/discuss

Kansje ses og tar en øl? :)

Jeg er elendig på å lage mat å eier jo ikke fantasi så trenger litt hjelp her :P
Helst noe barn også kan like.

Han er jo en kjempegrei snill kar, liken, flørtete, kosete, med sunne interesser. Fortsett med friluftsliv som gode opplevelser, Det gir mestring-opplevelse, helsegevisnt, er sosialt, han treffer venner. Han røyker ikke og drikk seg ikke full. Han Karen der er ikke redd for å ta I et tak, er praktisk, arbeider ikke på et kontor,,. Den jenta som godtar, blir kjent med han, at han er slik han er, blir heldig. Lykke til med arbeid, fremtiden, og kjærleiken,,. Han fortjener å få oppleve kjærleiken.

Til en annen på forum.

Fra meg til Paddine:

Om stjernene faller og vinden er død,
og solen mister sin varme glød.
Om sorg dominerer på livets vei,
har du alltid en venn,
for Paddine jeg er så glad i deg.

Jeg hadde en interessant samtale med en venninne som har hatt profil her på sukker, men måtte slette den.
Grunnen er at hun fikk dårlig samvittighet fordi hun ikke hadde muligheter til å svare alle meldingene i innboksen. Hun er helt middels når det gjelder utseende, og hadde rundt 100 meldinger hun ikke har rukket å sett på engang!

Nå er det jo slik at noen idioter sender jo meldinger gang på gang endatil de ikke får svar, noe som gjør meg flau som mann, men uansett, jeg tenker, hva er egentlig vitsen med å være mann her inne?

Hvor mange meldinger får de virkelig pene jentene her inne?

Jeg er ikke frustrert eller fortvilet, men er interessert i å diskutere dette.
Jeg vet at det er noen jenter her inne som tar initiativ for å finne det de er ute etter, men for å være ærlig, hvor stor prosent er det egentlig? Kanskje er det bare noen jenter som er her rett og slett for å få aksept for noe?
Kanskje burde flere brette opp armene og gjøre en skikkelig innsats for å finne det de er ute etter?
Kanskje burde det være slik at det er dere jenter som må ta første steget for å kunne føre en samtale her inne? Det er dere som dominerer nettsamfunnet.

Artig tanke ihvertfall, Og hadde det vært slik at det ikke hadde dukket opp noen meldinger eller hjerter så hadde man ihvertfall fått noen tanker om at dette kanskje ikke er riktig arena.

Som sagt, dette er bare noen tanker jeg har:)

Har noen av dere på forum noe forklaring på hvordan i all verden kan mann ha match med en over 60 år når mann har satt ønsket aldersgrense til 38-48?

Party i Praha

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Postmannen

Vi er en gjeng som skal på guttetur til Praha i mai.
Kan noen anbefale bra utesteder, spesielt der man kan møte jenter:)
(i begynnelsen av tjueårene, siden vi selv er i midten av tjueårene).

Takk for svar!

Noen har vert hjemme ,andre på fjellet eller på båt-tur
Jeg har vert hjemme og tatt dagstur både på sjøen og i fjellet.
Jeg liker begge deler.
Hvor har dere vert i påsken ??

Så hva gjør du når du oppdager at dama du dater også dater en annen?

Jeg ble likt av ei her inne og valgte å svare. så jeg skriver Hei får ett Hei tilbake og jeg lurer så videre på om hvem henne er. jeg får da ny melding av henne og hun sier hun ikke kan snakke så mye her fordi hun er opptatt på jobb men hun vil ha kontakten på email... anser slike profiler som falske og ja jeg rapporterte denne personen. her kommer mitt problem. Man kan jo ikke utdype grunnen til hvorfor man rapporterer brukeren. eller fins det?

...besøkt profilen og deretter blokkerer deg, så blir besøket på profilen (på antall besøkende) annulert?

...Eller har jeg faktisk rett og slett bare fått ett eneste besøk på profilen på et par uker? :(

Hvis det er det siste, synes jeg det er rart. Jeg har riktignok vært på Sukker leeeeenge, så jeg sier ikke noe på at ansiktet mitt er oppbrukt i Online-lista, men det kommer jo stadig nye medlemmer til?

Da jeg var ny her var det da i det minste en del innom, jeg fikk noen hjerter og tilogmed førstemeldinger.

Jeg tror jeg ligger på et snitt på kanskje ett besøk i uka nå i det siste? Og det er merkelig nok folk som også har vært her lenge, ikke "ferskinger".

Hva skjer? Mulig jeg var mer frempå selv i starten, men... Så og si INGEN besøk liksom?

Det har vært en del negative kommentarer om gutter som spør om sex med èn gang eller i starten i meldingene som går frem og tilbake, mest fra pripne frøkner antageligvis ;)

Etter å ha sendt noen våglige forslag impulsivt nattestid, med litt promille i blodet, bare for å eksperimentere på responsen, så er mine funn at det er en overveldende positiv svarprosent. Så de som klager over denne adferden representerer mest sannsynlig ikke majoriteten.

Jeg har egentlig ikke pleid å gjør sånn, men etter det ruspåvirkede innfallet, som ga meg fylleangst dagen etter, ble jeg sjokkert og må si meg positivt (og litt negativt) overrasket.

Bare en empirisk observasjon :)

Hei sukkervenner. et det noen som benytter Untappd appen?

Hva sier dere til å bli med på en ølsmaking-hangout i Oslo? Nydalen bryggeri og spiseri har mye spennende å by på. Jeg arrangerer gjerne dersom det er stemning for det.

.k.

Er det mange jenter/damer som bare er ute etter sex her på sukker?

Baser på profiler og bilder alene. Hva er turn on? :)

....eller meldinger? Jeg er helt ny her inne og kjenner meg utrolig usikker på det meste. Når det gjelder dette er jeg veldig beskjeden og "livredd" for å ta kontakt med noen.....Etter å ha sett på en profil en til to ganger blir det nesten for dumt å gå inn en tredje gang uten å gjøre noe som helst:( Å jeg vil jo så gjerne......men hva symboliserer gult og rødt hjerte? Å hva anbefales, å gi noen gult eller rødt hjerte eller sende melding? Trenger litt hjelp her skjønner jeg:)

Nå er jeg så sykt drittlei av å være uten en kjæreste. Inne i det 5 året uten fast /seriøst forhold. Barn annenhver uke, men det blir så jævlig amputert. Vil ha en "hel" familie jeg :/
Men den eneste ene som du vet at alltid vil være der uansett,,, ja den savner jeg så fælt :)

*Gjesp*

Siste svar ma. 21 april 2014 18:40 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym arneand

-.-

o.-

o.o

0.o

0.0

Kaffe.
Nuh.

Oh, morn og greier a... syvsovere ass ;p

Ukentlig snubler jeg over profiler her inne der hunkjønnet har fått lekt seg litt med Photoshop og glattet ut huden for å skjule fregner (noen skjuler rynker, men det tar vi i en annen tråd).

Da er det en del tanker en gjør seg;

Tror disse damene at menn ikke kommer til å se fregnene når en til slutt møtes?

Tror disse damene at menn kommer til å la være å ta kontakt med dem fordi de har fregner?

Vil det uansett ikke være greit å date menn som synes du er dritfin på bildene der fregnene vises?

Tror virkelig damer at menn springer bak en busk og kaster opp i det de ser en dame med fregner?

Jeg blir litt oppgitt når damer ikke kan stå for sitt utseende. Husk, det er bedre å la han bli positivt overrasket ved første møte en skuffet. Så generelt bør damene satse på bilder de er kun halvfornøyde med. Husk å slenge inn bilder i albumet som viser hele spekteret fra dager der en er takras til dager der en føler seg på topp, men ALDRI bruk Photoshop!

Håper å få se flere fregnede ansikter fremover. Det er nemlig hauger og lass med damer med masse fregner som er skikkelig flotte å hvile øynene på.

Flere som vil trene de små grå i kveld? ;) Kom og spill, søk opp Kristeline:)

Synspunker.

Ingen svar
(mann 31 år fra Sogn og Fjordane) Privat melding

Sitter her og får nesten tårer i augekroken av den her filmen.
TheFineBros er to brødre som lager ein serie på youtube der Barn, Tenåringer og Eldre reagerer på saker, populære klipp, og diverse andre ting. Veldig spennande å sjå kva dei forskjellige personane reagerer. Denne filmen handler om homofilt ekteskap, og kva barn (i forksjellige aldera) tenker rundt det. veldig spennande.

https://www.youtube.com/watch?v=8TJxnYgP6D8&list=PLwnD0jwK0yyl5D9z4T-xsbsW1DM3yZMWt

Jeg er relativt ny her inne, og syntes det er vanskelig å komme i kontakt med folk.
Starter gjerne de jeg har selv kontaktet. Men du ser hyggelig ut, Har du lyst til å bli bedre kjent. Så er det noen som bruker den Høflig avslagfrasen her i 1 brev. Tror ikke vi passer helt sammen????? Hvordan kan de vite det da?
Jeg kjenner jeg blir litt frustrert. Eller så svarer enkelte ikke i det hele tatt. Hva er "NORMALT" her inne? jeg ser både på bildet og det som står i profilen før jeg tør å sende noe melding...

Jeg har hatt en utrolig koselig kveld med to kompiser.
Vi spillte litt guitar hero og hørte på kose-metal med pizza og drikke :)
Preika litt om alt og bare slappet av.

Kanskje vi trenger egne nett steder?

Ser ut at vi sliter ekstra (?), eller tar jeg feil?

Hva står på menyen?

Det er ikke meningen å henge ut noen her altså,men må bare spørre damene her inne:

Hva syns dere om meldinger der FØRSTE melding inneholder for eksempel:
"Møtes for kaffe?"

Er det bare jeg som ikke føler for å bli bedre kjent med folk som begynner samtalen med det eller?
Syns det blir merkelig å spørre allerede i første melding om vi skal møtes.
Bare greit å vite om det bare er jeg som er rar,eller om det er flere damer som tenker sånn :P

Fikk en melding fre ei som refererer til en epost adresse.
Hvorfor det ????

Nå er det ikke meningen å henge ut alle her inne jeg snakker med altså men trenger bare andre sin mening her.

Jeg snakker med en mann som virker kjempe bra å som har har fått god kontakt med både på telefonen og på meldinger.
Problemet er at vi bor såpass langt unna at en må ta fly eller kjøre 8-9 timer.
Nå sier han at han har lyst å komme her å besøke meg å spør om han kan overnatte hos meg da.
Jeg fortalte at jeg gjerne vil møte han men at ikke kan ha en på overnatting her som jeg aldri før har møtt.
Da virket det som at han ikke lengre vurderte å komme på besøk likevel.
Hvordan hadde dere reagert på det?

Jeg tenker at hadde han vært oppriktig intressert i å møte meg så hadde han betalt for hotellrom uten å nøle.
Når han ikke vil det så får jeg mer følesen av han bare er ute etter sex.
Han har godt betalt jobb også,så tror ikke det er problemet heller.
Hva tenker dere andre?
Vil høre både menn og damer sin mening :)

Dersom man har vært på date og a) personen sto ikke akkurat helt til forventningen/kjemien var ikke der eller b) personen virket ok, men er veldig "på"/intens og sender maaange meldinger, uten at du rekker å svare? Hater å såre og avvise jeg..

Hva med han som er for god til å være sann?
Vi bor langt fra hverandre. Han ringer flere ganger pr dag. Høy, mørk mann(med hår), på min alder.(39).
For god til å være sann?

date!

Siste svar fr. 18 april 2014 09:31 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym kosegutt

Kjedelig å være på date og merke at man ikke er like interessant irl..... fordi om man ikke kjenner det helt store selv.
Man lurer på hva som er annerledes :)

Noen som er keen på fest og sambuca, da det er ferie?

Jeg lurer litt på hva slags mennesker som er som dette - og om det er sånn mange har opplevd :

Jeg fikk god kontakt med ei søt jente her inne... Vi skrev litt frem og tilbake, og avtalte at jeg skulle ta en tur og besøke denne jenta i nærheten av hennes hjemsted. Kjørte fire timer i bil, og møtte henne utenfor leilighetene hennes. Vi satt i bilen og snakket lenge, og jeg jeg måtte finne et sted å sove. Tok inn på hotell like ved henne leilighet, og hun ble med inn og vi lå og snaket i tre-fire timer... Før jeg kjørte henne hjem.
Det må sies at det var ingen seksuell kontakt mellom oss, og min intensjon er å finne ei seriøs jente som jeg vil ha et seriøst forhold til....

Vi avtalte å treffes igjen snart, da skulle hun til Oslo.....

Hørte ikke mer fra jenta, men sendte en melding til henne hvor jeg takket for sist og skrev at det ble smått med kontakt etter at vi traff hverandre...

Fikk kun svar "Vi var ikke rett for hverandre" Thats it !

Hva betyr sånn oppførsel....? Ikke bare kvinner som har grunn til å bli skeptisk til mennesker her inne... Jeg brukte ca 15 timer av min tid, mye penger og noe forhåpninger...

Interessert i meninger og erfaringer fra andre av begge kjønn....

Jeg har vært medlem i 5 mnd.

Hadde "få" besøkende på profilen til å begynne med. Byttet profil bildet et par ganger, og registrerte endringer i besøk.
Tydelig at profil bildet har MYE å si.

Går ut fra at antall besøk også har en sammenheng med antall medlinger man har sendt. Jeg har sendt til ca. 50 forskjellige.

Nå har totalt 950 stk sett profilen min.

Hvor mange er "vanlig"?
(Fint om du tar med hvor lenge du har vært medlem og hvor mange du har sendt meldinger til)

Noen som har lyst å gå ut å ta noen øl ikveld eller morgen kveld? Oslo?

Hvorfor er spesielt damer så ensporet relatert til meninger?
Det er svært sjeldent de forandrer en mening over tid. Det spiller ingen trille om det er riktig eller feil - så står de for meningen. (Det er heller ikke poenget med innlegget.)
Det kan være alt fra avstand relatert til dating, eller en film/serie de har nylig sett på Tv.

Butikkene stengt (matbutikker) for 2 dager, nå har jeg hatt så lyst på noe godt i flere timer, men har klart å holde meg, heller ikke noe i hus unntatt ungenes påskeegg og så lavt synker jeg ikke (selv om tanken har streifet meg hehe) 2 dager uten fristelser......Liker...

Hvordan takler dere dette? Du så på en profil....var ikke helt sikker, gikk videre til neste men en uke eller to senere er du nysgjerrig. Kleint å besøke en person flere ganger?

Hei :)

Datanørd-spørsmål!
Jeg prøver å legge til en video (i min leilighet på sukker ;) ), og får det ikke til. Det skjer bare ingenting. Kopierer link fra youtube, eller skriver det jeg leter etter i søkeboksen. Men ingenting skjer. Anyone?

bytta på senga mi i dag
fant ut at jeg hadde flere uåpnet pakker med senge klær
(dynetrekk og putevar) 5-6pakker, fått i jul og bursdags gave
fikk lyst til å kaste alt gammelt selv om det ikke var helt utvasket eller hullete. og unne meg å gå over til det nye
eller skal man bare bruke det gammle til det er utslitt??
Har jo en del gammelt så kan jo ta litt tid.

min mor mente jeg burde bruke det gammle og heller gi bort i gave dem nye uåpna pakkene
men har ikke lyst til det.

"I tilfelle det er her inne du gjemmer deg så har jeg et påskeønske:
Jeg ønsker meg en mann med hytte på fjellet og hytte ved sjøen og stor båt som vi kan reise på overnattingsturer med. Han kan godt være smellvakker og ha masse penger, og være en fantastisk elsker.
I tillegg må han være ærlig og omtenksom, snill og gavmild, humoristisk, glad i livet og evig optimist.

Om du har en sånn mann her inne, omtrent på min alder, så kan du be han ta kontakt med meg.

Ha en super påske Påskeharen!!!

Telefonsamtaler er over i løpet av 30 sekunder
Nakne kropper på film er for det meste kvinner
Du kan noe om stridsvogner
En ferie på 5 dager krever bare en koffert
Du føler intet behov for a overvåke dine venners sexliv
Du bruker 85% kortere tid på badet
Du kan åpne syltetøyglass selv
Du kan handle julegaver til 25 slektninger, 24. desember, på 45 minutter.
Du kan ordne fingerneglene med en lommekniv.
Den samme hårsveisen holde i årevis, kansje til og med i tiår.
Gamle venner gir blaffen i om du har lagt på deg eller tatt av deg et par kilo
Frisørsalonger stikker ikke av med halve lønningsposen
Når du surfer gjennom TV-kanalene føler du intet behov for å stanse opp ved alle gråte-scener
Rompa di er ikke en viktig faktor ved jobb-intervjuer
Alle dine orgasmer er ekte vare
En øl-vom gjor deg ikke usynlig for det motsatte kjønn
Skumle mannfolk med masker går ikke til angrep på deg
Du trenger ikke slepe rundt på en veske full av "nyttige" ting
Du er i stand til å gå på dass uten å måtte dra med deg en støttegruppe
Du beholder etternavnet resten av livet
Du kan forlate et hotelrom uten å måtte re opp sengen
Når arbeidet ditt kritiseres får du ikke panikk og tror at alle hater deg
Du kan drepe din egen mat
Du får pluss i margen for det minste tegn av hensynsfullhet
Ingen går rundt og lurer på om du svelger maten
Du trenger aldri å vaske et toalett
Du kan dusje og være klar til å gå på 10 minutter
Tilfeldig sex gjør ikke ryktet ditt noe dårligere
Bryllupsplaner ordner seg av seg selv
Dersom noen glemmer å invitere deg til ett eller annet, kan han fremdeles være din venn
Undertøyet ditt koster 99,90 for en tre-pakning
Du trenger ikke å barbere deg nedenfor halsen
Ingen av dine medarbeidere er i stand til å få deg til å gråte
Du trenger ikke å krype tett inntil en hårete rumpe hver kveld
At du er 34 og singel betyr ingen ting
Alt i ansiktet ditt kan få være i sin opprinnelige farge
Du trenger aldri bekymre deg for andre sine følelser
Du kan trygt tenke på sex i 90% av den tiden du er våken
Du kan gå i en hvit T-skjorte til badeparken i sommerland
Tre par sko er nok
Du kan jobbe i en mannsdominert bedrift og spise bananer i lunsj-pausen uten å bli beglodd
Du kan si hva som helst ("Jeg klør på balla!") uten at noen bryr seg
Forspill (før sex) er ikke obligatorisk
Ingen avbryter en luguber historie fordi om du kommer inn i rommet
Du kan gå med bar overkropp på en varm dag
Du

Hei!.

Endelig har jeg funnet et sted for å utløse min frustrasjon ;-)
Første ting jeg må si er at jeg er en spansk fyr. Nå at jeg har sagt det, sier jeg at jeg meldte meg på sukker for 3 uker siden. I "det virkelig livet" gjør jeg det ok med kvinner. Jeg har hatt flere kjærester og hadde med dem fine forhold. Det finnes jenter som er interessert i meg. Grunnen for å åpne en sukker-profil var at jeg ville finne ei jente som er nærmere til hva jeg ønsker, og tenkte at sukker kunne hjelpe med det.
Jeg gikk gjennom profiler av mange jenter og tenkte at noen av dem kunne være interesant. Sendte et gult hjerte. Ingen svar. Et rødt. Ingen svar. Flere gulle. Ingen svar. Flere røde. Det samme. Noen meldinger. Ingenting. Etter tre uker, ingen har interessert seg for meg. Ingenting!
Da, ser jeg tre mulige årsaker. 1. Det er noe feil med sukker nettsiden. 2. Det er noe feil med min profil. 3. Det er noe feil med meg. Og, hvis det er noe feil med meg, er det kanskje at jeg er ikke norsk??
Jeg setter pris på ærlig svar :-)