Sukkerforum

Jeg bare lurer....
Jeg har vært her en stund nå, men det er veldig lite respons å få... :)
Er det bildene mine, er det profilteksten eller er det den standarutfyllingen som skremmer dere menn fra å ta kontakt? ;)

Jeg bare lurer...
Jeg har én match på 99 og mange på 98 osv, men liten respons...
Jeg selv er ikke spes opptatt av dette matchtallet, men dette kan jo være en pekepinn...

Jeg bare lurer...
Er det noen som tør svare meg ærlig på dette? :)

Dette er ingen klage, da jeg tar livet med ro og ikke har noe stress, men som sagt
Jeg bare lurer...

It takes two to tango. Og det er jammen sant.

Selv tror jeg ikke at det er meningen at man skal være alene, tvert i mot er det naturlige for oss mennesker å ha mennesker rundt seg.

Hvorfor er det da slik, at svært mange normale personer som ellers er sosialt veltilpasset med normale hverdager fremdeles er alene?
Kan den eneste forklaringen være at de har valgt det selv?

Mat

Siste svar to. 3 april 2014 01:43 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Matine

En ostepop en ostepop
det er en mais med sexy kropp
Og har den ikke sexy kropp
så er det ingen ostepop
En ostepop en ostepop
det er en mais med sexy kropp

Aprilsnarr

Siste svar on. 2 april 2014 23:31 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Benchpress

Noen som ble lurt i dag ?

Del din historie her :)

Hvorfor er det så mange av dere jenter her inne som ikke gidder å gjøre ferdig profilen ? Altså tekst .. Fakta .. Profilbilde etc eller er det så mange fake her som bare sniker ?? enormt av sånne profiler her.... Noen få har faktisk profilbilde.. Men ingen fakta ,, tekst... Eller hva dem søker etter........ Makan....

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆSSSSSSSSSSJJJJJ!!!! Fyyyyyyyyyyyyyyyyssssssssjjj!!! FYyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! Pjuuuuuuuuuuuuk! Blæhhhhhhhhhhhhh.!

Det er så lite maksulint assa.
Det er jo lissom forbeholdt oss damer assa.

Måtte bare si det assse. PROMP! Åjsann.

Er det økning i falske profiler eller er røde hjerter den nye vårmoten?

Noen tips som kan være verdt å få med seg?

Først: jeg har vært medlem her en god stund, og synes dette er den klart beste siden for nettdating. I lang tid synes jeg det har vært en rik brukerbase som også kan skilte med en langt bedre kjønnsbalanse enn andre sider. Jeg er også stor tilhenger av muligheten man har til å hente informasjon om brukeren - selv om det iblant kanskje kan bidra til å skape et for kritisk blikk - og i det hele tatt alt det funksjonelle.

Skal ikke si siden min har vært et knutepunkt hva gjelder hjerter, tittere eller meldinger tidligere, men det var i alle fall noe. I løpet av de siste 5-6 månedene, om ikke mer, har profilen min vært som en kirkegård. I tillegg synes jeg det er mye lengre mellom de jeg selv finner attraktive her inne - dvs. min "type".

Mulig det allerede er kjent, men har det forsvunnet veldig mange herfra? Jeg synes spesielt det er langt færre typer å velge blant på jentefronten og den første og mest åpenbare tolkningen av det er at den kvinnelige brukerbasen er lavere enn tidligere. Snakker jeg bare tull, eller er det flere som opplever det slik?

Hilsen mann 25

Hvor lang tid bruker DU på å gjette disse 6 engelske ordene?

Post hvor mange minutter og sekunder du bruker!.
Ps. Ikke post svarene a... ;p

1: Boo._.s
2: ._._.ndom
3: F._._.k
4: P._.N._.S
5: Pu._.s._.
6: S._.x

Synes nett datene forsvinner veldig fort, om man gir dem mye oppmerksomhet på tlf. Tenker da etter å ha møtt dem ett par ganger. Kontra de man har møtt på annet vis.

Flere som merker det, eller er det bare min opplevelse

"Siste besøkende" vises/oppdateres plutselig ikke lenger. Flere som har det problemet?

av å være så forbaska svak, ikke for menn ;) .....for kaker, i matbutikken så jeg yndlings kaken min og tenkte jeg kunne kjøpe den for å gjemme den til helgen, kunne jo risikere å bli utsolgt...... hehe burde vel kjenne meg bedre en som så, den ble spist opp i smug (kan ikke la barna mine få så usunn mat :P )....nå er jeg kvalm, men god og mett. slankekuren gikk rett vest, men jeg får starte igjen ....en annen dag ;)

Jeg savner sjokk effekten når noen tar kontakt.
Damene skriver stor sett likt. og flatt.
Ingen som vil skrive noe uventet ??

Det er vel ikke bare jeg som savner sjokket eller er det det ??

Glem vekt og høyde, det er ikke så sært. Skjønner at man har preferanser her. Men andre ting, som kanskje andre folk ikke tenker på en gang, hva syns du er turn off da?

Jeg er litt redd for folk som skjeler. Teit, men sånn er det.

Har fått til det utrolige og fått en "date" med en jente som er bare så utrolig bra på alle måter, har møtt henne en gang før og tenkte det var bare å glemme noe mer. Langt over mitt nivå. Møter en del jenter men hun er annerledes, de fleste andre jeg møter har jeg på date hjemme hos meg og lager middag til de og ser film eller noe sånt. Funker bra det, men vil så mye mer med hun her og er klar på at jeg kommer til å vise henne at liker henne og gjøre det jeg kan for at det blir noe mer.

Hvor tar man "superdaten" med drømmedama? Oslo

Er dette for mye forlangt? :p

Minimums.:

- Frisk (ikke kronisk eller hyppig akutt sykdom)
- Sunn og i ok form
- Ingen depresjoner, narcissistiske trekk e.l.
- Utseende må ikke skremme nabokatten
- Personlighet innenfor 2 standardavvik fra normalverdien
- Har ikke vært med i luksusfellen!
- Max èn katt

Hva er greia med at folk setter sin egen vekt til "et par kilo for mye" når man faktisk veier et par titalls kilo for mye eller enda mer? Man lurer bare seg selv og den man møter på date. Da er det bedre å være ærlig med seg selv og skrive stor og fyldig...

Hvor ærlig skal man være hvis man har en sykdom feks. kreft? Bør man opplyse det med en gang eller er det noe som kan komme etterhvert hvor man går litt videre fra chatting til å feks ta en kaffedate.

..knock knock!
-who's there? :-)
-not you anymore! :P

Hei forumsfolket:) har lyst å lage en tråd hvor vi kan si gode ting om hverandre. Ja rett og slett fremsnakke hverandre. Hvem blir du glad av å lese innlegg på forum fra, er det noen på forum som har gjort noe bra for deg, er det noen på forum du syns er flott, flink, spesiell, unik?
Klarer vi å få denne tråden lenger enn sytetrådene tro?? :))

Eiendom

Siste svar sø. 30 mars 2014 20:36 (149 svar)
Skjult ID med pseudonym kosegutt

Hva tenker dere i forhold til en kommende partner og eiendeler. Jeg selv har stått på for å skaffe meg hus og hjem. Og merker at det trekker ganske mye ned, hvis godt voksne kandidater ikke eier nåla i veggen.

I dag var jeg på butikken for å handle inn litt mat. Mens jeg gikk rundt og tittet i grønnsaksavdelingen pratet jeg med en venninne på telefon. Hun pratet og pratet og jeg svarte kun med enstavelsesord som jah, mhmm, mens øynene mine søkte rundt etter ingredienser til grønnsakssuppen min. Øynene mine streifet blikket til en fyr som også tittet på grønnsaker. Jeg tenkte ikke noe videre over det før jeg konstaterte at blikkene våre hadde streifet hverandres en tre, fire ganger. Jeg ble litt stresset og sørget for å komme meg videre inn i butikken. Igjen og igjen var han der, og jeg kjente at jeg med ble kjeitet og rar, så jeg gikk i en annen retning. Jeg hvisket observasjonene til min venninne som raskt ble interessert i situasjonen. Vi kniste og lo litt og hun mente at jeg skulle smile til han. Jeg mannet meg opp og begynte å kikke etter han mellom radene. Han var ingen steder før jeg nesten støtte på han når jeg rundet et hjørne. Jeg ble så forfjamset at jeg kikket i gulvet og trillet handlevognen mot første og beste reol. Perpleks over at reolen foran meg var barnematseksjonen grabbet jeg til meg to smooties, rødmet og styrte rett mot kassa, stirret ned i pengepungen, pakket varene og forsvant. 
JEG, som syns det er alt for lite sjekking i dagliglivet, er det mulig å være sååå sjenert?

Om jeg ikke logger ut herfra på telefonen men bare trykker bort appen,, er jeg fortsatt online?

Hei,jeg har bare hvert her et par uker,og føler litt at det til tider er litt stressfaktor inni bildet her på det jeg leser både på forumet og litt genereldt på sukker.

Jeg har tilgode å sende noe mail til kvinner,fordi jeg ønsker å bruke litt god tid (med forbehold da) på å bli kjendt med en partner.

Jeg har lest profiler og for det meste skygget ut igjen rimlig fort,dels for at kvinnene ikke er helt det jeg søker i profilen,og dels for at det finnes krav der jeg føler at jeg ikke helt passer inn-eller er min greie,en annen ting er at ''sukker'' sender inn massevis av profiler på besøk som er helt ute på viddene av hva jeg søker,både i krav og ikke minst alder,når det er sagt er meste parten av disse tilsendte besøkende uferdige profiler,som skvises ut.

Så var det å starte en mail da,jeg har aldrig i livet skrivet meg til en dame jeg overhodet ikke kjenner,så hva og hvordan skriver man?

Skal det være langt eller kort,skal jeg skrive om meg,eller hva skal man skrive?

Det er første gangen min på en nettdateside og jeg trenger litt råd her.
Og disse machetallene kompliserer mer en de gavner meg, hehe '' jeg driter i tallene,så lenge dama passer'' for å si det på litt ''Sunde'' vis:))

Åsså er det litt sånn som det står i profilen min at jeg er ganske sjenert,det har jeg i grunnen alltid hvert,jeg har faktisk hvert single nesten hele mitt liv pga den greia der.

Jeg leter etter en sang som er blitt brukt i utallige filmer - helst komedier - hvor noe skal være overdrevet sexy - Som f.eks en bil som parkerer, ei dame kommer ut og idet hun reiser seg starter denne sangen og sekvensen går over til slow motion mens hun kaster på håret osv...

Den begynner med noen enkle strofer med et vrengt strenginstrument....!

Hunden min fant ei tispe i parken i dag og prøvde å ha seg men iom at han ikke vet hva som skal hvor så hadde han sex med troposfæren mens tispa bare kikka dumt på ham og det må redigeres til et morsomt klipp!

På de fleste nettstedene eg har vært innom, så får man brev fra ( og e er klassiske ) Google oversetta og med spørsmål om å ha kontakt på mail. Spm regel er det Amerikanere som er ute i et eller annet Nato oppdrag. De er stort sett svindlere.... de aller fleste.

Som regel ser jeg optimistisk på framtiden, men akkurat i kveld føles det litt håpløst.....
Har jeg egentlig en sjanse for å treffe noen her?

Jeg er ingen høy supermodell, men søtt vanlig jente i midten av 30-årene. Dessverre blir jeg aldri fin på bilder og ser ut bedre i virkeligheten.
Jeg bor ikke i Oslo eller Bergen, men i en liten byen.
Jeg har barn og kan ikke flytte.
Jeg sender daglig brev til menn men får veldig sjeldent svar. Jeg får noen meldinger selv men det er sjeldent at de fører til en god samtale eller noe mer.

Nå har jeg vært her i 8 måneder og har hatt kun tre dater. På grunn av forskjellige årsaker ble det ikke noe mer av.
Er det noe vits å fortsette? Er jeg ikke god nok? Kanskje er det ikke meningen at jeg skal være forelsket igjen?

Har noen andre slike tanker av og til?

Kan tenke meg å samle sammen en gruppe som reiser nedover til sydligere strøk sammen i april eller mai. Ingen behøver å kjenne noen av de andre fra før. Alle som ønsker det kan sove på separate rom.

Jeg tenker at det kan være en kjempefin måte å bli kjent med nye mennesker, alle er i samme båt (single). Man trenger ikke å være utpreget sosial eller innen en bestemt aldersgruppe, alle er velkomne :)

Ikke trenger det å bli dyrt heller. En uke til syden ligger på mellom 2.000,- og 3.000,- denne perioden.

Hei,jeg sliter litt med å komme i gang med å sende noe som heldst her inne jeg,det går på hva motparten ønsker av alder,i mitt tilfelle så er jeg selv snart 54.

Når jeg går inn på profiler,å ser at motparten kansje er 50, men ønsker fra eks- 49 til 52 eller noe,hvor bastant er det liksom,er det ingen slingrinsmonn,eller skal man følge dette slavisk?

Hvordan ville dere ha reagert hvis en person dere ble kjent med via nettet ga seg ut for å være 3 år yngre enn personen er?
Jeg synes det er uærlighet, man gir seg ut for å være en annen enn man er for å oppnå noe, og jeg liker det ikke.

Hva tenker dere menn når dere skriver og ikke har bilde. Dere spør og håper på kontakt og legger kanskje ut om hvor fine bilder man har osv. og håper på et like hyggelig svar tilbake. Tenk dere selv. Hadde dere hatt masse bilder og blitt kontaktet av en uten bilde, hva hadde dere følt? Hvordan ville dere klart å bli inspirert til å svare tilbake? Skal man svare noe i denne duren : "Ja du er sikkert også kjempe flott og stilig. Det kan jeg veldig godt forestille meg at du er, utfra at du skriver til meg. Ja, for vi matcher helt sikkert på utseende. Ikke sant?"

Neste skritt blir da kanskje at man sier: " Kan sende deg bilde om du vil?"

Da kommer jeg plutselig i en situasjon hvor jeg blir presset til å måtte avvise noen bare på bakgrunn av et bilde. Det er utrolig ubehagelig. Så ubehagelig at jeg velger å si nei takk, ønsker ikke å få bilde nå.

Hadde det vært bilde i profilen kunne jeg om nøvdendig avvise og bruke andre grunner for det. Men har man innledet bare en eneste kommunikansjon, har man åpnet for noe og om det da er bildet som avgjør føles det veldig dumt og sårende og jeg liker ikke å være en som må såre en annen. La meg få slippe det. Noen som er enige her? Kanskje jeg er litt for bløthjertet, men sånn er jeg.

Undres.

Siste svar fr. 28 mars 2014 15:44 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Pinkman

Hvis en eller ei du har møtt noen ganger. Rotet med og videre. Alltid er på her, de få gangene man logger seg på selv. Betyr det, move on to the next?

Noen som er med på en øl i stavanger på lørdag?:)

Stort pluss for at dere har tatt konsekvensen av tilbakemeldingene og forbedret "Online nå" oversikten.

Hatt en pause fra nettdating i noen år,men følte nå at jeg var klar for litt sjekking igjen.. Men, syntes at det er skikkelig skummelt. Kan ikke dette lengre.. Hjelp..
Men, vil jo så gjerne finne en flott mann, så da får jeg bare tøffe meg opp litt :D

Har akkurat fått meg en date med ei som virker både oppegående, pen og spennende:)
Har vært her litt over 1 mnd, så synes det er litt kult.

Er det noen som har noen gode råd/ erfaringer( både gode og dårlige erfaringer) å komme med når det gjelder første date?

Hei, jeg har vært på sukker nå i 3 måned, eller 2 måned fordi jeg har ikke vært så aktiv i februar....

Til poenget, er det slik at jenter som er eldre enn meg, ikke er interessert fordi jeg er yngre? Fordi vi "unge" gutter oppfører oss barnslige og ikke moden nok for dere?

Nei jeg lurer på dette hadde vært fint å kunne få vite hva grunnen er, klart alle har sine grunner og meninger!

En annen ting er jenter som setter hjerter på meg, ta kontakt da! skjønner at det er en hint for at jeg skal ta kontakt men dere kan vel gjøre det også? jeg har ikke bitt noen enda så det er ikke noe å være redd for ;)

Og så kommer vi til en annen greie med de fleste jentene på min alder. Skriv noe om dere selv på profilen da... eller i det minste legg ut noen bilder :)
Altså dere må ikke skrive for mye heller, for da har vi ikke så mye å snakke om, skriv enkelt og greit.

PS: jeg selv har kanskje ikke den beste profilen men prøver å forandre på det og gå gjennom den noen ganger. :)

Profiltekst

Siste svar ti. 25 mars 2014 21:03 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym new girl35

Hva vil dere gutter lese om i profilteksten til ei jente?
Hva fanger deres interesse?

Lurer spesielt for aldersgruppe 30-40 :)

Hei
Lurer litt på de brukerne med svargaranti, når man sender en melding til dem,- Så svarer de ikke ? Da kan man vel degradere de til vanlige brukere eller ? ( :) )

Hvorfor i all verden er ikke listen med damer online lenger sortert etter matchtall?!? Driver Sukker med utvikling direkte i produksjonsystemen igjen?

Dere uten bilde i profilen er dere egentlig ikke single?
Var bare en tanke som slo meg – alle brikkene faller på plass.

Jeg lurer virkelig på hvorfor det er slik at jeg ikke får noe kontakt med menn på min alder (passerte 40). Hvis jeg sender en melding til potensielle kandidater +/- 40 så får jeg sjelden (les. aldri svar), men derimot de i 30 og 60 års alderen tar kontakt. Det er ikke en gangs tilfelle, det er et faktum. Kanskje jeg burde være glad for at noen tar kontakt i det hele tatt .. ;-) Ja, jeg er veldig takknemlig :-D

Noen som vil oppdatere meg om hvordan det gikk på festen? :)
Er intressert i svar fra begge festene jeg,er ikke så kresen på det :P

Da var den helvetesbursdagen over. 1,5 time var mer enn nok. 30 femteklassinger. Endte med slåsskamp....sier ikke mer. Huff. Siste gang sønnen får invitere så mange. Neste år blir det et knippe med bestevenner tenker jeg.

Syns det har vært i overkant mye tristhet,ensomhet og misnøye her en stund,så jeg kurte derfor på om det var noe glede og oppdrive blandt folket her på forum?
Jeg gleder meg stort over en bra dialog jeg har gående om dagen som muligens kan utarte seg til noe mer enn bare det uten å drukne i forhåpninger og svelge fler kameler,men en må jo leve litt i trua så ting blir litt lettere,ikke sant?!
MIn andre glede for dagen er at jeg har fått fjerna dreadlocksene på katta!
GLEDE??

Får en haug med nye halvferdige profiler som raser inn men med machetall,selv om jeg satt mine fylker,flere som får det?

Det virker som om sukker bare øser ut disse besøkene så fort folk har betalt kontigenten.

Jeg skjønner at det tar tid å sette opp profilen med bilder osv,men dette virker som hastverk fra sukker sin side.

Jeg vil ikke blokkere sånn uten videre da bilder og album etc dukker opp etter et par dager på noen av disse profilene,men spørsmålet et om det ikke er bedre at folk besøker selv,og ikke raser inn pga sukker sin hastverk med å vise matchene,for som sagt matchene stemmer heller ikke helt med alder og avstand etc,så jeg synes dette er litt merkerlig!

Hvor ønsker folk å vorse før festen? :-) I den forrige tråden ble det nevnt Scotchman, 3 Brødre og Dubliner.

Noen flere her som får opp matcher på 10-12 år over det man har satt som alder på den man søker??

Og noen flere som får opp profiler man allerede har blokkert ??