Sukkerforum

Da må damene forte seg :-).

Jeg er 32 år.
Jeg vil treffe menn fra 25 til 38 år sånn ca.
Men for å få se profilene til de som er litt yngre enn meg må jeg krysse av på at lik alder ikke er viktig for meg.
Gjør jeg det får jeg med på kjøpet en drøss av eldre menn som er 15 år eldre enn meg og mer.
Og det er jeg rett og slett ikke interessert i.
Men sukker har bestemt at jeg som jente/dame skal like eldre menn.
Prvoserende!

Er det noen som har tenkt og gå i 1 mai tog ??
Trist att denne arbeidernes dag blir glemt

Hei min kjære venn
Det er hyggelig og gledelig å finne din profil her i dag på sukker.no.How er du, jeg tenkte er vakre å gjøre deg til en venn i dette navnet regard.My er riktig god Dakowa . Og min epost er ( merry_4U56@yahoo.com ) jeg er en kvinne . Vennene mine forteller meg at jeg er en rolig person med en god følelse av humor.I er alltid rettferdig , enkel , ærlig og lett å gå , og jeg søker tilliten verdig vennskap . Jeg tror på å gi og ta på begge sider , og jeg verdsetter faithfulness.I som folk for det de er og ikke for hva de er not.Please Jeg ønsker å være din venn , og la aksjen hva vi har i vennskap , vil jeg gjerne at du å skrive tilbake til min e-postadresse slik at jeg vil forklare mer om meg : Og sende deg et bilde av meg selv ,

Finn profilen min ;

Høyde : 174 cm 5 ' 7
Vekt : 60 kg £ 148
Midje : 24 "
Øyne : Brun
Hår : Svart
Sivil status : Singel
Barn : Ingen barn
Språkene som snakkes : Flytende engelsk

Returnere e-post til min id : ( merry_4U56@yahoo.com )

tegnede
lystig
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Hello MY Dear friend
It is nice and joyful to find your profile here today at sukker.no.How are you,I thought is beautiful to make you a friend in this regard.My name is Merry Dakowa. And my email is(merry_4U56@yahoo.com)I am a female. My friends tell me that I am a quiet person with a good sense of humor.I am always fair, straightforward, honest and easy going and I seek trust worthy friendship. I believe in giving and taking on both sides and i value faithfulness.I like people for what they are and not for what they are not.Please I want to be your friend, and let share whatever we have in friendship, I will like you to write back to my email address so that i will explain more about me:And send to you a picture of myself,

Find my profile;

Height: 174 cm 5' 7
Weight: 60 kg 148 lbs
Waist: 24"
Eyes: Brown
Hair: Black
Marital Status: Single
Kids: No kids
Languages spoken: Fluent English

Return email to my id:(merry_4U56@yahoo.com)

Yours truly
Merry

Finnes det noe bedre?
Endelig etter flere timer med full blære og tarm og endelig kunne slappe av og slippe all dævelskapen løs!

også føler en seg så lett og glad etterpå! :D

Jeg er nygjerrig og kjeder meg!
Så dagens spørsmål er hvor mange har du på blokkeringslisten?

Jeg har vært på Sukker i 6 mnd. Er det anledning til å feire eller sørge mon tro?

Jeg har fått masse besøkende på profilen, mange meldinger, flere diskusjoner og noen dater / 9 /

Jeg tenker ikke å gi meg, ikke enda. Men synes dere at Sukker fortjener en 6 mnd. medlemskap til?

Hva syns dere om konseptet søndagskjæreste? Dvs to som er i lag på de dagene det er lite som skjer. No strings attached. Ikke bare sex altså, også prate lett og støtte hverandre generelt. Bare frem til den store kjærligheten kommer og banker på døren :)

De æ lure på e om vi som e fra Trøndelag, (og ansvarlig ferr historieboka) og som har ein annen humor med ein vri av ironi, som ikke skjønnes av en del andre folk, (om æ får kall dokker folk) burde ha våres egne nættsia slik at mange av dokker slæpp å føl dokker utaferr?

De e ikke de at vi slit, men heller at dokker slit, så no e æ snill da, ikke sant?! ;-)

Hei folkens, jeg lå i går kveld og tenkte over hvor lett kommunikasjon er i dag, kontra 30 år siden. Når vi treffer nye mennesker nå så er det meldinger, facebook, snapchat, telefon, skype osv. Med så lav terskel av kommunikasjon kan faktiske møter mellom personer bli mindre spennende. Derfor tenkte jeg ut et konsept som jeg bare kaller 80-talls dating.

Det vil si at man møter en person, og man utveksler telefonnummer. Etter det kan man bare ringe vedkommende og møtes. Teksting, facebook etc er off limits.

Hva synes dere konseptet? Kunne det vært en spennende start? Eller er det som å gå tilbake til hest å kjerre etter man har funnet opp bilen?

Er jeg alene om å få forespørsel på å gi ut mail adressen ?

Fysikk. Jeg burde vel kanskje lese litt.

Hva synes jenter om skallede menn? Eller om mannen har hår - hva slags sveis foretrekkes? Kan hestehale være fint?

Hei! er de noen gutter her mellom 22 og 30 år hvem har også ingenting å gjøre og har lyst til å snakke litt på chatten med meg? Jeg har veldig lyst å snakke med noen!

Jeg vil ut i verden og oppleve noe mer enn lille Norge og dens faste normer.

Kanskje leve og arbeide utenlands.. gjøre noe helt annerledes..

Noen flere?

Ja le av det rett og slett... ikke vært her så lenge men det er jeg nok ikke alene om. det som skjedde var att jeg kom i kontakt med ei jente og vi har tekstet over litt tid nå masse hyggelig kjempe søt var henne også. skrev med henne i dag også bare plutselig når jeg skulle skrive igjen var henne ikke aktiv her lenger. var kommet så langt att vi hadde blitt venner på facebook også men der er man også blitt fjernet.. mulig mannen hennes kom hjem ikke vet jeg. men videre så synes jeg det er veldig morsomt att jente her inne velger å klikke att de liker en person for så å ikke gidde å svare eller prate! hva er så poenget med det da? Blir litt sånn Tragikomisk men sånn er det nå blitt i 2014 den hippe kulturen ;D

Dating og kjæreste

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Paperboy

Hei dere.

"Det enkleste er som oftest det beste, en sparer masse tid og tiden som blir til overs kan brukes på annet fornuftig."

Får jeg stor interesse her nå fra folk der ute som synes det er vanskelig å få seg en date og kjæreste, så deler jeg med glede min lille og fantastiske reise til dere.

Alle velger sin egen reisemåte, men om du er en bra person med gode hensikter og uten dårlig bagasje så vil du ha godt av å lytte litt nå.

Klem <3

kan Sukker se til å bli kvitt henne?!?! Jeg har en "shit load" med bilder i albumet og hun gnåler om jeg jeg må legge in flere. Jeg gir IKKE hjerter, og den #¤¤#%¤"#%" kjerringa gnåler ustanselig at det MÅ jeg! Jiiiiises hun er plagsom!

Hei, er noen her som har et reise tips, hvor man kan dra på ferie til sommeren??

Det er så mange som er opptatt av at utseendet skal være bra...
Det er vel og bra det, men hva med de som er svaksynte/blinde...?
De kan jo ikke se personen de velger seg ut... Dem må gå etter personlighet og hva dem føler og mener og ikke utseendet...

Hvor mye har egentlig utseendet å si for deg?
Stor eller liten kropp?
Langt eller kort hår?
Lys eller mørk?
Blå eller brune øyne?
Lange eller korte fingre?
Osv osv osv....

Er det noen som tør være 100% ærlige med seg selv og andre her inne?

Jeg tror at samfunnet mener at man skal se slik og sånn ut for å være bra nok for mange... Er det riktig det? Skal det være sånn?

Det er mange som kan spørre om utseendet i chatt, men har dere tenkt over hvor mange som kan passe inn under f.eks denne beskrivelsen:
Langt, mørkt hår, brune øyne, slank, 175 cm..
men som overhode ikke ligner hverandre??

HALLO

Siste svar lø. 26 april 2014 09:11 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Korgutten

Hei alle sammen:-)
Har dere det bra???

Syns dere kvinner det er rart å være i nærheten av oss filosofiske og tenkende menn?

Syns dere vi er kjedelige?

Jeg er ganske fersk her inne, er vel akkurat begynt på måned nr 2.. og har fylt ut relasjonsprofilen etter hvordan jeg oppfatter meg selv.

Da kommer med få unntak de samme jentene opp som best match hver gang, med match fra 95 til 92 på de 16 første. Det er jo greit nok det. Men siden de som har dårlig match ikke vises, så prøvde jeg å se hva som skjedde når jeg endret relasjonsprofilen totalt.. Kanskje det kommer en helt annen gruppe med profiler opp?

Men det som skjedde var at iallfall 10 av de 12 første var akkurat de samme som før, og til og med samme matchtall... Så hvor mye vekt legger folk egentlig i dette? Regner jo med at hva jeg fører på min profil, må være det den andre vektlegger om det skal bli en høy match? Litt snodig at den er helt lik når man selv har "endret seg selv" helt.

Byttet kjapt tilbake til den ærlige, men det spiller vel liten rolle da de andre ikke kan se hva som står der.. Rart at det skulle vise akkurat de samme matchene uansett. Eller?

Konfekt

Siste svar fr. 25 april 2014 13:01 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Kårefraåre

Synes dette konseptet minner meg mer og mer på en eller annen konfekteske. Utvalget er så som så.

/discuss

Kansje ses og tar en øl? :)

Jeg er elendig på å lage mat å eier jo ikke fantasi så trenger litt hjelp her :P
Helst noe barn også kan like.

Han er jo en kjempegrei snill kar, liken, flørtete, kosete, med sunne interesser. Fortsett med friluftsliv som gode opplevelser, Det gir mestring-opplevelse, helsegevisnt, er sosialt, han treffer venner. Han røyker ikke og drikk seg ikke full. Han Karen der er ikke redd for å ta I et tak, er praktisk, arbeider ikke på et kontor,,. Den jenta som godtar, blir kjent med han, at han er slik han er, blir heldig. Lykke til med arbeid, fremtiden, og kjærleiken,,. Han fortjener å få oppleve kjærleiken.

Til en annen på forum.

Fra meg til Paddine:

Om stjernene faller og vinden er død,
og solen mister sin varme glød.
Om sorg dominerer på livets vei,
har du alltid en venn,
for Paddine jeg er så glad i deg.

Jeg hadde en interessant samtale med en venninne som har hatt profil her på sukker, men måtte slette den.
Grunnen er at hun fikk dårlig samvittighet fordi hun ikke hadde muligheter til å svare alle meldingene i innboksen. Hun er helt middels når det gjelder utseende, og hadde rundt 100 meldinger hun ikke har rukket å sett på engang!

Nå er det jo slik at noen idioter sender jo meldinger gang på gang endatil de ikke får svar, noe som gjør meg flau som mann, men uansett, jeg tenker, hva er egentlig vitsen med å være mann her inne?

Hvor mange meldinger får de virkelig pene jentene her inne?

Jeg er ikke frustrert eller fortvilet, men er interessert i å diskutere dette.
Jeg vet at det er noen jenter her inne som tar initiativ for å finne det de er ute etter, men for å være ærlig, hvor stor prosent er det egentlig? Kanskje er det bare noen jenter som er her rett og slett for å få aksept for noe?
Kanskje burde flere brette opp armene og gjøre en skikkelig innsats for å finne det de er ute etter?
Kanskje burde det være slik at det er dere jenter som må ta første steget for å kunne føre en samtale her inne? Det er dere som dominerer nettsamfunnet.

Artig tanke ihvertfall, Og hadde det vært slik at det ikke hadde dukket opp noen meldinger eller hjerter så hadde man ihvertfall fått noen tanker om at dette kanskje ikke er riktig arena.

Som sagt, dette er bare noen tanker jeg har:)

Har noen av dere på forum noe forklaring på hvordan i all verden kan mann ha match med en over 60 år når mann har satt ønsket aldersgrense til 38-48?

Party i Praha

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Postmannen

Vi er en gjeng som skal på guttetur til Praha i mai.
Kan noen anbefale bra utesteder, spesielt der man kan møte jenter:)
(i begynnelsen av tjueårene, siden vi selv er i midten av tjueårene).

Takk for svar!

Noen har vert hjemme ,andre på fjellet eller på båt-tur
Jeg har vert hjemme og tatt dagstur både på sjøen og i fjellet.
Jeg liker begge deler.
Hvor har dere vert i påsken ??

Så hva gjør du når du oppdager at dama du dater også dater en annen?

Jeg ble likt av ei her inne og valgte å svare. så jeg skriver Hei får ett Hei tilbake og jeg lurer så videre på om hvem henne er. jeg får da ny melding av henne og hun sier hun ikke kan snakke så mye her fordi hun er opptatt på jobb men hun vil ha kontakten på email... anser slike profiler som falske og ja jeg rapporterte denne personen. her kommer mitt problem. Man kan jo ikke utdype grunnen til hvorfor man rapporterer brukeren. eller fins det?

...besøkt profilen og deretter blokkerer deg, så blir besøket på profilen (på antall besøkende) annulert?

...Eller har jeg faktisk rett og slett bare fått ett eneste besøk på profilen på et par uker? :(

Hvis det er det siste, synes jeg det er rart. Jeg har riktignok vært på Sukker leeeeenge, så jeg sier ikke noe på at ansiktet mitt er oppbrukt i Online-lista, men det kommer jo stadig nye medlemmer til?

Da jeg var ny her var det da i det minste en del innom, jeg fikk noen hjerter og tilogmed førstemeldinger.

Jeg tror jeg ligger på et snitt på kanskje ett besøk i uka nå i det siste? Og det er merkelig nok folk som også har vært her lenge, ikke "ferskinger".

Hva skjer? Mulig jeg var mer frempå selv i starten, men... Så og si INGEN besøk liksom?

Det har vært en del negative kommentarer om gutter som spør om sex med èn gang eller i starten i meldingene som går frem og tilbake, mest fra pripne frøkner antageligvis ;)

Etter å ha sendt noen våglige forslag impulsivt nattestid, med litt promille i blodet, bare for å eksperimentere på responsen, så er mine funn at det er en overveldende positiv svarprosent. Så de som klager over denne adferden representerer mest sannsynlig ikke majoriteten.

Jeg har egentlig ikke pleid å gjør sånn, men etter det ruspåvirkede innfallet, som ga meg fylleangst dagen etter, ble jeg sjokkert og må si meg positivt (og litt negativt) overrasket.

Bare en empirisk observasjon :)

Hei sukkervenner. et det noen som benytter Untappd appen?

Hva sier dere til å bli med på en ølsmaking-hangout i Oslo? Nydalen bryggeri og spiseri har mye spennende å by på. Jeg arrangerer gjerne dersom det er stemning for det.

.k.

Er det mange jenter/damer som bare er ute etter sex her på sukker?

Baser på profiler og bilder alene. Hva er turn on? :)

....eller meldinger? Jeg er helt ny her inne og kjenner meg utrolig usikker på det meste. Når det gjelder dette er jeg veldig beskjeden og "livredd" for å ta kontakt med noen.....Etter å ha sett på en profil en til to ganger blir det nesten for dumt å gå inn en tredje gang uten å gjøre noe som helst:( Å jeg vil jo så gjerne......men hva symboliserer gult og rødt hjerte? Å hva anbefales, å gi noen gult eller rødt hjerte eller sende melding? Trenger litt hjelp her skjønner jeg:)

Nå er jeg så sykt drittlei av å være uten en kjæreste. Inne i det 5 året uten fast /seriøst forhold. Barn annenhver uke, men det blir så jævlig amputert. Vil ha en "hel" familie jeg :/
Men den eneste ene som du vet at alltid vil være der uansett,,, ja den savner jeg så fælt :)

*Gjesp*

Siste svar ma. 21 april 2014 18:40 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym arneand

-.-

o.-

o.o

0.o

0.0

Kaffe.
Nuh.

Oh, morn og greier a... syvsovere ass ;p

Ukentlig snubler jeg over profiler her inne der hunkjønnet har fått lekt seg litt med Photoshop og glattet ut huden for å skjule fregner (noen skjuler rynker, men det tar vi i en annen tråd).

Da er det en del tanker en gjør seg;

Tror disse damene at menn ikke kommer til å se fregnene når en til slutt møtes?

Tror disse damene at menn kommer til å la være å ta kontakt med dem fordi de har fregner?

Vil det uansett ikke være greit å date menn som synes du er dritfin på bildene der fregnene vises?

Tror virkelig damer at menn springer bak en busk og kaster opp i det de ser en dame med fregner?

Jeg blir litt oppgitt når damer ikke kan stå for sitt utseende. Husk, det er bedre å la han bli positivt overrasket ved første møte en skuffet. Så generelt bør damene satse på bilder de er kun halvfornøyde med. Husk å slenge inn bilder i albumet som viser hele spekteret fra dager der en er takras til dager der en føler seg på topp, men ALDRI bruk Photoshop!

Håper å få se flere fregnede ansikter fremover. Det er nemlig hauger og lass med damer med masse fregner som er skikkelig flotte å hvile øynene på.

Flere som vil trene de små grå i kveld? ;) Kom og spill, søk opp Kristeline:)

Synspunker.

Ingen svar
(mann 31 år fra Sogn og Fjordane) Privat melding

Sitter her og får nesten tårer i augekroken av den her filmen.
TheFineBros er to brødre som lager ein serie på youtube der Barn, Tenåringer og Eldre reagerer på saker, populære klipp, og diverse andre ting. Veldig spennande å sjå kva dei forskjellige personane reagerer. Denne filmen handler om homofilt ekteskap, og kva barn (i forksjellige aldera) tenker rundt det. veldig spennande.

https://www.youtube.com/watch?v=8TJxnYgP6D8&list=PLwnD0jwK0yyl5D9z4T-xsbsW1DM3yZMWt

Jeg er relativt ny her inne, og syntes det er vanskelig å komme i kontakt med folk.
Starter gjerne de jeg har selv kontaktet. Men du ser hyggelig ut, Har du lyst til å bli bedre kjent. Så er det noen som bruker den Høflig avslagfrasen her i 1 brev. Tror ikke vi passer helt sammen????? Hvordan kan de vite det da?
Jeg kjenner jeg blir litt frustrert. Eller så svarer enkelte ikke i det hele tatt. Hva er "NORMALT" her inne? jeg ser både på bildet og det som står i profilen før jeg tør å sende noe melding...