Sukkerforum

Inspirert av en annen tråd jeg har deltatt i starter jeg en ny tråd. Hva mener dere om bruk av profilbilde på forum? Er det forstyrrende at noen poster med åpen profil, bør man poste anonymt for å ungå det også videre...alle meniger tas imot!

Lettere trist. De funker ikke å være singel. Særlig ikke om kvelden når man har drukket og er alene.
Rota til en date i går, etter hyggelig selskap med venner i kveld, sitter jeg nå alene og lettere animert på sofaen. Daten jeg skulle hatt i morgen avlyste. Fyren på jobben jeg er betatt av, tørr jeg knapt si hei til.
Jeg er lei og etter alt å dømme feig!
Hvordan fikse det her?

A4 brev

Siste svar sø. 7 juli 13:31 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Frustrert

Har tenkt og gå til det skritt og legge ett A4 brev på profilen min,der det mest vesentlige om meg og mitt liv står skrevet.
Har sett meg rimelig lei av mannfolk som synes det er ok og bruke min dyrebare tid, for sitt eget bekreftelse behov,lek,spenning. Klarer rimeligt fort og sile de ut, men 2 timer på sånne tullinger er 2 timer for mye.
Så hvis noen ønsker og ta kontakt etter og ha lest breve, så forventer jeg navn og nr :-)
Synes det høres ut som en go plan jeg:-) eller?

Et og annet godt råd her om bruk av oljer. Jeg merker meg særlig tipset om å bruke solsikkeolje som massasjeolje.
http://www.kk.no/919286/dropp-hudkrem-bruk-matolje

sukkerfest...

Siste svar lø. 6 juli 01:20 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym usikker

noen som har vært med før? noen som vet sånn ca snitt alder?
er det stort oppmøte osv?

Jeg er i 40-årene, kvinne.
Det ser ikke ut som det blir at jeg treffer noen mann. De få førstemeldingen jeg sender får jeg ikke svar på, selv om noen har markert meg med hjerte først, merkelig...Ellers er det stort sett utenom alderskriterier (dvs. minst 10 år eldre eller 15 år yngre) eller utenfor geografisk område eller snodige typer som kontakter. Ellers er jeg ikke ofte ute og treffer noen på det viset, og er litt sjenert i slike større forsamlinger.
Men altså, når jeg nå har blitt så gammel, og man aldri vet hva ståa er til neste år (man kan ha blitt syk, fått kreft, andre ting...) og savner ikke minst det fysiske.... Har fått mange tilbud i det siste om elsker/elskerinne/venn-forhold. Nå lurer jeg på om jeg skal"slå til" på dette. Jeg har forsåvidt prøvd det før, og det funket på sitt vis, men ble vel ikke lykkeligere av det. Og det blir vel som noen har skrevet her før, man blir ikke SÅ gira på å treffe noen seriøse som også ønsker langvarig forhold. Så sitter man der da etter en tid, like langt. Men altså, livet er kort, noen som har erfaringer å dele?

http://jezebel.com/5693532/the-visual-guide-to-females-farting-on-film

" My boyfriend and I fart in front of each other. This is not something that developed once we got super comfortable with each other, this shit has been going on since day one! Maybe we were super comfortable with each other from day one...maybe we are both just quite gross. "

Er det kult og bare morsomt eller bare kvalmt?..
Har du ledd av noens uventede promp?..

På hvilken date kysser dere?

Har vært på syv dater. Liker tre av de og de liker meg og kommer til å treffes igjen. Av de tre, kysset en meg på første date og synes egentlig det var veldig kleint, men lot meg likevel kysse bare for å "se" De to andre jeg liker var ikke i nærheten av kyssing. Om det er jeg som sender ut signaler om at de ikke skal eller om de ikke ønsker det selv, er uvisst.

Men, synes det er utrolig unaturlig å komme inn i den settingen så fort. Med han jeg lot kysse meg, ble det nesten naturvitenskaplig, ikke sant. Vurdering av lepper, smak, tungebruk osv... Haha!

Nå står andre date for tur da, og har forstått at tredje date ofte kan bli veldig intim. Ikke meg imot egentlig om alt stemmer. Men da må man vel i alle fall ha kysset på andre date. Skjer det noe magisk fra første til andre date eller? Eller er det bare meg som er isdronningen?

Så - når faller det seg ofte naturlig for dere andre å kysse et menneske dere har begrenset kjennskap til? Og når faller det seg naturlig å ha sex med det menneske dere har begrenset kjennskap til?

Fikk råd av en kollega etter å ha vært singel et års tid nå om å melde meg på sukker. Fikk også råd om å bare sende ut hyggelige meldinger til de jentene som er interessante, samt vise interesse og bla bla, bare å sende sa han for de svarer ikke likevel. Nå skal jeg på date med 4 stk... hva er riktig å gjøre da? Si sorry Mac til 3 av dem eller ikke si noe i tilfelle første date går i vasken? Lenge siden sist jeg datet merker jeg, og det var aldri på denne måten...

Spør for MMCDXXXI. gang. (2431. gang) Hvorfor svarer så få? Hvorfor skulle man svare på noe som ikke er skrevet? Og hvordan? Jeg skriver nesten aldri men det forklarer ikke saken. Og det mest interessante spørsmålet er egentlig hvorfor denne teksten besvares. Er den bedre enn meg? Noen teorier?

Kjenne jeg blir litt småfrustrert over at mine tekniske kunnskaper ikke strekker til, men jegfår ikke lagt ud bilder fra ipad pga manglende flash,og ipad støtter jo ikke slikt. Fra vanlig data blir alle bildene fremstilt som får små..ja skal jeg strekke i bildene da? Det blir jo heeeelt feil.

Kom igjen å bidra litt her takk ;)

Kor drømmedamå befinne seg?

Er det noen som skal ?

For meg er det folk som er over gjennomsnittet sjalu, altså utenfor det normale. Eller menn som skal bestemme over meg. Dvs om jeg sier at jeg ikke har lyst til noe, så sier han jo, det skal du. Da blir jeg trassig og gjør akkurat det motsatte, fordi det KVELER meg når folk er sånn!
Jeg liker jo at mannen er bestemt, på en god måte, ikke at han skal være helt nazi og behandle meg som et lite barn uten egne meninger eller synspunkt.

Relativt ny her på sukker.
Sitter å skriver litt med en jente. Hun svarte på min første melding (obvoiusly), men såvidt jeg kan se så har hun aldri vært inne på min profil.
Grunnen til at jeg vet det er at antallet besøk foreløpig ikke er så høyt og at jeg faktisk har lagt merke til veien at hun aldri var i listen over besøk. Vi har skrevet frem og tilbake noen ganger.
Er det slik at hun kun er grei med meg og svarer meg kort og greit, eller er det det at jeg er så råflott at hun ikke trenger å lese om meg men heller vil be meg på date for litt hygge. :D
Jeg ser ut som en mannlig oprah, hvis noen lurer......

Er det teknisk mulig å se en profil uten at noen ser det?

Ønsker alle en fantastisk FREDAG :D

God helg :-)

Ingen svar
(mann 37 år fra Vestfold) Privat melding

Hei, noen som skal noe spennende i helga så del gjerne :-)

Jeg skal til Gol og sykle ritt, så fortsatt god helg til alle sammen :-)

Hei. Hva mener dere om dette?

Ofte når jeg sender en melding til jenter her inne får jeg aldri svar. Enten leser hu ikke meldingen eller så svarer hu ikke.
Jeg prøver å legge litt sjel i å skrive første melding, leser på profilen hennes og finner en felles interesse, spørr litt om interesser og om hun har det bra. Ikke kompliment på utseende eller på noen måte slibrig. Prøver å vise at jeg er interessert i å vite litt mer om hu.
Hender jeg får et svar, men hører ikke mer fra dem etter det.

Vel. jeg svarer alltid på første melding og om jeg ikke er interessert sier jeg det på en høflig måte.

smålig kjedelig å bli latt hengende.

irriterende par

Siste svar fr. 5 juli 11:26 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Biturbo

På jobben sender jeg ofte mail til privatpersoner og bruker da den de har oppgitt i cv-en. I dag sendte jeg mail til en fyr som hadde oppgitt "et jentenavn"@gmail.com. Ved å google mailadressen fant jeg ut at det selvsagt var konas konto.

Jeg har en gang avslått en jobbsøknad fordi stillingen det var snakk om krevde helt normale it-kunnskaper for kontorbruk. Jeg ringte fyren og forklarte at det hadde han faktisk ikke. Han ble jo grinete og mente jeg var fordømmende og usaklig. Han skjønte ikke problemstillingen og hadde ingen interesse av å forske på hvordan man oppretter en mailkonto på google eller tilsvarende.

Hva synes dere om par som vokser så til grader sammen at de har felles Skype, facebook og privatmail?

Er det koselig? Søtt? Selvutslettende? Stupid? Harry? Gammeldags? Latterlig? Klokt? Gjør de det egentlig bare for å få liv i blodtrykket mitt? Konspirasjon?

mvh
grinebiter

Det har etter veldig kort tid blitt tydelig for meg at veldig mange sukker jenter er sykepleiere/leger. Dette er selvfølgelig ikke noe mer eller mindre galt eller riktig enn å bli rørlegger, men det er for meg overraskende å se at sykepleiere/leger er så overrepresentert på sukker.

Lurer på om det er noen som blir/skriver sykepleiere fordi de tror det er det menn vill ha... Uansett er det mange sykepleiere her.

Så spørsmålet her er vell: Er det virkelig så mange sykepleiere på sukker, eller er det bare de med 70+ match med meg som er overrepresentert?

Kvinnelige dørvakter!

Siste svar fr. 5 juli 06:02 (64 svar)
Skjult ID med pseudonym søtmentøff

Hva mener menn egentlig om kvinnelige dørvakter/sikkerhetsvakter?
Jobbet med dette på siden av studier osv i en del år nå,
og erfaringen er at de fleste menn viker unna med en gang jeg forteller om jobben min.

Date i kveld

Siste svar to. 4 juli 23:33 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Antonym

Var på date med en dame som beskrev seg som liten men, tror hun hadde trengt 2 flyseter på tur...
Skravlet og søyt i 10 min. om div dritt og endelig gikk kjærringa:)

Phuu deilig å bli kvitt dama og ikke stol på damer med bare ansiktsbilder!!!

http://youtu.be/3v98CPXNiSk

Sukker-Lotto

Siste svar to. 4 juli 22:25 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Julie

Spiller du lotto? Vikinglotto, kanskje? Eller Sukkerlotto? Synes du at det går an å sammenligne? Sjansen å finne den rette er like "stor", eller?

Hei!

Har vært ute et par ganger med ei flott dame herfra som jeg liker veldig godt! Hun ser ut til å trives i mitt selskap også :-)
Vi tok noen øl ene kvelden, og var på kino den andre gangen.

Jeg føler at vi har veldig bra samtaler og kommunikasjon, men jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal ta "the next step" og bli intim med henne. Vi har gitt hverandre gode klemmer når vi møtes og skilles, men ikke noe kyssing eller lignende.

For min del er det ingen hast sånn sett, men jeg vil gjerne unngå at vi bare havner i "The friend zone", og slik jeg ser det er intimitet et step for å unngå det.

Er det noen som har noen tips til hvordan jeg bør gå frem for å få til en slik overgang? Føler ikke for å "trenge meg på" henne heller, men kan jo hende hun er for sjenert til å ta initiativ selv også.

De tre siste sukkerfruene jeg har sendt førstemelding til har like etterpå deaktivert eller slettet profilen sin. Og dette var hyggelige meldinger uten slibrigheter eller lignende, og godt innenfor rammene av normal folkeskikk ... ...jeg er tross alt oppvokst i et møblert hjem... :-)
Er det jeg som er så stygg og fæl, eller er det fruene som er i overkant lettskremte? Står jeg kanskje i fare for å bli utestengt fra sukker fordi jeg skremmer damene bort fra nettstedet? :))

PS. Oj... alt håp er ikke ute. Fikk nettopp et gult hjerte fra en passe småpen og søt dame. Jeg håper hun ikke er like lettskremt :)

Sikker sex

Siste svar to. 4 juli 21:04 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym feminin

Nærmer meg muligens litt rulling i høyet, men har ikke videre lyst på kjønnsykdommer eller baby i agen for den saks skyld. Så kondom vil bli påkrevd. Hvordan stiller mennene seg ofte til dette? Egentlig regner jeg med at det er en selvfølge, de vet jo ikke hvor dama har vært heller...?

Allsang på grensen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym appelsiin

Tenkte eg skulle sjekke ut ka som e på TV ein sumarskveld.
Jammen er det ikkje eit flott sang program som gjer meg ei skikkelih haudepine!

Okei, nå kom det en kjekkas på! Ligge mjukt i ei eng ja..

Hva synes dere om analsex gutter? Og hvor godt må dere kjenne jenta før dere er med på det? Jeg synes det er ufattelig deilig. Jeg har møtt 2 stykker herfra. Den ene ville ikke ha det, mens jeg klarte å omvende han andre til å prøve det ganske raskt. Etter det har vi analsex hver gang vi møtes. Er det bare jeg som er slik, jenter?

Så; gutter, hvordan og når kan en jente gå frem for å få dere til å ta meg der jeg helst vil?

Jeg blokkerer sjelden, men noen ganger, så støter jeg på folk som irriterer meg grenseløst på en eller annen måte. Og da vil eg blokkere de, for å unngå at de kan kontakte meg (om de plutselig skulle synest at det var en god ide). Nå har det seg sånn at blokkeringsknappen min funker ikke. Jeg blokkerer, det står at profilen er blokkert, i et millisekund, før den popper opp igjen, like jævla irriterende som alltid. Andre som opplever dette?

Reality check

Siste svar to. 4 juli 13:20 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym metamorph

Sitter og holder på med min hobby, plutselig ser jeg et ansikt på skjerm #2 der hvor det er et slags profilbilde-slide-galleri-ting og tenker: "!"

Match: 87

Ok.

Går inn på profilen og finner følgende:
- K33
- Barn
- Lege
- Fornøyd med livet sitt og tilsynelatende stabil (dvs ferdig etablert).
- Bagasje? Ukjent.

Meg:
- M28
- Ikke barn
- IT-soldat på første linje som jobb.
- Nettopp ferdig med en del ubehagelige ting i livet og har tatt en helomvending ifht hva jeg vil og hvor jeg skal (og hvordan jeg har det).
- Bagasje? Litt, men påvirker meg middels og sjeldent.

Dilema:
- Jeg har lest gjennom drømmekjæreste seksjonen og er så å si en perfect match, bortsett fra "jeg håper han er fornøyd med livet sitt" delen, som er i mitt tilfelle work-in-progress. Potensiell omskolering, 3 år bachelor. Om jeg går for det, havner jeg i samme sektor som henne (potensiel harmoni). Ikke helt etablert.

- Hun ser etter menn 33-43 eller noe i den gården.

Hva jeg tenker:
- Det er en potensiale. Det finnes nok forskjeller, men begge i utgangspunktet, grovt dømt, er ute etter det samme.
- Det er potensielt problematisk: etablert vs ikke-etablert. Mulig forskjellige faser i livet. Potensielt ikke helt på bølgelengde med hverandre i hennes øyne (selv om jeg er en djevel til å tilpasse meg). Det er her er jeg er usikker. Hadde jeg vært 33 selv så hadde jeg vært på samme sted som henne, fordi min plan for de neste 3-4 år går i den retningen hvert fall.

Innspill?

Tråden er merket "skal være seriøs", så jeg ønsker en seriøs diskusjon. Kanskje du har vært i samme eller lignende situasjon
og har erfaring som du kan dele? Selv om jeg forventer en del trolls og useriøse innlegg (fordi, hallo, sukkerforum), prøøøøv i det minste å være saklig :)

Jeg hater husarbeid

Siste svar to. 4 juli 12:37 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Statistisk

Se bare, nå setter jeg meg ned for å starte et tåpelig innlegg om husarbeid. Sånn at jeg skal slippe å begynne med rydding og vasking. Burde jeg skrive det i profilen, kanskje? "Hvis du tar huset, kan jeg ta matlagingen". Eller vent, jeg er ikke spesielt god på matlaging heller, synes egentlig det er ganske kjedelig også. Men kaker, det kan jeg. "Du rydder og lager middag, så baker jeg kaker til deg". Kommer det til å slå an?

Sukk. Får gjester til helgen, må jo ha en presentabel bolig til da. Men hvordan sette i gang...

Innså i dag hvor lite det skal til før jeg blir litt gladere, en fremmed mann reiste seg å ga meg plassen sin på toget. Han smilte og sa "ta denne du, jeg skal av på neste".

Og nei, jeg er hverken gravid eller gammel. Måtte bare fortelle det, for synes det er fint at det fortsatt finnes en og annen gentleman :)

Inspirert av utviklingen i den andre tråden om førstedater, og de arkaiske holdningene omkring kvinner som dukket opp der, ser jeg meg nødt til å starte en ny tråd.

Så jeg spør dere jenter: Hva synes dere om menn som dere klarer å få til køys første kvelden? Er dere uinteressert i å treffe ham igjen da? Er han for billig? Bør han spare seg minst til andre eller tredje date? Driver dere utstrakt testing for å se om dere greier å få ham under dynene første kveld?

Jeg synes virkelig det er overraskende at det i vår tid fortsatt er holdninger omkring kvinner som gjør det greit å kalle dem "billige", "løsaktige", "ikke noe å satse på" osv. fordi vi kvinner faktisk, i likhet med menn, har sex.

Det er flere tråder om sex på første date om dagen (ja, vi gleder oss vel alle til Pornopung), men hva med date på siste date? Er det akseptert? Hva mener dere om det? Jeg tenker da på et datende par som innser at det ikke er noen match, men avtaler en siste date der de har sex for å ha sett hvordan den andre var naken og hvordan den andre er i sengen?

Er ette vanlig? Moralsk ok?

Om du savner musikken fra 80-tallet

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym målfrid

Her er en Fb-side som pumper ut gamle godsaker:)

https://www.facebook.com/pages/Electro-New-Wave-music-80s/10582898 6174557?ref=stream

Hei,

eg synes det er ein tendens til at reflekterte mennesker ikkje lever spanande liv. Og til at dei som lever spanande liv ikkje er reflekterte.

Møter nesten ingen damer som fester og reiser og nyter livet, samtidig som dei har noko vettugt å seie om det livet dei lever.

Og motsatt. Damer som les mange bøker er ofte litt triste skapninger som sitt heime og hater folk som er overflatiske og lever livet.

Når noen sier miiih! Hva mener de da?

Og swag, hva betyr det?

Dophue

Siste svar on. 3 juli 19:22 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym bestemor

Hva gjør man når poden røyker?

I skrivende stund har jeg besøk av to elger. Den ene bare 20m fra stuevinduet. Der står de så fredelig og spiser. Titter bare litt bort på hundene som står i nærheten.

For meg er det viktig å stoppe opp i hverdagens kjas og mas, og se gleden i de små enkle ting.

Nå har TV stått på hjemme med et program på NRK2 om et par. De er kanskje kinesiske. Ikke helt sikker. Har ikke fulgt helt med. Jeg så noen bilder av at de lekte med en drage, prøvde å få den opp i luften. Greide det ikke. Også gikk de på talekurs for ham. Han er døvblind og sa han hører og ser bare kaos og støy. Da de kom hjem sa han de første ordene: "Hun er verdens vakreste kvinne. En engleaktig dame" Akkurat da bruste det i meg. Og akkurat nå når jeg skriver dette kommer solskinnet utenfor. Livet er herlig.

Kjemi

Siste svar on. 3 juli 17:51 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Imsdal

Hva er god kjemi for deg?

Flere?

Siste svar on. 3 juli 15:48 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym ^^

Er det flere enn meg som bare synes det er helt forferdelig kjedelig her for tiden?
Som er lei av å se de samme bildene om igjen og om igjen, men som f*** ikke klarer å la vær å logge på for å glo?

Sier til meg selv flere ganger om dagen; herregud, se å skaff deg et liv! Omg! Tror jeg må reise på ferie asap!
This is killing me..

Hadde det nå bare vært en mann her som hadde fått det til å krible litt! :D

Empiriokritisi'smen

Siste svar on. 3 juli 15:18 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Akvatinta

Hva bygger den på? Og hva er dens motsetning?

Bilder

Siste svar on. 3 juli 12:28 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym appelsiiin

Hva er greiene med å ha mer bilder av hunden sin enn av seg selv i albumet?
Hallo liksom, hvem bryr seg om hunden??

Applaus til kåre.

Kommentarer?

I de fleste profilene jeg er innom er det listet opp "krav" til drømmedama. Ikke måte på hvor vakker, slank, sporty osv hun skal være. Jeg gidder ikke svare menn med slike absolutte krav, selv om jeg kanskje dekker de fleste av dem. Greit nok med preferanser, men hva er poenget med å skremme vekk damene?

A way out

Siste svar on. 3 juli 09:23 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Jente33

Meldt med en fyr et par dager, bra profil, men skeptisk til manglende bilde. Han ga meg wf-nicket sitt for der hadde han bilde. Tastet meg håpefull inn og tenkte umiddelbart at dette ikke var for meg, men hvordan si det uten å være stygg?? Han fikset det for meg, for neste mld som kom var av den slibrige sorten, eller sexy surprise som han omtalte det. Blokkerte lettet profilen hans:)

Å ha eit interessant liv utanom det å jakte på å få seg kjærast.

Det finst jo også ein del positive ting ved å vere singel. Og det går faktisk an å kaste bort livet sitt i eit forhold også. Den einaste måten å kaste bort livet på er ikkje nødvendigvis gjennom å vere singel.

Noen som har film/serie anbefalinger på Netflix og HBO?