Sukkerforum

Er det noen som har noen tips til den første meldingen?

Konflikt mann-kvinne: Ei kvinne som tar feil, og ikke innrømmer det, er hard å snu. Handler dette om mannskomplekser, å faktisk ikke ville innrømme å ta feil på grunn av at det er ovenfor en mann, for så å bearbeide egne følelser og tanker i henhold til sitt mannskompleks, som igjen da fører til at hun avslutter de følelsesmessige båndene?

Sommer 2017

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tyren

I'm waiting for that feeling
Waiting for that feeling
Waiting for that feeling to come

Oh my baby, oh my baby, oh why, oh my

Ferie selskap?

Siste svar on. 21 juni 01:16 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Romika43

Hjelp! Er det noen damer som har lyst til å reise på ferie sammen med meg?
Hilsen Romika43

Oppdatering av profil

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Blåmeis

Har akkurat brukt en del tid på oppdatere profilen min. Men nå når jeg går inn på profilen min så er alt som før 🤔 Må teksten godkjennes før den blir lagt ut, eller har jeg mistet den? 😣

I dag kom det bort ei lita jente på bussen og sa at jeg så snill ut så hun ville sitte ved siden av meg. Kan ikke gjøre noe annet enn å smile da. Og det kom en liten tåre. Hun var kanskje 6 år. Mammaen hennes sa hun mente det.

Hvor bevist er mennene her inne på hva dere har på dere, feks til en date eller til hverdags, og hvor mye legger dere damer til antrekket til en mann når dere besøker profilen?

Ser også mange som klager på at de ikke får svar og noen som synes mennene ikke er kjekke nok. Tl hjelp har jeg lagt ut noen bilder på min profil av hvilke type bilde og klestil, aniktsutrykk som kan bedre reultatene deres. Enjoy og kom gjerne med feedback og meninger:)

Er det noen som merker at det er falske profiler her?

Lurer litt

Siste svar ma. 19 juni 23:10 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Rage

Vet at dette helt sikkert er tatt opp før! Men jeg syntes det er så rart at når jeg sender meldinger til 30 damer her inne så er det bare 5% leser meldingene. Helt greit får meg at de ikke svarer det tar jeg som ett nei, men å ikke lese meldingene syntes jeg er rart, er det ikke derfor vi er her?. Jeg syntes selv det er stas å få meldinger, men hva vet vel jeg som er en vanlig kjedelig gutt

Oi du er så sterk at det må være mange damer som liker deg. Skal legge til at hun sa "pappa" inni der og, men åkkesom. Det kjekkeste eg har hørt. Så er det det som skal til jenter? Er det "bare å være sterk" 😂 😂 😂 😂 ????

Ytterst få (nesten ingen) av de damene jeg matcher med, eller har lyst til å komme i kontakt med - har fylt ut sin relasjonsprofil....
Hvilket er SYKT irriterende(!)

Gjør deg selv (og alle oss andre) en stor tjeneste - fyll ut profilen ordentlig så vi slipper å leite i blinde, eller kaste bort umenneskelig mye tid og meldinger på ting vi kunne brukt på noen andre, eller noe annet. Det tar deg toppen 5 min!

Ved å møte en profil som ikke er ferdig utfylt, tenker jeg bare automatisk at personen er 'useriøs' eller at det ikke er noe særlig 'tak' i dama. Jeg liker i alle fall damer med intitiativ og som er dedikert i hva de gjør eller går inn for!

Begynner nesten å lure på om det er meg det er noe galt med og at jeg søker etter feil damer... mulig jeg har for høye forventinger til det motsatte kjønn. Bare frustrerende.

5 min av din tid kan spare deg og oss andre for et livstidsmedlemskap på Sukker.no just sayin' 😅

Noen andre som gleder seg til Piknik i Parken i år? Solange Knowles kommer, blant mange andre kule artister! Du har muligheten til å vinne 2 billetter til deg og din date hvis du deltar i konkurransen vår som ligger ute på: www.facebook.com/sukker.no/

Ellers ønsker jeg dere en kjempefin uke videre =)

Sommernatt.

Siste svar ma. 19 juni 11:08 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Balder

Jeg trives godt i mitt eget selskap (men jeg er fryktelig glad i å prate også, så det er jo et lite paradoks). Jeg er ikke typen til å prøve å plukke opp damer på byen for å "lure" dem til sengs (Jada, jeg vet, "it takes two to tango"). Jeg er sikkert kjempe gammeldags, men jeg synes slik hører hjemme i faste forhold. (For min egen del, jeg dømmer ikke andre.)

Men nok om det, det jeg egentlig ville frem til er at nå har vi så fantastisk sommervarme her på grensen mellom øst- og sør-landet, og jeg merker at akkurat nå savner jeg ei å dele en flaske hvitvin med på verandaen.

Tenkte jeg skulle skrive en "dagbok" for alle datene jeg har via nette slik at folk kan bli inspirert, provosert alt ettersom eller kan plukke opp noenting hvis de føler det kan komme dem til nytte...nå e rikke jeg noe forholdsperson noe alle disse jentene vet eller jeg forteller de, før noen brøler ut at jeg er en løgnhals som lurer jenter..

dagens date søndag: Hadde skrevet med henne kvelden før og hun bare var i byen på feire, sa vi kunne ta en kaffe før hun dro tilbake og at jeg ikke var ute etter noe seriøst, det syntes hun var topp og vi møttes.

antrekk jeg hadde: Grå jeans med hvit bestefar genser og grå frakk med gåre converse
Hun var ganske søt og pen og selv om hun bare var 19 så følte jeg at kjemien absolutt var der. Tok henne med på en cafe som e r90 talls inspirert og vi snakket litt om barndommen. Kommer frem at hun liker samme serie som meg noe som var kult siden det e rfå jenter jeg møter som liker den type serie. Foreslo at vi så den hos meg og at jeg bodde over veien.

Hun ble med og hakveis i serien begynte hun å legge seg tett intil meg. Ettervert ble det klining og resten er historie. Etterpå dro hun smilende til bilen før å kjøre tilbake til hjembyen og lovte å si fra neste gang hun var her.

tips: Ta date til et sted du kjenner godt og har et forhold til, da er det lettere å få praten i gang. Vær også ærlig med dine intensjoner og slapp av og kos dere :)

Det er noe jeg er litt nusgerrig på å høre fra dere damer. Jeg elsker å lage mat og er hobbykokk og merker med en gang jeg forteller det eller lager mat til en date så blir de litt eksta nysgjerrig:)

En sommerklem fra Bjørnar

Jepp, haha må nok bare bite i det sure eplet og kaste inn håndkle... får ikke i pose og sekk. Både en deilig, rå mann med hjerne ;)

Så hva velger en da? Hjernen el den rå deilige?

Hmm svart på "den" før her inne i hvert fall noe lignende... snur .. det må nok bli den rå deilige... har så spesifikk "sær" smak når det gjelder menn... og får liksom ikke "det" utseende med en nerde hjerne... sååå da får jo hjernen bli tilfredstilt andre steder da, for jeg må nok gå for den rå og deilige;)

Noen andre her inne som har noen tanker rundt dette?

Mulig jeg provoserer noe nå, men hvem bryr seg a? Natta nå går jeg å legger meg;)

Noen som vet hvordan jeg sender en mail til support?

Takk

Stundthusmorens søndags sysler

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym rose

Startet med noe sur fløte, for galt å hive, det ble base for vaffelrøre.
Så et blikk på fire bananer som var i ferd med å bli overmodne, da spiser jeg dem rett og slett ikke.
Jeg glemmer stadig at jeg er en en persons husholdning, når jeg helst ikke vil kaste blir det et dilemma.
Kompostbingen får mye og god næring som igjen blir fin blomsterjord/gjødsel.
Tilbake til bananene, etter litt googling ble det banankake og banan muffins som nå godgjør seg i ovnen.
Hvem som skal spise alt dette er en annen sak, jeg får ta med noe til jobben i morgen, satse på at mange er inne klar for en kaffekopp.

Ensom

Siste svar sø. 18 juni 12:22 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym rose

Jeg kjenner på vemodet, har holdt på hjemme i hele dag, deilig i hagen, grillet på verandaen alene, nå med en "liten en" i ensom majestet.
Det å ha noen å dele med, det hadde vært fint.
Joda jeg har venner, familie, men ingen jeg naturlig vil ringe til i kveld for å si, hei, stikk bortom en tur da.
Hvordan har du det?

Noen som er alene hjemme og uten barna som vil finne på noe som en Kiel tur f.eks?

Er det noen damer her mellom 30 og 40 som ikke har hund og som er imot innvandring? I disse tider der man igjen kan gå med hevet hodet og si at man er patriot og nasjonalist, er det fremdeles litt mange kulturtante frøkener som poserer med sin lille hjertesten(les. kjøter) og som "brenner for miljøet". Er det noen ekte norske jenter her inne som ikke er flaue av nasjonalsangen og vil brenne bunaden for ikke å støte innvandrere, og som ikke synes det er helt greit med nikab og barnehijab? Kan noen gjenopprette vår tro på den norsk kvinnen? Eller da Oslo- kvinnen, siden 95% av alle norske kvinner i fertil adler har stimlet sammen der nede og glemt hvor de kommer fra.

God helg!

Det er mange damer som ikke gidder å svare på seriøse meldinger er dere ikke interesert i å bli kjent med menn eller er dere bare veldig kresne?

Nå har jeg blitt vant til at folk her inne bruker veldig gamle bilder. Greit nok, kan skjønne det om man var mer fornøyd med utseende for en stund siden. Om jeg blir kontaktet av en veldig kjekk mann, så tar jeg alltid høyde for at han minst har lagt på seg 10-15 kg og sikkert har mistet det meste av håret. Ingen problem, det er uansett ikke utseende som er det viktigste for meg. Det jeg likevell ikke forstår er de som sender bilde av noen andre enn seg selv. Hva tror de skjer når man møtes?

Hjerter...

Siste svar to. 15 juni 10:03 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Tyren

Får så jævlig mye hjerter om dagen! Er jeg virkelig så deilig ? 🤔😄😃

Det er sommer og høytid for festivaler.

Hvilke festivaler planlegger du og dra på/ har du vært på i år?

Jeg synes ikke det er lett å trylle fram damer som har lyst å kjøre tur i lag med meg. Derfor prøver jeg her. Er inntresert i ei som kan være med på tur. Enten kjøre selv eller vil sitte på.
Vennskap som kan utvikle seg til noe mere. Håper på noen der ute som ser dette å trenger turkompis som kan utvikle sæ te en venn ræstn av live. Så om noen er inntresert i å bli bedre kjent ta kontakt 😀

Wish me luck. I`m going in.

In the red corner: The master of deception, the ruling champion. Weighed at 30 sigaretts a day. The one and only:
Marlboro red, King size.

Vs.

In fhe blue corner: The hunter of killer whales.
The Challenger, for the first time since his early 20.
Weighed at 6host Kg. The man who`s words sometimes makes Trump embarrassed. Maybe the hornest man in the world.:
Leifi.

The battle has started.

Kommer mannfolk også i overgangsalder?
Eller undergangsalder, som en venn av meg sa.
Når jeg ser alle bildene av snø, ski, fjell, kajakk, motorsykler og fallskjerm - da trykker jeg fort videre.
Hvor er det blitt av sofagrisene?

Lenker, lenker, lenker..

Hvor ble det av den egne tanken?

Ønsker alle en ny fin uke fylt med masse kjærlighet

yep, pink is the new eeehh........tru!!?? Eg gjer meg!

https://www.dn.no/d2/2017/06/08/1336/Mote/mote-interior-popkultur-og-politikk-rosa-er-overalt

Så du kan være tjukk, tynn, gammal, stygg, pen, nais, løk, dum, smart, rik, fattig, utrent, ustelt, bruke rosa, gå i parkas, like hvitløk, være asshole, være bestis, snill, slem.....ja the lots. Men du må bare sørge for å være pålitelig innenfor disse rammene. Man kan altså være voldelig, men så lenge man er pålitelig voldelig er det vist tingen. Godt at Nettavisen ikke er et forsknings-tidsskrift. Jeje......

http://www.nettavisen.no/video/det-er-en-egenskap-alle-kvinner-ser-etter-i-en-mann/3423347687.html

Avstandsforhold.
Hvilke erfaringer?
Pluss?
Minus?

Og hvor lang er avstanden før du betegner det som et avstandsforhold?

Er det slik at de fleste her inne bare kikker, og har speed dater? Syntes det er vanskelig å luke ut de som er seriøse fra de som har bare ønske om speed date flest mulig😳har gått i den fella ett par ganger nå...😔men man må vell ikke gi opp, eller?

Når man ikke oppnår sitt mål med første vinkling, så....

http://cdn.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/730195/85376115.jpg

...nevermind, ingen vil ha meg uansett.

Hva er greia med at alle jenter her er så "upstuck"?
Om de slit med å finne seg en så kunne de kanskje ha gitt en stakar en sjanse?
Man må ikke ha skyhøye forventninger for ingen av oss klarer å oppnå det.

Just a thought...

Ønsker alle en riktig god helg

Hilsen Bjørnar

men hvor er hun?

Blir både værsyk, godtesyk og datesyk av dette drittværet.

Har plommer, rips, stikkelsbær, blåbær, jordbær, bringebær, tomater, agurk, paprika og gressløk i hagen. I år prøver jeg også honningmelon😋 (desperat forsøk på å få meloner i hagen i år).

Noe annet dere foreslår som er godt?

How How

Siste svar fr. 9 juni 18:40 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Nissen86

Er det noen snille Ladyes her?!

Jenter..

Hvordan er det, skal gutta boys helst være selvsikre og vante, eller er det greit at man er litt småblyg i enkelte settinger? 😃

Krig og elendighet har vist seg å ikke skremme forumistene fra å tenke positive tanker om fremtiden. Det synes jeg er en flott instilling. Mhm 😃. Men i mangelen på negative tanker så kan vi kanskje drodle litt omkring kommende kriser som mest sannsynlig blir reelle (i tillegg til kald krig og annen elendighet). FN's generalsekretær forteller i intervju med DN at innen 2025 vil så mange som 2/3 av verdens befolkning i perioder mangle rent vann. Innen 2050 blir det påstått at 1/3 av jordens befolkning vil være totalt avskåret fra muligheten til å skaffe seg rent vann på permanent basis. Med all den teknologien vi har i dag, hvorfor er det så vanskelig å skaffe rent vann til 2/3 av jordens befolkning? Vilje? Evne? Økonomiske incentiver? Er du bekymret? Jeg er hvert fall det til tider.........

Det slår meg at det er veldig mange damer som er opptatt av mannens høyde her inne. Noen skriver at du må være så og så høy. Og de skriver det som om det var den viktigste egenskapen en mann kan kan ha - høyden. Det er skuffende lesning. Det virker så enormt overfladisk. I det virkelige livet visste jeg ikke at det var så mange som tenkte sånn, men her inne får man det svart på hvitt. Jeg kan på en måte forstå de som ikke ønsker å ha en mann som er lavere enn dem selv. Men dere som krever at en mann skal være veldig høyere enn dere selv føler jeg bare avsmak for. Jeg synes det er på nivå med en mann som er opptatt av puppestørrelsen til en dame. Du må ha så og så store pupper, jeg krever at dere har utstående brød. Så overfladisk og åndsfattig synes jeg det er. Men selvfølgelig, når dere ytrer et sånt ønske, eller "krav," så forteller det veldig mye om dere selv. Som Donald Trump pleier å si: sad...

Ser det er mye klaging på damer innpå her. Vi har for høye krav, er gal osv. Har ikke denne generasjonen mannfolk noe bein i nesen? Slutt å sutre... mener eg. Jenter liker ikke sutrete mannfolk!

som skriver innlegg akkurat nå? Alle og enhver (tom jeg selv) klistrer oss bakover i tid lizzom. Hva er poenget? Ville det ikke være mere fruktbart å bearbeide tanker og refleksjoner i vår tids eksistens her og nå?
Seriøse svar takk.

Klovner i kamp

Siste svar to. 8 juni 13:47 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym DrStockman

Etter å ha lest et mange kvinnelige profiler her ser jeg at en stor andel krever at mannen skal få dem til å le. Hehehe? Kvinner søker altså en klovn? Et ravende muntrasjonsråd som skal holde henne leende helt til hun stikker på standup på kvelden? En gjøgler full av slapsticks som opptrer med Charlie Chaplin show til ettermiddagskaffen? Hadde det enda vært en hoffnarr de ville ha ...en som kunne utfordre og illustrere svakheter hos henne. Men, nei, pompøsiteten ellers i mange av disse profilene tyder på at at å bli latterliggjort for sine særegenheter er helt uaktuelt.

Er ikke dette å-gud-få-meg-til-å-le syndromet et fullstendig patetisk trekk ved alle disse kvinnene så vet ikke jeg. Skulle tatt seg ut om jeg min profil skrev: Hun må få meg til å le!

Andre som opplever at det kommer opp kandidater i looks som er utenfor det geografiske området du har satt opp? Fekk plutselig opp kandidater fra hele landet, og ikkje bare fra det fylket eg ønsker..

Hvor lenge dater man en person,blir godt kjent osv.før man kan kalle seg kjærester?
Er vel ikke noe fasit,men lurer på så mangt😊