Sukkerforum

Nyttårsforsettet, har så langt trent 0 ganger i år, andre som klarer og holde Nyttårsforsettene sine? Har faktisk klart og holde det siden 2008, til gjengjeld har jeg fått kost meg å sett mange filmer/serier på Netflix 😁

Litt ny bruker og blir litt paff...Alle gjør jo noe hele tiden. Sykler, klatrer i fjell, løper i skogen, maraton og vinsmaking langt over hobbybruk...Er det ingen vanlige folk her som bare jobber og tar en chartertur innimellom? Eller leser en bok eller en tur på kino?

Er det bare meg som er så kjedelig eller legger folk ut de mest ekstreme opplevelsene sine?

Ute i den virkelige verdenen går samtaler fint, man kan lese kroppsspråk, plukke opp detaljer i en samtale for å se hvor ting går. Men på nettsider kan man ikke det, for meg er det som kjøre blind. En annen ting er jo at samtaler ikke går så fint, man kan ikke føle på stemningen hvor man kan prøve på humor. Det hjelper jo ikke at man er dyslexic og dermed har litt problemer med tekst. Man kan ikke vise sin glede over filmer som Her, Interstellar og Ameliè, man må bare se de. Gleden over og danse, synge singstar, reise og oppdage nye ting. Utseende er bare tuppen av isberget, det definerer ikke hvem man er.

Hvem faen er det som har interesse av det egentlig...

Jeg har 0 peil på hvordan jeg skal holde en jente interessert i meg! om jeg klarer å holde ho interessert 1 dag er det å ta i! noen tips?

Hva tenker dere menn om damer med tatoveringer?

Rett på og null filter. Hvordan hadde menn stilt seg om en dame hadde fremstilt i første mld at hun ville hatt sex og beskrevet i detalj.... Hadde det vært ei dame du ville tenkt som en kjæreste og fremtid med?
Jeg bare undrer

Reisefeber?

Siste svar ti. 30 jan. 21:57 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym Hønemor

Noen som driver å planlegger noen spennende turer eller?

Her er det bare jobbturer på kalenderen. Første tur ut ... Tallinn, deretter Skottland, så en tur til Tyskland. Prøver å få langt inn en ekstra dag rundt disse møteturene for meg selv.

Sommerferien er under tankeprosess. Fjellet. Tar med meg kyllingene på 10 dagers vandring. Hytte fra hytte.

Har dere noe spennende på gang?

Leste dette. Prøver meg på forumet jeg. Leser bare innleggene. Etter fem år som en litt eldre mann "på markedet" er det et par ting som forundrer meg. Jeg har blitt over 40 år i denne perioden og har samlet ganske mye personlig erfaring om norske damers holdning til voksne menn uten barn. Jeg er 49 , sporty, kjekk ung mann.

Jevnaldrende damer er ofte interessert, men skyr meg som pesten straks de hører at jeg ikke har barn. Norske damer med barn kan under ingen omstendighet overveie tanken på å ha kontakt med voksne menn uten egne barn fra tidligere forhold. Barn er på en måte en nødvendighet for enhver kontakt, enten det er alvor eller bare en flørt. Enkelte har forsøkt å gi en forklaring på dette, men forklaringene har sjelden vært særlig logiske.

Så opplever man at jenter fra andre land, såvel latinere som fra øst, har stikk motsatt holdning. De anser det tvert imot som en fordel om mannen ikke har barn fra før - selv om man er i en alder der de fleste har barn.

Hva kommer det av, denne markante forskjellen på synet på menn uten barn? Denne frykten for slike menn i Norge? I Norge blir vi oftest mistenkt for å være noe søppel siden vi aldri har hatt egen familie. I andre land blir vi mer atraktive som barnløse.

Jeg må tillegge at det er vesentlig forskjell i forhold til yngre damer, men selv er jeg mer interessert i jevnaldrende eller eldre.
Upassende innlegg?
Jeg tror nok det ligger en liten tanke bak "hva feiler det den karen som ikke har fått barn enda?". Erfaringsmessig så er menn uten barn enten særinger eller utsvevende rundbrennere som ikke har hatt tid til å roe seg ned, og det er jo ikke særlig tillitsvekkende. :o)

Ellers så har jo ofte kvinner i den alderen selv barn, og foretrekker kanskje en som vet hva det å ha barn innebærer?

Jeg ville absolutt ha foretrukket en mann uten barn fra før (siden jeg også er barnløs), men det er jo ikke så mange igjen av dere :o) Eller kanskje ei dame med barn berike mitt liv. Jeg har vært fornuftig tenkt at. Mye ansvar å få barn, være ressurssterk, Hilsen en som vil så gjerne ha ei god venninne, kjærest.

Jenter, det der med mannfolkenes materielle status, størrelsen på bilen deres, hva de tjener osv. - hvor mye betyr det når dere leter her på sukker?

Når en melding dumper inn i ny og ne fra en mann, uten videre oppfølging, er man da som tidsfordriv å regne?

Tilbake etter flere måneders pause. Ettersom vi har fått en eldreminister, og det er over 1 million single landet over - hva med en minister til å representere oss?

En sjangse

Siste svar ma. 29 jan. 23:22 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Kaimann

Nå har jeg hvert på sukker i 7 månder. Skrevet til kansje 30- 40 jenter. Fått svar kansje 5 av de. Jeg la inn tinder, der svarte 3 stk av 4 jeg skrev til etter bare 4 dager. Detter er ingen klagetråd. Det er bare en oppfordring til folk å gi dem en sjangse. Kansje det er mer bak personen en det som øyet først ser. Jeg skal treffe en nydelig jente jeg begynnte å skrive til, å etter 2 uker med kontakt så spurte hun om vi skulle treffes.. så poenget er : gi han/hun en muligehet til å bli litt kjent, kansje du blir overrasket .

Noen tips ang steder vi bør besøke på vår oslotur😊så lenge siden jeg var der sist.. hvor er det greit tidlig på kvelden? Gode drinker? Og vi liker å få danset etter hvert ..ikke for fancy

OK....ser at mange bruker filter for å fremstå litt annerledes....mest sannsynlig bedre enn hvordan man oppfatter seg selv....Men; Frøken harepus...why ?

Jeg var på sukker for ca 2 år siden. La inn en profil nå da jeg er litt på jakt. Jeg ble litt overrasket da jeg kjenenr kjenner igjen over 60 % av mennene her. Og tenker er d.fordi de og som jeg har slått opp m.kjæresten ? Eller hva andre som har noen tanker rundt dette. Og dere er veldig sløve på å ta kontakt. Sorry kansje ikke så pent å si. Men er litt desillusjonert.

Yrker

Siste svar ma. 29 jan. 02:15 (134 svar)
Skjult ID med pseudonym GuriMalla

I pengetråden var det et tema om damer lot seg blende av enkelte yrkesgrupper.
Hva er din holdning til yrke hos en evt date? Dropper du date/kontakt på bakgrunn av yrket og har enkelte yrker en høyere stjerne hos deg?
Hvilke yrker er f.eks på pluss-siden og hvilke på minus?
Nå tenker jeg ikke på i det virkelige liv, for der kjenner en jo pers

Damer

Siste svar sø. 28 jan. 20:02 (133 svar)
Skjult ID med pseudonym sambabein

Mange pene jenter/damer her, men det er svært få som gidder å svare. Lurer egentlig på hvorfor. Jeg meldte meg på her med godt mot og håp om å finne ei som ville være med meg, men det finnes nok ikke.Dessverre så er denne siden litt for kjip, da det ikke finnes match til meg.

Plutselig får jeg varsler om at noen har likt bildene i albumet mitt, ved å markere med hjerte.

Da jeg trykket på den meldingen, kom jeg inn på kontoen til avsenderen. Jeg ser ikke hvor dette bilde-hjertet er.

Er dette en ny funksjon? På mobil ser jeg ingenting. Er det annerledes på pc?

Jeg, ønsker å komme meg mere ut blant folk og lurte derfor på om det er noen her som vil bli med å gå tur? det kan være enten deg og meg eller ha med flere det spiller ingen rolle bare det å komme seg ut tenker jeg på. det mest optimale er om du bor i Østfold.

Hva er galt med meg? Har ofte lurt på, om jeg er dømt til et liv i ensomhet? Grunnen for dette er todelt, på den ene siden, hører en bare "vær deg selv" og at det er muligheter for alle. Men, det hjelper jo så lite, når en bestandig blir avist?

Så, hva er galt med meg, når uansett hvem jeg prøver å sende melding til, blir de enten avvist, eller ikke besvart i det hele tatt. Ekstra vont føles det, fordi æ ser på meg selv om annerledes, enn folk flest! Spesielt trist, er det når profilene i utgangpunktet, både har god match og har svart "annerledes" enn "folk flest"

Ja er jeg dømt til et liv i ensomhet, eller? Når jeg til stadig må lese om folk som først blir sammen, for så å bli uvenner og det som verre er. Når jeg selv, ser på meg selv som en person, som bare vil det beste, for den jeg ønsker å være sammen med. Eller er det kanskje ikke nok å være seg selv, likevell? Er en nødt til å bli like "idiot" som dem som for eksempel, kun er ute etter sex?

Vet dette ble litt mye, men jeg ønsker bare at du skal forstå hva jeg spør om, altså hva jeg vil fram til? Ja jeg savner virkelig noen å dele livet mitt, senest i dag ble jeg avvist på mail, den eneste jeg prøvde å skrive til. Så defor spør jeg igjen, hva er galt med meg, når ingen ønsker å bli kjent med meg, før de avviser meg? Jeg er så lei av å høre "hun er nok ute der" og "en dag" osv. Beklager om noen skulle føle seg irritert, av dette jeg skriver, jeg er bare så lei av å bli "vraket" På tross av at jeg bare er den jeg er.

Hva er din tanke om en fin og forhåpentligvis vellyket date?

Har nettopp fått vite at sønnen min ofte blir utelukket fra lek på skolen. Han går i fjerde klasse. Han har fortalt at hvis han prøver å delta i lek så blir de andre sure.
Dette kom veldig brått på meg, da han aldri har uttrykt noe misstrivsel på skolen før. Han oppfattes som en glad og fornøyd gutt. Men fikk en telefon i dag fra læreren hvor hun forteller at han ble utrøstelig lei seg på skolen i dag. Hun var like overrasket over reaksjonen som meg.

Dette gjør utrolig vondt i hjertet mitt og jeg lurte på om noen her har opplevd noe lignende? Noen har kanskje noen gode råd?
Tror ikke vi snakker om mobbing her, da han aldri har utrykket at han ikke vil på skolen osv, men det kan være forøperen. Det er min største frykt 🙁

Kvinnfolk som venter på den perfekte mannen som dufter godt, er ærlig, kjekk, alltid velkledd. Glem det. Han har allerede type!

Det slår meg plutselig at det ikke har vært et eneste nærbilde av patologisk utfordrede rumpehull på forum på en stund.

Har det tilstøtt herremannen "Nice Noise" noe?

Ikke at jeg savner den altoverskyggende teppebombingen, men er det noen som vet hva som har skjedd?

Smarttelefoner

Siste svar to. 25 jan. 21:57 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Gjør desverre ikke bruker smartere...

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/Xw6y3g/sjåførens-sjef-det-første-folk-gjorde-da-de-så-henne-sitte-fastklemt-var-å-ta-bilder

https://www.vgtv.no/video/152612/risikerer-livet-for-en-selfie

Jeg fant nettopp ut av hvor slike meldinger blir liggende. (Ja, jeg er perioderetardert.) Jeg trodde dette bare var slike påminnelser fra sukker.no, men altså ikke. Men når man da har ignorert marginalt økende tallverdi på gammelrosa bakgrunn fra begynnelsen, så blir spørsmålet:

Går det an å se at jeg faktisk ikke hadde åpnet/lest meldingene, eller har jeg bare fremstått som et asshole i opptil tre uker?

Prøvde å finne svar på dette i gamle tråder, men ble ikke klokere enn å forstå at det i alle fall må være ganske mye «misnøye» med at folk ikke svarer på meldinger.

Respons

Siste svar ma. 22 jan. 14:56 (65 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

En mann besøker min profil.
Han legger igjen en "like".

Jeg besøker hans profil.

Han bytter "liken" med et rødt hjerte.

Det går noen timer.

Han bytter ut det røde hjertet med en "like".

Hva skjedde? Hva er tankegangen?
Hvordan tolke dette?

Med en statsminister som tydeligvis ikke er godt nok informert, og en finansminister som har problemer med å huske, så er det enda godt vi har fått en kulturminister som er dyktig på praktisk kulturformidling på tvers av generasjonene.

Eller hva synes dere? Jeg selv finner det litt rart at en kvinne på på 48 år synes det er helt greit at en kvinne på 38 (henne selv for 10 år siden) ligger med en 17-åring. Dersom det hadde vært en mannlig lærer på videregående skole på 38 som lå med en 17 årig jente fra en skole han ikke underviser på - hadde hun synes dette var like greit mon tro? Og hadde det vært greit om denne personen ble skoledirektør eller undervisningsminister?

Fikk et plutselig innfall om at jeg fikk lyst til å ta en øl eller to i kveld. Noen flere?

Endelig fredag.... vært sløv hele uka. Våknet nå klokka 5 og gleder meg til jeg kan gå å legge meg i kveld.

Har dere noen fine planer?

Jeg er ikke glad i å skrive direkte til folk. Har får mye dårlig erfaring med det. Enten fordi jeg blir avvist i første melding, eller folk ikke svarer i det hele tatt. (Og jeg blir faktisk skikkelig lei meg, når jeg blir avvist.)
Derfor ønsker jeg å vite; Dere som er mye her på "sukker" hva bør en skrive i første melding, for at dere i alle fall skal være interessert i å bli kjent med vedkommende, før dere eventuelt avviser eller ignorerer det? (Jeg forstår jo at folk avviser "tullemeldinger og folk som går "rett på sak". Men utover da.)

Jeg lurer litt på hvorfor noen er innom relativt ofte uten å ta kontakt? Glemmer man at man er innom eller hva? :)

Fake profil.

Siste svar lø. 20 jan. 01:55 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Turn of..

Hva gjør man om man mistenker at noen har laget en fakeprofil med navnet ditt...på Facebook... vedkommende kommer fra Sverige men bor i Bergen og har mitt navn og etternavn ,og mitt etternavn tror jeg med nesten 100% sikkerhet ikke finnes i Sverige. Og ikke er denne jenta i min familie heller.hva gjør man... jeg er jo ikke sikker men nesten sikker...

Hei, æ e en nordlending som liker å ha en omfattende profil. Dessuten liker æ å være omfattende i mine svar. Hvorfor skal det da være så vanskelig å få svar?
Er det bare meg, eller er de fleste bare "lykkejegere" som søker etter "drømmeprinsen" Æ skriver gjerne litt om meg selv, i stedet for å bare å si "du er fin" og ferdig med da. Har dessuten prøvd å sendt utfylte meldinger, til jenter æ har ønsket å bli kjent med, med det resultatet, at æ har blitt blokkert. Noe æ synes e trist, ettersom æ ikke e av den typen som bare ønsker en "flørt" eller å snakke om sex eller andre "ytre" ting. (Eller det da som er ønsket?) Så derfor lure æ på ka æ kan skrive, både i mail og i profilen, som får jenter/kvinner til å ønske å bli kjent med meg, ikke bare ignorere meg? På forhånd takk for svar.

Så skulle jeg tatt henne med på hytta nå, skjenket henne et glass vin, fyrt opp i peisen. Gitt henne et pledd og massert hennes fine jente føtter.
Imens skulle stampen stått å gjort seg god og varm til mørket falt på, når den var klar skulle vi fyrt opp lykter og tatt et kveldsbad, samt bivånet stjerne og måneskinn :)

Hvorfor har så mange single menn katt? Hva er det med katter som tiltrekker menn?

Hvem gjør hva?

Siste svar to. 18 jan. 16:24 (68 svar)
Skjult ID med pseudonym RettVest

Mange her inne er foreldre med barn hjemme og delt omsorg.
I søken etter en ny partner i livet så søker de fleste i samme fylke eller nærliggende fylke siden det er sjelden at vedkommende bor i nabohuset.

Med dette spørsmålet så kommer også utfordringen med at begge har barn i skolealder.

Så kommer spørsmålene:

1: Hvem flytter om avstanden ikke er forenelig med å kjøre barna til skolen?

2: Er det andre utfordringer i denne sammenhengen?

Tittelen sier alt. Er dette kun mitt inntrykk eller deler andre det samme?

Til menn; det er jo en hyggelig gest om dere kontakter en dame i virkeligheten. Kanskje fordi dere synes hun virker interessant. Men når dere gjør det, ser dere litt an hvor åpen hun er mot resten av verden? For eksempel om hun står og trener og er konsentrert, er sjansen for å bli avvist ekstremt høy. I en sånn situasjon skal du ha ekstrem utråling, for ikke å bli oppfattet som en uønsket bug. Har dere noen strategier på det feltet? Og om jeg faktisk skulle velge å sjekke opp noen random der ute. Hva hadde fungert som tilnærming, og i hvilke situasjoner skal man bare holde seg unna?

Nå skulle jeg hatt noen å delt med ja 😍

Bitcoin

Siste svar on. 17 jan. 20:41 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym Haakon

Hvilke tanker har forumfolket om den saken?

metoo

Siste svar on. 17 jan. 20:22 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Er det rett eller galt å si til en jente på jobben at hun har fin rumpe? Jeg er 43, hun 32.
Er det rett å si til en jente A på jobb at jeg kunne tenkt meg å ligge med en jente B (også kollega)?

Det synes "ofte" å være en ubalanse i forhold, hvor den ene yter mer, tåler mer og finner seg i mer.

Men er det det som utgjør balansen mellom individene, er det slik at disse som har med seg noen innen denne kategorien, er av slik legning at det er hva som får det til å "funke" ?

Sukk. Fikk mail fra sukker må om fornyelse. 80 kroner koster det meg nå. Snart på nedre grense! Vet ikke om jeg skal se positivt på dette fordi det er tilnærmet gratis eller om jeg skal vurdere å prøve noe nytt 😂😂 Flere som er "gamle" her inne?

Hva søker dere?
Hva er helt feil å skrive til en mann en ønsker kontakt med?

Hva søker dere jenter/damer etter herinne ? Og hvordan velger dere den dere ønsker å snakke med ?

Om du hadde fått muligheten til å forbedre Sukker.
Hva ville du ha gjort bedre og hvorfor?