Sukkerforum

Hva er det beste du får servert?😁

Tror jeg har en forkjærlighet for And.
Men jaggu var det godt med dåhjort filet også.😍
Egentlig en farlig tråd å starte for ender med at jeg blir super sulten!! 🙊😂

Hvorfor svarer ikke enkelte.. Egentlig ganske mange personer når de får en høflig og innholdsrik melding, selv etter eget ønske fra sin egen profil?
Betyr ikke profilens innhold de selv skriver så mye for dem?
Eller er det kun bilder?
Er jeg så stygg at ett høflig tilbakesvar ikke kan gis?
Undrende..? Huff... Jeg begynner å miste den selvtilliten som trengs for å få til noe konstruktivt...
Rett og slett treffe en fin jente for en god framtid...

Blir en aldri så liten fest på meg i kveld :-) Hva er din plan? :-)

Lurer litt.. Hva synes dere er beste måten gå gå frem på? Hvor seriøst tar dere hjerter eller flørter? Rødt hjerte og vente på respons? Eller sende en melding med en gang? :) Har gjort sistnevnte selv.

Innspill?

...når hunden din går inn på det nystøpte gulvet til tanta di...
🤓

Er det i dag singelfesten er? Dere som er der: Hva går vi andre glipp av?

De aller fleste sier 'Kjærlighet kjenner ingen alder eller alder er bare ett tall'
Hvorfor er det da alder som må fylles ut og som ender opp som en "god" nummer 2 rett etter navnet da?
Et useriøst spørsmål, men noe må man jo spørre om også😜🥂

Min mamma giftet seg da hun var 24år, første jente fødte hun i 26 års alderen, nummer 2 kom da mamma var 28år og eneste gutten fikk hun da hun var 32år, en jente kom som attpåklatt i 1964 mamma da 41 år gammel. Ved konfirmasjon av første jente så er mamma nå blitt 41 og ved konfirmasjon av yngste datter så mammas alder 56 år burde det ikke vært sånn i dag også i 2017 i Norge ja etter min mening

Lenge siden det har blitt noe på dere? Hvorfor?

Ja - det lurer jeg på😊er det flest som møter opp alene eller kommer dere flere sammen?
Dere som har vært der før - hvorfor skal du/skal du ikke dit igjen?

Er det noen måte å se om en sendt melding er lest av mottakeren?

Hei

Flere som kommer til Sukker festen aleine i morgen eller vil bli kjent litt før festen? Hvorfor ikke møtes på Homans bar og bistro 1 time før festen? Jeg kommer fra asker i morgen gleder meg til og bli kjent med masse hyggelige menesker i morgen!

Jo eldre enn blir så blir en bare mer og mer kresen på å finne drømmemannen. Eller kvalitetsbevisst som jeg sier. :-))
Vil finne en kjekk, muskuløs og empatisk mann. Er det for mye og forlange.? Hvor er han?
Legger jeg lista litt for høyt nå? Skal jeg bare slå meg til ro med en mindre attraktiv mann.!

I morgen er jeg klar for en fest :) Er du?
Ser jeg noen av dere her inne fra forumet på festen?
Jeg har vært på flere av disse festene, men det er mange år siden sist nå. Så jeg håper jeg får møtt mye hyggelige folk og kanskje svingt meg litt. :)

Hva vil du

Siste svar fr. 20 jan. 19:08 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym rose

Jeg sitter lett melankolsk etter en helg med for mye jobb, forsøkte å få gjort noe av det forsømte på kontoret.

Hva vil jeg med livet, hva bruker jeg det til?
Jeg har passert middagshøyden, ja om den er et sted i 40 årene.
Det blir for mye jobb, en viktig jobb, men hvor er gleden og leken.
Er det fler enn meg som kjenner suget etter dette?

Lurer på hvorfor Damer ikke kan gi oss Mannfolk en Sjangs til og bli bedre kjent før de aviser oss.Ta f.eks her inne gidd ikke damer og svare engang.Og ikke fotell at dere får så mange svar at dere ikke har tid til og svare.Kjenner noen damer her inne som sier det er bare en dum unnskylding.

Er det folk med hus, hytte og to biler i garasjen? Hva ser dere etter damer? Finnes det andre verdier enn å polere bilen and keeeping up appearance? Etter egen standard har jeg ordnet økonomi men jeg må fremdeles leie hytte når det er aktuelt. Og hotellene jeg bor på i ferien er ikke av standarden burj al arab! So what triggers your ovaries? Er det looks og cash, eller er det håp for normale folk og (sjelden eg blir kalt normal da men nå var temaet av det økonomiske slaget )

Rykk og napp

Siste svar fr. 20 jan. 14:43 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Av og til er det helt stille på meldingsfronten. Andre ganger, særlig når jeg allerede er i en dialog som bør avklares, seiler det inn hyggelige meldinger fra fire interessante menn på én gang. Rare greier...

Når du ser på profiler her inne - har du da fokus på det positive eller det negative du ser?

Har ikke trent på 4 år og sitter stortsett på rompa. Når jeg ikke gjør det så baker jeg kaker 😳🙈 Måtte komme meg igang med litt trening, men for pokker som jeg hater det! Nå i starten er jo alt bare vondt!

Gi meg styrke til å fortsette dette 😜Noen fler som har hoppet ut i det? Og kan noen gi meg noen gode motivasjonsgrunner for å holde ut?

Svarprosent

Siste svar fr. 20 jan. 08:30 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym petronella

Hvor stor andel av meldingene du sender får du svar på, sånn cirka? 10%, 50%, 100%..?

Hei alle sukker-mennesker.
Googlet verdens dårligste vits, og fikk opp følgende:
Engelske forskere har brukt tre måneder på å samle inn vitser i det som skulle munne ut i en kåring av verdens morsomste vits. 47 prosent stemte på den foreløpige vinneren.

Og her er vinnervitsen:
Sherlock Holmes og Dr. Watson er på telttur. De slår opp sitt telt under stjernene, og legger seg til å sove. Utpå natten vekker Holmes Dr. Watson. «Watson! Se på stjernene og fortell meg hvilken slutning du kan trekke». Watson svarer: «Jeg ser tusenvis av stjerner, og selv om det kanskje bare er noen få av dem som har planeter er det ikke usannsynlig at enkelte planeter ligner på jorden. Og om enkelte planeter ligner jorden er det også en mulighet for at det finnes liv.Til dette svarer Holmes: «Watson, din tosk, noen har stjålet vårt telt !».

Ur welcome!

Hvor ofte har du ikke blitt sett på på Rema ell.av noen du også må se litt extra på, noe pent.

Sier ofte det er ute IRL det skjer og som oftest etter arbeidstid hvor jeg føler meg mindre "vel" sliten og ikke særlig attraktiv.

Men det jeg opplever ofte da er at de jeg "faller" for her inne på sukker, er de som ikke enser meg eller ønsker kontakt her, men de med lign. utseende (de jeg liker kall det "faller" for) på nærbutikken smiler og ser på meg på en måte som gjør at jeg da skjønner at "smaken" min er tross alt riktig og ikke helt på jordet.

Men det jeg da lurer på er om bildene av oss ikke viser den riktige deg/meg eller at bildene jeg liker her ikke er lik seg selv i virkeligheten og det er derfor man går for "nest best" ?

Har pratet med en her inne noen dager nå... og i ettermiddag fortalte jeg han at jeg i dag hadde bestilt tur til sommeren... etter litt spørsmål fra han så blir det klarert at jeg da forsåvidt hadde fylt opp hele ferien min med planer. Fikk meg en skikkelig skjæfteskur fordi jeg da så tydelig viste hvor lite seriøst jeg tok han og prosjektet "oss" som han kalte det........
Jeg ble blokkert gitt 😳🙈😳

Noen som vet hvordan dette Expo-greiene funker?
Bare registrerer at mange av de som popper opp som at jeg er en av "hans beste matcher" har et matchtall som er ganske lavt, og at både alder og geografisk avstand ofte er helt på jordet.

Denne står å lese på nettet:

https://blogg.hioa.no/byer/2016/12/16/bill-mrk-kvinner-byen-fruktbar-alder/

"Mange norske kommunar har ..
heftige ambisjonar om folkevekst. Men fleire slit med å holde på den befolkninga dei har, og ikkje minst med å få folk til å flytte heim ...
Nordnorske kommunar slit særleg med å få unge kvinner til å bli værande.
Den same tendensen kan man sjå på Vestlandet. I Møre og Romsdal er det berre to kommunar med like mange kvinner som menn i alderen 20-39 år. Fylket har faktisk det største kvinneunderskotet i landet."

Fertile sukkerkvinner! Kom dere ut til distriktene og befolk landet!

Til Dere kvinner for å hjelpe menn på den smale sti.

Nevn 3 gode egenskaper dere ønsker at mannen skal inneha.

Lurer egentlig på hvordan norske damer tenker i år 2017. Har reist litt rundt om siste 25 åra, og spanske, danske, engelske og blant annet tyske damer er ikke så opphengt i mannens alder. Ikke uvanlig blant disse europeeske nasjonene att mannen er 10-12 år eldre enn sin hustru, hvorfor skal det være annerledes i Norge kanskje att norske damer ble senere selvstendige enn sine medsøstre rundt om i Europa!

Til Dere menn for å hjelpe kvinner på den smale sti.

Nevn 3 gode egenskaper dere ønsker at kvinnen skal inneha.

Dere som bruker sukker app på Android.
Flere som har problemer med varsler?

...noen kunne tenke seg å reise på Rammstein (eller andre aktuelle konserter) konsert sammen? Just "airing" the possibility. Eller er det opp til "sucker" å lage slike arrangement?

Hvordan ville du forklare den gamle historien om "Blomsten og bien" for dagens barn? Jo, du forstår. Dere møter hverandre over Internett, og blir enige om å treffes på en Internettcafe. Hvis møtet blir vellykket, så tar han sitt USB-minne og setter det inn i din USB-port. Når overføringen er over, så oppdager du at du har glemt å sette på brannmuren. Ni måneder senere har dere fått et lite virus

...uten profilbilde, at alle blir tatt bilde av i døra, på festen til Lørdag mon tro?

Og burde de ikke egentlig få 10 minutter straffe i "live camera both" helst nakne, pga sin ekstreme redsel for gjenkjennelse?

That'l teach'em :-D

Jeg innbiller meg at alle har en greie til hverdags; som de er litt flau over dersom andre legger merke til. Min er at jeg aldri husker hvor jeg parkerer bilen. Når jeg kommer ut av butikken, blir jeg stående med litt forvirret blikk uten å ane hvor jeg skal gå. Da bruker jeg å late som jeg kikker meg rundt, fordi jeg har så god tid at jeg kan gjøre det liksom, mens jeg tenker så det knaker for ikke å gå feil vei. DET er jo det flaueste. Særlig om jeg "finner" bilen min, og den slett ikke er min. Jeg gir meg jo ikke, bare fordi om "batteriet i nøkkelen må skiftes" og låsen ikke virker.... Løsning, takstativ for kajakk. Hjelper veldig!!😄
Hva er din greie?

Ønsker bare og finne en søt og flott dame her inne.
Men ingen svarer meg, begynner nesten og gi opp.
Har masse Kjærlighet og gi til den rette Damen.
Er jeg for stygg?
Er jeg dum? (det vet jo ikke dere før dere har hatt en samtale med meg).
Er jeg for Seriøs for deg?

Tommy

Hei dere! Jeg har gått inn i 2017 med å være skikkelig målbevisst i å finne meg en kjæreste, gjøre mitt. Men, nå etter noen skrevne meldinger, og et par hjerter har det stoppet litt opp😧For hva skriver jeg? Hvordan begynner dere den første meldingen?? Kommenterer dere noe i profilen dere liker, noe spesielt ved utseende, eller sier dere bare "hei", som noen menn gjør Nå vil jeg ha seriøse svar.
Hva vil dere høre dere mannfolk? Seriøst spørsmål, seriøst svar..
Takk 😊

Hei! Hva er vanlig, om noen regler finnes...
1. Etter første date. Sier man ifra om man ikke ønsker å møte noen igjen eller lar man det bare gli ut i sanden?
2. Etter første date... Har man noen særlig kontakt med hverandre utover å evt avtale ny date? Hva tenker dere? Småprat på mld? Snap?

Mandag.

Siste svar ma. 16 jan. 18:54 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym poet tet

Dagen etter helga :-)
Dagen før tirsdag. Tirsdager er børsen som regel opp.

Mandag, starten på noe nytt...
En ny uke, ny dag...

Tralala...

Blir det høy svinepels faktor på singlefesten til Lørdag?
Eller kommer det så masse godbiter av noen mannebein, (uten verken svin i skapet eller skjellett på skogen..)
At det er lurt å la musematta forsvinne ned i sluken?

Bør ikke det sette igang noen "varsel-lamper"
Nå er det andre gangen jeg blir fortalt at noen her på sukker, opplever å få god kontakt med en annen, som ikke har profilbilde.
Og etterhvert som god kontakt oppstår, og ved andre muligheter, bilde blir sendt, navn blir avslørt og møter blir avtalt, viser det seg at vedkommende er i et forhold.

HALLO!!!
Det er en eller flere grunner til at noen ikke har profilbilde,
A: stygg som faen
B: i et forhold og vil ikke avsløres
C: komplett idiot, skjønner ikke hvordan man legger til bilde.

Dette blir for dumt, kegg til bilde eller kom dere ut!!

*Ja jeg er irritert*

Båtfolk på FB

Ingen svar
(kvinne 50 år fra Akershus) Privat melding

Hei! Er så glad i å være på sjøen om sommeren. Er det noen her på Østlandet som er med i gruppa Båtfolk på FB?

Ingen som svarer meg her omtrent haha

Ikke le nå. Dette er seriøst. Har en venninne midt i førtiårene. Hun sliter med å skjønne klokker med visere. Hun har ikke hatt det før, og bruker kun mobilen til å vite når bussen går.

Kjære verden, fortell meg nå at sånt ikke går an. Please!

Hundebilder

Siste svar sø. 15 jan. 19:18 (61 svar)
Skjult ID med pseudonym PeterSouth

Jeg har sett at det er enkelte som legger ut flere bilder av hunden sin enn bilder av seg selv. Hva er greia med det ? Like ille som å legge ut bilder av barna.
Jeg er ikke interessert i å date eller være sammen med hundene til damer her inne.

Hva betyr det

Siste svar sø. 15 jan. 18:16 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Writern_67

at noen 'ser etter spenning'?

Noen som har gode eller dårlige efaringer på dette om hva som stemmer eller ikke?

Selv har jeg alltid hellet mot å følge hjertet og sunn fornuft med en bitteliten dose magefølelse på hva man burde gjøre og ikke gjøre når det kommer til date og lengre dater. Hva som bør satses på eller ikke.

For min del så fikk jeg en erfaring ,med en date jeg ikke unner noen for et par år tilbake, hvor jeg alltid har holdt på det jeg skriver over, men tok jaggu så feil det kunne godt an.

Men min feil. Jeg så ting lenge,uten å gjøre noe særlig med det. Tenkte alt for mye på fornuft og alt det der og lot tvil og sånn komme henne tilgode.
Den dårlige magefølelsen var der igrunn fra dag 1 ,men valgte å ikke følge den dessverre .

I sengen

Siste svar sø. 15 jan. 00:18 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Jeg slutter ikke å bli fascinert av bilder av profilinnehaveren tatt i sengen. Er det den berømte armkroken det lokkes med? - Et bildebevis på at den er ledig, lizzom?

Det skjer ganske ofte, at en blir nysgjerrig å slår av en prat med noen her. Kanskje har de litt få bilder. Etter litt hyggelige meldinger så spør man etter snap eller Facebook. Når man da får litt mer underlag å ser at man ikke tiltrekkes av vedkommende allikevel, hvordan kutter man ut på best måte da.

Sorry, men jeg så på de bildene eller den videoen at du er nok ikke min type allikevel 😏

Det er jo litt drøyt, synes det er noe av det vanskeligste med å nettflørte.