Sukkerforum

Potensiale ligger der utenfor egen dør 😉
Hadde en litt arig opplevelse i en matbutikk nå på formiddagen, en fremmed mann kom bort og lurte på hva jeg ønsket meg som middag 2.juledag. Han mente etter å ha sett oppi handlekurven min at jeg var singel og der med ville sette pris på en middagsdate.
Han skal ha for å tørre og ikke minst komme med kreative forslag - men tror ikke han er den beste kokken 🤔

Hvor er det minst ventede stedet du har blitt invitert med på date?

Her kommer jeg til å legge ut noen ord fordi:

"Ja, likesom regnet og snøen faller ned fra himmelen og ikke vender tilbake dit, men vanner jorden og får den til å bære og gro, så den gir såkorn til såmannen og brød til den som eter, slik skal mitt ord være, det som går ut av min munn. Det skal ikke vende tomt tilbake til meg, men det skal gjøre det jeg vil, ..."

Starter med
Johannes 3:

"For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, forat hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv; for Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men forat verden skulle bli frelst ved ham..."

Skulle ønske at folk fylle ut den med litt mer konkret info og det som kanskje er mest vesentlig når det kommer til stykket.
Har man barn, skrive litt om alder på barna og hva slags samværsordning man har, om man er flyttbar og i så fall hvor langt man da tenker seg. Over hele landet? Fra Tonsenhagen til Torshov? Tjue minutter unna eller to timer?
Om man har dyr, om man har hest i havnehagen eller eierandel i en travhest.
Er det utehund (sibirean husky, bare ute) eller innehund? Villig til å avlive katta dersom den rette dama dukker opp og hun har katteallergi?
Ønsker man ei trent og fit dame, det er viktig, så skriver man det.
Om seg selv så er det greit å skrive litt om hvor mye man jobber, reiser mye i jobbsammenheng, jobber turnus i Nordsjøen eller har åtte til fire jobb.

Synes det står så mye piss i mange profiler.
«Må ha hot chilisaus på pizzaen min!», «Drikker bare Chablis blablabla og ingenting annet» og andre helt uvesentlige og uinteressante greier, som jeg driter i, mens det som man først og fremst ønsker å vite er utelatt.

Om man synes det er vanskelig å skrive profiltekst, så dropp de klisjeene, uvesentlige kuriositetene, dårlige vitsene og skriv noe informativt istedet.

Faen... nå var han jaggu på skjermen og "nyheten" igjen... og faen hørte jeg han ikke på radioen i dag også 😀

Klarer ikke mer 😆

Hvordan er det med alt som skal gjøres, fikses, holdes i orden, følges opp, handles, renoveres, vedlikeholdes, kjøres, tjenes, bygges og rehabiliteres ?

For dere som har mye, og har alt alene ?

ASL?...

Siste svar lø. 16 des. 2017 20:35 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Hva er snittet på alder og kjønn her inne? Og hvor holder dere til?
Jeg kan begynne

32, mann, Akershus

Hvordan hadde dere reagert på å få bilde av ei dame/ en mann av den du har chattet med ei stund, for å bli bedt om å gi råd om han/ hun skal satse på personen?
Jeg ønska lykke til jeg 😂

Hei. Ny i dette, men får prøve å skrive her da. Åssen går man fram om man liker eldre damer ?

https://www.nrk.no/norge/dette-vil-stortingsflertallet-skal-bli-konsekvensen-hvis-du-bruker-narkotika-1.13824511

Jaggu på tide og velkommen etter. Flere delstater i USA har legalisert eller avkriminalisert. Uruguay har legalisert. Amster er som kjent byen med Coffeshops. Canada skal legalisere i 2018. I Spania er det lov, og sikkert noen andre land jeg har glemt. Ja, nå er det stort sett snakk om "soft" drug som cannabis.

Tanker?

Hvordan er det best å bli introdusert for barna til den nye kjæresten, enten de er små eller nesten voksne? Når og hvordan? Noen erfaringer og råd?

Her kan du skryte av deg selv og andre, uhemmet og uendelig. Tenk alle små hverdagslige seire man deler med en partner! I mangel av det, må vi heller bruke forum.

I et forhold med en mann over flere år, har jeg alltid kjent på at uansett hva gjør gjør er jeg ikke bra nok!
Dette vises tydelig når mitt behov for fysisk nærhet begynner å bli så enormt, men mannen bare finner unskyldninger for å ikke gi meg det jeg trenger, men finner mange unskyldninger som «jeg er sliten», «jeg må sove» ol.

Selv er jeg en dame som er slank, formfull, omsorgsfull, jeg føler meg ganske bra utseende messig, rett og slett sexy! Keg prøver ofte å bruke min kvinnelige list på å få dekket behovet, jeg tok det forgitt en mann alltid ønsket å gi en kvinne daglig.

Selvfølgelig finnes det menn der ute som har følelser, og ikke klarer å være nær en kvinne etter en krangel. Selv er jeg personen som virkelig trenger nærhet etter en krangel. Og når jeg ikke får det, opplever jeg at kvinnehjernen begynner å spinne på alle mulige grunner for hvorfor jeg ikke får nærhet, men blir skjøvet unna. Jeg har brukt masse tid og energi på å «starte på nytt» i et forhold etter en krangel, og jeg oppdager at disse sensitive mennen ikke klarer å ha sex med meg etter en disputt, hvor det ender med at jeg maser enda mer på dette. En vond sirkel rett og slett.

Er det noen senitive menn der ute som kjenner seg igjen i relasjoen med en dame? Gjerne kom med noen tanker å tips til hva man kan gjøre som dame i en slik situasjon.

Da blir det en liten julepause på meg herfra og ville gjerne ønske alle sammen en riktig god jul! Håper dere får en skikkelig fin jultid. Ta vare på de små gledene. Jeg er selv i veldig deilig julemodus med fyr i peisen, julemusikk, baking, gaveinnpaking osv. Storkoser meg😍🎄
Gooood juuuul!! 😄🎄🎅🏻🌟😊

Hva gjør dere når dere får en match i Looks? Sjekker dere profilen til vedkommende og sender en melding, eller lar dere det bare være? Hva om dere får en melding fra den dere matchet med, svarer dere?

Dersom dere sjekker ut vedkommende og finner ut at det ikke var en match likevel, fjerner dere da matchen?

Jeg lurer på dette fordi jeg flere ganger har opplevd å få beskjed om match, til og med noen som har sendt meg hjerte om at de er nysgjerrig på meg, men når jeg sender dem en melding får jeg ikke noe svar.

Er egentlig Looks bare frustrerende tøv?

https://www.dagbladet.no/kjendis/missekandidatenes-selfie-endte-med-drapstrusler/69141547

Unge menn

Siste svar to. 14 des. 2017 20:01 (59 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Har vi kommet til den tiden på året når mennene i 20-årene kontakter oss over 40 år? Det kan virke slik.

Jeg har veldig godt skjønt hva de tenker å få ut av et sånt forhold, men jeg skjønner ikke helt hva de tror jeg skal få ut av et sånt forhold, annet den ene tingen.

Godforumfolk.

Jeg skulle bare melde om en solside story.
Jeg møtte en her forrige uke og har vært på date to ganger. Begge gangene har vært magnetisk. Vi var sammen to dager av gangen. Helt utrolig connection på alle plan.
I think she is THE ONE!
Du vet det ordtaket som sier if it is too good to be true, it probably isnt?
Dette er unntaket. True story! It happens. 😍

Det er vågalt, kanskje naivt å si det etter to dates men jeg tror virkelg, THIS IS IT!
Keep at it. Keep refining your "portfolio", Never give up. Dont settle for less! et cetera..
Jeg burde gi bort min bilett til allefesters mor og deaktivere om ikke lenge.

Lykke

Hvorfor.?

Siste svar to. 14 des. 2017 19:29 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym Turn of..

Hva er det som gjør at noen menn( Ikke alle) men noen, som er alt fra 46 til 50 ser ut som de er ti år eldre på bildet en det står på profilen....Lyver de på alder eller...????

Dere som ikke er heldige å ha familie å være sammen med, hvordan opplever dere julen?
Jeg har heldigvis et avslappet forhold, men det er likevel tøft å være alene den 24.

SubScene

Ingen svar
(mann 45 år fra Akershus) Privat melding

For 20 år siden var jeg med på å starte organisasjonen som i dag driver Sub Scene i Oslo. Sub Scene er ikke bare en kultur og musikkscene, men de driver også en cafe og er et tilholdssted for unge mennesker midt i byen. Sub Scene er også brukt av Øyafestivalen. De serverer ikke alkohol og er dermed den eneste alkoholfrie kultur- og musikkscenen i Oslo.

Er du i Oslo anbefaler jeg deg å ta turen innom. De har god mat, god kaffe og te eller brus, øl o.l. Om kultur- og musikktilbudet deres faller i smak eller ikke, må du nesten finne ut av selv. Du kan lese mer om stedet her: www.subscene.no

Anbefales!

Sånn apropos #metoo og kravet om at menn skal stå på barrikadene. Kan vi få noen av dere damer opp på barrikadene for å sloss mot samværssabotasje? Altså at en part (nesten alltid kvinnen) bryter samværsavtaler uten at det har noen juridiske konsekvenser. Mennene får ikke se barna sine og barna får ikke se fedrene sine.

Hvordan vet man at man er forelsket?

Er du gamer?
Hva spiller du for tiden?

Jeg bruker spillotorer (Unreal & Unity) til å lage kunst i arkitektur visualiseringer. Også spiller jeg som en del av *host research and development.

Jeg spiller Overwatch på PC

VR (VIVE)
Rick and Morty
Kingspray
DeadEffect2
RawData
BoxVR
VRBoxing
Onward
....

Fortell, fortell..

I februari sticker jag till Costa Rica och testar nått jag aldrig gjort förut- surfingkurs i nästan 2 veckor- någon som provat? Vad tyckte du?

Er det noen som tror det går an å være befengt med å være ulykkesfugl 😆 ?
¨
Skjer noe hele tiden... idag ringte ene leietakeren min, som ikke bruker leiligheten hele tiden. Sist brukt i august, ingen varme på... Resulterte i vann og fukt og soppskade i hele leiligheten, det stod 10 cm med vann oppetter veggene 😝 Er selvfølgelig forsikringssak... men alilkevel.. alltid dukker det opp noe 😜

Hva med litt hyggelige ting på forum, fri for negative input....

Hverdagen min blir fin når jeg møter smilende og hyggelige mennesker, eller når jeg kan utfolde meg kreativt uten tanke på tidspunkter.

Hva er med på å gjøre din hverdag hyggelig og fin?

I det siste har jeg opplevd noen ganger at når jeg besøker en profil, så får jeg bare opp første siden. Den stripen hvor matcher, fakta, og hva som søkes er nå bare helt svart 🤔 Noen som vet hva det betyr?

Blir så jævlig rastløs når det ikke er noe på gang... trenger litt spenning... nå er det helt dødt 😆

Jeg har to billetter til julekonserten "Desemberstemninger" i Lamberseter kirke i Oslo 14 desember kl 18. Noen som vil bli med en snill skogsalv med snø i håret og få litt julemagi? Jeg tar med varm kakao. Du tar med noe å tørke bort sjokoladen i munnvikene mine ...

"klippe" ?

Hva faen skjedde med vanlige øyebryn? Blir sånn seinfeldt syndrom, klarer ikke å fokusere på annet enn malinga midt i panna. Stygt på alle over 25.

De jeg kommer i kontakt med her på siden virker å trekke seg unna når de får vite at jeg har sønnen min(5 år) på mer eller mindre heltid.

Jeg, i min naivitet, trodde kanskje det vitnet om ansvar og modenhet, men det virker mer som avskrekking.

Til dere damer der ute: er det rett og slett uattraktivt med en mann som vier så mye tid på barnet sitt?

Menn vs Damer

Siste svar ma. 11 des. 2017 11:22 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Her har dere en egen tråd til å dra opp alle problemer dere har med det andre kjønn.
Jeg regner med at flørtings og ønske om kjærlighet fra det andre kjønn er like aktuelt som å drite i matboksen til unga.
Ja, bare et lite inntrykk jeg får til tider, men hva vet jeg. :)

I lay it out for you to hate it out.

gjort for eventuell kjæreste nå i desember, og/eller under julefeiringen for å glede han/henne🎄

(Var så mye negativt nå, at vi trenger noen føkkings positive utsagn også).

Outsorcede jobber vil trekkes tilbake til Vest-Europa og erstattes av roboter for like billig drift, emigrantstrøm til Europa, flere vil bli arbeidsledige, inngjerdinger vil skille de velstående bedriftseiere fra arbeidsledige folket. Afrikas befolkning vil fordoble seg, Kina kvitter seg med 1-barns politikken, vi er allerede overbefolket. Ressurser er knappe. En av de skarpeste knivene på jorda sier vi må forlate jorda innen 100 år. Vi snakker mad max scenario. (Noe er kanskje en smule satt på spissen)

Hva tenker dere?
Er fremtiden lys? Hva slags grep må evt tas?

Hvor mange har du sagt "Jeg elsker deg!" til?

Hvordan kjenner du at du elsker noen?

--------SINGLE MINGLE TRA LA LA
9. DESEMBER CAFE AMSTERDAM 19:00
----------------------------------------------
1. Dolledoll
2. Ida_S
3. Nanna
4. Athene
5. my (kanskje)
6. Værenkjeks
7. Tinka (kanskje)
8. HerrFekt(Kanskje?)
9. Leifi
10. Lady
11. fsociety
12. -HappyMan-
13. Santonse (Kanskje kanskje)
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
-------------------

Glem global oppvarming, atomvåpennasjoner, glem nanoplast, antibiotika, tungmetaller og antiresistente bakterier i naturen, menn 50+, hvit, Vestlig, klodens verste fiende ever! Ja, alle fedre og besteforeldre, nå er stupet her. Ikke vent til Jul med å hoppe utfor det.

Når dere ikke sitter på forum å løser verdensproblemer, hva liker dere ellers å gjøre med fritiden?

Ja, vet at det allerede finnes to andre tråder nå om dette med å ha noen ekstra kilo, men lager min egen siden jeg kjeder meg 😜
I kveld har jeg fått tilsendt noen familiebilder fra min søster til en fotobok jeg skal lage. Og fy... det var en ganske ubehagelig opplevelse og en skikkelig realitetsorientering å se seg selv på bilder som andre har tatt 😖 Selv har jeg definert meg selv som en som har noen ekstra kilo og har former, men sannheten er at jeg er feit 😩 Det ser jeg på de helt usensurerte bildene som ikke er tatt hvor vinklene har tatt hensyn til at jeg skal ta meg best mulig ut 😏
Så nå føler jeg faktisk at jeg er en av de som lurer andre her inne. En som gir seg ut for å være slankere enn det jeg faktisk er og hvor bildene ikke helt viser sannheten 😟
Så nå står jeg mellom to valg. Enten ta nye helt usensurerte bilder av den grufulle sannheten og definere meg selv som overvektig. Eller sette datingen på vent, pakke bort potetgullposen og sjokoladen og komme i gang med trening og vektnedgang 🤔 Tror jeg går for det siste 😉
Det var bare et lite (ok for å være ærlig, stort) hjertesukk fra meg 😄

Det er en så enormt diffus betegnelse, nemlig fordi det ikke finnes noen felles forståelse for hvor grensene her går. Her kan man altså gå seg på en smell 😛

Hvordan er det,er det mange som går ut 1 juledag? Eller er det bare noe jeg har hørt? Men må jo ut og se da om det er noen ute da😊

Hei,

Hvem vil bli med meg på stand-up show med Johan Golden i Oslo i kveld?

Vet at det er veldig kort varsel, men fint hvis noen kan bli med :)

Flere som skal til Gran Canaria 12 jan? 🙂

Lurer litt, alle skal jo være smale for tida.. ikke vise runde former, som faktisk jeg liker.. Har hatt tynne modell damer og har overhodet ingen fordommer. Men kvinner, hva er det egentlig dere ønsker.. Er det og ha et menneske som kanskje oppfyller deres krav men som er for stor,eller kan dere leve med en man som er lett overvektig og fortsatt kan være leken... jeg bare spør.. 😎

Date...

Siste svar fr. 8 des. 2017 20:16 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Tyren

Fanden altså.... nå var jeg å møtte ei jeg kunne slukt rå... En god følelse, men det virket som jeg bare var meg som hadde det denne gangen.... . Den følelsen er så kjiiip 😜

Det er en kjennsgjerning at enkelte menn føler seg truet av veldig intelligente kvinner.
Men hvordan er det egentlig andre veien?

Er det attraktivt med en intelligent og orientert mann eller kan det rett og slett bli for mye av det gode?

Er det å foretrekke at intelligensen ligger i samme området? Like barn leker best?

Kanskje noen også foretrekker en enkel sjel å kunne snurre rundt lillefingeren? 😊

En viktig observasjon jeg har plukket opp i livet er at intelligensnivåer er den enkelte egenskapen som definerer en person mest. Den gjennomsyrer det meste, humor, interesser, språk, livsmål etc.

Noen innspill, først og fremst fra den kvinnelige delen av publikum?

Skrev en annen tråd men den var litt dårlig formulert, så jeg prøver på nytt: Hva synes dere, bør Sukker åpnes opp for heterofile/bifile? Det ville vel vært en enkel sak å huke av hvilke kjønn man ønsker kontakt med, så hvorfor ikke? Burde være lønnsomt for Sukker, og man merker vel ingenting til det hvis man bare huker av hvilke kjønn man søker kontakt med?

Ja? Om nei, hvorfor?

http://drm24.no/nyheter/halvnaken-kvinne-pa-vift-i-eget-nabolag-matte-justeres-av-politiet-1712714

"Halvnaken kvinne på vift i eget nabolag måtte «justeres» av politiet

Årsak: Kvinne ville få tak i noen som lot seg friste. Ble bedt om å finne andre sjekkemetoder."

Noen her eller? :p