Sukkerforum

Uff......

Ingen svar
(mann 36 år fra Vestfold) Privat melding

Huffff.....Hva er det " Sukker" har kommet med siste året ....fulllt av brukere uten match på online lista......ahhhh......ørtenhundre som ikke ønsker " aleneforeldre" bhaaaa...

Hmmm, tid for en smule jule-underfundighet (tester diskusjonsforumet litt):
Hvorfor er det såpass mange damer-kvinner-jenter som selv her i det mest seriøse nettdatingforumet fremhever fotos av sine kjæledyr, sammen med seg selv eller ikke, oftest små hunder (sjeldent større), dernest hester og katter? To oppfølgingsspørsmål:
1. Det signaliserer vel MINDRE tid til en ny kjæreste (barn kommer jo ofte i tillegg)?
2. Men "dypere": Er det for å signalisere evne til empati? Underforstått: at det det eksisterer en klar linje mellom evne til empati for dyr og mennesker?

Nå fikk jeg akutt kjekula... lei av å spise godis å se på tv :P

Jeg er så jævlig kresen, liker aldri noen av de som tar kontakt :D

Lurer på om det er mulig å hypnotisere seg bort fra denne tilstanden :)

I går feiret jeg med barna, i dag kjørte de til deres mams , dermed er det feiring alene på denne karen i kveld. Julemat og øl er inntatt, ligger på sofaen å hører på Bratland, en salig stund :)

Ja nå er det vel bare og kjøre på med ribbe og pinnekjøtt eller noen som spiser annen julemat. Men måtte alle få en riktig god jul 😊😄 og håper at alle koser ikveld :)

Ønsker dere alle en riktig god jul og en flott feiring i dag 😊🎄🎅

Hei,
Ønsker til dere riktig god jul
🎅🏻🎅🏻🎄🎄🌹🌺🌸

Er det flere enn meg som nå i disse juletider blir kontakter av "gamle flørter"?

Flere personer jeg har datet eller bare har chat'et med i året som har gått har kontaktet meg nå, og de vil gjerne treffe meg nå eller rett over jul.

Plutselig viser de en annen side, og sier at de først nå skjønner at de burde handlet annerledes, og vil gjerne ha en ny "sjanse".

Er det flere som opplever det samme?

Du har sett hjemme alene 2, når du gråter på slutten 😭😂😂😂

Har fått noen hjerter, men jeg kan ikke se at de har vært innom profilen min..? Åssen er det muliga? Er det noe dere opplever rett som det er..? Eller er det kanskje bare relatert til høytiden...?Hmmm?

Ønsker alle her en riktig god jul 🎄

Hei,

Gutt i midten av 20-årene.

Jenter som gir korte svar på spørsmål,, og ikke spør tilbake, men de svarer på videre spørsmål, og kan da til slutt stille spørsmål selv. Er de uinteresserte, eller ikke? Eller bare sliter jeg med å finne gode tema?

1. desember allerede, på tide med noen adventsnøtter...?
Første som svarer riktig kommer med neste nøtt.

Er ute etter en film, som har blitt en juleklassiker. I filmen får vi høre en ny variant av "love is all around", hva heter filmen?

Nettopp hatt en diskusjon med en mannlig venn av meg. Og han har aldri vært i ett forhold der han har vært hodestups forelsket, den altoppslukende følelsen en virkelig forelskelse gir. Kun som han sier pragmatiske forhold (overveid, kalkulert og fornuftig). Der han setter pris på den andre på veldig mange områder. Me dog ikke følelser.

Akkurat det får meg til å tenke flere tanker. For det første syntes jeg synd på mennesker som ikke har opplevd akkurat "den" følelsen. Noe jeg faktisk tror gjelder veldig mange og er grunnen for at visse mennesker klarer å gå kjapt fra det ene forholde til det andre. Men på den andre siden Gud så "enkelt" a gitt. Slippe alt det dere følelse greiene og "bare" være sammen med en som en setter pris på.

Tenker også at akkurat DET er grunnen for at vi er mange gjengangere her inne. For vi skal ha både i pose og sekk. DEN store forelskelsen samt det pragmatiske i ett ev. forhold før vi går inn i det.

Noen som har noen synspunkter. Jeg går i hvert fall for i pose og sekk ;)

Adventsnøtter meg her og adventsnøtter meg der.

Hva med adventsmus til gutta😱

Hva ønsker du deg til jul?

En riktig god jul til dere alle sammen! Må mange av oss bli borte herfra så snart som mulig!

Fordi av dere som feirer jul og nyttår alene med barn, føler dere at dere klarer å skape den riktige stemningen.
Ofte feirer jeg julekveld og nyttårskveld alene med barna de gangene jeg har dem. Jeg pynter og diller, men jeg føler det er noe som mangler, føler at jeg ikke klarer å skape den rette atmosfæren alene.
Er det andre som kjenner litt på dette ?

Som mange her lurer jeg også på hvorfor jeg får så lite svar når jeg sender meldinger. Men ser at mange av meldingene ikke har blitt lest engang. Er det sånn at mange jenter her rett og slett har overfylte innbokser, og at hvis man sender en melding så blir den ofte fort "begravd"?

Har ei venninne som var på sukker før som sa at hun fikk titalls meldinger hver dag og måtte ignorere mange. Tenkte at det var et litt unikt tilfelle siden hun er ganske tiltrekkende, men det er kanskje sånn for mange jenter? Noen jenter som kan bekrefte dette, eller gutter som har hørt lignende?

Jeg savner kjæreste, Er det noen som vet eller kjenner en som passer meg? Jeg er ikke spesielt flink til å skrive sånn at tonen mellom 2 går bra over tid. Ønsket er å finne en som vil holde lenge og helst livet ut.

Hvorfor har dere jenter så mye filter på bilder? Noen er så hvittlys/gule at ansiktet ikke er til å se, ellers så er halsen strekt på bildene og ansiktet vendt mot siden, og armene skjult (er du feit, vil realiteten sees ved en date, så vær den du er) syns der
e bør holde dere til "bare" sminke! Kan overraske godt nok i noen tilfeller!

Fikk rødt hjerte av en på 18 😂😂 det ga en liten opptur på kvelden 😜😉

Ville du gått på date med en kollega? Det er ei som er interessert i meg på jobben, men jeg er ikke interessert i henne. Jeg er interessert i ei annen, og ja, hun er ikke interessert i meg fordi vi er kollegaer.

Kjør debatt!

Jeg har sendt rundt 20 meldinger til det jente som jeg synes er søt, men ingen svarer dessverre:( har dere noe tips?

TANKER I ADVENTSTIDA….?
Hva venter vi single menn på…??

I adventstida som har vært har jeg tatt nedvasken hos et kjært familiemedlem, og hjemme.....?Julegardiner er strøket og hengt opp.
?Julepynten er på plass…( like fornøyd som før….)?
Nye julestjerner i stuevinduer er på plass, samt staker og stjerner på alle rom.?
Alle senger som vil/kan bli brukt i huset, er redd opp, og rommene har fått nok julepynt.?
Alle de viktige julegavene er kjøpt inn, og pakket inn i gavepapir som egner seg for mottaker ( farge etter kjønn og alder....)?
Pinnekjøtt, Svineribbe og juleskinke er på plass, samt masse godt pålegg til lange, forhåpentligvis koselige, og gode romjulsfrokoster (eller kanskje det blir brunsjer.....… )?
I morgen står baking av litt julekaker på programmet.?
Baker kun det som blir spist. Slik som Kakemenn, tørrvaffler og havreflarn… ?(kjøper litt pepperkaker da…..)?
Da gjenstår det bare å få kjøpt inn, og pyntet, juletre. Edelgran ja… !!!?Men det venter jeg med til barna kommer…. Sikkert koselig det…?
Så på lille julaften blir det en siste vask av gulv og bad, etter at barna er i seng, slik at det dufter godt på julemorgenen, til frokost og div obligatoriske programmer på tv….?Håper de blir fornøyde.

Hva jeg ikke har fått gjort i år i forhold til tidligere år……???
Det kan kjøpes….., og det trenger ikke bli dyrere heller….!!!
Så i kveld setter jeg meg ned, med god samvittighet og litt rødt i glasset, og nyter tiden…. advent...... ( ventetiden )??

Kommer nissen mon tro…...???

Godt jeg er så å si ferdig.
Hvordan ligger dere ann?

Jeg har vært her siden juni og har både kontaktet og blitt kontaktet av andre menn. Jeg har truffet flere enn 10 stykker herfra men ingen av dem som jeg har møtet er de som jeg tok kontakt første. Har dere ( damer) lignende erfaringer?

Hei! Siden jeg lastet ned Sukker-appen blir mobilen min sinnsykt fort tom for batteri selv om jeg ikke har hatt appen oppe. Noen smarte tips ift instillinger eller noe som gjør at det ikke skjer?

Hva skjer?? Jeg har avtalt date med 2 jenter og var på gli til en date med jente 3. De 2 første dukket ikke opp etter avtalt tid åsted :/ Ho siste har jeg snakket masse med her på Sukker over flere dager, og tonen mellom hos var knall. Men plutselig uten å sifra så har hun deaktivert kontoen sin midt i samtalen! What a fuck!!! :/ Merker jeg mister helt motivasjonen til å bli kjent med flere nå.... Å dette er over en 3 ukers periode. :) Andre som har opplevd sånt?

Hva synes dere egentlig om røyking? Er det slik man leser, at 90% faller fra hvis man er ærlig om at man røyker i profilteksten sin? Hvis du møtte en mann/kvinne som tilsynelatende var perfekt for deg bortsett fra denne røykingen, hvordan ville du handlet? Hva med snus?

Selv synes jeg alt bør være lov fram til man blir forelder. For det er litt forskjell på en røyker som er 25-35 og barnløs i forhold til noen som er 45+ og fortsatt røyker. Eller?

Inspirert av tråden om hvilke norske kjendiser som man liker.

Hvis du kunne tilbringe en dag sammen med en hvilken som helst nålevende person, hvem hadde du valgt, og hva ville du gjort sammen med vedkommende?

Jeg kan begynne: Jeg tror det hadde vært veldig interessant å prate med Stephen Fry. (Det er ikke sikkert han hadde syntes det hadde vært like interessant å prate med meg.)

Hei, jeg har sendt avgårde noen meldinger til interesante jenter, som jeg genuint kunne tenkt meg å bli kjent med, men opplever til stadighet, sånn i 98% av tilfellene at jeg ikke får et svar tilbake, det er greit nok, selv om jeg ikke helt skjønner det der med å IKKE svare, nå har jeg skrevet en helt normal melding, hvor jeg forteller at jeg akkurat har kostet på meg et medlemskap her inne, og at jeg jo finner jenta interesant, så ser ikke på det som en negativ melding, så det minste jeg kan forvente av dere jentene her inne er ihvertfall et nei ikke intr tilbake, men så har jeg jo også oppdaget at mange av jentene har blokkert meg slik at jeg ikke kan sende dem flere meldinger, og akkurat den skjønner jeg ikke, for min del så tar jeg et hint, så har ikke tenkt å sende flere meldinger til den personen, men hva er poenget med å blokkere? Jeg har da vitterlig ikke gjort noe galt, annet en å sende personen en seriøs melding, jeg har ikke så mange bilder på profilen min, men har et par hvor jeg ser helt normal ut, jeg skremmer ingen med utseendet mitt, så er heller ikke derfor dem blokkerer meg.... Nå virker jeg sikkert som en sytepave, men det er jeg ikke altså;) Bare lurer på poenget med blokkering jeg...

Hvor viktig er det for dere at en fremtidig partner har samme syn på hvordan barn bør oppdras ?

Jeg merker at jeg er noe "strengere" enn dagens gjennomsnitt... Og det er jo dette punktet det er vanskeligst å fire på...

Ser på mitt høye fine juletre, som er ferdig pyntet fordi jeg elsker lys og glitter i granen når det er jul. Mine voksne barn er hos meg på julaften, men jeg tror jeg ville hatt juletre selv om de ikke kom. Har inntrykk av at jeg er ganske alene om dette, som singel.
Hva mener forumister om juletre?

Med forundring så leser jeg av og til i mannlige presentasjoner som for eksempel.Jeg har en hytte på fjellet som jeg bruker mye en partner må like å bli med på hytta.Eller jeg er glad i sjøliv og har båt en partner må like å bli med på båttur! Helt forståelig at man bruker mye av sin tid både på hytta eller i båten om man har denne interessen.
Men når jeg har sååå mange andre ting jeg har lyst til å oppleve så virker hytteturer eller båtturer så begrensende for at jeg tar en kontakt.
Det hadde vært en bedre tilnærming om vedkommende hadde utelatt "MÅ like"!!
Klart jeg kan bli med på hytta av og til og ut med båten av og til,men ikke hver helg eller hele sommerferien.
Det blir litt sånn at velger du meg velger du hytta og båten også.
Hva tenker dere? :)

Hva spiser dere på juleaften?

Hadde ikke vært jul uten ribbe her. 😊

Hvilken norsk kjendismann/-kvinne synes du er flott og som du evt. kunne tenke deg som partner ut fra utseende/væremåte/interesse?
(tenker på typen person/personlighet du vanligvis faller for....kjendisstatusen bare for at vi her inne skal ha et felles referansepunkt).

Er det Anne Rimmen med det nydelige smilet? Turjenta Cecilie Skog med de flotte krøllene? Morsomme Live Nelvik?
Den intellektuelle Åsne Seierstad? Eksentriske Unni Wilhelmsen? osv.

Villmannen Lars Monsen? Tøffingen Ailo Gaup? Aksel Hennie? Jon Almaas? Harald Eia, Jens Stoltenberg....
Osv. osv.

"Drømmemannen må kunne utfordre meg litt, samtidig som han holder meg litt i tøylene."

Her har vi en gjenganger, hva f... betyr egentlig dette ?

I mine øre høres det ut som man skal måtte komme til å balansere på en knivegg,,, at man fort kan ende om med å bli for "kjedelig"... og da er det rett ut :)

Tror ikke kategorien "snill gutt" vil dekke behovene her :)

Hva tenker folk mht hvem som skal spørre den andre om å møtes? Datinghåndbøker (sikkert skrevet for kvinner og ofte basert på amerikansk samfunn) anbefaler kvinner å vente til mannen spør... Men vet norske menn dette?

Hvorfor sitter jeg hjemme og kjeder meg istedet for å være ute på date? Det frister å legge skylden på tilbakeholdne og ubesluttsomme menn, men jeg har kanskje et snev av skyld selv også?

Skal møte noen til søndag. Han har vært i kontakt med meg for et par måneder siden, så ble han bort . Han kom tilbake for et par uke siden og vi skulle møtes til forrige helg men han forduftet igjen og dukket opp etter helgen og påsto at han var på jobb reise . Så hadde vi avtalt å møtes i morgen, men vi har ikke avtalt tid ( vi nevnte et tidspunkt men han skal komme tilbake til meg i løpet av helgen) og sted ennå. Jeg sendte ham en SMS i dag men fikk ingen svar. Vi har kun chat en del og har ennå ikke møtes. Han har ikke forplikt seg til å være tilgjengelig for meg. Likevel kunne Jeg ikke la være å tenke på at han har flere enn meg , er jeg for skeptisk ?

To dater denne høsten med menn rundt 60 år.
To ulike menn, begge med spisskompetanse på sitt område faglig.
Begge åpne for det spirituelle som ikke er en selvfølge for menn i den alderen.
Likevel totalt skivebom, den ene hadde en usikkerhet som ga seg utrykk i nervøs latter samtidig som han nistirret på meg som jeg var noe han bare ventet på å sette tennene i.

Den andre snakket i timesvis om en nokså uvanlig interesse både på innpust og utpust, eller snakket snarer foreleste er vel rett ord.
Av ulike grunner kunne jeg ikke bare gå så jeg følte meg nærmest fanget.
Begge disse mennene hadde jobber som de ikke likte men måtte ha for å tjene penger. Hovedfokus og interesse lå utenfor jobb.

Jeg er den første til å synes hobbyer er supert, samtidig blir jeg betenkt når de er altoppslukende.
Hva var det de manglet mon tro, jo sosial intelligenser vel stikkordet.

Fra Wikipedia
"Dette er kort og godt evnen til å omgås andre mennesker. 90% av all kommunikasjon mellom mennesker er ikke-verbal, og et menneske kan sende ut svært mange fysiske tegn med kroppen sin. Mennesker med høy sosial intelligens har evnen til å fornemme nyanser og oppfatte slike signaler fra andre mennesker. De har en egen evne til å lese andre. Ut av denne intelligensen springer også det å være sosial og kunne kunsten å omgås andre. Den tradisjonelle selgertypen, karismatiske ledere, dyktige diplomater og kort og godt "folk som folk liker" er eksempler på dette. Mor Theresa er en personifisering av en person med høy sosial intelligens. Typiske kjennetegn ved mennesker som har høy sosial intelligens er at de er gode forhandlere, forstår andres situasjon, har lett for å omgås andre, forstår andres intensjoner, liker å være sammen med andre, har mange venner, kommuniserer godt, og liker samarbeide og arbeide i grupper."

Hei, Eg klar ikkje å finne kjærste. Eg er veldig snill , ærlig, trofast og pen.. Eg har sende melding men ikkje svare eller lykke til svar komme.eg ikkje forstår.

Hva gjør dere som bor litt grisegrendt på en lørdags kveld??
Dere med venner som har familien og sin egen stri...

Hva finner dere på når det klør litt etter å gjøre noe,, når det er så jævlig lite å ta seg til :P

VELDIG mange damer med bilde i kajakk, hva er dette? Har kajakk blitt like obligatorisk som lycra eller er det bare meg?

Ble litt inspirert av en annen tråd her inne, der en eller annen skrev at damer over 30 år som var single var det fordi de ikke var noe lette å være i forhold med, osv. Da kom jeg på en diskusjon noen venninner av meg hadde, hvor de uttrykte skepsis mot menn over 30 som fremdeles var single, da de mente disse mennene var "bunnslammet", som de så kynisk sa det.

Etter en tid på Sukker merker jeg jo plutselig at jeg dessverre tenker litt i samme gata selv, sånn innimellom - dette med at "All the good ones are taken" og at det nå bare er de småstusselige, de gale, de estetisk handicappede og de sexfikserte Casanova-playerene igjen... (Men på den annen side er jo JEG fremdeles singel, og jeg er jo faktisk både pen og kul og omtrent normal nok til å leve godt og lenge med. Eller er jeg egentlig ikke det ...? Angst! Selvransakelse! Panikk!)

Så: "Det er en grunn til at folk over 30 år fremdeles er single". Bare fordommer, eller er det noe sant i det? Hva mener du?
Og du som er over 30 år og singel - hvorfor er du det?

Kjør debatt! ;)

Fanget opp disse strofene under vaskinga her nå,,

"You don't know about lonely
Or how long nights can be
Til you've lived through the story
That's still livin' in me
You don't know about sadness
Til you've faced life alone
You don't know about lonely
Til it's chiseled in stone."

Jaggu ble jeg litt sentimental jeg :P

Når du MÅ rydde, vaske, desinfisere og kaste absolutt alt av tørrvarer i kjøkkenskapet fordi.... vræææl

Det er da en skulle ønske en hadde en stor, sterk og uredd mann som kunne gjort jobben haha 😫😫😂😂

Innrømmer at jeg selv har vært her inne litt for lenge.
Ser at det er mange som er her inne lenge. Kunne det vært en ide at man fikk en maks tid her inne? Kanskje alle blir litt mer effektive om det er en begrensning på tiden her inne?
Det bør kanskje også være en viss karantene tid før man kan registrere seg på nytt også?
Noen andre som er enige?