Sukkerforum

Hårfarge

Siste svar sø. 3 nov. 2013 22:26 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym anonym3

Har det noe å bety for daten at man har endret hårfarge etter å ha lagt ut profilbilde?

Ofte opplever jeg at mannlige profiler kun har et profilbilde og ikke album. Erfaringer hittil har gjort at jeg har blitt skeptisk til disse profilene fordi det stadig har vist seg å være "falske profiler". Noen som har de samme erfaringene?

Om du derimot ikke har profilbilde, men album er det noe helt annet.

Jeg synes det er hyggelig å kikke igjennom albumene til folk, spesielt der de viser litt av hvem de er i ulike sammenhenger.

Hva tenker dere om dette?

Sikkert ett dumt spm, men det snakkes hele tiden om falske profiler...
Hvem er det som lager det, og hva er hensikten med en falsk profil da?
Noen som kan forklare meg det?

Jeg syntes det virker som mange lurer på når man kan ha sex.
Uansett om du er ute etter et forhold eller ikke, så er sex like viktig for alle! Noen vil si alltid si nei, og det finnes mennesker som ikke liker det... Men for alle oss andre... Så fort som mulig ;)
Alle har godt av erfaring, og et forhold uten sex er et forhold med store mangler.

Dating

Ingen svar
(mann 26 år fra Hordaland) Privat melding

noen i Bergensområdet som kunne tenke seg en Date med meg? :)

Jeezez

Kor e alle gamle venstrevridde raddissene!? Eg e dritlei alle som skal vise bilder av snowboarding, slalom, sykling, og turer i skog og mark! Og herregud,- jobber alle menn i IT for tiden? Kor e lærerne, humanistene, kulturarbeiderne, helsearbeiderne....osv?
Kor e han som kan sitta ein heil kveld på en brun pub og drikka øl og løysa verdensproblemer? Han som gidd å lesa ei bok, og les andre aviser enn VG?

Etter jeg går inn på meldingslista ser jeg at jeg har fått flere meldinger fra samme kvinner. Jeg er nok ikke inne å leser meldinger for ofte. Men ser at enkelte kvinner har skrevet melding til meg kanskje en og to ganger, og når jeg går inn på dem er jeg blokkert. Eller at det står at de ikkje er tilgjengelige lenger.

Er virkelig damer så høye på seg selv her inne at hvis mannen ikke hiver seg over dem, så er man uaktuell???
Ville nå tro dem var litt interresert når dem skriver mer enn en melding før se får svar?
Jeg et ikke på desp leting så for meg er det ikke noen krise. Me. Tenker dere kvinner virkelig slik?
Det kan være en grunn til at man ikke har fått lest meldingene dress? Jeg for min del hadde tenkt å svare på en melding nå etter ei dame hadde skrevet to meldinger til meg, fordi jeg hadde annet å tenke på. Men da var jeg blokkert?

Hva tenker dere? Tror virkelig damer at hvis ikke dere får svar ASAP at vi menn er blokkeringsmateiell?

Jeg tåler mye og er fordomsfri men porno klarer jeg bare ikke...

ser der er mange damer som skriv dei er bestemte i sin profil. er dei da berre bitchy og vanskelige eller er dei kinky bestemte:P
dvs utøver dei lek der dei bestemmer og mannen må føye seg?:P

hvor går man for å få dette på profilbildet sitt?

Lurte litt på hvordan man tar kontakt med folket her? Hva liker mennesker å få som første melding fra en person? Høres sikker meget dumt ut, men sliter litt med det.
Kan være så ærlig å si at jeg har datet lite i mitt liv, da jeg stort sett har vært i forhold de siste 10 årene.
Men nå merker jeg virkelig hvor dårlig jeg egentlig er på å ta kontakt med mennesker. Hjelper lite med litt dårlig selvtilitt. Lever i den tro at jeg ikke er attraktiv for andre før de faktisk lærer å kjenne meg som person, så er redd for å skrive for mye til å begynne med.

Noen råd?

A) et rundstykke
(B) en ansjos
(C) ei sukkerdame
(D) to ansjos
(E) Annet:________

Jeg begynner å tynnes ut på toppen og vikene gror. Leste om en hårtransplantasjonsmetode som ikke krever å barbere hodet, det er derfor nesten umerkelig. Noen som vet om hvem som utfører slikt?

Ka e greia med å ikke ha profilbilde? Tror no all ønske å skje kæm man skriv med. Utseende betyr ikke alt ,men vi får et bedre inntrykk av vedkommende når vi veit kæm vi skriv med.Å kan da ta et valg om vi ønske videre kontakt.

Jeg har vært og datet en kar som unngikk å se meg i øyene når vi kommuniserte. Jeg pratet gjennomsnittlig mer enn han.. Jeg antok at han ikke var interessert, men han følte det motsatte, at han likte meg ganske godt kom det pr sms i ettertid.

Så, i dette tilfellet, var det slik at han følte seg usikker i mitt nærvær eller noe? Er det noen som har erfaringer å dele med? angående dette rundt blikk kontakt? Hva føler du deg når du unngår å se den andre i øyene?

Ville bare ønske alle sukkerjenter og gutter en herlig lørdag!! Ut og nyt, jammen er vi heldige som har så vakker start på november. Kos dere;)

Er det greit å starte en førstegangsmelding med et hei??

For noen få dager siden avsluttet jeg en lengre, stressfull jobbperiode. Denne uka vil gå med til å komme ajour med alt mulig man har forsømt, feks venner, klesvask, mathandling, Sukker, osv. Tror sågar jeg skal sette meg i sofaen noen timer og ikke gjøre noe som helst fornuftig.

Jeg er klar for ferie, er med på bortimot hva som helst, gjerne noe fysisk utfordrende eller aktivitetsfylt, er ikke strandpotet, dvs kan være på strand men da skal det skje noe.

Har svært få begrensninger hva angår reiselengde, feriens varighet, kostnad osv. Ørken? No problem. Cruise i Arktis? Kanskje litt tafatt og stillesittende, men ok. New York? Greit. Backpacking i New Zealand? Let's go! Dykking? Sol? Gokart? God mat? Telttur? Ja takk. Som dere skjønner er jeg overmoden for å komme meg bort fra steinrøysa i nord noen uker.

Hadde selvfølgelig vært morsomt med reisefølge, men er jo en realistisk fyr og har lagt slike eventyrlige tanker på hylla for lenge siden =)

Uansett, kjære lesere, det er her dere kommer inn i bildet. Ferietips mottas med takk. Jo villere jo bedre!

Har feks fått forslag om Bali, og det høres absolutt ikke dumt ut. Foreløpig førsteplass på lista.

Kom med forslag!

Snakket med denne damen, fin flyt, logger på nå, så har hun blokert meg? Skjønner ingen ting, ikke en gang en grunn i sikte. Kom som et sjokk. Lurer på om Aurora sin profil er falsk kanskje?

kom igjen gutter, vis oss hvem som er med;)

Ja, har dere lagt merke til at noen var pålogget denne uken og andre var pålogget i dag ? Og... vet dere hva er forskjell ?

horebandet anyone?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym påssan

Noen som skal på horebandet 16november?:)

Hei

Jeg er blitt kjent med to damer som jeg trives godt sammen med. Det er blitt både første, andre, og femte date med begge. Praten går fint og alt er på plass. Jeg må nå bestemme hvem jeg skal fortsette med å utvikle forholdet til neste nivå! Men må innrømme at jeg har problemer med å velge hvem!!!
Hva sier dere gutter og jenter om problemstillingen? Jeg er ikke stolt over dette, prøver virkelig å finne ut av det og vil ikke såre noe av de to.

Det er opplest og vedtatt at menn er glad i sex, jeg er mer usikker på dere kvinner. Er det sex med den ENE som er viktigst, eller er det sexen i seg selv?

Mener du at sex en måte å vise kjærlighet, eller er det en fin fellesaktivitet?

Kort er trygt, konservativt. Langt er unntaksvis veldig bra. Hva mener utvalget av damene som svarer? Tema hår, og lengde

Jeg var på russetreff i helgen og traff en gammel kompis... Vi har snakket masse og truffet hverandre litt og jeg tror nesten... Det kribler! Blir glad og ør og håper... Tør jeg håpe? Jeg har avbrutt den automatiske fornyelsen og ender opp her 2. nov. Eneste jeg kommer til å savne her på sukker er faktisk forumet...

Noen som har superoppskriften på en vellykket førstedate ? :)

Er det folk som trener her? I såfall hos hvem? Jeg bruker S.A.T.S på bislet. Hadde det vært en idee å danne et sukker.no trene team? :P

Noen som (faktisk) har kjøpt muffins og kaffe? Var hos tannlegen, så kunne ikke hverken før eller etter, selvom jeg ble spurt nok ganger, både her og der, i byen! :P

Å gå ute på byn er ikke som det var før.. Selv er jeg en av dem som sitter mye hjemme pga barn.. Men hvor går dere single alenemødre ut i Sandnes og Stavanger?

Hvordan sletter jeg eller deaktiverer kontoen min?

Jeg vet at det har blitt debattert mye om dette temaet tidligere, men hvor mye har politisk standpunkt å si egentlig?

Og alle disse pene, vakre, unge damene som sier de stemmer Arbeiderpartiet, og aldri vil date FrP menn. Skal man stole på disse?
For når det kommer verdier, moral og etikk så liker jo disse damene stort sett alle slags typer menn. FrPere finner man jo overalt, uansett hvilket miljø man måtte vanke i.

Jeg er singel på tredje året. De første to årene var jeg ikke så intr i å treffe noen ny, hadde egentlig nok med meg selv og ungene og det å etablere oss på nytt. Nå er ting på stell og jeg er på nytt åpen for kjærlighet. Hey, det trenger ikke være "den eneste ene" sånn med en gang. Kan gjerne begynne litt sånn i det små med mr. Right-now, mens man venter på mr. Right ;)

Men det blir jo ikke noe av noe! Ingen aktuelle på jobb (jobber nesten utelukkende med kvinner så det er ikke så mange menn der), på byen treffer man jo IKKE noen. Det har vært litt tilløp til noe med venners -venner, men det fisler alltid ut i ingenting. Her inne har jeg en bildeløs profil (det er en god grunn) og får derfor selvsagt lite respons både på profilen min og på meldinger jeg sender til aktuelle menn.

Jeg er i 40 årene, smart, tjener godt, har mange gode venner (også menn), god humor, ser helt gjennomsnittlig ut, har et bra selvbilde og vet jeg kan være sexy i de rette klærne når jeg er i det rette humøret ;)

Er det virkelig så vanskelig? Hvor treffer dere folk?

Nå har jeg inngått en deal med en venn, også singel, om at vi begge skal ha vært på date innen året er omme. Jeg er rimelig kompetitiv og har ingen intensjoner om å bryte den avtalen! Men jeg trenger inspirasjon og litt drahjelp. Noen som har noen gode metoder for å treffe andre som de kan dele med meg?

Hei alle sammen.

Jeg søker etter en å klatre med i helgene på Myrens verksted i Oslo. Vedkommende trenger ikke ha veldig bred erfaring selv, om du er nybegynner og nysgjerrig på klatring så ta gjerne kontakt.

Jeg ser på meg selv som amatør, men har brattkortet så jeg har autorisasjon til å sikre andre.

Jeg er en av fire ledere for Klatregruppa til Røde Kors Nettverkshuset, men gruppen vår klatrer kun tirsdager og jeg ønsker meg noe i helgene. M

Jeg ønsker en eller fler klatrepartner(e) hvor vi avtaler hvilken dag som passer best. Jeg er fleksibel så for min del trenger det ikke være en fast dag eller klokkeslett.

Ta kontakt da vel! :D

Inspirert og litt storøyd (ev.blåøyd...) av tråden nedenfor. Hvor vanlig er dette ?

Er det fortsatt mange menn som tror det er innertier å sende sexmeldinger straks de får kontakt med ei som har "langvarig forhold" i profilen?

Jeg kan knapt tenke meg noe kjedeligere enn å beskrive puppene mine, brystvortene, rumpa osv. i detaljer, og utveksle p*** og f****ord med en fremmed over tastaturet. Gjeeesp.

Sikreste vei til avslag.

Enda kjedeligere når vedkommende ikke godtar avslaget, men maser om å møtes, for han også er ute etter noe seriøst, men at jeg måtte jo forstå at han er glad i sex også, da, og var nysgjerrig, og var..bladdibladdi ...

Det finnes menn (treff) for sex, det finnes porno, det finnes..mye annet enn meldinger med fremmede på Sukker for slikt.

Kondom

Siste svar ti. 29 okt. 2013 23:11 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Kosegutt

Jeg lurer på om dere er flinke til å bruke kondom når dere har sex med relativt fremmede folk. Altså nye bekjentskap, i en bli kjentfase??

Kveldskos HIHI

Siste svar ti. 29 okt. 2013 22:54 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Cookiejent

Heihei! God kveld til alle sammen, håper alle har det strålende! Her i heimen går det til baking av cookies, hva gjør dere på denne fine kvelden? Noen som har noen hottedates der ute?

Klem og kos fra bakerjenta

Jeg ser tilstadighet at flere enn de som kommer opp som sist besøkende har vært innomprofilen. Hva kan jeg gjøre for å se disse med matchtall under 70 som har vært innom.?

Hva mannfolk ikke tør å si!
av Ingebrigt Steen Jensen

Noen har fått det for seg at vi mannfolk er i krise. En amerikansk dame som heter Susan Fahludi (eller noe sånt) har skrevet seg søkkrik i sakens anledning, og i Norge kaster jentene seg på karusellen med dårlige kopier - akkurat som de skrev "Råtekst" for å herme etter "Fittstim" og "Hvis ikke noen klyper meg i rompa snart... etc" for å slå plagiert mynt på en annen utenlandsk suksess. Og mannfolkas talsmenn lar seg drive fra skanse til skanse mens de står i feminine høyhalsede gensere og byr på patetisk motstand.

På samme vis er vi de siste årene blitt fortalt side opp og stolpe ned om hvordan kvinner er bedre ledere enn menn, har større empati og innlevelsesevne enn menn, søker råd og konsensus der menn skjuler sin usikkerhet bak autoritet og maktmisbruk, og at kvinner er fremtidens vinnere fordi de leser mer, studerer mer, skjønner mer og bryr seg mer. I betydningen bryr seg mer OM, da selvsagt.

Alt dette har vi tatt i mot, fordi det er politisk ukorrekt å si i mot. Men nå er det slutt. Nå publiserer jeg (Ingebrigt steen Jensen - red anm), for første gang, guttas samlede forsvarsverker slik de er blitt visket mann og mann i mellom, men aldri satt på prent eller foredratt på offentlig sted.

Her er det gutta sier, men ikke kan si:
· Det er utrolig irriterende at kvinner kan insistere på at de faktisk har fantastiske kvaliteter som menn ikke har, når menn ikke kan si det motsatte.
· Det er sikkert mange udugelige mannlige ledere, men et frapperende antall av de kvinnene som har nådd lederstillinger er enda verre, og blitt ledere fordi de er kvinner
· Den viktigste grunn til at menn har makt og leder posisjoner i Norge, er at de har en tæl, en vilje og kraft som kvinner mangler.
· Det mannfolk mangler i empati og omsorg, tar vi igjen i handlekraft, visjonær kraft og fryktløshet. Og enda har vi mye å gå på
· Kvinner er stort sett mye mer konspiratoriske enn menn. Intrigemakeri er en typisk kvinnelig syssel og en trussel mot norske bedrifters og organisasjoners fremtidige suksess
· Kvinner hevder seg i politikken fordi politikk er konspirasjon og intrigemakeri satt i system.
· Menn er bedre enn kvinner i nesten alt som er målbart. En ting er at vi løper titusen fire minutter fortere og hopper halvannen meter høyere i stav, mer påfallende er det at vi knuser kvinnene også i øvelser som krever intellekt, fremsynthet, presisjon og konsentrasjon. Hvorfor er for eksempel menn mye

Synes det er helt snodig at det kun er fokus på Oslo Oslo Oslo når det gjelder disse arrangementene, turer osv. Hva me oss kjekke siddiser, så trenger å mingle sammen? Jeg arrangerte singelfester før, vurderer det igjen hvis ikke det blir noe lignende her snart.

M.

Kan vi snakke om noe som er litt hyggelig, nå? :)

Hva tenner deg med motsatt (eller samme) kjønn?

Det er mange forskjellige mener om dette, jeg har min, men hva er din? Hva er en mann? Hvordan ser en mann ut. Oppfører seg. Kler seg.

Helt ærlig, er det noen menn her som kunne ha tenkt seg å lure dama for litt sex, og ta det som det kommer, evt dumpe henne etter sex?

Nå har ikke jeg møtt så mange sukker menn, men har ei venninne som blir dumpet hver gang etter sex. Jeg blir skeptisk til det greiene her. Eller er det kanskje alders relatert?

Erfaringen tilsier også at menn som gir flest mulig komplimenter oftest er mest useriøse, uansett om at det måtte handle om kroppen til dama eller om personligheten, avhengig av hvordan hun fremstår som. Taktikken er å få dama til å tro hun er godt likt for å få henne til sengs.

Kommentarer rundt dette, kvinner og menn?

Er det bare jeg som sliter med at samtalene stopper opp her? Eller at de dør ut i det kjedelige? Uansett om det er hun som begynner å skrive eller jeg, så kommer man jo ingen vei. Om jeg etter 15 brev spør om tlf, blir hun skeptisk og om jeg spør etter 3 brev, slutter hun å skrive.

Er dette vanlig?

Hva er det med menn over 40 som tro at de er guds gave til kvinne?
Behandler kvinner som dritt, svarer ikke på meldinger, møter ikke opp til avtaler!
Men yngre menn er mer trygge på seg selv, mer høflig, svarer på meldinger, å takler ett avslag uten sure oppgulp!
Er menn over 40 så utrygge på seg selv og sine prestasjoner at de rett og slett dumper først, pga av redsel for å bli dumpet er så stor?
Er rimelig lei menn som ikke vet og behandle en kvinne på skikkelig måte.
Hvor har det blitt av respekten og ærligheten, fra den eldre garden??

Som overskriften tilsier, en dame gikk på snørra og jeg nøyt det!!

Ekkle vennen av en romener prøvde fiske lommeboka ut at lommen min, jeg bråsnudde meg når jeg merket det.
Hun på sin side bannet til meg og snudde, løp 20 meter og snublet i sine egene ben! Karma er herlig!

På tide at de før ryddet bort det pakket fra Oslo sentrum, de gjør ikke annet enn igang og hærverk! Håper tiggerforbudet inntrer så snart som mulig

Veldig få jenter som gidder å ta kontakt med meg, har jeg for nerdete profil? Eller må man bare regne med at guttene har inne må ta initiativet?

Hvorfor skriver så mange ingenting om hvor mange barn de har i annonsen. . Ødlegger det sjansen for date?.

Er jo greit å vite om det er en liten barnehage bak personen eller ungene er 1 år, 5 år eller 15 år.

Er det et tabu?

Hvordan viser dere i interesse etter en date dere tenker har vært vellykket i deres øyne? Obs! Det er ikke sikkert den andre tenker det samme om daten. Hvordan gå frem?

Hva er for mye og hva er for lite kontakt? Hva bør innholdene pr sms være?

Verdsetter kvinner kontakt pr sms enn menn? Har fått inntrykk av at mange kvinner reagerer og venter på kontakt pr sms, mens menn er mer handlingskraftige, dvs sjelden kontakt ellers (selv om han KAN være intr) bare kontakt når menn vil finne på noe med dama?