Sukkerforum

Jeg har blitt en dame igjen, som menn snur seg etter... Men jeg har tatt en "såkalt" slankeoperasjon.... Så hva tenker dere om min slappe - kropp, har alltid vært en snill og bra dame! Er det noe som betyr noe eller er jeg like langt..?

Hvorfor er nordmenn så fasinert av USA?

Vil ikke ha noe politikksnakk opp i alt dette!

Jeg avslutter ikke medlemskapet fordi jeg har funnet en kjæreste, men funnet ut at det føles helt greitt å være uten. Kanskje seinere? :)

Lykke til alle!

lik knapp

Siste svar on. 22 jan. 2014 21:45 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym amypond

noen flere enn meg som savner en lik knapp ala facebook på forum? mange treffende kommentarer som fortjener en tommel opp :D

De siste dagene har jeg blitt så utrolig tent på to damer på jobb, de er åtte og ni år eldre enn meg. Klarer nesten ikke å tenke på annet enn de 47/48-år gamle puppene deres som synes godt i de fine utringningene deres.

Nå har jeg vært her inne i 2 uker, og stusser på en ting. Hva er det dere tenker dere som ikke har lagt inn bilde av dere selv på profilen? OG i tillegg har en profil nesten uten tekst eller helt uten? Seriøst, hvorfor gjør dere det? Det må jo være kjipt å bli " dumpa" etter å ha vist bilde? Er det ikke bedre at man får se deg først, så slipper du å bli kontaktet av folk som ikke liker den typen du er? Smaken er jo som baken... Jeg er konsekvent på dette og blokkerer uten bilde og profil.

Det viser seg at jeg er blitt gravid med en sengekompis.. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg gjør, men jeg heller mot å ta vekk :/

Så dette er ikke den rette tiden til å lete etter kjæreste..Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver det her en gang, kanskje jeg bare måtte lufte det en plass.

Betyr det at en del menn trenger dominante kvinner a`la "tanteSofie"

Jeg er ingen domina, bare som dere vet ;-) Nicket kan bedra.

Jeg bliver lidt skræmt engang imellem, når det går op for mig, at jeg og menneskerne omkring mig, glemmer at leve livet, men hellere stresser med at leve op til, hvad samfundet, medier, venner, familie, staten diktere er den rette måde at leve på.
Hvorfor er det, at vi så let glemmer alle glæderne og det, at vi var lykkelig i de fleste stunder, da vi var børn, i teenage årene eller begyndelsen på voksen livet?

Når jeg ser min søn på 3 år, blive begejstret over en papkasse, sne, lys, slik, kærlighed og omsorg, så tænker jeg ofte "Hvorfor gør vi voksne mennesker alt så vanskeligt at lide og elske?"

Undskyldningerne for hvorfor tingene ikke er, som vi gerne vil have de skal være i livet er mange. Det kan være det, at vi skal være voksne, ansvarlige, arbejdsomme.
Lejligheden/huset skal jo helst signalere, både indvendigt og udvendigt, at alt er "perfekt" og man har kontrol.

Hvor mange mennesker/familier har den kontrol, som de desperat forsøge at vise verden de har? Hvem tror i, der har det bedst?

Jeg oplevede engang en nevø, som kommenterede opførsel til min søns mor og jeg, da han selv var 16 år gammel. Moren til min søn og jeg drillede hinanden meget, vi lo, vi "slås", både fysisk men også psykisk og dette fik ham til at se på mig undrene og spørge "Hvorfor opføre i jer sådan? i jeres alder(læs:25) og når i er forældre, skal i så ikke opføre jer mere voksent?"

Dette skete for over 10 år siden, men jeg husker det, som var det igår. Hvorfor skal vi ændre på vores måde at agere på, at elske på, at vise kærlighed på, at trives på, fordi vi er blevet forældre eller ældre? Hvorfor skal vi afvige fra det, som gør os glade og lykkelige? Jeg føler mig ret overbevist om, at mennesker omkring os og vores børn,
vil sætte stor pris på, at vi forbliver de mennesker, som vi elsker at være, at leve på en måde, som gør os lykkelige.

Det er selvfølgelig klart, at man ændre sit fokus en del, når man bliver forældre, men jeg tror ikke på, at det har gavn for vores børn, når vores fokus bliver flyttet så meget, at vi ændre hele vores måde at være på, at leve på.

Etter halvannet år siden er jeg tilbake igjen. Ser at det er fortsatt mange kjente ansikter fra før jeg forsvant.

Vil hilse pent til alle både nye og gamle bekjent.

Ka faen!

Siste svar ti. 21 jan. 2014 00:04 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym Trollemor

Trollemore is back :-)) lykke for noen, irritasjon for andre :-))

Hva er det mannfolk som ikke eier snev av selvrespekt !
Gjør seg billige med å selge junior for en slikk og ingenting!
Det å tro at en oppegående frisk kvinne blir tent av å høre at deres drøm er å ta meg oppetter husveggen!
Tror de virkelig at det er rett måte å gå fram for å oppnå kontakt?
Alle oppegående kvinner vet at stort sett alle menn har en junior, til dags dato er det ikke en mann som har klart å imponere meg kun med sin junior! :-)

Moralen er: Det holder ikke bare å ha noe dinglende mellom beina :-)

Hvor fort er dere fortapt i vedkommende?

Noen som har meldt seg på turen til New York?
Selv har jeg ikke meldt meg på, men jeg kjenner at jeg har veldig lyst - og jeg har jo et helt døgn til å kaste meg rundt :P

Mennesklig.

Siste svar ma. 20 jan. 2014 13:54 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym sanning.

Mennesker er så enkle.
Vi vokser opp ved at vi blir fortalt hva som er meningen med ditt og datt, vi blir fortalt hvordan vi skal se på verdenen. Så blir vi tennåring og vi er så opptatt av hvordan verden ser på oss. Så da tyr vi til media, da er det media som forteller oss hvordan verden fungerer og hvordan vi skal oppføre oss. Så blir vi "voksne" da skal vi heve oss over media, da har vi bare normane igjen og det er dem som forteller oss hvordan vi skal oppføre oss. Men egentlig vet folk flest ikke hvordan man skal reagere og oppføre seg til en vær tid. Vi følger normene blindt. Vi skal ha hus, barn, dyr, bil og bra jobb innan vi er 30 år. Når faktumet er at dem fleste som bor i store byer ikke har råda til å kjøpe seg en leilighet, dem fleste gifter seg når man er over 30. Vi er så opptatt av hvordan andre ser ut, hva andre gjør at når vi selv kommer i sitvasjonen så føler man seg splittet og vet ikke hva man skal gjøre, fordi samfunnet forventer vi skal oppføre oss slik og sånn, men vi selv vil ikke gjøre det. Et eksempel på hvor forvridd og blindt vi følger normer "vi var på råfulla her en dag, klarte og stjele med oss et veiskilt" så er det ikke så uvanlig, heller ikke så galt, bare en morsom historie. MEN vist en kjendis gjør det, så er det en skandale på nyhetene over alt. Jeg sier bryt normane, men behold folkeskikken, så er alt du gjør menneskelig og normalt.

Eller egentlig ikke, jeg blir bare litt oppgitt og litt overrasket over hvor mange som er ute etter sex på denne siden:-p

Teksten min er ganske kjedelig og vanlig tror jeg, og den inviterer ikke til bare sex. Og bildet viser kun ansikt, ikke antydning til kløft, pupper og den slags..

Ville bare lufte litt frustrasjon og samtidig spørre om det er slikt man bare må regne med?:o)

God morgen alle sammen.
Er dere klare for en ny arbeidsuke?
Er man uthvilt og gleder seg til å dra på jobb etter helga?
Eller er det slitsom og vanskelig å stå opp på en Mandag?
jeg skulle gjerne ha sovet noen timer til!!

Uansett ønsker alle en fin Mandag

kiwi?

Siste svar ma. 20 jan. 2014 02:53 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym figo

Hei
Er det noen som vet hvor mye folk på Kiwi tjener?
Ved siden av meg skal det åpnes en ny Kiwi butikk,
og dem søker etter butikkmedarbeider låseansvarlig og nestsjef.

Har en jobb i dag som jeg får 175kr pr time
ville jeg kunne få det samme ved å jobbe på Kiwi?
fordelen for meg å kunne jobbe på kiwi er at da får jeg kort vei til jobb
og slipper lang bilkø om morgene
kansje man har bra med tileg ved å jobbe kvelder og lørdager

Det var sukker som inspirerte Thorbjørn Egner da han lagde de mest kjente fortellingene.
Personer i Karius og Baktus, Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen samt Folk og røvere i Kardemomme by er som kjent direkte hentet fra forumet.
De er nok fremdeles på forumet. Hvem er de?

Hva er en ekte milf?

Etter en lang pause titter jeg forsiktig innom forumet igjen...mange av de samme her..t.o.m skjult ID henger med fortsatt..hehe. Fortsatt råder skammen, usikkerheten og sjalusien..ett og annet våkent blikk som stadig forsøkes blindes :) Akk ja. Heldigvis er jeg selv supersmart og superpen. Har du et spørsmål? Vel..så besitter jeg svaret:)

Kan telefon-sex være terapeutisk?? Forbløffende mange ønsker å prate, men ikke møtes?? Hva tror du??

Jeg skulle jo melde meg som barberer Sørensen ...... Hrmffff ...

Sensur

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Datejenta

Vil bare si følgende;
Kjempe flott at support sletter upassende tråder her inne, det gjør sukker mer interessant og ikke minst seriøs. .....Hurrarop:))))

hva er det som er problem med sukker chatten? Kan noen svare meg? begynner å blir rimelig lei å skriver på en chat som ikke fungere som det skal, og hele teksten forsvinner!

Ærlighet

Siste svar sø. 19 jan. 2014 00:37 (228 svar)
Skjult ID med pseudonym CellularA

Syns folk skal være ærlige.

Hva er denne ute etter tro :P

Har bestilt bord til 18.30, men de var ikke i tvil om hvor mange plasser de ville holde av.

Reservert på maja sukker... Så vet dere hvor dere kan finne likesinnede

CUPIDO

Siste svar lø. 18 jan. 2014 22:20 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym høststorm

Hva synes dere menn om oss damer som leser Cupido? Føler jeg har fått noen skråblikk når jeg har fortalt at jeg abonnerer på bladet. Er ikke noe jeg sier på første date, men bladet er stuerent i mine øyne så legger ikke skjul på det heller.

Uff, er det mulig å matche så bra men ikke få svar på meldingen man sender til vedkommende?

Jeg har ikke vært på sukkerfest på en stund, men lurer på om jeg skal gå denne gangen. Er det stadig folk over 40 som går dit? Eller har det blitt de purunges marked? ;-)

Er det greit parkeringstilbud der borte, eventuellt noen som vet priser? Bør kanskje være en langtidsparkeing.

Når du skal skrive en førstemelding til noen, hva ser du etter (ikke noe spesifikt, men hva slags ting sjekker du etter?) og si gjerne litt om deg selv.

Fks:
Gutt/mann 27 år, ser etter lignende fritidsinteresser

(osv)

Hei. Er en jente på 31 år fra Asker som skal på sukkerfesten på lørdag. Noen i området som skal dit? Kanskje vi kan reise sammen? Er litt kleint å komme dit alene føler jeg :)

Dating

Siste svar lø. 18 jan. 2014 11:54 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Datejenta

Hvor mange date må man ha før man treffer den rette tro??
Hvorfor blir det en nedtur ved vært treff, når kommunikasjonen i forkant har vært helt mega?

Kanskje man kan avtale noe ifb reise til-fra? :-)

Beklager.jeg satt og jobbet og hadde ikke tid til å sende et svar.

http://www.youtube.com/watch?v=xPjcmUvwI4c

overtrøtt humor idé

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym petrasmart

Ny profil text? !....spør X-ene (altså vår siste X) der vi potensielle nYe kan spørre om alt fra A-Å

Har vært her noen dager nå og jeg har fått få svar. Hvilke grunner er mest typiske for ikke å svare? Det som står i profilen, på meldingen eller bildet?
Hvis det er bildet, så er det jo bare å legge seg under kniven, med et bilde av Ryan Gosling og "Give it your best shot" beskjed til legen. (ville aldri)
Er det teksten i profilen så er det bare at hun føler at jeg ikke er det hun ser etter (helt fair) eller at hun ikke er det jeg ser etter (like fair).

Men hvis det er meldingen så er det jo noe dere erfarne nettdatere kan hjelpe meg med?=) Hva skal med, hva skal ikke med, hvor lang, hvor morsom, hvor spørrende skal den være?

På forhånd takk:)

Hva står på menyen i kveld?

Aldri vært på sukkerfest, og vurderer å ta turen nå i januar. Er det noen som har erfaringer de vil dele rundt disse festene? Jeg er nok ikke den som har datest flest, og er relativt rusten i gamet.
Men hvordan forløper disse festene seg?

Want to be happy? Be grateful

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Calvados

Tankegods om livslykken fra David Steindl-Rast, en gammel benediktinermunk. Hvis du har 15 minutter til rådighet kan dette være verdt å få med seg...

http://www.youtube.com/watch?v=UtBsl3j0YRQ

Er vi opptatt av hva vi spiser, næringsinnhold osv, eller er det nok at maten smaker godt?

Det er mye rart med mange "engasjerte" ildsjeler for tiden.

Alt fra
1) råd-søkende delvis saklige sarte sjeler, via 2)småspydige kritikere med det mål for øye å trenere motdebattanter til3) selvoppnevnte skaut og eller spå-kjerringer av begge kjønn.

Hvile kategori er du , 1, 2 eller 3 ??

Lov å plassere mot-debattanter selvfølgelig

bare si det du føler, ikke noe å være redd for,er du jomfru så ødelegger ikke nødvendigvis det noe i det hele tatt, er mange som tenker positivt om det æ vøre det også, jeg kjenner ikke deg og gutten mannen du kansje skal møte, men det viktigste er at du bare er deg selv, da gir du et best utrykk å du vil være mere fornøyd med deg selv også, i ettertid uansett utfall. folk merker hvis du ikke er deg selv, da syntes de du er rar, og hvis du er rar, ja bare å vøre seg selv da også. kjipt å misste noe fordi man ikke var seg selv, ikke alltid lett, men ta den tiden du selv føler på allt, kan være bra å vise at man tenker, jeg trenger ikke ha rett men dette funker for meg å min erfaring eller no. men du bestemmer hvordan du vil ha det, du er deg å derfor skal du være deg, mvh. meg

Og tidligere forhold
Da er jeg intressert:-)

Så kom tiden til, at det var mig, som fik nok af online dating, så bliver ikke fornyet imorgen, når medlemsskabet går ud :)

Tusind tak for de sjove timer her på forum og en masse held og lykke til alle jer, som faktisk leder efter kærligheden! :)

Nå nærmer det seg 2000 besøkende og da har jeg tenkt å be den personen på date :-) eller burde jeg vente til nr 2014....?