Sukkerforum

Hvor fort er dere fortapt i vedkommende?

Noen som har meldt seg på turen til New York?
Selv har jeg ikke meldt meg på, men jeg kjenner at jeg har veldig lyst - og jeg har jo et helt døgn til å kaste meg rundt :P

Mennesklig.

Siste svar ma. 20 jan. 2014 13:54 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym sanning.

Mennesker er så enkle.
Vi vokser opp ved at vi blir fortalt hva som er meningen med ditt og datt, vi blir fortalt hvordan vi skal se på verdenen. Så blir vi tennåring og vi er så opptatt av hvordan verden ser på oss. Så da tyr vi til media, da er det media som forteller oss hvordan verden fungerer og hvordan vi skal oppføre oss. Så blir vi "voksne" da skal vi heve oss over media, da har vi bare normane igjen og det er dem som forteller oss hvordan vi skal oppføre oss. Men egentlig vet folk flest ikke hvordan man skal reagere og oppføre seg til en vær tid. Vi følger normene blindt. Vi skal ha hus, barn, dyr, bil og bra jobb innan vi er 30 år. Når faktumet er at dem fleste som bor i store byer ikke har råda til å kjøpe seg en leilighet, dem fleste gifter seg når man er over 30. Vi er så opptatt av hvordan andre ser ut, hva andre gjør at når vi selv kommer i sitvasjonen så føler man seg splittet og vet ikke hva man skal gjøre, fordi samfunnet forventer vi skal oppføre oss slik og sånn, men vi selv vil ikke gjøre det. Et eksempel på hvor forvridd og blindt vi følger normer "vi var på råfulla her en dag, klarte og stjele med oss et veiskilt" så er det ikke så uvanlig, heller ikke så galt, bare en morsom historie. MEN vist en kjendis gjør det, så er det en skandale på nyhetene over alt. Jeg sier bryt normane, men behold folkeskikken, så er alt du gjør menneskelig og normalt.

Eller egentlig ikke, jeg blir bare litt oppgitt og litt overrasket over hvor mange som er ute etter sex på denne siden:-p

Teksten min er ganske kjedelig og vanlig tror jeg, og den inviterer ikke til bare sex. Og bildet viser kun ansikt, ikke antydning til kløft, pupper og den slags..

Ville bare lufte litt frustrasjon og samtidig spørre om det er slikt man bare må regne med?:o)

God morgen alle sammen.
Er dere klare for en ny arbeidsuke?
Er man uthvilt og gleder seg til å dra på jobb etter helga?
Eller er det slitsom og vanskelig å stå opp på en Mandag?
jeg skulle gjerne ha sovet noen timer til!!

Uansett ønsker alle en fin Mandag

kiwi?

Siste svar ma. 20 jan. 2014 02:53 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym figo

Hei
Er det noen som vet hvor mye folk på Kiwi tjener?
Ved siden av meg skal det åpnes en ny Kiwi butikk,
og dem søker etter butikkmedarbeider låseansvarlig og nestsjef.

Har en jobb i dag som jeg får 175kr pr time
ville jeg kunne få det samme ved å jobbe på Kiwi?
fordelen for meg å kunne jobbe på kiwi er at da får jeg kort vei til jobb
og slipper lang bilkø om morgene
kansje man har bra med tileg ved å jobbe kvelder og lørdager

Det var sukker som inspirerte Thorbjørn Egner da han lagde de mest kjente fortellingene.
Personer i Karius og Baktus, Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen samt Folk og røvere i Kardemomme by er som kjent direkte hentet fra forumet.
De er nok fremdeles på forumet. Hvem er de?

Hva er en ekte milf?

Etter en lang pause titter jeg forsiktig innom forumet igjen...mange av de samme her..t.o.m skjult ID henger med fortsatt..hehe. Fortsatt råder skammen, usikkerheten og sjalusien..ett og annet våkent blikk som stadig forsøkes blindes :) Akk ja. Heldigvis er jeg selv supersmart og superpen. Har du et spørsmål? Vel..så besitter jeg svaret:)

Kan telefon-sex være terapeutisk?? Forbløffende mange ønsker å prate, men ikke møtes?? Hva tror du??

Jeg skulle jo melde meg som barberer Sørensen ...... Hrmffff ...

Sensur

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Datejenta

Vil bare si følgende;
Kjempe flott at support sletter upassende tråder her inne, det gjør sukker mer interessant og ikke minst seriøs. .....Hurrarop:))))

hva er det som er problem med sukker chatten? Kan noen svare meg? begynner å blir rimelig lei å skriver på en chat som ikke fungere som det skal, og hele teksten forsvinner!

Ærlighet

Siste svar sø. 19 jan. 2014 00:37 (228 svar)
Skjult ID med pseudonym CellularA

Syns folk skal være ærlige.

Hva er denne ute etter tro :P

Har bestilt bord til 18.30, men de var ikke i tvil om hvor mange plasser de ville holde av.

Reservert på maja sukker... Så vet dere hvor dere kan finne likesinnede

CUPIDO

Siste svar lø. 18 jan. 2014 22:20 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym høststorm

Hva synes dere menn om oss damer som leser Cupido? Føler jeg har fått noen skråblikk når jeg har fortalt at jeg abonnerer på bladet. Er ikke noe jeg sier på første date, men bladet er stuerent i mine øyne så legger ikke skjul på det heller.

Uff, er det mulig å matche så bra men ikke få svar på meldingen man sender til vedkommende?

Jeg har ikke vært på sukkerfest på en stund, men lurer på om jeg skal gå denne gangen. Er det stadig folk over 40 som går dit? Eller har det blitt de purunges marked? ;-)

Er det greit parkeringstilbud der borte, eventuellt noen som vet priser? Bør kanskje være en langtidsparkeing.

Når du skal skrive en førstemelding til noen, hva ser du etter (ikke noe spesifikt, men hva slags ting sjekker du etter?) og si gjerne litt om deg selv.

Fks:
Gutt/mann 27 år, ser etter lignende fritidsinteresser

(osv)

Hei. Er en jente på 31 år fra Asker som skal på sukkerfesten på lørdag. Noen i området som skal dit? Kanskje vi kan reise sammen? Er litt kleint å komme dit alene føler jeg :)

Dating

Siste svar lø. 18 jan. 2014 11:54 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Datejenta

Hvor mange date må man ha før man treffer den rette tro??
Hvorfor blir det en nedtur ved vært treff, når kommunikasjonen i forkant har vært helt mega?

Kanskje man kan avtale noe ifb reise til-fra? :-)

Beklager.jeg satt og jobbet og hadde ikke tid til å sende et svar.

http://www.youtube.com/watch?v=xPjcmUvwI4c

overtrøtt humor idé

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym petrasmart

Ny profil text? !....spør X-ene (altså vår siste X) der vi potensielle nYe kan spørre om alt fra A-Å

Har vært her noen dager nå og jeg har fått få svar. Hvilke grunner er mest typiske for ikke å svare? Det som står i profilen, på meldingen eller bildet?
Hvis det er bildet, så er det jo bare å legge seg under kniven, med et bilde av Ryan Gosling og "Give it your best shot" beskjed til legen. (ville aldri)
Er det teksten i profilen så er det bare at hun føler at jeg ikke er det hun ser etter (helt fair) eller at hun ikke er det jeg ser etter (like fair).

Men hvis det er meldingen så er det jo noe dere erfarne nettdatere kan hjelpe meg med?=) Hva skal med, hva skal ikke med, hvor lang, hvor morsom, hvor spørrende skal den være?

På forhånd takk:)

Hva står på menyen i kveld?

Aldri vært på sukkerfest, og vurderer å ta turen nå i januar. Er det noen som har erfaringer de vil dele rundt disse festene? Jeg er nok ikke den som har datest flest, og er relativt rusten i gamet.
Men hvordan forløper disse festene seg?

Want to be happy? Be grateful

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Calvados

Tankegods om livslykken fra David Steindl-Rast, en gammel benediktinermunk. Hvis du har 15 minutter til rådighet kan dette være verdt å få med seg...

http://www.youtube.com/watch?v=UtBsl3j0YRQ

Er vi opptatt av hva vi spiser, næringsinnhold osv, eller er det nok at maten smaker godt?

Det er mye rart med mange "engasjerte" ildsjeler for tiden.

Alt fra
1) råd-søkende delvis saklige sarte sjeler, via 2)småspydige kritikere med det mål for øye å trenere motdebattanter til3) selvoppnevnte skaut og eller spå-kjerringer av begge kjønn.

Hvile kategori er du , 1, 2 eller 3 ??

Lov å plassere mot-debattanter selvfølgelig

bare si det du føler, ikke noe å være redd for,er du jomfru så ødelegger ikke nødvendigvis det noe i det hele tatt, er mange som tenker positivt om det æ vøre det også, jeg kjenner ikke deg og gutten mannen du kansje skal møte, men det viktigste er at du bare er deg selv, da gir du et best utrykk å du vil være mere fornøyd med deg selv også, i ettertid uansett utfall. folk merker hvis du ikke er deg selv, da syntes de du er rar, og hvis du er rar, ja bare å vøre seg selv da også. kjipt å misste noe fordi man ikke var seg selv, ikke alltid lett, men ta den tiden du selv føler på allt, kan være bra å vise at man tenker, jeg trenger ikke ha rett men dette funker for meg å min erfaring eller no. men du bestemmer hvordan du vil ha det, du er deg å derfor skal du være deg, mvh. meg

Og tidligere forhold
Da er jeg intressert:-)

Så kom tiden til, at det var mig, som fik nok af online dating, så bliver ikke fornyet imorgen, når medlemsskabet går ud :)

Tusind tak for de sjove timer her på forum og en masse held og lykke til alle jer, som faktisk leder efter kærligheden! :)

Nå nærmer det seg 2000 besøkende og da har jeg tenkt å be den personen på date :-) eller burde jeg vente til nr 2014....?

R.I.P Tor Milde

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gråter

Han er død nå.

Hvor legger dere lista for å blokkere folk? Avviste en henvendelse på høflig vis, synes jeg - og nå har han blokkert meg. Trodde blokkering hang litt høyere, at det var et virkemiddel mot... Hm, ubehagelheter.

Er det ikke normalt og eventuelt skrive tilbake om man ikke ønsker noen bekjentskap når man får en melding?

Ser vanlige folk, også i min omgangskrets skrive r.i.p både på twitter, facebook når kjendiser går bort. Selvfølgelig er det trist at de er bort men jeg kjenner jo ikke dem personlig.

Jon Bing og Tor Milde var begge ekstremt kkunnskapsrike innenfor hvert sitt felt og det er synd på de etterlate/nærmeste selvfølgelig, men livet mitt stopper ikke opp foe det.

Dear Daddy in Seat 16C

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym AndreSide

Det finnes flotte folk der ute.
http://www.huffingtonpost.com/shanell-mouland/dear-daddy-in-seat-16c_b_4585865.html
Rørende historie, rørende kommentarer.

Har laget flere forskjellige kyllingboller i dag og vil dele oppskriften jeg fant opp underveis.

1 rødløk (finhakket)
1/2 rød chilli (finhakket)
1/4 rød paprika (finhakket)
Ca 1-2 ts salt
Ca 1-2 ts pepper
Ca 2-3 ts karri eller pasta basillika
800 g kyllingkjøttdeig
Ca 40 g ris

Bland sammen i den rekkefølgen og lag deretter bollene i ønsket størrelse. Anbefaler å dyppe en spiseskje i lunket varm og bruke den og en hånd til å forme bollene. Stek på svak varme og vend dem ofte.

Hvis noen tester dette så ville jeg satt pris på tilbakemelding hva dere syns! :)

Kan det være hva som helst gjort gjennom kjennskap til partner?

KAN NOEN FORTELLE MEG HVOR JEG FINNER OSLOS BESTE? :-)
In desperate need....

Sitter her og nyter livet akkurat no.
Nett lest og notert alt eg trenger til kurs på torsdag. (Nydelig sia eg ikkje er noko lesehest) Wok er fortært og musikk og stearinlys i bakgrunnen setter stemninga. Og I glaset er det ein liten dram med jeger og is.

Så da har eg fått skrytt ferdig og med det håpe at alle her ikkje har hatt ein fin mandag med masse kos og knall :)

What to do?

Siste svar ti. 14 jan. 2014 22:21 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym offa.....

Jeg har møtt en flott man. Han er snill, oppmerksom og egentlig alt jeg kan ønske meg. ELLER NESTEN.......
han kan ikke kysse. iiiiik.....Vi snakkær skikkelig dårlig på det.
kjenner meg skikkelig sær når alt annet stemmer.
Kan jeg si noe om det ?
Uff :-(
Råd tas i mot med takk ;-)