Sukkerforum

Når du ser på en match, hva ser du på først: Vedkommendes utseende eller matchprosent? Og hva teller mest?

må være noe galt:-))))

Hva skal til for at dere menn syns ei dame er sexy?

Stemmer det at Sukker nå har fjernet parameteret for "har barn/ikke barn" i søket?

Noen som vet hvorfor facebook stopper opp -facebook svarer ikke..start på nytt... når jeg skal se linker på you tube som er lagt ut ? Har hatt det problemet før, og da var det noe som skulle hukes av ett sted, men jeg husker ikke hvor .

Registrerer at en tråd har fått noen søppelmarkeringer på seg i løpet av kvelden- etter at tråden har blitt omtalt og til dels sterkt kritisert av enkelte her i kveld- i andre tråder.

Tviler på at dette er tilfeldig, da tråden ikke har hatt en eneste søppelmarkering før i kveld...

Er vi selvstendig tenkende individer, eller lar vi oss lett rive med av det som kanskje hauses opp av et par?

Kva gjer du når du ikkje får sove?
Ligg no her og glor,liksom...

Forum

Siste svar ma. 10 feb. 2014 23:16 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym habla

Ønsker vi et forum der det er en viss takhøyde og aksept for både alvor og tull og tøys (ikke mobbing- så vil det alltid være uenighet om hva som kjennetegner mobbing)?
Er det ikke nettopp et forum preget av mangfold som gjør at det blir fargerikt og frodig?
Hvor mye detaljstyring ønsker vi ha fra Sukker ift de ulike trådene her, og er det ikke greit å faktisk kunne holde seg unna tråder en mener består av pisspreik og heller engasjere seg i det en selv føler er givende?

Har undret på en ting. Hvis man bor i en liten by, så skriver aldrig dem som bor i den byen med meg. Mens de som bor 5-10 mil lengre bort, føler seg mer trygg og blir med på what ever. Klarer ikke å forstå den.

Fikk denne nettopp:

********
"Hei er jeg Elizabet jeg liker profilen jeg vil gjerne vite du bedre jeg ønsker å legge meg til min skype-konto og la chat
Skype: Jørgen, sterenburg
eller mail meg
kimjorgen01@hotmail.com
Jeg er online nå"
********

Dette MÅ jo bare være ei skikkelig bra dame! :)

Tytetråden er her for de som bare vil si noe :-)

Selv skal jeg se på sport i dag! Kryss i taket. Og jeg har tatt en dag HELT fri fra alt jeg skulle eller burde tenke på, og det er så DIGG!

Er i Oslo for helgen i forbindelse med hfbmessen. Hvor er stedet å gå hen på byen i kveld? Noen forslag anyone?

Noen her inne som søker en BBW?

Hei ja da er man her hadde aldri trodd jeg skulle tegne ett medlemskap why not? Kanskje prinsessa mi er der ute????

Jeg innser at det jeg eeegntlig trenger og vil ha er venninner jeg kan finne på ting med, heller enn kjæreste.

Noen andre som er i samme sitvasjon? bare kjipt at man ikke kan se profiler av samme kjønn her.

Hva kjennetegner en forvirret sinns-lidende person i sukkerverden ?

Og hva lider flertallet av de skjulte sukker-troll av ?

Kieltur

Ingen svar
(mann 58 år fra Oppland) Privat melding

Noen her inne som tar turen til Kiel på fre 14/2?
Bli kjent tur kankje?

Jeg lurer på om noen kjendiser har vist seg inne her noen gang med en profil?

S.

Er det flere metalheads her inne? Noen som har vært på noen konserter i det siste? Noen som skal på noen konserter/festivaler fremover?

Frister sinnssykt med Blastfest i Bergen, og Trondheim Metalfest.

Hvilke sjangrer hører dere ellers på? topp 10 favorittband?

(fikk ikke lov å skrive "badet" i tittelfeltet). Teller dere hver enkelt q-tips som én artikkel eller?

Alle dere damer som har med ordet "snill" i beskrivelse av drømmepartner, nesene deres blir lengre og lengre for hver gang noen klikker på profilen deres...

Jeg skal kose meg med litt god vin nå:)

Bare en løs tanke som kom flyvende. Hva slags skade kan en få av å ta sjansen på å bli kjent med et annet menneske her inne? Vil tro det er veldig mange her inne som er redd for nettopp dette...

Er skole prosjekt vi har gjort som viste seg å være svært interisant.
Vi startet det enkelt, vi lagde to profiler på en nettside, begge falske. En mann og en dame, begge på det samme nivå av «pen»
Oppgaven var å ikke skrive til noen, bare lese mailene. Det vi fant ut var at mannen sin profil fekk på det meste 22 mail i uka.
Mailene han fekk var ofte gjennomtenkte, det virket som profilen ble lest å mange ting som var relaterte til profilen, men en å annan «hei kjekken» inni der.
MEN damen sin profil, aldri sett maken, hun hadde på det meste litt under 200 mail i uka. Å langt over halvparten av mailene var kommentarer om utseende hennes i første setningen, noen til å med kun kommentaren «søt» «pen», men en god del av dem var litt forstyrrende som «hei sexy, møtes? «møtes?» «pule?» «skype/msn?» å mange lignende som det, å halvparten av dem igjen ble agrisive når dem ikke ble svart på, noe vi ikke gjorde, svarte på ingen. Noen var ganskje kjedlige å upersonlige. Svært få av dem var faktisk ganske gjennomtenkte å flott skrevet. Så det er håp der ute. Vi ble overasket over desse resultatene, så vi laget nye profiler, vi gjorde damen «mindre pen» ved å ikke prøve å ha noen ting på bilde som kunne oppleves sexy, ingen kløst, ingen skjørt osv. Vi tenkte dette ville gjøre en forskjell, isteden for 200mail i uka så gikk det bare ned med 50 mindre. Vi prøvde å putte et barn i bilde, det gikk litt mer ned. Vi gjorde damen feit i photoshop, da gikk det ned til 55mail i uka, det er til å med mer enn mannen. Eneste måten vi klarte å få mannen opp i antal mail var litt mer komplisert. Vi måtte gjøre han litt penere, men ikke modell pen, litt bedre kledd, men ikke vell kledd, ha litt skjekkstubber, vi måtte vise han er aktiv uten å vise treningsbilder. Vi kom frem til at damer liker å bruke fantasien på et godt utganspunkt, sånn at dem har noe å jobbe med, men ikke for mye. Vi kunne ikke vise for mye, men nok til å vise det var noen stabil med små skavanker. Interesant? Det syntes vi i værtfall.

Lenge siden jeg har fått no Mail her og plutselig var det en mld som dukka opp... Men gjett hva... Det måtte jo være en sånn 123 gmail... Østblokk profil.... Makan altså...

Stikk innom å gratuler henne med dagen da vel ;)

Damer vil jo bare være sammen med drittsekker uansett så...

Er det noen her som er eller har vært utbrent ? Jeg har nå vært sykemeldt i et halvt år, pga av slitenhet/utmattelse og diffuse ledd vondter, og div rare fysiske symtomer.
Blir super frustrert av å ha det slik, legen finner ikke noe , og har nærmest gitt meg opp. Jeg har jobbet mye og hatt masse prosjekter privat, samt hatt noen svik på veien. Mulig jeg bare er såkalt "utbrent",,, skulle gjerne visst om det var flere i samme båt her :)

Måke snø. Jeg hater å måke snø. Og jeg hater måker.

flymodus?

Siste svar to. 6 feb. 2014 22:26 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym meagain

prøver sende en txtmelding, men er i flymodus? Er i allefall et fly oppe til høyre på skjerm og uansett hvor jeg leter finner jeg ikke ut hvor jeg skal ta d vekk.. får ikke svart på meldinger:( smarttlf my ass

hjelp?

Tidligere lyste postknappen min gult når jeg hadde post. Fra og med i dag lyser både post, forum og chat rødt. Flere som har det sånn? Og hva er vitsen?

.. sinnsykt deilig. Hun er 67, og det blåser jeg i.

Jeg vil ha en bit av det, helt klart!

Jeg kan fint nevne flere også .. jeg må slutte å surre, og finne meg ei voksen dame

Hirrhirr ..

Hvor? Var det ikke en deaktiverings-knapp her? Finner bare avhuking på "synlighet"

forelska

Siste svar to. 6 feb. 2014 16:24 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym AndreSide

Tror jeg begynner å bli forelska

trallallalallaa

Betyr dette hvem som helst som har barn eller de som har barna sine fulltid ?

Tipsbørsen

Siste svar to. 6 feb. 2014 10:39 (57 svar)
Skjult ID med pseudonym TipsTore

Tenkte det kunne være greit å ha en tråd hvor vi samler alle gode tips - så har man et sted man kan sjekke for å høste erfaringer <3

Trådens "jomfru"-tips er:
Hvis du er litt tjukk og feit - ikke legg ut bilde av deg selv i bikini/speedo.

Take care y'all :-)

Hvor mange idioter er det trolig på en plass på dette som ødelegger for de som er seriøse. 10%, 30%?

Match

Siste svar on. 5 feb. 2014 23:32 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym CellularA

Hvordan kan jeg søke på de som ikke har topp match. Hvorfor går det ikke ann å ta bort sorteringa?

Dara O Briain i Bergen

Ingen svar
(mann 38 år fra Hordaland) Privat melding

Noen kvinnelige stand-up-entusiaster som kjenner til denne geniale mannen? Jeg har en ledig billett til showet hans i Bergen i april (23.?) - være med på date? :)

Og ja, jeg vet at navnet er skrevet feil - av en eller annen grunn fikk jeg ikke lov til å skrive O'Briain i tittelen.....

Dersom man har profilbilde risikerer man da å ende opp på den nye forsiden til sukker?

Min små-kyniske ex-lady har endelig funnet seg en ny make.

Hun var mer en belastning og tok opp unødig mye energi for å pleie sitt lille ego, og tømme ut syting og galle i tide og utide. Jeg forventet jo at en lady etter fylte 30 år var i ferd med å få en litt mer balansert reflektert adferd men. endelig slipper jeg vel flere gjentatte "angrer" og anmodning om nåde her nede i helvete.

Å så glad fanden er i dag.. Andre med erfaring å dele..

De fleste er vel på sukker da det er her den største basen av norske single finnes. Så sukker som tjeneste lever litt på nåde, inntil en annen tjeneste dukker opp med et bedre tilbud. En ting jeg virkelig savner her på sukker er muligheten til å laste opp video. Da kunne man jo ha presentert seg på en ryddig å god måte. Noen andre som savner denne muligheten ?

Eller har vi bare lyst til å befinne oss i vår egen komfortsone hele tiden?

Er det noen med it kunnskaper som kan fortelle meg hvorfor sikkerhetskopieringa tar så lang tid? 6 timer og 8 dvdèr etter start er den bare på 34%!

Hvor går grensen for å rapportere brukere? Blokkering er jo en ting, men dette er en fyr som virkelig er langt over min grense. Det er snakk om slibrige meldinger og den slags..

Så hva er greit å sladre om til sukker? :o)

Og hvorfor betale.... Ta en tur ut på gaten eller gå på butikken.

Fredagskos

Siste svar ti. 4 feb. 2014 15:49 (112 svar)
Skjult ID med pseudonym annamalena

Hva står på menyen i kveld- det er tross alt fredag?,-)

Nå har jeg tatt mot til meg igjen og gjort noen søk for å prøve å ta litt initiativ (svært få tar jo noen initiativ overfor meg). Er en normalt aktiv dame, men er ikke særlig interessert i ski, heller ikke hytteliv (i oppveksten fikk jeg svært store doser av dette, ja, 2 hytter var det, begge på fjellet, med utedo, uten strøm og vann, med kilometer å gå til hytta fra parkeringsplassen, osv). Har gått Besseggen, Jotunheimen, Rondane, Hardangervidda, you name it. Har i "moden alder" ingen trang til å oppsøke fjell og hytter. Men tar gjerne turer i marka når det ikke er snø, trener på treningssenter. Men altså, når jeg blar i profiler og bilder, dukker det ene bildet etter det andre opp av karer i treningsutstyr, oppe på en bre, på et fjell, i marka, på ski, osv. med treningsutstyret på. SUKK, hvordan får de tid i det hele tatt til å være på Sukker, lurer jeg på. Jeg ser ingen bilder av en mann foran tv'n, på biblioteket, på butikken, osv., skulle tro de var litt der også, i alle fall på butikken (hehe)...

God kveld alle sammen :-)
Ny kveld = ny muligheter.
Grip dem, å ha en strålende kveld :-D