Sukkerforum

Det er en masse personer uten bilde på sukker. Er det bare useriøse, eller er dem bare så utrygge. Hva tror dere?

(Se neste innlegg: )

Nyttårsfest!

Ingen svar
(mann 29 år fra Oslo) Privat melding

Hei jenter!

Jeg og åtte kompiser er snart klare for det nye året, og alt vi mangler er noen søte jenter å feire dette med. Hvis du og dine venninner er spontane og klare for en god fest er det bare å ta kontakt, så kanskje vi får til en super aften sammen :)

Mistet en kamerat som ble nekta behandling for et rusavhengighetsproblem, som kunne blitt ordnet for 250 000.
En matavhengig venninne fikk 250 000 for å fikse magen, for å ta av.. Er dette riktig ? Er det forskjellig verdi på folk? Hvem avgjør dette ? Noen vise tidsdrepere der ute som har noen meninger ?

Jeg lurer på Og får et inntrykk av at mange er "redde" for å la ting skje ? Jeg mener; har chattet med noen en lengre tid,,Også trekker seg tilbake,,Går en tid,,Kommer tilbake? Hva skjer? Hva er folk redd for? Jeg er her i hverfall av seriøse grunner Men er lei useriøsitet !

Jeg sitter faktisk hjemme alene på en lørdags kveld! Hadde jeg vært "fornuftig" hadde jeg vært på fest eller bytur, men her sitter altså jeg:-) Formen kommer til å være tipptopp i morgen da, jeg kan jo være glad for det;-)

Andre som har hjemmekveld i dag på en lørdag?:-)

Mulig jeg tar feil, men jeg sitter med et inntrykk av at mange søker den "perfekte" partner. En person som skal utfylle og passe inn 100% i alle vinkler og lyssettinger. Er det virkelig realistisk? Finnes slike? Og ville vi kjent det igjen dersom det dumpet innom i livet vårt?

Hva med "god nok"? En partner man trives med og stoler på. En man kan ha noen felles interesser med. En man kan samarbeide med og som sånn generelt sett har noen felles mål med. Men som kanskje ikke brenner for noe som er viktig i livet ditt. La oss si båtliv for å konkretisere. Kanskje akkurat dette kan bli en fin ting å ha for seg selv. Noe man kan dyrke sammen med venner. (Ja, jeg trives virkelig ikke i båt.....)

Jeg tenker det blir litt sårbart å basere alt på en person. Fint å ha litt til felles og noe hver for seg.

Tilfeldig??

Siste svar sø. 29 des. 2013 23:47 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym JeSUSEN77

Er det bare meg, eller er det sånn at ca 80% av overvektige innpå her er ikkerøykere ? Ser man en slank dame, så er det i 73 % av tilfellene en røyker.
Derfor er min teori at røykere holder seg fit mye bedre enn ikkerøykere.. Dette er et tankekors.. Vil heller dø av tobakkskader enn overvekt.. Tar eg feil ? Neppe;)

Tenker dere på ekser når dere onanerer?

På facebook forleden dag dukket det opp en "nyhet" i newsfeeden min. Eksen min og senere fwb av og på de siste 8 årene har fått seg dame. Det er jo i og for seg en hyggelig nyhet det! Men er litt skuffa likevel. Her har vi hatt et forhold over veldig mange år, så må jeg lese om det nye på facebook? Hva med å ringe, sende en melding? Vi har alltid pratet åpent om slikt tidligere og avsluttet forholdet vårt når vi har gått inn i noe nytt. Ikke lenge siden vi var ute og tok oss en øl heller. Flørta og kyssa som vi alltid gjør, men gikk hver til vårt(skjer ofte det også, så ikke noe nytt for den gangen)
Er jeg kjip som sitter her og er litt skuffet?

Kan noen forklare hva 'Har match' under matchsøk betyr?

[ ]Album [ ]Bilde [ ]Superbruker [ ]Har match

Jeg tror virkelig nå etter så lang tid i sukker at jeg ikke kommer til å møte noen her! Her setter folk meg som meget intresant, men kontakter de meg nei! Jeg føler meg virkelig skuffa over sukker! Virkelig heldig de som ha møtt noen her!

Er det fortsatt slik at man kan se om en person har blokkert en ,, eller får man bare beskjed om at " profilen er deaktivert og kan derfor ikke vises ??

Denne julen har jeg brukt til å titte på jentene her inne (altså, jeg har gjort litt annet også altså) og må si at det er utrolig mange søte jenter her inne!

Jammen bra at ikke alle jentene jeg har sendt melding til har svart, for i så fall ville jeg fått et seriøst problem med å velge hvem av dem jeg skulle truffet :-)

Fortsatt god jul :-)

Nyttårsfest

Ingen svar
(mann 29 år fra Oslo) Privat melding

Hei jenter!

Jeg og åtte kompiser er snart klare for det nye året, og alt vi mangler er noen søte jenter å feire dette med????. Hvis du og dine venninner er spontane og klare for en god fest er det bare å ta kontakt, så kanskje vi får til en super aften sammen ????

Og det ser ut til at jeg ikke får med meg noen venninner så da reiser jeg alene med minimeg:-) Hvor vet jeg ikke ennå, men det blir nok et typisk "sydenland".

Er det andre her som har reist alene før? Jeg vet vi to kommer til å kose oss, men jeg er samtidig litt redd for at det skal bli litt stusselig og kanskje litt skummelt:-p

Mange jenter fra 30 og oppover forbi 40 finner plutselig ut alt som ikke er gjort må prøves. Fallskjermhopping, fjellklatring,padling,rafting osv osv.Jeg personlig søker ikke dette men jenter ønsker en som deler disse interesser.Jeg er normal bygd/slank og sprek som f....40 år og "normalt"utseende men trives best med hjemmekos og familiting. Hvorfor er det da bare kraftige/store damer som elsker sofaen som tar kontakt?

Er det lov å beholde sin FGF eller FWB mens man dater en annen ? Hvor lenge?

Hei! Jeg har flyttet og trenger derfor å endre fylke på min profil! Profilen har ikke vært oppe på 3 år, så skulle nok ha forandret litt på teksten au:) Sitter med I-phone og I-pad, ikke data....er det bare mulig fra datamaskin? Takknemlig for svar:))

Har jeg da sørget for at det ikke blir trukket ved neste forfall og at mine dager som superbruker er over 02.01.14?

Hva er planene til folket på nyttårsaften iår da? Blir det fjellet på de fleste.? Eller blir det i Oslo by?

Hei! Jeg har flyttet og trenger derfor å endre fylke på min profil! Profilen har ikke vært oppe på 3 år, så skulle nok ha forandret litt på teksten au:) Sitter med I-phone og I-pad, ikke data....er det bare mulig fra datamaskin? Takknemlig for svar:))

Kunne tenkt meg å sett denne filmen i romjula. Noen som vil være med.

Helst i Drammen, men Asker, Sandvika og Oslo funker også...

... i morgen?

Ski or die :P

Ser ut til å bli en strålende dag :)

Hei, jeg er helt ny her inne, men har tidligere møtt en fra nettet, et forhold som forøvrig varte i nesten fem år. Men det jeg lurer på er; hvor lenge bør man egentlig vente før man treffer noen man har møtt på nettet. Jeg syns dette er vanskelig. Jeg skjønner at dette selvfølgelig er veldig individuelt, men hva tenker dere er en slags minimumstid?

.. ikke råtne på sukker, men leve livet, oppleve, dufte, kikke på, flørte med og ikke minst nyte vakre kvinner

Kanskje også forelske meg ..

Jeg gjentar, ikke råtne på sukker - jeg kan bedre enn det her, virkelig

4. juledag? Fortsatt julemat, eller noe annet? :)

Tenk om man ikke brydde seg om å ha en og krype inntil, noen som brydde seg, eller noe å le og fjase med. Eller dele et glass vin med , da hadde man hatt det godt her man satt tredje juledag alene, og funderte på hva man skulle gjøre. Kanskje en kino alene ,, Jippi,, Det kan jeg jo gjøre :)

bank noen venninner
ver litt rufsete
noen tattoer
gi faen holdning
ver sjef til fingerspissene
ikke syt eller klag
vis omgivelsene at du har det godt og driter i det meste

til slutt damer med livserfaring kan vere utspekulerte
begynn med og finne ut hva som trigger dem
og derettetter tilpasses agnet

ps ikke prøv dette hjemme
bare for proffer:-)

F.eks. ADHD?

Jeg har nemlig det:-) Jeg fungerer helt fint med fast jobb og alt det der, men det er nok ikke alltid like lett å forholde seg til meg da jeg noen ganger er litt preget av det. Som glemsk, utålmodig og blir frustrert om det er noe som er vanskelig å takle. Samtidig så er jeg veldig var på andre og gjør alltid mitt ytterste for at dem jeg bryr meg om skal ha det bra:-) Jeg sier ofte at jeg blir styrt av følelser og "normale" blir styrt av fornuft:-p

Noen som vil være med i Larvik eller Sandefjord traktene?

Skriv inn ditt største juleønske! ????

Klineteknikker

Siste svar fr. 27 des. 2013 12:39 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Postmannen

Jeg har alltid klint på den måten at man sleiker tunga til den andre for hvert "klin", og de fleste jentene jeg har vært med har gjort det samme.

Men så er det noen få som snurrer tunga rundt min tunge eller bare tar tuppene mot hverandre. Den teknikken er jeg ikke så glad i og jeg tenker at jenta ikke er god til å kline. Men det kan jo være hun liker den teknikken best og synes jeg er dårlig som bruker "min" teknikk.

Dette ble jeg veldig nysgjerrig på og vil høre med dere hva dere synes, så:
Finnes det en riktig/gal teknikk?
Hvilken teknikk bruker og foretrekker du?

Jeg har den siste tiden skjønt at jeg faktisk er attraktiv i mange unge menns øyne og hatt kontakt med noen godt yngre menn. Jada, jeg vet. De er interessert på relativt kort sikt selvfølgelig. Men på grunn av aldersforkjellen, later de da heller ikke som noe annet.

Det som er interessant, er at de er så høflige, så interessert i det jeg måtte ha å fortelle, så oppfølgende og galante.

Menn på egen alder må jeg hale og dra i. Samtalen og meldingene stopper ofte opp om jeg ikke haler og drar. Og det er jo litt pussig. Man skulle egentlig tro at jeg som er rundt 40 var mer attraktiv for en mann på 50 enn en mann på 28. Men slik er det visst ikke. Merkelig nok….

Det jeg helst ønsker, er den samme interessen fra en jevnaldrende eller eldre. Hvorfor skal det være så vanskelig å få?

Hei alle sammen!
Jeg vil bare ønske alle sammen en god jul og et godt nytt år!
Håper det er vært vellykket hittil :)
Hva for noe spennende skal dere på nyttårsaften?

Ut i Stavanger?

Ingen svar
(kvinne 36 år fra Rogaland) Privat melding

Hei hei,
Noe som skal ut i Stavanger i kveld?

Enten grunnen er at du er lei ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, akevitt, øl, vin, riskrem, rød saus, familien, de gamle historiene om igjen, eller bare trenger et pusterom fra julenøtter, julekonsert, poirot, flåklypa, en julefortelling, alene hjemme, eller rett og slett ikke vil sitte alene hjemme -- vi er en gjeng som skal møtes for å ta noen pils og løse verdensproblemer i Oslo sentrum nå snart.

Stedet er ikke bestemt enda, men det blir en av de lett tilgjengelige langs lysløypa i karl johan.

Kan ikke love noe sjekking. Lover bare godt selskap og knall stemning! Gruppen er kjønnsmikset, og aldermiksen er så langt på 30 +/- 8.

Meld interesse her, så skal jeg poste sted etterhvert! :)

Greit at julen er tid for ettertanke, men sliter med å forstå hvorfor ekser sender meg god jul meldinger om at de skulle ønsket at de hadde satset 100% på meg når vi var sammen, og at jeg er den beste jenta de noengang har møtt...

Hvorfor kan ikke folk se det mens vi er sammen...

Julen er en tung tid å sitte alene.
Jeg vet at det sitter mange mennesker som trenger noe sosialt og hyggelig. Jeg prøver derfor å starte denne tråden for at man kan prøve å finne noen å tilbringe tiden med, hvor dette med vennskap er viktigere en jakten på den store kjærligheten.

It was Christmas eve babe,
In the drunk tank
...

Ønsker alle en riktig god jul, med mange hyggelige minner!

Ta vare på de rundt deg, og kos deg masse!

Hilsen Julenissen

Hvordan får man blokkert ? synes det er litt små ekkelt når personer er innom profilen utallige ganger uten å si et fu..

God jul :D

Ingen svar
(mann 30 år fra Oppland) Privat melding

God jul å ønsker alle ett godt nytt år :D

Etter å ha vært ute av Sukker noen år, er jeg tilbake igjen. Mann 47 år. Setter en hel del gule hjerter. Bruker disse som huskelapp, før jeg sender meldinger til de som er mest interessante. Det jeg synes er overraskende, er at ca. 30% aldri leser meldingene... Så starter chattingen. Min erfaring er at man bør møtes så fort som bare mulig. Gjerne 15 minuter over en kaffe. Sist gang fikk jeg god kjemi på 2 av 20 møter, så det var ikke dårlig etter min mening. Dette førte til et forhold som varte i nesten to år... Denne gangen chattet jeg vel og lenge gjennom 3 uker med en kvinne før vi møttes. Alt så bra ut, vi hadde mye felles, og dialogen gikk strykende. Vi avtalte å møtes en fredag for noe vin. 5 timer senere, etter god kommunikasjon, gikk vi hver til vårt. Jeg fikk sansen for denne kvinnen og ville gjerne se henne igjen. Sender henne en tekstmelding, men åpenbart at hun ikke er noe særlig interessert i videre kontakt. Det første jeg lurte på var hvorfor hun satt i så mange timer. Haddde jeg vært uinteressert, ville jeg gått så snart anledningen bød seg...

Så her er mine råd, i den grad jeg kan opptre som noen ekspert da... Spent på å høre andres synspunkter!

1. Sett mange hjerter og send melding til alle de du finner mest interessante
2. Unngå å sende meldinger frem og tilbake i lang tid (uker). Det kan (og vil) bygge opp urealistiske forventninger på begge sider
3. Prøv å foreslå å møtes rundt lunsjtider. Max 30 minutter, helst bare 15 min. Trenger ikke være på kafe, kan også være sentralt i en park etc.
4. Er det noe kjemi, merkes det nesten umiddelbart.
5. Spør aldri på 1. date hvordan den andre personen føler om å møtes igjen. Kan bli pinlig.
6. Vil du treffes igjen, send ny melding innen 1 døgn. Det verste som skjer er et nei...
7. Gå til punkt 1...

Jeg har forsøkt å reflektere litt rundt dette å være singel. Hvorfor har det seg slik at noen går single i lange perioder i livet mens andre hopper fra forhold til forhold.

Handler det "bare" om egen innstilling, at man trenger litt tid før man er klar for noe nytt? Eller er det rett og slett vanskeligere for noen å bli elsket/få oppmerksomhet enn andre? Når jeg tenker på de rundt meg gjennom et halv-langt liv så kan jeg ikke se at det nødvendigvis har så mye med utseendet eller livsituasjon å gjøre. Jeg har enkelte virkelig flotte, empatiske, sosialt og ellers velfungerende venninner og venner som har gått lange perioder uten en partner, selv om de gjerne har ønsket seg en partner. Disse periodene har naturlig nok (?) blitt lengre når de har blitt eldre. I tenårene-20 årene er utvalget ofte større og sjansene bedre for å møte noen, men når man kommer i midten/slutten av 30 årene og oppover er mange etablerte og derfor ikke "tilgjengelige". Er noen for kresne? For lite villig til å "ta det som byr seg"? Er det så enkelt?

Nå er vel de fleste her inne single. Så utvalget er vel litt skjevt. Og de som er lenge-single er vel også i overkant representert siden de gjerne oppholder seg her lenger, forblir single over lengre tid.

Jeg er definitivt i gruppen lenge-singel. Jeg har hatt noen forhold, som har vart lenge, men også være lenge singel mellom forhold. Nå har jeg snart 4 år som singel. De første par årene var jeg på ingen måte intr i å begynne noe nytt, grunnet livsituasjonen, men særlig det siste året har ting forandret seg og jeg ser ikke at det vil endre seg noe i nærmeste fremtid.

Er det vanskeligere å pare opp enkelte? Er noen av oss rett og slett undatable?
Tanker rundt dette?

Er du glad i julen ?
Er du en av de som har masse familie rundt deg, eller bruker du ferien alene til å slappe av ?

Eller er du som meg nærmest likegyldig til hele opplegget?

-Første problemet jeg hadde på sukker var i det hele tatt å få hjerter og førstemeldinger fra damer. Så fikk jeg tilslutt det, og var kvitt det problemet.

- Andre problemet jeg fikk var å komme til det punktet hvor man skulle avtale dater, få damer til å møte meg. Det tok din tid,men tilslutt var jeg kvitt det problemet.

- Tredje problemet jeg fortsatt har og jeg har lyst til å gjøre noe med er å få damene til å møte meg igjen. Det blir for puslete rett og slett. 1 daten må være knallbra, den er jo helt avgjørende for om hun vil bli med på en videre prosess. Men de ringer meg jo ikke igjen. Det er tydelig noe som har gått galt.

Hvordan kan jeg gjøre det bedre på 1 daten?

For meg virker det som om 80% her er ute etter one night stand, lek og moro og ikke ute etter noe forhold. Hva er din mening? Og hva er du ute etter ? Jeg selv håper på og finne noe fast og seriøst.

.

HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL? :-)

.

har du en nice kone

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dr mengele

da lurer naboen på henne