Sukkerforum

Flere som har opptil flere jenter som daglig titter innom profilen din selvom du aldri har skrevet til dem?
Som om det faktum at vedkommende ser på profilen min hele tiden gir meg mer lyst til å snakke med dem... Hyggelig at samme person stikker innom en eller to ganger, men hver dag i flere dager er da veldig unødvendig...

Lurer

Siste svar ma. 12 aug. 2013 15:39 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Helge

Er det bare jeg som opplever at det er jeg som må ta kontakt?
Opplever svært lite andre vegen.

Mulig at min profil er lite interessant!

Hva synes dere om de nye Bush trendene? Er det ok at den motsatte kjønn lar bushen gro eller er det best med glattbarbert?

Selv foretrekker det glatt ;)

1. Ikke forvent respons. Uteblitt respons er også et svar.

2. Konsentrer deg om det riktige antallet. Det antallet er 1. Hvor mange som besøker din profil eller hvor mange du skriver til er ikke relevant så lenge du leter etter en person. Da er det den ene som teller, alle andre er uviktige.

3. Ta ikke avslag personlig. Det betyr bare at du har utelukket en fisk – kast den tilbake i havet og sett ut kroken igjen.

4. Husk dette er vindusshopping med stort utvalg, du blir mer kresen her, det blir de du skriver til også.

5. Dette er bare én arena, ikke forvent å lykkes her, spre innsatsen din, gå ut, finn på noe, få en hobby.

6. Se på deg selv også, er det noe du kan gjøre med deg selv for å få bedre agn på din krok?

7. Prøv heller å bli kjent med mennesker fremfor å lete etter den rette. Ikke legg så stort press på deg selv.

8. «Alle nye» klager før eller senere – klaging er veldig attraktivt og sexy – not.. Det er som grønnsaker på tallerken til barn. En positiv holdning er å anbefale, det er sjokoladen.

9. Fyll ut profilteksten på en god måte og ha bilder i profilen – det øker sjansen til å få god respons. Har du ikke bilde? Skriv en kort linje om hvorfor og sørg for en måte du kan formidle bilde(r) tidlig. Hvis ikke vil personen bygge opp et falskt bilde av deg, det er med stor sannsynlighet bedre enn deg, og vedkommende vil bli skuffet når bildet endelig kommer.

10. Ingen mennesker er like, noen liker store, noen liker små, noen liker smarte, noen liker dumme, noen liker meg, noen liker deg. Vær fryktløs, tør å skrive til de du liker, ingen er «for bra» - og får du ikke svar? Se punkt 3.

- Lykke til.

Sitter å leser litt her. Registrerer at flere har 2-3 dater i uka med forskjellige (i dette tilfellet) menn. Dette skurrer litt i mine ører. Klarer dere virkelig konsentrere dere om personen dere er på date med,eller planlegger dere neste date allerede?
For min del, så ser det ut som om dating er en slags sport for mange og ikke et ærlig forsøk om å finne seg en kjæreste.
Jeg hadde aldri vært interessert i å datet ei jente som har planlagt å treffe 2-3 andre senere i uka.

Jeg er mer verdifull enn et tidsfordriv for seriedatere.
Vel, dette var mine tanker om dette.kanskje jeg bare en en gammeldags gubbe i

Steinbukker passer best sammen med steinbukker sies det...

Kvinner
Ønsker ikke å møte aleneforeldre = Verpeklar

Menn
Ønsker ikke å møte aleneforeldre = Gidder ikke stresset en unge fører med seg?

Iallfall ikke når man skriver meldinger. For eksempel kan jeg ikke bruke denne smileyen: (✿ ♥‿♥)

Her er en liste over alle de fine smileyene vi ikke kan bruke! -> http://www.japaneseemoticons.net/all-japanese-emoticons/

To glade gutter på tur vil gjeste Lillestrøm i kveld. J&H,

2 svar er riktige, to er feil:

Stor snabelsvermer er:

1) Egentlig stor snabel - svermer... en godt utstyrt amorøs type.

2) Svermer med store, flygende snabler.

3) En tussmørkesvermer hvis larve gnafser på arter av mjølke.

4) Opphavet til larven som befinner seg i en femliters dunk "bare vann" (tom) fra reitangruppen, på min tram sammen med nyplukket geitrams.

Anbefales å se, sånn kan det tolkes.

http://www.youtube.com/watch?v=2y_-vsHvPBE

.. der jeg setter et grønt hjerte på alle nyinnmeldte jenter på sukker..

Håpet er proporsjonalt på størrelse med mitt lottospill og håpet om å vinne hovedpremie.. Jeg leverer 5-ukerskuponger noen ganger i året..

Personlig hører jeg på denne og på repeat når jeg ser på profiler.

http://www.youtube.com/watch?v=8gbqued-9VQ

:)

Siste svar sø. 11 aug. 2013 03:36 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym manif

Wanna play?

Hei, jeg synes forumet r et fint sted å stille spørsmål jeg ikke kan stille noen andre steder. Her er det jo mange "kvalifiserte" meninger.

Jeg leser noen ganger beskrivelser som at hun er "vill i senga", og det høres ut til at det er positivt. Er det det gutta vil ha og i tilfelle hva slags "vill"?

Om jeg ønsker en kvinnelig sengepartner for i kveld? Jeg gidder absolutt ikke dra ut på byen og dra med ei full, tilfeldig chick derifra.

Du har overlevd den første etter-ferie-uke :-)
Det var slitsomt til å begynne med, men også veldig morsomt og gøy å se alle dine kolleger IGJEN :-)

Og nå er det helg igjen, deilig!

Hva skal du i helgen, ABBA?

Er det noe som har møtt noen fra andre plasser/byer (at man må hoppe på et fly) for å møte noen herfra?

- hvordan har dere løst det med overnatting? Tenker det kan gi mye press på situasjonen om man skal innlosjere vedkommende? Og det kan kanskje bli vel intenst å være med noen 24/7 med noen man strengt tatt ikke kjenner? Tenker det kan være greit å få trekke pusten litt. Gå på do osv hehe. Trekke seg litt tilbake og kjenne litt på inntrykkene sålangt, før man selvsagt raskt møtes igjen?

- bør man tenke han bare vil èn ting om han før dette skjer begynner å dreie samtalen inn på sex, vil ha noen "forsiktige" bilder tilsendt osv? Selv om han virker superbetatt (!) og jeg ikke tror han er en "player" i det hele tatt.

- ville man reist "bare for å få sex" (fra en dame man tydeligvis synes er veldig fysisk attraktiv), eller ville du måtte vært genuint interessert (dvs ikke bare sex) i henne for å hoppet på ett fly?

- ville dere menn forventet sex? "siden dere har reist sålangt" osv. Personlig lar jeg meg ikke spanderere på på byen engang, for jeg har møtt menn som trodde dette betydde man skulle bli med dem hjem, og har fått den slengt etter meg når det ikke skjedde.

Any thoughts?

Noen som vil komme på vors? Bare gutter her. Litt boring.. Send en privat melding om noen har lyst. Sted Bergen.

Ein høyrer ofte på forumet og elles i verda analyser av mennesker som har hatt sex med mange mennesker. Desse playerene, kvinnelege som mannlege, skal då angivelig vere usikre på seg sjølv, ha eit overdrivent behov for seksuell stadfesting. Vidare har dei kanskje ikkje hatt ein god og varm barndom og dei er ikkje tilstrekkeleg trygge på seg sjølv til å gi i ein langvarig og meiningsfull relasjon. Dette er sikkert rett i mange tilfeller. Mange folk som har seg med mange har eit stort behov for å føle seg tøffe, som menn, som helter, som bad-boys. Dei har denne trongen til å føle at ikkje berre ei, men at fleire kvinner, "gir dei alt."

Så er det store spørsmålet: Står det så mykje betre til med dei som har lyst på forhold og barn ? Kan ein ikkje kjøre ein liknande analyse på dei ?

Mange forholdspersoner har kanskje hatt ein spanande og relativt promiskuøs liv då dei var mellom 20 og 30 år. Så fann dei plutseleg ut at livet som singel var tomt og meiningslaust, og at korte seksuelle relasjoner ikkje gav dei nokon ting, så dei ville gjere noko skikkeleg noko. Dei ville ikkje lenger føle på denne einsemja og denne meiningsløysa, så dei gjekk no inn for å date seriøst. Ting må vere seriøst, elles så var dei ikkje interessert. Dei ville ha ein fast partner, ha eit hus, vakne opp med den same personen og sjølve kronen på verket skulle vere barn. Vi skulle videreføre slekta. Ha kjensla av at genene vår blei vidareført. Vi, vi sjølv, skulle utføre det største mirakel på jord.

Så går dei ei stund. Ein får fast partner. Ein får hus. Ein får Volva. Ein får barn. Så byrjar ein å krangle. Ein blir sjalu. Så lenge ekteskapet varer er båe parter lykkelegare enn tidlegare. Spesielt mannen er lykkelegare, sidan han no har fått seg eit brukbart sosialt liv. (forskninga seier dette). Halvparten av ekteskapa ender likevel i skilsmisse som gjer folk varig mindre lykkelege, spesielt kvinner. Mange av ekteskapa fører til barn. Og når halvparten av ekteksapa går i oppløsning setter dette varige spor i barna. Barna hugser den dagen då foreldra blei skilt. Og kontrollert for alle andre variabler så klarer barn av skilsmisseforeldre seg dårlegare enn barn frå heile familiar.

Kort oppsummert: Det finst normer som seier at ein som 20-åring skal vere fri, pule rundt, vere bad-boy, vere ein Casanova. Og det finst andre normer som seier at "ordentlege" mennesker med "ordentlege" liv får seg ein fast partner, barn, familie og alt det der.

Dette er et datingforum, og dra regner jeg med at de fleste er her fordi de egentlig ønsker å finne en partner/kjæreste/date.
Det jeg lurer på er hvorfor folk da presenterer seg og sine meninger her som anonyme ?

Det skrives mye rart her, men folk viser kanskje hvem de er og hva de står for i sine skriverier.
Det kunne vært et bra bidrag til å bli kjent med hvem folk egentlig er og om de står for noe en selv liker/aksepterer.
Mange profiler sier litt lite, så dette kunne vært et tillegg til å bli kjent med ulike personer.

Finner det vanskelig når mesteparten av innleggene postes anonymt. Da blir det litt uinteressant hva den enkelte sier. (Selv om jeg flirer litt av hvordan enkelte presenterer seg). De tør vel fordi de er anonyme.

Tør man ikke stå for de meninger man har ? Ønsker man ikke å finne likesinnede ?

Finner det litt feigt, særlig der man rakker ned på andre eller andres meninger.

Forumet kunne blitt noe seriøst om alle postet med kallenavnet fra profilen slik at man kan finne ut om dette er en person som vekker interesse totalt sett.

Utfordrer dere til å være modige nok til å stå for det dere poster ! ;)

"Masse kjærlighet. Masse klining. På Soria Moria" 14. september, reklameres det for i margen til høyre.
Hva er det sukker egentlig markedsfører her? Synspunkter? Grønn tråd.

Ha en strålende lørdag alle :)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gladlaks

"SOMETIMES ALL YOU NEED IS ONE"

Jeg har en god stund chatta og prata med en utrolig hyggelig kjekkas og nå skal vi strax møtes...
Han er SÅ meg og jeg er SÅ han...om dere skjønner!!!!
DET BOBLER!!!!!!!

Dere må heie på oss nå,for det her føler vi begge kan gå bra!!!!!!
Wææææææ!!!!!!

Leser en del interessante innleg her :), men trenger dere skrive ett A4 brev! Av og til så blir det til at dere forklare forklaringen deres. Kunne tenk og kommentert noen av trådene, men har ikke innteresse av og skrive ett A4 brev :) for og forklare hvorfor jeg mener det jeg mener :) for til slutt å finne ut at vi egentlig er enige. Tror ikke dere er mindre intelligente selv om dere skriver litt mindre :)
Er det bare meg som synes at noen av trådene kan bli litt laaaaaaaannnnnge? :)

Til guttene (gjelder kanskje jentene også?):
Veldig mange av de profilene jeg er inne på skriver at de søker en sporty jente, stort sett uten noe mer utdypning. Er det en måte å skrive at dere ønsker en slank jente? En som trener veldig mye? Eller kan det være en jente med rause former, men som gjerne bestiger en fjelltopp? Er slanke jenter som ikke trener utelukket? Bare lurer!

Tråden for oss tvillinger. Mener å ha lest at Tvillingen er Tvillingen's beste match.
Ja eller nei, hva synes du?

Kroppsleg sett er eg (normalt sett)svak for menn som er sexylubne/fluffy..
Sånn som leadsingeren her...
Vil ha,vil ha,VIL HA!! :P

https://www.youtube.com/watch?v=pSwV4ZkQ-Rw

Får en gang i blant svar fra/førstemeldinger fra noen jenter som i løpet av 2-3 meldinger viser seg å være prostituerte.
Er det virkelig noen som kjøper sex på sukker??

(stå gjerne frem med bilde og navn så vi kan peke og le)

Hvis du kunne velge fra øverste hylle, hvilke forumtroll kunne du tenkt deg en date med og hvorfor?

Tips for alle kjønn

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Slark

I motsetning til de fleste forholdstips i ukeblader og aviser er dette ting jeg kan kjenne meg og andre igjen i:

http://markmanson.net/6-toxic-habits

Om bare folk hadde fulgt disse rådene hadde alt vært så mye bedre.

Dersom kvinnene hadde gjort som mennene, hatt bort sminke, og hadde hatt kort hår, på bildene her ....hvordan hadde de sett ut? Da hadde vi sett realitetene. Og dersom evolusjonen hadde vært 50/50,altså likt fordelt mellom kjønnene, helt umulig, så totalt hypotetisk så klart, men altså, kjønnene hadde hadde hatt helt like premisser for å kontakte hverandre,gi hverandre oppmerksomhet ... det var ikke sånn at, generelt sett, skulle mennene kontakte kvinnene, kvinnene kunne like gjerne kontakte mennene ....det ting ville bli avgjort på, det som avgjorde hvilket kjønn som var det mest attraktive var faktisk basert på realitetene ift attraktivitet, egenskaper.

Også kan man så klart også trekke inn andre faktorer, faktorer som er menns dominerende styrker, som fysisk styrke, autoritet, sånne faktorer, faktorer kvinner ikke er i nærheten av menn på ....kvinner har jo ikke en sjanse til å forsvare sin partner, på samme måte som en mann kan forsvare en kvinne ...sett dette ift partnerseleksjon og partnerskap,så har jo ikke kvinner som å stille opp med, viss man tar den vinklingen ..........

..........min konklusjon er litt drøy, så den avventer jeg foreløpig .....

Manif her.
Har dere fått nok?
Eller vil dere ha mer?
På forhånd takk.

Dette er faktisk en seriøs tråd. Ser helst at tull og tøys uteblir fra akkurat dette tråden.

Er det virkelig noe i dette horoskoptullet? Jeg tror ikke på hverken horoskop, periskop eller mikroskop, er null religiøs eller åndelig og har et ikke så kjedelig liv at jeg kunne tenkt meg å bruke tid og energi på slikt.

Hvem skal/er på øyafestivalen i år? Hva skal dere se? Hvordan har det vert så langt? :D

Så mange flotte damer. Så uoppnåelige.....

Hvorfor er det så mange oppegående... stryk det det siste der, damer/jenter som lager (i mangel på et bedre ord) trutmunn på bilder, det ser jo fullstendig lamt ut, hvem skal dette appellere til?

Hvorfor har så mange bilder av fjellklatring, rafting, sykling osv? Trodde poenget med bilder var å vise hvordan man så ut ikke hva man driver med

Ofte føler vi begjær etter attrå etter mennesker, ting og fenomener. Vi ønskjer å tilfredstille vårt begjær. Ha sex med alle dei folka vi ønskjer å ha sex med, få fine biler, dyre sko, meir i lønn, fleire venner, meir beundring frå vår omgangskrets, meir respekt ifrå andre mennesker, ein vakrare kropp, større pupper, tydelegare six-pack etc etc. Lista slutter aldri.

Vi blir aldri fornøgd når vi følgjer vårt begjær. Viss vi held oss til sex så er det jo sjølvsagt heilt greitt å ha sex ofte og med så mange mennesker ein vil. Men viss ein let seg styre av sitt begjær, blir ein aldri fornøgd med sitt sexliv uansett kor mange og kor vakre sexpartnarar ein har. Ein blir heller aldri tilstrekkeleg fornøgd med sin monogame partner. Det er alltid noko som kan bli betre. Partneren kunnee ha blitt vakrare, kulare, stiligare, fått meir i lønn, lytta meir til oss, trena meir, trena mindre, hatt større sexlyst, hatt mindre sexlyst etc etc.

Ein person som er dritlykkeleg og som angiveleg aldri ahr pult er Dali Lama. Makan til fornøgd og harmonisk fyr skal ein leite lenge etter.

Eg er overtydd om at dette er nøkkelen til suksess når det gjeld dating. Spesielt for menn som alltid er overtydd om at roen, harmonien og lykka ligg gøymt inne i den neste vaginaen. Spesielt for kvinner som alltid er overtydd om at roen, harmonien og lykka ligg gøymt i den neste mannen som respekterer dei, har sjølvrespekt, lytter til dei, er monogam frå første sekund, aldri ser på andre kvinner og aldri viser for mykje eller for lite interesse.

Va ein sånn Steinbukk trå her så koffor isje ein aen stjerne ting trå?

Hvem passer liksom Tyren sammen med?

Å kossen e ein Tyr? Einaste eg har fonne ud e at di isje bryr seg så mye om stjernetegn å gidde isje sjekka opp i det sjøl...

Altså hvor lenge klarer du å vente med å ha sex før du gir opp forholdet om partner vil vente.

Regne som laver ned, gjør meg ingeting når jeg vet at der kommer en mann med en flaske rødvin om noen timer :-)
Tror det kan bli en koselige kveld! :-D

Geografi

Ingen svar
(mann 35 år fra Troms) Privat melding

Ja, vet at de fleste nordmenn bor fra Trondheim og sørover, men er uansett litt overrasket over hvor få fra de 4 nordligste fylkene som er å finne her på sukker.
Noterer meg også at de som besøker min profil er fra spikersuppa og omegn. Heldigvis er jeg flyttbar, men hadde vært lettere hvis man kunne finne seg noen å gå på date med som ikke bor over 1000 km unna.

Nå har ikke jeg barn selv, men jeg lar meg fascinere litt over enkelte fenomen her inne..

Det virker som svært mange av damene som har unger tror de har en voldsomt høy markedsverdi, og at de ikke helt forstår noe så enkelt som at barn senker markedsverdien..

Hvorfor er det slik tro?

Hva kan man egentlig forvente da ???

Stusser litt om jeg da lar det være opp til han å ta kontakt eller om de som får hjerte forventer å bli kontaktet.
Jeg vil liksom ikke "mase" :P

Så hva gjør dagens sukkerbrukere ???

Noen bruker jo det bare som huskelapp, det har jeg fått med meg...

Beste med dame

Siste svar fr. 9 aug. 2013 11:54 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Egon Olsen

Er det teit å si at det beste med å ha dame er å ha en du er glad i liggende på brøstkassa, mens en slapper av på sofan og ser en film?

Du som blir sur i kroppen av at kvinner får mer besøk enn menn.
Du som mener at det mannlige kjønn er mer attraktivt rent objektivt sett.

Av alle nettsamfunn og forumer man kan velge og vrake blant på internett... Hvorfor i all verden oppholder du deg på Sukker, hvor hovedpoenget er å finne nettopp..... tata: KVINNER ??

Hei

Har plutselig fått frafallsmelding på sexdaten min i kveld! Da har jeg bestemt å gi denne plassen bort til en kåt dame som trenger litt hudkontatk.
Jeg tilbyr en hyggelig kveld med god vin, levende lys, helkroppsmassasje som går over til litt deilig cunnilingus......

14.sep Sukkerfest

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym miniblomst

Hei hei alle sammen :)

Har nå bestilt hotell og billett for sukkerfesten, noen her inne som skal på festen?

Kanskje jeg er litt tidlig ute, men håper jo at festen blir like bra som den jeg var på sist :D

Kom med forslag etter som datoen nærme seg, hvor vi kan ses før festen. Tusen takk!

http://no.wikipedia.org/wiki/Verdens_orgasmedag

haverano? Er det spansk? Finner bare verano, som betyr sommer. Sufi haverano. Har funnet sånn delvis ut av hva sufi betyr - hjertets tro/religion eller noe der (sufisme). Men haverano? Fikk det på mld