Sukkerforum

Profiltekst

Siste svar on. 26 juni 20:29 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym hansen

Greit, noen har dysleksi, andre har litt vanskeligheter med å formulere seg, men profil på SMS-språk markerer nytt bunnivå.

Btw. andre som oppfatter det som utrolig slapt og lite seriøst med profiler uten et eneste ord i profilen? Likevel står det "Svarer sjeldent" så noen er åpenbart desperate og har lave krav.

Tenkte vi kunne underholde hverandre litt ....kommentere litt rundt hva vi mener om forumfolka ...helst positiv kommentering da ....også kan man si hvem man kunne tenkt seg å hatt date med på forumet ....)
La meg starte, det er flere kvinner jeg lurer på hvem er, av den grunn at de skriver på forumet til stadighet, men alltid skjult, f.eks Irene. Hvem er du Irene?
:)

Vi er ein guttegjeng på 3 stykk som er på hyttetur på Sørlandet og tenkte oss ut i Kristiansand på førstkommende torsdag. Er det noen hyggelige jenter her nede som kunne tenke seg å guide oss rundt i byen og ha det kjekt på en sommerkveld?

Det er så lett å sitte oppe lenge når man er alene og ensom.
At man skulle ønske at man kunne si god natt og legge seg med noen man var glad i, eller ha noen i nærheten.
Jeg er mann og litt redd for mørket også, kanskje derfor at jeg haler ut tiden litt før jeg legger meg.
Naboen hører jeg har tv'en på og sitter og prater med seg selv eller mumler noe. Det er lett å høre fordi terassen er sammenslått med en skillevegg som er litt åpen. Jeg bor i en høyetasjers blokk.

Har du noe på hjertet så bare si det her.

Reverse it

Siste svar on. 26 juni 13:46 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym turbo

La oss snu om på det hele ...nå kan damene prøve seg på menna, prøve å kjøre drag ...vise at de duger:)

Noen som går på høyskole/ universitet her, og som har gjort, eller driver på, med bachelor/ masteroppgave? Utføring av eksperimenter, innsamling av data .....????

Ikkeno kødd nå. Come on!

Det er interessant hvor skikkelige damer liksom skal være, litt hard to get......men når man først har skrevet litt med dem så blir de mer frekke, seksuelt lekne, det er jo egentlig greit, men også har vi det hard to get greiene, ...viss man først begynner å leke med dem, gjøre seg selv populær, så blir det fort forandring i måten de oppfører seg på, de blir mye lettere å ha med å gjøre, og det er de som begynner gi meg oppmerksomhet .....bare sånne småting som jeg finner litt tåpelig hos damene ....

Hva skjer a?

Siste svar ti. 25 juni 23:46 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym FrkHurra

Det er så stille her. Fortell meg noe spennende, nytt, trist eller kjedelig du har opplevd i dag? :-)

(Ja, jeg bor her. Nei, jeg vet ikke hva RL er. For tiden. Men snart. :-)

Synes vi blir tyngre og tyngre jo varmere det blir i sommer. Kanskje vi kan kjelpe hverandre til å få trent litt mer. Fyr løs.

Ja da gjorde jeg det. Meldte meg på til strandhotell turen!! Har bestemt meg for å ta flere sjanser her i livet. Komme seg litt ut av det skallet som har bygget seg opp litt etter litt. Jeg valgte til og med "dele rom " ! Er det flere av damene her inne som tok steget etter at sukker sendte mail om for få på meldte damer ? Og om ikke- hvorfor har dere valgt å ikke melde dere på? Bare nygjerrig :)

Er for gammal for ca 90% av alle som dukker opp i online-lista. Er dette vanlig? Begynner å få fantomsmerter i blokkeringsfinger'n her.

Deilig å ikke trene i dag:)
Flere som ikke har trent?? Kjeder meg så mye når jeg ikke trener at jeg lager en forumstråd ut av det...

Så deilig å ikke trene i dag men, kjeder meg..... hmmm

Når en begynner å dele morra'er, dukker våre "sanne jeg" opp. Jeg lurer på om det å trykke midt på tannkremtuba er et symtom på en ego verdensbetraktning som røper at JEG får tannkrem NÅ, så er det greit, et menneske som ikke ser ut over seg selv og øyeblikket og har svake empatiske evner og ikke evner å ta virkelig hensyn.
Eller er det motsatt, at det å være opptatt av noe så banalt og likegyldig som en tannkremtube må være et symtom på petimetrisk verdensanskuelse og et mer eller mindre nevrotisk kontrollbehov - .... eller er begge deler sanne, og at disse menneskene aldri mer bør hente tannkrem fra samme åpning ...

Tror der har været flere tråder vedr. dette emne op igennem tiden, men er lidt nysgerrig:)

Da jeg bor på vestlandet og udvalget af fantastiske piger, som faktisk er single er lidt begrænset (vi er jo også utrolig mange fantastiske fyre:P) Så hilser jeg jo pænt på en pige, selvom hun måske bor et stykke herfra.

Det som jeg undre mig lidt over er, at jeg har oplevet et par gange, at pigen har "flytbar" på sin profil, men når det kommer til stykket, så er hun egentlig ikke så flytbar alligevel:)

Er det sådan, at pigerne vælger "flytbar" for ikke at begrænse kontakten fra mænd eller findes der faktisk nogen, som er åben for at flytte, hvis/når de møder en fantastisk fyr, som er klar for et seriøst forhold?

Jeg er en mann av rang, kom og ta meg om du kan.

Natta :)

Siste svar ti. 25 juni 04:46 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym T87

liten natta hilsen til alle vakre menneskene på sukker :)

håper alle har hatt en fortreffelig dag og kveld :)

Sleep Thigth and don't let the bed bugs bite u :)

Når jeg går inn på andres profiler og sjekker autotekst (mye enklere en dette treet) så får jeg noen ganger opp:
Fra profilen har XXX svart annerledes og ærlig.....

Da lurer jeg på om sukker automatisk forstår om en person er ærlig eller ikke. Man kan da lyve så det renner av seg på alle disse spørsmålene.
Dette er ikke en veldig seriøs tråd, men jeg skulle gjerne hatt svar. Enten fra dere forumsfolk eller fra ansatte på sukker, som jeg har forstått sitter å leser alle trådene.

Padde/Paddine

Siste svar ma. 24 juni 23:59 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym FrkHurra

Noen som kan forklare meg greia? En fin kjærlighetshistorie over lang tid? Men hvorfor fortsatt her? Eller er det bare tull?

Veldig nysgjerrig. Jeg har tross alt bodd her inne de tre siste dager (jeje), og lest blant annet kjærlighetsdikt mellom de to i fleng.

Padde
Paddine
Storepadde
Paddeliten (Ej en kjigsmann sjult bak justningens fasade)

Litt inspirert av en annen tråd her - om årslønn - er det skryt om man oppgir at "høy" årslønn?

Jeg må ærlig innrømme at jeg blir litt frustrert av sukker.no ;-) Ikke bare forventes vi å oppgi hvorvidt årslønnen vår er høy, middels eller lav, vi forventes også å gi opplysninger om vårt eget forbruk! sukker.no evner imidlertid ikke å gi anvisning på hva som er det ene eller andre ...

Jeg har ytret meg på den nevnte tråden mht spørsmål omkring årslønn - men nå synes jeg det er på tide å ta opp en annen, og viktig, side av dette - nemlig forbruket! Hva innebærer det å ha "høyt forbruk", "normalt forbruk", "miljøvennlig forbruk" etc, og enda mer grunnleggende, hva er "forbruk"?

Her kommer en liten dose dynamitt -;)) Jeg anser meg for å ha et særdeles miljøvennlig forbruk (jeg kjøper kvalitet hva gjelder klær, sko, vesker mv, bil, treningsutstyr og interiør også, så det blir ikke mye avfall etter meg på det området - har imidlertid forbedringspotensiale hva gjelder mat (kjøper gode råvarer og lager maten fra bunnen av, men blir dessverre litt som går i søpla). Må imidlertid innrømme at jeg kjører bil til jobben på vinteren (orker rett og slett ikke Ruters sykdomssfelle, dvs klemt inne mellom mennesker som hoster og nyser på deg), bruker en diesel-bil ( ref myndighetene anbefalte det den gangen, men Oslo endret selvfølgelig mening om det kort tid etterpå). Jeg koster ikke mye til daglig - joda, jeg har boliglånet mitt, fellesutgifter, strømutgifter, bilutgifter, utgifter til mat (de daglige utgiftene er særdeles lave sammenlignet med helgene), mm. Og, ja, jeg kan uten problemer svi av 50,000 på et par timer på sko, klær mv, men jeg har veldig sjelden tid til å shoppe - jeg drikker dyr vin og kjøper kun de beste råvarene (noen av de får man også tak i på sånne steder som Rema 1000, Rimi, Kiwi mv) når jeg lager mat. Feriene er stort sett ganske så nøkterne.

Spørsmålet er - har jeg et høyt forbruk? I utgangspunktet tenker jeg nei - jeg koster jo veldig lite til daglig - ja, jeg har disse shoppingturene (som nevnt veldig sjelden), men skal de tas med når man vurderer om forbruket er høyt, normalt eller miljøvennlig mv? Og, i så fall, hvordan skal de vurderes?

Jeg har hat en meldingsutveksling med en mann her på sukker som hevder han har et høyt forbruk, ifølge ham 30,000 i måneden, men han har aldri klart å fortelle meg hva han legger i forbruk. Så derav denne tråden - hva er forbruk slik dere ser det? For meg inngår ikke "normale" bo- og levekos

Det er et valg her på Sukker, på lik linje med "Følg magefølelsen" osv. Hva legger dere i det, dere som har valgt det?

Når jeg ser på matchreet hos damer som scorer maks på disse sexrelaterte spørsmålene får jeg av og til antydning til reisning. Må komme meg ut herfra.. Bare meg som er så patetisk her?

Lurer litt på dette med kosete bladet. Hvor kosete er man når man velger 9 og 10? Hva blir for mye for deg?

Jeg har til nå ikke fylt inn feltet med årslønn i profilen, mest fordi jeg tror det virker litt blærete og negativt å sette inn "Høy".

Hvordan leser egentlig damene dette feltet. Teller det negativt om dere kommer over en profil som har satt den til "Høy"?

rettskriving

Siste svar ma. 24 juni 14:31 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym blåberry

Er det flere enn meg som stusser over profiltekster og meldinger med skrivefeil som burde vært plukket av folk i femteklasse? 50% (?) av medlemmene her kan ikke skylde på dysleksi. Hva tenker dere om disse som enten ikke kan eller vil skrive norsk som en voksen person? Betyr det noe?

Noen som vet om tilslutningbussen fra Jernbanetorget/National går inni eller utenom tunnelen ved Børsen? Fint med kjapt svar!

Nu har jeg et par gange fået en diskret hentydning til, at jeg burde have et profil billede, hvor jeg smiler:)

Så jeg tænkte det kunne være lidt sjovt at høre fra alle de dejlige mennesker herinde, hvilket profil billede gør, at i klikker jer ind på en profil?

Nu ved jeg jo, at det er udseensmæssigt betonet, men glem udseene et øjeblik og tænk på, hvad der fanger jeres øjne:)

Dette er ikke ment, som en tråd, hvor folk skal kommentere om mit billede er godt eller ikke, men ment som et genneralt spørgsmål, men de tilfældelige haters kan man vel ikke undgå, så kør på jeg har brede skuldre, det er sommmer og skattepengene kommer om 6 dage, så ingenting der kan fjerne smilet:)

I Datingmagasinet står det "Hvorfor menn sender standardmeldinger."

Jeg er mann og sender ikke såkalte hei-meldinger. Jeg har pleid å se på det som latterlig. Men etter å ha lest Prebens svar til kvinnen som syter over problemet har jeg fått mere nyansert syn på saken. Han har helt rett.

Jeg skulle gjerne hatt en kjærest. Livet føles litt meningsløst uten en kjærest. Jeg skulle gjerne hatt noen som var glad i meg. Noen som tenkte på meg. Noen som holdt rundt meg og alle de greiene der.

Jeg er jo en bra fyr. Tror jeg iallefall.

jeg får tilstadighet høre at jenter som snuser er forferdelig ekkelt.. noe jeg selvfølgelig tar lang fart og gir faen i...
men hvorfor er det såååå mye ekklere med jenter som snuser kontra gutter?

hva er "værst" jenter som snuser eller røyker?

jeg spør kun av nysgjerrighet :D

Beste førstemeldingen jeg har fått på lenge: "Du ser ut som du har Downs på profilbildet ditt..." Jo takk for det? Har fjernet bildet nå siden jeg er like fotogen som en sau i motvind.. Vet ikke hva jeg vil med denne tråden. Ville bare dele, hehe :) God helg!

Meldinger

Siste svar sø. 23 juni 23:43 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Bare lurer

Må man ikke inn på en profil for å sende melding til noen?

Åååååhh, en del homofile er bare så sexy og rå at jeg blir lei av at de ikke "liker" jenter:)

Forelskelse

Siste svar sø. 23 juni 22:59 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Hva tenker dere om det?
Er det noe som skjer med en gang, eller kan det utvikle seg til å bli en forelskelse om det er kjemi og andre gode følelser?
Kan man være forelsket uten å skjønne det helt selv?
Må/bør man være forelsket? Eller kan man gå direkte til "glad i"?

Jeg synes det er befriende at en TS i en annen tråd sier rett ut at han er "desperat" etter å få kjærlighet / kjæreste.
Hvorfor skal det være så ille og uglesett å ønske seg kjærlighet VELDIG, VELDIG, VELDIG, VELDIG mye, kan det ikke være helt, helt naturlig og forståelig hvis man har vært uten en stund?

De fleste mennesker som ikke har kjæreste og ikke har hatt det på en stund, ønsker seg jo oftest kjærlighet og alt det deilige og trygge det innebærer. Og de fleste av disse single er vel innimellom i den situasjonen at de føler VELDIG på det, at de VELDIG, VELDIG gjerne skulle hatt seg kjæreste og kjærlighet - og at denne mangelen i livet deres tidvis opptar mye tid og energi som de bruker til å tenke på det de mangler og ønsker seg.
Er de da "DESPERATE" etter kjærlighet? Og hva er forskjellen på å ønske seg kjærlighet VELDIG, VELDIG, VELDIG mye og å være DESPERAT?
Er merkelappen "desperat" noe man setter på andre for å føle seg bedre og mindre desperat selv?
Er det kanskje jeg som ikke skjønner dette, og er det sånn at "DESPERAT" kjennetegnes ikke bare av å ønske seg kjærlighet fryktelig mye, men også av at man handler og oppfører seg på en spesiell og uglesett måte, som å være "needy"?

Selv kan jeg gjerne kalle meg nesten desperat etter kjærlighet, men det gjør ikke at jeg er mindre kresen og endrer kriteriene mine for hva og hvem jeg vil ha, og jeg oppfører meg ikke særlig "needy" heller - er jeg da ikke desperat likevel?

Jeg synes uansett ikke at det skal være så mye feil med å være DESPERAT ETTER KJÆRLIGHET, for det er ikke rart at man ønsker seg en så fin ting!

Eldre menn

Siste svar sø. 23 juni 21:45 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym ronny19

Jeg er en 19 år gammel gutt som faller for og tenner på eldre menn.

Ikke jevngamle i det hele tatt.

Er jeg "rar"?:)

Hva synes du er det beste med å være singel? Og det verste?

Lengsel.....

Siste svar sø. 23 juni 17:48 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym frille

Våkner tidlig en lørdag morgen - lengselen puster meg i nakken. Leker litt med tanken på at du ligger bak meg - blir varm og urolig av bildene som popper opp i hodet mitt.
Klarer å rive meg ut av tankene og står opp. Lager meg frokost og så er du der igjen - står bak meg når jeg skjærer opp brød - puster meg i nakken igjen - holder rundt meg. Jeg er enda varm etter natten vår og kjenner at med dine armer rundt meg blir jeg urolig igjen - klarer ikke stå stille lenger og møter deg med lengsel og glede.
Hvor er du min elskede - min elskede som jeg vil overøse med kjærtegn og glede..........................

Flere som driver med forskjelig actionsport her?

Da tenker jeg ikke på det ene tandemhoppet du hadde engang i tiden, men på folk som går toppturer, kjører off piste, hopper i fallkjerm, sykler downhill, kjører motorcross, hopper på big jumpen osv.. de som passer vet hvem de er.

A1: Få orden på kost og mosjon. Trenger du ikke eller gidder ikke; hopp over dette punktet.

A2: Ta en tur i klesbutikken, finn den fineste butikkdamen og gi henne frie hender med deg, altså din blivende garderobe. Ikke krangle på noen ting. Dette har du ikke greie på. Innse det. Du kan jobben din, hun kan sin. Dette har hun studert. Hun er 10 år yngre enn deg og blir forsøkt sjekket opp hver dag av bedre karer enn deg.. Bøy deg i støvet og ikke mukk.

B: Gå til en fotograf å be henne gjøre jobben sin med deg i studio. Bare si at du skal bruke bildene her. Hun skjønner greia uten å le. De kan trylle uten at det kan kalles svindel.

C: Be meg lage profiltekst og for deg. Det går ikke, for jeg må poste akkurat dette anonymt etter flere på slike nettdatingsider. Så, punkt C utgår, men du kan lære litt på datingmagasinet hvor jeg har postet en kommentar i dag. Det fungerer i praksis uansett om du har kortsiktige mål eller ser etter en brud. Husk at damer stort sett skriver den profilteksten de selv liker å se hos menn. Skriv det samme selv. De poengterer at de er stødige, positive, trives i jobben, har fin hage, liker å snakke med veninnene sine, er glad i familien, at ungene betyr ALT for dem, er reiseglade etc.. De oppfordrer aldri til utukt og har ikke bilde av traktoren sin i albumet. Så ikke gjør det du heller. Nei, ikke gjør det sa jeg. Nei. .... hmmm nok en gang nei!

Nå vil garantert fullt av indignerte damer blåse seg opp og nekte for proven facts, siden dette ikke slår an hos akkurat dem, men statistikk kan man ikke argumentere mot.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10117577

Hele "varsler" saken begynner å nærme seg latterlige nivåer, om det var Snowden eller Manning. Ironi på sitt beste.

Så, let me get this straight, hele nasjonens myndigheter følger med på absolutt alt av innkommende, innlands og utgående kommunikasjon uten å få en smekk på fingrene er IKKE spionasje?

En individ som avdekker brudd på bl.a. 4th og 5th amendmends er en spion og blir straffet for det. Men hvem straffer myndighetene for nettopp de samme bruddene?

Alt dei forska på...

http://www.side3.no/article3639572.ece

Livet gir ofte overraskelser: )
Jeg skal bli bestemor om ca 4 mnd..
Bør jeg kjøpe gyngestol og lære meg å strikke monn tro?

Oppførte meg som 35 før midnatt, litt mer ivrig enn meg :-p

Men kan nå samtidig opplyse at jeg har nådd halvveis til 70 krisa, så da ble det nytt profil bilde og endret taktikk ;-)

Noen andre arsenal supportere her :-p ;-)

Men nei, er ikke så seriøst interessert i fotball at jeg må ha en fotball supporter til mann :-)))
Noen felles interesser bør det være, men setter mer pris på en som vil gå tur ( om det er oppover, nedover eller rundt og rundt spiller ingen rolle ;-)

Får vel pakke, krisen skal feires i Oslo i helgen :-)

Alle gutta som svarer meg har lagt inn bilder av seg selv som den verste fjellgeita?!? Er det status å hele tiden være på fjellet? Ikke noe sjekketriks på meg ihvertfall. Enten fjellmotiv, eller så er bildet av dem med en pils i hånda og et sleskt smil. Hva er DET for'no? Bare synes mange bilder er utrolig fjerne. Men all honnør til de som legger ut bilde altså. Kanskje bare prioritere litt bedre blant bildene man har og være litt original...?

Hei, kanskje et dumt spørsmål for mange, men hva er fordelen/ulempen med å logge inn via Facebook?
Husker den passordet så man slipper å logge inn hele tia? Vises det på FB at man er inne på sukker? noen som vet helt sikkert? ;)

Er det ikkje typisk? Ein er på datingen,føler ting går bra,så tikkar det inn sms/ringer tlf.
Eventyr frå fortida,ein gjerne ikkje har høyrt frå på månader og år,tek kontakt og vil møte deg.. Dei saknar deg,om ikkje ein kan møtast..

Føles veldig deilig å kunne seie med handa på hjartet: "Gløym det! Du hadde din sjanse,og brukte den ikkje godt. Ditt tap!"
Du er ikkje i tvil om at du gjorde det rette med det svaret.
Slike sms/tlf fekk eg både i går og i dag. Eg begraver desse spøkelsa,og kjenner at det er godt.

Eg er klar for framtida! :)

Klart jeg er her inne for å finne et forhold og gjerne ville ha full klaff..
Men noen ganger kommer jeg over profiler til menn som virker så hyggelige/trivelige/kjekke, men som kanskje i utgangspunktet ikke er riktig alder / riktig sted / samme forhold til om man vil ha barn.

Mitt spørsmål; hvordan stiller du deg til å få trivelig melding fra noen som ikke er match, men som bare vil gi kompliment eller lignende? Er det bare støy i innboksen? Vil gjerne prate/chatte med folk uten at man nødvendigvis skal prøve å få til et forhold av den grunn..

Etter å ha vært her en stund oppdaget jeg først nå oppslagstavlen. Funker den i det hele tatt? Tok en rask titt og det virket mest som desperate menn som poster der.

Erfaringer?