Sukkerforum

Mine favoritter er O'helga natt, En stjerne skinner i natt og All I want for Christmas! :D

Alene ..

Siste svar ma. 23 des. 2013 17:56 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Usikkert

Jeg befinner meg i en situasjon hvor jeg er så syyyykt lei av å være alene. Og erfaring tilsier det er vanskelig å finne sin "sjelefrende" , så det virker jo ikke som det er noen snarlig løsning på problemet heller.

Er det flere som har det slik, som rett og slett er drittlei av det. Som suger etter å finne den ene. Som ikke er så flinke til å kose seg alene 24-7
???

Hva gjør man når man oppdager at naboen er på sukker?
Ho fine jenta som man ikke trodde var single.. oi....

Driver å blokkerer en mengde med profiler bare fordi dem er i langtvekkistan. Skulle ønske dem var såpass oppegående at dem tok med lokasjon i relasjonsprofilen.

Ah, endelig vasser jeg i villige damer igjen, detta blir morro!

Å gråte.

Siste svar sø. 22 des. 2013 18:12 (57 svar)
Skjult ID med pseudonym Usikkert

Gråter du noen gang? Hva får deg til å gråte ?

Ikke glem å se på NRK nå :-)

hahaha

Siste svar lø. 21 des. 2013 23:14 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym megsann

Jeg leser litt på dette forumet, å nå er jeg skikkelig flau over å være norsk :P Vi må skjerpe oss litt og si hei til hverandre ;)

Drita lei!

Siste svar lø. 21 des. 2013 21:57 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Usmakelige

Nå er jeg lei alle de enkle menn som det florere av her inne!
Tror der virkelig at dere er Guds gave til kvinnen????
Hvis det er ett ligg dere ønsker, så tar dere en tur til byen still dere i ett hjørne og håp at der finnes en kvinne i lokale som har fått litt for mye innabords. Det er mye som kan drikkes fint sies det!!! Så tror nok en del av dere bør satse på det.
Å alle usmakelige meldinger blir rapportert!!!

Er til tider kjedelig når man må skrive oppgave, men ikke klarer å ha hodet med:-p

Prøver å finne på alt mulig annet enn å skrive nå, og trenger nesten et spark bak:-)

Det virker som at alle andre har juleferie og fri og at jeg er den eneste som har ikke har det:-p

Ut i/på elvebyen i kveld? :)

Mulig du er en av de heldige som har en konto som fylles godt opp hver måned og lurer på hva slags moro du kan finne på med disse pengene. Du får dekket alle dine forbruksbehov og faste utgifter. Men du kjeder deg….og føler liver er tomt, fordi du ikke har en kjæreste…..Og kanskje ingen å dele opplevelser med....slik du drømmer om.

Men til deg som har et ansvar....ett ansvar for barn, får barna dine det de trenger som alle andre barn får med samboende foreldre? Eller er det slik at du strever med å få endene til å møtes? Det kan være mange grunner til at du er av de som føler seg rik eller fattig. Vi kan være rike på livet og kjærlighet fra andre mennesker. Er dette tilstrekkelig? Hva gjør at du føler deg rik eller fattig som menneske?

Er det flere en meg som liker godt 90 talls musikk? Hva er den beste 90 talls låten du vet om?

Koffår poste ting her i forumet viss du ikke tør.og stå for det enn sier? Skjønner det viss du er fryktelig sjenert eller viss du luret på noe pinlig... Men i noen tilfeller så virker det som om noen bare bruker dette til å ikke stå for det enn sier...

Hvor mye og hvilken kontakt ville vært normalt for dere å ha, ved et avstandsforhold? Hvor dere som hovedregel var sammen bare annenhver helg. Ingen varig løsning selvfølgelig, men kan være aktuelt i en fase.

Trenger tips

Siste svar to. 19 des. 2013 19:59 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym jULeNiss1

Økonomien min er for tiden sånn at jeg ikke får regningene til å strekke til. Er det noen som har noen tips?

Hmmm har merket meg det at der finnes mange flotte kvinner som er tiltrukket av badboys, har sågar vært sammen med ei slik også... Koffår liker en badboysa så mye bedre en dem snille?

Det er noe unikt med og kunne se ut i verden med åpne øyner, se spillet som foregår rett foran øynene på en. Jeg er en mann, liker damer, men samtidig klarer jeg ikke å identifisere meg med menn flest, men så ser jeg hvorfor også. Det er et stort press på at menn skal hvere menn alt fra du er liten til langt ut i det voksne livet. Ser man en baby så vet man ikke hvordan man skal snakke til barnet før man vet vilket kjønn barnet har. Jenter og gutter blir forskjellsbehandlet fra starten av. Slår ei jente seg seg så er det kos og trøst, slår en gutt seg så er det ikke det samme, da er man jo en gutt på vei til og bli mann "tørk tårene gutt, du er en mann" Klemmer, kos og omtenksomhet blir tonet kraftig ned når man er en gutt, man vokser opp ved og måtte numme deg. For om du viser du er omtenksom og følsom som en gutt, da blir du mobbet og noen ganger banket "er du homo eller?" Dette konstante presset på og være en mann fra fødselen av er så spredt at det blir sett på som normalt og ingen tenker to tanker over det. Vi menn skal ikke gråte, vi menn skal være krigere. "gutter er gutter". Når vi møter kompiser kaller vi hverandre stygge namn, å eneste tegn på omtenksomhet er brutale klapp på ryggen som skal være en klemm. Det er ikke rart at vi er så opptatt av sex som en form for akseptert nærhet blandt menn, men følelser har vi blitt oppvokst til å ignorere. Jeg ser dette, forstår dette, men bryter normen med og si jeg bryr meg om hva damen føler.

Hei, skal til Oslo tirs-fredag noen som har lyst til å spise en middag med meg på ons eller tors?

Jepp, Olav Thon gir bort deler av sin formue til 'allmennyttige formål'

Hva synes du?

..frekke meldinger som ikke henger på greip? Er du voksen til å la være å kaste deg ut i eller synke så lavt og prøver å komme med frekkere kommentarer tilbake? Synspunkter?
Er selv lei av denne tendensen her inne, siden vi likevel så lett kan skjule oss bak tastaturet. Ødelegger mitt håp og ønske om å finne den rett ihvertfall..

Er det en plass som er bra i Oslo onsdag denne uken?

Er det en plass som er bra i Oslo onsdag denne uken?

Kvinners norsk

1. Ja = Nei

2. Nei = Ja

3. Kanskje = Nei

4. Vi trenger... = Jeg vil ha!!!

5. Jeg beklager = DU kommer til å beklage

6. Vi må ta en prat = Du er i store problemer

7. Klart, bare gjør det = Ikke tenk på det en gang

8. Gjør hva du vil = Du vil angre som faen senere

9. Det er ingenting i veien = Selvfølgelig er det noe I veien, idiot!

10. Du er veldig oppmerksom i kveld = Tenker du bare på sex?

Menns norsk

1. Jeg er sulten = Jeg er sulten

2. Jeg er trøtt = Jeg er trøtt

3. Det er sport på tv = Jeg vil se sport på tv

4. Fin kjole = Fin utringning!

5. Jeg elsker deg = La oss ha sex

6. Jeg kjeder meg = Skal vi ha sex?

7. Skal vi danse? = Jeg vil ha sex med deg!

8. Kan jeg ringe deg? = Jeg vil ha sex med deg!

9. Skal vi gå på kino? = Jeg vil ha sex med deg!

10. Skal vi gå ut å spise middag? = Jeg vil ha sex med deg!

11. De skoene passer ikke til den kjolen = Jeg er homo!

Såvidt meg bekjent er svaret "nøytral til ja", men jeg klarer ikke å bli kvitt tanken på at jeg tar av meg skjorta og hun reagerer med avsky (satt på spissen).

Jeg har hatt en større livreddende transplantasjon og har flere store arr som følge av dette, blant annet et 20cm langt et. Det har grodd fint, men det er likevel veldig lett synlig. Jeg har ikke vært med noen siden operasjonen og jeg er usikker på hva reaksjon jeg kan forvente.

Jeg tenker at om jeg bare forteller om det på forhånd burde det gå greit. Hva tenker dere?

Jeg er kvinne selv og burde vel vite det, sier kanskje du? Men jeg blir litt satt ut av disse stadige påstandene her inne om at kvinner får så mye oppmerksomhet. Det får nemlig ikke jeg. Jeg begynner å tenke at det kanskje er meg det er noe helt grunnleggende galt med.

Jeg omgås endel menn både på jobb og privat og får ofte høre at jeg er godt likt. Er omgjengelig og har som oftest godt humør. Mange venner (både menn og kvinner) Rimelig smart, balansert, selvstendig og sterk. For sterk og selvstendig?

Jeg har et par lengre forhold bak meg. Noen barn (samme barnefar). Så helt håpløst er det ikke. Men gang på gang blir jeg bare "vennemateriale" og ikke noe mer. Misforstå meg rett! Jeg er utrolig glad i mine mannlige venner! Men jeg kunne tenkt meg noe annet, noe MER. Hvorfor havner jeg alltid i vennefella?

Dere andre kvinner. Får dere mye oppmerksomhet fra menn? Jeg har aldri (!!) blitt bedt på date f.eks, eller blitt ringt opp etter å ha møtt noen på byen. (Nesten) aldri forsøkt sjekket opp på byen. De forholdene jeg har hatt har jeg selv jobbet knallhardt for å få igang, og det er jeg som har avsluttet dem også.
Her inne får jeg marginalt med besøk på profilen min og de som besøker profilen min er i snitt 15-20 år eldre! (Det blir litt for heftig for meg)

Er det utseendet mitt? Jeg tror jeg ser rimelig normal ut. Trener mye og er godt proposjonert. Velstelt og hygienisk. Ikke hyperfeminin i klærne akkurat, men bruker endel penger på klær og får ofte høre at jeg har en kul stil. Hey, jeg har tilogmed rimelig bra pupper! Kort, kort hår. Er det det?

Hvordan i huleste skal jeg få endret på dette? Er det virkelig sånn at dere andre kvinner vasser i tilbud og oppmerksomhet, som endel menn her inne hevder? I så tilfelle er jeg i skikkelig uføre og aner ikke hvor jeg skal begynne!

Og, nei-- jeg trenger ikke å "vasse i tilbud" for å bli fornøyd, men det er rimelig destruktivt for selvbildet å ikke få noe som helst! Jeg trenger bare en! En fin fyr som kan være bra for meg. Og som jeg kan være bra for tilbake.

Hvordan skal mann tolke en invitasjon hjem til seg selv etter første kaffetreff? Jeg spør de erfarne forum folket og er taknemlig for seriøs svar:-)

I mitt 18 år lange samboerskap lengtet jeg etter tid alene i huset. Jeg ble til tider småsprø av at min eks ikke kunne finne på noe alene med ungene så jeg kunne nyte stillheten i huset og være litt for meg selv uten å selv måtte dra bort. Selv tok jeg ofte med ungene alene på helgeturer til hytter ol, hvis han skulle jobbe, eller hadde avtaler med noen venner om en tur ut en helg.

Nå har jeg snart hatt huset for meg selv i to år, med unger annenhver uke. Burde vært lykkelig for det, men nå er alt bare tomt og rart når ungene ikke er hjemme. Det jeg lengtet etter er dermed det jeg nå misliker!

Er glad for at ungene har like god kontakt med oss begge, og for at vi ikke er sammen mer, men tomheten føles stor!

Vil bare gi litt skryt til alle sukkerjentene.
Dere er fantastisk flotte og jeg skulle gjerne vært kjæreste/venn med dere alle sammen, men det går jo ikke ;)
Lykke til og stå på videre!

Hvem har bestilt så mye hvitt pulver på dagen min? :O Masse å måke og rydde for en gammel mann! ;P God helg, alle sammen! Ü

Anyone? Ta livet som det faller seg!

Noen som vil gjøre en handel? ;-)

Ser på TV mens jeg er på sukker og kikker på de pene damene som er her og der og overalt! Jeg er litt glad i kos og savner en å dekke det behovet med! MEN nå på TV-en dukket det reklame om "KOSEROBOTEN"!!! Har noen kjøpt en slik kosecyberdyr allerede? Noe erfaringer skulle jeg gjerne lest om, spesielt fra dere utsulta sukkerforumister ;-)

Søppel

Siste svar ma. 16 des. 2013 16:51 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym JohnDoe

Hva er meningen med å markere en tråd som søppel?
Ser en tråd her er markert over 50 ganger som søppel,men ingenting skjer. Så noen som vet hva vitsen er?

Hej tjejer!

Skulle ni kunna gå på en "blinddate" med en svensk man?
Det vill alltså säga att vi skippar all chat här och går direkt på en date.
Vad säger ni?

/svensken

Hei. Jeg bare lurte på om man kan være gravid uten å vite det? Altså, jeg mener, jeg hadde sex med en kar for omtrent tre måneder siden, 14. September (jeg husker datoen fordi jeg var på en fest da), og jeg har hatt mensen både i Oktober og November. Jeg har enda ikke fått mensen denne måneden, men jeg har alltid hatt uregelmessig mens, og kanskje tanken på at jeg kanskje er gravid utsetter mensen (har opplevd det før).

Så, den siste uka så har jeg kjent fantomspark i magen, om jeg kan kalle det det. Jeg har aldri følt det før, og det stopper om jeg kjenner på magen. I dag, så kjente meg en slags bevegelse i magen, og det var så sinnssykt merkelig! Så til dere kvinner som har vært gravide, er det mulig at jeg har blitt gravid? Jeg aner ikke når det begynner å kjennes at et foster sparker. Jeg tenkte å dra på helsestasjonen på mandag, for jeg har ikke råd til graviditetstest per dags dato...

Og kan det være en slags murring ift mensen? At jeg kanskje får mensen snart, og at det er derfor jeg kjenner disse sparkene og bevegelsene?

Jeg er vant til å være alene, men noen ganger kjenner jeg det langt inn i sjelen at det hadde vært godt å ha en armkrok å gjemme seg litt inni:-)

Kanskje fordi det blåser og regner ute, eller kanskje jeg bare var i et slikt humør i kveld:-)

Andre som får sånne plutselige "anfall" av behov?:-)

Det nærmer seg Jul og du er singel. Hvordan skal denne Julen bli da? Tilbake til barnerommet….hos mor og far….muligens. Du skal kanskje besøke gode slektninger og gode venner. Kanskje har du nettopp hatt ett samlivsbrudd og skal være uten barn. Det kan bli litt rart….. Og kanskje har en potensiell kjæreste nettopp avslørt at det ikke kan bli dere to. Eller…. kanskje du nettopp har møtt noen, som du ser kan bli en kjæreste. Og livet ser derfor spennende ut…..Gleder du deg til Julen? Hvordan tenker du at Juleferien din vil bli?:)

Jeg er her fordi jeg trenger hud... ikke nødvendigvis et forhold, men hud. Ikke med hvem-som-helst men med ei vakker sympatisk jente. Kall det gjerne søndagskjæreste eller annet, men jeg savner altså hud... Er jeg helt på jordet, eller er det flere som kjenner det som jeg??

Tromsø på torsdag

Ingen svar
(mann 33 år fra Telemark) Privat melding

Jeg skal på en liten jobbtur til tromsø fra torsdag morgen til fredag kveld, er det en jente/dame som kunne tenke seg å ta en kaffe eller pils og redde meg fra å tilbringe kvelden alene på et hotell?

Leser stadig om damer som importerer menn og særlig menn som importerer damer. Det er provoserende. Men det skjer også at menn selv importerer andre menn og kvinner andre kvinner. Dette hører vi sjelden om. Det er provoserende.

"Han følte ingenting. Han følte seg ikke lysten på noe, og kvinner var overvurdert, mens andre i fornektelsens ånd så meget bra ut likevel - det var ambivalens. Patrick Swayze hørtes i hodet i svake øyeblikk - she`s like the wind - she`s out of my league. Blås i det, damer kunne bare seile sin sjø .."
--
Jeg velger å tenke annerledes - fra jeg kan ikke få, til jeg blåser i det, konsekvenser - blås i det.. det skal være sexy. Jeg skal være sexy - jeg skal føle meg sexy. Ett liv er det som leves, plutselig sitter man der, og ser bakover, hva slags minner vil man minnes med om man ikke fløt med energiene - da de gjenkjennelig tok kontakt. Driftene .. å like noen er å kontakte, å oppsøke - det er ikke å snu ryggen til og gå, og ikke føle seg god nok - samt ta det en får, en quick fix .. en fix er å reparere noe
--
En kropp i balanse gjør seg lettere tilgjengelig for øyeblikkene - for å nyte øyeblikkene. Ikke bare streve igjennom de. Se i øynene, smile, se på flotte rumper - vise at en sender et blikk, ikke skjule det, se på alle fasonger og størrelser og se etter det som er bra - alle har noe, alle. Øyne, bevegelse, kropp, duft, tale, hender .. for å legge merke til det, må en ha energi .. føle seg litt ovenpå i seg selv, den sexy følelsen kan være så liten som når favorittbuksa sitter som et skudd, som når en har vært lenge i frisk luft, når blodet pumper, når en lever, men hviler nok til å nyte det .. og ikke stresse igjennom .. føle seg litt nasty, møte blikk og smile - pluss det lille ekstra individuelle som bare en selv kan vite hva er
-

Jeg bare lurer for jeg har fått en sånn standarmelding, og trodde vel egentlig at alle kunne sende meldinger til superbrukere?:-)

Syns vel kanskje det er litt "latskap" eller noe om man ikke skriver en egenkomponert melding:-p

Livskrise

Siste svar fr. 13 des. 2013 22:33 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Usikkert

Noen av dere som har opplevd det dere vil kalle en "livskrise"
I tilfelle hva ? Og hvordan kom dere ut av den ?

Høres ikke det koselig ut?
Sikkert flere her som liker å feire kvelden på den måten.

Kondom

Siste svar fr. 13 des. 2013 21:40 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym jente23

Liker ikke at mannan bruker kondom. Det kjennes ikke likt ut som å bruke uten og synes det er en brems for sexlivet. Hvis noen har en god kondom å anbefale så er det sikkert mange som lurer på det samme. Det er en av grunnene til at jeg ikke er så nøye med kondom da følsomheten nedsettes. Men det er jo litt dumt, så godt med tips ;-D

Ut i Oslo i kveld?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Jente36

Noen som skal ut og hvor hen i tilfelle?

Ser det er noen damer som er innpå profilen min på natten. Tror jeg må blokke dem da jeg syntes at folk som er våken på natten er skummel. Enig?

JEG VIL HA:

Siste svar fr. 13 des. 2013 07:49 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym Kravstor

-en sexy mann
-en barsk mann
-en følsom mann
-en snill mann
-en positiv mann
-en kjekk mann
-en reflektert mann
-en mann som synes jeg er den vakreste i verden
-en mann som ler av vitsene mine
-en mann som kan lage mat

Kravstor?

Hva vil du ha?

Hvor skal vi gå for å treffe hyggelige single damer i alderen 35- 42 år i Oslo på fredag?