Sukkerforum

Det bør tvinges frem en tur på danskebåten i regi av Sukker..
Er det interesse for noe så vågalt ? Fyr løs!

Ønsker dere alle en fortreffelig nyttårsfeiring!:-)

Nå er det snart tid for å iføre seg tvangstrøyen(les kjole) og åpne boblissene ;o)

Hei. Jeg skulle egentlig vært på en tur, men har blitt utsatt til 1 januar. Har derfor ingen planer nyttårsaften. jeg er vel den eneste i vennegjengen som er singel, å vil ikke presse meg på vennepar som har planer. Kjipt.
Noen andre som er alene?

Hva tenker dere er ok alderspenn mellom gutt og jente?:-)

Jeg ser egentlig for meg en som er eldre enn meg da de i mitt hode er mer moden, men det er jo en og annen søt gutt som er 2-3 år yngre enn meg :o)

Leste et sted at juletid var høytid for nettdating, men i år må jenter flest ha fått seg type iløpet av året, for her var det jammen dødt :)

Er nordmenn verdens største pingler når det gjelder sosialisering med andre ? Ryktene om dette går verden rundt, hvorfor? Forslag ?

Har vært her inne litt og lurer etterhvert på om nettdating er mer en sex ting enn følelser.
Litt vanskelig å utdype i tilfelle noen kjenner seg igjen(har truffet en del her inne), men opplever at det ikke er mange sms'ene eller mye msn tid som skal til før det hele blir tungt seksuelt ladet.

Er det sånn at man bestiller reiser, kjøper kinobilleter og finner neste helgs/ukes trimpartner på nettet? En blar seg igjennom en katalog, søker, ser på bilder... Ikke var det stort bedre på sukkerfest og våknet opp uten å være helt sikker på hvor og hvem.

Er det jeg som har uflaks og velger meg ut feil dater, eller er det sånn at kombinasjonen mellom fantasi og forbuker blir veldig fristende?
Jenter skal etter sigende fantasere om den fremmede, blir det litt mer trygt når det er innenfor hjemmets fire vegger?
Eller er det fordi sukker har kremen av de single, de som er proffe og vet hva de liker og hva de vil ha?

Håper noen jenter legger ved noen tanker, for finner det fasinerende.
Regner med at det der noen karer som opplever akkurat det samme.

-Velger å være anonym for å skåne de uskyldige?

Hvorfor skal første melding si så mye? holder ikke et hei, det er ikke slik når du møter en person på et utested at du starter ikke samtalen med at du synes drinken hennes får fram personligheten eller noe tull som man enkelt kan plukke fra en gitt profil !

Virker som veldig få jenter her svarer på meldinger med mindre de er skreddersydd og treffer person på en prikk! La det være litt åpent, vi skal faktisk bli kjent, ikke gifte oss i nærmeste kirke!

Hva er deres tanker om dette?

Synes alle som har meninger om brøyting burde se på NRK 1 nå.

-brøytesjofør-

Du har halvveis avtalt en date. Du googler personen og ser f.eks. at bildene her er i kreative vinkler og utsnitt, eller meget gamle. Interessen går ikke bare ned til nøytral den synker til en normal norsk vinter før global oppvarming. Hva gjør du?

A. Biter det i deg. Arrangerer daten og møter opp

B. Sier det som det er: At du har mistet interessen.

C. Serverer en hvit løgn. F.eks. at du har startet å date noen andre

D. Turn silent

Hvor gammel er Sukker egentlig?
Og hvor lenge har du vært medlem her?

Jeg har datet ei herlig jente i to måneder nå, og nå er vi kjærester:)
Da kan jeg endelig melde meg ut herfra. Hadde nesten gitt opp håpet, så håper dette vil vare.
Det rare var at jeg snakket med henne her i fjor høst. Vi hadde avtalt å møtes, men plutselig var det ikke noe mer svar å få fra henne. Jeg ble litt irriterte, så etter noen uker uten svar blokkerte jeg henne. Men så et år senere tok hun kontakt med meg på en annen datingside med en gang hun hadde registrert seg der. Vi traff hverandre etter kort tid, og nå er vi altså kjærester.
Det er mange andre her som har sagt hadet og kommet tilbake, får bar krysse fingrene og håpe jeg slipper det.

Magic all around.

There's magic in our lives,
it's all around the world,
in the stationary spots
and the places we are hurled.

There's magic on the train,
That's going round the bend.
You find it in beginnings
and tales that have no end.

There's magic in a song,
and in the pages of a book.
Some people close their eyes,
when they really need to look.

There's magic in us all,
somehow I always knew.
And you can even find it
at the bottom of your brew.

If you open up your eyes,
there's no limit to what you might discover.
It's in the things that surround you
and surely in the eyes of your lover.

It's in the moments we forget,
and those still to happend yet.
Remember this, my friend,
right until the very end...

There's magic in the air,
and it's floating everywhere.
Feel it flowing all arround,
it's even on the ground.

Belive it and it's true,
'cause it's always up to you.
You better start to care,
'cause there's magic everywhere.

- av Tommy Sydsæter

Det er en masse personer uten bilde på sukker. Er det bare useriøse, eller er dem bare så utrygge. Hva tror dere?

(Se neste innlegg: )

Nyttårsfest!

Ingen svar
(mann 29 år fra Oslo) Privat melding

Hei jenter!

Jeg og åtte kompiser er snart klare for det nye året, og alt vi mangler er noen søte jenter å feire dette med. Hvis du og dine venninner er spontane og klare for en god fest er det bare å ta kontakt, så kanskje vi får til en super aften sammen :)

Mistet en kamerat som ble nekta behandling for et rusavhengighetsproblem, som kunne blitt ordnet for 250 000.
En matavhengig venninne fikk 250 000 for å fikse magen, for å ta av.. Er dette riktig ? Er det forskjellig verdi på folk? Hvem avgjør dette ? Noen vise tidsdrepere der ute som har noen meninger ?

Jeg lurer på Og får et inntrykk av at mange er "redde" for å la ting skje ? Jeg mener; har chattet med noen en lengre tid,,Også trekker seg tilbake,,Går en tid,,Kommer tilbake? Hva skjer? Hva er folk redd for? Jeg er her i hverfall av seriøse grunner Men er lei useriøsitet !

Jeg sitter faktisk hjemme alene på en lørdags kveld! Hadde jeg vært "fornuftig" hadde jeg vært på fest eller bytur, men her sitter altså jeg:-) Formen kommer til å være tipptopp i morgen da, jeg kan jo være glad for det;-)

Andre som har hjemmekveld i dag på en lørdag?:-)

Mulig jeg tar feil, men jeg sitter med et inntrykk av at mange søker den "perfekte" partner. En person som skal utfylle og passe inn 100% i alle vinkler og lyssettinger. Er det virkelig realistisk? Finnes slike? Og ville vi kjent det igjen dersom det dumpet innom i livet vårt?

Hva med "god nok"? En partner man trives med og stoler på. En man kan ha noen felles interesser med. En man kan samarbeide med og som sånn generelt sett har noen felles mål med. Men som kanskje ikke brenner for noe som er viktig i livet ditt. La oss si båtliv for å konkretisere. Kanskje akkurat dette kan bli en fin ting å ha for seg selv. Noe man kan dyrke sammen med venner. (Ja, jeg trives virkelig ikke i båt.....)

Jeg tenker det blir litt sårbart å basere alt på en person. Fint å ha litt til felles og noe hver for seg.

Tilfeldig??

Siste svar sø. 29 des. 2013 23:47 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym JeSUSEN77

Er det bare meg, eller er det sånn at ca 80% av overvektige innpå her er ikkerøykere ? Ser man en slank dame, så er det i 73 % av tilfellene en røyker.
Derfor er min teori at røykere holder seg fit mye bedre enn ikkerøykere.. Dette er et tankekors.. Vil heller dø av tobakkskader enn overvekt.. Tar eg feil ? Neppe;)

Tenker dere på ekser når dere onanerer?

På facebook forleden dag dukket det opp en "nyhet" i newsfeeden min. Eksen min og senere fwb av og på de siste 8 årene har fått seg dame. Det er jo i og for seg en hyggelig nyhet det! Men er litt skuffa likevel. Her har vi hatt et forhold over veldig mange år, så må jeg lese om det nye på facebook? Hva med å ringe, sende en melding? Vi har alltid pratet åpent om slikt tidligere og avsluttet forholdet vårt når vi har gått inn i noe nytt. Ikke lenge siden vi var ute og tok oss en øl heller. Flørta og kyssa som vi alltid gjør, men gikk hver til vårt(skjer ofte det også, så ikke noe nytt for den gangen)
Er jeg kjip som sitter her og er litt skuffet?

Kan noen forklare hva 'Har match' under matchsøk betyr?

[ ]Album [ ]Bilde [ ]Superbruker [ ]Har match

Jeg tror virkelig nå etter så lang tid i sukker at jeg ikke kommer til å møte noen her! Her setter folk meg som meget intresant, men kontakter de meg nei! Jeg føler meg virkelig skuffa over sukker! Virkelig heldig de som ha møtt noen her!

Er det fortsatt slik at man kan se om en person har blokkert en ,, eller får man bare beskjed om at " profilen er deaktivert og kan derfor ikke vises ??

Denne julen har jeg brukt til å titte på jentene her inne (altså, jeg har gjort litt annet også altså) og må si at det er utrolig mange søte jenter her inne!

Jammen bra at ikke alle jentene jeg har sendt melding til har svart, for i så fall ville jeg fått et seriøst problem med å velge hvem av dem jeg skulle truffet :-)

Fortsatt god jul :-)

Nyttårsfest

Ingen svar
(mann 29 år fra Oslo) Privat melding

Hei jenter!

Jeg og åtte kompiser er snart klare for det nye året, og alt vi mangler er noen søte jenter å feire dette med????. Hvis du og dine venninner er spontane og klare for en god fest er det bare å ta kontakt, så kanskje vi får til en super aften sammen ????

Og det ser ut til at jeg ikke får med meg noen venninner så da reiser jeg alene med minimeg:-) Hvor vet jeg ikke ennå, men det blir nok et typisk "sydenland".

Er det andre her som har reist alene før? Jeg vet vi to kommer til å kose oss, men jeg er samtidig litt redd for at det skal bli litt stusselig og kanskje litt skummelt:-p

Mange jenter fra 30 og oppover forbi 40 finner plutselig ut alt som ikke er gjort må prøves. Fallskjermhopping, fjellklatring,padling,rafting osv osv.Jeg personlig søker ikke dette men jenter ønsker en som deler disse interesser.Jeg er normal bygd/slank og sprek som f....40 år og "normalt"utseende men trives best med hjemmekos og familiting. Hvorfor er det da bare kraftige/store damer som elsker sofaen som tar kontakt?

Er det lov å beholde sin FGF eller FWB mens man dater en annen ? Hvor lenge?

Hei! Jeg har flyttet og trenger derfor å endre fylke på min profil! Profilen har ikke vært oppe på 3 år, så skulle nok ha forandret litt på teksten au:) Sitter med I-phone og I-pad, ikke data....er det bare mulig fra datamaskin? Takknemlig for svar:))

Har jeg da sørget for at det ikke blir trukket ved neste forfall og at mine dager som superbruker er over 02.01.14?

Hva er planene til folket på nyttårsaften iår da? Blir det fjellet på de fleste.? Eller blir det i Oslo by?

Hei! Jeg har flyttet og trenger derfor å endre fylke på min profil! Profilen har ikke vært oppe på 3 år, så skulle nok ha forandret litt på teksten au:) Sitter med I-phone og I-pad, ikke data....er det bare mulig fra datamaskin? Takknemlig for svar:))

Kunne tenkt meg å sett denne filmen i romjula. Noen som vil være med.

Helst i Drammen, men Asker, Sandvika og Oslo funker også...

... i morgen?

Ski or die :P

Ser ut til å bli en strålende dag :)

Hei, jeg er helt ny her inne, men har tidligere møtt en fra nettet, et forhold som forøvrig varte i nesten fem år. Men det jeg lurer på er; hvor lenge bør man egentlig vente før man treffer noen man har møtt på nettet. Jeg syns dette er vanskelig. Jeg skjønner at dette selvfølgelig er veldig individuelt, men hva tenker dere er en slags minimumstid?

.. ikke råtne på sukker, men leve livet, oppleve, dufte, kikke på, flørte med og ikke minst nyte vakre kvinner

Kanskje også forelske meg ..

Jeg gjentar, ikke råtne på sukker - jeg kan bedre enn det her, virkelig

4. juledag? Fortsatt julemat, eller noe annet? :)

Tenk om man ikke brydde seg om å ha en og krype inntil, noen som brydde seg, eller noe å le og fjase med. Eller dele et glass vin med , da hadde man hatt det godt her man satt tredje juledag alene, og funderte på hva man skulle gjøre. Kanskje en kino alene ,, Jippi,, Det kan jeg jo gjøre :)

bank noen venninner
ver litt rufsete
noen tattoer
gi faen holdning
ver sjef til fingerspissene
ikke syt eller klag
vis omgivelsene at du har det godt og driter i det meste

til slutt damer med livserfaring kan vere utspekulerte
begynn med og finne ut hva som trigger dem
og derettetter tilpasses agnet

ps ikke prøv dette hjemme
bare for proffer:-)

F.eks. ADHD?

Jeg har nemlig det:-) Jeg fungerer helt fint med fast jobb og alt det der, men det er nok ikke alltid like lett å forholde seg til meg da jeg noen ganger er litt preget av det. Som glemsk, utålmodig og blir frustrert om det er noe som er vanskelig å takle. Samtidig så er jeg veldig var på andre og gjør alltid mitt ytterste for at dem jeg bryr meg om skal ha det bra:-) Jeg sier ofte at jeg blir styrt av følelser og "normale" blir styrt av fornuft:-p

Noen som vil være med i Larvik eller Sandefjord traktene?

Skriv inn ditt største juleønske! ????

Klineteknikker

Siste svar fr. 27 des. 2013 12:39 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Postmannen

Jeg har alltid klint på den måten at man sleiker tunga til den andre for hvert "klin", og de fleste jentene jeg har vært med har gjort det samme.

Men så er det noen få som snurrer tunga rundt min tunge eller bare tar tuppene mot hverandre. Den teknikken er jeg ikke så glad i og jeg tenker at jenta ikke er god til å kline. Men det kan jo være hun liker den teknikken best og synes jeg er dårlig som bruker "min" teknikk.

Dette ble jeg veldig nysgjerrig på og vil høre med dere hva dere synes, så:
Finnes det en riktig/gal teknikk?
Hvilken teknikk bruker og foretrekker du?

Jeg har den siste tiden skjønt at jeg faktisk er attraktiv i mange unge menns øyne og hatt kontakt med noen godt yngre menn. Jada, jeg vet. De er interessert på relativt kort sikt selvfølgelig. Men på grunn av aldersforkjellen, later de da heller ikke som noe annet.

Det som er interessant, er at de er så høflige, så interessert i det jeg måtte ha å fortelle, så oppfølgende og galante.

Menn på egen alder må jeg hale og dra i. Samtalen og meldingene stopper ofte opp om jeg ikke haler og drar. Og det er jo litt pussig. Man skulle egentlig tro at jeg som er rundt 40 var mer attraktiv for en mann på 50 enn en mann på 28. Men slik er det visst ikke. Merkelig nok….

Det jeg helst ønsker, er den samme interessen fra en jevnaldrende eller eldre. Hvorfor skal det være så vanskelig å få?

Hei alle sammen!
Jeg vil bare ønske alle sammen en god jul og et godt nytt år!
Håper det er vært vellykket hittil :)
Hva for noe spennende skal dere på nyttårsaften?

Ut i Stavanger?

Ingen svar
(kvinne 36 år fra Rogaland) Privat melding

Hei hei,
Noe som skal ut i Stavanger i kveld?

Enten grunnen er at du er lei ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, akevitt, øl, vin, riskrem, rød saus, familien, de gamle historiene om igjen, eller bare trenger et pusterom fra julenøtter, julekonsert, poirot, flåklypa, en julefortelling, alene hjemme, eller rett og slett ikke vil sitte alene hjemme -- vi er en gjeng som skal møtes for å ta noen pils og løse verdensproblemer i Oslo sentrum nå snart.

Stedet er ikke bestemt enda, men det blir en av de lett tilgjengelige langs lysløypa i karl johan.

Kan ikke love noe sjekking. Lover bare godt selskap og knall stemning! Gruppen er kjønnsmikset, og aldermiksen er så langt på 30 +/- 8.

Meld interesse her, så skal jeg poste sted etterhvert! :)