Sukkerforum

Deilig dag på bursdagen min; vår dag, brum, brum. :)

Lurer på hvorfor man stadig vekk blokkeres,bare fordi man klikker inn på profiler å leser og går ut igjen uten å sende noe?

Er det en slags straff for at man ikke sender hjerte eller noe?

Man må nødvendighvis klikke seg inn i profiler for å lese,eller mener folk at man bare skal se på bilder og drite i å klikke seg inn?
''dø du kan bare i f... i å klikke på meg,for vi passer ikke--ellers blir du blokkert'' liksom.

Jeg synes det er ufint jeg,å blokkere folk som har besøkt profilen,de har jo lest den en gang og kommer neppe till å gå inn igjen-mm- du blokkerer,da sier telleverket at ''du'' har besøkt min profil,også klikker jeg å får opp blokkert??

Dere burde heller hver glad til om noen besøker profilen-spar heller bokkeringen om noen er plagsomme-da er det fullt forståerlig!

Skal alle dra sammen med noen eller er det kosher å gå alene.. Det er jo singelfest.. Hmmm

Jaha..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Missb

"There is so much more in you than your beauty and brain. I have liked you for your honesty and your simplicity that is clearly explained in your snap."+++

Syns det er godt gjort å få så mye ut av en profil og et bilde :o)

Hjerter er hyggelig å få og hyggelig å gi hvis det har noen nytteverdi. Så hvorfor blir hjertene stående i lang tid hvis man ikke sier noe eller får et tilbake?
Så bort med de, jeg vil ikke ha de der!

Noen som har bestemt seg enda?
Jeg skal i hvertfall, men lurer på om det skal være et vors på forhånd (det pleier jo å være det), og i så fall hvor det er best å ha det. Jeg er ikke kjent i Oslo, så jeg aner ikke hva som er bra og nærme, men mener å huske at det er en slags sportspub i nærheten.

Hvor er det gutta har tenkt å ha vorspeil i Oslo før festen på lørdag da?

Hadde ikke gjort no å samle oss et sted ;)

Hvem er flinkest?
Fotballspillere til å skrive dikt eller poeter til å spille fotball? Hvordan kan vi måle dette opp mot hverandre?

Hei,jeg er Timerider og har musikk som tema her,forholdshvis italo disco for oss som husker den sjangeren Kjempeflott mimresjanger.

Grunnen til at jeg velger akkurat denne sjangeren er at den appelerer til veldig mange voksne som husker den fra 70 80 og 90tallet,og for at den spenner over så mange undersjangere,den ligger godt i øret og frembringer minner fra de ''vi'' var unge:))

Hva er Italo Disco?

Italo Disco må ikke forveksles med italiensk musikk,(italiensk musikk ''er'' italisnsk musikk) Italo Disco kan være alt fra Boney M til Modern Talking etc en lettere synthbasert sjanger.
Navnet italo disco stammer fra en kjendt ammerikansk artist ved navn Giorgio Moroder,han sammarbeidet endel med Donna Summer med låter som ''I Feel Love'' dette var så nytt og heftig den gangen at DJ's ga han klengenavnet ''the italo guy'' pga av giorgio's italiensk klingende navn,så fenomenet oppstod i usa--ikke i italia,men han ble ikke alene om sjangeren lenge-et haugetal av av konkurenter kastet seg på,og da bli the italo guy omdøpt til italo disco blandt dj's.

Jeg vil forholde meg til youtube,men hvis noen vil bruke spoty eller wimp så er det også greit:))

Jeg starter med å poste Giorgio Moroder siden han var den som startet opp sjangeren

From Here To Eternity
http://www.youtube.com/watch?v=30hr7DyAuAY

Hvis man er inne på en profil som er online men ikke er -synlig- dvs. at grønt som indikerer pålogget er slått av. Vil det da stå på profilen at vedkommende er pålogget. Send melding f.eks..

Har en sønn med min ex. Exen min er en tulling når det kommer til økonomi. Han har rotet det skikkelig til for seg og har derfor aldri penger å betale i farsbidrag eller til noe som helst. Da jeg tjener over grensen for at NAV legger ut for han, får jeg ingenting. Jeg får kun når han faktisk har betalt inn noe.

Har først meldt han inn i høst. Før det fikk jeg ingenting. Ble så lei av dette. Blir såret også når han skal låne penger av meg og ikke betaler tilbake. Jeg betaler alt for sønnen vår som er 11 år. Og det er ikke lite som går med til klær, fridtid, bursdagsfeiring, gaver og reiser og ja alle som har barn vet hva det koster.

Vet ikke om det er dårlig av meg å tenke sånn når jeg tjener bra og han sliter....men kan ikke hjelpe for hva jeg føler.

Oppleves det som frekt hos dere damer om en mann ber om et bilde? Det er utrolig mange jenter som har veldig dårlige "selfies" bilder som viser lite annet enn et par øyne og tenner og jeg har truffet folk "irl" som er et HELT annet menneske enn hva profilbildet utgav seg for å være.

Har vært på en profil nylig med ganske ok match hvor det mangler blader på matchtreet. Varighetsbladet f.eks. er helt borte. Vet dere hvorfor?

Skal man bli smigret eller ikke når man får flørt meldinger fra 20 år yngre menn? Tror de vi er lettere å nedlegge? Er vi kun en mellomstasjon til de finner sin store kjærlighet? Er ikke overbevist om at det er så smigrende. Får de seg ikke noen på sin egen alder? Eller er det spennende med modne kvinner som ikke forventer at de skal forplikte seg?

Ser det er ganske stor andel av innleggene i "forumet" her som legges inn anonymt. Hva er egentlig grunnen til dette? Er ikke hele konseptet med Sukker å bli kjent med hverandre? Tenker det finnes bedre forum enn dette om man likevell skulle være anonym..

Ikke missforstå meg, dette er ikke en klagetråd. Er bare et spørsmål jeg har stusset litt på en stund. Har forståelse for at man i noen tilfeller ønsker å være anonym, men er det bare jeg som synes det er mye anonymitet?

Satser vi på lav anonymitet i denne tråden? :P

Lurer på om damer er langt mer kresne her inne enn ute i den virkelige verden. Kan virke sånn for meg. Får jo svar av ca. 10 % av de jeg skriver til. Etter et par replikkvekslinger slutter fem av de ti å svare. Av de fem som er igjen går 2 % med på å ta en kaffe eller liknende og en av de to ombestemmer seg og slutter å svare. Jeg synes ikke sukker gjør tilværelsen og selvtilliten bedre for tida.

Langt borte

Siste svar ti. 18 mars 2014 21:42 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Kongvinter

Jeg lurer på om det er mange som ikke gidder å ta kontakt eller ikke gidder å respondere på kontakt dersom man ser at vedkommende bor langt unna en selv. Er det flere som erfaring med dette eller synspunkter rundt dette?

Jeg her søker etter en rett mann som er klar for en god og langsiktig forhold, hvis du er den rette kan du legge meg som (anniebenson1981) (at) (outlook) (dot) (com) eller legg meg til min skype som (annie.benson53) slik at vi kan bli kjent med hverandre godt bedre, jeg er online nå å snakke med deg rask

Jenter, hvorfor liker dere ikke kroppsbygere?

På den oversikten over "persontyper jeg sjelden matcher" så velger nærmere 100% av damene 'bodybuildere'

Hva er grunnen ?

iq test hva er det hvordan vet man at det er riktig svar når du tar testen og hvorfår er det det sånn svaret blir. Jeg har problemmer og får stå det derfår skårer jeg ikke fult på testen

http://www.dn.no/privatokonomi/article2782841.ece

Her på forumet har det jevnlig vært diskutert det forhold at man mottar eposter som virker mindre seriøse hvor komplimenter hagler, og/eller profilen er for god til å være sann. Det har også vært et tema at enkelte ber om å få oppgitt epostadresse for å sende bilder etc.

Det er grunn til å advare, og siden jeg er i en risikogruppe pleier har jeg fått flere slike mistenkelige eposter. Mitt beste råd er å rapportere til sukker og blokkere profilen.

Det er trist å lese om den norske kvinnen som sitter fengslet i Equador mistenkt for å smugle 3 kg. kokain ut av landet. Forut for dette har hun overført ca. kr. 500.000 til sin "venn." For ordens skyld gjør jeg oppmerksom på at det synes som om hun har etablert kontakt med denne "vennen" på FB. Det er mange kyniske bedragere der ute, så det er grunn til å være forsiktig, la ikke deg bli den neste som blir lurt økonomisk eller på annen måte.

Dette må imidlertid ikke frata oss gleden med å være på sukker.no

Noen forslag til hva en kan gjøre for å finne nattesøvnen, evt tidsfordriv for å ha det "gøy" før søvnen innhenter en?:-)

Hey guys,jeg bare lurer på et par ting her--disse matche greiene,hvorfor skal folk være helt eller nærmest like i matchen?
Jeg trodde at forskjeller utgjorde positive ting i et forhold (med forbehold da,muligens ville ikke rake motsettinger funke så bra) men kansje halve.

Også er det dette med å komplisere tingene,mer enn de egentlig er-eksempelhvis stille rimlig store krav for sin partner--før man i heletatt har testet ut en date,gjerne en kaffedate om man er skeptisk.
En kaffedate er jo egentlig vinn-vinn for begge parter uansett om det blir noe mere eller ikke,man lærer seg å kjenne andre menneskers væremåte,,og man kan fremdeles respektere den andre,uten å angre på noen ting-det er en god erfaring å ta med seg videre:)))

Hei,

er helt ny her inne. Er VIP+ bruker.

Hvis jeg sender en melding til noen som verken er VIP+ eller Superbruker, vil vedkommende kunne svare meg?

:)

Endelig

Siste svar ma. 17 mars 2014 16:45 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Frk.Frysen

Hvem hadde trodd? Jeg fant ham, og jaggu fant jeg ham ikke her, på sukker! Svever på skyer, og jeg håper jeg slipper å komme inn hit igjen, for han er.. Åh, helt fantastisk!
Ønsker alle sammen masse masse lykke til!
Gonna miss ya'll!

Får hauevis med hjerter fra tomme profiler?
Er det slutt på at du må fylle inn NOE i profilen?

Ja, ja - kan hende det er kjekke gutter - men det får jeg jo ikke vite da jeg må blokkere de som har tomme profiler uten bilde.

... er fantastisk!

Det er mye syting fra mannfolkene her, men jeg føler bildet på ingen måte er så svart! Snarere tvert imot! Jeg vet også at jeg kommer til å få pes fra en del her for dette innlegget - derfor anonym.

Først noen ord om meg selv. Jeg er ingen Brad Pitt, men har nok en del kjærestekapital. Jeg var aldri en av de kule og hadde frem til jeg nådde slutten av tyveårene, min storhetstid i barnehagen og barneskolen. Ungdomsskole, videregående og studier var fullstendig tørke på dameområdet og jeg debuterte sent.

Nå som tidlig i 30-årene har jeg følt et visst behov for å "ta igjen" det tapte og opplever at jeg omtrent flommer over av tilbud fra bra damer. Spesielt fra de som ligger 8-10 år under i alder. Jeg vil påstå at for menn i min alder, er det med kombinasjonen Sukker/tinder/real life, ingen heksekunst å gå på date hver uke. Ofte dagen etter, eller samme dag som jeg tar kontakt. For ordens skyld: Jeg er tydelig på at det fra min side er bare for gøy før det blir noen "happy ending" på daten.

Slik sett kjenner jeg meg ikke igjen i den gjengse beskrivelsen her om at det er umulig å komme i kontakt med jenter. Det er riktignok få jenter som tar kontakt og det er ikke så lett å få respons fra de som er på min egen alder, men du verden som interessen fra de litt yngre er!

Mitt problem i øyeblikket er at jeg er usikker på om jeg ønsker å binde meg til et forhold. Jeg kan date ei utrolig bra dame, men tenke at det kommer ei som er penere/morsommere/snillere rundt neste sving. Tror egentlig jeg har blitt avhengig av dette...

Jeg ser andre menn har skrevet om liten respons på meldinger som sendes til dere kvinner. Dette sier jeg meg helt enig i, og det skjer utrolig lite her. Nå har jeg fått en hyggelig kontakt, og mer trenger ikke jeg. Likevel mener jeg det kan gå ann å svare på henvendelser, ikke slibrige...blokkér disse....For oss andre tar det mye tid å skrive, og det klages på at vi skriver lite. Begynte å skrive en stil hver gang jeg, men får jo ikke svar....da gidder jeg jo ikke å gjøre det en rekke ganger. Så morro er det ikke å skrive om seg selv! De få førstekontaktene jeg har fått fra damene har ikke akkurat vært innholdsrike de heller.... Vel, nå prøver ikke jeg å gjøre meg upopulær her inne, men et lite hjertesukk må være lov :-) TT

Blomster

Siste svar sø. 16 mars 2014 22:28 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Gumle Måse

Jeg tror min hobby er blomster! Jeg elsker blomster! Vanne dem begge! Jeg liker deres lukt!

Vil bare profilere meg litt med å skrive noen ord her :p Jeg har nettopp meldt meg inn for å sjekke om nettdating er noe for meg. Syns det er litt stille her inne ennå, og jeg er forsiktig med å skrive til jenter jeg ikke kjenner... Jeg tipper en del jenter tenker det samme, og da skjer det jo ikke så mye. Ville bare si at jeg er åpen for en hyggelig hilsen :D Ha en fortsatt fin søndag! ;D

Sitter en søndag og kjenner jeg begynner å glede meg til våren. Har lest en del av innleggene her og blir litt oppgitt. Mye snakk om ensomhet ogom det er klokt å bli med hjem etter kun en date...De som er rammet av ensomhet har min fulle sympati,men kanskje man skulle få rompa opp av 3seteren og fingerene vekk fra potetgullposen da..Dette gjelder selvsagt ikke alle og de som har prøvd ALLT har min fulle sympati. De som tror det er greit å bli med hjem etter kun en date og klager over at det aldri ble noe videre forhold..HALLOOO!!! Jaja..nok klaging fra denne damen:=))) Som sagt kjenner jeg at jeg kribler etter våren etter en lang mørk vinter med mye regn og vind. Nå vil jeg kun ha fønvind i håret og noe godt i glasset mens jeg sitter på en fortauscaf'e og nyter livet med eller uten en date. Ha en super vår dere og.

Hva er verst dere. Å bli utnyttet seksuelt eller emosjonelt? Møter du en mann som later som han er forelsket og ønsker å satse på deg, alt er fryd og gammen, man innleder et seksuelt forhold, og så er han for eksempel gift eller har flere enn deg på gang eller.

Eller en som later som han er forelsket bare for å suge ut energien din. Han er blottet for følelser, men avhengig av å bli beundret og elsket. Derfor holder han det gående og holder deg varm. Ikke nødvendigvis så opptatt av det seksuelle.

Jeg har nettopp blitt betalende medlem, og skjønner nå frustrasjonen til sukkerfolket.

Halvparten av de som kontakter meg har ikke bilde, og jeg har skrevet at jeg ikke svarer de som ikke har det.

En stor del er fra en annen by, og hverken jeg eller han ønsker å flytte.

Og så er det en og annen langt utenfor alder, både for ung og gammel.

De jeg ønsker å skrive med svarer meg ikke. De vil heller skrive til min venninne. Hun synes ikke de er kjekk nok og gidder ikke svare de….

De få som skriver som bor rett sted og har rett alder synes ikke jeg er kjekk nok. Jeg svarer i det minste.

Ja sånn holder vi på…

Jeg bare spør.... Hva er så jevt og fint med tilfeldig sex?
Om det måtte være seg en one-night-stand eller gjentagende møter...
Hva er sex uten følelser? Hva får man ut av det?

Man får tilfredsstilt sine behov sier mange, men kjære vene... de aller fleste av oss har to friske hender og det er jo masse hjelpemidler å få tak i...
Jeg klarer ikke fatte og begripe hvordan dette fungerer for mange..
Hva er fint med det?
Skal ikke sex være noe fint og godt? Jeg trodde det...
Og hvordan kan det bli det uten følelser?

Jeg bare spør...
Dette etter å ha blitt kontaktet av en som kun ville ha sex med meg her inne i dag..
Og dette er også en gjenganger på andre plasser også..
Jeg for min del er ute etter et varig, fast og godt forhold hvor sex blir en naturlig ting...

Er det noen som kan oppklare dette for meg?

En søndags tråd altså...

Jeg skriver med svensker også, tross at de vil så gjerne roe seg litt med meg:-))

Ikke nødvendig en seriøs tråd men hold dere dere til tema, ok?

Vil ønske alle gamle og nye medlemmer velkommen til en tråd hvor det er stor takhøyde og humor er lov!:-)

Stalker?

Siste svar sø. 16 mars 2014 13:49 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym -Petter-

Jeg har en god og spennende kontakt med en dame her inne. Hun har gitt meg såpass mange opplysninger at man med litt intelligens klarer å finne ut hvem hun er. Problemet er at på samme adresse bor det en mann. Skal jeg spørre henne om det og virke som en stalker, eller skal jeg late som ingenting og se hva som skjer?

Hei!

Jeg oppfatter mange jenter her inne som veldig usikre og useriøse siden responsen i stor grad er mangelfull. Forstår at jeg ikke er den eneste karen her inne og at det derfor er konkurranse.
Saken er bare det at jeg hverken skriver merkelig, stygt eller seksuelt trakasserende til jentene her. Hvorfor får jeg da ikke mer respons?? Hvorfor er ikke jentene her mer på hugget??

Er det virkelig så mange menn som regelrett er elendig til å henvende seg og flørte med jenter at de gir jentene avsmak???

Hvis det er slik at mange menn her ødelegger ryktet for menn og på den måten lar det går utover seriøse og sympatiske menn, er det veldig uheldig.

Dere kan ikke bli langt oppi tjueårene og fortsatt være like keitete og usikre som en tenåring..

Jeg vil anbefale boken "Sjekkeskolen.gode vibber" for alle menn egentlig..Det skader aldri å lese;)

Håper på seriøse tilbakemeldinger

Hvor er angreknappen når man ved en feil kom til å tykke for at tråden skal markeres som useriøs?

Uten å mene det..Ofte når jeg skal trykke på siste innlegg, markerer jeg tråden som søppel i stedet. Dumme knapper som er så nære :ø)

Skulle ønske norske menn var flinkere til å ta initiativ. Jeg kan godt gjøre det, men da mister jeg litt av interessen i samme slengen.

Jeg ønsker meg en mann som velger sin kvinne.....ikke blir valgt av henne. Det er som å si at han tar hva han får. Det er ikke sexy i mine øyne. Han må se seg ut en kvinne som han tenner sånn på at han rett og slett ikke kan la sjansen gå fra seg. Han vil da klandre seg selv resten av livet om han ikke gjør et fremstøt. Jeg forstår at det høres gammeldags ut. Men, jeg mister altså tenningen om jeg prøver meg på en mann og han dåner i samme sekund over at noen faktisk så til hans kant. Da føler ikke jeg meg særlig spesiell i hvert fall. Noen som følger tanken?

Får dere jentene så mange meldinger om dagen fra nye breilere at dere er dritt lei å starte en ny samtale og prate om det samme igjen og igjen?
Blir dere nysgjerrige av teksten i meldingen og profilen, eller er det utseende som er det avgjørende med å svare? For jakte trur jeg veldig få av dere gjør. kikkere er dere vel helst!? ;)
For jeg ser at mange damer virkelig har skrevet så mye i profilen sin at det liksom er ingen vits å skrive å spørre om noe, for alt står der. Man liksom gjør feil inntrykk å spørre om noe som allerede står der.
Hva skal man starte med da, når en dame allerede har startet med alt.. hehe
Ja jeg er hjemme sykmeldt i dag, så kjeder meg litt..

Ønsker alle en riktig god natt og håper dere har hatt en kjempefin helg! :-)

x-dama

Siste svar fr. 14 mars 2014 01:48 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Sigurd

Det hender at jeg prater med x-dama min
og i det siste har vi begynt å ha sex sammen.
Selv om hun har nye type og flytta noen mil lengre unna.
Så sender hun meg noen ganger sex melinger ,
eller ringer meg når hun er alene, og ønsker at jeg skal komme og ha sex med henne
At folk er utro er jo ikke noe nytt.
Men når vi jo er sammen så forteller hun meg at hun har det så fantastisk sammen med den nye typen sin, at han er den beste i senga og at dem har ofte sex.
Greit nok det, men da forstår jeg ikke helt hvorfor hun trenger å besøke meg og ha sex med meg når hun har det så supert med sin nye type.
Jeg mister lysten når hun skryter av han nye typen
så er vel best å slutt å møte henne
Selv om jeg er singel å ikke føler at jeg gjør noe galt

Er bare det at jeg lurer på hvorfor hun vil se meg av og til,
når han er så super god i alt.

The miracle of love :)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Realista

Tenk at det finnes noen mennesker som gjøre ett ”miracle of love” i verden. Mine tanker er inspirert fra teksten til Eurythmics, The Miracle of Love. Sangen setter meg på tanken om at det finnes noen mennesker som gjør og ønsker det gode for andre mennesker. I sine gjerninger. Slik utgjør de en forskjell fra andre. De skaper kjærlighet og godhet i sin måte å samhandle med andre mennesker. Så godt at de finnes slike mennesker:).

Jeg tror at uten fanebærere for de som er sårbare og svake, så hadde vi hatt en litt mer stusselig hverdag. Men kanskje er det noe mange av oss glemmer i den travle hverdagen vår; at våre handlinger og atferd som enkeltmenneske, har betydning for andre mennesker?

Så fint at noen ønsker å gjøre det gode, for at vi andre skal ha det bra. Når jeg tenker på dette, så er det kanskje slik at hver enkelt av oss har denne muligheten. At vi kan velge å være slik. Noen ganger så kommer gode gjerninger uventet fra et ukjent menneske. Men det kan varme desto mer. Når gjorde en gjerning fra et ukjent menneske dagen din ekstra god?

De aller vakreste her inne, er de totalt uoppnåelige? Tar dere kontakt med dem i det hele tatt?

Vet at utseende er relativt, men noen er jo ekstra flotte. Selv synes jeg de kan bli litt for mye, og derfor velger jeg heller noen på en skala eller to ned.. hva tenker dere?

Hvordan skal drømmemannen se ut?

Sportsidioten og fotballstjernen som vi kjenner fra amerikanske collegefilmer?

Eller den stille innadvendte kjeminerden?

Hva er man, dersom man "forlanger" bilde for å fortsette en dialog/samtale? (om man da skulle være så heldig å motta en melding)

Jeg skriver kun med profiler som har bilder, enten profilbilde eller album. Mye er fordi jeg selv har lagt ut egne bilder, men også fordi jeg liker å se hvem jeg snakker med.
Utseende er ikke alt, men for at det skal fungere (for min del iallefall), så skal man jo "like" det man ser, eller er jeg helt "på vidda" her? Skjønnhet er ikke synonymt med at man må passer inn i mote-magasinene, bare så det er sagt.
Har fått endel frekke/kvasse tilbakemeldinger, når jeg høflig avslår den ene meldingen etter den andre, kun basert på at det ikke finnes bilde. Jeg gir ikke ut personlig informasjon i hytt og pine, derfor blir mail/skype etc ikke et alternativ. (Det er nemlig det som blir foreslått når jeg forklarer hvorfor jeg avslår)

Favorittgodis

Siste svar to. 13 mars 2014 20:26 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym Gompestomp

Min favoritt er uten tvil Nidar Lakrisbåter. Det er noe jeg bare må ha en sen lørdagskveld. Hva er deres?