Sukkerforum

Julen er en tung tid å sitte alene.
Jeg vet at det sitter mange mennesker som trenger noe sosialt og hyggelig. Jeg prøver derfor å starte denne tråden for at man kan prøve å finne noen å tilbringe tiden med, hvor dette med vennskap er viktigere en jakten på den store kjærligheten.

It was Christmas eve babe,
In the drunk tank
...

Ønsker alle en riktig god jul, med mange hyggelige minner!

Ta vare på de rundt deg, og kos deg masse!

Hilsen Julenissen

Hvordan får man blokkert ? synes det er litt små ekkelt når personer er innom profilen utallige ganger uten å si et fu..

God jul :D

Ingen svar
(mann 30 år fra Oppland) Privat melding

God jul å ønsker alle ett godt nytt år :D

Etter å ha vært ute av Sukker noen år, er jeg tilbake igjen. Mann 47 år. Setter en hel del gule hjerter. Bruker disse som huskelapp, før jeg sender meldinger til de som er mest interessante. Det jeg synes er overraskende, er at ca. 30% aldri leser meldingene... Så starter chattingen. Min erfaring er at man bør møtes så fort som bare mulig. Gjerne 15 minuter over en kaffe. Sist gang fikk jeg god kjemi på 2 av 20 møter, så det var ikke dårlig etter min mening. Dette førte til et forhold som varte i nesten to år... Denne gangen chattet jeg vel og lenge gjennom 3 uker med en kvinne før vi møttes. Alt så bra ut, vi hadde mye felles, og dialogen gikk strykende. Vi avtalte å møtes en fredag for noe vin. 5 timer senere, etter god kommunikasjon, gikk vi hver til vårt. Jeg fikk sansen for denne kvinnen og ville gjerne se henne igjen. Sender henne en tekstmelding, men åpenbart at hun ikke er noe særlig interessert i videre kontakt. Det første jeg lurte på var hvorfor hun satt i så mange timer. Haddde jeg vært uinteressert, ville jeg gått så snart anledningen bød seg...

Så her er mine råd, i den grad jeg kan opptre som noen ekspert da... Spent på å høre andres synspunkter!

1. Sett mange hjerter og send melding til alle de du finner mest interessante
2. Unngå å sende meldinger frem og tilbake i lang tid (uker). Det kan (og vil) bygge opp urealistiske forventninger på begge sider
3. Prøv å foreslå å møtes rundt lunsjtider. Max 30 minutter, helst bare 15 min. Trenger ikke være på kafe, kan også være sentralt i en park etc.
4. Er det noe kjemi, merkes det nesten umiddelbart.
5. Spør aldri på 1. date hvordan den andre personen føler om å møtes igjen. Kan bli pinlig.
6. Vil du treffes igjen, send ny melding innen 1 døgn. Det verste som skjer er et nei...
7. Gå til punkt 1...

Jeg har forsøkt å reflektere litt rundt dette å være singel. Hvorfor har det seg slik at noen går single i lange perioder i livet mens andre hopper fra forhold til forhold.

Handler det "bare" om egen innstilling, at man trenger litt tid før man er klar for noe nytt? Eller er det rett og slett vanskeligere for noen å bli elsket/få oppmerksomhet enn andre? Når jeg tenker på de rundt meg gjennom et halv-langt liv så kan jeg ikke se at det nødvendigvis har så mye med utseendet eller livsituasjon å gjøre. Jeg har enkelte virkelig flotte, empatiske, sosialt og ellers velfungerende venninner og venner som har gått lange perioder uten en partner, selv om de gjerne har ønsket seg en partner. Disse periodene har naturlig nok (?) blitt lengre når de har blitt eldre. I tenårene-20 årene er utvalget ofte større og sjansene bedre for å møte noen, men når man kommer i midten/slutten av 30 årene og oppover er mange etablerte og derfor ikke "tilgjengelige". Er noen for kresne? For lite villig til å "ta det som byr seg"? Er det så enkelt?

Nå er vel de fleste her inne single. Så utvalget er vel litt skjevt. Og de som er lenge-single er vel også i overkant representert siden de gjerne oppholder seg her lenger, forblir single over lengre tid.

Jeg er definitivt i gruppen lenge-singel. Jeg har hatt noen forhold, som har vart lenge, men også være lenge singel mellom forhold. Nå har jeg snart 4 år som singel. De første par årene var jeg på ingen måte intr i å begynne noe nytt, grunnet livsituasjonen, men særlig det siste året har ting forandret seg og jeg ser ikke at det vil endre seg noe i nærmeste fremtid.

Er det vanskeligere å pare opp enkelte? Er noen av oss rett og slett undatable?
Tanker rundt dette?

Er du glad i julen ?
Er du en av de som har masse familie rundt deg, eller bruker du ferien alene til å slappe av ?

Eller er du som meg nærmest likegyldig til hele opplegget?

-Første problemet jeg hadde på sukker var i det hele tatt å få hjerter og førstemeldinger fra damer. Så fikk jeg tilslutt det, og var kvitt det problemet.

- Andre problemet jeg fikk var å komme til det punktet hvor man skulle avtale dater, få damer til å møte meg. Det tok din tid,men tilslutt var jeg kvitt det problemet.

- Tredje problemet jeg fortsatt har og jeg har lyst til å gjøre noe med er å få damene til å møte meg igjen. Det blir for puslete rett og slett. 1 daten må være knallbra, den er jo helt avgjørende for om hun vil bli med på en videre prosess. Men de ringer meg jo ikke igjen. Det er tydelig noe som har gått galt.

Hvordan kan jeg gjøre det bedre på 1 daten?

For meg virker det som om 80% her er ute etter one night stand, lek og moro og ikke ute etter noe forhold. Hva er din mening? Og hva er du ute etter ? Jeg selv håper på og finne noe fast og seriøst.

.

HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL? :-)

.

har du en nice kone

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dr mengele

da lurer naboen på henne

relax gays

Siste svar ma. 23 des. 2013 19:08 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym dr mengele

hei hei

ble alene for et år siden og nyter det i fulle drag-hvis der er
noen damer som er ferdige med krisen:-)
så kan dere ta kontakt
hilsen livsnyter

Mine favoritter er O'helga natt, En stjerne skinner i natt og All I want for Christmas! :D

Alene ..

Siste svar ma. 23 des. 2013 17:56 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Usikkert

Jeg befinner meg i en situasjon hvor jeg er så syyyykt lei av å være alene. Og erfaring tilsier det er vanskelig å finne sin "sjelefrende" , så det virker jo ikke som det er noen snarlig løsning på problemet heller.

Er det flere som har det slik, som rett og slett er drittlei av det. Som suger etter å finne den ene. Som ikke er så flinke til å kose seg alene 24-7
???

Hva gjør man når man oppdager at naboen er på sukker?
Ho fine jenta som man ikke trodde var single.. oi....

Driver å blokkerer en mengde med profiler bare fordi dem er i langtvekkistan. Skulle ønske dem var såpass oppegående at dem tok med lokasjon i relasjonsprofilen.

Ah, endelig vasser jeg i villige damer igjen, detta blir morro!

Å gråte.

Siste svar sø. 22 des. 2013 18:12 (57 svar)
Skjult ID med pseudonym Usikkert

Gråter du noen gang? Hva får deg til å gråte ?

Ikke glem å se på NRK nå :-)

hahaha

Siste svar lø. 21 des. 2013 23:14 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym megsann

Jeg leser litt på dette forumet, å nå er jeg skikkelig flau over å være norsk :P Vi må skjerpe oss litt og si hei til hverandre ;)

Drita lei!

Siste svar lø. 21 des. 2013 21:57 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Usmakelige

Nå er jeg lei alle de enkle menn som det florere av her inne!
Tror der virkelig at dere er Guds gave til kvinnen????
Hvis det er ett ligg dere ønsker, så tar dere en tur til byen still dere i ett hjørne og håp at der finnes en kvinne i lokale som har fått litt for mye innabords. Det er mye som kan drikkes fint sies det!!! Så tror nok en del av dere bør satse på det.
Å alle usmakelige meldinger blir rapportert!!!

Er til tider kjedelig når man må skrive oppgave, men ikke klarer å ha hodet med:-p

Prøver å finne på alt mulig annet enn å skrive nå, og trenger nesten et spark bak:-)

Det virker som at alle andre har juleferie og fri og at jeg er den eneste som har ikke har det:-p

Ut i/på elvebyen i kveld? :)

Mulig du er en av de heldige som har en konto som fylles godt opp hver måned og lurer på hva slags moro du kan finne på med disse pengene. Du får dekket alle dine forbruksbehov og faste utgifter. Men du kjeder deg….og føler liver er tomt, fordi du ikke har en kjæreste…..Og kanskje ingen å dele opplevelser med....slik du drømmer om.

Men til deg som har et ansvar....ett ansvar for barn, får barna dine det de trenger som alle andre barn får med samboende foreldre? Eller er det slik at du strever med å få endene til å møtes? Det kan være mange grunner til at du er av de som føler seg rik eller fattig. Vi kan være rike på livet og kjærlighet fra andre mennesker. Er dette tilstrekkelig? Hva gjør at du føler deg rik eller fattig som menneske?

Er det flere en meg som liker godt 90 talls musikk? Hva er den beste 90 talls låten du vet om?

Koffår poste ting her i forumet viss du ikke tør.og stå for det enn sier? Skjønner det viss du er fryktelig sjenert eller viss du luret på noe pinlig... Men i noen tilfeller så virker det som om noen bare bruker dette til å ikke stå for det enn sier...

Hvor mye og hvilken kontakt ville vært normalt for dere å ha, ved et avstandsforhold? Hvor dere som hovedregel var sammen bare annenhver helg. Ingen varig løsning selvfølgelig, men kan være aktuelt i en fase.

Trenger tips

Siste svar to. 19 des. 2013 19:59 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym jULeNiss1

Økonomien min er for tiden sånn at jeg ikke får regningene til å strekke til. Er det noen som har noen tips?

Hmmm har merket meg det at der finnes mange flotte kvinner som er tiltrukket av badboys, har sågar vært sammen med ei slik også... Koffår liker en badboysa så mye bedre en dem snille?

Det er noe unikt med og kunne se ut i verden med åpne øyner, se spillet som foregår rett foran øynene på en. Jeg er en mann, liker damer, men samtidig klarer jeg ikke å identifisere meg med menn flest, men så ser jeg hvorfor også. Det er et stort press på at menn skal hvere menn alt fra du er liten til langt ut i det voksne livet. Ser man en baby så vet man ikke hvordan man skal snakke til barnet før man vet vilket kjønn barnet har. Jenter og gutter blir forskjellsbehandlet fra starten av. Slår ei jente seg seg så er det kos og trøst, slår en gutt seg så er det ikke det samme, da er man jo en gutt på vei til og bli mann "tørk tårene gutt, du er en mann" Klemmer, kos og omtenksomhet blir tonet kraftig ned når man er en gutt, man vokser opp ved og måtte numme deg. For om du viser du er omtenksom og følsom som en gutt, da blir du mobbet og noen ganger banket "er du homo eller?" Dette konstante presset på og være en mann fra fødselen av er så spredt at det blir sett på som normalt og ingen tenker to tanker over det. Vi menn skal ikke gråte, vi menn skal være krigere. "gutter er gutter". Når vi møter kompiser kaller vi hverandre stygge namn, å eneste tegn på omtenksomhet er brutale klapp på ryggen som skal være en klemm. Det er ikke rart at vi er så opptatt av sex som en form for akseptert nærhet blandt menn, men følelser har vi blitt oppvokst til å ignorere. Jeg ser dette, forstår dette, men bryter normen med og si jeg bryr meg om hva damen føler.

Hei, skal til Oslo tirs-fredag noen som har lyst til å spise en middag med meg på ons eller tors?

Jepp, Olav Thon gir bort deler av sin formue til 'allmennyttige formål'

Hva synes du?

..frekke meldinger som ikke henger på greip? Er du voksen til å la være å kaste deg ut i eller synke så lavt og prøver å komme med frekkere kommentarer tilbake? Synspunkter?
Er selv lei av denne tendensen her inne, siden vi likevel så lett kan skjule oss bak tastaturet. Ødelegger mitt håp og ønske om å finne den rett ihvertfall..

Er det en plass som er bra i Oslo onsdag denne uken?

Er det en plass som er bra i Oslo onsdag denne uken?

Kvinners norsk

1. Ja = Nei

2. Nei = Ja

3. Kanskje = Nei

4. Vi trenger... = Jeg vil ha!!!

5. Jeg beklager = DU kommer til å beklage

6. Vi må ta en prat = Du er i store problemer

7. Klart, bare gjør det = Ikke tenk på det en gang

8. Gjør hva du vil = Du vil angre som faen senere

9. Det er ingenting i veien = Selvfølgelig er det noe I veien, idiot!

10. Du er veldig oppmerksom i kveld = Tenker du bare på sex?

Menns norsk

1. Jeg er sulten = Jeg er sulten

2. Jeg er trøtt = Jeg er trøtt

3. Det er sport på tv = Jeg vil se sport på tv

4. Fin kjole = Fin utringning!

5. Jeg elsker deg = La oss ha sex

6. Jeg kjeder meg = Skal vi ha sex?

7. Skal vi danse? = Jeg vil ha sex med deg!

8. Kan jeg ringe deg? = Jeg vil ha sex med deg!

9. Skal vi gå på kino? = Jeg vil ha sex med deg!

10. Skal vi gå ut å spise middag? = Jeg vil ha sex med deg!

11. De skoene passer ikke til den kjolen = Jeg er homo!

Såvidt meg bekjent er svaret "nøytral til ja", men jeg klarer ikke å bli kvitt tanken på at jeg tar av meg skjorta og hun reagerer med avsky (satt på spissen).

Jeg har hatt en større livreddende transplantasjon og har flere store arr som følge av dette, blant annet et 20cm langt et. Det har grodd fint, men det er likevel veldig lett synlig. Jeg har ikke vært med noen siden operasjonen og jeg er usikker på hva reaksjon jeg kan forvente.

Jeg tenker at om jeg bare forteller om det på forhånd burde det gå greit. Hva tenker dere?

Jeg er kvinne selv og burde vel vite det, sier kanskje du? Men jeg blir litt satt ut av disse stadige påstandene her inne om at kvinner får så mye oppmerksomhet. Det får nemlig ikke jeg. Jeg begynner å tenke at det kanskje er meg det er noe helt grunnleggende galt med.

Jeg omgås endel menn både på jobb og privat og får ofte høre at jeg er godt likt. Er omgjengelig og har som oftest godt humør. Mange venner (både menn og kvinner) Rimelig smart, balansert, selvstendig og sterk. For sterk og selvstendig?

Jeg har et par lengre forhold bak meg. Noen barn (samme barnefar). Så helt håpløst er det ikke. Men gang på gang blir jeg bare "vennemateriale" og ikke noe mer. Misforstå meg rett! Jeg er utrolig glad i mine mannlige venner! Men jeg kunne tenkt meg noe annet, noe MER. Hvorfor havner jeg alltid i vennefella?

Dere andre kvinner. Får dere mye oppmerksomhet fra menn? Jeg har aldri (!!) blitt bedt på date f.eks, eller blitt ringt opp etter å ha møtt noen på byen. (Nesten) aldri forsøkt sjekket opp på byen. De forholdene jeg har hatt har jeg selv jobbet knallhardt for å få igang, og det er jeg som har avsluttet dem også.
Her inne får jeg marginalt med besøk på profilen min og de som besøker profilen min er i snitt 15-20 år eldre! (Det blir litt for heftig for meg)

Er det utseendet mitt? Jeg tror jeg ser rimelig normal ut. Trener mye og er godt proposjonert. Velstelt og hygienisk. Ikke hyperfeminin i klærne akkurat, men bruker endel penger på klær og får ofte høre at jeg har en kul stil. Hey, jeg har tilogmed rimelig bra pupper! Kort, kort hår. Er det det?

Hvordan i huleste skal jeg få endret på dette? Er det virkelig sånn at dere andre kvinner vasser i tilbud og oppmerksomhet, som endel menn her inne hevder? I så tilfelle er jeg i skikkelig uføre og aner ikke hvor jeg skal begynne!

Og, nei-- jeg trenger ikke å "vasse i tilbud" for å bli fornøyd, men det er rimelig destruktivt for selvbildet å ikke få noe som helst! Jeg trenger bare en! En fin fyr som kan være bra for meg. Og som jeg kan være bra for tilbake.

Hvordan skal mann tolke en invitasjon hjem til seg selv etter første kaffetreff? Jeg spør de erfarne forum folket og er taknemlig for seriøs svar:-)

I mitt 18 år lange samboerskap lengtet jeg etter tid alene i huset. Jeg ble til tider småsprø av at min eks ikke kunne finne på noe alene med ungene så jeg kunne nyte stillheten i huset og være litt for meg selv uten å selv måtte dra bort. Selv tok jeg ofte med ungene alene på helgeturer til hytter ol, hvis han skulle jobbe, eller hadde avtaler med noen venner om en tur ut en helg.

Nå har jeg snart hatt huset for meg selv i to år, med unger annenhver uke. Burde vært lykkelig for det, men nå er alt bare tomt og rart når ungene ikke er hjemme. Det jeg lengtet etter er dermed det jeg nå misliker!

Er glad for at ungene har like god kontakt med oss begge, og for at vi ikke er sammen mer, men tomheten føles stor!

Vil bare gi litt skryt til alle sukkerjentene.
Dere er fantastisk flotte og jeg skulle gjerne vært kjæreste/venn med dere alle sammen, men det går jo ikke ;)
Lykke til og stå på videre!

Hvem har bestilt så mye hvitt pulver på dagen min? :O Masse å måke og rydde for en gammel mann! ;P God helg, alle sammen! Ü

Anyone? Ta livet som det faller seg!

Noen som vil gjøre en handel? ;-)

Ser på TV mens jeg er på sukker og kikker på de pene damene som er her og der og overalt! Jeg er litt glad i kos og savner en å dekke det behovet med! MEN nå på TV-en dukket det reklame om "KOSEROBOTEN"!!! Har noen kjøpt en slik kosecyberdyr allerede? Noe erfaringer skulle jeg gjerne lest om, spesielt fra dere utsulta sukkerforumister ;-)

Søppel

Siste svar ma. 16 des. 2013 16:51 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym JohnDoe

Hva er meningen med å markere en tråd som søppel?
Ser en tråd her er markert over 50 ganger som søppel,men ingenting skjer. Så noen som vet hva vitsen er?

Hej tjejer!

Skulle ni kunna gå på en "blinddate" med en svensk man?
Det vill alltså säga att vi skippar all chat här och går direkt på en date.
Vad säger ni?

/svensken

Hei. Jeg bare lurte på om man kan være gravid uten å vite det? Altså, jeg mener, jeg hadde sex med en kar for omtrent tre måneder siden, 14. September (jeg husker datoen fordi jeg var på en fest da), og jeg har hatt mensen både i Oktober og November. Jeg har enda ikke fått mensen denne måneden, men jeg har alltid hatt uregelmessig mens, og kanskje tanken på at jeg kanskje er gravid utsetter mensen (har opplevd det før).

Så, den siste uka så har jeg kjent fantomspark i magen, om jeg kan kalle det det. Jeg har aldri følt det før, og det stopper om jeg kjenner på magen. I dag, så kjente meg en slags bevegelse i magen, og det var så sinnssykt merkelig! Så til dere kvinner som har vært gravide, er det mulig at jeg har blitt gravid? Jeg aner ikke når det begynner å kjennes at et foster sparker. Jeg tenkte å dra på helsestasjonen på mandag, for jeg har ikke råd til graviditetstest per dags dato...

Og kan det være en slags murring ift mensen? At jeg kanskje får mensen snart, og at det er derfor jeg kjenner disse sparkene og bevegelsene?

Jeg er vant til å være alene, men noen ganger kjenner jeg det langt inn i sjelen at det hadde vært godt å ha en armkrok å gjemme seg litt inni:-)

Kanskje fordi det blåser og regner ute, eller kanskje jeg bare var i et slikt humør i kveld:-)

Andre som får sånne plutselige "anfall" av behov?:-)