Sukkerforum

Hvor er de?

Jeg er snart 33 og vil derfor finne en mann som jeg liker OG som er klar for å stifte familie om ikke altfor lenge. Oppgaven synes meg umulig.

En ting er at jeg er litt kresen.
En annen ting er at det virker som om det er veldig få menn som er klare for forpliktelse.
Rekkefølgen for menn (slik jeg får inntrykk av ) er først har man sex og så ser man om man passer sammen og så kan man vurdere forhold.
For meg er det omvendt - først date, så se om man passer sammen, så forhold og så sex. Er dette så uvanlig?

Jeg er ute etter en langtidsforhold, det står i profilen min, likevel får jeg stadig henvendelser om mer midlertidige forbindelser.

Målet mitt er å finne en likeverdig partner som tar sin del av ansvar (og som ikke får angst av ordet "forpliktelse")
Jeg er ganske tolerant på ganske mye så lenge personen er voksen, ansvarlig og selvstendig. Finnes dere?

I dag har jeg kapret drømmedaten. En fantastisk flott person. Lett å snakke med, utfordrer med mentalt, kosete, vakker og ustyrtelig festlig! Ser frem til en herlig middag ute for to sammen med min vidunderlige datter på 9 år.
Overgår det meste spør du meg! Så nå sitter jeg her og venter på at hun skal komme og fylle rommet med sin smittende personlighet og varme smil etter å ha fartet ute med venninnene i hele dag.

Gjør dere noe spennende i dag? Noen som er like heldig som meg?

...å slippe noen helt inn på deg i 2014? Eller er det bare jeg som møter de som holder andre på en armlengdes avstand ?
Vi ar jo alle forskjellig ståsted/grunn for å være her men jeg tenker på de som sier at de vil ha et langvarig forhold.

jeg tror og har erfart kjemi er utseende og penger....

om en velger høy inntekt på sin profil da kommer det mange damer og tar kontakt.. hvorfor er det slik??

mange sier utseende er en ting med det som er på innsiden teller mest.. hvorfor er da nesten alle som er i forhold tynne sammen med de som er tynne og de som er store sammen med de som er store??
jo det stemmer.. sitt ned og se det faktisk stemmer..

hvorfor er jenter/kvinner som er pene vet de er det og viser det stygge mot de menn som ikke er fullt så attraktive??? jo det stemmer å om en går inn i virkeligheten.. støtter seff ikke voldtekt og vold..

hvorfor tror de med utseende de er så mye bedre enn andre??

hvorfor er de med utseende og kropp som regel veldig selvopptatte og kjedelige??

og hvorfor må de ha så mye penger og ting??

og hvorfor er de her inne og singel??

er det slik når de sier dette om øl: når øl går inn går vettet ut og da blir det mer plass til øl... og desto penere ei jente er desto dummere??

det er sikkert helsike mange som mener dette er tull og tøys... men det er ikke det.. se dere rundt. se litt hvordan verden er.. ofte er dette mer riktig enn mange vil innrømme det er...

og hvorfor skal alltid menn få skylden fordi kvinner ikke har bra forhold og de er bare ute etter sex.. kvinner har jo like mye skyld at ting ikke fungerer

Positiv pike som er ute etter noe seriøst. Jeg er glad i å reise, liker å shoppe og oppleve nye land med ny kultur. Er heldig og får reist mye gjennom jobben så det er positivt. Snill, omtenksom og litt fisefin kanskje, har også et øye for detaljer.

NB!!!

Vil gjerne benytte meg av friheten til å velge og derfor ønsker jeg KUN å snakke med menn i alderen 23-28 år som har/er følgende:

-Selvstendig med eget hus/leil.
-Godt betalt jobb
-Helst ingen husdyr bortsett fra hund/katt
-Glad i å reise
-Liker å ha noen å bruke penger på
-Er ute etter noe langvarig
-Kjekt utseende vektlegges

På forhånd takk! :)
Drømmepartner
Jeg ser etter noen som er voksen nok til å ha en seriøs samtale med, men som allikevel har beholdt barnet i seg og er klar for å finne på litt sprell. Han må klare å ta initiativ til noe, og må kunne sette seg litt inn i partneren sine interesser på lik linje som jeg setter meg inn i hans. Ønsker en snill og god gutt som er ærlig, like å le og ha humor, like å være aktiv og finne på ting.
Jobb og interesser
Interesser: Reise, shopping, dyr, klær, musikk og interiør. Generelt jenteting.
Jobber som flyvertinne og er glad i jobben min.
Har ingen hobbyer, kanskje du kan hjelpe meg med det;)

Hva gjør folk egentlig når de snakker med folk her på Sukker?

Snakker dere med en om gangen slik at dere blir kjent med den ene personen. Eller snakker dere med flere folk?

Jeg har alltid syns at det er litt risky ting å gjøre. Visst du faktisk får kontakt med 2-3 stk. Og plutselig så finner man den "rette".. Hva gjør man da med de andre?

- Du har starta samtalen med flere.
- Man finner en person man dater.
- Kutt kontakt med de andre du har brukt tid på og har fått en god tone med..

Doesn't seem like the smartest move, eh? =)

Hvordan opplever dere å dra lasset alene? Noen ganger så tror jeg at jeg hadde hatt det bedre med enn mindre leilighet. Enn et stort hus med div å gjøre både ute og inne. Hytte har jeg bygd meg og,,
Alltid noe å gjøre, både her og der. Dette hadde jo vært helt topp om vi hadde vært to som hadde interesse for dette.
Men nå kjenner jeg bare at jeg er drittlei og sliten (utbrent) av alt sammen. Sykemeldt og vondter her og der, og alt blir et ork, ikke får jeg trent heller.
Har to barn halve tiden,,,

Lurer på hvordan folk fikser alt dette og trives med det jeg,, Hvis de ikke har mor eller far eller andre som skyver på rundt omkring :)??

Jakten på en partner har heller ikke gjort det noe bedre, det tar masse krefter når man blir engasjert, og her hvor jeg bor , er det nesten alltid snakk om avstander :/

Å selge det jeg har bygd meg opp bit for bit sitter langt inne, og mulig er det heller ikke noe som ville gjort noe særlig forskjell. At jeg bare innbiller meg det .
Jeg er nok litt utslitt etter for mange prosjekter, så terskelen er lav for tiden.
Men hvordan er det med dere andre ? Er det noen som kjenner seg litt igjen ? Eller går dere bare rundt som noen roboter og maskiner , og er glad og fornøyd ?
Når det gjelder det økonomiske, er det vel også en stor fordel å være to :P
Eller har dere arvet :P?

Må si norsk tipping reklamen får en til å tenke litt. Finnes nok av pessimister rundt omkring, men hvordan ser du på deg selv?

Er glasset halvtomt, eller halvfullt?

Jeg har halvfulle glass, og tror det snart kommer snø i skiløypene her hjemme. En optimist, som vet det går bra til sist...

Enda en barnefrihelg går mot slutten. Enda en helg der jeg har brukt altfor mye tid på nettdatingsteder. Denne gangen har jeg riktignok vært på to dater. Men ingen voldsom optimisme fra min side. Heller en snikende desperasjon, skal jeg jobbe intenst for å finne enda en å dra ut på date denne helgen, fremdeles en dag igjen... Nesten to uker til neste gang jeg har muligheten, og tiden går så fryktelig fort med toukersintervaller. Samtidig er det tusen andre ting jeg heller ville brukt fritiden min på, men jeg er visst helt besatt av å finne mannen i mitt liv. Sukk. Skulle ønske jeg klarte å bare glemme det, og bruke min høyt verdsatte fritid på mer givende aktiviteter. Er jeg desperat? Hm, jeg er vel det.

I dag skulle jeg gjerne hatt en å krype inntil. En god armskrok, kyss i nakken, kos og nærhet. Siden det er søndag og kosedag liksom.

Alle gifte par rundt meg krangler og truer med skilsmisse. Hvorfor skal jeg lengte etter å skifte sivilistand? Har vi det ikke nedre som single hvor vi bestemmer det meste selv?

Hvorfor er det såpass mange uten bilde i profilen sin her inne?

Hei;) har bladd gjennom endel tråder her inne, og det ser ut som d er de samme som skriver hele tiden.........laaaaang avhandlinger med surr og rør........
Natt som dag....er d bare jeg som har full jobb og av den grunn ikke er pålogget 24/7???

Rekk opp handa alle som leeeengter etter en partner. Altså dere som er drittlei av å være alene. Hvor mange er det av oss ?

Ny jobb

Siste svar sø. 5 jan. 2014 11:27 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Starta i ny jobb nå. Uhu,, så tøft det er. Blir bare tyngre og tyngre å bytte jobb med alderen. Er snart 40, ikke så gammel. Er det flere som har det slik? Kjenner prestasjonsangst, redd for at oppgavene enten skal bli for vanskelige eller for kjedelige, hvordan kan en sikre seg oppgaver på rett nivå?

Håper på noen fine og kloke innspill!

Tenkte det var en god idé at jeg og gutta også sto opp sammen med dattra, som skulle på varetelling, i dag. Føles ikke som noen god idé nå. Vært våken i snart to timer, og har mandag morra blues følelser...

Nå så jeg plutselig litt svart på det her, så vanskelig å finne seg en ny partner igjen, når man har barn og er stedbundet. Vært her til og fra siden 2009 og enda ikke lykkes. Ble nesten litt trist av å tenke på det, vil jo så gjerne være to :/

Frustrert

Siste svar sø. 5 jan. 2014 01:54 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym hatmelding

Ofte ser man at den du snakker en del med har lest meldingen din, men du får ikke svar før timer/dag(en/er) senere

Hvorfor ikke svare med en gang man leser en melding??

Hvor lenge har dere vært alene? Er dere engstelig for kanskje å aldri møte den "rette"?

Jeg ser at alle, eller de fleste, damer søker menn som er yngre enn seg selv. Selv er jeg i førtiårene og ønsker å komme i kontakt med damer i 50 60 årene. Hva er akseptabel aldersforskjell når mannen er yngst? Det ser ut til at yngre damer kan være sammen med eldre menn uten at noen hever et øyenbryn.

hun er fantastisk…

Kan noen sette ord på hvordan det føles å være forelsket?

Har sett det skje noen ganger.

Ikke at det egentlig bryr meg, bare irriterende hvis man hadde tenkt å si noe.

Og ikke det at det er så fryktelig viktig at akkurat jeg får sagt det jeg vil si. Dessuten kan man jo så klart bare starte en ny. Som nå. Men likevel...

(NB: Regner med å slette denne etterpå, i tilfelle noen har tenkt å skrive noe...)

For der er utvalget mye større ;o)

Natta og sov godt alle sammen!

Får noen mld fra menn som jeg tenker er fullstendig uaktuelle. Jeg er normalt høflig og syntes det er rett og rimelig å svare på mld, selv om det bare er et "hei" som er sendt.
Hva sier dere? Sender dere de standardsvarene?

alder

Siste svar lø. 4 jan. 2014 20:15 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym figo

hei
lurte bare på en ting
min onkel er ca 65år og har nå hvert i asia og funnet seg ei kone på ca 32år
betyr det at jeg kan finne meg norsk kjæreste på 20-24år
når jeg selv er 42år?
eller blir ikke det det samme
vil flere folk reagere mer på alderesforskjell vis jeg finner ei norsk ung jente, og ikke reiser å finner ei ung fra asia?

ja vet det skal mye til for at unge norske jenter skal velge eldre menn
og ja flere fra asia vil til Norge for å få ett bedre liv
men er det mer greit å ha ei ung asia jente til kjæreste
enn å ha ei ung norsk jente

Går det an å blokkere noen uten å måtte gå inn på profilen deres først? Fant nettopp ei venninne av søstra mi på "Online Nå". Aaangst.

var hos tannlegen i dag
hadde to hull
fint at vi har tannleger og at dem har moderne utstyr

men likevel er jeg småred
blir stokkstiv og vanskelig å slappe av
kan vel si at jeg har noe angst for tannlegger
og må tvinge meg selv til å gå dit
føler at jeg skal kveles når tannlege skal ta bilder
og må bite over pinnen med bilde
har dem ikke noe mindre

tannlege lukta og lyden av ett tannleggebor er grusomt
har trekk 4visdomstenner og rotfylt ei tann

er jeg bare ei stor pyse eller er det normalt?

Håper dere har en FIN helg der ute :)

Hallaien! E det noen her som har vært på Universal Studios i Sakarujima, Japan eller andre steder i verden?? Ska ha ett havneannløp i Sakarajima om en dag og fant ut at Universal studios ligger i gangavstand fra havnen me ska te :)

Er det flere enn meg som blir litt svimmel av hvor overfladisk og "fjern" kontakten på nettdating kan være. Man kan ha en veldig hyggelig, og kanskje fortrolig dialog. Og plutselig melder folk seg ut , eller viser enn helt annen side.
Merkelig opplegg,

Hei.

Jeg og et par venninner har meldt oss på hver første sukkerfest, og har betalt her på sukker. Det jeg lurer på er om vi bare sier navnene våre i døra når vi kommer, eller får vi tilsendt billett som bekreftelse på betalingen?

Satt å så på Emil i Lønneberget nå, den episoden hvor han kysser sin lærerinne. Ikke sett den før tror jeg, men den kvinnen var utrolig vakker!
Så det måtte jeg bare finne ut av hvem var. Og det var visst Gisela Hahn, er vel en stund siden glansdagene, men gud bedre meg for en kvinne:P

Noen som gjør dere lamslåtte :P??

Noen som har vært med på festen tidligere og kan si noe om hvordan det var?

Dette gjelder ikke alle, men etter mye observasjon har jeg komt frem til at menn er uten og vite det submisive.
Slaver til skjønnhet.
De ser en av desse tingene, ei vakker dame, ei bimbo, dame med store pupper eller ei dame med en bra kropp.
Når dem ser desse damene flyter dem avgårde som møll mot flamen.
Dette gjelder antagelig yngre menn tenkte jeg først, for jeg har selv vært i den fellen, men så roet den hormonielle stadie av livet mitt ned og jeg fekk tilbake kontrollen over hjernen min.
Men nei, jeg ser dette skje menn langt opp aldersstigen.
Dem ser kun det yttre og driter lagt i om personligheten er giftig eller ikke, dem er fornøyd så lenge det er noe som er pent eller tenner dem.
JA, jeg vil at det skal være noen som er pen i mine armer, men skjønnhet betyr ingen ting for meg, om der ikke er hjerne og personlighet som intreserer meg, er bare en stor pluss om utseende er på plass.
Jeg ser også at mange (ikke alle) kvinner vet om dette, og bruker det mot desse submisive menna, får menn til og gjøre nesten hva som helst for dem. Det er noe jeg legger fort merke til, jeg er ingen slave for skjønnhet. Finner det fasinerende, er som og se på et naturprogram "gasellen nærmer seg vannhullet SNAP aligatoren har tatt byttet sitt"

Nei, nå har jeg mange tråder som er anonyme og godt besøkt under div pseudonymer. Men da det er kvelden her, og jeg vil ha nattakos! :)
velger jeg å være mæ sjæl :P

Altså,,, kos mottas med takk ;)

Hvorfor spør mange menn om mail adresse slik at de får sendt meg bilder????

Noen som angrer på noe de har eller ikke har gjort i løpet av 2013?
Hva skal du gjøre for at 2014 skal bli bedre enn alle dine tidligere år?

Mine forsetter:
- innlede ett forhold
- trene hardere og bedre formen!
- gjøre alt det jeg ikke rakk i 2013..

En jente slutter å svare etter mange hyggelige meldinger fram og tilbake. God tone og var klar for og ta steget videre, da hun ble stille.
- Hva gjør jeg nå?

Jeg har lyst til å ha kontakt med henne, men vil ikke framstå som desperat.

Eller venter jeg og håper på noe svar eller bar lar det være om hun ikke sier noe?

Hva er deres erfaringer, hvordan kan jeg endre hva hun synes hvis hun mistet interessen?

takk :D

Hjerter

Siste svar to. 2 jan. 2014 17:03 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Stompa

Hvorfor sende gule og røde hjerter? Uten å sende en mld?

Tror nettdaterne kan deles i to grupper: (Sikkert flere, men grovt sett i to.)

1: De som stort sett alltid har vært med de samme folkene, dersom de har hatt forhold, er det med klassekamerater eller folk fra vennegjengen, eller de har vært sammen med den samme personen i tjue år.

2: De som har fartet en del rundt, kanskje hatt mange kortere forhold, og skiftet miljø og bekjentskapskrets ofte.

Den første gruppen tror jeg klager oftest over at folk ikke tar nettdating seriøst. Mens den andre gruppen er dem som den første gruppen beklager seg over.

Tror forskjellen ligger i størrelsen på "jaktmarkene". For noen kan en man har utvekslet personlige meldinger med, og deretter tar en kaffe eller øl med, føles som et "seriøst" bekjentskap. Mens for andre er det å snakke personlig med fremmede mer hverdagslig, og kanskje til og med det å hoppe til køys med relativt ukjente kan være innenfor komfortsonen.

Poenget er at ingen av disse gruppene gjør noe "galt". De kan begge være ute etter et seriøst forhold, men har forskjellige grenser for hvordan man kan omgås andre før man vet hva man ønsker med relasjonen.

Tror likevel de i kategori nummer to ofte kan ha et enda større behov for å føle seg trygg på den andre før de vil begi seg inn i et fast forhold. Kanskje fordi de gjerne har flere erfaringer fra relasjoner, og flere feller de ikke ønsker å gå i på nytt.

Så hvorfor kan ikke alle bare være venner og slutte å gremme seg så voldsomt over de som ikke er som dem... Det finnes helt sikkert noen som bare er overfladiske, og det finnes definitivt folk som bare er ute etter uforpliktende "moro". Men jeg kan virkelig ikke tro at den gruppen er så stor som mange her på forum ser ut til å mene. Vi burde klare å leve med at typen vi datet ikke ville ha oss, uten å anklage ham for ikke å være ute etter noe seriøst.

Egentlig tror jeg at mange som blir beskyldt for ikke å være seriøse, faktisk er mer seriøse - de er ute etter noe de føler seg sikker på vil vare. At de ikke bare er ute etter "en kjæreste" men "den rette".

Har jeg rett?

Hei alle på Sukker, ønsker dere alle et riktig godt nyttår og håper det bringer det vi alle søker ????
Stein

Jeg er en gutt 25, trondheim. Som regel poster jeg ikke anonymt, men dette blir litt vel personlig, så da blir det slik denne gangen.

Jeg er jomfru og kjenner det er på tide å gjøre noe med det. Jeg har slitt litt med sosial angst, og er derfor ikke den personen du finner så veldig ofte på byen/dansegulvet. Jeg har vært på et par dater i år (én herfra) i år som av forskjellige årsaker ikke gikk så greit. Siste gang tror jeg det var veldig stor forskjell i pratefart som var issuet.

Jeg har heller ikke så stor venneflokk, men noen har jeg da. De fleste vennene mine er lite interessert i å feste (de begynner å få familier/andre prioriteringer) men jeg har da vært med de et par-tre ganger ut på byen i år.

Jeg lurer rett og slett på hvordan jeg skal komme i kontakt og møte kvinnfolk? Ikke nødvendigvis for å bli kjærester, men bare for å snakke også. Jeg legger jo heller ikke skjul på at jeg ønsker å finne meg et langvarig forhold, men jeg ønsker også å bli kvitt jomfrudommen snart.

Jeg snakker også en del med kvinnfolk her, men det virker veldig vanskelig å få tak i noen som er interessert i å holde en samtale. De svarer ofte på det jeg spør om, men de virker ikke interesserte, egentlig.

Jeg prøver rett og slett å finne en arena for å møte folk, jeg føler meg temmelig ensom for tida.

Jeg mener jeg selv er relativt attraktiv.

Ladies and gentlemen.

Ble aktiv her (igjen) etter halvt aars tid. Hadde ett forhold med en paa sukker. Samlivet var fantatisk men vi var paa helt forskjellige planeter fremtidsmessig paa det tidspunktet. Avsporing. Anyway. Jeg har sendt noen meldinger frem og tilbake med kvinner jeg har likt utstraalingen paa eller hadde en frisk tekst. Er det sistnevnte komplimenterer jeg gjerne at hun har nettopp det. Er utrolig mange vakre spennende kvinner her saa folgelig tar jeg kontakt med mange og starter som regel med hei:) Jeg regner nettdating som at mottaker ikke svarer melding viss utseende ikke er tiltrekkende saa legger stort sett ikke annen vekt enn aa vare positiv og oppriktig vise interesse ved forste melding. Rett aa slett for jeg har begrenset med tid I livet mitt til nettdating og vil gjerne finne den "ene" saa da sender jeg til mange naar jeg har tid og gaar videre med de som har svart for aa "screene" humor og kjemi videre fra det. Naar det er lovende saa er det folgelig aa finne tid til aa ta en kopp te og finne ut om den virtuelle kjemien samsvarer med virkeligheten og videre fra det. Ja, saa til poenget. For jeg mistenker en kvinnelig sammensvergelse her inne haha som for oss menn med samme syn pa aa ta forste kontakt vil vaere urettferdig imo. Da det blir feil oppfatning av vare intensjoner aa anta at om en mann aapner en samtale med flere kvinner paa samme maate gjor han automatisk til en player eller lignende ikke aa samle paa. Har to ganger opplevd aa hatt en vibe med vedkommende og saa naar jeg skal svare dagen etterpa sa faar jeg beskjeden " Du kan ikke sende melding til .... fordi han/hun ikke er aktiv lenger." Noen som opplever det samme? Isaafall hva er greia? Kvinnelige meninger mottas med takk.!. Ps: ti tommeltotter paa nettbrett forbeholder seg retten til aa rette skrivefeil senere. Og godt nytt aar.

En typisk seleksjonsprosess her inne er som følger:
1) Se på profil
2) Skrive melding til
3) Utveksle tlf nr
4) Date
5) Ha sex ("prøvekjøre")
6) Ha sex regelmessig/ofte
7) Bli kjærester (monogame)
8) Bli samboere
9) Bli seriøst samboere/gift/forsettelig få barn sammen

Det har slått meg at graden av tid og energi nedlagt i de ulike fasene synes ulikt fordelt mellom kjønnene.

Selv om flere jenter (1015/11 398 - sukker/Blink) ser på min profil enn jeg ser på deres, er det, av en eller flere grunner jeg ikke forstår, svært få som sender meldinger.

Skal det skje noe må jeg sende meldinger, sørger for utveksling av tlf nr, foreslå tid og sted for date, og ta initiativ til sex.

Etter å ha kommet til punkt 5 snus dog rollene og jentene blir pådrivere for å driver prosessen videre fremover.

For oss menn er mao terskelen for å nå fase 3, 4 og 5 merkelig nok høyere enn å nå de etterfølgende fasene.

Blind dating er gøy, utviklende og mer tidseffektivt en chatting. Derfor har jeg lav terskel for å sette av en halvtime til dette. Som singel uten forpliktelser og med normale behov ser jeg heller ikke noe galt i å ha sporadisk eller regelmessig sex etter en date.

Når vi så beveger oss over i punkt 7 har jeg imidlertid en langt høyere terskel. Valg av partner er kanskje det viktigste valget man gjør her i livet. Det er derfor på sin plass å være kresen og selektiv. Hertil kommer at det er bedre å være singel enn i et dårlig forhold.

Det innlysende poenger er at skal man komme til punkt 7 og videre må man først gjennom de forestående punktene. I den forbindelse er det kanskje greit å ha et vist sammenligningsgrunnlag før man kvalifiserer noen til neste trinn. Det synes rart på meg at jeg først må jobbe mye for hver enkelt trinn frem mot tom 5, for så å oppleve å bli utsatt for press om å "bli med" videre til 7.

SPM 1) Når jeg holder til nivå 7 - hvorfor kan det da ha seg at jeg med nød og neppe var bra nok til nivåene 2 til 5?
SPM 2) Ser ikke dere jenter verdien i å ha et vist sammenligningsgrunnlag?

2014 sies å bli de heldige sitt år. Jeg skal gjøre mitt for å bli en av de heldige. Hvis du finner meg garanterer jeg at du vil føle deg heldig også!

Den som vil ha meg vil ikke jeg ha,, den som vil ha meg er ikke som får det til klø her i gården,,, Begynner å bli en lei gjenganger på denna "kjøttsiden" her :P

Kanskje noen som kan svare på hvor jeg finner muligheten til å vise fotoalbumet til alle, uten at jeg behøver å kontakte dem først?

Takker :-)

Har dere venner ? Og hva er definisjonen på en venn?
Og hvor ofte har dere kontakt med de ? Tar de like mye kontakt som dere ?

Jeg har noen rundt omkring, men de jeg trodde var det , er ikke sikkert er her på besøk i løpet av et helt år, enda de bor veldig nære. De jeg har mest kontakt med, er de nye relasjoner jeg prøver å skape, men det blir ikke helt det samme.
Hadde det ikke vært for barna som jeg har 50/50, hadde ikke jeg trengt store krypinnet:)