Sukkerforum

Du som jente - hvor mange meldinger får du her på sukker hver dag?

Velger å poste denne anonymt.

Har seg slik at jeg har truffet en mann her inne som ligger i aldersgruppen jeg synes passer meg. Vi har datet flere ganger, trives godt sammen og melder daglig. En flott fyr.

Dro på tur i helga. Under middagen med mange venner og venners venner ser jeg en gutt(velger å kalle han gutt, 8 år yngre enn meg) med er fantastisk smil og en smittende latter. Lang historie kort, kjemi!

Nå har vi dratt hver til vårt. Har utrolig lyst å treffe han igjen og han meg. Guttungen!

Hva gjør jeg? Ikke noe særlig til situasjon.

Jeg føler meg som en taper fordi den eneste måten jeg kan treffe damer på per dags dato er her.
Jeg klarte aldri å tilpasse meg popularitetstyranniet som eksisterte på skolen eller i det senere liv, så derfor har jeg havnet her. Jeg kommer til å være her i lang, lang tid. Jeg får noen dater i ny og ne, men som regel avviser de meg på grunn av min sosiale angst.

Jeg har også merket meg at de som er populære, de sosiale, de velstående, de som får jevnlig sex, de som er med på Paradise Hotel, dem er det blitt forbudt å kritisere.
De påstår selv at de tåler kritikk, men straks noen slenger med leppa så er det hjem til mamma.

De skylder på janteloven fordi de føler ikke at de har fått nok skryt, men altfor mye kritikk. Vi kritikere blir kalt sosialister, misunnelige, nerder osv, men sannheten er at det er for lite jantelov i Norge. Ikke for mye slik mange påstår.

Men det er uten tvil sånn at det bare blir fler og fler sosialt velykkede mennesker og vi reagerer oss som furtene drittunger hver gang vi får kritikk. Er det ikke rart hvor dumme vi er blitt?

Hva gjør man når alt man vil er å bli elsket og få elske noen? Alltid vært alene og kjenner meg trist og motløs for skjønner rett og slett ikke hvordan jeg noen gang skal få oppleve kjærlighet..

http://littklokere.blogg.no/1390827785_om__flge_strmmen.html

Er dette relevant for sukkerforumet, noen meninger om det...eller er alle enig?

Har fått beskjed fra sukker at jeg gir for lite hjerter. Må vel gjøre noe med det, så mine damer, nå skal jeg være raus med både gule og røde hjerter, dere er herved advart!

Nå har jeg ikke vært her mer en en uke eller noe, men, må bare si at dette var ekstremt lite meningsfylt...det er jo ingen her inne, og alle krangler på forum, og er uhøflig med hverandre, så en dag til, og jeg melder meg ut...ikke noe vits i og betale for dette

1 pk smil
2 dl glede over å dele
1/2 kg positivitet
1 dl lun humor
2 ss selvtillit
1 dl velvilje
3 ts ro
Og en pose med gode venner

Noe jeg har glemt da? :-)

Hva synds dere om The Big Bang Theory?
jeg forstår ikke helt at den skal hvere så bra som noen sier.
Er et par på jobben som liker den.
kansje jeg har feil humor eller ikke er i den målgruppa?
På meg virker den noe barnslig og kjedelig

Føler at jeg får så mye igjen for å gi dette til damer, virker som vi gutter ikke er så flinke til det, særlig det med komplimenter det er viktigere enn man skulle tro, blir nesten som å kjøpe en vakker blomst, som ikke blir stelt og vannet, da visner den og mister de vakre fargene den hadde, både selve blomsten og bladene. Så viktig er det med energi.
på samme måten mister jentene det vakre håret sitt, friske kinnene, med rouge på, smiiilet, glimtet i øynene og det herlig humøret sitt.
Rett og slett lysten til å ta vare på seg selv.
For min del, skryter jeg på en naturlig måte, som blant annet så blid du er i dag, du har jo stått opp med riktige benet, har du hatt tid til å vasket håret så tidelig på morgenen, det er jo så velstelt og fint ut og så fint sminke du er i dag.
Dette har turt å gjøre jobbsammenheng ved at jeg er trygg på meg selv. Og at jeg er smilende, flink til å holde øyekontakt, høffelig og være spre smittsom positiv energi rundt meg.
Det har gitt meg flere fine tilbakemeldinger, som blant annet at de kommer tilbake til meg i butikken og sier vi kommer til deg, for du gjør meg så glad, finnes vel ikke hyggeligere enn det vel?
Tenk, så hyggelig å starte dagen med koselige komplimenter, de ligger i magen og gjør så glade og stolte. Da kommer utstrålingen enda mer til syne, bare prøv

Dette er ikke en tråd det ikke er lov til å tulle litt.
Men det er en tråd der jeg håper å unngå negative kommentarer...

Ellers er ordet fritt for dem som ønsker å bare....bidra litt. Snakke litt.

Tråden er merket grønn, men det er lov å la temaer vandre! :-)

Har vært på en profil istad og så på bilder. En vakker kvinne, men...

Sløret blikk på hvert eneste bilde pluss en del bilder som indikerer til
alkohol missbruk.

Nei takk for min del, beklager :-(

Hvordan vil det gå i kampen Manchester United - Cardiff City
i morgen tirsdag?

Hvorfor er vi så hårsåre?
Hva med å ikke ta alt som skrives på forum så veldig seriøst?
Ha en fin søndag:-)

Hvorfor er det serriøst ingen som finner meg attraktiv? alle folkene jeg prøver å kontakte, gidder ikke å svare meg. får serriøst dårlig selvbilde av det her jeg altså. viste ikke at folk var SÅÅÅ opptatt av utseende her inne. andre som har det likt?

Trodde man var ville profilere seg på en dateside....utrolig mange som ikke har bilde(r)..synes ikke det er særlig hyggelig og chatte med en blank skjærm akkurat.....bare funderer....

Alltid vert ein snill gutt og aldri klart å vere den bad boyen som det virker som mangen jenter liker.

Men fekk sjansen til å prøve eit veldig sosialt eksperiment i kveld på fest.
Blei med på ein fest med rundt 10gutter og 2 jenter, der ei var ein av mine beste venninner. Den andre jenta kjente kun venninna mi og ingen andre. Ho var utrolig vakker og ærlig talt i ein liga langt over meg. Men vi fekk lyst å utforske litt likevel. Det ender med at ho blir ganske "overfalt" av kara den her festen. Og med meg som leika litt uinteressert, falt ho veldig. Opp etter meg heile kvelde med jamne mellomrom. Og når alt var over var ho klar for å bli med meg heim. Men skulle overnatte med ein kompis så det lot seg ikke gjere. Ganske spesielt føler eg, at sia eg oppfører meg uinteressert så ender det med at eg får jenta.

Følte berre eg skulle dele, kva trur dokke det har seg at det er sånn?

Hva kan de,som ikke vi andre kan?

Tenker på diskusjonen som nå er aktuell i forhold til lærerne og fri/avspasering i sommerukene.

Jeg kommer for tidlig. Har derfor lært å sette jenten i fokus når det gjelder nytelse før jeg penetrerer. Den blir ikke slapp så en ekstra omgang eller to er mulig. Hvor tidlig jeg kommer er alltid forskjellig men holder gjerne lenge med noe innabords. Vil dere jenter si at jeg er uaktuell som partner pga mitt problem?
Mann 40 år.

Jeg lurer på hva som har skjedd med forumet...det er ikke så veldig lenge siden de fremdeles var folk som skrev med åpent nick! Nå er bortimot alle som skriver her inne anonyme!

Det fortalte jammen meg sukker meg nettopp! Jøss sier jeg bare. Kanskje Sukker bare kan sette hjertene for meg siden Sukker tilsynelatende vet det er en hurv med damer her inne som jeg finner spennende... Av uante grunner så vet jeg ikke dette selv. Men, takk til Sukker for å fortelle meg hva jeg skal mene og føle!

Herpes

Siste svar lø. 25 jan. 2014 22:42 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym mann25

Jeg har vært så uheldig å få herpes nedentil. Hva er første tanken som slår dere kvinner da?

Såvidt jeg har lest meg opp er det veldig mange som har det uten å faktisk vite det. Faktisk så mange som 8 av 10 går rundt uten å vite at de har det. Og dette er ikke en sykdom som er helt mulig å leve et normalt liv med, med visse forhåndsregler såklart. Mange er så heldig å kun få ett ubrudd ila hele livet og får det aldri igjen. Mens andre vil få det kanskje med noen års mellomrom. Og det er kun smittefarlig under utbrudd da dette er en nervesykdom og spres gjennom sårene som dannes av utbruddene.

For min del er nok dette noe jeg i fremtiden vil si til min partner før sex er et tema da det føles mest fornuftig og ærlig. Men man er jo også redd at dette skal skremme vekk. Har nok allerede opplevd et tilfelle av dette uten at jeg kan bekrefte det. Ikke alle har denne kunnskapen om denne sykdommen så det er nok lett å dømme før man har satt seg inn i det.

Lurer bare på om dette ville hindret dere damer i å date en som har det?

odds.

Siste svar lø. 25 jan. 2014 22:32 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym figo

Vant 5000kr på oddsen på Torsdag
Har lyst på å satse dem i håp om å vinner 10.000kr
i helga selv om jeg burde ha sagt til meg selv at 5000kr er en bra sum
og bruke dem på noe annet enn å spille dem bort.

Hva ville dere ha gjort?
satse 5000kr i håp om å vinne 10.000kr?
eller bruke dem 5000 på noe annet?

jeg er ikke spillegal.
vis jeg taper går jeg i null
Dem 5000kr jeg vant er netto premien
og jeg har nok penger til mine regninger
kommer også til å slutt å spille vis jeg vinner dem 10.000kr

Hva er et godt vennskap for deg?:)

Jeg har noen vakre venner bosatt rundt i Europa fra respektive land med muslimsk majoritet. Det er legitimt. En av de mest fagre bor i dag i Brussel. Jeg traff henne helt tilfeldig da hun hadde booket plass på et langdistanse fly ved min side, vi skulle sogar hjem med samme fly 7 dager senere. Vi hadde en ganske gnistrende tone i timesvis og ble facebook venner umiddelbart. Tragedien inntraff da jeg på returen etter 3-4 timers tid mottok servering av en vertinne og frøkna frøs til is.

Det viste seg at jeg hadde blitt forurenset under ramadan !!

Litt trist kanskje men, sånn kan det gå med kultur-forskjeller selv når man har valgt å forlate sitt mekka men tar med sin fanatiske bagasje.

Er det flere med slike aha-opplevelser her tro ??

avhengig

Siste svar lø. 25 jan. 2014 17:05 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym AndreSide

Så lett det er å bli avhengig av å date. :) Nesten synd jeg ikke startet med med dette tidligere. Dating er supergøy..

- Jeg ser det gjentatte ganger at det skrives her på forum at jenter klager over menn de ikke vil ha, ikke føler de har noen kjemi med, og som de kun vil ha som vennemateriale.

Men hva hvis det rett og slett er mangel på selvinnsikt fra kvinnens side?
Hva om det er at hun har for høye tanker om seg selv?

Disse mennene er så kjedelige sier dem, jeg vil ha en alfahann, en mann som later som han er noe annet enn den han er.

Men da sier jeg hva så om jeg er kjedelig? Du er like knusktørr selv så du fortjener ikke bedre. Du sikter altfor høyt jenta mi:)

http://www.meetup.com/Expats-in-Oslo/events/153662642/

Noen andre som vil? :)

Synker nivået på sukkermedlemmene over tid? Har de mest attraktive sukkermedlemmene kortest "levetid", og de minst attraktive lengst "levetid" her på sukker? I så fall vil prinsippet om naturlig seleksjon tilsi at det gjennomsnittlige attraksjons-nivå er synkende her. Eller?

Jeg synes det er utrolig tåpelig det som nå skjer at tråder som omhandler sex bare slettes over en lav sko. Hva er det for noe tull. Sukkermoderatorene bare slettet tråden min.

Dette bare bidrar til å gjøre sukkerforumet enda mer politisk korrekt.

Hater å avvise noen som viser ivrig interesse. Jeg unngår faktisk å date på grunn av det. Når man først er viklet inn i et nett av forventninger og antagelser, er det så vanskelig å finne veien ut av det. Mye enklere å la en meldingskorrespondanse dø ut, enn å erklære etter noen møter at man ikke ser for seg sannsynligheten for et forhold.

Tror jeg må lære meg noen knep. Noen ganger har jeg prøvd å skremme bort ved å sette ting på spissen og fortelle så mye ufordelaktig om meg selv som jeg kan komme på. Men til og med det har gjerne hatt motsatt effekt.

Eller jeg har prøvd å legge budskapet fram på en mer diskret måte, men burde sikkert lære meg å være tydeligere og mer klar i talen. "Tror kanskje ikke" blir visst fort tolket som at jeg tror det er en mulighet.

Dumme datinggreier. Når ble det egentlig naturlig å møtes med utgangspunkt i at man kanskje kan bli kjærester...

Hvordan gjør andre det? Noen gode tips?

Skal være i Tromsø i helgen.

Skjer det noe i Tromsø i helgen?
Kan noen anbefale hvilket utested som er bra der?

Kanskje noen blir med på en date også? :)

Hvor mangen bruktmarked sider er folk inne på samtidig?

Gang på gang skriver jeg mailer til noen jeg liker. Jeg skriver bare til en om gangen, forholder meg ikke til flere samtidig, venter spent på svar.
Som regel kommer det ikke noe svar. I dag ble jeg blokkert, jeg hadde bare skrevet en hyggelig melding der jeg fortalte om meg selv, så blir jeg blokkert, akkurat som om jeg skulle være en potensiell overgriper. Forstår at ingen vil ha meg, men dette er bare veldig sårende og krenkende.

Flytte,,,

Siste svar fr. 24 jan. 2014 15:24 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym Spinnvillh

Kan dere og vil dere flytte hvis dere treffer noen ?

50 kg..

Siste svar to. 23 jan. 2014 21:09 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

Såg i ein reklame for ei av matkjedene at me kaster 50 kg mat i snittet..Er du ein av dei????
Eg er...Tenkte litt på det og fann ut at eg gjer egentlig faen:)
Har du ein plan for å kaste mindre? Sånn at eg slipper..

Jeg ble akkurat avvist av en dame her inne. Jeg maste veldig påsto hun. Jeg hadde jo sendt henne to meldinger på 3 uker....

Ikke rart det blir krig.

Jeg MÅ bare få sagt det. Selv om helsa skranter, rynkene blir flere og flere, lommeboka støver etter en svært hyggelig jul,ingen date i sikte og ingen lottogevinst så er jeg bare så glad og i godt humør. Så nå spiser jeg et stort hjemmelaget kakestykke, tenner stearinlys og koooser meg. Så da får date være date. Lykke til alle som skal på det.

Jeg tviler på at det er mange under 30 år som skriver på forumet, men jeg gjør et forsøk.

Hvem er det som er deres forbilde? Hvem ser dere opp til? Et inntrykk eget har dannet meg er at forbilder for unge i dag er kapitalister og folk i den kommersielle idretts og mediekulturen som finnes.

Diskuter!

PS: Jeg vil ikke ha kommentarer fra folk over 40 år!

Jeg må betale i dag men har ikke penger på det kortet som brukern står på, hvis jeg avslutter autmatisk fornyelse nå. hvor lang tid har jeg på meg og skru det på igjen ? Kjedelig og miste 78% rabatt =(

Etter å ha vært her et drøyt år har jeg endelig funnet kjærligheten!

Jeg traff ham riktignok ikke her inne, men det spiller ingen rolle for sukker har allikevel hjulpet meg til å finne bedre ut av hva jeg ønsker og ikke ønsker av en mann.

Jeg vil bare takke for meg og si følgende til dere:
Ikke gi opp kjærligheten, den er der. Det handler bare om å holde øynene åpne <3

Jeg har blitt en dame igjen, som menn snur seg etter... Men jeg har tatt en "såkalt" slankeoperasjon.... Så hva tenker dere om min slappe - kropp, har alltid vært en snill og bra dame! Er det noe som betyr noe eller er jeg like langt..?

Hvorfor er nordmenn så fasinert av USA?

Vil ikke ha noe politikksnakk opp i alt dette!

Jeg avslutter ikke medlemskapet fordi jeg har funnet en kjæreste, men funnet ut at det føles helt greitt å være uten. Kanskje seinere? :)

Lykke til alle!

lik knapp

Siste svar on. 22 jan. 2014 21:45 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym amypond

noen flere enn meg som savner en lik knapp ala facebook på forum? mange treffende kommentarer som fortjener en tommel opp :D

De siste dagene har jeg blitt så utrolig tent på to damer på jobb, de er åtte og ni år eldre enn meg. Klarer nesten ikke å tenke på annet enn de 47/48-år gamle puppene deres som synes godt i de fine utringningene deres.

Nå har jeg vært her inne i 2 uker, og stusser på en ting. Hva er det dere tenker dere som ikke har lagt inn bilde av dere selv på profilen? OG i tillegg har en profil nesten uten tekst eller helt uten? Seriøst, hvorfor gjør dere det? Det må jo være kjipt å bli " dumpa" etter å ha vist bilde? Er det ikke bedre at man får se deg først, så slipper du å bli kontaktet av folk som ikke liker den typen du er? Smaken er jo som baken... Jeg er konsekvent på dette og blokkerer uten bilde og profil.

Det viser seg at jeg er blitt gravid med en sengekompis.. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg gjør, men jeg heller mot å ta vekk :/

Så dette er ikke den rette tiden til å lete etter kjæreste..Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver det her en gang, kanskje jeg bare måtte lufte det en plass.

Betyr det at en del menn trenger dominante kvinner a`la "tanteSofie"

Jeg er ingen domina, bare som dere vet ;-) Nicket kan bedra.