Sukkerforum

Ja jeg det er oss mannfolk som det alltid er noe gærent med og det er aldri kvinnen som gjør noe feil, så nå vet dere det før dere halshogger meg.

Men på t-banen nå for 2 timer siden dultet jeg så vidt borti en søt jente. Jeg sa høflig unnskyld, og hva får jeg tilbake som svar? Joda! Hun viser meg fingeren! Jeg gjentar! Hun viser meg fingeren!

Og jeg vet, jeg et et fælt monster. Nå skal jeg krabbe inn i hulen min igjen.

Kosing

Siste svar lø. 1 mars 2014 18:04 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Stark

Er det ingen som kunne tenkt seg en å bare slappe av og kose med da? Virker som om man enten må hoppe i senga og knulle på første date eller så er det ikke noen mulighet.
Jeg vil mest av alt ha en jeg kan si pene ting til, nusse, klemme og gå meg bort i øynene når jeg ser på henne.
Synes sex kan vente en stund til en blir trygg på hverandre.

Føler meg som en kjærring i en amerikansk tenåringsfilm ;)

Noen som har noen gode tips i forhold til hvordan man kan gå frem i fht en kollega man er interessert i uten at det blir pinlig for seg selv og andre?

Det ytre

Siste svar lø. 1 mars 2014 15:23 (60 svar)
Skjult ID med pseudonym teknisk

Jeg leste en artikkel for litt tilbake angående "problemet" med at kvinner som dater gjerne ender i en runddans med "kjekke" menn som ikke ønsker forplikte seg, og derigjennom vurderer seg som for attraktive for partnere i sin egen liga (vi snakker altså helt overfladisk her, enhver idiot vet at det er match i personlighet og interesser som er grunnlaget for et godt forhold..). Så slår det meg at jo yngre kvinner er, jo mer virker de å være opptatt av én egenskap hos seg selv: det ytre. Ikke så rart egentlig, men med unntak av de like unge guttene virker det som menn er langt mindre overfladiske.
Spørsmålet er:
Når dere kvinner screener etter menn på dette og andre forum, sammenlikner dere da den sminkede versjonen av dere selv med usminkede menn eller er dere ærlige nok til å ta en titt i speilet og se hva dere har under all staffasjen?
(Prøver ikke fremme noe poeng her, men er litt nysjerrig. Og mistenker at mange lukker øynene for lykken pga et oppblåst/ødelagt selvbilde)
Selv er jeg etter noen måneders dating med en jeg ikke umiddelbart kjente kjemien med på vei til å falle for ei super jente der "resten" stemmer på en prikk.. Dere vet: felles verdier/interesser, personlighet og alt det vissvasset der;)
PS: det gjelder muligens noen gutter også det her, men vi sminker oss endog ei...

BroApp tilfører sømløs «outsourcing» av parforhold, skriver utviklerne om appen, som ifølge Teknisk Ukeblad synes å være rettet mot unge menn i parforhold der det forventes hyppige tekstmeldinger, men der mannen ikke innfrir...

Pleier dere å spise taco på fredager, kan du for eksempel lage noen meldinger om hvor mye du gleder deg til tacomiddag en uke i forveien, og la BroApp sende den SMS-en når tiden er inne.

Ref: http://tinyurl.com/kwjbrgf

Snedig x)

Noen som har testa eller? ;p

Hei :)
På fredag skal noen venninner og jeg til Spektrum å kikke på Ylvis. Håper showet er bra :)
Etter showet har vi tenkt oss videre ut i Oslobyen. Hvor går voksne damer da ? Liker å danse, men hadde vært hyggelig å kunne sitte ned og prate litt også uten og måtte skrike.

Takknemlig for forslag.

Med en gang jeg ble singel så var det bare rett inn på sukker å sjekke ut hvordan dette fungerer. Så så jeg at det er sukkerparty Oslo 22. mars da!

Det er vel stedet å treffe den rette der vel? :P Aner ikke hvor kleint det er å dra på sånt jeg men...
Hvertfall hvis man drar på sånt alene kan jeg tenke meg (håper ikke jeg gjør det da men)

Må si jeg begynner å bli litt smålei av medlemmer som sender brev og spør etter mail adresse i første/andre brev. I mitt tilfelle så gjelder dette jenter...
Hva er det med medlemmer som gjør dette? Har dere ikke tålmodighet til å kommunisere litt før dere spør etter å prate videre på mail eller Skype ??

Når jeg svarer høflig nei og spør om ikke vi kan skrive på sukker litt først så blir de ofte sur og svarer ikke tilbake...
Jeg skjønner ikke hvorfor man ikke kan ha litt tolmodighet...

Andre som opplever det samme ?

Er det sånn at vi har blitt for bedagelige? Har vi for mange forpliktelser knyttet til jobb, ekser, barn osv?
Før i tiden flyttet man dit tingene skjedde. Våre nye landsmenn tåler å flytte på seg.
Er ønsket om kjærlighet mindre en ønsket om å opprettholde livet som det er nå?

Har nettopp lagt inn forslag hos sukker, hva tenker dere andre om dette? Er det å be om for mye eller er det en god ide med tanke på sukkers misjon?
Meldingen til sukker følger.

"Hei! Er det mulig å "spre kjærleiken" eg har vært her i ca 14 dager og truffet ei som matcher meg så det synger etter så tusen takk skal dere ha ????
Men eg hadde ingen tro på at dette skulle gå så eg tok tre måneder medlemskap... Har ingen problemer å betale de tre månedene men hadde vært toppers om dere hadde hatt en form for deling her, sånn at når eg deaktiverer min konto kan eg gi de to neste månedene som eg betaler for til en venn! Enten en kamerat eg føler kan trenge en dytt eller noen eg har pratet med her inne.

Er dette mulig å få gjort?

Og takk igjen for assistanse i kjærleiken!"

EN GNIST?

Siste svar on. 26 feb. 2014 19:55 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym AlfaAna

Hva trengs det for å få det til? For å få interesse for hverandre og begynne å chatte/skrive/snakke sammen/svare på mailen?

Etter mnd med totalt tørke i innboksen min har jeg de siste dager fått mailer fra menn...

De virker pinadø oppegående også...

Kanskje 2014 blir mitt år!

Dette er ett av svaralternativet på spørsmål om religion. Hva legger folk i det alternativet?

Jeg bare lurer.... Er det bare meg eller er mange som føler seg ensom? Mener dypp ensomhet... Og det har ingenting med mangel på kjæreste. Jeg opplever at hver eneste går i sin egen verden og boble.

Min venninne var på sin første date med en hyggelig mann. Begge er over 50. Hun trivdes veldig i hans selskap og innrømmer at hun liker vedkommende veldig godt. Praten gikk lett og det ser ut som både han og hun var veldig fornøyd. Han sa til slutt at han kommer til å ringe henne.
Hun vil ikke mase med å ta kontakt, men har veldig lyst til å sende ham en hyggelig melding. Det har gått 2 dager siden de traff hverandre og hun lurer på om det er greit at hun tar kontakt eller skal hun vente til han gjør det.. ? Hva tenker dere voksne menn om det?

Hei.

Jeg har en bror som er 21, og bor hjemme hos mamma. Han spiller hele dagen på nett med andre, og legger seg som regel på mårrakvisten og står opp rundt 17-18 på ettermiddagen. Og slik går dagene. Spille, spise og sove. Han går aldri utenfor husets fire vegger, og moren min er fortvilet. Han har ikke fullført videregående (han har et par fag han må følge opp), men spillingen har tatt så overhånd at han gjør ingenting. Han vil ingenting, og moren min kommer til meg for å få hjelp og råd. Jeg aner ikke hvordan han skal få dette på rett kjøl, men det har nådd et punkt hvor han bare gir fullstendig F.

Er det noen som kjenner seg igjen i dette eller vet noe om det? Eller vet hvordan man kan hjelpe han å komme seg ut av det? På forhånd takk.

Hei alle sammen. Hadde en lite morsom opplevelse.

Ble kontaktet av en bruker som heter Sweetme. Hun er en vakker, mørkt hår og skriver dårlig engelsk, Jeg skjønte at det var noe galt da hun skrev at hun jobbet med kjøp og salg av diamanter og gull og skrev en engelsk som var dårligere enn min ti år gamle datter. I Tillegg varierte språket mye og noen av de tingene som vi korrespondere på mail hadde hun glemt ut. All korrespondanse foregikk utenfor Sukker.

Hun var i Malaysia og skulle til Norge etter at foreldrene var døde for moren var fra Bodø. Hun var nå bosatt i Nederland. Neste uke skal hun til Norge og lurte på om jeg kunne møte henne på flyplassen.

Her stoppet jeg videre korrespondanse for det kommer garantert en melding om at hun ikke har råd til flybillett.

Ville bare advare andre på Sukker.no

Ønsker musikk .. kom med et eksempel

http://www.youtube.com/watch?v=ASj81daun5Q

"Svette er når det går for kroppen"

N E P P E

(konklusjonen er foreløpig og er basert på ikke flere enn 10 dater).

Forslag til filmer man kan se i helga?

svindel

Siste svar ma. 24 feb. 2014 11:06 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

har vert medlem på eit anna nettdating sted..skal ikkje nevne navn..
besøket og responsen va normal..3-4 besøk pr dag..eit par flørter og meldinger pr veke..omtrent som her:)
lot medlemskapet gå ut og plutslig va det 34 besøk..2 flørter..5 lagt meg som favoritt på ein dag...
rein svindel for å få meg til å betale...

Når tror dere at dere har en kjæreste i havn?? Ser der for dere innen1 år ? 10 år ? Eller hva?

Synes tiden går fort jeg, hadde jeg ikke trodd jeg skulle finne noen i forholdsvis nær framtid. Tror jeg at jeg ville gjort endringer rundt meg. Hvorfor sitte på et stort hus alene f eks ? :P

Naboen har fest og synger for full hals. Slåss mot meg selv om å ignorere det eller gå på besøk med blandevann.

Det er en del forslag på å møtes på kaffedate. Hva forventer man skal skje da annet en rumling i magen. Er det noen bedre forslag til dater som skal være alkoholfrie og som medfører annet en å drive reklame for seg selv værbalt.

Gratulerer så masse til jentene våre på 3 mila i langrenn, med å tapetsere pallen, og 7. plass til skøytestjernene våre... Norge har flotte jenter! :D

Hekta

Siste svar sø. 23 feb. 2014 19:54 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym lykke

Hvordan hekter man av en som ikke klarer å legge deg bak seg, uten å være drittsekk?

Fra 1990 til 1993 var jeg sammen med en kar. En helt ok gutt, men vi hadde litt forskjellig syn på hasj, noe som førte til ett brudd. Med jevne mellomrom har jeg fått meldinger, bursdags hilsener ol, men etter at jeg faren til mine 3 barn gikk fra hverandre for litt over to år siden kommer disse meldingene oftere og oftere. Jeg har gjort det helt klart at vi IKKE har noen mulighet for å bli et par, og han sier han vet det. MEN av like vel sender han meldinger om hvor mye han angrer på at han ikke satset fullt på meg, at han skulle ønske jeg var moren til hans to barn osv. Jeg blir matt av mindre, men ønsker ikke å måtte bli en drittsekk for å slippe de mailene.

Har noen et godt råd?

Trodde det skulle bli oss to jeg.
Hvor har du blitt av?

Jeg har blitt medlem i dag og lurer på hvor lenge skal jeg vente før en avslutter en forespørsel om en chat? Og hvis personen skulle være borte fra skjermen og så se min henvendelse, kan han da ta opp kontakten? Får han beskjed om at jeg har vist interesse? :-)

Det er dags for tredje date. Han har bedt meg hjem på middag og rødvin og forførende blikk... ja.

I og med at rødvin kommer inn i bildet, blir det ikke aktuelt å kjøre hjem, heller er det ikke aktuelt å ta taxi hjem. Så da blir det å overnatte hos han om jeg velger å drikke vin.

Dere menn; hvor høy blir da forventingen om sex?

Jeg ser at etter den forrige endringen på Sukker, er jeg logget inn helt til jeg manuelt logger ut igjen. Før ble man automatisk logget ut etter en tid.

Jeg har ikke noe imot dette egentlig, men det jeg lurer på er om man er på 'Online nå!' -lista konstant så lenge man er logget inn? Eller er man bare det når man faktisk er inne på sidene her?

Synlighet

Siste svar lø. 22 feb. 2014 19:10 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym tassetass

Jeg lurer på en ting:
Hvis man huker av på "ikke vis min profil i online-listen" vil man da sees på "siste pålogget" listen?

Om noen måneder flytter yngstemannen langt unna for å studere. Hittil har han kommet hjem nesten hver helg. Gruer meg litt.
Har du noen gode råd å komme med?

Lag dagen god :-)

Er det noen som skal ut i Lillestrøm i helgen?

Seeds i Oslo

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sixpackboy

Kom til Seeds i kveld, det er der det skjer :)

Hei hva skjera aa???
Er det no liv??? rai raiii!!
God Helg!!!

Ettersom alle kvinner skal ha en Handyman,kommer nå den store testen for å luke ut de som lyver på seg Handyman-status.

Kom med spørsmål og svar som en Handyman bør vite!

Eks.:
Sp.mål nr. 1 : Hvilke(t) verktøy brukes for å sammenføye en justert 48x98mm stender med svillen i et bolighus når det skal brukes galv. skarpkant 95 mm ?

http://www.teknofil.no/artikler/internett-trollene-er-psykopater/157172

Hei alle damer.
Finnes det en kvinne som kan Italiensk ? og ønsker å lære det bort til en glad gutt av dimensjoner ? som er i Toscana nå.
Har blitt såpass voksen og med så mye erfaring at jeg nå har bestemt meg for i løpet av "kort" tide kjøpe meg en leilighet i Toscana. Ønsker meg en venninne som er glad i Italiensk mat og vin som kan bidra til å lære meg Italiensk.

Ren nysgjerrighet: Er det noen som har vært inne på en persons profil og skulle skrive notat, og så endt med å sende det som melding i stedet? Jeg ser store rom for pinlige tabber her

Eller er det ingen andre som bruker notat-funksjonen?

Fartstid

Siste svar on. 19 feb. 2014 21:22 (63 svar)
Skjult ID med pseudonym Barelurer

Hvor lenge har dere vært her inne uten å finne deres match?
Jeg synes det er vanskelig jeg ;) Jeg har ikke vært her så lenge, men det er de samme som kommer frem hver dag .. Jeg har ikke hastverk, men savner mer og mer en kjæreste i hverdagen og det er jo derfor jeg er her da...for å finne den... ;)

Er dette tidenes dårligste OL for Norge?

Ser ut som det er en viss domino effekt på gang.. Det går dårlig i alle grener.. Langrenn : menn og kvinner... Skiskyting : menn og kvinner...curling ,, hopp,,alpint ...osv.....

Eller kan vi ikke forvente mer??

Er på vei til Stavanger ett par dager. Hvor lønner det seg å gå for å ta en øl eller ett glass vin? Snakker ikke fylla, men koselig plass med litt folk.

Hvis jeg ser etter en kvalitetskvinne i alderen 20-27 år, er det da dødfødt?

Er disse kvinnene stort sett en gjeng med naive fjols som ser på Paradise Hotel og derfor ikke representative for meg?

Etter å ha vært noen år på Sukker og andre steder, slik som de fleste andre her.
Har jeg lagt merke til en vesentlig forskjell på de Norske jentene her inne og jenter fra andre land.

De Norske jentene er penere, høyere og mer ressurssterkere og ekstremt selvstendige.
Men når de skal skrive en profil om seg selv, så skriver de ikke noe som helst om seg selv, ingenting.
Istedenfor skriver de hva de har gjort, ramser det opp...det samme gamle i hver profil..."reist alene i sør-amerika/afrika/asia(svært ofte de samme stedene) Hoppet i fallskjerm, ekstremsport er blitt veldig must å ha med, gått de og de fjellturene til HQ osv og videre en liste over hvor de har reist og at de trives utrolig mye i jobben sin også sånn liksom greie der kjefter indirekte på seg selv at de "jobber nesten litt for mye!".

Videre til at de trener 6 ganger i uken, noe som er mer enn få toppidretts utøvere jeg kjenner, men alikevel ser de ikke ut som det. Noe som for meg er utrolig.

De sier ikke et eneste ord om seg selv, hva de egentlig vil og søker og hva de savner.
Istedenfor blir du møtt en mur av selvforsvar, passiv aggressivitet og det hele ligner på 4 og 5 klasse på barneskolen der en skulle skrike høyest om en hadde vært i marokko i sommerferien.

Hvorfor velger de det og heller ikke sier noe som helst om seg selv ?
Det er som om de synes flørting er ubehagelig, de er så maskuline og harde/tøffe at de er fullt klar over at den spenningen med den langt mer feminine norske mannen er borte og de heller rett og slett søker en kamerat/lillebror.
De skriver det ihvertfall slik, søker en teit og rar lillebroraktig turkamerat, også skriver de sterke varseltegn om at er han tøff eller noe lignende så er han kommet til feil profil.
Flørting for dem, er umulig....noe som egentlig stemmer bra med resten av deres profil da det siste jeg ville gjort er å fortelle en jente med engang hvor jeg har vært i verden da det selvfølgelig også betyr at en har flørtet med de lokale/hatt det litt morro...og det er litt sært å påtvinge noen før de engang har fått sagt hei til deg.

Kjæreste,,,,

Siste svar on. 19 feb. 2014 02:08 (63 svar)
Skjult ID med pseudonym Spinnvillh

Vil ha noen å kaste ball med, noen å dele med, og kose med NÅ!
Vil ha kjæreste NÅ!

Er det andre som har litt samme feeliingen? Eller er dere i full harmoni å tasser like lykkelige rundt uansett :P??

Regner med at 99 prosent av damene under 30år blir borte fra sukker fra og med neste uke, for da starter Ondskapens Hotell igjen. Også kalt Paradise Hotel.

Jeg må jo være jævlig kjapt ute med å skaffe meg dates med andre ord...

Kommer bare med en artig observasjon om hvor stor dobbeltmoralen er i det norske folk.

De aller fleste som var for å fjerne NRK-lisensen er nå plutselig MOT reklame under OL-sendingene!

Hmm? Er ikke det litt merkelig?

Diceman

Siste svar ti. 18 feb. 2014 00:20 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym humor

Bare lurer...tror du noen komiker hadde slått igjennom i Norge med lignende materiale som den fyren nedenfor her?

Ganske drøyt!

http://m.youtube.com/watch?v=kRhrTZWwNOc

Jeg kom over en artikkel på wikipedia ved ren tilfeldighet..
http://no.wikipedia.org/wiki/Engstelig_(unnvikende)_personlighetsforstyrrelse

Jeg ble egentlig ganske sjokkert, for veldig mye av det som står der, stemmer overens med hvordan jeg er, eller iallefall hvordan jeg var inntil ganske nylig. Jeg var engstelig for sosiale situasjoner, og jeg krever sterk fysisk sikkerhet. Omtrent alle symptomene som er listet i den artikkelen beskrev meg, inntil nylig iallefall. Men jeg har aldri følt meg mindre verdt enn andre.

Jeg har likevel få venner, som jeg kjenner godt, og kan snakke mye med. Det siste året har jeg blitt mer selvsikker og fått meg en god del flere gode venner, og er mer sosial med disse, jeg tør også være med på aktiviteter som dansing, som har vært helt uaktuelt tidligere.
Jeg veit jeg ikke kan danse, men nå tør jeg iallefall drite meg ut, uten å føle skam lengre.

Den sosiale interaksjonen jeg har, er likevel begrenset til kollegaer og de vennene jeg nå har. Jeg er vel fortsatt en ganske blyg person. Dette har med at jeg ikke greier holde en samtale gående med tilfeldige folk, mye fordi jeg rett og slett ikke veit hva jeg skal snakke om?

Jeg lurer rett og slett på hvordan man kan bli mer utadvent? Ønsker seriøse svar, og det holder ikke å si "gå på byen og snakk med folk", når problemet er at jeg ikke får til å snakke med folk..